Kirjoittaja Aihe: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2  (Luettu 39017 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Jessie

 • Sanomaton
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« : Heinäkuu 31, 2008, 03:25:38 »
Ensimmäisen englanninkielisen Potterin julkaisusta on jo yli kymmenen vuotta aikaa ja Viisasten Kivikin ilmestyi suomeksi (melkein) 10 vuotta sitten (!). Sen jälkeen on ilmestynyt kuusi kirjaa ja moni meistä on kahlannut nämä kirjat lukemattomia kertoja läpi. Osa osaa jo tiettyä kappaleita ulkoa sekä englannikielisistä versioista että suomenkielisistä. 10 vuoden aikana on moni varmasti juossut jonottamassa, ensi-illoissa, larppaamassa potter-teemalla, osa jopa käynyt lontoossa pällistelemässä Pottereihin liittyviä asioita.

Joko kyllästyttää? Tuntuuko jo siltä että Potterit voisi siirtää laatikonpohjalle? Miksi kyllästyttää- onko kirjat tullut luettua jo liian monta kertaa vai onko markkinoille tullut mielenkiintoisempia kirjoja?
Voiko Pottereihin ylipäätänsä kyllästyä? Jos et ole vielä kyllästynyt, pelkäätkö että tulet kyllästymään? Vai vieläkö jaksat avata Azkabanin vangin kuudetta kymmenettä kertaa ja lähteä lukemaan ja edelleen naurattaa ja itkettää?

Lainaus käyttäjältä: [b]Jénaminya[/b]
Mutta että kyllästyä? Mistä te ihmiset oikein puhutte. Ettekö muista sitä ylitsepursuavaa, melkeinpä eurorista tunnetta, mikä tulee aina kun on saanut kirjan tai jonkun hyvän kohdan siitä luettua? Kuinka pakahdutte rakkaudestanne näihin Kirjoihin ja niiden luojaan, Rowlingiin? Kuinka halaatte kirjojanne ja lausutte mielessänne kiitoksia siitä, että Rowling on kirjoittanut nämä meille? Kuinka ette voi jättää lukemista kesken edes mennäksenne käymään syömässä jotain? Kuinka luettuanne virnistelette koko loppupäivän typerästi, ettekä vain voi sille mitään? Ettekö te muista? Vai olenko minä vain ainoa näin kajahtanut?

Keskustelua siis Pottereihin kyllästymisestä. Vanha topic paisui sen verran että startataan puhtaalta pöydältä, vanha topic painui arkistoon. Muistetaan ne perustelut viesteihin, jotta saadaan hyvää keskustelua aikaiseksi!

//C'anossa siivosi
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 27, 2009, 19:58:09 kirjoittanut C'anossa »
♥ Pottereita vuodesta 1999 ♥
“Dumbledore's man through and through, aren't you Potter?"
"Yeah I am," said Harry. "Glad we straightened that out.”

Poissa Peetuli

 • Spoilaajia syövä
 • Hirnyrkki
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #1 : Elokuu 01, 2008, 14:14:34 »
Tällä hetkellä on hieman vaisumpi vaihe, koska juuri olen lukenut koko sarjan lävitse. Enköhän sen kuitenkin ennen joulua saa taas luetuksi. Potterit ovat mielestäni muuttuneet jo klassikoiksi, joten kovin helposti niihin ei voi kyllästyä. Rowlingilla on ollut uskomaton mielikuvitus kun on pystynyt luomaan omanlaisensa maailman aivan tyhjästä, ja vielä muistaakin lähes jokaisen pienenkin yksityiskohdan ulkoa.

Poissa Valkovuokko

 • Orjuutettu kotitonttu
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • And give the kids a show.
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #2 : Elokuu 01, 2008, 16:19:31 »
En usko että pystyn ikinä kyllästymään. Välillä tulee luettua Pottereita enemmän ja välillä vähemmän. Joskus suoritan sellaisia kivoja katoamistemppuja, kun en lue Pottereita vähään aikaan. Sitten luen ne uudestaan ja muistan taas, että Vuotiskin on olemassa. :)
Olen kauhistunut, jos omat lapseni eivät tykkää Pottereista. Ekan kerran Pottereita luin seitsemänvuotiaana, ja siitä asti se on ollut ehdoton lempisarjani. Vaikka itse sarja on loppunut, voi aina lukea ja kirjoittaa fickejä, joita tulee yhä vaan uusia. Hakuteokset ovat myös kivoja. Leffatkin ovat tietysti olemassa, mutta ne käyvät (minun mielestäni) koko ajan huonommiksi.
Can't you see the way she's crying,
well that's what keeps her trying.
If you want to keep the girl for as long as you live,
just break it apart her heart.

Poissa Yöfani

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #3 : Elokuu 01, 2008, 23:49:11 »
Ei kyllästytä. En varmaan kyllästy Pottereihin koskaan, ainakin toivon niin. Monta juttua on kokeilemattakin. Esimerkiksi larp. ja kun tuntuu, että kaiken tietää ja on tehnyt kaiken, niin löytää kirjasta tai leffasta uuden yksityiskohdan(tai etsii sellaisen väksin) tai keksii uuden Potteriin liittyvän huvituksen. Muutamia olen kehitellyt Potterin varalle. Esim. Potter-tietolehtinen, omien Potter-tavaroiden/taikajuomien tekeminen, Potter-aiheiset nettisivut(joita vo tehdä todella monella eri tavalla).. Potteraiheisia juttuj voi tehdä niin paljon, ettei kyllästy. Mutta entäs leffat ja kirjat? Kyllästyykö niihin ja tekee vain "muita Potter-juttuja"? Tähänkin voin totuudenmukaisesti sanoa ei.

Yksinkertaisesti sanottuna: Potterit eivät kyllästytä.

Råusc

 • Ankeuttaja
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #4 : Elokuu 02, 2008, 14:39:51 »
Vähäsen. Kirjat olen lukenut monta kertaa, mutta siinä ei ole syy, Potter seiska oli alakynten jäänyt kirja ja Row meni siitä, mistä aita oli matalin. Muiden kirjojen perusteella viimeisestä kirjasta olisi voinut tulla kymmeniä kertoja parempi. Pottereissa oli se idea, että siinä jää asioita mysteereiksi, se kiehtoi minua eniten pottereissa, mutta nyt Rown piti mennä ja selittää kaikki jutut selviksi. Eikö hän luota faniensa omaan mielikuvitukseen? Epilogin olisi voinut olla tekemättä, koska lukijat olisivat voineet itse päättää kumppaneiden kohtalon. Seiskan alhaisen suorituksen jälkeen ei ole ollut minkäänlaista potter innostusta ja muut kirjat vaikuttavat jo monta kertaa paremmilta kuin potter. Leffatkin vaikuttavat nekin ovat huonontuneet jo huimasti. Kyllä Potter tulee korvista ulos ja on aika siirtyä eteenpäin muiden kirjojen lumoihin ja jättää (kuinka surullista se onkin) Potter laatikon pohjalle. (ainakin väliaikaisesti)

Wackoo

 • Ankeuttaja
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #5 : Elokuu 07, 2008, 19:04:51 »
Nojaa... se menee vähän aalloittain. Ennen luin Pottereita aikas tasaiseen tahtiin. Nyt se on vähän jäänyt. osasyynä myös koulu joka laittaa lukemaan erillaisia kirjoja, niin potterit jäävät vähän taka-alalle. Mutta sitten välillä alkaa taas kaivata sitä ihanaa maailmaa minkä kanssa on jo elänyt melkoisen kauan. Sitten alkaa taas Potter-luku-prosessit. Olen myös ajatellut lukea niitä useammilla kielillä. Kauan luin vain suomeksi kun se suomennos oli avina omaa luokkaansa. sittemmin löysi alkuperäisen kielen joka oli kertakaikkisen loistava! peittosi suomenkielisetkin mennen tullen. Niitä sitten vetelee läpi. Ajattelin myös että sitten kun olen päässyt syvemmälle ranskan opiskeluihini niin treenaisin kieltä pottereiden kautta.

Mutta eeii... kyllä ne potterit seuraavat minua kaikkiin kirjahyllyihin mitä tulen omistamaan. olivatpa sitten miten pölyisiä ja lukemattomia tai puhki kuluneita kuin vain voivat.

Poissa lullaby

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: HawthornMagic6297
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #6 : Elokuu 08, 2008, 17:57:25 »
Kieltämättä en lue Pottereita enää niin tiiviisti kuin ennen. Kun joskus 8-vuotiaana sain Viisasten kiven syntymäpäivälahjaksi, enkä silloin koskenut siihen aluksi ollenkaan. Kirjan kansi ei kauheasti miellyttänyt silmää ja ajattelin "tää on varmaan ihan tylsä". Jossain vaiheessa kuitenkin pyysin äitiäni lukemaan sitä minulle ääneen, ja sitten jotenkin hurahdin Pottereiden maailmaan. : ) Veljenikin innostui ja hankki Salaisuuksien kammion, jota tietenkin seurasi Azkabanin vanki, etc. Pian kirjahyllystämme löytyivätkin kaikki siihen mennessä ilmestyneet Potterit.

Tässä vähän aikaa sitten päätin vihdoinkin lukea Puoliverisen prinssin. Jostain syystä en aikaisemmin jaksanut tarttua siihen, ajattelin ehkä, etteivät Potterit enää kiinnosta minua. Luin sen kirjan kuitenkin, ja tadaa, innostuin Pottereista taas. Luin kaikki aikaisemmat kirjat Viisasten kivestä Feeniksin kiltaan, ja päädyinkin sarjan päätökseen. Kuoleman varjelukset tuli luettua parissa päivässä ja olin ehkä hieman pettynyt sen päätökseen. Ajattelin vain "tässäkö se nyt muka sitten oli?". Mutta joo, eihän mitään kirjasarjaa pysty venyttämään loputtomiin. Tällaiseksi Rowling päätti Harry Potterin tarun, ja minä tyydyn siihen.

Mielestäni kirjoja voi lukea ihan niin moneen kertaan kuin itseään huvittaa. Minulla on monia suosikkikirjoja, joihin en varmaan koskaan kyllästy. On kuitenkin hyvä pitää välillä vähän pidempiä taukoja saman kirjan lukemisesta. Silloin ei kyllästy niin nopeasti. Ja kun lukee jotain kirjaa pitkän tauon jälkeen, voi huomata tekstistä paljon uusia ulottuvuuksia, joita ei aikaisemmin ole huomannut. : )
« Viimeksi muokattu: Joulukuu 04, 2008, 19:06:37 kirjoittanut lullaby »

Poissa AIV-rehu

 • Lupus Tigris
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Apulannan kasvattama
 • Pottermore: FeatherProphecy121
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #7 : Elokuu 12, 2008, 16:41:01 »
Hieman kyllästyttää täytyy myöntää. Ei niinkään täällä vuotiksessa palloilu kyllästytä. Enemmänkin kirjojen lukeminen ja elokuvat. Elokuvia olen katsonut viimeksi varmaan viime vuonna ja kirjoja luin silloin, kun KV ilmestyi. Sen jälkeen ei ole ollut mitään innostusta lukea niitä. KV:n jälkeen tuli sellainen tässäkö se nyt oli olotila. Tuli yksin kertaisesti tyhjä olo. En aio kuitenkaan unohtaa niitä minnekkään laatikon pohjalle. Kirjahyllyssäni ne on ja pysyy. Pidän vain pitkän tauon ennen kuin luen niitä taas joskus. Olen edelleen hp-fani. Nyt vain on vähän vaisumpi kausi. Ja olenhan sentään menossa elämäni ensimmäiseen miittiin piakkoin (jos pääsen).
Draco dormiens numquam titillandus.
Jos jokin voi mennä pieleen, se menee pieleen.
Psykiatrisia toimia, jotka oman kokemuksen kautta täysin aukee -Apulanta

Jusku

 • Ankeuttaja
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #8 : Elokuu 13, 2008, 20:50:13 »
Oikeestaan ehkä hiukkasen. Ihan minimaalisesti. Välillä tuntuu että ei millään kykene enää sivuakaan lukemaan, mutta toisaalta tuntuu että ihanaa! Voi syventyä kaikessa rauhassa lukemiseen, eikä tarvitse ajatella mitäänn muuta. Se on hyvä tunne. Mutta se ettei joskus jaksa kirjaa edes avata, ei tarkoita sitä, että joku ensi-ilta olisi väliin jätettävissä! Jokainen ensi-ilta, kirjan ilmestyminen, lukukerta on ainut laatuinen, vaikka elokuva olisi nähny 500 kertaa ja kirjat kahlattu 700 kertaa, jokaisessa luku/katselu kerrassa on jotain ihmeellistä. Jotain hyvää. Ja jokaisen kerran jälkeen ajattelee että tää oli tässä. Ei yhtään enää.

Lyhyesti sanottuna EI TIPPAAKAAN KYLLÄSTYTÄ!!

Ylénja

 • Ankeuttaja
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #9 : Elokuu 23, 2008, 17:16:32 »
Ehei, ei ollenkaan. Olen liian kiintynyt Pottereihin, että kehtaisin kyllästyä niihin. Välillä tulee kyllä pitkiäkin taukoja ilman Pottereita, mutta jonkun ajan päästä löydän ne taas. Ja pitkän tauon jälkeen innostus niihin on vain kasvanut. (Erossa oleminen vahvistaa suhdetta :D) Uskon, että joskus kymmenen vuoden päästä muistan tietenkin vielä Potterit ja pidän niistä yhä, mutta tuskin olen niin koukussa niihin enää. (Mutta en myöskään kyllästynyt!)
Joka lukukerralla löytää kirjasta jotain uutta, mikä on aikaisemmin jäänyt huomaamatta ja se on palkitsevaa. Ja ainahan voi lukea Pottereita muilla kielillä, vaikka sitten alkuperäisellä. Sekin lisää mielenkiintoa kun voi verrata alkuperäistä suomennokseen ja ihmetellä, että miten tämä nyt näin on suomennettu jne...

Eli ei kyllästytä, eikä pitäisikään. (:

Time

 • Ankeuttaja
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #10 : Elokuu 25, 2008, 18:28:17 »
Tässäpä pointti: Tosifanit eivät kyllästy, ne ketkä todella ovat tosifaneja eivät jätä sarjaa kun kaikki elokuvatkin on näytetty. He siis ansaitsevat hakuteoksen.

Itseäni ei tosiaankaan kyllästytä, ja kuten edellä on mainittu, pienen tauon jälkeen innostus vain kasvaa. Ja joskus voin piilottaa Potterit kaappini perukoille, ja kerran sitä siivotessani törmätä niihin: "Nyt voisi lukea nämä taas uudestaan" ja voi mikä innostus siitä taas syttyy. Olen useammassa asiassa törmännyt lakiin: Erossa oleminen vahvistaa suhdetta, niin seurustelussa kuin muussakin. Siis, nauttikaamme Rowlingin kirjallisuudesta.

sirrrex

 • Ankeuttaja
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #11 : Syyskuu 01, 2008, 10:30:14 »
Ei, enkä kyllä usko, että tulee koskaan kyllästyttämään. Oon lukenut kaikki kirjat aivan tosi monta kertaa läpi ja yhä jaksan aina aloittaa uudestaan. Ykkösen luin ekan kerran melkein heti, kun se oli ilmestynyt elokuvana. Olin sillon kakkosluokalla ja jaksan vieläkin lukea niitä yhtä innokkaasti kuin kahdeksan vuotiaana, niin en usko, että tää into tästä lopahtaa. Kyllähän mäkin muistan miltei sanasta sanaan joitain kohtia kirjoista, mutta ei se haittaa. :) Sitä parempi lukukokemus mulle jos kaikki ei tuu yllätyksenä, ja sitäpaitsi joka kerta kun luen kirjat, niin  löydän aina jotain uutta.

Kyllä mullakin on sellaisia ajanjaksoja, jolloin en jaksa milliäkään innostua Pottereista, mutta ne menee parissa viikossa ohi ja sitten jo luen taas sarjaa onnellisena läpi. Elokuvat menee välillä tosi tylsistyneenä katsoen, koska niissä ei kuitenkaan ihan samanlaista lumoa ole, kuin Rowlingin teoksissa. Rakastan kuitenkin niitäkin enkä varmasti tule koskaan kyllästymään niihin niin paljon, etten jaksaisi katsoa niitä enää.

Poissa Freya

 • Green Dragonflight
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • + The Song of Life +
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #12 : Syyskuu 26, 2008, 20:31:37 »
Tällä hetkellä kyllästyttää. Minulla on aina sellaisia kausia, että jotkin jutut mistä pidän kovasti, eivät kiinnosta ja jokin uudempi juttu kiinnostaa. Kuitenkin jonkin ajan kuluttua jostain tulee sysäys alkaa taas käymään vanhempia kiinnostuksen kohteita läpi, ja sitten ovat taas Potter-kirjat ja -leffat ahkerassa käytössä. Mutta nyt on tosiaan kirjat luettu ja kaikki ilmestyneet leffat katsottu, ja uusin leffa vain ärsyttää johtuen siitä että sitä lykättiin niin pitkälle.

Kuitenkin saattaisi olla pidemmän päälle aika tylsää jos ei edes väliaikaisesti kyllästyisi johonkin. En minä ainakaan jaksaisi fanittaa kaikkea samanaikaisesti. Ja se on kivaa aina löytää vanhat fanituksensa jonkin ajan kuluttua uudelleen. Se on vähän kuin löytäisi jonkin uuden hienon jutun. Tälläkin hetkellä hehkutan ihan hirveästi erästä monen vuoden takaista juttua jonka olin jo ehtinyt unohtamaankin. :D
I've been fire, fed by the four winds. I've been water in the stream. And a drop of dew on the culm.
I've been clay in the hands of a potter. I've been rosin of a tree, and a leaf, by the breeze carried away.

Poissa Blueberry

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #13 : Syyskuu 27, 2008, 19:04:53 »
Löysin kirjat vasta tänä kesänä, mutta leffoja olen katsellut tasaisesti jo monta vuotta. Kun olin ekan kerran saanut luettua koko sarjan läpi luin heti uudestaan. Ja nyt menee englanniksi :DD Sitten tulee varmaan vähän taukoa, mutta ei, en usko että tulen koskaan kyllästymään. Pystyn ihan hyvin kuvittelemaan, kun vanhana mummona vanhainkodissa kiikun kiikkustuolissa ja luen Pottereita...;D
"Tottakai tämä tapahtuu sinun päässäsi, Harry, mutta minkä kumman takia se silloin olisi epätodellista?"

Poissa Kutale

 • live like horses
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • last.fm
 • Pottermore: WolfEcho8
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #14 : Lokakuu 04, 2008, 16:11:04 »
Kirjat eivät ole ikinä kunnolla kyllästyttäneet, riittää kun pitää vähän aikaa taukoa lukemisen välissä. Joskus on toki sellaisia päiviä ettei Potterit voisi vähempää kiinnostaa, mutta sitä nyt en laske kyllästymiseksi.
Elokuviin sen sijaan olen tälläkin hetkellä kyllästynyt. Toisaalta haluaisin katsoa FK:n, mutta sitten ajattelen kaikkia niitä kohtia jotka muistan ulkoa.
Tosiaan minullakin on usein tällaisia kausia tyyliin "pakko lukea Muumeja!", jolloin joku muu asia jää sitten vähän vähemmälle.  Mutta seuraavaksi onkin sitten Potterien vuoro ja innostun taas enemmän niistä.
imagine none of this is real

Poissa Nadia

 • mastermind
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #15 : Lokakuu 06, 2008, 22:10:38 »
Kirjat hieman kyllästyttävät, mutta leffat ja ficit alkavat nyt kiinnostaa entistä enemmän. Fanitavaroiden keräileminenkin kuuluu osana hienoiseen fanitukseen. Hieman ehkä kyllästyttää, mutta kokonaan en Pottereita jätä. :) Ehkä osuus kyllästymiseen on myös jatkuva Linkin parkin faniaalto. Kyllä se kai ohi menee sen verran, että hieman Pottereihinkin ehdin syventyä.
so throw your diamonds in the sky
we'll stay gold forever

Idaae

 • Ankeuttaja
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #16 : Lokakuu 14, 2008, 19:07:19 »
Itse tuskin en ainakaan vielä Pottereihin kyllästy, koska olen kesän alusta vasta alkanut keräämään itselleni kirjoina ja olen päässyt nyt viidenteen kirjaan astija ajattelin ne vielä englannin kielisenäkin itselleni hankkia.

Pottereiden lukemisen aloitin jo toisella luokalla (olen nyt seitsemännellä), mutta luin vain kaksi kirjaa silloin. Viime keväänä lainasin kirjastosta loma lukemiseksi neljännen potterin ja luin sen kaksi kertaa läpi viikon kestäneellä lomallani. Siitä se sitten lähti :)

Eli minä en ainakaan vielä hetkeen Pottereihin kyllästy. Ja en myöskään usko, että Suomeen on vähään aikaan tulossa mitään Pottereiden kaltaista kirja sarjaa.

greywolf

 • Ankeuttaja
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #17 : Tammikuu 12, 2009, 00:37:50 »
Viisasten kivi oli yksi ensimmäisiä kirjoja joita luin, kun lukemaan opin ja sen jälkeen Harry Potterit on tullut luettua niin monia kertoja uudelleen, että olen jo vähän aikaa sitten mennyt laskuissani sekaisin. Myös elokuvat (vaikka ovatkin huonompia kuin kirjat) olen katsonut todella monesti läpi ja yhteen väliin minulla ja muutamalla kaverillani oli suorastaan perinne kokoontua katsomaan Azkabanin vankia yhdessä.:> Vaikka kyllästyn moniin asioihin todella helposti, en ole kertaakaan huomannut, että Harry Potterit olisivat alkaneet tuntua mielestäni tylsältä. Mielenkiintoa pitävät yllä tietysti myös ficit, joita luen ja kirjoitan nykyään paljon. Sen lisäksi kulutan paljon aikaa myös katselemalla netistä fanien tekemiä fanivideoita ja saatan ajankulukseni niitä joskus väkertää itsekin.

En voi kuvitellakaan, että ihan lähiaikoina kyllästyisin Pottereihin. Se kirjasarja jotenkin vain on niin suurella paikalla minun elämässäni, että en tällä hetkellä osaa mainita yhtään sellaista fanituksen kohdetta, joka voisi täyttää sen paikan. Eli joo, EI todellakaan kyllästytä.

Poissa Greippi

 • - doctor Who?
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #18 : Tammikuu 26, 2009, 08:13:57 »
Pakko myöntää, että joihinkin kirjoihin kyllästyy helposti vaikka ne olisivatkin olleet todella hyviä. Pottereihin en vain ole kyllästynyt, vaikka se on ensimmäinen kirja jota olen koskaan oikeasti ihaillut. Jotenkin se taikamaailma tekee vain sen että ei pysty :D. Pottereista on itseasiassa muodostunut tiettyjä "perinteitä". En vaan voi lähteä mökkimatkalle ottamatta AV:ta mukaan ja lukemalla sen automatkan aikana. Tulee jotenkin huono fiilis jos se ei ole mukana vaikka se ei edes ole lempikirjani :D. Kyllästymistä esti myös se, kun sain myös kaverini potterfaniksi. Hän kysyi kirjaa lainattavaksi ja tyrkytin hänelle Viisasten kiveä ja käskin lukea vaikka mikä olisi (miten niin painostava?). Viikonlopun jälkeen hän pyysi toista osaa, jonka kiikutin hänelle. Pian hän oli lukenut jo LP:seen asti ja joutui myöntämään olevansa koukussa. Nyt on sitten kerrankin joku jolle voi puhua Pottereista (Vuotista ei lasketa). Oli taas aika sekavaa puhetta, mutta pointtina oli kuintenkin, että ei kyllästytä.
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 26, 2009, 16:09:01 kirjoittanut Greippi »

Poissa Silver

 • Tengo hipo y soy estudiante.
 • Vuotislainen
 • *Arvostaa sankariaan*
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #19 : Helmikuu 20, 2009, 22:00:14 »
Hehe. Epäillyttää että suurin osa meistä jättää Potterit lapsiensa kirja hyllyyn tullessaan siihen ikään. :D Mutta täytyy myöntää, että joka kerta ottaessani kirjat esille ja ryhtyessäni lukemaan hotkaisen ne sellaisella vauhdilla (esim yöllä) etten enää muista kunnolla lukemaani. Näin en tunne koskaan saavani tarpeekseni, koska kaikki yksityiskohdat eivät jää mieleen. Voin siis hyvin aloittaa taas parin kuukauden päästä uudestaan, sillä olen jo unohtanut mielenkiintoisia yksityiskohtia. Tietenkin kaikki suuret tapahtumat jäävät mieleen, joten mitään ratkaisevien asioiden jännitystä ei ikävä kyllä enää tule. :(
   Esimerkiksi jos miettii Frediä ja Georgea. Siis johan on markkinat kun heidän puheitaan lukee! :'D En varmaan pitkään aikaan kyllästy, hihii. ^^

-Silver
« Viimeksi muokattu: Helmikuu 20, 2009, 22:04:25 kirjoittanut Silver »
Elämä maapallolla on kallista, mutta sisältyyhän siihen matka auringon ympäri.

Jennaanna

 • Ankeuttaja
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #20 : Helmikuu 21, 2009, 11:38:23 »
Mua ei ainakaan kyllästytä, enkä varmasti pitkään aikaan kyllästykkään ! :D Elokuvat on katottu tosi monta kertaa,
mutta aina on vaan pakko kattoo uudestaan ja uudestaan :D Eikä ne tunnu yhtään pitkäveteisiltä :'D
Ja hauskoille kohdille jaksaa aina nauraa (tietenkin), sama pätee kirjoihin (:
Potterit on kyllä niin hyviä! Uskon ja toivon että en koskaan tule kyllästymään niihin :')

Minger

 • Ankeuttaja
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #21 : Helmikuu 23, 2009, 18:04:40 »
En usko, että itse tulen ikinä kyllästimään. Olen lukenut kaikki kirjat jo vähintään 4 kertaa läpi.

Tuohan ei ole vielä kovin paljon, EJR hyvä. :) Minä olen lukenut (älkää ottako tätä itsekehuna) 1-5 yli kymmenen kertaa ja kaksi viimesitä sitten ehkä viitisen kertaa, enkä vielä ole kyllästynyt. Minusta Pottereihin voi kyllästyä siinä mielessä, että lopulta, luettuaan riittävän monta kertaa, muistaa kaiken ulkoa ja se ei yksinkertaisesti ole niin jännää. Mutta itsetaikamaailmaan, velhoihin ja jästeihin ja koko tarinaan sinällään, ei varmasti ole helppo kyllästyä, sillä kertomus on muovattu aivan loistavaksi spekuloinnin aiheeksi ja siitä riittää iloa moneksi ajaksi, vaikkei lukisikaan kirjoja.

Mutta voihan olla henkilökohtaisia eroja Potterien kyllästyttäyydestä.

Hyvät vuotislaiset, monet teistä eivät ollenkaan perustelleet näkemystään, ettei sarjaan voi kyllästyä! Minä olen sarjan tuntenut vain noin kahdeksan vuotta ja se on melko lyhyt aika lähteä tuomitsemaan. Voi koittaa aika, jolloin Potterien suosio muuttuu enemmän ryhmäkohtaiseksi ja niitä lukevat vain Potter-fanit, eivät enää kaikki yleissivistyksen omaisesti. Senkin uhalla uskon teidän muidenkin tavoin, että ohjaan lapsenikin Tylypahkan maailmaan (ja aion kasvattaa heidät pimennossa, jotteivat he vain spoilaannu juonesta ennen viimeisintäkin osaa! Olen onnellinen, että sain tuntea jopa vuosia kestäneen jännityksen ja autuuden loppuratkaisun suhteen!) ja tulen varmasti lukemaan kirjat läpi vielä useaan kertaan. Haluan kuitenkin pitää säädyllistä väliä, ihan vain välttääkseni sen pienen riskin, että lopulta en enää jaksaisi lukea, kuinka Salaisuuksien kammion avasikin Ginny ja kuinka Sirius ei ollutkaan syypää Lilyn ja Jamesin kuolemaan.

Nooraijai

 • Ankeuttaja
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #22 : Helmikuu 25, 2009, 12:38:54 »
Nooh, ei vielä ainakaan pahemmin kyllästytä. Okei, ehkä Potter-elokuvat, kun ne olen katsonut niin monia kertoja. Ykkösestä kolmoseen katsoin aina kun olin kipeä varmaan viiden vuoden ajan, joten kyllä varmaan tajuaa, joskus vielä muutoinkin. Liekehtivän pikarin olen tosin nähnyt vain kaksi kertaa, Feeniksin killan nyt kymmenisen ehkä. Olen lukenut kaikki Potterit kerran, mutta nyt koulussa kun pitää jotain lukea perjantaisin, niin Salaisuuksien kammio osui käteeni koulun erittäin pienestä kirjastosta ja kirjavalikoimasta. Luultavasti luen kaikki nyt pikkuhiljaa toista kertaa.

Ankka

 • Ankeuttaja
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #23 : Maaliskuu 04, 2009, 10:55:44 »
No siis  sehän on aika kakspiippunen juttu. Toki sitä alkaa tylsistyä lukiessaan samoja kirjoja "on and on". Siinä ei ole enään mitään hauskaa, kun todellakin tietää mitä on tapahtumassa seuraavaksi ja kaikki pienet yksityiskohdatkin alkavat tuntua laimeilta ja tylsiltä. En tietysti sano, etteivätkö ne kirjat olisi fantastisia ja silleen. Ja nytten kun kirjasaaga on saatu päätökseen niin on kiva kuvitella mitä kantajengin lapsille tapahtuu.

Mutta kyllä, olen osittain kyllästynyt Pottereihin, piste.

Mespa

 • Ankeuttaja
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #24 : Maaliskuu 29, 2009, 19:35:27 »
Ei vielä pitkään aikaan. Tai no seiskan jälkeen oli kyllä aikas... hmm... Potteriton aika, mutta nyt kun sen luki alusta loppuun ni ehän se minnekkään kadonnut. Kun seiskan sitten suljin, kun kaikki oli kahlattu läpi oikeassa järjestyksessä vielä (hyvä minä), tuntui kuin olisi halunnut vain jatkaa ja jatkaa... Pari päivää olin aika maassa kun vihdoin seiskan kolmannella luku kerralla ymmärsin että se todellakin loppui, piste. No päätin sitte aloittaa vielä kerran alusta ja eihän siihen koskaan kyllästy, vaikka kaikki muistaakin jo kutakuinkin ulkoa. No ainahan on ne ei niin hyvät elokuvat joita voi myös kattella ja silleen mutta ne nyt alkaa jo kyllästyttää, toisin kuin kirjat. Ja jos kyllästyy siihen samaan ni eiku suunta kohti ficci osastoa.
En todellakaan ikinä kyllästy(toivottavasti)
Mutta saattaa tämä Potter yli innostus myös johtua tämän hetkisestä Potter kaudesta xD

Poissa Neithan

 • Vuotislainen
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #25 : Huhtikuu 04, 2009, 18:06:43 »
Tämä oikeasti pelottaa minua. Aluksi se alkoi siitä etten jaksanut lukea joitain kohtia joistain kirjoista, ja eteni siihen etten nykyään jaksa lukea vanhimpia kirjoja ollenkaan. Luen lähinnä 3-7 kirjoja. Ehkä ne hieman " mehukkaammat " kirjat kiinnostavat nykyään enemmän. Silti olen lukenut monta kertaa vieläkin Pottereita, mutten samalla tavalla kuin ennen. Ennen luin kirjat järjestyksessä yhä vain uudestaan ja uudestaa. Nyt se jumittaa 3-4 ja 6-7 välillä.
 Välillä tulee kuitenkin taas sellainen tunne että jaksaa paljon paremmin lukea ja silloin ahmin kaikki kirjat läpi. Kyllä niitä Pottereita jaksaa lukea vielä tuhansia kertoja läpi, vaikka Twilight ja muut vampyyri teokset tuntuvat välillä ylittävän Potterit. Varsinkin nyt kun se on ohi. Ei enää Pottereita. Silti olen ollut aina Potter fani ja tulen aina olemaan. Sitä ei muuta mikään... Tai ainakin toivon niin.

Poissa Azura

 • ENFJ
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • do not go gentle
  • parasomnia
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #26 : Huhtikuu 05, 2009, 14:51:58 »
Olen lähiaikoina miettinyt hieman omaa Potter-faniuttani. Koen oman itseni vielä Potter-faniksi, sillä minähän käyn Potter-foorumilla ja odotan kuumeisena kuudetta elokuvaa. Puhun myös sisareni kanssa paljon Potterista, ja pidän sitä yhä parhaana kirjasarjana ikinä. Minusta kuitenkin jotenkin tuntuu, että pysynko Potter-fanina vain siksi, että tahdon kuulua joukkoon ja odotan uutta elokuvaa.

En ole koskaan lukenut Pottereita kovin monesti. Olen lukenut kaikki kirjat suomeksi kahdesti, ja viimeisen kirjan myös englanniksi. Minä kuitenkin huolestuin Potter-faniudestani ensimmäistä kertaa silloin, kun otin viimeisen kirjan toisen lukukerran aloittaessani käteeni, ja lopetin sen lukemisen jo neljänteen lukuun. Vasta vähän aikaa sitten olin pitänyt sitä loistavana kirjana, mutta nyt jätin sen hyllylle pölyyntymään, ja myös tälläkin hetkellä Potterini seisovat hyllyssä koskemattomina. Keskenjättäminen saattoi johtua myös siitä, että samaan aikaan minun oli luettava koulussa kahta eri kirjaa, mutta tunsin silti oloni jotenkin typeräksi, sillä minähän olin rakastanut niitä kirjoja. Nykyään en enää nosta Potteria hyllystä kun minulla ei ole mitään tekemistä, vaan etsin uusia kirjoja tai sellaisia, joihin olen vähän aikaa sitten tutustunut ja rakastunut, ja laiminlyön Potterini. Tuntuu myös siltä, että silloin kun haluan lukea jotakin kirjaa, en edes ajattele Potteria, vaan päähäni juolahtaa heti jokin uusi kirja. Minä myös usein mietin sitä, että koska kaikki muut tuntuvat lukeneen kirjat ainakin 30 kertaa ja minä vain kahdesti, että minä olisin kyllästynyt niihin jo.

Kuitenkin huomaan, että kasvoilleni kohoaa aina leveä hymy Potterin mainittaessa jossain, ja odotan kaiken aikaa uutta Potter-maailman saralta - tahdon itselleni lisää Potter-tavaraa ja pysyä Potter-fanina. Vaikka kirjasarja on jo ohitse, seikkailun voi kokea uudestaan elokuvan muodossa, ja jos kenties tulevaisuudessa jaksan kohottaa kirjan hyllystä taas uudestaan. Tulkoon vain eteen muita kirjasarjoja, mutta Potter-faneina minä pysyn! Se on ensimmäinen ja ainut kirjasarja, joka todella inspiroi minua omaa itseäni kirjoittamaan, ja uskon, että niin kauan kuin sana "Potter"-saa minut hymyilemään, pysyn sarjan ystävänä.
"For if you're not afraid, how can you be really brave?"

- The Exploits of Moominpappa

Poissa Stairway

 • käärmehammas
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: StoneShadow3592
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #27 : Huhtikuu 05, 2009, 16:43:23 »
En usko että ainakaaan minä tulen joskus kyllästymään Pottereihin, mutta toisaalta eihän sitä voi koskaan tietää.
Mutta ainakaan vielä en ole kyllästynyt, odotan uutta elokuvaa  =)
Myönnän että minulla on joskus aikoja, jolloin ei tee mieli lukea pottereita tai katsella elokuvia, vaikka ei olisi muutakaan tekemistä. Silloin yleensä jos esim. aloitan elokuvan katsomisen lopetan sen lyhyeen.
Kijoja en ole vielä moneen kertaan lukenut 3-4kertaa kaikki muut paitsi Azkabanin vangin yli 20 kertaa ja uusimman vasta kerran.
Vaikka kyllästyisinkin kirjoihin ja elokuviin, niin oheismateriaaliin ja taikamaailmaan kyllästyminen on hyvin vaikeaa.
Välillä voi  tulla aikoja, jolloin en todellakaan ole kyllästynyt pottereihin, vaan haluan tietää niistä taas lisää ja lisää.

Toisaalta voisin sanoa, että olen kyllästynyt kahteen ensimmäiseen kirjaan. En ole kyllä koskaan oikein niistä tykännyt, joten sekin voi vaikutta asiaan. Eli näin lopuksi voisin sanoa, että olen kyllästynyt  ehkä hieman pottereihin, mutten mitenkään merkittävän paljoa. :)

~maasu~

//kirjoitusvirheet.
« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 08, 2009, 16:18:08 kirjoittanut maasu »
TÄTTÄDÄDÄÄ, TÄTTÄDÄDÄÄ!!!
All that glitters is gold.

maasu -> Stairway

Poissa Hassu

 • Karkulainen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #28 : Huhtikuu 05, 2009, 17:30:29 »
Omalla tavallaan kyllä, omalla tavallaan ei. En usko, että voisin ikinä kyllästyä Pottereiden maailmaan kokonaan. Aina lukiessa huomaa jotain uutta(vaikka kirjan olisi lukenutkin 10 kertaa *virn*) ja netissä Vuotista selatessa tekee mielenkiintoisia huomioita kanssalukijoiden kanssa. Ja nyt vielä toistaiseksi ainakin on jotain mitä odottaa, on ne pari leffaa ja se mahdollinen hakuteos.

Kyllä sitä on näin vanhetessa huomannut Potterin pikkuhiljaa jääneen taka-alalle, huomiota poispäin ovat vetäneet myös toiset kirjat. Toisista kirjoista mainittakoon vaikka nyt tämä Stephenie Meyerin loistava tarina Bellasta ja Edwardista. Toisaalta sitten näin vanhempana olen alkanut lukea Pottereita niiden alkuperäiskielellä, tarvitseeko edes mainita että ovat niin tuhat kertaa parempia?

Minulle on käynyt ehkä vähän samalla tavalla kuin Azuralle, mutta en ole kuitenkaan jättänyt kirjoja lukematta. Paitsi englanniksi minulla on ollu GoF kesken ainakin puoli vuotta o:> Mutta muuten olo on vähän sellainen, että roikunko minä tässä vain mukana sen takia että olisin erilainen kuin muut luokkalaiseni, jotka lukevat pelkkää Stephenie Meyeriä taikka sitten eivät mitään. En tiedä, kyllä tämä Potter elämässä tulee mukana roikkumaan. Olenhan tavallaan kasvanut Potterien kanssa. Kyllä nuo Potterit varmaan tulee sitten tulevaisuudessa tyrkytettyä omille lapsille iltalukemiseksi, eivät ainakaan Potterien mentävää aukkoa tule sivistykseensä saamaan :>
| Neville Longbottom vuosimallia 2008 | Hymiöiden liikakäyttäjä vuosimallia 2009 | Luuleeko ravut että kalat osaa lentää? |

Poissa adswil

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #29 : Huhtikuu 05, 2009, 18:18:34 »
Ei niihin voi kyllästyä! Tottakai fanius on nyt kaikkien kirjojen ilmestyttyä vähän vähemmän aktiivista, kun enää ei tarvitse spekuloida päivästä toiseen, mitä seuraavissa kirjoissa tapahtuu, mutta kyllä aika ajoin tulee hirveä tarve lukea Potterit uudestaan - ja tosiaan niitä vielä tulemattomia leffoja odotan kuin kuuta nousevaa. Potterit ovat kuitenkin sen verran monipuolisia ja hyviä kirjoja, ettei niihin ihan äkkiä kyllästy. Vähän samaan tapaan kuin Taru sormusten herrasta, joka on jo vanha kirja, mutta faneja riittää kyllä todella paljon (mikä tosin lienee osin loistavien leffojenkin ansiota).
In my world love is for poets - so I'm trying to be one.

Poissa Flyrashaz

 • sub rosa
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Northern Light
  • Livejournal
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #30 : Huhtikuu 06, 2009, 09:17:42 »
Hmm. Vaikea kysymys. Minulla on vähän sama tilanne kuin Azuralla - pidän itseäni Potter-fanina (ja niin kaikki muutkin. Siitä maineesta ei oikein pääse eroon mitenkään :D), mutta kirjojen lukeminen, elokuvien katsominen ja näihin Potter-aiheisiin kirjoittaminen on jäänyt vähemmälle. On vain löytynyt muutakin elämää Potterin ohella. Nykyään olen keskittynyt enemmänkin miitteihin. Tykkään töki vieläkin todella paljon kirjoista ja elokuvista, ja tykkään miettiä niitä, mutta... Se vain on jäänyt. Potterit tulevat kyllä aina kuulumaan lempikirjoihini, ainakin vielä, ja sitten vanhempana ne on niitä lapsuuden lempikirjoja, jos eivät muuta. ;)

Pottereita ei nykyään ehkä oikein sen takia jaksa lukea, että lähes kaikki kirjat on luettu kymmeneen kertaan (paitsi seiska), joten tapahtumat muistaa ulkoa ja tietää mitä seuraavassa kohdassa tapahtuu. "Tää on tää paikka, vielä kakstoista sivua nii vaihtuu luku ja siinä luvussa se ja se tyyppi kuolee" -tyyppiset ajatukset eivät ole lukiessa kovinkaan mukavia, mutta niitä on paha välttää. Mutta kyllä silti Pottereita jaksaa lukea, kun alkaa olla tarpeeksi ikävä velhomaailmaa ja toive päästä pois omasta maailmasta. Se vaan vaatii semmosen fiiliksen. :) Joka kerta kirjoista silti löytää uutta ja oivaltaa asioita (esim, että ajatuseula kirjoitetaaknin yhdellä ässällä ja muuta samankaltaista ajatustypoa :D), vaikka onkin luullut että osaa kirjat ulkoa ja kaikki tiedetään jo. Ja tietenkin, kun Vuotiksen kokoisella Potter-foorumilla hyppelehtii, löytä uusia jänniä aiheita ja sieltä uusia asioita mitä ei itse ole huomannut, pitää tietenkin kirja lukea jälleen, että voi keskusteluun yhtyä muistinvirkistämisen jälkeen. :D Ja englanniksi nämä kirjat pitäis lukea. DH:ta sain luettua 300 ennen kuin se ilmestyi suomeksi, joten - tietenkin oman äidinkielen kirja vei voiton 0:>

Potter-fani olen ollut vuosia, ja tulen varmasti olemaankin. Onhan siinä vielä odotettavaakin. :) Ja tietenkin kaikille niitä tulee tyrkytettyä, jotka ei oo lukeneet. ^^; Potterit on aina ala-asteen luetuin kirja, aina lapsuuden lempikirjasarja, aina se sarja, mitä on palvonut/palvoo. Mullekin Potterit vain on se joku, mikä teki todella vaikutuksen, vaikka olenkin lukenut monia kirjoja lasten- ja nuortenosastoilta. Klassikot vaan vertailusta puuttuvat. Tietenkin uusia hyviä kirjasarjoja on löytynyt, eikä niistä mitään voi verrata Pottereihin - loistavia on, mutta Potterit on silti vielä niitä parhaita. Tietenkin Stephenie Meyerin Houkutuksesta alkanut sarja on loistava, nyt kun siihenkin olen tutustunut, mutta.. Se aihepiiri on niin selkeästi mielestäni kuitenkin erilainen, että on vaikea verrata. :D Mutta kummatkin on hyviä.
Ja niin, vaikka alkaisikin kyllästyttää, en tunnusta sitä ihan heti. :D Mutta ei todellakaan vielä kyllästytä, vaikka innostus on hiipunut.
Potterit. <3

-Flyra
« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 10, 2009, 21:13:37 kirjoittanut Flyrashaz »
"Oh, the bad guy of the game, me, you're not serious, I'm... umm... fortuneteller!"

Poissa Xanie

 • hymyilevä huomispäivä
 • Aurori
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • *reps*
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #31 : Huhtikuu 06, 2009, 20:52:34 »
Minä kuulun niihin onnellisiin, jotka ovat saaneet kasvaa Potterien kanssa. Potterit siis ovat iso osa elämääni ja lapsuuttani/nuoruuttani ja vielä yhäkin. En jotenkin koe, että voisin noin vain luopua Pottereista noin vain, sillä ne ovat aina olleet niin iso osa elämääni. Senpä takia uskon, että en tule ikinä kyllästymään Pottereihin, sillä niihin liittyy niin paljon muistoja ja tunteita.

Toki välillä saattaa tulle (ja on tullutkin) hetkiä, jolloin Potterien lukeminen ei maistu. Joku aika sitten aloin lukemaan sarjaa uusiksi läpi ja ensimmäiset kolme kirjaa menivätkin ihan helposti. Neljännen takkusin läpi ja viides on vieläkin kesken.. En edes ole enää ihan varma, että mihin kohtaan jäin ^^’ Eli tälläkin hetkellä on sellainen pieni hetki, kun ei oikein ole sitä suurta innostusta lukea Pottereita. Mutta siitäkin huolimatta tunnen pitäväni niistä ja huomaan aina ilostuvani, kun jossain mainitaan Potter ja minusta on kiva höpötellä Pottereista kavereiden kanssa^^

Eli siis joo. En ehkä jaksa aina lukea kirjoja, mutta koska jaksan höpistä Pottereista, niin eivät ne silloin kyllästytä. Olen lukenut kaikki kirjat viimeistä lukuun ottamatta yli kymmenen kertaa (viimeisen vain 2 kertaa enkuksi ja 3 suomeksi :P), joten pieni lukutauko lienee muutenkin paikallaan. Kaikki eivät jaksa lukea mitään kirjaa noin monesti, mutta eivät silti välttämättä ole kyllästyneitä siihen. Henkilökohtaisesti minä onnistun jokaisella lukukerralla yhä vieläkin löytämään Pottereistani jotain uutta ja ihmeellistä ja syvällisempää/merkityksellisempää kuin aikaisemmin :)

Lainaus
mutta kirjojen lukeminen, elokuvien katsominen ja näihin Potter-aiheisiin kirjoittaminen on jäänyt vähemmälle. On vain löytynyt muutakin elämää Potterin ohella. Nykyään olen keskittynyt enemmänkin miitteihin. Tykkään töki vieläkin todella paljon kirjoista ja elokuvista, ja tykkään miettiä niitä, mutta... Se vain on jäänyt. Potterit tulevat kyllä aina kuulumaan lempikirjoihini, ainakin vielä, ja sitten vanhempana ne on niitä lapsuuden lempikirjoja, jos eivät muuta. ;)


Flyra onnistui aika hyvin tiivistämään monta asiaa tuohon ja muutenkin Flyran edellinen viesti on kuin lähes suoraan omasta näppiksestäni :)

~Xanie
Kun ystäväsi katselevat sinua hyppäämässä laskuvarjolla joka ei aukea, voisi olla hauska temppu, jos esittäisit vaikkapa uintiliikkeitä.
Avasta kiitos Seatearille!
Tee päivän hyvä työ: www.freerice.com

Poissa Celestial

 • killing loneliness
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • love is right now
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #32 : Huhtikuu 07, 2009, 20:10:48 »
Aloin juuri tänään lukea Viisasten kiveä uudestaan vain sen takia, että tuntuu kuin muut olisivat lukeneet Potterit ainakin miljoona kertaa ja minä vain kerran (jos ei oteta huomioon Viisasten kiveä, Azkabanin vankia ja Feeniksin kiltaa, jotka olen lukenut kahdesti). Joskus tämän takia tuntuu, että muut olisivat suurempia Potter-faneja kuin minä, mutta eihän se niin ole. Hyllystänikin puuttuu tällä hetkellä kaksi Potteria suomeksi, mutta ne ovat silti maailman parhaita kirjoja, ja aion hankkia ne kaikki. Potterit pääsevät oikein kunniapaikalle hyllyssäni, sellaiseen kivaan Potter-laatikkoon. ^^

Olen joskus miettinyt, miksen ole enää yhtä suuri fani kuin ennen. Ennenhän en muusta puhunutkaan kuin Pottereista. Kahlasin ne läpi ja suosittelin kavereilleni. Joskus olen unohtanut Potterit kokonaan. Olen unohtanut Vuotiksen merkityksen, enkä kirjoitellut enää lähes ollenkaan Harry Potter-topicceihin. Pidän silti edelleen, ja uskon että tulen aina pitämään Pottereista. :)

Minusta tuntuu, etten koskaan voisi unohtaa Pottereita. Jos unohdan ne, on aina joku tai jokin niistä muistuttamassa. :) Silloin tällöin tykkään piirtää kaikkea velhomaailmaan liittyvää; itseäni ja ystäviäni noitina/velhoina, feeniksejä ja kaikenlaisia taikaeläimiä, Pottereiden hahmoja, jne. Mietin myös jatkuvasti omaa tupaani ym. ja odotan innolla kesää ja Puoliverinen prinssi-elokuvaa. Teen myös tällä hetkellä käsityössä kaapua. ^^ Edistyy ihan hyvin, paremmin kuin rohkelikkokaulaliina jota en koskaan saanut valmiiksi. :D Ehkä otan sen PP-leffaan. ^^

Velhomaailma on se paikka, johon voi karata aina, kun meidän maailmamme alkaa kyllästyttää. :> Niin kuin minäkin tein tänään, se tunne tuli vain ihan yllättäen, että nyt on pakko lukea Pottereita. :D Parhaita kirjoja ikinä, tulee ihan kylmiä väreitä kun lukiessa ajattelee, miten upean kirjasarjan Rowling on keksinyt. ^^

Friendship doesn't see through the eyes,
it sees through the heart.

Poissa Kay

 • Ikuisesti lapsi
 • Hirnyrkki
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #33 : Huhtikuu 08, 2009, 19:24:06 »
Täytyy sanoa, että kyllä alkaa, valitettavasti. Enää en tunne pakottavaa tarvetta lukea Pottereita joka toinen päivä enkä tunne valtaisiaa ilon tunnetta, jos kirjat tai elokuvat mainitaan uutisissa. Olen vähän kasvanut Pottereista yli niin sanoakseni. En tarkoita, että pitäisin niitä lapsellisina tai halveksuisin niitä mitenkään, mutta innostus todellakin on hiipunut. Luultavasti päädyn jonkun ajan kuluttua lukemaan kirjat vielä moneenkiin kertaan läpi, mutta en nyt lähiaikoina.

Kaipaan sitä tunnetta, kun sai kirjan ensi kertaa käteensä ja ahmi sen yhdeltä istumalta. Sitä hurmiota on ikävä. Fani olen edelleen, siitä ei pääse yli eikä ympäri, mutta en enää ehkä niin fanaattinen. Aion toki katsoa viimeiset leffat ja ostaa niiden DVD:t, mutta yhtä pakottavaa tarvetta tähän tuskin enää on. Voisinpa mennä takaisin siihen päivään, kun luin Viisasten Kiveä... tai Kuoleman varjeluksia, mutta se oli paljon haikeampi tilaisuus, kun tiesi sen loppuvan nyt.

Pottereilla on ollut valtava vaikutus elämääni. Ne innostivat minut lukemaan. Tutustuttivat minut taianomaiseen maailmaan, jota en koskaan tule unohtamaan. Antoivat minulle tuntikausia jutun aihetta ja pohtimista. Suurin innostus ehkä hiipuu, mutta rakkaus Pottereihin ei koskaan.
Just remember in the winter far beneath the bitter snows. Lies the seed that with the sun's love in the spring becomes the Rose.
LOMALLA

Poissa Brian Molko

 • Northman's Pet
 • Hirnyrkki
 • Such a dull toy
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #34 : Huhtikuu 10, 2009, 13:40:31 »
Kuten Taru sormusten herrassa kävi, ei Potteritkaan enää ole elämän suurin elämys. Ne antoivat paljon aikanaan ja koin niiden kautta paljon, mutta nykyään ei oikeastaan ole tehnyt mieli lukea kirjoja tai katsoa elokuvia aikoihin. Ne vaan ei enää ole se juttu, nykyisin se on ehkä Twilight - sarja joka koukuttaa ja Anne Rice.

Aika vie sen hohdon pois ja kun ei ole enää mitään mistä innostua, sitä vaan kasvaa ulos asioista ajan kanssa ja kun ei enää ole ihmisiä joiden kanssa aiheesta innostua ja jakaa. Olihan se ihana kausi kun sai Lontoon premiereissä olla ja jonottaa viimeistä kirjaa Lontoossa, mutta se jää kirjasarjaksi jolla on tunne-arvoa, mutta jota ei enää hehkuta ja vaadi että joka vuosi lukisi niitä kirjoja. Toivon, että jonain päivänä tulee himo lukea taas kirjasarja läpi, mutta sitä odotellessa voi kiinnostua uusista lukukokemuksista. Vuotis tulee varmaan aina olemaan se ainoa kosketus pinta tähän aiheeseen.
Julien, you're slow-motion suicide.

Poissa Freya

 • Green Dragonflight
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • + The Song of Life +
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #35 : Huhtikuu 12, 2009, 21:35:37 »
Tällä hetkellä kyllä vähän kyllästyttää. Syynä ehkä elokuvat, joita odotin aikoinaan kieli pitkällä, mutta joissa sitten jatkuvasti vaihtuva ohjaaja, minun mielestäni huonot näyttelijävalinnat joidenkin hahmojen kohdalla sekä kiireellisyyden ja liian pieneen tilaan ahtamisen tuntu alkoivat kaivertaa. Lisäksi tämä tempaus siirtää seuraavan leffan julkaisua melkein vuodella eteenpäin jotta saataisiin paremmin tuottoa kesäaikana. Pff. En aio mennä katsomaan ihan vain periaatteesta. Jaksan kyllä odottaa että saan vuokrata dvd:n.

Kirjoista kyllä edelleen pidän kovasti. Mutta nykyisin ehkä enemmän olen siirtynyt online-pelien ja muutenkin pelaamisen puolelle. Kyllä kirjojakin varmasti joskus luettua tulee, kun on vähän päässyt vaipumaan enemmän unholaan ja saa taas jotain elämyksiäkin lukiessa. Ei ole mukavaa lukea tai katsoa mitään minkä muistaa ulkoa.
I've been fire, fed by the four winds. I've been water in the stream. And a drop of dew on the culm.
I've been clay in the hands of a potter. I've been rosin of a tree, and a leaf, by the breeze carried away.

Poissa Modera

 • Bodari
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • We are waiting for you, Coraline
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #36 : Heinäkuu 19, 2009, 20:47:33 »
Itseasiassa on kyllästyttäny jo tänä kevääny KAIKKI Potteriin liittyvä. Joteki aloin vihata J.K. Rowlingia siin samas :S. Nytkin ku siivosin kirjahyllyä ja siirsin tällä hetkellä suosimani Agatha Christien kirjat kaappiin suojaan valolta, huomasin että kun siirrän kaikki potter kirjat pois niin saisin tilaa uusille :) Ja nykyisillekkin. Vaikkei asia kuulu tähän, niin huomasin melkein unohtuneita kirjoja kun otin hyllynreunalle kertyneen pinon pois. :p.

Ennen fanitin Potteria "Leikkimällä" kuvittelin olevani Harry Potter tai joku muu vastaava ja sen maailman meidän isoon kotipihaan. Saunatiloissa oli mm. Kolmas kerros. Lopulta olin liian vanha vaikka kuinka teki mieli leikkiä.  Kun kolmosleffa tuli aloin olla jo todella vanha sellasiin leikkeihin.

Jospa jokainen alkaisi fanittaa jtn uutta? kirjaa / kirjailijaa. Tällä hetkellä ei taida olla mtn uutta kirjaa tulossa... Mutta en ole sentään niin kyllästyny ettenkö menisi kattoo Puoliveristä Prinssiä . P___P

Hemming

 • Ankeuttaja
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #37 : Heinäkuu 20, 2009, 20:18:34 »
Eipä oikeastaan. Jotenkin tämä "potterismi" on niin vakiintunut asia, ettei se ole mitään elämään suurempaa mutta ei se mihinkään ole häviämässäkään. Lueskelen kirjoja tällä hetkellä läpi ties kuinka monetta kertaa ja samanlainen elämys se on niin kuin aina ennenkin. Minulle ei normaalisti käy niin, että ensin tulee hirveä fanituspuuska johonkin, fanitetaan 24/7 ja sitten koko roska menee kasaan kuin vanha uimalelu eikä siihen kosketa enää ikinä. Ei. Minulla on muutamia isompia fandomeja - joihin Harry Potter lukeutuu -, jotka ovat vakiintuneita asioita. Ei niistä jauheta koko ajan eivätkä ne ole elämän keskipiste, mutta silti hyvin tärkeitä asioita ja siellä taustalla jossain kuitenkin. Niitä ei tarvitse ajatella koko ajan, mutta pidän niistä eikä niiden viehätys ole vuosien varrella rapistunut mihinkään. Saa väittää vastaankin, mutta minusta tämä on vähän ns. aikuisempi tapa fanittaa ja siksi ehkä kestävämpää laatua.

Annetaanpa esimerkki.

Yhtä hyvin voisi oikeastaan kysyä "alkaako kahvinjuonti kyllästyttää?" - pidät kahvista ja silleen, mutta ei se pyöri ajatuksissasi koko ajan eikä se kuitenkaan tarkoita, että kahvintykkäyksesi olisi häviämässä. Se ei myöskään estä sinua kokeilemasta muita juomia ja tykkäämästä niistä. (minun kohdallani kahvin voi korvata teellä, mutta arvelin kahvivertauksen sopivan useampaan kuin teen) Minulla on tällainen suhde Pottereihin ja luen muitakin kirjoja, ne vain ovat sellaisen kestosuosikin asemassa, johon voi aina palata niin halutessaan.

Poissa Shieldmaiden

 • I solemnly swear that I am up to no good.
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Mischief Managed. Nox.
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #38 : Heinäkuu 20, 2009, 21:49:34 »
Eipä oikeastaan. Jotenkin tämä "potterismi" on niin vakiintunut asia, ettei se ole mitään elämään suurempaa mutta ei se mihinkään ole häviämässäkään. Lueskelen kirjoja tällä hetkellä läpi ties kuinka monetta kertaa ja samanlainen elämys se on niin kuin aina ennenkin. Minulle ei normaalisti käy niin, että ensin tulee hirveä fanituspuuska johonkin, fanitetaan 24/7 ja sitten koko roska menee kasaan kuin vanha uimalelu eikä siihen kosketa enää ikinä. Ei. Minulla on muutamia isompia fandomeja - joihin Harry Potter lukeutuu -, jotka ovat vakiintuneita asioita. Ei niistä jauheta koko ajan eivätkä ne ole elämän keskipiste, mutta silti hyvin tärkeitä asioita ja siellä taustalla jossain kuitenkin. Niitä ei tarvitse ajatella koko ajan, mutta pidän niistä eikä niiden viehätys ole vuosien varrella rapistunut mihinkään. Saa väittää vastaankin, mutta minusta tämä on vähän ns. aikuisempi tapa fanittaa ja siksi ehkä kestävämpää laatua.

Sama täällä, jos kohta oma Potter-fanitukseni on kirjojen osalta hyvinkin tuore asia. Leffoista olen kyllä tykännyt alusta asti. Jos nyt yhtään oikein muistan, taisin käydä katsomassa ykkös- ja kakkosleffat kertaalleen sillon kun ne ilmestyivät ja sitten uudestaan, kun Azkabanin Vanki sai ensi-iltansa ja Turun Kinopalatsissa näytettiin Viisasten Kivi, Salaisuuksien Kammio ja Azkabanin Vanki trilogianäytöksenä. Azkabanin Vangin kävinkin sitten katsomassa leffateatterissa varmaan viisi kertaa tai enemmänkin, pitkälti Alan Rickmanin ja Professor Snapen takia (kuten ehkä avatar-kuvasta voinee päätellä). AV:sta lähtien olen käynyt katsomassa leffat heti ensi-iltapäivänä.

Myös mulla on muutamia isompia fandomeja, joista pitkäaikaisin on ollut voimissaan jo 20 vuotta, eikä senkään suhteen loppua ole näkyvissä. Se toki vaihtelee, mikä fandom milloinkin on päällimmäisenä ja minkä fandomin parissa vietän eniten aikaa, mutta perustason fanitus ja kiinnostus eivät ainakaan tähän mennessä ole hävinneet. Tällä hetkellä päällimmäisenä on Potter-fanitus ja olen -- itselleni hyvin tyypilliseen tapaan -- harmitellut sitä, etten lukenut kirjoja jo silloin kun ne ilmeistyivät. Vaikka olenkin katsonut kaikki leffat ja tykännyt niistä kovasti, tunnen jääneeni paitsi kymmenen vuoden aktiivisesta fanituksesta ja fandomissa pyörimisestä, koska olen löytänyt itse kirjat vasta pari vuotta sen jälkeen, kun Deathly Hallowskin on jo ilmestynyt. :( Niin kuin elämässä usein käy, kaikkein eniten kaduttaa sellaiset asiat, jotka on jättänyt tekemättä... Ei niin, ettenkö olisi tässä vuosien varrella kokenut mitä mielenkiintoisempia juttuja muiden fanitusten parissa, mutta kyllä se kieltämättä hiukan tai hiukan enemmänkin harmittaa, että olen pääsemässä Potter-fandomiin kunnolla mukaan vasta siinä vaiheessa, kun viimeinen kirja on ollut ulkona jo kaksi vuotta ja kahden viimeisen elokuvankin kuvauksista on jäljellä reilut puoli vuotta.

Mutta siis, pointti tässä lienee se, että en usko kyllästyväni Pottereihin kovinkaan pian, vaikka uusia kirjoja ei olekaan tulossa eikä elokuviakaan ole jäljellä enää kuin kaksi.
"I am not afraid, Harry. I am with you."
- Albus Dumbledore, the greatest wizard of all time -
"You're a wizard, Harry."
- Rubeus Hagrid -

Poissa Giladra Carrion

 • Kuolonsyöjä
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ShieldFang27063
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #39 : Heinäkuu 20, 2009, 22:59:23 »
No eipä oikeastaan, vaikka tänä vuonna tulikin 10 vuotta potterismia täyteen omalla kohdallani. :) Välillä on kyllä ollut vaiheita, kun Potterit ovat olleet vähän vähemmän pinnalla elämässäni, mutta oikeastaan viimeiset pari vuotta on ollut aika tasaista. Olen hieman liian vanha (toisaalta inhoan sanoa noin, mutta ei voi mitään, että se tuntuu olevan totta) harrastaakseni mitään fanaattista ihkutusta ylipäätään minkään suhteen, vaan fanitukseni on iisimpää sorttia, eivätkä Potterit ole poikkeus. Oikeastaan en ole koskaan tainnut olla erityisen fanaattinen, mutta se ei tarkoita, ettenkö Pottereista olisi valtavasti pitänyt.

Kyllähän ne (lähinnä ensimmäiset kirjat) tuntuvat nuoremmille suunnatuilta, mutta niiden asema elämässäni on kumminkin niin merkittävä, että väkisinkin pitäisin niistä jo sen takia. Potterit ovat melko lailla ainoa asia, josta pidin sekä 8 että 18 -vuotiaana - ei siitä voi millään lakata pitämästä koskaan, en ainakaan minä.
Tolkienin teoksiin tutustuin vasta pari vuotta myöhemmin kuin Pottereihin, mutta niiden suhteen olenkin täysin myyty yhä edelleen - se onkin aivan asia erikseen. ;)

Olen huomannut, että jos Potterit alkavat kyllästyttää, ryhdyn kirjoittamaan ficcejä - sitä kautta tulee lisää kontaktia kirjojen maailmaan. Ja tietysti Fini ja Vuotis, joissa pyörin aktiivisesti, ylläpitävät omalta osaltaan kiinnostusta.

Kyllä se varmaan jossain vaiheessa tulee vastaan, kun Potterit menettävät asemaansa elämässäni, mutta aina niillä tulee se tietty merkitys olemaan enkä missään nimessä voi kuvitellakaan hävittäväni kirjojani tms. Aina on kuitenkin sellainen jonkinasteinen kiintymys yllä, vaikken välttämättä jaksaisikaan uhrata Pottereille yhtä hanakasti ajatuksia.
“We've all been raised on television to believe that one day we'd all be millionaires, and movie gods, and rock stars.
But we won't. And we're slowly learning that fact. And we're very, very pissed off.”

Poissa Kathleen

 • Omituinen höpöttäjä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • ALITUINEN VALPPAUS!!!
  • Ystäväkirjani :D
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #40 : Heinäkuu 31, 2009, 19:39:09 »
Kerran tuntui, ihan hetkisen vain, että Potterit ovat tylsiä.

Viime vuonna(4 vuotta ensirakkaudestani Pottereihin, tänä vuonna on kulunut viisi vuotta) olin saanut Stephenie Meyerin Houkutuksen käteeni ja luin sen läpi. Kahlasin Uusikuun läpi kolme kertaa-nauttien Isabellan seikkailuista. Epäilyksen luin innoissani ja olin iloinen, kun Jake ja Bella suutelivat.
Sitten ajattelin:
-Entäs Potterit?
Kauhistuin, kun huomasin, että Houkutus tuntui sillä hetkellä hiukan paremmalta kuin Potterit!
Päätin, että lukisin Potterit vaikka väkisin läpi!
Pienen alkukankeuden jälkeen, tottumattomana J.K.:n ihanaan kirjoitustyyliin, luin Harry Potter ja Liekehtivä Pikari-kirjan.
Silmäni ahmivat tekstiä, ja itkin tuntiessani Harryn tuskan hänen nähdessään jälleen vanhempansa, vaikkakin haamun kaltaisina, enemmän kuolleina kuin elävinä.
Kun suljin Liekehtivän Pikarin, Potter-hahmot elivät minussa taas! Vihdoin, ja tajusin kuinka paljon olin ikävöinyt heitä kaikkia ja kuinka Twilightin hehkuttaminen(varsinkin ihailemani vanhemman ihmisen suunnalta)oli onnistunut harhauttamaan minut pois rakastamieni kirjojen ääreltä.
Liekehtivä Pikari palautti(tai no, ei palauttanut, herätti minussa hetken uinuneen Potter-faniuden)Potter-faniuteni.
Ja tajusin kolme asiaa:
1. Twilight oli vain ohi menevä houkutus.
2. Harry Potterit olivat ikuisesti koskettavimmat, taianomaisimmat, kauneimmat, upeimmat ja rakkaimmat kirjat.
3. Olin ollut idiootti, kun olin unohtanut Potterit!

Joten, luulisin että Potter alkaa kyllästyttää, mutta ne voi myös löytää uudelleen, kuten minulle kävi.
Tai no, en kadottanut sitä, se vain oli hetken hiljaisena sisälläni, mutta sitten löysin Harry Potter-kirjat ja rakkaan Rowlingin uudelleen<3
-What are you doing, my darling? -Nothing. I'm just smashing potatos. Ei oo järkee päässä, enkä kyllä järjestä välitäkkään.
Isabella -> Kathleen

Poissa Ridiculous

 • kirsikankivi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ScarletHolly34
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #41 : Elokuu 03, 2009, 18:49:46 »
Ainakaan vielä ei ole tullut semmoista tunnetta, että olisi aika siirtyä jo erilaisiin kirjoihin. Ei. Varsinkaan, kun Potterit eivät ole ne, joita luen yhä ja yhä uudelleen. Itseasiassa tykkää pitää jopa taukoa lukemisesta, tai sitten lukea jotain kevyempää, kuten sarjakuvia :D Pottereissa tuntuu olevan todella paljon tunnetta mukana. Ehkä johtuu siitä, että kaikki lempihahmoni kuolevat. :< erityisesti nautin niistä kohdista, jossa Harry on ajatuseulassa katselemassa joitain muistoja.
He was rapidly becoming obsessed with Draco Malfoy.
Draco dormiens nunquam titillandus

Poissa sunnywolf

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • kettutyttö
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #42 : Elokuu 06, 2009, 13:53:39 »
Ei kyllästytä, vaikka meni 2 vuotta etten koskenut koko kirjoihin. Nyt taas on tullut luettua, ja kirjat kahlattu 14 kertaa läpi. Tarrojen keräilykin alkoi, samoin keräilykorttien. (Muistaako kukaan näitä?) Odotan koko ajan että kaupat toisivat suklaasammakot takaisin myyntiin.

Todellinen Potter-fanius ei mielestäni kuole koskaan, ja se juuri erottaa ne jotka jaksavat jotain kirjasarjaa seurata. Itse kävin katsomassa myös Houkutuksen, mutta juoni oli liian kökkö edes verrattavaksi Pottereihin.
Living like this is a full-time business.

Poissa Leila

 • Peruna
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • "Itserakkaus on paras rakkaus"
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #43 : Elokuu 27, 2009, 22:37:27 »
Kathleenin kanssa olen samaa mieltä. Unohdin hetkeksi Potteri, kun aloin lukea Twilight-sarjaa. Pikkuhiljaa kuitenkin heräsin transsistani, ja ymmärsin, ettei näitä kahta sarjaa edes voida verrata..;) Potterit ovat osa jokapäiväistää elämääni, en ole mikään intohimoinen fani, vaan rakastan pottereita muuten vain.:)
Tahdonvoimaa!

Ajankääntelijä

 • Ankeuttaja
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #44 : Elokuu 28, 2009, 18:12:52 »
Pikkaisen kun sain "viimein" luettuna KV:n (OK, 2 päivää mäni mutta odotusta päästä selaamaan opus, oli ehkä hieman enemmän). Intoa riittää kuitenkin vielä tarpeeksi katsomaan KV elävin kuvin, odottaa Rown yksityiskohtaista tietokirjaa (allekirjoittanut on suuri nippelitiedon ystävä) sekä lukemaan LP - viimeinen kirja mitä ei ole tullut edes avattua.

Poissa Presto

 • Mozartin kummipoika
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • ilovepasta.org
 • Pottermore: GhostDragon1391
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #45 : Elokuu 28, 2009, 21:13:12 »
Olen vasta noin puoli vuotta sitten hullaantunut uudestaan Potteriin, joten ei kyllästytä! :) Joskus aikaisemmin oli kyllästymiskausi, jolloin kyllästyin Potteriin. Se johtui siitä, että olin lukenut kirjat niin monta kertaa läpi. Olin yksinkertaisesti aivan täynnä Potteria, joten oli hyvä päästellä taikuutta vähän ulos. Irtauduin Potterin maailmasta täysin, kunnes kerran aloin jutella isäni kanssa siitä, että minkälainen elokuva Puoliverinen Prinssi tulisi olemaan. Sitten ajattelin lukea Potterit läpi ja nyt olen taas täysin hullaantunut niihin ;) Pottereihin ei kyllästy ikinä, ne ovat niin huippuja! Varmasti tulee kuitenkin vielä vähän rauhallisempia kausia, jolloin en lue Potteria niin paljon, vaan esim. Aku Ankkaa.

Totuus on se, että kerran fani, aina fani! =)
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
                        Stalkkaan sinua.

Poissa loorry

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #46 : Lokakuu 13, 2009, 23:56:29 »
No eipä oikeastaan. Kirjoja en nyt tällä hetkellä jaksa lukea, koska ne on liian hyvässä muistissa. Mutta kun menee semmoset vuosi-pari niin voisi taas aloittaa uuden rundin ehkä. Täällä foorumilla on kiva käydä katsomassa onko tullu jotain mielenkiintosia aiheita liittyen potteriin ja seiskakirjan leffoja ootan kyllä. Ja en oo vielä lukenut edes siuntio silosäkeen tarinoita eli sekin pitää vielä lukea. Eli kyllä ne potterit vielä kiinnostaa.

Eemi

 • Ankeuttaja
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #47 : Lokakuu 14, 2009, 15:41:52 »
Ei mua vielä ainakaan, Potterit on jotenkin vaan niin mielenkiintosia joka lukukerralla. Aina löytää uusia asioita ja uusia näkemyksiä. En osaa perustella paremmin kun ,että jos päättää että pitää jostain niin paljon ettei siihen kyllästy niin sitten en varmaan oo kyllästymässä niihin nytten tässä vähään aikaan. Tietty Potterit vois laittaa laatikon pohjalle vähäksi aikaa. (Jonka teen joskus itsekin xD) Mutta mulla ainakin Potterit tulee aina uudestaan luetuksi.

Poissa Maigguli

 • Kilokielimelli
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #48 : Lokakuu 14, 2009, 16:03:07 »
En varmaan pysty koskaan kyllästymään Harry Pottereihin sillä ne on niin best! Kaikki kaverit kyl ain kattoo muo et taasko toi lukee niit kun mää vaan nauraa räkätän hyvil kohdille, ja sit puhun vaan et ei, ei kun sä jäät siitä kiinni! Aina samat kohdat mutta ne tuntuu niin uusilta aina joka lukukerta.
Kuka? Kuka? Ai, se olinkin minä :D

Poissa nipsu

 • juoksee aarteen perässä.
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #49 : Lokakuu 14, 2009, 18:01:22 »
Tohon aiheeseen: Alkaako Potter kyllästyttää? , sanon: kyllä ! :D:D mua ihan oikeesti alkaa kyllästyttää potterit, oon lukenu kaikki muutaman kerran, 4, 5 oon lukenu varmaan melkein 10 kertaa, muut vähemmän, mutta silti moneen kertaan koko sarjan läpi. Nyt oon siinä vaiheessa, että lue neljättä kertaa KV:tä. :) Ja eikä oikein kiinnosta, mutta aloin lukemaan ja päätin: Luen joka ikisen lauseen, koska mulla on semmonen tapa että jos on joku semmonen kohta kirjassa, jossa jankataan samaa asiaa ja ei edetä. (jos nyt ymmärrätte), minua kyllästyttää ja hyppään esim. 5 riviä alaspäin.. niin tein semmosen sopimuksen kirjan kanssa, että luen joka ikisen sanankin. :D itseasiassa tähän mennessä oon lukenutkin:) mutta en minä kokonaan pottereihin kyllästy, etten voisi enään sietääkään niitä.. luen silti niitä. mutta jos ja kun tulee uusi elokuva, alan taan innostua:)

Poissa nipsu

 • juoksee aarteen perässä.
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #50 : Lokakuu 15, 2009, 16:50:04 »
Nyt oon siinä vaiheessa, että lue neljättä kertaa KV:tä. :) Ja eikä oikein kiinnosta, mutta aloin lukemaan ja päätin: Luen joka ikisen lauseen, koska mulla on semmonen tapa että jos on joku semmonen kohta kirjassa, jossa jankataan samaa asiaa ja ei edetä. (jos nyt ymmärrätte), minua kyllästyttää ja hyppään esim. 5 riviä alaspäin.. niin tein semmosen sopimuksen kirjan kanssa, että luen joka ikisen sanankin. :D
Minä en ikinä pakottaisi itseäni lukemaan mitään, koska siinä se into juuri lopahtaa D: Luen sen mitä jaksan ja hypin välillä pitkien selostuksien yli ja pidän sitä ihan järkevänä, koska kirja vain jää minulla lojumaan lattialle, parin viikon päästä nostan sen siitä ja vien hyllyyn, vieläkin kirjanmerkki siinä tylsässä kohdassa, jota koitin lukea pakolla.
tuo on ihan totta :D:D mutta tällä kertaa päätin vain noin. :) tahtoisin muuten lukea Azkabanin vangin uudelleen , mutta en jaksa käydä kirjastossa :D ku tulee laskua kun en kuitenkaan muista palauttaa. salaisuuksien kammio ja viisasten kivi ois kans ihan kiva lukee:)) pitäsköhä lähtee kattomaan vaikka viisasten kivee ? :D elokuvana. ;))

Poissa samettiina

 • huoleton huuliharppuilija
 • Aurori
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pienestä kipinästä voi syntyä roihuava liekki
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #51 : Marraskuu 11, 2009, 18:35:08 »
Minua ei ole ainakaan vielä tämä Potter kyllästyttää. Kirjoja jaksan lukea ja elokuvia katsoa (aina kun ehdin). Lehdistä jaksan lukea ja kerätä kaikki Potteriin liittyvät asiat ja jaksan selata Potter-aiheisia sivustoja läpi. Kyllästymisen merkkejä minussa - ei ole. Potter ei kuitenkaan ole koko elämäni, ja pieni "väliaika" toimii ainakin minulla: näin en kuluta Potter-innostustani puhki, ja jaksan innostua aiheesta aina uudestaan ja uudestaan.

Aihe kuin aihe, siihen voi kyllästyä. Potterkin siis kuuluu tähän kategoriaan, tämä on karu totuus. Kyllästyminen asioihin on kuitenkin niin yksilöllistä, ettei siihen Potterin pojankaan taiat auta.
« Viimeksi muokattu: Joulukuu 13, 2009, 16:34:11 kirjoittanut samettiina »
Olen syytön kaikkeen siihen, mistä kehtaatkin minua epäillä.

Poissa Qwaida

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #52 : Marraskuu 24, 2009, 02:12:57 »
Jos nyt aivan rehellisiä ollaan, niin kyllä alkaa. Kirjat on tullut luettua niin tuhat kertaa ja leffat katsottua teattereissa ja dvd:ltä lukemattomat kerrat ja ei oikein ole enää mitä odottaa. Mistään muusta Potter-krääsästä kirjojen ja elokuvien ohella en ole koskaan erityisemmin ollut kiinnostunut ja nyt kun ei ole enää juurikaan mitään mitä odottaa (elokuvat... plääh), niin alkaa innostus mennä. Sitä paitsi muut lukemani kirjat ovat tässä kymmenen vuoden aikana muuttuneet sen verran radikaalisti (aloitin Pottereiden lukemisen 5-vuotiaana, nyt 15...), että jotenkin miellän ne Potteritkin sinne varhaisempaan vaiheeseen. Tietenkin ne saavat vielä ainakin toistaiseksi olla kirjahyllyssä, mutta pitää varmaan sitäkin alkaa miettimään, kun ne vievät käytettävää tilaa niin tavattomasti. Ja nyt olisi vielä remonttikin juuri kohdillaan, niin... No joo.

Kyse ei siis ole siitä, ettenkö haluaisi vielä joskus lukaista sarjan kerran tai pari läpi, kahlata tietoa siitä, mikä Ernie Macmillanin suojelius olisi ja ainakin kertaalleen pitää leffamaratonin. Se ei vain tuota enää samanlaista syttymistä ja intoa kuin nuorempana. En ole enää fani. Olen vain lukija, joka pitää kirjasta. (Mutta Vuotiksesta en luovu! :)) Ehkä annan vielä kirjojen olla hyllyssä toiset kymmenen vuotta, mutta katsotaan sitten. Ne ovat ihan hyviä kirjoja.
Mitä korkeammalle hyppäät, sitä korkeammalta putoat.

Poissa Moonlight

 • Opettaja
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: SunThestral3321
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #53 : Marraskuu 26, 2009, 22:29:30 »
En usko että kyllästyn Pottereihin koskaan kokonaan niin että ne siirtyvät pois kirjahyllystäni. Aina ne ovat olleet kirjojen kunniapaikalla kaikki sievästi vieretysten ja kovan valvonnan alla. ;) On toki hiljaisia kausia jolloin en koske kirjoihin piiitkään aikaan, mutta kuitenkin joskus avaan kirjan ja selailen mielikohtiini. Joskus aloitan kirjan perusteellisen lukemisen, joskus koko sarjan. Olen luonut todella vahvan mielikuvan siitä, että tuleville lapsilleni ja lapsenlapsilleni olen lukemassa Pottreita ja uskon että ne pysyvät yhtä tärkeinä ja mieleenpainuvina kirjoina pitkään ihmiskunnan historiassa kuin monet muut vanhat klassikkokirjat jotka meidän vanhemmiltamme ja isovanhemmiltamme olemme kuulleet. :)
Elokuvat taas.. Ne ovat aivan eri arvossa kuin kirjat ja tässä tapauksessa kirjat ovat parempia kuin elokuvat. Vaikka nekään eivät kunniapaikaltaan ole vielä poistuneet, mutta tiedä sitten tulevaisuuden blu-ray ym. juttuja.

Joka tapauksessa Potter tulee olemaan mielessäni, sydämessäni ja elämässäni aina, kunnes kuolema meidän erottaa. (ja riippuu miten senkin uskoo, ehkei sekään.)
"Kaiken tämän jälkeen?"
"Aina", Kalkaros sanoi.

Ginny Weasly

 • Ankeuttaja
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #54 : Huhtikuu 11, 2010, 17:57:52 »
Yksinkertainen vastaus:EI


Nyt on tullut taas sellainen "hiljainen kausi" En enää oikein lue ja katso. Mutta kyllä joskus tulee mieleen etttä se voisi olla hiukkasen tylsä. mutta vastaus on silti vieläkin ei.

Poissa Sugar

 • sininen välähdys tähtien keskellä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #55 : Huhtikuu 11, 2010, 18:01:15 »
En usko kunnolla "kyllästyväni", koska haluan edelleen tehdä kaikkia teorioita, anagrammeja, ficcejä, pohdintoja yms. vaikka kirjasarja onkin jo loppunut ja suurin osa salaisuuksista jo selvitetty. Mutta esimerkiksi seitsemättä kirjaa en jaksa lukea uudestaan. Aiemmin luin sen ekan kerran suurella mielenkiinnolla, koska en tiennyt, mitä tuleman piti. Nyt en kuitenkaan esimerkiksi jaksaisi alkaa lukea sitä uudestaan (ja nyt muistin että oho mähän alotin sen lukemisen uudestaan tänään aamulla, jassoo) ainakaan niin innoissani, koska tietäisin kuitenkin mitä siinä tapahtuu ja kuka kuolee ja kuka selviää ja kuka menee naimisiin kenenkin kanssa yms. Taisinkin jossain jo sanoa, että en oikeastaan tainnut lukea sitä kirjaa lukemisen takia, vaan sen juonen takia. Halusin tietää vaan, että mitä seuraavaksi tapahtuu - en lukenut kirjaa sen "kirjan" takia.

No osaanko vai osaanko selittää hyvin? Nyt yritän kuitenkin lukea kirjan ihan vaan sen takia, että okei se sattuu olemaan kirja okei, luen sen sitten. No osasinko vai osasinko tämänkin selittää? :d
Near, far, wherever you are
I believe that the heart does go on

Poissa Gustaa

 • George Washington
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Me Gusta(a).
  • Paper Cuts
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #56 : Huhtikuu 11, 2010, 20:00:31 »
En ole koskaan ollut mikään suuri Potterfani, että en tiedä voiko sanoa että kyllästyttää, olen vaan jättänyt HP:eiden lukemisen ja katsomisen. Oikeastaan lopetin ne heti seiskakirjan luettuani. Tässä pari kuukautta sitten yritin lukea kirjoja uudestaan, mutta ei vain jaksanut. Vaikka joskus ne olivat mielestäni yksi parhaimmista kirjasarjoista, nyt eivät enää edes keskenkertaisia. Nyt kun yritti lukea, niin ajatteli liikaa kaikkea (mitä ei fantasiakirjojen kanssa pahemmin kannata tehdä) ja mieleen tuli vain että "kauheaa sontaa, eihän tätä jaksa lukea". Elokuvat saatan joskus ostaa DVD:lle, jos tulee halpana vastaan, ihan vaan mielenkiinnosta että olisivatko ne yhtään parempia mukaelmia kirjoista kuin Azkabanin vanki, Liekehtivä Pikari ja Feeniksin kilta.

Liigua

 • Ankeuttaja
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #57 : Huhtikuu 18, 2010, 11:50:24 »
En sanoisi, että Potterit alkavat kyllästyttää, mutta kyllä minullakin niitä (pitkiäkin) hiljaisia kausia on. Välillä saattaa mennä puoli vuottakin, etten oikein lue Pottereita enkä katso elokuvia. Sitten taas yhtäkkiä kipinä taas syttyy, ja ahmin kirjat tosi lyhyessä ajassa. En minä jaksaisi vuodesta toiseen koko ajan Pottereita lukea, mutta juuri nuo hiljaisemmat kaudet sitten takaavat sen, että Pottereiden lukeminen on miellyttävää tauon jälkeen.

Ja yhä edelleen, miljoonien lukukertojen jälkeen, löydän joskus kirjoista asioita, joita en ole aiemmin osannut yhdistää oikeisiin paikkoihin tms. Uskon, että se on suuri tekijä siinä, etteivät Potterit jaksa kyllästyttää vieläkään.

hhenna

 • Ankeuttaja
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #58 : Huhtikuu 18, 2010, 15:44:10 »
Ei ala kyllästyttää, ihme kyllä, koska luen kirjoja lähes joka päivä ja kun toinen loppuu, toinen kirja alkaa. Tässä syy taitaa olla se, että en ahmi kirjoja nopeasti tai lue niitä hutasten, vaan luen rauhassa, hartaasti ja hitaasti :D Sitten kun kaikki seitsemän kirjaa on tullut luettua, on kokeita joihin täytyy lukea enemmän tai muita koulutöitä :D Niiden jälkeen katson joka leffat kaikessa rauhassa ja sitten tulee se pienen pieni tauko ja alotan kirjat uudestaan. Koneella kuitenkin muualla en olekkaan kun pyörimässä Potter sivuilla. :D
Innostus ei ole koskaan sen jälkeen kunnolla hiipunut, kun se sai alkunsa. Päivinä jolloin olen ihan vain kotona, ei minulle todellakaan tylsää tule, sillä juuri niinä päivinä tuppaa minulle tulemaan suurin Potter villitys sisälläni kuin ikinä arkisin ja katson suunnilleen kaikki leffat ja nautiskelen yhden kirjan, jonka lukemista jatkaisin vaikka seuraavaan aamuun, jos loppua siitä ei päivässä synny. :D

Poissa Mustepullo

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #59 : Huhtikuu 18, 2010, 19:53:27 »
En sanoisi, että Potterit alkavat kyllästyttää, mutta kyllä minullakin niitä (pitkiäkin) hiljaisia kausia on. Välillä saattaa mennä puoli vuottakin, etten oikein lue Pottereita enkä katso elokuvia. Sitten taas yhtäkkiä kipinä taas syttyy, ja ahmin kirjat tosi lyhyessä ajassa. En minä jaksaisi vuodesta toiseen koko ajan Pottereita lukea, mutta juuri nuo hiljaisemmat kaudet sitten takaavat sen, että Pottereiden lukeminen on miellyttävää tauon jälkeen.

Ja yhä edelleen, miljoonien lukukertojen jälkeen, löydän joskus kirjoista asioita, joita en ole aiemmin osannut yhdistää oikeisiin paikkoihin tms. Uskon, että se on suuri tekijä siinä, etteivät Potterit jaksa kyllästyttää vieläkään.

Osasit pukea ajatukseni sanoiksi. (:

Eivät ne Potterit siis varsinaisesti kyllästytä, mutta taukoa on joskus pakko pitää, muuten menee lukemisen ilo. Ja uusia asioita: niitä löytää joka kerralla.
Who knows which is which and who is who

Poissa Rasta

 • Ennustaja-akka
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Got a smile on my face, but I'm recking the place
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #60 : Huhtikuu 18, 2010, 20:18:50 »
Lainaus
n sanoisi, että Potterit alkavat kyllästyttää, mutta kyllä minullakin niitä (pitkiäkin) hiljaisia kausia on. Välillä saattaa mennä puoli vuottakin, etten oikein lue Pottereita enkä katso elokuvia. Sitten taas yhtäkkiä kipinä taas syttyy, ja ahmin kirjat tosi lyhyessä ajassa. En minä jaksaisi vuodesta toiseen koko ajan Pottereita lukea, mutta juuri nuo hiljaisemmat kaudet sitten takaavat sen, että Pottereiden lukeminen on miellyttävää tauon jälkeen.

Nimenomaan! Sama juttu, mutta itse en tauon jälkeen ue pelkästään kirjoja vaan kahlaan monta tuntia nettisivuja ja keskusteluja ja elokuvat katselen erityisen tarkalla silmällä ja tungen nokkaani ihan joka paikkaan missä Potter mainitaan. ^^
Itseäni ehkä huolettaa enemmän se että kun itse fanina aikoo jatkaa hautaan asti, niin muut jotka ovat olleet alusta asti fanittamassa  antavat kiinnostuksensa rauhoittua ja kasvavat kirjoista yli. Sitten  tulee uusi porukka Potter-ihkuttajia jotka olivat ensimmäisten kirjojen ilmestyessä vasta syntymässä. Sitten itse on ainoana vanhuksena näiden nuorten joukossa, joille Potter luultavasti on vain ohi menevä juttu.
Sitten tietenkin että Potterit unohdetaan kokonaan. ;( Se olisi sydäntäsärkevää...

Mutta näiden viestien perusteella näin ei tule käymään. ^^
Myy, miten sinä pääsit sisään?? -Muumipeikko
Ovesta, tollo! -Pikku Myy
Ovesta??! -Muumipeikko

nuotii

 • Ankeuttaja
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #61 : Huhtikuu 28, 2010, 19:50:41 »
En sanoisi, että Potterit alkavat kyllästyttää, mutta kyllä minullakin niitä (pitkiäkin) hiljaisia kausia on. Välillä saattaa mennä puoli vuottakin, etten oikein lue Pottereita enkä katso elokuvia. Sitten taas yhtäkkiä kipinä taas syttyy, ja ahmin kirjat tosi lyhyessä ajassa.
Samaa mieltä. On noita hiljaisia kausia, mutta minulla ne on lyhyitä. Kipinä syttyy ja on taas aivan intona. Nykyään ei oikein niitä hiljaisia jaksoja ole, kun kirjoittaa tarinaa. Asiani on tuossa kuitenkin kiteyttetynä.

Rosecliff

 • Ankeuttaja
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #62 : Huhtikuu 28, 2010, 21:09:10 »
Minuu Potterit ei voisi ikinä alkaa kyllästyttää. Vaikka olenkin lukenut ne monen monen monen monta kertaa, niin tulen kyllä vielä lukemaan monen monen monen monta kertaa. :D
En oikeastaan pelkääkään, että kyllästyisin, koska olisin varmasti jo kyllästynyt jos se olis mahdollista. Enhän kuitenkaan lue niitä kirjoja ihan jatkuvasti. Ja osasyynä sekin, että Pottereista ja Tolkienin kirjoista parempia tulee tuskin koskaan olemaan, niin mikään ei pääse sivuuttamaankaan Pottereita.
Oon itseasiassa vähän yllättynyt siitä, kuinka hauskoja ja hyviä Potterit edelleen on, vaikka tietääkin jo joka käänteen. Ja tosiaan kun on ihan täysillä juonessa mukana, niin unohtaa kokonaan, että tietää jo, mitä seuraavaksi tapahtuu. Melkein, kun joka lukukerta olisi uusi.

Poissa Emmalina

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: CauldronChaser18511
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #63 : Toukokuu 13, 2010, 10:06:28 »
Eivät ala Potterit kyllästyttää ja hyvä niin. Omistamani kirjat olen useasti jo lukenut läpi ja luen niitä edelleenkin suurella mielenkiinnolla, vaikka tiedänkin, mitä niissä tapahtuu.

Toivon mukaan ne eivät ikinä alakaan kyllästyttää :)

Emil

 • Ankeuttaja
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #64 : Toukokuu 22, 2010, 17:03:35 »


Oon kattonu kaikki ilmestyneet  dvd;t (paitsi Puoliverisen prinssin, jonka haluun synttärilahjaksi!)
ja voin sanoo et ei kyllästytä, enkä usko että ainakaan
heti alkaa kyllästyttää.. 0_0

Ja kun on niin monta kirjaa ja Puoliverinen Prinssi ja Kuoleman varjeluksetkin kattomatta
niin saa nähdä, miten tässä käy.

Ja kun oon alkanu pitkästä aikaa penkoo kaapista, ne
nyt "ikivanhat" dvdt ja kirjat niin uutuuden viehätys on
myös palaillut..


Enkä oikein  usko, että tosi fani koskaan unohtaa kokonaan
Potterit, ja ei enää koskaan lukisi/kattosi vielä joskus..
Varmasti koittaa päivä, jolloin on joko niin tylsää tai muuten vaan
on pakko  avata kirja tai kattoo se dvd.. x_x`   
(tai molemmat)tuulimari

 • Ankeuttaja
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #65 : Toukokuu 29, 2010, 13:07:42 »
Joskus minulla on niitä hiljaisia hetkiä, kun en erityisemmin välitä pottereista, mutta muistan ne silti, eivät ne kyllästytä. Sitten alkaa taas into ja porhallan kaikki kirjat ja elokuvat läpi ja teen ties mitä taustatutkimuksia netissä ja väsään kaikkea pottersälää ohjeiden mukaan, teen testejä jne.

Poissa Haltiamieli

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Photography
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #66 : Kesäkuu 05, 2010, 18:17:04 »
Eipä ole Pottereita tullut pitkään aikaan luettua tai katsottua. Mutta sitäkin enemmän on tullut niihin liittyviä asioita pohdittua. Kaikenlaista oheispuuhaa on tullut siis tehtyä, varsinaista sarjaa kun ei ole vain jaksanut lukea/katsoa. Kesällä kuitenkin pidän Potter-maratonit, katson kaikki elokuvat ja luen kaikki kirjat. Nyt todellakin pakotan itseni lukemaan Viisasten kiven ja Salaisuuksien kammion lävitse!

Hiljaista siis sarjan itsensä puolesta on ollut jo pitkän aikaa, mutta oheispuuhan kanssa on into riittänyt ja tulee vastaisuudessakin riittämään. Vuotis on siinä mielessä hyvä keino pitää innostus Pottereissa yllä, tällä tulee pakostakin puuhailtua jotain pientä sen parissa. Potter itsessään ei siis kyllästytä, vaikka hiljaisia jaksoja on. Niiden tuttujen asioiden kertaaminen ei vain innosta aina - olen ensimmäiset kirjat lukenut lähemmäksi sata kertaa lävitse.
If more of us valued food and cheer and song above hoarded gold, it would be a merrier world.

Poissa peconen

 • Kermakalja
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: PhoenixNight91
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #67 : Lokakuu 05, 2010, 19:31:37 »
En ole kyllästynyt Pottereihin. Olen vain nyt hieman rauhallisempi niiden kanssa :) Vähän aikaa sitten luin uudestaan koko sarjan, mutta nyt luen Kuoleman Varjelusta englanniksi pieninä paloina. Kielitaitoni on nyt mitä on... -,-

''Of course it is happening inside your head, Harry, but why on earth should that mean that it is not real?''

- Albus Dumbledore

Poissa Tiiau

 • Vuotislainen
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #68 : Lokakuu 31, 2010, 21:02:39 »
Mieleni tekisi sanoa että ei. Ei se nyt kyllästytä, mutta Potter ei enää ole elämäni Alfa ja Omega, vaan pikemminkin siitä on tullut yksi muiden hyvien joukossa. Mutta kärkisijoilla keikkuu silti. En vain enää ihan hulluna fanita ja elämässäni on muutakin, kuten koulu ja musiikki.

Poissa Brian Molko

 • Northman's Pet
 • Hirnyrkki
 • Such a dull toy
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #69 : Marraskuu 08, 2010, 18:53:05 »
Pottereiden viehätys on laskenut jo muutaman vuoden ajan hurjaa vauhtia, kuten on tehnyt monet muutkin kirjasarjat. Ne ovat loistavia itsessään, mutta intoa ei riitä enää tarttua ja lukea koko saagaa, elokuvien ilmestyminen ei enää jännitytä kuten ennen. Sarja siinä missä toinenkin. Mutta Potterit ovat antaneet minulle paljon ja toivon vielä joskus kirjoittavani fan fictionia aiheesta ja lukevani kaikki kirjat, mutta muuta en oikeastaan odota. Potter larppaus on ainakin jo taakse jäänyttä elämää.
Julien, you're slow-motion suicide.

Poissa Miss Zora

 • nordist [nu'dist]
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • As cold as the night
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #70 : Marraskuu 10, 2010, 19:04:59 »
Kun aloin lukemaan Pottereita noin vuonna 2005, niin olin aivan niiden hurmiossa. Nyt kun KV:kin on ollut ilmestyneenä jo kauan aikaa, olen välillä kääntynyt enemmän Twilightin puolelle. Mutta pohjimmiltani olen Potter-fani. Kirjoja jaksaa lukea uudelleen ja uudelleen monta kertaa, enkä mä ainakaan kyllästy niihin pitkään aikaan. Jokin niissä vetää vaan puoleensa. Elokuviin kyllästyy helpommin.

//Affu, henkilökohtaisesti inhoan nykyään Twilightia. Välillä tykkäsin Twilightista, en enää.
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 02, 2011, 16:01:26 kirjoittanut Miss Zora »
den eneste måten å ha noe i uendelig tid, er ved å miste det

Poissa Volga

 • Suuri joki
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #71 : Marraskuu 11, 2010, 20:59:12 »
Mullakin on ollut tosi pitkiä hiljaisia kausia ja olen usein silloin ajatellut, että kirjat ovat lapsellisia yms. Mutta aina kun on ilmestynyt uusi leffa tai kirja olen sukeltanut takaisn potterien maalimaan hujauksessa ja sitten taas pikku hiljaa alkanut lukeminen ja leffojen kattelu vähentyä. Tällä hetkellä luen noin 100 sivua päivässä (enemmänkin menisi jos vain ehtisin) ja olen ihan koukussa kirjoihin

Poissa Joku

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: MarauderIce16727
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #72 : Marraskuu 14, 2010, 02:19:55 »
Potter ei kyllästytä koskaan. :D Itse olen ainakin Potterholisti through and through. Nyt on kulunut aikalailla tasan 9 vuotta siitä kun ensimmäisen kerran Pottereihin koskin. (Herranen aika, ei todellakaan tunnu että siitä olisi niin kauan! Muistan sen vielä kuin eilisen.) Ja todellakin, faniksi luen itseni edelleen. Se oli silloin jotain niin suurta, että se on jäänyt pysyäkseen. En ehkä yhtä aktiivisesti enää fanita kuin joskus, tyyliin lue kirjoja koko ajan uudestaan tai kirjoita fikkejä, mutta silti. Eli minullakin on niitä hiljaisia kausia, joista jotkut ovat täällä jo puhuneet. Ja nehän ovat ihan ymmärrettäviä. Mutta niin kuin esimerkiksi tänään taas tuli suunnattomia fanituskohtauksia. :D Ja nykyään siinä on sekin, että Pottereilla on suunnaton nostalgia-arvo. Sitähän kasvoi niitä lukien! Joten Pottereilla tulee aina olemaan suuri paikka sydämessäni. Eivätkä ne kyllä koskaan voi alkaa kyllästyttää.

Poissa Neithan

 • Vuotislainen
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #73 : Marraskuu 14, 2010, 12:35:26 »
Ei enää. Silloin kun ficit nousivat elämäni tärkeimmiksi, Potterien "menetyksen" jälkeen, aloin huomata etteivät kirjat enää riittäneetkään. Nykyään ne ovat kuitenkin taas löytäneet tärkeimmän osansa luotani, vaikken enää niitä samalla tavalla pysty lukemaankaan.

Poissa Affu

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • pullamies
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #74 : Marraskuu 14, 2010, 12:59:44 »
Kun aloin lukemaan Pottereita noin vuonna 2005, niin olin aivan niiden hurmiossa. Nyt kun KV:kin on ollut ilmestyneenä jo kauan aikaa, olen välillä kääntynyt enemmän Twilightin puolelle. Mutta pohjimmiltani olen Potter-fani. Kirjoja jaksaa lukea uudelleen ja uudelleen monta kertaa, enkä mä ainakaan kyllästy niihin pitkään aikaan.

Komppaan pikkurummuillani Zoraa, Vaikkakin olen Twilightiinkin jo alkanut kyllästyä.
Potteria ei voi sulkea pois, se jää elämään väkisinkin.

Rowlingin kirjoja omistan tällähetkellä 13, ja yli puolet luettu, pitäisi enkuksi jaksaa lukea koko sarja alusta loppuun."Siinäpä pieni projekti ensivuodeksi," Totesi Affu.
Pottereita oli ensin pakko saada ja pakko lukea, mutta kun aloin lukemaan toisiakin kirjoja, ne ikäänkuin jäivät hieman syrjään. Kyllä, ainakin minua ne joho vähän kyllästyttävät. Idea ja toteutus on aivan mahtavia,
mutta pahoittelen.
Nyt pidän tauon
Skäbädäm.
  Vuotiskoomalainen, epämääräisesti ölisee.
Ananas.

Poissa tassutöppönen

 • The only exception <3
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: CatRain16320
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #75 : Marraskuu 14, 2010, 14:45:42 »
Olen lukenut Pottereita yhtäjaksoisesti viime lokakuusta eli vähän yli vuoden. En ole kyllästynyt vielä kertaakaan, päinvastoin. Kesällä aloitin lukemaan twilightejä, mutta aina minulla on samaan aikaan joku Potter kesken. Siiiiiis Potter ei kyllästytä.

-Tassu
~She lives in a fairytale somewhere too far for is to find~

Poissa Gollim

 • Paras
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #76 : Marraskuu 14, 2010, 14:47:52 »
Minulla oli pieni kyllästymisvaihe kuudennen kirjan jälkeen. Ennen Feeniksin kiltaa ja sen jälkeen olin himo-Potterfani. Luin kirjoja koko ajan uudestaan ja uudestaan ja välillä nurinkurisessa järjestyksessä. Muistaakseni vielä ala-asteella luin kirjoja aina järjestyksessä 1-2-3-4-5 ja sitten 5-4-3-2-1. Luin muistaakseni ensimmäisen ja neljännen englanniksi koulun äidinkielentunneille kun opettajani oli todella kannustavainen englanniksi lukemiseen ja salli tämän, jos vain pitäisin esitelmän sitten suomeksi. Kun kauan odotettu kuudes kirja tuli, petyin siihen karvaasti kun se ei ollut sitä mitä olin odottanut. Luin kirjan englanniksi kahteen kertaan ja jotenkin se vain ei sytyttänyt. Suomennoskin oli huono ja ehdin jo luulla, että Potter-innostukseni on kadonnut kokonaan jonnekin. Onneksi tätä kesti vain hieman yli vuoden, kunnes tartui kirjoihin uudestaan ja tajusin kuinka hyviä ne viisi ensimmäistä oikeasti olivat. JA(!) lisäksi huomasin mystisesti pitäväni kuudennesta kirjasta enemmän kuin SK:sta ja LP:stä. Olin kuitenkin jo yläasteella eikä aikaa kirjojen putkilukemiseen enää ollut niin paljon, joten en alkanut niitä nurinpäin lukea :). Ennen Deathly Hallowsia luin vielä kaikki kirjat kertaukseksi englanniksi.
Olen todella iloinen, että en kyllästynyt Pottreihin. DH oli niin hyvä (rankkaisin sen tokaksi parhaaksi), että viimeisetkin epäilyt sarjan tasosta jäivät taakse. Olen nyt 18 ja minusta on todella hienoa, että olen lukenut näitä kirjoja 7-vuotiaasta asti (siitähän on YLI KYMMENEN VUOTTA kun luin Viisasten kiven ensimmäistä kertaa :o) ja yhä edelleenkin jaksan lukea. Tällä hetkellä luen Azkabanin vankia japaniksi ja tarkoituksena olisi joululahjaksi tilatuttaa vanhemmilla nelonen ja vitonen, mahdollisesti synttärilahjaksi keväämmällä kutonen ja seiska. Tämän jälkeen omistaisin Potterit kolmella kielellä...
Luulen oikeasti että en tule enää kyllästymään Pottereihin koskaan. Mielentilasta riippuen voin aina joko lukea ne englanniksi (alkuperäinen aina paras), suomeksi (nostalgisin ensimmäisen viidne kohdalla) tai japaniksi (todella erilainen tunnelmaltaan ja tyyliltään verrattuna kahteen muuhun) tai kokeilla vääntää niitä saksaksi tai ruotsiksi. En usko kasvavani enää henkisesti tästä nykytilastani kovin paljoa, mutta uskon silti vanhemmalla iällä Pottereista löytyvän jälleen kerran jotain uutta. Jos vertaan lukukokemuksiani 10-vuotiaana lukukokemuksiini näin "aikuisiällä", ero on jo melko selvä. Se näissä kirjoissa juuri on hienointa, että kun olen lukenut niitä niin usein aina uudestaan lukiessa tulee pakostakin mieleen muistoja lapsuudesta tai yläasteajoilta, tai ihan mistä vaan. Nostalgia-arvo on mittaamaton.

Eli ei ala kyllästyttää, ei preesensissä eikä futuurissa. ^^

Poissa aholopai

 • kappale kauheinta historiaa
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #77 : Marraskuu 20, 2010, 20:46:05 »
Potter kirjat eivät kyllästytä varsinkaan juuri nuo viimeiset. Kuolemanvarjelukset ovat edelleen luvussa sekä juuri nyt katson Puoliveristä prinssiä dvd:ltä ja ajattelin vielä tänä viikonloppuna katsoa tuon feeniksin killankin mikäli aikaa on.

rose

 • Ankeuttaja
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #78 : Joulukuu 13, 2010, 14:28:47 »
Tuskin kyllästyn ihan heti.
Aika lailla joka kerta kun luen sarjan läpi, löydän jotain uutta tai hoksaan jonkun hauskan pienen yhteyden. Ja niitä on löydettävänä paljon. Yksi lemppareistani: Feeniksin killassa Petunia-täti möläyttää pienen faktan velhojen maailmasta, kun Vernon-setä kysyy mitä ankeuttajat ovat. Harry ihmettelee asiaa ja kysyy mistä täti tuon tiesi, ja vastaus tähän kuuluu suunnilleen: Kuulin kun se kamala poika kertoi niistä hänelle kauan sitten.
Harry ihmettelee ärtyneenä jos tarkoitat äitiä ja isää, mikset sano heidän nimiään? Mutta kyseessähän on Severus Kalkaros, joka Lilylle ankeuttajista jutteli, kuten KV:n luvussa Prinssin tarina selviää :) Tuollaiset pienet löydöt, jotka on selkeästi ajateltu todella loppuun asti, ovat mahtavia.

Oli nyt vähän ohi aiheen..

No, Potterit ovat kestävää luettavaa niin monesta syystä... Uppoudun edelleen todella syvälle siihen maailmaan, lukeminen pyyhkii täydellisesti kaiken muun mielestä, rauhoittaa, saa hyvälle tuulelle. Jos joku ottaa päähän, Potter parantaa :)

Alusta asti olen Pottereita lukenut, mutta vasta pari vuotta sitten sain itselleni koko sarjan. Se on luonnollisesti lisännyt lukuvauhtia, ja viimeiset puolitoista vuotta on ollut koko ajan joku kirjoista kesken.. Paria poikkeusta lukuun ottamatta, voin sanoa että luen koko sarjan läpi joka kuukausi. Tällä hetkellä on vuoden todennäköisesti viimeinen kierros menossa, ja se on tänä vuonna kymmenes kerta.
Eli ei toistaiseksi kyllästymisen merkkejä havaittavissa.

Suosikkini on todennäköisesti puoliverinen prinssi.

Poissa Emubird

 • Fyysisesti paikalla, henkisesti muualla
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Always the tone of surprise!
 • Pottermore: ScarletCentaur10898
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #79 : Tammikuu 14, 2011, 17:11:20 »
Ei, eikä varmaa koskaan alakaan kyllästyttää :D. Välillä tulee vähän pidempi tauko ilman Pottereita, mutta ei niiden viehätyksestä eroon pääse. Varmaan omille lapsillekin tulevaisuudessa syötän Pottereita ja tarjoan luettavaksi. :D
I have seen your heart, and it is mine
Blogini: http://mylifemyfandoms.blogspot.fi/

Poissa Samiwais

 • Tähtipölyä..
 • Vuotislainen
 • Be different.
 • Pottermore: MoonMarauder12
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #80 : Tammikuu 14, 2011, 17:27:24 »
Ei! Ei ainakaan vielä muutamaan vuoteen ;D
Kirjoja on mukava lukea aina sillointällöin, ja pitää yllä tätä potterinnostusta ;D Leffojakin tulee suht usein katsottua, ja tietysti Vuotiksessa pyörimisen vaikutuksena potterit eivät niinvain rupea kyllästyttämään. Jos en tietäisi mitään Vuotiksesta/Hp-Faneista, niin potterit olisivat luultavasti kyllästyttäneet jo kauan sitten. Kun kavereitakaan eivät kiinnosta, niin en minä jaksaisi yksin fanittaa kovin kauaa. Kiitän siis Vuotista ja Hp-Faneja siitä, että pidän edelleen Pottereistä :D
Who is the more foolish, the fool or the fool who follows him?"
- Obi-Wan Kenobi

Poissa Shirley

 • Ihan seko :)
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #81 : Helmikuu 02, 2011, 19:18:27 »
Ei Pottereihin voi kyllästyä! No joo, joskus minä väitin tämän "hulluuteni" olevan ohi ja kirjani asuivat jonkin aikaa hyllyssä, mutta... olikohan viime syksynä, kun minulla ei ollut mitään lukemista ja luin sitten Salaisuuksien kammion ihan huvikseni ja huomasin, että lukeminenhan on aivan yhtä hauskaa kuin ennenkin. Nyt luen niitä taas koko ajan. :) Teki kai hyvää pitää pientä taukoa, mutta ei kai siinä kyllästymisestä ollut kyse...
Let us die young or let us live forever... :)

Poissa Elwood

 • Vuotislainen
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #82 : Maaliskuu 02, 2011, 15:46:04 »
Ehei, ei ala ;)
Sarjan pauloihin jäin joskus 1999-2000 vuosien tienoilla eli kohtalaisen kauan ovat kirjat olleet osa elämääni, ja ovat sitä varmasti aina. Luen ja harrastan toki todella paljon myös muita asioita. Harry Potter-sarja kuitenkin (Tarun Sormusten Herrasta ohella) on sellainen kestosuosikki että lähes koko ajan on sen lukeminen kesken. Kun pääsen sarjan loppuun, onkin jo Viisasten Kiven lukemisesta kulunut sen verran pitkä aika että viimeistään muutaman kuukauden kuluttua kierros alkaa taas alusta.
Sekä Puoliverinen Prinssi että Kuoleman Varjelukset ovat henkilökohtaisia suosikkejani kirjoista, joten innostus sarjaan on vaan lisääntynyt sen loppuun saakka. Samoin ensimmäinen osa DH-elokuvasta oli huikean positiivinen yllätys, ja nyt odotankin kieli pitkällä viimeistä osaa.
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 03, 2011, 00:54:22 kirjoittanut Elwood »

Poissa Queen

 • raivostuttavan positiivinen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: HeartBlade125
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #83 : Maaliskuu 02, 2011, 21:33:15 »
Ehhei kyllästytä.

Kun on kymmenisen vuotta Pottereita lukenut, ei niihin ole enää mahdollista kyllästyä. ;) Kirjojen lukeminen plus muu fanitus menevät kausittain. Välillä voi tulla pidempiäkin taukoja (yli vuosi) ja joskus luetaan joka päivä ja PALJON. Kirjat ovat niin täynnä erilaisia pieniä yksityiskohtia, että niitä löytää joka lukukerralla aina vain lisää ja se jos mikä motivoi lukemaan opukset yhä uudestaan ja uudestaan. Rakastan juuri kaikenlaisia yksityiskohtia ja sitä miten Pottereissa kaikki liittyy kaikkeen. Mitään ei ole huvin vuoksi lipsautettu tekstin täydennykseksi, vaan kaikki on aseteltu tarkasti ovelille paikoilleen J.K:n toimesta. :)

Harmittaa kun kaikki kirjojen ensilukemiset on jo suoritettu, eikä enää muista sitä ihka ensimmäistä kertaa kun luki Viisasten kiven tietämättä mitä holvissa nro 713 on. Edelleen sitä kuitenkin jaksaa jännittää Harryn ensimmäistä Tylypahka päivää ja SK:ssa pohdiskella että onkohan se kammio nyt auki vai mitä hä. 8) No joo. Potter-maailma on siis vaan liian spesiaali, että voisin siihen kyllästyä.
I'm not crazy, my mother had me tested.

Poissa peconen

 • Kermakalja
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: PhoenixNight91
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #84 : Maaliskuu 04, 2011, 23:55:06 »
Viimeiset kaksi kuukautta pidin taukoa Harry Pottereista, mutta nyt intoni on taas palannut. Se on hyvä, että välillä tuleekin näitä tällaisia vaisuja vaiheita, jotta jaksaa fanittaa sitten enemmän :)
Harry Potter kulkee mun elämässä varmaan loppuun asti. Onhan tää ollu iso osa mun lapsuutta!
''Of course it is happening inside your head, Harry, but why on earth should that mean that it is not real?''

- Albus Dumbledore

Poissa Zenzibar

 • Pelastaja katsoi profiiliaan ja läikytti teetä pöydälle
 • Aurori
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • kesäinen-eskapisti-merirosvo-jedi-söpö-skotti
  • Home sweet home
 • Pottermore: BloodNight6399
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #85 : Huhtikuu 04, 2011, 16:27:39 »
Kirjoja en muista lukeneeni pariin vuoteen, että ainakin se innostus on jonkun verran tyrehtynyt, kun aikaisemmin luin niitä lähes säännöllisesti. Ei yhtään edes jaksa kiinnostaa lukeminen, vaikka joskus silmät kirjoihin osuisivatkin. Kyllä kai kaikkiin asioihin innostus jossain vaiheessa hieman laantuu... kuitenkaan itse Pottermaailmaan en ole kyllästnyt, enkä varmasti tule kyllästymäänkään ja Vuotiksessa tulen pyörimään niin kauan kuin tämä vain pysyy pystyssä :)

Elokuvia puolestaan olen alkanu nyt uudelleen katsomaan ja tietysti innolla odottelen viimeistä elokuvaa ja siksikin virkistän muistiani muiden leffojen kohdalla. Edelleenkin olen sitä mieltä, että kirjat voittaa leffat 6-0, mutta olen nykyään muutenkin katsonut enemmän elokuvia ja sarjoja kuin lukenut kirjoja, että ehkä se on suhteutettavissa myös tähän. :D

Ficcejä luen todella harvoin nykyään, kun ennen ne olivat lähes puoli elämää ja ainoa syy Vuotiksessa käyntiin. Kuitenkin välillä nostalgia-puuskassa pitää kaivella ficcarinurkkaa, tai FinFanFunia ja etsiä niitä parhaita paloja vanhoista hyvistä ficeistä uudelleen luettavaksi. Ehkä mie vielä joskus luen uudempiakin ficcejä taas :D
"You're only given a little spark of madness. You mustn't lose it." -Robin Williams

Poissa Zaira

 • 42
 • Valvojaoppilas
 • *
 • ^o^
  • Ei mitään nähtävää täällä
 • Pottermore: LumosDragon46
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #86 : Huhtikuu 05, 2011, 01:25:57 »
Ei ehkä niinkään kyllästyttämään, mutta ainakin innostukseni on hiipunut takavuosista. Kuulun siihen porukkaan joka on kasvanut Pottereiden parissa alusta asti, joten ehkä ymmärrettävääkin. Kai. Luulisin. :) Enkä usko, että missään elämäni vaiheessa edes kyllästyisin Pottereihin, sen verran paljon kirjasarja on vaikuttanut elämääni. Kuitenkin ilman Pottereita en olisi koskaan löytänyt itseäni Vuotiksesta ja tutustunut kaikkiin hienoihin ihmisiin. :)

Kirjoja en ole lukenut sitten KV:n ilmestymisen jälkeen, vaikken tosin ole lukenut KV:ta kokonaan. Englanniksi sen luin ilmestymisen jälkeen hetkessä. Vaikka omasta mielestäni viiminen on ehkä paras, niin silti en ole pystynyt lukemaan sitä suomeksi juuri sen tapahtumien takia. Mutta niin, vaikken kirjoja enää olekaan lukenut hetkeen (ja häpeäkseni myönnän etten omista edes neljää ensimmäistä kirjaa), niin silti se ei kieli kyllästymisestä. Pikemminkin omasta laiskuudestani lukea kirjoja.

Elokuvista tykkään, vaikka jotkut niistä ovatkin vähän huteja. Viimeistä elokuvaa odotan todella paljon vaikkei se varmaan kirjan tasolle ylläkään. Fikkejäkään en nykyään lue saatika kirjoita niin paljoa, kuin joskus aikaisemmin.

Monasti on ollut tarkoitus hankkia puuttuvat kirjat ja lukea koko sarja läpi, mutta aina jotenkin se unohtuu. Pitäisi ottaa itseään varmaan niskasta kiinni tämän asian suhteen ja verestellä muistojani :)
"When I lead the big patient rebellion, Voldemort here is the first to go."
[The pessimist sees difficulty in every opportunity.
The optimist sees the opportunity in every difficulty. -Winston Churchill]

Poissa Yamaneko

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • I am the warrior of shadowclan
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #87 : Huhtikuu 05, 2011, 15:42:37 »
Olen kuitenkin sen verran uusi Potterfani, etten vielä ole huomannut mitään kyllästymisen merkkejä. Elokuvat olen tosiaan katsonut niiden ilmestymisestä lähtien, mutta kirjoihin tutustuin vasta pari vuotta sitten. Tai oikeastaan luin vasta pari vuotta sitten kirjat itse, äiti luki ensimmäisiä noin kymmenen vuotta sitten kun en vielä osannut/jaksanut lukea.

Olen ollut alun alkaen varovainen kirjojen kanssa. Eli en ole lukenut niitä useampaan kertaan peräkkäin, vaikka kuinka olisi tehnyt mieli, sillä silloin kyllästyy nopeasti. Olen lukenut kirjat nyt pariin kertaan, joitakin ehkä enemmänkin, joten enää ei ole niin kova hinku niitä lukemaan, mutta ajatus Potterien lukemisesta ei nytkään tunnu ylivoimaiselta :)

Ja elokuvia tulee katseltua silloin tällöin kaverien kanssa. Aina kun niitä näytetään TV:ssä, niin katson ne mikäli aikaa on. Jo se, ettei viimeinen elokuva ole vielä ilmestynyt riittää pitämään tietyn laisen 'vireen' yllä :)

Lisäksi tietysti tutustuminen vuotikseen ja kavereiden kanssa järjestetyt Potter-teema"bileet" takaavat sen, ettei kyllästyminen ole vielä lähellä :)
Where once was light,
now darkness falls
Where once was love,
love is no more                      -Gollum's song

Poissa Tatti

 • monikirjoinen ilmestys
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Nauru pidentää ikää!
 • Pottermore: RoseKey750
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #88 : Huhtikuu 13, 2011, 15:57:51 »
EN USKO,ETTÄ VOISIN IKINÄ KYLLÄSTYÄ POTTEREIHIN! ♥
Potterit ovat niin uskomattoman ihana kirja-ja elokuvasarja..
Olen fanittanut niitä jo sen verran kauan kyllästymättä! ;)
Olen kyllä enemmän sitä mieltä,että Potterfanius vaan kasvaa Potteristin vanhetessa,
ainakin itselläni on käynyt niin! ^^)
Eihän sille mitään voi jos jotain fanittaa niin innokkaasti,Pottereihin vaan jää koukkuun!

"Aah, niinpä tietysti", Ron sanoi ja läimäytti otsaansa, "Unohdin, että me jahdataan Voldemortia kirjastoautolla." :)

Poissa Neithan

 • Vuotislainen
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #89 : Huhtikuu 18, 2011, 13:19:06 »
Ehkä sillä tavalla, etten ole kirjoja (tällä hetkellä kesken Feeniksin kilta, ne pari sivua onnistuin lukemaan läpi) oikeastaan pysty tai jaksa lukea. Jotenkin ne alut ei kiinnosta ja sen lisäksi on paljon muuta luettavaa. Kaipa tämä on vain vaihe (kestänyt vuoden kaksi) kun ystävälläni on nyt sama juttu. Ennenhän luin niitä jatkuvasti. Muutenkin lukutahti on viime vuosina vaihdellut, mutta nyt se on nousussa. Potterit ajattelin lukea uudestaan viimeistään ensi syksyn puolella, jos ei aiemmin.

Muuten Potterit näkyvät elämässäni joka päivä. Kaverin kanssa puhuessa, täällä ja muutenkin. Leffoja katson aina välillä ja useamman kerran käyn leffoissa ne katsomassa. Nyt olisi tarkoituksena oikeastaan englanniksi Potterit lukea, kun lahjaksi alkuperäiskielellä kirjoitettuna niitä muutaman (1-2, 7) sain. :)

Poissa Luna Helmiina

 • Tonttu vain ei saa unta
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Älä häiritse! Luen Harry Potteria!
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #90 : Marraskuu 19, 2014, 11:04:05 »
Ei suorastaan kyllästyttää, pahin Potter-huuma vain on hiipumassa kohdallani.
Pottereita aloin juuri lokemaan uudelleen, Viisasten kivi on parhaillaan lukuvuorossa,  ja muita luen kun kerkiän niihni asti. :)
Leffoja en ole katsonut ikuisuuteen, joten nyt miiteissä alkanut Potter-leffojen katselu sopii kuin nenä päähän.
Onko muilla käynyt niin, että ensin jokin kirjasarja/elokuva/TV-sarja on ollut hyper-ubertärkeä, ja jossain vaiheessa huomaa, ettei sarja enää aiheuta samaa ihkutus-fiilistä kuin ennen?
//Siistin hiukan viestiä. :)
« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 16, 2017, 11:08:57 kirjoittanut Helmiina »
"Puh?"
"No mitä, Nasu?
"Ei mitään", vastasi Nasu hiljaa.
"Tarkastin vain, että olet vielä ystäväni".       Helmiina -> Luna Helmiina

Poissa Rappio

 • Pulp f-f-fiction??
 • Vuotislainen
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #91 : Marraskuu 19, 2014, 11:36:26 »
Onko muilla käynyt niin, että ensin jokin kirjasarja/elokuva/TV-sarja on ollut hyper-ubertärkeä, ja jossain vaiheessa huomaa, ettei sarja enää aiheuta samaa ihkutus-fiilistä kuin ennen?

Lähes kaiken kanssa tuuppaa käymään näin. Ennemmin tai myöhemmin. Veikkaan, että normaalia. Vaikka sen fanituksen ollessa vahvimmillaan niitä "kirjasta/elokuvasta/tästämediamuodonsirpaleesta löytää aina uutta", niin yleensä siitä vain... Ehkä uloskasvaminen on kehno termi. Sitäkin kyllä on, ei minua yhtä paljon nappaa nuo ensimmäiset HP-leffat kuin joskus viisi vuotta sitten. Eivätkä kyllä kirjatkaan. Silti aina luen kirjasarjan kerralla tai en yhtään, koska saan paljon enemmän irti, jos tankkaan koko scheibenin kerralla.

Fanifiktiossa yms. huomaa myös, että ei tule luettua kelmifikkejä tai drarryä kuin ihan minimaalinen määrä edes vuositasolla. Vaikka se joskus oli henki ja elämä suunnilleen. Ensimmäinen omakin teksti taisi olla Sirius/Remusta. Tietysti aina löytyy jotain uutta kulmaa, johon tarttua kiinni, inspiraatio löytyy lukemalla muiden tekstejä ja tekemällä tulkintoja. Se alkuperäisteosrypäs vaan jää helposti vähemmälle ja vähemmälle.

Saas nähdä, miten sitten, kun noita uusia elokuvia alkaa puskea ulos. Varmaan edes osa vanhasta innostuksesta palaa, vähintään nostalgiosoinnin ja kritiikkikeskeisen puimisen kautta.

Poissa Jenna Glent

 • Täydellisten virheiden tekijä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Suklaahullu
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #92 : Marraskuu 20, 2014, 19:30:09 »
Joo. Ihan totta puhut. Ennen en edes ajatellut muita kuin Pottereita, nyt päässäni pyörivät muut jutut.
Kävin täälläkin useammin.

Ehkä niiden aika on jo vähän ohi.

Mutta syvä kiitos, että sain lukea näin mainiota kirjasarjaa.

"Joskus on pitkien puheiden aika, ei nyt."
If you want it, work for it. It's that simple.

Poissa Aurican

 • vinokas
 • Vuotislainen
 • Kirjoittaa liian pitkiä viestejä.
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #93 : Marraskuu 23, 2014, 19:01:56 »
Itse en koe tätä kyllästymiseksi vaan fanitustavan muodon muuttumiseksi oman ikäni myötä. 11-vuotias Auri luki kaiken Pottereista mitä käsiinsä sai ja kaikesta sai väännettyä Potteria. Koulussa oli huispausta ja numerologiaa liikunnan ja matematiikan sijaan ja välitunnit kuluivat kaverin kanssa keppi-sauvat kädessä leikkimiseen.
Nyt parikymppisenä mielenkiinnonkohteet ovat tasaisempia. Katselen animea ja tv-sarjoja, luen kirjoja, jopa muita kuin fantasiakirjoja. Yksinkertaisesti kaiken tiedon muistamisen sijaan on mielenkiintoista vaikka poimia mediassa esiintyviä kliseitä ja käsiteltyjä aiheita ja pohtia niitä. En yleensäkään enää innostu mistään ihan niin tulisesti kuin ala-asteella. Potterin suhteen on parasta kuulla uusien ihmisten näkökulmia asioihin ja tavallaan laajentaa maailmaa. Kavereiden kanssa tykkäämme pohtia kaikenlaista, mitä kirjoissa ei kerrottu. Millaisia muut velhokulttuurit ovat, miten  ja koska jästiteknologia siirtyy velhojenkin arkeen, miten töiden saanti tai vaikka verotus toimii velhomaailmassa ja miten tämä voisi verrata jästimaailman tilanteeseen jne.

Voisin melkein arvata, että jotenkin kuuluu ihmisluontoon ja kasvamiseen, että innostukset asioihin hiipuvat uusien jutujen tieltä.
Lily:"You're disgusting, Black -- I don't know what Remus sees in you. If you were my boyfriend I'd poison your morning pumpkinjuice."
Sirius:"If you were my girlfriend, I'd drink it"
-Casting Moonshadows, chapter 59
deviantArt | Tumblr | instagram

Poissa huispauskotka

 • Teddy Lupinin vaimo
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Se uniikki ja lahjaton.
 • Pottermore: MarauderHeart20696
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #94 : Marraskuu 23, 2014, 20:19:58 »
Paha mennä sanomaan, kun itse on viettänyt vasta kolme vuotta Potterien maailmassa.

En usko että nämä kirjat unohtuisivat ajan saatossa. Uskon sen sijaan, että kokoajan sukupolvi sukupolvelta tulee uusia potterheadeja jotka löytävät tiensä kirjojen pariin. Silloin ne ovat heille uutta.

Kunhan vain kirjoja myydään kaupassa vielä näidenkin vuosien jälkeen <3
"Kaunis puukko rinnassa haavoittaa ruostuneen lailla"
-Apulanta

Slytherin Prince

 • Ankeuttaja
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #95 : Joulukuu 06, 2014, 14:26:55 »
Eihän ne ikinä ala kyllästyttämään. Koska ne vain ovat joka lukukerralla yhtä kiehtovia kuin aina! Potterhead FOREVER!

Poissa libero

 • Vuotislainen
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #96 : Joulukuu 23, 2014, 00:05:23 »
Mä en usko, että kyllästyn niihin koskaan. Ne on ollut todella suuressa osassa lapsuuttani, ja aion luka myös omille lapsilleni kirjoja. Olen ollut Potter-fani siitä lähtien, kun opin lukemaan, eli noin 13 vuotta. Ei sitä oikein osaa sanoilla kuvailla, miten läheinen ja tärkeä sarjasta on muodostunut, kun se on ollut niin iso osa elämääni noinkin pitkän ajan. :)

Poissa Nibs

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
  • Hogwarts Refounded: Harry Potter-roolipeli
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #97 : Joulukuu 23, 2014, 02:10:00 »
Mitäääh? Voisiko se edes olla mahdollista? Ei mulle ainakaan.
En ole koskaan ennen enkä jälkeenkään löytänyt toista yhtä inspiroivaa ja antoisaa kuvitteellista universumia. Rakastan tutkia, analysoida ja syventää omissa fanivisioissani Potter-kirjojen maailmaa!

Aktiivinen fani olen yhdettätoista vuotta ja yhä yhtä vahvana kuin alussakin.
Viime vuosina olen kirjoitellut paljon engalnninkielisiä artikkeleita liittyen Potter-universumiin ja kirjoittanut englanninkielisiä fanfiction-tarinoita sekä tosi aktiivisesti työstänyt ja ylläpitänyt Harry Potter-foorumiroolipeliäni joka on vihdoin viimeksi kuluneen vuoden aikana alkanut saada tuulta siipiensä alle pelaajien merkeissä. :D (Hogwarts Refounded sijoittuu yleisesti Potter-universumin 1980-luvulle ja '90-luvun alkuun, ja lisänä Tylypahkalla on muutamana vuotena hyvin erikoinen tilanne.)

Kyllästymisen varjoaktakaan ei ole tietoa, varmaan ikinä.
X HOGWARTS REFOUNDED: HARRY POTTER-ROOLIPELI
Mitä pitivät sisällään vuodet 1980-1992 Potter-universumissa?
X OLD WEST TALES RPG - Minnesota 1875-1885
X PÖLLÖPOSTI - Harry Potter-blogi

Poissa Pipe

 • Luihusten oma kasvatti
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #98 : Helmikuu 04, 2016, 19:10:07 »
Mä avaan nyt suuni! Varokaa!! ;D

Siis kun Potterit tuli siis tarkennan sen verran, et kun ne tuli SUOMEKSI, niin mä en oikeestaan kiinnittänyt niihin mitään huomiota. Oon aina ollut vähän huono lukija. No, mut kun mä olin jollain kolmosella tai nelosella tai vitosella(??) en nyt muista tarkkaan. Ni meidän opettaja rupes lukeen ääneen Viisasten kiveä (ja ei osannut sitten ollenkaan lukea kiinnostavasti!!), mulle tuli vastenmielinen mielikuva Pottereista ja oikeasti VIHASIN niitä pari vuotta. Niin tai siihen asti kun broidi anto mulle joululahjaksi salaisuuksien kammio leffan ja hmm... mun ilme saatto kertoa kaiken mitä ajattelin... kiitin broidia ja ajattelin mielessäni et "et nyt sitten huonompaa lahjaa mulle keksinyt, KIITOS!" ;'D Tästä joku about pari kuukautta myöhemmin tuli fiilis "haluan katsoa uuden leffan, jota en oo ennen nähnyt" nii no kävin leffahyllyä läpi.. ja arvatkaa mikä sielä oli ainoana jota EN ollut nähnyt. Noh... ajattelin siinä sitten et, no kai sen nyt kerran katsoa voi. Pistin leffan pyöriin ja katoin sen -> mä olin fani. :D Nii no sitten mä menin lainaan kirjat mitä siihen mennessä oli tullut ja luin ne kaikki ja katsoin leffatkin mitä siihen mennessä oli ilmestynyt :D. Sit mä löysin ficit ja videot. Ja olin myyty. (varsinkin slash maailmaan ;D)

Nii siis alkaako kyllästyttään... ni sanotaanko näin et tässä on niin paljon ylä- ja alamäkiä. Eli siis se elää sillä se fanius välillä se on niin et sen jättää vaan huomiotta ja se menee siel taustalla jos katsoo huvinvuoks, mut sit taas tulee niitä ylämäkiä jolloin sä tunnet sen saman hehkun mitä ekalla kerralla :). Luen harvemmin kirjoja uusiksi mut jos eteen osuu hyviä ficcejä ni niitä mä kyllä luen (on ne sitten vanhoja tai uusia) tai sit kirjotan jos tulee fiilis, mä kirjotan muutenkin niin fiilispohjaisesti. Ja sit fanivideot, on niitä klassikoita joita on katsonut jo sen lähes 10 vuotta ja aina sen videon pariin eksyy, eikä kyllästy, mut on kiva löytää uusiakin videoita ;D.

Ja on sekin julma tosiasia et kun kuuli radiosta silloin pari viikkoa takaperin uutisen Alan Rickmanista niin ihan jo nostalgiavyöryn vuoksi ja Alan Rickmanin kunniaksi eksyin katsomaan tiettyjä kohtauksia Pottereista ja eläydyin niihin ja itkin. :')

Et ei niihin varmaan koskaan kyllästy kokonaan on se kuitenkin niin suuri osa elämää. :) Varsinkin kun muistaa pitää ne ylä- ja alamäet mukaana! Se vahvistaa mitä vaan faniutta, kun osaa ja jaksaa ja muistaa pitää välillä vähän taukoa fanittamisessa. :)
♥Yritän vain hymyillä, vaikka olen jo kuollut sisältä♥
♥♥Polseres vermelles - Polseres amunt!!♥♥

Poissa Rappio

 • Pulp f-f-fiction??
 • Vuotislainen
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #99 : Toukokuu 03, 2017, 13:21:28 »
Yhteisö ei ala kyllästyttää (foorumit, fikit ja niin edelleen), mutta teokset kyllä. En ole lukenut HP-kirjoja uudelleen sitten viimeisimmän julkaisuvuoden ja myöskään Pottermore ei ole hirveämmin innostanut. Kokeilin kyllä katsoa myös tuon uusimman elokuvan, mutta sekään ei ihan temmannut samalla tavalla sisäänsä kuin vanhemmat elokuvat.

Fikkejä on mukava lueskella välillä, samoin spekulaatioita jne., mutta siihen se sitten jääkin. Jotenkin tuntuu vaikealta saavuttaa samanlaista jutussa olemisen tunnetta originaalien kautta. En tiedä toisaalta kaipaanko niin paljon kirjojen lukemista, että haluaisin pakottaa itseni kaikkien muiden fandomien lisäksi "takaisin" armottomaan HP-fanitukseen.

Mutta kukin tyylillään, musta on aika ihailtavaakin, että osa pääsee niin herkillä edelleen takaisin huumaan sisälle.

Poissa Ryövärintytär

 • pulupikkunen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Täydenkuun ja yksinäisen karhun neljäs tytär
 • Pottermore: PotionRain200
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Alkaako Potter kyllästyttää? vol. 2
« Vastaus #100 : Kesäkuu 25, 2017, 21:28:47 »
Oon intohimoinen ihminen ihan näin yleensä ja innostun asioista helposti. Komppaan Auria siinä että vanhemmiten hitusen tasoittunut fanitus ym mutta jos kunnolla pääsen vauhtiin ja keskustelemaan toisen yhtä innostuneen fanin kanssa esim aiheesta Kelmit versus Severus tai Remus ja sen moraali, niin saattaa keskustelusta tulla varsin tulinen :--D
Ikinä en voisi sanoa kokonaan kyllästyneeni Potteriin, niin iso osa elämää se on ollut ja tulee olemaan. Toki on pitkiäkin ajanjaksoja jolloin en tee mitään Potteriin liittyvää mutta se ei todellakaan tarkoita ettenkö enää rakastaisi sarjaa, sen hahmoja ja maailmaa.
"Hän kirjoittaa kuin känninen rapu!"
"I'm not crazy! My mother had me tested."
"Oh Remus you're so fine, you're so fine you blow my mind, hey Remus!"
http://lorunloppu.tumblr.com/