Kirjoittaja Aihe: Code Geass: Lelouch of the Rebellion  (Luettu 2375 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Jénaminya

 • Keiju
 • Potterismin ylipapitar
 • Sukupuoli: Noita
  • Jénaminyan Omat Sivut
 • Pottermore: MoonCauldron3945
 • Tupa: Luihuinen
Code Geass: Lelouch of the Rebellion
« : Heinäkuu 02, 2008, 19:41:47 »
"I will give you power, if you grant my wish. You will be a human, but something more than a human at the same time - you will be like a king".

Code Geass: Lelouch of the Rebellion
Code Geass: Lelouch of the Rebellion R2
Genre : Action - Drama - Mecha - Military - Science-Fiction

Jos olet katsonut Death Noten ja Fullmetal Panicin ja pidit niistä, tässä on sinulle niiden sekoitus (Death Note ripauksella Fullmetal Panicia) joka pääsee vähintäänkin samalle tasolle.

"Almost a decade ago, Japan was under attack by the Britannia Empire. The whole land was destroyed and it suffered many casualties. Now this land is deemed Area 11, and it is under control of this Britannia Empire. Citizens are deemed "elevens" and law is enforced through the use of "KnightMare Frames" - large battle-type machinery (mecha). Many conspiracies and lies occur in this Empire, and the citizens can do very little to stop their power.

That is, until Lelouch - a principled, and intelligent student is trapped in a truck driven by "terrorists". This truck he fell in carried a secret weapon thought to be "poisonous gas", this item was stolen from the Empire. But once opened, out comes a girl. And once Lelouch was cornered the girl asks to form a contract with him."


Code Geass, uusin rakkauteni animemaailmassa. Ei vain taistelu hyvän ja pahan välillä, vaan hyvän ja hyvän välillä. Onko mikä tahansa sallittua, jos sen tekee hyvän asian puolesta? Mikä on ystävyyden merkitys moraalien taistossa? Pystytkö voittamaan tunteesi tehdäksesi sen, mikä sinun täytyy tehdä? Mikä on oikein?

Sarjaa on tehty kaksi tuotantokautta, molempia 25 jaksoa. Toista tuotantokautta on ilmestynyt 12 jaksoa. Sarjasta on tehty myös kolmea mangasarjaa, mutta manga ja anime poikkeavat hyvin paljon toisistaan.

Kuten Death Note, tätäkään ei ole suunnattu niille kaikkein pienimmille animen katsojille, mutta tämä ei ole ihan yhtä realistinen.

-Jén
Ai miksi Jo on jumala? Hän loi Pottereiden taikamaailman, joten hän on virallisesti sen maailman jumala. Voiko kukaan väittää vastaan?
Ja koska Rowling on Jumalamme ja Potterit Raamattumme, meillä täytyy olla myös uskontunnustus.

Poissa Ruby

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Taika on valtaa.
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Code Geass: Lelouch of the Rebellion
« Vastaus #1 : Elokuu 31, 2015, 20:56:09 »
Joo, minä olen viime aikoina katsellut Code Geassia. Olen menossa toisen kauden alussa, ja olen kyllä tykännyt tosi paljon (vaikken varmasti ole kaikkea ymmärtänytkään sillä englannintaidoissani on puutteita).

Suosikkihahmoni olivat aluksi Suzaku ja Schneizel, mutta enää en tykkää Suzakusta niin paljoa. Nyt top 3 on Schneizel, Rolo ja Gino :-D


Tää keskustelu on tainnut kuolla ennen kun ehti herätä henkiinkään, mutta kirjoitin tänne kuitenkin. Mahtaako Vuotiksessa olla muita, jotka on katsoneet tätä animea?
"They're taking the hobbits to Isengard!"