Kirjoittaja Aihe: Dursleyt  (Luettu 27291 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

HarPot

 • Ankeuttaja
Dursleyt
« : Maaliskuu 15, 2008, 17:37:18 »
Mitä Dursleyille tehtiin kun Voldemort oli kukistunut? Tuotiinko heidät takaisin Likusteritielle vai minne he joutuivat? Tai minne heidät vietiin piiloon 7. kirjan alussa? Lisäksi on aika outoa, että Dudley, joka on koko ikänsä kiusannut Harrya, onkin yhtäkkiä kiitollinen siitä, että Harry pelasti tämän ankeuttajilta ja on yhtäkkiä aivan ystävällinen Harrya kohtaan. Entä tapaako Harry serkkunsa Voldemortin kukistumisen jälkeen?

Poissa Mega

 • Vuotislainen
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Dursleyt
« Vastaus #1 : Maaliskuu 15, 2008, 20:40:00 »
Lainaus
Lisäksi on aika outoa, että Dudley joka on koko ikänsä kiusannut Harrya, onkin yhtäkkiä kiitollinen siitä, että Harry pelasti tämän ankeuttajilta on yhtäkkiä aivan ystävällinen Harrya kohtaan.
Kuten Rowling chat-tilaisuudestaan epäilemättä kertoi, Dudley näki ankeuttajat kohdatessaan todellisen itsensä, ensimmäisen kerran elämässään ja se oli hänelle raskas, mutta hyödyllinen oppitunti, joka sai hänet muuttamaan tapansa. Näin ollen hän oli siis melko ystävällinen myös Harrya kohtaan, enkä muista että PP:n Harryn pikaisella käynnillä Likusteritiellä Iso D olisi tätä erityisemmin kiusannut. Dursleyt saattoivat palata jästimaailmaan hänen-jonka-jääköön-nimeämättä kukistuttua, mutta meille kaikille on suuri arvoitus minne heidät vietiin seitsemännen kirjan alussa, Rowling tietää vain varmaankin. Harryn tapaamisesta serkkunsa kanssa ei ole kerrottu, niin että mene ja teidä taas tuostakaan seikasta.

Belial

 • Ankeuttaja
Vs: Dursleyt
« Vastaus #2 : Maaliskuu 16, 2008, 15:45:15 »
Se oli ihanaa, kun Dudley paljastui; kun hän välitti lopulta Harrystä. (:

Luulen että Dursleyt jatkoivat tylsää, taikamaailman hylkimis-elämää. Olisi kiva tietää miten siinä kävi. Olisi kiva jos Harry/Dursleyt olisi välillä käynyt katsomassa toisiaan, vaikka Dursleyt onkin luonteeltaan tyhmiä.

ewelyn

 • Ankeuttaja
Vs: Dursleyt
« Vastaus #3 : Maaliskuu 16, 2008, 19:19:30 »
Olisi ihanaa, jos Harry ja Dudley joskus tapaisivat aikuisiällä, esittelisivät jälkikasvuaan toisilleen ja vaihtaisivat kuulumisia... Kuulostaa kyllä aika ääliömäiseltä.
Olisi myös kiva tietää, mitä Petunia olisi halunnut sanoa Harrylle lähtiessään. Liikaa asioita koko kirjasta jäi auki, tämä on yksi niistä.

Poissa pöllö

 • <3 pulu
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Dursleyt
« Vastaus #4 : Maaliskuu 16, 2008, 19:40:45 »
Ääh, myönnän, mutta minun pienessä ehkäpä utopistisessa ja optimistisessa päässäni pystyn kuvittelemaan, että joskus vuosien päästä Harry kuitenkin tapaa Dursleyt. Vaikka he koskaan eivät olleet todellakaan läheisiä keskenään, Dudleyn viimehetken tunnustukset ja monet vastaamattomat kysymykset voisivat saada Harryn etsimään Dursleyt käsiinsä. Koska Harry tunnestusti joka tilanteessa on epäitsekäs ja ritarillinen, hän saattaisi myös haluta varmistaa, ettei Dursleyt vahingoittuneet sodan tiimoilla.

Eikä sitä koskaan tiedä, miten aika kultaa muistot ja ties vaikka Harry olisi joskus kiitollinen Dursleyille siitä, miten he opettivat Harryn nauttimaan pienen pienistä asioista ja arvostamaan kaikkea mitä sai. Eeh, en kyllä aivan usko siihen itsekkään, mutta aina voi kuvitella. :)

Läpi kirjasarjan mietin, miten Dudley pystyi olemaan niin ilkeä Harrylle. Jotenkin Dudleyn tunnustukset ja kaikki muu tuntuivat niin inhimillisiltä ja ihanilta. Ettei se ylihemmoteltu poika ollutkaan aivan niin läpimätä kuin oli antanut ymmärtää. Hetki, jolloin puhutaan kuolemasta ja piiloutumisesta ja tilanteesta, jolloin ei ehkä koskaan nähtäisi, oli Dudleylle viimeinen tilaisuus kertoa ajatuksistaan...

Toivottavasti Harry tappoi heidät

Haluaisin todellakin kuulla vähän perusteluja. On aika kysymyksiä herättävää todeta yhdellä lauseella jotain melkoisen järkyttävää ja persoonallista.
syön sun pään.

Poissa Shadow

 • Postipöllö
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Dursleyt
« Vastaus #5 : Maaliskuu 17, 2008, 16:45:20 »
Luulen, että jatkoivat pitkästyttävää jästielämäänsä.
Heh, juuri niin. Jäävätköhän he kaipaamaan Harrya, kenties. Ainakin Lily ja Dudley, ainakin sain sellaisen käsityksen. Vernonista en oikein tiedä, mutta ehkä hänkin sisimmässään rakastaa Harrya? ...Tai sitten ei. Kai Harry saisi ainakin näyttää heille lapsensa joskus?

Joenrantanen

 • Ankeuttaja
Vs: Dursleyt
« Vastaus #6 : Maaliskuu 19, 2008, 19:35:16 »
Eikä sitä koskaan tiedä, miten aika kultaa muistot ja ties vaikka Harry olisi joskus kiitollinen Dursleyille siitä, miten he opettivat Harryn nauttimaan pienen pienistä asioista ja arvostamaan kaikkea mitä sai. Eeh, en kyllä aivan usko siihen itsekkään, mutta aina voi kuvitella. :)

Minusta olisi ollut mukavaa, jos tuo näkökulma olisi tuotu esiin kirjoissa. Koska noin asia on; mietitäänpä vaikka jos Dursleyt olisivat todella ottaneet Harryn pojakseen, ja hänestä olisi tullut noin suunnilleen Dudley kakkonen...

Harmittää kyllä kun Dyrleyiden kohtaloa ei selvitetty, olivat ilkeitä eli ei niin kuitenkin Harryn elämälle oleellisia.

Poissa Flyrashaz

 • sub rosa
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Northern Light
  • Livejournal
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Dursleyt
« Vastaus #7 : Maaliskuu 20, 2008, 09:26:12 »
Niin. Oli ihanaa lukea Dudleyn vimeinen tunnustus; että hän oli kiitollinen Harrylle. Tämä yllätti, mutta lämpimästi. Ihanaa, että Dudleyn & muun perheen "todellinen he" paljastui.
Pakkohan heidän oli ainakin vähän välittää Harrysta, muutenhan he olisivat nakanneet hänet ei orpokotiin yms.

Toivottavasti Harry EI tappanut heitä! Kyllä hekin ansaitsevat elää, vaikka kohtelivatkin Harrya huonosti. Perustelut haluaisin kuulla, valdesmart, miksi he olisivat ansainneet kuolla.

Ja Dursleythän eivät hemmotelleet Harrya piloille, ja Harry oppi arvostamaan sitä pientä, minkä sai. Hän ei pyytänyt isoja asioita; vain hieman oikeudenmukaisuutta ja reiluutta.

Kyllä se harmittaa; olisipa Rowling kertonut miten Dursleyn perheelle kävi.

- Flyrashaz
"Oh, the bad guy of the game, me, you're not serious, I'm... umm... fortuneteller!"

Poissa Ooka

 • Siivet kantapäissä -liitelijä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pilvilinnan kuningas
  • Tuliaavikko
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Dursleyt
« Vastaus #8 : Maaliskuu 21, 2008, 16:21:13 »
itse haluan jättää mielikuvitukselle vähän tilaa näissä harvoissa asioissa, joita row ei meille kertonut. Ehkä dursleyt jatkoivat elämäänsä, ehkä he muuttivat ulkomaille, ehkä heistä tuli parempia ihmisiä.. oikeastaan on hyvä, ettei row kertonut kaikkea. Oikeastaan minun puolestani koko "19 vuotta myöhemmin" luku olisi saanut jäädä olematta, ärsyttää kun oli ällöttävän sokeroitu loppu hyvin, kaikki hyvin --> onnellista avioelämää, lapsia vaikka kuinka ja jokainen kiltti pieni piltti yms yms. Ei ongelmia malfoyn kanssa, kuolonsyöjät tuhottu plaa plaa plaa -.-''

joo, meni vähän offiksi nyt mutta joka tapauksessa olen tyytyväinen ettei dursleyistä kerrottu sen enempää. Koko dudleyn epädudleymäisyys [tajusko joku XD] tuntu epätodelliselta.
Do the impossible, see the invisible.
ROW ROW FIGHT DA POWER!
Touch the untouchable, break the unbreakable.
ROW ROW FIGHT DA POWER!

Poissa Hawkolf

 • Thought Police
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • 2 + 2 = 5
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Dursleyt
« Vastaus #9 : Maaliskuu 21, 2008, 20:17:16 »
Luulenpa, että Dursleyt oikeasti sisimmässään välittivät Harrysta, vaikka eivät sitä ulospäin näyttäneetkään. Paitsi.. No, Dudleyhan sanoi, ettei Harry ole turhan pantti, mutta minua jäi häiritsemään, mitä Petunia olisi sanonut Harrylle, kun he lähtivät..
Itse veikkaan, että hän oli pyytämässä anteeksi siitä, että oli kohdellut tätä kaltoin. Itse nimittäin uskon, että Petunia kaltoin kohteli Harrya, koska oli kateellinen ettei itse päässyt Tylypahkaan.
If you want a picture of the future, imagine a boot stamping on a human face— forever.
Reviewing the world!

Poissa manta

 • Kajahtanut potteristi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Tassujengi
Vs: Dursleyt
« Vastaus #10 : Maaliskuu 22, 2008, 19:33:19 »
Minusta tuntuu, että Harryn aikuistuessa heidän välinsä lämpenivät. Voldemortin kukistamisen jälkeen Dursleydenhän (:D) ei tarvitsee enää piilotella, joten siinä vaiheessa he voisivat olla kiitollisia, koska Harry kuitenkin lopetti heidän "kärsimyksensä" eli velhojen avulla piilottelun. Iso D osoitti ystävällisyyden merkkejä heidän viimeisenä hetkenään, hän myös anoi Harrylle teetä (?). Kyllähän Dursleyt nyt jonkin verran välittivät Harrysta, kun tarjosivat kuitenkin hänelle kodin ja ruokaa (ja jopa oman huoneen).

Ehkäpä Dumbledore kirjoitti kirjeeseen (jonka antoi Harryn mukana VK.ssa), että arvostaisi Petuniaa paljon, jos tämä huolehti Harrysta. Petunia varmasti oli erittäin tyytyväinen, kun joku velho arvosti häntä - hänhän oli innokas lähtemään Tylypahkaan.

Minusta vain tuntuu, että Durlsleyt eivät loppujen lopuksi olleetkaan niin pahoja.

-manta
Aivojen tilalla ilmapalloja.

caroline

 • Ankeuttaja
Vs: Dursleyt
« Vastaus #11 : Maaliskuu 23, 2008, 19:02:17 »
Minä luulen/uskon että Dursleyt muuttuivat jollain tapaa ehkä paremmiksi ihmisiksi sen jälkeen kun he olivat hyvästelleet Harryn viimeisen kerran. En tiedä uskonko tuohon että vanhemmiten he oppivat jopa olemaan ystäviä, Harryhan inhosi heitä koko sydämmestään. (Vaikka kyllähän Harry osasi olla jollain muotoa heille kiitollinenkin kun sai asua heillä kesät?) On myös totta, että Petunia kohteli Harrya niin kuin kohteli sillä oli tälle hyvin kateellinen kun tämä osasi taikoa ja sai käydä tuota historiallista koulua ja Vernon inhosi taikuutta ja häpesi Harrya joten oli hänelle inhottava; tuskin sitä Harry unohtaisi ja voisi luoda vanhempana lämpimät välit heihin. Vaikka Dudley viimeisessä kirjassa kiittikin Harrya henkensä pelastamisesta tämäkin oli ollut Harrylle inhottava koko ikänsä. En ehkä jaksa uskoa että heillä voisi olla isonakaan mitään yhteistä. Minusta oli myös hyvä että Rowling jätti lukioille vähän tilaa miettiä mihin Dursleyt menivät/ mitä heille tapahtui, mutta toivon että heistä on jotain mainintaa hakuteoksesta. Dursleyden paikka on jastimaailmassa ja Harryn paikka erossa heistä taikamaailmassa Tämä on minun näkemykseni.

Poissa Giliath

 • Cassiopeian pikkusisko
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Jensen Ackles :D
Vs: Dursleyt
« Vastaus #12 : Huhtikuu 23, 2008, 17:27:12 »
Varmaan Petunia ja Dydley eivät inhonneet Harrya niin syvästi kuin Vernon,joka inhosi "läpimätää roskasakkia" ja häpesi vaimonsa sukua.

Petunia oli varmastikin Lilylle kateellinen kun tämä pääsi Tylypahkaan,kun taas hän jäi normaaliksi lapseksi. Uskon että Petunia inhosi myös siksi syvästi velhouteen liittyviä asioita ja yli päätään taikuutta,koska Lilystä tuli "erilainen" eivätkä he enää olleet samanlaisia kuin ennen Lilyn kouluun lähtöä, Kalkaroksen muistossa käy selväksi se. Petunia varmaan yritty toivottaa Harrylle onnea,mutta ei pystynyt,kauno oli liian suuri. Petunia ehkä saattoi nähdä tilanteen samanlaisena kuin Lily lähti pois.

Minusta Dudley inhosi aluksi Harrya koska otti isästään mallia,mutta kun ankeuttajat hyökkäsivät hänen kímppuunsa FK hän näki itsensä eli millainen ahne pikku possu hän on. KV hän sai vasta silloin itsestään niskasta kiinni ja kysyi "Miksi Harry ei lähde mukaan?" Ja kun vielä senkin jälkeen pyysi Harryltä anteeksi,oli hän varmasti "kasvanut" velho pelkonsa yli.

Uskon,että Harry oli jonkunlaisessa(lähetti postikortteja,kertoi kuulumisia) yhteydessä Dursleyhin (josta Vernon ei saattanut olla iloissaan,ellei pakomatkalta oppinut jotain kultaista.) Ei varmaan kantanut kaunaa menneistä,olihan Voldun tappaminen sinänsä raskaampaa hommaa kuin heidän luonaan asuminen.
*Miettii ja lukee, mutta harvemmin kirjoittaa*

Poissa loorry

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
Vs: Dursleyt
« Vastaus #13 : Huhtikuu 28, 2008, 15:50:42 »
hän myös anoi Harrylle teetä (?).

Anteeksi olen tyhmä ja nyt meni kyllä aivan ohi tämmöinen tee juttu. Siis miten niin Dudley anoi Harrylle teetä?

Poissa Emubird

 • Fyysisesti paikalla, henkisesti muualla
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Always the tone of surprise!
 • Pottermore: ScarletCentaur10898
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Dursleyt
« Vastaus #14 : Huhtikuu 29, 2008, 21:43:54 »
Lainaus
Anteeksi olen tyhmä ja nyt meni kyllä aivan ohi tämmöinen tee juttu. Siis miten niin Dudley anoi Harrylle teetä?

DH/KV:n alussa, kun Harry on saanut haavan sormeensa hän astuu teekupin päälle ja luulee sen olevan Dudleyn hauska pila.

Samainen kohta kirjassa:

KV, In memoriam, s. 22

Harry vuosi verta. Hän puristi oikeaa kättään vasemmalla ja kirosi hiljaa itsekseen samalla kun tuuppasi oven auki. Posliinin sirpaleet narskuivat rikki: Hän oli astunut huoneensa oven takana odottaneen kylmän teekupillisen päälle.

"Mitä h-"
Hän katsoi ympärilleen: Likusteritie nelosen porrastasanne oli autio. Teekuppi saattoi olla Dudleyn käsitys ovelasta ansasta.


Hän siis antoi Harrylle teetä, mutta Harry otti sen vähän eri kantilta vastaan.
I have seen your heart, and it is mine
Blogini: http://mylifemyfandoms.blogspot.fi/

Poissa Flyrashaz

 • sub rosa
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Northern Light
  • Livejournal
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Dursleyt
« Vastaus #15 : Huhtikuu 30, 2008, 17:45:43 »
Se ois kiva tietää mihin ne vietiin alussa ja se oli outoa, että Dudley osoitti kiitollisuutta sen jälkeen mitä teki kaiken aikaa Harrylle. Tosi outoo!

Joo, onhan se outoa, mutta jossakin selitettiin se... Joko Rowling sanoi sen jossain taikka kirjassa luki tai jotain. Mutta kuulemma tässä jossain tiedonlähteessä mainittiin, että ankeuttajien hyökkäyksen jälkeen Dudley on ajatellut Harrysta eri tavalla. Koska kuulemma ankeuttajien hyökkäys sai Dudleyn näkemään oikean itsensä, sen lihavan ääliön, joka halveksi Harrya.

- Flyra
"Oh, the bad guy of the game, me, you're not serious, I'm... umm... fortuneteller!"

Poissa Valkovuokko

 • Orjuutettu kotitonttu
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • And give the kids a show.
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Dursleyt
« Vastaus #16 : Huhtikuu 30, 2008, 18:14:06 »
Joo, Rowling on tosiaan sanonut noin. Ehkä Dudley halusi vain sanoa, että pitää kuitenkin serkustaan, ainakin sen jälkeen mitä ankeuttajat laittoivat hänet kärsimään. Luulen että Petunia oli ollut tosi kateellinen Lilylle, ja hänen tunteensa menivät aivan sekaisin siinä vaiheessa kun Harry tuli asumaan heille ja varsinkin siinä vaiheessa kun Dudley osoitti kiitollisuuttaan. En yhtään osaa sanoa, miten Dursleyt pystyivät jatkamaan elämäänsä. Haluaisin kuvitella, että Harry ja Dudley olisivat aikuisina ystäviä.
Can't you see the way she's crying,
well that's what keeps her trying.
If you want to keep the girl for as long as you live,
just break it apart her heart.

Poissa Jukka

 • Vuotislainen
Vs: Dursleyt
« Vastaus #17 : Huhtikuu 30, 2008, 19:03:53 »
En yhtään osaa sanoa, miten Dursleyt pystyivät jatkamaan elämäänsä. Haluaisin kuvitella, että Harry ja Dudley olisivat aikuisina ystäviä.

Joo, se voisi ehkä olla jopa mahdollista, kun molemmat (myös Harry) ovat vähän aikuistuneet. Olisi ollut hienoa, jos Petunialta olisi saatu kuulla KV'ssa jonkinlainen onnentoivotus Harrylle; joku merkki, että hän kaikesta katkeruudesta ja kaunastaan (ja käsittelemättömistä traumoistaan) huolimatta edes vähän välitti Harrysta. Minusta Petunian rooliin tuli runsaasti lisää syvyyttä Kalkaroksen muistot -osuuden myötä. Olihan se jo aiemmista kirjoista tullut selväksi, että Petunian suuri velho/noitaviha johtui todellisuudessa kateudesta, mutta tämän kirjan myötä alkoi Petuniaa alkoi oikein sääliä. Surullista, että hän kääntyi sillä tavalla velhovihaiseksi ja ennakkoluuloiseksi kateudensa takia. Surullista oli myös se, että Kalkaros vihasi niin syvästi Harrya Jamesin takia, eikä osannut koskaan nähdä Lily Evansia Harryssa, kiusaaja-Potterin sijaan.

Celythia

 • Ankeuttaja
Vs: Dursleyt
« Vastaus #18 : Toukokuu 02, 2008, 21:36:23 »
Eikös Rowling jossain haastettelussa kertonut, että aikuisiällä Harry ja Dudley ovat "joulukorttien lähettelytasolla". Joskus on myös pohdittu, voisiko Dudleyn jälkikasvusta tulla jästisyntyisiä velhoja. Rowling pohti tätä itsekin noin nanosekunnin (nineteen years later -kappalessa king's crossin asemalla olisi myös Dudley saattamassa lastaan Tylypahkan pikajunaan), kunnes tuli siihen lopputulokseen, että mikään noita/velhogeeni ei voisi pärjätä ruumissa, jossa on myös Vernonin dna:ta. Ajatus olisi kyllä ollut mielenkiintoinen, esim. Dudleyn perusteella, mihinköhän tupaan hänen lapsensa olisi laitettu...?

Poissa Jukka

 • Vuotislainen
Vs: Dursleyt
« Vastaus #19 : Toukokuu 02, 2008, 22:30:04 »
Eikös Rowling jossain haastettelussa kertonut, että aikuisiällä Harry ja Dudley ovat "joulukorttien lähettelytasolla". Joskus on myös pohdittu, voisiko Dudleyn jälkikasvusta tulla jästisyntyisiä velhoja. Rowling pohti tätä itsekin noin nanosekunnin (nineteen years later -kappalessa king's crossin asemalla olisi myös Dudley saattamassa lastaan Tylypahkan pikajunaan), kunnes tuli siihen lopputulokseen, että mikään noita/velhogeeni ei voisi pärjätä ruumissa, jossa on myös Vernonin dna:ta. Ajatus olisi kyllä ollut mielenkiintoinen, esim. Dudleyn perusteella, mihinköhän tupaan hänen lapsensa olisi laitettu...?

Jännä ajatus ;) Jos taikageenit voi hypätä sukupolviakin, niin kai taikaverta voi "päätyä" myös siskon lapsenlapselle.  Joki intuutio mulla sanoo, että Dudley olisi kuulunut Puuskupuhiin. En tiedä miksi.

krissee

 • Ankeuttaja
Vs: Dursleyt
« Vastaus #20 : Toukokuu 03, 2008, 19:57:41 »
Dursleyt luultavasti palasivat Likusteritielle ja jatkoivat siellä elämää taistelun jälkeen. Uskon, että Harry poikkesi heillä vielä kylässä ja haki ehkä sinne jääneet tavarat takaisin?

Aijeminkin huomasi että Petunia salaa piti Harrystä, muttei uskaltanut näyttää sitä Vernonille joka ei selvästi sietänyt Harryä silmissään. Dudleylläkään tuskin oli mitään Harryä vastaan mutta hänkin vaan teki kaiken isänsä mieliksi, eli piti Harryä tyhjän panttina.

Poissa mimbulus

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Dursleyt
« Vastaus #21 : Toukokuu 11, 2008, 15:42:16 »
Joki intuutio mulla sanoo, että Dudley olisi kuulunut Puuskupuhiin. En tiedä miksi.

Sori, lähetin viestin vaikka en itse ollut kirjoittanut mitään. Mutta asiaan: Dudley ei todellakaan olisi kuulunut kiltteihin ja rehteihin Puuskupuheihin. Veikkaanpa että Luihuisiin.

//Surumielinen poisti tyhjän viestin ja leikki vähän quote-koodilla :)
« Viimeksi muokattu: Toukokuu 13, 2008, 19:55:03 kirjoittanut Surumielinen »
~mimbulus

Poissa Rainmaker

 • Rukka-Peikko Takkutukka
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Dursleyt
« Vastaus #22 : Toukokuu 11, 2008, 19:20:48 »
Joki intuutio mulla sanoo, että Dudley olisi kuulunut Puuskupuhiin. En tiedä miksi.

Puuskupuhiin menee kaikki mitkä ei ole: ovelia (luihuinen), rohkeita (rohkelikko) tai viisaita (korpinkynsi). :D

Kirjoitat niin kuin Puuskupuh olisi jonkinlainen tupa, jonne heivataan kaikki ne, joilla ei muka ole rahkeita muihin tupiin. Minusta rehtiys ja ahkeruus ovat yhtä hyviä luonteenpiirteitä kuin esimerkiksi rohkeus tai viisaus.

Aijeminkin huomasi että Petunia salaa piti Harrystä, muttei uskaltanut näyttää sitä Vernonille joka ei selvästi sietänyt Harryä silmissään. Dudleylläkään tuskin oli mitään Harryä vastaan mutta hänkin vaan teki kaiken isänsä mieliksi, eli piti Harryä tyhjän panttina.

En nyt usko, että Petunia varsinaisesti piti Harrysta sen paremmin kuin Dudleykaan. Ajattelee nyt vaikka sitä, miten Petunia puhui suunsa puhtaaksi Viisasten kivessä siellä pikku saarella. Hänen suurin toiveensa oli ehkä olla täysin tavallinen ja vuosien vieriessä se halu todennäköisesti vain vahvistui. Sitä paitsi Harry varmasti edusti hänelle maailmaa, jonka osa hän ei koskaan voisi olla. Dudley puolestaan oli hemmoteltu lapsi, joka tuskin koskaan pysähtyi miettimään asioita vakavasti. Hänen vanhempiensa käytös oli opettanut, että Harry oli kuin kutsumaton vieras, josta ei pääse eroon, ja että Harrya kohtaan oli turvallista purkaa omia turhautumia ym.
Yhä, marras-iltana, kuljemme kahden. | "I AM VAMPIRE. HEAR ME TWINKLE." | Destination anywhere | There's a meaning to all that fades.

Poissa Chrystal

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Dursleyt
« Vastaus #23 : Toukokuu 12, 2008, 15:46:12 »


Aijeminkin huomasi että Petunia salaa piti Harrystä, muttei uskaltanut näyttää sitä Vernonille joka ei selvästi sietänyt Harryä silmissään. Dudleylläkään tuskin oli mitään Harryä vastaan mutta hänkin vaan teki kaiken isänsä mieliksi, eli piti Harryä tyhjän panttina.
Olen samaa mieltä Petunian suhteen. Vaikutti, että hän kyllä piti Harrystä ainakin jonkin verran. Edes sen, ettei ollut hänelle aiva karsea, kuten Vernon. Dudley mielestäni sen sijaan otti mallia Vernonilta ja toteutti vain hänen näkökulmaansa. Eli suomeksi sanottuna totean tässä viestissäni, että Vernon on syypää. Uskon kuitenkin, että Dudleykin jollain asteella välitti Harrysta.
Petuniahan oli Lilylle kateellinen, kenties hän oli lievästi Harryllekkin. Tämän takia hän kohteli häntä ikävän välinpitämättömästi. Tämä on siis vain oma käsitykseni.
Mielestäni Dudley ei ole rehti eikä ahkera, eikä siis kuuluisi Puuskupuhiin. Hän ei ole vähimmässäkään määrin rohkea, eikä siten Rohkelikkokaan. Olen myös saanut kuvan, ettei hän ole kauhean älykäskään, joten ei hän olisi Korpinkynsikään. Mutta ilkeä ja ylimielinen hän on, joten Luihuiseen hän minun mielestäni kuuluisi - toisaalta Luihuisethan ovat älykkäitä? En tiedä ollenkaan, mihin tupaan Dudley kuuluisi.
« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 14, 2009, 14:53:43 kirjoittanut Chrystal »
"Ron kuule, sinä tiedät vallan mainiosti, että Harryn ja minut kasvattivat jästit!" Hermione sanoi. "Me ei kuultu lapsina tuollaisia satuja, me kuultiin Lumikki ja seitsemän kääpiötä ja Tuhkimo-"
"Mikä se on, joku sairausko?"
-Harry Potter ja Kuoleman varjelukset

Poissa mimbulus

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Dursleyt
« Vastaus #24 : Toukokuu 13, 2008, 18:20:02 »
Joki intuutio mulla sanoo, että Dudley olisi kuulunut Puuskupuhiin. En tiedä miksi.

 Itse yhdistän rehdin ja ystävällisen pulleaan. En tiedä mistä tämä johtuu, tai no, tiedän, mutta en jaksa selittää sitä tässä *laiska laiska*. Käypä hankalaksi. Ehkä joku tajusi, mitä yritin tuossa alussa tarkoittaa.

//Surumielinen muoksi quotet kuntoon :)
« Viimeksi muokattu: Toukokuu 13, 2008, 19:55:43 kirjoittanut Surumielinen »
~mimbulus

Ylénja

 • Ankeuttaja
Vs: Dursleyt
« Vastaus #25 : Elokuu 27, 2008, 19:41:38 »
Kyllä Dursleyt Harrysta välittivät. Tai en nyt Vernonista tiedä, mutta Petunia ja Dudley. Petunia oli vain katkera siskonpojalleen, kun ei päässyt siskonsa lailla Tylypahkaan opiskelemaan taikuutta. Hän päätti vihata kaikkea epätavallista ja varsinkin kaikkea mikä liittyi "siihen väkeen." Ja Vernonhan oli samoilla linjoilla. He päättivät tukahduttaa taikuuden pois Harrysta kohtelemalla häntä kaltoin. Ei onnistunut, mutta yhä he vihasivat poikaa ja muita hänen kaltaisiaan. Dudley oli oppinut serkkunsa kiusaamisen vanhemmiltaan, ei siinä muuta. KV:ssä paljastui, että D todellakin välitti Harrysta ja oli huolissaan, kun tämä ei tullutkaan mukaan sinne minne Dursleyt menivät.

Eli näin. :)

zew

 • Ankeuttaja
Vs: Dursleyt
« Vastaus #26 : Elokuu 27, 2008, 20:02:04 »
Dursleyt taisivat jossain määrin välittää Harrysta (Jopa Vernon). Luulen, että Harrykin lopujen lopuksi lämpeni heille hiukan. Harrysta ja Duddleysta tuskin koskaan tuli mitään tosi hyviä kavereit, mutta kyllä Harry heidän luonaan vierailemassa kävi. DH:sa Vernon helposti antoi sellaisen kuvan, että oli iloinen päästessään harrysta eroon, näin ei luultavasti kuitenkaan ollut. Dursleyn perheestä luultavasti vernonin oli vaikein osoittaa kintymystä Harryyn.

Poissa Mameha

 • Peilijään uurtaja
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Dursleyt
« Vastaus #27 : Syyskuu 05, 2008, 15:29:47 »
Dursleyt taisivat jossain määrin välittää Harrysta (Jopa Vernon). Luulen, että Harrykin lopujen lopuksi lämpeni heille hiukan. Harrysta ja Duddleysta tuskin koskaan tuli mitään tosi hyviä kavereit, mutta kyllä Harry heidän luonaan vierailemassa kävi. DH:sa Vernon helposti antoi sellaisen kuvan, että oli iloinen päästessään harrysta eroon, näin ei luultavasti kuitenkaan ollut. Dursleyn perheestä luultavasti vernonin oli vaikein osoittaa kintymystä Harryyn.
Minusta taas tuntuu, että Harry oli Vernonille vain nurkissa pyörivä "waste of space", kuten Harry itse asian ilmaisee 7-kirjassa, kun taas Dudleylle hänestä oli jo alkanut tulla veli ja Petuniakin oli jo hieman lämmennyt hänelle. Vernonhan ei ole Harrylle mitään sukua, ja sen takia Harry ei välttämättä hänelle paljoa merkinnyt. Luulenkin, että jatkossa Dudley olisi kiinteimmin yhteydessä Harryyn, jos niin voisi sanoa. Vernon taas haluaisi palata mahdollisimman nopeasti vanhaan elämäänsä ennen Harrya ja tämän tuomaa häpeää ja stressaavaa tosiasioiden salailua.
Eikös Rowling jossain haastettelussa kertonut, että aikuisiällä Harry ja Dudley ovat "joulukorttien lähettelytasolla". Joskus on myös pohdittu, voisiko Dudleyn jälkikasvusta tulla jästisyntyisiä velhoja. Rowling pohti tätä itsekin noin nanosekunnin (nineteen years later -kappalessa king's crossin asemalla olisi myös Dudley saattamassa lastaan Tylypahkan pikajunaan), kunnes tuli siihen lopputulokseen, että mikään noita/velhogeeni ei voisi pärjätä ruumissa, jossa on myös Vernonin dna:ta. Ajatus olisi kyllä ollut mielenkiintoinen, esim. Dudleyn perusteella, mihinköhän tupaan hänen lapsensa olisi laitettu...?
Minun mielestäni ei olisi mahdottomuus, että esimerkiksi yksi Dudleyn lapsi olisi todella päässyt Tylypahkaan ja näin Lilyn ja Petunian juttu olisi ehkä toistunut. Luulisin, että Dudleyn lapsi olisi ollut Rohkelikossa tai Puuskupuhissa, paljastuihan Dudleykin lopulta pohjimmiltaan mukavaksi.
Wow! We're identical!

Poissa apupyörä

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Dursleyt
« Vastaus #28 : Lokakuu 04, 2008, 19:15:42 »
Itse luulen että Dursleyt selivisivät ihan kunnialla sodan yli, olivathan he Feenkisin Killan suojeluksessa. Luulen että ainakin Petunia ja Vernon jatkavat elämäänsä vanhaan malliin, mutta toivon, että Dudley, joka seiskassa osoitti jo pieniä muuttumisen merkkejä, ymmärtäisi millainen hän on ja parantaisi tapansa.

Poissa Nadia

 • mastermind
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Dursleyt
« Vastaus #29 : Lokakuu 05, 2008, 18:43:26 »
Minusta tuntuu, että Dursleyt selvisivät velhojen sodan erittäin hyvin killan järjestämässä suojauksessa. Uskoisin näiden vaarallisten aikojen myös muuttaneet jonkin verran heitä. Dudley ilmaisi jo seitsemännen kirjan alussa omaavansa inhimillisiä piirteitä, ja sen johdosta melkein kyyneleet tulivat silmiin. Uskon Petunian jatkavan vainoharhaista paapomistaan, ja Vernonin menettäneen pari otsasuonta. Kuitenkin tämä perhe on yhdessä vielä monen monta vuotta. Sitten kun Duddiskipuppiski aikuisena muuttaa elämäntapojaan, niin vanhemmat saavat olla hänestä kerrankin oikeasti ylpeitä. Ainakin toivon niin.
so throw your diamonds in the sky
we'll stay gold forever

Poissa Dobrey

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • TYMiläinen :)
Vs: Dursleyt
« Vastaus #30 : Lokakuu 06, 2008, 17:29:12 »
Kyllä minäkin uskon että Dursleyt selvisivät ihan hyvin,sillä kuten jo pari muutakin on sanonut,he olivat kiltalaisten suojelemia ja aika hyvässä turvassa siis. Uskon että he kaikki hieman muuttivat tapojaan,eivät tietenkään paljoa,mutta pikkuisen. Dudley nyt ainakin muutti tapojaan ja varmasti enemmän. Siitä en kyllä ole varma palasivatko he samaan taloon missä olivat aina asuneet,mutta eihän sille käynyt mitään...vai kävikö? En nyt muista niin tarkasti,mutta ei kai sille ehditty tehdä mitään.
Minäkin olisin halunnut hieman enemmän tietää heidän kohtalostaan,vaikka aika varmasti he selvisivät hengissä. Mutta jääpähän omalle mielikuvitukselle tilaa lennellä :).
"But it's a true story! A true story wrapped up in fiction."

PeaceMan

 • Ankeuttaja
Vs: Dursleyt
« Vastaus #31 : Helmikuu 22, 2009, 12:21:43 »
Minusta se oli aika hassua ku ei kerrottu Dursleyiden lähdön jälkeen enää mitään niistä. Se jäi mietityttämään.Kaipa me kaikki ite voidaan keksii sille jatkoo päässä. Varmaan ne tuli kuitenki takas Likusteritielle...

Poissa Giladra Carrion

 • Kuolonsyöjä
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ShieldFang27063
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Dursleyt
« Vastaus #32 : Helmikuu 22, 2009, 20:24:11 »
Joki intuutio mulla sanoo, että Dudley olisi kuulunut Puuskupuhiin. En tiedä miksi.

Sori, lähetin viestin vaikka en itse ollut kirjoittanut mitään. Mutta asiaan: Dudley ei todellakaan olisi kuulunut kiltteihin ja rehteihin Puuskupuheihin. Veikkaanpa että Luihuisiin.
Minusta Dudley on liian typerä ja yksinkertainen kuuluakseen Luihuiseen. No ovathan siellä Crabbe ja Goylekin, jotka älykkyydessä tuskin Dudleylle juurikaan häviävät, mutta se kaiketi johtuu heidän taustastaan, joka on sangen.. kuolonsyöjäpainotteinen. Minusta Duddelipups ei sopisi oikein mihinkään tupaan.

Siitä en kyllä ole varma palasivatko he samaan taloon missä olivat aina asuneet,mutta eihän sille käynyt mitään...vai kävikö? En nyt muista niin tarkasti,mutta ei kai sille ehditty tehdä mitään.
Ei siitä missään ole ainakaan mainuttu, että talolle jotain olisi käynyt. Miksipä olisikaan, kun siellä ei kerran ketään asunut.
“We've all been raised on television to believe that one day we'd all be millionaires, and movie gods, and rock stars.
But we won't. And we're slowly learning that fact. And we're very, very pissed off.”

jaina

 • Ankeuttaja
Vs: Dursleyt
« Vastaus #33 : Helmikuu 26, 2009, 00:43:19 »
Olisi ihanaa, jos Harry ja Dudley joskus tapaisivat aikuisiällä, esittelisivät jälkikasvuaan toisilleen ja vaihtaisivat kuulumisia...
niin olisinkin, itse tykkäisin, pitäisiköhän kirjoittaa ficci ... ?

Kyllä mäkin uskon että Dursleyt selvisivät. Ja uskon että Vernonkin jollain tavalla piti pojasta, mutta ei todellakaan näyttänyt sitä kenellekään - tuskin siitä edes tiesi Petunia.

Dursleyt ovat aina olleet mulle jotenkin kinkkinen asia. En oikein tiedä pitäisikö heistä pitää vai vihata heitä.

Vau, olisipa Dudleyn lapset taikovia :)

Poissa Barella

 • Vuotis-kuollut
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • <3
  • Lohikäärmeliiga - Vuotishuispausjoukkue
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Dursleyt
« Vastaus #34 : Huhtikuu 06, 2009, 16:26:15 »
Minusta se oli aika hassua ku ei kerrottu Dursleyiden lähdön jälkeen enää mitään niistä. Se jäi mietityttämään.Kaipa me kaikki ite voidaan keksii sille jatkoo päässä. Varmaan ne tuli kuitenki takas Likusteritielle...

Olen melko samaa mieltä. Luulen että Dursleyt, vaikka heille jotain muuta olisi suunniteltu, tahtoivat palata takaisin vanhaan kotiinsa ja elää mahdollisimman normaalia elämää. Kuitenkin he olivat poissa noin vuoden, joten ehkä heidän käsityksensä taikamaailmaa kohtaan muuttui jotenkin, mutta he vaikuttavat silti aika muutokseen sopeutumattomilta...

Olen usein miettinyt sitä, että miten Harrysta voi tulla niin hyvä ja täydellinen kun hänet on Dursleyllä kasvatettu tuntemaan itsensä orjaksi, elämään arvoasteikon alimmalla tasolla. Ehkäpä tästä voisimme siis päätellä, että Dursleyt eivät ole olleet Harrylle niin ankaria kuin voisi kuvitella. Sillä tuollaisella kasvatuksellahan Harrysta tulisi aika itsetunnoton ihminen.

Jossain suhteessa Harrya on siis rakastettu, vaikkakin luultavasti myös pelätty ja kadehdittu noiden taikavoimien vuoksi. Ja vaikka Harry on elänyt Dudleyn varjossa, hän on saanut oppia esim. lukemaan ja kirjoittamaan, joka ei varmaan luonnistuisi ilman opetusta. Ja myös kaikki tuollaiset normaalit asiat hän osaa (on muuten aika vitsikästä kuvitella Vernon opettamassa pikku-Harrya syömään haarukalla tai kirjoittamaan :) Aika söpöä kylläkin ;)

~Barella
~Barella
Maailma on tulvillaan ylimaallisia olentoja, jotka kärsivällisesti odottavat älymme terävöitymistä.
                 -Eden Phillpotts

Poissa Yöfani

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Dursleyt
« Vastaus #35 : Huhtikuu 06, 2009, 17:09:21 »
Olen miltei varma siitä, että Dursleyt palasivat Likusteritielle. Minne muuallekkaan? Jatkoivat tavallista, tylsää jästielämäänsä..mutta ainakin hieman eri asenteella kaikkea yliluonollista kohtaan.

Minun mielestäni Petunia tosiaan välitti Harrysta ja piti häntä tavallaan kuin omana poikanaan, ei nyt aivan. Kateudesta ja pelosta hän kuitenkin esitti vihaavansa ja osittain myös vihasi taikamaailmaa, Harrya ja kaikkea siihen liittyvää. Sisimmässään hän kuitenkin välitti Harrysta. Samoin Dudley, vähintäänkin ankeuttajakohtauksen jälkeen. Tee-kohtaus jäi minulta aivan ohi. Luulen hieman, että vaikka Dudley välitti Harrysta ja koetti kenties hioa kaveruutta tämän kanssa (aaws), mutta Harry ei tajunnut tätä/ei ehtinyt tajuamaan ja luulee Dudleyn vihaavan häntä.

Tosin ei ikuisesti. Mielestäni olisi hyvinkin mahdollista, että Harry kävisi toisinaan tervehtimässä entistä perhettään, mutta muuten pysyisi Dursleyistä erossa.

~Yöfani

SeljasauvaKH

 • Ankeuttaja
Vs: Dursleyt
« Vastaus #36 : Huhtikuu 14, 2009, 09:13:33 »
Luulenpa, että Dursleyt oikeasti sisimmässään välittivät Harrysta, vaikka eivät sitä ulospäin näyttäneetkään. Paitsi.. No, Dudleyhan sanoi, ettei Harry ole turhan pantti, mutta minua jäi häiritsemään, mitä Petunia olisi sanonut Harrylle, kun he lähtivät..
Itse veikkaan, että hän oli pyytämässä anteeksi siitä, että oli kohdellut tätä kaltoin. Itse nimittäin uskon, että Petunia kaltoin kohteli Harrya, koska oli kateellinen ettei itse päässyt Tylypahkaan.

Vernon ei mielestäni välittänyt Harrysta. Dudley saattoi pelätä taikuutta ja olla kateellinen, en oikeen tiedä. Kun taas Petunia oli sanomassa jotakin niin tuntuu kun se olisi sanonut "Sinulla on äitisi Lilyn silmät". Olisiko hän kohdellut Harrya huonosti koska oli kateellinen, vai ettää Vernon olisi suuttunut muuten?

Kun olin lukenut koko KV ajattelin taas että petunia olisi sanonut: "Sinulla on äitisi Lilyn silmät. Olin kateellinen hänelle, olisin itsekkin halunnut. (Hän häipyi sinne Kalkaroksen pojan kanssa)" Ei ehkä juuri noilla sanoilla mutta tuota tarkottaen. En osaa selittää

Poissa Miizhaa

 • Tähtililja
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Rohkelikko <33
  • Ja kaikki kirjoittaa mun ystikseen! <3
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Dursleyt
« Vastaus #37 : Toukokuu 01, 2009, 23:45:54 »
Veikaisin että Petunia olisi halunnut kertoa Harrylle enemmän Lilystä. Taiko sitten kiittänyt tätä Dydleyn hengen pelastamisessa. Luulen että Dyrsleyt vietiin jonkun kiltalaisen kotiin. Ja sodan jälkeen he palaisivat omaan kotiinsa. Näin minä sen kuvittelin. Kun Dydley joutui ankeuttajan käsiin hän näki oman pahuutensa. Sellaisen jonkalainen hän oikeasti on. Kiusaaja ja Murjaaja(jos olisi velho).
Kuolema on mysteeri ja hautaus salaisuus
 Stephen King

Poissa minerva

 • Vuotislainen
Vs: Dursleyt
« Vastaus #38 : Toukokuu 04, 2009, 13:57:06 »
Minä tiedän, en arvaa. Olen teoriastani aivan varma.
Voldemortin kukistumisen jälkeen Dursley palasivat kotiinsa. He jatkoivat melko normaalia elämää. Edelleenkään talossa ei puhuttu velhoista, mutta jos joku sanoi sen sanaa ei sitä enää kauhisteltukaan. Dursleyt saivat tietää Arabellan olevan surkki, mutta eivät ymmärtäneet mitä se tarkoittaa ennenkuin Figgin epäonnistunut taika muutti heidät härkäsammakoiksi. Taikaministeriöstä jouduttiin lähettämään pelastaja, joka palautti Dursleyt takaisin entiseen muotoonsa. Dudley muutti pian pois kotoaan-

Roosa

 • Ankeuttaja
Vs: Dursleyt
« Vastaus #39 : Toukokuu 24, 2009, 10:49:41 »
Minervan teoriaa tuen:) Dursleyt saivat myöhemmin tietää Arabella Figgin olevan surkki. Mutta kenen luokse Dudley muutti? Ja kuka lähetettiin heidän pelastajakseen taikaministeriöstä? Nuo kysymykset ovat minulle arvoituksia.
Mutta luulen itse, että Durslyt jatkoivat elämäänsä normaalisti ehkäpä jonkun kiltalaisen, tai omassa kodissaan.

Poissa Cheo

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Dursleyt
« Vastaus #40 : Toukokuu 24, 2009, 12:00:51 »
Joki intuutio mulla sanoo, että Dudley olisi kuulunut Puuskupuhiin. En tiedä miksi.

Sori, lähetin viestin vaikka en itse ollut kirjoittanut mitään. Mutta asiaan: Dudley ei todellakaan olisi kuulunut kiltteihin ja rehteihin Puuskupuheihin. Veikkaanpa että Luihuisiin.

Itse veikkaan samaa. Dudley olisi saattanut olla sellainen kalkarosmainen tyyppi, pohjimmiltaan ihan kiva poika joka oltaisiin voitu lajitella Rohkelikkoon. Näen jo hänet Malfoyn toisella puolella..
"Sinä olet myrskysi luovinut, Jamie. Nyt selkenee."

Poissa Spectre

 • Wraith
 • Hirnyrkki
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Dursleyt
« Vastaus #41 : Kesäkuu 03, 2009, 07:54:57 »
Joki intuutio mulla sanoo, että Dudley olisi kuulunut Puuskupuhiin. En tiedä miksi.

Sori, lähetin viestin vaikka en itse ollut kirjoittanut mitään. Mutta asiaan: Dudley ei todellakaan olisi kuulunut kiltteihin ja rehteihin Puuskupuheihin. Veikkaanpa että Luihuisiin.

Itse veikkaan samaa. Dudley olisi saattanut olla sellainen kalkarosmainen tyyppi, pohjimmiltaan ihan kiva poika joka oltaisiin voitu lajitella Rohkelikkoon. Näen jo hänet Malfoyn toisella puolella..

Minä en todellakaan näe :P. Jos Dudley olisi Tylypahkaan päässyt, olisi hän minun mielestäni mennyt ehdottomasti Luihuisiin ja ollut Malfoyn seuraajana Grabben ja Goylen kanssa.

Lainaus käyttäjältä: Giladra Carrion
Minusta Dudley on liian typerä ja yksinkertainen kuuluakseen Luihuiseen. No ovathan siellä Crabbe ja Goylekin, jotka älykkyydessä tuskin Dudleylle juurikaan häviävät, mutta se kaiketi johtuu heidän taustastaan, joka on sangen.. kuolonsyöjäpainotteinen.

Kun ajattelee Dudleyn taustaa läpi tunnetun historian, eikös hän ole käyttäytynyt juuri niin kuin aidon Luihuislaisen odotetaan. Kiusaa pienempiään, nauttii toisten alistamisesta, kerää aivottomia kannattajia ympärilleen väkivallalla jne.

Poissa nipsu

 • juoksee aarteen perässä.
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Dursleyt
« Vastaus #42 : Kesäkuu 03, 2009, 12:20:09 »
Ois kyllä ollu mukava, jos Dursleyt ois käyny tapaamassa vaikka Harrya. Vai mihinhän ne ees menikään ? Musta tuntuu ettei Petunia ja Vernon jääny etes kaipaamaan Harrya, koska ne oli aina sille niin inhottavia. Oli Dudleykin, mutta sehän sanoi kun ne lähti talosta, jotain Harrylle. Jotenkin vain tuntuu, että Dudley jäi vähän kaipaamaan Harrya jollain tavalla, mutta Petunia ja Vernon ei? Oma mielipiteeni siitä :D

Poissa Danda

 • Vuotislainen
  • Apua
Vs: Dursleyt
« Vastaus #43 : Heinäkuu 17, 2009, 22:13:20 »
In Dudley's adult life, he and Harry remained on "Christmas Card terms". Harry sometimes took his children to Dudley's when they were in the neighborhood, occasions dreaded by James, Albus and Lily. However, Dudley and Harry maintained contact mainly out of duty, and during visits would sit silently together while their children interacted.

Tollai Rowling on vielä sanonut Dudleysta
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 18, 2009, 12:07:12 kirjoittanut Danda »

Poissa Cheo

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Dursleyt
« Vastaus #44 : Elokuu 06, 2010, 17:32:23 »
Lainaus
Minä en todellakaan näe :P. Jos Dudley olisi Tylypahkaan päässyt, olisi hän minun mielestäni mennyt ehdottomasti Luihuisiin ja ollut Malfoyn seuraajana Grabben ja Goylen kanssa.

En sanonut, että Dudley olisi mennyt rohkelikkoon vaan että hän olisi ollut pohjimmiltaan ihan kiva poika, mutta kuitenkin hänet lajiteltiin luihuiseen. Sanoin viestin alussa olevani samaa meiltä mimbuluksen kanssa.
"Sinä olet myrskysi luovinut, Jamie. Nyt selkenee."

Poissa Lupin

 • Äitiyslomalla
 • Ylihörhö
 • *
 • Sukupuoli: Noita
  • Vuotis
 • Pottermore: MoonstoneMarauder79
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Dursleyt
« Vastaus #45 : Kesäkuu 25, 2015, 12:14:06 »
Huomasitteko, että Rowling paljasti Pottermoressa uutta tietoa Vernonista ja Petuniasta? HPfaneistä löytyy SPOILAAVA yhteenveto, lue omalla vastuulla: http://hpfanit.vuotis.net/index.php/artikkelit/800-pottermoren-uudet-paljastukset-dursleyn-perheesta

(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)
Äitiyslomalla! Hoidan (hitaalla aikataululla) HP-faneihin ja Vuotiksen Facebook-sivuihin tai Facebook-ryhmään liittyviä asioita.

Poissa Luna Lovegood

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • kummajainen
 • Pottermore: Luna Lovekiva
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Dursleyt
« Vastaus #46 : Helmikuu 12, 2016, 20:26:01 »
Dudley jos olisi velho niin hän tuskin olisi mennyt Luihuisiin. Luihuiset kun tuntuvat arvostavan kovasti puhdasverisyyttä. Lisäksi Dudley on kuitenkin jostain sisältään ainakin vähän reilu ja piti Harrystä. Uskoisin, että Dursleyt palaavat vanhaan taloonsa, Vernon menee uudestaan töihin ja Dudley palaa kouluun. He puhuisivat joskus erittäin harvoin Harrystä ja ostaisivat hänelle hieman paremmat joululahjat. Vaikka Dudley oli alkanut pitää Harrystä niin heistä ei kuitenkaan koskaan tulisi kovinkaan läheisiä, mutta eivät kuitenkaan enään vihaisi toisiaan. Kenties Dudley pyytäisi anteeksi? ;)
Suurin aarre on ymmärrys rajaton.

Poissa Isfet

 • Haahuilija
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Dursleyt
« Vastaus #47 : Huhtikuu 14, 2016, 14:54:04 »
 
Lainaus
Kun Dydley joutui ankeuttajan käsiin hän näki oman pahuutensa. Sellaisen jonkalainen hän oikeasti on. Kiusaaja ja Murjaaja(jos olisi velho).

anteeksi kun takerrun pikku seikkoihin, mutta miten niin murhaaja? Ja jos olisi velho? Tarkoitatko tällä sitä että kynnys murhaajiuteen (kamalaa, en osaa edes taivuttaa sitä) olisi jotenkin matalampi jos hän olisi velho? Että se olisi helpompaa?

Lainaus
Kun ajattelee Dudleyn taustaa läpi tunnetun historian, eikös hän ole käyttäytynyt juuri niin kuin aidon Luihuislaisen odotetaan. Kiusaa pienempiään, nauttii toisten alistamisesta, kerää aivottomia kannattajia ympärilleen väkivallalla jne.

Ja sitten vielä toinen... Onhan tuo totta sinänsä, mutta haluaisin korostaa ettei tuo ole luihusen "syvin olemus". Tuollaiset menevät yleensä luihuseen, totta tuokin, mutta silti.

Itse uskon myös että sodan jälkeen Dursleyt palautettiin mahdollisimman pian tavalliseen arkeen. Luultavasti he palasivat takaisin Likusteritielle, omaan kotiinsa (sillä Harry ei taloa tosiaankaan halunnut, enkä usko että sitä myytiinkään). Dudley meni naimisiin ja muutti pois, ei liian kauas, ja käy vaimoineen ja lapsineen päivällisellä sunnuntaisin. Vernon ja Dudley puhuvat porista ja taloudesta (ehkä Dudley seurasi isänsä jalanjälkiä yritykseen) ja Petunia kuuntelee korvat höröllä vaimon kertomia uusimpia juoruja, samalla kun he yrittävät saada vastustelevia lapsia syömään.
 Jonakin vuonna Harry pysähtyy joulukorttihyllyn kohdalle, pureskelee huultaan hetken, ja ostaa mahdollisimman tavallisen jästijoulukortin ja lähettää sen ennen kuin ehtii katua liikaa, tavallisella jästipostilla tietenkin. Dudley vastaa kohteliaisuudesta, hieman yllätyneenä ehkä, mutta vastaa kuitenkin, sillä vastaamatta jättäminen olisi hyvin epäkohteliasta.

Uskoisin näin, vailla parempaa tietoa ;)
Ajattelen, siis olen.