Kirjoittaja Aihe: Huonoin katsomasi elokuva  (Luettu 52011 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Kirikaze

 • Vuotislainen
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #25 : Marraskuu 21, 2007, 19:54:18 »
Onhan niitä surkeita tullut nähtyä, mutta yleensä en edes muista niitä jälkeen päin.

"Konttorirotat" on ihan uskomattoman surkea elokuva! En muista juonta (epäilen ettei siinä edes sellaista ollut), enkä muutakaan paitsi että siinä näytteli Jennifer Aniston. Ihmettelen että miten noinkin tunnettu näyttelijä on suostunut tuollaiseen rooliin. Osa jäi näkemättä koska katsoin pikakelauksella pitkiäkin pätkiä. Lainasin kirjastosta, ajattelin rentoutua koeviikon jälkeen leffalla jossa ei tarvitse aivoja, mutta kyseinen leffa lähinnä suututti surkeudellaan.

"Pelkkää puhetta" on myös surkea leffa. Inhosin "Daredeviliä" joten kun satuin saamaan sen niin oli pakko tunkea se samantien kaverin pikkuveljelle. "Le Divorce" ja "21 grammaa" ei myöskään saa minulta edes puolikasta tähteä. Ja sitten on tietysti "Gigli - rajua rakkautta". Käsittämättömän huono. En tosin katsonut kokonaan, vain muutama minuutti sieltä täältä ja se riitti.

Periaatteessa Perhosvaikutuksessa oli hyvä juoni, mutta itse vihaan leffaa äärettömästi. Se on jotenkin ahistava. "Not another teen movie" (?) kannattaa myös kiertää kaukaa. Hyi. Periaatteessa vihaan teinileffoja, mutta toisaalta, joskus ne on aika viihdyttäviä. 
"Jesus Christ!"
"Jesus Christ? Stop me if you heard this one: Jesus Christ walks into a hotel." ~Funboy ja Eric Draven, The Crow~

Poissa Riekale

 • Kangaskaistale
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Riekaleen kotisivut
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #26 : Marraskuu 27, 2007, 19:11:40 »
Minä tykkään oikeastaan kaikista elokuvista. Jotkut ovat vain parempia kuin toiset. Tietenkin on semmoisiakin, joihin on ollut vähän pettynyt, mutta semmoisista ei ole kyllä edes sitten nimi jäänyt mieleen. No, jos nyt joku pettymys mainitaan, niin se on Eragon poisjätettyineen kohtauksineen. Mutta oli sekin ihan viihdyttävä ja mielenkiintoinen kokemus. Periaatteessa elokuvien huonous ei minua kuitenkaan ole mitenkään haitannut. Ja joskus on mukava katsoa sellaisiakin elokuvia joissa ei ole mitään järkeä. Mukavan rentouttavaa.

Mersu

 • Ankeuttaja
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #27 : Marraskuu 27, 2007, 21:02:45 »
On todella vaikeaa sanoa, mikä on huonoin elokuva, jonka olen nähnyt. Ja aiheesta on muutenkin vaikea keskustella, kun kaikilla on omat mielipiteensä. Kuitenkin, jos osaa perustella, voi elokuvista saada erittäin mielenkiintoisia ja monipuolisia keskusteluja. On huvittavaa nähdä, että jotkut lempi elokuvani (esimerkiksi Perhosvaikutus) on jonkun mielestä tarpeeksi huono tänne.:) Toki tuolta löytyi myös monta, joista olen samaa mieltä. Mielestäni huonoimpia elokuvia ovat kuitenkin kaikki elokuvat, jotka on tehty kirjoista. Esimerkkeinä Da Vinci -koodi ja Neljä tyttöä ja maagiset farkut. Myös elokuvat, joissa ei oikeastaan ole mitään ideaa ovat tuperiä. Kuitenkin on kamalaa, että eräs tuttavani sanoi juuri viikonloppuna, että kolmas Hämähäkkimies on surkea! Sehän on niin täydellinen! Varsinkin, kun Harry, joka on lempihahmoni, kasvaa elokuvan aikana niin paljon!

Villilapsi

 • Ankeuttaja
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #28 : Tammikuu 02, 2008, 11:55:44 »
Huonoja leffoja on tullut nähtyä lukuisia ja jätetty katsomatta loppuun vielä useampia, joten kaikkein huonointa on todella vaikea valita. Kuten täällä on jo aikaisemminkin todettu, jotkut elokuvat ovat niin (oikealla tavalla) huonoja, että ovat oikeastaan hyviä. Jos leffan pääosassa on Arska tai Chuck Norris, se on lähes varmasti katsomisen arvoisesti huono, joten sellaisilla elokuvilla ei ole paikkaa listassani. Paljon parjatut aivottomat jenkkikomediat ovat minullakin innokkaasti tyrkyllä kärkisijoille. Koska en mitenkään osa laittaa näitä tarkkaan arvottomuusjärjestykseen, listaan inhokkini kategorioittain. Pahoittelen jo etukäteen, etten yleensä muista elokuvien suomenkielisiä nimiä, mutta kai alkukielisetkin ovat suurimmalle osalle tuttuja.

Mautonta "huumoria" ja aivotonta kohellusta rapakon takaa
American Pie 1 & 2
Kolmannelta osalta olen onnekseni säästynyt. Kaksi ensimmäistä osaa jouduin katsomaan koulussa(!) kevennyspäivinä. Näitä leffoja nyt on varmaan turha sen enempää analysoida, eiköhän jokainen ainakin suunnilleen tiedä, mistä näissä on kyse. Toiset tykkää, toiset ei. Sekaisin Marista menee mielestäni täsmälleen samaan kategoriaan ja sai minut sulkemaan television 10 minuutin katselun jälkeen ja huokaamaan helpotuksesta, ettei tätäkin ollut pakko katsoa koulutunnilla.

Freddy Got Fingered on "itkeäkö vaiko nauraa" -elokuva, jolle oli lopulta pakko nauraa . Jos olisin alkunut itkeä, siitä itkusta ei olisi ihan äkkiä loppua tullutkaan. Jos tiedät, kuka on Tom Green, tiedät varmaan myös, kannattaako juuri sinun katsoa kyseisen herran elokuvia vai ei.

Evolution Ei, ei ja vielä kerran ei. Ihmisiä syövä avaruuslima tähdittää maailman kalleinta shampoomainosta? Enempää en varmaan voi sanoa spoilaamatta liikaa, mutta vaikka komediasta kai on kyse, minä en nauranut kertaakaan. Tämänkin jouduin katsomaan jollain oppitunnilla. Onneksi en ole enää koulussa.

Jim Carrey on aivan omaa luokkaansa suoltamaan elokuvia, jotka saavat minut näkemään punaista. Ainakin The Cable Guy ja Liar, Liar kuuluvat raivostuttavimpiin tekeleisiin, joilla olen koskaan verkkokalvojani kiusannut. Myönnettäköön kuitenkin, että ehkä Carrey on kuitenkin joko kypsynyt näyttelijänä tai minun näyttelijämakuni on muuttunut, mutta miehen vakava roolityö muutenkin hienossa elokuvassa Eternal Sunshine of the Spotless Mind on mielestäni varsin vakuuttava.

Sarjakuvia
Elokuvien tekeminen sarjakuvista on valitettavasti ollut muotia jo pitkän aikaa, ja tämä ilmiö saattaa olla pahinta, mitä elkuvateollisuudelle on koskaan tapahtunut. Hellboy on ehkä kamalinta kuraa, mitä olen ikinä nähnyt, ja siihen verrattuna kalpenee jopa aiemmin todella surkeaksi luulemani Daredevilkin. Hämähäkkimiehet olen suosilla jättänyt katsomatta itsesuojelullisista syistä. Trailerit nähtyäni uskon nähneeni tarpeeksi.

Sin City ja 300 sotivat urheasti sarjakuvaelokuvista muodotamaani käsitystä vastaan. Molemmissa on säilytetty sarjakuvamainen ulkoasu, ja visuaalisuus on oikeastaan pääosassa juonen ja toiminnan kustannuksella. Koska sarjakuvista ei näytä saavan hyviä toimintaelokuvia, visuaalispainotteinen ratkaisu on ainakin minulle se oikea.

Maailman yliarvostetuimmat elokuvat
Viimeistään nyt joku varmasti haluaa syödä pääni, mutta:

Le Fabuleux destin d’Amélie Poulain
Pelkkä nimikin on niin tekopyhän hyväntahtoinen ja imelä, että minun olisi pitänyt ymmärtää jättää tämä elokuva suosiolla väliin. Taistelin itseni kanssa, että saisin katsottua tämän valtavan kehutun merkkiteoksen loppuun, mutta punaiset tapetit, absurdit ja rumat retro-esineet ja ällöttävän epärealistinen hyväntahtoisuus ja naiivius pursui korvistani ulos sen verran pian, etten ihan loppuun asti päässyt parhaalla tahdollanikaan. Pitäkää hyvänänne, ei sopinut minulle.

Forrest Gump
Visuaaliselta ilmaisultaan vähemmän traumaattinen mutta yhtä tahmaisen imelä ja raivostuttavan naiivi kuin edellä mainittu Amélie. Minulle eivät kerta kaikkiaan uppoa "hyväntahtoinen vajaaälyisyys pelastaa maailman" -elokuvat, vaikka ne kuinka olisivat taiteellisen elokuvailmaisun riemuvoittoja ja syvällisiä tulkintoja pahasta maailmasta.


Ja vielä loppuun yksi pakollinen "kyl se mun mielest oli hyvä" -vinetys.

4. Hero
Odotukset todella korkealla, Jet Li:n elokuvista 95% on loistavaa kamaa.. Tämä kuitenkaan ei. Liian vähän toimintaa, ja jos sitä oli, niin liian yliluonnollista, jopa minun makuuni. En tykänny, liikaa hempeilyä yms.

Fantasiahörhönä minulle kelpaa lähes kaikki yliluonnollinen elokuvassa, jonka ei ole tarkoituskaan olla varsinaisesti realistinen. Pelkästä toiminnasta harvoin saa minuun uppoavaa elokuvaa aikaiseksi, joten minusta oli vain hyvä, ettei toimintaa ollut liikaa. Se, mikä minulle on mystinen, unenomainen tunnelma, on varmaan jollekin toiselle sitä liikaa hempeilyä :)

sooda

 • Ankeuttaja
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #29 : Tammikuu 02, 2008, 14:57:54 »
Katsoin joskus mummuni knssa elokuvan Kaksipäisen kotkan varjossa, ja pakko sanoa, että kyllä oli huono. Alku oli vielä ihan ookoo, sellaista esittelyä, mutta sitten, kun siihen alkoi kyllästyä ja olisi odottanut jotain tapahtuvaksi, ei mitään tullutkaan. Koko elokuva oli tasaista massaa, ei yhtään huippukohtaa, jossa tarina olisi mennyt kunolla eteenpäin. Koko ajan se pikkuhiljaa lipui, mutta sillä tavalla, ettei sitä edes huomannut. Tapahtumat eivät lauenneet missään vaiheessa kunnolla käyntiin. Sitten yhtäkkiä oli ihan että "nytkö tämä jo loppui". Turha leffa, jossa ei tapahtunut mitään. Aika meni täysin hukkaan. Tarina olisi ollut hyvä, jos se olisi vain osattu tehdä kunnolla, tiivistetty ja otettu tapahtumista enemmän irti. Lauleskeluista jäi sellainen fiilis, että yritettiinkö niillä jotenkin pidentää leffaa? Tuoda leffaan syvyyttä? Ne lähinnä masentivat ja tylsistyttivät. Kuin olisi kattonut pari jaksoa putkeen jotain halpaa televisiosarjaa. Ei mikään ihme, että ammattikriitokot ovat haukkuneet sitä, aivan syystä. Mitään ei jäänyt käteen.

Poissa Rainmaker

 • Rukka-Peikko Takkutukka
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #30 : Tammikuu 04, 2008, 22:50:59 »
Kyllä suretti katsoa The Crow: City Of Angelsia. Ensimmäinen osa oli aivan suurenmoinen elokuva, koskettava ja kuitenkin karu, mutta kaunis. Brandon Lee oli loistava roolissaan, ja joukossa oli muitakin hyviä näyttelijöitä. Siihen verrattuna jatko-osa oli aivan surkea! Näyttelijät olivat mielestäni epäuskottavia eivätkä muutenkaan eläytyneet rooliinsa hyvin. Erityisesti aikuinen Sarah oli todella ärsyttävä! Elokuvan juoni oli muutenkin aika kökkö ja pitkästyttävä. Jatko-osat eivät muutenkaan yleensä ole mitään järisyttävän upeita, mutta The Crow II oli kyllä pohjanoteeraus.
Yhä, marras-iltana, kuljemme kahden. | "I AM VAMPIRE. HEAR ME TWINKLE." | Destination anywhere | There's a meaning to all that fades.

Poissa nutcracker

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #31 : Tammikuu 23, 2008, 18:19:48 »
Kun on katsonut kolmisensataa elokuvaa niin kuin minä, joukkoon mahtuu luonnollisesti huonojakin valintoja. Itsesuojeluvaistoni onkin harjaannuttanut minut boikotoimaan jo ns. varmoja inhokkejani, ja niinpä jätän poikkeuksetta katsomatta ainakin elokuvat joissa esiintyy I'll be back-Arnold tai Tom Cruise. Itse asiassa monessa leffassa mättää joku ja pahasti, mutta seuraavat elokuvat eivät saa minulta minkäänlaista tunnustusta.

Lost In Translation. Tämä kriitikoiden suosikki oli mielestäni täysin tylsä ja lamaannuttava elokuva, joita eivät pelastaneet edes päänäyttelijät. Toimi tosin hyvänä unilääkkeenä, siinä ei moitittavaa.

Se. Stephen Kingin kirja saattaa olla ihan hyvä (en ole lukenut), mutta elokuva veti naurettavuudellaan vertoja kaikelle näkemälleni. Olkoonkin että elokuva on käsittääkseni tehty joskus 90-luvun alussa, oli se & varsinkin sen loppukohtaus kaikin puolin luokaton.

Ihastus. No, en osaa sanoa muutakuin että minä itse asiassa nukahdin tämän elokuvan aikana, enkä minä ikinä nukahtele elokuvien aikana, etenkään jos katson niitä ensimmäistä kertaa.

Pelkoa ja inhoa Las Vegasissa. En ole ihan varma kuuluuko tämä elokuva tosiaan tähän listaan, mutta pistin nyt kuitenkin. Muistikuvani ovat huonoutta lukuunottamatta tämän elokuvan suhteen melko hatarat, mutta sanotaanko että tätä ei pelastanut edes jumalainen Johnny Depp.

Mies ilman varjoa. Minä inhoan tätä elokuvaa alkumusiikeista lopputeksteihin, ja inhoani ruokkii se että MTV3 tapasi näyttää tämän noin kolmesti vuodessa illan elokuvana. Aarrgh!

Boogeyman. Minusta harvat kauhuelokuvat ovat hyviä ylipäätään, mutta tämä taitaa olla huonojen kuningas. Sekava, huono eikä tosiaankaan pelottanut edes minua, ja minä pelkään melkein kaikkia kauhuleffoja.

Dogma. Jokainen joka on nähnyt tämän elokuvan, tietää miksi se on tässä listassa. Ekalla kerralla taisin jopa nauraa tälle, mutta nykyään - yrkh. Saattaa olla jopa huonoin elokuva maailmassa.

Austin Powersit. Jokainen. Minä. Inhoan. Näitä. Elokuvia. Yli. Kaiken.

Huonot komediat, huonot kauhuleffat ja etenkin huonot toimintaleffat kuuluvat suurimpiin inhokkeihini - tässä oli vain muutama esimerkki.
"I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best." - Marilyn Monroe

Wackoo

 • Ankeuttaja
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #32 : Helmikuu 28, 2008, 23:01:30 »
hah. helppo kysymys. elokuvan nimi taisi olla Chinese Box. Elokuva jota en suosittelisi edes ihmiselle jota vihaan. ei. Niin kamala minäkään en ole. Kaitsoin Chinese Box:in keskellä kirkasta päivää 14 tuntinen yö takana ja kumminkin meinasivat silmät sulkeutua kun katsoin sitä. Täysin mitäänsanomaton elokuva joka on esittävinään syvällistä, mutta ei ole mitään sinn päinkään! 

Sitten on pari samantasoista  scifi-elokuvaa joiden nimiä en muista.

pölypunkki

 • Ankeuttaja
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #33 : Maaliskuu 21, 2008, 19:04:59 »
Dark Floors ( da looordi leffa)
Kun menin ystäväni kanssa kyseisen leffan katsomaan, oli odotukset melko korkealla. No, nopeasti ne sieltä tippuivat. Juoneen oli mielestäni panostettu aivan liian vähän ja kun minä menen katsomaan kauhuleffaa, odotan nimenomaan kauhua.
Minunlaiselle muijalle, joka ei kestä melkeen mitään kauhuleffaa, on suuri ponnistus mennä katsomaan sellainen elokuvateatterista ja kun nyt kerta sinne uskalsin, olisin halunnut pelätä ja säikähdellä sitten kunnolla.

Leffa, johon minulla on viha-rakkaus -suhde on Battle Royale (ykkönen).
Kun katsoin sen, se oli kammottava. Veri vaan roiskuu ja teinit tappavat toisiaan. Ei kiva. Toisaalta se oli myös kertomus ystävyydestä, ja jokin siinä löysi tieni sydämmeeni. En tiedä miten tai miksi, mutta jotenkin se leffa vaan kosketti. outoa ?

Poissa Mimmi

 • kolmen soinnun rälli
 • Vuotislainen
 • gimme danger
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #34 : Maaliskuu 22, 2008, 18:56:09 »
Austin Powersit. Jokainen. Minä. Inhoan. Näitä. Elokuvia. Yli. Kaiken.
Oho, minä rakastan Austineita yli kaiken! No, jokaisella on oma makunsa. Olen nähnyt huonoja elokuvia aivan liikaa, mutta päällimmäisenä mieleeni kämähtää on Yölento. Ei voi kamala, olevinaan niin pelottava ja kamala, silti aivan surkea. Olin ystäväni luona yökylässä kun tämän katsoimme ja meinattiin katsoa joku pelottava elokuva. Ystävästäni tämä oli pelottava... Vai niin.
Keep your 'lectric eye on me babe
Put your ray gun to my head
Press your space face close to mine, love

Raijanen

 • Ankeuttaja
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #35 : Maaliskuu 24, 2008, 11:29:16 »
5. Pan's Labyrinth
Nousee samaan roskakastiin, kuin Jadesoturi. Hirvee loppu, hirveä elokuva.

I agree! Kirjastoomme tuli tuo kyseinen leffa, Pan's Labyrinth. Luin takakannen, se kuulosti houkuttelevalta, etukannessa oli monet lehdet antanut viisi tähteä, mukaanlukien Episodi, ja leffa oli myöskin saanut kolme (vai olikohan se kaksi?) oscaria. Se näytti olevan k-15 leffa, mikä teki siitä vielä mielenkiintoisemman. Sittenpä päätin lainata sen, ja kirjastonhoitajistamme yksi sanoi, sen olevan pelottava. Lainasin sen siis vielä innokkaammin, ja odotin pääseväni katsomaan sitä.

Parhaimmat kaverini sekä minä katsoimme sen pääsiäisen kunniaksi lauantai-iltana. Alussa se oli vielä ihan kiva, ja mielenkiintoinen, varsinkin kun siinä puhuttiin espanjaa. Mutta sitten se vain yhtäkkiä alkoi mennä sekavaksi. "Fantasiaolennot" olivat olevinaan pelottavia. Eikä juonta oikein kunnolla näkynyt siinä olevan. En edes tainnut tajuta tätä leffaa yhtään. Mutta huono se oli. En suosittele kellekkään. (Ellei joku sitten pidä mahottoman huonoista elokuvista.)

// Jadesoturista en sano mitään, sitä en ole vielä edes nähnyt.
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 25, 2008, 15:21:27 kirjoittanut Raijanen »

Poissa parma

 • The Demented One
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Putoamista tyylillä
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #36 : Maaliskuu 24, 2008, 15:52:01 »
5. Pan's Labyrinth
Nousee samaan roskakastiin, kuin Jadesoturi. Hirvee loppu, hirveä elokuva.
I agree!

Olenkohan minä jotenkin outo, kun pidin kyseisestä elokuvasta niin kovasti o__O Yksi parhaimpia näkemiäni fantasiaelokuvia Sormusten Herrojen jälkeen. Enkä kyllä pahemmin Jadesoturiakaan pitäisi huonoimpana näkemänäni elokuvana, vaikkei se mikään erityisen hyvä ollutkaan. Loppujen lopuksi suomalaikseksi tekeleeksi se oli yllättävän taidokas, odotin paljon huonompaa. Ja muutenkin kun nyt selailen tätä topiccia, täälla on muutama sellainen elokuva mainittu mitä minä en pidä ollenkaan huonona(TSH:t, Populaarimusiikkia Vittulajänkältä ym).

//Ihanaa, Joku! :D Minä jo pelkäsin pimahtaneeni.
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 24, 2008, 16:40:29 kirjoittanut parma »
Tie Miehen Sydämeen Käy Kairon Kautta
Niin kauan kuin kuulen lokkien kiljunnan,
tiedän olevani elossa.

Poissa Joku

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: MarauderIce16727
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #37 : Maaliskuu 24, 2008, 16:12:10 »
5. Pan's Labyrinth
Nousee samaan roskakastiin, kuin Jadesoturi. Hirvee loppu, hirveä elokuva.
I agree!

Olenkohan minä jotenkin outo, kun pidin kyseisestä elokuvasta niin kovasti o__O Yksi parhaimpia näkemiäni fantasiaelokuvia Sormusten Herrojen jälkeen.

Mitä ihmettä! Et ole ollenkaan outo, parma, sillä minusta Pan's Labyrinth oli ehdottomasti paras fantasiaelokuva jonka olen koskaan nähnyt, helposti menee TSH'n ym. ohi. Mutta ehkä siinä sitten onkin se, että kyseinen elokuva pitää katsoa ajatuksen kanssa ja se pitää tajuta ennen kuin siitä voi pitää. (Ja se oli pelottava, varsinkin se tyyppi jolla oli ne silmät kämmenissä. Hyh.)

Mutta sitten se huonoin. Tätä ei ole vaikea valita, sillä Herrasmiesliiga saa minut näkemään punaista joka ainoa kerta kun siitä näen pätkänkään. Siis siinähän on oikein turmelemalla turmeltu ja raiskattu oikein olan takaa monia klassikkokirjoja, ja se kai siinä oli tarkoituskin. Kyllä tuli sitä katsellessa sellainen olo, että eikö mikään ole Hollywoodissa enää pyhää.. Ja Dorian, Dorian, mitä ihmettä ne olivat tehneet rakkaalle Dorianille? :'( Ja kaikille muillekin.
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)

Poissa Valeriana

 • Enimmäkseen harmiton
 • Reservi
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #38 : Maaliskuu 24, 2008, 19:29:20 »
No, nuo "oudommat" elokuvat niin kuin Populäärikulttuuria... tai Pan's Labyrinth kai väkisinkin joko ihastuttavat tai vihastuttavat. Minä voisin katsoa Pan's Labyrinthin uudestaankin. Se oli visuaalisesti niin mahtava, eikä se juonikaan niin käsittämätön ollut. Populäärikulttuuri oli minulle vaikeammin sulatettava, muttei mielestäni huonosti tehty ollenkaan. Molemmat ovat jotenkin aika julmia elokuvia, mutta siksi kai niihin on ne ikärajat lätkäistykin.
If God does not understand, then he is not God, and we have nothing to fear.

Nordamien

 • Ankeuttaja
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #39 : Maaliskuu 24, 2008, 20:51:02 »
Huonoimmat elokuvat, no kiistatta yksi heikoimmista pyörii par'aikaa maikkarilla, eli Azkabanin vanki, siinä kyllä osasi ohjaaja pilata yhden kirjasarjan parhaista kirjoista. Murskataampa vähän velhomaisuutta laittamalla velhoille jästivaatteet ja varmastihan Hermionen on ilmetty pissis pinkissä hupparissaan. Muutkin "taiteelliset näkemykset" kusahtavat leffassa melko pahasti. Myös näyttelijävalinnat, Thewlis pornoviiksineen saisi suksia niin kauas kuin jaksaa.

Epic Movie, niin kulunutta ja väsynyttä parodiaa, että oksat pois. Oksentaminen pelkästä myötähäpeästä oli lähempänä kuin nauraminen leffan aikana.

National Treasuret, Nicholas Gage leikkimässä uuden sukupolven Indianaa, ei toimi. Toisen katsoin luultavasti pelkästä masokistesesta kokemuksesta.

Samaan läjään joutaa myös kaikki Fast and Furious jatko-osat, ehkä neljäs nyt saattaa toimia kun Dieselillä käy.

Pan's Labyrinth on sen sijaan yksi miellyttävimmistä yllätyksistä, aivan loistava elokuva. Mahtava juoni, lavasteet ja hahmot. Toimii. Ehkä ilmestymisvuotensa paras elokuva.

Herrasmiesliigahan oli ihan kohtalainen pätkä, mutta, jälleen kerran, ohjaaja missas homman ja pahasti. En nyt varmaankaan ole hirveän väärässä, jos muistan, että tuolle ohjaajalle myös maksettiin aivan törkeän paljon tuosta "mestariteoksesta" ? Lisäksi vielä hankkiutui kohtuu huonoihin väleihin päätähden kanssa. Hyvä mies ! Kohtalainen leffa on, koska se menee hyvin huumoripätkästä. Sarjakuva, johon tuo perustuu, on raiskattu perusteellisesti, erikoistehosteet, jotka maksoivat miljoonia, näyttävät onnettomilta (tulee mieleen keskinkertainen pleikkaripeli) ja lavasteet (joita huuhtoutui 7 millin edestä tulvan mukana) jotenkin oudon jähmeitä. Paras on kyllä vanha kunnon autorallin Venetsian (!!) idyllisillä autoteillä..
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 25, 2008, 02:22:37 kirjoittanut Nordamien »

Poissa Kate

 • Hänen korkeutensa
 • Reservi
 • *
 • Sukupuoli: Noita
  • Livejournal
  • Otteita elämästä lasikellon alla
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #40 : Maaliskuu 24, 2008, 23:53:29 »
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)

Valaisetko minua, että missä vaiheessa siinä edes jonkinlainen oopperan kummitus on?
"Jos mielesi tekee joskus arvostella jotakuta, hän sanoi, - niin muista, etteivät kaikki ihmiset maailmassa ole olleet yhtä edullisessa asemassa kuin sinä."

F. Scott Fitzgerard: Kultahattu

Poissa Joku

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: MarauderIce16727
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #41 : Maaliskuu 25, 2008, 02:22:06 »
Valaisetko minua, että missä vaiheessa siinä edes jonkinlainen oopperan kummitus on?

(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)

Onyksi

 • Ankeuttaja
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #42 : Maaliskuu 25, 2008, 17:25:17 »
Tiedän täsmälleen, mikä on huonoin koskaan näkemäni elokuva, mutta nimi on päässyt vuosien varrella unohtumaan, taisi se olla jotain "The Dukes of Hazzard".
Elokuva kertoo kahdesta nuoresta miehestä, Duken serkuksista, jotka ovat parhaita kavereita keskenään ja rauhallisen Hazzardin kylän pahimmat riehujat. Kylän poliisit vihaavat poikia ja näiden vanhaa setää, minkä vuoksi serkukset ovat jatkuvasti vankilassa jonkun harmittoman syyn takia, ja niinpä poikien hyvä ystävä, Jessica Simpsonin näyttelemä kimuli joutuu flirttailemaan ja pyörittämään persettään poliiseille, jotta serkukset vapautettaisiin. Koko elokuvan juoni oli hajanainen, mutta liittyi olennaisesti autoihin sun muuhun ja tappeluitakin ja yläosattomia tyttöjäkin esiintyi melko paljon.

En olisi koskaan katsonut tuollaista elokuvaa oma-aloitteisesti, mutta kaksi entisen luokkani pissistyttöä vaativat koulun viimeisen päivän kunniaksi elokuvapäivää ja kepulikonsteilla valitsivat oman suosikkielokuvansa.

Elokuva yritti selvästi olla hauska ja vitsikäs, mutta huumori oli niin koomista ja väkisin väännettyä, että ei se ketään naurattanut. Tuli sellainen olo elokuvaa katsoessaan, että olisi viettänyt yön tunkkaisessa pakettiautossa ja unohtanut pestä hampaansa.

Johanhanna

 • Ankeuttaja
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #43 : Maaliskuu 25, 2008, 21:11:37 »
Tämä onkin aika vaikea kategoria. Elokuvia on tullut katsottua sen verran paljon, että muutama huonokin mahtuu mukaan. Huonoimpien elokuvien top 3 on minulla seuraavanlainen:
1. New world Monista erinäisistä syistä.
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)
Elokuva oli aivan käsittämättömän tylsä. Melkein nukahdin ensimmäisen 15 minuutin jälkeen.
2. Apocalypto Ajattelin, että leffa olisi hyvä koska tykkäsin paljon Passion of the Christista, voi kuinka väärässä olinkaan.
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)
3. 10.000 BC Tätä elokuvaa on kehuttu paljon ja aivan turhaan.
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)

Tässä siis minun listani.

Poissa Rhiannon

 • Kiltalainen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #44 : Huhtikuu 04, 2008, 14:10:31 »
Aika pitkään ykkösenä oli "The Mask". En muutenkaan ole hirveästi tykännyt Jim Carreyn elokuvista mutta The Mask on pahin kaikista.

Pan's Labyrinth - en voi edes kirjoittaa tuota saamatta kylmiä väreitä. Mutta toisaalta - huono elokuva ei ole sama kuin KAMALA elokuva, joten ehkä se ei kuulu tähän. Siis pitäähän sitä sanoa, että lavastuksellisesti hieno. Mutta näin. Kadun ikuisesti sitä päivää, kun päätin mennä sen katsomaan.

Nuija ja tosinuija - ei tainnut oikein huumori upota...
Sirius Black; in a sack; I would like to pack; and thus take him back.

Poissa Felis silvestris catus

 • Vuotislainen
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #45 : Huhtikuu 04, 2008, 19:42:47 »
Enpä osaa sanoa ehdottomasti huonointa, mutta mm. Herrasmiesliiga oli kammottava. Mielenkiintoinen kuvio oli pilattu äärimmäisen kömpelöllä toteutuksella. (Miten noin toimintapainotteisen elokuvan juonen edes saa niin jähmeäksi?)

Heh. Minä katsoin Hidalgon joskus videolta walesilaisen Viggofanin kanssa ja se toimii, jos ei välitä kauheasti siitä, miten epätodennäköisiä ne tapahtumat ovat ja molemmat puhuvat koko ajan elokuvan päälle. Se hevonen oli ihan paras.

Mun mielestä Hidalgo oli oikeasti ihana. Ei toki ole Suurta TaidettaTM, eikä tosiaankaan ole kaikin osin uskottavimmasta päästä, mutta oikein mukava, lämminhenkinen seikkailuelokuva. Tietyllä tavalla vanhanaikaiseen tyyliin tehty, tuo minusta kerrontatavaltaan mieleen esim. kultaisten 50- ja 60-lukujen lännenfilmit. Ekaa kertaa katsoessani olin ihan fiiliksissä, koska siinä jotenkin onnistui saavuttamaan sellaisen nostalgisen lapsenmielisen -vai lapsellisen?- tunnelman. Ehdottomasti hyvän mielen elokuva.

Poissa Sister Grace

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #46 : Huhtikuu 05, 2008, 22:34:57 »
Näin ensimmäisenä huonoista elokuvista puhuttaessa tulee mieleeni Apocalypso. Olin ihan varma että se olisi todella hyvä, mutta se oli jotain vallan muuta. Oikeastaan ainoa kehuttava piirre leffasa oli se, että siinä puhuttiin englannin sijaan maya-kieltä (ja se pelottava ennustajatyttökin oli kyllä aika kiva), mikä todellakin oli aivan loistava veto! Loppujen lopuksi suurin osa elokuvasta kuluikin siihen että katselin ulos ikkunasta ja totesin n. 10 minuutin välein tyypin juoksevan edelleen.
Toinen, minun mielestäni todella huono elokuva on Lost in translation. Mielipiteeni siitä on kutakuinkin sama kuin nutcrackerillä. Lamannuttava on tosiaankin juuri oikea verbi kuvaamaan kyseistä rainaa, joka on muuten valehtelematta ainoa elokuva jonka olen jättänyt kesken sen takia etten elokuvan itsensä vuoksi jaksanut katsoa sitä loppuun saakka.
Pan's Labyrinthiä minun on sen sijaan muutamien muiden kanssa noustava puolustamaan. Juoni oli mielestäni hyvinkin selkeä ja loppukohtaus saa aina vedet silmiini. Kyseessä on ehdottomasti yksi parhaista elokuvista mitä olen ikinä nähnyt. Vähintäänkin se osoittaa että osataan sitä elokuvia tehdä muuallakin kuin Hollywoodissa!

Chedaliné

 • Ankeuttaja
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #47 : Toukokuu 18, 2008, 19:27:22 »
Pidän melko monista leffoista, mutta en ole koskaan suuremmin pitänyt Scary Movie-elokuvista. Siksi, että niissä jauhetaan kokoajan sitä samaa hömppää. Tokihan niille nauraakin, mutta liian uuvuttavia leffoja minun makuuni.
Myös leffa nimeltä Poika (pääosassa Hugh Grant) menetteli, mutta turhan pitkäveteinen ja liikaa kaikenlaista välien- ja sotkujenselvittelyä, yhtä lailla liian uuvuttava.
Onneksi näitä ns. "floppielokuvia" ei loppujen lopuksi ole kovin paljon, i think.

Blue Raven

 • Ankeuttaja
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #48 : Toukokuu 27, 2008, 18:36:45 »
Ekana tulee mieleen High Scool Musical. Katsottiin eka osa koulussa ja se oli kyllä niiiin tuskaa. Nytkin nousee raivon/tuskan kyyneleet silmiin kun ajattelenkin sitä. Jos joku laittaisi mut katsomaan jatko-osia (niitäkin jo varmaan sata), niin se tilanne olisi kuin Kellopeli appelsiinissa (kun ne Alexin silmät pidetään sen koneen kanssa väkisin auki).

Myös ylipäätään kaikki kreisikomediat on huonoja ja raivostuttavia.
Samoin kaikki Ben Stillerin, Adam Sandlerin yms. leffat on järkyttäviä.
Scary Moviet, sekä huomattava enemmistö nykykauhuleffoista, esim. Kaunat ja Ringit.
...ja Hitch - Lemmentohtori *menee oksentamaan*

Poissa Dreik

 • Fanpire
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • UuhLaLaahLaLaaLaLaahLaLaahLaLaa!!!
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #49 : Toukokuu 28, 2008, 19:31:39 »
Vihaan yli kaiken kaikkia Indiana Jones elokuvia! En voi sietää Harrison Fordia, koska se on niin huono näyttelijä. Hänellä on vaan joku kaks ilmettä, jotka on virnistys ja joku semmonen laimee perusilme. En tiedä, mikä Jones leffoista on se huonoin, mutta yleisesti EN PIDÄ!

Myös Manaaja oli minulle hienoinen pettymys. Se on K18, joten odotin aikamoista kauhua. tuli pettymään, koska kauhua oli yllättävän vähän ja lopputulos oli mielestäni onnellinen. Kauhein kohta oli, kun se tyttö tuli rapukävelyä portaita alas, mutta juuri siinä kohdassa repesin kaverini kanssa hirveään nauruun, koska se ei tuntunut tarpeeksi todelliselta.

En voi myöskään sietää ensimmäistä Taru Sormusten herrasta- leffaa. Kaksi jälkimmäistä osaa olivat tosi hyviä, mutta eka osa oli maailman pitkästyttävin. ;D
Lukekaa Hömppätarinaa, se kasvattaa oven narinaa... ;)