Kirjoittaja Aihe: Minkä taian haluaisit osata?  (Luettu 70323 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

sooda

 • Ankeuttaja
Minkä taian haluaisit osata?
« : Huhtikuu 29, 2007, 17:00:14 »
Minulle tuli vaan tällainen juttu mieleen:

Jos saisit valita loitsun/herjan/manauksen, jota pystyisit käyttämään oikeassa elämässä, mikä se olisi? Miksi juuri se? Millaisissa tilanteiissa käyttäisit sitä? Keihin sitä käyttäisit? Olisi kiva kuulla.

Itse valitsisin varmaan lepakonräkäherjan. Se kuulostaa jo niin hauskalta. Voisi langettaa sen vaikka jokaiseen ihmiseen joka alkaa oikein tosissaan ärsyttämään. Tosin minä ärsyynyn aika helposti, joten sen saisi päälleen varmaan aika moni... Ai että olisi ihana langettaa se vaikka johonkin hissanopettajaan sen huomaamatta... *vaipuu unelmiin joten lopettaa viestin kirjoittamisen*

PS. Jos keskustelu on jo olemassa, syvimmät anteeksipyyntöni. Jos ei, niin vastauksia pliide!

Muoks.// Ai niin, tietysti, unohdin komennuskirousen. Se on nyt jo pariin kertaan sanottu tässä alla, mutta kuitenkin... Se olisi ihan sika kiva osata, pakottaa jokaista opettajaa antamaan mulle kympin tokariin...

//Jessie muistuttaa perusteluista, ei ole tarkoitus listata kaikkia taikoja/loitsuja, vaan kaipailisin enemmän perusteluja.

//Huhutar siivosi
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 23, 2009, 17:26:13 kirjoittanut Huhutar »

Poissa kirja

 • Error 404: User not found
 • Vuotislainen
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #1 : Huhtikuu 29, 2007, 17:58:21 »
Varmaan Karkotaseet, koska voisi pelastautua vihollisilta ja sitä voisi käyttä vaikkapa solmittuna köysiin. Ja Keholeijus olisi myös hyvä, koska kukaan ei näkisi taikomista, ja voisi asettaa jonkun naurunalaiseksi. Nämä olisivat käteviä(sekä avada kevadra, jos haluaisi surmata viholliset, mitä en halua). Varsinkin viholliset joutuvat varmasti varomaan minua, jos osaisin nämä. Ja, hei! Hyvä aihe!
« Viimeksi muokattu: Toukokuu 09, 2007, 19:10:57 kirjoittanut kirja »
Jos lisäät tietoosi tilastoja, ihmiset uskovat sinua paremmin. Jo 96 %:ssa tapauksista!

Poissa Zenzibar

 • Pelastaja katsoi profiiliaan ja läikytti teetä pöydälle
 • Aurori
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • kesäinen-eskapisti-merirosvo-jedi-söpö-skotti
  • Home sweet home
 • Pottermore: BloodNight6399
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #2 : Huhtikuu 29, 2007, 21:24:12 »
Hmm.. lasketaanko näkymättömyysviitta?? Sehän on tavallaan tehty taikojen avulla?? Joskus olisi vain kiva piiloutua maailmalta.. Noo, jos se ei käy niin sitten ehkä kommennus kirous, sais ihmiset tekemään mitä haluaa.. (jep 100% evil [pinssiki löytyy] ) tai sitten muistiloitsu, jos tulee tehtyä jotain minkä haluais jättää tekemättömäks, esim: loukkaa toista tahattomasti, nii pyyhkii vaan ihmisen muistin ja kaikki on taas hyvin! :D

-Zenz
"You're only given a little spark of madness. You mustn't lose it." -Robin Williams

Poissa Posityyhtynen

 • Nokankopauttaja
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #3 : Huhtikuu 30, 2007, 11:35:36 »
Olen helposti ärsyyntyvä, mutta en näytä sitä ulkoisesti. Joten osaan olla todella ärsyttävä ja pistelevä. Varsinkin sellaisia ihmisiä kohtaan joista en pidä. Luokallamme niitä on monia, olen koulussa opimisen takia ja haluan tehdä sen kunnolla. Mutta surin osa on kavereiden takia. Sitten he ei välitä mistään juttelevat, tirskvat, puhuvat pahaa ääneen että varmasti kaikki kuulevat ja lähettelevät kirjevihkoja vaikka näkevät toisiaan koko ajan. Luokanvalvojamme on vanha ja huonomuistinen eikä saa kuria, joten he saattavat haukkua hänet lyttyyn ihan nenän edessä, eikä se kuulosta yhtään kivalta. Monesti tekisi mieli vaan alkaa hakkaamaan niitä ihmisiä. Vaimennusloitsu olisi kiva tai loitsu, joka aiheuttaa äänetöntä kipua.
Kuulostan karmealta :D
♥ When you are feeling sad, read Harry Potters and you'll be happy again, with chocolate you'll be superhappy Ü
(PS. Twilight is also good alternative)

Breed

 • Ankeuttaja
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #4 : Toukokuu 02, 2007, 22:03:49 »
Tainnuttaminen oisi hauska osata sillä viholliset eivät ihan heti kävisi kimppuun. Karkotaseet voisi myös olla hyödyllinen loitsu tarvittaessa riisua vihollinen aseista. Lepakonräkäherja olisi myös hyvä osata, ne ketkä ärsyttäisivät saisivat varmasti kärsiä tästä loitsusta eivätkä varmasti sen jälkeen enää ärsyttäisivät. Ilmiiintyminenkin tietysti oisi kätevää niin voisi mennä mihin haluaa, milloin haluaa.

Day

 • Ankeuttaja
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #5 : Toukokuu 03, 2007, 15:22:57 »
Varmaan Keholeijus, Lepakonräkäherja, Sektumsempra, Karkotaseet että Estous. Keholeijuksella olisi varmaan kiva kiusata kaikkii kun alkaa ottaan hermoille (einy mitää iha ventovierait) Lepakonräkäherjan aiheutuksia en muista että kirjoissa oltaisiin sanottu mutta kuulostaa kivalta, Sektumsempra samasta syystä kun Keholeijus ja karkotaseet jos on alakynnessä nii riisuu vaan aseista nii ei enää ole.. Estous - herjalla saa hyvin puolustettua  itseään. Mutta jos joku pitäisi aivan ykkäseksi noista valita, niin Karkotaseet, varmaan käytännöllisin noista.

Poissa Huhutar

 • Reservi
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Henkilö, jota ei tunnista ilman teekupposta
  • Livejournal
 • Pottermore: dustpatronus46
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #6 : Toukokuu 03, 2007, 18:34:56 »
Monesti olen kironnut sitä, miksi en voisi osata "Tule jo" loitsua. Minulla on aina kaikki jossain ulottumattomissa, kaikki aina unohtuu jonnekin, tai on hukassa, joten olisi erittäin kätevää vain kutsua tavarat luo. Laiska? Minäkö? Ehei.

Onnistun aina jättämään myös koulukaappini, kotiavaimeni ja yleensäkin avaimet aivan teille tietämättömille, joten elämästäni tulisi paljon paljon helpompaa, jos "alohomora" olisi käytettävissäni.

Olen myös mestari tavaroiden hajoittamisessa, joten "Entistus" olisi voinut pelastaa minut monilta tilanteilta, joista olen joutunut kärsimään hajoittaessani äidin kauniita maljakoita.

Itsepuolustukseen olisi hyvä osata myös loitsuja, joten eipähän ainakaan pelottaisi kävellä myöhään kaduilla ja pelätä namusetiä. ^^

Joskus muistan halunneeni osata kidutuskirouksen, että voisin kiduttaa erään tyttösen, joka oli yhtä aikaa kanssani yläasteella ja olimme tosi huonoissa väleissä. Olempas ollut ahdasmielinen ja ilkeä!

Poissa Meenai

 • Helmisimpukka
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #7 : Toukokuu 08, 2007, 16:27:40 »
Haluasin oppia Suojelius loitsun. Siitä olisi hyötyä puolustuksessa ja loitsu on muutenkin todella hieno ja jotenkin... en tiedä, jotain kunnioitettavaa.
Olisi todella hienoa tietää mikä suojelius itselläni olisi. Luultavasti, öh kissa tai muu vastaava.

Poissa Tuulikeiju

 • Vuotislainen
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #8 : Toukokuu 10, 2007, 15:12:13 »
Apua, onpa vaikea kysymys. Yhtä loitsua en kyllä osaisi yhtäkkiä nimeä, koska haluaisin osata kaikki! Joku näyttävä ja tehoava. Suojelius olisi aika kiva, paitsi ettei sitä voisi käyttää paljon missään, kun ei täällä päin niitä ankeuttajia elele. Mutta olisi hauska nähdä mikä eläin se olisi. Hmm.

Tämä ei ole enää mikään loitsu, mutta näkymättömyysviitta olisi i-hana omistaa.
It's easier not to do things than left them undone.

Kira

 • Ankeuttaja
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #9 : Toukokuu 11, 2007, 16:34:59 »
Siipiirdium lentiusa. Ei koskaan tarvitsisi etsiä sitä alimpaan kerrokseen pudonnutta mattoa, vaan voisin kätevästi ja ennenkaikkea nopeasti nostaa sen takaisin ylös viuh ja näps vain. :)

Tule jo. Täsmälleen samasta syystä kuin Huhutarkin haluaisin osata tämän.
Lainaus
Minulla on aina kaikki jossain ulottumattomissa, kaikki aina unohtuu jonnekin, tai on hukassa, joten olisi erittäin kätevää vain kutsua tavarat luo. Laiska? Minäkö? Ehei.


Lukilitis. Miettikää mitkä mahdollisuudet! *virnistää ilkikurisesti*

Nämä kolme säntäsivät ensimmäisinä mieleeni. :)

Kilfarin

 • Ankeuttaja
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #10 : Toukokuu 15, 2007, 16:56:51 »
Minä haluaisin osata kutsuloitsun, koska tavaroillani on taipumus olla hukassa... Toinen kätevä loitsu olisi se siivousloitsu, jota esimerkiksi Tonks käytti Likusteritiellä FK:ssa. Eipähän isäni tarvitsisi valittaa sotkuisesta huoneesta.

Ja nyt kun tässä ryhdyin luettelemaan niin mainitsenpa vielä suojeliusloitsun, ihan vain siksi että se olisi niin siistiä, kun voisi vain tallustella ympäriinsä ja hehkuttaa että minäpäs osaan tehdä sellaisen... 


Muoksis... Unohdin yhden! Entistus olisi kätevä, kirjojeni (erityisesti Pottereiden) sivuissa on pieniä repeämiä liian innokkaan selailun vuoksi... :)

« Viimeksi muokattu: Toukokuu 17, 2007, 15:17:24 kirjoittanut Kilfarin »

Poissa Lansu

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #11 : Kesäkuu 06, 2007, 23:17:55 »
Ömh o_o. Haluisin osata kaikki :D.

Hmm. Tulejo kuitenkin olisi kiva osata :). Voisi alhaalta vaikkapa jääkaapin kutsua tänne ni vóila! Okei, ehkei nyt sentään. Kuitenkin. Ja minultakin on aina kaikki kadoksissa.
Siipiirdium lentiusa vaikken tie mitä sillä tekisi, se olisi silti kiva. Voisi tuosta noin vaan lennättää jotain.
Entistus "Oho tää hajos" -tilanteisiin. :D Minäkun saan aina jotain rikotuksi niin voisi sitten samantien korjata..
Alohomoran (:DD) Silläkään en tiedä mitä tekisi, saisi vaan kaikki kivat ovet auki, ainakin melkein saisi.

EternalEmerald

 • Ankeuttaja
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #12 : Kesäkuu 11, 2007, 12:58:10 »
Haluaisin ehkä osata luoda oman suojeliukseni. Haluaisin tietää minkä eläimen muodon se ottaisi. Kuitenkin jonkun sian tai lehmän. : D
Olisi myös hienoa osata loihtia niitä vedenkestäviä ja mukana kannettavia tulia, joita Hermione on hyvä loihtimaan. On niin paljon loitsuja... Olisi kyllä upeaa osata taikoa! Kaikki voisi olla paljon helpompaa.

tirsk

 • Ankeuttaja
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #13 : Kesäkuu 13, 2007, 16:46:54 »
Alohomora olisi ihana. :) Pääsisi kaikkialle, eikä tarvitsisi kantaa oman lukaalinsa avainta mukana. (Minulta se vielä varsin usein tuppaa unohtumaan sisälle, ja siinä sitä sitten ollaan öitä nukuttu porraskäytävässä. :D )

Ja toinen olisi se siivousloitsu, kuuraannu. Tiedän laiskan unelmia, mutta inhoan siivousta. :D Jäisi aikaa paljon muuhun jos osaisi siivousloitsuja.

Eipä tule mieleen oikeastaan hirveästi muita loitsuja. Tietysti kaikki loitsut olisi kiva osata. Valois voisi myös olla melko käytännöllinen. :)

Poissa Tibby

 • kotitonttu
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Can I have a look at Uranus too, Lavender?
  • LiveJournalini
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #14 : Kesäkuu 14, 2007, 12:19:51 »
Tulejo olisi erittäin kätevä, koska joskus ei vain millään jaksa liikkua hakemaan jotain tavaraa. Joskus sohvalla istuessani olen kironnut ettei voi tehdä kutsu loitsua, mutta olen päätynyt kokeilemaan Spiderman hämähäkinverkko juttua, jolla voisi hämähäkinseitillä napata kohteen. :D

Suojelius olisi ihana osata, koska ankeuttajiinhan törmäilee jatkuvasti. :D Haluaisin tietää minkä muodon suojeliukseni ottaisi.

Valois olisi myös kätevä, aina ei jaksa mennä laittamaan valoa päälle, laiska kun olen.

Siipiirdium Lentiusa olisi myös kätevä osata, voisi leijutella eri tavaroita.

Näkymättömyysviitta olisi myös mahtava omistaa.

Voisin langettaa anteeksiantamattoman kirouksen (Mutta en sentään tappokirousta), jos joku hyökkäisi kimppuuni, esim. kirves kädessä ja tappo mielessä.
"There's no need to call me sir, Professor"

Magic eyes

 • Ankeuttaja
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #15 : Kesäkuu 15, 2007, 22:12:04 »
Hmmm...

Muistiloitsun varmaankin se olisi käytännöllinen.

Lisäksi jotain muodonmuutoksia, koska olisi kiva muuttaa itsensä vaikka joksikin ihan toiseksi.

Ehdottomasti haluaisin osata ilmiintyä. Voisi matkustaa joka paikkaa, eikä tarvitsisi ikinä maksaa mitään matkasta. Se olisi hienoa. Vain ajattelisi sitä minne haluaisi oikein kovasti ja olisi kyseisessä paikassa.

Poissa Nimue

 • broccoli
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • I’m collapsing in stellar clouds of gas.
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #16 : Kesäkuu 18, 2007, 17:49:10 »
Tulejo. Siinä vasta kätevä taika. Olet myöhässä kouluaamuna, eikä kyniä/mitään mitä tarvitsisit löydy mistään. Tulejo; eipä tarvitsisi kauan niitä tavaroita etsiä:)

Lepakonräkäherja: Hehhheheheee..x) Kuten myös tarantallegro, halkinaurus ja kaikki muuut tällaiset kivat pienet sekä ennen kaikkea viattomat loitsut olisi kiva osata.

Suojelius olisi mukava, kaiken maailman tyyppeihin voi törmätä(hui!). Ja kuten aika moni on jo sanonut, niin haluaisin tietää mikä se olisiKolibrit <3

Estous ja Varjelum. Ikinä ei voi olla liian turvallista:)
Ja minäkö muka ahne? xD
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 20, 2007, 18:59:37 kirjoittanut Nimue »
"You being all mysterious with your - cheekbones and turning your collar up so you look cool."

Poissa Anck Su Namun

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #17 : Kesäkuu 20, 2007, 15:13:44 »
Tulejo, voisin kutsua vaikka kotiin jääneitä koulutavaroita, enkä saisi sitten niin paljon muikkareita, olisi myös kivaa kutsua tavaroita huoneeseensa, kun ei jaksa lähteä niitä itse hakemaan.

Ilmiintyminen/ Kaikkoontuminen Tämä ei kyllä ole erityisesti mikään loitsu, mutta taikuuteen liittyvää kuitenkin, voisi siirtyä paikkoihin nopeasti, eikä tarvitsisi kestää ylipitkiä automatkoja sun muita ja voisihan kätevästi mennä vaikka iltapäivällä uimaan Kalifornian rannikolle, eikä tarvitsis jäädä lomalle sitä varten.
カダージュ

Poissa Pomeroy

 • Siriuksen jalkavaimo
 • Vuotislainen
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #18 : Heinäkuu 08, 2007, 02:21:46 »
Mitä enkö ole vastannut tähän tai sitten olen.. tai viestini on poistettu. Harkitsin vastauksiani hetken aikaa ja päädyin muutamaan lopputulokseen, joita olivat:

Tainnutu TAI kangistumistyystilys
Heh, aion poliisiksi joten miten olisikaan helpompaa kuin pikkutaialla pysäyttää rikollinen? Nuo taiat ovat sinänsä aika vaarallisia, että taian kohde voi valitettavasti lyödä päänsä ja saada pahatkin tärähdykset.. mutta pitäpä noita miettimään!

Lukilitis
No hei, kuka ei haluaisi joskus kurkistaa toisen muistoihin ja ajatuksiin?

Alohomora
Vaikutti ensin aika tylsältä taialta, mutta kun tarkemmin ajattelee asiaa tämähän on aivan mahdottoman hyvä taika, pääsee ryöstäjäksi suoraan ilman lukkojen avaamisen opettelua ilman avaimia ja kaiken lisäksi ei tarvi sählätä töppösormilla. Ja kun on unohtanut avaimen kotiin, ei tarvi odottaa useita tunteja että äiti tulis avaamaan kun se saapuu töistä.

Ja tottakai olisi "ihan" kiva omistaa näkymättömyysviitta, osata ilmiintyä ja kaikkoontua!
\\\\\\\"Suurin aarre on ymmärrys rajaton\\\\\\\"

Daniel

 • Ankeuttaja
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #19 : Heinäkuu 10, 2007, 02:06:19 »
Hmm...

Lukilitis ihan ensimmäisenä. Ärsyän sitä kun olen utelias, ja minua kiinnostaa hirveästi mitä ihmiset ajattelevat, vaikka en sitten välittäisikään siitä. Minusta olisi vain niin siistiä tietää kaikkia asioita, mitä tuolla loitsulla voi saada selville.
Tulejo ja Siipiirdium lentiusa olisivat tosi käteviä myös.
Ilmiintyminen/kaikkoontuminen sekä näkymättömyysviitta olis myös siistejä :D Pääsis joka paikkaan ihan kätevästi. Sanois vaikka äidille, että lähtee käymään skeittirampilla, ja oikeasti lähteekin jonnekin Amerikkaan hirveän suureen skeittihalliin, ja palaa illalla kotiin niinkuin olisi ollut siellä kököllä minirampilla. Tai sitten nimenomaan niinkuin joku mainitsi, lähtee käymään Kalifornian rannalla uimassa eikä tarvitse sen takia jäädä lomalle.
Sytyjo, Halkinaurus ja muut tuollaiset 'pikkutaiat' haluaisin myös osata. Varmasti jos olis joku matikankoe ja aivan hiljaista, voisin laittaa jonkun nauramaan tai sitten jotain muuta, mitä tuollaisilla harmittomilla loitsuilla saa aikaan.

Mutta joo, kaikkein mieluiten tuon Lukilitisin.

Poissa Sieppeli

 • Käppyrällä viihtyvä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tuhisija
 • Pottermore: ThornSky164
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #20 : Elokuu 11, 2007, 22:31:15 »
Ihan ensimmäiseksi tuli mieleen Lukilitis. Sitä voisi hyödyntää kokeissa aika mukavasti ^^.  Esimerkiksi kun opettaja rupeaa tarkistamaan kokeita (joskushan jotkut tarkistaa kokeiden aikana) niin senkun vain nappaa oikeat vastaukset hänen mielestään ja kirjoittaa ne paperille.
Seuraavaksi Tulejo. Meillä kaikilla on tapana kadoittaa tavaroita ja niin on minullakin. Esimerkiksi joskus harkkoihin mennessä ei saata esim löytyä mistään juomapulloa, ponnareita, supikkaita (tanssikenkä), sisäpelikenkiä, varustekassia, shortseja tai jotain muuta. Kouluunmenessä saattaa olla että unohtuu jokin kirja kotiin ja joutuu hakemaan sen. Ei mukavaa. Kutsuloitsulla päästäisiin näistäkin ongelmista.
Ja sitten vielä ilmiiltyminen! Olisi ihanaa nukkua kouluaamuna vähä pitempään, syödä nopea aamupala ja ilmiintyä koulun pihalle juuri ajoissa. Eikä muutenkaan paljoa myöhästelisi ^^
Ja kaikki muut loitsut jonossa perässä, mutta Lukilitiksen haluaisin osata.
Even you can be happy once in a while. It won't kill you, but'yer face might crack if you smile, so be careful.

Poissa Lady Asensio

 • Nilkanvilauttaja niinikään
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • DH luettu 9.12, KV 11.3
 • Pottermore: HeartWitch62
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #21 : Elokuu 16, 2007, 19:25:12 »
Ilmiintyminen
Voisi matkustaa ilmaiseksi melkein minne vain haluaa.

Kaikkoontuminen
Kts. Ilmiintyminen. Pitäähän kotiinkin joskus päästä.

Kutsuloitsu
Kotiin voi helposti jäädä tavaroita. Kerran unohdin kotiin maolin taulukkokirjan ja sitä olisi tarvittu tentissä. Olin aika paniikissa. Kutsuloitsulla voisi saada unohtuneet tavarat.
Mun blogi: http://www.pointblog.fi/?go=milluska    (HUOM! OSOITE HIEMAN MUUTTUNUT)
Vuoden 2008 kotitonttu  tässä, terve!

Poissa Giladra Carrion

 • Kuolonsyöjä
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ShieldFang27063
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #22 : Elokuu 19, 2007, 14:55:59 »
Haluaisin ehdottomasti osata komennuskirouksen. Saisi muut tanssimaan tarvittaessa oman pillin mukaan ja voisin pistää muut tekemään jotkin asiat puolestani. Ja mikä parasta, sitä ei ole edes kielletty meidän "jästilaissa"!

Toinen mahdollinen olisi lukilitis. Silloin voisin halutessani lukea toisen mieltä, mikä todellakin tulisi tarpeeseen. Hyvä puoli on se, ettei kuitenkaan tarvitsisi kuulla kaiken aikaa toisten ajatuksia, vain silloin kuin itse haluaa.
“We've all been raised on television to believe that one day we'd all be millionaires, and movie gods, and rock stars.
But we won't. And we're slowly learning that fact. And we're very, very pissed off.”

Poissa Helena T

 • Keijukaismuori
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: AccioQuill137
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #23 : Elokuu 19, 2007, 16:36:17 »
Moni taika/loitsu/herja olisi varmasti hyödyllinen/käytännölinen/hauskuttava. Mutta olen huomanntu useasti kaipaavani kutsuloitsua.Se helpottaisi kovasti pienissä arjen asioissa. Ei tarvitsisi nousta sohvalta tai palata pihalta takaisin sisälle, kun tarvitsee tai on unohtanut jotain.

Kun on lukenut teidän muiden haluja loitsujen suhteen, niin voisi tuon okklumeuksen (vai miten se nyt kirjoitettiin) osaaminen olla hyvä taito. Kunhan sitä ei vaan tarvitsisi opetella Kalkaroksen kanssa - vaikkakin hän on siinä huippu hyvä.

Ja tietenkin olisi sitten vielä se suojelius. Vahva, positiivinen voima itsen ja uhan välille. Olisi paljon turvallisempi tunne maailmalla liikkuessa.

Poissa Hippo

 • mutakylpyilemässä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #24 : Elokuu 23, 2007, 21:38:10 »
Lasketaanko ilmiintyminen taiaksi? Jos lasketaan, niin sen haluaisin ehdottomasti osata! Voisi ilmiintyä kaikkiin hienoihin paikkoihin, kuten esim (jästimaailmassa) thaimaaseen tai (velhomaailmassa) tylyahoon. Ja niissäkin paikoissa voisi olla vain päivän, jos kyllästyy maisemiin voi vaihtaa heti paikkaa! Ja se auttaa selviytymään vaarallisista paikoista (jos esim. hukut, voit vain ilmiintyä rannalle!(tosin tuo taisi olla aika huono esimerkki) :)