Kirjoittaja Aihe: The Beatles  (Luettu 31251 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Tha Lil' Dobby

 • Vuotislainen
  • http://www.geocities.com/teealdee/twilight.html
The Beatles
« : Maaliskuu 08, 2003, 15:04:08 »
Ju. Loisto bändi. Yksi suosikeistani. Ehkä se kaikkein krikkain tähti.
Levyjä minulla on tällä hetkellä.. 5, joista 2 on tupla levyjä ^^, siis The One, 1967-1970, 1962-1966, Let it be ja The Anthology :).. ainakin. En nyt jaksa mennä penkomaan :p. Olen juuri järjestänyt levyni :p.

Suosikkejani ovat Strawberry fields forever, Penny lane, The fool on the hill, Eleanor Ridgby, stg. Pepper's lonely hearts club ban, Let it be, long and winding road.. ja no, ne oli parhaimmat ^^. Tai.. ehkä jätän luettelemisen sikseen..
Beatlesin musiikki on ihanaa, ja sellaista..leppoisaa? Ja toinen asia, koska yhtye on kuollut, ei tarvitse siitäkään huolehtia :). Ja (ei mitenkään pahalla..) useimmat poika-poppis-bändit ovat eri rasittavia, Beatlesia en selliseksi luokittelisi, koska hehän eivät ollett edes parhaina vuosinaan mitään mallipoikia *g*, ja _he_tekevät_itse_biisinsä_.
Noniin, pointtini ei kuitenkaan ollut miten määritellään poikabändi, vaan, että mitä mieltä, te hyvät ihmiset olette Beatlesista? ^^

Jep. jatkan siitä mihin jäin. Tämä jäi nääs vähän lyhkäksi kun ajatukset katkesivat jälleen ^^.

Juu tosiaan noista biiseistä, useimmin, jos min tykkään jostain bändistä, niin on sillälailla selkeät suosikit, mutta tällä on kaikki niin loistavia, että.. lista on han tuhottoman pitkä. Oikeasti. Ja ne kaikki on niin.. erilaisia.
Ja kiittäkäämme herraa, minun isästäni ^^. Hän se on aina tykännyt Beatlesista ja sitten minä joku kerta otin ja kuuntelin; ja oi mikä autuus. Ja ihan näin off-topiccina, isälläni on aivan loistava musiikkimaku. Ja olen hamstrannut hänen kaikki levynsä, jotka ovat tosiaan näitä kokoelmia, mutta ne ovat aivan uskomattoman hyviä.

Jotkut näistä biiseistä tosiaan saavat minut tippumaan tuolilta, ne ovat niin.. sekopäisiä. Kuten vaikka I'm the warlus *g* kuten Loupe jo sanoikin, varmasti maailman naurettavin biisi. Ei siinä melodiassa sillälailla mitään erityisen hassu ole, mutta ne sanat! Kun kuulin sen ensimmäisen kerran ajattelin vain, että 'joo, ihan mukava biisi..', mutta sitten kun mietin toisen kerran kuunnellessani niin meinasin pakahtua nauruun. voi herrajumala mitä sanoja!

Ja jotkut taas ovat niin ihanan itketääviä ja koskettavia.. kuten vaikkapa Yesterday, Let it be ja the long and winding road, ne on niin.. ihania. Ja sellaisia ..itkettävän ihania.

Ehdin jo luulla, että koko muu maailma on sokeutunut tämän yhtyeen loistolle, mutta kuten arvasin, voin jälleen kerran luottaa vuotislaisiin *g*

Hm. Sivistin itseäni, katsoin 'hard days night'in eestin tv:ltä :p (se näkyy meillä ihan mainiosti :p) ja se oli.. ihan loistava :D. Ringo oli hassu. Jes. Ne eestiläiset teksti olivat vain ärsyttäviä :p. Juh. Mutta joo. Ihan paras.

-TLD

Tuulensisko

 • Ankeuttaja
The Beatles
« Vastaus #1 : Maaliskuu 08, 2003, 18:12:40 »
Wihii! Onhan niitä muitakin Beatles-faneja vielä olemassa ^_^. Tähän mennessä en ole törmännyt muihin kuin äitiini ja luokanvalvojaan, jotka ovat molemmat jo lähellä viittäkymmentä vuotta.

"Yellow Submarine" (on ollut siitä asti, kun kuulin sen ensi kertaa kuusivuotiaana) ja "Fool on the Hill" (minä :P ) ovat minun lempikappaleeni.

Olen nähnyt elokuvista "Hard days nightin", "Yellow Submarinen" ja "Helpin". ("Hard days night" oli paras ^_^)
Olen lukenut yhdeksän eri Beatles-kirjaa. Kirjoitin englannin esitelmän Beatleseista. Sen piti olla kolme sivua, minulla oli yhdeksän... :roll:

*soittaa siitä samasta vanhasta soittorasiastaan, joka vieläkin on työpöydällä "Yesterdayta"*

En osaa nyt sanoa enempää ja minun pitää sitä paitsi mennä syömään, niin että kirjoitan myöhemmin lisää. Heippa!

Loupelune

 • Ankeuttaja
The Beatles
« Vastaus #2 : Maaliskuu 08, 2003, 19:50:20 »
Dear me, jo olikin aika saada tästä aiheesta topic.

Minä jumaloin Beatleseja, olen fanittanut niitä varmaan jostain kolmannelta luokalta. Aloin kuuntelemaan niitä melkein puhtaasti siitä syystä, ettei kukaan muu lähipiiristäni kuunnellut samaa (sillon oli Spice Girls-buumi menossa). Ikinä en ole mennyt "iik iik John on ihana", mutta ah, se musiikki. Covereita lukuunottamatta kaikki biisit itsekirjoitettuja, musiikkityyli ja sanoitukset laidasta laitaan, tunnelmaa äärimmäisen hymyilytyttävästä äärimmäisen itkettävään. Viime aikoina on tullut kulutettua saksofonia poikkeuksellisen paljon kun löysin kunnon nuottikirjan...

(Vielä viime kesänä riparilla kaksi tyttöä kauhisteli aivan järkyttyneinä "Siis et sä oikeesti voi kuunnella jotain Biitlesiä...Ootsä tosissas?" ja se oli äärettömän ärsyttävää)

Bändi soitti niin kauan, että biisejä löytyy laidasta laitaan. Itse pidän vähän myöhemmän ajan ('65->)  tuotannosta enemmän kuin niistä ihan vanhoista. Osaan/tiedän/tunnen lauluja sen verran paljon, että parhaita on hankala luetella, mutta... The long and winding road on älyttömän kaunis, Eleanor Rigbyssa ja Nowhere manissa on hienot sanat, I am the warlus on ehkä maailman sekopäisin biisi ikinä, Strawberry fields foreverissä on asennetta, Something on maailman kaunein rakkauslaulu  ja Yesterday ja Let it be on klassikkoja.

Minulla on muutamia levyjä, The One, Yellow Submarine, Beatles Anthology 1. Elokuvista olen nähnyt vain "I want to hold your handin" jota nyt ei välttämättä voi edes lajitella beatles-leffaksi kuin aihepiiriltään.

Tulipas tilitys.

Ja Ringo Starr on suloinen.

Kuuttis

 • Ankeuttaja
The Beatles
« Vastaus #3 : Maaliskuu 08, 2003, 21:19:24 »
(Olenko jo kertonut että ihkutan Hediä? Siis Vuotiksen? ^_^. Niinkuin että tuli vain mieleen... :))

Ah. The Beatles. Siivosin edellisen tekstin pois, se oli niin rönsyilevä. Niin. The Beatles. Nyt kun siitä pitäisi kirjoittaa, ei keksi mitään kirjoitettavaa. No. Anyway. Beatles on toinen lempibändini, Placebon kanssa.

Aloin kuunnella Beatlesia aktiivisemmin vasta viime vuoden lopulla -toki olin sitä ennenkin kuullut ne "pakolliset" All you need is love:t, love me do:t ja Let it be:t. Lempparilevyni on ehkä Sgt. Pepper's, joka on niin... kokeileva. Abbey Road on myöskin hyvä. Tosin ehkä kokoelmalevyt vievät sittenkin voiton :D (Jos tuo tarkoittaa sitä etten ole real fan, niin en sitten ole...) Um. Juu.

Mikä on hienointa ehkä Beatlesista, että he kaikki olivat erilaisia, jotka kuitenkin puhalsivat yhteen hiileen. Jokainen teki osaltaan Beatlesista sellaista, joka se oli. Beatles oli jäsentensä summa. (syvämietteistä). Lempparini on John, joka oli älykäs, mutta samalla hauska (kuolin nauruun monta kertaa lukiessani kirjaa John Lennon panee omiaan). Lisäksi hän teki monia upeita biisejä, I am the walrus, Across the universe, Day tripper... Tykkään kyllä paljon Ringostakin, se oli niin suloinen! Ii! Meijjän rumpali! Ei uskoisi, että se on vanhin beatle. Ja jos Hede oli päättänyt antaa lapselleen joskus nimeksi Ringo, niin minä olin päättänyt antaa koiralle nimeksi Ringo. Ajatelkaa nyt miten suloinen joku keskikokoinen... koira (pistäisin rodun jos tietäisin mitä rotua haen), nimeltä Ringo! Ih! Tykkään mielettömästi myös Georgesta (joo joo, myönnetään; se oli hirveän komea.) Ainakin alussa, anyway. Ja senkin biisit on ihania; Something on jumalainen, While my guitar gently weeps on yksinkertaisesti ihana , Here comes the sun on ihanan keväisen aurinkoinen... Ih. Tykkään kyllä jonkun verran Paulistakin, tekihän hän sentään monta klassikkobiisiä (Let it be, Eleanor Rigby, Yellow Submarine).

Tästä saa sellaisen kuvan, että olisin hirveä Hedefanaatikko, mutta se oli ihan oikeassa, että Beatles teki mielettömän monipuolista musaa. Ja kahdeksan vuotta on lyhyt aika. Verratkaapa vaikka jotain Day Tripperiä Penny Laneen, tai A day in the Lifeä I am the Walrukseen. On siinä aika paljon eroa. Lisäksi ne diggasivat paljon bluesia, mikä on plussaa. Blues on ihana musiikkilaji, ja kyllähän esmes Love Me Dossa voi blues-vaikutteet aistia. Lisäksi John Lennon on huuliharpunsoiton haparoivan alkuni innoittaja :)

Lempparibiisejäni ovat luultavasti Here Comes The Sun, I am the walrus, Eight Days A week, Day Tripper, A day in the life, Eleanor Rigby, Yesterday, Across the universe... ^_^ Yesterdayn tekee miljoona kertaa liikuttavammaksi sen, että sen oli Paul kirjoittanut kuolleelle äidilleen. Ajatelkaa nyt. Why she had to go I don't know... Jostain syystä on itku lähellä jo nyt kun ajattelee. :'( Mutta koittakaapa laulaa Yesterdaytä Scrambled Eggsillä! :D :D :D Hahahahaa!

Joo. Jumalainen bändi.

edit. Oo! Oo! Lainasin Revolverin kirjastosta, ja rakastuin täysin. Oi mikä levy! Rakastan! Aivan ihana. <3 I'm Only Sleeping, And Your Bird Can Sing, For No One, She Said She Said, Here There And Everywhere... Oh.

-Kuuttis

Poissa Remy Sharpe

 • Sharpukkaliini
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
The Beatles
« Vastaus #4 : Maaliskuu 08, 2003, 21:35:22 »
Ah, Beatles. Vanha kunnon. Klassikko.
Hyviä biisejä. En tosin ole kuullut kovin montaa. Yesterday on loistava. Beatleseista kuultuani aloin kuuntelemaan myös muuta saman tyyppistä musiikkia. Rolling Stones, The Turtles...
Kuolemani haittaisi mitä suurimmissa määrin aikomustani elää ikuisesti

Micla Boffin

 • Ankeuttaja
The Beatles
« Vastaus #5 : Maaliskuu 08, 2003, 22:18:08 »
Joo..tottaa...Beatles, ihan mukava bändi!
Let it been voisi kuunnella tuhat kertaa peräjälkeen, niin että soitin lopulta pimahtaisi!
En tunne Beatlesilta paljonkaan biisejä. Olen toki kuullut jonkun verran, mutta en yleensä lue laulun nimeä tai sanoja  :wink:

Kerran luokkalaisemme pojat pitivät esitelmän Beatlesista. Esitelmä loppui siihen, kun ne kertoi että se "keulahahmo" (tai joku niistä, whatever) ammuttiin sinne lavalle.
Kauheeta.
Joku bändin jäsenistä oli sanonut, että he ovat kuuluisimpia kuin Jeesus, ja sen takia jotkut maat alkoivat vihata Beatlesia ja tuhoamaan kaikkea Beatles-kamaa...

Tai jotain.

Joskus kuuntelen levyä huvikseen tai mielenkiinnosta, ja silloin tulee mieleen mitä naapurit ajatelee kun yläkerta jytisee....!^_^

Tuulensisko

 • Ankeuttaja
The Beatles
« Vastaus #6 : Maaliskuu 08, 2003, 22:45:22 »
Lainaus käyttäjältä: "Zera"
Esitelmä loppui siihen, kun ne kertoi että se "keulahahmo" (tai joku niistä, whatever) ammuttiin sinne lavalle.
Joku taisi erehtyä tai sekoittaa asiat toisiinsa. John Lennon ammuttiin 8.12.-80 klo yksitoista jotakin oman kotitalonsa edessä. Hän oli neljäkymmentävuotias. Ampuja oli meilisairas Beatles-fani, joka ensin pyysi Johnilta nimikirjoituksen yhteen LP-levyyn ja siten, kun tämä kääntyi kotiovellensa päin, hän ampui viisi laukausta. John otti muutaman askeleen, kuin ei olisi edes huomannut luoteja ja rojahti sitten maahan. Hän kuoli ambulanssissa matkalla sairaalaan. Ei, en minä ollut itse paikalla, mutta olen lukenut tuon saman tapahtuman eri elämänkerroista liian moneen kertaan. Se on järkyttävää...
Eräs Beatlesien tuttu, joka kirjoitti myös kirjan yhtyeestä, kertoi, että John oli ollut hyvin taikauskoinen ihminen. Hän oli kerran laskenut oman kuolin päivänsä numerologian avulla. Hän oli laskenut kuolevansa kaksi kuukautta syntymäpäivänsä jälkeen, päivänä, jonka päivämäärässä olisi numero yhdeksän. Tätä ajatellen hän erehtyi yhdellä päivällä, koska hän oli syntynyt lokakuussa ja kuoli joulukuun kahdeksas. Mutta muistakaa, että kellon aika oli jo yksitoista yöllä ja tapahtumapaikka NY. Liverpoolissa, Johnin syntymä kaupungissa, oli jo 9.12.
On myös olemassa huhu, että Johnia ja Yokoa olisi varoitettu menemästä kahdeksantena päivänä ulos. He päättivät kuitenkin mennä illalla limusiiniajelulle. Ja niin siinä sitten kävi.

Tuollaiset asiat ovat järkyttäviä.

Lainaus
Joku bändin jäsenistä oli sanonut, että he ovat kuuluisimpia kuin Jeesus, ja sen takia jotkut maat alkoivat vihata Beatlesia ja tuhoamaan kaikkea Beatles-kamaa...
Kyseessä oli John. Ihmiset ymmärsivät hänen sanansa väärin ja tämä aiheutti vakavia ongelmia, etenkin USA:n kiertueella, joka meinattiin perua tämän takia. Yhtye sai useita tappouhkauksia.

Jaa, minäkö luen liikaa Beatlesista :roll: ?

siunattu

 • Ankeuttaja
The Beatles
« Vastaus #7 : Maaliskuu 22, 2003, 14:54:01 »
Muokkaan tätä nyt vähän.

Beatles on beatles. Loistavaa musiikkia, todellakin. Ei voi oikeastaan muuta sanoa. Se on sellaista musiikkia, mitä kuuntelee joka tunnelmassa melkein. On niin monen laista. Tutuistuin tähän bändiin oikeastaan isäni kautta, joka tietenkin on vanha kuuntelija. Tein myös vuosi sitten siitä musiikinasitelmän, eli silloin oli hieman pakko etsiä tietoa. Lähinnä kyllä bändin taustoihin ja jäseniin, enpä niinkään musiikkiin.

Eeps. Se on sellaista söpöistä musiikkia.

Goldilocks

 • Ankeuttaja
The Beatles
« Vastaus #8 : Huhtikuu 11, 2003, 12:37:09 »
Juuh, pakko vastata tähän! Beatles on yksi maailman historian loistavimmista bändeistä. Levyjä minulla on muutama(n 5, voisi olla enemmänkin :D ) ja olen kuunnelut beatleja nytn.3 vuotta..
Vain yhtä suosikki biisiä en osaa sanoa, mutta hyviä ovat mm. I'm the Walrus, Strawberry fields forever ja Lycy in the Sky with Diamonds...(ei viitsi mitään hirveää biisi listaa tähän laittaa...)
"Paras" beatle on ehdottamasti John Lennon, jonka soolo albumeita mulla on Plastic onno Band, Double Fantasy ja pari kokoelmaa.

Poissa jenan

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
The Beatles
« Vastaus #9 : Huhtikuu 11, 2003, 17:48:30 »
Minun paksuun päähäni ei nyt oikein meinaa mahtua mitä hienoa Beatlesissä on tai on ollut. Tai hieno on väärä sana, erikoinen olisi kai parempi.

Myönnän, että en omista erityisesti Beatles-levyjä enkä siis ole kuullut lähellekään koko tuotantoa, mutta ei tuo nyt niin erityistä ole. Musiikki menee, mutta ei ole sen kummoisempaa kuin monen vähemmänkään suosiota saaneen bändin musiikki..

En hauku beatleja, kamalampaakin musiikkia löytyy [ja paljon], mutta myös niin paljon parempaa.

*luikkii beatles-faneja karkuun queeniä hoilaillen*

Isabella

 • Ankeuttaja
The Beatles
« Vastaus #10 : Huhtikuu 14, 2003, 17:14:21 »
Aah. Vanha kunnon Beatles. Tätäkin on tullu kuunneltuu ihan pikkulapsesta asti. En omista muista levyjä, kuin punasen tupla-älppärin. Mutta se riittää. Siinä on kaikki tarpeellinen: She Loves you, You´ve got to hide your love away ja In my life. (In my life:n pianosooloa jaksaa kuunnella uudelleen ja uudelleen ja uudelleen.. :wink: )

Tietokoneella mulla on viel Free as a bird. Onko totta, et se julkastiin vasta pari vuotta sitten? (muut beatlet oli löytäny vanhoja Johnin tekemii nauhoja ja muokannu niistä biisin tms.) Te kovat Beatlefanit, valaiskaa minua tietämätöntä. Kiitos.

Eleanor Deephallow

 • Ankeuttaja
The Beatles
« Vastaus #11 : Huhtikuu 14, 2003, 21:18:07 »
Jopas on merkillistä!Jaa niin mikä,no että täältäkin jopa löytyy Beatles vaneja.Itse olen ollut poikien fani jo viitisen vuotta ja loppua ei näy!
Kaikki leffat on tullut katsottua muutaman kerran(Help!ehkä noin nelisenkymmentä kertaa)..
Kaikki levyt tietenkin on ja paljon oheiskrääsää(purkkakuvia 60-luvulta,Mutsin Beatles mekko,julisteita,lp-levyjä,videoita,dvd,figuuri(Paul ja Glove),erinäisiä Beatles lehtiä jne.)
Isältä lainasin kerran Beatle poikien With The Beatles levyn(kun bongasin heidät Beatles anthology Tv sarjassa)ja olin myyty!Sain levyn omakseni ja sittemmin ostin kaikki levyt niin cd:inä kuin lp:inäkin.
Heidän musiikkinsa oli jotenkin niin erilaista kuin muitten "Mainstreem" yhtyeitten kama,että se upposi tähän herkkään sieluun oikein kunnolla!
Suosikkeja on paljon,mutta suurimmat ovat Here come´s the sun,Eleanor Rigby,Across the universe,Strawberry fields forever,hey bulldog jne.jne.

Beatles 2-day,2-morrow=4-ever!!!

Iraida

 • Ankeuttaja
The Beatles
« Vastaus #12 : Toukokuu 01, 2003, 15:29:07 »
En ole Beatles-fani. Mutta olen kovaa vauhtia faniutumassa. Aika kauan sitten tulleen, John Lennonin kuolemasta kertoneen dokkarin jälkimainingeissa aloin kuunnella The Beatlesia. Innokkaana lainailin kirjaston levyjä muutaman kuukauden ajan, mutta jotenkin tämä lopahti. Varmaan jonkun toisen bändin takia.

Nyt olen alkanut uudestaan kuunnella näitä levyjä, kiitos ystäväni äidin. ^^ Kuuntelimme kerran ystäväni kotona Beatlesia jonkun klassisen orkesterin soittamana, ja menetin sydämeni Eleanor Rigbylle. Kotona latasin sen koneelleni ja hupsista keikkaa; yhtäkkiä koneeni on melkeinpä täynnä tätä upeaa musiikkia.

The Beatles tosiaan haastaa nykyajan muoviset ja epäaidot bändit ja voittaakin ne mennen tullen omalaatuisella ja itsetehdyllä musiikillaan. Olen erittäin iloinen siitä, että löysin tämän yhtyeen musiikin. Rakastuin siihen välittömästi. Harvat ystäväni tajuavat Beatles-innostustani ja yleensä keskustelenkin musiikkimaustani ystävieni vanhempien kanssa. ^^

The Beatlesien levyjä en omista (kaksi on kuitenkin ladattuna koneelle ja kovassa käytössä). Nyt säästelen kuitenkin rahaa taannoin ilmestyneeseen kokoelmaan.
Suosikkibiisejäni - jotka eivät siis ole parhaita, vaan suosikkejani, koska kaikki Beatlesin biisit ovat loistavia - ovat Eleanor Rigby, Penny Lane, Stawberry Fields Forever, Lucy In The Sky With Diamonds sekä Let It Be.

Poissa Vesi Y

 • Muppet
 • Vuotislainen
The Beatles
« Vastaus #13 : Heinäkuu 02, 2003, 15:28:34 »
Lempibändini, The Beatles!

Minulla on vain yksi levy, sellainen punainen jossa on keltainen ykkönen kannessa ja levyllä on 27 ilmeisesti jollekin listalle päässeitä lauluja.

Paperback writeriä voi kuunnella uudestaan, uudestaan, uudestaan, sitten väliin Yellow Submarinea, Helpiä, Yesterdaytä, Hey Jude, Something, Love me do, minkä jälkeen vielä Eight Days a week ja Eleanor Rigbyä sekä *villiintyy* I feel Fine...

Yellow  Submarine on ainut leffa jonka olen nähnyt.
"I've got a hole in my pocket." ^^

Mahtava bändi, Lennon taitaa olla suosikkini.
(Lennonin Imagine on ihana kappale!)

Karen Hill

 • Ankeuttaja
The Beatles
« Vastaus #14 : Heinäkuu 03, 2003, 11:44:26 »
The Beatles. Ikuinen ykkönen, Legenda, Number One.

Isäni on fani. Joskus sitten vain kiinnostuin itsekin. Musiikissa on aivan omanlaistaan lumovoimaa. Se on aina jotenkin kovin leppoisaa, tulee kevyt ja iloinen olo,vaikka sanat olisivat vakavatkin. Lisäksi musiikki herättää minussa sen "hyvän puolen", joka haluaa parempaa huomista kuin hullu puuroa.

Meillä on Beatles-levyjä jonkin, verran, ei kaikkia, mutta kuitenkin. Itse olen kuunnellut enimmäkseen sinistä ja punaista, koska ne ovat loistava läpileikkaus yhtyeen kehityksestä. Help! elokuvan katsoin yhdessä vaiheessa kerran viikossa.

Lepibiisejäni ovat Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band, Lucy In The Sky With Diamonds, Eleanor Rigby, Norwegian Wood, Drive My Car, The Long And Winding Road ja Strawberry Fields Forever. Ja tietenkin Michelle, Let It Be ja And I Love Her. I am the Walrus, Nowhere Man, Ob-La-Di, Ob-La-Da ja Revolution.

Olen surkea suosikkien listaaja, koska mulla on aina niin MONTA lempparia... :)

ozmonaut

 • Ankeuttaja
The Beatles
« Vastaus #15 : Heinäkuu 05, 2003, 14:35:39 »
The Beatles on huippu!
Niiden musiikki on sellaista rauhoittavaa ja helposti kuunneltavaa...
Kaikki kappaleet on hyviä, mutta "Let it be" on yksi parhaista ;)

Poissa Liina

 • Kaihomieli
 • Aurori
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
The Beatles
« Vastaus #16 : Heinäkuu 07, 2003, 15:26:04 »
Aah, Beatles on niin ihanaa.

Michelle, Michelle on kaikista paras kappale. Siitä tulee niin muistoja mieleen. Ja Yesterday myös. Kaikista Beatlesin kappaleista tulee ihania muistoja mieleen. Tutustuttiin Ranskalaisiin poikiin, niillä kuunneltiin Beatlesiä. Nyt ne ovat muuttaneet takaisin Ranskaan, ja muistot jäivät. Ja Beatles. Jos nyt tässä kuuluisi Michelle, en varmastikkaan pystyisi kuuntelemaan sitä silmät kuivina.

Ihanaa musiikkia.
Soittaako lehmus, laulaako satakieli?

Birkin

 • Ankeuttaja
The Beatles
« Vastaus #17 : Syyskuu 10, 2003, 20:28:29 »
Ah, Penny lane ja kumppanit.

Ihanempaa musiikkia saa hakea. Kappaleet ovat ikinuoria ja niissä on hauskoja yksityiskohtia. Beatlesin musiikista kuuluu tekemisen riemu. Kappaleita on laidasta laitaan, haikeasta lupsakan iloisiin, joten jokapäivälle varmasti löytyy kuunneltavaa. Minä tulen aina ihan järjettömän hyvällepäälle kun kuuntelen Beatlesia. Kun kuuntelen sitä rupean välillä, ihan huomaamattani hymyilemään kuin naantalin aurinko.
Kerran kävellessäni kirjastoon kuuntelin ko. bändiä ja naamalleni oli tietysti levinnyt iloinen virnistys. Sillä matkalla kaikki (lukuun ottamatta muutamia tylsämielisiä ihmisiä) hymyilivät minulle. Sanotaan, että hymy kirkastaa päivän. Ajatelkaa huviksenne, kuinka onnellinen olin saapuessani määränpäähäni. Ja luulempa, että ne, jotka olivat kävelleet minua vastaan olivat ainakin pikkiriikkisen paremmalla tuulella.

Hyvästä musiikista tulee hyvälle päälle:)

Poissa mimmu

 • Vuotislainen
The Beatles
« Vastaus #18 : Syyskuu 11, 2003, 16:03:07 »
Olen saanut Beatles-manian. Tai no en kovin pahaa mutta ennen levylauteseltani löytyi vain joitan "klassikkoja" kuten penny lane  tai yesterday. Nyt sitten olen kai perehtynyt tähän paremmin. En voi kieltää, tämä johtuu lähinnä Leenan intoilusta jolloin oli ihan pakko ruveta kuuntelemaan Beatlesiä listaykkösiä tarkemmin. Ja nyt olen kuunnellut läpi lähes kaikki cdet mitä olen kokoonpanolta käsiini saanut ja rakastuin. En oikeasti voi käsittää. Mutta...kuitenkin.

Hassua tässä on se että äitini oli nuorena beatles-fani. Ja arvatkaa millainen muistelu alkoi kun vaadin että kuunnella beatlesia automatkalla. Siinähän tylsistyi kuoliaaksi, "ja muistatko, tämä soi sillon kun..plaaplaa plaa"- Tämä musiikki ELÄÄ! Vaikka se onkin tehty kohtuu kauan aikaa sitten. Ja tämä iskee paljon enemmän kun joku tämän hetkinen räminä.

Onhan tietysti vähän hassua selittää kuuntelevansa tätä, koska ainakin meidän koulussa tästä saa hassun kumien kohotuksen ja paljon kummia katseita. Mutta ei se mitään, siten jaksaa hymytä koko päivän. Vaikkakin ei Beatles ole pelkkää ilomusaa. Ehdin koulumatkallani kuunnella tasan yhden biisin ja yleensä se on joko Hansonia tai Beatlesia, mikä johtaa siihen että aamuista hyminääni kaverini kutsuvat Hanbea-virneeksi, joka joko ärsyttää tai saa hymisemään. Yleensä jälkimmäistä:)

Olen siis sitä mieltä että tämä on ihan helmi. Ja pidän paljon. Ja Kiitos tähän tutustuttamisesta kuuluu Leenalla, jolle iso kiitos!*halirutistaa sen*

*Hyms*

np. The Beatles- Love me do
Everything in this room is eatable. Even I'm eatable.
But that is called cannibalism, my dear children, and is in fact frowned upon in most societies.

Excelsior

 • Ankeuttaja
The Beatles
« Vastaus #19 : Syyskuu 16, 2003, 17:51:14 »
Beatlesit on mahtavia!
Vaikken varsinaisesti niitä fanitakkaan niin on monta kappaletta kyllä löytyy koneelta.
Niitten musiikki on, jotenkin niin leppoisaa. Huolista vapaata, kaunista ja ennenkaikkea tarttuvaa!
Suokki kappaleita on Liet it be, Yesterday ja Ob-la-di Ob-la-da.
Yesterdayn osaan ulkoa, lähinnä ylä asteen mussan tuntien takia joilla se laulettiin noin joka toinen tunti...

Let it be soi päässä koko päivän jos sitä kuuntelee aamulla. Mutta ei se mitään! Niin hyvä kipale.
And when the brokenhearted people living in the world of dreams...
There will be an answer, let it be.


Prima! (liikaa saksan tunteja)

Ob-la-di Ob-la-da taas on sellainen nonsense kappale jota voisi kuunnella yhä uudestaan ja uudestaan. ;p
Hauska!

Poissa Tohvelieläin

 • Vuotislainen
The Beatles
« Vastaus #20 : Syyskuu 17, 2003, 17:46:16 »
Beatleseilla on älyttömästi hienoja kappaleita, mutta valitettavasti materiaali on ailahtelevaa. Useat sanoitukset ovat syvällisiä ja filosofisia, mutta liian usea kappale on "hey baby"-tasoa. Varsinkin bändin varhaisempi tuotanto on liian Rock 'n' Rollia makuuni.

Hienoja kappaleita on Across the Universe, Eleanor Rigby, Julia, Strawberry Fields Forewer, Yesterday, And I Love Her, The Long And Winding Road. Let It Be kylläkin hiukan toistaa itseään...

Poissa Bambi

 • Vuotislainen
The Beatles
« Vastaus #21 : Syyskuu 23, 2003, 23:23:57 »
Niin varsin legendaarinen bändi.
Joskus vuosi sitten lainasin levyn kirjastosta ja nyt osaan tunnetuimpien kappaleiden sanat ulkoa (mutta siitä ei puhuta ^^)
En ole fani mutta en todellakaan herrojen työtä pilkkaakkaan.

Musiikki on sellaista leppoisaa kuunneltavaa. Ei mitään ihmeellisiä sydeemejä joten musiikkiin ei tarvitse mitenkään erityisemmin keskittyä.

Olen sitä mieltä että Yesterday on aivan ihuna kappale, jota on hauska soitella kun on surullinen.
All you ever wanted was love
But you never looked hard enough

Hattara

 • Ankeuttaja
The Beatles
« Vastaus #22 : Lokakuu 04, 2003, 14:31:36 »
Deletoin koko viestin, sekava kun oli (en kyllä takaa, että tästä tulee yhtään edellistä selkeämpää). The Beatles on ehdottomasti lempibändini, heillä on musiikkia laidasta laitaan ja joka mielentilaan. Itse omistan kokoelmalevyt One ja Antohology 2-3. Albumeita minulle on myöskin kasaantunut; Abbey Road, Revolver, Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band sekä uusi Let it be... Naked. Lempparini taitaa olla Revolver, jolla ei ole ainuttakaan huonoa biisiä ja todella upeita melodioita, mutta pidän myös erittäin paljon erityylisestä ja kokeilevasta Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band -levystä (ja se kansi on hiano). Leffoista olen nähnyt vain ja ainoastaan Help:in, joka on kerrassaan hurmaava (adjektiivien keksimis tulppa); Ringo on uskomattoman hyvä näyttelijä (ja se sormus) ja yksi omituisimmista kohtauksista oli se, kun vessan käsienkuivaaja (semmoinen puhallin - tai mikä onkaan) imi poikien takeista hihat ja Georgelta paidan O.o. Ai niin, ja Paulin ihmeelliset seikkaulut lattialla (ihkuttaa). (Ja onhan minulla Antohology dvd:t, jotka tosin eivät mitään elokuvia ole.)

Beatlesin musiikista siis. Pojat (tai, miehiähän he silloin jo olivat) tekivät todella upeita kappaleita ja oikeita klassikkoja, kuten Let it be, Yesterday, Something jne. Minulla on suunnattomasti lempikappaleita Beatlesilta, joten on todella vaikeaa eritellä niitä kaikkein parhaimpia, mutta pidän erityisesti näistä; Strawberry fields forever, A day in a life, The long and winding road, Across the Universe, Maxwell's silver hammer, Eleanor Rigby, Here there and everywhere, While my guitar gently weeps, I am the walrus, You never give me your money... näitä on enemmän kuin jaksan kirjoittaa. Kyllähän Beatlesin alkuajankin kappaleetkin ihania ovat, semmoisia mukavan pirteitä. Mutta loppuajan (ja keskiajan? O.o) biiseissä on todella ihania melodioita sekä kauniita ja hassuja sanoituksia.

Jos Beatleista on valittava lempijäsen, niin se olisi kaiketi John, jota arvostan suunnattomasti ja jonka lauluääni on kerrassaan (miksi käytän koko ajan sanaa kerrassaan) ihana. Georgekin teki todella kauniita lauluja, kuten Something, While my guitar gently weeps, All things must pass, Here comes to sun, joista jälkimmäistä on mukava talviaikaan kuunnella. Georgellakin oli kaunis ääni, eikä hän pahan näköinenkään ollut. Ringokin, kuten Hed ilmaisi, on aikamoinen söppänä ja hän lauloi monissa loistavissa biiseissä, kuten Yellow submarine, With a little help from my friends, Good night ja teki itsekin hyviä kappaleita (Octopus's Garden, Don't pass me by. Paulilla taas on uskomaton taito tehdä kauniita sävellyksiä (yritän päästä eroon siitä, että mielestäni Paul näyttää eräältä luokkamme tyypiltä - tai toisinpäin).

Dirty Cinderella

 • Ankeuttaja
The Beatles
« Vastaus #23 : Lokakuu 20, 2003, 17:05:57 »
Ihanaa, että maailmassa on vielä Beatles-faneja!
 Musta tuli Beatles-fani, kun olin seiskalla, mutta olin tietysti kuullut heidän biisejään jo kauan aikaisemminkin. Yellow Submarinesta olen(kuulemma) tykännyt ihan pienestä saakka, ainakin niin isäni väittää...
 mun mielestä John Lennonilla on äärettömän kaunis ääni. Siis se on sellainen pehmeä ja...kaunis! ei oikein muuta voi sanoa! Lisäks Paul McCartney ja Lennon oli molemmat todella suuria musiikillisia neroja. SUosikki beatlesinin on aina ollut kuitenkin George Harrison, koska hä on varmaan se kaikkein tuntemattomin Beatle, vaikka tekikin ehkä Beatlesin kauneimman biisin, While my guitar gently weebs (jolla muuten soittaa kitaraa myöskin Erick Clapton). Suosikki biisejäni on hyvin monta, mutta pistän niitä nyt muutaman.

While my guitar gently weebs (Mä rakastan sitä kitarasooloa, jossa Clapton ja Harrison soittaa kilpaa kitaraa... Mahtava!!!)

I am the walrus tähän liittyy tosi hauska tarina, mutta mä en nyt viitsi rasittaa teitä kertomalla sitä... Pidän tästä todella paljon, yks maailman parhaist biiseistä! Tiesittekö muuten, että biisi koottiin kolmesta Lennonin kesken eräisestä biisistä?)

Let it be (klassikko! yksinkertaisesti kaunis ja mahtava biisi!)

Across the Universe (Lennonin ääni! siis se sopii niin hyvin tähän kauniiseen, kauniiseen kappaleeseen!)

kyllä näitä on sitten vaikka kuinka paljon, mutta ilmeisesti mun täytyi sitten luetella koko beatles tuotanto 65-vuodesta eteenpäin... Olihan ennen sitäkin hienoja biisejä vaikka kuinka paljon!!!!

tsiksi

 • Ankeuttaja
The Beatles
« Vastaus #24 : Marraskuu 13, 2003, 23:11:09 »
Beatles = aivan mahtava.

Oijoi, ei oo kauaakaan kun aloin tykkäämään beatlesistä aivan kunnolla. Kuuntelin isän jotain beatles cdtä ja pidin kovasti. Koneella on jotain mp3sia. Mikään true-fani en välttämättä ole. Mutta heidän musiikkia rakastan.

Cditä itsellä ei ole. Isällä on monia. Niitä voin pölliä aina silloin tällöin ja kuunnella. Ihana beatles !