Kirjoittaja Aihe: Weed  (Luettu 10839 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Nameless

 • Ankeuttaja
Vs: Weed
« Vastaus #25 : Tammikuu 11, 2010, 14:54:11 »
Tosi hyvä sarja, omistan kaikki levyt.
Se hougen taisi olla joku psykopaatti XD.
Paljon parempi kuin hopeanuoli, jos sekin olisi piirretty samalla tavalla kuin weed, se olisi ollut parempi.
Ja oletteko kuulleet leikatun sarjan dubbaukset? Hirveät!
No onhan sitä tullut leikkaamatonkin katsottua.

Snouk

 • Ankeuttaja
Vs: Weed
« Vastaus #26 : Tammikuu 11, 2010, 18:25:23 »
Tosi hyvä sarja, omistan kaikki levyt.
Se hougen taisi olla joku psykopaatti XD.
Paljon parempi kuin hopeanuoli, jos sekin olisi piirretty samalla tavalla kuin weed, se olisi ollut parempi.
Ja oletteko kuulleet leikatun sarjan dubbaukset? Hirveät!
No onhan sitä tullut leikkaamatonkin katsottua.

Ööh, Weedistä ei ole leikattua versiota. Ja en voi ymmärtää, mitan jonkun mielestä Weed-animen piirtotyyli voi olla parempaa kuin Hopeanuolen. Sehän on täynnä järkyttäviä hömppäilmeisiä makkarakoiria! O_O En saa yöllä nukuttua tästä syystä...

Poissa Semmé

 • Sievä Sivetti
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Bumtity Bumtity Bum! My life for you!
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Weed
« Vastaus #27 : Tammikuu 11, 2010, 18:42:15 »
Itselläni on kaikki Weedot (ja kymppii asti mangoi):)
Itse en tykkää GDW:stä läheskään yhtään niin paljoa kuin GNG:stä. Vihaan Weedin piirtotyyliä. Huomaa, että on hutaisten tehty ja joskus naurattaa niitä katsellessa. Ja paljon matkittu hopsusta, mikä on kanssa hieman ärsyttävää..
Vihaan myös sarjan päähenkilöä, eli Weediä. Juuri sellainen yli ärsyttävä sankari pentu, joka olisi jättänyt Akakabootonkin eloon, jos olisi siinä taistelussa ollut. Perusteella, että jos akakabooton tappanut, niin ei olisi ollut yhtään parempi kuin sekään..
Niin ja lempihahmoni ovat.. hmm.. Eipä taida oikein olla. Ehkä Deadly Weapon :}

Mutta joo, siinä oli mielipiteeni. Kyllähän sitä katsoo..
”Teidän lakinne ja oikeutenne, ha, ha, ha, ha.  Niitähän minun pitikin ampua.”
-Homsantuu

Poissa Rasta

 • Ennustaja-akka
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Got a smile on my face, but I'm recking the place
Vs: Weed
« Vastaus #28 : Helmikuu 14, 2010, 15:41:18 »
Minulla on kaikki jaksot animesta ja jäljestä täytyy sanoa että joskus se on erittäin kökköä ja joskus todella hienoa.
Siitä on pitkä aika kun viimeksi niitä jaksoja katsoin... Muistan vain kuinka nauroin viimeisissä (viimeisessä?) jaksossa jossain kohtaa, kun Weed työntää päänsä puskasta ja näyttää aivan muumipeikolta :)
Mutta kuitenkin, niin kuin tässä on jo monesti sanottu, Weed on matkittu Hopsusta, mikä on ärsyttävää, enkä pidä hahmosta muutenkaan. Hemmetin kultasydämminen idiootti.
Hopeanuolta rakastin, en tiedä ehkä söpöt koirat talvinen maisema vetoaa minuun? Mutta Weedissä, joku helkutin mutanttikoira? Siis mitä hittoa?? Hopeanuolen idea koiralaumasta jotka aikovat tappaa jättiläiskarhun on paljon realistisempi.
Muutenkaan, jostain kumman syystä jota en osaa pukea sanoiksi, Hopsu valtasi paikan sydämmestäni (vau, tuleepa meitsiltä syvällistä tekstiä...O_o )kun taas Weed oli vain kohtalaisen hyvä jatko-osa, jonka katsoin melkeinpä pelkästä...hmm... no, velvollisuudesta. Se ei koskaan yltäisi Hopeanuolen paikalle.
« Viimeksi muokattu: Helmikuu 27, 2010, 13:19:07 kirjoittanut Rasta »
Myy, miten sinä pääsit sisään?? -Muumipeikko
Ovesta, tollo! -Pikku Myy
Ovesta??! -Muumipeikko

Poissa Akai

 • In dreams
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Lumos!
  • Akai on dA
 • Pottermore: MarauderBlood107
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Weed
« Vastaus #29 : Syyskuu 28, 2010, 13:32:31 »
Olen ollut Hopeanuoli-fani jo pienestä asti, ja kun Weedistä kuulin, pakko oli tutustua siihenkin. Pidän kyllä Weedistä, mutta ei se Hopeanuolen arvoinen suoritus ole. Olen nähnyt vain animet, ja se kuinka huonosti ne on piirretty, ottaa niin päähän. -.- Weedin "kukaan ei ansaitse kärsimystä" ajattelutapa on kyllä välillä niin arghh. Lempihahmoni ovat Jerome, Kyoshiro, GB, John ja Akame. Weed ei ehkä kuulu niihin, sillä se tosiaan ärsyttää välillä.
« Viimeksi muokattu: Syyskuu 28, 2010, 13:40:44 kirjoittanut Akai »
"Kautta Merlinin lötköimpien sepaluspöksyjen" - Ron, KV s. 251

Hidarico

 • Ankeuttaja
Vs: Weed
« Vastaus #30 : Syyskuu 28, 2010, 15:46:04 »
Weedistä sain ihan alunperin kuulla koirahullulta kaveriltani joskin en siitä sitten välittänyt. Sarjan todellinen ihkutus alkoi kun selasin googlea joskus unholaan painuneena syksynä googlen hakutuloksia ja bongasin sieltä sellaisen Weed-infosivun. Siitä vielä vuosi ja näin kirjastossa ensimmäisen DVD:n ja katsoin sen. Nyt on sitten tullut taas taukoa ja lähinnä piirtelen Weedkuvia ja uneksin niistä hahmoista. Jälki on joskus todella ihanaa ja joskus todella, todella huonoa, mutta minkäs sille. Weedissä ehkä yksi huonoimmista puolista on se raakuus, joskin se kuuluu Weedeihin ja Hopeanuoliin! Lempihahmoina ovat Jerome ja Jerome. Kuitenkin sitä mieltä, että Hopeanuolta ei voita mikään - pyörii ihan eri sarjassa.

Poissa Ihmeolio

 • Massuupukki
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • It really wasn't me...
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Weed
« Vastaus #31 : Helmikuu 18, 2011, 22:27:20 »
Tykkään katsoa Weediä, joku siinä vetää puoleensa sillä idea on kyllä ihan hyvä. En silti pidä siitä miten se on toteutettu, ne koirat näyttävät välillä niin typeriltä, kamalia otuksia... Olisi ne voinut paremminkin tehdä, Hopeanuoli on vanhempi anime, mutta koirat sentään näyttävät siinä koirilta.

Weedin haittapuolia on ehkä se, että sankaria kehutaan ultimaalisen paljon. On ärsyttävää kuunnella kun joka episodissa on "Hän on ilmiselvästi johtajan poika!" tai "Hän on kuin ilmetty johtaja!"-sontaa. Tai sitten sitä "Ooohh, noin taitava ja ihana ja paras ja mahtava ja ultimaalisen pro vaikka on noin nuori, ooohh mikä ihme hän oikein on?". Tätä lässytystä vihaan todella paljon, mutta opettelin kestämään sen, koska muuten kyllä pidän Weedistä.

Lempihahmojani.. Hmm. Kyoshiro nyt ainakin. Vanhoista Hopsuaikaisista henkilöistä pidän kovasti, varsinkin Johnista ja Akamesta. Jerome on myös hyvä henkilö, tykästyin myös BG:hen. En ole pitkään aikaan näitä katsonut joten en oikein enää edes muista kaikkia henkilöitä... Mutta Kagetora on kiva.

Ne olisi voitu toteuttaa vähän paremmin, ettei tarvitsisi miettiä että onko tuo koira, lehmä vai kissa, mutta kyllä niitä silti katsoo. Lisäksi rakastan sitä alkutunnaria, osaan sanoituksen ulkoa ja laulan aina mukana :D Lopputunnari on myös ihana, kaunis kappale. Laulaisin sitäkin jos tietäisin sanat, mutta kun en tiedä, tyydyn hyräilemään mukana.
Cadillac.

Poissa Ihmissusi

 • Vuotislainen
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Weed
« Vastaus #32 : Heinäkuu 23, 2011, 15:17:28 »
Omistan kaikki Weedit, ja lempihahmoni P4 ja kage:)

Minua ärsyttää se että piirrosjälki on todella todella surkeaa. Metsät ja muut tapahtumapaikat on kauniisti viimeisen päälle tehty mutta sitten nämä koirat ovat vain sutaistu nopeasti. Piirrosjälki heittelee villisti ja joskus koirat näyttävät kulmikkailta laatikoilta. Viimeisessä dvd:ssä kuvitus on hienoa ja siistiä, mutta muissa se on köyhää ja loukkaavaa Hopsua kohtaan.

Weed on inhottava ja hän tuo mieleen Harryn.(?) Koirien ylistys Weediä kohtaan on rasittavaa ja minua inhottaa suuresti kun koirat ähkivät ja puhisevat mitä hyvänsä tekevätkään.. Jotkut hahmot ovat suorastaan idiootteja. Weed antaa kaikille niin helposti anteeksi. Kuten nyt vaikka niille murhaaja jotka Jerome lopulta nirhaa. Jerome teki oikein ja Weed vain rages ja hääti tämän. Weed on ihan idiootti hölmö, hän oli valmis säästämään Hougeninkin. Siis ei mitään järkeä(?)

Mangana Weed on parempi, koska piirrosjälki on samanlaista kuin Ginga nagareboshi: Ginissä jota punainen jättiläinen julkaisee. Mutta harmillista vain se ettei Weed ole mangana suomenkielinen, mutta tämä ei ainakaan minua haittaa kun japania osaan.

Weed on kylmästi isäukosta matkittu, karhuista susiin asti. Karhuna toimii P4 ja susina Hougen ja tämän 700 päinen armeija (?) siis ihan oikeasti, 700?
Petyin kovasti Weediä katsoessani. Yanbugi oli kuin Sakura, valkoinen akita. Jerome John ja sitten chutoran pojat kain veljekset. Matkittu ja laimea, hopeanuolen solvausta.
Weedin pojista en ole vielä lukenut, mutta toivon että edes Ginga Densetsu: Orionilla olisi jotain tasoa Ginga Densetsu: Rikiin ja Nagare boshi: Giniin.

Poissa Taikaraita

 • Revontulisilmä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pari feeniksinsulkaa juhannuskokkoon.
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Weed
« Vastaus #33 : Joulukuu 17, 2014, 17:58:40 »
Nykyäänhän Weediä suomennetaan manganakin ja se menee jo puolessa välissä. Paljon pidempi sarja kuin Hopeanuoli, ja näistä kahdesta enemmän minun mieleeni.

Sarjan kökköisyydestä olen saanut kuulla sieltä sun täällä, Ginga-sarjoille omistetulla foorumillakin sitä haukutaan pystyyn todella usein. Itseäni animen kökköisyys ei haittaa, vaikka tiettyjä ilmeitä ja anatomiavirheitä ei voi ollakaan huomaamatta. Kuitenkin minun mielestäni on jo kunnia, kun sarjasta on jo tehty anime, ja vaikka sen jälki ei kaikkia miellytäkään, ei se tarkoita että sarja olisi ihan pepuilleen tehty. Siinä on kauniita maisemia eivätkä kaikki kuvat ole palikkapääkoiria, vaan jotkut ovat melkeinpä suoranaisia mestariteoksia. Usealle hahmolle on valittu hyvät ääninäyttelijät ja vaikka juonta onkin muutettu ja lyhennetty sekä joitain hahmoja (kuten Jouji ja Lenny) on poistettu, on jotkin animentekijöiden vapaudet aika kiinnostavia, esimerkiksi Thunderin ja Lecterin suurempi rooli animessa kuin mangassa.

Vaikka joo, olisihan se useimpien mielestä ollut mukavaa, että Weedin animesta olisi tehty parempilaatuinen, mutta itse olen jo niin kiintynyt sarjaan kaikki viat mukanaan. Itseäni enemmän tympii se, että Hopeanuolen animea pidetään jumalaisena, kun itse näen siinä taas melkeinpä enemmän vikoja kuin Weedissä, heti ensimmäisenä mainitakseni sen vanhan laadun sekä valkoisten koirien hehkun vaaleansinisenä, esimerkkinä igat ja Cross (sekä älytön suomidubbi, lel.) Toki rakastan kumpaakin ja jokaisella saa olla omat mielipiteet, mutta ei se silti oikeuta haukkua Weediä ja sen tehnyttä studiota ihan lyttyyn, kyseinen studio kun ei ollut kovinkaan kokenut piirtämään koiraeläimiä.

Weed on kuitenkin mangana parempi, ja vaikka siinäkin Takahashin tyyli muuttuu aika paljon, tykkään siitä paljon enemmän kuin edeltäjästään jo ensinnäkin hahmojen puolesta. Weed, Jerome, Tesshin, Ken, Harutora, Jouji, Kyoshiro Shirogane, Hougen, Kamakiri, Yukimura ja monet muut hahmot, joista tykkään todella paljon, ovat tätä uutta raikasta sukupolvea. Sarjan juoni on muutenkin kiinnostavampi omasta mielestä kuin Hopeanuolen, jossa keskityttiin vaan kahden suuren pahiksen voittamiseen, ympäri Japania juoksemiseen (vaikka tehdään sitä Weedissäkin, haha) ja ah, niin ihanan täydellisen upean siniverisen Ginin ylistämiseen, joka on koko sarjan ajan yksi ehdottomia inhokkihahmojani. Weedissä Gin 10v. onkin jo sitten paljon tyylikkäämpi hahmo.

Poissa Soul Spirit

 • Silli
 • Vuotislainen
 • Herra merirosvokapteeni-ninja-salamurhaaja Kenway
  • Warrior Cats RPG
 • Pottermore: Silagul
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Weed
« Vastaus #34 : Joulukuu 18, 2014, 20:43:41 »
Minä ja siskoni omistamme kaikki Ginga-sarjan suomeksi julkaistut mangat, Meteor Gin -tietokirjan, Weed-taidekirjan, Shin Gaidenit ja Weed Gaiden -mangan. Animeista löytyvät DVD:inä kaikki leikkaamattomat versiot. Aloimme keräillä ja lukea Gingaa silloin, kun Hopeanuolesta oli ilmestynyt neljä osaa mangaa.
Tykästyin kovasti GNG:hen, vaikka näin kolmisen vuotta mangasarjan julkaisun loppumisen jälkeen mielessäni on vahva ajatus, että tarina olisi voinut olla vähän monipuolisempi. Juonen monipuolisuudessa Weed mielestäni päihittää Hopeanuoli-mangat, vaikka kaikki lempihahmoni ovatkin peräisin Hopeanuolesta. Näköjään en ole ainoa, jonka mielestä Takahashin piirtotyyli on huonontunut Weedin aikana. Parhaimmillaan hänen piirrosjälkensä on mielestäni joko Hopeanuolen lopussa tai Weedin muutamassa ensimmäisessä mangassa. Ei tietenkään pitäisi valittaa, kun en itse kuitenkaan osaisi piirtää parempaa. Ja kun vielä kaiken lisäksi edelleen Weedin mangajulkaisuja luen ja uuden osan hankin siskoni kanssa joka kuukausi.
Animena pidän enemmän Weedin tyylistä, vaikka minusta asia on niin, että sekä GNG:ssä että GDW:ssä koirat ovat aika kummallisen näköisiä. Weedin eri jaksojen piirrosjälki vaihtelee lisäksi selvästi kolmen (vai peräti neljän?) huomattavasti erilaisen tyylin välillä. Yhdessä tyylissä koirat ovat juuri niitä epämuodostuneita versioita, toisessa jälki näyttää mielestäni aika paljon takahashimaiselta ja kolmas selvästi erilainen tyyli on juuri se, miksi äsken sanoin, että pidän enemmän Weedin piirtotyylistä. Animen viimeinen jakso (nimeltään Todellinen Hopeanuoli) esimerkiksi on tehty sillä tyylillä, josta eniten pidän, samoin taistelu Kaibutsua vastaan siitä kohtaa, missä kaikki ammattitappajat Jeromea lukuun ottamatta kuolevat.
Weed hahmona on sitten asia erikseen. En pidä Weedistä oikeastaan yhtään. Vaikka onkin hyvä, että ylipäällikkö yrittää olla hyvä ja oikeudenmukainen, Weed menee toisinaan liian pitkälle. Gin oli parempi johtaja, enkä olisi halunnut, että se luopuu asemastaan. En myöskään pidä Koyukista. Se vaikuttaa olevan liian tavallinen hahmo ja tulee joutumaan - mikäli saan ennustaa - pelkästään heikon ja pelastettavan naaraan asemaan. En tiedä oikeastaan yhtään, mihin suuntaan tarina on menossa Kenraalin kuoleman jälkeen, joten elättelen pientä toivoa, että Koyuki poikkeaa useimmista muista sarjan naaraspuolisista koirista ja kasvaa vahvaksi villikoiraksi (koska eikös siitä loppujen lopuksi tule villikoira, vai olenko ihan väärillä teillä arvauksineni?). Useimmat tietoni koskevat parituksia ja kuolemia, eivät niinkään juonen kronologista kulkua.
Yukimuran osa mangassa jätti myös huonon maun suuhun. Sen osa oli säälittävän pieni. Tuntui, että hahmo otettiin mukaan vain, jotta se voisi kuolla sopivan tilaisuuden tullen. Yukimura olisi ansainnut parempaa, koska se oli eräs hahmo, jonka mukaan tuloa odotin. Pidin myös Saheijista, vaikka minulla ei olekaan antaa mitään varsinaista perustelua sille, miksi pidin siitä.
Hougen sitä vastoin jäi aika laimeaksi antagonistiksi. Hahmosta puuttui syvyys. Minulle ainakin jäi sellainen kuva, että se vain oli paha (koska menneisyyden traumat) ja pyrki liian suuriin tavoitteisiin. Hougen olisi kaivannut enemmän luonnetta. Olisin myös halunnut, että John olisi saanut elää, vaikka toisaalta en olisi osannut kuvitellakaan sille parempaa kuolemaa kuin kuolema taistellen verissä päin loppuun saakka. Ja pitäähän niiden parempienkin hahmojen joskus kuolla, koska muuten sarjasta menee maku, jos kaikki parhaat jäävät aina henkiin ja ovat voittamattomia.
GNG:n susiosa oli Hopeanuolen parhaimmistoa. Battouga-tekniikat olivat hyvä keksintö ja pidin susista magiataitojen lisäksi myös sen vuoksi, koska niiden ulkonäössä oli käytetty mielikuvitusta, vaikka ne useimpien koirien tapaan edustivatkin tiettyä rotua ja niiden olisi kaiken järjen mukaan siksi pitänyt koirien tapaan näyttää rodultaan. Olisin halunnut tietää enemmän susien käyttämästä magiasta. Lisäksi minusta olisi ollut upeaa, jos koirien ja susien välisestä sodasta selvinneet sudet olisivat esiintyneet myös myöhemmissä sarjoissa (Orionin suhteen toivoa ei ole vielä menetetty, vaikka susien ilmaantuminen vaikuttaakin epätodennäköiseltä). Weediä lukiessa odotin innolla, milloin se oppii Battougansa. Ja koska Weed oppi oman versionsa yhdestä niistä kahdeksasta tekniikasta, minusta muidenkin Siriuksen soturien jälkeläisten pitäisi oppia omilta isiltään omat Battougat - tekniikoiden ideahan oli, että ne kulkevat suvussa.
Niin ja lempihahmotkin ovat vielä jääneet mainitsematta, minkä vuoksi nyt heti kirjoittamisen jälkeen muokkaan tätä viestiä. Nehän ovat siis Gin, Riki, Akame, Tesshin, Kirikaze, Kurojaki, Kurotora, John, Cross (lähinnä, koska tähän saakka tämä hahmo on Lydian rinnalla ainoa vahvan oloinen naaraskoira koko sarjassa), Kaibutsu/P4/Deadly Weapon (en epäile hahmon motiiveja) ja kenties vielä kaiken päälle Kagetora. :)
« Viimeksi muokattu: Joulukuu 18, 2014, 20:57:02 kirjoittanut Soul Spirit »
The darkness descends on quiet earth,
the night cannot know how much it's worth
Inspiring the shadows with fading
And horizon with ending