Kirjoittaja Aihe: Inhokkihahmosi?  (Luettu 99791 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Hartsa

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
  • http://www.freewebs.com/moottoriurheilu05
Inhokkihahmosi?
« : Helmikuu 18, 2007, 16:41:11 »
Nyt kun on tuo Suosikkihahmosi-topic, niin päätin luoda tällaisenkin.

Eli siis, onko kirjoissa joitakin hahmoja, joita inhoatte tai ette vain pidä erityisemmin. Miksi inhoatte juuri niitä hahmoja? Oletteko aina inhonneet niitä vai onko inhoaminen alkanut vasta myöhemmin?

Itselläni on seuraavat inhokit:

Dolores Pimento
Oli liian puolueellinen luihuisia kohtaan, ei suostunut uskomaan Voldemortin paluuta, antoi Harrylle julmia rangaistuksia siitä, että tämä kertoi totuuden, ei opettanut ollenkaan käytännössä, vaan vain teoriassa, lähetti ankeuttajat Harryn perään, joka oli täysin syytön sekä antoi pelikiellon huispauksesta kolmelle pojalle, joista yksi ei edes tehnyt mitään.

Cornelius Toffee
Muuten hän on oikein mukava ja hauska tyyppi, mutta hieman ärsytti, kun hän ei vitosessa suostunut millään uskomaan, että Voldemort on palannut.

//Huhutar poisti perustelemattomat viestit.
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 23, 2009, 15:05:47 kirjoittanut Huhutar »
Terve kaikille!

Poissa Sahara

 • Satakieli
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Re: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #1 : Helmikuu 18, 2007, 17:19:23 »
Inhoan yli kaiken Ginny Weasleyta. Äh, se on kammottava hahmo. Ensin se on ärsyttävä, koska se on niin liian ujo. Sitten hokkus pokkus, siitä tulikin koko Tylypahkan kaunein, hauskin ja suosituin tyttö. Ja se ei ollut pelkästään Harryn näkökulmasta, Pansykinhan sano, että kaikki pojat tykkää siitä. Siis yöks. En tykkää yhtään, toivottavasti sillä olisi mahdollisimman pieni osa viimeisessä kirjassa, mitä ikävä kyllä ei taida olla. Ja se sen näyttelijäkin... Joo, mut ei taida liittyä tähän. Sorry Ginny, en tykkää susta.

Toinen on Peter Piskuilan, mitä ei kyllä varmaan tarvitse juurikaan perustella. Ensin on luuseri ja roikkuu Jamesin, Siriuksen ja Remuksen kanssa. Ja sitten menee vielä ilmiantamaan Potterit ja on vielä isompi luuseri. Joo, minulta ei kyllä löydy tälle mitään sympatiaa.
Ja toivottavasti se ei koe viimeisessä kirjassa mitään sankarikuolemaa uhrautumalla Harryn puolesta tai jotain.

Poissa Thyone

 • Tylypahkan oikea ottelija
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: RainWolf2
 • Tupa: Luihuinen
Re: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #2 : Helmikuu 19, 2007, 08:24:56 »
Inhokkihahmoni numero yksi on Harry Potter. Anteeksi nyt vaan. Harry on ärsyttävän ah-niin-sankari, ei edes hyvännäköinen tai mukava ja silti kaikki tytöt tykkää siitä (magic?). Angstia Harrylla on vaikka muille jakaa (jakaisikin), mutta poika ei edes kanna angstiaan taidolla, osana itseään, vaan se on häiritsevä elementti hänen hahmossaan (Harry, me tiedetään kuinka surullinen elämäsi on, mitä kaikkea olet tehnyt ja miten sinua silti dissataan, mutta voisitko KILTTI tukkia turpasi?). Viitoskirjassa Harryn ärsyttävyys on hiottu huippuunsa, josta syystä se on ehkä inhokkikirjani. Harrya olen kuitenkin pakon edessä oppinut sietämään. Tiedän, ei ole hyvä vihata kirjan päähahmoa.

Cho Chang on sellainen nättityttö, jolla on liikaa poikaystäviä ja joka vetistelee liikaa. Vitoskirjassa Chosta jäi vähän sellainen mielikuva, että hän on kirjassa vain, että siihen saataisiin tungetuksi romantiikkaa. Cedricin kuoltua kaikki mitä hän teki oli itkeminen. Hänen persoonassaan on muutenkin jotakin jota en voi sietää. Stereotyyppinen prinsessa, jonka komeat unelmienprinssit pelastavat vuoron perään. Cholla ei ole munaa nimeksikään.

Muita ei nyt tule mieleen. Kaikissa on edes jotakin hyvää.
practice random acts of kindness

Poissa Nimue

 • broccoli
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • I’m collapsing in stellar clouds of gas.
 • Tupa: Mary Sue
Re: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #3 : Helmikuu 20, 2007, 16:55:44 »
Inhoan kammoan ja vihaan Cornelius Toffeeta.Mielistelevä, ja muutenkin aika kapeakatseinen ukkeli.
Juuri se kapeakatseisuus minua häiritsee, ja herkkä uskoisuus kuten Harry Potter 4:ssa.

Cho Chang on sellainen nättityttö, jolla on liikaa poikaystäviä ja joka vetistelee liikaa. Vitoskirjassa Chosta jäi vähän sellainen mielikuva, että hän on kirjassa vain, että siihen saataisiin tungetuksi romantiikkaa. Cedricin kuoltua kaikki mitä hän teki oli itkeminen. Hänen persoonassaan on muutenkin jotakin jota en voi sietää. Stereotyyppinen prinsessa, jonka komeat unelmienprinssit pelastavat vuoron perään. Cholla ei ole munaa nimeksikään.
Juu, yhdyn mielipiteeseen.Juuri näin on asia.:)
"You being all mysterious with your - cheekbones and turning your collar up so you look cool."

Poissa Giladra Carrion

 • Kuolonsyöjä
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ShieldFang27063
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #4 : Helmikuu 23, 2007, 10:58:56 »
Harry Potter on ehdottomasti numero yksi. Aluksi Harry oli vielä ihan suht. siedettävä, mutta muuttuu entistä vastenmielisemmäksi kaiken aikaa...
Erittäin epätasapainoinen teini, jonka jatkuvasta angstista ei loppua näy. Vaikka Harry on olevinaan niin onneton orpopoika, hän kuitenkin käyttää hyväkseen menneisyyttään ja rypee itsesäälissä korviaan myöten.
Hän luulee olevansa täydellinen jäätyään vauvana henkiin ja ilmeisesti luulee, että kaikki tanssivat hänen pillinsä mukaan. Tyttöjäkin voi pompotella miten lystää; ja tokihan heidät täytyy lempata jos on maailma "pelastettavana".
Kuolonsyöjiä ja Voldemortia Harry toki inhoaa, sillä hehän eivät välitä koko nulikasta tuon taivaallista, siinä missä muut haluavat suojella ja paapoa häntä. Toki Harrylla on muitakin syitä vihata heitä, en tarkoita, että vain tuon vuoksi...

Arthur Weasley. Ihan pakko mainita, sillä häntäkin inhoan yhtä paljon kuin hän inhoaa Lucius Malfoyta (mutta sehän ei kuitenkaan ole se pääsyy, että hän inhoaa Luciusta :))... Vastenmielinen heppu... En vain pidä. Jotenkin onneton tapaus...
« Viimeksi muokattu: Joulukuu 08, 2007, 23:05:51 kirjoittanut Giladra »
“We've all been raised on television to believe that one day we'd all be millionaires, and movie gods, and rock stars.
But we won't. And we're slowly learning that fact. And we're very, very pissed off.”

Poissa Browey

 • Vuotislainen
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #5 : Helmikuu 23, 2007, 21:26:17 »
Pitkän harkinnan jälkeen minunkin on myönnettävä, että Harry Potter on yksi koko kirjasarjan ärsyttävimmistä hahmoista. Minua ärsytti syvästi paitsi hänen käytöksensä Feeniksin killassa myös hänen pakkomielteensä Draco Malfoyn vakoilemisen suhteen Puoliverisessä prinssissä. Viidennen kirjan lukeminen oli ajoittain tuskaista ja kovan työn takana Harryn käytöksen vuoksi. Harryn menneisyydestä löytyy toki syitä hänen ajoittain raivokkaaseen käytökseensä, mutta rankat takana jo olevat tapahtumat eivät anna oikeutta raivota esimerkiksi Ronille, Hermionelle tai Dumbledorelle, jotka eivät ole tehneet hänelle mitään ja päinvastoin vain auttaneet häntä. Minä ymmärrän häntä, mutta en pidä hänestä juuri lainkaan, vaikka toivonkin, että hän saakin kukistettua Voldemortin aikanaan. Harry ei lukeutunut inhokkihahmoihin ennen Feeniksin kiltaa, enkä edes erityisemmin ajatellut häntä sankarina, joka pelastaa aina päivän, sillä jonkunhan on sekin tehtävä. Harry on aika kapeakatseinen henkilö, sillä ei yleensä suostu myöntämään olevansa vääränsä, ennen kuin se kaiken päätteeksi todistetaan.

Dolores Pimento on myös inhottava hahmo. Hän ei tunne tasapuolisuutta, mutta se ei ole peruste siihen, etten pidä hänestä, sillä ei Kalkaroskaan, joka on yksi ehdottomista suosikkihahmoistani, ole puolueeton. Pimennossa inhotti hänen pelkkä olemuksensa, vääristyneet ajatuksensa sekä teennäisyytensä. Hän on hahmona kirjassa varsin tylsä ja yksipuolinen eikä Rowling mielestäni pystynyt FK:ta kirjoittaessaan hyödyntämään Pimennon piirteitä tarpeeksi hyvin. Hän oli ilkeä koko kirjan ajan, kidutti Harrya jälki-istunnoillaan, mutta ei aikaansaanut mitään sellaista, jolla olisi ollut näkyvä merkitys viidennen kirjan loppuratkaisuissa - Deathly Hallowsissa Pimennolla voi tietenkin olla oma merkityksensä. Jos ei ole, hän oli aika hyödytön ja turha hahmo, joka aiheutti vain ylimääräistä ärtymystä.

Peter Piskuilan on oma lukunsa. Toisin kuin Pimento on Piskuilan monipuolinen ja mielenkiintoinen hahmo, joka on äärimmäisen viisas, mutta minua ärsyttää hieman se, että hän pyrkii aina olemaan puolella, jonka asiat ovat kunnossa. En ymmärrä, miksi hän edes pyrkii olemaan niin avainasemassa hyvän ja pahan taistelussa, kun hän kuolemaa pelkäävänä voisi yhtä hyvin siirtyä sodan keskeltä sivuun ja elää rauhassa koko loppuelämänsä. Minua hämmästyttää suuresti, miten hän on päässyt omaan tilanteeseensa kenties tärkeimmäksi henkilöksi koko kirjasarjan loppuhuipennusta silmällä pitäen. Peter on inhottava ja rottamainen - ja myös inhokkihahmojeni listalla. Hänessä ei ole rohkeutta lähes tippaakaan, enkä käsitä, miten hän saattoi aikanaan kuulua rohkelikkotupaan. Vaikka en pidäkään hänestä, on hän silti yksi kiehtovimmista sarjan hahmoista.

Draco Malfoy kuuluisi tavallaan tälle listalle Harryn, Pimennon ja Peterin perään, tavallaan ei. Häntä käy nykyisessä tilanteessaan sääliksi, kun hän yrittää esittää vahvaa Voldemortin ja kuolonsyöjien keskellä, kuolemaa pakoillen. Dracolla ei ollut mahdollisuutta valita puoltaan silloin, kun hänen oli se aika tehdä kuudennessa kirjassa. Toisaalta mikään ei saa minua unohtamaan neljän-viiden ensimmäisen kirjan aikana nähtyä Malfoyta, joka tunsi oleman velhomaailman aatelia ja mahtia, mutta jonka luottamus siihen, että tilanne on hänen käsissään, mureni heti, kun Lucius teljettiin Azkabaniin salaperäisyyksien osaston tapahtumien johdosta.

Poissa Crina

 • äxdee
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pilkkupallero
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #6 : Helmikuu 27, 2007, 14:03:11 »
Kaikkien aikojen inhokkihahmoni tittelin saa osakseen ilman sen kummempia miettimistaukoja Ginny Weasley. En vain yksinkertaisesti voi sietää kyseistä hahmoa. En pitänyt hänestä silloin, kun hän oli ujo ja syrjäänvetäytyvä, Harryyn pihkaantunut pikkutyttö, mutta kun hän muuttui silmänräpäyksessä upeannäköiseksi, taitavaksi huispaajaksi, joka saa kaikkien miespuolisten olentojen polvet tutisemaan plus on vielä sopivalla tavalla pippurinen ja ah, niin taitava kaikessa mihin ryhtyykään lepakonräkäherjoista alkaen. Michael/Dean/Harry-pyöritys ei myöskään pahemmin Ginnyn pisteitä silmissäni kohottanut. Joo, tietysti sitä saa seurustella ja erota mielensä mukaan, mutta tuskin Ginny oli edellisestä eronnut kun jo kietoi toisen pikkurillinsä ympärille. Lisäksi tapa, jolla Ginny kohteli Fleuria kutosessa, sai minut kiristelemään hampaitani. Tuli melkein mieleen, että Ginny on kateellinen siitä, kun ei itse saanut osakseen kaikkien jakamatonta huomiota.

Toiselle sijalle päätyy Tonks. Viidennessä kirjassa en oikeastaan kiinnittänyt häneen kovinkaan paljoa huomiota, lähinnä hän toimi pienenä piristysruiskeena siinä kaiken muun synkemmän keskellä. Kuudennessa sitten ärsyynnyin Tonksin Lupinriippuvaisuuteen. Juu, on kurjaa jos tykkäät jostakusta joka myös tykkää sinusta, muttette voi olla yhdessä, koska toinen osapuoli on päättänyt, että ansaitset jotakin parempaa, mutta ei sen takia tarvitse heittää itseään heitteille. Ja sitten sairaalasiipikohtaus kutosen lopussa sai Tonks-inhoni kohoamaan. Jokseenkin tahditonta alkaa siinä puimaan rakkauselämäänsä, kun vieressä makaa sairaalavuoteella ihminen, joka ei välttämättä edes säily hengissä.
Tuli yö ja suuret tähdet, ja hemuli rakasti yhä puutarhaansa. Se oli suuri ja salaperäinen, siellä saattoi eksyä - mutta mitä siitä, siellähän oli koko ajan kotona.

Poissa Asoalian

 • : W
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #7 : Maaliskuu 02, 2007, 16:49:44 »
Ginny Weasleystä pidin hahmona ennen, mutta viidennessä ja kuudennessa kirjassa siitä tuli ärsyttävä. Salaisuuksien kammion aikoihin Ginny sentään oli vielä kiinnostava ja uskottava (sattuneista syistä, eh), mutta sen jälkeen... Ärrh. Niin kliseinen hahmo: ensin ujo, hiljainen ja sellainen josta kukaan ei pitänyt ja sitten yhtäkkiä hänestä tulikin kaunis, hyvä huispauksessa ja vielä sellainenkin, jolla on miljoona poikaystävää. Lupaava Mary Sue, etten sanoisi. Mutta ehkä se siitä vielä seitsemännessä kirjassa johonkin suuntaan muuttuu, toivottavasti parempaan.

Muita inhokkihahmoja minulla ei oikeastaan olekaan, ellei sellaisia itsestäänselvyyksiä, joista kirjoissa annetaan niin huono kuva ettei niistä yksinkertaisesti voi pitää, lasketa, kuten esimerkiksi Pimentoa.
"You think that's hard? Try auditioning for Baywatch
and being told they're going in another direction."

Poissa Peräkylän Pete

 • Pottumainen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • All right
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #8 : Maaliskuu 02, 2007, 21:57:36 »
Ehdoton inhokkini on Cho Chang. Kamala prinsessatyyppinen egoisti. Ei tee muuta kun vain ruikuttaa ja kun Harry ei halua puhua Cedricin kuolemasta ymmärrettävistä syistä (yleensä treffeillä ei itketä kuolleita entisiä poikaystäviä) hän alkaa itkemään ja raivoaa Harrylle. Muutenkin hän käsittelee Harrya kuin jotakin omaa leikkiesinettä.
Syntyperäinen urpå

Poissa Monartha

 • seitsemäs
 • Vuotislainen
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #9 : Maaliskuu 04, 2007, 12:42:47 »
Siistiä. En ymmärrä miten joku voi inhota Harry Potteria :D  Potteristahan koko sarja kertoo. Kyllä mulle kelpais..
Tuskin minä ketään hahmoa inhoan, mutta kyllä iski paniikki prinssissä kun Harry meni tykkäilemään Ginnystä. Ei Ginnyssä niin vikaa. mutta.. Harry ja Ginny o.O eii..

Poissa Hartsa

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
  • http://www.freewebs.com/moottoriurheilu05
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #10 : Maaliskuu 04, 2007, 13:10:20 »
Siistiä. En ymmärrä miten joku voi inhota Harry Potteria :D  Potteristahan koko sarja kertoo.

Menee off-topiciksi, mutta minusta ei tarvitse pitää Harrysta ollakseen sarjan fani. Monet fanittavat Potteria sarjan tunnelman ja jännityksen eivätkä niinkään päähenkilön takia. Itse kyllä pidän Harrysta, mutta tiedän monia, jotka eivät pidä, mutta fanittavat silti sarjaa.
Terve kaikille!

Poissa castlevania

 • Enterpricen kapteeni.
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Nihilisti.
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #11 : Maaliskuu 09, 2007, 17:16:45 »
Luetellaanpas inhottavuusjärjestyksessä.

Harry Potter vie ilman muuta ykkösijan. Kaikki ihailevat häntä ja hän sanoo, että hän ei kaipaisi ihailua. Kun viitosessa häntä ei enää ihailla, hän alkaa väittää, että häntä kuuluisi ihailla, että hän oli tehnyt lukemattomia sankaritekoja ihan yksin. Hän yleistää, raivoaa, tappaa, varastaa, uhkailee ja uskoo olevansa joka asiassa oikeassa. Hänellä on paljon vihamiehiä, joista suunnilleen kaikkia hän vihaa syyttä. Kun katsoo listaa, näkee, että hänellä on suunnilleen enemmän ihmisiä, joita hän vihaa, kuin joita hän rakastaa, puhumattakaan siitä, että hänen vihamiehillään siinä olisi oikeutta olla katkeria hänelle. Kun selvisi, että Peter oli paljastanut Harryn vanhempien olinpaikan Pimeyden lordille, Harry, Sirius, Lupin ja Ron alkoivat kohdella häntä kuin syöpäläistä, välittämättä siitä kuinka paljon nöyryytystä ja pilantekoa Matohäntä oli saanut kohdata muiden Kelmien ohelta. Ennen kuin Harry oli koskaan edes puhunut Pimennon kanssa, hän tunsi vastenmielisyyttä tätä kohtaan, Dracoa, joka on saanut kestää elämässään paljon enemmän kuin Harry, hän pilkkaa ja loitsii tätä jatkuvasti, Kalkarosta kohtaan, jolla oli täysi oikeus olla katkera Kelmejä ja Harrya kohtaan, hän vannoo, ettei anna hänelle koskaan anteeksi pilkaten tätä pelkuriksi ja loitsien häneen anteeksiantamattomia kirouksia, Bellatrixin, joka sentään oli sukua Siriukselle, toisin kuin Harry, kehtaa puuttua heidän välisiin asioihinsa, vaikka on selvää, että Siriuksella oli pakkomielle serkkunsa vihaamiseen alusta asti. Hän teurastaa sokean Basiliskin tuskallisesti miekalla ja hän uskoo tehneesä sankariteon. Hän aikoo tappaa Voldemortin, ikään kuin hänellä olisi oikeus siihen ja kuin hän olisi silloin sankari. Ja lukemattomia muita asioita aina valehrocruxien ja sieppien varasteluista tunteettomaan pilkkamiseen.

Dumbledore. Päältä päin näyttää vaarattomalta vanhukselta, mutta pian nähdään ohjaamassa Harrya kohti Voldemortin tappoa, ja vohkii Kolkon sormuksen itselleen, vaikka oli aikaisemmin sanonut Tomille, että "Tylypahkassa ei suvaita varkauksia".

Siriuksen ja Jamesin sanon samaan syssyyn, vaikka James hitusen ärsyttävämpi onkin. Kaksi huligaanikaksikkoa, jotka vähät välittävät muiden, kuin ystäviensä tunteista, puhumattakaan Siriuksen raivoamisista Matohännälle, jota hän oli aina sortanut muiden kanssa. Taitaa Harry tulla Jamesiin.

Fawkes, tunteeton lintu, joka puhkoo Basiliskilta silmät tuskallisesti, vaikka minkäpä Basiliski omille kuolemaa tuottaville silmilleen voi.

Ginny, aluksi ujo tyttö, mutta joka kasvaa tunteettomaksi ja väkivaltaiseksi, joka kiroaa ihmisiä selän takaa pienimmistäkin ärsykkeistä, puhumattakaan murhayritystä Zacharias Smithiä kohtaan, joka vain selosti totuuden.

// Voisit selittää, mikä sinua niin kovasti naurattaa. Feenikseilläkin on tunteet, Fawkesilla ei ilmeisesti.

P.S. Onko nimeni tosiaan noin vaikea?

// Voidaanko puhua tunteellisesta linnusta, joka auttaa vain ystäviään?
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 22, 2007, 14:33:12 kirjoittanut castlevania »
"Oh, my offense is rank, it smells to heaven! It hath primal elder curse upon it; the brother's murder.

Exorcist

 • Ankeuttaja
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #12 : Maaliskuu 17, 2007, 19:02:19 »
Inhoan NIIN vietävästi Pimentoa. Hyi ällötys. Syitä ei tarvitse varmaan edes kertoa. Menköön vinkumaan sillä skidin äänellään vaikka hevon p*seeseen. Ja yhtä paljon inhoan myös Toffeeta. Eikä tähäänkään varmaan tarvitse mitään erityisiä kertomisia. Nuo kaks on kyllä sijalla yksi, sellaisia kun ovat, ääliöitä. Teki Harryn ja muiden elämästä täyttä sontaa vitosessa.

Myöskään uusi taikaministeri Rymistyir vaikuttaa kuutosessa tosi ärsyttävältä. >:/ Yritti udella Harrylta Dumbledoren asioita ja yritti hieroa sopimusta Harryn kanssa jotta saisi ministeriön hyvään valoon.

Cho Chang, voi luoja. Inhoan liikaa.
Cho Chang on sellainen nättityttö, jolla on liikaa poikaystäviä ja joka vetistelee liikaa. Vitoskirjassa Chosta jäi vähän sellainen mielikuva, että hän on kirjassa vain, että siihen saataisiin tungetuksi romantiikkaa. Cedricin kuoltua kaikki mitä hän teki oli itkeminen. Hänen persoonassaan on muutenkin jotakin jota en voi sietää. Stereotyyppinen prinsessa, jonka komeat unelmienprinssit pelastavat vuoron perään. Cholla ei ole munaa nimeksikään.
Erittäin hyvin puhuttu!!

Peter Piskuilan. Kamala. Järkyttävä. Voiko joku olla noin vastenmielinen. Hyi!! Kavalsi Potterit. Pelkuri pas*iainen!
Bellatrix tappoi Siriuksen, joten minä voisin tappaa hänet milloin vain. Milloin vain.
Jollakin muotoa inhoan toki myös Voldemortia. Tietysti koska sen takia monien elämä on huonolla laidalla. Vaikka toisaalta, ilman Voldemortia, eihän kirjoja varmaan olisi. Joten en nyt suoranaisesti voi sanoa inhoavani silleen...
Ja inhoan kans Kalkarosta koska se tappoi Dumbledoren... Mutta en silti inhoa sitä ihan täydestä sydämestä, sillä uskon että Kalkaros on tai voi olla hyvien puolella.

Poissa Posityyhtynen

 • Nokankopauttaja
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #13 : Maaliskuu 21, 2007, 09:21:38 »
Dolores Pimento En pidä siitä miten hänet on kuvailtu rupikonnamaiseksi, se tekee hänestä jo vastenmielisen henkilön. Mutta hänen käytöksensä ja kaikki, HYI SAASTA ! Tekisi mieli aina heittää kirja seinään, kun Pimennoto puhuu.
Cornelius Toffee Ei tämäkään iske minuun, kolmos kirjan alussa pidin häntä suhtkoht OK:na, mutta en sen jälkeen. Luulee, että Dumppis olisi ottanut hänen paikan vaikkei häntä kiinostanut taikaministeriö pätkääkään. Toffee on vainoharhainen, nykyään itsekeskeinen ääliö.
Cho Chang
Lainaus käyttäjältä: Thyone - Helmikuu 19, 2007, 08:24:56
Lainaus
Cho Chang on sellainen nättityttö, jolla on liikaa poikaystäviä ja joka vetistelee liikaa. Vitoskirjassa Chosta jäi vähän sellainen mielikuva, että hän on kirjassa vain, että siihen saataisiin tungetuksi romantiikkaa. Cedricin kuoltua kaikki mitä hän teki oli itkeminen. Hänen persoonassaan on muutenkin jotakin jota en voi sietää. Stereotyyppinen prinsessa, jonka komeat unelmienprinssit pelastavat vuoron perään. Cholla ei ole munaa nimeksikään.
AIVAN, säästän omaa aikaan kun en kerro itse tätä samaa:D
♥ When you are feeling sad, read Harry Potters and you'll be happy again, with chocolate you'll be superhappy Ü
(PS. Twilight is also good alternative)

Poissa Audra Dancer

 • Sir Emilia Sarkington
 • Vuotislainen
 • Gaze the Haze
  • Livejournal
  • Vainajala.org
 • Pottermore: HazelNight52
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #14 : Maaliskuu 28, 2007, 19:17:12 »
Vihaan... Harry Potteria! Ja vihaan myös Cho Changia, Dolores Pimentoa, ja Luna Lovekivaa. Harry on liian sankari, en pidä sellaisesta. Cho on leuhka, nättityttö (kuten on jo sanottu) ja niin prinsessa. Hyi, kamalaa. Dolores on muuten vain ärsyttävä akka, ja Luna on liian outo. Murr, sen jälkeen on hävettänyt kun susiroolihahmoni on nimeltään Luname. (Ensin keksin nimen Luname, sitten luin kirjan, ja huomasin kauhukseni, että Luna (hahmoni lempinimi, by the way) oli laitettu noin ärsyttävän tyypin nimeksi. Ärsytti. Murr.)

Catty

 • Ankeuttaja
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #15 : Huhtikuu 04, 2007, 22:23:05 »
Severus Kalkaros:

On vastenmielinen ja säälittävä henkilö. Siis se kantaa kaunaa Harrylle vuosien takaa,
koska ne ei tullu sen isän kans toimee! Sillä on vastenmielistä käytöstä :/


Dolores Pimento:

Ilkee akka! Pelkkää käytännön osuutta opiskelussa, siks et ne ei voinu uskoo dumbledoree ja
Harrya. Ja ne rangaistukset Harrylle, vaikka se puhu koko ajan totta.

Percy Weasley:

Alussa en edes kiinnittäny Percyyn huomiota miltein ollenkaan, mut se otti
aina koulun liian vakavasti. Ja työn. Työ aina kaiken edelle. Ärsyttävä tyyppi. Käänsi selkänsä
koko perheelle, ku usko enemmän ministeriötä Toffeineen!

Tuossa tuli kolme, kyllähän niitä enemmän tulis, mut nyt ei oo aikaa kirjottaa! =)

Poissa Peräkylän Pete

 • Pottumainen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • All right
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #16 : Huhtikuu 07, 2007, 23:17:51 »
Inhokkihahmojani ovat:

Kalkaros, koska hän tappoi Dumbledoren ja on muutenkin inhottava.
Draco, koska hän kiusaa jatkuvasti Harrya.
Pimento, koska hän muutti koulun sääntöjä FK:ssa mielivaltaisesti ja pakotti Harryyn kirjoittamaan omalla verellään
Voldemort, koska hän tappoi Harryn vanhemmat.

Omasta mielestäni pahiksia ei voi vihata vain koska he ovat vastenmielisiä, sillä sellaisia niiden pahiksina kuuluukin olla. Jos pahiksia ei olisi ja kaikki olisivat onnellisia, Potterit kuuluisivat maailman tylsimpiin kirjoihin.
Syntyperäinen urpå

Poissa Nathaniel

 • melkoinen kelmi
 • Hirnyrkki
 • Sukupuoli: Noita
 • neitihaamu
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #17 : Huhtikuu 19, 2007, 19:38:18 »
Lainaus käyttäjältä: castlevania
Fawkes, tunteeton lintu, joka puhkoo Basiliskilta silmät tuskallisesti, vaikka minkäpä Basiliski omille kuolemaa tuottaville silmilleen voi.

Ei millään pahalla, mutta repesin tälle. :'D Oli vaan niin pirun hyvin sanottu. Minun mielestäni Fawkes on kuitenkin todella oikeuden mukainen ja näin. Haluan säästää päähenkilön mieluiten elävänä ja näin. Ja näin..levy soi :)

Itse inhoan Peteriä. Kuinka sellainen rotta voi anella Harrylta armoa tekonsa jälkeen. Rehellisesti en pysty yhdistämään kelmejä ja Peteriä. Miten sellaiset ihmiset ovat voineet olla ystäviä?
Toinen inhokkini on Cho Chang. Itkee joka paikassa. Hahmossa ei minkäänmoista vaihtelua tai kasvamista. Liian yksipuolinen ja ei-niin-tärkeä hahmo.

Vielä muutama puolustuksen sana. Etsikää minulle kirja, jossa päähenkilö ei ole kaiken keskipiste ja joka ei lopulta tarinan mukana voitakaan ja ole kirjan tähti. Ne ovat mielestäni perustelemattomia väitteitä. Sitten vielä Jamesista ja Siriuksesta. Sirius on yksi tophahmoistani. Liian setämäinen? Tuskin. Hankkikaa itse oma huollettava, joka on ainut muisto parhaasta ystävästänne. Liian täydellinen? Kirjassa on aina joku täydellinen henkilö. Sirius on juuri hyvä, koska hänellä on naistennaurattajan maine (mikä tuo tarinaan kivan yksityiskohdan) sekä hänellä on suuri sydän isolla ässällä. Sirius ei itse pyri täydellisyyteen vaan hän tavallaan vain on.
Ottakaa nyt tuostakin sitten selvää.. :D
« Viimeksi muokattu: Toukokuu 09, 2007, 22:29:18 kirjoittanut Nathaniel »
If I'cant hear your heart beat, you are too far away

Poissa Monartha

 • seitsemäs
 • Vuotislainen
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #18 : Huhtikuu 19, 2007, 22:24:07 »
..Tarkoitatteko inhokkihahmoillanne sellaisia henkilöitä, että tekisi oikeasti mieli vain sanoa niinkuin NO PAINU SINÄ.. Taisiis. Esimerkiksi tottahantoki vaikkapa Pimento on vastenmielinen ja ilkeä pikkunilkki, mutta oikein mehevä henkilöhahmo persoonalla ja ajatuksilla. Kun kirjoissa tulee puhetta tästä rupisammakosta, niin ei ensimmäisiin ajatuksiini kuulu mene pois. Lähinnä, että mitä se nyt keksii? Tuo on ilkeää! Kuitenkin Pimennosta on mukava lukea. Hän on mielenkiintoinen

Parhaana esimerkkinähän toimii kuitenkin Voldemort. Julmetun mielenkiintoinen ja vangitseva hahmo, mutta silti kaiken pahan, epämiellyttävän ja ilkeän alku ja juuri. Kaikki me tahdomme silti tietää lisää Voldemortista?

Ja toisaalta..
Toinen inhokkini on Cho Chang. Itkee joka paikassa. Hahmossa ei minkäänmoista vaihtelua tai kasvamista. Liian yksipuolinen ja ei-niin-tärkeä hahmo.
-tuosta lauseesta löytyi mielestäni sekä aiheetonta, että aiheellista perustelua(Älkää ottako tätä liian hyökkäävästi! :D). Itkee joka paikassa. -Olisi se tylsää, jos ei mitään tekisi. Mutta se, ettei hahmosta löydy vaihtelua alkaa jo kyllästyttämään.

Vai olenko yksin ajatusteni kanssa? Ehkäpä jotkin hahmot tosiaankin herättävät yleisössä puistatuksen aaltoja.

Poissa kirja

 • Error 404: User not found
 • Vuotislainen
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #19 : Huhtikuu 22, 2007, 19:42:15 »
Ylivoimainen ykkönen:
Dolores Pimento: epäreilu, höm-höm, pakotti Harryn kirjoittamaan omalla verellään.
Toisena, vaan ei vähäisenä Dursleyt. Varmaankaan ei tarvitse selittää.

Juuri välissä(tänään kiva, huomenna tylsä) ovat
Cornelius Toffee ei tee mitään, inhoaa Dumbledorea
Rymistyir yrittää saada Harrya "kansikuvapojaksi"
Voldemort tuskin tarvitsee selitystä
Percy pettää perheensä, on Kyyryn puolella... Lista jatkuu ja jatkuu ja jatkuu...
Lestrange on vaan ärsyttävä, kidutti hulluksi Nevillen vanhemmat
Draco, Crabbe, Goyle, jotka kiusaavat Harrya
Punurmio ennustaa Harryn kuolemaa 4-5 kertaa viikossa
Kalkaros puolueellinen, tosin eräs lukemani ficci nostaa Kalkarosta
ankeuttajat en osaa selittää
Piskuilan valehtelija, puolen vaihtaja.
Ruaah, tylsä-että Hagrid-saisi-tekemistä-henkilö.

Tässä kai kaikki, muokkaan, jos unohdin jonkun.

muoks//  Zenzibar: Voldemort: on murhaaja, petturi ja haluaa valtaa hinnalla millä hyvänsä

~kirja
« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 18, 2008, 11:42:29 kirjoittanut kirja »
Jos lisäät tietoosi tilastoja, ihmiset uskovat sinua paremmin. Jo 96 %:ssa tapauksista!

Poissa Zenzibar

 • Pelastaja katsoi profiiliaan ja läikytti teetä pöydälle
 • Aurori
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • kesäinen-eskapisti-merirosvo-jedi-söpö-skotti
  • Home sweet home
 • Pottermore: BloodNight6399
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #20 : Huhtikuu 24, 2007, 15:53:14 »
HARRY JAMES POTTER!
Inhoaninohoaninhoaninhoaninhoan! Ärsyttää koko tyyppi! Aina se jotenki pääsee pälkähästä, Dumbledoren + muiden opettajien lemmikki (no Kalkarosta ja Pimentoa jos ei lasketa). Niin ja tietysti se tärkein: Harry J. Potter eli Maailman pelastaja nro. 1 ah-niin-ihana-sankari-velittumme-poika-joka-elää! Toivon, että seitsemännen kirjan jälkeen se on poika-joka-ELI!
Niin ja sitten se tärkein syy, SE AIKOO ******* TAPPAA VOLDEMORTIN!! 
Joo, tuota mieltä minä olen.

-Zenz

muoks// kirja muuten, anteeksi nyt vain, mutta olen TÄYSIN erimieltä kanssasi, sillä valitsemasi henkilöt ja niiden perustelut taistelevat täysin omiani vastaan, esim:
Voldemort tuskin tarvitsee selitystä (tarvii!)
Draco, Crabbe, Goyle, jotka kiusaavat Harrya (antaa kiusata!)
Punurmio ennustaa Harryn kuolemaa 4-5 kertaa viikossa (nii mieki!!:D jee Punurmio!)

Sori nyt vain... oli ihan pakko sanoa oma mielipide..
« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 24, 2007, 15:57:27 kirjoittanut Zenzibar »
"You're only given a little spark of madness. You mustn't lose it." -Robin Williams

Poissa Thyone

 • Tylypahkan oikea ottelija
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: RainWolf2
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #21 : Huhtikuu 25, 2007, 13:29:26 »
..Tarkoitatteko inhokkihahmoillanne sellaisia henkilöitä, että tekisi oikeasti mieli vain sanoa niinkuin NO PAINU SINÄ.. Taisiis. Esimerkiksi tottahantoki vaikkapa Pimento on vastenmielinen ja ilkeä pikkunilkki, mutta oikein mehevä henkilöhahmo persoonalla ja ajatuksilla. Kun kirjoissa tulee puhetta tästä rupisammakosta, niin ei ensimmäisiin ajatuksiini kuulu mene pois. Lähinnä, että mitä se nyt keksii? Tuo on ilkeää! Kuitenkin Pimennosta on mukava lukea. Hän on mielenkiintoinen

Parhaana esimerkkinähän toimii kuitenkin Voldemort. Julmetun mielenkiintoinen ja vangitseva hahmo, mutta silti kaiken pahan, epämiellyttävän ja ilkeän alku ja juuri. Kaikki me tahdomme silti tietää lisää Voldemortista?

Ja toisaalta..
Toinen inhokkini on Cho Chang. Itkee joka paikassa. Hahmossa ei minkäänmoista vaihtelua tai kasvamista. Liian yksipuolinen ja ei-niin-tärkeä hahmo.
-tuosta lauseesta löytyi mielestäni sekä aiheetonta, että aiheellista perustelua(Älkää ottako tätä liian hyökkäävästi! :D). Itkee joka paikassa. -Olisi se tylsää, jos ei mitään tekisi. Mutta se, ettei hahmosta löydy vaihtelua alkaa jo kyllästyttämään.

Vai olenko yksin ajatusteni kanssa? Ehkäpä jotkin hahmot tosiaankin herättävät yleisössä puistatuksen aaltoja.

Hei, tämä on loistava näkökulma. Minä vihaan hahmoja juuri siksi, etteivät ne ole mielenkiintoisia. Mielestäni esim. Cho ja Harry eivät ole. Harryn traagisen menneisyyden korostaminen käy hermoille, ja vaikka Harry onkin sarjan päähenkilö, hänet on jätetty vähän no, tylsäksi, varsinkin jos, kuten sanottua, katsoo hänen asemaansa sarjassa. Cho oli tylsä syntyessään ja tulee kuolemaan tylsänä, ennemmin tai myöhemmin. On Harryllakin hyvät hetkensä, hän vain vaikuttaa turhankin täydelliseltä.

Sen sijaan en suinkaan vihaa kaikkia Harryn puolella olevia hahmoja, esim. rouva Weasley on hössöttävyydessään hellyyttävä ja Weasleyn kaksoset tuovat kirjaan mukavasti väriä. Ronkin on kiva, kun hänellä kaikki ei aina mene putkeen. Ron on hahmona inhimillinen, kukaan ei kestä harry Potterin sidekickinä oloa vuosikausia polttamatta päreitään kertaakaan. Weasleyt ylipäätään ovat minusta ihania, Ginnystä pidän ehkä vähiten, varsinkin ensimmäisissä kirjoissa, ja hänkin on ihan kiva hahmo.

Kyseessä ei siis noin hahmojen pitämisen ja niistä pitämättömyyden puolesta ole se, millaiset roolit niillä sarjassa on, vaan millaisia itse hahmot ovat, kuinka mielenkiintoisia ne ovat etc. Voldemortin motiiveja ja elämäntarinaa on mukava seurata, ja on hienoa lukea hänestä joka kirjassa vähän lisää, ja vaikka 'velhosuvun puhdistaminen' tuskin on paras mahdollinen idea, se juontuu hänen omista kokemuksissaan. Varsinkin 6. kirjassa Dracosta paljastui paljon uutta, ja hahmo ikään kuin syveni, ja aloin pitää hänestä enemmän kuin ennen. Dracon suhde vanhempiinsa on kiehtonut minua pitkään. Dumbledore on äärimmäisen mielenkiintoinen hahmo, niin kuin oikeastaan jokainen hahmo, josta pidän. Sirius ja Severuskin kuuluvat lempihahmoihini olemmat, vaikka ovatkin kuin yö ja päivä ja vihaavat toisiaan. He nyt eivät yksinkertaisesti vaan ole tylsiä.

niin eli siis minä olen täysin samaa mieltä.
practice random acts of kindness

sooda

 • Ankeuttaja
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #22 : Huhtikuu 25, 2007, 19:09:12 »
Ihan ykkönen on kyllä ehdottomasti Kuhnusarvio. Siis sehän on tyyppi, joka kerää ympärilleen vaikutusvaltaisia tyyppejä ja käyttää heitä hyväkseen, suosii oppilaita joidenka setä/isä/täti/äiti on joku "tärkeä" tai kuuluisa henkilö. Siis ihan vastenmielinen tyyppi.

Toinen on Pimento. Tarviiko sitä edes perustella? Siis sehän oli niin inhottava ja limainen tyyppi ja laittoi Harryn kirjoittamaan omalla verellään ja suisi luihusia yms. yms.

Myös Harry alkoi jossain kohti vitosessa ja kutosessa ärsyttämään. Se on niin sankaria ja suosittu ja kaikkea että lkai siinä nyt pakostakin ärsyyntyy...

No joo, ehkä jätän tämän aiheen niille jotka osaavat kirjoittaa kunnon perustelut...XD

makkara

 • Ankeuttaja
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #23 : Huhtikuu 29, 2007, 18:56:00 »
Inhoan Dracoa. Juuri sellainen ihminen, jonka otsaan on kirjoitettu "Minun isäni on rikas, joten minulla on oikeus katsoa muita ihmisiä alaspäin". Kuudennessa kirjassa Draco ei onneksi ollut niin ärsyttävä kuin aikaisemmissa. Myös Pansyn jatkuva Dracossa roikuminen on rasittavaa ja muutenkin Pansy edustaa sellaista ihmistyyppiä, mitä en voi sietää.

Hagridistakaan en tykkää yhtään. Siihen ei oikeastaan ole mitään syytä, mutta Hagrid onvaan ärsyttävä.

Percy on myös rasittavuuden huippu. Luokallani on yksi luonteeltaan hyvin Percyn kaltainen poika, eikä häntä kestä kukaan.

Poissa Odey

 • miss marauder
 • Vuotislainen
 • I think I need a HUG <3
Vs: Re: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #24 : Toukokuu 08, 2007, 18:50:36 »
Cho Chang on sellainen nättityttö, jolla on liikaa poikaystäviä ja joka vetistelee liikaa. Vitoskirjassa Chosta jäi vähän sellainen mielikuva, että hän on kirjassa vain, että siihen saataisiin tungetuksi romantiikkaa. Cedricin kuoltua kaikki mitä hän teki oli itkeminen. Hänen persoonassaan on muutenkin jotakin jota en voi sietää. Stereotyyppinen prinsessa, jonka komeat unelmienprinssit pelastavat vuoron perään. Cholla ei ole munaa nimeksikään.
Täsmälleen samaa mieltä.

Toinen inhokki hahmoni on Lily Evans, ei Potter siis. Kuva, mikä minulle on tullut Lilysta on se, että Lily oli ylimielinen ja sellainen ihminen, joka luulee olevansa täydellinen etc. mutta kohtelee ihmisiä sen mukaan, minkä ensivaikutelman on heistä saanut.
Some days just have more memories than others