Kirjoittaja Aihe: Amazing Race  (Luettu 28457 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Browey

 • Vuotislainen
Amazing Race
« : Tammikuu 22, 2007, 17:39:43 »
The Amazing Race on yhdysvaltalainen tosi-tv -sarja, jossa 11 paria matkaa ympäri maailmaa pysähtyen välillä suorittamaan tehtäviä, joiden jälkeen saavat vihjeen seuraavasta kohteestaan. Kilpailu koostuu etapeista, joiden päätepisteillä viimeiseksi tullut pari joko tippuu kilpailusta tai menettää kaikki rahansa ja jää ilman rahaa seuraavan etapin alussa. Kun vain kolme paria on jäljellä, on vuorossa finaaliosuus, jonka voittajapari voittaa koko kilpailun saaden palkinnokseen miljoona dollaria.

Amazing Racen kuudes tuotantokausi on tällä hetkellä käynnissä Suomessa, kun taas Amerikassa alkaa keväällä sarjan 11. kausi. Kilpailuun osallistuvat parit omaavat keskenään jonkinlaisen siteen poikkeuksetta: he voivat olla naimisissa, sisaruksia, parhaita kaveruksia tai jotain muuta vastaavaa. Tällä kaudella oli mukana seuraavat 11 paria:

 • Lori ja Bolo, naimissa olevat ammattilaispainijat
 • Avi ja Joe, parhaat ystävät high schoolin ajoilta [tippuneet]
 • Lena ja Kristy, sisarukset [tippuneet]
 • Meredith ja Maria, parhaat ystävät [tippuneet]
 • Freddy ja Kendra, kihloissa olevat mallit
 • Adam ja Rebecca, seurustelevat
 • Kris ja Jon, seurustelevat kaukosuhteessa
 • Hayden ja Aaron, seurustelevat näyttelijät
 • Jonathan ja Victoria, naimisissa olevat yrittäjät
 • Gus ja Hera, isä ja tytär
 • Don ja Mary Jean, isovanhemmat [tippuneet]
- - - - - - - -

Olen katsonut Amazing Racea ensimmäisestä tuotantokaudesta saakka, välillä enemmän ja toisinaan vähemmän kiinnostuneena. Minusta tämä kuudes kausi on kuitenkin ollut tähän asti varsin hyvä, vaikka ei viidennelle olekaan vetänyt vertoja. Oletko seurannut tätä sarjaa? Miksi?

Amazing Racesta löytyy paljon hyviä puolia, toisin kuin monista muista tosi-tv -sarjoista. Paras ja nopein pari voittaa yleensä, jos säilyttävät tasonsa loppuun saakka ja pysyvät hyvissä väleissä paitsi keskenään myös muiden parien kanssa. Mikä Amazing Racessa on mielestäsi parasta?

Myös ärsyttäviä puolia on sarjassa havaittavissa, kuten aikaerojen jatkuva tasoittuminen lentoja odotellessa. Pidemmälle karkumatkalle pääsy on erittäin harvinaista, koska erot tasoittuvat joko yön tullessa tai lentokentällä. Hyvä esimerkki tästä nähdään todennäköisesti jo ensi jaksossa: Lori ja Bolo ovat tällä hetkellä tuntikausia muita perässä, mutta erot tulevat varmaankin tasoittumaan, koska ensinnäkään yöllä ei lähde lentokoneita (jos parit suuntaavat seuraavaksi Unkarista pois) ja toiseksi paikat, joissa voisi suorittaa tehtäviä (jos jäädään vielä Unkariin), ovat yöllä kiinni hyvin todennäköisesti. Mitkä asiat Amazing Racessa ärsyttävät sinua?

Mielenkiintoa sarjaan tuovat myös kilpailijat, jotka ovat valmiita tekemään lähes mitä tahansa miljoonan dollarin voittaakseen. Viime kausina sarjassa on ollut mukana mielenkiintoisia pareja, aina voittoa poikkeuksetta tavoitelleesta Colinista agressiiviseen ja itserakkaaseen Jonathaniin saakka. Mitä mieltä olet tämän kauden pareista? Ketkä ovat suosikkejasi ja keistä et pidä lainkaan?

Keskustelua.
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 23, 2007, 21:19:15 kirjoittanut Browey »

Poissa Leida

 • Hanhensulkakynä
 • Vuotislainen
Re: Amazing Race
« Vastaus #1 : Tammikuu 22, 2007, 18:20:23 »
Jaahas, Amazing Racesta jatketaan taas. Olen katsonut sarjaa ensimmäisestä tuotantokaudesta asti ja pidän edelleen. En ole muuten mikään tosi-tv intoilija (jos selviytyjiä ei lasketa), mutta Amazing Race:ssa on moniin muihin realitysarjoihin verrattuna mukavasti vauhtia ja toimintaa. Paineet ovat kilpailijoilla kovat, joten tunteet räiskyvät toisinaan varsin mielenkiintoisesti ja sellaisia kommelluksia sattuu välillä, että kyllä sitä ainakin muutaman kerran jaksossa saa naurahtaa.

Tuotantokauden taso riippuu suuressa määrin kilpailijaporukasta, koska kiinnostavat parit saavat paljon aikaan, vaikka oltaisiin vain rakkaassa naapurimaassamme, Ruotsissa. Edes mielenkiintoinen Afrikan maa ei taas sitten herätä kisaa, jos kilpailijoissa ei ole mitään erikoista. Minun suosikkini on ensimmäinen tuotantokausi, osaksi koska se tosiaan oli se ensimmäinen ja kaikki oli uutta ja ihmeellistä, kuin myös sen vuoksi, että ko. tuotantokaudella olivat parhaimmat parit. Viides tuotantokausi oli myös erittäin hyvä, tosin minua harmittaa edelleen, etteivät Colin ja Christie voittaneet sitä. Muut tuotantokaudet ovatkin olleet sitten vähän tasapaksuja, paitsi nyt käynnissä oleva on ainakin tähän asti ollut lupaava.

Aikaerojen tasoittumisesta olen aivan samaa mieltä Broweyn kanssa. Se jos mikä on ärsyttävää. Muutenkin säännöissä olisi korjaamisen varaa, ja se on oikeastaan ainut seikka, joka on minun silmissäni laskenut sarjan suosiota. Ymmärrän kyllä sen, ettei sarjassa enää olisi suuremmin jännitystä, jos jokin pari huitelisi muutaman päivän muita edellä, mutta minua kismittää silti voimassa oleva systeemi, jossa potentiaaliset parit eivät taidoistaan huolimatta pääse minkäänlaiseen etulyöntiasemaan. Ensimmäisellä tuotantokaudella Quido tosin jäi finaalikolmikossa kahdesta muusta parista niin reilusti jälkeen, ettei kiinnikuromiseen enää ollut mahdollisuutta. Minä en enää edes muista, että miten he onnistuivat typeksimään niin pahasti, vai liekö silloin systeemi ollut jotenkin erilainen. Ei sitä silloin osannut kuitenkaan ihmetellä. Toivoisin tosiaan, että Lori ja Bolo jäisivät nyt ratkaisevasti jälkeen. Ei sen vuoksi, että minulla olisi mitään erikoista heitä vastaan (vaikka eivät kyllä suosikkeihinkaan kuulu), vaan enemmänkin se, että olisi piristävää jos niin voisi käydä. Tosin luultavasti näin ei tapahdu.

Minua ärsyttää myös tehtävät, joissa on kysymys puhtaasti tuurista, esimerkkinä tämän kauden tehtäväkuoren etsiminen heinäpaaleista. Enemmän taitoa, uskallusta ja tietoa vaativia tehtäviä kaipailisin. Lisäksi minusta olisi mukavaa, jos tehtävät käsittelisivät enemmän niitä kaupunkeja, joissa kilpailijat kulloinkin ovat. Suunnistamista tiettyyn paikkaan paikkakuntalaisten ohjeilla olisi kiva katsella.

Minä kannatan nyt Gusia ja Heraa sekä lisäksi (koska en usko, että Gusilla ja Heralla paukut kuitenkaan riittävät loppuun asti) Krisia ja Jonia. Adam ja Rebecca ovat myös mukavia ja Jonathania haluaisin roikuttaa vielä mukana viihteen vuoksi. Olisi erittäin positiivista, jos naispari voittaisi kerrankin kisan, mutta sehän ei tälläkään tuotantokaudella enää ole mahdollista.
"I believe you find life such a problem because you think there are the good people and the bad people", said the man. "You´re wrong, of course. There are, always and only, the bad people, but some of them are on opposite sides."
-Terry Pratchett: Guards! Guards!-

Marnie of Gondor

 • Ankeuttaja
Re: Amazing Race
« Vastaus #2 : Tammikuu 22, 2007, 20:19:26 »
Amazing Race, ainoa tosi-tv -sarja jota katson. Olen katsonut sitä nyt jonkin kauden verran, kolmoskaudesta asti, ja tämä on edelleen sellainen sarja minkä parissa viihdyn. Puolet sen viehätyksestä itselleni johtuu varmasti siitä, että näen ainakin pikaisesti eri maita ^^ ja toinen puoli siitä että saan seurata miten ihmiset reagoi stressitilanteissa. ^^

Aikaerojen tasoitus minua ei oikeastaan haittaa, se olisi tylsää jos joku pari olisi maalissa jo paria päivää ennen toisia ^^ mutta ne tehtävät, joissa ratkaisee pelkkä hyvä tai huono tuuri ovat ärsyttäviä, kuten nyt tällä kaudella heinäpaalien auki keriminen tai viime kaudella mutapellon kyntäminen härkävoimin - siinäkin oli silti enemmän mahdollisuuksia kuin heinäpaaleissa, jos tosissaan sattuu huono tuuri niin saa keriä auki 150 paalia ennen kuin se oikea osuu kohdalle. Siinä ei taidolla tai aivoilla ole mitään merkitystä.

Eilisen kertausjakson myötä löysin itselleni suosikkiparinkin, Krisin ja Jonin - tuo pari on itselleni hukkunut niiden muiden massamalliparien joukkoon, ehkä koska ne eivät riitele ja huuda toisilleen niin että niistä "saisi" ruutuun kelpaavaa materiaalia. Edellisessä viestissäni tähän topikkiin olin ällistynyt Kendran kommenteista Senegalista ja senegalilaisista, siihen tyttöön verrattuna Krisin IQ tuntui *kovin* korkealta. Ja ehkä vielä sitäkin enemmän pidin siitä tavasta millä Kris ja Jon reagoivat saadessaan bensat päälleen kanisterista Trabantia tankatessaan - minä pidän ihmisistä joilla riittää huumori; jotka pystyvät suhtautumaan huumorilla kiireessä sattuviin kömmähdyksiin. Minä tosiaan toivon että Kris ja Jon voittaisivat. ^^ (Tai Gus ja Hera, mutta se ei tunnu kovin todennäköiseltä, vaikka se kivaa olisikin. Mutta minun puolestani kuka tahansa saa voittaa, kunhan se ei ole Kendra ja Freddy. ^^ Melkeinpä Jonathankin ennemmin.) (Ennen Lenan ja Kirstyn putoamista kannatin sitä paria - mutta ei minun sydämistymiseni tuuritehtävistä siitä johtunut. ^^)

Kaikkien aikojen suosikkiparini on varmaan ollut Reichen ja Chip, siinä oli pari jonka voitosta olin iloinen, varsinkin koska ne voittivat nimenomaan Kellyn ja Jonin.
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 22, 2007, 20:21:37 kirjoittanut Marnie of Gondor »

Poissa Mortal Illusion

 • Vuotislainen
Re: Amazing Race
« Vastaus #3 : Tammikuu 23, 2007, 10:00:20 »
Eilisen kertausjakson myötä löysin itselleni suosikkiparinkin, Krisin ja Jonin - tuo pari on itselleni hukkunut niiden muiden massamalliparien joukkoon, ehkä koska ne eivät riitele ja huuda toisilleen niin että niistä "saisi" ruutuun kelpaavaa materiaalia. Edellisessä viestissäni tähän topikkiin olin ällistynyt Kendran kommenteista Senegalista ja senegalilaisista, siihen tyttöön verrattuna Krisin IQ tuntui *kovin* korkealta. Ja ehkä vielä sitäkin enemmän pidin siitä tavasta millä Kris ja Jon reagoivat saadessaan bensat päälleen kanisterista Trabantia tankatessaan - minä pidän ihmisistä joilla riittää huumori; jotka pystyvät suhtautumaan huumorilla kiireessä sattuviin kömmähdyksiin.

Kris ja Jon vaikuttivat minunkin mielestäni ihan normaaleilta tuossa kertausjaksossa. Auttoivat Meredithia ja Mariaakin auton vaihteiden kanssa. He tai sitten Aaron&Hayden kelpaisivat minulle voittajiksi (tosin Haydenissa ärsyttää ne napaan asti ulottuvat topit, mutta anyway). Ei tuossa kertausjaksossa hirveästi mitään uutta sikäli ollut. Trabantilla ajo näytti hauskalta. En tiedä, ovatko jenkit sitten tottuneet pelkästään huippuluokan automaattivaihteisiin autoihin, kun jossain jaksossa Gus oli että "osaan käyttää autoa. Olen insinööri" tms. Tietty Trabantilla on varmaan vaikea ajaa muutenkin.
Ja katso! Voiko toista niin ylvästä näkyä olla kuin hiljaisten liekkien kurotus tähtiä kohti? (Moonsorrow: Sankaritarina)

Poissa Mortal Illusion

 • Vuotislainen
Re: Amazing Race
« Vastaus #4 : Tammikuu 29, 2007, 12:57:24 »
Olipas taas hauska jakso. Tällä hetkellä Freddy ja Kendra tuntuvat inhokkipariltani. Jessus, mitä nössöjä! Freddy vetää hirveät herneet nenään päänsä lyömisestä ja Kendra tuhertaa itkua syömiskohtauksessa. Voi hyvä ihme sentään. Syömisjuttu meni kyllä vähän överiksi. Ruualla leikkiminen on idioottimaista. Jonathan osoitti taas kannustushalunsa: "You can't do it.." Huvitti myös Aaronin ja Haydenin käsitys siitä, mitä kieltä unkarissa puhutaan, taisivat tehdä niin aikaisemminkin. Unkarilaiset eivät taida osata espanjaa yhtään sen paremmin kuin englantiakaan..
Ja katso! Voiko toista niin ylvästä näkyä olla kuin hiljaisten liekkien kurotus tähtiä kohti? (Moonsorrow: Sankaritarina)

Marnie of Gondor

 • Ankeuttaja
Re: Amazing Race
« Vastaus #5 : Tammikuu 29, 2007, 15:57:27 »
Oli aika koomista nähdä nimenomaan Jonathan rauhoittelemassa raivoavaa Freddyä. :D Tämä oli hauska jakso, Freddy tuntui valittavan kovin tyhjästä (Hera otti tällinsä paljon rauhallisemmin) ("tyhjästä" siinä mielessä että vaikka se varmasti kipeää tekikin, niin kannattaisikohan kuitenkin suunnata energia muualle kuin siihen että uhoaa kostavansa sille joka veti portin ihan tarkoituksella nimenomaan hänen naamaansa..... *silmienpyöritys*). Ja se syömiskohtaus (ruoalla leikkiminen ei ole kivaa) - siinä vaiheessa kun Kendra huomioi että "katso nyt tuota lattiaa noiden muiden tuolien alla" ja Freddy katsoo, niin minä kyllä repesin pikkuisen - ei ehkä kannattaisi sanoa tuollaista tyypille joka yrittää saada väkisin samaa soppaa pysymään sisällään. :D

Poissa Valeriana

 • Enimmäkseen harmiton
 • Reservi
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Re: Amazing Race
« Vastaus #6 : Tammikuu 29, 2007, 21:23:38 »
Minusta nuo syömistehtävät ovat aika tarpeettomia ja voitaisiin korvata jollain muulla. Tuossakin pelissä ollaan käyty maissa, joissa ihmisillä ei ole varaa soppaan, mutta näille syötetään sitä litrakaupalla, kunnes alkaa laatta lentää. Hyvä ettei lennä katsomossakin. Victoriaa kävi sääliksi kun häntä oksetti ja vähän itketti ja mies vain haukkuu. Muut kilpailijat yrittivät onneksi kannustaa häntä. Hyvä että Victoria välillä osaa sanoa Jonathanille takaisin, koska muuten olisin tosissani huolissani hänen puolestaan.
If God does not understand, then he is not God, and we have nothing to fear.

Poissa Nekomimi

 • Pallokalarakkaus
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Re: Amazing Race
« Vastaus #7 : Tammikuu 31, 2007, 17:18:39 »
Tykkään ohjelmasta, se on ainakin yllättävä. Tämän tuotantokauden suosikkini Lori ja Bolo olivat tippumassa, mutta voittivatkin etapin. Eniten minua ärsyttävät Freddy ja Kendra. Varsinkin Kendra vaikuttaa hemmotellulta, kokoajan jostain pitää valittaa. Adam ja Rebecca ovat hauskoja, jotenkin sympaattisia. Kris ja Jon vaikuttavat kisan fiksuimmalta parilta, he eivät pidä itsestään meteliä, ja osaavat selvästi arvostaa kisaa kokemuksena eikä vaan rahana.
Jonathan on yliärsyttävä, en ymmärrä miten Victoria sitä jaksaa. Mutta varmasti tässä, kuten monissa muissakin tositv-sarjoissa kärjistetään ihmisten luonteenpiirteet äärimmilleen ja näytetään ne katsojille. Mistä sitä tietää vaikka Jonathan laulaisi parilleen balladeja (tuskin...), sitä ei vaan näytetä.

Komppaan edellisiä kirjoittajia tuosta ruualla leikkimisestä. On sitä jokseenkin viihdyttävä katsoa, kun kilpailijat mättävät ruokaa. Mutta on se silti järkyttävää tuhlausta. Eikös jonain tuotantokautena pitänyt syödä läjä kaviaaria? Joka on kallista. Sille rahalle olisi voinut keksiä jotain fiksumpaa käyttöä.

Poissa Browey

 • Vuotislainen
Re: Amazing Race
« Vastaus #8 : Helmikuu 05, 2007, 17:31:11 »
Kris ja Jon ovat Gusin ja Heran taannoisen tippumisen myötä suurimmat suosikkini koko kauden voittajiksi. Tuskin koko Amazing Race -sarjan yhdelläkään tuotantokaudella olisi ollut yhtäkään paria, joka osaa ottaa tilanteet yhtä rauhallisesti ja rennosti kuin Kris ja Jon. Vaikka Amazing Race onkin heille osittain vain kokemus, pystyvät he silti kamppailemaan myös miljoonasta dollarista. Muistan heistä erityisesti Afrikan tapahtumat; samanaikaisesti, kun Kendra sanoi mielipiteensä Senegalista ja sen asukkaista Kris ja Jon uivat meressä ja leikkivät lasten kanssa, mikä minusta kertoo aika paljon näiden henkilöiden eroista.

Minun on vaikea ymmärtää, miten Jonathan ja Victoria pystyvät etappi toisensa perään taistelemaan niinkin kiivaasti kärkipaikalla taukoamattomasta riitelystän huolimatta. Luulisi, että riitely jättäisi arvet paitsi kilpailussa pärjäämiseen myös parin välisiin suhteisiin, mutta ei ilmeisesti heidän osaltaan. On käsittämätöntä, kuinka kovasta saamastaan palautteesta huolimatta Victoria pystyy joka jakson alkuun mennessä kokoamaan itsensä ja työskentelemään Jonathanin rinnalla, vaikka hänellä on varmasti suuremmat menestymispaineet kuin yhdelläkään toisella kilpailijalla tällä kaudella. Jonatjan ja Victoria taistelevat tosissaan paikasta kolmen viimeisen tiimin joukossa, tähän asti nähdyn perusteella veikkaisisin heidät sinne Krisin ja Jonin sekä Freddyn ja Kendran (tai Haydenin ja Aaronin) kanssa.

Ennen viime jakson alkua olin aika luottavainen sen suhteen, että Adam ja Rebecca tippuisivat seuraavina, mutta yllättäen he nousivat - vaikkakin pikapassin avustamana - kärkeen. Siellä he tuskin kuitenkaan pysyvät kovin kauaa, sillä he eivät yksinkertaisesti pärjää vauhdissa muille pareille - en sitten tiedä, mistä se tarkalleen johtuu, koska periaatteessa heillä pitäisi olla vahvat edellytykset kisata kilvan kärkipaikoille. Adam ja Rebecca ovat inhokkejani tällä kaudella Freddyn ja Kendran ohella tylsyytensä ja Adamin typeryyden takia. Toivottavasti he tippuvat hyvin pian.

Oikeastaan eilinen jakso oli aika väritön, sillä se sisälsi muutaman hyvän tehtävän lisäksi vain tavallista reissailua, lentokoneiden lähtöjen ja paikkojen avautumisten odottelua ja kaikkea muuta sellaista, mitä Amazing Racessa on nähty jo vuosien ajan. Oikeastaan Jonathanin ilkeät, kitkerät ja ajattelemattomat kommentit tarjosivat ainoan syyn, miksi ohjelmaa kannatti eilen edes katsoa - ja nekin kommentit olivat järkyttäviä. Ensi jaksossa näyttäisi olevan paljon enemmän tulossa, kun Victoria loukkaantuu ja Kendra ei saa henkeä - ihan vain Kendran takia toivon, etteivät kilpailijat palaa Afrikkaan, vaikka siltä se hieman vaikuttikin.

Poissa Valeriana

 • Enimmäkseen harmiton
 • Reservi
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Re: Amazing Race
« Vastaus #9 : Helmikuu 05, 2007, 19:38:52 »
Minä unohdin katsoa viimeisimmän jakson, ja käänsin kanavalle vasta melkein lopussa. Mitä se Jonathan oikein meni sanomaan, kun kaikki jakson nähneet tuntuvat kiehuvan raivosta? Miespuolinen kirjekaveri sanoi, että hänen tekisi mieli tempaista äijää turpaan.

Lainaus
Tuskin koko Amazing Race -sarjan yhdelläkään tuotantokaudella olisi ollut yhtäkään paria, joka osaa ottaa tilanteet yhtä rauhallisesti ja rennosti kuin Kris ja Jon.
Minä pidin aikoinaan niistä klovneista juuri siksi, että he eivät koskaan näyttäneet karjuvan tai riehuvan toisilleen tai muille kilpailijoille, taksikuskeista puhumattakaan.
If God does not understand, then he is not God, and we have nothing to fear.

Poissa Leida

 • Hanhensulkakynä
 • Vuotislainen
Re: Amazing Race
« Vastaus #10 : Helmikuu 05, 2007, 19:49:47 »
Minusta eilinen jakso oli ihan hyvää keskitasoa. Pidän yleensäkin Amazing Racessa kilpailun tästä vaiheesta, jolloin jäljellä olevat parit tuntee kaikki jo  niin hyvin,  ettei sekaantumisen mahdollisuutta enää ole, mutta mukana on kuitenkin vielä niin monta tiimiä, että kilpailun jännitys säilyy mukavasti ja vaihtelua riittää.

Minäkin kannatan nyt ihan täysillä Krisiä ja Jonia. En ainakaan muista heidän kertaakaan sanoneen pahaa sanaa toisilleen, vaan he tosiaan ovat positiivisella asenteella mukana. Se on oikeasti ihailtavaa. Itsekään tuskin jaksaisin olla yhtä kärsivällinen jatkuvan paineen ja univelan keskellä. Kris ja Jon tuntuvat nauttivan kaikesta, mutta eivät kuitenkaan unohda itse pääasiaa, kilpailua.

Huvitti viime jaksossa, kun Viktoria selitti, miten Jonathan osaa motivoida häntä. Varsin kummallista motivointia, sanon minä, mutta kukin tyylillään tietysti. Jos Viktoriaa kerran motivoi moinen syyllistäminen ja vähätteleminen, niin mikäs siinä. Kaikkein koomisinta on se, että Jonathan tuntuu yleensä olevan se, joka tekee ne virheet. Miten viinirypäleet voi onnistua murskaamaan väärin?

Harmi, kun ei ollut vuorossa putoamisetappi, minä olisin jo halunnut päästä eroon Haydenin valituksesta.

Minä unohdin katsoa viimeisimmän jakson, ja käänsin kanavalle vasta melkein lopussa. Mitä se Jonathan oikein meni sanomaan, kun kaikki jakson nähneet tuntuvat kiehuvan raivosta? Miespuolinen kirjekaveri sanoi, että hänen tekisi mieli tempaista äijää turpaan.

No, jokin oli taas tyypillisesti Viktorian vika (eli ei ollut), tästä Jonathan sai mainion syyn nalkuttaa. Viktoria tokaisi, että jatkat varmasti tätä, kunnes teen itsemurhan. Johon Jonathan: Kunnes teet itsemurhan, juuri niin. (En minä niitä oikeita vuorosanoja muista, jotenkin noin se meni).

Tämä minulle jäi päällimmäisenä mieleen viime jaksosta, mutta sanoi Jonathan varmasti paljon muutakin. Kaveri tosiaan on ihan täysi idiootti.
"I believe you find life such a problem because you think there are the good people and the bad people", said the man. "You´re wrong, of course. There are, always and only, the bad people, but some of them are on opposite sides."
-Terry Pratchett: Guards! Guards!-

Poissa Mortal Illusion

 • Vuotislainen
Re: Amazing Race
« Vastaus #11 : Helmikuu 06, 2007, 10:07:49 »
Lainaus käyttäjältä: Leida
Huvitti viime jaksossa, kun Viktoria selitti, miten Jonathan osaa motivoida häntä. Varsin kummallista motivointia, sanon minä, mutta kukin tyylillään tietysti. Jos Viktoriaa kerran motivoi moinen syyllistäminen ja vähätteleminen, niin mikäs siinä. Kaikkein koomisinta on se, että Jonathan tuntuu yleensä olevan se, joka tekee ne virheet. Miten viinirypäleet voi onnistua murskaamaan väärin?

Joo, en kanssa ymmärrä, miten Victoria ja Jon onnistuvat aina ryssimään kaiken. Tosiaan, mitä vaikeaa viinirypäleissä voi olla? Victoria vetää aina hirveät herneet nenään joka asiasta ja Jonathan taas huutaa jo valmiiksi. Sillä parilla olisi kyllä muutama asia selvitettävänä keskenään. Huvittavaa oli sekin viime jaksossa, että Jonathan alkoi heti siinä vaihtoehtotehtävässä (sukellus/kiipeäminen) kirkua, että valitse, koita jo päättää hirveällä hädällä. Sitten kun Victoria valitsi, niin Jonathan ilmoitti, että haluaakin sukellustehtävän. Pientä itsekritiikkiä saisi Jonathan jo oppia!

Mitä tulee muihin, Lorin ja Bolon mukanaolo on suorastaan ihmeellistä. He ovat uskomattoman surkeita ja kyllä näkee, mistä ne lihakset on hankittu. Toisaalta he ovat ihan hauskoja ihmisiä silti. Krisiä ja Jonia kannatan, kuten muutkin nähtävästi täällä. Hayden ja Aaron taas ovat alkaneet jotenkin lipsua.
Ja katso! Voiko toista niin ylvästä näkyä olla kuin hiljaisten liekkien kurotus tähtiä kohti? (Moonsorrow: Sankaritarina)

Poissa Browey

 • Vuotislainen
Re: Amazing Race
« Vastaus #12 : Helmikuu 13, 2007, 17:49:41 »
Nyt päättyi Jonathanin ja Victorian tie Amazing Racessa, vaikka vielä eilisen jakson alussa heidän tiensä näytti hyvinkin valoisalta. Mielestäni heidän tippumisensa oli harmillinen asia, koska he tarjosivat tälle kaudelle toistaiseksi enemmän lisäväriä kuin muut kilpailijat yhteensä. Oli huomionarvoista nähdä, kuinka Jonathanin stressi helpottui heti, kun hän sai kuulla tippuneensa, vaikka häneltä olisi voinut odottaa jopa täysin päinvastaista reaktiota. Jonathan oli todella mielenkiintoinen henkilö räjähdysherkkyytensä takia, vaikka oli toki myös väkivaltainen ja raivokas. Sunnuntaisen jakson aikana ajattelin, että Jonathan ja Victoria olivat varmasti alkaneet valmistautua kisaan jo kuukausia etuajassa, heti kun he saivat tietää olevansa mukana. Olen täysin vakuuttunut siitä, että ilman pientä virhettään he olisivat olleet finaalikolmikossa todennäköisesti Krisin ja Jonin sekä Haydenin ja Aaronin kanssa.

Muistan Jonathanin ja Victorian osalta etenkin tämän kauden ensimmäisen jakson. Jonathan alkoi ärsyttää muita kilpailijoita jo alkumetreillä, ja metrossa Gus ja Hera, jotka olivat muodostamassa liittoa muutaman muun parin kanssa, päättivät suunnata katseensa ensimmäisenä "siihen keltapaitaiseen". Näin jälkeenpäin tuleekin ajatelleeksi, miten Gus saattoi heti tietää, mitä Jonathanilta tullaan vielä näkemään.

Jonin ja Victorian tippuminen tarkoittaa luultavasti sitä, että finaalikolmikossa on nyt yksi vapaa paikka, ja pelkään pahoin, että se menee Freddylle ja Kendralle, sillä Lori ja Bolo ovat liian hitaita ja keskenkertaisia eikä Adamin ja Rebeccan pitäisi olla edes näin pitkällä. Kendra ei onneksi alentunut enää toista kertaa puhumaan ohi suunsa afrikkalaisista, vaikka ennen Etiopiaan lähtöä totesikin, kuinka masentavaa kehitysmaassa vierailusta tulisi. Freddy ja Kendra ovat suurimmat inhokkini, joten toivon, että he tippuvat jo seuraavien joukossa, vaikka kovin todennäköiseltä se ei tällä hetkellä vaikutakaan. Heiltä on jo nähty ja kuultu aivan tarpeeksi harkitsemattomia ja typeriä lausuntoja yhdelle kaudelle.

Adam ja Rebecca, jotka ovat Freddyn ja Kendran ohella toisia inhokkejani, jatkavat omaa erikoista linjaansa. Ajoittain luulin jo, että kisa olisi aikuistanut Adamia ja että edellisen etapin kärkipaikka olisi tehnyt hänen itseluottamukselleen hyvää, mutta taisin kuvitella liikaa. Rebecca on jo usean jakson alussa jauhanut, kuinka hänen ja Adamin suhde on ohi kilpailun päättyessä, mutta silti riitely jatkuu aina vaan, vaikka päätöksen luulisi vain helpottavan heidän välejänsä - voi olla, että Rebecalla on vaikeuksia päästää Adamista irti. Adam ja Rebecca ovat hitaita ja tyhmiä (laskematta yhtä etappivoittoa ovat he sijoittuneet etappien päätteeksi parhaimillaan viidensiksi), joten oletan ja toivon, että he tippuvat pian.

Hayden ja Aaron ovat mielestäni yksi mitäänsanomattomimmista pareista, jotka ovat koskaan Amazing Racessa olleet mukana ja päässeet näin pitkälle. He lukeutuvat neutraaleihin parivaljakkoihin, vaikka ovatkin ärsyttäneet muutamassa viime jaksossa ehkä hieman. Lori ja Bolo eivät ole tällä hetkellä kovin ärsyttäviä, mutta eivät toisaalta ole pystyneet tarjoamaan läheskään niin paljon viihdettä kuin mitä painijoilta kauden alkaessa toivoin.

Krisistä ja Jonista en oikein osaa sanoa mitään uutta. He ovat edelleen suosikkejani, mutta eivät pysty täyttämään aukkoa, jonka Jonathan jätti tippuessaan kilpailusta. He eivät ole mitenkään erityisiä ja tuntuvat aika tavallisilta, ja ovatkin suosikkejani eloisuutensa ja määrätietoisuutensa lisäksi vain sen takia, että pystyvät nauttimaan kilpailusta riitelemättä ja koska eivät toisaalta ole tehneet mitään toistaiseksi mitään järjetöntä. Nyt Jonathanin ja Victorian tiputtua tuntuvat jäljellä olevat kilpailijat järjettömän tylsiltä, ja mielestäni kiinnostavimmat kilpailijat ovat tippuneet muutaman viimeisimmän jakson aikana aina sen jälkeen, kun Gus ja Hera tippuivat huonon tuurin saattelemana. Siitä huolimatta, tehtävien ja kilpailijoiden puolesta, tämä on ollut yksi sarjan parhaista kausista - ainakin tähän mennessä.

(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)

Marnie of Gondor

 • Ankeuttaja
Re: Amazing Race
« Vastaus #13 : Helmikuu 13, 2007, 18:13:28 »
Broweyn syväanalyysin jälkeen minä osaan sanoa vain "hei hei, Jonathan" ja vilkuttaa perään ^^ Itse asiassa Jonathan ja Victoria muuttuivat minun silmissäni siedettävämmäksi siinä vaiheessa, kun Victoriasta näytettiin myös sekin puoli että se osaa pitää puolensa Jonathania vastaan. Ei tämä ainoa toisilleen raivoava pari ole sarjan historiassa ollut - Tara ja Wil nousee ensimmäisenä mieleen, ja Colin sitten taas muuten vain raivoavana -, vaikkakin minusta kyllä mielenkiintoisin. Jonathan yllätti minut rauhallisuudellaan putoamisuutisen jälkeen (vaikka mietin kylläkin että montako kertaa se piti ottaa uusiksi ^^ (huumorin yritystä)).

Edelleen pidän suunnattomasti Jonin ja Krisin puolia, ne tuntuvat niin .. normaaleilta. Hassua kyllä pidän myös Lorista ja Bolosta, minusta on mukava seurata miten toiset kilpailijat silloin tällöin kommentoivat niiden älynlahjoja mutta niin vain nämä pysyvät mukana ja ihan kohtuullisen hyvinkin vielä (sitä Unkarin fiaskoa lukuunottamatta). Ja eivät solmi mitään liittoja, kuten ei solmi Kris ja Jonkaan.

Kendra piti kielensä hyvin aisoissa tässä jaksossa, ainoastaan "etiopialaisten itsevalittu köyhyys" -sammakko sieltä taisi hypätä.

(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)
« Viimeksi muokattu: Helmikuu 13, 2007, 18:17:50 kirjoittanut Marnie of Gondor »

Poissa Mortal Illusion

 • Vuotislainen
Re: Amazing Race
« Vastaus #14 : Helmikuu 14, 2007, 10:04:46 »
Joo, Jonathan ja Victoria lähtivät, mutta yllättävän kauanhan he ehtivät viihdyttää katsojia tuolla hermoilutaktiikallaan. En sitten tiedä, mikä tuosta parista loppujen lopuksi on totuus: onko tuollainen raivoaminen vain heidän tapansa? Kyllä Victoriakin alkoi huutaa aina ääni falsetissa asiasta kuin asiasta.

Lorin ja Bolon mukanaolo ihmetyttää, he ovat jollain hullun tuurilla pysyneet mukana. Haydenista ja Aaronista pidin aluksi, mutta nyt heilläkin on vähän taso laskenut.

Kendra käyttäytyi Etiopiassa yllättävän hyvin. Tosiaan tuo itse valittu köyhyys oli ainoa sammakko. Miten joku voi silti olla noin uskomattoman typerä?? Aina voi jeesustella, että kehitysmaissa ihmiset ovat onnellisia kun heillä ei ole turhaa materiaa ja he eivät tiedä paremmasta, mutta fakta on silti se, olivat he onnellisia tai eivät, että heillä ei ole ollut varaa valita elämäntapaansa.
Ja katso! Voiko toista niin ylvästä näkyä olla kuin hiljaisten liekkien kurotus tähtiä kohti? (Moonsorrow: Sankaritarina)

Poissa Kate

 • Hänen korkeutensa
 • Reservi
 • *
 • Sukupuoli: Noita
  • Livejournal
  • Otteita elämästä lasikellon alla
 • Tupa: Puuskupuh
Re: Amazing Race
« Vastaus #15 : Helmikuu 15, 2007, 21:46:03 »
Jonathan ja Victoria ovat kyllä pariskunta, jossa vakka on löytänyt kantensa. Ensin olin tietenkin täysin Victorian puolella ja mietin, onko hän vahingossa avioitunut hullujen huoneelta karanneen kanssa (onko Jonathan muuten italialainen, sillä tempperamenttia häneltä ainakin löytyy?), mutta kyllä pariskunnan kauniimpikin osapuoli osaa tarpeen tullen päästellä täyttä kurkkua. Kuten Mortal Illusion jo edellä sanoi ääni nousee aika komeasti falsettiin aina tarpeen vaatiessa (ja usein kun huutamiselle ei ole syytä).

Lorilla ja Bololla oli aivan valtavasti tuuria Unkarissa, sillä veikkaisin, että 95% ihmisistä oli varmoja, että he putoaisivat suorilta, mutta ei.

//muoksmuoksmuoks.

(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)
« Viimeksi muokattu: Helmikuu 19, 2007, 00:05:30 kirjoittanut Kate »
"Jos mielesi tekee joskus arvostella jotakuta, hän sanoi, - niin muista, etteivät kaikki ihmiset maailmassa ole olleet yhtä edullisessa asemassa kuin sinä."

F. Scott Fitzgerard: Kultahattu

Poissa Leida

 • Hanhensulkakynä
 • Vuotislainen
Re: Amazing Race
« Vastaus #16 : Helmikuu 19, 2007, 20:25:25 »
Tämä tuotantokausi tosiaan muuttui heti tylsemmäksi, kun Jonathan ja Viktoria putosivat pelistä. Siis Jonathan olisi varmaan todellisuudessa aika vastenmielinen ihminen, enkä minä vieläkään ymmärrä miten Viktoria jaksaa tuollaista vähättelyä (vaikka toisaalta osaa tosiaan myös sanoa takaisin ja lisätä oman osansa siihen meuhkaamiseen), mutta ei tämä pari silti ärsyttänyt minua lopujen lopuksi oikeastaan yhtään. Mieluummin minä olisin heille voiton suonut kuin Freddielle ja Kendralle tai Aaronille ja Haydenille.

Nyt minä sitten toivon kovasti, että Kris ja Jos voittavat, koska ovat sen kaikin tavoin ansainneet. Rebeccasta ja Adamista pidän myös edelleen, mutta eivät he ansaitse voittoa samalla tavoin kuin Kris ja Jon. Ja tuo Adamin ainainen epävarmuus alkaa kyllä käydä jo hermoille.
"I believe you find life such a problem because you think there are the good people and the bad people", said the man. "You´re wrong, of course. There are, always and only, the bad people, but some of them are on opposite sides."
-Terry Pratchett: Guards! Guards!-

Marnie of Gondor

 • Ankeuttaja
Re: Amazing Race
« Vastaus #17 : Helmikuu 19, 2007, 23:16:06 »
Krisin ja Jonin kannatus vain voimistuu täälläkin (varsinkin nyt kun Lori ja Bolo putosi, minua ei olisi haitannut jos ne olisi sattuneet voittamaan), nuo loput parit eivät alunperinkään kuuluneet mitenkään suuriin suosikkeihini (paitsi Adam ja Rebecca eivät nyt niin pahoja ole). Harmittavainen loppu Bolon ja Lorin kisalle, muuten ne olivat johdossa koko etapin ja sitten tekivät tuon typerän mokan.

Minä en olisi uskonut että jokin televisiossa - tällaisessa ohjelmassa - näkemäni voi tehdä minut niin vihaiseksi kuin Freddy, joka ei maksanut taksikuskille koko hintaa Etiopiassa lentokentälle mentäessä. Miten se **** edes *kehtaa* tehdä sitä, jättää maksamatta kuljettajille näissä kolmannen maailman maissa (ja sitten vielä naureskelee päälle). Jos joku on maailmanomistaja-amerikkalainen ulkomailla, niin se. Ihan tuollaisissa jutuissa on minulle tarpeeksi perustetta siihen, että minä en pidä jostakusta. Okei. ^^ Emme ota tätä vakavasti. x)

Poissa Mortal Illusion

 • Vuotislainen
Vs: Amazing Race
« Vastaus #18 : Helmikuu 26, 2007, 09:44:41 »
Eilinen jakso oli ihan jees, Kiina oli mielenkiintoinen maa. Aloin inhota Freddyä vielä enemmän kuin yleensä. Hirveä juntti! Ja mikä juttu se on, että Freddy ja Kendra kutsuvat Adamia ja Rebeccaa "pikkuisiksi"? Tosi hauskaa! Olivat vielä idiootteja, kun eivät yieldanneet Krisia ja Jonia, mutta hyvä tietysti niin. Toinen ihminen, joka ärsyttää, on Hayden. Hän on pää auki koko ajan. Siinä tiilihommassakin hän vaati Aaronia koko ajan auttamaan, aivan kuin tämä olisi voinut jotain tehdä. Hirveä ripustautuja.

Seuraavaksi saisivat pudota Freddy ja Kendra. Voittajiksi Kris ja Jon, ja kahden muun parin järjestyksellä ei väliä.
Ja katso! Voiko toista niin ylvästä näkyä olla kuin hiljaisten liekkien kurotus tähtiä kohti? (Moonsorrow: Sankaritarina)

Poissa Browey

 • Vuotislainen
Vs: Amazing Race
« Vastaus #19 : Helmikuu 26, 2007, 18:07:39 »
Kun kilpailijat poistuivat Sri Lankasta, jossa he kävivät parisen viikkoa ennen tapaninpäivän 2004 tsunamia, oli viimeistään helppo todeta, että kolmen hyvän parin tippuminen peräjälkeen ei ole tehnyt itse ohjelmalle kovin hyvää. Ensin Gusin Heran ja Jonathanin ja Victorian sekä sen jälkeen Lorin ja Bolon tippuminen kilpailusta on tehnyt tästä kaudesta todella tylsän. Jonathan ja Victoria olivat loistava taistelupari vieläpä samassa joukkueessa, ja Lori ja Bolo toivat mukavaa vaihtelua näyttelijä- ja malliparien keskelle. Toisaalta sehän tosi-tv -ohjelmien riski on: kun yksi valloittava ja kiinnostava ihminen tippuu, voi koko tuotantokauden taso lässähtää kasaan. Itse eilinen jakso oli ihan mukava, yleisesti ottaenkin pidän aina vierailuista sellaisissa maissa, jossa asuvien ihmisten kielitaito ei ole itsestäänselvyys, vaikka tällä kertaa se olikin kostautua Krisille ja Jonille, jotka ovat edelleen suursuosikkejani kauden voittajiksi. Sekään ei silti vie pois todellisuutta, että Kris ja Jon ovat mielestäni aika tylsiä eivätkä eroa muista pareista kuin siten, että eivät ole tehneet toistaiseksi mitään tyhmää ja ovat selviytyneet tähän saakka riitelemättä keskenään. Oli harmillista katsoa eilen, kuinka heillä oli todella huonoa tuuria kiinalaisten taksikuskien kanssa kerta toisensa perään. Toivottavasti samanlaista vahinkoa kielitaidottomien kuskien kanssa ei tapahdu loppukauden jaksoissa kellekään parille, paitsi kenties Freddylle ja Kendralle.

Freddy ja Kendra ovat sen sijaan suursuosikkejani seuraaviksi tippujiksi. Jon osui täysin oikeaan sanoessaan, ettei Freddyn ego kestänyt olla kostamatta Adamille ja Rebeccalle, vaikka heidän olisi ollut taktisesti järkevämpää hidastaa Krisin ja Jonin matkaa. Yleisestikin ottaen tämä yield-sääntö ei minusta ole kovin hyvä ajatus, sillä paitsi että se lisää todennäköisyyttä siihen suuntaan, ettei vahvin ja nopein pari voita, ei se myöskään tarjoa yhtään lisää mielenkiintoa sarjaa kohtaan - sillä tuskin on kovin suurta merkitystä, kuka joutuu pysähtymään viideksi minuutiksi, vaikka tällä kertaa sääntö ratkaisikin viimeiseksi tulleen parin (joka ei lopulta tietenkään tippunut kilpailusta). Selviytyjissä paras kilpailija ei ole voittanut kovin usein, mutta Amazing Racessa niin on käynyt onneksi todella moneen otteeseen, toivottavasti niin on myös jatkossa.

Hayden ja Aaron alkavat näin kauden edetessä kohti tiensä päätä käydä inhottavimmiksi. Aaronissa ei yleensä ole mitään vikaa, mutta Hayden ei edes pienten ongelmien kohdatessa ole hetkeäkään hiljaa, vaan aukoo päätänsä hidastaen myös parinsa matkaa. Sunnuntaisessa jaksossa Hayden valitti siitä, että hän joutui kantamaan yhtä paljon tiiliä kuin häntä selvästi voimakkaampi Aaron. Mielestäni hän pärjäsi niiden kanssa kuitenkin ihan hyvin kokoonsa nähden ja vaikkei olisi pärjännytkään, hän olisi voinut yhtä hyvin palata hieman taaksepäin ja heittää pari ylimääräistä tiiltä menemään. Tuotantokauden kilpailijat olivat kauden alussa ihan lupaavia Gusin ja Heran, Lorin ja Bolon, Krisin ja Jonin sekä Jonathanin ja Victorian myötä, mutta parien tämänhetkisestä tasostaan paljon kertonee jonkin verran se, että Hayden ja Aaron ovat kaikessa ärsyttävyydessäänkin toiseksi paras joukkue näistä neljästä. On hieman ikävä viime kautta, jolloin loppunelikossa oli mukana Chipin ja Kimin, Colinin ja Christien sekä Lindan ja Karenin kaltaisia pareja.

Adam ja Rebecca ovat ihailtavia siinä mielessä, että sinnittelevät yhä tippumatta, vaikka joutuvatkin ensi jaksossa kerjuulle kehitysmaassa. He eivät ole olleet suosikkejani missään vaiheessa eivätkä varmasti tule olemaankaan, mutta toivon, että he näyttävät vielä Freddylle ja Kendralle ja voittavat heidät tässä kilpailussa. Katsotaan miten käy, en nimittäin olisi yllättynyt, vaikka he eivät saisi kerättyä rahaa edes taksimatkaan lentokentälle; muut kilpailijatkaan eivät luultavasti ole yhtä avokätisiä heille kuin Donille ja Mary Jeanille kilpailun alkuvaiheissa Senegalissa, sillä nyt pelataan kovilla panoksilla.

Poissa Browey

 • Vuotislainen
Vs: Amazing Race
« Vastaus #20 : Maaliskuu 05, 2007, 17:25:56 »
En käsitä, miksi Aaron antoi Haydenin suorittaa tiesulku-tehtävän siitäkin huolimatta, että Haydenin hermot olivat muutenkin olleet hyvin kireällä samana päivänä ja oli selvää, että oikeaa lukkoa etsiessä kestäisi monta tuntia ilman suurehkoa ihmettä. Ennen eilisen jakson alkua toivoin, että Freddy ja Kendra jäisivät niukasti ulos finaalista, mutta mitä pidemmälle jaksossa edettiin, alkoi Hayden ärsyttää aina vaan enemmän. Haydenilla ja Aaronilla oli huonoa tuuria taksikuskien kanssa, mutta Hayden ylireagoi todella pahasti raivotessaan jokaisen pienen vastoinkäymisen, joihin he olivat vieläpä itse syyllisiä, kohdalla. Aaron oli todella ihailtava säilyttäessään malttinsa Haydenin raivoessa vierellä. Toisaalta oli todella ärsyttävää, että finaaliin selvinneet ratkaistiin tuurilla; aiemmin tuotantokauden aikana Ruotsissa heinäpaalitehtävässä kilpailu oli kuitenkin vasta aluillaan, mutta nyt pelattiin jo tosissaan miljoonasta dollarista. Olisi ollut todella typerää, jos Hayden ja Aaron olisivat päässeet finaaliin tiputtaen esimerkiksi Adamin ja Rebeccan, jotka todella ansaitsivat finaalipaikkansa. Adam ja Rebecca ovat koko ajan saaneet taistella edes seuraavalle etapille mukaan pääsemisestä, mutta eivät lannistuneet pidemmäksi aikaa ja onnistuivat raivaamaan tiensä kolmen parhaan joukkoon.

Freddy ja Kendra ovat edelleen inhokkiparini, mutta he eivät olleet sunnuntain jaksossa yhtä ärsyttäviä kuin vielä pari jaksoa sitten. Heidän tiensä on ollut mielestäni erittäin nousujohtoinen (vielä kauden alussa ajattelin heidän tippuvan nopeasti), sillä yhtäkään notkahdusta ei ole Norjan aikasakon jälkeen nähty. Voi olla, että he voittavat koko kilpailun, mutta luulisin, että he tulevat toisiksi; Kris ja Jon ovat hallineet tätä kautta suvereenisti eikä Adamin ja Rebeccan taso yllä kilpailemaan miljoonasta dollarista tosissaan. Freddyn ja Kendran puolesta - jos siis ajatellaan koko tuotantokauden voittamista - on tosin sanottava se, että Krisin ja Jonin suoritukset ovat heilahdelleet välillä, joskin toisinaan esimerkiksi taksikuskeista johtuen.

Siitä huolimatta - tämän kauden voittajapari lienee Kris ja Jon. Freddy ja Kendra tullevat toisiksi ja Adam ja Rebecca kolmansiksi. Luulisin, että siinä käy niin, mutta tämän viikon sunnuntainahan se varmaan lopulta nähdään.

Poissa Leida

 • Hanhensulkakynä
 • Vuotislainen
Vs: Amazing Race
« Vastaus #21 : Maaliskuu 05, 2007, 18:17:18 »
Jep, se on sitten finaalikolmikko selvillä ja tuotantokausi lähenee loppuaan.

Viimeiset Kiina-jaksot ovat olleet varsin mielenkiintoisia, kun kulttuurien törmäykset ovat aiheuttaneet hankaluuksia. Kris ja Jonkin paljastivat, että osaavat muutakin kuin hymyillä, kun taksikuskien kanssa alkoi olla ongelmia. Adam ja Rebecca ovat lopettaneet riitelyn (tai sitten ne kohdat on leikattu pois) ja petranneet muutenkin, joten ansaitsivat minusta jatkopaikkansa. Viime jaksossa Aaronille ja Haydenille sattui tosiaan epäonninen päivä kaiken kaikkiaan, mutta kyllä Hayden alkoi olla täydellinen hermoraunio siinä lopussa. Olen samaa mieltä tuosta, että älytöntä ratkaista finaaliin menijät onnea vaativalla tehtävällä. Ja kaiken lisäksi se tehtävä oli vielä tuollaista kidutusta. Kolmetuhatta lukkoa... Minä olisin varmaan panikoinut yhtä pahasti kuin Hayden. ;)

Vaikka kaikki finaaliin päässeet parit ovat ns. pariskuntia, niin joukkueet ovat silti melko paljon toisistaan poikkeavia. Minäkin uskon ja toivon Krisin ja Jonin voittoon, mutta Freddie ja Kendrakin ovat olleet pelottavan vahvoja. Ja kun kaikki loppujen lopuksi voi kuitenkin ratketa vaikka taksikuskiin.
"I believe you find life such a problem because you think there are the good people and the bad people", said the man. "You´re wrong, of course. There are, always and only, the bad people, but some of them are on opposite sides."
-Terry Pratchett: Guards! Guards!-

Poissa Mortal Illusion

 • Vuotislainen
Vs: Amazing Race
« Vastaus #22 : Maaliskuu 06, 2007, 12:13:12 »
En käsitä, miksi Aaron antoi Haydenin suorittaa tiesulku-tehtävän siitäkin huolimatta, että Haydenin hermot olivat muutenkin olleet hyvin kireällä samana päivänä ja oli selvää, että oikeaa lukkoa etsiessä kestäisi monta tuntia ilman suurehkoa ihmettä. Ennen eilisen jakson alkua toivoin, että Freddy ja Kendra jäisivät niukasti ulos finaalista, mutta mitä pidemmälle jaksossa edettiin, alkoi Hayden ärsyttää aina vaan enemmän.

Joo, Hayden alkoi kyllä ottaa aivoon tosissaan. Häntä ei todellakaan olisi pitänyt päästää tekemään sellaista hermoja raastavaa tehtävää. Hayden on aina itkemässä miehensä perään heti, kun pikkuisenkin tulee vaikeuksia, avuton tapaus. En tajua, miksi Aaron kosi, varsinkaan nimiteltyään Haydenia koko kauden bitchiksi.

Minäkin pelkään, että Freddy ja Kendra voittavat. Haluaisin Krisin ja Jonin voittavan, mutta toisaalta Adam ja Rebeccakin ovat välillä ihan hauskoja.

EDIT: Lievennetty Hayden-kommentteja, tosin todettakoon, että hänen oma tuleva aviomiehensä nimitteli häntä huomattavasti enemmän..
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 09, 2007, 10:51:26 kirjoittanut Mortal Illusion »
Ja katso! Voiko toista niin ylvästä näkyä olla kuin hiljaisten liekkien kurotus tähtiä kohti? (Moonsorrow: Sankaritarina)

Poissa castlevania

 • Enterpricen kapteeni.
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Nihilisti.
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Amazing Race
« Vastaus #23 : Maaliskuu 08, 2007, 21:33:48 »
Mortal Illusion, minulla ei ole mitään sitä vastaan, että et pidä Haydenistä televisiosarjan perusteella, mutta toivoisin, että nimittelyt jätettäisiin vähemmälle.

Kosinta jakson lopussa tuntui minusta hieman Selviytyjien Amber ja Rob-vastineelta. Vaikka Adam ja Rebecca ovat suosikkiparini yhä, kuitenkin minua harmitti, että Hayden ja Aaron putosivat, sillä varsinkin tämän jakson jälkeen tajusin heidän luonteensa syvyyden.
"Oh, my offense is rank, it smells to heaven! It hath primal elder curse upon it; the brother's murder.

Poissa Mortal Illusion

 • Vuotislainen
Vs: Amazing Race
« Vastaus #24 : Maaliskuu 13, 2007, 09:57:11 »
Olipas ihan jännä viimeinen jakso. Olin kyllä tosi pettynyt, kun Freddy ja Kendra voittivat. Heidän omahyväisyytensä kasvoi uskomattomiin mittasuhteisiin kisan loppua kohti. He myös turvautuivat hivenen kyseenalaisiin keinoihin, tosin niin tekivät myös Kris ja Jon. Taksikuskille maksaminen punaisia päin ajosta voisi maksaa jonkun hengen. Ja hätätapausten valehteleminen on sekin törkeää. Mutta ahneus saa tekemään ihmeellisiä asioita.

Sitä en ymmärrä noissa tosi-tv-sarjoissa, että miksi ihmeessä asioista yritetään väkisin tehdä hirveän syvällisiä ja ihmeellisiä? Tarkoitan niitä lopun sepustuksia, joissa kaikki kehuvat toisiaan ja kertovat, miten Amazing Race muutti heidän elämänsä ja miten he ovat ylpeitä kumppaneistaan. Siis pliis, parit polttivat tv-yhtiön rahaa lentelemällä ympäri maailmaa miljoonan dollarin takia. Se on hyvää viihdettä ja varmaan hieno kokemus, mutta ei siitä tarvitsisi tehdä sen syvällisempää kuin se on.
Ja katso! Voiko toista niin ylvästä näkyä olla kuin hiljaisten liekkien kurotus tähtiä kohti? (Moonsorrow: Sankaritarina)

Poissa Browey

 • Vuotislainen
Vs: Amazing Race
« Vastaus #25 : Maaliskuu 13, 2007, 18:17:33 »
Amazing Race sai Feddystä ja Kendrasta kiistattomasti kaikkien aikojen vihatuimman voittajaparin. Kun kilpailijat olivat kiertäneet kymmeniä tuhansia kilometrejä ympäri maailmaa, käyneet yli kymmenessä maassa, suorittaneet kymmeniä toinen toistaan vaikeampia tehtäviä ja valmiina syömään kaksi palaa pitsaa, piti tämänkin kauden loppuun saada se ajan myötä niin legendaarikseksi muodustunut sanonta "I can't do this." Freddy ja Kendra taistelivat miljoonasta, mutta Kendra hädin tuskin pystyi syömään paria palaa pitsaa. Kendra ihmisenä on aika epätoivinen: sen osoittaa muun muassa virkailijalle valehteleminen lentokentällä, vaikka tällä ei ollut mitään mahdollisuutta päästää kaksikkoa koneeseen. Voittajapari alkoi muutaman viimeisen jakson aikana muuttua siedettävämmäksi, mutta ei sekään saa unohtamaan Kendran kommentteja Afrikasta.

Kris ja Jon sortuivat finaalijaksossa yllättävän moneen outoon virheeseen; oli todella erikoista, etteivät he vaivautuneet tarkistamaan nopeinta lentoja kuin yhdeltä virkailijalta, vaikka kyseessä oli kuitenkin miljoona dollaria. Heidän voitontahtonsa ei ollut läheskään Freddyn ja Kendran tasolla, mutta mielestäni se ei ole välttämättä negatiivinen piirre: he saivat tästä kilpailusta paljon enemmän irti kuin voittajapari tai kukaan muukaan kilpailija, vaikka eivät tulleetkaan maaliin ensimmäisinä. Kris ja Jon nauttivat tästä kilpailusta paljon, eivät antaneet stressin ja paineiden voittaa heitä ja suhtautuivat todella hienosti toiseen sijaansa. Vaikka he lopulta muodostivatkin aika tylsän kaksikon, olivat he todella ihailtavia henkilöitä, joille olisin todellakin suonut sen miljoonan.

Adam ja Rebecca eivät päässeet oikein missään vaiheessa taisteluun mukaan. He saivat sinnitellä päästäkseen mukaan finaaliin, eivätkä sitten siellä enää pysyneet muiden perässä, koska eivät onnistuneet pääsemään samoille lennoille Krisin ja Jonin sekä Freddyn ja Kendran kanssa. Olisi ollut mielenkiintoista nähdä, mikä olisi ollut kaksikon rooli finaalissa, jos heille olisi annettu kunnollinen tilaisuus. Olen todella positiivisesti yllättynyt tämän kaksikon saavutuksista, jotka tulivat kovan työn ja suurten esteiden kautta. Tuskin mikään pari koskaan on joutunut Amazing Racessa kohtaamaan yhtä monta pelkoa kuin Adam ja ylittänyt oman tasonsa yhtä useasti kuin hän ja Rebecca. Heidän lähtökohtansa olivat kiistattomasti äärimmäisen huonot, mutta he ylittivät maksimitasonsakin kirkkaasti. Olen todella iloinen heidän puolestaan, vaikka he eivät suosikkeihini lukeutuneetkaan.

Nyt on tämäkin kausi paketissa. Mielestäni tämä oli yksi Amazing Racen kaikkien aikojen parhaista tuotantokausista. Saimme nähdä monta uutta kiinnostavaa henkilöä: periksiantamattomat Gus ja Hera, ärsyttävät Freddy ja Kendra sekä ikuisen taisteluparin Jonathan ja Victoria. Harmi, että lopulta finaaliin selviytyneet parit olivat niinkin huonoja: muuten tämä olisi ollut kirkkaasti kaikkien aikojen paras kausi. Nyt tämä on kuitenkin paketissa ja voi odottaa kaikessa rauhassa Selviytyjät Guatemalan alkamista parin viikon päästä sunnuntaina.

//Leida, Amerikassa on ollut kymmentä ensimmäistä kautta koskenut epävirallinen äänestys, jossa on käynyt ilmi kaikkein suosituimmat kilpailijat. Sadankahdentoista parin joukosta Feddy ja Kendra ovat jaetulla 95. sijalla, joka on huonompi kuin yhdelläkään toisella voittajalla tai edes finalistilla. Muista kuudennen kauden finalisteista Adam ja Rebecca ovat sijailla 40 ja Kris ja Jon 7. sijalla.
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 14, 2007, 08:12:23 kirjoittanut Browey »

Poissa Leida

 • Hanhensulkakynä
 • Vuotislainen
Vs: Amazing Race
« Vastaus #26 : Maaliskuu 13, 2007, 20:45:38 »
Pettynyt olin minäkin, kun Freddy ja Kendra veivät voiton. Loppu oli taas leikattu niin jännästi, että vaikka tiesin, että Kris ja Jon ovat liikaa Freddya ja Kendraa jäljessä eikä heillä ole voittomahdollisuuksia, niin en voinut silti olla toivomatta. Siinä vaiheessa, kun Freddy ja Kendra hyppäsivät Philin kaulaan, minä häivyin television edestä. Ei huvittanut yhtään katsoa niiden voitonjuhlintaa ja Krisin ja Jonin pettymystä (jos ne nyt edes kovasti pettyneitä olivat, enhän minä tiedä, kun en katsonut). Ärsytti tuo Freddyn ja Kendran voitto niin kovasti, että minun piti toistella itselleni, ettei tämä loppujen lopuksi ollut kuin tv-sarja. ;) Freddy ja Kendra kyllä kieltämättä olivat vahva pari ja pelasivat yhteenkin suurimman osan aikaa. Ne moneen kertaan mainitut Afrikka-kommentit ja heidän yleinen asenteensa vain häiritsivät niin paljon, ettei tosiaan tullut heidän voittonsa puolesta iloittua.

Minäkin pidin yleisesti ottaen tästä kaudesta kovasti. Maissa oltiin jotenkin tavallista pidempään ja se teki kaudesta tietyllä tavalla selkeämmän ja tasapainoisemman. Pareista monet olivat mielenkiintoisia ja toisistaan erottuvia ja jotkut, kuten Jonathan ja Viktoria, pitkäksi aikaa mieleenpainuvia.

Amazing Race sai Feddystä ja Kendrasta kiistattomasti kaikkien aikojen vihatuimman voittajaparin.

Ihan mielenkiinnosta, perustuuko tämä johonkin faktaan? Ei sillä nyt niin väliä ole, minusta oli vain mielenkiintoista tietää, että minun lisäkseni oikeasti monet muutkin vihaavat näitä kahta.
"I believe you find life such a problem because you think there are the good people and the bad people", said the man. "You´re wrong, of course. There are, always and only, the bad people, but some of them are on opposite sides."
-Terry Pratchett: Guards! Guards!-

Poissa talitintti

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Skeptinen pessimisti
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Amazing Race
« Vastaus #27 : Maaliskuu 18, 2007, 13:21:48 »
Amazing Race sai Feddystä ja Kendrasta kiistattomasti kaikkien aikojen vihatuimman voittajaparin.

Ihan mielenkiinnosta, perustuuko tämä johonkin faktaan? Ei sillä nyt niin väliä ole, minusta oli vain mielenkiintoista tietää, että minun lisäkseni oikeasti monet muutkin vihaavat näitä kahta.

Heh, pakko myöntää, että minäkään en mitenkään hirveästi pitänyt Fredystä ja Kendrasta he olivat jotenkin raivostuttavia koko kisan ajan. Sekä tämä paljon puhuttu asenne Afrikkaan. Finaali kolmikosta olisin halunnut Krisin ja Jonin voittavan. Kuitenkin he todellakin sortuivat pahoihin virheisiin finaalissa ja hävisivät kyllä todella niukasti. Adam ja Rebecca olivat hieman ailahteleva pari. Välillä he vihasivat toisiaan ja välillä he olivat eroamassa kun taas lopussa he olivat niin rakastavaisia. Suorastaan hupaisa pari.

Käytännössä koko kisan suosikkejani olivat Hayden ja Aron ja olikin harmi, että he tippuivat niin vähän aikaa ennen finaalia. Kosinta oli kyllä suloinen. Kokonaisuudessaan kilpailu oli mielenkiintoinen ja mielenkiintoinen seurata.
Kirk: My Nikon is state of the art. Max: Oh, I've got a Nikon too. It's an N64 with 3D matrix metering, 35 to 210 zoom. What have you got? Kirk: It's a Nikon. (Gilmore Girls)
---
Rory: I just don’t want to be queen. Tristan: Me either [pause] King - I don’t want to be king. (Gilmore Girls)

Poissa Browey

 • Vuotislainen
Vs: Amazing Race
« Vastaus #28 : Elokuu 08, 2007, 21:30:49 »
Amazing Racen seitsemäs tuotantokausi alkaa sekin alkusyksyllä, tarkemmin ottaen syyskuun toisena päivänä vanhalla ohjelmapaikallaan sunnuntai-illoissa 21.00-22.00. Mukana seitsemännellä matkalla maailman ympäri on yksitoista paria, joista yhden tuntee luultavasti jokainen CBS:n reality-sarjoja seurannut.

Mukana ovat:

 • Susan ja Patrick, äiti ja poika
 • Ray ja Deana, seurustelevat
 • Ron ja Kelly, seurustelevat
 • Uchenna ja Joyce, naimisissa
 • Brian ja Greg, veljekset
 • Ryan ja Chuck, parhaat kaverit
 • Meredith ja Gretchen, naimisissa olevat eläkeläiset
 • Megan ja Heidi, ystävät
 • Lynn ja Alex, seurustelevat
 • Debbie ja Bianca, pitkäaikaiset ystävät
 • Rob ja Amber, kihloissa
« Viimeksi muokattu: Elokuu 09, 2007, 12:50:26 kirjoittanut Browey »

Phoebe

 • Ankeuttaja
Vs: Amazing Race
« Vastaus #29 : Elokuu 08, 2007, 23:53:31 »
Kivaa kun uusi kausi alkaa jo noin pian. Olen koittanut Mtv3:n sivuilta katsoa jos siellä lukisi milloin uusi kausi alkaa, mutta ei siellä vieläkään sitä lue.
Valitettavasti tiedän kyllä jo voittajan, olisi kivempaa seurata ilman että tietää kuka voittaa. Amazing Race on yksi suosikkiohjelmistani, olen muistaakseni katsonut jokaisen tuotantokauden mitä Suomessa on tähän mennessä näytetty, ja tämän aijon myös katsoa.
Viime kausi oli tosi hyvä, en vaan tykännyt yhtään Freddysta ja Kendrasta, petyin kun ne voitti. Adam ja Rebecca olivat finaalikolmikosta suosikkejani.

Poissa Elosäde

 • Wanhus
 • Vuotislainen
Vs: Amazing Race
« Vastaus #30 : Syyskuu 02, 2007, 22:41:36 »
Nohnoh, johan sinne oli jok'ikinen klisee- ja kiintiöryhmä saatu hommattua. Vanhukset, homot, vanhempi/lapsi, veljekset ku ilvekset, ihkut bestikset, tukevat maalaisjuntit, tummaihoiset, kovalla kilpailuvietillä varustettu pari (tai siis mies) ja pari blondia. Okei, ei siellä sentään kaksosia ollut, mutta ne kämppikset oli ihan samannäköisiä. Onko näihin ihmisiin saatu kaikki mielenkiintoiset ihmisparit, kun aina tuntuu olevan samanlaisia ihmisiä? Heti kyllä muistin miksen ollut pitänyt Robista Selviytyjissä, jotenkin se asenne "johan me ollaan voitettu tämä kisa" vai miten se meni. "Jos ei voitetakaan ni johan me ollaan saatu miljoona". Tuntui todella epäreilulta, kun se yksi auttoi niitä... Ainut taustaltaan mielenkiintoinen oli tämä mies, joka oli ollut sotavankina Irakissa, mutta jotenkin senkin "hienous" tuntui kuivuvan kokoon kun hän kertoi siitä sille yhdelle miehelle (jolla selkeästi kova kilpailuvietti). Sanoiko se, ettei aio kertoa sitä monelle (ja silti kertoi heti?) vai mitä minun korvani ovat kuulleet?

Mielenkiintoni itse kisaa kohti kyllä lopahti aika pian. Ehkä tätä ei tule tälläkään kertaa katsottua loppuun, katsotaan nyt kuinka tylsiä sunnuntai-illoista muodostuu. Kausi kyllä vaikutti samalta laadulta kuin aiemmatkin, onko edes mitään uusia jippoja keksitty?
"Insinööri on ihmisenä osaamistaan suurempi ihme" -Esa Saarinen

Poissa Leida

 • Hanhensulkakynä
 • Vuotislainen
Vs: Amazing Race
« Vastaus #31 : Syyskuu 03, 2007, 15:56:34 »
Täytyyhän tuota Amazing Racea taas seurata.

Olihan sinne kaikki kliseet kasattu, joo, mutta sinänsä se kyllä helpottaa ohjelman katsomista, kun joukkueet on helpompi painaa mieleen. Mutta tosiaan, onko siellä tuotantokaudesta toiseen oltava ne vanhukset, homot, tummaihoiset yms. (ei sillä että minulla olisi mitään näistä ketään vastaan). Noiden stereotypioiden ehkä toivotaan tuovan selkeyttä ja väriä sarjaan, mutta periaatteessa mielenkiintoiset ja vahvat persoonat ovat juuri se, mikä tekee tuontantokaudesta hyvän tai huonon, eikä siihen paljon vaikuta, että sattuuko olemaan tummaihoinen tai identtinen kaksonen (joita ei kyllä tosiaan tällä kaudella ollut). Äiti ja poika oli kyllä sinänsä ihan mielenkiintoinen pari, kun sellaista ei kai aikaisemmin ole ollut. Toisaalta isä ja tytär, isä ja poika sekä äiti ja tytär löytyvät jo edellisiltä tuotantokausilta, joten olihan se korkea aika täydentää sarja. ;D

Sehän on selvää, että Rob ja Amber ovat mukana katsojien kalastelemiseksi, eivätkä ne kovin tosissaan vaikuttaneet edes olevan kisassa, ottaen huomioon juuri nuo Jessien mainitsemat lausahdukset siitä, miten niillä on jo miljoona, joten ei sen väliä, jollei voitto osu kohdalle. Minusta Rob oli oikeasti fiksu kaveri All-Starsissa (olisi saanut voittaa), mutta en minä mitenkään hirveästi ole siitä missään vaiheessa pitänyt. Ihan mielenkiintoista sitä ja Amberia Amazing Racessa on kutenkin katsella.

Minusta naisparin olisi jo korkea aika napata voitto, mutta en minä kumpaakaan näistä blondijoukkueista osannut kuitenkaan ruveta kannattamaan. Katsotaan nyt sitten. Se sotavankikaveri oli jotenkin surkuhupaisa, minusta se yritti kalastella pisteitä menneisyydellään. Juuri ne selitykset sille toiselle miehelle ja sitten se kommentti Limasta: "Ihan kuin Bagdadin keskusta."

Muuten mitään erikoisen mielenkiintoista ei tapahtunut, paitsi minä en ymmärrä, että miten niin monet onnistuivat sähläämään siinä hiekkakuopan kaivamisjutussa. Olisiko ehkä kannattanut vilkaista ne kaikki kellonajat ennen kuin rupesi kaivamaan? Ei ihme, että ne kaksi kaveria ihmettelivät, että onko 7.00 ennen 7.40, kun tulivat liki viimeisinä paikalle ja saivat silti paremman lennon. Kyllä minuakin olisi ruvennut epäilyttämään, että onko tässä jokin konnankoukku, kun eiväthän kaikki muut voi olla niin tyhmiä.
"I believe you find life such a problem because you think there are the good people and the bad people", said the man. "You´re wrong, of course. There are, always and only, the bad people, but some of them are on opposite sides."
-Terry Pratchett: Guards! Guards!-

Poissa Browey

 • Vuotislainen
Vs: Amazing Race
« Vastaus #32 : Syyskuu 03, 2007, 17:36:40 »
Mutta huhu kertoo, että tänä vuonna he tulevat Suomeen. ;) Onneksi pikkuveli seuraa tätä, se voi sitten ilmoittaa kun/jos se jakso tulee.
Amazing Racen kilpailijat kävivät Suomessa itse asiassa vasta kymmenennellä tuotantokaudella, ja koska eilen alkoi vasta seitsemäs kausi, niin kuuluu varmasti parisen vuotta ennen kuin kyseinen jakso nähdään Suomessa.

Mielestäni Robia ja Amberia ei voi tuomita sillä perusteella, että he ovat mukana tällä kaudella tienaamassa rahaa matkaillen ympäri maailmaa ja samalla keräämässä muistoja. Luulisin heidän päässeen mukaan katsojalukujen nousemisen toivossa. On tosin varsin vaikeaa sanoa, onko heidän mukanaolonsa positiivinen vai negatiivinen asia sarjan katsojaluvuille – luultavasti ainakin aluksi positiivinen - sillä he eivät olleet kovin suosittuja Selviytyjien All-Stars – kaudella. Muut kilpailijat eivät reaktioidensa perusteella ottaneet Robia ja Amberia kovin lämpimästi vastaan, mitä en ihmettele lainkaan: he ovat jo saaneet osansa, ja monilla – kuten ainakin Ronilla ja Kellyllä sekä Uchennalla ja Joycella – on parempiakin kohteita mahdollisille voittorahoille kuin mitä Robilla ja Amberilla luultavasti olisi. Mielestäni on hieman epäreilua että heillä on etulyöntiasema maissa jossa joko Selviytyjät tai heidät tunnetaan – muiden parien tehtäväksi tuleekin nujertaa heidän asettamansa vastus. Uskon Robin ja Amberin olevan vaarallisia vastustajia, sillä vaikka he jäivät aluksi reilusti muiden jälkeen, nousivat he saamansa avun takia ensimmäisen jakson lopussa todella korkealle. Selviytyjissä he eivät oikein koskaan välittäneet muiden ihmisten tunteista ja keskittyivät vain voittoon: nähtäväksi jää, tuleeko pari käyttämään likaisia keinoja tällä seitsemännellä tuotantokaudella samaan tapaan kuin Selviytyjissä.

Suurimmat sympatiat kauden avauksessa keräsi luonnollisesti Irakissa taistellut ja sotavangiksi joutunut Ron. Toivoisin tällä hetkellä hyvää menestystä hänelle ja Kellylle, koska heillä vaikuttaisi olevan erinomainen tarkoitus mahdollisille voittorahoille. Uchenna ja Joyce jäivät avausjakson perusteella varsin etäisiksi, mutta tavallaan toivoisin heidänkin menestyvän saadakseen kovasti odottamansa lapsen. Muuten parit ovat tosiaan todella tavanomaisia. Vanhuskiintiön täyttävät tänä vuonna Meredith ja Gretchen, jotka monien muiden aiemmilta kausilta tuttujen vanhusten mukaisesti luottavat iän tuomaan viisauteen. On silti vaikeaa kuvitella, että kaksikko pääsisi kovinkaan pitkälle - muutaman jakson verran he saattavat hyvinkin sinnitellä mukana. Susan ja Patrick muodostavat kaikkien aikojen ensimmäisen äiti-poika -parin, ja he olivat varsin hyvässä vauhdissa avausjaksossa, mistä huolimatta en usko heidän menestyvän kovin hyvin miljoonasta dollarista taistellessa. Sarjan historia tuntee monia joukkueita, joiden vauhti kantaa yhden tai kaksi ensimmäistä etappia - ei sen pidemmälle. Uskon Susanin ja Patrickin liittyvän tuohon joukkoon. Valitettavasti mukana ei näytä olevan Jonathanin tai Colinin kaltaisia voitonnälkäisiä ja uhoavia kilpailijoita. Ei ole helppoa sanoa, mihin suuntaan kausi kääntyy, mutta mukana olevien parien ensivaikutelman perusteella alku ei vaikuta kovin lupaavalta.

Poissa Mortal Illusion

 • Vuotislainen
Vs: Amazing Race
« Vastaus #33 : Syyskuu 03, 2007, 17:53:14 »
Ei vielä tuon ensimmäisen jakson perusteella mitään suosikkeja ainakaan kohonnut. Äiti-poika-pari on toisaalta kiinnostava, mutta jotenkin outo silti. Lifelong-ystävät Bianca ja se toinen voisivat olla yksi potentiaalinen suosikki, mutta he osoittautuivat melkoisen ärsyttäviksi. Rob ja Amber kävivät hermoille. En enää muista, mikä heissä silloin Selviytyjien aikana ärsytti, mutta se jatkuu nyt. Itserakkaita ja itsetietoisia ovat. Toisaalta on selvää, että muut kilpailijat eivät pidä heistä siksi, että ovat kateellisia - ei sekään kovin jaloa tietysti ole. Mutta vähempikin kälätys siitä kuinka Selviytyjät ja Selviytyjät tätä olisi riittänyt Robin ja Amberin osalta viime jaksossa..

Irakin sodan veteraani ei myöskään kuulu suosikkeihin - säälipisteiden kerääminen toiselta kilpailijalta tuntui typerältä. Turha vedota uskoutumiseen, kun olivat kuitenkin tunteneet vasta vuorokauden. 
Ja katso! Voiko toista niin ylvästä näkyä olla kuin hiljaisten liekkien kurotus tähtiä kohti? (Moonsorrow: Sankaritarina)

Leung

 • Ankeuttaja
Vs: Amazing Race
« Vastaus #34 : Syyskuu 03, 2007, 21:33:35 »
Eikä! Alkoko se tänään? Unohdin kattoo, en muistanu ollenkaan. Oon kattonu pari tuotantokautta ja se on aika koukuttava sarja. Onks siinä tosiaan Rob ja Amber Selviytyjistä? Olis pitäny kattoo eka jakso, nyt suutun itselleni. :D Murr.

Poissa Browey

 • Vuotislainen
Vs: Amazing Race
« Vastaus #35 : Syyskuu 11, 2007, 17:23:51 »
Valitettavasti kuudennen, mielestäni Amazing Racen kaikkien aikojen parhaan tuotantokauden jälkeen seitsemännestä on tulossa varsin tavanomainen ja tylsä kausi toiveista huolimatta. Siinä missä muidenkin tosi-tv –ohjelmien, myös Amazing Racen ongelma on saada mukaan sarjaan Jonathanin ja Colinin kaltaisia aidosti mielenkiintoisia ja viihdyttäviä henkilöitä tai muuten ohjelmaa ei jaksa millään katsoa. Ray näyttää vaativan hyvin paljon itseltään ja pariltaan Deanalta, mutta ei vaikuta siitäkään huolimatta kovin viihdyttävältä, joten uskon että kiinnostavimmat henkilöt tällä kaudella tulevat olemaan Rob ja Amber. En pidä Robista ja Amberista enkä toivo heidän voittavan, mutta jokainen Selviytyjissä heidät nähnyt henkilö tietää, kuinka likaisesti he ovat valmiita pelaamaan voittaakseen ja kuinka paljon heidän tekonsa herättävät ajatuksia katsojissa. Olin hieman pettynyt kuullessani heidän olevan mukana – sehän vaikuttaa läpinäkyvältä yritykseltä nostaa katsojalukuja (mikä onnistuikin, koska Amazing Racen katsojaluvut olivat seitsemännellä kaudella korkeammalla kuin koskaan sitä ennen tai sen jälkeen) – mutta uskon että pidemmän päälle heillä on annettavaa kilpailulle. He eivät epäröi käyttää tunnettavuuttaan hyväkseen kuten ensimmäisessä Peru-jaksossa nähtiin. Aika näyttää mihin se heidät siivittää. Minulla ainakaan ei olisi mitään sitä vastaan, että he olisivat mukana vielä finaalissa.

Poissa Mortal Illusion

 • Vuotislainen
Vs: Amazing Race
« Vastaus #36 : Syyskuu 19, 2007, 10:49:25 »
Valitettavasti kuudennen, mielestäni Amazing Racen kaikkien aikojen parhaan tuotantokauden jälkeen seitsemännestä on tulossa varsin tavanomainen ja tylsä kausi toiveista huolimatta. Siinä missä muidenkin tosi-tv –ohjelmien, myös Amazing Racen ongelma on saada mukaan sarjaan Jonathanin ja Colinin kaltaisia aidosti mielenkiintoisia ja viihdyttäviä henkilöitä tai muuten ohjelmaa ei jaksa millään katsoa.

Juu, tylsää on ollut. Katson ohjelmaa matkakuumeenkin vuoksi, mutta se ei yksinään riitä. Amber ja Rob tuovat sentään hieman särmää kisaan. Rob on uskomattoman ärsyttävä, mikä tuo vähän väriä. Toisaalta muiden kilpailijoiden alkeellinen kateus Amberia ja Robia kohtaan ärsyttää. He ovat oikeastikin hyviä kilpailijoita, vaikka ovatkin omahyväisiä.
Ja katso! Voiko toista niin ylvästä näkyä olla kuin hiljaisten liekkien kurotus tähtiä kohti? (Moonsorrow: Sankaritarina)

Poissa Browey

 • Vuotislainen
Vs: Amazing Race
« Vastaus #37 : Syyskuu 24, 2007, 16:56:12 »
Robin taktinen osaaminen eilen nähdyssä jaksossa oli monella tavalla ihailtavaa. Ymmärrettyään ettei pystyisi syömään hyvin suurta lihamäärää, hän luovutti, otti vastaan yli neljän tunnin aikarangaistuksen ja houkutteli monta muuta paria samaan ratkaisuun. Olen lähes varma siitä, ettei yksikään Amazing Raceen koskaan osallistunut pari olisi toiminut tehtävän osalta samalla tavalla kuin Rob ja Amber. Heidän juonensa oli oiva osoitus siitä, kuinka vaarallisen ja keinoja kaihtamattoman parin muut ovat saaneet vastaansa, ja on varmaa, etteivät he tule antamaan periksi helposti. En olisi uskonut koskaan sanovani tätä katseltuani kaksikon toimia Selviytyjissä, jonka All-Stars -kaudella he pudottivat pelistä käytännössä jokaisen suosikkikilpailijani, mutta tällä tylsältä vaikuttavalla tuotantokaudella, jolla ei ole mukana kovin värikkäitä pareja, Rob ja Amber ovat nousseet suosikeikseni. En edelleenkään toivo heidän voittavan sen jaossa olevan miljoonan dollarin vuoksi, mutta toivottavasti he pääsevät pitkälle ja kykenevät antamaan lisäväriä kilpailuun.

En sanoisi, että tällä kaudella on mukana tavallista tylsempiä kilpailijoita, mutta on selvää, että kiinnostavia ja yllätyksellisiä pareja on mukana aiempia kausia vähemmän. Tällä tuotantokaudella tosi-tv –ohjelmien kirous näyttäisi toteutuvan: kilpailusta tulee uuvuttavaa katseltavaa, kun mukana on liian tavallisia pareja ja formaatti on kaudesta toiseen muuttumaton. Lisäksi ensimmäiset jaksot ovat ennalta arvattavia siinä mielessä, että useimmiten vanhuksilla ja Ryan ja Chuckin kaltaisilla kaveruksilla on tapana pudota ensimmäisten joukossa. Jos Rob ja Amber unohdetaan hetkeksi, mielestäni parhaita pareja ovat Ron ja Kelly, Ray ja Deana sekä Uchenna ja Joyce – eivät mistään erityisestä syystä tosin, he vain miellyttävät minua eniten, vaikka ovat – siinä missä muutkin – varsin tavanomaisia, eivätkä mitenkään persoonallisia, ihmisiä.

Poissa Mortal Illusion

 • Vuotislainen
Vs: Amazing Race
« Vastaus #38 : Syyskuu 25, 2007, 18:29:10 »
Robin taktinen osaaminen eilen nähdyssä jaksossa oli monella tavalla ihailtavaa. Ymmärrettyään ettei pystyisi syömään hyvin suurta lihamäärää, hän luovutti, otti vastaan yli neljän tunnin aikarangaistuksen ja houkutteli monta muuta paria samaan ratkaisuun. Olen lähes varma siitä, ettei yksikään Amazing Raceen koskaan osallistunut pari olisi toiminut tehtävän osalta samalla tavalla kuin Rob ja Amber.

Pakko myöntää, että juoni oli todella hyvä. Jos ei itse pysty suoriutumaan tehtävästä, kannattaa hoitaa niin etteivät muutkaan pysty. Rob pystyi vakuuttamana vielä Raynkin siitä, ettei Deana pysty syömään lihamäärää. En edelleenkään pidä Robista ja Amberista, mutta pakko myöntää, että taktiikka on heillä hallussa.

Päätin viime jakson alussa, että otan "suosikeikseni" Debbien ja Biancan, koska he vaikuttivat suht normaaleilta, mutta niinhän siinä kävi, että he putosivat. Nyt en oikein suosikkia keksi. Olisi kiva, että joku epäsovinnainen pari voittaisi, mutta on selvää, etteivät esim. Meredith ja Gretchen tule voittamaa. Lynn ja Alex ovat hivenen diivoja, mutta joskus ihan hauskoja. En silti usko, että heistäkään kärkikolmikkoon olisi.

//Kate muokkasi quoten toimivaksi.
« Viimeksi muokattu: Syyskuu 26, 2007, 01:25:40 kirjoittanut Kate »
Ja katso! Voiko toista niin ylvästä näkyä olla kuin hiljaisten liekkien kurotus tähtiä kohti? (Moonsorrow: Sankaritarina)

Poissa Leida

 • Hanhensulkakynä
 • Vuotislainen
Vs: Amazing Race
« Vastaus #39 : Syyskuu 27, 2007, 15:32:46 »
Vaikuttava veto Robilta ja Amberilta tosiaan. Minäkin toivon heidän pysyvän mukana mahdollisimman pitkään, koska heidän edesottamuksiaan on jännä seurata. Tai lähinnä Robin, Amber oikeastaan vain kulkee perässä, tai siltä se on tähän mennesssä vaikuttanut. Vähän jännitystä oli viime jakson lopussa, minä kun pidin sekä Debbiestä ja Biancasta että tästä äiti ja poika -parista, enkä olisi halunnut kummankaan putovan. Varsinkin, kun molemmilla oli tahtoa tunkea se koko lihamäärä nieluunsa (yököttäviä nuo ruokatehtävät muuten). Kyllä minä sitten loppujen lopuksi äitiä ja poikaa kannatin ja onneksi he pysyivätkin mukana. Mutta niin siinä sitten kävi, että naisparista ei ollut voittajaksi tälläkään tuotantokaudella.

Aika värittömiä persoonia noin yleisesti ottaen tällä tuotantokaudella tosiaan on. Minä taidan kannattaa juuri tuota äiti ja poika -paria nyt ja vanhuksetkin ovat jotenkin mukavan huumorintajuisia, vaikken usko heidän kovin pitkälle kestävänkään. Muut ovat aika mitäänsanomattomia ja minun mielenkiintoni sarjaa kohden on kyllä meneillään olevalla tuotantokaudella vähentynyt. Juuri parien keskinäiset konfliktit ovat niitä kiinnostavuutta lisääviä juttuja, eikä niitä ole oikein nyt näkynyt.
"I believe you find life such a problem because you think there are the good people and the bad people", said the man. "You´re wrong, of course. There are, always and only, the bad people, but some of them are on opposite sides."
-Terry Pratchett: Guards! Guards!-

Poissa Mortal Illusion

 • Vuotislainen
Vs: Amazing Race
« Vastaus #40 : Lokakuu 17, 2007, 20:46:12 »
Tämän kauden jaksot ovat tähän mennessä olleet niin peruskamaa, ettei ole viitsinyt edes kommentoida, mutta minusta viime jaksossa oli aitoa jännitystä ja tykkäsin siitä kovasti. Syynä oli tietysti Brianin ja Gregin auto-onnettomuus ja heidän uskomaton nousunsa Rayn ja Deanan ohi. Olin niin iloinen, että he pysyivät kisassa! Ray ja Deana ovat koko ajan olleet epämiellyttäviä ja aggressiivisia ja heille soin putoamisen mielihyvin. Myös Meredithin ja Gretchenin pinnistelyä on ollut piristävää seurata.

Rob ja Amber näyttivät tietysti oman karvansa taas ajamalla pokkana ohitse nähtyään kolaripaikan. "We're on a race." Käsittämätön perustelu minun mielestäni. Toisaalta Lynnin ja Alexin omahyväisyys alkoi ärsyttää. Taivaspaikka on nyt sitten heidän mielestään varmaan ansaittu..
Ja katso! Voiko toista niin ylvästä näkyä olla kuin hiljaisten liekkien kurotus tähtiä kohti? (Moonsorrow: Sankaritarina)

Poissa Browey

 • Vuotislainen
Vs: Amazing Race
« Vastaus #41 : Marraskuu 13, 2007, 21:01:18 »
Meredith ja Gretchen ovat uskomattomasti kaikkien odotusten vastaisesti edenneet jo neljän viimeisen joukkueen joukkoon. Kun tämä tuotantokausi käynnistyi syyskuussa, olin aivan varma, etteivät vanhukset selviäisi muutamaa ensimmäistä etappia pidemmälle, mutta toisin kävi. Heidän voittonsa on edelleen todella epätodennäköistä, mutta toivoisin heidän ottavan vielä yhden suuren askeleen ja nousevan finaalikolmikkoon. Meredith ja Gretchen ovat myös tällä hetkellä suosikkikilpailijani: viimeisin jakso oli hauskin pitkiin aikoihin norsutehtävänsä (ja Gretchenin ”huonon norsun”) ansiosta. Vaikka he tippuisivat heti seuraavassa jaksossa, on selvää että he ovat tämän kauden suurimmat voittajat. Yksikään vanhuspari ei ole koskaan aiemmin pystynyt samaan.

Lynnillä ja Alexilla oli mahdollisuudet suoriutua finaalinelikkoon, mutta onneksi he tippuivat tässä vaiheessa. En pitänyt heistä missään vaiheessa – etenkin Lynnin lapsellisuus ärsytti minua. Brianin ja Gregin joutuessa auto-onnettomuuteen Botswanassa he nousivat autostaan ja uskoivat varmaankin olleensa hyödyksi kauhistelemalla järkyttävää tilannetta. Rob ja Amber tekivät väärin ajaessaan ohi ajatellen että miljoona dollaria olisi useita ihmishenkiä arvokkaampi, mutta Lynnin ja Alexin toiminta – hyväntahtoisuudestaan huolimatta – ärsytti minua enemmän.

Rob ja Amber ovat olleet kaiken kaikkiaan yllättävän mukavia tällä kaudella. Heidän pelinsä ei ole yhtä puhdasta kuin muilla joukkueilla, mutta silti pidän heistä. Tämä tuotantokausi on poikkeuksellinen siinä mielessä, että mukana ei ole yhtään selvästi kilpailukykyisintä joukkuetta eikä juuri lainkaan ailahtelevaisia ja mielenkiintoisia persoonia. Rob ja Amber värittävät tätä kautta, ja voin vain kuvitella, kuinka uuvuttava kausi olisi ilman heitä. Toivottavasti he selviytyvät mukaan finaaliin, mutta eivät voita pääpalkintoa. Muut kilpailijat löytäväisivät miljoonalle dollarille paljon parempia tarkoituksia kuin Rob ja Amber mahdollisesti voittaessaan.

Ron ja Kelly sekä Uchenna ja Joyce ovat myös pelissä mukana. Ron ei varsinaisesti ärsytä minua, mutta en pidä siitä että hän puhuu jatkuvasta armeija-ajoistaan ja Irakin sodan kokemuksistaan. Kelly on ollut aika näkymätön, eikä minulla ole vieläkään selvää kuvaa hänestä, koska Ron on tiiminsä näkyvämpi ja mieleenpainuvampi jäsen. Uchenna ja Joyce muodostavat aika tavanomaisen parin, josta minulla ei ollut vielä ennen viimeisintä jaksoa kunnon mielipidettä. Pidin kuitenkin heidän vierailustaan eteläafrikkalaisessa lastenkodissa ja Joycen asenteesta kun selvisi että hänen täytyi luopua hiuksistaan pikapassin voittaakseen. Toivottavasti kaksikon unelmasta tulee vielä jonain päivänä totta.

Kannataa katsoa tänään Amazing Race, koska ne on tänään Suomessa. Itse ainakin katson.
Amazing Race saapuu Suomeen kymmenennellä tuotantokaudella. Nyt on käynnissä seitsemäs.
« Viimeksi muokattu: Marraskuu 18, 2007, 17:14:43 kirjoittanut Browey »

Hapankorppu

 • Ankeuttaja
Vs: Amazing Race
« Vastaus #42 : Marraskuu 18, 2007, 16:04:20 »
Kannataa katsoa tänään Amazing Race, koska ne on tänään Suomessa. Itse ainakin katson.

Poissa Myy

 • Vuotislainen
Vs: Amazing Race
« Vastaus #43 : Marraskuu 18, 2007, 19:28:32 »
Kannataa katsoa tänään Amazing Race, koska ne on tänään Suomessa. Itse ainakin katson.

Minun käsitykseni mukaan Suomeen saavutaan vasta kymppikaudella. Muualla Skandinaviassa tosin pyöritään aiemmin.

Poissa Xanie

 • hymyilevä huomispäivä
 • Aurori
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • *reps*
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Amazing Race
« Vastaus #44 : Marraskuu 18, 2007, 20:06:01 »
Tänään ne käsittääkseni ovat Istanbulissa.

Viime tuotantokaudella kävivät Ruotsissa ja Ikeaa valloittamassa, mutta Suomeen vasta myöhemmin.

~Xanie

//:
Lainaus käyttäjältä: Browey
Yksikään vanhuspari ei ole koskaan aiemmin pystynyt samaan

Ellen ihan väärin muista, niin yhtenä tuotantokautena (edellinen, sitä edellinen?) vanhuspari pärjäsi myös pitkälle. Ellei peräti finaalikolmikkoon? Että eivät nämä nykyiset Meridith ja Gretchen sentään niin poikkeuksellisen pitkälle ole päässeet. Toki, kun vertaa siihen, miten vanhukset yleensä pärjäävät, niin pitkälle ovat päässeet.

//Ai, ei sitten, Muisetlin väärin. enkä ole varmaan sitten ihan kauhean tarkaan kuunnellut, mitä Phil sanoo. Muistelin vain jotain tämän suuntaista..
« Viimeksi muokattu: Joulukuu 22, 2007, 16:49:10 kirjoittanut Xanie »
Kun ystäväsi katselevat sinua hyppäämässä laskuvarjolla joka ei aukea, voisi olla hauska temppu, jos esittäisit vaikkapa uintiliikkeitä.
Avasta kiitos Seatearille!
Tee päivän hyvä työ: www.freerice.com

Quercita

 • Ankeuttaja
Vs: Amazing Race
« Vastaus #45 : Joulukuu 04, 2007, 16:44:48 »
Xanie, muutamaa jaksoa sitten, kun Meredith ja Gretchen tulivat varikolle, Phil sanoi, että nämä olivat ensimmäiset noin vanhat ihmiset, jotka pääsevät noin pitkälle kilpailussa ^__^

Tämä tuotantokausi ei ole kyllä minusta mitenkään muuten ollut mitenkään ihmeellinen, mutta tuntuu siltä, kuin kaikkia mahdollisia onnettomuuksia olisi tapahtunut paljon enemmän kuin vaikkapa viime tuotantokaudessa, en sitten tiedä, onko kysymys vain huonosta muististani :D Saa nyt sitten jännittää ensi sunnuntaina, kuka sitten lopulta pääsee maaliin voittajana.

Poissa Leida

 • Hanhensulkakynä
 • Vuotislainen
Vs: Amazing Race
« Vastaus #46 : Joulukuu 05, 2007, 00:17:50 »
Minä en vieläkään tiedä, että kenen puolella oikein olen. Olen ehdottomasti sitä mieltä, etteivät Rob ja Amber kaipaa toista miljoonaa, mutta silti huomaan aina kallistuvani vähän tahtomattanikin niiden puolelle, toivon, että ne selviävät tehtävistä mahdollisimman nopeasti yms. Se johtuu varmaan osaksi siitä, että ne ovat oikeasti olleet parhaita tällä tuotantokaudella eli sitä kautta ansaitsisivat voiton. Niillä on itsevarmuutta, joka tosin Robin tapauksessa menee välillä liiallisuuksiin, mutta pääasiassa saa niiden kilpailun liukumaan sulavasti eteenpäin, kun energiaa ei mene turhaan hermoiluun. Lisäksi ne ovat tosi fiksusti käyttäneet apuna paikallisia ja säästäneet sillä hyvästi aikaa. Ja suoriutuvat tehtävistä aina jotenkin erityisen nokkelasti. En minä pidä Robin tavasta arvostella muita kilpailijoita, mutta pidän kyllä siitä, että Rob kilpailee avoimesti sillä tavalla kuin kilpailee, eikä pyri esittämään hyveellistä. Rob ja Amber ovat myös toimineet sulassa sovussa koko ajan, vaikka täytyyhän se myöntää, että Rob on se kipinä, joka on tuon parin tuonut näin pitkälle. Ja kyllä tämä pari on ollut se, joka on tuonut eloa tähän tuotantokauteen.

Lainaus
Brianin ja Gregin joutuessa auto-onnettomuuteen Botswanassa he nousivat autostaan ja uskoivat varmaankin olleensa hyödyksi kauhistelemalla järkyttävää tilannetta. Rob ja Amber tekivät väärin ajaessaan ohi ajatellen että miljoona dollaria olisi useita ihmishenkiä arvokkaampi, mutta Lynnin ja Alexin toiminta – hyväntahtoisuudestaan huolimatta – ärsytti minua enemmän.

Minuakin ärsytti enemmän se, miten koko jutusta tehtiin moinen moraalikysymys kuin Robin ja Amberin käytös. Okei, ehkä olisi ollut suotavaa, että Rob ja Amber olisivat pysähtyneet, vaikka en tiedä mitä hyötyä siitä nyt kuitenkaan olisi ollut, mutta eivät ne mitenkään nauttineet toisten ahdingosta, vaan nimenomaan sanoivat, että ei onnettomuutta soisi kenellekään tapahtuvan. Muuten minä kyllä pidin Lynnista ja Alexista ja olisin toivonut heidän pääsevän pidemmälle.

Uchenna ja Joyce ovat mukavia, mutta tuntuvat jotenkin keskinkertaisilta. Minä jotenkin päädyn aina kannattamaan voittoon sellaista paria, joka on minun käsitykseni mukaan ollut paras ja siten ansainnut voittonsa, joten en vain osaa toivoa Uchennan ja Joycen voittoa, vaikka heistä pidänkin. Ron ja Kelly ovat olleet parempia, mutta heidän keskinäinen riitelynsä on ärsyttävää ja Ron ei vain osaa lopettaa armeija-ajoistaan puhumista
"I believe you find life such a problem because you think there are the good people and the bad people", said the man. "You´re wrong, of course. There are, always and only, the bad people, but some of them are on opposite sides."
-Terry Pratchett: Guards! Guards!-

Poissa Browey

 • Vuotislainen
Vs: Amazing Race
« Vastaus #47 : Joulukuu 05, 2007, 13:13:44 »
Ellen ihan väärin muista, niin yhtenä tuotantokautena (edellinen, sitä edellinen?) vanhuspari pärjäsi myös pitkälle. Ellei peräti finaalikolmikkoon? Että eivät nämä nykyiset Meridith ja Gretchen sentään niin poikkeuksellisen pitkälle ole päässeet. Toki, kun vertaa siihen, miten vanhukset yleensä pärjäävät, niin pitkälle ovat päässeet.
Parisen tuotantokautta sitten tosiaan 50-vuotiaat Teri ja Ian ylsivät toisiksi – omasta puolestani he olisivat jopa saaneet voittaa Flon ja Zachin sijasta. Meredith ja Gretchen ovat kuitenkin kumpikin heitä yli viisitoista vuotta vanhempia. Lisäksi siinä missä Teri ja Ian ylsivät melkein vahvimpien parien tasolle fyysisesti, Meredith ja Gretchen eivät pystyneet siihen. Pienimmätkin tehtävät osoittivat hankaluutensa aina ohjeiden löytämistä myöten. Silti he selviytyivät sinnikkyytensä, periksi antamattomuutensa ja myös hyvän onnen siivittäminä neljänsiksi. Minun mittapuullani se on arvokkaampi ja hienompi tulos kuin mitä Teri ja Ian saavuttivat.

Minä olen valinnut puoleni ensisunnuntaista finaalia ajatellen, sillä toivon että Uchenna ja Joyce saapuvat maaliin ensimmäisinä. He eivät ole millään tavalla persoonallisia tai mielenkiintoisia ihmisiä eivätkä heidän edesottamuksensa ole jääneet mitenkään erityisesti mieleen Joycen uhrausta lukuun ottamatta, mutta ainakin he ovat tasapainoisia ja löytäisivät taatusti hyvän kohteen rahoilleen. Olen jaksanut seurata tätä tuotantokautta lähinnä Robin ja Amberin mukanaolon takia, sillä kilpailijoista on kauttaaltaan puuttunut tietynlainen räiskyvyys – Raytä lukuun ottamatta, ja hänkin oli ärsyttävä – jonka Rob ja Amber paikkaavat omalta osaltaan tempauksillaan. He ovat onnistuneet noudattamaan suunnitelmaansa täydellisesti ja todellakin hyödyntämään julkisuutensa oikein, eivätkä ole riidelleet kertaakaan matkan aikana: se tosin johtuu osaksi siitä, että toisin kuin Kelly, Amber pysyy mieluusti taka-alalla ja antaa Robin raivata tietä pidemmälle – aivan kuten Selviytyjissä kävi.

Kaikki kauden joukkueet ovat enemmän tai vähemmän tylsiä tai ärsyttäviä Robia ja Amberia lukuun ottamatta, mutta ehkä heikkojen kilpailijavalintojen kustannuksella finaalissa nähdään toisaalta kilpailukykyisempiä joukkueita kuin vuosikausiin. Ron ja Kelly ovat pärjänneet kauttaaltaan todella hyvin ja sijoittuneet neljän parhaan joukkoon jokaisella osuudella ensimmäistä lukuun ottamatta. Heidän riitelynsä on kuitenkin ärsyttävää ja turhanpäiväistä, minkä lisäksi minäkään en pidä siitä kaihoisasta tavasta jolla Ron muistelee armeija-aikojaan. Periaatteessa minulla ei ole mitään heitä vastaan, mutta jos saisin määrittää itse finaalikolmikon maaliintulojärjestyksen, toivoisin kyllä heidän jäävän kolmansiksi.

//Hyvä, että Uchenna ja Joyce voittivat. Lentäjän päätös ottaa nämä mukaan lennolle ilman mitään syytä oli hieman kyseenalainen, mutta parempi näin.
« Viimeksi muokattu: Joulukuu 23, 2007, 16:59:15 kirjoittanut Browey »

Poissa Giladra Carrion

 • Kuolonsyöjä
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ShieldFang27063
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Amazing Race
« Vastaus #48 : Joulukuu 05, 2007, 16:22:38 »
Olen seurannut joka tuotantokautta, ja jotenkin tuntuu, että tämä kuluva on ehkä kaikista tylsin. Onhan siinä sattunut ja tapahtunut, Gretchenin onnettomuus, veljesten onnettomuus... mutta silti jotain on hukassa.
Kammottavaa joutua seuraamaan Robia ja Amberia. En kerta kaikkiaan voi sietää heitä, sillä Rob on idiootti, joka mollaa muita ja kuvittelee olevansa paras, Amber puolestaan on vieressä hihittelevä tyttöystävä. Ja voi että he ovat hyviä, kun olivat Selviytyjissäkin. Vahva pari ja muuta vastaavaa, mutta heidän asenne on aivan väärä, ja välinpitämättömyys jotain aivan...*argh*

Toivon, että Uchenna ja Joyce voittavat, sillä jäljellä olevista he ansaitsisivat palkinnon eniten. Kaikista kilpailijoista olisin halunnut Brianin ja Gregin tai Lynnin ja Alexin voittavan. Meredith ja Gretchenkin olisivat voiton ansainneet, sillä vaikka he eivät loistaneet missään välissä, olivat he todella sinnikkäitä. Pysyivät nuorempien tahdissa kuitenkin hyvin.

Minua muuten häiritsi se Etelä-Afrikassa käytetty nimitys "busmanni", joka on ko. kansasta haukkumanimi. En muista oikeaa nimeä, mutta aika tökeröä, että sitä käytettiin tv-sarjassa. Ehkä tietämättömyyttä, mutta silti...

//Muoks.
Todella loistavaa, että Uchenna ja Joyce voittivat! Ansaitsivat sen finaalikolmikosta eniten. Heillä se raha menee (osittain ainakin) hyvään tarkoitukseen. Heillä oli myös asenne ylipäätään melko lailla "oikea".
Tosin sitä en tajua, kuinka kaikki (jenkit) kiittelevät ja anelevat Jumalaa joka välissä. Kuitenkin melko epätärkeä asia, saako taksia vai ei... Eipä kai minun tarvitsekaan tajuta...
Ensi kautta odotellessa.
« Viimeksi muokattu: Joulukuu 10, 2007, 09:04:22 kirjoittanut Giladra »
“We've all been raised on television to believe that one day we'd all be millionaires, and movie gods, and rock stars.
But we won't. And we're slowly learning that fact. And we're very, very pissed off.”

Poissa Leida

 • Hanhensulkakynä
 • Vuotislainen
Vs: Amazing Race
« Vastaus #49 : Joulukuu 10, 2007, 18:56:53 »
Ihan mukava minustakin, että Uchenna ja Joyce voittivat, vaikka rehellisesti sanottuna en kyllä voinut olla toivomatta Robin ja Amberin voittoa. Sinänsä viimeinen tehtävä, siis sen kuningaspaikan etsiminen, oli kyllä aika ovela, samanlaisia olisin toivonut olevan paljon enemmänkin jo aikaisemmin kisassa, niin ettei kaikki paikat aina löydy niin helpolla. Tykkäsin kyllä siitä, ettei tällä kaudella ollut kauheasti tuuritehtäviä, eikä niillä harvoilla, joita vielä oli, ollut merkitystä kisan tulosten kannalta.

Lainaus
Tosin sitä en tajua, kuinka kaikki (jenkit) kiittelevät ja anelevat Jumalaa joka välissä.

Niin. Pois minusta se, että mitenkään pyrkisin moittimaan kenenkään uskontoa ja minun puolestani saavat rukoilla, vaikka joka välissä, jos siltä tuntuu, mutta vähän kyllä huvittaa se meininki. Tai siis Jumalalla totisesti pitää kiirettä aina Amazing Racen aikaan, kun kaikki anelevat siltä kilvan voittoa. Kysymys nyt kuitenkin on "vain" rahasta. Samaten minua lähinnä ärsytti Joyce siinä lopussa, kun se selitti, että rukoillessaan se oli tuntenut, miten kaikki muut kilpailijat myös rukoilivat sen ja Uchennan puolesta ja plaaplaa.

Ilman Robia ja Amberia tämä tuotantokausi olisi varmaankin ollut kuolettavan tylsä, joten minulla ei ole mitään suuria odotuksia seuraavaa kautta kohtaan. Voihan se tietysti olla, että siihen on oikeasti saatu mukaan mielenkiintoisia kilpailijoita ja pääsen yllättymään iloisesti.
"I believe you find life such a problem because you think there are the good people and the bad people", said the man. "You´re wrong, of course. There are, always and only, the bad people, but some of them are on opposite sides."
-Terry Pratchett: Guards! Guards!-

Poissa Mortal Illusion

 • Vuotislainen
Vs: Amazing Race
« Vastaus #50 : Joulukuu 12, 2007, 10:28:55 »
Hieno loppujakso, Uchennan ja Joycen nousu oli aika upea. Toisaalta vaikka inhosin Robia ja Amberia, on pakko sanoa, että kyllä he voittonsa olivat ansainneet. He olivat todella ylivoimaisia pelaajia. Kaikki heidän voittonsa eivät johtuneet kieroilusta, vaan tuuri tuntui olevan käsittämätön. Usein he pääsivät lähtemään etapeilta ensimmäisinä. Robin itserakkaus kuitenkin ärsyttää niin paljon, että hyvä, että Uchenna ja Joyce voittivat.

Lainaus
Niin. Pois minusta se, että mitenkään pyrkisin moittimaan kenenkään uskontoa ja minun puolestani saavat rukoilla, vaikka joka välissä, jos siltä tuntuu, mutta vähän kyllä huvittaa se meininki. Tai siis Jumalalla totisesti pitää kiirettä aina Amazing Racen aikaan, kun kaikki anelevat siltä kilvan voittoa. Kysymys nyt kuitenkin on "vain" rahasta. Samaten minua lähinnä ärsytti Joyce siinä lopussa, kun se selitti, että rukoillessaan se oli tuntenut, miten kaikki muut kilpailijat myös rukoilivat sen ja Uchennan puolesta ja plaaplaa.

Juu, samaa mieltä. Kuka ihminen voi olla niin itserakas, että kuvittelee, että Jumala on kaikessa juuri hänen puolellaan ja että kaikki, mitä tapahtuu on Jumalan tahto?! Vaikken itse ole kristitty, tuollainen tuntuu jotenkin jumalanpilkalta, pyhyyden häpäisemiseltä. Olen jotenkin huomannut, että jenkeissä Jumala otetaan mukaan kaikkeen. On olemassa esim. kristillistä vapaapainia. Ehkä siellä jotenkin ajatellaan, että kunhan ottaa Jumalan kaikkeen touhuun mukaan, omakin toiminta muuttuu jotenkin pyhäksi, vaikka omat tarkoitusperät olisivat mitä tahansa. Jos vessassa istuessaan siunaa wc-paperirullan, koko toimitus muuttuu jotenkin syvällisemmäksi. Niin sitten miljoonan dollarin tavoittelukin on jotain elämää suurempaa.
Ja katso! Voiko toista niin ylvästä näkyä olla kuin hiljaisten liekkien kurotus tähtiä kohti? (Moonsorrow: Sankaritarina)

Mitsuki

 • Ankeuttaja
Vs: Amazing Race
« Vastaus #51 : Joulukuu 19, 2007, 17:58:16 »
Olen niiiiiiiiiiiiiiiiiiiin onnellinen että Rob ja Amber eivät voittaneet! He olivat niiiiiiiiin hirveitä.. Todella tiukka.. Olisi ollut kiva jos ne jotka voittivat, olisivat menneet "piiloon" ja Rob ja Amber tulisivat siihen ja se juontaja sanoisi; "Rob ja Amber. Olette toisia!" Vähän olisin halunnu nähä niiden ilmeen! ;D *muhahahahah* he voittivat jo Selviytyjät (siis Amber..) eikö yks miljoona riitä? ;D


Poissa Xanie

 • hymyilevä huomispäivä
 • Aurori
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • *reps*
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Amazing Race
« Vastaus #52 : Joulukuu 22, 2007, 16:56:46 »
Finaali meni lopussa aika jännäksi. Kun eivät meinanneet Uchennan ja Joycen rahat riittää siihen taksiin. Onneksi saivat sentään kerättyä ihmisiltä niitä rahoja :D Olishan ne voinut sanoa sille taksi-kuskille, että kun ne käy voittamassa kisa, ne saa miljoonan ja kuski saa rahansa korkojen kanssa :D No, ymmärrän kyllä taksi kuljettajan asenteen. Olisi vain ollut aika tyhmä syy hävitä.
Ja iso kiitos voitosta kuuluu myös sille lentäjälle. Ilman sitä kisa olisi ollut selvä. Uchenna ja Joyce olivat mielestäni parhaat finaalikolmikosta. He ansaitsivat voiton mielestäni enemmän, kuin kukaan muu (ja se naine  meni vielä leikkaamaan hiuksensa kisan vuoksi. Kyllä sitä harmitti!)

Itse en halua sellaisten parien voittavan, jotka tappelevat koko ajan, tai ovat omahyväisiä. Muistan kerrankin, kun yksi pari haukkui muita koko ajan ja oli ylivoimaisessa johdossa. Mutta lopussa hävisivät :D (en muista millään, mikä tuotantokausi oli kyseessä).

Ellen ihan väärin muista, niin yhtenä tuotantokautena (edellinen, sitä edellinen?) vanhuspari pärjäsi myös pitkälle. Ellei peräti finaalikolmikkoon? Että eivät nämä nykyiset Meridith ja Gretchen sentään niin poikkeuksellisen pitkälle ole päässeet. Toki, kun vertaa siihen, miten vanhukset yleensä pärjäävät, niin pitkälle ovat päässeet.
Parisen tuotantokautta sitten tosiaan 50-vuotiaat Teri ja Ian ylsivät toisiksi – omasta puolestani he olisivat jopa saaneet voittaa Flon ja Zachin sijasta. Meredith ja Gretchen ovat kuitenkin kumpikin heitä yli viisitoista vuotta vanhempia. Lisäksi siinä missä Teri ja Ian ylsivät melkein vahvimpien parien tasolle fyysisesti, Meredith ja Gretchen eivät pystyneet siihen. Pienimmätkin tehtävät osoittivat hankaluutensa aina ohjeiden löytämistä myöten. Silti he selviytyivät sinnikkyytensä, periksi antamattomuutensa ja myös hyvän onnen siivittäminä neljänsiksi. Minun mittapuullani se on arvokkaampi ja hienompi tulos kuin mitä Teri ja Ian saavuttivat.
Niinhän se olikin. Muistin toisaalta oikein ja toisaalta ihan päin mäntyä :D Kyllä Meridith ja Gretchen olivat siis ehdottomasti parempia ja minä voin panua ajatuksieni kanssa jonnekin tosi kauas :D

~Xanie
Kun ystäväsi katselevat sinua hyppäämässä laskuvarjolla joka ei aukea, voisi olla hauska temppu, jos esittäisit vaikkapa uintiliikkeitä.
Avasta kiitos Seatearille!
Tee päivän hyvä työ: www.freerice.com

Tuomas R

 • Ankeuttaja
Vs: Amazing Race
« Vastaus #53 : Joulukuu 23, 2007, 12:16:33 »
Katsoin sitä jossain vaiheessa, mutta sitten kiinnostus lopahti, kun muilta kanavilta tuli kiinnostavampaa ohjelmaa. Se oli kyllä ihan kiva sarja.

Poissa Fairplay

 • "Let the games begin"
 • Vuotislainen
 • The shadows betray you because they belong to me!
 • Pottermore: GhostWombat47
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Amazing Race
« Vastaus #54 : Tammikuu 18, 2008, 21:44:37 »
Tänä sunnuntaina alkaa kausi 8 vanhalla paikalla eli klo 21.00. Tämä kausi on erikoinen siitä että tällä kertaa tässä kisaa 12(?) 4 henkilön perhettä. Tätä kautta on haukuttu enimmäkseen sen takia koska tässä mennään USAn ulkopuolelle vain kaksi kertaa :(
"Ah you think darkness is your ally? You merely adopted the dark. I was born in it, molded by it. I didn't see the light until I was already a man, by then it was nothing to me but blinding!"

Poissa Giladra Carrion

 • Kuolonsyöjä
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ShieldFang27063
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Amazing Race
« Vastaus #55 : Tammikuu 19, 2008, 13:40:40 »
Tänä sunnuntaina alkaa kausi 8 vanhalla paikalla eli klo 21.00. Tämä kausi on erikoinen siitä että tällä kertaa tässä kisaa 12(?) 4 henkilön perhettä. Tätä kautta on haukuttu enimmäkseen sen takia koska tässä mennään USAn ulkopuolelle vain kaksi kertaa :(

Vähän kyllä arveluttaa tämä ja olen myöskin kuullut negat. palautetta kaudesta...
En katsoisi kuitenkaan, kun tulee 24:en kanssa päällekkäin, joten ilmeisesti en menetäkään mitään :) Ei kiinnosta katsella kiukuttelevia kakaroita, ei kiitos... Ja jos ei edes käydä maailmalla, niin huhhuh... Toivottavasti palattaisiin vanhaan kaavaan. Ei tämä toimi.
“We've all been raised on television to believe that one day we'd all be millionaires, and movie gods, and rock stars.
But we won't. And we're slowly learning that fact. And we're very, very pissed off.”

Poissa Leida

 • Hanhensulkakynä
 • Vuotislainen
Vs: Amazing Race
« Vastaus #56 : Tammikuu 21, 2008, 19:50:06 »
Minä taas katson mielummin Amazing Racea kuin 24:ta. Vaikka 24:ta lähes fanitin jossakin vaiheessa, niin enää sarja ei kyllä inspaa juuri yhtään ja minusta Amazing Race pyörähti suht mielenkiintoisesti käyntiin. Luulen kyllä, että tulen pitämään siitä vanhasta parikisasta enemmän, mutta ihan kiinnostavaa katsella yksi kausi tätä perhejoukkuetouhuakin. Olin itse asiassa ihan positiivisesti yllättynyt, koska kuvittelin jotenkin etukäteen, että kaikki joukkueet ovat sellaista äiti, isä ja lapset -tyyliä, kun jotenkin perhekisasta tuli sellainen mielikuva. Mutta siellä olikin monenlaista joukkuetta sisarusparvia ja vävypoikia ja ties ketä ja pieniä lapsia ei montaa ollutkaan. Tokihan tämä muutos varmasti vaikuttaa siihen, että liian haastavia tehtäviä ei ole, jotta lapsetkin selviävät niistä ja jos tosiaan ei kauheasti ulkomaille matkailla, mutta  tuli sellainen olo, että kausi rakentuu enemmän noiden perhesuhteiden varaan. Se kelpaisi kyllä minulle. Ajattelin itse asiassa etukäteen, että seuraava kausi tuntuu varmasti tylsältä Robin ja Amberin jälkeen, joten sinänsä tämä tuli hyvään paikkaan.

Ensimmäisestä jaksosta jäi vielä joukkueista vähän kaoottinen olo, mutta tuntuu silti, että kyllä nämä perheet on helpompi hahmottaa, kun perinteiset parit. Ei toivoakaan, että muistaisin nimiä vielä, mutta se perhe, jossa oli pieni tyttö ja vähän isompi poika ja vanhemmat, vaikutti varsin mukavalta ja sitten tykkäsin siitä, jossa oli kolme veljeä ja heidän sisarensa. Jotenkin kyllä huvittavaa, miten vaikeaa omassa kotimaassa ajaminen ja oikean paikan löytäminen saattoi olla ja tuli sellainen olo, että toistaiseksi joukkueille pitää vääntää kaikki rautalangasta. Mutta minä ainakin vielä seurailen tätäkin tuotantokautta.
"I believe you find life such a problem because you think there are the good people and the bad people", said the man. "You´re wrong, of course. There are, always and only, the bad people, but some of them are on opposite sides."
-Terry Pratchett: Guards! Guards!-

Poissa Browey

 • Vuotislainen
Vs: Amazing Race
« Vastaus #57 : Huhtikuu 01, 2008, 17:48:52 »
Olen kuullut paljon puhuttavan paraikaa käynnissä olevasta Amazing Racen kahdeksannesta tuotantokaudesta, jossa mukana olevat kymmenen erilaisesti rakentunutta perhettä kiertävät Amerikkaa autoillaan, ja pääosin nuo kommentit ovat olleet hyvin negatiivissävytteisiä. Tästä johtuen odotukseni eivät olleet kovin korkealla, kun sarja käynnistyi jälleen kerran tammikuussa uudistuneen formaatin myötä. Kallistun edelleen tavanomaisen parikilpailun kannalle – se nostaa suurempia persoonallisuuksia ja yksilöitä esiin, kun taas perhekilpailun osanottajat ovat käyttäytyneet muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta hyvin hillitysti – mutta perhekilpailu on osoittanut suureksi positiiviseksi yllätykseksi. Kokonaisuudessaan tämä on loistava hengähdyskausi tähän väliin.

Joukkueiden määrä on jo supistunut neljään, joista kaksi on värittömiä ja kaksi ärsyttäviä. Suosikeista puhuminen on hieman hankalaa, kun sellaisia ei varsinaisesti ole, mutta toivoisin joko Bransenien tai Linzien voittavan – kumpikin perhe on suoriutunut matkan haasteista hienosti ja ansaitsisi voiton. Mukana on myös leskiäidin ja kolmen lapsen muodostama Weaverin perhe sekä Godlewskin sisarukset, jotka kummatkin ärsyttävät minua suuresti. Godlewskit ovat liian äänekkäitä ja riitaisia siinä missä Weaverit ovat outoja ja tekopyhiä. Weavereiden tapa nostaa itsensä muiden yläpuolelle osittain uskoonsa vedoten on jotain todella rasittavaa.

Poissa Lime

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: WitchWillow21467
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Amazing Race
« Vastaus #58 : Huhtikuu 01, 2008, 18:53:50 »
Tämä onkin hieman erilainen kausi kuin mihin aikaisemmin on totuttu. Sinänsä ihan kiva, että välillä on jotain erilaista, tavallisesta poikkeavaa. Kuitenkin mielestäni normaali parikilpailu on parempi. Jotenkin tämä perhekilpailu on väritön ja joukkueiden sisällä on enemmän erimielisyyksiä, jota on tylsä katsoa. Ja tällä tuotanto kaudella voisivat/olisivat voineet käydä enemmän USA:n ulkopuolella. Ne kaikki on yhdysvaltalaisia ja saattavat käydä jopa omalla kotipaikkakunnallaan, niin onpa vaikeaa löytää sieltä joku tietty paikka.
Gaghanit oli minun suosikki joukkue. Ne lapset sai mun sympatiat puolelleen, ne pärjäsivät hyvin siellä "aikuisten seassa". Harmi, että he putosivat. Tällä hetkellä minulla ei ole varsinaista suosikkia, mutta toivoisin Linzien voittavan tai toinen voittajasuosikki on Bransenit. Godlewskit on niin rasittavia ja kuten muut joukkueet heitä kutsuvat "Täydelliset naiset". Sellaisia hienohelmoja. Se on myös ärsyttävää, kun ne Weaverit rukoilee koko ajan. Tai no, jos on uskovainen niin kai se on ihan normaalia, mutta minua se ärsyttää. Joillain muilla sivuilla oon huomannu, että jotkut kannattaa Weavereitä vain siksi, kun se poika (Rollyko sen nimi nyt oli) on kuulemma niiin söpö.
You don't know anything yet
about the dreams I have.

Poissa Leida

 • Hanhensulkakynä
 • Vuotislainen
Vs: Amazing Race
« Vastaus #59 : Huhtikuu 05, 2008, 20:43:40 »
Minä oli siis ensin ihan positiivisesti yllättynyt tämän perheversion tasosta, mutta pikkuhiljaa on innostus hiipunut ja kausi nähtävästi muodostunut tosi tylsäksi. Siis tosiaan, kun mitään muuta ei tapahdu, kuin että joukkueet kiertävät niillä autoilla ympäri kotimaataan (ja eksyvät silti tuolloin jos tällöinkin) ja suorittavat tehtäviä, jotka varmasti ovat heille erittäin kiehtovia (kyllä minäkin haluaisin päästä kuumailmapallon tai helikopterin kyytiin), mutta katsojalle enimmäkseen kuolettavan tylsiä. Kai tuotantokaudella on toivottu dramatiikkaa noiden perhesuhteiden muodossa ja se on sitten vähän valitettavaa, kun suurempia ristiriitoja ei ole ilmaantunut. Sen jälkeen kun Paolot putosivat ei ole pahemmin joukkueiden sisäisillä erimielisyyksillä voinut mässäillä. Kannatin Paoloja, ne olivat kuin piristysruiske. ;)

Niin, parikilpailut ovat siis huomattavasti intensiivisempiä ja mukavampaa katsottavaa, vaikka ei tässä tuontantokaudessa ongelmana ollut oikeastaan se, että joka tiimissä oli neljä henkeä kahden sijasta, vaan tuo saman maan rajojen sisäpuolella pysyminen, liian helpot ja tylsät tehtävät ja haasteet ja henkilöt, joista ei noussut todellisia persoonia. Odotin vähän enemmän tunteiden räiskymistä, kun perhepiirissä kerran mennään.

Weavereiden tapa nostaa itsensä muiden yläpuolelle osittain uskoonsa vedoten on jotain todella rasittavaa.

Olen tästä niin samaa mieltä, se todellakin on äärimmäisen raivostuttavaa. Se että tuo uskonsa avoimesti esiin, on aivan eri juttu kuin se, että yrittää sen avulla todistaa olevansa parempi ihminen kuin muut. Vaikka minusta Linzien tapa haukkua Weavereita onkin varsin naurettava ja tietyllä tapaa törkeäkin, niin kyllä minuakin ärsyttää Weavereiden käytös. Se miten he päivittelevät sitä, että kuinka muut voivat kohdella heitä niin ilkeästi ja miten heitä kyllä ennen on rakastettu aina ja joka paikassa ja vakuuttelevat syyttömyyttään, ja seuraavassa hetkessä syyllistyvät itse samaan haukkumiseen ja kiusantekoon. Ärsyttävää tekopyhyyttä, kuten Browey jo mainitsikin, ja sen vuoksi en todellakaan toivoisi heidän voittavan.

Jaa, en minä kyllä kannatakaan ketään suuremmin. Ehkä Wallylle ja tämän kolmelle blondille tyttärelle (ei toivoakaan, että erottaisin heidät toisistaan) soisin voiton, jos se olisi minun annettavissani. Wally on vähän tahdoton, mutta tyttäret ovat jaksaneet ihailtavasti kannustaa häntä ja on hän toisaalta näyttänyt kyntensä muutamassa haasteessa. Linzien ilkeilystä Weavereille en pidä, ja jokin Godlewskien touhussa ärsyttää.
"I believe you find life such a problem because you think there are the good people and the bad people", said the man. "You´re wrong, of course. There are, always and only, the bad people, but some of them are on opposite sides."
-Terry Pratchett: Guards! Guards!-

Vyazinikov

 • Ankeuttaja
Vs: Amazing Race
« Vastaus #60 : Huhtikuu 13, 2008, 19:10:22 »
Toivottavasti breansenit voittaa. jos weawerit voittaa niin *****

Musta tää perhe kilpailu on ollut aivan huippu.

Poissa talitintti

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Skeptinen pessimisti
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Amazing Race
« Vastaus #61 : Huhtikuu 14, 2008, 19:17:56 »
Nyt kannatan Linzejä ja Branseja toivon vain lähinnä, että Weaverit eivät voita. Weaverit ovat oikeasti suunileen ärsyttävin perhe koko kisassa. Melkein oikeastaan ärsyttävin joukkue mitä Amazing racessa on ollut. Kuten nyt sunnuntaina huomattiin niin he luovuttivat aika äkkiä sen lähtöajan etsimisen ja rupesivat nukkumaan. Jotenkin minua myös ärsyttää se, että he rukoilevat Jumalaa apuun joka käänteessä.

Minulla oli tähän kauteen jo aluksi aivan väärä asenne kun asennoiduin siihen, että tästä ei voi tulla mitään hyvää. Olin aiemmin lukenut netistä, että kasi kausi on perhe kausi ja että se ei ole ollut jenkeissä mikään suuri menestys. Kuitenkin seuraan kisan ja jännitän kilpailijoiden mukana koko kisan. Tuntuu, että tämä kausi voisi olla muita kriittisesti lyhyempi, mutta ei se ole kuin jakson lyhyempi. Kuitenkin kun kahden jakson pituisia etappeja oli yllättävän paljon ja ei tiputus etappeja ei ollut niin ihan normaalin pituinen kausihan tästä tuli. Jatkuukohan Amazing Race tämän jälkeen suoraan vai joudutaanko uutta kautta odottamaan kauankin?
Kirk: My Nikon is state of the art. Max: Oh, I've got a Nikon too. It's an N64 with 3D matrix metering, 35 to 210 zoom. What have you got? Kirk: It's a Nikon. (Gilmore Girls)
---
Rory: I just don’t want to be queen. Tristan: Me either [pause] King - I don’t want to be king. (Gilmore Girls)

Vyazinikov

 • Ankeuttaja
Vs: Amazing Race
« Vastaus #62 : Huhtikuu 14, 2008, 19:36:36 »
Kaheksas tulee vasta syksyllä suomeen. usassa se on esitetty jo aikoja sitten. 10 kaudellahan ne käy suomessa:D.

Poissa Giladra Carrion

 • Kuolonsyöjä
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ShieldFang27063
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Amazing Race
« Vastaus #63 : Syyskuu 16, 2008, 00:43:32 »
No niin. Eilenhän käynnistyi 8. kausi Denveristä, josta matka jatkui Brasiliaan. Taas pääsee reissaamaan tv:n välityksellä ympäri maailmaa :) Kukaan ei vielä pudonnut, kun kaksiosainen etappi kyseessä...
Tuli katsottua, tietysti. En voisi missata Amazing Racea, kun olen sen joka kausi katsonut. Tuo perheversio jäi kyllä katsomatta, kun en siitä oikein pitänyt.
Ketään suosikkiparia minulle ei vielä ehtinyt varsinaisesti muodostua, mutta ne sanfransiscolaiset hipit vaikuttivat sellaisilta mukavan rennoilta tyypeiltä, joille voitto voisi olla paikallaan. Niillä oli sellainen sopivan letkeä asenne, mistä tykkään.
Toivon sen kaverusparin putoavan, jossa on ne kaksi miestä, jotka "tekevät niin vähän töitä kuin mahdollista, kunhan laskunsa saavat maksetuksi, ja haluavat miljonääreiksi tekemättä työtä sen eteen". Jotenkin sain todella ärsyttävän kuvan heistä. Samoin siitä pariskunnasta, jossa oli se blondi nainen joka mollasi muita vähän väliä, ja sen mies.
Ensi jakson aikana varmaankin saan tarkennettua mielikuviani pareista.
“We've all been raised on television to believe that one day we'd all be millionaires, and movie gods, and rock stars.
But we won't. And we're slowly learning that fact. And we're very, very pissed off.”

Poissa Xanie

 • hymyilevä huomispäivä
 • Aurori
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • *reps*
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Amazing Race
« Vastaus #64 : Syyskuu 16, 2008, 15:49:07 »
Mitä, joko se alkoi? Minulta meni alku täysin ohi, kun luulin, että se alkaa vasta joskus vähän myöhemmin.. Noh, onneksi ei tätä useampaa jaksoa jäänyt väliin. Ehtii kutienkin vielä hyvin mukaan..

Giladra, minäkään en pitänyt siitä perhekaudesta kovinkaan paljoa^^ Lisäksi se oli minusta jotenkin epäreilu, kun ne osallistujat oli niin eri ikäisiä. Siis joissain perheessä oli pieniä lapsia mukana ja joissain nuorin oli yli 20 vuotias.. Mutta joo, onneksi on vuotis, niin on paremmin mukana kaikessa touhussa :D

~Xanie
Kun ystäväsi katselevat sinua hyppäämässä laskuvarjolla joka ei aukea, voisi olla hauska temppu, jos esittäisit vaikkapa uintiliikkeitä.
Avasta kiitos Seatearille!
Tee päivän hyvä työ: www.freerice.com

Poissa Dobrey

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • TYMiläinen :)
Vs: Amazing Race
« Vastaus #65 : Syyskuu 16, 2008, 20:02:17 »
Olenpa minäkin näitä katsonut,aika monta kautta. Tämän uuden kauden jakson katsoin vähän puolihuolimattomasti,oli vähän muuta tekemistä. Minäkin pidin paljon niistä hipeistä,heillä vaan oli hyvä asenne. Tosin kuin ne jotkut kaksi miestä jotka olivat "ooh,kaksi tyttöä. Isketään ne!" ja niin edelleen :P. Näistä "iskemiskohteista" en myöskään pitänyt. He olivat niin hölmösti samannäköisiä. Se vanha pariskunta oli myös aika...jotain. Jollain kaudessa pidin jostain vanhasta pariskunnasta,joista sitten tuli vanhimmat niin ja niin pitkälle päässeet. Siinä kaudella toiset lempparini voittivat,ei kuitenkaan ne vanhat. Tällä kaudella en erityisesti pidä kenestäkään paitsi niistä hipeistä,on kyllä aika varhaista sanoa kun on tullut vasta yksi jakso...
"But it's a true story! A true story wrapped up in fiction."

Poissa qmis

 • paperitähti
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • kaunein
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Amazing Race
« Vastaus #66 : Syyskuu 28, 2008, 10:36:53 »
?_____? Ketkä tippuivat viimeksi?

// Olen muuten pannut merkille, että näissä on aina ne kiintiöjotkut. :___D Kiintiöhomopari, kiintiömachobestispari, kiintiöbarbiepari, kiintiövanhuspari, kiintiömustapari & sitten ne loput.. alkaa jo vähän ajan päästä ärsyttää.. :'''''DDDD
And I will love until my heart it aches
And I will love until my heart it breaks
Kanelitanko -> qmis

Poissa Giladra Carrion

 • Kuolonsyöjä
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ShieldFang27063
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Amazing Race
« Vastaus #67 : Lokakuu 07, 2008, 20:26:56 »
// Olen muuten pannut merkille, että näissä on aina ne kiintiöjotkut. :___D Kiintiöhomopari, kiintiömachobestispari, kiintiöbarbiepari, kiintiövanhuspari, kiintiömustapari & sitten ne loput.. alkaa jo vähän ajan päästä ärsyttää.. :'''''DDDD
Jep, niinhän onkin.
Mielestäni se on aika selvä juttu, että aina nuo tietynlaiset ovat mukana, jotta saadaan monipuolisuutta. Myönnettäköön, että erilaisia pareja löytyy vielä lisää, mutta on se hyvä, että sarjassa on pareja joka lähtöön.
Sen kyllä näkee alkujaksossa, mitkä parit tulevat tippumaan varmasti pois. Nyt minulla oli ekassa jaksossa sellainen tutina, että äiti&tytär -pari sekä barbiepari putoaisivat hyvin pian. Ennakkoluuloja? Minullako?
Mutta nuo nyt ihan rehellisesti sanottuna toivat mielikuvan ei-niin-vahvasta parista...

Minulta jäi viime jakso ikävästi välistä, mikä on melko ennenkuulumatonta minulle! Mutta minkäs voi, että on autossa istumassa, kun jakso tulee...
Se oli jotenkin tuskastuttavaa, kun yhdessä jaksossa se vanhuspari käveli sen laatikon ohi, eikä löytänyt sitä...
“We've all been raised on television to believe that one day we'd all be millionaires, and movie gods, and rock stars.
But we won't. And we're slowly learning that fact. And we're very, very pissed off.”

Baletta

 • Ankeuttaja
Vs: Amazing Race
« Vastaus #68 : Lokakuu 14, 2008, 10:41:50 »
Voi, kiva kun täällä ollaan minun kanssani samaa mieltä - BJ ja Tyler todellakin ovat mukavin kaksikko tästä tuotantokaudesta. Heillä on hyvä asenne ja ainakin minä saan lähes joka jaksoa katsoessani naurut, kiitos näiden kahden. Eric ja Jeremy - se casanovapari siis - kuuluu inhokkeihini. He ovat jotenkin ällöttäviä kun ajattelevat koko ajan tyttöjä ja itseään. Viime jaksossakin kun he tulivat ensimmäisenä varikolle he kertoivat että odottavat Daniellen ja Danin (niitäkin minä inhoan, hyi olkoon) tuloa että voivat jatkaa kielisuudelmia. Yh.

Viime jaksossahan tippui Wanda ja Desiree, se äiti-tytär-pari. Harmillista, sillä minä pidin heistä. Oli kyllä ihan odotettavaa että he tippuisivat, se heidän eksymisensä oli nimittäin todella paha moka ja vei paljon aikaa. Wandan puhe oli todella jännän kuuloista kun hän sekoitti siihen joskus englantia ja espanjaa keskenään. Seuraavaksi uskoisin Franin ja Barryn tippuvan, heidän kunto ja muu ei oikein tunnu kestävän kilpailua. Hehän ovat lähes aina olleet viimeisiä..

Poissa Zaira

 • 42
 • Valvojaoppilas
 • *
 • ^o^
  • Ei mitään nähtävää täällä
 • Pottermore: LumosDragon46
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Amazing Race
« Vastaus #69 : Lokakuu 14, 2008, 13:36:45 »
Jeremy ja Eric on kyllä aivan ärsyttäviä. Viime jaksossa Philin ilme oli kyllä jotain aivan, kun nää kaks sanoi niistä kielisuudelmista...

Harmi kyllä, että Wanda ja Desiree putosivat, mut just toi eksyminen oli todella paha moka, niin mitäpä sille voi. Toivoin kylläkin, että Dani ja Danielle ois pudonnu :/ Noh, mitäpäs tuolle voi. BJ ja Tyler on kyllä mahtavia ja tosi mukavanolosii tyyppei. Toivottavast he voittaisivat :)
"When I lead the big patient rebellion, Voldemort here is the first to go."
[The pessimist sees difficulty in every opportunity.
The optimist sees the opportunity in every difficulty. -Winston Churchill]

Poissa Giladra Carrion

 • Kuolonsyöjä
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ShieldFang27063
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Amazing Race
« Vastaus #70 : Lokakuu 14, 2008, 16:07:07 »
Viime jaksossahan tippui Wanda ja Desiree, se äiti-tytär-pari.
Arvasin :) Mutta en tarkoita, etteikö siellä olisi ollut muita pareja, joiden olisin toivonut ennemmin tippuvan. Viime jakson missasin, mikä ei lainkaan ole tapaistani, mutta seuraavan katson aivan varmasti!

Voi, kiva kun täällä ollaan minun kanssani samaa mieltä - BJ ja Tyler todellakin ovat mukavin kaksikko tästä tuotantokaudesta. Heillä on hyvä asenne ja ainakin minä saan lähes joka jaksoa katsoessani naurut, kiitos näiden kahden. Eric ja Jeremy - se casanovapari siis - kuuluu inhokkeihini. He ovat jotenkin ällöttäviä kun ajattelevat koko ajan tyttöjä ja itseään. Viime jaksossakin kun he tulivat ensimmäisenä varikolle he kertoivat että odottavat Daniellen ja Danin (niitäkin minä inhoan, hyi olkoon) tuloa että voivat jatkaa kielisuudelmia. Yh.
BJ ja Tyler eivät minusta vaikuta sellaisilta, jotka sortuisivat p**kanpuhumiseen tms. He ovat hyvällä asenteella mukana, ja muutenkin vaikuttavat mukavilta. Yhä edelleen.
No olisihan se pitänyt arvata, että casanovat ja pinkkikset löytävät toisensa - ennemmin tai myöhemmin. Kestämätöntä, onneksi missasin tuon kohdan, kun en jaksoa katsonut... Kunhan toinen pareista tippuisi, niin loppuisi tuokin...
“We've all been raised on television to believe that one day we'd all be millionaires, and movie gods, and rock stars.
But we won't. And we're slowly learning that fact. And we're very, very pissed off.”

Poissa kirja

 • Error 404: User not found
 • Vuotislainen
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Amazing Race
« Vastaus #71 : Lokakuu 14, 2008, 16:42:38 »
Kausi on ollut tähän mennessä erittäin mainio, sillä tehtävät ovat olleet pirteän erilaisia, mukavia ihmisiä, mukavia paikkoja (Saksa <3) sekä mukavia ylllätyksiä. :D Omat suosikkini ovat Fran ja Barry, jotka osaavat yllättää vahvuudellaan sekä ovat erittäin hauskoja. (Kuka muistaa edellisestä jaksosta kiertotietehtävän alusta sen naurun. ^^) He suhtautuvat kaikkene huumorilla ja yrittävät kaikkea. Onnistuvatkin usein.
Lisäksi pidän BJ:stä ja Tyleristä. Ensimmäinen syy oli se, että heistä toisen nimi (BJ) on samankaltainen kuin suosikkisarjani Baywatchin yhden näyttelijän roolinimi (C.J.) :D Kuitenkin, he ovat olleet taistelevia ja mukavia, hauskojakin (autolla ratsastaminen :D) ja osoittavat positiivista elämäntapaa ja asennetta. Mallikuvia.

BJ ja Tyler eivät minusta vaikuta sellaisilta, jotka sortuisivat p**kanpuhumiseen tms. He ovat hyvällä asenteella mukana, ja muutenkin vaikuttavat mukavilta.

Allekirjoitan.

Kolmansia suosikkejani on inhottu paljon, Dani & elle eli Dani ja Danielle. He osaavat olla hauskoja, huomaatte heidän nauravan paljon. (: Lisäksi he ovat taitavia.  Saapi nähdä, kuinka nousevat seuraavassa jaksossa.

(Taitaapi olla ensimmäinen kerta, kun kaikki suosikkini ovat näin pitkällä. :D)

Eric ja Jeremy ovat mukavia ja taitavia, mutta eivät suosikkejani. En kuitenkaan halua heidän tippuvan. Samoin myös Joseph ja Monica. Jos päättäisin, ensi jaksossa tippuisivat Ray ja Yolanda tai David ja Lori tai Lake ja Michelle, sillä he ovat täysin massaa, eivät erotu joukosta.

~kirja
Jos lisäät tietoosi tilastoja, ihmiset uskovat sinua paremmin. Jo 96 %:ssa tapauksista!

Poissa Mortal Illusion

 • Vuotislainen
Vs: Amazing Race
« Vastaus #72 : Lokakuu 16, 2008, 10:10:43 »
Viime jaksossahan tippui Wanda ja Desiree, se äiti-tytär-pari. Harmillista, sillä minä pidin heistä. Oli kyllä ihan odotettavaa että he tippuisivat, se heidän eksymisensä oli nimittäin todella paha moka ja vei paljon aikaa. Wandan puhe oli todella jännän kuuloista kun hän sekoitti siihen joskus englantia ja espanjaa keskenään. Seuraavaksi uskoisin Franin ja Barryn tippuvan, heidän kunto ja muu ei oikein tunnu kestävän kilpailua. Hehän ovat lähes aina olleet viimeisiä..

Minusta oli älyttömän koomista, kun äiti (Wanda?) yritti puhua espanjaa Venäjällä ja tytär sitten huomautti, ettei se oikein auta. Muistan joskus jollain aiemmalla kaudella Unkarissa ,kun kilpailijat yrittivät kiittää unkarilaisilla sanomalla grazie tai gracias... ehkä amerikkalaiset luulevat, että espanja/italia/portugali on joku yleinen "ulkomaan kieli"? :) Minulla tulee seurattua tuota sarjaa jollakin tapaa kulttuurinkin kannalta. Siis, että minkälaista amerikkalainen kulttuuri on. Ja vaikka mitä muuta pahaa löytäisikin, se on hauskaa, miten kohteliaita ainakin ohjelmassa kilpailijat aina ovat. Voi olla, että se on pinnallista, mutta olen kiinnittänyt huomiota siihen kiittelyn ja tervehdysten määrään.

Menin spoilaantumaan voittajasta, eikä nyt oikein ole suosikkeja. Olisi hauskaa, jos vanhukset pysyisivät kisassa pitkään. Inhokkiparini ovat ehdottomasti Lake&Michellekö se oli. Karmea äijä.
Ja katso! Voiko toista niin ylvästä näkyä olla kuin hiljaisten liekkien kurotus tähtiä kohti? (Moonsorrow: Sankaritarina)

Poissa Zaira

 • 42
 • Valvojaoppilas
 • *
 • ^o^
  • Ei mitään nähtävää täällä
 • Pottermore: LumosDragon46
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Amazing Race
« Vastaus #73 : Joulukuu 22, 2008, 17:55:02 »
BJ ja Tyler sitten voittivat. Jeah, heidän toivoinkin voittavan. Mut oli aika tasanen finaali kylläkin, vaikka Eric ja Jeremy siinä pääsivätkin karkaamaan pariin otteeseen. Nauroin melkein itseni kuoliaaksi niille kahdelle, kun ne niitä lippuja pähkäili ja Bj ja Tyler meni ihan kivasti niiden ohi ja vielä voittoon.

Mun mielest Rayl ja Jolandal ei kyl missään vaiheessa ollu minkäänlaisia mahdollisuuksia voittoon. Vaikka ihan kivasti nekin yritti.
"When I lead the big patient rebellion, Voldemort here is the first to go."
[The pessimist sees difficulty in every opportunity.
The optimist sees the opportunity in every difficulty. -Winston Churchill]

Poissa Diibi Do

 • Haisku
 • Vuotislainen
 • Elämä on välillä liian mustavalkoista
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Amazing Race
« Vastaus #74 : Joulukuu 28, 2008, 16:20:05 »
Ite oon kattonu ekan ja tokan tuotantokauden kokonaan, mutta kolmannesta enää ei jaksanut kattoo ees kaikkee ja sen jälkeen en ookkaan siten kattonut, kun jotenkin tuntuu että niillä on aina saman kaltaisia tehtäviä. Ne kilpailiat valitaa aina ja nekin on aika samantyylisii. Aina on ollu joku vanhapari ja sellainen joka on just menossa naimisiin. Siellä ne sitten riitelevät ja ovat kateellisii toisilleen :)

Tosin jos täällä järjestettäis samanlainen kilpailu ja ite osallistuisin siihen voisin käyttäytyä samoin =)

~DD~
...En pelkää pimeää, mutta inhoan silti sitä...

...Elämäni rakkaus odottaa minua vielä jossain...

Poissa Giladra Carrion

 • Kuolonsyöjä
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ShieldFang27063
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Amazing Race
« Vastaus #75 : Tammikuu 26, 2009, 09:35:40 »
Jesh, eilen se sitten taas alkoi! 10. tuotantokausi. Mukavaa, että Maikkari esittää noita melko joutuisaan tahtiin, niin ei tarvitse kauaa kärvistellä odotellessa. Olen taas tuon surkean perhetuotantokauden jälkeen pääsemässä mukaan tähän normaaliin meininkiin. :)

Hieman näin ensijakson perusteella vaikuttaa siltä, että mukana ei tällä kertaa ole BJ:n ja Tylerin kaltaisia persoonia, mutta ihan mielenkiintoista porukkaa kumminkin.
Oli aivan mielettömän mahtavaa, että he voittivat edellisen! Alusta asti kannustin heitä - ne persoonallisuus ja asenne olivat niin kohdillaan, että arvasi heidän pötkivän pitkälle.

Luulen, että se muslimipari tippuu melko pian. Sanoivat ainakin, että rukoilevat vaikka kesken kisan, ja minusta hieman tuntuu siltä, ettei sillä meiningillä kisaa voiteta.
Täytyy nyt vielä hieman seurailla, josko sieltä nousisi jokin pari ylitse muiden...
“We've all been raised on television to believe that one day we'd all be millionaires, and movie gods, and rock stars.
But we won't. And we're slowly learning that fact. And we're very, very pissed off.”

Poissa Dobrey

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • TYMiläinen :)
Vs: Amazing Race
« Vastaus #76 : Tammikuu 26, 2009, 18:48:55 »
Lainaus
Mukavaa, että Maikkari esittää noita melko joutuisaan tahtiin, niin ei tarvitse kauaa kärvistellä odotellessa.

Niinpä, minä itse asiassa yllätyin miten nopeasti tämä kausi alkoi =).

BJ:lle ja Tylerille ei tämän uuden kauden henkilöistä kenestäkään ole vastusta, mutta kyllä siellä ihan mukavia tyyppejä vaikutti olevan. Esimerkiksi ne humeista toipuvat mallipojat vaikuttivat ihan mukavilta. Ensin pelkäsin että he olisivat jonkin sortin toisinto viime kauden ääliöistä jotka vain koko ajan hokivat "ooh, isketään naisia" jne, mutta eivät onneksi olleet. Ja hei, toisen heistä nimi on Tyler :D.

Lainaus
Luulen, että se muslimipari tippuu melko pian. Sanoivat ainakin, että rukoilevat vaikka kesken kisan, ja minusta hieman tuntuu siltä, ettei sillä meiningillä kisaa voiteta.

Jep, ja hehän sitten tippuivatkin heti ensimmäisinä. En pitänyt heistä joten olen aika hyvilläni että he putosivat kisasta.
Ja ei kun ensi sunnuntaihin =).
"But it's a true story! A true story wrapped up in fiction."

Poissa Blizzard

 • Untitled
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Amazing Race
« Vastaus #77 : Tammikuu 26, 2009, 20:14:40 »
Tämänkertainen kausi vaikuttaa vähän sellaiselta "Amerikan väheksymät vähemmistöt goes racing"-jutulta. Huumeista toipuvia, muslimeja, cheerleadereita, missejä... Silti odotan innolla, varsinkin Suomi jaksoa(!). Maikkarin mukaan AR:läiset ovat Suomessa jaksoissa 9 ja 10, ja käyvät Turussa, Helsingissä, Lohjalla ja jossain kaupungissa, jonka nimeä en enää muista.

Minun tämän hetken suosikkejani ovat juuri nuo miesmallit =) Harmitti vähän, että se intialaissukuinen pari tippui jo nyt.

Viime kaudesta vielä: jes, BJ ja Tyler voitti! Toivoin koko ajan niiden voittavan.
"Falling is just like flying... except there's a more permanent destination"

Poissa Giladra Carrion

 • Kuolonsyöjä
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ShieldFang27063
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Amazing Race
« Vastaus #78 : Tammikuu 26, 2009, 23:19:15 »
Lainaus
Luulen, että se muslimipari tippuu melko pian. Sanoivat ainakin, että rukoilevat vaikka kesken kisan, ja minusta hieman tuntuu siltä, ettei sillä meiningillä kisaa voiteta.

Jep, ja hehän sitten tippuivatkin heti ensimmäisinä. En pitänyt heistä joten olen aika hyvilläni että he putosivat kisasta.
Eikös ne muslimit päässeet vielä jatkamaan...? Minusta he olivat melko alkupäässä. Eikös se intialainen pariskunta pudonnut ensimmäiseksi? Se mies ja nainen?
Tai sitten minulla meni loppu pahemman kerran ohi, mikä on sinänsä mahdollista, että olin koneella samaan aikaan...
“We've all been raised on television to believe that one day we'd all be millionaires, and movie gods, and rock stars.
But we won't. And we're slowly learning that fact. And we're very, very pissed off.”

Poissa Miléna

 • Ryppykuu
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: LumosQuest8
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Amazing Race
« Vastaus #79 : Tammikuu 27, 2009, 11:07:07 »
Lainaus
Luulen, että se muslimipari tippuu melko pian. Sanoivat ainakin, että rukoilevat vaikka kesken kisan, ja minusta hieman tuntuu siltä, ettei sillä meiningillä kisaa voiteta.

Jep, ja hehän sitten tippuivatkin heti ensimmäisinä. En pitänyt heistä joten olen aika hyvilläni että he putosivat kisasta.
Eikös ne muslimit päässeet vielä jatkamaan...? Minusta he olivat melko alkupäässä. Eikös se intialainen pariskunta pudonnut ensimmäiseksi? Se mies ja nainen?
Tai sitten minulla meni loppu pahemman kerran ohi, mikä on sinänsä mahdollista, että olin koneella samaan aikaan...

Muslimit putosivat ohjelman puolessavälissä, kun tulivat Kiellettyyn kaupunkiin viimeisinä :) Se oli sellainen ylimääräinen yllätyspudotus. Intialaiset putosivat sitten ohjelman lopussa.
Voima on massa kerrottuna kiihtyvyydellä (F = ma)

Poissa Giladra Carrion

 • Kuolonsyöjä
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ShieldFang27063
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Amazing Race
« Vastaus #80 : Tammikuu 27, 2009, 14:28:28 »
Eikös ne muslimit päässeet vielä jatkamaan...? Minusta he olivat melko alkupäässä. Eikös se intialainen pariskunta pudonnut ensimmäiseksi? Se mies ja nainen?
Tai sitten minulla meni loppu pahemman kerran ohi, mikä on sinänsä mahdollista, että olin koneella samaan aikaan...

Muslimit putosivat ohjelman puolessavälissä, kun tulivat Kiellettyyn kaupunkiin viimeisinä :) Se oli sellainen ylimääräinen yllätyspudotus. Intialaiset putosivat sitten ohjelman lopussa.
Ahaa... Olin siis juuri silloin yllätyspudotuksen aikaan silmät jossakin muualla (koneella), niin jäi sekin koko homma näkemättä... Nyt on vielä niin alkuvaihe menossa ja paljon noita pareja mukana, ettei oikein huomaakaan, jos joku pari katoaakin välissä. :D
“We've all been raised on television to believe that one day we'd all be millionaires, and movie gods, and rock stars.
But we won't. And we're slowly learning that fact. And we're very, very pissed off.”

Poissa Mortal Illusion

 • Vuotislainen
Vs: Amazing Race
« Vastaus #81 : Tammikuu 27, 2009, 16:37:49 »
Tämänkertainen kausi vaikuttaa vähän sellaiselta "Amerikan väheksymät vähemmistöt goes racing"-jutulta. Huumeista toipuvia, muslimeja, cheerleadereita, missejä... Silti odotan innolla, varsinkin Suomi jaksoa(!). Maikkarin mukaan AR:läiset ovat Suomessa jaksoissa 9 ja 10, ja käyvät Turussa, Helsingissä, Lohjalla ja jossain kaupungissa, jonka nimeä en enää muista.

Minun tämän hetken suosikkejani ovat juuri nuo miesmallit =) Harmitti vähän, että se intialaissukuinen pari tippui jo nyt.

Vähemmistöjä on tosiaan paljon - toisaalta kiva, en oikein aina jaksaisi niitä kilpahenkisiä pariskuntia, jotka tiuskivat koko ajan toisilleen. Tällä hetkellä kannatan niitä alabamalaisia yh-äitejä, vaikka tuskin he voittavatkaan. Hassu juttu, minä olen kuullut tuosta Suomi-jaksosta, että kyseessä olisivat Helsinki, Tampere ja Ylöjärvi - saa nähdä, missä nyt sitten oikeasti käyvät. Onkohan Suomesta kokonainen etappi vai pikavisiitti?
Ja katso! Voiko toista niin ylvästä näkyä olla kuin hiljaisten liekkien kurotus tähtiä kohti? (Moonsorrow: Sankaritarina)

Poissa Blizzard

 • Untitled
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Amazing Race
« Vastaus #82 : Tammikuu 27, 2009, 17:00:33 »
Hassu juttu, minä olen kuullut tuosta Suomi-jaksosta, että kyseessä olisivat Helsinki, Tampere ja Ylöjärvi - saa nähdä, missä nyt sitten oikeasti käyvät.
Saattoi olla nuokin, katsoin ne silloin sen verran nopeasti, että voin hyvin muistaa väärin. Joka tapauksessa, jos niitä kolme on, se voi olla pitkäkin...
"Falling is just like flying... except there's a more permanent destination"

Poissa Elosäde

 • Wanhus
 • Vuotislainen
Vs: Amazing Race
« Vastaus #83 : Tammikuu 27, 2009, 17:44:40 »
Hassu juttu, minä olen kuullut tuosta Suomi-jaksosta, että kyseessä olisivat Helsinki, Tampere ja Ylöjärvi - saa nähdä, missä nyt sitten oikeasti käyvät. Onkohan Suomesta kokonainen etappi vai pikavisiitti?
Tämäkin on jonkinmoisella mutulla heitetty tieto, mutta taisi olla ettei tuota pudotusta ja taukoa ollut Suomessa vaan jatkoivat jonnekin. Kuitenkin Suomessa oli ainakin pari tehtävää, Helsingissä ja jossain kauempana (en muista)... Nojoo, jotain youtube pätkiä muistaakseni joskus nähnyt, tuskin antoivat koko kuvaa.
"Insinööri on ihmisenä osaamistaan suurempi ihme" -Esa Saarinen

Poissa Giladra Carrion

 • Kuolonsyöjä
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ShieldFang27063
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Amazing Race
« Vastaus #84 : Tammikuu 29, 2009, 09:33:48 »
Hassu juttu, minä olen kuullut tuosta Suomi-jaksosta, että kyseessä olisivat Helsinki, Tampere ja Ylöjärvi - saa nähdä, missä nyt sitten oikeasti käyvät.
Saattoi olla nuokin, katsoin ne silloin sen verran nopeasti, että voin hyvin muistaa väärin. Joka tapauksessa, jos niitä kolme on, se voi olla pitkäkin...
Jei, lol... Asun Ylöjärvellä (joka muuten on aika pieni mesta loppujen lopuksi ja jonka sijaintia kukaan ei varmaan tiedä ellei satu asumaan lähistöllä) - hieman olisi siistiä, jos tämä pikkukaupunki vietäisiin maailmankartalle. :D Kuulin kyllä jotain juttua, että ne täällä olisivat piipahtaneet - joku puhui, että olisivat olleet yötä tjsp. Mutta nuo ovat siis kiertoteitse tulleita tietoja.
“We've all been raised on television to believe that one day we'd all be millionaires, and movie gods, and rock stars.
But we won't. And we're slowly learning that fact. And we're very, very pissed off.”

Poissa Tanzu

 • Feeniksin killan jäsen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tulejo KV-elokuvat!
  • Tulisalama
 • Pottermore: SnidgetGold186
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Amazing Race
« Vastaus #85 : Maaliskuu 28, 2009, 21:19:57 »
Tämänkertainen kausi vaikuttaa vähän sellaiselta "Amerikan väheksymät vähemmistöt goes racing"-jutulta. Huumeista toipuvia, muslimeja, cheerleadereita, missejä... Silti odotan innolla, varsinkin Suomi jaksoa(!). Maikkarin mukaan AR:läiset ovat Suomessa jaksoissa 9 ja 10, ja käyvät Turussa, Helsingissä, Lohjalla ja jossain kaupungissa, jonka nimeä en enää muista.

Minun tämän hetken suosikkejani ovat juuri nuo miesmallit =) Harmitti vähän, että se intialaissukuinen pari tippui jo nyt.

Vähemmistöjä on tosiaan paljon - toisaalta kiva, en oikein aina jaksaisi niitä kilpahenkisiä pariskuntia, jotka tiuskivat koko ajan toisilleen. Tällä hetkellä kannatan niitä alabamalaisia yh-äitejä, vaikka tuskin he voittavatkaan. Hassu juttu, minä olen kuullut tuosta Suomi-jaksosta, että kyseessä olisivat Helsinki, Tampere ja Ylöjärvi - saa nähdä, missä nyt sitten oikeasti käyvät. Onkohan Suomesta kokonainen etappi vai pikavisiitti?

Ne kävi kyl Lohjallakin ja Turussa.
"Taukki! Vollotus! Kummallisuus! Nipistys!
Viimeinen leffa nähty 13.7.2011.

Poissa Reta

 • Kirotun lapsen odottaja
 • Vuotislainen
  • Todella vaiheessa -kirjablogi
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Amazing Race
« Vastaus #86 : Maaliskuu 29, 2009, 13:50:23 »
Amazing Race Suomessa. TÄNÄÄN! Muistakaa katsoa ;)

Itse olen aina tykännyt katsoa sitä, mutta minua välillä ärsyttää se, kuinka ne parit riitelevät niin paljon. Minua myös nykyään häiritsee muutama käytännön asia, mm kuvaajat. Kuvaajien täytyy olla todella hyväkuntoisia, ja sellaisia, jotka eivät ollenkaan haittaa kilpaajia. Aina, kun kisaajat varaavat esim lentolippuja, he muka varaavat kaksi, mutta pitäähän heillä olla kolmaskin, jotta kuvaaja mahtuu kyytiin. Sarja toinen hieman häiritsevä asia on leikkaus. Se on leikattu hieman epäselvästi, ettei oikeastikaan tiedä kuka on johdossa ennen kuin he saapuvat maaliin. Aina ei jaksa seurata jaksoa juuri tuon sekavan leikkauksen takia, vaikka muuten kisaajat voisivat olla hyvin mielenkiintoisissa paikoissa.
The adventures I enjoy are usually of the literary nature. -Henry Winchester

Miksi me ihmiset kaadumme?
- Jotta oppisimme nousemaan jaloillemme.

Poissa kirja

 • Error 404: User not found
 • Vuotislainen
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Amazing Race
« Vastaus #87 : Maaliskuu 29, 2009, 13:56:16 »
Aina, kun kisaajat varaavat esim lentolippuja, he muka varaavat kaksi, mutta pitäähän heillä olla kolmaskin, jotta kuvaaja mahtuu kyytiin.

Nytissä luki muistaakseni niin, että kuvaajille ja (jostain ihmeen syystä) juontajalle varataan lentoliput joka paikkaan jo etukäteen.

~kirja

// Tarkistin Nytistä. Kuulema kuvaajille ja Philille ostetaan liput valmiiksi jokaiseen kohteeseen, jossa käydään ja tehtäväpaikkaan. Mitäköhän Phil siellä tekee? Kenties vaan laittaa kaiken valmiiksi.
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 29, 2009, 19:59:17 kirjoittanut kirja »
Jos lisäät tietoosi tilastoja, ihmiset uskovat sinua paremmin. Jo 96 %:ssa tapauksista!

Poissa Valeriana

 • Enimmäkseen harmiton
 • Reservi
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Amazing Race
« Vastaus #88 : Maaliskuu 29, 2009, 15:56:24 »
Varmaan sen juontajan liput on varattu etukäteen, jotta ei käy vahingossakaan niin, ettei Philille löydy vapaata paikkaa lennolta ja sitten hän ei olisikaan etapin maalissa ennen kisaajia. Sekavuus on varmaan osittain tarkoituksellista, jos jotta saadaan hieman jännitystä siihen, ketkä putoavat jakson lopussa vaikka joku pari olisi jäänyt muista tuntitolkulla jälkeen.

En ole katsonut tätä kautta säännöllisesti, mutta nyt varmaan pitää katsoa kun näkyy tuttuja paikkoja. Olin viime kesänä mukana polttariseurueessa, joka sekoili siellä Tytyrin kaivoksessa. Nuo kyllä varmaan saavat jotain rankempia tehtäviä kuin me, koska se ei olisi kauhean jännää televisionkatsojille, jos tehtävä olisi kiivetä isoja tikkaita tai siirtää koukulla kaljakoreja. :)
If God does not understand, then he is not God, and we have nothing to fear.

Poissa Reta

 • Kirotun lapsen odottaja
 • Vuotislainen
  • Todella vaiheessa -kirjablogi
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Amazing Race
« Vastaus #89 : Maaliskuu 29, 2009, 22:30:39 »
Ainakin tässä jaksossa Phill seisoi siellä suolla ja esitelmöi sen ominaisuuksista. Ja jossain vaiheessa taisi seisoa Helsingissäkin... en muista, mieleen vain jäi se, kun juontaja seisoa törrörri ihan pokkana napaan asti liejussa ja takana juoksee joku hullu suomalainen joka tekee kuperkeikkoja suossa.

Isoveljeni juuri totesi, että annettiinpa Suomelle hyvä kuva kun siellä oli kokoajan kaunis aurinkoinen sää ja kaikkialla siistiä. Hieman vain ärsytti se kisaajioiden "olemme Amazing racesta, meillä on oikeius etuilla tämä 20 henkilön mittainen taxijona" -asenne.
The adventures I enjoy are usually of the literary nature. -Henry Winchester

Miksi me ihmiset kaadumme?
- Jotta oppisimme nousemaan jaloillemme.

Poissa Jentsuma

 • puhelias hölöttävä ärsyttävä pölö
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Amazing Race
« Vastaus #90 : Maaliskuu 29, 2009, 22:38:38 »
Isoveljeni juuri totesi, että annettiinpa Suomelle hyvä kuva kun siellä oli kokoajan kaunis aurinkoinen sää ja kaikkialla siistiä.

Sitä äitinkin kanssa tässä ihmeteltiin, että millonkas Suomessa on ollut noin aurinkoista :D

Hieman vain ärsytti se kisaajioiden "olemme Amazing racesta, meillä on oikeius etuilla tämä 20 henkilön mittainen taxijona" -asenne.

No joo tuokin ärsytti minuakin. Suomalaiset on kohteliaita ja jonottaa eikä etuile.

Se oli kyllä hyvä kun niien siellä suossa piti mennä! Ja kun justiin Phill vaan iha pokkana puoliks suossa seisoo ja justiin siellä takana joku hullu tyyppi meni :D SUOmi heeh joo. On niin hauskan kuullosta kun ulkomaalaiset lausuu Suomen kaupunkien nimiä 'loha' 'tööku' jne :D
Is this the real life, is this just fantasy ?

Poissa Giladra Carrion

 • Kuolonsyöjä
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ShieldFang27063
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Amazing Race
« Vastaus #91 : Maaliskuu 29, 2009, 22:49:13 »
Se oli kyllä hyvä kun niien siellä suossa piti mennä! Ja kun justiin Phill vaan iha pokkana puoliks suossa seisoo ja justiin siellä takana joku hullu tyyppi meni :D SUOmi heeh joo. On niin hauskan kuullosta kun ulkomaalaiset lausuu Suomen kaupunkien nimiä 'loha' 'tööku' jne :D
Minua nauratti sikana tuo suo, koska tiedän tasan tarkkaan kyseisen paikan, eikä se tosiaan ole mitään suota nähnytkään. :'D No on se aika vetinen peltoniittymikälie, mutta tuo oli niin tekemällä tehty suoksi.
Kiukutti muuten, kun annettiin ymmärtää, että tuo Soppeenharjun koulu olisi Tampereella, vaikka se on Ylöjärvellä. Olisin halunnut kuulla niiden lausuvan 'Ylöjärvi', kun nuo muutkin tuottivat ongelmia. :D
Mutta ylöjärveläisenä ketuttaa tuo, oli kumminkin loistojuttu, että olivat Tampereella.

Tuo oli kyllä onnistunut ja hyvä tuo Suomi -jakso kokonaisuudessaan. Mietin, että pääseekö tuonne kaivokseen muutenkin, koska pitäisi pikkuhiljaa suunnitella kesän kotimaanreissuja, ja kaikki tuntuu jo olevan käyty läpi...
“We've all been raised on television to believe that one day we'd all be millionaires, and movie gods, and rock stars.
But we won't. And we're slowly learning that fact. And we're very, very pissed off.”

Poissa Partiotyt

 • Jääsafiiri
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Amazing Race
« Vastaus #92 : Maaliskuu 29, 2009, 23:29:34 »
 Minäkin katsoin (tai itseasiassa koko perhe) tänään Suomi-jakson. Ihan hyvin onnistunut, taksijonossa etuilu ärsytti minuakin ja isä naureskeli kilpailijoitten tavoille pitää sauvoja. Ihmettelin kyllä säätäkin, kuten on mainittu, ei yleensä noin kirkasta ole. Sille Philin suossa seisomiselle nauroin myös, kauankohan sitä kiskottiin sieltä ylös. Sitä laskeutumista ihmeteltiin, oudosti päin, kasvot edellä?
 En ole kovin säännöllisesti aikaisemmin seurannut, mutta sunnuntaisin kun tulee aina liikaa valvottua niin siinä sivussa olen katsellut. Ihan mielenkiintoinen ohjelma ja maiden tiheä vaihtuminen on kiva juttu. Aika jännä että ne lensivät Madagaskarilta Suomeen, eivätkö yleensä lyhyempiä matkoja? Mutta kuitenkin, viihdyttävää seurattavaa, vaikka minulla ei ole yhtään suosikkiparia kun Peter ja Sarah tippuivat. Jos rupeaisi seuraamaan aktiivisemmin niin joku voisi nousta esiin, mutta saa nähdä.

Giladra, ainakin vanhempani olivat sitä mieltä että sinne pääsisi yleisökin, mutten ole varma. Toppatakit päällä ehkä :).
Atra esterní ono thelduin / Mor’ranr lífa unin hjarta onr / Un du evarínya ono varda

Poissa Valeriana

 • Enimmäkseen harmiton
 • Reservi
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Amazing Race
« Vastaus #93 : Maaliskuu 30, 2009, 01:41:42 »
Tuosta etuilusta ja paikallisten tylyttämisestä sen verran ehkä, että en itse halunnut katsoa ohjelmaa pitkään aikaan, kun joskus ekalla kaudella näin vilauksen jostain jaksosta, jossa kilpailijat ajavat rikshalla (siis ihminen vetää heitä) ja huusivat koko ajan, että kovempaa, kovempaa. Säälitti se kuski, joka joutui kiskomaan läskejä länsimaalaisia ja sai vielä huudot päälle. Tuossa kisassa eivät paljon hyvät käytöstavat kuki.

Viihdyttävää oli joka tapauksessa. Suo näytti tosiaan enemmän jättikokoiselta kuralätäköltä kuin suolta, vaikka hyvin ne mallipojat vajosivat sinne. Ensi jaksokin näytti hauskalta. Meidän kotikatsomossamme arveltiin, että se "seuraavassa jaksossa" -kuva olisi ollut Hämeenlinnan panssarivaunumuseosta.
If God does not understand, then he is not God, and we have nothing to fear.

Poissa Isilmírë

 • Pillipiipari
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Amazing Race
« Vastaus #94 : Maaliskuu 30, 2009, 10:24:03 »
Mietin, että pääseekö tuonne kaivokseen muutenkin, koska pitäisi pikkuhiljaa suunnitella kesän kotimaanreissuja, ja kaikki tuntuu jo olevan käyty läpi...

Google on kaveri niin tässä kuin muussakin tiedonhaussa. Tytyrin kaivosmuseo on kyllä avoinna yleisölle. Sen verran voin kuitenkin omasta kokemuksesta kertoa, että se pitkä alamäki jota ohjelmassa pyörällä ajettiin ei kuulu tavallisille vierailijoille luvallisiin alueisiin. Mutta kaivoksessa kannattaa käydä joka tapauksessa, se on hieno paikka. Ja siellä pärjää kyllä ilman toppatakkiakin, vaikka pelkässä t-paidassa saattaakin tulla vilu.
Constantem decorat honor

Poissa Mortal Illusion

 • Vuotislainen
Vs: Amazing Race
« Vastaus #95 : Maaliskuu 30, 2009, 11:07:01 »
Suon teennäisyys huvitti minuakin: miten siellä keskellä peltoa nyt sellainen hetteikkö olisi? Ihmetytti myös, miten keskellä päivää Helsinki-Tampere-junan yläkerrassa ei ollut sen enempää väkeä. Olikohan kyseessä bisnesluokka?

Taksijonossa etuilu on kyllä törkeää, varsinkin, kun sitä perustellaan, että "we're on a race". So what, siinähän olette! Toisaalta Erwin ja Godwin olisivat ehkä voineet kysyä ihmisiltä, että saisiko etuilla, turhaa aikaahan siinä meni pönöttäessä jonossa. Tai sitten olisi ehkä kannattanut mennä etsimään taksia muualta.
Ja katso! Voiko toista niin ylvästä näkyä olla kuin hiljaisten liekkien kurotus tähtiä kohti? (Moonsorrow: Sankaritarina)

Poissa Afro

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Amazing Race
« Vastaus #96 : Lokakuu 03, 2009, 21:18:56 »
Etsin Youtubesta nuo Kuudennen kauden jaksot sillä teidän puheidenne perusteella halusin kuulla mitä Kendra sitten sanoikaan afrikkalaisista kun te nyt noin sitä mesositte. Noh, törmäsin sitten siihen osaan kun kilpailijat menivät vierailemaan orjatalossa Senegalissa - Itkin koko sen ajan, oli pakko katsoa pari kertaa uusiksi. Kun miettii ja syvällistyy tuohon ja kuuntelee tuota kaunista taustamusiikkia niin kyllä siinä herkisty ja itkin varmaan kolme milliä..Oli kyllä surullista. ;(

//Muoks Vaikka tää oliki aika kauas jääny juttu nii oli pakko kompata

Poissa Giladra Carrion

 • Kuolonsyöjä
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ShieldFang27063
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Amazing Race
« Vastaus #97 : Lokakuu 03, 2009, 22:09:19 »
Miksi tänne ei ole kukaan vielä kirjoittanut uudesta kaudesta?
No, minä kirjoitan. :)

Odotin, koska tulee tuollainen "All stars" -kausi, ja nythän se sitten koitti. Rob ja Amberkin olivat ikävä kyllä mukana, mutta onneksi putosivat jo, sillä en sietänyt heitä nytkään sen enempää kuin ennenkään. Kyllä, kyseessä on kilpailu, ja kyllä, kilpailu on aina kilpailua, mutta jotenkin se yhdistettynä tiettyyn asenteeseen aiheutti negatiivisen mielikuvan.
Teri ja Ian on mukavaa nähdä jälleen mukana kisassa - toivottavasti pärjäävät tälläkin kertaa vähintään yhtä pitkälle kuin viime kerralla.
Charla ja Mirna melko ennalta-arvattavasti ovat mukana, ja heille kyllä voisi voiton suoda, vaikka negatiivista löytyy heistäkin.
Loppujen lopuksi Uchenna ja Joyce varmaankin ovat pari, jonka toivoisin kaikkein eniten voittavan. Minusta heillä on paras asenne tuohon kilpailuun ja yhteistyö toimii.

Kyllä huomaa niin selkeästi, että noita tiettyjä pareja (edellä mainitsemani) kuvataan enempi kuin noita muita. En tiedä, ovatko nuo muut sitten enempi hissukoita vai johtuuko tuo siitä, että kuvataan mieluummin suositumpia pareja - tai sitten vain tuntuu siltä.
“We've all been raised on television to believe that one day we'd all be millionaires, and movie gods, and rock stars.
But we won't. And we're slowly learning that fact. And we're very, very pissed off.”

Poissa Raparperi

 • Pahislynkkarikerhon puheenjohtaja ;)
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Amazing Race
« Vastaus #98 : Lokakuu 04, 2009, 10:57:53 »
Pakko sanoa, että Rob ja Amber olivat suosikkiparini, ja en meinannut uskoa kun Phil sanoi että ne on ulkona kisasta. Nyt kannustan varmaan blondeja, vaikka he ovatkin välillä vähän ärsyttäviä niin silti olisi kiva jos he olisivat ensimmäiset tyttövoittajat. Muita hyviä on Uchenna ja Joyce, Danny ja Oswald, ja Teri ja Ian. Eniten ärsyttää Charla ja Mirna, olisivat voineet tippua Robin ja Amberin sijasta.
"Muikkunen, ota airo."

Solemn Spoiler Alert -blogi tv-addikteille ja lukutoukille ;)

Poissa Afro

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Amazing Race
« Vastaus #99 : Lokakuu 04, 2009, 16:30:31 »
Unchenna ja Joyce olivat suosikkejani jo kun he kilpailivat ensimmäistä kertaa, ja silmäni putosivat päästä kun Phil onnitteli heitä 7. kauden voitosta. Heillä yhteistyö toimii hyvin ja olisin hyvinkin tyytyväinen jos he nyt sen avioliittonsa saavat pelastettua (en kyllä usko että sellaista ongelmaa onkaan, sehän voi olla sellanen jännä juttu ku kikka), mietin vain että mihin ne palkintorahat ja hupenivat? Eivätkö he halunneet lapsen? Rahat olisivat siihen ainakin riittäneet mutta...

No tuosta varmaan arvasitte ketkä ovat suosikkini :D

Poissa Giladra Carrion

 • Kuolonsyöjä
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ShieldFang27063
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Amazing Race
« Vastaus #100 : Lokakuu 04, 2009, 17:21:22 »
^ Kyllä sen miljoona dollaria saa erittäin nopeasti tuhlattua. Varsinkin, jos sattuu olemaan ei-niin-rikas, tuollainen miljoonan summa yleensä pannaan haisemaan melko rivakasti, kun ei käsitetä tuota summaa, ja on niin kiva ostaa uusi auto, talo jne. Ja tietty sukulaisille ja tutuille uhrataan osa...
Noinhan se yleensä menee. Suurin osa voittaneista on luultavasti jo peeaa tällä hetkellä.

Pakko sanoa, että Rob ja Amber olivat suosikkiparini, ja en meinannut uskoa kun Phil sanoi että ne on ulkona kisasta.
En minäkään. Melko radikaali tiputus kärjestä hännille. Odotin, että Phil toteaisi, että tällä etapilla kukaan ei putoa, ja Rob ja Amber olisivat saaneet jatkaa, mutta eipä sanonut (onneksi).


Tällä kaudella ei tullut mitään uudenlaisia pareja, kun nuo kaikki on jo nähty, mutta ensi kautta odotan kiinnostuksella, kun mukana on mm. lesbopapit ja gootit. U-käännöstä ja töyssyä odotan myös, kiva saada noita uusia juttuja mukaan. Puhumattakaan lähdöstä, joka tapahtuu Playboy-kartanosta. :D

Olisi kiva katsella noita vanhoja kausia, olisikohan niitä dvd:lle jossain. En ainakaan ole nähnyt. Koneelta en kyllä ala katsoa.
“We've all been raised on television to believe that one day we'd all be millionaires, and movie gods, and rock stars.
But we won't. And we're slowly learning that fact. And we're very, very pissed off.”

Poissa Ruby

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Taika on valtaa.
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Amazing Race
« Vastaus #101 : Toukokuu 30, 2014, 16:48:40 »
Tänne ei nyt oo muutamaan vuoteen kirjoteltu, mutta kuitenkin.

Mä oon nyt pari viimesintä kautta katsonut Amazing Racea. Harmi vaan, että se on nyt ollut niin pitkään tauolla. Cowboyt Jet ja Cord on mun suosikit, ne onkin ollu parissa kaudessa mukana ja ilmeisesti Amerikassa ovat taas. Harmi, ettei heille ole voittoa tullut. Mut joo, toivottavasti sarja jatkuu pian Suomessakin!
"They're taking the hobbits to Isengard!"