Kirjoittaja Aihe: Radiokanavat  (Luettu 56323 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

amarie

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« : Helmikuu 02, 2003, 11:16:15 »
Mikä radiokanavissa on hyvää, mikä ärsyttää? Perusteluja perusteluja....

Mitä radiokanavaa kuuntelet? Onko erityistä syytä?

Jos sinulla on lempijuontajaa niin kuka se on?

Itse kuuntelen Energyä. En tiedä miksi. Siellä on liikaa mainoksia ja musiikkikaan ei ole kovinkaan usein sitä mitä haluan... Silti kuuntelen sitä. Radio Energyllä on hyvä viikonlopun tähtiartisti jutut. Finteligens.

firith

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #1 : Helmikuu 02, 2003, 12:31:27 »
Mua NRJ on alkanut suututtaa aivan hirveästi. Joskus olen sanonut että siinä ajassa missä NRJ soittaa yhden kappaleen, Kiss FM soittaa kaksi, ja Nova neljä.

NRJ:n mainokset ovat hermoja raastavia, varsinkin kun kuuntelee autossa ja se heppu siellä studiossa ilmoittaa että kohta tulee joku hyvä laulu, mutta ensin tulee miljoonia mainoksia ja sitten kun se laulu vihdoin pääsee alkamaan, ollaankin jo perillä siellä minne olimme menossa.
Sen takia en kuuntele Energyä enää edes kotona. Olen ihastunut Novaan, koska siellä soitetaan niin monenlaista musiikkia. Ei tarvitse ainakaan pelätä että kuulee jonkun NRJ:n kuukauden ykkösen, jota on muutenkin jo kuultu tarpeeksi.

Kiss FM:ää kuuntelin ennen paljonkin, mutta siinä vaiheessa menetin järkeni siihenkin, kun sieltä tuli aina Discon Levottomat tuulet.

Mulla oli tapana avata aamulla aina Energy. NELJÄNÄ aamuna peräkkäin, kun avasin radion siinä kymmentä yli kahdeksan, sieltä heti ensimmäisenä kuului sama vihaamani kappale, Bomfunk Mc's:in Something going on. Siis aina se sama. Aina se sama...
Se laulu vainosi minua.

Kyllä minä Kiss FM:ää ja Energyä voin kuunnella, ainakin sieltä tulee musiikkia, mutta mielummin kuuntelen aina joko SuomiPopia tai Novaa.
SuomiPopiakin vaan silloin kun äiti ei tahdo laittaa Novalle :P

the Wa

 • Ankeuttaja
jepjep...
« Vastaus #2 : Helmikuu 02, 2003, 13:00:14 »
Yleensä kuuntelen Suomipoppia ja vaihdan siitä NRJ:lle ja takaisin.
eh, perustelut? no en henkilökohtaisesti kovin paljon tykkää NRJ:stä, kyllä siltä kerran vuosisadassa joku hyvä biisi tulee. Se on lähinnä sellasta kevyttä purkkapoppia.

Suomipop on hyvä siks, että sieltä tulee aika erilaista musaa. Esim. HIMiä, Tyristä yms.
Ärsyttää kuitenkin ne "Matti ja Teppo"-laulut, sellaset nostalgiabiisit.

Yritän metsästää radiosta hyviä biisejä, mutta vaikeksipa on nykypäivänä mennyt. Serkkuni sanoi että radio Helsingissä on erilaisia ohjelmia menossa koko ajan ja musa vaihtuu (toisin kun Kissillä ja NRJ:llä...)
mutta enpä ole löytänyt tuota ko. radioasemaa.
Haluaisin kuunnella Yle X mutta kun ei löydy, niin ei löydy.
Kuuntelen myös välillä Radio Citya, siinä on asennetta. Kunnon rock´n´rollia. Muttamutta...

Mandy

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #3 : Helmikuu 02, 2003, 13:15:01 »
Yle X eli entinen Radio Mafia. Olin aivan pettynyt, kun kuulin, että Mafia muuttaa nimensä ja ohjelmistonsa. Onneksi muutokset eivät olleet liian suuria. Ikävöin Paula Norosen Mirvaa ja Tarja Kulhoa. Aamuisin tulee kuunneltua Juuson ja Peltsin pölinöitä. Ylexiltä tulee parasta musiikkia.

Silloin kun en kuuntele Ylexiä, kuuntelen yleensä Suomipoppia. Kiss FM on ok. NJR on ärsyttää suunnattomasti. Siellä on liikaa mainoksia. Samat kappaleet pyörivät koko ajan. En pidä juontajista.

Sparkle

 • Ankeuttaja
Re: Radiokanavat
« Vastaus #4 : Helmikuu 02, 2003, 15:21:25 »
Kuuntelen Citya ja YleX:aa (ex-Mafiaa). Syinä on se että ne soittavat muutakin kuin purkkapoppia. Joskus kyllä kuuntelen esim. Kissia tai NRJ:ta, jos vaikka autossa ollaan niin äiti ei halua jostain ihme syystä kuunnella Citya ja minä en halua kuunnella Novaa/Sävelradiota. Kompromisseja.

Lempijuontajiin lukeutuvat varmaankin Peltsi ja Juuso aamuhöpinöineen, mutta mieluiten kuuntelen musiikkia enkä juontajien lässytystä.

Miksi on olemassa Radio Nova?

Poissa Winky

 • Vuotislainen
  • http://vinkulelut.cjb.net
Radiokanavat
« Vastaus #5 : Helmikuu 02, 2003, 15:49:55 »
Suomipop, sitä tulee nykyään kuunneltua, kun Radio On on nykyään niin outo, biisit tulee nauhalta ja sieltä ei saa toivoa mitään. Suomipopilta saa taas ilmatteeks joka just hyvä juttu. Nova on ärsyttävä, kun siellä tulee koko ajan niitä uutisia ja sääilmoituksia ja sitten sellasta kauheaa musiikki, vanhanaikaista ja ärsyttävää.

Poissa jenan

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Radiokanavat
« Vastaus #6 : Helmikuu 02, 2003, 17:42:53 »
YleX:ää kuuntelen. Olin jo niin tottunut Mafiaan kanavauudistuksen tullessa, etten nähnyt mitään syytä vaihtaa. Eipä ole vaihtoehdotkaan kovin hääppöiset.

YleX soittaa ainakin osittain sellaista musiikkia, mitä kaipaan. [Jo Mafia aikoinaan antoi minulle yhden lempibändin, Starsailorin, minkään muun kanavan en ole kuullut SS:a soittavan, sen sijaan Mafialta kuulin kerran Alcoholicin kesällä 01 ja ihastuin heti. Kiintoisaa.] Toisaalta välillä kaipaa näitä uusimpia kappaleita [ei Avril Lavignen kuitenkaan], mutta välillä kuulee vanhempiakin kappaleita [ja vanhemmilla en tarkoita viime joulukuun hittibiisejä].

Suuri pointti kanavavalinnassani on myös mainokset, tai niiden puute. En voi sietää radiomainoksia ["osta kolme makkaraa, hei osta viisi jätskiä, nämä kaikki Citymarketista vain ysiysiysi"], ja Yleltähän noita mainoksia ei kovin tule. [Kissiä kesällä kuunnellessani siskoni huoneessa meni hermot "40 minuuuttia pelkkää musiikkia, ei mainoksia" -mainostukseen, mitä tuli kyllä enemmän kuin sitä musiikkia, tai niitä tavallisia mainoksia.]

YleX:llä lemppariohjelmiani ovat Peltsin ja Juuson aamu [mutta viikonlopun remixit vähän tökkii, liika on liikaa] ja Pietarinkadun Oilers.

Mökillä kesäisin ja automatkoilla tulee useimmiten kuunneltua Radio Suomea. Muuten se ei minuun iske, mutta urheilu-uutiset ovat korvaamaton apu varsinkin mökillä, missä ei ole telkkaria.

Nrj:tä olen kuunnellut joskus sukulaisten luona, mutta jo se riitti. "Suomen pisin radiolähetys! Jee ollaan tuhat päivää radiossa putkeen, mitä väliä jos nukutaan välillä vahingossa muutama tunti kunhan tulee Suomen pisin radiolähetys!" [eheh, tämä nyt oli täysin omasta päästäni, ei kai nuo nyt ihan noin tehneet tuossa yrityksessään, vaikka kyse onkin NRJ:stä].. Voiko enää järkyttävämpää olla? IMHO.
Kissiä kuuntelee siskoni, ja enpä pidä. Tuo mainoshomma ja novamusiikki [missä sinäänsä ei ole mitään vikaa, mutta..] yhdistettynä "mahtaviin kissin pilabiiseihin" ei iske minuun. u.
Suomipopilta tulee joskus hyvä kappale, mutta 9 kymmenestä biisistä on kaikkea muuta kuin mieleeni.

Juliette

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #7 : Helmikuu 02, 2003, 18:48:23 »
SuomiPop, kuuntelen suurimmaksi osaksi hevi osastoon kuuluvia bändejä eikä muualta kuule mitään sen kaltaista.
Niin ja sieltä tulee Eppuja myös! :)

Äh, SuomiPopilta tulee juuri sitä musiikkia mitä minä haluan, vaikka välillä se saattaa olla jotain vanhemmille suunnattua.
SuomiPophan on suunnattu 25-40 vuotiaille.

Toinen on City.
Mutta sieltä tulee liikaa ulkomaalaista ja...*nielaisee*,
tälläkin hetkellä Avril Lavignea.  

SuomiPop se on.

*muokkaus*

Heräsin kesätöihin kolmen viikon ajan joka aamu ennen viittä, ja paikanpäällä kuunneltiin aina YleX:ää. Niinhän siinä tapahtui, että ihastuin Peltsin ja Juuson kuivia aamuja piristäviin höpinöihin ja vaihdoin kotonakin YleX:än pääkanavaksi.

Parasta tässä kanavassa on että se on kiinnostavampi ja monipuolisempi kuin muut kanavat. Musiikki on nuorille (ja sunnuntai iltana minulle), musiikista tulee juttua, listat.. jne.
YleX:llä kuuntelijoilla on myös huomattava osa koko radion tarjonnassa, ja se tekee siitä myös erikoisemman.
Ei mainoksia, mahtavaa. Kuuntelen ihan mielelläni juontajien juttuja, joita YleX:ltä kuulee paljon.
Miinuksena on se hiphopin ja muun beat-musan paljous, mutta ei sitä ihan mahdotonta ole kuunnella.

Ja vielä plussaa, ei pilapuheluja!!

Nelli

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #8 : Helmikuu 02, 2003, 19:33:19 »
Minulla on stereoissa tallennettuina Nrj, Nova, Yle X, Kiss FM, Suomipop ja vielä joku kuudes. Niiden välillä sitten seilaan. Jos joltain kanavalta tulee huono kappale/mainoksia, niin vaihdan. Niin yksinkertaista.

Yleisimmin kuitenkin on Kiss tai Nova päällä ja nykyisin aika usein myös Suomipop. Kissiltä tulee aika paljon purkkapoppia, mutta myös hyviä kappaleita. Novalta ja Suomipopilta tulee paljon suomalaista. I like.

Yle X:ältä tulee turhan erilaista musiikkia minun makuun. Samoin liikaa räppiä. Nrj:ltä tulee varsin ärsyttävää purkkapoppia. Ei sitä jaksa kauaa kuunnella (asiaan tietysti saattaa vaikuttaa, että tämä kanava soi mäessä.. :P).

Mainoksien määrään en ole edes kiinnittänyt huomiota. Nimittäin jos tulee mainos, vaihdan kanavaa. Ei sitä huomaa miettiä.. Mutta yleisesti olen kuitenkin sitä mieltä, että niitä mainoksia on joka kanavalla liikaa.

Mitään erityisiä ohjelmia en yleensä jaksa seurata. Musiikin takia minä radiota kuuntelen, elikkä tässäkin taas kanavanvaihtoa peliin.

Juuh.. Ja jos joku ystävällinen olio jaksaisi vielä kertoa Cityn ja Grooven kanavat, niin olisin onnellinen.
 ;)

Fleur

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #9 : Helmikuu 02, 2003, 19:44:07 »
Silloin kun kuuntelen radiota, kuuntelen Kissiä. Juontajat on hauskoja (varsinkin aamulla) ja musiikki yleensä hyvää. Eivät soita pelkästään uusimpia purkkapophittejä, vaan myös vähän vanhempia [tosin meinaan heittää radion seinään joka kerta kun juontaja sanoo "ja seuraavaksi Kuin raivo härkä"]
Nrj:iä kuuntelin ennen, mutta aloin kyllästyä siihen että puolessa tunnissa tuli ehkä kaksi biisiä. Tosin jos haluan kuulla esim. T.a.t.u:n lauluja, kannattaa kuunnella NRJ:iä. Niiden biisivalikoima on suppeampi, joten All the things she said tulee aika usein.
Vastustan Radio Novaa, jolla bussikuskit julmasti kiduttavat pieniä ihmisiä. Kaverini isä kuuntelee sitä aina ja tuntuu siltä kuin ne soittaisivat vuorotellen J. Karjalaista, Frederickiä ja Pave/Pete/Pekka/whatever Marjarantaa.

Satsuki

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #10 : Helmikuu 02, 2003, 20:47:52 »
En kuuntele radiota kovinkaan aktiivisesti - oikeastaan vain aamuisin kouluun lähtiessä. Yleensä Kissiä, nimenomaan Kiss FM:n Aamutiimin takia. Timpe ja Sirkku juttuineen ovat aivan loistavia.  :mrgreen:
Energy ärsyttää suunnattomasti "trendikkyydessään" ja sen juontajatkin ovat persoonattomia ja tylsiä. Mainosten määrä ottaa myös pannuun. Ikävä kyllä Kissilläkin mainoksia on aivan liikaa, varmaan 3 jokaista soitettua biisiä kohti. Kaupallisuus, pah.  :twisted:
Olen hyvin pettynyt Mafian muuttamiseen YleX:ksi. Mafia oli positiivinen poikkeus radioasemien valtavirrassa, mutta YleX:ksi muututtuaan sekin on tullut jotenkin "nuorisoystävällisemmäksi" --> ainakaan minä, 16-vuotias, en uudistuksesta iloitse.

Timpe eduskuntaan.

Poissa Sodapop

 • Monimutkainen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Radiokanavat
« Vastaus #11 : Helmikuu 02, 2003, 22:37:56 »
Kuuntelin ennen NRJ:tä, pidin sitä ehdottomasti parhaana radiokanavana ja muut olivat sitten sellaisia "Kyllähän näitä kuuntelee, mutta NRJ on silti paras!".
Sitten kuuntelin KissFM:ää pari kuukautta. En pitänyt kyseisen radiokanavan soittamasta musiikista, mutta totesin sen paremmaksi kuin NRJ.
Lopulta tyydyin 957:aan. Se on pelkästään Tamperelainen radiokanava, mutta viikonloppuisin sieltä soitetaan todella hyvää musiikkia. Klassikoita lähinnä. En kuuntelekaan radiota muulloin kuin viikonloppuisin. 957:n arkilähetyksistä en kuitenkaan piittaa. Liikaa puhetta.

Kuitenkin mieluumin kuuntelen jotain levyjä. Ei mainoksia, siinä pääsyy. Inhoan kun joku hyvä biisi napsautetaan kappaleen puolivälissä poikki.

CD-levyt kunniaan (:

Poissa Tracey

 • Vuotislainen
  • http://www.eskapismi.net/maarit
Radiokanavat
« Vastaus #12 : Helmikuu 02, 2003, 22:45:48 »
pitaa nyt sanoa tama vaikka teista ei kukaan sita kuuntelemaan paase mutta virgin radio on loistava.

Kanava jonka periaate on "jos soitamme rappia tai muuta sontaa niin soita meille ja me korvaamme vahingon rahallisesti"(anteeksi nyt rapin ystaville, mutta normaalit kanavat tulvii sita niin etta traceyn musiikkikorva pienemmastakin korisee kuollessaan) B-puolia, vanhoja kappaleita, uusia kappaleita, sekaan heitettyja akustisia ja liveversioita. jatkuvasti suurien artistien haastatteluja, oikeasti hyvia kilpailuja(matkoja ympari maailmaa katsomaan yhtyeita, kysymyksen sellaisia etta vain fanit osaavat vastata = palkinto sille jolle se kuuluu)

Poissa Zhenoa

 • Hirnyrkki
 • Sukupuoli: Noita
  • http://r2.missalie.net
Radiokanavat
« Vastaus #13 : Helmikuu 02, 2003, 23:07:25 »
Radiota en ole kuunnellut moneen vuoteen. NRJ:tä olen aina inhonnut syvästi, Kissiä kuuntelin varsin pitkään sen loistavan Aamutiimin takia, joka kuitenkin muutama vuosi sitten degeneroitui täydellisesti.
 Sitäpaitsi musiikkimakuni on kääntynyt sellaiseen suuntaan, ettei haluamiani kappaleita soiteta tämän pallonpuoliskon asemilla edes toivebiiseinä. Pitäisi kaivaa isoisän radioamatörivehkeet esiin, se oli joskus onnistunut saamaan signaalia japanilaisista paikallisradioista :).
  Maustani johtuen kuuntelen silloin tällöin eri aloille omistautuneita nettiradioita, mutta sekin touhu on nyt vähentynyt jatkuvasti tukossa olevan kaistani vuoksi.

Fear

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #14 : Helmikuu 03, 2003, 11:11:52 »
Surffaan kissin ja Suomipopin välillä. Kissiltä tulee joskus ihan hyviä biisejä, mutta ärsyttää se toisto ja kaikki se purkkapoppi. Suomipopilta tulee ehdottomasti parhaat biisit; Tyrävyötä, Apulantaa, Him:iä ja joskus jopa Nightwishiäkin, mutta sitten taas ne iskelmäbiisit ja Anna Eriksonin renkutuksert sekä muut iskelmäbiisit ja Matti&Teppo ynnä muut käyvät ärsyttämään.

Poissa iidba

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Radiokanavat
« Vastaus #15 : Helmikuu 03, 2003, 18:03:06 »
NRJ. Suomen hittiasema nro. yksi. Hit music only.

Todellakin. Kuuntelen vain NRJ:tä. Sieltä tulee ikäisilleni suunnattua musiikkia, ainakin yleisesti ottaen. Siis nuorten mielimusiikkia. Lisäksi NRJ järjestää monia tapahtumia, tämä viimeisin on nyt NRJ Radio Awards, joka siis järjestettiin Tukholmassa. Eikä ole kovin kauan aikaa, kun NRJ järjesti Kaivarin kesäkonsertin, jossa esiintyi mm. Shakira.

Huono puoli NRJ:ssä on se, että sieltä tulee_paljon_mainoksia. Toisaalta on aika vaikeaa löytää radiokanavaa, jolta ei tulisi mainoksia. Liikaa mainoksia. Typerät juontajat. Samat kipaleet soivat aina.

Radionkanavat yleensä. Minä en pidä niistä juontajista. Ensinnäkin, niiden smalltalkit ovat omituisia ja liian tehdyn oloisia. Mjaah. Ei hyvä juttu ollenkaan.

Minä en kuuntele raiota ollenkaan. En vain kuuntele. Kuuntelen mieluummin cd-levyjä, niissä ei ole mainoksia ja voi kuunnella sitä ihaninta musaa koko ajan.

Aina vain samoja hittikipaleita. Uutta, uutta... :p
"Well, I don't know how to break this to you, but I think they might have noticed we broke into Gringotts." -Ron Weasley

Kirsten

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #16 : Helmikuu 04, 2003, 14:14:32 »
Joo minä kuuntelen Energyä.
Ne mainokset on tosiaan ärsyttäviä... Kuten aina joka paikassa.  Eniten ärsyttää ne mainokset siinä viikon top10 listassa kun se 1 laulun ois tarkoitus tulla niin siihen on aivan kamalat mainokset tupattu.
Parhaat juontajat on sit varmaan: Kristiina, Toni ja Tenkanen. Se Manuel Torro( en tiedä miten kirjoitetaan) niin on kanssa paras mutta taitaa juontaa vain aamuisin tai muutenkin vain säätä.

Loupelune

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #17 : Helmikuu 04, 2003, 14:43:40 »
Lainaus käyttäjältä: "Tracey"
pitaa nyt sanoa tama vaikka teista ei kukaan sita kuuntelemaan paase mutta virgin radio on loistava.


Virgin Radiota pitäisi pystyä kuuntelemaan netissä, joko aseman sivuilla (http://www.virginradio.co.uk/, siellä jossain pitäisi olla "listen now"-linkki) tai vaihtoehtoisesti RealPlayerin tai Mediaplayerin radiovirittimien kautta. Mä olen itse kuunnellut tuota pari päivää putkeen kun olen kotona ilkeässä kuumeessa, nytkin soi. Tulee huomattavasti parempaa musiikkia kuin keskiverto suomalaiskanavalta (ja englannin kuuntelu parantuu :p).

En kauheasti radiota kuuntele, levyt on paljon suuremmassa kulutuksessa (paitsi aamuisin ja kuviksentunneilla). Yle X:ää ja Suomipoppia kuuntelen, joskus Kissiä ja satunnaisesti harvoin NRJ:tä ja Groovea. Juontajiin en yleensä pahemmin kiinnitä huomiota, kun niin vähän radiota kuuntelen. Tosin jos siellä joku poikkeuksellisen ärsyttävä ihminen puhuu, niin luultavasti vaihdan kanavaa. Normaalisti vain kokeilen läpi eri kanavia niin kauan, että kuulen jostain korvaa miellyttävän biisin.

Diggle

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #18 : Helmikuu 04, 2003, 22:38:42 »
Mä en kuuntele mitään kaupallista *sensuroitu*. Kaiken maailman soittolistoja siellä pyöritellään. ei ei ei...
sen pitää olla kunnon kanava niinkuin esim. KissFM. Siinä on asiaa. Kuuntelen yleensä aamuohjelmaa. Se on niin mukava, kun siellä on monta ihmistä samaan aikaan höpöttämässä.
Teidänkin kannattaisi kuunnella kunnon radiokanavaa.

Ponzo

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #19 : Helmikuu 05, 2003, 07:47:14 »
Hyvää: Kuulee päivän uutiset ja ajankohtaiset asiat (en omista telkkaria) ja tietysti hyvää musiikkia. Huonoa: Ne soittaa samoja kappaleta kaiket päivät ja vielä ne ärsyttävimmät esim. Nova. Jota ne soittaa linjassa.

Itse kuuntelen Yle-X. Sitä kestää kuunnella vaikka ne samat kappaleet soi koko ajan.
Lempi juontajat ovat ehdottomasti Peltsi ja Juuso. Se piristää aina aamuisin.

Snowflake

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #20 : Helmikuu 05, 2003, 18:48:56 »
Yle X eli entinen Radiomafia (on muuten uskomaton tämä nimiuudistus). Monipuolisempaa musiikkia kuin muilta kanavilta, ei mainoksia ja neutraalit juontajat.

Ns. hittikanavilla meitä yrittävät viihdyttää yli(teko)pirteät toimittajat, jotka suoltavat varsinkin aamuisin ihan ihmeellisiä jaarituksia, joka aiheuttaa kovaa päänsärkyä, hengenahdistusta ja yleistä kuvotusta. Toisinaan tulee olo, että ne lukevat kaiken paperilta. Nämä kanavat (mm. NRJ, KissFm ja mitä niitä nyt on) kuulostavat kaikki samalta, jopa juontajat, sellaiselta pullamössöltä ja muutenkin niissä on kumma soundi (vaiko minulla vaikkua?)

Ja ne radiomainokset... Ne pitäisi kieltää lailla. Varsinkin paikalliset mainokset, jotka on mitä luultavammin suunnitellut joku ikäloppu harppu (anteeksi kielenkäyttöni) huonolla maulla (se rallatus särkee korvia). :evil:

Että kuunteluiloa  :D

Micla Boffin

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #21 : Helmikuu 07, 2003, 20:49:19 »
Minä kuuntelen Suomipoppia...! Sieltä tulee hyvää, suomalaista musiikkia, ja sen on myös monipuolista :D . Se on muuten ainut kanava  minkä olen kuullut soittavan Miljoonasadetta! Cool...yksi lempparibändeistäni :lol: .

NRJ on kanssa ihan ok...vaikka se soittaa koko ajan samaa musaa ja tulee liikaa mainoksia! :roll: . Mutta joskus tulee hyviäkin kipaleita.

Ääni Suomipopille! :D

Gaisu

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #22 : Helmikuu 08, 2003, 16:37:40 »
Itse kuuntelen AINA kiss fm:ää. Mielestäni kaikki muutkin radiokanavat ovat hyviä (lukuun ottamatta sävelradiota sun muita x) ), mutta kiss vain on paras ja se siitä. En osaa sitä paremmin selittää (kuten tavallista). Parodiat (vai mitä ne nyt oli  :wink: ) ovat mahtavia ja suosikkini on edelleen "kopiiiio, kopiiio, mie en oo mikkään kopiiio...".Timpe ja Sirkku piristävät aamua ihmeesti ja pilapuhelut ovat loistavia, toisin kuin energyllä "sun pitäs nyt muuttaa pois kämpästäs" ehe ehe ehe...ei uppoa muhun...Muutenkin NRJ:llä tuputetaan niitä perhanan mainoksia 90% ajasta...yök..eikös radiosta pitäisi kuunnella musiikkia eikä mainoksia??!!

Poissa Tha Lil' Dobby

 • Vuotislainen
  • http://www.geocities.com/teealdee/twilight.html
Radiokanavat
« Vastaus #23 : Helmikuu 08, 2003, 22:37:20 »
hm.. riippuu. kuuntelen Kissiä, Yle Xää ja Cityä.. mutta juu. eniten nyt olen alkanut leyjä kuluttamaan, kun onnistuneesti rikoin radioni antennin :p. noniin offille meni taas.

Energy jos joku ärsyttää minua niin suunnattomasti, en haluaisi loukata niitä jotka sitä kuntelevat, mutta mielestäni se on yksi kaikkein peeloimmsita ja TeiniXeimmistä kanavista, vähän samaa sarjaa Kissin kanssa, mutta kissillä sentään soitetaan musiikkia, NRJllä on vain tyhjänpäiväisiä höpinöitä ja mainoksia, kuka niitä kaipaa!? Ja juontajat on niin from ass, ettei ole tosikaan. Ja Kiss on.. aidompi. NRJ on ihan feikki.

Nova. mitä? täytyyhän Kaija Koolle ja Pave Maijaselle olla oma kanava. Ihan sanonko-mistä-kotisin-oleva. ja .. sitä kuunelkaamme aina kun isä on autossa, yipee!

-TLD

kevv

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #24 : Helmikuu 09, 2003, 12:19:22 »
Min kuuntelen Yle X:ää. Sieltä tulee minun mielestäni hyvää musiikkia ja juontajat ovat hauskoja. Ennen kuuntelin aina Novaa, mutta se alkoi vähitellen tympimään. Mielestäni juontajat olivat kuolettavan tylsiä ja musiikki on juuri sitä, mitä en koskaan haluaisi kuulla :?  Mutta tämähän on vain minun mielipiteeni... Yle X:n juontajista lempparini ovat Peltsi ja Juuso, minusta on niin hauska kuunnella niiden juttuja. *wirn*

Daenne

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #25 : Helmikuu 09, 2003, 19:10:24 »
Minä kuuntelen aina novaa. Sieltä tulee ihan hyvää musiikkia. Kaikkea sellaista mitä minä tykkään kuunnella. Tai silloin kuuntelen aina novaa kun kuuntelen radiota. Elikkä aika harvoin.

Kiss fm on kanssa aika hyvä mutta se ei kuuluu täällä.  Joskus kun oon serkulla niin se kuuntelee sitä.  Sielt tulee kans hyvää musiikkia. Sit mafia on kans sellanen mikä menettelee.

Muoks: Nykyään kuuntele aina YleX:ää. Novassa on aina samat laulut ja ne pyörii vuorokauden ajan ympäri. YleX:ssä musiikki vaihtelee. Joskus sieltä tulee jotain ihan outojakin. Silloin saatan vaihtaa kanavaa. ^^

Zoeth

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #26 : Helmikuu 13, 2003, 18:08:00 »
Kuuntelen radiota aika harvoin. Yleensä yle x'ää tai no riippuu ihan mielentilasta.. Monestikkin surffailen niin kauan, että löydän kivalta kuulostavan kipaleen. Usein löydän itseni myös Sputnikia kuuntelemasta  :roll:
 
Tykkään Eminemistä, mutta kaikki muut nrji' llä soitettavat teinituotteet ovat hyvin hm.. ärt en sano mitään..

No nyt on taas tulossa piiitkä Lapin reissu Novaa kuunnellen..

Mielinoita

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #27 : Helmikuu 22, 2003, 17:47:43 »
Kuuntelen kotona ehdottomasti Cityä, sieltä tulee mieleistäni musiikkia radiokanavista eniten. Mutta juontajista en pidä Cityllä. Autossa soi yleensä Sävelradio. Ihan ok. Sellaista mummomusiikkia, juuri autoon sopivaa. Kotona äiti pitää sitä tai Groovea päällä, enkä ikinä vaihda kanavaa, koska nuo kanavat eivät häiritse minua.

Radiokanava, jota inhoan, on ehdottomasti NRJ. En siedä sieltä tulevaa musiikkia, enkä sitä 'oujeeolencool'-tyyliä. Kiss FM on ihan samaa laatua. Inhon väreet niistä saa. Jouduin sietämään tuossa 3 tuntia NRJ:tä ja olin hermoromahduksen partaalla. Siellä kyseltiin mikä sinua ärsyttää eniten ja olin jo vähällä soittaa sinne ja vastata, että 'teidän radiokanavanne.'

Priscilla

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #28 : Helmikuu 27, 2003, 15:41:27 »
Yle X:ää kuuntelen, vaikka en siitä nimestä pidäkään. ò_Ó
 Enkä siitä, että Yle X:llä on paha tapa soittaa niin paljon hip hopia ja rappia. *blah*

Nova.. jos kuuntelen Novaa, tekisi mieleni ottaa kynä esiin ja kirjoittaa jokainen kuulemani kappale ja esitysaika ja katsoa, kuinka pian se soitetaan uudelleen. ^__-;
 
~Pris

EWn

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #29 : Maaliskuu 01, 2003, 22:01:10 »
Mä kuuntelen eniten SuomiPopia, koska rakastan suomalaista musiikkia! Aamulla sieltä ei tosin tule niin hyvää musiikkia kuin hieman illemmalla! *reps* ;)
Kuuntelen myös Kiss FM:ää! Se on vaan hyvä..! Olin tosi murtunut, kun Henkka Hyppönen lähti silloin kauan aikaa sitten pois! Sen jälkeen aamut eivät olleet samanlaisia! :(

Eniten inhoan Energyä! Se vaan on ärsyttävä! Kuuntelin sitä mooooonta vuotta sitten, mutta maku muuttuu! Inhoan ehkä eniten sitä, kun illalla sieltä tulee teknomusaa! *rrr*
Groovy, ääh, en pidä oikein siitäkään! jotenkin vaan plääh...! en hirveesti pidä sellasest musast mitä siel soitetaan..! CCity kuuluu kans tähän porukkaan!;)

jackie

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #30 : Maaliskuu 02, 2003, 12:38:21 »
Lainaus käyttäjältä: "Sparkle"
Miksi on olemassa Radio Nova?
Tuo on muuten älyttömän hyvä kysymys. ;)

Raivostuttavimmat kanavat ovat Radio Nova, KissFm, ex-Radio Mafia.
(nykyisinhän se on joku yle-xx vai mikä ikinä olikaan:p)

Radio Nova on niin ärsyttävä. Siellä on niin älyttömän tylsät juontajat. Puhuvat niin arkisista asioista kuin olla voi. Ja sitten ne vitsit... Arrgh. Kyllähän sieltä välillä tulee sellaisia hauskoja kappaleita vuosien takaa, joita ei missään muualla kuule. Mutta se on vain se harmipuoli, että vuosien takana ollaan tehty myös erittäin huonoa musiikkia, jota sitten Radio Nova soittaa nykyisin... Ja kuten peeves sanoi, ärsyttävää on se, että tätä kanavaa joutuu kuuntelemaan kun matkustaa jonnekin muualle päin Suomea. Apua. Se kuuluu korvessakin.

KissFm on kaikkien mielestä hirveän hyvä asema. Ei vain minusta. Ne juontajat haiskahtaa... Niilläkin on vähän samantyylisiä vitsejä kuin Novan juontajilla;) Tosin en ole piiitkään aikaa kuunnellu Kissiä, mutta totta vie se ärsyttää, kun sitäkin juotuu kuuntelemaan... Ehkä sitten se joku aamun juontaja oli hyvä, mutta enpä voi oikein sanoa, kun en ole kuunnellut... Jes. Nyt mä taas jankutan.

RadioCityä mä en edes jaksa koskaan tsekata. Paitsi jos joku Kuuttis sanoo, että sieltä tulee joku hyvä biisi. ;)
Mutta siis. En tiedä mitään niistä juontajista etc.
Radio Mafiallakin on niin tylsät juontajat...

Eli siis. Mielestäni radiokanavan hyvyyteen (köh) vaikuttaa juontajien jutut.
Kuuntelen itse NRJ:ä (RadioEnergy). En ole jaksanut vaihtaa sitä kanavaa mihinkään, koska ne jutut ovat juontajilla hyviä. Tosin ärsyttää, että se musiikki on siellä niin yksipuolista, ja sitten niihin kappaleisiin kyllästyy. Ja tietenkin siellä on liikaa mainoksia. Ärsyttää, kun täytyy herkän kappaleen alkuun tunkea kauheasti "enörtsii hitmiusik ounli"-mainoksia, ja sitten menee sen kappaleen kuuntelu ihan pilalle. Tai sitten ne höpöttää sen koko alkusoiton ajan. Että sellaisia huonoja puolia.

Hyvät puolet energyssä on kuitenkin juontajat. (kuten jo sanoin)
NRJ:n aamu on niin piristävä... Toni, Kristiina ja Tenkanen ovat lyömätön aamutiimi. Tosin eikös se Tenkanen ole nyt pudonnut jonnekin..
Sukupuolten taistelu ja kaikki muutkin sellaiset ovat ihan pakollisia. Paitsi jos pitää mennä kouluun. :/

Kissi ja NRJ kopioivat toisiansa koko aika, se on ärsyttävää.
Mutta. Nojoo. Lopetan. Moi.

Kuuttis

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #31 : Maaliskuu 02, 2003, 19:13:34 »
Kuuntelen yleteiniä, se on ihan hyvä. Joskus sorrutaan liikaan teinipurkkaan (esimerkiksi joku Justin on siellä joskus ihan huudossa) mutta useimmiten se on ihan hyvä. Se on teinissä huonoa että joskus siellä haastatellaan jotain ihan tuntematonta artistia joku kolme tuntia. Ja vielä jos se on joku irkku, jonka puheesta ei saa mitään selvää. Mutta se on ehdotonta plussaa että teinillä soitetaan kaikenlaisia b-puolia ja vähän tuntemattomampia biisejä, ja esimerkiksi Shakiran vanhoja espanjankielisiä renkutuksia. Siellä on joskus sellaisia teemailtoja bändeille tai artisteille, missä soittaa beepuolia, sinkkuja, levyiltä muitakin biisejä kuin singleiksi päätyneitä...

Energy on liian tekopirteä. "Mä tein sitä ja tätä hihihihihihihiii..." Se Kristiina on niiiin ärsyttävä. Ja Kissin aamu pesee energyn vastaavan ihan 6-0. Ja samaa musaa soittaa koko ajan, niihin kyllästyy ihan tajuttoman nopeasti. Eikä tietoakaan että soittaisi mitään undergroundimpaa, ei, aina vaan jotain Gimmeliä ja muuta. Ja soittolistalla on ehkä kaksikymmentä eri biisiä.

City on sinänsä ihan ok, mutta mua ärsyttää se iänikuinen papparock jota siellä soitetaan koko ajan. Jotain Bruce Springsteeniä vetää ihan onnessaan. Ja juontajat on t-y-l-s-i-ä. Mutta joskus sieltäkin tulee hyvää musaa.

Ja nova pitäisi kieltää lailla.

-Q

Serafiina

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #32 : Toukokuu 02, 2003, 12:21:29 »
Harmittaa kun kaikki hyväksikin havaitut radioasemat muuttuvat aika ajoin.

Tällä hetkellä kuuntelen oikeastaan vain Sävelradiota, jota siirryin kuuntelemaan kun en kestänyt yhdessä vaiheessa rock/disco/rap-musiikkia ollenkaan. Sävelradiosta tulee viikonloppuisin ihania 60-luvun kappaleita, käännettyjä ja alkuperäisiä. Ne jotenkin vaan kolahtavat. 60-luvun pop-klassikot laulettiin niin tunteella ja jotenkin viattomasti, että ne ovat vieneet sydämeni.

Viikolla Sävelradiosta tuleekin aika paljon sitten sitä Markku Aroa ja Tapani Kansaa, jota ei kyllä voi kuunnella.

Pari vuotta sitten kuuntelin radiota aina bussissa istuskellessa ja laukkasin asemalta toiselle. Yksi sen ajan suosikki oli suomenruotsalainen radio X3M, joka oli silloin aika söpö. Varsinkin niiden pakinoitsija, kaveri joka puhui ämpärirumaa uudenmaan murretta oli aivan hillittömän hauska.

Ja kuuntelin ennen Classic FM:ää myös, koska sieltä SAATTOI tulla silloin tällöin hyvää musiikkia ja aina aamuisin 8.15 joku tuttu klassisen musiikin hittibiisi. Siis sellainen, jonka kaikki tuntevat ja joka on niin hyvä, että siitä tulee ihanan kylmät väreet selkäpiihin.

fee

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #33 : Toukokuu 02, 2003, 15:09:49 »
Nykyisin kuuntelen radiota enää todella vähän. Korkeintaan aamulla ennen kouluun lähtöä tulee pidettyä radio taustamölynä ja sieltä YleX, koska en jaksa vaihtaa taajuutta, ja Ylex on muutenkin ainoa kuunneltava kanava joka kuuluu täällä.

Radio Mafian aikana pidin radiota päällä melkeinpä jatkuvasti kun olin kotona. Mutta nyt suuriosa niistä loistavista ohjelmista on siirretty kanaville, jotka tietääkseni eivät täällä asti kuulu.

zubrette

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #34 : Toukokuu 02, 2003, 19:27:39 »
En kuuntele radiota. Joskus mökillä radio soi, ja olen pannut merkille ettei sieltä ikinä tule yhtään biisiä mistä pitäisin oikeasti. Koko ajan tulee mainoksia ja ääliö äijät selittää jotain tyhmää biisien väliin. Ei kiinnosta.

Paitti tietty yksi poikkeus! Metalliliiton kuuntelen aina, kun sieltä tulee oikeasti mielenkiintoista musaa. Ja Klaus on aika hyvä tyyppi!

Nagini

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #35 : Toukokuu 02, 2003, 21:02:03 »
Kuuntelen Kissiä.
Sieltä tulee parasta musaa ja siellä on parhaimmat juontajat. (Paitsi Taavi. voi moro..)
Aamutiimi on just hauska, sitä ei vaan ehdi paljoa kuuntelee, kun täytyy raahautua kouluun..:(

Joskus kuuntelin aika paljon Nrj:tä. Mutta ne mainokset! Niitä on aivan liikaa, siksi en enää kuuntele sitä kuin joskus hyvin harvoin.
Novaakin kuuntelen aika paljon. Autossa on pakko kuunnella, kun Kiss eikä paljon mikään muukaan kuulu kunnolla. Ja ihan hyvää musaa sieltäkin tulee, mutta ne juontajat on todellakin tylsiä ja värittömiä. Varsinkin ne naisjuontajat on tosi tekopirteitä.
Yle X aka entinen Radio Mafia soittaa ihan outoa musaa. Ei iske muhun, eikä ne juontajatkaan mitenkään huippuja ole.

chibi

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #36 : Toukokuu 02, 2003, 23:31:30 »
Kuuntelen YleX:sää
(joo..miten tämä kirjoitetaan..katsoo inhoavasti äidinkielen kirjaansa..)

Itseasiassa kuuntelen X:ssssääää vain aamuisin..Juusoa ja Peltsiä..
Mikä pari! Kaksi vastakohtaa..ainoana miinuksena on vain että äänet ovat niin samalaiset...ei meinaa tunnistaa
(mutta, samapa tuo...)
Juuso ja Peltsi pelastavat päiväni! Heidän ansiostaan tiedän edes jotain maailman menosta.
Turhautumista on aiheuttanut vain se, kun Peltsi on "lomaillut" koko vappu viikon..=)

NRJ "tympii" vain mainoksia..."Missy Elliottia" RäBBii jne..Mainoksia...renkutusta..RäBBii..mainoksia...
NRJ:tä kuuntelen vain köksän tunneilla..(mikään muu ei kuulu)

Crookshanks

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #37 : Toukokuu 05, 2003, 19:04:49 »
*taputtaa kaikille YleX:n kuuntelijoille*

Ainoa kanava mitä jaksan kuunnella on YleX. Joskus kässäntunnilla menee hermot kun ihmiset laittavat NRJ:n. Huono musiikki nyt menee vielä toisesta sisään ja toisesta ulos, mutta ne välispiikit on ihan järkyttäviä. Puheenaiheet aina jotain tyyliin 'Juoruavatko miehet? Soittakaa ja kertokaa mielipteenne!' *hakkaa päätä seinään* VAROITUS! HUONO LÄPPÄ NÄKYVISSÄ... Radio Energy, *hit music- only... (saatte arvat mitä kirjainta toi tähti tarkoittaa)

YleX:ltä tulee edes joskus hyvää musiikkia. (räppiä VOISI vähentää...) Ja Juuso&Peltsi peittoaa jotkut Kristiinat ja Tenkkaset 100-0.

emotions

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #38 : Toukokuu 13, 2003, 09:14:50 »
Kyllähän se niin on, että jos radiota kuuntelee, kuuntelee sitten YleX:ää. HRC: stä joskus onnistuu bongaamaan kaikenlaista mielenkiintosta, ja Metalliliitto on kyllä ihan mahtava. *huokaisi helpotuksesta muinoin kun kuuli ettei sitä lopetetakaan kanavauudistuksen mukana* Flaming on aivan hervottoman mahtava äijä, siinä sitten sunnuntai-iltaisin hihittelee hänen jutuilleen..  (:

NRJ:tä ja Novaa kuulee aina joskus, kun pikkusisko huudattaa niitä täysillä /: ynh. Inhottavaa. YleX:llä ei sitäpaitsi ole mainoksia, plussaa todellakin siitä. Kuka niitä jaksaa kuunnella...

Irulan

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #39 : Toukokuu 13, 2003, 17:34:08 »
Mä kuuntelen Kissiä, koska must nrj on liiian kaupallinen ja turha hittikanava.
Kissin musa on raikasta, kun se nrj on vaan sitä uutta ja 'hittejä' :P
Lempi juontaja on Lauri Salovaara. Vaikka välillä sen jutut on turhankin hämäriä... Aamutiimiä mä kuuntelen eniten ja niitten pilapuhelut on parempii kun energyn!

Slipper

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #40 : Toukokuu 17, 2003, 10:39:14 »
Myönnän, että useiten kuuntelen NRJ:tä. Musiikki on osittain hyvää, mutta ehkä liian hittimäistä. ärgh! Tykkään juontajista, ne on parhaita, mutta en tykkää kun ne puhuu aina niin kauan. Myäh. Ja ne mainokset, minä inhoan niitä, todella. :(

YleX:ltä tulee oikeasti yleensä hyvää musiikkia. Mutta ne juontajat, ne on ihan pellejä. Ei ne osaa mitään. Ei sitäkään jaksa kuunnella.

Tavallisinta minulle on, että seilailen kanavilla. Olen ikuinen surffaaja. Silleen löytää yleensä hyvän biisin. Se on kyllä tylsää naputella sitä mankkaa koko ajan, tai kulkea kaukosäädin kädessä.

Radio on kuitenkin kiva vehje:)

Miranda

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #41 : Toukokuu 17, 2003, 12:10:12 »
Jos automatkoja ei oteta mukaan, kuuntelen aika sattumanvaraisesti radiota. Jos kuuntelen, se on luultavasti Nova. Soittaa keskimäärin hyviä biisejä (lukuunottamatta muutamia suomalaisia Neljä Ruusua-tyylisten bändien kappaleita) eikä siinä ole muutenkaan mitään valitettavaa. Sitä paitsi se on kompromissiratkaisu, koko perhe voi kuunnella sitä.

Suomipopissa eikä Cityssä ole mitään vikaa, niiltä tulee valitettavasti todella hyvien kappaleiden välissä joko järkyttäviä 50-luvun suomiklassikoita tai jotain vastaavaa.

Tuossa puoli vuotta sitten kuuntelin NRJ:tä pari viikkoa, ja jo silloin kyllästyin siihen järkyttävään yliteinimusiikkiin *köhköhköh - vilkaisee soittolistaansa: Laura / Addicted to You*. Mutta kuitenkin, se on surkea kanava. Sitä paitsi minä kuuntelen radiota musiikin, en mainosten takia.

Kiss sitten. Kuuntelin sitä neljännestä kuudenteen, mutta nykyään siellä menee musiikki yhä huonommaksi ja huonommaksi, mutta kyllä sitä voi kuunnella.

Enemmän kuitenkin kuuntelen musaa suoraan koneelta, tässä ei ole mainoksi eikä surkeita biisejä.

Hito Tamashii

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #42 : Toukokuu 17, 2003, 15:41:39 »
Joup, kuuntelen YleX :ää ja Suomipoppia. Parhaimmat mitkä tiedän. Kuuntelisin myös KissFM:ää mutta, sei kuulu täällä päin.
Nova oli ennen myös hyvä, mutta kun tajusin että siinä pyörii koko ajan samat kappaleet se ei ollut hyvä.Ja se on todelaa ärsyttävää kun pyöritetään samoja kappaleita.

Suomipopilla soitetaan kappaleita joita muut kanavat eivät "kehtaa" soittaa. Sellaisia vähän erillaisia.*köhii* Ja siellä on aian hyvät biisit.

YleX, on aika uusi suosikkini . En nyt ole kauhean paljon  saanut siitä kanavasta selville,mutta hyviä kappaleita sieltäkin tuleee.

Minulla ei ole mitään tiettyä lempi-juontajaa, koska en ole erityisemmin kiinnittänyt niihin huomiota.

Aamun Aurinkoinen

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #43 : Toukokuu 18, 2003, 14:20:42 »
Kyllä, minä kuuntelen KissFM:ää. Sieltä tulee minulle sopivaa musiikkia, samoin kuin NRJltä myös. Mutta en jostakin syystä vanhasta roinaradiostani NRJ:tä löytänyt, joten KissFM saa kelvata. Ja totesin juuri, että sieltä tulee musiikkia joka on minun makuuni. ^^ Mutta ei nyt. Nyt tulee tyhmä laulu. Ghuu.

NRJ on kuitenkin enemmän tätä mainittua "hittimusiikkia", KissFM on siis minua varten.

Shikoku Gin

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #44 : Elokuu 08, 2003, 14:08:25 »
Kuuntelen yleensä Energya, koska sieltä tulee aina kaikki uusimmat hitit ym. ja kaikki juontajat on tosi hauskoja.
Energyn ilta on paras, koska silloin on TOP 10, jonka kuuntelen joka päivä (tai ainakin silloin kun olen kotona) ja tykkään kuunnella ihmisten toiveita, mitkä yleensä ovat samoja kuin mulla.

Nova, Yle X ym. en tykkää. En oikein tiedä miksi, mutta kai olen tottunut kuuntelemaan enemmän muita kanavia.

Parhaimpia juontajia on Tenkanen ja Toni. Heidän jutuille nauraa aina. :)

Yasmin

 • Ankeuttaja
Radio
« Vastaus #45 : Elokuu 08, 2003, 15:43:16 »
Yleensä, kun kuuntelen radioita, päällä on NRJ. Sieltä tulee yleensä ihan siedettävää musiikkia. En välitä juontajasta, koska juontaja ei kiinnosta minua laisinkaan, ainoastaan se musiikki. Mutta se, mikä NRJ:ssä todella ärsyttää, on ne m-a-i-n-o-k-s-e-t. Niitä tulee miltei joka kappaleen jälkeen, ja melkeinpä samat aina uudelleen ja uudelleen. Lisäksi NRJ voisi jättää joka kappaleen alussa olevan "NRJ, hit music only" hommelin pois. Se ärsyttää.

En koskaan kuuntele Kissiä. En tiedä, mistä tämä johtuu. Ehkä siitä, että en halua kuunnella koko ajan poppia. Tai sitten en kuuntele sitä siksi, kun en vain kuuntele.

Joskus kanava voi olla Nova. Lähinnä autossa. Siedettävää musiikkia.

Rathair

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #46 : Elokuu 08, 2003, 16:11:33 »
Mä kuuntelen aina Kiss FM:ää. Joka aamu jään siihen koukkuun - irti pääsen vasta, kun meinaan kuolla nälkään / koulusta myöhästyminen uhkaa. Jos olen yksin kotona aamulla (harvemmin) voin tietty kuunnella keittiössäkin.

Siis "Timpe, Sirkku ja Kiss FM:n Aamutiimi" on hauska herätys pahaankin päivään ja ehdoton ykkönen. Mikko Suursalmikin on hyvä.

Kuuntelin NRJ:tä joskus silloin kun se tuli, mutta harvakseltaan. Radion ihmeellisen maailman tajusin kunnolla vasta joskus viime vuonna, jos näin voi sanoa. Sitä ennen en siis kuunnellut radiota paljon yhtään, enkä kyllä muutakaan musiikkia hirveästi. Ja silloin kun kuuntelin, pidin kauhea hiljaisella...

mandella

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #47 : Elokuu 10, 2003, 17:51:02 »
YleX on ihan paras kanava, toinen mitä tulee kuunneltua on SuomiPopl. Jälkimmäistä musiikin takia, sieltä tulee välillä ihan kiittettävää musiikkia.

YleX:n Juuso ja Peltsi on ihan hyviä ja X-ryhmä on kans hauska. YleX soittaa ehdottomasti parasta musiikkia mitä radiosta tulee. Ainoo huono puoli on toi X. Tulee väkisinkin teinixit mieleen...

Kiss ja nrj soittaa huonoa musiikkia ja niiltä tulee samoja biisejä. YleX:ltä tulee erilaista musiikkia...

Poissa Vesi Y

 • Muppet
 • Vuotislainen
Radiokanavat
« Vastaus #48 : Elokuu 11, 2003, 19:06:11 »
Novaa tulee kuunneltua, siellä on jotain oikeasti hyviäkin kappaleita, mm. John Lennonin Imagine. Miltään muulta kanavalta en ole kuullut tuota kappaletta.

Muttamutta. Se, jota kuuntelen, se jota ilman en pärjää. Groove. Jazz, blues ym. mistä muulta kanavalta niitä löytää?

NRJ on sietämätön, Kiss ja NRJ ovat samanlaista roskaa. Enintään 30 erilaista kappaletta, jotka ovat pahinta listahitti(teini)poppia jota vain löytää.

Jotkut mainokset ovat hyviä, Novalta tuli puoli vuotta sitten "Nixtus/Nipstus" (whatever) yskänlääkemainos, joka oli hyvä.
Se yskintälaulu. ^^[/b]

Miss Wire

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #49 : Elokuu 23, 2003, 16:25:27 »
Viime vuonna, kun muutin toiselle paikkakunnalle opiskelemaan ja sain kiinteän nettiyhteyden, löysin internetradiot. Niitä löytää esimerkiksi Googlen avulla tuhansia, ja musiikkityylejä on _todella_ paljon, taatusti jokaiselle on jotain. Itse olen jäänyt koukkuun sellaisiin kanaviin, jotka soittavat synthpoppia, tai jotain erikoisempaa konemusiikkia. Yhdessä vaiheessa suosikkikanavani oli Radio Fetish Gothic, jonka soittolistalla olivat mm. Marilyn Manson, Placebo, Depeche Mode, Joy Division, paljon hyviä ranskalaisia bändejä jne. Mutta sitten tuo kanava muuttui maksulliseksi. Olen vieläkin katkera.

Ihan tavallisista kanavista kuuntelen yleensä YleXiä, vaikka sieltä harvoin tulee mitään sellaista, mistä pitäisin. Leila ja Annukka on tosin hauska. Niin, ja aamuisin on ihan pakko kuunnella Peltsiä ja Juusoa... *g*

Sarvihaara

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #50 : Elokuu 24, 2003, 12:09:07 »
Nova on suurin vitsaus radiokanavien joukossa. Kuten monen muunkin, se "ilahduttaa" myös minun yli 10 tunnin kestoisia ajomatkoja Lappiin.
Karmeinta Novassa on se, että sieltä oikeasti tulevat ne samat biisit ihan koko ajan. Eikä se olisi niin paha jos ne edes olisivat järjestäen jotain uutuuksia, mutta kun siellä soitetaan sellaisia parin vuoden takaisi hittejä, joihin kaikki aikanaan kyllästyivät liikasoiton takia, eivätkä vielä haluaisi näitä kuulla uudestaan. Esim. Jennifer Lopezin Ain't it funny? on loistava esimerkki tästä kategoriasta.
Ja jos samojen biisien soitto ei ole vielä riittävän paha, niin viimeistään se pilaa päivän, että ne biisit tulevat päivittäin ihan samassa järjestyksessä!
Muutaman vuoden takaisella kotimatkalla Lapista mieltäni alkoi hämärtää se, miten tuttua kuulemani musiikki oli. Sitten tajusinkin karmea totuuden: biisit soitettiin ihan samassa järjestyksessä, kuin mitä ne oli soitettu tullessamme Lappiin.
Varsinkin kesällä tuntui siltä, että Nova on luotu vain Mamban soittamista varten. Vähintään kerran tunnissa tuli jokin Mamban kappale ja pahimmillaan kaksikin. Ilmeisesti tarkoituksena oli varmistaa Mamban pysyminen rahoissaan soittokorvausten avulla.

Joku kaunis päivä aion oikeasti kirjoittaa Novalle hyvin vihaisen kirjeen julkisten paikkojen saastuttamisesta heidän kamalalla puurollaan.

Helppo muistaa

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #51 : Elokuu 24, 2003, 23:21:57 »
Njaa-a. No itseasiassa voin tunnustaa että minulla pauhaa Radio-City 96.2 yötä päivää. Ja miksikö, koska se on ainoa radiokanava jolta ei tule jenkki-poppia, rappia tai tätä aina yhtä suomalaista teinix-humppaa. City soittaa kaikki klassikot 60- 90-luvuilta ja kaikki hyvät rock-uutuudet.

En ole oikeastaan edes kuunnellut muita kanavia, joten en tiedä miten siellä asiat ovat, mutta Cityltä löytyy muutama huono puoli: 1.Mainokset. Ne samat ja aina toistuvat mainokset. Niitä kestää kuunnella vain ensimmäistä kertaa (sillä ne ovat kyllä aika hauskoja:)) Niitä tulee joka katkolla ja useiden kappaleiden välissä.

Toinen kamala asia on kappaleiden kuuluttaminen. Kuulet kuinka juontaja kuuluttaa lempi kipaleesi nimen, ja heti sen perään kymmenen muuta kappaletta jotka tulevat ennen sitä. Esimerkkinä vaikkapa aamu-shown juonto tässä muutama aamu sitten: "Huomenta Helsinki! Kohta soitamme kaikkien suosikkikappaleen Zeppeliinien Stairway to heavenin, mutta sitä ennen kuitenkin KISS ja Lick it up, Doorssien Riders on the storm ja YUP:n Joutilaan!"

Kolmas asia joka Cityssä on huonoa, on sen kuuluvuus alue. Sehän on  Helsingin ja pääkaupunki seudun alueella kuuluva kanava, joten kun lähtee jonnekkin kauemmas, saa kuunnella Sävel-Radiota ja laulaa isukin kanssa kilpaa Jari Sillänpään kappaleita (ei sinäänsä, Sävel-Radio on oikeastaan hyvä kanava)

Mutta muuten Radio-City on kaikinpuolin loistava kanava. \,,/

mitaminako

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #52 : Elokuu 29, 2003, 20:04:42 »
Kuuntelen YleX:ää. Hyvää musiikkia eikä niitä mainoksia. Aamulla on ihana kuunnella Juuson ja Peltsin höpinöitä koska niistä tulee oikeasti hyvälle tuulelle. Toisena syynä on se että täällä korvessä ei juuri muita musiikkikanavia kuulu.

NRJ:ä tai Kissiä en tosin kuuntelisi vaikka kuuluisivatkin täällä. Täynnä tekopirteitä ihmisiä, mainoksia ja samat kappaleet soivat kymmeniä kertoja päivässä.

Joskus kuuntelen myös X3M:iä, vaikka en ruotsia hyvin ymmärräkään. Sieltä tulee kuitenkin paljon omien suosikkibändieni musiikkia.

Eileen Malfoy

 • Ankeuttaja
Re: Radiokanavat
« Vastaus #53 : Syyskuu 02, 2003, 11:06:21 »
Minä kuuntelen yleensä Radio Sputnikia. Sieltä tulee hyvää ja monipuolista musiikkia, siellä puhutaan suurimmaksi osaksi venäjää, kuitenkin siellä käsitellään Suomen asioita ihan yhtälailla. Sputnikissa on paljon hyvää. Uutiset, hitparad bes grannits tms ja ehdottomasti ne hyperihk mainokset! Joka toinen kipale venäjäksi, joka toinen suomeksi, englanniksi, saksaksi tai milloin miksikin. Lisäksi venäjä on kaunis kieli ja minusta hyvin rauhoittava. Tulee kotoisa olo, kun kuuntelee Sputnikia.
Ja Masha Romanova tms on aivan mahtava juontaja, jaksan aina naureskella kun tulee russki-finnish tunti. ^^;;

Toinen on Sport FM, jota tulee kuunneltua formulaviikonloppuisin eniten. Musiikkivalikoima nyt ei ehkä ole sitä mieleisintä, mutta joskus sitä urheilu-uutisia ja selostuksia ihan mielellään kuuntelee, kun suomenkielistä radiota tahtoo kuunnella ja SportFM on niistä siedettävin.

Radio X3M:illä on ollut hyviä haastatteluja, muun muassa adoptiolapsista ja muusta kiehtovasta, kun niihin kerrankin vähän paremmin ollaan siellä viitsitty paneutumaan ja etsimään haastateltavia jne. Radio X3Miä tulee kuunneltua aina silloin tällöin, jos Sputnikilta tulee joku kipale, johon olen kurkkua myöten kyllästynyt. Joskus tulee sitten jäätyä X3M:ille pidemmäksikin aikaa, ihan mukava kanavahan se on. Ja suomenruotsia on niin kiva kuunnella, paljon mukavampi kuin suomea, ainakin radiosta.

Radiokanavissa yleensä ärsyttää se, että kun kuuntelee radiota pitkät ajat kuten minä hermostuu niihin samoihin hyperärsyttäviin mainoksiin, joita toistetaan puolen tunnin välein (vähintään). Kuuntelin joskus aiemmin Kissiä ja NRJ:iä, mutta ärsyttävät mainokset ja jonkinverran raivostuttavat juontajat saivat minut vaihtamaan suosiolla suomenvenäläiseen.

Lils

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #54 : Syyskuu 02, 2003, 17:49:19 »
Kuuntelin kesällä ensin joka päivä NRJ:tä. Se oli mielestäni ainoa oikea hyvä radiokanava. Kuitenkin menetin hermoni miljoonien mainosten sekä samojen kappaleiden soiton takia. Vaihdoin KissFM:ään. Sitä kuuntelin melkein kokoajan. Kohta meni Kissinkin kanssa hermot. Samoja kappaleita jatkuvasti. Yllätys, yllätys. Nykyään voisin huutaa tuskasta, jos vielä yhden kerran kuulen niitä jatkuvasti soitettuja kappaleita! Aargh.

Nykyään kuuntelen siis musiikkia enimmäkseen cd:iltä. Radion kanssa paloi päreet. ^^ Joskus kuuntelen satunnaisesti esim. autossa kuitenkin Yle X:ää, se on ihan hyvä! Tulee mielestäni vaihtelevampaa musaa. Ja Peltsin ja Juuson aamuohjelma on hauska! ^^

Selidor

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #55 : Syyskuu 07, 2003, 19:47:04 »
Min kuuntelen Energyä (=Nrj)
Sielä on kyllä aika paljon mainoksia, joita jankataan koko ajan.
Musiikki on kuitenkin monipuolista, tai_no, tarkoitan, että ihan samoja biisejä ei soiteta koko aikaa (vaikka niitä mainostetaan koko ajan).

Ennen kuuntelin Kiss fm:ää. Sielä puolentunnin sisällä saattaa tulla sama kappale kolme kertaa.. Ja melkein kaikki jutut menevät navan alle, on ihan herätä kuulemaan, kun on meneillään gallup "montako kertaa viikossa harrastat seksiä" tms...

Autossa kuuntelen aina suomi poppia.

No, yhteistä kaikille kanaville on se, että on liikaa arvaa_sitä_arvaa_tätä-juttuja. Eikä mainoksistakaan ole pulaa..

Aamun Aurinkoinen

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #56 : Syyskuu 08, 2003, 17:26:25 »
En muista kirjoittaneeni tänne.

Kuuntelen Kiss FM:ää.  Aina. En kuuntele muita. Pitäisikö minun nyt kertoa, mitä hyvää on kississä, vai mitä huonoa on muissa? No, otan molemmat.

KissFM soittaa noin 50% hyvää musiikkia. Musiikkia soitetaan, tosin kuten kaikilla, sitä samaa. Kerran kuulin levottoman prinssin kolme kertaa tunnin aikana O.o ( se soi tälläkin hetkellä, yhm >_< ) . Mutta, musiikki on kuitenkin kohtuullisen hyvää, ja aamutiimin juontajat ovat mahtavia. Mainokset ovat vitsaus ja vitsi. Liikaahan niitä on mutta yritän selvitä niistä.


NRJ. Naurettavaa. Siinä on kanava jota en osaa kuunnella. Musiikki on vielä teiniksimpää kuin YleX:ällä tai Kissillä. En osaa sanoa mitään positiivista. No osaanpas, sen, että kanavan taajuus on helppoa muistaa. 96,6 täällä päin.  

Muut kanavat ovat yhdentekeviä. SuomiPop on oikastaan ihan mukava, mutten tahdo kuunnella pelkkää suomalaista musiikkia. Eikä se edes suostu kuulumaan radiostani kunniallisesti.

Ayelana

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #57 : Syyskuu 09, 2003, 18:17:33 »
Joskus vuosi sitten diggailin Novasta. Se soi aina linkassa, kun menen kouluun, joten sitä tulee kuunneltua ainakin tunnin päivässä.
Sieltä tulee niin älyttömästi mainoksia, ja siellä soi samat biisit joka päivä. Ärsyttävää.

Nykyään mä kuuntelen mieluiten SuomiPoppia. Sieltä tulee aina jotain hyvää, mä tykkään aikas paljon suomalaisesta musasta.
Aluksi mä tykkäsin jostain ihme Star FM:stä, mutta sitten se lopetti. Siitä sitten Novaa kuuntelemaan ja nyt SuomiPop.

Mä en oo pahemmin kuunnellut Kissiä tai YLEXiä.
Äitee kuuntelee mieluiten jotain ihme Pohjanmaan Radiota, joskus sieltäkin tulee joku hyvä piisi.

Poissa Tohvelieläin

 • Vuotislainen
Radiokanavat
« Vastaus #58 : Syyskuu 10, 2003, 14:49:12 »
Ei ole oikein kunnollisia radiokanavia näin pienessä maassa, mutta keskimäärin parasta musiikkia soittaa YleX (Mafia oli kylläkin parempi nimi). Juusoa ja Peltsiä en oikein siedä, mutta kun ajattelee minkälaista musiikkia muilta kanavilta yleensä ottaen tulee, olen suht tyytyväinen. Dance-ohjelmia en kyllä siedä (ja niitä tulee vieläpä viikonloppuna parhaaseen kuunteluaikaan yöllä). Omituista, että tuommoista marginaalimusiikkia soitetaan "koko kansan" kanavalla, mutta esim. Manic Street Preachersia tai monta muuta loistavaa orkesteria ei soiteta juuri koskaan.

Fleur

 • Ankeuttaja
Topic herää kuolleista...Huu...
« Vastaus #59 : Maaliskuu 17, 2004, 15:24:05 »
(psst..Kiva ava, Tohvelieläin. Olen analysoinut kyseisen taulun koulussa jo kahdesti ^^)

Lopetin Kissin kuuntelemisen viime kesänä melkein kokonaan koska 1. se ei kuulu koko Suomessa, vaikka niin väittävätkin ja 2. mainoksia/juontajien juttuja tulee puolessa tunnissa enemmän kuin musiikkia. Joskus aamuisin kuuntelen Kissiä siinä toivossa, että tulisi vaihteeksi hauska pilapuhelu. En tosin tiedä tuleeko niitä enää ollenkaan.
Yleensä valitsenkin aamuisin Radio Helsingin. Juu, ei varmaan kaikkialla kuulu...Mutta jos satutte maikkarin levyraatia katsomaan, niin sen vakiovieras Njassa on Radio Helsingistä. Itse asiassa juuri tästä syystä aloin kyseistä asemaa kuuntelemaan. Musiikki on vähän laidasta laitaan, mutta laskin tässä yhtenä aamuna bussissa, että 20 minuutissa tuli vain yksi pieni mainoskatko.

Englanninopettaja on usein maininnut jonkun radioaseman, jolta tulee iltapäivisin ohjelmaa Brittein saarilta, mutta en ikinä muista sitä silloin kun voisin radiota kuunnella.
Ja koulussa kuviksen tunneilla oli yhdessä vaiheessa päällä SuomiPop. Tuskaa, kun kestän vain hyvin harvaa suomalaisartistia (kuulin äskettäin Jonna Tervomaan Et tahdo tietää ja häpesin sitä että omistan kaksi hänen levyään >_<)

Firena

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #60 : Maaliskuu 17, 2004, 15:42:14 »
Minä kuuntelen aktviisisesti YleX:ää.

Kiss FM
Tätä ehkä 10-15 minuuttia päivässä. Ärsyttävää, että ne soittaa samoja kappaleita koko ajan! :( Kuulee usein yhden kappaleen ties kuinka monta kertaa päivässä O.o Juontajatkin on sellasia ylipirteitä koko ajan, varsinkin Pirttinen. Niiden Top30 lista on ärsyttävä. Joka päivä ja samoja biisejä.

Radio nova
Nova on paras iltaisin ja öiseen aikaan ^_^ 80-luvun biisejä on mukava kuunnella ja musiikki on syht koht vaihtelevaa. Mutta niiden kisoja ei jaksa koskaan kuunnella.

Yle X
Tykkään juontajista, niiden musasta ja ohjelmista ja vieraista. Tällänen pitäisi kunnon radion olla. Kanalaa en koskaan kuuntele, mutta muita kyllä mitä ehdin. Paras on ainakin Metalliliitto ^^ Joka päivä kuulee uusia biisejä, eikö aina vain yhtä ja samaa jumputusta. Popuutiset saisivat olla pidemmät.

Radiota kuuntelen varmaan kolme tuntia päivässä. Se on kyllä aina auki, mikäli en kuuntele levyjä tai ole koneella ^^

Aino

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #61 : Maaliskuu 27, 2004, 09:25:13 »
No. NRJ soi melkein koko ajan päivällä. Ennen kuin menen kouluun, kun tulen koulusta, joskus koulupäivän aikana, illalla ja yöllä. Eli sitä minä melkein aina kuuntelen. Kun satun omistamaan sellaisen ison ja painavan soittimen mistä pitää vääntää ne kanavat. Ja siinä sitten tietysti kestää vaihtaa toiselle kanavalle, eikä se edes aina tahdo löytyä, joten olen jättänyt sen taajuudelle 96,6. Meidän energylle. Tuleehan sieltä tosin joskus hyvääkin musiikkia, dancemeininki  ja muu hurlumhei ei sovi minulle. Tenkasen aamushow on aika hassu juttu, toiset sanoo jyrkän ein ja toiset pehmeän kyllän. Tenkasella on juu mielipiteitä, mutta espanjalainen säämies on kuunteluni aihe. Päivät, iltapäivä ja illat on sitten aikasen samanlaisia.

Kissiä tulee sitten sellaisella pienellä matkaradiolla kuunneltua, ihan kelvollista musiikkia sieltäkin tulee. Joskus vain vähän vanhempa, joka on periaatteessa aika hyvä asia. Toisena NRJ:n jälkeen.

Muita taajuuksia selailen vain sillä jo mainitulla matkaradiollani ja pysähdyn kuuntelemaan jos sattuu hyvä kappale soimaan. Muuten keskityn näihin mainoskanaviin. Kuinkakohan suuri osa NRJ:n tuottamasta ohjelmasta on mainoksia? En ehkä halua kuulla.

Tallulah

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #62 : Maaliskuu 27, 2004, 10:59:55 »
Radio Novalta tulee kohtalaisen usein ihan hyvää musiikkia, minäkin pidän kasarista. Sitä minä yleensä kuuntelen, kun radion avaan.

Ja joskus heittäydyn kalkkikseksi ja kuuntelen Sävelradiota tai Oikeaa Asemaa. No ei, niiltäkin tulee aika usein juuri kaikkea kasaria, jopa parempaa kuin Radio Novalta.:)

Niistä NRJ:stä, Yle X:stä ynnä muista "teiniasemista" en sitten niin paljoa piittaakaan. ;)

Poissa Amy Angel

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Radiokanavat
« Vastaus #63 : Maaliskuu 27, 2004, 11:11:45 »
umm.. Radio 957 lähinnä. Siis tämä tamperelainen.
Radioa kuuntelen muutenkin vähän. Autossa matkalla jonnekin.
Jos minä saan päättää, kuunnellaan silloin 957:aa. Jos sisko saa, kuuntelemme NRJ:ä. Ja jos äiti saa päätää, niin SuomiPop.

Radion kuuntelu ei nyt ole kamalasti minun mieleeni.
Enemmän kuuntelen levyjä ja mp3:a..

prinssinakki

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #64 : Huhtikuu 12, 2004, 19:15:01 »
Hyvä asia on se, että ei tarvitse ostaa kaikkia levyjä, koska osa biiseistä soi radiossa kyllästymiseen asti... Myös se on ärsyttävää, että radiossa on liikaa mainoksia, joskus jos on ihan lyhyt matka ja matkalla kuuntelee radiota, niin saattaa olla että ei kuulu muuta kuin mainoksia koko matkan...:( Itse kuuntelen NRJ:tä Tenkasen Aamushow:n takia... Mutta harmi kun Manuel lähti pois, hän oli paras! Hmm... Lempijuontaja, kyllä se Tenkanen taitaa voiton viedä.

nanase

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #65 : Huhtikuu 12, 2004, 20:23:04 »
Itse kuuntelen NJR:ää, mutta minua ihmetyttää minne se mies, olikohan hänen nimensä Toni tai joku, oikein katosi. Hän siis oli ennenkuin NJR:än aamusta tuli Tenkasen aamushow.
Vielä musiikista, suurin osa on todella mukavaa ja menevää musiikkia, mutta inhoan kun niitä mainoksia tulee niin älyttömän paljon. Saattaa ammuisinkin herätä siihen virteen'' Osta, osta!!''. Mutta kyllä radoita on silti kiva kuunnella. ^^.

Poissa Emily Le Strange

 • pikkusyöjätär
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Radiokanavat
« Vastaus #66 : Huhtikuu 14, 2004, 12:00:54 »
Ehdottomasti YleX on paras. Sieltä tulee hyvää musiikkia, typeriin mainoksiin ei mene hermo ja juontajien löpinöissä on jotain järkeäkin. Mutta välillä tuntuu että juontajat puhuvat liikaa. Musiikkia musiikkia. YleXän ansiota on rakastumiseni Keaniin.. ja erityisesti Somewhere only
we know:iin.
Kuuntelen radiota, YleXää koko ajan. :D
YleX! <3
Olen olento jolla ei ole kunnollista nimeä, olen haava maailman kyljessä. Mutta olen myös se täydellinen muukalainen jota rukoilit aina lapsena - että tulisin ja veisin sinut pois, sanoisin sinua kauniiksi, nostaisin sinut alastomana kadulta ja kantaisin ikkunan kautta Taivaaseen.

Poissa Seireeni

 • Kielipoliisi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • 17 seconds is all you need
 • Tupa: Rohkelikko
Radiokanavat
« Vastaus #67 : Huhtikuu 15, 2004, 20:16:52 »
Olen kuunnellut Radio Cityä ainakin vuoden jo. City soittaa ulkomaista ja suomalaista rokkia tasapuolisesti, eikä luojan kiitos räppiä tai kaameaa pyllynpyörityspoppia ollenkaan. Juuri sitä mitä haluan kuulla. Mainoksiakin tulee sopivasti.

Juontajille en anna suurta painoa. Musiikkihan se radiossa tärkeintä on. Tosin Peltsi ja Juuuso ovat poikkeuksia, he ovat aivan ykkösiä! Jos Yle X:n avaa aamulla, niin poikien juttuja jumittuu kuuntelemaan vaikka kuinka pitkäksi aikaa. :D

Inhokkiasemani on NRJ. Kuuntelin sitä yläasteella, kunnes paloi käämi. Mainoksia tulee paljon enemmän kuin musiikkia, mikä on totaalisen väärin. Ja kun sitä musiikkia tulee, soitetaan samoja biisejä koko päivä edes takaisin. Aina pelkkiä listahittejä, eikä miltei koskaan vanhempia biisejä. Juontajat ovat ärsyttäviä ja heistä on tehty jonkin sortin (turhia) julkkiksia. Blaah. Kaupallinen kanava. O_o

//Muokka:

Täytyy sanoa vielä, että minua ärsyttää suunnattomasti kun City yhdistyi entisen Sport FM:n (tai mikälie) kanssa! Minua ei vähempää voisi kiinnostaa urheilu, en tue penkkiurheilua. On todella "kivaa" avata radio kun siellä karjutaan vain "Syötä! Syötä! Hän kuljettaa! MAALI!" Hohhoijaa. x_X Ja mainoksiakin sieltä tulee nykyään paljon enemmän. Surullista.
Ja naamiaiset satumaan, ne on lopuillaan
Niin seireeni vei kuninkaan

Mida

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #68 : Huhtikuu 16, 2004, 14:51:01 »
Silloin, kun kuuntelen radiota, kanava on poikkeuksetta City. Sieltä tulee itselleni sopivinta musaa... Nykyisin sieltäkin tulee ihan h******sti mainoksia, mikä ei ole kovin hyvä juttu...

Juontajiin en kiinnitä hirveästi huomiota, koska kuuntelen radiota pelkästään musiikin takia, joten se siitä sitten.

Vielä noin vuosi-puolitoista vuotta sitten kuuntelin vielä Energyä ja Kissiä. Nykyään ne lähinnä ärsyttävät mua...

Sitten on vielä nämä soittolistat! Päivästä toiseen samat kappaleet pyörii melkein samassa järjestyksessäkin... Onneksi tämä ilmiö ei kumminkaan ole ottanut aivan kaikkia kanavia haltuunsa eli on vielä jotain kuunneltavaa...

Miksihän edes oon täällä kommentoimassa, kun kuuntelen radiota keskimäärin kerran kahdessa päivässä? Jaa-a........

emskuinen

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #69 : Huhtikuu 16, 2004, 15:31:55 »
Yle X
Sieltä tulee hyvää musiikkia. Räppiä, rockia... Ihan hyvää musiikkia ja kisat on ihan ok. Juontajat on ihan kivoja. Ei muuta. Paras kanava mitä olen kuunnellut...
Kiss fm
Nooh... Kuuntelen joskus autossa. Juontajat on ärsyttäviä. Musiikki on ihan samaa ja nyt tuntuu, että ne ei niin uutta aina soitakaan. 0____o
EnergyHihhhih.. Kuuntelen lapissa. Silloin kun käyn siellä koska siellä se kanava toimii. Ihan ok musiikkia, mutta aina samaa musaa.
Radio Nova
Ihan pa**a kanava. Oikee Mamba kanava, on ainakin ollut. Ja mainokset, voi V****! Aika köyhä kanava. Sori nyt faneille.
Iskelmäkanavat ovat... Niitä en oikein kuuntele.

Radio soi varmaan koko ajan, niin kuin nytkin. Melkein koko ajan se on päällä.

~Musiikki on elämää~

marya

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #70 : Kesäkuu 06, 2004, 22:00:54 »
NRJ

 Ei voi muuta sanoa kun huh huh! Ei voi tajuta miten jotkut jaksaa kuunneella tällasta. Samat ja melkein aina tosi huonot kipaleet soi toistumiseen ja juontajat ovat ärsyttävän teko pirtsakoita! Rupee aina koulussa ahistamaan kun joutuu kuuntelemaan kässän tunneilla

YLE X

Tykkäsin kun oli vielä mafia, vaikka ei sillonkaan aina huippu musaa tullu. Mutta sillon räkkäri marketti oli ihan paras. Nykyään tulee aika huonoa musaa ja ainoa hyvä ohjelma on kitarama.

CITY

Joskus kuuntelee, mutta sen jälkeen kun yhdisty sen sportti homman kanssa ni alamäkeen meni tääkin. Samaa musaa aina, mutta sentään hyvää musaa jonkin verran.

RADIO HELSINKI

Tää on ainoo radio josta oikeesti pidän. Martti servo, wuhuu! :D Helsingiltä kuule kaikeinlaista musaa, eikä oo mitään typeriä soittolistoja, joten samat biisit ei pyöri koko ajan. Jos radiota kuuntelen niin tää se on, mutta valitettavasti ei kuulu jokapuolella :/

Frosty

 • Ankeuttaja
Nrj!
« Vastaus #71 : Kesäkuu 07, 2004, 01:11:45 »
Minun mielestäni kyllä Nrj on ehdottomasti Paras Vaikka en yleensä muita ole kuunnellutkaan. Olen kyllä minä joskus automatkoillu joutunut *silmien pyöritys* kuuntelemaan jotain suomipoppia, mutta ei se ole ollut ongelma, koska minä tietysti ne näppini siihen tungen ja vaihan sen nrj:n...

Tykkään Nrj:stä sen takia, koska sieltä tulee kaikki se mitä tykkään kuunnella, mutta on siellä huonojakin biisejä... Esim. Zen Cafen : Piha ilman sadettajaa.. (syy on se, että se on suomalaista ja olen muutenkin kyllästynyt siihen samaan vanhaan biisiin..)

Minulla on lempijuontaja on Nrj:ltä se Joni ja sitten aamusta tenkanen ja kristiina. Mielestäni Tenkasella ja Kristiinalla on niin hyvät jutut aamusin.. x]

Maria Chang

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #72 : Kesäkuu 07, 2004, 08:09:13 »
Harvoin radiota kuuntelen, mutta jos joskus sen ääreen istun, niin kuuntelen NRJ:tä tai Novaa. NRJ:lta tulee joskus hyvää musaa, mutta siellä soi aina ne samat Anastaciat ja Antti Tuiskut. Novaltakin tulee hyvää musaa, mutta sieltä tulee aika paljon "vanhempiakin" biisejä.

Tenkanen ja Kristiina ovat hyviä juontajia, eikös ne ole Nrj:n?

Aikon

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #73 : Heinäkuu 02, 2004, 22:15:35 »
Novalta ja NRJ:ltä tulee ihan hyvää musiikkia, mutta ärsyttää niin kauheasti, kun sama kappale tulee päivässä monta kertaa.
Ja kun itse olen sellainen, että kuuntelen enemmän radiota kuin levyjä niin se ei kuule ole mukavaa kuulla samaa kappaletta viittä kertaa. >:(

Olikos se Radio City se yksi josta ennen en pitänyt.
Kun isoveli kuunteli ennen sitä (tai no kuuntelee vieläkin) ja aina jossain matkoilla huudatti sitä, niin kyllä minä siitä pitämään opin. ;)
ja Yle X kanssa josta isoveli tyykkää myös. Siitäkin opin tykkäämään. :)
Niissä soi sitä mun tyylistä musaa. Huonoa on ne juontajan äänet. Mä oon tottunut sellasiin Novan juontajien pehmeisiin ääniin niin nyt ei jaksa kuunnella mitään muuta ääntä radiosta.

Suomipop on sitten asia erikseen. Yleensä sieltä tulee hyviä kappaleita, mutta joskus tulee sellasia "humppakappaleita" niin niitä nyt minä en todellakaan jaksa kuunnella.

Riio-Kola

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #74 : Heinäkuu 02, 2004, 23:26:19 »
Radio Cityä tuli tuossa keväällä tetissä kuunneltua kun autossa viikonpäivät istuin. Sieltä tuli välillä jopa hyvää musiikkia, josta yllätyin postiivisesti. Muutaman kerran GnR:ää, W.A.S.Pia ja Iron Maideniakin sieltä kuului :) Harmi ettei kanava vain kuulu kunnolla täällä.

YleXältäkin olen kerran kuullut jotain heviä, mutta perehdyttyäni asiaan, huomasin että ohjelma tulee melkein kerran vuodessa, eli ei kiitos. :)

Nrj.. En sano muutakuin että kuunnelkaa sitä Radio Cityä.

Envu

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #75 : Heinäkuu 03, 2004, 19:35:21 »
En yleensä kuuntele tieten tahtoen radiota.

Joskus, kun matkustaa autossa, on pakko, kun vaihtoehtoina ovat pikkusiskon Gimmel-kasetit tai pikkuveljen järjettömät kasetit, kukaan kun ei tykkäisi jos äänittäisin kasetin ja soittaisin sitä aina kun olen autossa etupenkillä. :p
Tästä seuraa se, että kun saan vuoden päästä ajokortin ( jos saan ), niin kun minä ajan autoa, soitetaan vain sitä musiikkia josta itse pidän. Voi siis matkustajien korvaparkoja. ^^'

Yleensä autossa kuunneltu radio on Kiss FM. Aamuisin Aamutiimi on ainakin ihan hyvä, joskin joskus se oli parempikin. Muistan sen Henkan aikoihin, kun ne syöttivät Tuomakselle lastenruokia tms. Se oli aika hauskaa kuunneltavaa. :D
Muita mahdollisia vaihtoehtoja ovat Rogmo - erityisesti isän kanssa matkalla ollessa - ja joku, jonka nimeä en nyt muista. :p

Yhdessä vaiheessa olin kauhean innostunut internetradioista. Lempiradioni on ehkäpä Gotham radio, jonka genrenä on Winampin mukaan Metal, Goth, Black. Ihan sopivaa aina välillä tulee, löytää jopa uusia hyviä artisteja.

Pot

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #76 : Heinäkuu 06, 2004, 13:42:24 »
Ähm jee. Vihdoinkin tällanenkin topikki.

Eli. Kuuntelin ennen, en kuukauttakaan sitten, aina NRJ:tä(Energyä) mutta sitten satuin kääntämään Yle X:älle. Jäin heti koukkuun. Yle X:sältä tulee sellaista musiikkia, mitä NRJ:ltä ei tule, ja myös sellaista musiikkia, jota sieltä tulee. Eli siis Yle X on tod. hyvä kanava. Silloin _harvoin_ kun sieltä tulee jotain tosi tosi huonoa, käännän kanavan NRJ:lle tai Kiss FM:lle. Jos sieltäkään ei tule mitään hyvää, viimeiset oljenkorret ovat SuomiPOP ja Radio Nova.

 Yksi asia on joka Yle X:sässä ärsyttää. Ne sen omat mainokset. No eihän sieltä muita mainoksia kyllä tulekaan. Mutta silti, pakahdun aina kun sieltä tulee se mainos missä ne jotkut ryntää sukkahousut päässään kylänsä ainoaan markettiin jne. Argh. Soopaa. Mutta Yle X:ällä on kyllä muuten hyvät jutut. Niitten pölinää sentään kuuntelee. Parasta juontajaa en osaa sanoa, kun men koskaan muista niiden nimiä. X___x;; Enivei, Juuson ja Peltsin tuntee kaikki, niin sanotaan vaikka Juuso ja Peltsi. En kyllä niitten aamushowta ole kerennyt paljoakaan kuunnella. Aivan. Jos pitäisi antaa kanaville kouluarvosanat, niin ne olisivat: Yle X 10-, NRJ 8½, Kiss FM 8+, Nova 8-, SuomiPOP 7½. Koska SuomiPOPilta tulee harvoin sellaista musiikkia jota kuuntelen. Myönnän, etten hirveästi kuuntele kotimaisia bändejä O__o;

Poissa Starpiks

 • ヘルムットじゃないよ
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • "Olette sangen rumia ollaksenne keijuja"
 • Tupa: Puuskupuh
Radiokanavat
« Vastaus #77 : Heinäkuu 06, 2004, 17:28:09 »
Nykyään kuuntelen enimmäkseen YleXää, ihan vain siksi että sieltä tulee monipuolisesti musiikkia, ja paljon semmoista musiikkia mitä NRJ ja Kiss FM eivät soita. Tulee metallia, tulee räppiä, rockia, ja poppiakin, vaikka minusta se on aika vähäistä. Ja siellä on paljon musiikkia, joita ei listoilla näy, eli Antti Tuiskut, Hanna Pakariset ja muut (huomioikaa, en minä heitä dissaa, eivät vain kuulu lempimusiikkiini) eivät oikein tuolla soi (ainakaan minun huomatakseni).

 Juontajista on paha sanoa, koska heitä en hirmuisemmin kuuntele (enkä vielä kertaakaan ole aamushow'n aikaan radiota päällä pitänyt). Puheet yleensä menevät hieman ohi siis. Mutta kokonaisuudessaan pidän tuosta kanavasta paljon enemmän kuin Kiss FM:stä, jota yläasteella kuuntelin. Kiss FM:llä pyöritetään paljon samoja biisejä, eivätkö juonnotkaan nappiin menneet. Ehkä se sitten oli tarkoitettu kuitenkin työssäkäyville, nuorille ihmisille, eikä yläasteikäiselle tytölle.
"The shortest verse in the Bible is, "Jesus wept". The only thing wrong with it is the past tense." -Fred MacIntire, Something Positive

No oonhan mä sentään sukua insinöörille... *pnish*?

Crestfallen

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #78 : Heinäkuu 06, 2004, 17:36:12 »
Kuuntelen hirveästi YleX:ää (soi tuossa taustalla nytkin...), en tiedä miksi, kuuntelenpa vain, kai olen jäänyt koukkuun. Siinä ärsyttää se, että puhetta on ihan liikaa, musiikkia saisi olla enemmän, ja tietenkin sellaista musiikkia josta itse pidän... Muuten kuuntelen radiokanavia vähän miten sattuu, jos jostain tulle mielestäni huonoa musiikkia, niin kanava vaihtuu, ja todella nopeasti. Lempijuontajaa minulla ei ole, kunhan vain ei ole Nilviäiset, niin kestän aika hyvin.

Beah

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #79 : Heinäkuu 07, 2004, 14:48:14 »
Kuuntelen aika vähän radiota, sillä sieltä ei tule sitä lempimusiikkiani, jota yleensä kuuntelen. Jos kuuntelen, niin ylex soi, ja sekin sen takia, kun ei täällä kuullu paljon mitkään muut kanavat :P Hyvää siinä kanavassa on se, että se on aika monipuolinen, ja juontajat on hauskoja [Ja sieltä ei tule koko ajan pelkkiä uutisia, kuten Novalta].

Tavallaan ylexältä ei taas tule monipuolisesti musiikkia. Se vähän riippuu mistä kiikkuu. Yleensä sieltä soi ne uusimmat ja mukaparhaimmat laulut, mutta sitten kun niitä aletaan soittamaan, niitä myös soitetaan aamusta iltaan ja illasta aamuun D:

Energy ja Kiss FM, eivät edes täällä [onneksi] kuulu, joten niitä en voi kommentoida. Mitä nyt joltain olen kuullut, niin sieltä soi suurmiaksi osaksi jotain hip hoppia, Christina aguileraa jne.. Ei kuulosta hyvältä siis.

Jublia

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #80 : Heinäkuu 09, 2004, 14:01:37 »
Yle X!
Sitä tulee kuunneltua, koska ite tykkään siitä paljon enemmän kun Kissistä tai Nrj:stä.
Mikähän Yle X:ssä on hyvää.. hmm..
1. Siellä ei tuu liikaa mainoksia
2. kaikki juontajat on hyviä
3. on paljon erityylisiä ohjelmia (aamut, listat, Kanalassa kajahtaa, sata prossaa jne.) Eli kaikille jotain.
4. Musiikki on hyvää, vaikka sitä ei soiteta niin kamalan paljoa ja pääosin ne on niitä samoja kappaleita..
5. Siellä puhutaan niin paljon. I like it. On kaikki erilaisia haastatteluja, ja juontajat pälpättää muuten vaan ;)

Lempi juontajaa / ohjelmaa mulla ei oikein oo, mutta Listat on hyviä, ja Kromosomi X. Aamuja, en ehi pahemmin kuunteleen, se ohjelma tulee liian aikasin ;) Niin ja sitten en kauheesti tykkää Kanalassa kajahtaa -ohjelmasta, enkä varsinkaan sata prossaa (tai 100 %)-ohjelmasta. Liika rappia ja sellasta, ei mun makuun.

Joten Yle X:ään verrattuna Kissi ja Nrj on jotenkin köyhiä...

Ja sitten lopetataan Yle X:n mainostus ;D

Radioo kuuntelen sen takia, että sieltähän ne uusimmat laulut kuulee, cd:itä on turha ostaa, yhen hyvän laulun takia... Radio piristää elämää ;)

Jennie McGryffin

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #81 : Heinäkuu 09, 2004, 20:33:12 »
Minä kuuntelen melkein aina Kiss FM:ää. Varsinkin aamulla kun herää, siinä ennen Summeria, on kiva kuunnella Kissin parasta: Aamutiimiä. Timpe ja Annika on parhaita!
Noh, YleX on kanssa ihan hyvä ja NRJ myös...

Äh, miten te saatte kirjoitettua noin pitkiä viestejä?

Vätte

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #82 : Syyskuu 14, 2004, 11:48:51 »
Minä kuuntelen eniten Yle X:ää, mutta joskus myös Kiss FM:ää tai Energyä.Yle X:llä parasta on monipuolinen musiikki, hyvät juontajat ja se, ettei niitä mainoksia tule koko aikaa!
Meidän mökille on noin viiden tunnin automatka ja äiti haluaa kuunnella 85% matkasta novaa ja sen 15% iskelmää. On minulla kestämistä, sillä vaikka kuuntelisin omia levyjäni, kuuluu radiomusiikki sieltä taustalta. Argh!

Herstein

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #83 : Syyskuu 14, 2004, 20:02:12 »
No; minä kuuntelen radiota yleensäkkin erittäin vähän, ja jos radiota kuuntelen, on auki yleensä radio city tai yle x. Ne eivät mielestäni ole niin "kaupallisia", ainakaan ensimmäiseksi mainitulta ei kuule tämänhetken ykköshittejä, vaan se soittaa nimensä mukaan Rokkia, josta minä pidän. En tosin tyrmää Nrj:tä ja Kissfm:mmää, ne eivät vain soita minun tyylistä musiikkia!

Isabella

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #84 : Huhtikuu 22, 2005, 22:10:24 »
Pop, hip, in, must ja groove. Minä kuuntelen Radio Helsinkiä. Se on hyvä radio.

Musiikkia tulee todella laidasta laitaan, toimittajat ovat mainioita (Martti Servo. Lahja maailmalle.), tunnelma on leppoisa eikä mainoksiakaan ole juuri ollenkaan.

Helsingissä ihmiset ovat jotenkin vilpittömiä, eivät ole tekohauskoja tai paskantärkeitä niin kuin useimmilla asemilla. Viime viikolla iltaohjelman päätteeksi toimittajan lausumat loppusanat ovat hyvä esimerkki: "Noniin. Nyt minä lopetan ja seuraavaksi alkavat luultavasti uusintaohjelmat... koska täällä ei näy ketään muuta. Mitäköhän nappia minun pitää painaa? Se on varmaan tuo. Hei hei."

Olet ystävien seurassa.

Outlaw

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #85 : Huhtikuu 23, 2005, 13:42:37 »
Kuuntelen paljon YleX:ää. Parhaat juontajat ovat Aamun pojat, Peltsi, Juhalahti ja Ari. X:än musiikista pidän paljon, vaikka soittolistat toistavat itseään aika paljon. Osasyynä kuunteluun on myös se että en tiedä mitään muita yviä kanavia. Novalla onpari vuosikymmentä vanhat soittolistat, Energy muuten vaan ärsyttää, Kiss FM on myöskin huono.

Poissa talitintti

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Skeptinen pessimisti
 • Tupa: Korpinkynsi
Radiokanavat
« Vastaus #86 : Huhtikuu 23, 2005, 17:47:33 »
NRJ on the best. Aamu tiimi on paras ja jutut on hauskoja. Musiikki on tietysti juuri semmosta mitä minä kuuntelen. Mainoksia vaa tuppaa olemaan turhan paljo. Novaa kuunnellaan autossa sillon kun minä siihen saan jotenkin vaikuttaa. Mitä radio kanavaa vihaan.. Höm... Ehdottomasti joko radio savo. En voi sietää niitä juttuja. Arg... Sitten jos iskä valihtee autossa radoi kanavan nii tasan kuunnellaan radio savoa (tai jos sitä kuulee minun valituksen läpi...)

Paras juontaja on ehdottomasti NJR:n iltapäivien Johannes Saukko. Myös  Tenkanen, Kristiin (Komulainen) ja Tuomas Kytömäki ovat loistavia juontajia.
Kirk: My Nikon is state of the art. Max: Oh, I've got a Nikon too. It's an N64 with 3D matrix metering, 35 to 210 zoom. What have you got? Kirk: It's a Nikon. (Gilmore Girls)
---
Rory: I just don’t want to be queen. Tristan: Me either [pause] King - I don’t want to be king. (Gilmore Girls)

Cranberry

 • Ankeuttaja
radio
« Vastaus #87 : Toukokuu 06, 2005, 12:02:59 »
Itse en niin kauheasti enää kuuntele radiota. Jos kuuntelen, niin YleX:ää mieluiten. Siellä ei ole liikaa mainoksia, hauskat ohjelmat ja hyvää musiikkia. Nova on aivan kauhea, en tajua, miksi aivan joka kaupassa ja liikkeessä, ravintolassa/kahvilassa, bussissa ja muissa tuollaisissa aina soi Nova. Sieltä tulee aivan hirmuisesti mainoksia ja musiikki aikas huonoa, lisäksi se musiikki on erittäin yksitoikkoista ja samaa biisiä soitetaan aina. Kiss FM on myös huono kanava, sillä sielläkin aivan liikaa soitetaan samoja biisejä lähes joka päivä. Oli ihan hirveää kuunnella kaverini luona joka toinen tunti numanumaneitä, kun soitti siellä Kissiä...  Energyä en ole ainakaan saanut kuulumaan täällä päin, ehkä se sitten ei vaan kuulu, ihan hyvä kanava se kyllä on.

Pinguwingu

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #88 : Toukokuu 07, 2005, 11:57:32 »
Kuuntelen NRJ:tä. Siellä soitetaan uusia hyviä hittejä, toisin kuin Novalla jota kuuntelen joskus. Radio Novassa soitetaan tosi paljon vanhoja biisejä, mut Nrj:llä on liikaa mainoksia, joka on ärsyttävää jos tulee joku hyvä laulu. Nrj:llä parhaat on Tenkanen ja Kristiina, sen takia että kun on ne Tenkasen aamu showt.. Joskus ne kyllä puhuu jostain mitä ei edes tiedä mistä ne puhuu. Novalla parhaat juontajat on Ile, Arttu ja Maria. Joskus radiossa on ärsyttävää kun ne vaan puhuu jostai ja sit kuuluu minuutii radiosta sitä ku ne nauraa.. :D

velhotar

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #89 : Toukokuu 08, 2005, 00:02:54 »
Vielä jokunen kuukausi sitten kuuntelin paljonkin radiota, mutta nykyään en voi sietää radiota. En kestä YleX:ää kolmea sekuntia kauempaa (testattu on). Musiikki on melkein pelkästään "hittimusaa", jota en useimmissa tapauksissa voi sietää. Kaiken lisäksi ärsyynnyn niistä juontajien kälätyksistä aika nopeasti. Ainoa radiokanava, jota voin oikeasti kuunnella, siis muunakin kuin taustameluna, on Radio City, mutta harvemmin nekään mitään hyvää musiikkia soittavat. Autossakin kuuntelen aina omia levyjäni kannettavalla cd-soittimellani, kun en kestä vanhempieni musiikkimakua ja Iskelmäradiota. :)

Tammel

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #90 : Toukokuu 18, 2005, 15:24:59 »
NRJ on kyllä mielestäni paras, siellä ei soiteta aina samoja biisejä tai muuta. Vaikka kaikki mitä siellä soitetaan alkaakin kohta tulemaan liian tutuksi mutta kyllä minä siitä eniten välitän. Myös YleX ja kiss FM ovat mielestäni hyviä, vaikka kiss FM:ltä tulee paljon samoja biisejä liikaa. Mutta ihan hyvä :). YleX:ltä tutuimmat juontajat minulle ovat ehdottomasti Juuso ja Peltsi. Ylex:ltä tulee musiikkia moneen makuun mielestäni. Ja ne jutut mitä juontajat aina keksivät ovat ihan kivoja :D.
Vielä moitin vähän novaa... Siis sieltä tulee koko ajan samat biisit, ja juontajat keksivät "laatikon salaisuuksia" ym. Tylsä.

Xeemu

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #91 : Toukokuu 18, 2005, 15:58:15 »
Nojaanojaa. Ainoa kuuntelemisen arvoinen radiokanava, elikkäs Radio City, ei kuulu minun kämyisessä radiossani, joten radion kuunteleminen rajoittuu vahvasti autolla ajelun yhteyteen. Melko usein kuuntelen autossakin CD:tä, joten radiota kuuntelen erittäin harvoin. Mutta silloin harvoin kun radio soi, soi Radio City. NRJ:n shit music only kanavalta ei kertakaikkiaan tule musiikkia, jota minä viitsisin edes musiikiksi kutsua. Kiss FM on tässä vielä etevämpi. YleX:ltä saatan silloin tällöin kuunnella Metalliliiton, mutta muuten saa kanava pysyä kiinni. Muita kissannimipäiviä esitteleviä radiokanavia en viitsi edes mainita.

labello

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #92 : Toukokuu 19, 2005, 20:11:50 »
Radio City. Siksi, että se on ainoa kanava, joka soittaa musiikkimakuani vastaavaa musiikkia. En kestä kuunnella mitään listapoppia tai vanhoja suomipopin klassikoita joita muut kanavat tuntuvat soittavan. YleX:n kunniaksi tosin mainittakoon Metalliliitto, jota kuuntelen silloin kun satun muistamaan, sekä se, että YleX soittii välillä joitakin harvinaisempia kappaleita mitä muilta kanavilta ei kuule. Mutta silti, City sen olla pitää.

Northerly

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #93 : Toukokuu 26, 2005, 11:36:19 »
Minä kuuntelen nykyään lähinnä YleX:ä.
Kiss FM oli suurkulutuksessa vielä pari vuotta sitten, mutta jotenkin kiinnostus on lopahtanut. Varmaankin siksi, että niitä tiettyjä biisejä soitetaan aina ihan loppuun.
Liiat mainokset saavat minut aina vaihtamaan kanavaa ja samaten se, jos jokin vihaamani kappale kajahtaa kuuluville.
YleX:llä mielestäni soitetaan hyvin monipuolista musiikkia, kappaleita ei kuluteta loppuun eivätkä mainoksetkaan jyllää yli äyräiden. Lisäksi nyt kun olen pikku hiljaa kiinnostunut koko ajan enemmän ja enemmän punk- ja rock-tyylisestä musiikista, kuulen sitä reippaasti YleX:llä.

Ja se Kiss FM:än nykyinen iltajuontaja. URGH! Ottaa tuo kiljukaula päähän, sitä ei jaksa kuunnella puolta minuuttia enempää.

Leviathan

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #94 : Toukokuu 26, 2005, 14:14:42 »
Kuuntelen Radio Cityä. Sitä kuunnellessa ei tarvitse pelätä, että yhtäkkiä pärähtääkin soimaan rasittavaa teinipoppia tai räppiä. Hyh sentään. Cityllä kuuluu kyllä aika paljon samoja kappaleita, mutta muilla kanavilla en ole juurikaan kuullut Viikatetta, joka on lempibändini. Cityssä on hyvää myös Herätysliike arkiaamuisin. Sitä on hauska kuunnella aamulla ennen kouluunlähtöä, joskus lähetykset saavat minut tosissaan nauramaan ^^
Kuuntelen myös vähän harvemmin Radio Megaa, Oulun seudun paikalliskanavaa. Sieltä kyllä kuuluu aika paljon ah-niin-inhottavaa poppia, mutta räppiä en ole Megalla ikinä kuullut. Myös YleX:ää ja Radio Novaa kuuntelen jos Cityllä kuuluu jotain sietämätöntä. Eli varsin harvoin.

BumbuliBallo

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #95 : Kesäkuu 03, 2005, 20:33:53 »
No mä ny teen arvostelun näist radiokanavist mitä kuuntelen eli:

NRJ: Todellakin paras kaikista aivan mahtavat juontajat mahtavaa musiikki esim :eminem green day good charlotte ja kaikki mahtavaa kokonaisuudessaan antaisin sille arvosanana 10-. - tulee siitä että, Välillä ei tiedä mikä kappale soi ja sit jos se on joku hyvä ja haluis löytä äsen netist nii ei löydy.

Nova: voi kiesus jotain saamarin robbie williamsii soitaa ja jotain gimmelii voi hyvät ihmiset sentää ei voi olla nii huonoo radiokanavaa konaisuudessaan arvosanks tulee 5-.

Radio City: Ei oikee kolahda muhun jotenkin niin rockkaava ja liika hevii ei iske muhun kokonaisuudessaan 6½ .

Iskelmä: no täst ei voi sanoo ku et huhuijaa eli aivan surkeeta...paitsi jos on kipee niin voi olla et sitä kuuntelen ku se on niin tylsää musiikkii nii on pakko nukkuu. 4.

Auran Aallot: Joskus ihan sairaan hyvää musaa ja sellasii mitä ei oo vähään aikaan kuullu ja parasta siinä on se että sielt tulee tps:n peli selostus aina sitä kuuntelen aina niin innolla jääkiekon ansiosta 8½.

Kiss Fm: Toooosi hyvä ei niin hyvä ku toi NRJ mut aika samankaltanen mut siin on hyvää et aina kesäsin siel on ainakin ennen tullut sellanen et on aina tunnin biisi ja sitku kuulee sen nii soittaa sinne ja jos arvaa oikein saa 100 euroo.. sen johdosta ja laadukkaan musan johdost niin 9½.

882: Jos oon mökil ja ei kuulluku 882 niin on pakko kuunella en vapaaehtosest missää nimes et sil viisii surkeet 4½

Siinähän se ja muistakaa toi oli vaan mun mielipide et älkää herkät ottako nokkiinne jos kuuntelette Novaa tai jotain noist mitä haukuin :)

ujelo

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #96 : Kesäkuu 05, 2005, 19:51:13 »
*Mikä radiokanavissa on hyvää, mikä ärsyttää?*
Hyvää on tietysti musiikin monipuolisuus. Cd-levyiltä kuulee vain samoja biisejä, radiosta tulee vähän kaikenlaista. Tietynlaiselle musiikille on sitten oma 'ohjelmansa'. Ja kuulee tuoreimmat uutiset siinä sivussa :D Ja vähän muutakin turhaa tietoa.
Ärsyttää... Hmm. Radio Novassa ärsyttää ainakin se, että mainoksia tulee KOKO ajan. MAINOKSIA MAINOKSIA MAINOKSIA. Minä en ainakaan kestä sellaista. Lisäksi (edelleen Novassa) on älyttömästi kaikenlaisia kilpailuja. Muista kanavista en osaa sanoa kuinka paljon niissä on, koska niitä en joudu 'pakkokuuntelemaan' (koulubussi, äidin kanavavalinta autossa), mutta Novassa niitä ainakin on liikaa.  
*Mitä radiokanavaa kuuntelet? Onko erityistä syytä?*
YleX:ää. Sieltä tulee se musiikki, jota kuuntelen eniten, TOP 40 lista, Himotuimmat jne. Minä pidän siitä kanavasta. Jos jotain huonoa täytyy sanoa, niin se, että juontajat puhuvat aika paljon, vaikka voisi soittaa musiikkiakin. Ja jos ei YleX jostain syystä ole mahdollinen, niin sitten Radio City.
*Jos sinulla on lempijuontajaa niin kuka se on?*
Ei ole. Ei sillä ole niin väliäkään, yleensä juontajien puhe menee minulla toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos, paitsi jos asia on mielenkiintoinen.  
*Muuta*
Hyrregaad, että minä varon koskemasta Iskelmään. Se on kanava, jota isäni kuuntelee AINA. Ellei hän sitten kuuntele iskelmälevyjään. Tiedän myös, ettei minun sitä kannata kuunnella, sillä nimi kertoo kaiken. Minä EN kuuntele iskelmää.

Luftalarm

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #97 : Kesäkuu 11, 2005, 19:12:12 »
YleX, koska se kuulostaa tuoreelta. Niin, ja saa siellä myös toivoa vähän harvinaisempaa ja vanhempaa tavaraa, mikä on hyvä. NRJ:tä silloin tällöin kun kuuntelee, tulee ainoastaan näitä muka niin kuumia hittibiisejä, jotka eivät omaan musiikkimakuuni lukeudu. Tosin radio on yleensä auki vain taustamusiikiksi esim. läksyjä tehdessä ja myös televisiota katsoessani( äitini jaksaa ihmetellä tätä ). En siis välttämättä edes kuule kappaleita, paitsi tietysti sitä valpastuu hyvän biisin soidessa.

YleX:n juontajia on mukava kuunnella, vaikka eivät välttämättä keksisikään hyvää jutunjuurta. Harmittavasti Juuso lähti Aamusta pois ja siirtyi television puolelle. Se ja Peltsi olivat parhaimmat juontajat ikinä. Juuso soitti joskus Rammsteinia, ja sekös saa pisteitä täältä päin.

Jos olisi pakko jotain huonoa keksiä, niin ehkä se on hiphopin ja räpin määrä. Tällä hetkellä siellä näytetään suosivan naisräppäreitä, ja ohjelman aikana tulee taatusti MC Pölyä tai Mariskaa.

Poikkeustapaus

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #98 : Kesäkuu 15, 2005, 12:02:04 »
SuomiPOP on se mun juttu. :)
SuomiPOPilta tulee sekä tuoretta suomalaista musiikkia ja ihania iskelmiä, kun minä niistäkin pidän. Tiivistettynä kanava soittaa juuri sitä mulle sopivaa musiikkia eikä ärsyttäviä/mielestäni huonoja biisejä tulee harvoin. Myös niitä vanhoja klassikoita, joita ei ole kuullut aikoihin, tulee silloin tällöin. Tulee oikeasti ihana olo. Juontajista ehdoton suosikkini on Jaajo. Harmi vaan, että äitini ei pidä hänen äänestään ja autossa SuomiPOPin kuuntelu on näemmä ankarasti kiellettyä.

Kiss FM, Nova, Iskelmä ja YleX ovat nekin ihan kivoja radiokanavia. NRJ on ainoa, mitä en voi sietää korvissani. Aina samat biisit, pelkkää teinipoppia ja rappia. Pelkkiä uutuuksia suoraan jenkkien hittilistoilta. Ei iske minuun. Tenkasen takia voi silloin tällöin säätää NRJn soimaan.

Katariina

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #99 : Syyskuu 03, 2005, 16:21:45 »
Minä pärjäisin oikein hyvin, jos radiosta kuuluisi vain muutama asema. Eli: YleX, Sävelradio ja Radio X3M.
Useimmiten kuuntelen sävelradiota. Sieltä tulee ihanaa 60- ja 70-luvun musiikkia! Usein vielä alkuperäisiä, englanninkielisiä versioita biiseistä eikä suomeksi käännettyjä, joita iskelmästä tulee. Sävelradio on paras.
YleX kääntyy päälle kun edellämainitusta on tullut yliannostus tai sieltä tulee jotain huonoa. YleX on ihan OK, sieltä tulee kivaa musiikkia, ei oo niin hittipainotteista kun muut kanavat. Tosin metalliliitto ja tekno- ja danceohjelmat saa mut kääntään pois kanavalta välittömästi, mutta on silti ehdottoman kunnioitettavaa että niitäkin tulee! (Yritä kuvitella noita ohjelmia jollekin nrj:lle..) Sieltä tulee myös aivan liikaa räppiä.
X3Miä kuuntelin kun luin ruotsin kirjoituksiin. Siellä on hauskat juontajat, tai ainakin silloin iltaisin oli. Täys häröä ihme juttuu.. Mm. kerran ne keskusteli anaaliseksikokemuksistaan.. Mut sieltä tulee kivaa musiikkia, tai ainakin välillä. Ja on kiva huomata et sitä puhettakin oikeesti ymmärtää.

Poissa Blue Ice

 • Pupilliinsa uponnut
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Kihokki
  • Livejournal
 • Pottermore: AshLeviosa8992
 • Tupa: Puuskupuh
Radiokanavat
« Vastaus #100 : Syyskuu 03, 2005, 17:52:27 »
Kuuntelen KissFM ja SuomiPOPia. Joskus tulee kuunneltua YleXää.
Ja sitten perustelut:

KissFMltä kuulee parhaat ulkomaalaiset biisit, ei ole samanlaista jumputusta kui NRJ:ltä [NRJ on kanava, jota inhoan mainosten ja samojen kappaleiden koko aikaisesta soittamisesta.]

Suomipop soittaa parhaat suomalaiset biisit [luonnollisesti.]
Kuulee niin parhaat uutuudet kuin unohdetut klassikot ajalta kirves ja kuokka.  Ärsyttää, kun ei ole kunnon juontoa, juontajat aika pliisuja.

YleXltä tulee sitten hmm ... hyvää musaa.
Pakko on paras muusa.

Tera

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #101 : Syyskuu 03, 2005, 19:37:01 »
Kuuntelen radiota lähes aina ollessani kotona (siis silloin, kun en kuuntele levyjä =). Minun stereoissani pääasiassa soiva radioasema on YleX. Kyseisellä asemalla soitettava musiikki on mielestäni yleensä hyvää (vaikka kyllähän sitä nyt  korviin sattuu aina aika ajoin biisejä, joista en pahemmin piittaa). Se on myöskin hyvä, että YleX:llä on erilaisiin musiikkeihin keskittyviä ohjelmia (esim. tiistain tanssi-ilta), vaikka en itse todellakaan niitä kaikkia kuuntele. Eniten tulee varmaankin kuunneltua YleX Iltapäivää, X-Ryhmää ja YleX Aamua. Ja sitten näitä viikonlopun ohjelmia. Lempijuontajani löytynevät noista juuri luettelemistani ohjelmista. Pidän YleX:ssä myös siitä, että sieltä ei tule niitä minun mielestäni rasittavia mainoksia aina parin biisin välein. =)

Kiss FM:ää ja NRJ:tä en jaksa kuunnella. Joskus satunnaisesti niitä tietysti tulee jossakin kuultua ja kyllä minä nyt sen kestän. =) Novaa ja Suomea voin kuunnella. Mutta lähinnä siis YleX:ää kuuntelen. Itse asiassa juuri nytkin.

Poissa Drámella

 • ihan hirveen ilkeä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Livejournal
  • LJ
 • Pottermore: NifflerHallow18061
 • Tupa: Luihuinen
Radiokanavat
« Vastaus #102 : Syyskuu 04, 2005, 17:59:31 »
Minä en pidä radiokanavista pahemmin, mutta en ole perehtynyt läheskään kaikkiin kanaviin ja niiden musiikkitarjontaan, joten otan nyt esimerkeiksi vain NRJ:n ja KissFM:n.

Kummallakin soitetaan musiikkia, niin juuri, niitä listahittejä ja purkkapopin ykkösiä. Inhoan suurinta osaa kanavien kappaleista, esittäjistä sekä siitä että joka kappaleen j'älkeen tulee parin minuutin mainosraita,  sitten juontaja puhuu jonkin aikaa ja sitten soitetaan taas uusi purkkapoppibiisi.
Mutta kumpikin nosita esimerkkikanavistani lupaavatkin soittaa juuri listahittejä sun muita minun mielestäni ällötyksiä, joten en voi moittia heitä siitä mitenkään, etten satu pitämään siitä musiikkityylistä, jota he ovat luvanneet soittaa.

Tietääkö kukaan radiokanavia, joilla soitettaisiin kunnon rockia, metallia tai punkkia?
haistan, haistan ihmislihaa, sanoi kuu ja hymyili julmaa, verenhimoista hymyään.

Pluurankeli

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #103 : Syyskuu 04, 2005, 20:16:39 »
Minä kuuntelen paljolti YleX:ää, tarpeeksi rokkia minulle. ^____^ Kuuntelin joskus NRJ:tä, mutta hermostun joka kerta, kun aina tulee vaan niitä mainoksia. Argh. Aina kun istuu autossa, tulee vaikka koripalloharjoituksista kotiin, niin sitten kerrotaan, että kohtaa tulee joku hyvä kappale. mutta sitten kun se kappale alkaa, niin ollaan jo perillä, kun mainostamisessa meni niin paljon aikaa. :/ Grr. Ja aina sitä pahuksen purkkapoppia. Joskus harvoin tulee kuunneltua KissFM:ää, mutta todella harvoin. Suunnilleen samaa rataa se on NRJ:n kanssa. :P Ja Turkuilainen kun olen, niin tulee sitä Auran Aaltojakin kuunneltua, jos vanhemmat ovat taas laittaneet kanavan sille, mutta yleensä vaihdan sen takaisin YleX:äksi, kun huomaan ettei kanava ole enää sama... Ihan hyvää musiikkia sieltä joskus tulee. Yleensä jotain sellaista, mitä en ole vähään aikaan kuullut. ^^ Novaa joudun pakostakin kuuntelemaan, jos menen mökille, sillä vanhempani kuuntelevat paljon sitä liikennejuttujen takia. Taikka sitten Sävel Radiota, taikka Iskelmä Radiota, mutta silloin minä avaan jo suuni ja sanon vastalauseeni, tai otan esille mp3:seni... :P

En kuuntele paljonkaan radiota kumminkaan, vaikka niin voisi luulla. Levyjä tulee kuunneltua, tai minä nyt olen soittimelleni laittanut...

Pinna

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #104 : Syyskuu 04, 2005, 20:39:21 »
Harvemmin kuuntelen radiota, mutta kun kuuntelen niin se on Radio City. Päivisin rokkia, yöllä kaikenlaista hevimetallia. Ainoa radioasema, josta tulee ympäri vuorokauden KUNNON musiikkia. Ennen kuuntelin YleX'ää, mutta se joutui siirtymään paremman tieltä. Nrj:stä en ole koskaan tykännyt. Ei oikeen iske semmonen musiikki.

Poissa Jessie

 • Sanomaton
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Radiokanavat
« Vastaus #105 : Syyskuu 06, 2005, 09:20:32 »
Minä kuuntelen melkein aina Nrj:tä jos se vain sattuu kuulumaan. Sieltä tulee hyvää musiikkia. Ainut mikä minua häiritisi Nrj:ssä oli se että sieltä tuli kamalasi mainoksia johonkin aikaan. Nyt niillä on onneksi 11 hittiä ilman katkoja joten sieltä siis pitäisi tulla enemmän musiikkia.
Nrj:llä on myös hyvät juontajat varsinkin aamu-tiimi on erittäin hyvä.

Kiss Fm on toinen mitä kuuntelen. Tosin Kissiltä ei aina tulee niin kovin hyvää musiikkia mutta se on ihan ookoo kanava Nrj jälkeen.

Novaa kuuntelen vain äärimmäisissä hätätapauksissa. Liian aikuisten kanava minun mielestäni, ja siellä soitetaan liikaa kaikkea 80 luvun musiikkia. Juontajat ovat nukuttavan tylsiä.
♥ Pottereita vuodesta 1999 ♥
“Dumbledore's man through and through, aren't you Potter?"
"Yeah I am," said Harry. "Glad we straightened that out.”

Ticulié

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #106 : Syyskuu 06, 2005, 16:22:19 »
Minulla on aina kotona ja yleensä myös matkoilla radio päällä. Radiokanavana on KLF. (Sattuuko kukaan muuten tietämään kyseistä kanavaa?) Taajuus on 100,0 MHz. Tällä hetkellä se on hiljentynyt, ja olen aivan paniikissa, koska en sitä voi kuunnella. Onneksi Ennakotietojen mukaan Radio KLF saattaa palata ensi kuun alussa.

//muokkista (14.9.)
Viestintäviraston antamien tietojen mukaan Radio KLF on saanut luvan jatkaa 1.10.
//muokkista taas (29.9)
RADIO KLF AUKEAA PERJANTAINA KLO 24.00(eli huomenna 30.9)


Kanavan bonuksena on sen huomattavan vähäinen mainostus (toisin kuin esim. Kiss FM ja NRJ, jotka soittavat joka kappaleen väliin vaikka kuinka monta mainosta) sekä se, ettei siellä ole selostajaa ollenkaan. Näin välttyy ärsyttävältä puheelta, joka vie tilaa musiikilta, sekä kammottavilta juontajilta (kuten esim. Kissin Jussin ääni ei mielestäni sopinut radioon). KLF soittaa kunnon tanssimusiikkia, technoa ym bilemusaa, joka ainakin minuun uppoaa.

LuMi

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #107 : Lokakuu 08, 2005, 16:45:15 »
Mä taidankin olla ainut poikkeus tässä nrj:n, kissin, yle X:n, ja cityn kuuntelijoiden joukossa.

Kuuntelen Metro fm:mää. Paras kanava ikinä!
Eli siis Metro fm (entinen suomi plus) on erittäin hyvä radio kanava, tai ainakin oli.
Sieltä tulee pääosaksi 80-luvun musiikkia. Eikä ikinä mtn nykypoppia. Ah olen niin onnellinen tästä radiokanavasta!

Tosin myönnettäköön kun nimi vaihtui suomi plussasta metro fm:ksi, musiikkikin hiukan huonontui :S tullut liikaa "uusia kappaleita", kuten kerran kuulin robbie williamsia :S hrr. se oli kamalaa.

Poissa Bruce Air

 • Paleleva häntä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Radiokanavat
« Vastaus #108 : Lokakuu 29, 2005, 18:32:35 »
City se on. Yksinkertaisesti. Kerran mietin valmiiksi viisi bändiä joita haluaisin kuulla ja avasin Cityn. Ne viisi joita halusin kuulla tulivat viidentoista muun seassa, siiis kaksikymmentä kappaletta kuunneltuani olin tyytyväinen.
Cityltä tulee juuri sitä musiikkia josta minä pidän, välillä sitä on jopa vaikea uskoa. Ja Heikelän herätysliike on jees.

NRJ, Kiss, Nova ja Suomipop menisivät varmasti muuten, muutta kun en pidä siitä musiikista, joka on minulle ainakin radiossa se pääasia.
Ja muutamat menkööt perään huomenna.
Avatar.

Taiyo

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #109 : Lokakuu 30, 2005, 13:17:26 »
Itse kuuntelen Radio Novaa, koska ei täällä käpykylässä muu kuulu. Ennen kyllä kuului Kiss FM, mutta eipä sekään enää.

Radio Nova on niin surkea kanava kun vaan olla ja voi, mutta kyllähän sitäkin kuuntelee. Nova soittaakin niin kiviaikaista musiikkia, ettäh... Esimerkiksi Shakiraa. O_O Ja Wings of a Butterflya, No Fearia ja PMMP:n Pikkuveljeä kulutetaan Novalla koko ajan. Ensimmäisenä mainittu oli vielä joskus hyvä, mutta nykyään se on aivan loppuunkulutettu Novan takia.

Champion

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #110 : Lokakuu 30, 2005, 18:02:48 »
Kuuntelen YleXää. Aloitin kuuntelun siitä kun isoveljeni ja isosiskoni kuuntelivat RadioMafiaa ja aina autossa soi RadioMafia.

Kun kuulin että RadioMafia vaihtaa nimeään en voinut uskoa sitä.
Kun siitä tuli YleX lähti samalla pois Leila ja Annukka ja se oli kyllä mun lemppari.

Mutta silti kuuntelen sitä Ylexää koska siihen on jo tottunut ja siellä ei tule mainoksia kuten kissFm:llä. Inhoon Kissiä. Siellä on hirveet juontajat*yök*

Kissaolento

 • Ankeuttaja
Re: Radiokanavat
« Vastaus #111 : Lokakuu 31, 2005, 15:50:50 »
En juuri kuuntele radiota, mutta jos sille päälle satun niin YleX:sää kuuntelen. Siellä on ihan hauskat juontajat ja muutakin musiikkia yleensä kuin tuoreimmat lista hitit.
Sitten joskus kuuntelen tämmöistä 'paikallista radiota' jossa yksi kaverini on yhtenä juontajana. Ei kovin hyvää musiikkia, mutta kyllä sen yhden lähetyksen jaksaa kuunnella viikossa.

kkukkanen

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #112 : Huhtikuu 25, 2006, 14:13:32 »
Radiot on ok , kun ei halua ehkä niinkään syventyä tietyn musiikin kuuntelemiseen vaan haluaa vaan taustamusaa. Mainoksiahan on usein liian kanssa ja tietyillä kanavilla pyörii samat biisit jatkuvasti.


Kuuntelen toisinaan Radio Cityä, jossa kyllä ärsyttää sporttiosiot ym äijämeininki ja mainoksiakin on rutkasti ,ja sielläkin on samat biisit mitkä pyörii, on rockklassikoita ja -uutuuksia mutta tietyt samat kumminkin. niitä kumminkin jaksaa kuunnella kun ovat suurin osa hyvää musaa, toisin kuin joku nrj:n poppikama mitä joskus pienempänä tuli kuunneltua.

Ylex:ällä on hyvä meininki, hyvät juontajat , vaikka puhuvatkin usein turhista aiheista niin sillein että tulee hyvälle mielelle eikä ärsytä. Ylex:ällä on myös paljon erilaisia ohjelmia, käsitellään monenlaisia juttuja ja kaivellaan ylen arkistoista esim. kiinnostavia vanhoja keikkapätkiä tai haastatteluja, ja kiintoisia vieraita niillä on siellä livenäkin. Tiistain tanssi-illan ja onko se 100prossaa vai mikä joku räppiohjelma, ne kyllä feidaan mutta kaikki muu menee käytännössä<<: asenne kanava se

Rottenmind

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #113 : Huhtikuu 25, 2006, 15:47:44 »
Silloin kun radiota kuuntelen, niin se on Radio City
Siellä on kuitenkin ehkä hieman liikaa urheilua ja äijäilyä, mutta harvemmin kuulee huonoa biisiä. Aika perusrokkia ja klassikoita soitattavat paljon.
Ja kuten kkukkanen sanoikin niin taustamusaksihan radio on hyvä =)

Muhvi

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #114 : Huhtikuu 25, 2006, 15:56:24 »
Radiokanavissa arvostan kilpailuja, hyvää musiikkia, vähäistä mainontaa sekä mahdollisuutta itse vaikuttaa siihen mitä radiosta kuuluu. Pidän myös radiokanavien järjestämistä konserteista. Tosin olen pettynyt tämän vuoden nrj in the park Särkänniemen esiintyjiin, Darin, Marie Serneholt (mikä olikaan..) ja Lovex.. Lovexissa ei oikeastaan kauheasti vikaa ole, mutta jos herrat sinne saapuvat saapuu myös kirkuvat pikkutytöt ja se on yksi asia, joka ärsyttää aivan mielettömästi. Jos jonkin takia sinne menen niin Kwanin. Viime vuonna oli Apulantaa sekä Zen Cafe.

Kuuntelen nyt Radio Cityä, koska se täyttää suurimmaksi osaksi nuo radiokanavissa arvostamani piirteet (no kyllä sielläkin niitä mainoksia melkoisesti on) ja juontajat ovat hauskoja :)

Nrj:tä kuuntelen harvoin, ehkä silloin kun en saa Cityä kuulumaan kunnolla. Eli Nrj on kakkosvaihtoehto.

Poissa Saffy

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Radiokanavat
« Vastaus #115 : Huhtikuu 25, 2006, 16:09:01 »
Nykyään kuuntelen todella paljon radiota, ja aina RadioNovaa. Tykkään Novasta kun siellä ei soiteta juuri mitään sellaista musiikkia jota ei pystyisi kuuntelemaan ja juontajien juttuja on hauska kuunnella ^^
Perjantai-iltaisin ja sunnuntaiaamuisin Onnenpäivät-ohjelmassa tulee erityisen ihanaa musiikkia, 80- ja 90-luvuilta ♥

Ja sitten ovat nämä nettiradiot, jotka ovat kivoja myöskin. Zoicea kuuntelen enimmäkseen.

Poissa Ginger

 • Tyy
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Melko yksinkertainen
 • Tupa: Puuskupuh
Radiokanavat
« Vastaus #116 : Huhtikuu 25, 2006, 18:47:11 »
Cityä, Cityä, ehdottomasti.

Teinivuosina tuli soiteltua Kissiä, mutta kun kaikki mielenkiintoiset juontajat (jotka osoittautuivat pedofiileiksi) lähtivät, ei Kississä ollut enää mitä kuunnella. Pelkkiä mainoksia ihq-biisien läpikulutusta.
Kissistä vaihdoin Novaan, mitä aina välillä muutenkin kuuntelen. Leppoisa kanava.

Venäjän kieltä kun opiskelen, niin opettajan kehotuksesta väänsin radioni säädöt Sputnikille. Puheesta en mitään ymmärrä, mutta toisaalta korva tottuu. Sputnikilla soitetaan melko rentoa musaa, venäläiset biisit ovat aika mielenkiintoisia kielimuurista huolimatta.

Mitä vielä? Niin, autossa pakkokuuntelen Iskelmäradiota. Jotkut ikivihreät ovat tietysti aivan loistavia, niitä kun ei oikein muualta kuule (esim, Don't worry, be happy!), mutta tiosaalta kaikki ne Anna Erikssonit ja Karita Mattilat ja Simo Silmut käyvät hermoilleni. Äiti kun soittaa niitä ihan muutenkin... Eli vanhoja timantteja tusinakaman seassa...

Ja loppuun City-hehkutus. City on erilainen kanava, Heikelä ja Linnanahde ovat niin viihdyttäviä, vaikkakin jotkut sovinistiset kommentit saavatkin vereni kiehumaan. Cityllä soitetaan sitä minulle mieluista musiikkia, kyseinen kanavahan laskee ilmoille vain "rockia ja sporttia." Nimimerkillä jääkiekkoihminen. Got to love it.
Those who don't believe in magic will never find it.
~ Roald Dahl ~
Ikuisuusprojekti

Nerdie

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #117 : Huhtikuu 27, 2006, 13:59:24 »
Itse kuuntelen ehdottomasti YleX:ää. Onko parempaa radiokanavaa? Ei. Siis tiivistettynä: hauska, erilainen, hyvää musaa soittava ja viihdyttävä. Vaikka Ylexältä kuuluukin paljon juuri näitä hittibiisejä, jotka kuuluvat joka toinen minuutti energyltä ja kissiltä, niin silti kun niitä kuuntelee TÄLTÄ kanavalta, niin ne eivät edes kuulosta hittibiiseiltä. Totta se on! Lisäksi YleX soittaa paljon vanhoja ikivihreitä, ihan uppo-outoja ja kaikenlaista rämpytystä. Yksi juttu mitä en kyseisessä kanavassa ymmärrä, niin on se, että monesti iltaisin, tuossa yhdeksän aikaan, saattaa tuntitolkulla huutaa jotain ihan ihmeellistä avaruusmusiikkia ilman sanoja tai jotain pelkkää pumputusta ilman mitään muuta. Ja kahdentoista aikaanhan kanavaa ei voi edes kuunnella, kun siellä soi joku iskelmäkanava. ^^

Niin, Ylexää siis. Parhaita puolia näin vielä se, että sieltä kuuluu paljon keikkoja livenä, esimerkkinä nyt Sonata Arctican keikka, joka oli mahtavaa kuunneltavaa, kun ei itse päässyt paikanpäälle. Kanava soittaa paljon heviä ja metallia, joka on mahtavaa koska mistään Energyltä ei sellaista kuulu. Parhaita juontajia ovat iltapäivän tehokolmikko, Olli, Tuomas ja Maria. Myös aamusta tykkään, Peltsi on siellä. Huonouksina vain se, että YleX soittaa paljon samoja biisejä. Mutta kaiken sen korvaa muut biisit. :)

Sitten kanavia joita en voi sietää. Uusi Kiss (minulle aina Kiss FM. Mitä ideaa oli vaihtaa noin typeräksi nimeksi?) sekä NRJ Energy. Hyi olkoon. Aina samaa perusmusaa, poppia ja jotain kevyttä ihkutusrokkia. Juontajat ovat HIRVEITÄ, kuulostavat laiskoilta ja itsekeskeisiltä. En tiedä miksi, mutta siltä se kuulostaa. Lisäksi mainoksia on enemmän kuin itse musiikkia.
YleX:än lisäksi kuuntelen öisin ja joskus iltaisin Novaa, koska sieltä tulee aina letkeää, nukuttavaa musaa. Kaunista ja melodista. Iskelmä on joskus hauska laittaa päälle, ihan oman huvin ja ikivihreiden vuoksi.

Inanna

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #118 : Toukokuu 01, 2006, 11:02:51 »
Mielestäni Nova on ihan hyvä kanava. Se on tosiaan ärsyttävää, että sieltä kuuluu koko ajan vain samoja biisejä. Mutta on siinä hyviäkin puolia, esimerkikisi se, että musiikki on jossain osin monipuolista. Ja onhan siellä kivat juontajatkin ja uutiset tulevat tunnin välein (varmaan muissakin kanavillakin tulee) Novan kautta saan uusia levyjen osto vinkkejä, en tiedä kuinka se on mahdillosta, mutta muut kanavat jotenkin "tökkii" ettei niitä jaksa kuunnella.

Poissa Huhutar

 • Reservi
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Henkilö, jota ei tunnista ilman teekupposta
  • Livejournal
 • Pottermore: dustpatronus46
 • Tupa: Puuskupuh
Radiokanavat
« Vastaus #119 : Toukokuu 02, 2006, 20:03:58 »
Itse en kuuntele radiota, kuin vain pakosta, esimerkiksi automatkoilla. Mielestäni radiossa ei soiteta kovin laadukasta musiikkia. Esimerkiksi radiokanava jota en voi sietää on Nrj. Joskus harvoin sieltä hyvää musiikkia tulee, mutta yleensä juuri sitä ihqua poppia ja räppiä. En pidä. Enkä pidä niistä mainoksistakaan joissa mainostetaan jotain vuoden parhaita ihq pileitä ja jotain siideriä. Juontajatkin vain käkättää siellä joillekkin maailman kuivimmille jutuille.

UusiKiss on sitten jo hieman siedettävämpi, vaikka se on lähes samanlainen kun Nrj, mutta hieman parempaa musiikkia. Heillä sitä tulee vain aika usein sama kappale.

Novaa kuuntelen eniten ja se on monipuolinen. Sitä voi kuunnella perheen kanssa autossa, koska sieltä tulee niin paljon monipuolista musiikkia. Ei tarvi kinata mikä kanava laitetaan. Juontajatkin ovat hieman siedettävimpiä kuin muilla kanavilla.

Minulla ei ole lempijuontajia, kun en erota niitä ketään toisistaan. Ehkä en kuuntele radiota niin paljon, että heidät toisistaan oppisin tunnistamaan.

Slughorn

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #120 : Toukokuu 02, 2006, 20:33:51 »
Minä en kuuntele paljoa radiota, koska sieltä ei kauheasti tule sitä musiikkia, jota minulla on aina koneella. Tai joku sitten ilmottaa, jos löytyy radiokanava, joka soittaa suurimmaksi osaksi kanadalaista rokkia. Ei todellakaan sellaista löydy, ja sen takia samat vanhat levyt pyörivät koneessa. Jos kuuntelen radiota, kuuntelen sitä aamulla kanava Nrj, jossa tarkalleen ottaen aamulla on Tenkasen aamushow. Se on minusta ainoa hyvä aamushow, jota suon radiotaajuksilta löytyy. Nrj:n juontajat ovat ihan hyviä, mutta kyllä ärsyttävä piirre, on että siellä soi pelkkiä samoja biisejä sekä musiikkityyli on joko sitä peruspoppia tai sellaista hip hoppia. Novan hyvä puoli taas on se, että sieltä tulee enemmän kanadalaista vanhaa musiikkia kuin muilta kanavilta. Siinä minua taasen häiritsevät juontajat, ja liian usein tulevat uutiset, koska kun yhteen laskee juonnot, mainokset ja uutiset, niin ei siinä kauheasti ehdi tulla musiikkia.

Silloin kun haluan kuunnella jäkisselostuksia (vaikka meillä päin ikävä kyllä kuuluu vain tps:n eikä kärppien) käännän kanavan paikalliskanava Auran aalloille, mutta sieltä vasta huonoa musiikkia tuleekin. Tyydyn siihe, etten kuuntele usein radiota, vain joskus aamuisin, joskus peliselostuksia ja automatkoilla.

Bodom Knight

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #121 : Toukokuu 16, 2006, 13:18:25 »
Radiokanavasta tekee hyvän sen jountajat:
jountaja 1 :
Tässä tulee sen ja sen uudelta albumilta se ja se, joka on super suosittu keski Euroopassa. Kuulu muuten minun levyhyllyyni Heh heh!

KETÄ KIINNOSTAA!!!

Jountaja 2 :
Seuraavaksi SEn ja sen uusi kesäbiisi on muuten ihan tajuttoman hyvä. Bändin jäsenet ovat muuten olleet meillä haastattelussa ja jos te siellä radiovastaanottimen ääressä haluatte kuulla sen uudestaaan lähettäkää viesti Blaa blaa numeroon blaa blaa....

Tätä jatkuu loputtomiin ja loppujen lopuksi juontaja unohtaa soittaa sen biisin kokonaan.

jountaja 3 :
No niin nyt voitais soittaa vaikka tämä ja tämä, on muuten ihan hyvä biisi!
Nyt oli oikea asenne!! Juontaja ei jaarittele kahta tuntia eikä kerro kaikkea mahdollista informaatiota kyseisesta biisistä taikka bändistä

Hyviä radiokanavia ovat esiM.
radio city
yle x

Radiokanavia joita ei pitäisi olla olemassakaan ovat :
Energy, shit music only
Radio Novaaaaaaaaaa... ( tunnusmusiikkia kestää suunnilleen 30s )

Poissa Carmelie

 • menninkäinen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Radiokanavat
« Vastaus #122 : Toukokuu 16, 2006, 20:14:35 »
Minä kuuntelen aika monia radiokanavia, mutta ISKELMÄÄ, en voi sietää. Se on niiin "vanhanaikaista" musiikkia (anteeksi niille jotka kannattavat iskelmää).
NRJ ja Uusi Kiss ovat lemppareitani. Välillä on vain ärsyttävää, kun ne puhuu jostain ei-kiinnostavasta asiasta, mutta välillä niiden jutut on ihan hauskoja.
Lotta on hyvä juontaja NRJ ja on muutenkin mukava XD
xD

Sauerkraut

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #123 : Toukokuu 19, 2006, 16:14:58 »
Cityä tulee kuunneltua silloin jos radion avaan.
Aamulla kelloradio herättää soittamalla Cityä, automatkoilla radio useimmiten päällä. Muuten ei oikein tule radiota avattua.

Cityssä ärsyttää oikeastaan vain mainokset ja joskus ylipitkät juttelut jääkiekosta, futiksesta tai urheilusta ylipäätään. Kyllähän sen ymmärtää, rokkia ja sporttiahan kanava lupaa, mutta toisinaan menee kyllä juontajien ja vierailijan pälätykseen hermo ja on pakko vaihtaa Novalle. Sieltä harvemmin tulee mitään kuunneltavaa, mutta onpahan kakkosvaihtoehto kuitenkin.

Poissa Less

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Radiokanavat
« Vastaus #124 : Syyskuu 15, 2006, 17:50:24 »
En oikeastaan kuuntele radiota, mutta silloin kun kuuntelen, kanava on yleensä Nova tai YleX. Ennen kuuntelin Kissiä, mutta siellä alkoi soimaan niin ärsyttäviä lauluja joita soitettiin koko ajan, niin lopetin sen kuuntelun.
Radio Seinäjokikin on ihan hyvä, sieltä tulee sentään hiukan erilaistakin musiikkia.

Repekki

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #125 : Syyskuu 16, 2006, 22:16:19 »
Jaahas onha täälläkin muita Cityn kuuntelijoita. Itse kuuntelen yleensä Cityä, (nytkin soi taustalla) mutta joskus kuuntelen myös YleX. Eli noin 90% Cityä ja 10% YleX.
Radion kuuntelemisen määrästä sen verran, että kuuntelen radiota melkeinpä aina kun en katso televisiota. Muunmuassa minulla toimii radion kuunteleminen hyvänä inspiraationa, kun kirjoitan äidinkielessä ainetta.

Poissa Lime

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: WitchWillow21467
 • Tupa: Puuskupuh
Radiokanavat
« Vastaus #126 : Syyskuu 17, 2006, 10:56:17 »
Minä kuuntelen nykyään lähes aina YleX. Sieltä tulee paljon Rock biisejä ja se soittaa Smakkia, jota monet muut kanavat ei taida soittaa.Ennen kuuntelin Kissiä, mut kyllästyin siihen, koska se soittaa vainmuutamia tuettyjä lauluja koko ajan.
Minulla soi radio lähes aina kun olen kotona, nytkin soi taustalla YleX.
You don't know anything yet
about the dreams I have.

Catoblepas

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #127 : Syyskuu 22, 2006, 21:06:56 »
Hyvin paljon vaihtelee mitä kuuntelen, koska radion kanssa tekemisissä harvemmin olen. YleX ja City lienevät ne parhaat kanavat, Nova menee myös. Joskus harvoin myös Kissiltä tulee jotain. NRJ sen sijaan ei iske ollenkaan. YleX:n musiikki on monipuolisinta sekä rockhenkisintä, siksi se. o/ Toki Citykin on rockhenkinen, mutta sieltä tuleepi liikaa näitä kasariralleja..

Poissa Asoalian

 • : W
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Mary Sue
Radiokanavat
« Vastaus #128 : Syyskuu 22, 2006, 22:35:34 »
En kuuntele radiota ikinä ollessani kotona, mutta silloin kun autolla olen menossa johonkin, tai jonnekin olen lähdössä eikä lähtöön ole niin pitkää aikaa ettäkö viitsisi laittaa CD:tä soittimeen, tulee kuunneltua. Aikaisemmin kulutin lähinnä Kissiä ja NRJ:tä, joskus hyvin harvoin Novaa jos aiemmin mainituilta kanavilta tuli molemmilta jotain, joka ei kestä kuuntelua, mutta nykyisin kuuntelen suurimmaksi osaksi Cityä. Välillä kyllä vieläkin kuuntelen Kissiä ja NRJ:tä, jos Cityltä tulee jotain käsittämättömän eeppistä.
Joskus kesäöisin kuunnellaan siskon ja serkkujen kanssa myös välillä Yöradiota, joka on kyllä aika hieno kanava. Ihan käsittämättömiä juttuja niillä, ei aina pysy ihan mukana eivätkä ne musiikkiakaan pahemmin siellä soita, mutta anyway. Öisin väsyneenä niille jutuille nauraa vähän liikaakin. ^^
Kerran löysin muuten yhden aivan loistavan kanavan, en yhtään tiedä mikä se oli enkä oikeastaan haluakaan tietää. Se oli sellainen, että se soitti yhtä ja samaa kappaletta vaikka kuinka pitkään, tai sitten se ehkä vaihtuikin välissä mutta ei sitä huomannut. Tämä biisi kesti varmaan reilusti päälle 20 minuuttia ja oli joku ihan käsittämätön diskojumputus, että kaipa se oli joku diskokanava ^^
"You think that's hard? Try auditioning for Baywatch
and being told they're going in another direction."

Poissa Aewyn

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Radiokanavat
« Vastaus #129 : Syyskuu 24, 2006, 21:05:49 »
Jaa. Minä kuuntelen uutta kissiä.
Ja inhoan.. en kai mitään. Aika usein vaihdan kanavaa yle x:ään kun alkaa Kissin musiikki tylsistyttää. Mutta sitten taas alkaa tylsistyttää Yle X ja siirryn takaisin Kissille.
Kuuntelisin ehkä myös Nrjtä jos muistaisin kanavan :D
Joka tapauksessa lempikanavani on Uusi Kiss ja ehkä inhoan jotain Iskelmäkanavia :P
psykoottisen villiä ja alastonta

vahinkolapsi

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #130 : Lokakuu 23, 2006, 17:15:28 »
Nyt liityn minäkin kekusteluun :)
Kuuntelen aika paljon radiota, ai että mitä kanavaa? no Cityä tietysti niinkuin moni muukin täällä (tosin kohta pitää löytää joku muu kanava tai lopettaa radion kuuntelu:/). City on todella hyvä radiokanava, koska sieltä tulee juuri sellaista musiikkia josta minä pidän (ja tietysti Heikelä ja Linnanahde ovat hauskoja). City on oikestaan melkein ainoa radiokanava mitä kuuntelen, paitsi tietenkin olosunteiden pakosta kuunteleln välillä myös NRJ:tä, siinä on muuten yksi radiokanava mitä ei pitäisi edes olla! hyi! on ärsyttävää että NRJ:llä on tyyliin kaksi biisiä joita soitetaan vuorotellen ja kaikenlisäksi ne ovat huonoja biisejä. Ei kiva.

Poissa Adéa

 • On
 • Reservi
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Uruz
 • Tupa: Tuvaton
Radiokanavat
« Vastaus #131 : Lokakuu 24, 2006, 12:49:42 »
Siivoilin hiukan topiccia, mutta haluaisin muistuttaa, että nettiradioiden tai muiden vastaavien pelkät mainostusviestit tullaan poistamaan, ellei niistä löydy jotain asiaakin.
Mens agitat molem.

Poissa Rain Wild

 • Kissankorkuinen
 • Vuotislainen
 • Ähäkutti!
Radiokanavat
« Vastaus #132 : Lokakuu 24, 2006, 13:08:31 »
Kun Hyppösen aamutiimi silloin aikoinaan hajosi, tämä tyttö alkoi lopetella radion kuuntelemisen ihan kokonaan. Aamut olivat oikeastaan ainoita hetkiä, jolloin kuuntelin radiota, ja Hyppösen lopetettua en enää löytänyt omia 'kriteerejäni' täyttävää aamushowta.

Radio on jo vuosia toiminut oikeastaan vain automatkojen viihdykkeenä, tosin aika usein huonona sellaisena: kasvoin ilmeisesti ulos radiosoitossa renkuttavasta musiikista, sillä sekin alkoi yksinomaan suututtaa. Viimeiset vuodet olen automatkoillakin kuunnellut suosiolla vanhempieni suosimia kanavia, jotka sattumoisin ovat niinkin kiehtovia, kuin YLE Suomi ja Tampereen paikalliskanavat. ;) Mutta jos ihan rehellisiä ollaan, 95.7 soittaa hyvää musiikkia. Jos vaan kestää ne tunnin mittaiset mainoskatkot siellä välissä...
Permission to shout "Bravo" at an annoyingly loud volume, sir? | Would you mind holding my metaphor for a second?

Meja Curtis

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #133 : Lokakuu 24, 2006, 13:55:21 »
Kuuntelin vuositolkulla NRJtä, kunnes tajusin, että sama biisi soi kanavalla miljoona kertaa saman tunnin aikana. Suurin osa NRJn musiikkitarjonnasta on niitä jo kulutettuja "hittibiisejä" tai ihkutuspoppi/-rokkia.
Vaihdoin Radio Citylle, josta olen muuten tyytyväinen, paitsi että Citykin lopettaa tämän vuoden lopulla. Sen jälkeen minulle ei ole mitään hajua mihin radiokanavaan siirryn. Heikelä ja Linnanahde ovat hauskoja ;)
City soittaa monipuolista musiikkia kolmelta vuosikymmeneltä. Cityn musiikkitarjonta on juuri sitä, mitä minä radiosta odotan ja haluan tulevan.
Lempparijuontajani on ollut pitkään NRJn Tenkanen. Harmi, että Tenkasen aamushow loppui. Olisin voinut harkita NRJlle palaamista, jos se olisi vielä tallella.

En oikeastaan inhoa mitään kanavaa, mutta mielessäni ei ole ikinä käynyt siirtyä Kissille. Sille minä sanon josatin syystä "Ei kiitos."

Poissa Hartsa

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
  • http://www.freewebs.com/moottoriurheilu05
Radiokanavat
« Vastaus #134 : Lokakuu 26, 2006, 21:55:09 »
Kuuntelen Novaa, Kiss FM:ää (nykyiseltä nimeltään Uusi Kiss) ja Radio Poria. Noilta kaikilta kolmelta kanavalta tulee paljon sellaista musiikkia, josta pidän, eli vauhdikasta. Silloin tällöin kuuntelen myös Radio Suomesta jääkiekkoselostuksia ja uutisia.

Inhokkikanavaa minulla ei ole, kyllä ne kaikki ihan kivoja omalla tavallaan ovat. Lempijuontajaa minulla ei myöskään ole, niiden kaikkien juttuja on kiva kuunnella.
Terve kaikille!

Poissa Giladra Carrion

 • Kuolonsyöjä
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ShieldFang27063
 • Tupa: Luihuinen
Radiokanavat
« Vastaus #135 : Joulukuu 09, 2006, 14:15:26 »
Nykyään kuuntelen lähes pelkästään Radio 957, koska sieltä tulee juurikin sellaista musiikkia, mistä pidän. Varsinkin nyt uudistumisen myötä. Joskus eksyn myös Novalle, ja harvoin myös NRJ:lle. Sieltä kun tulee melko pitkälti tusinahittejä, mutta joskus kyllä jotain ihan hyvääkin.

Mitään lempijuontajaa tms. ei kylläkään ole. Musiikki on se tärkein, vaikka tietysti juontajakin vaikuttaa siihen, mitä kuuntelen.

// muoks.
Joko kuuntelen liian paljon radiota, tai sitten 957:lla on alkanut pyörimään useammin samoja kappaleita... Yksikin kappale tuli 3 kertaa päivän aikana. Ei muuten mitään, hyvä kappale se on, mutta ristiriitaista, kun toitotetaan ensin, ettei soiteta samoja...
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 24, 2007, 00:23:13 kirjoittanut Giladra »
“We've all been raised on television to believe that one day we'd all be millionaires, and movie gods, and rock stars.
But we won't. And we're slowly learning that fact. And we're very, very pissed off.”

Earl Grey

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #136 : Joulukuu 09, 2006, 15:23:58 »
Kuuntelin Radio Cityä, joka soitti aivan mahtavaa musiikkia. n tiedä mitä kuuntelisin nyt, kun City lopetti, mutta enköhän pienen suruajan jälkeen jotain löydä :>

Haluaisin myös kuulla, että mikä oli tuo Radio Cityn viimeinen leka (eilenhän se soitettiin, kai? en ole varma)? En päässyt kuulemaan sitä, niin jos joku sen kuuli, voisikohan ystävällisesti kertoa. Kiitos :>

//DAMN!! Hells Bells sen olis pitäny olla >:ll Mur. No, kiitos kuitenkin tiedosta<3

Enskuli

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #137 : Joulukuu 09, 2006, 21:10:29 »
^ AC/DC esittää Highway To Hellin.

Itse en juurikaan kuuntele radiota, paitsi silloin kun mennään autolla johonkin. Autossa soi UusiKiss, mistä en kauheasti tykkää. Aika samanlaista pashaa kuin NRJ:llä, ehkä hitusen monipuolisempaa kun siellä on sentään se joku 90 astetta missä soitetaan ysikytluvun musaa. Totta puhuakseni en tiedä onko NRJllä joku tuota Kissin 90 astetta vastaava ohjelma, eikä pahemmin edes kiinnosta. En kuuntele nykyään NRJ:iä koskaan, koska siitä on jäänyt vain huonoja muistoja niiltä muutamilta kerroilta kun sitä on tullut kuunneltua. Samoja listahittejä soitetaan koko ajan. Eikö siihen muka kyllästy? No ehkä ei, jos tykkää niistä.
Joskus kun mennään autolla jonnekin vaihdan kanavan YleX:lle, koska sieltä tulee vähän parempaa musiikkia kuin Kissiltä. Aamuisin katson kakkoselta sitä YleKax ohjelmaa, juontajilla on ihan hyvät jutut.

Magma

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #138 : Joulukuu 16, 2006, 11:23:19 »
Ei tule enää nykyisin paljoa radioo avattua, mielummin päätän itse mitä kuuntelen. :) Mutta silloin kun kuuntelen, liputan Ylex:n puolesta. Monipuolinen tarjonta,ja juontajilla on rento ja hauska meininki usein päällä, ainakin niissä ohjelmissa mitä minä olen kuunnellut (aamushow, x-ryhmä, iltapäivät) Olen myös hiukan addiktoitumassa aamuisin YleKax-lähetykseen telkkarista. Ile viihdyttää aika usein jollain hauskalla tanssilla. :)

Lempijuontajani löytyvät samojen ohjelmien juontajista,eli Peltsi, Ile ja Marja eli "aamutiimi". Ikävöin Juhalahtea aika ajoi,sillä hän oli mielestäni todella hauska,välillä tahtomattaankin. Harmitti todella kun siirtyi muihin tehtäviin. Toivottavasti kuitenkin tekee jotain juontokeikkoja vielä tulevaisuudessa Peltsin kanssa. (en panisi vastaan esimerkiksi juontokeikkaa himoksella ensi juhannuksena.. :D)

Mitä tulee Kissiin tai NRJ:iin, en vaan jaksa kuunnella kyseisiä kanavia. Silloin kun joskus erehdyin kuuntelemaan,ärsytti juontajien tekopirteys ja samojen biisien jankkaus päivästä toiseen. Eijei. Meni hermo. Ja se mainosten määrä.......

Jayden

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #139 : Joulukuu 17, 2006, 12:44:19 »
Radiokanavissa minua ärsyttää eniten ne ylipitkät mainokset, juonajien turhanpäiväiset juoruilut sekä se, kun yhtä biisiä saatetaan soittaa kolme kertaa muutaman tunnin aikana. Kyllä juontajien jutut välillä ihan hauskoja ovat, mutta se menee tylsäksi, jos he vain pohtivat jotain juttuja ja jankkaavat siitä. Joistain kisoistakaan en pidä ollenkaan.

Itse kuuntelen radiota aika harvoin, eli vain automatkoilla. Mutta nyt sitä on tullut kuunneltua noin kuusi tuntia päivässä vähintään, kun meillä on koulussa menossa tet-jakso ja olen kaverini kanssa varastossa pitäneet radiota päällä. Kuuntelin aina edesmennyttä Radio Cityä (miksi se piti lopettaa?!), joskus Novaa, harvoin NRJ:tä. Tuolla tetissä kun kuuntelee koko ajan NRJ:tä, niin todellakin huomaa että yksi biisi soi todella usein. Esim. Christina Aguileran Hurt (en ole ihan varma onko tuo sen biisin nimi) soi siellä, sitten 20 minuutin päästä se soi uudestaan! Oltiin kaverin kanssa ihan että mitä toi nyt sekoilee. Ja muutenkin ne NRJ:n mainokset ovat kauhean ylipitkiä ja myös ärsyttäviä. Ja siellä on soinut yleensä vain niitä bändejä/artisteja, jotka ovat juuri julkaisseet levyn. Esim. Nightwishin Nemoa soitettiin sen ilmestymisen jälkeen niin paljon että jopa minä kyllästyin siihen. NRJ soittaa minusta nuo biisit ihan puhki. Radio Cityltä tuli kauheasti eri bändejä ja artisteja silloin kun kuuntelin ja se oli tosi hienoa!
Kyllähän sieltäkin tuli välillä niitä samoja biisejä, muttei mielestäni niin paljon kuin NRJ:ltä.

Lempijuontajia ei ole, sillä en tiedä melkein yhtään juontajaa. :) Keskityn aina siihen musiikin kuunteluun ja muutenkin kuuntelen radiota niin harvoin.

Ja tämähän oli vain sitten minun mielipiteeni. Kauheasti mollasin kyllä NRJ:tä, mutta mitäpä sille voin. :)

Zaldo

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #140 : Joulukuu 17, 2006, 18:46:08 »
Kuuntelin ennen aina Citya, mutta nyt en oikeastaan ole vielä edes tehnyt valintaa siitä, mitä oikein pitäisi kuunnella. Oman huoneeni radiosta kuuluu edelleenkin pelkkää "Radio City on hammaslääkärissä", joten olen tässä välissä tyytynyt cd-levyihin...:)

NRJ ärsyttää jostain syystä suunnattomasti. Kiss FM on tylsä. Radio Novaa ei kuuntele Erkkikään. Ja lista jatkuu loputtomiin :D Myönnän, olen kriittinen! Mutta tuntuu ettei radiosta kuulu enää mitään, mitä jaksaisi kuunnella kolmea minuuttia pidempään. Kai sitten pitää alkaa etsiä radiokanavia ihan randomilla ja päätyä johonkin, mistä sattuu tulemaan joku hyvä biisi tai jotain muuta yhtä epätoivoista...Noei, en todellakaan tiedä.

Henkisesti kuuntelen siis edelleen Citya. Mutta oikeastaan en tiedä mitä pitäisi kuunnella vai pitäisikö mitään.

Ravenmind

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #141 : Joulukuu 18, 2006, 17:29:37 »
En oikeastaan kuuntele muuta kuin YleX:ää, sitä lähinnä autossa. Mainoksia ei ainakaan ole, lukuunottamatta Ylen mainoksia ja niitähän ei kovin paljon ole. Juontajilla on toisinaan oikeasti hauskoja juttuja eivätkä he ärsytä läheskään niin paljon kuin muiden kanavien juontajat, joihin ei ole edes tottunut. Joskus muistan kuunnelleeni jotain "larppiakin" sieltä, se oli kyllä ihan paras... Siinä seikkailivat hiisi Jöntex ja haltia Zaframi.
Musiikki nyt on Ylex:llä samaa kuin muillakin, tosin ehkä enemmän metallipainotteista, mikä on hyvä juttu. Eikä se soita kappaleita niin puhki. Hitto, tuleeko Metalliliitto vieläkin?

Vauhko-Harry

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #142 : Tammikuu 05, 2007, 19:56:31 »
Tuossa alkuviesteissä mainittiin, että NRJ on niin hermojaraastava.
Olen mukana siinä. On kyllä totta, että Nrj antaa meidän kuulla "hit musiccia only", mutta kuitenkin, siinä laitetaan niin helkutin paljon mainoksia, että harvoin saa kuultua mitään.
Nrj etusivusta voi sitten kuulla musaa nettiradion kautta.
Radionova on aika kiva, mutta joskus siinä laitetaan surkeeta musaa!
Sitten olisi paljon tuntemattomia kanavoita, Ruotsalaisia, Venäjäläisiä ja joskus jopa Venäläistä oopperaa ollaan tultu kuunneltuu...
Miten kuuntelen? No, kännykä on aika hyvä radio kuulottimien kanssa.

Lainaus käyttäjältä: "Ravenmind"
En oikeastaan kuuntele muuta kuin YleX:ää, sitä lähinnä autossa.


YleX? Mikä sekin kanava on? Mikä on siis sen säätö? Nrj:n on tietääkseni 104:6, tai ainakin iskän audossa ja kännässä se näyttää silletti, siis Nrj:n se ihme paikkaa....

// Floodaus kielletty, muokkasin peräkkäiset viestit yhteen. Suosittelisin myös oikolukemaan viestejä ennen postaamista. - Villi Lohi

Poissa talitintti

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Skeptinen pessimisti
 • Tupa: Korpinkynsi
Radiokanavat
« Vastaus #143 : Tammikuu 05, 2007, 23:45:45 »
Lainaus käyttäjältä: "Vauhko-Harry"
Lainaus käyttäjältä: "Ravenmind"
En oikeastaan kuuntele muuta kuin YleX:ää, sitä lähinnä autossa.


YleX? Mikä sekin kanava on? Mikä on siis sen säätö? Nrj:n on tietääkseni 104:6, tai ainakin iskän audossa ja kännässä se näyttää silletti, siis Nrj:n se ihme paikkaa....


YleX on Yleisradion radiokanava. Ennen YleX tunnettiin Radiomafia, joka muuttui YleX:ksi vuonna 2003. Radion taajuudet löytyvät YleX:n nettisivuilta.
Kirk: My Nikon is state of the art. Max: Oh, I've got a Nikon too. It's an N64 with 3D matrix metering, 35 to 210 zoom. What have you got? Kirk: It's a Nikon. (Gilmore Girls)
---
Rory: I just don’t want to be queen. Tristan: Me either [pause] King - I don’t want to be king. (Gilmore Girls)

Poissa Hamish

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: DustSand65
 • Tupa: Puuskupuh
Radiokanavat
« Vastaus #144 : Tammikuu 06, 2007, 00:42:00 »
Hmm. Mielenkiintoista, sillä saantan kuunnella päivän aikana kolmea eri radio kanavaa, riippuen missä olen. Aamulla saatan pistää päälle kakkos kanavan jolloin siinä on YleX. Ihan jees, kanava. Tuntuu kyllä välillä että siinä juontajat höpöttää liikaa, eikä kerkeä kuuntelee yhtään musiikkia, ku on jo sitten vaihtanut kanavaa. Kyllähän niillä usein ihan hyvät jutut on, ei sen puoleen yleensä ole valittamista. YleX'ää, kuuntelen kyllä varmaan kaikista kanavistä vähiten.
Sitten yleensä kun tulen kotiin avaan olkkarin radion, jossa on päällä Nova. Kyllä sieltä enemmän hyvää kuin huonoa musaa tulee, ja juontajatkin (tai se yks ukkeli, ku kuuntelen aina just yhtenä tiettynä aikaa Novaa, ja se on aina silloin), on ihan jees, aika ajoittain. Saatan joskus aamullakin, kun ootan et kaveri hakee kouluun, niin vielä parit viime hetket kuunnella Novaa, sillä en vain millään pysty olemaan hiljaisuudessa. Pakko saada jotain elämää ympärilleen.
Jos sittenkin satun olemaan huoneessani, ja kaipaan musiikkia, pistän radion päälle, ja siinä onkin kanavana NRJ. En hirvesästi pidä tästä kanavasta, sillä se soittaa koko ajan jotain sellaista ärsyttävää musaa, tai koko ajan jotain samoja passha biisejä, kuten jokun Illin "Hukkaa päivä". Ja kun olen kaverilla, niin hän jos laittaa radion päälle, niin kyllä se yleensä on se NRJ, vaikka kaveri koko ajan valittaa kuinka huonoa musaa sieltä tulee.

Vauhko-Harry

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #145 : Tammikuu 06, 2007, 15:42:01 »
Lainaus käyttäjältä: "talitintti"
Lainaus käyttäjältä: "Vauhko-Harry"
Lainaus käyttäjältä: "Ravenmind"
En oikeastaan kuuntele muuta kuin YleX:ää, sitä lähinnä autossa.


YleX? Mikä sekin kanava on? Mikä on siis sen säätö? Nrj:n on tietääkseni 104:6, tai ainakin iskän audossa ja kännässä se näyttää silletti, siis Nrj:n se ihme paikkaa....


YleX on Yleisradion radiokanava. Ennen YleX tunnettiin Radiomafia, joka muuttui YleX:ksi vuonna 2003. Radion taajuudet löytyvät YleX:n nettisivuilta.


Koska asun Turussa, niin koittasin laittaa sellaisen tajuuden, mutta se ei kuitenkaan tullut...Siis lähuin oli 92.5 ja kun sen piti olla 92.6

Päksy

 • Ankeuttaja
Radiokanavat
« Vastaus #146 : Tammikuu 07, 2007, 13:10:38 »
NRJ:tä kuuntelen, vaikka samaistunkin kaikkien kanssa siihen, että se on ärsyttävä :o Mutta, kun siihen on tottunut, niin sitä sitten kuuntelen. KissFM:ää toisinaan, mutta harvoin. Ei siinäkään mitään vikaa ole, mutta... En tiedä. NRJ:tä kuuntelen :) NRJ:llä on kyllä se huonona puolena, että joskus lomilla, he ottavat listan mitä he soittavat aina uudestaan ja uudestaan, siihen kyllästyttyään on pakko vaihtaa kanavaa... Ja viikonloppuna he uusivat viikon "parhaita" keskusteluja :/ Mainoksiakin liikaa, ja soittaa välillä pelkkiä huonoja biisejä... Nomutjoo... Oon silti ihan tyytyväinen siihen, en millään kestäisi novaa *hhhyyyyyyiii*

Poissa Jessie

 • Sanomaton
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Radiokanavat
« Vastaus #147 : Tammikuu 07, 2007, 13:40:32 »
Yhdessä vaiheessa kuuntelin aina Kiss Fm:ää. Enkä mitään muuta, vähitellen vaihdoin NRJ:lle ja sitä on nyt tullut tässä vuoden verran kuunneltua. Nrj ärsyttää minua suunnattomasti mainoksien ja juontajien takia. Sekä sen että kappaleita saatetaan soittaa moneen kertaan päivässä. Nrj, musiikkitarjonta ei ole mikään maailman laajin, vain nykypäivän hittejä.

Olenkin alkanut poistua NrJ:n kuuntelijoista, takaisin Kissiin, missä kuulee myös vähän vanhempiakin hittejä eikä pelkästään nykypäivän uusia teknojumputuksia. Myös Novaa kuuntelen samasta syystä, vanhemmat hitit ovat mukavia kuunnella. Nova on kuitenkin selkästi suunnattu enemmän vanhemmalle kansalle. Tylsät juontajat ja kaikki muu esim. nämä liikenne ilmoitukset.  Nova on selvästi asiallisempi kanava.

Sitten Citya kuuntelin myös silloin tällöin, ja nyt sen tilalla kuuntelen Sataa, joka on muuttunut rokkimmaksi. Nyt kun alkaa se uusi radiokanava Radio Rock, ajattelin sitä kuunnella. Kaverini kuitenkin jo tyrmäsi sen, se on ihan Cityn kopio siellä on samat juontajat. Kanava soittaa enemmän nykypäivän Rockia. Taidan pysytellä Sadassa.

Eli Nrj, Kissi, Nova ja Sata.
♥ Pottereita vuodesta 1999 ♥
“Dumbledore's man through and through, aren't you Potter?"
"Yeah I am," said Harry. "Glad we straightened that out.”

Poissa Nobody

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Yksinäinen susi
Vs: Radiokanavat
« Vastaus #148 : Tammikuu 20, 2007, 21:42:59 »
Ennen (pari vuotta sitten) tuli kuunneltua todella paljon Novaa, mutta nykyään ei enään jaksa sitä paljoa kuunnella. Syyksi voi sanoa vaikka sen että musiikkilista ei ole muuttunut viimeisien vuosien aikana juuri ollenkaan. Mafiaa/Ylex:sää on tullut myös aikanaan kuunneltua varsinkin Peltsin ja Juuson (siis alkuperäinen) aamushow oli todella hyvä, myöhemmin mukaan liittyi vielä Juhalahti. Mutta nykyään kun alkuperäisestä kokoonpanosta ei ole jäljellä kuin Peltsi, niin aamushow on mielestäni menettänyt tasonsa ja sitäkään ei jaksa enään paljoa kuunnella. Keskipäivällä taas tulee turhan paljon puhetta, iltapäivä on ihan taas hyvä tasoinen, mutta musiikki ylex:sällä taas on oikeastaan pelkästään uutta. Suomipopilta taas tulee kaikki kotimaiset klassikot ja uudemmatkin kappaleet, tosin pelkkä suomalainen musiikkikin alkaa jossain vaiheessa aina tökkimään. Töissä kuitenkin nykyään yleensä soi joko Suomipop tai Ylex. Tämän vuoden alussa täällä syrjäseudullakin alkoi kuulua myös Kiss, NRJ ja Radio Rock. Kiss tosin kuului ennenkin heikosti, eikä sitä paljoa ole tullut kuunneltua. NRJ:tä tulee ihan hyvää musiikkia, mutta se ei todellakaan sovi töissä kuunneltavaksi kanavaksi koska samat kappaleet ehtii tulla jopa kolmekin kertaa työpäivän aikana. Radio Rockilta tulee ihan hyvää musiikkia myös, mutta koko päivää ei jaksa sitä kuunnella. Kotona sitten tietokoneella ollessa tulee kuunneltua KLF:ää (suomen ainut tanssimusiikki kanava) joka kuuluu siis nettiradiona (kuuluu tietääkseni aina välillä myös FM taajuuksilla helsingissä) Tulee hyvää vanhaa 90-luvun tanssi musiikkia, sekä myös uudempia tanssimusiikki kappaleita ja ilman turhia juontoja!
Oispa minun hän, saisin ystävän...

Poissa Rainmaker

 • Rukka-Peikko Takkutukka
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Radiokanavat
« Vastaus #149 : Tammikuu 21, 2007, 16:01:18 »
Kuuntelen radiota lähinnä vain automatkoilla, ellei soittimessa sitten pyöri joku itse nauhoittamistani kaseteista (autossani ei ole mitään sellaisia ihmeellisyyksiä kuin mp3- tai cd-soitin...). Yläasteella kuljin linja-autolla, ja silloin tuli aika paljon kuunneltua radiota matkojen yhteydessä, tosin vain Radio Novaa (mistä sopii syyttää kuskia), ja yleensä valittelinkin aina sitä, kuinka huonoa musiikkia sieltä yleensä tuli. Toisaalta oli radiota ihan mukavakin kuunnella, kun siinä puolen tunnin ajomatkan aikana ei oikein muutakaan tekemistä ollut, enkä omistanut omaa mp3-soitinta.

Tällä hetkellä autoni radiokanavaksi on vakiintunut Radio Rock. Siellä soitetaan mielestäni aika hyvää musiikkia, ja olen ilokseni kuullut sieltä ainakin Nightwishiä, Stratovariusta, Metallicaa ja Kotiteollisuutta. YleX oli jossain vaiheessa suosikkini, mutta ko. kanavan musiikkitarjonta oli välillä aika ärsyttävä ja usein tuli vaihdettua toiselle kanavalle. Sitä paitsi tuntui, että siellä soitettiin vain sellaisia hittibiisejä ja sinkkuja, ei sellaista vanhempaa tuotantoa. Nykyajan radiossa onkin mielestäni vikana se, että uudet kappaleet soitetaan nopeasti puhki, eikä tarjontaa välillä tasapainoteta vanhemmilla kappaleilla. En ole kyllä kuunnellut Radio Rockia kovin pitkään, ja automatkoillanikin saan siitä vain joitakin yleissilmäyksiä. Kuitenkin tähän mennessä kanava on vaikuttanut todella hyvältä ja näyttää siltä, että tulen vastaisuudessakin kuuntelemaan sitä.
Yhä, marras-iltana, kuljemme kahden. | "I AM VAMPIRE. HEAR ME TWINKLE." | Destination anywhere | There's a meaning to all that fades.

Poissa Megera

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Megeran Blogisivu
Vs: Radiokanavat
« Vastaus #150 : Tammikuu 21, 2007, 16:24:16 »
Mä kuuntelen yleenäsä Kiss FM mutta siinä on monia huonoja puolia se soittaa vaan disco jumputusta ja mä kun kuuntelisin mieluiten hiphoppi räppiä. Mainoksiakin tulee sekunnin välein, ei kiva. Juntojat kissillä on syvältä. Se Vappu aina kun se nauraa on pakko vaihtaa kanvaa siks ajaks on se niin karseeta kuunneltavaa!
NRJ on musta ihan samanlainen kun kiss eli en rupee siittä sanoon mitää tulis vaan samoja asioita :)
Radiota kuuntelen vain automatkoilla.
Like a river flowing to the sea
You'll be miles away, and I will know
I know I can deal with the pain
No reason to cry.

mörkö

 • Ankeuttaja
Re: Radiokanavat
« Vastaus #151 : Helmikuu 04, 2007, 00:07:20 »
Mikä radiokanavissa on hyvää, mikä ärsyttää?
Radiokanavissa hyvää on se, että voi löytää uutta hyvää musiikkia ja huonoa se, että soitetaan samoja kappaleita jatkuvasti.

Mitä radiokanavaa kuuntelet? Onko erityistä syytä?
Radio Rock. Sieltä tulee ehdottomasti parasta musiikkia.

Jos sinulla on lempijuontajaa niin kuka se on?
Radio Rockin juontajat on hyviä. Niillä on hyvät jutut. :)

Kuuntelen radiota aina yöllä ja puhelimella aamulla kouluun mennessä, jossei mp3 ole mukana.

Poissa Browey

 • Vuotislainen
Vs: Radiokanavat
« Vastaus #152 : Maaliskuu 10, 2007, 17:37:08 »
Minun täytyy todeta, että osaltani radion kuuntelemiseen käytetty aika on kääntynyt hyvin jyrkkään laskuun Radio Cityn lopettamisen jälkeen. Kanavan tilalle tullut Radio Rock ei ole iskenyt minuun toistaiseksi, eikä tule hyvin todennäköisesti koskaan iskemäänkään. Muut kanavat eivät sovi minulle musiikin takia, eikä minulla ole aikomustakaan kuunnella jotain kanavia esimerkiksi vain juontajien juttujen takia.

Radio Rock ei yllä Cityn tasolle oikeastaan millään osa-alueella. Radio Rock soittaa kenties monipuolisemmin rockmusiikkia, kun taas Radio City saattoi keskittyi soittamaan lähes samoja biisejä kolmelta vuosikymmeneltä. Nuo biisit olivat kuitenkin mahtavaa antia, juuri sitä mitä tahdoin radiosta kuulla, ja koska City oli loppuaikoinaan aika pieni kanava vailla juontajien pitkästyttäviä yksinpuhelua, musiikki soi melkein koko ajan. Omalla tavallaan City oli kodikas kanava: sen puheenaiheet saivat aikaan hyvää keskustelua, kanava soitti hyvää musiikkia ja loi hyvän tunnelman. Radio Rock sukeltaa välillä liian pitkälle rockmusiikin historiaan, jopa niin pitkälle, ettei kyseistä musiikkia välttämättä voi enää edes kutsua rockiksi. Ei ole kuitenkaan aiheellista osoittaa sormella syyttävästi pelkästään musiikin suuntaan, sillä juontajatkaan eivät ole Cityn tasoa. Mielestäni Heikelän ja Linnanahteen aamushow'n tasokin oli ennen nykyistä parempi; kenties kaikki puheenaiheet on jo käyty läpi eikä mitään uutta tunnu löytyvän. Juontajista Jone Nikula soittaa parhainta musiikkia, ehkä sen takia, että hän esittelee kuuntelijoille rock-uutuudet ajan tasalla. Cityn ajoista jäin kaipaamaan myös sen pirteitä naisjuontajia, ja Rockin juontajathan ovat kaikki miehiä.

Quende

 • Ankeuttaja
Vs: Radiokanavat
« Vastaus #153 : Maaliskuu 13, 2007, 19:24:21 »
Ei ole kauaakaan kun ainoa kanava jota kuuntelin oli NRJ. Sitten kanava alkoi toistaa itseään (ja melko pahasti), joten siirryin monipuolisempaan valintaan.
Nykyisin sahaan melko monia kanavia sekaisin vähän riippuen siltä millaisella tuulella olen. Joskus jos haluaa kuulla niitä "nykyajan hittejä" suuntaan NRJ;lle, jota tosin teen melko harvoin. Kanava, kun on melko ärsyttävä paljoine mainostuksineen. Jos haluan kuulla raskaampaa on suuntanani Radio Rock, jos monipuolisempaa Nova soi ja jos taas suomalaisten tuottamia biisejä niin Suomipop. Voiceakin kuuntelen siinä toivossa, että kuulisin sieltä lempibiisini, joka on Chris Cornellin You know my name. (Mikään muu kanava kun ei tunnu soittavan sitä. Miksei?)

Poissa Steelsheen

 • Narsissisti
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • not your girl
  • Imaginary
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Radiokanavat
« Vastaus #154 : Maaliskuu 13, 2007, 19:51:04 »
Itse kuuntelen pääasiassa YleX:ää. Suurin osa kyseisenkin kanavan musiikista on sitä ärsyttävää soittolistatavaraa, mutta itselläni palaa todellakin hermot jatkuviin mainoksiin, ja haluan kuunnella myöskin juontajia, jotka eivät saa potkuja vain siksi, että puhuvat yli puoli minuuttia kerrallaan. Fanitan Iltapäivän Tuomasta, Ollia ja Mariaa, joita kuuntelen jos vain mitenkään ehdin, ja jotka myös pelastivat työpäiväni viime kesänä. Tykkään myös aamusta, joka saa minut säännöllisesti edes jotenkin hereille, tosin totta puhuakseni pidin aamushöystä enemmän silloin kun Juuso ja Juhalahti olivat vielä siellä.

Viime aikoina kuunteluni on kuitenkin siirtynyt radiosta yhä enemmän koneellani olevan musiikin suuntaan, musiikkimakuni kun ryhtyy ajoittain vähän turhankin nirsoksi, enkä todellakaan jaksa kuunnella mitään räppiä tai negativea.
"If people don't know what you're doing, they don't know what you're doing wrong."

Poissa Rainmaker

 • Rukka-Peikko Takkutukka
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Radiokanavat
« Vastaus #155 : Maaliskuu 14, 2007, 16:09:40 »
Kuuntelen Radio Rockia aika paljon silloin, kun menen kouluun, tai sitten omia nauhoituksiani. Veljeni valitteli, että Radio Rock soittaa hänen mielestään hirveästi samoja kappaleita, eikä ole kuulemma yhtä hyvä kuin Radio City (ei kyllä kuulunut meillä, mutta veli oli armeijassa ollessaan kesän Haminassa, ja siellä kuului). En kuuntele niin paljon radiota, että huomaisin saman, mutta minua ärsyttävät todella paljon ne Rockin ohjelmat. Minusta ne ovat jotenkin puisevia jaarituksia, ja yhä useammin huomaan vaihtavani kanavaa tai laittavani kasetin soimaan juontajien lörpöttelyjen ajaksi. Ärsyttääkö teitä muita nämä Radio Rockin ohjelmat/juontajat?
Yhä, marras-iltana, kuljemme kahden. | "I AM VAMPIRE. HEAR ME TWINKLE." | Destination anywhere | There's a meaning to all that fades.

Picasso

 • Ankeuttaja
Vs: Radiokanavat
« Vastaus #156 : Maaliskuu 15, 2007, 09:25:05 »
Ärsyttääkö teitä muita nämä Radio Rockin ohjelmat/juontajat?
Ärsyttää kyllä suunnattomasti! Jutut ovat lähinnä täynnä loukkauksia muita kohtaan ja selvää sovinistisuutta on havaittavissa. Olisi joskus kiva löytää joku radiokanava, missä juontajat miellyttäisivät minua, mutta eipä ole yhtäkään tullut vastaan. Muuten tykkäisin kuunnella Radio Rockia, sillä siellä soitetaan aika paljon lempibändejäni. Mutta enpä pysty juontajien takia kuuntelemaan. Ja siis nyt puhun aamun juontajista, muina aikoina en radiota kuuntele.

Nykyään olen vaihtanut nettiradioihin. Kuuntelen Italialaisia kanavia, lähinnä Radio 2 Raita, joka soittaa kylläkin Poppia. Koska en juonnoista ihan kaikkea tajua, niin eivät ne myöskään pysty ärsyttämään. Yritän hieman parantaa kuullun ymmärtämistäni, joten tästä tämä ratkaisu. Enkä ole pettynyt, enää ei tarvitse raivoissaan sulkea radiota juontajien letkautusten takia.

Poissa Browey

 • Vuotislainen
Vs: Radiokanavat
« Vastaus #157 : Maaliskuu 15, 2007, 19:03:40 »
Radio Rockin juontajat, jos heitä voi edes juontajiksi kutsua, ovat surkeita. He pitävät jokainen varmasti rockista, mutta heiltä puuttuu muutama radiotoimittajalle äärimmäisen tärkeä piirre: luovuus, kekseliäisyys ja tavallaan myös intohimo työhönsä. Kun toimittaja puhuu radiossa, mielestäni hänen pitäisi keksiä jokin omaperäinen aihe, lähteä jalostamaan sitä eteenpäin ja antaa toisinaan kuuntelijoiden osallistua keskusteluun. Radio Rockilla ei toimita näin: siellä juontajat puhuvat rockista ja käyvät pitkästi läpi uutiset ja muutamat ohjelmat, jotka ovat useimmiten varsin heikkolaatuisia: tosin pidin ohjelmasta, jossa Heikelä ja Linnanahde arvuuttelivat parin kuukauden ajan totuuksia heidän elämästään. Yleisesti ottaen siitä, mitä Radio Rockissa keskustellaan, ei jää mitään mieleen. Toinen huono asia on taas se, että asioita esitellään liian yleisesti. Juuri sen takia City olikin parempi: siellä ei yritetty syödä liian isoa palaa kakusta, vaan tehtiin hyvää ohjelmaa ja soitettiin kunnon rockia tietylle kohderyhmälle, kun taas Radio Rock yrittää miellyttää kaikkia kuuntelijoitaan omalla laajalla tavallaan, mikä pitää huolen siitä, ettei yksikään kuuntelija ole täysin tyytyväinen.

Drucella

 • Ankeuttaja
Vs: Radiokanavat
« Vastaus #158 : Maaliskuu 27, 2007, 18:59:00 »
Ääh... pakko on kyllä myöntää, että Cit-- eikun siis Radio Rockin juontajat ovat aika pohjasakkaa, mutta Cityyn verrattuna minusta siellä soitetaan enemmän eri kappaleita. Tai musiikki on monipuolisempaa, ei hoilata jatkuvasti samoja biisejä, niinkuin Cityllä oli enemmän tapana.

Niin, siis kuuntelen Rockia. Jos kyseinen kanava ei kuulu, kuuntelen mielummin vaikka Iskelmää, kuin NRJtä tai Kiss FMää. Radio Rockia kuuntelen, koska sieltä tulee mieluisinta musiikkia.

Kuuntelen radiota usein vain aamuisin tai sitten heti koulun jälkeen, muuten kyllä mielummin levyjä soittelen.

Vielä noista Rockin juontajista, he kyllä tosiaankin aamuisin loukkaavat toisia. En kyllä ole antanut sen häiritä, koska muita radiokanavia en kuuntele vapaaehtoisesti. En jaksa valittaa, harvoinpa edes kuuntelen, mitä ne höpöttävät. On kaunis kevätpäivä enkä näe mitään syytä tällä hetkellä alkaa muistelemaan kaikkea negatiivista, vaikka se totta olisikin. Eikä kaikkia tosiaankaan voi koskaan miellyttää (ja minä olen aina se, joka tyytyy kompromissiin).

mimosa

 • Ankeuttaja
Vs: Radiokanavat
« Vastaus #159 : Maaliskuu 31, 2007, 19:05:53 »
Täälläkin on yksi, jota Radio Rockin juontajat ärsyttävät! Kuuntelet kyseistä radiokanavaa ja yritän antaa juontajien puheiden mennä pään läpi. Kaipaan Radio Cityä, vaikka Rockilla musiikki tosiaan on ehkä hieman monipuolisempaa.

Kuuntelen myös muita radiokanavia YleX:ää, Suomipoppia ja NRJ:kin.

Oletteko kuullet NRJ:llä sen mainoksen missä sanotaan jotain: "Vaihdoin NRJ:lle koska muilla radiokanavilla soi vaan samat biisit." Meinasin tukehtua, kun kuulin tämän! Jos jossain soi samat biisit, niin NRJ:llä! Se ei aina ole paha asia, esim jos haluaa kuulla jonkun hittibiisin, niin tietää suunnata NRJ:lle. Mutta tuo mainos ottaa minua päähän rankasti.

Juu, yleensä en kyllä edes jaksa kuunnella radiota, omalta koneelta löytyy se paras musiikki. (;

Poissa Mysteeri

 • Matkakuumeinen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Radiokanavat
« Vastaus #160 : Huhtikuu 03, 2007, 21:42:36 »
Ysiviisseiskaa tulee kuunneltua, kun oon huomannu, että Novalta tulee vuodesta toiseen samat kappaleet ja nrj :stäkään ei ole mihinkään ( tosin se ei kuulu meillä, mutta autossa kyllä) Jotenkin Nova ja Iskelmä ja erityisesti radio Sun, on yli keski-ikäisiä varten. Joka päivä samat biisit ja samat ohjelmat. Kerran tässä vuosi sitten kuuntelin yhden piiitkän automatkan Novaa ja koko aamupäivän Minna Ottavainen pälpätti David Beckhamin rintakarvoista. Ihan oikeasti. Silloin keitti pikkasen yli. Ei enää sitä kanavaa mulle kiitos.
Radio Sun ärsyttää myös, luultavasti, koska äiti kuuntelee sitä aina kun on mahdollista. Oonko mä vaan tulossa hulluks vai onko totta, että Novalla, Sunilla ja Iskelmällä soitetaan vähän väliä Jani Wickholmin Kuuta? Mä nään punasta kun vaan kuulen sen ja kanava vaihtuu hetipaikalla.

Sitten ysiviisseiskaan. Tämä Tampereen oma radiokanava, jolla soitetaan monipuolisesti eri rokkibiisejä. Ramonesia ja Clashiakin kuulee aina välillä ja juontajat eivät mielestäni jaarittele turhia ja naureskele omille typerille vitseilleen, kuten radiossa yleensä. Mainoksia saisi kyllä silti olla vähemmän, mutta niitä tuntuu olevan joka kanavalla, joten niiltä ei välty. Onneks ne vaalit meni jo. Oon kyllä enemmänkin punkin ystävä, mutta punkkikanavaa ei taida ollakkaan. Ainakaan mä en oo saanut tietooni.  Rokki kelpaa paremman puutteessa, sillä keski-ikästen tunnelmamusaa ei kuuntele harvoja poikkeuksia lukuunottamatta.
Murehtiminen on kuin keinutuoli. Vauhtia on, eteenpäin ei pääse.

Poissa Damien

 • greatest hit
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • erinomainen ihmislapsi
Vs: Radiokanavat
« Vastaus #161 : Huhtikuu 19, 2007, 16:08:35 »
Yle X on kovassa käytössä. Aina aamuisin Yle kax on päällä ennen kuin lähden kouluun, ja aina jos radiota kuuntelen on se kanava yle x.  Yle Xn juontajat ovat mahtavia, (varsinkin aamussa ja iltapäivässä) ja he ovatkin yksi osasyy miksi kanavaa kuuntelen, sillä heidän juttunsa jaksavat aina piristää ja naurattaa. Tosin en pidä suurimmasta osasta musiikista mitä ylexllä soitetaan, mutta kuuntelen kuitenkin.

Radio rock soittaa hyvää musiikkia, mutta koska minun mielestäni hyvä radiokanava tarvitsee myös hyvät juontajat joita jaksaa kuunnella,  ei tule rockia kuunneltua.

Automatkoilla taas kuunnellaan aina kun mahdollista Radio Jyväskylää :) Hyvä kanava jos haluaa kuunnella hyvää musiikkia ilman mitään turhia mainoksia. Eikä juontajistakaan voi valittaa, sillä he eivät paljoa puhele, vaan enimmäkseen soi pelkkä musiikki. Automatkoilla siis aivan loistava kanava, joka ei soita pelkästään uusinta uutta vaan myös vanhoja klassikoita :)

Eli siis ylex ja radio jkl kovassa soitossa.
23 seconds on the floor Is all (s)he needs, And not a minute more

Poissa Blue Ice

 • Pupilliinsa uponnut
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Kihokki
  • Livejournal
 • Pottermore: AshLeviosa8992
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Radiokanavat
« Vastaus #162 : Huhtikuu 19, 2007, 18:55:20 »
Oletteko koskaan päässeet mukaan radioasemien kilpailuihin? Minä luulin joskus, että niistä on todella vaikea päästä läpi, mutta perun sanani, kun olin kerran tukehtua ystäväni mökillä sipsiin, kun silloisen Kiss FM:n, nykyisen Voicen, juontaja soitti minulle, koska olin ilmoittanut kaverini johonkin saladeitti tms. kilpailuun ihan vitsinä "ei ne kuitenkaan soita". No, ne soittivat ja kaveri oli vähällä tappaa minut, koska se luuli tehneensä itsestään nolon.
Mutta ei tässä vielä kaikki. Kuukausi sitten soitettiin taas, samalta radioasemalta. Olin taas kerran vitsilläni osallistunut kisaturisti kisaan ja sieltä sitten soitettiin, että osallistutko. No, osallistuin ja pirskules, voitin. Seinäjokelainen jannu oli hieman heikoilla, kun piti tietää jotakin meidän tuhannen asukkaan savolaisesta kylästä. Ja minä, paraskin puhuja, tuurilla voitin pulju.netin ihanat vaaleanpunaiset possukaiuttimet tietokoneelle. Että se siitä radioiden ruuhkista. :D
Pakko on paras muusa.

Poissa talitintti

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Skeptinen pessimisti
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Radiokanavat
« Vastaus #163 : Kesäkuu 28, 2007, 19:31:48 »
Vaihdoin radiokanavaa. Ennen kuuntelin NRJ:tä ja kuvittelin sen olevan hyvä, mutta miten ihminen voikaan erehtyä niin tyystin. :) Minusta NRJ:n parhaat juontajat lähtivät pois (Saukko, Kristiina ja Tenkanen) joten hyviä juontajiakaan ei enää oikeastaa ollut. Aamu show on nykyään ärsyttävä ja siitä aamun naisesta (aaa.. nimi hukassa) en pidä yhtään. Mainoksi tuppaa tulemaan aivan liikaa. Kerran sitten pidemmällä automatkalla kuuntelin YleX:ää koska se kuului koko matkan ajan ja tykästyin kanavaan. Olin aiemmin katsonut Yle Extralta niitä aamun lähetyksiä ja aamun porukasta pidin jo aiemminkin. Tuon automatkan jälkeen hain mankkaani YleX:n ja olen kuunnellut sitä siitä lähtien. YleX:llä on vain niin hyvä kun ei ole mitään turhauttavia mainoksia ja musiikkikin on sellaista mistä minä pidän. YleX on nykyinen the best kanava.
Kirk: My Nikon is state of the art. Max: Oh, I've got a Nikon too. It's an N64 with 3D matrix metering, 35 to 210 zoom. What have you got? Kirk: It's a Nikon. (Gilmore Girls)
---
Rory: I just don’t want to be queen. Tristan: Me either [pause] King - I don’t want to be king. (Gilmore Girls)

Nyyppä

 • Ankeuttaja
Vs: Radiokanavat
« Vastaus #164 : Kesäkuu 28, 2007, 20:50:50 »
Tuotatuota, minulla tämä radiokanavien kuuntelu on jäänyt todella vähäiseksi, enemmän tulee cd:itä kuunneltua. En vaan ole löytänyt mieleistäni radiokanavaa.
Voicelta tulee suoraan sanottuna pelkkää pas*aa ja sen on muutenkin pelkkää mainosta koko kanava, kaiken lisäksi juontajat ovat niin ärsyttäviä, että voisin repiä heiltä hiukset päästä. Voicen musiikki koostuu pääasiassa näistä 'suosituista' biisejä ja artisteista. Se on niin pelkkää kaupallista roskaa, että antakaa minun nauraa. En näe mitään varsinaista syytä tämän radiokanavan perustamiseen. Joskus aikoinaan, kun tämä kanava oli vielä KISS FM, oli kanava ihan kuunneltava, ja sieltä tuli jopa välillä muutakin kun roskaa. Tässä tapauksessa nimen vaihduttua voisi sanoa, että kyllä nimi radiokanavaa pahentaa.
Sitten on Nova. Nova on minusta enemmän aikuisille suunnattu kanava, kun esimerkiksi Voice tai NRJ. Itse en erityisemmin tykkää Novan musiikista, mutta miellummin sitä kuuntelee kun Voicea. NRJ taas on toinen näistä kaupallisista kakoista, lisäksi sieltä tulee niin ällöä musiikkia, että ihan oksettaa. Pelkkää räppiä ja jotain poppia, ei kiitos minun korvilleni.
Sitten on näistä uusista tämä Aalto.. Musiikki on pelkkää nyyhkypoppia, ja samat kappaleet ne vaan pyörii päivästä toiseen. Sitten Rock, toinen niistä radiokanavista, joita tulee joskus kuunneltua. Sieltä tulee hyviä rock- kipaleita, ja muitakin biisejä artisteilta, kun se kaikkein tunnetuin, mikä on kyllä erittäin hyvä juttu. Ei niin kaupallinen kanava kun Voice ja NRJ.
Suomipop on sitten se mitä kuuntelen eniten. Sellaisia kivoja kappaleita, jotka tuovat mukavia muistoja mieleen.

Poissa Rainmaker

 • Rukka-Peikko Takkutukka
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Radiokanavat
« Vastaus #165 : Kesäkuu 28, 2007, 21:04:01 »
Suomipop on sitten se mitä kuuntelen eniten. Sellaisia kivoja kappaleita, jotka tuovat mukavia muistoja mieleen.

Minusta on jo jonkin aikaa tuntunut, että Suomipopista on tullut jotenkin lälly kanava. Aina, kun minä avaan Suomipopin, siellä soi J. Karjalainen tai Mikko Kuustonen. Tuosta Radio Rockista täytyy sanoa sen verran, että suhteellisen kaupallinen sekin on. Minusta sieltä tulee ihan liikaa ärsyttäviä mainoksia. Soittaisivat vain musiikkia ja jättäisivät jaarittelun ja turhan mainonnan muille kanaville.
Yhä, marras-iltana, kuljemme kahden. | "I AM VAMPIRE. HEAR ME TWINKLE." | Destination anywhere | There's a meaning to all that fades.

Poissa Tinde

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Radiokanavat
« Vastaus #166 : Heinäkuu 09, 2007, 10:06:09 »
Kouluaamuina saatan kuunnella entistä Kiss FM.ää nykyään Voice.Siellä on aamuisin hyviä lähetyksiä ja siellä on joitain kilpailuja, mutta vaikka kuuntelen kyseistä kanavaa musiikki ei oikein uppoa minuun.Pelkkää poppia ja kaikkee semmosta mistä en kauheasti niin välitäkkään.Tulee sieltä joskus jotain parempaakin musaa, mutta sillon, kun en satu kuuntelemaan kanavaa.
"There's something beautiful inside you".

Poissa Villi Lohi

 • Pasi
 • Hirnyrkki
 • Sukupuoli: Noita
 • Morning is working.
Vs: Radiokanavat
« Vastaus #167 : Heinäkuu 09, 2007, 19:48:36 »
Tuosta Radio Rockista täytyy sanoa sen verran, että suhteellisen kaupallinen sekin on. Minusta sieltä tulee ihan liikaa ärsyttäviä mainoksia. Soittaisivat vain musiikkia ja jättäisivät jaarittelun ja turhan mainonnan muille kanaville.

Kukas sen toiminnan rahoittaisi, jos niitä mainoksia ei enää pyöritettäisi? :)

Eli joo, reaaliteetit tulevat tässäkin vastaan, vaikka houkuttelevaahan se olisi, jos niitä mainoksia ei enää tarvitsisi kuunnella. Tosin, kappas vaan, ei tarvitsekaan, jos pitää sen radionkin kiinni. Itse en ole kuunnellut radiota enää moneen vuoteen, koska en kestä ainaisia samoja biisejä, verenpainetta nostattavia mainoksia ja typerää, muka hauskaa lätinää juontajien taholta. Eli ei kiitos, minulla on cd-soitin ja iPod, eiköhän noilla pärjätä. No okei, bassoradiota tuli kuunneltua tuossa pari viikkoa sitten kavereiden kanssa grillatessa, mutta se onkin hyvin vähän ärsyttävä kanava plus että musiikkikin sopi tilanteeseen mainiosti.

Revlon

 • Ankeuttaja
Vs: Radiokanavat
« Vastaus #168 : Heinäkuu 09, 2007, 20:03:14 »
Kuuntelen verrattain paljon radiota, mutta en suoraan sanottuna musiikin takia. :D NRJ, Ylex, Voice, Nova ja Radio Rock tuntuvat kaikki soittavan käytännössä samoja biisejä korkeintaan hienoisella linjauserolla, jonka esimerkiksi NRJ:n ja Rockin välillä huomaa. Minusta on kuitenkin vähän liioiteltua heittää kanavan iskulauseeksi 'soitetaan mitä halutaan' jos samat (s)hitit sieltä kuitenkin puskee kuin muualtakin. Kai ne pari Metallicaa siellä välissä sitten oikeuttavat markkinointilauseen. o.O
Kaupallisista kanavista en pidä, mainokset repivät helposti hermoni rikki, joten kuuntelen Ylex:ää. Kyseistä kanavaa lähinnä vain iltapäivisin kun äänessä ovat Tuomas ja Olli. Eihän sieltä nyt mitään valtaisan henkevää juttua tule, mutta juontajat saavat helposti hymyn huulille ja osaavat ainakin nauraa itselleen. :D Joskus kuuntelin myös sunnuntaiaamuisin tullutta Kromosomi X:ää, jota juonsivat Marja ja Jenny, ja odotan innolla että nämä showt joskus ymmärrettäisiin vaikka uusia. Oli huomattavasti timmimpi juontajapari kuin samalla paikalla nykyään väkinäistä vitsiä vääntävässä Keskusradiossa.

faquarle

 • Ankeuttaja
Vs: Radiokanavat
« Vastaus #169 : Joulukuu 02, 2007, 11:33:58 »
Minulla ei ole mitään tarvetta kuunnella radiota. Jos ja kun tahdon kuunnella musiikkia, löytyy ratkaisu välittömästi pelkkiä helmiä sisältävästä levyhyllystäni. Meikäläisen tapauksessa homma menee vielä niin, että musiikki on elinehto, joten mitä sitä suotta kuunnella turhanpäiväisiä mainoksia ja jämäbiisejä toisen perään kun parempaakin on tarjolla. Suomen raskain radioasema taitaa muutenkin olla Rock, jonka voisin hyllyttää jo pelkän nimen perusteella. Kuuntelen mielummin hyvää musiikkia non-stoppina, kuin yhden keskivertobiisin päivässä saaden kaupan päälle paljon paskaa ja samoja mainoksia tunnista toiseen.

Poissa Guilty

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Fear would be justified.
Vs: Radiokanavat
« Vastaus #170 : Joulukuu 06, 2007, 18:32:46 »
Eniten ärsyttää NRJ, koska samoja biiseja toistetaan koko ajan ja ne jäävät soimaan päähän. En muutenkaan tykkää mistään Pop hömpötyksestä.
Paras radio kanava on mielestäni Radio Rock jolta tulee juuri oikeaa musiikkia minun musamakuuni.
---

Poissa Lorainne

 • glottaaliklusiili
 • Hämykeiju
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: MoonMist
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Radiokanavat
« Vastaus #171 : Joulukuu 27, 2007, 19:54:12 »
Ennen kuuntelin NRJ:tä, mutta siellä pyörivät aina ne samat biisit. Vaihdoin Voicelle, mutta nyt sitäkin tuntuu vaivaavan sama juttu. Tunnuslause "Monipuolisemmin hittejä" pitää paikkansa, siellä tosiaan soitetaan pelkkiä senhetkisiä hittejä. Mutta toisaalta ei kyllä kovin monipuolisesti... Kun kappale on pudonnut listoilta pois, sitä ei enää soiteta. Tällä hetkellä toivon syvästi, että Brick & Lacen tyhjänpäiväisen renkutuksen Love Is Wicked soittaminen lopetettaisiin kokonaan. Sturm und Drangin Indian on yksi maailman ihanimmista kappaleista, mutta Voicen takia olen kohta kyllästymässä siihen. (maailmanloppu!) Kaiken lisäksi he lopettavat kappaleet kesken, Indianistakin jätetään pois se ihana loppu. <3 Muutkin radiokanavat tekevät näin, että ei ole pelkästään Voicen vika.
Ennen tykkäsin kuunnella autossa Novaa, mutta sitten senkin kuunteleminen loppui, enkä oikeastaan tiedä miksi. (Kannatti tämäkin lisätä tähän loppuun...)

//Hihih, muokkamuokka.
Voicen kuuntelu loppui jo päälle vuosi sitten (muistaakseni), kun vaihdoin Radio Rockiin. Kyllästyin niihin hittirenkutuksiin, ja muutenkin musamaku on mennyt vähän raskaampaan suuntaan, joten Rock tuntui paljon paremmalta kuunnella. Tosin nykyään kuuntelen radiota melko harvoin, vaikka vuosi sitten se soi taustalla käytännössä koko ajan.

//Ja toinen muokka:
Nykyisin en edes kuuntele aktiivisesti radiota. Passiivisesti kylläkin, sillä meillä soi keittiössä koko ajan Yle 1. Kyllästyin Rockiin, kun pahin metallivaihe meni ohi, ja nyt en varmaan jaksaisi kuunnella kyseistä kanavaa kymmentä minuuttia pidempään; ei johdu pelkästään musiikista, vaan myös juontajista ja mainoksista. Yle 1:ltä ja Puheelta tulee ihan hyviä asiaohjelmia, kuten Aristoteleen kantapää. :)
« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 04, 2011, 10:00:27 kirjoittanut Lorainne »
Using the "are we", are we?

Vetehinen

 • Ankeuttaja
Vs: Radiokanavat
« Vastaus #172 : Tammikuu 22, 2008, 17:06:15 »
Kuuntelen YleXää, vaikka musiikki välillä vähän korvaan särähtää (harvoin kuitenkin), juontajien takia lähinnä kuuntelen (varsinkin nykyisen aamutiimin! :D ). Radio Rockiakin olen hiukkasen kuunnellut, musiikin takia mutta aina aamuisin kuuntelen YleXää.

Radiokanavista inhoan eniten Radio Novaa. Varsinkin aamuisin kun siellä on ne Kimmo ja Minna. Kimmo on niiiiiiin ärsyttävän sovinistinen välillä ja sen pariksi on sitten valittu tyhmin tyttölapsi joka on löydetty! Tämä on mielipiteeni niistä kahdesta juontajasta.

Niin, ne parhaat juontajat... Olli ja Tuomas parivaljakkona YleX Aamusta. Niitten jutuille aina aamuisin tyrskin :D

Poissa Vergessen Kind

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • tumblr.
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Radiokanavat
« Vastaus #173 : Tammikuu 23, 2008, 17:50:14 »
Radio Rockia kuuntelen kun sen sai netistä asennettua koneelle ja iskällä on semmonen lähetin jolla saapi lähetettyä sen jututn vaikka radioon. Ennen kuuntelin vain Yle X:ää, mutta se on mielestäni aika kamala, ne juontaa aivan liikaa.
Kuulemma (ja kuulemani perusteella) Voice on kamalan hyvä, sieltä kuuluu paljon kaikkea mielenkiintoista kuten 30 Seconds to Marsia, My Chemical Romancea, Fall Out Boytä ja vastaavia.
I wanna scream "I love you" from the top of my lungs
but I'm afraid that someone else will hear me.

Poissa Kartanon kummitus

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Radiokanavat
« Vastaus #174 : Toukokuu 17, 2008, 18:03:38 »
En kuuntele mitään kunnon radiokanavaa. Jos kuuntelisin, niin kuuntelisin Ylen klassista. Sieltä tulee hienoa musiikkia :3 Mutta se toimii digi boksin välityksellä ja tv:ta ei jaksaisi pitää auki, joten...
Radiosta ei tule mieluisaa musiikkia ja on kyllästyttävää kun samoja biisejä soitetaan päivästä toiseen monta kertaa, joten siksi en kuuntele kanavia.
Joskus aikoinaan kyllä kuuntelin radiota, mutta irtaannuin siitä.

Mutta kuuntelen kyllä Last.fm-radioita. :D Ne ovat niin käteviä. Last.fm:ssa voi kuunnella radioita ainakin tagien perusteella (ihan minkä vain tagin), käyttäjien omia radioita (oman soittolistan voi luoda mistä biiseistä haluaa, mutta jokaisella käyttäjällä on oma radio, joka koostuu käyttäjän musiikkimausta), yhteisöistä~ Parasta on se, että tulee vain musiikkia ja jos ei halua kuunnella jotain biisejä, niin voi hypätä yli. Ihan parasta.
Lempiradiokanavani Last.fm:ssa ovat goth, Jrock, visual kei, darkwave, ebm ja gothic (jota kuuntelen harvoin, koska siellä tulee enemmän kaikkea muuta kuin nimensä arvoista, köh britneytä >.<). Myös similar artist-radiot ovat kivoja, jotka soittavat bändien kaltaisia bändejä :3 Vaikkei Last.fm:aa käyttäisikään, niin niitä radioita kannattaa kokeilla. Käteviä esimerkiksi. koulussa.
« Viimeksi muokattu: Toukokuu 18, 2008, 00:24:19 kirjoittanut Kartanon kummitus »

Poissa AIV-rehu

 • Lupus Tigris
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Apulannan kasvattama
 • Pottermore: FeatherProphecy121
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Radiokanavat
« Vastaus #175 : Toukokuu 26, 2008, 19:07:30 »
Minäkin kuuntelen radiorockia. Sieltä tulee hyvää musiikkia, vaikka soittavatkin samoja kappaleita. Tosin niinhän ne kaikki tekee. Lisäksi se on yksi niistä harvoista kanavista, jotka kuuluvat melkein särisemättä. Muut kunnolla kuuluvat, jotka olen löytänyt on 2 ruotsinkielistä ja Ylex. Noi ruotsinkieliset kuuluu niin täydellisesti, että ärsyttää, kun ei kuitenkaan jaksa kuunnella ruotsinkielistä höpötystä. Ylex menettelee, mutta se musiikkitarjonta rupeaa ärsyttämään pidemmän päälle. Tietyssä mielentilassa saatan kuunnella keittiön radiota, jonka kanavana on useimmiten Ylex. Taidan tosin kuunnella paljon enemmän levyjä ja koneelta löytyvää musiikkia, kuin radiota.
Draco dormiens numquam titillandus.
Jos jokin voi mennä pieleen, se menee pieleen.
Psykiatrisia toimia, jotka oman kokemuksen kautta täysin aukee -Apulanta

Viivih

 • Ankeuttaja
Vs: Radiokanavat
« Vastaus #176 : Kesäkuu 25, 2008, 13:15:07 »
Enää nykyään en kuuntele kovinkaan paljoa radiota, ennen kuuntelin lähinnä NRJ:tä ja sitten netissä saksankielistä YAM-radiota. Ainakin NRJ:ltä tulee sellaista musiikkia mitä en enää paljoakaan kuuntele, ja siellä soitetaan aina samoja biisejä sekä muita (nimim. soitin viime kesänä sinne ja lauloin pätkän Rihannan Umbrella-biisistä, sitä soittoa soitetaan vieläkin). Kaikki sanovat että Radiorock ja YleX ovat hyviä kanavia, mutta enpä noita ole pahemmin tullut kuunnelleeksi. Iskelmää kuunnellaan aina autossa, koska mutsi ja faija haluavat kuunnella sitä. Nykyään kuuntelen enimmäkseen musaa koneelta, mutta joskus Yamia :) . http://www.yamradio.de/yamradio

Poissa Lohikäärmelady

 • varjoenkeli
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Painovirhepaholainen
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Radiokanavat
« Vastaus #177 : Kesäkuu 25, 2008, 22:37:43 »

En kuuntele enää niin paljon radiota, sillä vuotis on korvannut lähes kaiken ajan milloin ennen kuuntelin sitä. Nykyään avaan radion enää toivottoman harvoin, mutta silloin kun avaan sen kanava on joko Nova tai NRJ. NRJ:n listat ovat hyvää kuunneltavaa, sillä siinä välissä ei yleensäkään ole paljon mainoksia. Valitettavasti sieltä tulee välillä aika lailla samaa musiikkia ja paljon mainoksia, mutta kuuntelen silti. Aamupojat ovat hauskoja.
   Novan se radiooo Novaaa-tunnus on tosi ärsyttävä. Sitä en jaksaisi kuunnella hetkeäkään, mutta Novalta tulee muuten ihan hyviäkin biisejä. Pidän monista vanhoista kappaleista joita ei NRJ:ltä kuule joten Nova on ihan hyvä vaihtoehto.

-Lohikäärmelady
-Mitä? Onko nukkumatilla muka vihollisia?
-Kahvi! Ajattele kahvia!

Poissa Milgia

 • Clandestine
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Miittiriippuvainen
Vs: Radiokanavat
« Vastaus #178 : Heinäkuu 22, 2008, 17:55:49 »
Lähinnä tulee kuunneltua Groove FM:ää, Sunia ja netistä sitten harvoin Radio Luxemburgia...

Grooven löysin vahingossa, ja nyt olen koukussa, sieltä tulee hyviä kappaleita, vähän erikoisempia, Groove mainosteluja vähän, ja muita mainoksia harvoin. Uutisiakin tulee sopivin väliajoin. Kaikkein tärkein on myös se että se ei ole massakanava, eikä' sieltä tule massamusiikkia.

Sunia taas kuuntelen välillä vaihtelun vuoksi, ja sieltähän tulee Iskelmää ja suomipoppia, ja tunnustan olevani koukussa myös iskelmä kipaleisiin, kun sen verran olen humppa sun muu semmonen ihminen...

Ja Radio Luxemburgia, nostalgian ja hyvien kappalaiden vuoksi, kielipää myös kehittyy kun juonnot sun muut tulevat englanniksi, onhan se "kansainvälinen" radioasema, joka nykyään ilmeisesti soi vain netissä.

Yleisesti kuuntelen radiota aika paljon, se on hyvää ajanvietettä ja en tykkää tehdä paljoa mitään täydessä hiljaisuudessa.
"Summer lovin' had me blast
Summer lovin' happened so fast
I met girl crazy for me
Met boy cute as can be."

Poissa Zaira

 • 42
 • Valvojaoppilas
 • *
 • ^o^
  • Ei mitään nähtävää täällä
 • Pottermore: LumosDragon46
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Radiokanavat
« Vastaus #179 : Heinäkuu 24, 2008, 12:37:48 »
Radio Rockia kuuntelen, tosin en enää niin paljoa, kun samojen kappaleiden pyöritys ärsyttää. Ei voi mitään. Kotona ollessani kuuntelen harvoin radioo, mutta sitäkin enemmän musaa koneelta. Kätevämpää ja vähemmän ärsyttävämpää. Radiota kuuntelen lähinnä, jos itse lähden autolla jonnekin, koska meidän automme cd-soitin dissaa mun levyjäni, mutta muutenkin se cd-osio on aika toimimaton, tekee mitä sattuu... Radiota siis ajaessani kuuntelen, koska en pysty ajamaan täydessä hiljaisuudessa. Kanavana aina Radio Rock.

Pitää tosin sanoa, että Cityä on ikävä.. Se oli parempi kuin rock...
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 24, 2008, 12:42:40 kirjoittanut Zaira »
"When I lead the big patient rebellion, Voldemort here is the first to go."
[The pessimist sees difficulty in every opportunity.
The optimist sees the opportunity in every difficulty. -Winston Churchill]

Poissa Niënor

 • Murheenkryynihkö
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Radiokanavat
« Vastaus #180 : Heinäkuu 24, 2008, 13:30:38 »
Kuuntelen enimmäkseen Voicea, mutta välillä myös Nrj:tä ja Novaa.
Nrj:ssä ärsyttää juontajat, varsinkin ne miehet, jotka on olevinaan niin hauskoja.
Lempparijuontaja on Voicen Vappu Pimiä, sitä jaksaa kuunnella. Myös Novan juontajat on kuunneltavia.

Voicea kuuntelen eniten, koska sieltä tulee hyvää musiikkia & on hyvät juontajat. Novalta tulee myös hyvää musiikkia, paitsi en tykkää yleensä mistään iskelmästä, vaikka sitä ei onneksi tulekaan usein. Nrj:ltä tulee liikaa samoja biisejä, mut vähän samanlaista musaa kuin Voiceltakin.
- Merri.
- What?
- I'm hungry.

Poissa Da Kin

 • Overdrive
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Guns N' Fuckin' Roses!
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Radiokanavat
« Vastaus #181 : Elokuu 01, 2008, 12:35:43 »
Jos radiota satun kuuntelemaan niin yleensä tulee kuunneltua Radio Rockia:a koska sieltä tulee mun mieleisiä biisejä. City oli kylläkin parempi
koska sieltä tuli monipuolisempaa musaa. Suomessa kun melkein kaikki muut radiokanavat ovat niin onnettomia, lukuunottamatta Voicea josta tulee välillä ihan siedettävää kuunneltavaa, niin pakko on Rock:iin tyytyä. Korporaatio on Rockilla kyllä ihan kiva mutta mut vähän tökkii.
Ei lopu täältä polle ei amfetamiini, täältä kukkaloistosta amsterdamin, ojat pullollaan pitkätukkiaan antaa kaikkien kukkien kukkia vaan..

Poissa Larten

 • Anarkisti tarhatäti
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: Nimbuspumpkin12006
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Radiokanavat
« Vastaus #182 : Syyskuu 03, 2008, 12:23:38 »
Radiokanavat on ihan hauskoja kuunneltavia silloin kun ei ole muuta tekemistä. Tykkään myös kuunnella niitä taustahälynä.
Se on vaan niin ärsyttävää että aina kun kuuntelee radiota musiikin toivossa niin siellä vaan kälätetään kuinka nyt taas joku mummo ylitti tien suojatien vieressä keskellä Pohjois-Suomea. Ja sitten taas kun on sammuttamassa radion ja lähdössä jonnekin, niin eiköhän sieltä ala paukkaamaan joku huippuhyvä biisu.

Nrj ja Rock on nyt yleisimmät kanavat joita kuuntelen, sillä molemmilta tulee hyviä biisejä ja jututkin menee paremman puutteessa.

Ylex, Nova ja Aalto on kanavia jotka saisi lopettaa saman tien. Novalla ollaan niin hyviä tyyppejä että siirappi valuu kajareista, Ylexllä on vaan niin turhaa musiikkia suurimmaksi osaksi ja Aalto on liian tekopyhä "rauhoittavine biiseineen".
Jos sanon että taivas on musta
se on niin musta kuin tahdon sen olevan ja
jos sanon että maailma ei pyöri
se ei silloin pyöri, jumalauta

Poissa Jentsuma

 • puhelias hölöttävä ärsyttävä pölö
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Radiokanavat
« Vastaus #183 : Lokakuu 05, 2008, 17:46:40 »
Tykkään kuunnella voicea, tai siis kuuntelen sitä aina sillon autossa kun pystyn (ettei vanhemmat oo laittamassa muuta kanavaa). Siellä tulee monesti sellasta musiikkii mistä tykkään. Nova taas on, hyi että!!!! Siis se on niin ärsyttävä kanava. Siitä on tehty sellanen kanava että kaikki tykkää ja siks se on niin kauhee. Niinku meijän musiikinopen sanojen mukaan 'se on kanava jota kukaan ei vihaa, ja jota kukaan ei rakasta' :D
Is this the real life, is this just fantasy ?

Kooppari

 • Ankeuttaja
Vs: Radiokanavat
« Vastaus #184 : Tammikuu 23, 2009, 01:34:16 »
Ihmettelen sitä, miksi kaikka haukkuu Novaa? Sitä on tosi mukava kuunnella pitkillä automatkoilla, sieltä tulee sellaista musiikkia, jota ei ehkä itse kuuntelis paljoa. Se soi aina, kun me mennää autolla johonkin pidemmälle.

Lyhyillä matkoilla soi Voice ja NRJ, enemmänkin sen takia, koska isosisko haluu. Mut tulee sielt hyviäkin laului.


Poissa Raitasukka

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Objection!
  • flavors.me
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Radiokanavat
« Vastaus #185 : Maaliskuu 08, 2009, 12:14:32 »
Kuuntelen tasan yhtä radiokanavaa: YleX:ää. Syynä tähän lienee kanavan juontajat, jotka ovat ihan mahtavia (tosin joukossa on myös muutama surkeakin, joita ei jaksa kuunnella yhtään). Juttu lentää mukavasti ja moneen kertaan naurattaa ihan ääneenkin. Kanavan ohjelmistosta kuuntelen eniten aamu- sekä iltapäiväohjelmia ja X-Ryhmää, joka soittaa lähinnä uutta musiikkia, sekä lauantai-iltaisin tulevaa toiveohjelmaa. On tosin myönnettävä, että olen alkanut vieroittautua radion kuuntelusta. Aamusta iltaan soivat samat biisit kyllästyttävät, varsinkin kun soittolista on loppuejen lopuksi melko suppea. Eikä pelkkien juontajienkaan takia viitsi aina avata radiota. Oman levyhyllyn tarjontaan tulee turvauduttua entistä useammin - ja koneella ollessa iTunesista löytyviin lukuisiin biiseihin. Sietämättömimpiä radiokanavia taitavat olla NRJ ja Radio Aalto. NRJ soittaa vain musiikkia, jossa jokainen kappale on melkein kuin toisensa kopio ja Aalto taas on liian rauhallinen ja imelä.

Poissa Horrorshow

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Radiokanavat
« Vastaus #186 : Maaliskuu 08, 2009, 16:01:27 »
En pahemmin radiota kuuntele, tyyliin vaan automatkoilla ja kesällä mökillä. Mut YleX on kyllä kanavista ylitse muiden. Juontajat on ihan mahtavia, hajoilen aina niitten jutuille ja ne soittaakin musiikkia ihan laidasta laitaan.

Mun inhokkeja on NRJ ja Rock. NRJ'ltä tulee liikaa samoja biisejä ja just noita biisejä jotka on "in" jatkuvalla syötöllä. Rock taas on joskus ihan hyvä ja ne soittaa välillä hyvää musiikkia, mut inhoon niitä juontajia ja ne soittaa aina Metallicaa. Argh kun joskus oli semmonen et ne soitti koko päivän ajan pelkkää Metallicaa....

Poissa Dobrey

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • TYMiläinen :)
Vs: Radiokanavat
« Vastaus #187 : Maaliskuu 09, 2009, 17:43:04 »
Välillä minulla tulee sellaisia jaksoja jolloin kuuntelen radiota paljon ja pitkiä aikoja. Kanavia tulee vaihdeltua paljonkin kun tulee niitä kappaleita joista en erityisemmin välitä, ja niitä jotka on kuultu niin miljoonaan kertaan ettei niitä jaksa enää.

YleXällä on välillä ne jutut niin parhaita, jossain vaiheessa tullut ohjelma (jonka nimeä en tietenkään muista) oli ylitse muiden. Jonkin sortin "luontoradio" se kuitenkin oli ^^. NRJtä ja Voicea tulee melko paljon kuunneltua, mutta riippuu siitä mitä milloinkin tulee... välillä en yksinkertaisesti jaksa vaihtaa kanavaa.
"But it's a true story! A true story wrapped up in fiction."

Poissa Kuningasidea

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Radiokanavat
« Vastaus #188 : Maaliskuu 25, 2009, 16:00:54 »
Radiokanavat ovat poikkeuksetta täyttä tuubaa. Nyt on tullut kuunneltua Radio Rockia automatkoilla. Vaikka sieltä periaatteessa pitäisi tulla musiikkimakuani vastaavaa musiikkia, niin ainakaan tällä hetkellä se ei uppoa kyllä ollenkaan. Soittolista on erittäin suppea, ja tehosoitossa olevat biisit ovat kamalia. Metallica, Shinedown, Disturbed ja Kotiteollisuus tulee jo korvista ulos. "Soitetaan mitä halutaan", kunhan se on Metallicaa. Ja seuraavaksi soi All Nightmare Long, jota seuraa The Day That Never Comes. Kehuja voisi silti antaa kanavan Sika-Harrille, joka on mielestäni varsin hupaisa mies. Valitettavasti muutkaan kanavat eivät ole vakuuttaneet yhtään enempää. Ehkä pitää taas siirtyä kuuntelemaan automatkoillakin omia levyjä.

Lainaus
YleXällä on välillä ne jutut niin parhaita, jossain vaiheessa tullut ohjelma (jonka nimeä en tietenkään muista) oli ylitse muiden. Jonkin sortin "luontoradio" se kuitenkin oli ^^.

Olisiko ohjelman nimi ollut Keskusradio. Muutaman kerran sitä kuunnelleena muistelisin ohjelman olleen paikoin varsin hauska.

Poissa Ridiculous

 • kirsikankivi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ScarletHolly34
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Radiokanavat
« Vastaus #189 : Elokuu 03, 2009, 18:13:07 »
Radioissa on hyvää että sieltä tulee silloin tällöin uutiset ja säätiedotukset, koska en ole kamalan viitseliäs aamulla (varsinkaan kouluaamuina) lukemaan sen päivän lehteä niin kuulee sitten kouluun mennessä tai/ja sieltä tullessa päivän uutiset.

Huonoa radioissa on ne kaikki mainokset. Etenkin NRJ'llä sekä Novalla. NRJ sitten ärsyttää kun sieltä kuuluu kaikki Rnb-kappaleet, joista en itse niin kamalasti välitä. Voicella sitten taas kuuluu kaikki samat kappalet. Novaa tulee kuunneltua eniten varsinkin mökillä, koska siellä kuuluu Radio Suomen lisäksi vain Nova ja YleX. 

Voice on siitä hyvä, että siellä on muutakin kuin vain vieraita ja ainaista turhanpäiväistä pälätystä. Novalla taas on hyvä liikennetiedotteet, jos olemme perheen kanssa matkalla jossain, niin osaa varautua ja tarvittaessa myös vaihtaa suuntaa. Sääli vain, että porukat eivät kamalan innoissaan kuuntele tätä "keski-ikäisten radiokanavaa".

SuomiPoppiin olen aivan toden kyllästynyt, koska kuuntelin sitä vuoden aikana joka aamu. Kohtuulla niiden jutut ovat ihan hauskoja, mutta puoli vuotta kun kuuntelee niin alkaa pursuta korvista jo ulos.
He was rapidly becoming obsessed with Draco Malfoy.
Draco dormiens nunquam titillandus

Poissa Bad Girl

 • Rebel Yell
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Guilty 'til I'm proven innocent
 • Tupa: VOLDEMORT!!!
Vs: Radiokanavat
« Vastaus #190 : Lokakuu 20, 2009, 00:15:17 »
En hirveästi tuota radiota kuuntele, tai ainakaan ennen kuunnellut, kun sieltä ei yleensä sellaista musiikia tule josta välittäisin (ja musiikki on melkein ainoa syy miksi ylipäätään radiota kuuntelisin). Mutta sitten löysin sen radiokanavan josta itse tosiaankin pidän, viime aikoina olen kuunnellut usein Radio Rockia! Se onkin ainoa kanava joka kuuluu meillä ja jolta tulee musiikkia, josta pidän :p On tullut myös jonkun verran osallistua niihin kilpailuihin ja äänestyksiin ja kuunneltua joitakin ohjelmia aina kun muistan^^ Vanhempia ärsyttää kun automatkoilla haluan kuunnella kyseistä kanavaa, itse ne haluaisivat kuunnella Novaa tai Suomipopia, ja kummaltakaan ei sitten tule musiikkia josta minä välittäisin.

Sitten inhokkikanava on NRJ. Sieltä tulee vain ja ainoastaan sellaista musiikkia, jota en voi sietää. Viikosta toiseen samat listahitit jotka soivat monta kertaa päivässä, ei sellaista jaksa kuunnella. Ja ylipitkät mainokset, voi ei.. Joskus torstaisin ja perjantaisin iltapäivällä saatan kuunnella vain sen takia, että Cristal Snow on juontamassa :''DD Silloinkin skippaan suosiolla ne kappaleet ja kuuntelen vain niiden juontajien älyvapaita juttuja :p

Muihin radiokanaviin en oikeastaan voi mitään kommentoida, kun en niitä oikeasti yhtään kuuntele.

- BG -
« Viimeksi muokattu: Lokakuu 20, 2009, 00:19:18 kirjoittanut Bad Girl »
He kuuntelivat hevimetallia, se syövytti heidän aivonsa ja spraymaalattuaan koulujen seinät heidät kärrättiin mielisairaalaan !

Vuoden Luihuinen, kiitoksia äänestäjille <2 || Epäaktiivinen säännöllisen epäsäännöllisesti

Poissa Presto

 • Mozartin kummipoika
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • ilovepasta.org
 • Pottermore: GhostDragon1391
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Radiokanavat
« Vastaus #191 : Lokakuu 20, 2009, 18:01:43 »
Mä en kuuntele hirveesti radiota, koska löytyyhän sitä yleensä parempaakin tekemistä. Tosin isäni talossa kyläillessä, joka on niin tietoliikenteen ulkopuolella, että ihmettelen, että sellaista taloa vielä Hesastakin löytyy, joka pystyy suojautumaan noin hyvin kaikelta loputtomalta Hesasta vyöryvältä elektroniikkamassalta, kuuntelen yleensä vain radiota, koska siellä ei mitään muuta kivaa tekemistä ole. Yleensä säädän sen nappulan klassisen kanavan puolelle... ^^ Myöskin joskus kuuntelen radiota iPod nanollani, mutta aika harvoin, pääasiassa silloin, kun kaikki iTunesista ladatut kappaleet ovat niin puhkikuunneltuja, ettei niitä yksinkertaisesti voi vähään aikaa kuunnella (okei, Kevätuhria voi kyllä kuunnella aina! <3). Kuuntelen siis radiota aika harvoin, paitsi jos olen isäni luona. :P
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
                        Stalkkaan sinua.

Poissa Barella

 • Vuotis-kuollut
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • <3
  • Lohikäärmeliiga - Vuotishuispausjoukkue
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Radiokanavat
« Vastaus #192 : Lokakuu 20, 2009, 21:37:58 »
On ihan hyvä että minulla ja vanhemmilla on sama musiikkimaku, sillä luulen etten kestäisi mitään Auran Aaltoja pitkää aikaa. Meillä soi useimmiten YleX, se siksi, että se on tähän mennessä ollut radiokanavista se, jolla on mielenkiintoisimmat jutut, aamulla ja iltapäivällä, kun puhe-osuus ei käsittele mitään niin virallista, vaan on enemmänkin tyhjänpäiväistä höpötystä. Musiikki ei yleensä ole mitään kovin hyvää, tai ainakaan sellaista mitä minä kuuntelisin, mutta kyllä se siinä taustalla menee. Tässä radiokanavassa on myös hyvää se, että viikonloppuna tulee uusintoja viikon löpinöistä, tosin kyllä YleX:ltä löytyy myös huonoa ohjelmaa (tai, niin minun mielestäni huonoa).

Jos YleX:ää ei ole taajuuksilla tai sieltä tulee jotain ei-niin-miellyttävää musiikkia tai asiaohjelmaa, käännän taajuudet Radio Rockin tai Yle Radio 1:n suuntaan. Rockilta tulee useimmiten (päinvastoin kuin YleX:ltä) hyvää musiikkia ja huonoa juttua. Radio Rockilta tulee kuitenkin myös mainoksia, joita YleX:ltä ei tule (muuta kuin YleX:n omia mainoksia) ja se on pidemmän päälle ärsyttävää, siksi sitä tulee harvemmin kuunneltua. Yle Radio 1:ltä tulee usein "aikuisten ohjelmia", klassista musiikkia ja vakavaa asiapuhetta, mutta joskus on mukavaa lepuuttaa korviaan klassisessa. Ja Yle Radio 1:ltä tulee joka lauantai (ja uusintana kai tiistaina) Knalli ja sateenvarjo-radiokuunnelma, todella ihana ja hauska ohjelma. Harmi että lauantaisin minulla on usein muuta ohjelmaa (kolmen aikaan), mutta onneksi tämä löytyy uusintana Areenasta.

Hätätapauksessa, jos on yksin kotona ja haluaa kuulla jotain puhetta, niin minulle käy melkeimpä mikä vain, paitsi kirkollinen musiikki. Tosin se on vain hätätapauksessa ja onneksi nuo, joita yleisimmin kuuntelen, ovat sellaisia jotka hereilläoloaikanani soittavat jotain ohjelmaa. En kyllä ihan 24/7 kuuntele radiota, usein vain silloin kun joku perheenjäsenistäni on laittanut sen päälle tai kun olen yksin.
~Barella
Maailma on tulvillaan ylimaallisia olentoja, jotka kärsivällisesti odottavat älymme terävöitymistä.
                 -Eden Phillpotts

Poissa Vammasipuli

 • Järjen riemuvoitto
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Let us die young or let us live forever
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Radiokanavat
« Vastaus #193 : Marraskuu 24, 2009, 12:49:30 »
Itselläni loppui radion kuuntelu kuin seinään, kun Sävelradio lakkautettiin. Se soitti mukavasti vanhaa (itseäni lähimpänä olevaa) musiikkia ja sitä kautta olenkin löytänyt monia, monia hienoja bändejä ja artisteja.

Harmi ettei toista vastaavaa kanavaa ole :(

Poissa samettiina

 • huoleton huuliharppuilija
 • Sanomaton
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pienestä kipinästä voi syntyä roihuava liekki
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Radiokanavat
« Vastaus #194 : Marraskuu 24, 2009, 14:41:56 »
Radiomusiikin suurkuluttaja en ole minäkään. Omaa pöytäradiota en ole kuunnellut varmaan vuoteen, siitä kuuluva musiikki on ihan kauheaa (rätisee ja ritisee, vaikka miten antennia kääntäisin ja kanavia etsisin). Kännykälläni kuuntelin radiota viimeksi reilu vuosi takaperin, ja ainut radion kuulemislähteeni ovat automatkat.

Radiokanavissa on se huono puoli (jonka kaikki varmaan jo kyllä tietävät ilman minunkin sitä toitottamatta), että mainoksia ja samoja kappaleita tulee liian tiuhaan. Itseäni ärsyttävät myös sellaiset juontajat, jotka juontavat tasapaksulla äänellä, vaikka itse asia olisi kuinka huumoripitoinen. Itse en tykkää myöskään radiokanavien pitämistä erilaisista kilpailuista, sillä mielestäni se on vain ihmisten huijaamista/rahastusta.

Kun radioni vielä halusi antaa kunnollista ääntä, kuuntelin NRJ:tä. Mielestäni se oli vuosia sitten vielä hyvä kanava, mutta sekin on mielestäni kyllä muuttunut huonommaksi ajan myötä. Isän autossa kuunnellaan yleensä Suomi Poppia, joka on ihan kuunneltava kanava. Äidin autossa kuunnellaan yleensä Iskelmää, joskus harvoin Novaa. Nämäkin kanavat menevät hyvien kappaleiden aikana, vaikkei musiikkimakuni juuri tälläinen olekaan.
« Viimeksi muokattu: Joulukuu 13, 2009, 16:13:34 kirjoittanut samettiina »
Olen syytön kaikkeen siihen, mistä kehtaatkin minua epäillä.

memory

 • Ankeuttaja
Vs: Radiokanavat
« Vastaus #195 : Marraskuu 25, 2009, 15:57:14 »
Mä kuunetelen radio Aaltoa. Alotin sen kuuntelun heti kun se uudistui. Se on musta kiva kanava ku siltä tulee kaiken näköistä musiikkia ja ne soittaa myös vanhempaa musiikkia eikä vain niitä uusimpia hittejä. Siel on kivan vähän mainoksia, mutta puolenpäivän aikaan tulee tosi paljon puhetta, jota ei oikein jaksaisi kuunnella kun ne juontajat on aika tylsiä :]

Poissa Kalke

 • Lyhennetty painos
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • I told you so.
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Radiokanavat
« Vastaus #196 : Tammikuu 08, 2010, 16:05:02 »
Itse tykkään ehkä eniten kuunnella Voicea, koska se soittaa mielestäni monipuolisinta musiikkia; ei siis vain uusinta uutta, vaan myös vanhempiakin kappaleita. Ja vaikka Vappu Pimiästä en erityisemmin esimerkiksi Big Brotherissa pitänytkään, ovat hänen juttunsa Voicen iltapäivässä ihan mielenkiintoisia. Voice soittaa yhtyeiden ja artistien vanhempaakin tuotantoa, eikä NRJmäisesti vain niitä kuumimpia hittejä.

Toinen kanavani, jota olen jo pidemmän aikaa kuunnellut, nykyään ehkä vähän vähemmän, on Radio Nova. Novan musiikkiin tosin alkaa hieman kyllästyä, kun sitä kuuntelee pidemmän aikaa. Toki Novan kohderyhmä on varmasti hieman vanhempi, mutta ne iänikuiset kappaleet siellä tulevat kyllä pikkuhiljaa jo korvista ulos. Nova kyllä soittaa myös hieman uudempaa tuotantoa ja erittäi piristäviäkin yllätyksiä tältä taajuudelta kuulee. Mutta esimerkiksi ne uutiset joka tunti...

Ja kolmas suosikkikanava on Radio Suomipop. Suomipop soittaa mukavia ja tuttuja biisejä, mitkä eivät ole mitään perus-radiorenkutuksia. Suomipop on useimmiten kanavavalintani, esimerkiksi autoa ajaessani, kun Voice ja Nova eivät tarjoa mitään mukavaa. Suomipopin hyviä puolia ovat vähäiset mainokset, kun vertaa esimerkiksi Novaan, jossa musiikin määrä on vähäinen verrattuna mainoksiin, juontoihin ja muuhun lisähöttöön.


Autoa ajaessani olen hieman pakkomielteinen radiokanavien suhteen, minun on mm. tiedettävä mitä kanavaa kuuntelen ja haluan ehdottomasti kuunnella tuttua biisiä, jonka olen ainakin kerran aikaisemmin kuunnellut. Vaihtelen kanavia myös hyvin usein, sillä ajattelen aina, että toiselta kanavalta voi tulla jotain sillä hetkellä kuuluvaa laulua parempaa.
"A goal without a plan is just a wish."

Poissa worldsayshello

 • Snivellus
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: SnidgetDream29844
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Radiokanavat
« Vastaus #197 : Joulukuu 05, 2010, 10:56:58 »
NRJ, radiokanavista useimmiten minulla kuuntelun alaisena. Eli kuuntelen siis eniten NRJ:tä, koska pidän kanavan musiikista ja juontajat ovat myös mukavia. Toki joskus alkaa kyllästyttää kun tulee vain niitä uusimpia musiikkeja, ja haluaisi kuulla niitä vanhempia hyviä kappaleita. Siksi kuuntelen usein myös Voicea, ja ihan vain siksi ettei siellä kokoajan soiteta niitä uusimpia uutuksia Katy Perryltä. Ei, sellainen ei ole kivaa. Voicella kuulee myös vanhempia klassikoita ja kyllähän Vappu Pimiää kuuntelee aina välillä mutta ei tietenkään jatkuvasti.

Näiden lisäksi kuuntelen usein myös Iskelmää ja Radio Novaa, sillä siellä soi suomalaiset klassikot. Niitä en ikinä varmastikaan kyllästy kuuntelemaan. Niiden tahdissa on hauska laulaa kun tietää sanatkin!
"Honestly, woman, you call yourself our mother." -George Weasley

Poissa kattimäli

 • Keudalainen :)))))
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • oot_huono :DDDD
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Radiokanavat
« Vastaus #198 : Joulukuu 13, 2010, 10:51:13 »
Tarkotatko sä NRJ:tä? :DDD Mä kuuntelen sitä joka päivä monta tuntia. Se on aamusin pääl ja iltasin. Parhaat ja hauskimmat juontajat on tietysti Anssi ja Renne eli aamupojat :D Ja sit tietysti aamupoikien emäntä vastaan isäntä-kisa, ne on hauskoja (vaik siin ollaa tosi epäoikeudenmukasii naisii kohtaa). Sit aina viikonloppusin kuuntelen NRJ:ltä finish dance startia ja NRJ at the clubia.  Muuta en suostukaa kuuntelee, NRJ ehdottomasti on paras!!!! :D:D
Mind the cap between track and the platform

Poissa Haltiamieli

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Photography
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Radiokanavat
« Vastaus #199 : Joulukuu 13, 2010, 14:33:36 »
Silloin harvoin kun kuuntelen radiota, kuuntelen YleX:ää. Se on samantyylinen radioasema kuin NRJ ja Voice, mutta sieltä ei tule mainoksia. Mainokset ovat suurin syy siihen, miksi kuuntelen harvoin radiota. Myös radiosta soivat samat kappaleet kyllästyttävät... Joskus vaihtelen asemaa tylsyyksissäni, tällöin saattavat esimerkiksi Radio Aalto, Radio Rock ja Radio Nova iskeä. Äitini kuuntelee yleensä aamuisin Groovea.

Radiossa ehdottomasti ärsyttävintä ovat toistuvat mainokset ja kappaleet. Moni asema soittaa myös aika samantyylistä musiikkiakin. NRJ ja Voice eivät siis sinällään paljoa toisistaan eroa, olen ollut molempien asemien kuuntelija aikanani, mutta turhauduin niihin aika nopeasti vähän kaikkeen niissä kanavissa.

Harvemmin kuitenkaan radiota tulee kuunneltua, omasta MP3:sestani saan ne mieluisimmat kappaleet kuunneltua kokonaisina. Mutta kyllä sitä radiotakin on kiva väillä kuunnella, vaikkei sieltä sitä täydellistä radiokanavaa ole minulle löytynyt.
If more of us valued food and cheer and song above hoarded gold, it would be a merrier world.

Poissa gem

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Radiokanavat
« Vastaus #200 : Joulukuu 13, 2010, 19:19:20 »
Kuuntelen nykyään tosi harvoin radiota, joskus harvoin kännykästä jos iPod on unohtunut kotiin. Lähinnä myös siksi että musamakuni poikkeaa huomattavasti kaikista suurimmista radiokanavista :D.

Ennen kuuntelin YleX:ää, mutta kyllästyin nopeasti uusiin juontajiin ja muutenkin rupesivat soittamaan sellaista musaa josta en oikein tykkää. Nykyään kuuntelen enimmäkseen MetroFM:ää, Aaltoa ja joskus Groovea. Metrolla on ehdottomasti parhaimmat juontajat ja niiden aamushow saa päivän kunnolla käyntiin :))
Aallolta tulee nykyään tosi hyvä musaa, kun vähensivät sitä yltiölällyä poppia :D Groove vaan on ihanan pirteää vaihtelua ;)

Eniten radiossa ärsyttävät mainokset ja typerät juontajat, sekä se iänikuinen sen hetken hittien uudelleen ja uudelleen veivaaminen. Rupeaa todella tökkimään kun kuulee jonkun saman tyhmän renkutuksen 8 kertaa päivässä! Lisäksi monet kanavat ovat keskenään liian samanlaisia.

Poissa Sateenropina

 • Vuotislainen
 • Pottermore: AvisErised8561
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Radiokanavat
« Vastaus #201 : Tammikuu 07, 2011, 20:27:09 »
Kuuntelen radiota lähinnä autossa. Kanavana yleensä Radio Rock, Ylex tai Nova, koska ne saa yhdellä painalluksella autosta, enkä jaksa alkaa räplätä kanavien kanssa. Välillä radiosta tulee ihan hyviä kappaleita, mutta siinä ärsyttää mainokset ja huonot kappaleet.
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 15, 2012, 22:24:40 kirjoittanut Sateenropina »

Poissa trixie

 • pallomereen piiloutunut
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ChaserDraconish148
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Radiokanavat
« Vastaus #202 : Tammikuu 07, 2011, 21:17:22 »
aamuisin kuuntelen aina yleX:ää eli aamutiimiä Mattia ja Ileä:) ja perjantai illan kohokohta on ysärimusiikkia soittava parasta ennen ohjelma. Siinä soi parhaat etko biisit;) muuten saatan kuunnella myös joko suomipoppia, voicea tai radio rockia.
"kun taivaalle ilmaantuu kaksi neptunusta, se on varma merkki siitä, että syntyy rillipäinen kääpiö, Harry..."

Poissa Fimca Worthleberr

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Capricorn Ascending
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Radiokanavat
« Vastaus #203 : Tammikuu 13, 2011, 11:58:20 »
En voi kuunnella tavallista radiota, joka kanavalta tulee ihan kauheeta schaibaa. Yhden hyvän nettiradion kuitenkin tiedän, ja sitä sitten kuuntelenkin melkein aina kun olen koneella, eli sanctuaryradio.com:ia.
Sieltä tulee electroa, darkwavea, industrialia, goottia, retroa ja alternativea, näin nettisivuilla mainitut kertoakseni. Mukavia genrejä, ja musiikkivalikoima on ilahduttavan monipuolinen. Tosi moni biisi on jo muodostunut lemppariksi, ja genret joita en normaalisti kuuntele kovin paljon (rock ja punk) ovat tulleet tutummiksi. Paljon hyviä bändejä olen löytänyt nimenomaan sanctuaryradiosta. Eli suosittelen tätä kaikille synkemmästä musiikista pitäville ja valtavirtaan kyllästyneille.
Look, look, keep looking straight into those cold eyes.

Poissa Meleth

 • Viimeinen vihollinen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Remember that the last laugh is on you.
 • Pottermore: RiverLight18790
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Radiokanavat
« Vastaus #204 : Tammikuu 13, 2011, 12:41:15 »
Kuuntelen radiota melkein joka päivä.
Kaikkein eniten kuuntelen YleX kanavaa, koska sieltä soi hyvää musaa ja juontajien jutut ovat hyviä varsinkin aamun ja iltapäivän. Olen ties kuinka monesti kuolla nauruun bussissa kun olen menossa kouluun tai tulossa koulusta.

Lisäksi välillä kuuntelen Novaa, kun ne soittaa aina välillä hyviä vanhoja kappaleita.

NRJ:tä tai Voicea en tule hirveämmin kuunneltua, kun en oikein pidä niiden kanavien jutuista varsinkin NRJ on aika ärsyttvä kanava vaikka sitä tuli ylä-asteikäisenä kuunneltua aika paljon.
Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.

Poissa Miss Zora

 • nordist [nu'dist]
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • As cold as the night
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Radiokanavat
« Vastaus #205 : Tammikuu 30, 2011, 13:39:59 »
Minä en todellakaan jaksa kuunnella radiota kotona tai vapaa-ajalla. Autossa on ihan kiva pidemmillä matkoilla kuunnella Radio Rockia tai Radio 957, ja kinastella äidin kanssa siitä mitä kanavaa oikeasti kuunnellaan (yleensä minä kyllä voitan >:D), mutta muuten en jaksa vaivautua. Radiokanavien ohjelmat eivät oikeasti kiinnosta. Musiikista puhumattakaan. Koska olen hyvin "ahdasmielinen" eri musiikkityylien kannalta, ei Nova, NRJ, Voice tai Aalto läpäise seulaa, YleX:stä puhumattakaan (en vain kestä niiden kahden naisen kälätystä siellä studiossa, anteeksi vain). Radio Rockilta tulee satunnaisesti hyviä kappaleita, hyvää musiikkia, mutta suurin osa niistäkin kappaleista ovat liian raskaita minun makuuni. Sellainen radiokanava kelpaisi joka soittaisi indierockia ja vain minun suosikkejani. Silloin kyllä kuuntelisin.

Vuosi sitten, viime syksynä kuuntelin ihan hulluna NRJ:tä, enkä voikaan enää ymmärtää, miten saatoin joskus kuunnella sellaista moskaa (anteeksi kaikille jotka pitävät siitä). Joululahjaksi saamien levyjeni ansiosta kuitenkin kasvoin siitä yli, ja nykyään olen sitä mieltä, että levyni rulaavat.
« Viimeksi muokattu: Lokakuu 19, 2011, 13:00:46 kirjoittanut Miss Zora »
den eneste måten å ha noe i uendelig tid, er ved å miste det

Poissa azze

 • Pää pilvissä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
  • Facebook
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Radiokanavat
« Vastaus #206 : Helmikuu 01, 2011, 22:51:30 »
Useimmiten kuuntelen Voicea, mutta jos sieltä tulee joku huono biisi jota en jaksa kuunnella ja kaukosäädin on lähellä vaihdan Rockille ja kuuntelen kunnes kyllästyn rockkiin. Nyt tulee radiosta Gagan  Poker face, normisti vaihtaisin kanavan, mutta nyt kirjoitan tätä en jaksa nousta ottamaan kaukisäädintä :D
Siperia opettaa, niin minäkin
Lukekaas mun blogia tai kattelkaas mun kuvia tai siis ei kuvia MUSTA vaan mun ottamia kuvia

Poissa nutcracker

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Radiokanavat
« Vastaus #207 : Helmikuu 07, 2011, 15:58:04 »
Minä kuuntelen radiota ainoastaan ajaessani autoa, mutta koska nykyään ajan autoa aika usein niin radiotakin tulee kuunneltua aika usein. Kuuntelen joko Voicea tai NRJ:tä, koska niiltä kanavilta tulee mieleistäni musiikkia - ainakin suurimmaksi osaksi. Tosin minua ärsyttää niissä radiokanavissa, kuten myös kaikissa muissakin radiokanavissa, suunnattomasti se miten paljon sieltä tulee mainoksia, arrgh. Radiokanavat myös tietysti kuluttavat kaikki biisit erittäin nopeasti, mutta koska syyllistyn samaan iPodillani niin en ole mikään tuomitsemaan. Radiota on siis ihan kiva kuunnella, mutta omalla kohdallani ainakin ainoastaan autoa ajaessa.
"I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best." - Marilyn Monroe

Poissa takkuturkki

 • varjoissa
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • yes, i can
  • tumblr
 • Pottermore: StrikeWizard7023
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Radiokanavat
« Vastaus #208 : Helmikuu 15, 2011, 19:41:28 »
Kuuntelen melkein aina NRJ:tä. Perustelut?
Tykkään siellä soitettavista biiseistä. Tai siis suurimmasta osasta. Juontajat on hauskoja, eikä se ole mitään tylsää juttua jota kuulee. Jopa uutisten aikaan alkaa nauramaan. Tosin on kanavalla ärsyttävätkin puolensa. Esim. siellä soitetaan pelkkää purkkapoppia ja mainoksia on liikaa.
Voiceakin kuuntelen.
Sieltä tulee myös niitä, vanhoja, hyviä biisejä. Ei koko ajan massaa.
elämättömyysaika jähmettynyt

Poissa Emubird

 • Fyysisesti paikalla, henkisesti muualla
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Always the tone of surprise!
 • Pottermore: ScarletCentaur10898
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Radiokanavat
« Vastaus #209 : Toukokuu 18, 2011, 09:42:22 »
Minä kuuntelen kaikista mieluiten ylex:ää. Kuuntelen sitä aina, kun on vähänkin aikaa ja avaan radion myös ensimmäisenä aamulla. Pyöräillessä on myös kiva kuunnella, kun on puhelimesa radio. Miksi juuri ylex? Sieltä tulee yksinkertaisesti parasta musiikkia. Juontajat on parhaita ja hauskoja ja ihania (ja söpöjä! *webkamera stalkkeri ilmoittautuu*). Lisäksi sieltä ei tule mainoksia! Esim. NRJ:ssä mua ärsyttää mainokset kaikista eniten. Ainoa asia, joka ärsyttää aina radiota kuunnellessa ihan sama mitä kanavaa on, että ne samat biisit tulee vähintään kolme kertaa päivässä, kun ne on kovassa soitossa. 
I have seen your heart, and it is mine
Blogini: http://mylifemyfandoms.blogspot.fi/

Poissa Evannaque

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Radiokanavat
« Vastaus #210 : Lokakuu 14, 2011, 22:00:04 »
Blääh, tää on helppo. NRJ of course♥ Aamupojat on ykkösii 1 Ja sitte se iltajuontaja :---D En oo taas kuunnellu hetkee nii en muista sen nimee. Ja sit kesällä oli sellane yks ihana Samu, se oli helemi!
Ja mainokset tappaa mut, jos kuuntelen pidempään.

Poissa Mansikkarahka

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Radiokanavat
« Vastaus #211 : Huhtikuu 10, 2012, 00:22:53 »
Nykyään kuuntelen radiota todella harvoin. Lähinnä silloin, kun muutkin kuunetelevat (eli esim. harjoittelupaikassa, kampaajalla jne.). Jos kuuntelen radiota ja saan itse valita kanavan, niin kuuntelen Voicea tai Radio Rockia. Voicelta tulee eri genrejä ja Rockilta taas nimensä mukaisesti rockia, josta pidän kovasti. Enemmän kuitenkin katson Voicea telkkarista, vaikkakin sitäkin nykyään aika harvoin, kun tuntuu, että sieltä tulee lähes tulkoon pelkkää rappia ja hiphoppia tai tyhjänpäiväisiä pop-kappaleita, joissa ei ole mitään sisältöä. Mutta joukossa on kuitenkin sen verran niitä hyviäkin biisejä, että joskus tulee katsottua.

Yläasteella kuuntelin paljonkin radiota. Lähinnä kuuntelin silloin NRJ:tä. Radion kautta tuli löydettyä muutamia laulajiakin (esim. September ja Marie Serneholt). Musiikkimakuni oli tuolloin kovin erilainen kuin nykyään.

Radiossa ärsyttää juontajien keskustelut, jotka eivät minusta yleensä ole kovin kiinnostavia ja sitten kuten moni on sanonut, niin mainokset ovat myös yksi iso syy siihen, etten enää kuuntele radiota melkein ollenkaan. On todella ärsyttävää, kun juontaja sanoo, että seuraavaksi tulee joku hyvä biisi ja sitten sitä ennen tulevat kaikki mahdolliset mainokset. Etenkin silloin se ärsyttää, kun on menossa jonnekin tai ei muuten olisi aikaa odotella biisin alkavan. Nykyään radiosta tuntuu tulevan vain vähän musiikkia mainosten välissä.
Myöskään biisit eivät yleensä ole makuuni, joten jo ihan siksikin kuuntelen mieluummin iPodia, kuin radiota.

On muuten todella ärsyttävää, kun autossa vanhempani kuuntelevat yleensä Ylen kanavia ja ne kuuluvat oman musiikkini läpi. Yritä siinä sitten kuunnella esim. jotain herkkää romanttista biisiä, kun taustalla kuuluu juontajien höpötys tai joku vähemmän hyvä biisi.

Poissa Rupertismyking

 • Luppakorva
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Mun rakkaat<3
 • Pottermore: WitchWatch10541
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Radiokanavat
« Vastaus #212 : Elokuu 19, 2012, 23:53:53 »
Kuuntelen NRJ:tä 24/7. Radio on siis aina päällä, myös silloin kun olen koulussa, reissussa, kaverilla jne. NRJ on ihan ok kanava. Sieltä tulee sekä ulkomaalaista, että suomalaista musiikkia.. Ja hyvää musiikkiahan sieltä tietysti tulee lukuunottamatta jotain p'askaa. NRJssä ärsyttää suunnattomasti mainokset, juontajien keskustelut jne jne.. Mainoksista esimerkiksi se Suomalaisen Kirjakaupan mainos on niiiiin ärsyttävä, että voi hyvä luoja! Juontajien keskustelut on kyllä jostain perseestä. Kaikki ne höpinät jostain Madonnan keikoista jne. Ei kiinnosta pätkääkään.. Joskus tulee jotain ihan kiinnostaviakin, mutta ei jaksais kuunnella sitä samaa juontajien löpinöitä.
I will cry when you go away because I love you forever♥

Sab

 • Ankeuttaja
Vs: Radiokanavat
« Vastaus #213 : Elokuu 20, 2012, 06:36:59 »
Minä tuuppaan kuuntelemaan SuomiPopia vain koska Arttu ja Rakel ovat niin loistavia iltapäiväjuontajia ja yöllä ei ole mainoksia nimeksikään ja pelkkää musiikkia. Pidän noin lähtökohtaisesti kanavan musiikkitarjonnasta ja on hienoa, että he soitattavat myös vanhempia kappaleita esimerkiksi Juicen tai Leavingsien tuotannosta.

NRJ:n kanssa minulla on vähän viharakkaussuhde. Liikaa mainoksia, suurin osa juontajista ärsyttää ja puheosuudet eivät ole selkeästi oma osionsa vaan kestävät kerralla korkeintaan pari minuuttia ja välissä on kappaletolkulla materiaa ennen kuin ohjelma jatkuu. Vaikka aamupojilla onkin joitain hauskoja juttuja - kuten Ihmissuhdemankeli lähes aina - he rupeavat ärsyttämään juuri ohjelman rytmityksen takia hyvin herkästi. Lisäksi kanava usein soittaa hieman kyseenalaista musiikkia: kyseenalaista siinä suhteessa, onko se musiikkia lainkaan. Viime kesänäkin oli pari sellaista korvantappajahittiä, että...

Poissa Neiti Kuutamo

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: SwordVine3373
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Radiokanavat
« Vastaus #214 : Syyskuu 18, 2012, 19:20:05 »
Hmm. Itse kuuntelen Radio Aaltoa. Ei mulla mitään erityistä syytä oo, mutta sieltä tulee hyvää musiikkia, ja juontajat on hyviä. Taino. Nyt oon näinä viime viikkoina alkanu kuunnella Metro FM:mää, ja se on hassu juttu, kun sieltä tulee enemmän sellasia lauluja, jotka on n. puol vuotta-vuosi sitten soinu NRJ:llä. Metrolla ei taida olla juontajia, tai ainakaan en ole kuullut.:) Mutta Metro on hyvä, koska sieltä tosiaan tulee niitä NRJ:llä soitettuja vanhempia kappaleita, jotka itse tuntee, mutta eivät ole tämän hetken Top 10-hittilistan kärjessä.

NRJ. Ihan ok. Mutta ei kumminkaan. Liikaa samoja kappaleita ja mainoksia. Juontajat on ihan hyviä, mutta en oikeen kuuntele kumminkaan, kun enemmän siellä kumminkin soitetaan niitä samoja kappaleita. Tulihan sitä joskus kuunneltua vaikka kuinka pitkään, mutta enää se ei oo sellasta mun mieleistä. Mutta hassu juttu: kun mä kuuntelin NRJ:tä, kukaan muu(meiän luokalta) ei kuunnellu. Sitten kun aloin kuunnella muita kanavia, kaikki muut(edelleen meiän luokalta:)), alkoi kuunnella vain ja ainoastaan NRJ:tä. Ja sitten leirikoulu oli ihana, kun molemmat matkat(meno- ja tulo-) täytty kaikista niistä ah-niin-ihanista hittibiiseistä. NRJ:tä vastaan minulla ei ole mitään, ja kyllä minunkin välillä tekee mieli sitäkin kuunnella.

Mutta en kyllä ole törmännyt(ainakaan vielä) sellaiseen radiokanavaan, jolla soitettaisiin 1900-luvun musiikkia. Tällä viittaan nyt eniten The Beatlesiin, Bon Joviin ja Bruce Springsteeniin.:)

Poissa Ruiskaunokki

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Radiokanavat
« Vastaus #215 : Lokakuu 18, 2012, 17:17:23 »
Radiota tulee nykyään kuunneltua vähän enemmän ihan vain sen takia, että töissä pauhaa taustalla joku kanava. Valitsen aina YleX:n jos satun olemaan se, joka aamulla nettiradion päälle pistää. Myönnetään, että YleX:llä tuppaa vähän liiankin usein soimaan jotkin hetken hitit aivan kuten NRJ:lläkin, mutta Ylen kanavilta ei rasittavia mainoksia kuule, ja kaiken lisäksi YleX:llä voi hyvässä lykyssä kuulla ensimmäisenä ne biisit, jotka kuukauden tai kahden päästä alkaa muilla kanavilla soida kerran tunnissa. :D

Autolla ajaessa yleensä soi CD-levyt, mutta Radio Rockilta tulee varsin mielekästä musiikkia siinä viiden ja kuuden välillä aamulla kun töihin ajelen, juurikin niitä vähän vanhempia biisejä tai sitten sellaisia kahdeksanminuuttisia sävellyksiä, joita harvemmin päivällä kuulee. Pointsit siitä, koska päivisin Rockilla tuppaa soimaan ne "hitit" liian usein.

Poissa ghostie

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • DFTBA
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Radiokanavat
« Vastaus #216 : Tammikuu 20, 2013, 02:02:42 »
En oikein pidä radion kuuntelusta. Liikaa mainoksia ja huonoa musaa, vaikka olisi mikä kanava.

Radiota tulee kuunneltua lähinnä vain autossa, kun on muitakin ihmisiä paikalla, enkä voi vain kuunnella omaa suosikki musiikkia.
Yleensä vaihtelen Radio Rockin ja Radio Cityn välillä aina kun toisesta tulee mainoksia tai huono biisi.
Nämä kanavat ovat ihan ok, koska eivät soita sitä samaa täysin mainstream kamaa, mitä useat muut kanavat soittaa. Onhan niilläkin ne omat biisit, joita ne veivaavat koko ajan plus jotain samoja vanhoja klassikoita, mutta vähän parempi tilanne kuin muilla kanavilla.
Radiosta kuuntelisin mieluiten musiikkia, ei kiinnosta juontajien puheet.

Suurin osa suosikki musiikistani on niin underground (ainakin Suomessa), että ei pääse radioon millään. (Mutta ei siis tietenkään kaikki, tulee kuunneltua myös radiossa kohtuullisesti soitettua musiikkia)
"'Cause I need Harry Potter like a grindylow needs water"
11 years and counting ♥

Poissa Ambre

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Radiokanavat
« Vastaus #217 : Tammikuu 21, 2013, 00:55:35 »
En oikeastaan kuuntele radiota muuten kuin silloin kun olen auton kyydissä esimerkiksi. Silloin tulee kanavaksi yleensä valittua SuomiPop, kuuntelen muutenkin aika paljon suomalaista musiikkia, ja sieltä tulee paljon sellaisia vähän vanhempia legendaarisia biisejä niin senpä takia tulee tuota kuunneltua. :)
Minuun ei oikein uppoa tuo massapoppi, mitä esim. nrj ja voice soittaa.
i think that the worst part of it all wasn't losing him, it was losing me. ~

Poissa Luna Helmiina

 • Tonttu vain ei saa unta
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Älä häiritse! Luen Harry Potteria!
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Radiokanavat
« Vastaus #218 : Toukokuu 13, 2015, 20:14:28 »
Kuuntelen radiota lähinnä autossa.  Välillä radiosta tulee ihan hyviä kappaleita, mutta siinä ärsyttää mainokset ja huonot kappaleet.
Näinpä.

Itse kuuntelen lähinnä Radio ykköstä yksin ollessa.
Ja jotain painallus kanavia tulee kuunneltua bussissa.;
"Puh?"
"No mitä, Nasu?
"Ei mitään", vastasi Nasu hiljaa.
"Tarkastin vain, että olet vielä ystäväni".       Helmiina -> Luna Helmiina

Poissa tirsu

 • Clara-stan
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • A Chapter Can be a Book
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Radiokanavat
« Vastaus #219 : Toukokuu 13, 2015, 21:05:51 »
Itse tulee kuulentelua radiota joka arkiaamu. Tai no, aina silloin, kun Aamulypsyn porukka on vetämässä show'taan. Se kolmikko (+ hovimuusikko Ilkka) on vaan niin hillitön, että niitä kuunnellessa saa aina nauraa räkättää. ;D Aamulypsy on rakkaus.
Toisinaan tulee kuunneltua myös Kimmoa, Samia ja Jenniäkin, mutta hyvin harvoin. Jotenkin aina Jaajon, Perälän ja Annin häipyessä radioaalloilta sitä tulee vaan sammutettua se radio.
Joskus iltasin tulee myös kuunneltua radiota, mutta vain silloin, kun Perälä on vetämässä omaa show'taan.
Siinä sitten olikin mun radion kuuntelemiset.
>> Oh, I'm so sorry. I thought you were a waiter. >>  Dowager Countess
>> Same old same old, just the Doctor and Clara Oswald in the TARDIS. >> The 12th Doctor
>> Yes, I'll just step inside this police box and arrest myself. >> The 10th Doctor
>> Golden ticket. Spacey Zoomer! Free ice cream. >> The 11th Doctor