Kirjoittaja Aihe: Kummallisimmat mainokset TV:ssä vol. 2  (Luettu 79814 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Lartsu

 • Ankeuttaja
Vs: Kummallisimmat mainokset TV:ssä vol. 2
« Vastaus #150 : Maaliskuu 11, 2008, 16:34:48 »
Ai niin, on vielä pari aivan RAIVOSTUTTAVAA mainosta. Ensiksi se mainos, jossa mies ja nainen makaavat rannalla ja nainen kysyy mieheltä "Mistä pidät minussa eniten? Tästä? Tästä? Tästä? Vai tästä?" ja esittelee kaikkia ruuminosiaan ja sitten lopuksi kainaloitaan. Sitten mies sivelee sitä kainaloa ja se kai mainostaa jotain Venusta.
Toinen on Coca-Cola mainos, jossa mies tulee kahvilaan aikeenaan erota tyttöystävänsä kanssa ja sitten hän juo kokista ja kaikki muuttuu "juuri sellaiseksi kuin pitäisi olla". Sitten jotkin naiset tulevat kiemurtelemaan kahvilan pöydille ja tyttöystävä kysyy "Haluat siis erota minusta? Haluat kaikki naiset, eikä vain yksi riitä? Noh, soita minulla joskus jos haluat pitää hauskaa." ja sitten mies ajaa moottoripyörällä kahvilasta jotkin naiset perässään. Aivan kamala. Vihaan sitä. Se edellinen "Life as it should be"-mainos oli paljon parempi.

Poissa Sister Grace

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Kummallisimmat mainokset TV:ssä vol. 2
« Vastaus #151 : Huhtikuu 29, 2008, 23:26:38 »
Activiaa tuskin tarvitsee edes mainita. Kieltäydyn syömästä sitä moskaa, ihan vain mainoksen takia.

Tämä on nyt hieman offia, mutta activia oikeasti auttaa. xD
Ei se tietenkään silti mainoksia pelasta.

Poissa Lady Asensio

 • Nilkanvilauttaja niinikään
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • DH luettu 9.12, KV 11.3
 • Pottermore: HeartWitch62
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Kummallisimmat mainokset TV:ssä vol. 2
« Vastaus #152 : Huhtikuu 29, 2008, 23:45:43 »
Itselläni meni ruokahalut kun näin sen peräpukamavoidemainoksen. Tai ei siinä suoraan sanottu että tuote on peräpukamavoide, mutta mainoksessa kerrottiin että peräaukko voi kutista etenkin peräpukamien yhteydessä.

Lisäksi ärsyttää se joku Lactal tms. mainos jossa mainostetaan tuotetta joka palauttaa emättimen ph-arvon.

Mielestäni mitään terveyteen liittyviä mainoksia ei pitäisi näyttää televisiossa. Monet jutut kuten nuo ylläolevat peräpukamat ja emättimen pH-arvo ovat kuitenkin henkilökohtaisia asioita ja moni voi pitää niitä juttuja ihan huumorina. Esim. kuinkahan moni teinipoika on naureskellut sille Lactal-mainokselle ja vihjaillut emättimen pH-arvosta luokkatovereilleen, etenkin tytöille.

Mielestäni terveyteen liittyvät mainokset sopivat lähinnä terveys-lehtiin ja muihin lehtiin, joita myös tuotteen kohderyhmä voi lukea (siis esimerkiksi tuskin eturauhasvaivoja parantavaa tuotetta tarvitsee mainostaa naistenlehdissä). Vastakkainen sukupuoli ei välttämättä halua olla tietoinen sen toisen sukupuolen mahdollisista vaivoista ellei ole joku lääkäri tai muu terveydenhoitohenkilöstöön kuuluva.
Mun blogi: http://www.pointblog.fi/?go=milluska    (HUOM! OSOITE HIEMAN MUUTTUNUT)
Vuoden 2008 kotitonttu  tässä, terve!

Poissa Elosäde

 • Wanhus
 • Vuotislainen
Vs: Kummallisimmat mainokset TV:ssä vol. 2
« Vastaus #153 : Toukokuu 05, 2008, 11:32:43 »
(Tämä ehkä on nyt pieni offtopic)
Mielestäni mitään terveyteen liittyviä mainoksia ei pitäisi näyttää televisiossa.
?? Tupakan mainostaminenhan on kielletty, kun se on pahasta eikä edistä terveyttä, mutta minusta tämä on aikamoinen väite. Mitä televisiossa voi pian mainostaa? Onko se nyt oikeasti pahempi asia mainostaa asiallisesti terveystuotetta kuin esim. näyttää puolalastomia naisia mainostamassa jotain kosteusvoidetta, joka ei tuotteena varmaan ole henkilökohtainen ja loukkaa ketään?

Minusta on tarpeellista mainostaa myös tuollaisia tuotteita kuin Lactal. Jos asia on ongelma, se on todellakin henkilökohtainen ja itselläni ainakin olisi pieni kynnys mennä lääkärille kertomaan asiasta. Mainoksen nähtyään tietää, että ongelmaan on ratkaisu ja hoitaminen on mahdollista. Ei tuollaiset asiat niin vaikeita voi olla etteikö aihetta koskevaa mainosta voi nähdä. Tietysti kun se mainos tulee uudestaan ja uudestaan, se voi alkaa nyppiä. En usko, että Lactal mainokset ovat sen enempää lisänneet teinipoikien naureskelua alapääjutuille, kyllä tuossa iässä pojat naureskelee ilmankin (muistellaan niitä bilsan tunteja tai kun tamponitäti kävi puhumassa tytöille).

Televisiossa on se mukava puoli, että sillä tavoittaa laajemman katsojakunnan kuin millään lehdellä, varsinkin jos lehti on keskittynyt terveyteen tai naistenlehtiin. Ei kaikki oikeasti lue terveyslehtiä vaikka heillä terveysongelmia olisikin (kaikki eivät edes tiedosta että heillä on ongelma ennen kuin näkevät mainoksen).
Vastakkainen sukupuoli ei välttämättä halua olla tietoinen sen toisen sukupuolen mahdollisista vaivoista ellei ole joku lääkäri tai muu terveydenhoitohenkilöstöön kuuluva.
Ja miesten tuotteita kannattaa mainostaa naisille. Varsinkin kauneustuotteita miehille ostavat naiset, joten vaikka nainen ei ole käyttäjä, hän on mainoksen kohde. Parisuhteessa olevat ihmiset elävät aika monta vuotta sen vastakkaisen sukupuolen kanssa, joten kyllä siinä myös sen toisen vaivat ja hoito saattaa kiinnostaa.

Eli minusta tällaisillekin mainoksille on tarvetta. Onneksi kaikki, joita ne haittaavat suuresti, voivat lehtiä lukiessaan kääntää sivua tai televisiota katsellessaan kääntää kanavaa tai sulkea silmänsä ja korvansa tai muuten ohittaa ne sen enempää ajattelematta.
"Insinööri on ihmisenä osaamistaan suurempi ihme" -Esa Saarinen

Poissa Aiëdaíl

 • Näätärikkaus
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Kummallisimmat mainokset TV:ssä vol. 2
« Vastaus #154 : Toukokuu 05, 2008, 16:35:58 »
Täällä on myös valitettu sen en-muista-mikä-särkylääke mainoksesta, jossa taustalla on "ärsyttävää, yksinkertaista pianonpimputusta". Kyseessä ei ole sen yksinkertaisempi sävelmä kuin muutkaan mainossävelmät: Kappale vain sattuu olemaan niin tunnettu, että sen osaa aika moni taitamaton pimputella pianolla, soittamisesta ei voi vielä puhua. Ko. biisi on Beethovenin Für Elise ja mainoksessa soitetaan sen tunnetuinta osuutta ja kantavaa teemaa pikku pätkä.

Lainaus käyttäjältä: Vetehinen
Yksi mainos jota inhoan yli kaiken on joku talouspaperi(?)mainos jossa poika on vessassa ja sen isä huutaa "Olli (en nyt muista nimeä) mitä teet?" ja poika vastaan "pissaan" ja kääntyy pöntöltä ja pissat on lattialla. Siis se on niin AAARRGGGHHH! Onko joku muka noin tyhmä!?
Se on hauska... Ja kyllä niin voi käydä *kokemuksen syvällä rintaäänellä* Ensimmäinen ja viimeinen kerta lapsenlikkana, ei tuo ollut minun alaani XD

Lainaus käyttäjältä: Carlos
Noista jogurttimainoksista pitää sanoa sen verran, että yhdessä niistä on huvittanut maininta siitä miten lisätty sokeri on otettu pois. Kuten joku jossain lehdessä osuvasti totesi niin ei mikään ihme, että on niin kallis jogurtti kun ensin lisätään sokeria ja sitten otetaan se pois.
Täsmälleen… Kaikki jugurttimainokset ylipäätäänkin ovat kammottavia. Mutta enhän minä muutenkaan mitään jugurttia syö ;)

En yleisestikään pidä mistään näistä kauneustuotteiden mainoksista, naiset kiiltävissä pitkissä hiuksissa täydellisine ihoineen ja vartaloineen sulautuvat yhdeksi persoonattomaksi mömmöksi.

Lainaus käyttäjältä: Lartsu
Toinen on Coca-Cola mainos, jossa mies tulee kahvilaan aikeenaan erota tyttöystävänsä kanssa ja sitten hän juo kokista ja kaikki muuttuu "juuri sellaiseksi kuin pitäisi olla". Sitten jotkin naiset tulevat kiemurtelemaan kahvilan pöydille ja tyttöystävä kysyy "Haluat siis erota minusta? Haluat kaikki naiset, eikä vain yksi riitä? Noh, soita minulla joskus jos haluat pitää hauskaa." ja sitten mies ajaa moottoripyörällä kahvilasta jotkin naiset perässään.
Tuo on aivan karmiva. Kuinka jotain niin mautonta on edes keksitty tehdä?!
Toinen paha oli se jonkin oluen (olisko ollut Koff) mainos, missä miehet riehuvat kännissä häiriten yhdessä mainoksessa lintuja ja toisessa naisia. Kapakkatunnelmaa tosiaan, mutta se saisi pysyäkin siellä kapakassa.

Sitten se mainos missä toistellaan ”Fresh”-sanaa niin että meinaa pää haljeta. Toisto toimii joskus, nyt ei. Hammastahnamainos oli muistaakseni.

Biolanin mainokset (laulavat kanat) on hauskoja, samoin toivon tänäkin kesänä ruutuun pomppaavan sen jäätelömainoksen, missä naiset palvovat jättiläismagnumia. Joskin olen hulluna tuohon mainokseen pikemminkin erään Magnumiin liittyvän kaksimerkityksellisyyden vuoksi x)

Poissa Azura

 • ENFJ
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • do not go gentle
  • parasomnia
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Kummallisimmat mainokset TV:ssä vol. 2
« Vastaus #155 : Toukokuu 05, 2008, 17:56:43 »
Tuo pimputus ei ole lainkaan ärsyttävä! Itse me aina koulussa sanottiin kamulle, joka soittaa hyvin pienoa: "soita burana!" :D siitä kaikki aina tiesivät, mikä soitetaan. Mielestäni Bisolvon on paljon ärsyttävämpi: siinä joku nainen ÄHKII yskimisen sijaan jotenkin "ähä ähä"-tyyliin ja loppuun pomppaa Bisolvon-yskänlääkettä ja akka lopettaa köhimisen. Tuo on kauheampi.

Kaikista parhain mainos on mielestäni tällä hetkellä MTV3:selta leffojen jälkeen, mainoskatkoilla tms. tuleva "Ohjelmabongarit." se laulu (O niin kuin ohjelma, B niin kuin bongarit, Ohjelmabongarit!) on aivan loistava :--D

Pidän myös nykyisestä Travellinkin mainoksesta sen musiikin takia. Taustalla soi sellainen biisi jonka joku ukkeli laulaa brittikorostuksella - biisistä tulee NIIN TÄYDELLISESTI mieleen yksi Tuuli-niminen kaverini. Nyt ne Activiat ja muut pomppaavat ärsyttäville sijoille, mutta mielestäni telkusta tulee älyttömästi loistavia mainoksia.

ACO Sun Kissed Body Lotion-mainos on ihan hirrrveä. Joku alaston akka on lähes paikallaan siinä ja hiukset menee silmille ja taustalla soi joku taputuspiisi. Yökyök.
"For if you're not afraid, how can you be really brave?"

- The Exploits of Moominpappa

Poissa Mysteeri

 • Matkakuumeinen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Kummallisimmat mainokset TV:ssä vol. 2
« Vastaus #156 : Toukokuu 26, 2008, 17:54:29 »
Jogurttimainokset todella ärsyttävät. Harva mainos todella on sellainen, mitä minä jaksaisin katsella, joten nytkin tulee mieleen lähinnä vihastuttavimmat.

En kertakaikkiaan voi sietää liittymämainoksia. DNA:n "Elämä on" ärsyttää niin vietävästi. Jopa elokuvateattereissa mainostetaan näitä trailereiden sijasta ja siitä jos jostain oikein nautin. Sietämätöntä. Elisa-mainokset ovat myös hyvin typeriä. Ne kaksi miestä olen ristinyt Urpoksi ja Tahvoksi. Oikein mänttijuntteja molemmat. Jouduin muuten noloon tilanteeseen Ideaparkissa, kun näin niistä toisen. Huusin äitille vähän matkan päähän: " Katos tossa on se Elisa-mainoksen Urpo!" Tyyppi mulkasi minua aika nätti ilme naamalla varsinkin kun moni muukin oli alkanut häntä sen johdosta pällistellä. Ja sielläkin tyyppi puhui puhelimeen!

Sitten pesuaineiden mainokset haukun myös pystyyn. Aina sama virsi " ei vain puhdasta vaan yllättävän puhdasta". Aina joku nappaa puhtaan valkoisen paidan pyykkikoneesta ja hetkeä aikaisemmin se on ollut ihan ravassa. En tykkää mistään siivousmainoksista. Niiden mukaan lika lähtee millä vain, mutta jos joudun jotain tahraa Tolulla hankaamaan, niin ei meinaa lähteä sitten millään. Mainoksissa ei saisi niin paljon huijailla ihmisiä! Josta tulikin mieleeni, että ryppyvoiteet ovat täyttä humpuukia. Lähes epätoivoinen mummuni on kokeillut ties mitä niistä, mutta mitään ei ole tapahtunut. ( Ei sillä, että tarkoittaisin loukata...)

Oikeastaan pidän hyvin harvoista mainoksista. Maikkarin formuloita mainostava maailman nopein kansa-mainos on huippu. Mies kantaa tuoreen morsiamen kynnyksen yli, laskee sängylle ja sanoo: "Musta tuntuu, et me ollaan kasvettu erillemme."
Murehtiminen on kuin keinutuoli. Vauhtia on, eteenpäin ei pääse.

Poissa Blizzard

 • Untitled
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Kummallisimmat mainokset TV:ssä vol. 2
« Vastaus #157 : Toukokuu 26, 2008, 18:30:54 »
 Voi jee! Nämä 020202:n uudet mainokset on niin parhaita."Soita sinne, mikä se nyt oli." En osaa päättää, pitäisikö niille nauraa vai itkeä.
  Iänikuinen pesuaine mainos avuttomille: "Apua, poikani jättää mustia jälkiä lattiaan!" Siivouspartio saapuu ja kaikki onkin taas "Yllättävän puhdasta!"
 Ja kaikkein kamalin: (itsemurhakandidaatit) mansikka ja banaani valmiina SMOOTHAUTUMAAN! Molemmilla on maailman kamalin naurukähinä, ja jotensakin ällöttävää ajatella niiden hyppäävän vapaaehtoisesti terien ahmittaviksi.
  Tämä takavuosien jalkasienimainos on myös aika kamala. Se jossa se outo keltainen läntti sanoo mainosäänellä:" Hei! Olen jalkasilsa, ja asun täällä kynnen alla!" Ja nostaa sitten varpaankynttä. Näen painajaisia vieläkin.
"Falling is just like flying... except there's a more permanent destination"

Systen

 • Ankeuttaja
Vs: Kummallisimmat mainokset TV:ssä vol. 2
« Vastaus #158 : Kesäkuu 14, 2008, 12:28:15 »
AArrghh!! Inhoan Kekkilän mainoksia, erityisesti sitä osaa mainoksen lopussa kun mies sanoo HIEMAN huonolla suomella "kheekhilä"... -___-
Lisäksi 0 100100 mainokset on typeriä, ja niitä on tungettu kaikkialle.

Jotenkin myös se coca cola zeron mainos on kammottava. Mies on eronnut jo naisystävästään, ja tapaa tämän kaupassa. Naisella on uusi miesystävä mukanaan, kun hän inhottavasti kysyy exältään: "Miten olet pärjäillyt?" Exä ottaa pullon myynnissä olevaa zeroa, avaa sen ja hörppää.. sitten TSSööötröönöö näyttöön ilmestyy käärmeitä ja vaikka mitä kuohauttavaa, kunnes exän uusi vaimo laskeutuu katosta ja nappaa miehestä kiinni, "Hyvinhän minä" mies sanoo ja hinautuu katon läpi, jättäen ex naisen ihmettelemään omaa cooliuttaan.

Okei vähä huonosti selitetty, mut uskon että ymmärsitte. :P

//muokkssss

Tuli vielä mieleen se joku zon geelin mainos, jossa vanha pappa sanooo:

"ennen käytin sälkylääkettä, ssse vaikutti koko kehoon. Nyt käytän ssson keeliä--"
 
Zon geeli - kun tiedät mihin koskee.

o.o kamala.

Riki

 • Ankeuttaja
Vs: Kummallisimmat mainokset TV:ssä vol. 2
« Vastaus #159 : Kesäkuu 15, 2008, 18:35:44 »
Sekin on ärsyttävä missä se nainen on just värjännyt hiuksensa (en muista mikä mainos) ja sitte sen äiti soittaa ja kysyy et eikö tuo jatkuva värjäys.. Ja nainen vastaa jotain, että ei suinkaan.. Yms yms.. Toivottavasti älysitte.. :|

Poissa Chrystal

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Kummallisimmat mainokset TV:ssä vol. 2
« Vastaus #160 : Kesäkuu 16, 2008, 12:45:40 »
Viime kesänä pyöri koko ajan Paula-lehmä-vanukkaan mainos. Inhosin sitä sydämeni pohjasta. "On Paula-lehmä cool, se voittaa kaikki muut. Saa vanukkaasta täplikkään.." jne. Kyseinen renkutus nousee tälläkin hetkellä esiin jostain alitajunnasta...
Activia/Actimel-mainokset ovat hermostuttavia. Kuka tietää, vaikka jugurtti olisikin hyvää, mutta mainokset ovat saaneet aikaan periaatteen ostamattomuudesta :D Mainosten takia en myöskään luota pinkkiin.

Hyviäkin mainoksia toki löytyy. Ifan pastillimainos nauratti aina aluksi ja nykyäänkin vetää hymyn huulille ja monet Saarioisten mainoksetkin ovat herttaisia lasten ansiosta. En usko, että olisin esimerkiksi noita pastilleja maistanut ilman hulvatonta mainosta, joten kyllä mainos voi vaikuttaa positiivisesti ostopäätökseen. Toki olen ollut varsinkin kauneudenhoitotuotteiden kanssa myös mainoksen uhri...
« Viimeksi muokattu: Elokuu 01, 2010, 22:23:21 kirjoittanut Chrystal »
"Ron kuule, sinä tiedät vallan mainiosti, että Harryn ja minut kasvattivat jästit!" Hermione sanoi. "Me ei kuultu lapsina tuollaisia satuja, me kuultiin Lumikki ja seitsemän kääpiötä ja Tuhkimo-"
"Mikä se on, joku sairausko?"
-Harry Potter ja Kuoleman varjelukset

Kurisu

 • Ankeuttaja
Vs: Kummallisimmat mainokset TV:ssä vol. 2
« Vastaus #161 : Kesäkuu 19, 2008, 12:53:09 »
Itseäni ärsyttää ne kaiken maailman :

OSALLISTU NYT JA VOIT VOITTAA 10 000e!
JA KYSYMYS ON(esim):KUKA ON SUOMEN PRESIDENTTI? LÄHETÄ TEKSTIVIESTI siihen ja siihen numeroon JA JUURI SINÄ VOIT OLLA VOITTAJA!
En ole kyllä koskaan osallistunut enkä varmaan tulekkaan:D
« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 24, 2009, 11:55:15 kirjoittanut Chloéh »

Poissa Nymphae

 • Taikajuomien valmistuksen ja yrttitiedon opiskelija
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: HollyShadow146
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Kummallisimmat mainokset TV:ssä vol. 2
« Vastaus #162 : Kesäkuu 19, 2008, 13:47:48 »
Itselleni mieleenpainuvin mainos on MTV 3:lla näytetty Oltermannin juustomainos, jossa Puuha-Peten näköinen muoviukko napautti hyvin aidonoloisesti TV-ruutua aina siirryttäessä pois mainostauolta. Mikään muu mainos ei ole jäänyt yhtä hyvin mieleen.
"Malfoy is not having hallucinations", snarled Snape. "If your head was in Hogsmeade, so was the rest of you."  -AZ        ♥ 6.-13.6.2011
"Which leaves you and me, Ron!" said Tonks brightly, knocking over a mug-tree as she waved at him.  -DH

Poissa Ajatusliekki

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Where the heart lies
 • Pottermore: HallowGalleon47
 • Tupa: VOLDEMORT!!!
Vs: Kummallisimmat mainokset TV:ssä vol. 2
« Vastaus #163 : Kesäkuu 19, 2008, 18:06:37 »
Ai että jotkut mainokset voi olla ÄRSYTTÄVIÄ! Lempiaihe

Ensiksi tulee mieleen nämä uudet Finnkinon mainokset makkaroista jotka ovat rannalla, sitten ne muutuvatkin mustiksi käristtyttän ja ruudulle pamahtaa jokutälläinen teksti: "Älä paista itseäsi ulkona! Meni mielummin finnkinoon katsomaan leffaa!". Oikeasti. Kyllä kuka tahansa mielummin on rannalla kuin katsoisi joka päivä kylmässä elokuva teatterissa Indiana Jonessia ja kumppaneita :D

Samalla liityn pitkään jonoon: Nyt turvottaa Activia mainokset on SYVÄLTÄ. Oikeasti, ensin en tajunnut koko mainoksen ideaa...

mus mus -> Ajatusliekki

Systen

 • Ankeuttaja
Vs: Kummallisimmat mainokset TV:ssä vol. 2
« Vastaus #164 : Kesäkuu 23, 2008, 23:02:08 »
HAA! Vihaan dubattuja mainoksia, mutta yhtä niistä ylitse muiden.. Kuulen naisen ylipirteän äänen päässäni pelkästään ajatellessani tätä mainosta..

Väniiiish oksiäksön, poistaa tahran kuin tahran! Turvaudu pinkkiin !

Poissa Carlos

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
  • LiveJournal
Vs: Kummallisimmat mainokset TV:ssä vol. 2
« Vastaus #165 : Kesäkuu 23, 2008, 23:55:37 »
Yhdenlaisia mainoksia en etenkään tajua. Sellaisia joissa luultavasti järjetöntä korvausta vastaan mainokseen saadun julkimon ääni dubataan. Onko vaikutus varmasti haluttu kun Michael Schumacher laitetaan puhumaan suomea? Ei voi ymmärtää.

Poissa Yöfani

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Kummallisimmat mainokset TV:ssä vol. 2
« Vastaus #166 : Kesäkuu 25, 2008, 13:34:41 »
Minua ärsyttää juuri nuo pesuainemainokset jossa on hirveän likainen astia ja kun käytetään esim. Fairya niin asta kiiltää puhtauttaan, vaikka oikeasti astiaa saa hankata oikein olan takaaettä lika lähtee.
En ole ainakaan nähnyt, että joku olisi maininnut erään aivan kamalan mainoksen. Siinä mainostettiin jotain pastaa ja mainoksessa tehtiin sitä pastaa ja taustalla aivan kamala musiikki, joka ikävä kyllä jää soimaan päähän. Ei tee yhtää mieli syödä kyseistä pastaa. Inhoan myös tuota Turvaudu pinkkiin-mainosta. Että jotkut mainokset osaavat olla kamalia, mutta kyllä monet voi luokitella hyviksikin. Jo mainitsemieni lisäksi inhoan Paula-vanukas-mainosta ja muitakin, mutta en jaksa alkaa luettelemaan.

Poissa Gollim

 • Paras
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Kummallisimmat mainokset TV:ssä vol. 2
« Vastaus #167 : Elokuu 17, 2008, 10:31:13 »
Ensiksi tulee mieleen nämä uudet Finnkinon mainokset makkaroista jotka ovat rannalla, sitten ne muutuvatkin mustiksi käristtyttän ja ruudulle pamahtaa jokutälläinen teksti: "Älä paista itseäsi ulkona! Meni mielummin finnkinoon katsomaan leffaa!". Oikeasti. Kyllä kuka tahansa mielummin on rannalla kuin katsoisi joka päivä kylmässä elokuva teatterissa Indiana Jonessia ja kumppaneita :D

Se on ihosyöpämainos, jossa kehoitetaan ihmisiä olemaan vähemmän auringonpaisteessa että eivät saisi ihosyöpää... ja minusta perin hauska xD.

Mutta kaikki elokuvateatterimainokset ovat oikeasti NIIN rasittavia. Etenkin Finnkinon leffaeväät, jossa pari niin ärsyttävän näköistä tyyppiä hekottaa ja hihittää D:. Muistan myös kerran nähneeni jonkun fazerin mainoksen, jossa ruudulle pomppi pupuja ja ääni hoki "pupu...pu..pupupu...pu.pu...pupu..pu". Hyi.

Poissa Azura

 • ENFJ
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • do not go gentle
  • parasomnia
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Kummallisimmat mainokset TV:ssä vol. 2
« Vastaus #168 : Elokuu 17, 2008, 14:04:40 »
Lainaus
Muistan myös kerran nähneeni jonkun fazerin mainoksen, jossa ruudulle pomppi pupuja ja ääni hoki "pupu...pu..pupupu...pu.pu...pupu..pu". Hyi.

Minulle tulee tuosta enemmän mieleen se Kiinteistömaailman mainos, jossa koira tms. juoksee jonnekin taloon ja sitten törmää jättisuureen pupuun, joka jotain puputtaa siinä :D tämän jälkeen alkaa soimaan sellainen "pu, pu, pu, pu, pupupu..."-musiikki, ja tästä mainoksesta on monta versiota :D

Minä jostain syystä karsastan Vuoden Kesäkisan mainosta, se nainen siinä ei vain osaa lausua englantia! "Vuoden kesäkisa on käynnissä! Voita uusi, upea AI FOUN KOLME KEE! Lähetä ÄPOL!"

Hyi hirvitys.
"For if you're not afraid, how can you be really brave?"

- The Exploits of Moominpappa

Linda

 • Ankeuttaja
Vs: Kummallisimmat mainokset TV:ssä vol. 2
« Vastaus #169 : Syyskuu 06, 2008, 12:23:08 »
Olisiko tuo mainostanut Panadolia vai mitä, en ole ihan varma. Joka tapauksessa olen alkanut vihaamaan (vai vihata? Anteeksi mahdollinen kielioppivirhe!) sitä mainosta, jossa kuvataan vuorotellen eri ikäisiä miehiä ja naisia jotka pitelevät päätään ja inisevät jokainen omalla tyylillään. "Kivulla on monet kasvot!" Kyseinen mainos sekä naurattaa että ärsyttää. Ai jai.

Shampoo- ja pesuainemainokset joista ei aluksi tiedä, mainostetaanko jogurttia, naista ruudussa vai mitä.

Maria! Ohjelmahan on jo alkanut, joten mainosta ei ilmeisesti enää näytetä, onneksi. Vihaan sydämeni pohjasta ihan kaikkea siinä mainoksessa -musiikkia, naisen eleitä ja sitä korkkarikompastelua ja ilmettä. Ei tällaista minulle.

Poissa puolipro

 • Lapsellinen eli lapsi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • BANG
Vs: Kummallisimmat mainokset TV:ssä vol. 2
« Vastaus #170 : Syyskuu 06, 2008, 12:32:05 »
Aivan karmea on se uusi Actimel-mainos. 3 (vastustuskyky?) ukkelia suojelee poikaa bakteerien kuningattarelta:D Ukkojen nimet taisivat olla Ac, Ti ja Mel. Se on kuin pikakelaus huonoon animaatioon.

// Muistan varmaan koko ikäni erään Activia mainoksen jolle minä ja paras kaverini repesimme:D Jotenkin tyyliin näin se meni;
"Aa.."
"Mitenkäs päivä meni?"
"Söin vähän huonosti ja nyt turvottaa."
"Ota Activia, se auttaa minua."

 (ja teimme siitä oman versiommekin \,,/)
- LAULETAAN SE YHESSÄ, "PIRATE'S LIFE FOR ME" !
- EI, MÄ OON VAMPYYRI. "VAMPYYRII MÄ METSÄSTÄN, VAMPYYRII MÄ METSÄSTÄN. TAHDON SAADA CULLENIN, TAHDON SAADA CULLENIN. ENKÄ PELKÄÄ BELLAAKAAN."

Poissa Carlos

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
  • LiveJournal
Vs: Kummallisimmat mainokset TV:ssä vol. 2
« Vastaus #171 : Syyskuu 08, 2008, 00:03:54 »
Viikonlopun aikana kiinnitin huomiota Ford Kugan mainokseen. Mainos alkaa esityksellä siitä miten parkkimittarinkaan ei tarvitse näyttää parkkimittarilta kun suunnittelu aloitetaan puhtaalta pöydältä. Mitä tämän puhtaalta pöydältä aloittamisen lopputuloksena on sitten saatu aikaan? Auto joka näyttää täsmälleen siltä mikä se onkin eli katumaasturilta. Ei mitään mullistavaa, ei mitään radikaalia, ei edes oikein mitään erottuvaa. Citymaasturi muiden joukossa. Miksi ihmeessä mainoksessa halutaan korostaa jotain olematonta?

Poissa Rainmaker

 • Rukka-Peikko Takkutukka
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Kummallisimmat mainokset TV:ssä vol. 2
« Vastaus #172 : Syyskuu 08, 2008, 19:46:35 »
Viikonlopun aikana kiinnitin huomiota Ford Kugan mainokseen. Mainos alkaa esityksellä siitä miten parkkimittarinkaan ei tarvitse näyttää parkkimittarilta kun suunnittelu aloitetaan puhtaalta pöydältä. Mitä tämän puhtaalta pöydältä aloittamisen lopputuloksena on sitten saatu aikaan? Auto joka näyttää täsmälleen siltä mikä se onkin eli katumaasturilta. Ei mitään mullistavaa, ei mitään radikaalia, ei edes oikein mitään erottuvaa. Citymaasturi muiden joukossa. Miksi ihmeessä mainoksessa halutaan korostaa jotain olematonta?

Tuo mainos on kyllä aivan järjetön. Siis miltä muulta parkkimittarin pitäisi muka näyttää kuin parkkimittarilta? Leivänpaahtimeltako muka? Ja kuten Carlos sanoi, siinä autossa ei ollut mitään erikoista, vaan näytti juuri siltä, mitä se oli.
Yhä, marras-iltana, kuljemme kahden. | "I AM VAMPIRE. HEAR ME TWINKLE." | Destination anywhere | There's a meaning to all that fades.

Poissa Dobrey

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • TYMiläinen :)
Vs: Kummallisimmat mainokset TV:ssä vol. 2
« Vastaus #173 : Syyskuu 09, 2008, 17:14:18 »
Nuo uudet Activia-mainokset ovat kerrassaan hirveitä. Olen myös nähnyt joskus vuonna papu sen jalkasilsamainoksen,todella oksettava.Minua myös ärsyttävät nämä hampurilaismainokset. "Vau,paljon makso?" "Kaks euroo..." "Wauuuu"  :P.

Maria! Ohjelmahan on jo alkanut, joten mainosta ei ilmeisesti enää näytetä, onneksi. Vihaan sydämeni pohjasta ihan kaikkea siinä mainoksessa -musiikkia, naisen eleitä ja sitä korkkarikompastelua ja ilmettä. Ei tällaista minulle.

Sama juttu. Se vaan on jotenkin niin...en edes osaa sanoa. n__n

// muoks. Kyllä tästä tulee vielä mainoksia,vähän erilaisia vain. Yäkh O__o
« Viimeksi muokattu: Syyskuu 10, 2008, 20:17:00 kirjoittanut Dobrey »
"But it's a true story! A true story wrapped up in fiction."

Poissa Affu

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • pullamies
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Kummallisimmat mainokset TV:ssä vol. 2
« Vastaus #174 : Syyskuu 14, 2008, 12:44:28 »
Super tahran poistaja -.-* hyih!
 se missä se tutka etsii tahroja paidasta :|¨
mun pikku serkku oli ihan et: "vautsit! kato äiti! kato! tossa menee tollanen super tutka, joka nappaa kaikki pahat liat! ostetaan tollanen! niin ehkä nähään ne tutkat! Vautsit!"
Mä vaan huokailen vieressä."se on vain mainos ._., herran jumala!" säikähdin kun tuli se finni mainos, missä näytetään sen finnin 'juuret'. HYIH!'
oiskos jotain huonoja mainos viisuja? yritän kerätä niitä kännyyni =D
"häipyy hoilaten 'mita sina sanoa' -pizza enricoa"
Skäbädäm.
  Vuotiskoomalainen, epämääräisesti ölisee.
Ananas.