Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 [10]
91
Keskustelut / Vs: Tekstit iholla.
« Uusin viesti kirjoittanut Leffajuho Joulukuu 13, 2017, 11:24:48 »
Minulla ei ole tatuointeja enkä varmaankaan tule hankkimaankaan, mutta on mielenkiintoista  pohtia, millaisen tekstin ottaisi jos olisi pakko. :)

Se voisi olla omalla kaunokirjoituksella tehty...Silloin se olisi niin ainutlaatuinen kuin voi olla. Ja suomeksi, se on ehdoton vaatimus. Vaikkapa 'Loppuun saakka', niinkuin Ivan Drago sanoi Rocky nelosessa ennen viimeisen kongin kumahdusta.. Se on aika hyvä lause elämänohjeeksi. Ottaisin sen jonnekin ei-niin-näkyvään paikkaan, suht pienellä. Ja ehkä sen alle sopisi nyrkin kuva! Joka on tehty omaa kättä mallina käyttäen. Siinä voisi olla ideaa :)
92
Oleskeluhuone / Vs: Tupahuivit vol 2
« Uusin viesti kirjoittanut Aurican Joulukuu 12, 2017, 12:13:26 »
Jee, onnea huivin kanssa Felicia! Kannattaa tosiaan tehdä yksi projekti kerrallaan. Itselläni tuppaa jäämään kesken jos on liian monta juttua tulilla. Ja oikeasti kun tekee huivin pyöröpuikoilla, niin siinähän on jo aika iso pinta-ala kutomista, joten todellisuudessa kutomisen määrän suhteen sanoisin, että ei se paita ole niin paljon isompi homma; se vain tuntuu siltä.
93
Oleskeluhuone / Vs: Tupahuivit vol 2
« Uusin viesti kirjoittanut Felicia Joulukuu 12, 2017, 08:51:27 »
Hei olen uusi täällä. Ja aloitin viime torstaina ensimmäistä tupahuivia. Kuulun puuskupuhiin, mutta teen ensimmäisen rohkelikoiden väreillä. Olen jo varannut lankoja omaa huivia varten. Neulon pyöröpuikoilla ja innostukseni lähti kun tuli tämä ohje netissä vastaan; https://www.youtube.com/watch?v=ShygTuIYVms . Haaveilen myös isommasta projektista että tekisin paidan mutta yritän hillitä itseni ja tehdä ensin huivit alta pois. Tilasin jo tupamerkkejä että saan ne ommella paikoilleen kuhan on huivit valmiit.
94
Elvis Presley - Blue christmas
95
Taikuuden historia / Vs: Siriuksen syyttömyydestä
« Uusin viesti kirjoittanut Ulompi vino vatsalihas Joulukuu 11, 2017, 18:40:10 »
^ Hmm, tämä ei ole mikään maailman silmiä avaavin teoria, mutta olen saanut Peteristä kuvan sellaisena kömpelönä tyyppinä, McGarmiwan sanoin vähemmän lahjakkaana kuin muut kelmit. Hän ei ollut alun alkaenkaan niin läheinen ystävä Jamesille kuin Remus, hän ihaili muita kelmejä ja hänet voisi ehkä jopa nähdä vähän "perässäroikkujana". Joten Sirius ja Potterit ovat voineet ajatella, että Peter on Voldemortin silmissä epäkiinnostava ihminen ja arvella, että Voldemort luulisi, että salaisuudenhaltijan olevan läheisempi ystävä, Remus, ja ettei Voldemort osaisi arvatakaan salaisuudenhaltijan olevan Peter.
96
Keskustelut / Vs: Pixar- teoria
« Uusin viesti kirjoittanut samettiina Joulukuu 11, 2017, 18:06:18 »
Kyseisestä Pixar-teoriasta en ollut aikaisemmin kuullutkaan, en siis ennen tätä topicin lukemista. Tosin olen kuullut YouTuben ihmeellisessä maailmassa joitain teorioita joistain Disney-elokuvista. Niissä teorioissa näkyy vahvasti fanien mielikuvitus, mutta näissä teorioissa on kuitenkin ollut pointteja, jotka voisivat periaatteessa käydä elokuvatekijöiden "salajuoniksi" linkittää elokuvia yhteen.

Itse koen, että nämä teoriat voisivat pohjautua elokuvatekijöiden tahallisiin ja tahattomiin valintoihin elokuvien tekemisessä. Monille on varmasti tuttua juttua, että esimerkiski Disney-elokuvissa voi bongata elokuvista tuttuja hahmoja aivan toisista Disney-tekeleistä - tätä koen siis olevan elokuvatekijöiden tarkoituksellisilla valinnoilla. Tahattomilla valinnoilla tarkoitan asioita, joita tekijät eivät välttämättä tule ajatelleeksi, mutta voivat katsojien näkökulmasta näyttää siltä, että elokuvien X ja Y välillä olisi jotain yhteyksiä. Lisäksi täytyy muistaa, ettei elokuvamaailmassakaan ole niin tuhottomasti mahdollisuuksia: on aina jokin teema/asia/esine/mikä hyvänsä, jolla voidaan nähdä olevan yhteys elokuvien välillä jos niin kovasti halutaan uskoa.

Ja jollei mene aivan ohi aiheen, niin sitten muutama sananen tästä Pixar-teoriasta. Kovinkaan montaa Pixar-elokuvaa en ole itse nähnyt, enkä oikein osaa siksi nyt sanoa juuta enkä jaata tuohon aikajanallisuuteen. Näistä erilaisita "salaliittoteorioista" olen kuitenkin havainnut sen, että joskus esille voidaan nostaa mitä erikoisempia ja irrallisempia asioita yrittäen liittää niitä yhteen - joskus siinä onnistuen yllättävän hyvin, joskus ei nyt niinkään.

Siihen en kuitenkaan usko, että joku olisi saanut Pixarin studiolla idean : "Hei, pistetään kaikki elokuvat samalle aikajanalle ja katsotaan kuka keksii sen ensin".

En usko liiemmin minäkään, mutta itseäni ajatus kiehtoo - kuinka paljon (tulkinnanvaraisia) linkityksiä elokuvantekijät pystyisivätkään tekemään elokuvien välille!? Näin voisi syntyä juuri tämänkaltaisia faniteorioita, mikä herättäisi keskustelua ja kiinnostusta kyseisiä elokuvia kohtaan, mikä puolestaan voisi nostaa lipputuloja tai oheistuotteiden myyntiä.
97
Musiikki / Mitä kuuntelet nyt (1 viesti per päivä, ei pitkiä sanoituksia tai soittolistoja)
« Uusin viesti kirjoittanut Suru Joulukuu 10, 2017, 23:15:48 »
Silversun Pickups - Lazy Eye

I said we relate
98
Oleskeluhuone / Vs: Suuntana Lontoo!⚡️
« Uusin viesti kirjoittanut Fimca Worthleberr Joulukuu 10, 2017, 18:59:47 »
Jos Lontoossa käy niin Potter-juttujen lisäksi kannattaa katsastaa Baker Streetin Sherlock Holmes-museo ja Holmes-kauppa :D
Itse museo on maksullinen enkä siellä ole käynyt, mutta kauppa on hienosti viktoriaaniseen tyyliin sisustettu ja myynnissä on kivoja Holmes-aiheisia juttuja.
99
Oleskeluhuone / Vs: Suuntana Lontoo!⚡️
« Uusin viesti kirjoittanut Hopeakettu Joulukuu 09, 2017, 16:49:54 »
Arnold: Haluaisitko sitten kertoa, missä paikoissa kävit ja millaisia ne olivat? :) Itse kävin Lontoossa ensimmäisen kerran tänä kesänä ja ainoa Harry Potter -paikka, jonne ehdin oli King's Crossin asema. Haaveilen tässä uudesta reissusta, niin siksi olisi kiva tietää lisää noista Katharinan listaamista paikoista... :D
100
Elokuvat ja TV / Vs: Top joululeffat
« Uusin viesti kirjoittanut Kynttiläkäärme Joulukuu 06, 2017, 12:26:55 »
Jouluelokuvasuosikkeihini kuuluu Love Actually, Joulutarina, Mikki Hiiren Jouluaatto ja Mutta mitä tapahtui joulupukille. Kaikk Disneyn joululyhärit tuee kanssa katsottua ja aattoni huipentuu Samu Sirkan Joulutervehdykseen. Tv-sarjojen joulujaksoista Ruusun Ajan, Metsoloiden ja Parhaiden Vuosien joulujaksot tulee aina katsottua. Sekä tietenkin Muumien joulu ja talvijaksot. Uusi Muumien taikatalvi on tarkoitus mennä ensiviikolla katsomaan elokuvateatteriin.
Sivuja: 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 [10]