Kirjoittaja Aihe: Opettajien perheet  (Luettu 31298 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

parempi-ananas

 • Ankeuttaja
Opettajien perheet
« : Huhtikuu 16, 2004, 18:40:35 »
Mietiskelin joku ilta vain, että mikä on Tylypahkan opettajien perhetilanne.
Tai siis, hehän ovat koko lukukauden + lomat välissä koulussa. Vain kahden kuukauden kesäloma. Ei kai siinä paljon perhettä voi olla? Tarkoitan siis vaimoa ja lapsia. Ovatko he joskus kenties tehneet tämän legendaarisen "ura vai perhe" -päätöksen?

//Surumielinen yhdisti kaksi samaa aihetta käsittelevää topickia + suursiivosi 050409

« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 05, 2009, 21:57:41 kirjoittanut Sru »

Haltiamieli

 • Ankeuttaja
Vs: Opettajien perheet
« Vastaus #1 : Huhtikuu 16, 2004, 19:49:25 »
Comic Reliefin haastattelussa 12.3.2001 Rowling totesi:
Q: Have any of the Hogwarts professors had spouses?
A: Good question - yes, a few of them but that information is sort of restricted - you'll find out why.

Yhdyn kyllä commandojonnan mielipiteeseen: on kovin vaikea kuvitella, että esimerkiksi McGarmiwalla, Dumbledorella tai Kalkaroksella (tai Binnsillä :D) olisi puoliso. Mutta Versolla, Sinistralla, Lipetitillä... miksei?
Tosin vielä erikoisempaa on, että kyseinen tieto on "sort of restricted" - salaista, miksi ihmeessä? Liittyisiköhän tähänkin jotain ihka aitoa juonenkiemuraa ja/tai yllätystä?

aratfalasiel

 • Ankeuttaja
Vs: Opettajien perheet
« Vastaus #2 : Huhtikuu 16, 2004, 22:34:17 »
Hmm, mielenkiintoista. Vaikea minunkaan on kuvitella näille opettajille jotka jo edellä mainittiin puolisoita, mutta tälläisille "tavallisille tallaajille" kyllä. Ehkäpä heidän puolisonsa asuvat Tylyahossa tai sen lähettyvillä, ja aina viikonloppuisin nämä opettajat hipsivät perheensä luo, mitä mieltä olette tästä? Nyt en saa rauhaa tuolta, että se tieto olisi salaista. Ehkäpä tulevissa kirjoissa esitellään Kalkaroksen miesystävä... ^^ *katoaa Kiellettyyn metsään*

Muokkaan tähän varmaankin vielä enemmän sisältöä, sillä nyt pitää lähteä nukkumaan.

amtjoska

 • Ankeuttaja
Vs: Opettajien perheet
« Vastaus #3 : Huhtikuu 22, 2004, 16:20:53 »
Olisi mielestäni ihan luonnollista jos jotkut opettajat olisivat keskenään naimisissa. Ei oppilaat sitä olisi mitenkään todennäköisesti huomanneet, joten siksi siitä ei ole kerrottu.
Tuo kysymyshän käsittääkseni tarkoittaa myös Tylypahkan entisiä opettajia, tai nykyisten opettajien entisiä puolisoita? Ehkä jonkun puoliso on kuollut Voldemortin vainoissa?
Tai sitten jollakin entisistä dada-opettajista on ollut puoliso...

SilverChanteur

 • Ankeuttaja
Vs: Opettajien perheet
« Vastaus #4 : Huhtikuu 22, 2004, 16:24:40 »
En tiedä, merkinneekö tämä mitään, mutta tänään saksalaisesta PoA-kalenterista skannattuja kuvia tutkiessani totesin, että ainakin kolmoselokuvassa Dumbledorella on sormus vasemmassa nimettömässään - paikan mukaan siis vihkisormus. Tiedän, etteivät elokuvat ole kaanonia, mutta mahdollisuus, että Rowling olisi itse sijoittanut tämän yksityiskohdan elokuvaan (elokuviin? en muista) lienee hieman suurempi kuin olematon. :p

Nevyn

 • Ankeuttaja
Vs: Opettajien perheet
« Vastaus #5 : Huhtikuu 22, 2004, 17:23:34 »
Niin varmastikin joillain opettajilla voi olla pouliso, miksikäs ei. Tosin heidän työnsä vie paljon aikaa, sillä opettajat, ainakin osa ovat koulussa myös viikonloput. En ole itse kiinnittänyt huomiota siihen oliko elokuvissa Dumbledorella tai muilla opettajilla sormusta, mutta sekin on hyvin mahdollista ja jos näin on on varmasti mahdollista että se on Rowlingin itsensä lisäämä yksityiskohta (Sitä ei nimittäin ole kirjoissa ainakaan muistaakseni mainittu.) Se jos Rowling on sanonut sen olevan tavallaan salaista, jäi kyllä vähän häiritsemään...

Poissa Seireeni

 • Kielipoliisi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • 17 seconds is all you need
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Opettajien perheet
« Vastaus #6 : Kesäkuu 27, 2004, 20:25:23 »
Tajusin juuri, että kellään Tylypahkan opettajista ei ole lapsia. Ainakaan missään ei ole sanallakaan mainittu, että kellekkään olisi siunaantunut jälkikasvua.

Mistäköhän tämä johtuu? Ovatko he niin sitoutuneita opettamiseensa, etteivät halua perhe-elämää? Ja jos lapsia olisi, tulisivatko hekin Tylypahkaan ja joutuisivat vanhempiensa opetettaviksi? o_O Hmm.

Haluaisin nyt kuulla muilta, mitä mieltä asiasta ovat, ja onko kenelläkään asiasta tarkempaa tietoa.
Ja naamiaiset satumaan, ne on lopuillaan
Niin seireeni vei kuninkaan

Poissa Isilmírë

 • Pillipiipari
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Opettajien perheet
« Vastaus #7 : Kesäkuu 27, 2004, 21:18:33 »
Eipä kenenkään opettajan lapsia tosiaan mainita kirjoissa. Toisaalta useimmat opettajat ovat jo iäkkään puoleisia, joten ehkä heillä on aikuisia lapsia, joiden kanssa he ovat yhteydessä lähinnä pöllöpostin etc kautta ja joita he tapaavat lomillaan. Ja kenekään lapset eivät ehkä vain liity millään tavalla Harrysta kertoviin tarinoihin, joten heitä ei siksi kirjoissa mainita.
Constantem decorat honor

Tiffarany

 • Ankeuttaja
Vs: Opettajien perheet
« Vastaus #8 : Kesäkuu 28, 2004, 08:22:59 »
Minusta tuntuu, että McGarmiwalla ainakin on lapsia. Osaan hyvin kuvitella hänet nuorena äitinä ja nyt esim. mummona. Tosin on vähän outoa, jos opettajilla on lapsia/lasten lapsia, niin he eivät näe heitä esim. jouluna, koska ovat Tylypahkassa. Tietenkään heidän kaikkien ei tarvitse olla siellä, mutta tuntuvat kuitenkin olevan.

Noo, voihan tietysti olla niin, että heillä käy vierailijoita yksityistiloissaan.

Tämä on taas näitä pieniä kirjailijan unohduksia. Asioita, joita ei mainita, ellei niillä ole väliä hahmojen henkilökuvien syventämisen tai juonen eteenpäin viemisen kannalta.
Näitä on joka kirjassa, mutta tietysti Pottereista ja näistä muista näitä löydetään koko ajan, koska kirjoja tutkitaan suurennuslasilla.

Tallulah

 • Ankeuttaja
Vs: Opettajien perheet
« Vastaus #9 : Kesäkuu 28, 2004, 10:55:05 »
Minustakin etenkin naisopettajilla voisi kuvitella olevan perhettä -ainakin, mitä lapsiin tulee. Mutta toisaalta, naimisissa he tuskin ovat, jos kerran nukkuvatkin Tylypahkassa sijaitsevissa, omissa kammioissaan (mukaillen toista topicia). Kuulostaisi epätodennäköiseltä, että naimisissa oleva Minerva McGarmiwa tai joku muu opettaja asustelee suurimman osan vuodesta erossa aviomiehestään/vaimostaan ja tapailee tätä vain lomilla...mutta eihän aviopuolison puute välttämättä estä lapsien olemassaoloa. :)

Poissa Marygold

 • Irorua
 • Aurori
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Opettajien perheet
« Vastaus #10 : Kesäkuu 28, 2004, 11:24:52 »
Lainaus
Toisaalta useimmat opettajat ovat jo iäkkään puoleisia, joten ehkä heillä on aikuisia lapsia, joiden kanssa he ovat yhteydessä lähinnä pöllöpostin etc kautta ja joita he tapaavat lomillaan. Ja kenekään lapset eivät ehkä vain liity millään tavalla Harrysta kertoviin tarinoihin, joten heitä ei siksi kirjoissa mainita.


Olen samoilla linjoilla. Lähes kaikki opettajat ovat jo melko vanhoja (Kalkarosta nyt ehkä lukuunottamatta), ja lisäksi vaikuttaa siltä, että he ovat erittäin omistautuneita työlleen.

Nämä tiedot kopioin mugglenetistä, tulevien kirjojen faktoista jotka oli koottu Rowlingin haastatteluista:

"The Hogwarts teachers do not stay at Hogwarts during the Christmas holidays. Filch, Hagrid, and Dumbledore do."

Hassua... muistaakseni McGarmiwa ja Punurmio ainakin olivat erään joulun Tylypahkassa... No, luultavasti opettajat sitten kuitenkin saavat jäädä kouluun jouluksi, mikäli haluavat?

"A few of the Hogwarts professors have spouses, but that information is restricted for reasons we will find out about later."

Pistääkin miettimään, ketkä mahtavat olla nämä muutamat Tylypahkan opettajat?
Sadevesiämpärit, auringonkukkaniityt, saippuapalat ja raparperinvarret... Oikullisesti versoilevat lommot elämän alaviitteissä.

Tiffarany

 • Ankeuttaja
Vs: Opettajien perheet
« Vastaus #11 : Kesäkuu 28, 2004, 12:12:22 »
Lainaus käyttäjältä: "Marygold"
"A few of the Hogwarts professors have spouses, but that information is restricted for reasons we will find out about later."

Pistääkin miettimään, ketkä mahtavat olla nämä muutamat Tylypahkan opettajat?
Hhmm... että saadaan myöhemmin selville? Liekö jonkun puoliso paljastuukin kuolonsyöjäksi. Siinä olisi kyllä juonenkäännettä, kun keskityttäisiinkin esim. McGarmiwan ja hänen aviomiehensä keskinäisiin väleihin ja hyvän ja pahan taisteluun perheen sisällä. No, tuskin kuitenkaan. -mutta saattaahan semmoista tulla tietysti jo Weaslyn perheessä Percyn osalta. No se meni offiksi. En kyllä äkkiseltään osaa kuvitella puolisoa muille kuin McGarmiwalle, en sitten mitenkään. Punurmiolla voisi tietysti olla myös puoliso, mutta hän ei ole kokonaisjuonen kannalta niin näkyvä hahmo kuin McGarmiwa.
Ehkä Kalkaroksella voisi olla joku ..outo tapaus. Epäilen. Minusta tuntuu, ettei Kalkaros ole katkeruudeltaan kykenevä parisuhteeseen :)

Harppu

 • Ankeuttaja
Vs: Opettajien perheet
« Vastaus #12 : Kesäkuu 28, 2004, 17:06:33 »
Lainaus
A few of the Hogwarts professors have spouses, but that information is restricted for reasons we will find out about later.

Olisihan se mielenkiintoista tietää, keillä opettajista on puolisot, mutta vielä mielenkiintoisempaa mielestäni on,  miksi se tieto on salaista. Onko kyseessä turvallisuusseikka, se, että jotkut opettajat ovat naimisissa keskenään vai kenties puolisoiden hämärät puuhat? Lainattu teksti ei mainitse lapsia. Onko se sattumaa, vai eikö yhdelläkään opettajista ole lapsia? Pitää kai odottaa kuudetta kirjaa, toivottavasti se on tämä tekstissä esiintyvä "myöhemmin".

Miyu

 • Ankeuttaja
Vs: Opettajien perheet
« Vastaus #13 : Heinäkuu 07, 2004, 17:52:14 »
McGarmiwalla voisi hyvinkin olla puoliso ja lapsiakin, jos lapset olisivat vain vähän vanhempia.. Esimerkiksi 17-25 vuoden ikäisiä. Mutta miten kauan McGarmiwa on opettanut Tylypahkassa? En voi itse katsoa, koska Feeniksin kiltani on isosiskollani muualla..
ja Kalkaroksesta taas (lempiaiheeni) en näkisi mitenkään epätodennäköisenä että hänellä olisi puoliso tai poika... Tai tyttö. ^^'' Hän ei ainakaan ole kovin vanha... Noin 36 vuotta.

Drogo

 • Ankeuttaja
Vs: Opettajien perheet
« Vastaus #14 : Heinäkuu 07, 2004, 20:45:23 »
Evät opettajat jästikouluissakaan yleensä paljon puhu lapsistaan tai perheestään, joten voihan tylypahkan opettajilla olla lapsia niitä ei vaan ole kirjoissa mainittu.

Poissa kaappimörkö

 • Vuotislainen
Vs: Opettajien perheet
« Vastaus #15 : Heinäkuu 08, 2004, 00:15:22 »
Mutta opettajathan viettävät suunnilleen koko kouluvuoden Tylypahkassa, joten jos opettajilla on lapsia, niin edes joillakin heistä on luultavasti myös (vielä elossa oleva) puoliso. Joten, siis missä opettajien puolisot asuvat? Tai siis on outoa ajatella, että aviopari on suurimman osan vuodesta erossa toisistaan.

Poistakaa jos on jotenkin off-topic, mutta mie oon aina miettiny tätä opettajien perhe-elämä juttua. [/quote]
It´s over.

Haltiamieli

 • Ankeuttaja
Vs: Opettajien perheet
« Vastaus #16 : Heinäkuu 08, 2004, 20:53:08 »
Lainaus käyttäjältä: "kaappimörkö"
Mutta opettajathan viettävät suunnilleen koko kouluvuoden Tylypahkassa, joten jos opettajilla on lapsia, niin edes joillakin heistä on luultavasti myös (vielä elossa oleva) puoliso. Joten, siis missä opettajien puolisot asuvat? Tai siis on outoa ajatella, että aviopari on suurimman osan vuodesta erossa toisistaan.

Outoa kenties ajatella, mutta aivan mahdollista. Merillä töissä olevat esimerkiksi saattavat nykyaikanakin olla suurimman osan vuotta poissa kotoa puolisonsa luota. Sopivalla mentaliteetilla sekin onnistuu.

SukkaLuuta

 • Ankeuttaja
Vs: Opettajien perheet
« Vastaus #17 : Heinäkuu 15, 2004, 17:26:35 »
Niin.. Minäkin olen miettinyt asiaa pariin kertaan mutta en ole viitsinyt päätäni vaivata sillä. Oikeastaan kun ajattelee niin monistakaan opettajista ei ole kerrottu paljon. Ei edes Dumbledoresta tarpeeksi paljon että mentäisiin jo jälkikasvun miettimisen puolelle. Toisin kuin Lupinista ja Kalkaroksesta on kerrottu melko paljon, Kalkaroksesta en osaa sanoa. Uutta valoa hän ainakin minun silmissä sai viidennen kirjan myötä. Lupinilla saattaisi vaikka olla, sellainen kuva on noussut päähäni että hän voisi olla eronnut puolisostaan tai leski.

Muutenkin minusta Rowlingin tapa kirjoittaa on sellainen ettei hän kauheasti turhia tarinoi. Hän vain luo hahmoille jonkinmoisen 'elämäntarinan' jos hahmo on tiukasti juonessa muokana ja kertoo lisää jos on tarpeen/se liittyy koko tarinaan.

FMulder

 • Ankeuttaja
Vs: Opettajien perheet
« Vastaus #18 : Heinäkuu 16, 2004, 16:47:20 »
On mahdollista, että opettajat ovat naimisissa ja heillä on lapsia. McGarmiwaa voisi kuvittella perheenäidiksi. Itse pidän puolisoiden ja lapsien todennäköisimpänä asuinpaikkana Tylyahoa. En oikein usko, että he Tylypahkassa asuisivat. Linnassa voisi tulla ahdasta ja olisi heihin siinä tapauksessa sitten törmätty vähinkään ruokatunneilla. Pakko heidänkin on jossain syödä.

eweningstar

 • Ankeuttaja
Vs: Opettajien perheet
« Vastaus #19 : Heinäkuu 16, 2004, 20:21:52 »
Lainaus käyttäjältä: "Miyu"
McGarmiwalla voisi hyvinkin olla puoliso ja lapsiakin, jos lapset olisivat vain vähän vanhempia.. Esimerkiksi 17-25 vuoden ikäisiä.
Lainaus


McGarmiva on n.70-vuotias, joten mahdolliset lapset voisivat olla siinä neljänkympin hujakoilla. Mahdollisesti kutosessa tai seiskassa voitaisiin siis nähdä McGarmivan mahdollinen lapsenlapsi Tylypahkassa. :)

Timri

 • Ankeuttaja
Vs: Opettajien perheet
« Vastaus #20 : Heinäkuu 20, 2004, 16:56:40 »
Luulen, että kun opettajat ovat tulleet opettamaan Tylypahkaan, he ovat sitoutuneet siihen, siis etteivät he tietenkään voi samalla hoitaa omia lapsiaan, kun opettavat Tylypahkassa. Miettikäähän nyt, eihän kenelläkään opettajalla ole edes puolisoa! Ei sellainen suhde toimisi, opettaja on kaikki vuodet Tylypahkassa, ja he tuskin näkisivät... siispä, mistä ne lapset sitten ilmestyisivät?

Tallulah

 • Ankeuttaja
Vs: Opettajien perheet
« Vastaus #21 : Heinäkuu 21, 2004, 12:38:28 »
Hmm..toisaalta, en näkisi mitään outoa siinä, että McGarmiwa olisi päättänyt viettää itsenäistä sinkkunaisen elämää. Yllättäen minun suustani tämäkin. :)

Jos opettajien puolisot asuvat Tylyahossa, niin miksei asiasta olla koskaan edes hieman vihjaistu silloin, kun Tylyahon reissuille mennään? Ehkä vähän perusteetonta väittää niin ilman yhtäkään todistetta, mutta on se kyllä aivan mahdollistakin. Potter-kirjojen kannaltahan opettajien puolisoiden sijainti ei liene niin hirveän tärkeää. :)

Haudankaivaja

 • Ankeuttaja
Vs: Opettajien perheet
« Vastaus #22 : Heinäkuu 21, 2004, 15:17:29 »
Siis voihan opettajilla olla jälkeläisiä.
Sillä eihän opettajat ole koulussa lomalla..
Luulisin että Kalkaroksella olisi perhettä, mutta ei siitä ole mitään mainittu.
Dumbledorella ei ole ainakaan lapsia/jälkeläisiä...
McGarmiwan voisin kyllä kuvitella mummona.
Hänhän on jo suunilleen 70 vuotias, joten hänellä on sitten varmaan olisi jo täysi-ikäisiä lapsia. Binnsillä tuskin on vaimoa, tai voi hänellä on olla haamu-vaimo. :D

Miyu

 • Ankeuttaja
Vs: Opettajien perheet
« Vastaus #23 : Heinäkuu 21, 2004, 19:39:02 »
Minulla on aina ollut sellainen "visio" että Kalkaroksella olisi ollut perhe, kuolonsyöjäpäiviä ennen-jälkeen mutta Voldemort (syytä en ole keksinyt) tappoi heidät ja sen takia Kalkaros luopui kuolonsyöjänä elämisestä ja liitty Dumbledoren joukkoihin. Tässä teoriassa on monia epäkohtia mutta hälläväliä.
Olisi aika hienoa että McGarmiwalla olisi perhe. Minä pidän hänestä ja toivoisin että hän saisi lisää osaa seuraavissa kirjoissa.

Poissa Marrex

 • Vuotislainen
Vs: Opettajien perheet
« Vastaus #24 : Heinäkuu 21, 2004, 20:29:40 »
Ihan hyvin osa voi olla perheellisiä. Emmehän edes tiedä, asuvatko kaikki opettajat Tylypahkassa. Tupien johtajat varmaankin ja lisäksi ainakin Punurmio, mutta osa muista saattaisi hyvinkin asua muuallakin. Velhomaailmassa etäisyyksilläkään ei ole niin merkitystä. Se, että Harry ei tiedä mitään opettajien mahdollisista perheistä, ei missään nimessä tarkoita, että niitä ei olisi. Harry nyt yleensäkin tietää kanssaihmisistään todella vähän. Ei edes luokkatovereidensa nimiä. Muutenkaan opettajat tuskin hirveästi koulussa oppilaille mainostavat perhettään.

Todennäköistä myös on, että Tylypahkassa asuvilla opettajilla on koulussa ihan kunnolliset asuintilat, joissa mm. pieni keittiö. Aikuiset ihmiset tuskin suostuisivat elämään yhteiskeittiön ja määrättyjen ruoka-aikojen  ja -lajien armoilla. Ainakin kahvia ja teetä pitää pystyä keittämään ym. Yhtä hyvin heillä voisi sitten olla niin kunnolliset asunnot, että puolisotkin voisivat niissä asua ja käydä sitten töissä missä käyvätkin.

possuliini

 • Ankeuttaja
Vs: Opettajien perheet
« Vastaus #25 : Heinäkuu 22, 2004, 13:14:50 »
Niin, opettajat eivät varmaan kauheasti halua opettaa omia lapsiaa, eikä rehtori Dumbledorekaan tärtä ajatuksesta luultavasti pitäisi.

Toisaalta, perheelliset noidat/velhot haluavat mieluummin varmaan viettää aikaa perheensä parissa kuin sitoutua koko vuoden kestävään opettamiseen... Luulen ma....

Ja noidilla/velhoilla joilla on perhe, on luultavasti joku muu ammatti perheensä elättämiseksi...

Eziga

 • Ankeuttaja
Vs: Opettajien perheet
« Vastaus #26 : Heinäkuu 23, 2004, 11:23:07 »
Lainaus käyttäjältä: "possuliini"
Toisaalta, perheelliset noidat/velhot haluavat mieluummin varmaan viettää aikaa perheensä parissa kuin sitoutua koko vuoden kestävään opettamiseen... Luulen ma....


Lapset ovat kanssa koulussa, niin niiden kanssa on aika vaikeeta viettää aikaa... Luulen ma... Tietenkin jää ekat ~10 ikävuotta mutta voihan opettaja olla vaikka virkavapaalla sillon... jos niillä semmosta on.. :P

Purukumi

 • Ankeuttaja
Vs: Opettajien perheet
« Vastaus #27 : Heinäkuu 23, 2004, 19:16:08 »
Olisi ihan mahdollista, että opettajilla on lapsia. Todella toden näköistä. Varmaan heillä on virkavapaa (naispuolisilla:b), jotta voivat vähän aikaa viettää elämää. Tosin jos heistä tulee noitia, niin he eivät varmaankaan tulisi Tylypahkaan, sillä Dumble voi odottaa vanhempien suosivan lapsiaan. Enpä ehkä itse usko tähän koko juttuun... Mielestäni he sitoutuvat. Varmaan kuudennessa kirjassa he puhuvat suvunjatkamisesta (x]) ja joku yli nero kysyy, onko opettajalla lapsia... Joannan [mikä se nyt oli] No Rowlingin tapaista kertoa joitakin yksityiskohtia. Tämä tosin perustuu vain mielikuvaani.

 P.S. Binssille/Finssille/mikä on, sopisi hyvin Myrtti x]

Marizki

 • Ankeuttaja
Vs: Opettajien perheet
« Vastaus #28 : Heinäkuu 23, 2004, 20:18:02 »
Suurin osa opettajista on aika iäkkäitä, (McGarmiwa ym.)
että heidän lapsensa ovat varmaankin aikuisia ja he näkevät harvoin toisiaan. Mutta osa voi olla niin omistautuneita töilleen etteivät he ole hankkineet lapsia tai osa voi olla kotoisin myös Irlannista, Skotlannista (McGarmiwa) tai Walesista, joten heidän perheensä saattavat asua siellä ja he tapaavat vain kesäisin.

Charlie

 • Ankeuttaja
Vs: Opettajien perheet
« Vastaus #29 : Heinäkuu 24, 2004, 00:18:15 »
No siis eihän koko kirjoissa ole kiinnitetty oikein p****n vertaa huomiota opettajien yksityiselmään, paitsi tietysti Hagridin. Kaikista muista opettajista saatetaan tietää vain nimi, aine ja jotain erikoisominaisuuksia tai jotain johtopäätösten kautta tehtäviä satunnaisia havaintoja.

Eldar

 • Ankeuttaja
Vs: Opettajien perheet
« Vastaus #30 : Heinäkuu 30, 2004, 22:03:32 »
Ensinnäkin kaikki opettajat ovat jo ns. 'eläneet elämänsä' ja ovat niin ansioituneita elämässään, että pääsevät opettamaan.
Sitä paitsi lapsethan joutuisivat elämään jo pienestä pitäen Tylypahkassa vanhempansa/vanhempiensa kanssa kaikki lukuvuodet.
Ja silloinhan Tylypahka kuhisisi pieniä Tylypahkan opettajien naperoita! :)

Miyu

 • Ankeuttaja
Vs: Opettajien perheet
« Vastaus #31 : Elokuu 17, 2004, 21:14:08 »
Minun mielestäni J.K on sanonut että ei voi sanoa mitään opettajien perheistä koska se on aika tärkeää tulevien kirjojen kannalta. Se oli joku haastattelu... Korjatkaa toki jos olen väärässä.

Muoks// Jos en väärin muista on J.K sanonut etteivät Tylypahkassa majaile lomillaan kuin Dumbledore ja Voro.. Sehän olisi otollista aikaa muiden opettajien käydä vierailulla perheensä luona.

Poissa Huhutar

 • Reservi
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Henkilö, jota ei tunnista ilman teekupposta
  • Livejournal
 • Pottermore: dustpatronus46
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Opettajien perheet
« Vastaus #32 : Toukokuu 24, 2006, 21:45:21 »
Kyllä uskon, että monellekin Tylypahkan opettajalla on perhe. He kyllä vaikuttavat aika erakoilta, tietenkin, kun joutuvat olemaan koulussa koko lukukauden, mutta lomathan he ovat kotona. Mutta kyllähän tämä onnistuu, kaipuuta varmaan aika paljon. Tiedän omassa elämässäkin tämmöisiä perheitä, muttei mennä siihen.
Ei ole hirveästi puhuttu ketkä opettajat lähtevät kotiin esim. jouluksi ja ketkä eivät. Kyllähän varmaan joidenkin pitää jäädä koulua pitämään, ehkäpä juuri niitä joilla ei ole perhettä.
Tunneillakaan opettajat eivät ole muistaakseeni maininneet mitään perheestään. Tietenkään opettat eivät tee sitä yleensäkään. He haluavat säilyttää yksityisyytensä, eivätkä halua päästää oppilaitaan liian lähelle.
Tuolla oli tuosta Dumbledoren sormuksesta, niin varmaan vain elokuvajuttu, vähän vaikuttaa. En osaa sanoa. Ei Dumbledoren vaimosta ole mitään puhuttu.

Poissa nutcracker

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Opettajien perheet
« Vastaus #33 : Toukokuu 25, 2006, 12:04:20 »
Itse pidän todennäköisenä, että ainakin jollain Tylypahkan henkilökunnasta on perhe. Tai puoliso ainakin, sillä miksikäs ei? Ihmisiähän hekin ovat, vaikka viettävätkin Tylypahkassa miltei koko aikansa. Tosin, kuten joku jo ideoi, olisihan se myös mahdollista, että opettajilla olisi jotain sutinaa keskenäänsä - näkeväthän he ainakaan toisiaan. Jätän minäkin spoilauksen sikseen.

Tosin on muutamia, joille on hirveän vaikeaa kuvitella perhettä, esimerkiksi Kalkaros. Mutta jollain näistä, eh - sävyisimmistä & näkymättövimmistä opettajista saattaa hyvinkin olla perhe, jota he yksinkertaisesti näkevät harvoin. Lisäksi osa opettajista on saattanut tehdä tämän legendaarisen ura vai perhe- päätöksen.
"I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best." - Marilyn Monroe

Poissa Saippuakupla

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Kelmi
Vs: Opettajien perheet
« Vastaus #34 : Toukokuu 25, 2006, 20:34:11 »
En usko, että tällä seikalla on kauheasti "tulevaisuutta" Potterien juonen kannalta, korkeintaan joku epäuskottava tai hauska yms yllätys pikkuriikkisenä sivuosana. Mutta mikäli edes hieman panostaisin asian miettimiseen, niin kuten edellämainittukin totesi, niin esimerkiksi matami Prillillä ja Pomfreyllä saattaa olla miehet. Sitä tosin haittaa se, että he eivät ainakaan ole voineet päästä tapaamaan heitä kovin usein, sillä esim. kirjasto toimii lomallakin?
Tuo Dumbledoren sormus elokuvissa saattaa olla vahinko, sillä jos näyttelijällä itsellään on naimisissa ja käyttää siis sormusta, voi olla, ettei hän ole kenties muistanut ottaa sitä pois sormestaan yms. Mikäli näin ei ole, uskon enemmänkin Rowlingin puuttuneen asiaan kuin että se olisi ollut elokuvantekijöiden oma lisäys. Toki jälkimmäinenkin seikka on täysin mahdollinen, mutta olen nyt vain sillä päällä, että uskon kaikkeen mahdottomaan.

~Saippuakupla
kuitatkoon^^
Sen sijaan Harry lähetti Ronille lapun: "tehdään se tänä iltana."

~ HP -  Salaisuuksien kammio

Poissa Hartsa

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
  • http://www.freewebs.com/moottoriurheilu05
Vs: Opettajien perheet
« Vastaus #35 : Toukokuu 25, 2006, 21:30:53 »
Minä ainakin uskon, että monella Tylypahkan opettajalla voisi olla perhe. Ei ehkä kaikilla, mutta ainakin Mcgarmiwalle, Versolle, Pomfreylle ja Lipetitille voisin hyvinkin kuvitella puolison. Ja he kaikki ovat jo iäkkäänpuoleisia, joten heidän lapsensa olisivat mitä ilmeisimmin jo aikuisia, eikä opettakien tarvitsisi paneutua lasten hoitoon. Ja minusta on aivan mahdollista, että opettajien puolisot ja lapset asuisivat Tylyahossa ja opettajat tapaisivat heitä aina, kun heillä on vapaata aikaa. Dumbledorella en usko olevan perhettä, sen verran kiireinen hän on, ettei siinä paljon jäisi aikaa perheelle. Todennäköisesti hän on tehnyt sen legendaarisen "ura vai perhe?" päätöksen. En usko myöskään, että esimerkiksi jollain Kalkaroksella olisi perhettä, hän vaikuttaa sen verran julmalta tyypiltä, ettei tunne käsitystä "rakkaus", aivan, kuin ei Voldemortkaan.
Terve kaikille!

Erakko

 • Ankeuttaja
Vs: Opettajien perheet
« Vastaus #36 : Kesäkuu 07, 2006, 22:23:39 »
Minun on nyt pakko sanoa tämä, kun kihertelen tässä tuolilla kuin mielipuoli.
Dubledore + McGarmiwa, miksi ei?
...
Hahaa pelleilin vaan.

Jostain syystä minä uskon että Dubliksella on ollut perhe, joka on kuollut tai jotain.
McGarmiwa vaimona, on niin hauska ajatus, että minusta tuntuu että Rowlingin on vaan pakko kirjoittaa se kirjaan (Sulkekaa silmänne ja kuvitelkaa Ronin ilmettä tämän kuultuaan)
Opettajat ovat kaikki niin vanhoja, että jos heillä lapsia on, ne ovat varmaan aikuisia.
että näin.

Karpalonkukka

 • Ankeuttaja
Vs: Opettajien perheet
« Vastaus #37 : Kesäkuu 22, 2006, 00:31:00 »
Miksi ei tosiaankin? Tai siis, onhan niitäkin perheitä, missä esim isää nähdään vain lomilla. Henkilökohtaisesti en ole tällaisia tavannut, mutta tiedän ainakin yhden, missä nimenomaa isä on töissä intiassa ja äiti asustelee lapsiensa kanssa toisaalla.

Ja eikö kukaan osaa kuvitella McGarmiwaa lempeänä ja ymmärtäväisenä puolisona? Tai Lipetitiä jumalaisena rakastajana? *wirn*

Vanhoja ne kaikki tuntuu olevan, joten kuten joku sanoi, lapset voivat olla jo aikuisia. Ja tuo tylyahohan on tosiaan aivan lähellä, kyllähän siellä ehtii piipahtaa töitten jälkeen katsomassa lapsia ja juttelemassa avio- tai avopuolisonsa kanssa.

Raijanen

 • Ankeuttaja
Vs: Opettajien perheet
« Vastaus #38 : Kesäkuu 22, 2006, 20:01:52 »
Tosiaan, en ole ennen ajatellut tätä, kunnes tulin tänne lukemaan Taikuuden historiaa.

Ihan hyvin moni opettaja voi olla naimisissa. Mutta toiset taas on niin selviä, että ei voisi edes ajatella. Ja mistä sitä tietää, jos heistä jotkut ovat leskiä?

Esimerkiksi otetaampa Minerva. Minerva minun mielestä tuntuu jo hieman vanhalta, että hän voisi olla nainut Aurorin, joka kuoli viraa toimittaessa silloin kun taisteltiin ensimmäisen kerran Voldemortia vastaan. Dumbledore tuki silloin Minervaa ja Silloin heistä tuli ne hyvät ystävykset.

Verso. Versolla on mies, johon hän tutustui kun oli matkalla hakemassa jotain tiettyä yrttiä, joka on poimittavana vain tiettyyn aikaan keväällä. Se mies oli kanssa siellä ja he juttelivat ja siitä kaikki alkoi!

Punurmio. ^^ Punurmio on niin hömppänä, että hän on menettänyt kaikki miehensä, joita on yrittänyt saada, koska on ennustanut asioita hänelle. Mutta häneen on kuitenkin yksi niin lääpällään, mutta Punurmio ennustaa heidän suhteestaan pahaa joten hän ei ala mihinkään.

Kalkaros. Kalkaroksella ei ole ketään, koska häntä ei kiinnosta. Hänellä on niin rasvainen tukka, koska ei jaksa edes pestä sitä, koska ei ole ketään kenen takia se pitäisi pestä. ^^

Hih, tulipas taas sepustettua :)

Tablion

 • Ankeuttaja
Vs: Opettajien perheet
« Vastaus #39 : Kesäkuu 23, 2006, 06:54:29 »
Kyllähän normaalinkin ajanvieton ja perhe-elämän kannalta opettajilla voisi olla perhettä. Eikai mikään pakota opettajia iltoja ja viikonloppuja viettämään Tylypahkassa. Tupien johtajilla tällaisia velvollisuuksia saattaa tosin ollakin tai ehkä on jonkinlaiset yöpäivystäjävuorot, siltä varalta, että tarvitaan Voroa suurempaa auktoriteettia hoitamaan jokin asia. Velhomaailmassa kun liikkuminen on niin sujuvaa, että opettaja voisi työpäivän jälkeen kävellä Tylypahkan portista ulos ja kaikkoontua sen jälkeen kotiinsa, oli se missä tahansa. Tylyahokin on kävelymatkan päässä. Lyhyemmäksi tällaiset työmatkat tulisivat kuin jästien vastaavat.

Voihan opettaja  jonkunlaisen yöpäivystyksen aikana tai pitkän työpäivän jälkeen poikkeuksellisesti yöpyä linnassa, vaikka normaalisti asuisivat kotonaan ja tällaisissa tilanteissa olemme heidät Harryn yöllisissä seikkailuissa tavanneet. Osa varmaankin asuu pysyvästi linnassa, mutta luulen poikkeuksiakin olevan.

Versolle esimerkiksi ehdottomasti kuvittelen perhettä, enkä aio tästä kuvitelmasta luopua jossei tosin todisteta. Versoahan ei useinkaan mainita opettajien ruokapöydässä, joten hän on saattanut jo kaikkoontua (joo, sieltä portin ulkopuolelta) perheensä pariin.

Poissa Reta

 • Kirotun lapsen odottaja
 • Vuotislainen
  • Todella vaiheessa -kirjablogi
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Opettajien perheet
« Vastaus #40 : Kesäkuu 23, 2006, 11:15:40 »
Lainaus käyttäjältä: "amtjoska"
Olisi mielestäni ihan luonnollista jos jotkut opettajat olisivat keskenään naimisissa. Ei oppilaat sitä olisi mitenkään todennäköisesti huomanneet, joten siksi siitä ei ole kerrottu.


Itseasiassa oppilaat olisivat huomenneet sen. Meidän koulussa kaksi opettajaa ovat keskenään naimisissa. He käyttäytyvät koulussa kuin tavalliset työtoverit, mutta tulevat samalla autolla kouluun jne. Eivätkä he ole puhuneet avioliitostaan oppilaille. Vielä syksyllä heillä oli eri sukunimetkin. Mutta silti tieto on tihkunut oppilaiden keskuuteen, ja olen varma, että koko meidän koulu tietää jo asiasta.

Niin miksei sitten Tylypahkassa kukaan tiedä? Hehän ovat kuitenkin aivan tavallisia nuoria, tosin osaavat taikoa ja elävät vähän erinlaisessa maailmassa. Tylypahkasakin ollaan kiinnostuneita juoruista, niin miksei kenenkään oppilaan tietoon ole tihkunut, että vaikka Sinitra ja Kalkaros ovat lyöneet yhteen. (Tiedän, huono esimerkki, mutta en keksinyt mutta.)
The adventures I enjoy are usually of the literary nature. -Henry Winchester

Miksi me ihmiset kaadumme?
- Jotta oppisimme nousemaan jaloillemme.

vennu

 • Ankeuttaja
Vs: Opettajien perheet
« Vastaus #41 : Kesäkuu 23, 2006, 20:18:00 »
Miksi opettajat joutuisivat olemaan koko lukuvuoden koulussa, vai mainitaanko jossain että Kalkaroksella on makuuhuone siellä, tai jotain sinne päin. Sen muistan että Punurmio asuu Tylypahkassa, muistaakseni FK:ssa mainittiin, mutta muut. Eihän nyt voi olla niin kovin vaikeaa päästä kotiin työpäivän päätyttyä. Esimerkiksi juuri se että asuu Tylyahossa, tai sitten menee sinne ja lähtee sieltä hormipulverin avulla kotia.

Nyt tuli kyllä samantien mieleen, että kirjoissa joissa Tylypahkassa on tapahtunut jotain yöllä opettajat ovat ilmeisesti olleet siellä yötä. Mutta ovatko kaikki? Ehkä vain osa opettajista viettää yönsä Tylypahkassa Punurmion tavoin ja osa kotona perheensä parissa? Liikaa kysymyksiä minun pienelle (no ei niin kovin pienelle) päälleni, parasta lähteä lukemaan Potterit läpi ja miettiä tätä samalla...

Meja Curtis

 • Ankeuttaja
Vs: Opettajien perheet
« Vastaus #42 : Kesäkuu 24, 2006, 18:24:21 »
Miksei opettajilla voisi olla perheitä, tottakai heillä voi. Alussa oli juttua  Sinistrasta, Lipetitistä, Versosta ym.
Ehdottomasti näillä on pakko olla perheet! Osaan kuvitella Lipetitin vieressään pienikokoinen vaimoke. ^^'

Lainaus käyttäjältä: "vennu"
Miksi opettajat joutuisivat olemaan koko lukuvuoden koulussa, vai mainitaanko jossain että Kalkaroksella on makuuhuone siellä, tai jotain sinne päin. Sen muistan että Punurmio asuu Tylypahkassa, muistaakseni FK:ssa mainittiin, mutta muut. Eihän nyt voi olla niin kovin vaikeaa päästä kotiin työpäivän päätyttyä. Esimerkiksi juuri se että asuu Tylyahossa, tai sitten menee sinne ja lähtee sieltä hormipulverin avulla kotia.
Jep, näin se menee. Tai sitten hekin asuvat koulussa, pääsevät kotiin ainakin kesäksi, kuten oppilaat.

Mitä tähän nyt osaisi sanoa.. On tai ei, en usko minua ainakaan liikuttavan hirvittävästi.. :)

Poissa Fishi

 • ateistinen kadunylittäjä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Älkää olko neliöitä!
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Opettajien perheet
« Vastaus #43 : Kesäkuu 24, 2006, 19:31:53 »
Lainaus käyttäjältä: "vennu"
Miksi opettajat joutuisivat olemaan koko lukuvuoden koulussa, vai mainitaanko jossain että Kalkaroksella on makuuhuone siellä, tai jotain sinne päin..
Ehkä heillä on makuusalit opettajainhuoneessa?
Kylä
"the piano keys are black and white
but they sound like a million colours in your mind"
- Katie Melua
"a passionate hour's never a wasted one" - Tuomas Holopainen

Yuriko

 • Ankeuttaja
Vs: Opettajien perheet
« Vastaus #44 : Kesäkuu 24, 2006, 23:11:35 »
Lainaus käyttäjältä: "vennu"
Miksi opettajat joutuisivat olemaan koko lukuvuoden koulussa, vai mainitaanko jossain että Kalkaroksella on makuuhuone siellä, tai jotain sinne päin. Sen muistan että Punurmio asuu Tylypahkassa, muistaakseni FK:ssa mainittiin, mutta muut. Eihän nyt voi olla niin kovin vaikeaa päästä kotiin työpäivän päätyttyä. Esimerkiksi juuri se että asuu Tylyahossa, tai sitten menee sinne ja lähtee sieltä hormipulverin avulla kotia.


Mutta ovathan koululaiset monta kertaa herättäneet esim. Minervan yöllä, ja hän on tullut paikalle aamutakissaan ja hiusverkko päässään? Ainakin minä muistelen näin, ja sain sellaisen kuvan että opettajat nukkuvat koulussa, sehän on sisäoppilaitos, en oikein osaa ajatella että he ainakaan joka ilta lähtevät kotiin. Puoliso heillä voi hyvinkin olla jossain lähettyvillä, esimerkiksi Tylyahossa. Mutta tuskinpa sentään kaikilla, eivätköhän he ole niin omistautuneita työllensä, että parisuhdetta kerkeäisi kunnolla hoitaa..

TentacleOfThought

 • Ankeuttaja
Vs: Opettajien perheet
« Vastaus #45 : Kesäkuu 25, 2006, 00:12:18 »
Oliskohan Vektorilla ja Sinistralla ainakin perhe kun niitä niin harvoin mainitaan.. Tai sitten niillä muuten vaan on vähemmän tunteja ja enemmän vapaa-aikaa, ja siten vähemmän maisemissa. Äää. Entiä. Niin joo ja matami Huiskillakin taitaa olla mukavasti aikaa perheellekin.

Ja hei, offtopicina, ketkäs opettaa jästitietoa ja riimuja? Mua häiritsee tääkin, tuntuu että kaikista opettajista ja tunneista kerrotaan vähän kaikenlaista pientä, paitsi noista ja astrologian tunneista (vai mikä se on suomennoksessa?)

Poissa blackunicorn

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Opettajien perheet
« Vastaus #46 : Heinäkuu 02, 2006, 13:22:39 »
Olen miettinyt tuota kysymystä serkkuni kanssa joskus ja serkku sanoi, että he asuvat varmaan kaikki lähellä Tylyahoa tai Tylyahossa. Tosin en pysty kuvittelemaan kellekään opettajalle perhettä. Tosin eiväthän ne opettajat kesäisin ole koulussa? Voivathan he kesälomat olla perheidensä kanssa. Ei kai se nyt niin vaikeaa ole, että on muut ajat koulussa, ja kesälomat perheiden luona.
If you know who is Luna Lovegood, you know what kind of person I am.

herby

 • Ankeuttaja
Vs: Opettajien perheet
« Vastaus #47 : Toukokuu 28, 2007, 19:07:53 »
Mäkin uskon, että joillakin opettajilla on perhe. Ei kaikilla, kuten Punurmiolla, mutta joillakin. Minervalle voisin hyvin kuvitella perheen. Ehkä perheet tosiaan asuvat Tylyahossa tai sitten opettajat ovat pois kotoaan koko lukuvuoden ja tulevat sitten kesälomalla (ja jotkut ehkä joululomalla) käymään.

plume

 • Ankeuttaja
Vs: Opettajien perheet
« Vastaus #48 : Toukokuu 29, 2007, 13:02:40 »
Koska tänne oli ilmeisesti aikomus jatkaa myös opettajien taloista, niin...

Vaikka Kalkaroksella ei ole niin pramea talo, ei se välttämättä tarkoita, että palkka olisi minimiluokkaa. Voihan olla ettei omaan asuntoon ole viitsitty panostaa, koska lähes koko vuosi vietetään kuitenkin Tylypahkassa. Tuskinpa opettajilla silti mitkään huippupalkatkaan on. Luultavasti samaa tasoa kuin tosielämässäkin.

tirsk

 • Ankeuttaja
Vs: Opettajien perheet
« Vastaus #49 : Toukokuu 29, 2007, 16:51:18 »
Mutta opettajilla säästyy palkoista aika iso osa, sillä hehän saavat Tylypahkassa ilmaisen muonituksen ja terveydenhoidon. Ja ne kenellä on perheet, kai he käyvät joskus iltaisin ja viikonloppuisin heitä katsomassa..

Mutta kyllä veikkaan, että ainakin tupienjohtajat nukkuvat yönsä linnassa. Ja varmaan aika moni muukin. He joutuvat muutenkin joskus vartioimaan yöllä käytäviä..

Mutta nukkuuko Voro ja se kirjastonhoitajakin yöt linnassa? Ja se on tyhmää, että Tylypahkassa on vain yksi terveydenhoitaja. Eihän tämä terveydenhoitaja voi poistua linnasta muutakuin kesälomalla.. Vai onko hänellä joskus (esim. Jouluna) joku lomittamassa häntä? Ja missä muuten syövät nämä terveydenhoitajat ja kirjastonhoitajat? Ei heitä ole ikinä mainittu syövän suuressa salissa samaan aikaan kuin muut..

jannal

 • Ankeuttaja
Vs: Opettajien perheet
« Vastaus #50 : Toukokuu 29, 2007, 19:40:23 »
Ja missä muuten syövät nämä terveydenhoitajat ja kirjastonhoitajat? Ei heitä ole ikinä mainittu syövän suuressa salissa samaan aikaan kuin muut..
Matami Pomfrey ainakin oli SK:ssa suuressa salissa syömässä muiden kanssa. (tai mistä mä tiiän söikö se..)
 Siinä kun Dumbledore kiittää Versoa ja Pomfreytä alruunajuomista, joilla kangistetut on palautettu ennalleen.. Et kyl ne kai siel käy syömäs..
Ja kirjastonhoitajaa ei muutenkaan oo näytetty elokuvis (vai onko, en muista? o_o) , joten ei sille oo varmaan näyttelijää siis.. en osaa sanoo.

Tiina

 • Ankeuttaja
Vs: Opettajien perheet
« Vastaus #51 : Kesäkuu 02, 2007, 15:46:32 »
Luulen että ainakin matami Pomfreylla ja Prillillä on puolisot, sillä matamihan on yhtä kuin rouva?

Ei välttämättä :) Puoliverisessä Harry ja Hermione lähtevät kirjastosta kun Prilli tulee raivoamaan Harryn taikajuomakirjasta, johon on kehdattu kirjoittaa. Kävellessään pois Harry tuumaa Hermionelle jotain huumorilla tyyliin, että hänestä on aina tuntunut että Prillin ja Voron välillä on jotain... Eihän tuo mitään todista, mutta voisi olla viittaus siihen, että Prillillä ei ainakaan ole miestä. Ellei ole sitten leski.

tirsk

 • Ankeuttaja
Vs: Opettajien perheet
« Vastaus #52 : Kesäkuu 02, 2007, 16:29:08 »
Luulen että ainakin matami Pomfreylla ja Prillillä on puolisot, sillä matamihan on yhtä kuin rouva?

Ei välttämättä :) Puoliverisessä Harry ja Hermione lähtevät kirjastosta kun Prilli tulee raivoamaan Harryn taikajuomakirjasta, johon on kehdattu kirjoittaa. Kävellessään pois Harry tuumaa Hermionelle jotain huumorilla tyyliin, että hänestä on aina tuntunut että Prillin ja Voron välillä on jotain... Eihän tuo mitään todista, mutta voisi olla viittaus siihen, että Prillillä ei ainakaan ole miestä. Ellei ole sitten leski.

Ruukataanko velhomaailmassa pitää sormusta sormessa? :O

Veikkaan, että kovinkaan moni oppilas ei tiedä opettajiensa perheistä mitään. Se tuskin on kovin yleinen puheenaihe, ellei sitten ole jotakin kuumia suhdejuoruja kuten esim. Voro ja Prilli.

Vaikee kuvitella, et opettajilla olisi mitään perheitä, ellei niitten perheen jäsenet asuis sitten kanssa Tylypahkassa. Ei se kyllä niinkään voisi mennä, että opettajat opettaisivat omia lapsiaan.

Miksei opettajat voi opettaa lapsiaan? Meidän koulussamme ainakin monella oli äiti tai isä jonkun aineen opettajana.. Minusta taas on vaikea kuvitella että opettajilla ei olisi perhettä. He ovat normaaleja ihmisiä kuin muutkin. Hekin rakastuvat. McGarmiwasta varsinkin voisi kuvitella, että hänellä on mies ja kenties lapsia.
Toisaalta, aika moni opettaja on kuvailtu niin oudoksi linnuksi, että heitä ei välttämättä kiinnosta mikään tällainen. Esim. Punurmio ja prof. Binns. :D

Poissa Tinde

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Opettajien perheet
« Vastaus #53 : Heinäkuu 15, 2007, 22:15:47 »
En pidä mahdottomana, että joillan olisi perhe, kuten Versolla joka vaikuttaa olevan aika perheellinen tyyppi kirjojen ja elokuva olemuksensa perusteella.McGarmiwallekkin voisin kuvitella jonkilaisen perheen.
Punurmiolla ei ainakaan ole perhettä.Asuuhan hän Tylypahkassa vakituisesti, eikä hänellä ole luultavasti muuta paikkaa missä olla.Kalkaroksen olemuksesta jo voi päätellä, että hän on aivan liian kylmä saadakseen tytöt lämpenemään hänestä.Dumbledorellakaan ei luultavasti ollut perhettä.Hän oli niin kiireinen mies, kun hän otti selvää hirnyrkeistä ja hoisi killan ja Tylypahkan asioita.Kenellä kiireisellä miehellä olisi perhe?
Matami Huiskilla koulun lento-opettajalla voisi olla jokin perhe.Hänhän ei useastikkaan kirjojen perusteella opeta mitään.Käväisee vain huispausottelut tuomaroimassa joita on lukuvuodessa vain muutama joten hänellä olisi aikaa perhe-elämälle joten se voisi käydä järkeen.
"There's something beautiful inside you".

Time

 • Ankeuttaja
Vs: Opettajien perheet
« Vastaus #54 : Heinäkuu 16, 2007, 14:45:48 »
Edellähän on mainittu, että jollakin/joillakin opettajilla on puoliso. Mutta mikä tekee tästä tiedosta, kenen puolisi se on salaista? Kenties kirjassa numero seitsemän tämä on merkitsevää (Ei en spoilaa, mainitsen vain. Olen tyhmä) Mutta unohdetaan tuo.

Mielestäni kyllä useammallakin kuin yhdellä opettajalla on perhe. Dumbledorelle en voi kuvitella ainakaan elävää perhettä, mutta kenties esim. joku on tappanut hänen perheensä? Mutta mielestäni on hyvin helpooa ajatella vaikka Vektori mies vierellään suutelemassa tätä suulle. Ei se minusta niin ihmeellistä ole.

Koulussa jota kävin, niin opettajat kyllä kertoivat todella paljon omista perheistään, ja taustoistaan. Ehkä olen vain poikkeus.

Ewestar

 • Ankeuttaja
Vs: Opettajien perheet
« Vastaus #55 : Syyskuu 26, 2007, 17:38:18 »
Tajusin juuri, että kellään Tylypahkan opettajista ei ole lapsia. Ainakaan missään ei ole sanallakaan mainittu, että kellekkään olisi siunaantunut jälkikasvua.

Mistäköhän tämä johtuu? Ovatko he niin sitoutuneita opettamiseensa, etteivät halua perhe-elämää? Ja jos lapsia olisi, tulisivatko hekin Tylypahkaan ja joutuisivat vanhempiensa opetettaviksi? o_O Hmm.

Haluaisin nyt kuulla muilta, mitä mieltä asiasta ovat, ja onko kenelläkään asiasta tarkempaa tietoa.

Minusta he ovat yksinkertaisesti niin omistautuneita työlleen opettaa taikuutta nuorille velhoille ja noidille että Esim. McGarmiwa pitää Rohkelikkoja kuin omina lapsinaan...tämä on minun mielipiteeni.

Poissa Felis silvestris catus

 • Vuotislainen
Vs: Opettajien perheet
« Vastaus #56 : Syyskuu 27, 2007, 22:05:34 »
Toisin kuin moni muu, minä näen McGarmiwan ennemmin vanhapiika-isotätinä kuin mummona. Sellaisena joka vierailee lomilla sisarustensa perheiden luona ja lähettää jouluna siskojen ja veljien lapsille ja nyttemmin lapsenlapsille keksejä, kaulaliinoja ja leikkiluutia :) Tiedättehän, sellaisena joka pitää lapsista mutta ei kaipaa omia. Omistautunut työlleen ja niin edespäin.

Jollain muulla saattaisi olla aikuisia lapsia. Esimerkiksi Lipetit tai Verso on helppo kuvitella perheellisiksi. Huiskilla saattaisi olla vain mies, joka on myös työnsä puolesta paljon pois kotoa. Pieniä lapsia en osaa kuvitella kenellekään. Ehkä opettaminen Tylypahkassa kaukana lähes kaikesta vaatii omistautumista sen verran että perheelliset lähtevät siihen leikkiin vasta lasten vartuttua?

Poissa Miléna

 • Ryppykuu
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: LumosQuest8
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Opettajien perheet
« Vastaus #57 : Lokakuu 01, 2007, 15:08:36 »
Mielestäni Tylypahkan opettajilla voi hyvinkin olla lapsia. Se, ettei heistä ole kerrottu, ei tietenkään tarkoita etteikö heitä olisi :) Ja kuten tässä topicissa on jo useampaan otteeseen sanottu voi hyvinkin olla, että opettajien lapset ovat jo itsekkin niin vanhoja, ettei opettajien poissaoleminen kotoa ole mikään asia (ts. lapset ovat muuttaneet jo omiin koteihinsa). Opettajien lapset eivät nyt oikeastaan kuulu Harryn elämään millään tavalla, ainakaan jos heitä ei tulla tappamaan ja opettajat joutuisivat sen takia jättämään työnsä.

Ja koska velhomaailmassa ilmiintyminen on tavallinen kulkemistapa (samoin kuin hormiverkkokin), pidän myös ihan mhdollisena, että opettajat pääsevät käymään kotonansa viikonloppuina (tosin tupajohtajat ovat tässä eriarvoisessa asemassa, koska heidän luultavasti täytyy huolehtia tuvistaan koko lukuuoden). Sellainen työmallihan ei ole tässäkään maailmassa mitenkään ihmeellinen (siis, että työt ollaan töissä jossain muualla ja viikonloput kotona), ei ehkä tavattoman yleinen, muttei harvinainen sentään :)
Voima on massa kerrottuna kiihtyvyydellä (F = ma)

Poissa morvanvarjo

 • o_O
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Opettajien perheet
« Vastaus #58 : Lokakuu 25, 2007, 19:34:38 »
Kuulostaisi epätodennäköiseltä, että naimisissa oleva Minerva McGarmiwa tai joku muu opettaja asustelee suurimman osan vuodesta erossa aviomiehestään/vaimostaan ja tapailee tätä vain lomilla..

Oli pakko puuttua, kun repesin tuolle jutulle ...M. McGarmiwa asustelee suurimman osan vuodesta erossa aviomiehestään/vaimostaan. ^^,
Siis ymmärsin toki, mitä oikeasti tarkoitit, ei pahalla, ei pahalla... mutta jotenkin vaan alkoi naurattaa kun luin sen...

Itse olen sitä mieltä, että varmasti monilla opettajilla on lapsia. Vaikka niistä ei tietenkään kerrota, eiväthän ne liity tarinaan. Paitsi jos McGarmiwan kuopus onkin kuolonsyöjä... ;)
« Viimeksi muokattu: Lokakuu 25, 2007, 21:02:56 kirjoittanut Lara »
When Remus Lupin rules the world all problems will be solved with chocolate.

Poissa Lady Asensio

 • Nilkanvilauttaja niinikään
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • DH luettu 9.12, KV 11.3
 • Pottermore: HeartWitch62
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Opettajien perheet
« Vastaus #59 : Lokakuu 26, 2007, 14:06:52 »
En tiedä, merkinneekö tämä mitään, mutta tänään saksalaisesta PoA-kalenterista skannattuja kuvia tutkiessani totesin, että ainakin kolmoselokuvassa Dumbledorella on sormus vasemmassa nimettömässään - paikan mukaan siis vihkisormus.

Kyllä sormusta voi muutenkin pitää vasemmassa nimettömässä. Sormihan sekin vain on.
Mun blogi: http://www.pointblog.fi/?go=milluska    (HUOM! OSOITE HIEMAN MUUTTUNUT)
Vuoden 2008 kotitonttu  tässä, terve!

Poissa Xanie

 • hymyilevä huomispäivä
 • Aurori
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • *reps*
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Opettajien perheet
« Vastaus #60 : Lokakuu 31, 2007, 10:35:46 »
Kai niillä opettajilla on ainakin jonkinlaiset perheet. Vaikka he eivät jatkuvasti ole yhteydessä keskenään, niin onhan niistä etäsuhteista ennenkin jotain tullut. Opettajat käsittääkseni nukkuvat omissa huoneissaan. Niillä on siis siellä omassa huoneessaan ovi, joka johtaa makuuhuoneeseen. Tai näin olen ainakin ymmärtänyt. Käsittääkseni heillä on myös takat huoneissaan, joten mikä estää työntämästä päätä takkaan ja hormipulverin avulla pitää pientä keskustelua rakkaansa/perheensä kanssa? Sieltä takastahan saa aika nopeasti vedettyä päänsä pois...

~Xanie
Kun ystäväsi katselevat sinua hyppäämässä laskuvarjolla joka ei aukea, voisi olla hauska temppu, jos esittäisit vaikkapa uintiliikkeitä.
Avasta kiitos Seatearille!
Tee päivän hyvä työ: www.freerice.com

Crab

 • Ankeuttaja
Vs: Opettajien perheet
« Vastaus #61 : Marraskuu 02, 2007, 16:31:01 »
Mutta nukkuuko Voro ja se kirjastonhoitajakin yöt linnassa? Ja se on tyhmää, että Tylypahkassa on vain yksi terveydenhoitaja. Eihän tämä terveydenhoitaja voi poistua linnasta muutakuin kesälomalla.. Vai onko hänellä joskus (esim. Jouluna) joku lomittamassa häntä? Ja missä muuten syövät nämä terveydenhoitajat ja kirjastonhoitajat? Ei heitä ole ikinä mainittu syövän suuressa salissa samaan aikaan kuin muut..

Vorolla nyt ei ainakaan ole perhettä. Sillehän tärkein olento maailmassa on rakas Norriska-kissa, eihän se edes tule toimeen muiden kanssa.

Schumi

 • Ankeuttaja
Vs: Opettajien perheet
« Vastaus #62 : Marraskuu 18, 2007, 18:49:17 »
Minä olen aina olettanut, että opettajat ja muu henkiläkunta asuvat - ja näin ollen myöskin yöpyvät - lukuvuoden ajan Tylypahkassa. Ja olenkin monesti kummastellut tätä perhejuttua. Ainakin yhdessä kirjassa Hermy, Harry ja Ron syövät jouluateriaa Suuressa salissa ja siellähän ovat lähes kaikki opettajat paikalla. Luulisi heidän jouluksi menevän kotiin, jos heillä perhe on?

Poissa Xanie

 • hymyilevä huomispäivä
 • Aurori
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • *reps*
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Opettajien perheet
« Vastaus #63 : Helmikuu 25, 2008, 20:43:48 »
Ehkäpä tulevissa kirjoissa esitellään Kalkaroksen miesystävä... ^^ *katoaa Kiellettyyn metsään*
Nyt en oikeen ymärrä. Kalkaroksella miesystävä? Tarkoitatko naisystävä?

Luulen kyllä, että hän tarkoittaa ihan miesystävää. Onhan niitä miesten välisiäkin suhteita ja saat huomata, että täällä yksi jos toinenkin ehdottelee milloin kenellekin samansukupuolista kumppania. [/off]
Kun ystäväsi katselevat sinua hyppäämässä laskuvarjolla joka ei aukea, voisi olla hauska temppu, jos esittäisit vaikkapa uintiliikkeitä.
Avasta kiitos Seatearille!
Tee päivän hyvä työ: www.freerice.com

Cadma

 • Ankeuttaja
Vs: Opettajien perheet
« Vastaus #64 : Maaliskuu 05, 2008, 20:36:19 »
Tää menee nyt vähän offiksi, mutta...

Musta Dumbledore ja McGarmiva olisi ollut tosi hyvä pari. Ne kun on ihan toistensa vastakohdat. Ja McGarmivahan oli melko järkyttynyt Dumbledoren kuolemasta, ja ymmärtääkseni hän ihannoi tätä, joten olisiko täysin mahdotonta, että nämä kaksi olisivat olleet naimisissa? Se selittäisi jonkun (eimuistanimimerkkiä, mutta ykkössivulla luki) teorian siitä, että Dumbledorella on sormus nimettömässä - elokuvissa siis.

Saattaa olla täysin hullu teoria :DD

Mona

 • Ankeuttaja
Vs: Opettajien perheet
« Vastaus #65 : Maaliskuu 09, 2008, 12:29:34 »
McGarmiwa - ehdottomasti sinkku, sanoisin. Hän on toinen lempihahmoni, kenties juuri siksi, että hän on niin - niin - yksin huipulla. Tiedättehän? Ylpeä, tiukka, ankara, mutta silti hänellä on sellainen pehmeä puoli. Jotenkin en osaa kuvitella Minervalle aviomiestä, tyyppihän olisi ihan tossun alla. Sen sijaan voisi olla mahdollista, että McGarmiwa valitsi silloin taannoin sen klassisen 'uran' oman elämän sijaan. :'D Tai siis, hänen uransa on yhtä kuin hänen elämänsä.
Albus ja McGarmiwa - eivätköhän he ole vain hyviä ystäviä. Näin siis minä ajattelin, you know. Mutta haaveilla saa. :9

Mutta muut opettajat, uskoisin, että kaipa siellä joku on naimisissa. Osa on kuitenkin niin mukavia persoonia, että heidät osaa kuvitellakin avioon. Kenties joku on leskikin, tai hänellä on lapsia. Valitettavasti kaikki eivät pääse kirjojen valokeilaan, joten Rowling on saattanut vain jättää heidät mainitsematta.

Slytherin

 • Ankeuttaja
Vs: Opettajien perheet
« Vastaus #66 : Maaliskuu 26, 2008, 18:09:04 »
Niin, ihme kun sitä ei ole missään sanottu!
Voihan heillä tietty ollakin, mutta niitä ei vain ole mainittu.
Olisihan siitä voinut tietty manita, vaikka tyyliin "On minullakin ollut sinun ikäisiä lapsia." tai siis, jotenkin. Onhan se totta, että kaikki Tylypahkan opettajat on sieltä vanhemmasta päästä, mutta voisihan heillä olla jo aikuisia lapsia?

Tää oli tosi hyvä aihe, sillä en oo kuullu yhtään, et olis. Enkä oo ennen yhtään ees miettiny... Tai tiedän mä yhen...
Mutta kuiteski, ihmeellistä ettei kukaan oo ennen ottanu puheeks.

QueenStarGirl

 • Ankeuttaja
Vs: Opettajien perheet
« Vastaus #67 : Maaliskuu 30, 2008, 21:30:31 »
Minä kyllä uskon että Versolla tai Sinistralla nje. voi olla puoliso tai lapsia mutta Rowling ei varmaankaan pidä niin tähdellisenä ilmoittaa esim. Binsin leski vaimosta. Ja nyt huomasin juuri ettei täällä saa spoilata joten jätänkin tämän aiheen tähän.
-.-

Minusta tuntuu, että Versolla ja Sinistralla saattaa olla mies, mutten usko, eetä esim. McGarmivalla olisi miestä, Dumledorella vaimoo ym. hahmoilla puolisoa, mutta eihän ole kerrottu, että missä he ovat joulunsa. :) Voihan se olla, että heillä on puolisot, mutta voi olla ettei ole.

Poissa adswil

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Opettajien perheet
« Vastaus #68 : Huhtikuu 08, 2008, 19:59:51 »
Minä olen aina ajatellut, että Tylypahkan opettajat olisivat sellaisia oikein työlleen omistautuneita tyyppejä, joille opettaminen olisi henki ja elämä, eikä millekään perheen perustamisen tapaiselle turhuudelle jäisi heidän elämässään aikaa ;) Kuulostaa kummalliselta ajatella, että esimerkiksi McGarmiwalla olisi lapsia. Ja opettajat asuvatkin ilmeisesti ainakin lukukausien ajan Tylypahkassa, joten he vaikuttavat todella sitoutuneilta kouluunsa. Toisaalta, mistä sitä koskaan tietää, vaikka joillain heistä olisikin salainen yksityiselämä, eihän opettajien taustoista juuri Pottereissa kerrota.
In my world love is for poets - so I'm trying to be one.

Jacos

 • Ankeuttaja
Vs: Opettajien perheet
« Vastaus #69 : Maaliskuu 25, 2009, 17:35:52 »
Voihan asia olla niin, että kun koulupäivä päättyy niin jotkut opettajat kävelevät portille ja ilmiintyvät koteihinsa ja jotkut jäävät sitten koululle. Se kyllä tiedetään, että tupajohtajat ovat koulussa 24/7, mutta onhan koulussa muitakin opettajia! Aika paljonkin jos ajattelee sellasia mitä ei oo mainittu.

Jästitieto, numerologia, yms.

Mespa

 • Ankeuttaja
Vs: Opettajien perheet
« Vastaus #70 : Maaliskuu 25, 2009, 18:24:21 »
Niin mutta on onhan monet tylypahkan opettajista aikas vanhja jo, ja jos heillä on lapsia, hekin saattavat olla aikuisia. Jotkuthan ovat voineet aloittaa työt Tylypahkassa vastakun lapset ovat kasvaneet ja edellinen ammatti on alkanut tympiä tai jtn. Minusta sekin olisi loogista se ilmiintyminen porteilta kotiin, koska sehän olisi mahdollista jos ensimmäiset tunnit alkaa klo 10-11 tai mitä itse olen aina kuvitellut ja viimeiset joskus kuuden maissa tai seitsemältä. Joillain saattaa loppua opettaminen jo paljon aikaisemmin ja kumminkin viikonloput on varmaan aika vapaita, koska kyllä niitäkin riittää jotka asuvat ihan linnassa vartioimaan niitä oppilaita.

tai no kai ne on vaan niin no lifeja.

heidzippi

 • Ankeuttaja
Vs: Opettajien perheet
« Vastaus #71 : Maaliskuu 25, 2009, 18:59:51 »
Lainaus
ja Kalkaroksesta taas (lempiaiheeni) en näkisi mitenkään epätodennäköisenä että hänellä olisi puoliso tai poika... Tai tyttö. ^^'' Hän ei ainakaan ole kovin vanha... Noin 36 vuotta.

Itse en usko että Kalkaroksella olisi perhettä.. Koska Kalkaroshan oli rakastunut Lilyyn, ja luullakseni on vieläkin. :)

hamis

 • Ankeuttaja
Vs: Opettajien perheet
« Vastaus #72 : Maaliskuu 30, 2009, 14:30:06 »
Entä jos Tylypahkan opettajat on omistanut elämänsä opettamiselle? Tai ensin perustanut perheensä ja sitten palannut tylypahkaan opettamaan. Musta tuntuu, että vaikka versolla vois olla hyvin lapsia. Mutta eihän sitä ikinä tiedä...
Mun mielestä ei pysty sillä Verso on tupa johtaja, ja hän jos kenen tarvitsee vahtia lapsia(oman tupansa) Ja hän pitäää Puskupuhin lapsia kuin ominaan. Ja opettajat ovat todella panostaneet työhönsä.
Voihan asia olla niin, että kun koulupäivä päättyy niin jotkut opettajat kävelevät portille ja ilmiintyvät koteihinsa ja jotkut jäävät sitten koululle. Se kyllä tiedetään, että tupajohtajat ovat koulussa 24/7, mutta onhan koulussa muitakin opettajia! Aika paljonkin jos ajattelee sellasia mitä ei oo mainittu.
Jästitieto, numerologia, yms.
Öö... Punurmiohan asuu linnassa? Ja uskon et muutkin tekee niin. Mää itte oon  kuvitellu et Kaikki tylyn opet on kiintyneet tylyyn ettei ne raahdi lähteä sieltä pois.
Muutenkii tokas ne kaikki opet tuli aina uusien hyökkäysten aikaan käytävälle. Tuskin ne ois kotoaan asti lähteny! =) Tosin silloin oli se "Voldemort nousee uuten valta kauteensa"
huhu. Mut sillon han ne ois ollu oman perheensä luona.... No ihan sama!

Lainaus
ja Kalkaroksesta taas (lempiaiheeni) en näkisi mitenkään epätodennäköisenä että hänellä olisi puoliso tai poika... Tai tyttö. ^^'' Hän ei ainakaan ole kovin vanha... Noin 36 vuotta.

Itse en usko että Kalkaroksella olisi perhettä.. Koska Kalkaroshan oli rakastunut Lilyyn, ja luullakseni on vieläkin. :)
Oon samaa mieltä Heidizippin kanssa osittain. Tosin Kalkaros on liian "kylmä" rakastaakseen lasta. Mutta toisaalta kyllähän hän rakasti Lilyäkin... Mut uskon et jos  Lily ois jääny henkii Kalkaros ois halunnut perustaa tämän kansaan perheen, tosin Lily ei välttämätä ois halunnu. Eikä vältämättä Kalkaroskaan olisihan Lilyn mukana voinut tulla Jamesin poika, Harry. Tosin Harryhän ois kuollu jos Lily ois siirtyny pois sängynluota....
Taidan jättää tämän sikseen ettei aivoni halkea liiasta miettimisestä! =)
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 31, 2009, 15:52:03 kirjoittanut hamis »

Poissa adswil

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Opettajien perheet
« Vastaus #73 : Huhtikuu 05, 2009, 15:43:46 »
"Tosin Kalkaros on liian "kylmä" rakastaakseen lasta."

Olen kyllä ihan eri mieltä :) Rakastihan Kalkaros Lilyäkin todella paljon, joten miksei hän voisi kiintyä yhtä paljon johonkin toiseen? En usko, että Kalkaros on pohjimmiltaan kylmä, hän vain kärsii menneisyydestään liikaa ja sulkee tunteet sisäänsä.

Mutta olen ollut aina sitä mieltä, että Tylypahkan opettajat ovat niin omistautuneita ammatilleen, ettei heillä ole aikaa tai kiinnostusta hankkia lapsia.
In my world love is for poets - so I'm trying to be one.

Poissa Neithan

 • Vuotislainen
Vs: Opettajien perheet
« Vastaus #74 : Huhtikuu 05, 2009, 15:48:26 »
Eivätkös kaikki Tylypahkan opettajat ole olleet aika vanhoja? Paitsi tietysti Lupin, mutta hän ei tullessaan Tylypahkaan ikinä suunnitellut hankkivansa lapsia, koska on ihmissusi. Ja tietysti Kalkaros. Mutta Kalkaros olikin menettänyt elämänsä rakkauden, eikä ollut rakastunut uudestaan... Eli olen samaa mieltä muutamien aiemmin vastanneiden kanssa siitä, että opettajien omat lapset ovat jo kasvaneet aikuisiksi ja heillä on oma elämä ja lapset. Voin hyvin kuvitella että Minerva on jonkun suloisen lapsen mummi. (:

Poissa Bolina May

 • Captain Gale
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Valitseeko tie kulkijansa vai kulkija tiensä?
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Opettajien perheet
« Vastaus #75 : Huhtikuu 05, 2009, 21:10:12 »
Nevillestä tuli yrttitiedon opettaja ja hänellä ainakin oli vaimo (lapsia tosin ei tullut, mutta...) nimittäin Vuotavan Noidankattilan vuokraemäntä Hannah Abbott :)
Eivätkä kaikki opettajat suinkaan asu linnassa, kyllä Kalkaroksella ainakin oli "oma koti" jos niin nyt voi sanoa hänen lapsuudenkodistaan
I really need to know is there a place to me

nightingale -> Bolina May

Poissa Hartsa

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
  • http://www.freewebs.com/moottoriurheilu05
Vs: Opettajien perheet
« Vastaus #76 : Huhtikuu 06, 2009, 08:36:25 »
Mutta joo, minäkin ehdottaisin, että mahdolliset lapset ovat kasvaneet jo aikuisiksi. Kun miettii, niin kaikki opettajat, lukuun ottamatta ehkä Matoisa-Lankkua (onko prof. Sinistra nuori velho vai noita vai onko hän vanha ukko tai mummeli? :D), kaikki opettajat ovat melko samaa ikäluokkaa ja aika vanhojakin vielä. Ihan luonnollista olisi siis, että he ovat jo isovanhempia.

No ei Kalkaroskaan mikään vanha ollut kuollessaan, 38-vuotias. Mutta hän olikin rakastunut Lilyyn eikä rakastunut uudelleen johonkin toiseen, joten hänellä ei siis voinut olla perhettä.

Uskoisin, että opettajat käyvät lomilla ja viikonloppuisin tapaamassa perheitään, jos heillä sellainen on. Ja velhomaailmassahan voi ilmiintyä tai käyttää porttiavainta, joten kyllähän heidän olisi mahdollista käydä kotona jopa arkipäivisinkin. Varmaan suurin osa Tylypahkan opettajista on jo sen verran vanhoja, että heidän mahdolliset lapset olisivat jo aikuisia ja kenties opettajilla olisi jo lasten- ja lastenlastenlapsia, mutta ainakin McGarmiwa on opettanut Tylypahkassa seiskakirjassa jo 41 vuotta ja käsittääkseni aloitti melko nuorena, joten tuskinpa hänen mahdolliset lapsensa vielä silloin olivat aikuisia.
« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 06, 2009, 15:16:43 kirjoittanut Hartsa »
Terve kaikille!

pottis

 • Ankeuttaja
Vs: Opettajien perheet
« Vastaus #77 : Heinäkuu 01, 2009, 12:53:34 »
Comic Reliefin haastattelussa Dumbledorella tai Kalkaroksella (tai Binnsillä :D) olisi puoliso.

Dumbledore on jostain syystä homo, niin rowling sanoi.
Luulen, että ne asu tylyahossa... Tai siis jos 2kk/vuosi näkee vaimoo/miestä nii on varmaa jännää.. :)

Poissa Afro

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Opettajien perheet
« Vastaus #78 : Heinäkuu 10, 2009, 10:19:56 »
Toisin kuin moni muu, minä näen McGarmiwan ennemmin vanhapiika-isotätinä kuin mummona. Sellaisena joka vierailee lomilla sisarustensa perheiden luona ja lähettää jouluna siskojen ja veljien lapsille ja nyttemmin lapsenlapsille keksejä, kaulaliinoja ja leikkiluutia :) Tiedättehän, sellaisena joka pitää lapsista mutta ei kaipaa omia. Omistautunut työlleen ja niin edespäin.


Niin, jos McGarmiwalla onkin sisko jolla on lapsia? Siinä tapuksessa teoriasi kävisi hyvin lättyyn niinkuin tuossa jo sanoit. Ja joo, olen samaa mieltä että Dumbledore ja McGarmiwa olisivat hieno pari, mutta mikäli tuo edellinen viesti on totta niin enpä tiedä, vaikea uskoa sellaista Dumbledoresta. Voisin tosiaan kuvitella McGarmiwan äidiksi ja/tai isoäidiksi....

Poissa Linnaea borealis

 • Luudan päällä joka säällä!
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Opettajien perheet
« Vastaus #79 : Heinäkuu 11, 2009, 11:19:05 »
Comic Reliefin haastattelussa 12.3.2001 Rowling totesi:
Q: Have any of the Hogwarts professors had spouses?
A: Good question - yes, a few of them but that information is sort of restricted - you'll find out why.

Yhdyn kyllä commandojonnan mielipiteeseen: on kovin vaikea kuvitella, että esimerkiksi McGarmiwalla, Dumbledorella tai Kalkaroksella (tai Binnsillä :D) olisi puoliso. Mutta Versolla, Sinistralla, Lipetitillä... miksei?
Tosin vielä erikoisempaa on, että kyseinen tieto on "sort of restricted" - salaista, miksi ihmeessä? Liittyisiköhän tähänkin jotain ihka aitoa juonenkiemuraa ja/tai yllätystä?

Kuin Severuksel ei vois olla lapsia onhan se Harryn vanhempien ikänen
"Urheutta on monenlaista. Vaaditaan paljon
urheutta nousta vastustamaan vihollisiaan,
mutta sitä tarvitaan myös silloin, kun noustaan
vastustamaan ystäviä."

Poissa Shieldmaiden

 • I solemnly swear that I am up to no good.
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Mischief Managed. Nox.
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Opettajien perheet
« Vastaus #80 : Heinäkuu 11, 2009, 15:15:09 »
Dumbledore on jostain syystä homo, niin rowling sanoi.

Muistaakseni Rowling sanoi jotenkin siihen suuntaan, että hän on aina ajatellut Dumbledoren olevan homo, mutta ei tullut selventäneeksi asiaa kenellekään ainakaan julkisesti ennen kuin leffakäsikirjoittajat meinasivat laittaa Dumbledoren sanomaan jotain jostain entisestä heilastaan tai suuresta rakkaudestaan, tms. Siinä kohtaa Jo'n oli pakko puuttua peliin ja niin sanotusti tönäistä Dumbledore ulos kaapista.
"I am not afraid, Harry. I am with you."
- Albus Dumbledore, the greatest wizard of all time -
"You're a wizard, Harry."
- Rubeus Hagrid -

Poissa Presto

 • Mozartin kummipoika
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • ilovepasta.org
 • Pottermore: GhostDragon1391
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Opettajien perheet
« Vastaus #81 : Heinäkuu 11, 2009, 15:34:27 »
Kuin Severuksel ei vois olla lapsia onhan se Harryn vanhempien ikänen
Tota, Kalkaros on ehkä vähän semmonen pahismainen, tai, en mä osaa sanoo oikeenlaista sanaa. Mutta jos hän viimeiseen asti rakasti Lilyä, niin eihän hänellä voi olla sitten vaimoa koska tykkäsi kaiken aikaa Lilystä... vai voiko? En ole oikein perillä ihmissuhteiden saloista kun tuota ikääkin löytyy vasta 10 v...
Comic Reliefin haastattelussa 12.3.2001 Rowling totesi:
Q: Have any of the Hogwarts professors had spouses?
A: Good question - yes, a few of them but that information is sort of restricted - you'll find out why.

Yhdyn kyllä commandojonnan mielipiteeseen: on kovin vaikea kuvitella, että esimerkiksi McGarmiwalla, Dumbledorella tai Kalkaroksella (tai Binnsillä :D) olisi puoliso. Mutta Versolla, Sinistralla, Lipetitillä... miksei?
Tosin vielä erikoisempaa on, että kyseinen tieto on "sort of restricted" - salaista, miksi ihmeessä? Liittyisiköhän tähänkin jotain ihka aitoa juonenkiemuraa ja/tai yllätystä?
No... Lipetit? En oikeen usko, kun on toi koko vähän tiellä... Mutta vedän tähän nyt jotain omaa, miksei Punurmiolla voisi olla lapsia? Aah, ei tietenkään, koska hän tarkistaa sen kristallipallostaan ja toteaa että hän kokee varhisen kuoleman jos avioituu tai tekee lapsia...
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
                        Stalkkaan sinua.

aikaviiva

 • Ankeuttaja
Vs: Opettajien perheet
« Vastaus #82 : Heinäkuu 20, 2009, 14:46:19 »
Mitä Row tarkoitti, kun hän ennen viimeisen kirjan ilmestymistä sanoi, että jostain opettajasta saamme tietää lisää? Silloin tuli ensimmäiseksi mieleen opettajien perhesuhteet sun muut tällaiset. Mahdettiinkohan tällä tarkoittaa vain Kalkaroksen salattua rakkautta Lilyä kohtaan?

hamis

 • Ankeuttaja
Vs: Opettajien perheet
« Vastaus #83 : Syyskuu 13, 2009, 12:09:46 »
Maatami Huiskilla voisi hyvinkin olla lapsia sillä eihän hän ole edes vanha. Vaikka eihän ikä sitä merkitse. Mutta Verso olisi varmasti aivan ihana isoäiti!