Kirjoittaja Aihe: Digimon  (Luettu 16223 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Qia

 • Ankeuttaja
Digimon
« : Huhtikuu 10, 2004, 17:09:03 »
En löytänyt haulla tällaista topiccia joten...

Katsooko kukaan Digimonia? Minä katson! (Ken on paras ^^)
Onhan se melkein ainoaa Animea joka tulee tälläisilta "tavallisilta" kanavilta. Mutta minä siis oikeasti tykkään Digimonista, varsinkin nyt kun se tulee japaniksi ja tekstitettynä. Muistaakseni se tulee keskiviikko ja lauantai aamuisin... Mielestä se on paras lastenohjelma mitä nykyään tulee (Tao tao oli kyllä se kaikista paras).

Mutta entäs te? Mitä mieltä te olette?

Essu

 • Ankeuttaja
Pokémon ja Digimon
« Vastaus #1 : Huhtikuu 10, 2004, 17:37:27 »
Minä vihaan tällaisia lastenohjelmia kuten Digimon ja Pokemon. Ne pursuavat "väkivaltaa" siinä mielessä, että lapsille sopivimpia lastenohjelmia olisivat vanhat kunnon Muumit, Tao taot ja Babarit sun muut. Vaikka Harry Potterkin on yliluonnollinen, niin tämä on jo vähän liikaa. Taistellaan jotain ötököitä vastaan ja blaa blaa. En tajua mikä hullutus on tämä "Pokemon ja Digimon". Kummassakin on sama juoni. Muutama örkki joilla taistellaan muutamaa pahaa örkkiä vastaan ja sitten kun tulee homma vähän vaikeaks niin muuntaudutaan isommiksi. Siispä minä sanon että en pidä laisinkaan.

Tulleko se nykyään japaniksi? No se on kyllä mielenkiintoista (kieli on niin kaunista)

Ehkä sen vuoksi voisin vain katsella. En muuten.

ayu

 • Ankeuttaja
Pokémon ja Digimon
« Vastaus #2 : Huhtikuu 13, 2004, 18:13:41 »
Lainaus
En tajua mikä hullutus on tämä "Pokemon ja Digimon". Kummassakin on sama juoni.

Epä ole. Pokemonissa tullaan "maailman parhaaksi pokemon kouluttajaksi" ja digimonisa pelastetaan maailmaa.

Sillon kun se vasta oli tullut ja tuli niitä söpöjä pehmoleluja, minä halusin nähdä niitä jaksoja. Yhdellä kaverillani oli nelonen ja he nauhoittivat niitä kasetille. Minä katsoin niitä ja mielessäni oli vain yksi sana. "Huono."

Minä en pidä digimonista lainkaan. Elokuva on ihan katsottava, mutta siihenkin kyllästyy pian.
Tai on paras ihmisistä ja Gatomon digimoneista..

Poissa Hopeanuoli

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Pokémon ja Digimon
« Vastaus #3 : Huhtikuu 15, 2004, 17:34:40 »
Juu, määkin aloin taas katomaan Digimoneja tässä kuukauden sisällä aina lauantaisin (3 kanavalta ei tuu mitään kivaa katottavaa aamuisin). Onneksi Digimonit jätettiin japanin kieliseksi vaikka olihan suomennoskin ihan hyvä.  
Mutta olisin halunnut nähdä ne jaksot kun Gengi (en muista sen vanhuksen nimeä) kutsu ne lapset takasin Digimaailmaan täyttämään jotain tehtävää, mutta ne jaksot taidettiin hypätä yli. Pidän enemmän siitä ekasta sankariporukasta joissa olivat Yamato ja Taichi mukana (porukassa). Yamato ja Taichi ovatkin mun lempihahmojani siinä sarjassa ja tässä uudessa on Ken ja se toinen jalkapalloilija jonka nimee en muista.
Jos pitäis sanoo kumpi on parempi sarja, Pokemon vai Digimon niin vastaan varmasti Digimonin olevan parempi sarja.
"Are we there yet?"
"No"

Poissa Claud Kishi

 • höpöäjä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Pokémon ja Digimon
« Vastaus #4 : Huhtikuu 15, 2004, 18:10:45 »
Nuorempana tykkäsin tästä kovastikin. *nostalgia-kohtaus* Yksi minun lapsuuteni vahvimmista muistoista on juuri se aika, kun pidin Digimonia parhaana piirrettynä päällä maan.
Lempihahmoni oli aina Mimi. Joskus minulla on ollut täälläkin Mimi-avoja, mutta tosin vain siksi että ne ovat hienoja. Japaninkielisiä jaksoja en ole nähnyt, koska siitä on jo kauan kuin kyseistä ohjelmaa säännöllisesti katsoin. Serkkuni sanoo minua aina välillä edelleen Mimiksi, ja luulisin muistuttavanikin hahmoa jonkun verran. Se on taas ihan kuin Hikari. (joskus repeilin aina tuolle nimelle kun se on niin kuin"hikipinko") Kun olimme pieniä tyhmiä Digimon-faneja, niin sanoimme toisiamme aina Mimiksi ja Hikariksi, ja jos vahingossa päästi suustaan nimen "Sanni" tai "Anniina" niin siitä ei hyvä seurannut. Ja muistan vielä - no, tämä viesti meni nyt lapsuusmuistojen kertaamiseksi, joten se siitä. Ainiin ja, vaikka en enää kummastakaan välitä, niin kyllä Digimon parempi ja "järkevämpi" on kuin Pokemon.

Hailie Jade

 • Ankeuttaja
Pokémon ja Digimon
« Vastaus #5 : Huhtikuu 16, 2004, 16:27:19 »
Voihku, pidin Digimonista hirveästi joskus kun aloittelin anime/mangainnostuksen parissa. Niin no, oikeastaan katsoin sarjaa lähinnä henkilöiden vuoksi, koska ne olivat niiiin hauskoja ja niitä oli sitäkin hauskempaa parittaa keskenään. Ykkössuosikkini oli tietenkin Yamato, joka alunperin minut ajoi koko sarjaa katsomaan (hei, on se edelleen ihan okei jos ei mieti että mistä sarjasta se on peräisin).

...itse asiassa jopa nauhoitin jaksoja, koska olin jotensakin niin koukussa. xD Katselin niitä silloin tällöin sitten myöhemminkin, kun olin jo rauhoittunut fanituksen kanssa ja alkanut katsomaan muuta animea, mutta viime kesänäkin onnistuin saamaan niistä jonkun nostalgiakohtauksen. Onhan se koko sarjan idea vähän hönö sinänsä, ja ne suomeksi dubatut äänet toivottomia, mutta... kyllä Digimon menee paremmin kuin Pokémon. Tai sitten vain lapsetti armottomasti, mutta hauskaa se oli silloin kun intoilin siitä.

parempi-ananas

 • Ankeuttaja
Pokémon ja Digimon
« Vastaus #6 : Huhtikuu 16, 2004, 18:53:13 »
Pokémonia katsoin joskus, kunnes kyllästyin. Digimonista en koskaan pitänyt, koska pidin sen ideaa kopioituna. Myöhemmin kuulin, että molemmat sarjat ovat samoilta tekijöiltä. Halusivat pokémonille kilpailijan.. Pikkuveljet sitä innoissaan (videoilta?) katsoo ja kyllähän sitä itsekin tulee välillä vähän matkaa seurattua. Siinä olen kyllä aivan samaa mieltä, etteivät suomalaiset dubbaukset mitenkään hyviä ole, kuten dubbaukset yleensäkään. Mutta ne vain on jotenkin sellaisia
esimerkiksi: *sanotaan erittäin tylsällä äänellä* "jännitävää pelastamme maailman" Ymmärättekö? Ei eläydytä tarpeeksi. Ottakoon oppeja vaikka muumeista! Ja olen muutenkin aina pitänyt enemmän alkuperäiskielisistä animaatioista, joten ihan hyvä juttu, jos Digimonia tulee japaniksi.

Tups

 • Ankeuttaja
Pokémon ja Digimon
« Vastaus #7 : Syyskuu 29, 2004, 17:26:13 »
Hih, minäkin pidin ennen Digimonia Pokèmonin täydellisenä kopiona ja inhosin sitä ylikaiken. Enkä siis ollut katsonut jaksoakaan. ^^' Mielenkiintoni heräsi vasta silloin, kun satuin laittamaan Nelosen päälle, ja sieltä tuli japaninkielinen Digimon. Jäin katsomaan ja erityisesti kuuntelemaan, ja minusta sarja oli nätti. Tosi nätti. Se oli kauniisti taiteellinen, siinä oli se legendaarinen hyvä vs. paha - asettelu, ja se oli hienosti toteutettu. Taiteellisempi, ja ehkä jotenkin sympaattisempi sarja kuin Pokèmon, vaikka toki katson vielä sitäkin. n__n

Shiruka

 • Ankeuttaja
Pokémon ja Digimon
« Vastaus #8 : Lokakuu 03, 2004, 20:41:46 »
Ykköskaudella on suosikki-Digimonini, Van Demon. (menikö noin?) Ihana, pitkäaiaksisn pahis koko sarjassa. (ja hyvännäköinenkin!)

Minä pidän Digimonista, mutta minua jäi kalvamaan Van Demonin kuolema, koska hänhän oli kuolematon! Van Demon tosin kehittyi joksikin toiseksi, ylemmänasteen Van Demoniksi, mutta prkl vie ei sen olis tarvinnut kuolla!

Olenkos minä muuten ainoa, joka on itse keksinyt Digimoneja? Minä olen, ja kirjoittanut parisataa sivua Digimonnovea! Van Demon mukana, mitä iloa siitä muuten olisi?

Regulus

 • Ankeuttaja
Pokémon ja Digimon
« Vastaus #9 : Kesäkuu 27, 2005, 16:04:16 »
Lainaus käyttäjältä: "Shiruka"
Ykköskaudella on suosikki-Digimonini, Van Demon. (menikö noin?) Ihana, pitkäaiaksisn pahis koko sarjassa. (ja hyvännäköinenkin!)

Whee, Vandemon! Paras pahis ykköskaudelta, ja kyllä, myös hyvännäköinen. ^^
Joo, olen Digimonfani. Taisin olla ainoa koko koulussamme, joka vahtasi kakkoskauden jaksoja. Keskiviikko oli onnen päivä minulle. Oletteko muuten kuulleet, ettei Nelonen ehkä hankikkaan Tamersia ja Frontieria ohjelmistoonsa? Sääli, sillä Frontierin idea kuulostaa melko jännittävältä.

Mielestäni kakkoskausi oli paljon parempi kuin ensimmäinen. Ensimmäiseltä kaudelta mieleeni jäivät vain Yamato ja Vandemon, mutta toisella kaudella olivat mukana myös Ken (aka Kaizer <3), Wormmon ja Oikawa (palvotaan Oikawaa ^^).  Unohtamatta Daisukea.

Tietääkö kukaan, mistä päin Internettiä voisi ladata Digimon 02:sen jaksoja?

Regulus

 • Ankeuttaja
Pokémon ja Digimon
« Vastaus #10 : Heinäkuu 11, 2005, 22:22:09 »
[pienoinen spoilaus] En nähnyt kyseistä jaksoa kokonaan, mutta valitut lapset saivat pelastettua päivän (eli pyhän kiven...). Blackwargreymonin kohtalosta sen verran, että se uhrasi itsensä, jotta eräs portti Digimaailmaan sulkeutuisi. Surullista. :/ Kyllä, en muista kaikkea tarkalleen, mutta onhan siitä jo puoli vuotta, herran tähden! [/pienoinen spoilaus]

Poissa Gollim

 • Paras
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Korpinkynsi
Pokémon ja Digimon
« Vastaus #11 : Heinäkuu 12, 2005, 13:15:00 »
Onhan tullut 1 tuotanto ja kakkonenkin osittain katsottua. Ykköstuotantokausi oli paljon parempi, jos ei oteta huomioon ekojen jaksojen dubbausta. >___<;;; Itse olen ladannut 1 jakson netistä japanipuheella testin vuoksi ja huomasin sen olevan paljon parempi. Tunnusmusiikin laulaja oli myös parempi,. Jos joku viitsii voisi lähettää minulle yksärinä mitä tapahtui ensimmäisen pyhän kiven tuhoamisen ja sen välillä kun lapset palasivat 2 seasonissa omaan maailmaansa. En nimittäin tajunnut, että sarja jatkui ja se jäi näkemättä. ;;_;; Digimon Tamers eli 3 tuotanto on kammmottava eikä frontier sen parempi. Uskotte sitten kun näette ne.. (ne kai tilataan suomeen, nee?^^) Onneksi nelonen kuitenkin tilasi itse japaniversion eikä sitä jenkkien raiskausta (anteeksi "ruma kielenkäyttöni, mutta minusta on väärin, että hyviä animesarjoja sensuroidaan ja nimet muutetaan. Hyvänä esimerkkinä se mukamas digimon-elokuva joka suomessa näytettiin. Kesto huimat 2 tuntia. Japanissa on tehty 7 digimon elokuvaa ja 3 niistä (joiden kesto on yhteensä 3 h 30 min) tiivistettiin yhteen ja juoni pilattiin. >___<) Joka tapauksessa fanitan digimonia. ^__^ Kun näen Fennica Comicsissa mangan 1 numeron ostan sen. *_* Tähän mennessä on näkynyut vain neljäs. >.<;

Regulus

 • Ankeuttaja
Pokémon ja Digimon
« Vastaus #12 : Elokuu 10, 2005, 10:37:38 »
Pakko sanoa tähän jotain. :p
Ensinnäkin, on totta, että Pokèmon ja Digimon muistuttavat toisiaan hyvin paljon, ja voi olla, että Digimonin tekijät ovat saaneet idean Pokèmonista. Lisäksi molemmissa jonkinnäköisiä olentoja, Digimoneja ja Pokèmoneja. Siihen ne samankaltaisuudet taitavat sitten loppuakin.

Digimonit ovat ystäviä, eikä yhdellä lapsella voi olla kuin yksi Digimon kerrallaan. Pokèmonissa taas Pokèmoneja kerätään ja koulutetaan. En toki väitä, että jotkut Pokèmonit eivät voisi olla kouluttajalleen ystäviä, mutta silti.

On totta, että Digimon saattaa olla paljon raaempaa kuin Pokèmon, mutta onhan Japanissakin Digimonia seuraavien keski-ikä 16-vuotta, jos oikein muistan. Lisäksi Digimonin touhu on paljon syvälisempää, vaikka sitä ei ehkä heti uskoisi. Pokèmonin puolesta on nyt pakko sanoa, että tietyissa jaksoissa viljellään aivan kamalan hyvää huumoria. xD

Haluaisin vielä kuulla perusteluja, että miksi Pokèmon olisi uskottavampaa?
Eikös tämä ole vähän väärällä osastolla? ^^;;

Mondschein

 • Ankeuttaja
Pokémon ja Digimon
« Vastaus #13 : Elokuu 10, 2005, 10:40:44 »
Sanonpahan vaan, että kaikilla on eri mielipiteet. Pokémon on sinusta parempaa ja Digimon minusta. Siitä ei pääse mihinkään.
Digimon ei sitä paitsi ole matkittu Pokémonista. Ei millään tapaa. Digimoneja ei esimerkiksi voi omistaa, ne ovat ystäviä. Eroja on monia, jopa kymmeniä.

Jos kerran inhoat Digimonia niin mitenkäs sitten tiedät siitä noinkin paljon? Ei kai sitä ohjelmaa kannata katsoa jos siitä ei pidä o_O Minäkään en ole katsonut Pokémonia moneen vuoteen, koska en siitä enää pidä. Mutta en silti rupea haukkumaan sitä.  

Tuli muuten vielä, että kun sanoit, että Pokémon on uskottavampaa... Eh tuota... Uskotko sinä, että niitä olentoja on olemassa? Hypippäs sinne metsään etsimään Pikachuja. Sopivampaakin vielä...? Sen asian annan olla... ("Pikachu matkaan!") Ei-raakaa... Mitenkäs se nyt tähän liittyy? Tiedätkös mikä on Digimonin katsojien keski-ikä Japanissa? Sehän on 16-vuotta.

ayu

 • Ankeuttaja
Pokémon ja Digimon
« Vastaus #14 : Elokuu 10, 2005, 21:30:15 »
Ei ei ja ei. Digimon ei ole matkittu pokémoneista. Luin jostakin että digimonin idea lähti alunperin tamagotcheista. Ja pokémonista on otettu kyllä jotakin mutta itse digimonin juoni ja kaikki poikkeaa niin paljon pokémonista ettei se edes muistuta sitä ollenkaan. Ja onhan ne jotkut örvelöt samankaltaisia, mutta ovathan monet muutkin anime sarjojen seibutsut?

Mutta oletetaan että digimon on matkittu pokémonista. Who cares? Onhan pepsikin voitu matkia coca-colasta eikä kukaan valita siitäkään.

Minulle se on sama onko se matkittu vai ei. Silti pidän enemmän pokémoneista. Vaikka vain vanhat jaksot ovat hyviä. Ja samaten 151 ensimmäistä pokémonia. En tykkää yhtään uusista ja en edes halua olla pokémon fani.

Mondschein

 • Ankeuttaja
Pokémon ja Digimon
« Vastaus #15 : Elokuu 11, 2005, 10:20:42 »
Digimon ei ole matkittu Pokémonista. Uskokaa nyt jo.

Pokémonissa OLI juoni ekalla kaudella, sitten se hävisi. Digimonissa juoni on ja pysyy. Valitut lapset vaihtuu Digimonissa, joka kaudella. Pokémonissa taas pysyy se ((*yäk*)) Ash ja ne. Aina välillä tulee lisää mukaan, mutta eikö ne nyt keksi vaihtaa sitä päähenkilöä? Raketti ryhmä alkaa olla jo vähän vanha juttu. Eikö uutta vihollistakaan voi keksiä?

Nyt se sitten, joka sanoo, että se on matkittu; Kerääppäs kaikki yhtäläisyydet, vertaile. Kerro millä perusteella!

Tässä on minun syyni: http://hrst.serveftp.net/digirst/ Painakaa sieltä vasemmalta kohdasta Pokémon ja Digimon.

// Hyvä Hopsu!! *nostaa peukut pystyyn*

Poissa Hopeanuoli

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Pokémon ja Digimon
« Vastaus #16 : Elokuu 11, 2005, 13:43:59 »
Olin valtaisa pokemon fani kun sarja oli alkanut suomessa. Joka jakson nauhoitin ja ostin kaksi ensimmäistä elokuvaa kun sain ne käsiini ja ostin joka viikonloppu viikkorahoillani pokeminkortteja. Kaksi ensimmäistä vuotta pokemoneissa olivat hyviä. Ainakin aloitus jakso oli hyvä. Katselin moneen kertaan kohtaa jossa Gengair (?) ja se pinkki dinopokemon tappelivat alussa. Se oli vain hienosti tehty. Katselin ja nauhoitin kyllä pokemoneja senkin jälkeen kun nuo kaksi ekaa vuotta olivat menneet, mutta... laatu huononi ja fanius alkoi laantua. Ainoat hyvät pokemonit olivat ne elokuvat. Niissä oli kunnon grafiikka...
Kun kuulin että neloselta alkaa jokin digimon aattelin että se on samanlainen kuin pokemon ja vaikutti se alussa siltä. Pidin silloin pokemonia parempana ohjelmana.
Mutta...
Digimon... se on kokonaan eriasia kuin pokemon... Ainoastaan sen kamalan suomi duppausken takia mikä alussa oli jätin katselun aika lyhyeen, mutta kun parempi suomiduppaus tuli aloin vakituisesti katsomaan niitä. Ainoastaan nelosen outo ohjelmisto sai minut lopettamaan niiden katselun kun en tienny milloin sitä tuli ja milloin ei. Ja sitten tuli vielä tekstitetty versio mikä oli puhuttu japaniksi. Katsoisin digimoneja vieläkin jos niitä vain tulisi. Se on musta aivan toista luokkaa verrattuna pokemoniin.
Digimonissa ei tupsahda joka nurkan takaa jokin Raketti ryhmä 'valepuvuissa' eikä digimoneissa ole yhtä ennelta arvattavia taistelukohtauskia eikä ne pääty yhteen jaksoon kuten pokemonissa jossa Ash voittaa aina R-ryhmän tai salimerkin. Ja grafiikka on toista luokkaa digimoneissa. Sitä katsoo mielellään kuin pokemoneja... Olen etsinyt netistä jopa Digimon bokseja (niitä ei kuulemma ole muualla kuin japanissa =/) ekastakaudesta (tai siitä kun valitutlapset menivät omaan maailmaan pelastamaan sitä joltain vampyyridigimonilta) ja muistakin kausista. Pokemonissa on musta se sama juoni joka jaksossa. Voita salimerkki, tule pokemonmestariksi, päihitä rakettiryhmä joka jahtaa sähköhiirtä (en musita miten oikeanimi kirjotettiin) vaikka paljon voimakkaampia pokemoneja on olemassa. Sitä paitsi... tuo sähköhiiri on liian täydellinen. Voittaa aina, tai ainakin lopuksi ja antaa sähköiskun. Tää juttu toimi silloin alussa mutta nyt se on kulunu. Jättäisivät vain sarjan pois suosiolla ja jatkaisivat elokuvien tekoa joita pystyy katsomaan...
Mun mielipide siis pokemonista ja digimonista...
"Are we there yet?"
"No"

Lexie

 • Ankeuttaja
Pokémon ja Digimon
« Vastaus #17 : Elokuu 16, 2005, 19:02:55 »
Pokémon ja Digimon eivät oikein ole minun juttujani. Niistä on tehty vain kaupallisia tuotteita, (no on Harry Potteristakin tehty, mutta vain elokuvien perusteella) mutta Pokémonista ja Digimonista karkkia ja keksiä, limua ja tikkaria, korttia ja peliä. Joskus silloin kun minä oli vielä pieni, niin eihän sitä ollut mitään jos se ei osannut jok´ikistä miljoonaa Pokéa. En minä niitä opetellut, Pokéminissa oli ihan tyhmä juoni.
Minusta ne sarjat eivät sovi perheen pienimmille katsojille, koska niissä on väkivaltaa ja kaikkea muuta tyhmää. Tyhmät Pokét ja digit >_<

Maglor

 • Ankeuttaja
Pokémon ja Digimon
« Vastaus #18 : Elokuu 17, 2005, 03:36:47 »
Lainaus käyttäjältä: "Mondschein"
Pokémonissa OLI juoni ekalla kaudella, sitten se hävisi. Digimonissa juoni on ja pysyy. Valitut lapset vaihtuu Digimonissa, joka kaudella.
Lapset eivät tarvitse mitään digimonin ihmissuhdepaskoja. Ennen oli esim. prätkähiiret ja niissä juoni oli yksinkertainen: oli hyvät ja pahat ja sitten ne tappeli. Pokemon oli juuri tällainen hyvän tarinan omaava otusmättö. Sitten kun pokemoneja alkoi olemaan se yli 150, alkoi se mennä yli. Liika on aina liikaa.

Digimonin juoni perustuu juuri perus animejuoneen ihmissuhdeongelmien kanssa. Sitten loppuun tulee armoton mättö, joka parhassa tapauksessa ei lity muuhun tarinaan mienkään. Parasta oli kuitenkin nämä digimonin mustat tornit. Juuri kun ne oli saanu tuhottua ne miljoona tornia, ne vaan ilmesty uudestaan.

Poissa Hopeanuoli

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Pokémon ja Digimon
« Vastaus #19 : Elokuu 20, 2005, 13:08:10 »
Lainaus käyttäjältä: "Maglor"
Lainaus käyttäjältä: "Mondschein"
Pokémonissa OLI juoni ekalla kaudella, sitten se hävisi. Digimonissa juoni on ja pysyy. Valitut lapset vaihtuu Digimonissa, joka kaudella.
Lapset eivät tarvitse mitään digimonin ihmissuhdepaskoja. Ennen oli esim. prätkähiiret ja niissä juoni oli yksinkertainen: oli hyvät ja pahat ja sitten ne tappeli. Pokemon oli juuri tällainen hyvän tarinan omaava otusmättö. Sitten kun pokemoneja alkoi olemaan se yli 150, alkoi se mennä yli. Liika on aina liikaa.

Ei musta digimonissa ole mitään pokemonia pahempia ihmissuhdedraamoja. Siinä on pikkuriitaa kavereiden kesken ja joku on ihastunu johonkuhun tyttöön/poikaan salaa/vähemmän salaa. EI sen pahempaa. Ja onhan digimonissa kans tuo hyvä ja paha ja sitten ne tappelee. Ihan sama juttu.
"Are we there yet?"
"No"

Lancelot

 • Ankeuttaja
Pokémon ja Digimon
« Vastaus #20 : Elokuu 20, 2005, 16:05:48 »
Digimonista tulee piakkoin draamasarja, häh?

Älytöntä. Kuka nyt siitä välittäisi? Samaa moskaa kumpikin. Pokemonin juonessa ei ole paljoa kehumista, ei ole kyllä Digimoninkaan. Manga - ohjelmat ovat miltein kaikki samaa sössötystä. Vielä enemmän ärsyttää Dragon Ball Z. Siinä ne järjestää mätkintää, kuin ei olisi muutakaan tekemistä. En ole sen koommin ihastunut näihin Japanilaisten "väkivaltasekamelskoihin." Mutta eihän ne muuta osaa tehdä. Kuitenkin on nostettava heille hattua Muumeista, parempaa ohjelmaa en ole katsonut pitkään aikaan.

Regulus

 • Ankeuttaja
Pokémon ja Digimon
« Vastaus #21 : Elokuu 20, 2005, 20:36:44 »
Sanoisin, että Digimonin juoni on ehkä hiukan syvällisempi kuin Pokèmonin, mutta onko siinä nyt silti niin paljon sitä "ihmissuhdepaskaa"? Katsokaa Salkkareita niin tiedätte. Salkkareissa on paljon ihmissuhdesekoiluja. Digimon on vielä kaukana niistä.

Poissa castlevania

 • Enterpricen kapteeni.
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Nihilisti.
 • Tupa: Tuvaton
Pokémon ja Digimon
« Vastaus #22 : Syyskuu 18, 2005, 09:45:31 »
Oon suuri pokemon-ja digimonfani, ja digimonia ei olla matkittu pokemonista, digimon 2 on niin cool, iori , ken ja daisuke oli parhaat valitut ja digmon kultadigimon on suosikkidigimonini! Digimonkeisari on lempipahikseni, mutta heti sen jälkeen tuylevat uskomattomat arukenimon ja mummymon jotka(oletteko huomanneet) muistuttavat suuresti rakettiryhmän Jessietä ja Jamesia. :D
"Oh, my offense is rank, it smells to heaven! It hath primal elder curse upon it; the brother's murder.

Katariina

 • Ankeuttaja
Pokémon ja Digimon
« Vastaus #23 : Syyskuu 19, 2005, 22:16:46 »
Tuleeko Pokemonia taas?
Siinä on muuten nykyään todella typerät ääninäyttelijät... koko ajan menee vaan huonompaan suuntaan. Mutta Pokemon itessään on kyllä ihan mukiinmenevää katottavaa, tykkään piiretyistä muutenkin. Sarja on ihan kivasti piirretty. Plus, olen ikuinen Rocketshipper ja James on ihana   <3 Paras jakso ikinä on se missä James on vanhassa kotitalossaan, en muista sen nimeä. Siellä on kai sit joku sen morsian tms. joka on ihan Jessien näkönen.

Pluurankeli

 • Ankeuttaja
Pokémon ja Digimon
« Vastaus #24 : Syyskuu 25, 2005, 17:21:55 »
No, nyt minäkin tämän löydettyäni päätin kommentoida... ^^

Joskus vuonna mikälie, kun olin pieni ja Pokemon alkoi tulemaan, niin tietysti katsoin sitä. Hirveän suosittu se silloin oli, ja minäkin keräsin niitä ihmekortteja, jotka nyt on luovutettu serkulle. Silloin pidin ohjelmasta, mutta kun toinen kausi alkoi, niin en viitsinyt enää katsoa, ja näin jälkeen päin koko ohjlema on mielestäni aikasten... hmm... huono. Huonontunut paljon, juonesta ei mitään hajuakaan ja äänet ovat suomalaisessa versiossa ihan kamalat, ja lisäksi niitä ötököitä on liikaa. Koko idea (jos sitä edes on) on outo. Jotkut rääkkää pieniä otuksia saadakseen joitai n salimerkkejä ja kunniaa? Voi apua, miten joku voi keksiä jotain noin hirveää...

Digimon sen sijaan... Ne ovat väärässä, jotka sanovat että se on lapsille, ainakin mitä olen sitä englanninkielisenä katsonut, niin siinä on melko paljolti kohtia, joita ei ehkä suomenkielisessä versiossa ole. Digimonia jaksan katsoa, harmi ettei sitä enää tule. :/ Digimonissa on paljon syvällisempi ja jossain määrin ymmärrettävämpi juoni, piirrostyyli ja grafiikka yleensäkin on tasokaampaa ja jaksot eivät toista kovinkaan paljon itseään, toisin kuin Pokemonissa... :P Olen katsonut tätä aina silloin kun sitä tuli, ja jos se nyt alkaisi tulemaan, niin katsoisin kyllä. ^^ Valitettavasti siitä on niin pitkä aika kun viiemski katsoin, niin minulla ei ole jäänyt ohjelmasta muuta mieleen kuin miltei kaikkai valitut ja pari söpöä pahista. ^^ Ja lisäksi ne "maisemat", tai siis ne paikat, jossa ne liikkuvat... Kerrassaan ihanaa katseltavaa.

Ja mikä tärkeintä: Digimon ei ole matkinut Pokemonia. Minä en ainakaan löydä mainittavia yhtäläisyyksiä.

En kuitenkaan ole kummankaan fani, mutta jos sitä Digimonia tulisi, niin kyllä katsoisin. :D Ja saattaisinkin alkaa fanittamaan... Ei tiedä. Jos sitä nyt vaan tulisi... :(