Kirjoittaja Aihe: Television katsomisesta  (Luettu 20092 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

poro

 • Ankeuttaja
Television katsomisesta
« : Tammikuu 26, 2004, 20:50:33 »
Eli, kuinka paljon aikaa vietätte televisoin ääressä päivittäin ja mitkä ohjelmat on pakko katsoa päivittäin/viikoittain?

Itse olen yrittänyt vähentää television katselemista. Ennen katsoin päivittäin Salatut ja aina yhdeksältä alkavan ohjelman Mtv3:ta tai maanantaisin elokuvan, eli päivittäin saattoi vierähtää 4-2 tuntia television ääressä, mikä on todellä pitkä aika, mutta se on valitettavasti totta...
Nykyisin kuitenkin olen parantanut tapani ja jätin Salatut ja yhdesksältä alkavat ohjelmat. Enää televisipsta tulee katsottua Frendit, joskus maanantain elokuva, Simpsonit, Gilmoret ja joskus asiaohjelmia, kuten Prisma. Idolskin on nyt loppu, joten sitäkään ei tule enää katsottu. Päivässä menee siis jotain 0-2 tuntia television ääressä.

Mielipiteitä tulemaan!!!


//Poistin muutaman pelkkää listausta sisältävän viestin -Eleanír
« Viimeksi muokattu: Joulukuu 20, 2007, 10:23:39 kirjoittanut Eleanír »

WildChild

 • Ankeuttaja
Paljonko katsotte televisiota?
« Vastaus #1 : Tammikuu 27, 2004, 09:24:00 »
uih. tästä minä tykkään
Maanantaisin(tässä järjestyksessä) katson Salkkarit, Pulttipois, Big Brother, The Osbournes ja Batmanin tytär ...
Tiistaisin Salkkarit, Huippumalli Haussa, Frendit ja Big Brother, mutta valitettavasti ne tulevat samaan aikaan, joten Frendit jää yleensä näkemättä.
Keskiviikkoisin noh, eipä tule katsottua paljon mtn..paitsi sitten Salkkarit, Pulttibois ja Big Brother
Torstaisin Salkkarit, Everwood, Pelkokerroin, South Park, Irvipuhelut ja Big Brother
Perjantaisin Salkkarit ja Big Brother
Lauantaisin Salkkarien uusinnat, Rajatapaus, Usko tai älä, Amazing Race ja Big Brother
Sunnuntaisin Smallville, Simpsonit,As If,Amyn lailla, Salkkarien uusinnat, Amazing Race ja Big Brother (sekä T.i.l.a ja Kaunis Olo)
(Ja vielä Idols Extrat, kun niitä tulee vieläkin)
Mitä, katsonko minä liikaa tvtä?? :)  ja sitten tietysti 4d-dokumentit ja helvetin- sarja (esim. helvetin ravintolat, naapurit ym)
Joten tästä raa'asti laskettuna n. 3 tuntia päivässä ja viikossa se tekee n. 21 tuntia.  niin ja sitten tietysti hyvät elokuvat jne. ja silloin kun meillä oli satelliittikanavat, tuli niitäkin katsottua: ainakin Room Riders ja elokuvakanavat(TV1000 ja Cinema)... ja päivittäiset uutiset, of course.   Tässä minun tv-maratonini. minua kyllä ihmetyttää ihmiset jotka eivät katso tvtä. Mitä te oikein teette sitten?

helzie

 • Ankeuttaja
Television katsomisesta
« Vastaus #2 : Tammikuu 27, 2004, 13:12:07 »
En katso paljoa tv:tä. Tällä hetkellä katson säännöllisesti vain lauantaisin telkkaria. Silloin Amazing race ja Frasier. sunnuntaisin en yleensä jaksa kattoo Amazing racea, vaik sit oonki lauantaisin vähän pihalla ;). Noi on ainoot ohjelmat mitä mä seuraan. Viikolla en kato oikeestaan mitään. Ennen tuli katottuu Idolsii, mutku seki loppu nii...Sitte ku alkaa taas Selviytyjät niin sitä on pakko seurata :).

Routa

 • Ankeuttaja
Television katsomisesta
« Vastaus #3 : Tammikuu 28, 2004, 14:26:49 »
Katson hyvin vähän televisiota. Tiistaisin katson 24 ja torstaina Aliasin, joitakin leffoja tulee katsottua silloin tällöin. Sitä en kyllä ymmärrä, että miten ihminen pystyy viettämään neljä tuntia katsoen televisiota, kun ei sieltä edes tule tasokasta ohjelmaa nimeksikään.

Wishmaster

 • Ankeuttaja
Television katsomisesta
« Vastaus #4 : Tammikuu 28, 2004, 16:44:35 »
Voih. Enää en katso niin paljon tv:tä kuin ennen, koska nyt olen netissä :)
Katson oikeastaav vain Everwoodin ja Huippumalli haussa, mutta jos on tylsää, niin katson telkkaria, eli toisaalta aika paljon, ehkä n. 14 h. viikossa. Höh, katsonpa paljon.

Madara

 • Ankeuttaja
Television katsomisesta
« Vastaus #5 : Tammikuu 28, 2004, 17:15:14 »
Minä en vietä enää ollenkaan aikaa television ääressä, koska minulla on netti. Televisiosta tulee vain roskaohjelma toisensa perään ja väliin vielä mainoksia. Jos jotain katson niin aamupiirrettyjä (Turtlesit ja Digimon), mutta en niitäkään kuin kerran kuussa. Elokuvia saatan silloin tällöin katsoa, mutta en niitäkään usein. Ennemmin nauhoitan jonkin hyvän kuuloisen leffan ja sitten se jää hyllyyni katsomattomana DVD:iden sekaan. Ei vain jaksa kiinnostaa.

Vulpina

 • Ankeuttaja
Television katsomisesta
« Vastaus #6 : Tammikuu 28, 2004, 20:04:29 »
Mä katson TV:tä todella vähän. Vaan muutaman tunnin viikossa. Mulla on neljä sarjaa, jota mä seuraan.. :) Oon aika ylpee siitä, etten oo koko ajan nenä kiinni TV:n ruudussa, mutta tietokone onkin sitten ihan toinen juttu. :D

Aren

 • Ankeuttaja
Television katsomisesta
« Vastaus #7 : Tammikuu 29, 2004, 14:57:27 »
En katso tv'stä mitään muuta kuin 24-sarjan ja John Doen, tosin tuo jälkimmäinen jää aika usein näkemättä kun se pääsee unohtumaan.

joten koko viikkona minulla menee noin 1.5 tuntia tyhmennys laitetta varten.

Ayumi

 • Ankeuttaja
Television katsomisesta
« Vastaus #8 : Tammikuu 29, 2004, 15:42:51 »
Vaikka en ylivoimaisen paljon katsokaan televisiota, katson silti liikaa. Kuulin jostain, että keskimäärin ihmiset katsovat televisiota elämässään n. 20 vuotta. Kuvitelkaa sitä, ja minkälaista ajanhaaskausta se on. Vanhempana sitä varmasti antaisi mitä tahansa, jos saisi olla taas nuori, mutta tällä tavoin se nuoruus kyllä menee hukkaan. Taisi tulla vähän liian jyrkästi, koska onhan tv loppujen lopuksi ihan hyvää ajanvietettä, epäaitoa tai ei, mutta anti olla.

Koitan siis katsella vain lempisarjojani, sekä joskus töllötän elokuviakin. Tällä hetkellä ihkutan Aliasta, Everwoodia, siskoni on noitaa yms.

Voisi vielä mainita, että yksi kanava on mielestäni täysin tuhra ja joutaisi saman tien roskakoriin. Nimittäin sub-tv. Vai voiko joku väittää vastaan? :)

Coco

 • Ankeuttaja
Television katsomisesta
« Vastaus #9 : Tammikuu 29, 2004, 16:21:34 »
Katson telkkaria mielestäni aika vähän.
Alias ja Simpsonit on aina pakko katsoa, mutta muita, ei-niin-pakollisia ovat 24, Jamien keittiössä, Gilmoren tytöt ja Idols silloin kun se tuli. DVDitä tulle sitten katsottua vähän enemmän.

Erlkönig

 • Ankeuttaja
Television katsomisesta
« Vastaus #10 : Tammikuu 29, 2004, 17:00:44 »
Hm, en siis ole ainoa jolla on näitä telkkari-neurooseja :p

Jos ryhdyn jotain sarjaa vakituisesti katsomaan, niin minun on ehdottomasti nähtävä jokíkinen jakso, tai innostus loppuu siihen enkä enää seuraa sitä. Niin se menee joka kerta, esim. silloin kun tuli se sairaalasarja Yötä Päivää. Katsoin vähän aikaa, sitten kerran en voinut ja sitten odottelinkin jo Teharin tulevan taas tauolta..

Tässä on minun viikko-ohjelmani:
Maanantai: The 80´s show. Katson tätä lähinnä vaan sen takia että 70´s show on tauolla.. Ennen katsoin myös Osbournesia ja Siskoni on noitaa.
Tiistai: Ei yhtikäs mittään..
Keskiviikko: C.S.I silloin kun se tulee, ei kai se muuten ole kokonaan loppunut?
Torstai: Kokkisota joskus. Krisse mahdollisimman usein. Everwood AINA!
Perjantai: Heikoin Lenkki. Pakko nähdä joka jakso.
Lauantai: Midsomerin Murhat aina silloin kun se tulee, sitä voisi tuijottaa jo pelkästään sen uskomattoman musiikin takia. Sitten aina kun muistan niin Itsevaltiaat. Uutisvuotoa en enää jaksa.
Sunnuntai: Joskus simpsonit. Tuntuu että olen addiktoitumassa Suomen Robinssoniin. :p

Apple

 • Ankeuttaja
Television katsomisesta
« Vastaus #11 : Tammikuu 29, 2004, 19:42:39 »
Toivoisin ettei tämä topic muodostuisi pelkäksi gallupiksi siitä mitä mitä ihmiset viikottain katsovat.

Voisihan keskustelua lisätä myös aiheista:
- katsotteko liikaa televisiota
- voiko liika telkun katsominen haitata muuta elämää
- pitäisikö pienille lapsille tehdä rajoitus siitä kuinka paljon he saavat katsoa
- miksi ne tietyt ohjelmat on pakko katsoa viikottain
jne jne.

Pelkkiä galluppeja ei ole kovin kiva lukea joten keskustelkaahan aiheesta. Sitähän varten täällä ollaan :)

-Appletus

poro

 • Ankeuttaja
Television katsomisesta
« Vastaus #12 : Tammikuu 29, 2004, 21:02:31 »
Omasta mielstäni en katso liikaa televisiota. Ennen ehkä katsoin, mutta se on mennyttä ja siihen ei voi enää vaikuttaa...
Olen sitä mieltä, että kyllä, liika television katseleminen voi haitata muuta elämää. Esimerkiksi läksyt voivat jäädä tekemättä, mikä on minusta melko huono juttu. En tarkoita sillä, että kaikkien pitäisi olla hikipinkoja, vaan että koulu kannattaa hoitaa hyvin, ettei vanhempana harmita (tunnen tuollaisia tapauksia)...
Viikottaiset "pakko ohjelmat" on siksi pakkokatsoa, koska niihin on jäänyt koukkuun ja ne tuottavat hyvän olon. Esim. Frendejä katsellessa saa nauraa ja myös surra. (tietysti riippuu jaksosta)

Lacinia

 • Ankeuttaja
Television katsomisesta
« Vastaus #13 : Tammikuu 30, 2004, 20:51:27 »
Katson hyvin harvoin. Silloin, jos joku on aukaissut tv:n valmiiksi (niin, se on niin äärettömän rasittavaa painaa yhtä nappulaa ^__^) niin saatan jotain katsoa, jos ei ole muuta tekemistä. Olin minä salkkareissakin koukussa, mutta pääsin irti kun kaikki hyvät näyttelijät häipyivät ja taso laski huimasti. Siskoni on noitaa katsoin joskus, mutta en enää. Varmaan ainoa sarja, jota katson nykyisin säännöllisesti, on South Park. Kyllähän minä yritän katsella sitä outoa kapistusta, mutta kun ei onnistu irtautua tästä tietokoneesta. Televisio hyvä kapistus, kunhan sitä ei katso liikaa. Ja salatut elämät on kiero saippuasarja, johon jää koukkuun jos erehtyy katsomaan useamman kuin yhden jakson peräkkäin.

Poissa Sinzirn

 • Sammakko
 • Reservi
 • *
Television katsomisesta
« Vastaus #14 : Tammikuu 30, 2004, 21:58:34 »
Minä katson aika harvoin telkkaria. Yleensä sen korvaa lukeminen tai netti. Tosin nyt (noin viikon ajan) tulee katsottua aika paljon,kun pitää tehdä yhtä koulujuttua. Katson siis kolmet uutiset.. Huhhuh. Toivottavasti sivistystaso nousisi (hehe..)..

Mitään varsinaista sarjaa en katso, paitsi jos sieltä tulee jotain katsottavaa ja jos joku on avannut telkkarin valmiiksi (niin, se napin painaminen on tosiaan äärettömän hankalaa...).

Ja tietenkin, jos sieltä tulee joku hyvä leffa. Yleensä niitä ei ikävä kyllä tule. Mutta kyllä joskus telkkaria tulee sentään katottua.
"Kill your darling."
Oletko ikinä ollut vaeltamassa?

Fleur

 • Ankeuttaja
Television katsomisesta
« Vastaus #15 : Tammikuu 31, 2004, 22:08:16 »
Minulla on paha tapa ottaa kymmenittäin leffoja nauhalle. Sitten kyllä-minä-sen-joskus-toistekin-ehdin-katsoa-periaatteen mukaan kasetteja lojuu joka paikassa ja kun haluaisin katsoa sen puoli vuotta sitten tulleen pätkän, sitä ei löydy mistään.

Tv-sarjoista nauhoittamisen arvoisia ovat Siskoni on Noita, CSI (silloin kun se tulee), Mullan Alla (-II-), Will & Grace (-II-) ja Teho-osasto (-II-).
Tuosta voittekin päätellä, että tällä hetkellä tulee erittäin vähän sellaisia ohjelmia joita katson; Siskoni on Noidan lisäksi Ilman Johtolankaa, Kova Laki silloin kun muistan (eli en koskaan) ja Yleltä lauantaisin puoli kahdeksalta tuleva brittisarja (mm. Hercule Poirot).

Yksi juttu muuten. Yli 15-vuotiaat ehkä muistavat vuosia sitten tulleen Tintti- tv-sarjan.
Lapsellista ehkä, mutta olin innoissani kun näin lehdestä pari viikkoa sitten, että Tintti alkaa uusintana.
Mutta kas kummaa -suomeksi päällepuhuttuna. Sen lisäksi että niin nopeasti puhutun ranskan duppaus on vaikeaa, Tintti kuulostaa Kimi Räikkösen ja Nylon Beatin sekoitukselta, ja "nauru" on sellainen epämääräinen ääni jota kokematon pikkulapsi saattaisi yrittää koulun näytelmässä.
Yllättävää kyllä, samalta kanavalta eli maikkarilta tulee paljon paremmin päällepuhuttu Aladdin; vilkaisin sitä viikko sitten ja totesin että vitseissä on järkeä, nauru ei ole niin teennäistä kuin pelkäsin ja alkulaulukin jää soimaan päähän.

Off-topic; Koska Erlkönig on maininnut katsovansa Everwoodia, erehdyin vilkaisemaan viime jakson (to.29.1) loppupuolta. Irvingin Oman Elämänsä Sankari-kirjan tyyliin käyty keskustelu abortista vielä meni (Everwoodin lääkäreillä se oli aika laimea), mutta übersiirappinen perheidylliloppukohtaus oli liikaa.

Ponzo

 • Ankeuttaja
Television katsomisesta
« Vastaus #16 : Helmikuu 01, 2004, 16:37:21 »
Minä en katso tv:tä syystä, että minulla ei ole kämpässäni televiota. En tarvitse yksin kertaisesti sitä. Telkkarista ei tule mitään katsomisen arvoista. Ennen tuli paljon parempia ohjelmia. Tv-lupamaksukin on niin iso ettei sitä kehtaa maksaa, jos katsoo vain muutaman tunnin viikossa televisiota. Ainoastaan silloin, kun olen porukoitten luona viikonloppuisin katson telkkaria, vaikkakin hyvin vähän. Keskimääräinen television katsominen on varmaan noin ½ tuntia viikossa, jos sitäkään. Ainut ohjelma mikä on pakko katsoa on Uutisvuoto ja jos on joku keskustelu ohjelma, jostain kiinnostavasta asiasta.

Lils

 • Ankeuttaja
Television katsomisesta
« Vastaus #17 : Helmikuu 01, 2004, 18:06:23 »
En katso nykyään kovinkaan paljon televisiota. Jonkin verran kuitenkin tulee katsottua.

Tiistaista perjantaihin katson yleensä Nelosen saippuan Päivien viemää. Maanantaisin en sitä tanssitunnin vuoksi ehdi katsomaan... Jokapäiväisen Big Brotherin katson myöskin.

Maanantaisin tulee myös Music TV:ltä Dismissed, jonka joskus saatan katsoa. Myös Big Brother on pakollinen illalla.

Tiistaisin tulee Frendit ja Big Brother, tosin valitettavasti samaan aikaan. Ennen oli kivaa, kun tuli Frendit ja Rimakauhua ja rakkautta peräkkäin. ^^

Keskiviikkoisin ei taida tulla muuta kuin se Big Brother.. Joskus katson keskiviikkona Dismissed-uusinnan.

Torstaisin on se ihanista ihanin Everwood! Torstain kohokohta totta vie. Ja South Park tulee myös myöhäisillasta.

Perjantaisin ei ihmeempiä tule. No se Big Brother tietty ja Päivien viemää. Idolsit tuli tietty ennen.

Viikonloppuisin ei paljon muuta ole kuin Big Broherit ja Gilmoren tytöt. Niin ja sunnuntai-iltapäivän jääkiekkomatsit, joita joskus katson.

En tiedä, pärjäisinkö ilman tv:tä viikonkaan... On ihanaa löhöillä ruudun edessä ja syödä jotain hyvää samalla kun katsoo lempisarjaansa. ^^

Aino

 • Ankeuttaja
Television katsomisesta
« Vastaus #18 : Helmikuu 01, 2004, 18:47:05 »
Njaa. Ennen sitä tuli katsottua enemmän, mutta harjoituksien, pitkien päivien ja netin takia nykyään vähemmän. Maanantaisin en kerkiä mitään katsomaan tai sitten puolet Salkkareista. Tiistaisin tulee Saint- Tropezia tai Päivien viemää seurattua ja sitten illalla ehkä Frendejä. Keskiviikkoisin joitain iltapäiväsarjoja, ja ehkä Salkkareita. Illalla kotimaisia sarjoja, jos nyt tasokasta löytyy. Elokuvaa ehkä katselen. Torstaisin sama rytmi, kuin keskiviikkona. Perjantaina illalla jokin elokuva, lauantaina samoin, sekä sunnuntaina.

Salkkareihin olen niin kyllästynyt ja harmittelen Passionssin loppumista. Kaipa se Päivien viemää sitten korvaa sen.

Ptolemaios

 • Ankeuttaja
Television katsomisesta
« Vastaus #19 : Helmikuu 08, 2004, 01:42:35 »
Äy. Itse katson oikeastaan äärimmäisen vähän telkkaria. Erittäin tiiviisti seuraan ainoastaan Selviytyjiä ja Idolssia (silloin kun näkyy) ja nyt tätä Suomen Robinssonia. Joskus harvemmin tulee katsottua Frendejä ja sellaisia. En katso edes elokuvia yleensä telkkarista, joka on aika tyhmää, koska saatan sitten kuitenkin vuokrata joskus sellaisia, jotka ovat tulleet paria kuukautta aiemmin telkkarista. Eí vain tule luetuksi mitään ohjelmasivuja lehdistä, enkä sitten tiedä mitään, vaikka joku hyvä elokuva telkkarista tulisikin.

Joskus tuntuu oudolta, kun joidenkin ihmisten mieluisin puheenaihe on tv..ja tv..ja tv. Kyseiset henkilöt osaavat viikon tv-ohjelmien järjestyksen ulkoa, osaavat luetella ainakin kaksi henkilöä jokaisesta sarjasta ja keskustelevat sarjan henkilöistä niinkuin omasta elämästään.
Turhaa, sanon minä. Mutta tietenkin toisaalta tavattoman viihdyttävää...

Annúnqúerewen

 • Ankeuttaja
Television katsomisesta
« Vastaus #20 : Helmikuu 09, 2004, 15:57:48 »
Ensinnäkin: tämä on hänen kuninkaallisen korkeutensa SADAS viesti! *taputapu*

 Noniin. Joskus en vain jaksa nousta töllön edestä, kanavapujottelu on lumoava harrastus. Mutta jos nyt mietitään, mitä on pakko nähdä, niin... No Frendit, tottakai, niin hilpeää meininkiä ei oikein töllöstä enää löydy...Siskoni on noita on kuitenkin ykkönen, love this, mielettömän hilpeä ja suloinen ja romanttinen ja mielenkiintoinen...Subin leffaohjelmat tyyliin Kamera käy, tahdon nähdä uudet trailerin ja pysyä kärryillä Hollywood-meiningistä... Gilmoret oli, mutta nyt jäivät mokomat tauolle...24, tämä todistaa, että koukuttuminen kannattaa, Kiefer on loisto setä näyttelemään... Sabrina, vaikka uudet jaksot ovat aika huonoja, ei sitä alkuaikojen leppoisuutta... Siinähän se. Lisäksi kaikenlaiset realityt, kuten Amazing Race, niihin on helppo jäädä koukkuun... (tunnustus: Huippumallit haussa... *wirn*)

 Plus tottakai leffat. Olen katsonut viime aikoina aika paljon leffoja, juuri eilen, esimerkiksi, Päättömän Ratsumiehen. Kauhusta en välitä, mutta otsikko "Kauhufantasia" plus Johnny Depp saa tämän tytön katsomaan melkein mitä tahansa... :)

 Päivässä keskimäärin kaksi tuntia, plus MTV-tuokiot... *hymähdys*

Tuonen lintu

 • Ankeuttaja
Television katsomisesta
« Vastaus #21 : Huhtikuu 02, 2004, 09:33:35 »
Köh, suunnittelen oikeastaan oman päiväjärjestykseni tv-ohjelmien mukaan, maanantaina on tietenkin se Käenpesä. Sitä ei voi jättää ikinä katsomatta..
Tiistaina pitää istua tuon mustan laatikon edessä jo 19.30 asti aina 23 asti. Sinkkuelämääkin pitää katsoa, jaksoakaan ei voi jättää väliin. Keskiviikkona on ongelma, kolmoselta tulisi C.S.I ja kakkoselta peräkamaripojat... Tähän mennessä C.S.I on voittanut. :) Torstaina on teho-osasto, joka on muuttunut niin ihme sähläykseksi, että sitä ei enää pysty katsomaan. Perjantaina on Heikoin lenkki ja muut mukavat. Lauantaina tulee Scoopy doo. ;) Ihana elokuva. Ja Selviytyjät. Sunnuntaina ei ole mitään muuta kuin Simpsonit. Ah.

Essu

 • Ankeuttaja
Television katsomisesta
« Vastaus #22 : Huhtikuu 11, 2004, 13:46:27 »
Olen vähentänyt todella paljon television katselua. Kun ajattelee, että ennen katsoin niin paljon, että siitä oli haittaa kiireiselle elämälleni. Mutta näin:

Maanantai: Siskoni on noita, Käenpesä

Tiistai: Frendit

Keskiviikko: nothing

Torstai: Paratiisihotelli, Krisse

Perjantai: Leffa(yleensä)

Ja sitten lauantai ja sunnuntai kuluu leffoja ja joitain sarjoja katsellesa. en tähän laskenut mukaan Subin ohjelmia. Joka päivä katson myös yleensä 20.30-uutiset. Mutta muuten en pahemmin vietä aikaa telkan ääressä.

Tästä johtuu tietenkin se, että lopetin tyhjänpäiväisten sarjojen(..Kuten Salkkarit) katselemisen.

Lapset tietenkin viettävät mielestäni liian kauan television edessä aikaa. Pikkupojatkinkatselevat sitä Smackdownia mikä on niin syvältä että!
Vanhempien ei edes saisi antaa lasten katsella niin pölvästiä ohjelmaa.

Myös lätkää seuraan. Hyi minua. Minähän olen nainen.
Niin että näin. Hei hei.

Poissa Sun Lee

 • Ronnieponnie
 • Vuotislainen
  • Tarinamaa
Television katsomisesta
« Vastaus #23 : Huhtikuu 14, 2004, 19:51:30 »
Minä vietän aikaani vähemmän telkun ääressä nyt kuin aikaisemmin. Joskus kun olin nuorempi, katselin vaikka mitä ohjelmia, mutta sitten ne alkoivat kyllästyttää ja olen jo monet sarjat jättänyt kesken, kun en viitsinyt kaikkea vapaa-aikaani istua telkun ääressä. Nyt kulutan sen mieluummin kavereiden kanssa tai tietokoneen äärellä ^^

Kuitenkin on pakko katsoa joitakin tiettyjä sarjoja, kuten Charmed, Everwood ja Frendit. Niitä ei vain voi jättää väliin. Elokuviakin katselen, varsinkin viikonloppuiltaisin. Lukeminenkin on paljon hauskempaa kuin telkun tuijottelu.

Joskus tulee seurattua myös kaikenlaisia pelejä, mitä telkusta nyt ikinä tuleekin. Valiojoukkoja katselen aina silloin tällöin ja Popstarsiakin katselin aika usein.

Friidu

 • Ankeuttaja
Television katsomisesta
« Vastaus #24 : Marraskuu 27, 2004, 11:12:37 »
Olin ennen ja olen varmaan vieläkin tv:n orja...^_^ Katson tv:tä noin ainakin 2 tuntia päivässä, riippuu vähän mitä tv:stä tulee. Nyt kun kaikki lempisarjani (Frendit ja Sinkkuelämää) loppuvat, niin uskon jättäväni tv:n katselemisen vähemmälle. Siinä on vain se ongelma, kun tv:n orjuus vähenee, niin nettiriippuvaisuus nousee....^_^

Alexiel

 • Ankeuttaja
Television katsomisesta
« Vastaus #25 : Marraskuu 27, 2004, 20:39:51 »
katson televisiota päivästä riippuen noin 1-4h/vrk. En suunnittele aikataulujani televisio ohjelmien mukaan, mutta yritän olla missaamatta Buffyn(su), Frendit(uudet jaksot joita ei enää tule)(ti), Alias(to), Prisma-dokumentit(ti), Samurai Jack(ma) ja Sinkkuelämää(ti)ja tietenkin satunnaiset hyvät leffat. Minusta teeveen töllöttämisessä ei ole mitään vikaa jos on muutakin elämää- ei sitä aina jaksa lukea, ulkoilla,taiteilla tai jutella- välillä pitää ripustaa aivot naulakkoon. Sitä paitsi katsoessani televisiota teen yleensä jotain muuta samalla esim. piirrän, maalaan, kudon ja kun vielä olin koulussa niin tein läksyjä(niin ei kuulema olisi saanut tehdä, mutta ei se vaikuttanut menestykseeni-tai no oishan se 9.5 voinut olla 10.00:kin).

carolina

 • Ankeuttaja
Television katsomisesta
« Vastaus #26 : Marraskuu 27, 2004, 23:51:14 »
Katson omasta mielestäni vähän televisiota. Tuntimäärä vaihtelee, joillekin päiville on kasautunut monta tuntia katsottavaa, joinakin päivinä ei tule istuttua tuntiakaan. Tällä hetkellä tulee teeveetä katsottua todella vähän, kun sellaiset "pakko katsoa"-sarjat ovat loppuneet/jääneet tauolle.
 
Maanantaisin katson Kumman kaan (ja Pelinaiset silloin kun tuli). Tiistai oli vielä viikko sitten päivä, jolloin vietin 2 tuntia putkeen tv:n edessä, mutta Frendien ja Stallareiden loputtua jäljelle jäi vain Sopranos. Lauantaina katson Uutisvuodon ja muina päivinä ehkä jotakin satunnaisesti. Joskus läksyjä tehdessäni saatan katsoa musiikkiteeveitä ym.

Chizue

 • Ankeuttaja
Television katsomisesta
« Vastaus #27 : Marraskuu 29, 2004, 17:58:26 »
En katso telkkaria hirveän usein. Joskus saatan rojahtaa telkkarin eteen katsomaan, mitä sieltä tulee ja saatan jäädä sitten katsomaan, jos tulee jotain kiinostavaa ohjelmaa, mutta en hirveän usein jää.  Useimmiten katson, jos vain muistan niin C.S.I:n, Frendit, Pulttiboisin ja Smallvillen.  Ja sitten katson myös jotain hyviä leffoja ja dokumenttejakin joskus.

Poissa Ruiskaunokki

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Television katsomisesta
« Vastaus #28 : Joulukuu 17, 2004, 14:26:58 »
Minun television katseluni on vähentynyt tässä parin viime vuoden aikana. Yksi syy on se, ettei sieltä tule hirviästi mielenkiintoisia ohjelmia. Tosi TV -tyylisiä on liikaa, samoin jotain tylsiä sarjoja, jotka vain jatkuu vuodesta toiseen (Salkkarit, Kaunarit...) En vain voi ymmärtää, kuinka toiset pystyvät kuluttamaan television katseluun päivittäin useita tunteja.

Enää en oikeastaan seuraa mitään sarjaa (tosin nyt aloitin Angels In American katselun). Joitakin sarjoja sitten pitäisi tuijottaa joka arkipäivä telkusta, että pysyy kärryillä. Lauantai-iltaisin tulee brittiläisiä poliisisarjoja. Niitä katselen joskus, yleensä Midsomerin murhia tai Yorkshiren etsiviä (ei tosin tule nyt). Leffoja katson enemmän tai vähemmän, riippuen siitä, mitä tulee. Joskus katselen joitakin dokumentteja, joko 4D:tä tai sunnuntain historiadokkareita. Päivittäin katson televisiota keskimäärin varmaankin reilun puoli tuntia. Toisinaan sitä vain istahtaa sohvalle, kun ei keksi mitään tekemistä ja tuijottaa Salkkareita.

Phoebe

 • Ankeuttaja
Vs: Television katsomisesta
« Vastaus #29 : Heinäkuu 01, 2007, 00:41:34 »
Tällä hetkellä katson tv:tä tunnin viikossa, ohjelma on Selviytyjät. :)
Ostan suosikkisarjojeni tuotantokaudet dvd-bokseille, niin en tv:stä seuraa sarjaa.
Lostin ja Täydellisten naisten kolmansia tuotantokausia katson telkasta siihen asti, kunnes boksit ilmestyvät kauppoihin.
Seuraan televisiosta myös Amazing Racea ja Idolsia silloin kun ne tulevat.
Joskus kyllä jos on erittäin tylsää, saatan vaan alkaa katsomaan jotain ohjelmaa.

Slysann

 • Ankeuttaja
Vs: Television katsomisesta
« Vastaus #30 : Heinäkuu 01, 2007, 12:18:47 »
Jjep.
Katson joka päivä ainakin muutaman minuutin, mutta määrä sitten vaihteleekin tietty päivästä. Kuitenkin, joka viikonloppu (yleensä) katson jonkun elokuvan, tai ehkä kaksi. Tällä hetkellä olen katsomassa TSH-trilogiaa, kun juuri sain ne DVD:t. :> Keskiviikkona katsoin sen ensimmäisen ja eilen toisen. Voi olla että jo tänään katson viimeisen, en tiedä.

Kesällä ei ole mitään tv-sarjaa mitä katselisin aktiivisesti. Lost on sellainen, jota taas odottelen kesä loputtua. :) Joten siihen menee sitten ainakin tunti viikossa.

Poissa kirja

 • Error 404: User not found
 • Vuotislainen
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Television katsomisesta
« Vastaus #31 : Heinäkuu 01, 2007, 14:28:07 »
Minä katson yleensä noin tunnin päivässä, paitsi viikonloppuna, jolloi tulee ihanasti urheilua ;) Eli katson paljon urheilua, koska siinä kilpaillaan. Alkuviikostahan ei paljoa urheilua tule, joten pääpanoitteisesti katson televisiota viikonloppuisin. Formula 1 on pakko nähdä, paljon suomalaisia ^^ Road Racing myös, jännittäviä kilpailuja :) Talvella mäkihyppy, yhdistetty, hiihdot ja alppihiihto kutsuvat :) Eli katson paljon urheilua, en muuta ^^
~kirja
Jos lisäät tietoosi tilastoja, ihmiset uskovat sinua paremmin. Jo 96 %:ssa tapauksista!

Poissa Herbert

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
Vs: Television katsomisesta
« Vastaus #32 : Heinäkuu 20, 2007, 21:27:47 »
Katson teeveetä joka päivä. Yleensä noin 30min-2tuntia päivässä riippuen siitä että mitä päivän ohjelmatarjonta tarjoaa. Joskus saattaa olla niin etten seuraa teeveetä ollenkaan. Seurailen joka arkiaamu Summeria  ja jos en satu näkemään sitä aamulla niin katson sen sitten iltapäivällä uusintana. Yleensä iltapäivisin ei tule juuri mitään ohjelmaa mitä katsoisin joten silloin teen jotain muuta (esim. olen ulkona, luen kirjaa tai olen tietokoneella.). Illalla tulee paljon ohjelmia mitä katson (esim.Teho-osasto, kelmien kerho, CSI New York, ja Criminal Minds). Ja tietenkin katson uutisia illemmalla Mtv:kolmelta. Lempi kanavani on Mtv3 kuten ehkä äskeisestä luettelosta voi päätellä.
Viikonloppuisin ei tule juuri mitään ohjelmaa mitä katsoisin, paitsi formulat jotka tulevat silloiin tällöin. Olen itse sitä mieltä että teeveetä ei kannata katsoa liian pitkään, sillä silmiin tosiaankiin rupeaa sattumaan (ainakin minulla).
Mutta se televisiosta :)

Herbert
Et saa koskaan tietää...
"Are you sure?"
"Dont worry. There is no sugar"

Poissa Lady Asensio

 • Nilkanvilauttaja niinikään
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • DH luettu 9.12, KV 11.3
 • Pottermore: HeartWitch62
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Television katsomisesta
« Vastaus #33 : Heinäkuu 24, 2007, 23:46:11 »
Nuorempana katselin tv:tä useita tunteja ja taisin olla hieman riippuvainen. Nykyään seuraan aika vähän, pisimmillään elokuvan verran. Joinain päivinä en katso lainkaan. Simpsonit on pakko katsoa joka kerta, samoin tositv-sarjat (Diili, Selviytyjät, Big brother,Idols). On paljon järkevämpääkin tekemistä kuin television katselu: musiikin kuuntelu, lukeminen, ulkoilu.

Joskus seurasin Kauniita ja rohkeita, nyt en ole katsonut kahteen vuoteen enkä ole kaivannut. Sarja oli kamalan pinnallinen ja juoni muuttui naurettavaksi ("Tein lapsen tyttäreni miehelle" yms.) Kerta kaikkiaan ärsyttävä sarja. En muutenkaan seuraile mitään saippuaoopperoita.
Mun blogi: http://www.pointblog.fi/?go=milluska    (HUOM! OSOITE HIEMAN MUUTTUNUT)
Vuoden 2008 kotitonttu  tässä, terve!

Poissa Audra Dancer

 • Sir Emilia Sarkington
 • Vuotislainen
 • Gaze the Haze
  • Livejournal
  • Vainajala.org
 • Pottermore: HazelNight52
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Television katsomisesta
« Vastaus #34 : Heinäkuu 25, 2007, 08:09:23 »
Minä olin koukussa televisioon jokin aika sitten. Katsoin sitä todella paljon. Nykyään en katso enää niin paljon telkkaria, koska se ei toiminut varmaan kuukauteen. En ole enää koukussa kuin muutamaan sarjaan. Nämä sarjat ovat Simpsonit ja Lost. Muita sarjoja en enää juurikaan katso. Katson tosin elokuvia, jos vaikuttavat vähänkään katsottavilta.

Minä olin koukussa telkkariin, mutta en enää. Television katsomiseni on vähentynyt tänäkesänä murto-osaan edellisistä kesistä. Osaksi se on myös Vuotiksen ansiota, koska olen viettänyt aikaani Vuotiksessa, enkä television ääressä. Mutta täällä on paljon mukavampaa. <3

~Moondancer (Kadoksissa oleva Simpsons-fani)

Keira Woodbag

 • Ankeuttaja
Vs: Television katsomisesta
« Vastaus #35 : Elokuu 05, 2007, 20:51:05 »
Olen tällä hetkellä aika koukussa telkkariin. Pääsin siitä joskus pois, mutta koukutuin siihen taas. Tässä sarjoja joita seuraan aina kun ne tulevat:

Täydelliset naiset
Surface
Lost
Heroes
Dexter
Simpsonit
Siskoni on noita (uudet jaksot)
Huippumalli haussa
Dragonball Z
Bad Girls
Muodin huipulle (vuorottelen bad girlsin ja tämän välillä)
Greyn Anatomia
Teho- osasto
Supernatural
Yleensä katson elokuvat
Kyle XY


Aikani kuluu kutakuinkin television ja tietokoneen ääressä. Tietokoneelta katson sitten joitakin sarjoja, joita ei suomessa vielä ole. Onneksi syksyllä alkavat opiskelut vievät suurimman osan ajastani, niin pääsee ehkä koukutuksesta poies. Toivon todella sitä, sillä ei telkkariohjelmat ole elämää. Ne ovat vain surkea yritys siitä.
« Viimeksi muokattu: Elokuu 06, 2007, 14:03:25 kirjoittanut Keira Woodbag »

Poissa Rainmaker

 • Rukka-Peikko Takkutukka
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Television katsomisesta
« Vastaus #36 : Elokuu 06, 2007, 00:11:51 »
Minä en katso mitenkään hirveän paljon televisiota, tosin tapaan kyllä valittaa siitä, miten huonoja sarjoja sieltä tulee, ja kuinka kaikki hyvät ja kiinnostavat sarjat tulevat joko päällekäin (esimerkiksi Lost ja House) tai niin myöhään, ettei niitä jaksa katsoa. Pääosin töllö suoltaa silkkaa skeidaa, ainakin jos minulta kysytään. Erityisesti MTV3, Nelonen ja SubTV ovat täynnä sarjoja, joita katsoessa tuntee sääliä tekijöitä kohtaan. Nykyään tuntuu, että televisio on aivan täynnä pelkkiä typeriä valmiiksi naurettuja saippuasarjoja tai sellaisia ohjelmia, joissa yhteen hääjuhlaan tai suudelmaan kuuluu vähintään viisi "intensiivistä" jaksoa. Minua ärsyttävät suunnattomasti mukahauskat telenovelat (Ruma Betty on varmaan ainoa poikkeus, tosin sitäkään en ole katsonut kuin pari jaksoa). Kaikenlaiset televisiochatit ja -pelit saisi minun puolestani lopettaa vaikka heti. (No juu, täytyy myöntää; joskus muutama vuosi sitten tykkäsin hirveästi yhdestä yöchatista, mutta se oli oikeasti kiinnostava. Harmi, etten muista enää sen nimeä.)

Kyllä televisiossa katsomisen arvoisiakin juttuja on. Esimerkiksi puolisentoista viikkoa sitten joltain Ylen kanavalta tuli dokumentti eräästä miehestä, joka työskenteli kai seppänä (en ehtinyt katsoa ohjelmaa kokonaan), ja toinen ohjelma (sekin taisi olla Ylen tavaraa) kullankaivuusta Lemmenjoella. Lisäksi uutiset ovat suhteellisen kiinnostavia. Olen myös seurannut Lostia ja Supernaturalia (ja Roswellia silloin aikanaan, kun se tuli televisiosta), ja tässä yksi päivä ostin Housen ensimmäisen tuotantokauden. Lisäksi syksyllä alkava Heroes vaikuttaa ihan kiinnostavalta.

Millainen siis olisi minun unelmakanavani? Tasapainoisessa järjestyksessä kiinnostavia sarjoja, elokuvia, dokumentteja eri aiheista, välillä uutisia ja ehkä pari mainosta ja musiikkivideota väliin. Mahdollisesti myös pieniä ohjelmia elokuvista, kirjoista ja musiikista. Sellaisesta minä pitäisin hirveästi.
Yhä, marras-iltana, kuljemme kahden. | "I AM VAMPIRE. HEAR ME TWINKLE." | Destination anywhere | There's a meaning to all that fades.

Poissa Jessie

 • Sanomaton
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Television katsomisesta
« Vastaus #37 : Elokuu 06, 2007, 22:22:06 »
Katson paljon televisiota, ellen ole netissä, katson telkkaria- ja joskus molempia samaan aikaan. Minulla on tosi paljon sarjoja joita tykkään katsella, joten siksi yleensä katselen televisiota noin. 3-4 tuntia päivässä.  Kesäisin tulee tietysti katsottua vähemmän telkkaria, koska harvoja sarjoja tulee kesäisin. Koulujen alettua, alkaa useimmat sarjat ja sitten telkkaria tulee katsottua paljon.

Arkisin tulee monia sarjoja 5 päivänä viikossa, kuten Päivien Viemää, Kauniit ja rohkeat sekä Salkkarit. Ne tulee aina katsottua, joten niihinkin menee jo kaksi tuntia päivittäin. Sitten eri arkipäivisin tulee muita ohjelmia, kuten 24, joka tuli yleensä tiistaisin. Täydelliset naiset, se taisi tulla maanantaisin, Lost- torstaisin, Pako tuli tiistaisin. Ne olivat niitä tärkeitä sarjoja mitkä piti katsoa joka kerta. Mutta esimerkiksi Tartu Mikkiin- ohjelmaa tuli usein perjantaisin katsottua, sekä silloin tällöin Ilman johtolankaa ja Todistettavasti Syyllinen ohjelmia tulee myös aina välillä katsottua.

Viikonloppuisin tuleekin sitten vähemmän ohjelmia. Vloput on sellaisia etten hirveästi telkkaria katso, verrattuna arkipäiviin. Selviytyjät tuli aina lauantaisin, ja sunnuntaisin tulee katsottua Formulat. Sunnuntai iltaisin tuli myös usein Kaunotar ja nörtti sekä niitä tanssikilpailuja, mitä katselin kyllä enemmänkin vain osittain.

Olen siis aikamoinen telkkarin orja, mutta toisaalta ei se minua ole tähän mennessä haitannut. Pidän usein telkkaria päällä, vaikkei sieltä tulisi mitään katsottavaakaan. Pappani vihaa tätä tapaa. Surffailen kanavia ja saatan jumittua katsomaan, jotain yhden tekevää ohjelmaa.
♥ Pottereita vuodesta 1999 ♥
“Dumbledore's man through and through, aren't you Potter?"
"Yeah I am," said Harry. "Glad we straightened that out.”

Poissa Huhutar

 • Reservi
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Henkilö, jota ei tunnista ilman teekupposta
  • Livejournal
 • Pottermore: dustpatronus46
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Television katsomisesta
« Vastaus #38 : Elokuu 29, 2007, 08:27:30 »
Minun "telekkarin" katsomiseni on ollut todella vähäistä. Vuosi sitten, kun en vielä ollut varmistunut konservatoriolle pääsystä niin koulun jälkeen vain istuin sohvalla ja olin koukussa mm. Päivien viemään, hieman tylsää kun oli. Tuli katsottua vaikka mitä ihme ohjelmia, mutta kun paikka konsalla varmistui niin eipä enää hirveästi ole aikaa katsoa telkkaria.

Viime aikoina kumminkin olen jäänyt koukkuun salattuihin elämiin. Nyt siskoni joutuukin nauhoittelemaan ne minulle. Eli jos katson viikossa viisi salkkari-jaksoa yhteensä siitä tulee 2,5 tuntia viikossa. Joskus jos ehtii ja tulee joku kiva elokuva tai dokumentti niin tulee katsottua. Olisin koukussa myös Täydellisiin naisiin, mutta ne tulevat maanantaisin ja olen silloin orkesterissa niin saan siinäkin tyytyä dvd-bokseihin.

Ennen kun meille tuli kotiin tietokone, vietin aikani aina tv:n ääressä ollessani sairas. Aina tuli katsottua jotain tyyliin ostostv:tä ja kaikkea turhaa sieltä. Onneksi parempaa ajanvietettä tuli sitten. :>

Joskus sunnuntaipäivinä minullakin tulee tehtyä tätä tyypillistä "surffailua" eri kanavoiden välillä. Harvoin sieltä löytyy mitään mielenkiintoista, vain jotain chattia ja pelejä.

Eli voin iloisesti myöntää, etten ole kovinkaan tv:n orja. :>

Poissa Vilena

 • Hirnyrkki
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Television katsomisesta
« Vastaus #39 : Elokuu 29, 2007, 19:44:12 »
Itse seuraan tällä hetkellä kahta sarjaa säännöllisesti televisiosta, ja ne sarjat ovat Surface ja Greyn anatomia. Lisäksi katselen erinäisiä sarjoja tietokoneelta, mutta sitä ei lasketa television katselemiseksi tietystikään. Lisäksi saatan jumittua telkkarin ääreen, jos sieltä tulee jokin mielenkiintoinen dokumentti. Oikeastaan on melkein sama, mistä aiheesta dokkari kertoo, se kiinnostaa minua kuitenkin. Ainoastaan joitain eläindokkareita en jaksa katsoa. Kaikki historiaan liittyvät sen sijaan kiinnostavat hyvin paljon sekä tieteisdokumentit. Uutisetkin tulee aika usein katsottua, ei kuitenkaan joka päivä. Minulla ei kauheasti ole aikaa katsoa telkkaria, tai oikeastaan on, mutta kulutan sen mieluummin vaikkapa lukemalla, juoksemalla tai koneella.  Nyt kesällä tuli Conan O´Brienia katsottua jonkin verran, kun muita sarjoja ei juurikaan tule. Meillä kotona kaikki muut ovat huomattavasti addiktoituneempia televisioon ja he katsovat milloin mitäkin csitä tai Todistettavasti syyllistä, Teho-osastoa jnejne. Oikeastaan mitä vaan, mikä tulee sopivasti yhdeksän aikaan illalla. Silloin minulla on oiva mahdollisuus saada esim tietokone tunniksi itselleni! Joskus katson myös joitain boksille tallennettuja elokuvia tai ohjelmia, Simpsoneita sieltä löytyy aina, koska pikkuveljeni on vannoutunut fani. Niitä tuleekin usein viikonloppuna katseltua, kun televisiosta tulee vain jotain Voittopottia eikä aina ole parempaakaan tekemistä. Simpsonit on sitä paitsi hyvä ohjelma! Vaikka ai niin, nyt olen parin viikon ajan sattunut katsomaan Unelmien poikamies Pariisissa, ja ens viikollakin se pitää kyllä nähä kun se viimein ratkeaa! Kenet se jäbä ottaa, Sarahin ja Moanan...? Mutta muut sellaiset hömppäohjelmat kuten Salkkarit, Päivien viemää tai vaikkapa Tuhkimotarina saavat ihoni kananlihalle ja tekee mieli motata jotain. Ei niitä kestä katsoa, kun kukaan ei koskaan osaa päättää mitään asiaa oikein! Todella tuskallista katsottavaa. Vaikka en siis periaatteessa seuraakaan muuta kuin Surfacea ja Greyn anatomiaa, tulee telkkaria sen verran seurattua, että pysyy mukana ohjelmatarjonnassa. Yleensä ne katselukerrat ovat siis hyvin hajanaisia, joitain sarjoja saattaa sattumalta jäädä seuraamaan useammankin jakson ajaksi. Mutta ohjelmien on tultava sopivaan aikaan, muuten en muista katsoa niitä.
Humor me.

enskatar

 • Ankeuttaja
Vs: Television katsomisesta
« Vastaus #40 : Syyskuu 17, 2007, 20:31:17 »
Minä en katso enää ollenkaan telkkaria. Telkkari kyllä löytyy, ja digiboksi, mutta ei innosta. Etenkin kun digiboksin kanssa on niin vaikeata (tai sitten tässä taloyhtiössä on jotain hämärää, ilmoitustaululla lukee että kaapeliboksin tarvitsee mutta aivan selvästi tämä on antennitalous...). Tuossa vähän aikaa sitten, kun olin kipeänä, melkein alkoi tuo telkkariboikottipäätös kaduttamaan, mutta onneksi ei tullut muutettua mieltä.

Minusta telkkarista ei ole pitkään aikaan tullut mitään katsomisen arvoista. Salattuja elämiä tuli seurattua, sekä Doctor Who:ta, siinä ne tärkeimmät varmastikin. Joskus tuli myös dokumentteja seurattua, mutta harvoinpa niissäkään mitään mielenkiintoista aihetta oli.

No joo, saa nähdä, että kauanko tämä minun boikottini muka kestää. :D

Poissa gnomad

 • Hämärän
 • Vuotislainen
 • Severus & Remus by Ildi
Vs: Television katsomisesta
« Vastaus #41 : Syyskuu 24, 2007, 18:47:37 »
Katson paljon elokuvia TV-ruudulta, parhaimmillaan päivittäin, ja satunnaisesti vanhoja sarjojakin dvd:ltä, mutta TV-lähetyksiä en katso lainkaan - olen poistanut virittimen, ettei tarvitse maksaa lupia. On luullakseni yli vuosi kun olen viimeksi nähnyt TV-lähetyksen. Uutiset luen netistä
I like my heroes the same way I like my chocolate: dark, slightly bitter and with more of a bite than sweetness - fanfic writer McKay

Poissa Nimue

 • broccoli
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • I’m collapsing in stellar clouds of gas.
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Television katsomisesta
« Vastaus #42 : Syyskuu 26, 2007, 16:30:59 »
Hmm, tähän on oikeastaan aika hankala vastata, kun tuo digi-aika tuli, ja miellä ei näy telkkari, joten...
Kuitenkin voisin kerrata niitä mitä katsoin, ja katson vieläkin tosin Yle areenlta, tai silloin kun olen jollakulla kylässä <: Ennen katselin telkkaria vaihtelevasti, jos maanantaina/sunnuntaina/joskus tuli joku hyvä leffa niin katsoin sen/ne, mutta muuten katsoin vakiona telkkarista Kotikatua. Se on oikeastaan ainoa sarja jpta säännöllisesti seurailin, ja seeurailen, kun nyt se näkyy Yle areenlta <: Ne sarjat joita edes joskus katsoin: *tättärärää*

House
Kotikatu
Numerot
Huippumalli haussa

Siinä se huippu pitkä lista ^^ Kaikki vissiinkin tulivat siinä 8-10 kieppeillä, joka oli juuri hyvä :) Ja unelmakanava. Paljon elokuvia, mielenkiintoisia sarjoja, eikä paljon yhtään mitään tieteisjuttuja. En osaa selittää tarkasti, mutta kuitenkin :D Njoo, eli en katsele telkkaria ollenkaan. Ohjelmia kylläkin netistä <:
// Mutta nyt kun saatin tuo digiboksikin toimimaan, niin on sitä vähän muitakin ohjelmia tullut katseltua kuten Frendejä :D
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 09, 2008, 18:05:32 kirjoittanut Nimue »
"You being all mysterious with your - cheekbones and turning your collar up so you look cool."

Poissa Posityyhtynen

 • Nokankopauttaja
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Television katsomisesta
« Vastaus #43 : Syyskuu 26, 2007, 20:20:13 »
Katson säännöllisesti telkkarista Frendit(tai no nauhoitan, monesti saattaa olla harrastuksia silloin), Täydelliset naiset, Paon. Hmm, katsonko muita ? Sitten satunnaisesti Salkkareita ja Päikkäreitä, niistä ei tipu kärryiltä vaikka muutama jakso jäisikin katsomatta. Sitten tulee sitä ihan normaalia töllötystä, kattoo vaan jotain mitä tulee tv:stä. Yleesä kun ei noita tule pistän DVD:ltä pyöriin Frendejä, joihin olen rakastunut. Ennen katsoin aina Pottereita, mutta ne kävi liian pitkiksi aina keskellä päivää ja kun joka viikko kaikki kattoo niin alkaa tylsistymään :D
Mutta Frendeihin en ! Tykkään myös katella poliisi sarjoja, C.S.I, kakkosen lauantain saksalaissarjat, Monk jne.
Olen kaikki ruokainen ! :>
♥ When you are feeling sad, read Harry Potters and you'll be happy again, with chocolate you'll be superhappy Ü
(PS. Twilight is also good alternative)

Poissa Giladra Carrion

 • Kuolonsyöjä
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ShieldFang27063
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Television katsomisesta
« Vastaus #44 : Syyskuu 27, 2007, 11:48:58 »
Nyt lukiokiireiden yms. vähän painaessa päälle ei tule katseltua tv:tä läheskään yhtä paljoa, kuin lomilla. Tai ylipäätään vielä yläasteaikoina. Pakko katsoa -sarjoja löytyy silti edelleen, hm, tasan yksi kappale: Täydelliset naiset. Tällä hetkellä ei tule muita sarjoja, joista on ihan pakko nähdä joka jakso tai jotka tulevat mahdolliseen katseluaikaan. Salaiset kansiot ja Asema 62:en uusinnat tulevat aivan liian myöhään, jotta voisin kuvitellakaan niitä katsovani...
Joitain mielenkiintoisia dokumentteja katselen aina silloin, kun niitä sattuu tulemaan säädylliseen aikaan. Joskus nauhoitankin.
Viikonloppuisin katselen leffoja, jos tv:stä ei tule hyvää, niin laajasta kokoelmastani löytyy takuuvarmasti jotain :)

Yhdyn mielipiteeseen, että tv-sarjojen anti on todella huonontunut. Todella paljon typeriä roskasarjoja, ja vielä yleensä parhaaseen katseluaikaan... Halvalla tuotettuja tusinatuotteita piisaa...
Ja seuraavia en siis kaikkia lajittele ed. mainittuun tyyppiin, mutta en pidä (tai jopa inhoan) seuraavia sarjoja: Salatut elämät, Ruma Betty, House, Numerot, Serranon perhe sekä lähes kaikki saippuasarjat... Ehkä olen outo.
“We've all been raised on television to believe that one day we'd all be millionaires, and movie gods, and rock stars.
But we won't. And we're slowly learning that fact. And we're very, very pissed off.”

Poissa Pau

 • Hirnyrkki
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Television katsomisesta
« Vastaus #45 : Lokakuu 14, 2007, 23:07:48 »
Minulla on joskus kausia, kun katson televisiota ihan kamalasti ja vastaavasti sitten taas kausia, kun en katso sitä lähes ollenkaan. Nyt on meneillään sellainen kausi, että katson televisiota melko paljon.
Päivittäin täytyy nähdä Big Brother, se on aivan pakollinen! Olen siihen aivan koukussa, ihana ohjelma! Myös Salatut elämät katson lähes joka kerta, ja jos en satu jotain jaksoa näkemään, niin katson uusinnat viikonloppuna.
Maanantaisin katson silloin tällöin Rumaa Bettyä. Sitä en nyt kuitenkaan ole katsonut ehkä kuukauteen ja harmittaa kun en varmaan tajua siitäkään enää yhtään mitään.
Tiistaisin täytyy nähdä Pako. Odotan sitä aina ihan kamalasti, maanantaisin olen aina kamalan pettynyt, kun se ei tulekaan silloin. Myös Perhesiteitä olen katsonut, mutta viime jakso jäi välistä.
Muita sellaisia aivan pakollisia ei ole, kuitenkin kaikki deittailuohjelmat (siis ei ne chatit, vaan unelmien poikamies-tyyliset :D) ovat mieleeni. Myös Selviytyjiä ja Huumaa tulee usein katsottua. Oikeastaan vähän kaikenlainen Tosi-tv on mielestäni oikein mukavaa katsottavaa. ;>

//Tulinpas nyt muokkailemaan tätä vähän, koska itsellänikin oli näyttänyt viesti menevän vain televisio-ohjelmien luettelemiseen. Mielestäni television katsominen on oikein mukavaa puuhaa silloin, kun ei ole mitään muuta tekemistä. Joihinkin sarjoihin (ja elokuviin) on ihanaa uppoutua, silloin unohtaa kaikki muut asiat.
Tosin televisiosta tulee joskus perheen kesken riitaa, vaikka omistammekin niitä kaksi kappaletta. Riidat eivät välttämättä koske ainoastaan sitä, mitä kanavaa katsotaan, vaan joskus myös mm. sitä, että äidillä on tapana kommentoida ohjelmien tapahtumia vähän väliä. Se on oikeasti välillä todella raivostuttavaa ja siitä kyllä saadaan aina riitaa aikaiseksi (isä ja äiti vastaan minä, krhm). Tämän takia katson televisiota mieluiten yksin, silloin kukaan muu ei ole siinä säheltämässä kaukosäätimen kanssa tai mitään muutakaan ärsyttävää. Toisaalta joitain tositv-ohjelmia on ihan kivaa katsoa vanhempien kanssa, kun voi vähän kertoa mielipiteitä eri henkilöistä jne.
Aww, telkkari on kiva kapistus.
« Viimeksi muokattu: Joulukuu 20, 2007, 13:34:58 kirjoittanut yhyy »
Kusipäistä suloisin.
yhyy -> Pau

gnarl

 • Ankeuttaja
Vs: Television katsomisesta
« Vastaus #46 : Lokakuu 22, 2007, 18:30:18 »
Vietän telkkarin eessä aikaa lähes päivittäin, aika sitten vaihtelee parista minuutista kahteen tuntiin. Sarjoja joihin olen jäänyt ihan koukkuun ja ne tulee katsottua melkeimpä aina on Dexter, Salatut Elämät (voi kyllä :D) ja Big Brother. Harvemmin seuraan sitten Täydellisiä Naisia ja joskus tulee katsottua Prison Breakia, ikäänkuin kertauksen vuoksi koska katson sarjaa Ameriiikan tahtiin paha minä >:D. Joskus tulee myös katseltua Selviytyjiä ja Amazing Racea. Hassua vaan, ennen vannoin etten koskaan katso BB:tä ja että se on ihan turha ohjelma ja sitten kamalan tylsyyden iskiessä katsoin muutaman jakson ja koukussa oltiin. (Aika monelle tuntemalleni tyypille on käynyt aivan samallalailla..) Televisiosta tulevia elokuvia katson erittäin harvoin. Johtunee siitä että aina minulla on jotain muuta tekemistä silloin kun elokuva tulee ja sitäpaitsi televisiosta ei yleensä tulee mitään järkeviä, minua kiinnostavia pätkiä. Nuiden sarjojen lisäksi silloin tällöin vilkaisen sitten Voicea (Se yleensä jääkin siihen vilkaisuun koska sieltä ei tule melkein koskaan sellaista musiikkia josta minä pidän.)
« Viimeksi muokattu: Lokakuu 22, 2007, 18:33:41 kirjoittanut gnarl »

Poissa nutcracker

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Television katsomisesta
« Vastaus #47 : Lokakuu 23, 2007, 21:05:29 »
En ole ikinä ollut tolkuton televisionkatselija, koska olen aina ollut pikemminkin elokuvien ystävä.

En ymmärrä ihmisiä jotka kykenevät tuijottamaan televisionruutua päivät pitkät, koska ainakin minulla tulee herkästi pää kipeästi. En voi kieltää ettenkö katsoisi elokuvia, sillä olen aivan koukussa niihin, mutta nykyään niille ei juuri ole aikaa, ja elokuvien aikana pidän taukoja. Ilmeisesti olen siis kummajainen^^
Toiset ihmiset tuijottavat televisiota ihan haltioissaan, mikä kai on sinänsä ihan ymmärrettävää - kukin taablaa tyylillään. Televisiosta kun nyt kuitenkin tulee uutisohjelmia, urheilua, saippuaoopperaa ja vaikka mitä vielä, niin onhan se ymmärrettävää että jokainen löytää sieltä jotakin. Omasta mielestäni tosin television nykytarjonta on niin huonoa, etten käsitä miksi kukaan edes haluaa katsella televisiota monta tuntia päivässä.

Henkilökohtaisesti minun on pakko katsoa televisiota kerran viikossa, silloin kun tulee Prison Break. Se on ainoa sarja jota seuraan vakituisesti, ja se minun nyt vain on pakko katsoa. Ennen seurasin Lostia, mutta en sitäkään enää nykyään, joten keskimääriaika mitä vietän television ääressä viikossa on noin 3 tuntia. Prison Break vie niistä yhden, ja loput kaksi tulevat yleensä silloin kun osun television eteen kun sieltä tulee uutiset tai Big Brother. Tosin silloin kun tulee MM-jääkiekkoa minua ei saa irti television äärestä, joten silloin nuo tunnit ylittyvät roimasti.

Keskimäärin en siis kuitenkaan television orja, en todellakaan.   
"I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best." - Marilyn Monroe

Poissa Vela

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Television katsomisesta
« Vastaus #48 : Marraskuu 19, 2007, 22:07:26 »
Välillä tulee katseltua televisiota ehkä hieman liikaakin, mutta tavallisesti liimaudun ruudun eteen ehkä noin pariksi tunniksi. Televisiota tulee joinain päivinä katsottua enemmän joskus vähemmän tai ei ollenkaan. (Syyttäkäämme tästä huonoja ohjelmia.)
Pääsääntöisesti seuraan näitä ohjelmia:

-Ruma Betty
-Robin Hood
-Runeberginkatu
-Ikuiset ystävät (Pakko katsoa ihan vain Robson Greenin takia!)
-Greyn Anatomia
-House
-Lost
-Dexter
-Waterloo Roadin koulu (Olen pahasti koukuttautunut tähän)
-Shark
-Monk
-Uutisvuoto

Tuota noin, *köh* onhan tuossa katseltavaa... Kesällä koukutuin hyvin pahasti Murha mielessä -sarjaan (Wire In The Blood), joka löysin sattumalta avatessani television. Jäin välittömästi koukkuun ja minun piti hankkia kaikki kolme tuotantokautta. (Neljännen sain tänään!) Robson Green teki minuun suuren vaikutuksen sarjassa ja jaksojen juonikuviot ovat hyvin mielenkiintoisia. Harmi ettei YLE kai aio näyttää enempää tätä sarjaa.

Jos minulla ei ole oikein mitään tekemistä saatan silloin avata television ihan vain tarkistaakseni tulisiko sieltä mitään viihdyttävää. Yleensä ei tule. Televisio-ohjelmia enemmän tulee ehkä katsottua dvd:ltä sarjoja tai leffoja. Luulen kyllä, että tulisin pärjäämään jonkin aikaa ilman televisiota, ilma sen suurempia vieroitusoireita. Ehkä. Viikon. Kaksi päivää.
Laajoina levittäytyvät Pohjolan synkät metsät, ikivanhoina, salaperäisinä villeissä unelmissaan, siellä asuu metsien suuri jumala, metsän henget kutovat salaisuuksiaan hämärässä.

floora

 • Ankeuttaja
Vs: Television katsomisesta
« Vastaus #49 : Marraskuu 24, 2007, 23:24:55 »
Mä en kauheesti vietä aikaa telkkarin ääressä, päivittäin ehkä jotain 0-4 tuntia.. riippuu tuleeko mitään kivaa katsottavaa.
Tietty ne hyvät leffat mitä tulee välillä on "pakko" katsoa. Big Brotheria oon seurannu.. Ei sitä nyt ihan pakko oo nähä aina, mut kumminki katon sitä usein. Salkkarit, ne mä katon suurin piirtein aina, ku mahdollista. Heroesin sillon ku muistan(eli en lähes koskaan:D). Ja muita hyviä sarjoja...
Välillä katselen Voiceakin. Idolsin katson aina sillon kun se tulee, siis sillon kun se tuli, ja aion katsoa sillon kun se tulee uudestaan, jos tulee.
En siis ole kauhean kauan telkkarin ääressä, ellei satu tulemaan hyviä leffoja peräkkäin tai jotain muuta.

Poissa Xanie

 • hymyilevä huomispäivä
 • Aurori
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • *reps*
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Television katsomisesta
« Vastaus #50 : Marraskuu 28, 2007, 14:48:57 »
TV, salainen paheeni. Vietän nykyään aivan liian paljon aikaani sen äärellä. Ja samalla tulee tehtyä toista pahettani - napostelua. Mutta minkäs teet, se nyt on vain niin koukuttava!
Seuraan aivan liian montaa sarjaa. Puoletkin riittäisi, eikä niitä siltikään olisi "liian vähän". Yritän aina vähentää, mutta jään  helposti koukkuun uusiin sarjoihin. Tässä ne, mitä tällä hetkellä (muun muassa) katson:
Maanantai: Ruma Betty, Täydelliset naiset
Tiistai: Pako
Keskiviikko: Greyn anatomia (ja Heroes menee toiselta kanavalta talteen samalla)
Torstai: Lost, Dexter (joka jäi tauolle, tilalle tuli Kidnapattu)
Perjantaisin en katso mitään, kun en yleensä ole iltaisin kotona
Lauantai: Selviytyjät
Sunnuntai: Amazing Race

Näin siis. Joka päivä jotain. Lisäksi katson vaihtelevalla menestyksellä mm näitä ohjelmia :
Ota tai jätä
top design
big brother (todella harvoin kyllä)
salatut elämät
CSI
viikonlopun leffaputki (:D)
Teho-osasto
Miehen puolikkaat
Joey (tosin taisi sekin jo loppua)
Frendit
dr.Phil
huippumalli haussa
Idols (silloin kun se tulee)
sekä tietysti uutisia, luonto- ja ruoka-ohjelmia....
jne jne jne....

Että minä olen siis liikaa tv:n äärellä. Tuskin kukaan voi väittää vastaan. Perjantai ainoa päivä, jolloin en juurikaan katso TV:tä

~Xanie
Kun ystäväsi katselevat sinua hyppäämässä laskuvarjolla joka ei aukea, voisi olla hauska temppu, jos esittäisit vaikkapa uintiliikkeitä.
Avasta kiitos Seatearille!
Tee päivän hyvä työ: www.freerice.com

Poissa Rain Wild

 • Kissankorkuinen
 • Vuotislainen
 • Ähäkutti!
Vs: Television katsomisesta
« Vastaus #51 : Joulukuu 13, 2007, 00:45:48 »
Vielä yläasteaikoihin olin ehdottomasti television suurkuluttaja. Toosa tuntui olevan päällä koko ajan: aamulla ennen kouluunlähtöä oli päällä aamu-tv, että tiesi mistä puhuttiin. Koulusta tullessa tv taas päälle heti ensimmäisenä, ihan vain melusaasteeksi, kun hiljaisuudessa oli niin tympeä olla. Siinä tv:n edessä tulikin sitten istuttua aina, kun ei muuta tekemistä ollut (mikä muuten yhteenkin aikaan tarkoitti sitä, että siinä sohvalla istuttiin helposti koko päivä). Jossain vaiheessa se sitten kolahti, että eihän sieltä oikeastaan tullut mitään, mitä oikeasti seurasin, mikä oli muuten aikamoinen järkytys pienelle mielelleni. Vannoutunut tv-addikti aloitti tietoisesti karsimisen, ja lukioaikana tv:stä tuli katsottua vain ne tietyt sarjat (joita ei muuten ollut montaakaan), ja kirjoja tuli luettua vuodessa tuplasti enemmän kuin aikaisemmin.

Kotona käydessä tv:tä tulee luonnollisesti katsottua jonkin verran, lähinnä uutiset ja (ihanista ihaninta) Discovery Channelia (Meerkat Manor!). Elokuvia en ole jaksanut enää vuosiin katsoa televisiosta, lähinnä johtuen niiden lähetysajankohdista: tuppaan nukahtaa heti ensimmäisen - tai viimeistään toisen - mainostauon aikana, enkä yleensä jaksa/muista nauhoittaakaan.

Tällä hetkellä elän toista vuotta ilman tv:tä, eikä ole ollenkaan ikävä: ne harvat sarjat mitkä kiinnostavat löytyvät ennen pitkää lähikaupan hyllyltä DVD:n muodossa, ja olenkin hypännyt varauksetta tähän bandwagoniin. Tai no, löytyyhän meiltä tästä kämpästä tv:kin, mutta sieltä ei koskaan tunnu tulevan muuta kuin Scrubsia ja Eastenderssiä (saattaa tosin johtua kaukosäätimen hallitsijasta eli kämppiksestäni Megistä), joten rehellisesti voin sanoa, ettei tule katsottua. Uutisetkin luen joko netistä tai paperiversiona yliopiston lehtienlukusalissa.

Nyt tietokoneessa pyörivät brittisarjat Gormenghast ja The Tudors, sekä joka joulukuinen traditioni, eli Pride & Prejudice (siis nimenomaan se ainoa ja oikea, BBC-versio). Eli ei tässä nyt tosiaan ihan ilman tv:tä eletä, vaikka niin tykkään hehkuttaakin. ;) Mutta tämä tv:pä näyttää pelkkiä laatusarjoja; ilman mainoksia!
Permission to shout "Bravo" at an annoyingly loud volume, sir? | Would you mind holding my metaphor for a second?

Poissa Eleanír

 • Lähes vaaraton
 • Reservi
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Minäkö?
  • Blogi
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Television katsomisesta
« Vastaus #52 : Joulukuu 20, 2007, 10:22:35 »
Tahtoisin muistuttaa, että tarkoituksena on keskustella aiheesta, ei vain listata ohjelmia joita katsotte. (Tai Ele täti on hyvin vihainen! ;>)

Voisitte keskustella esimerkiksi näistä asioista:
- Kuinka paljon katsotte televisiota ja mikä on liikaa?
- Häiritseekö liiallinen television katselu jotenkin muuta elämää?
- Pitäisikö pienemmillä lapsilla olla enemmän rajoituksia isitä mitä he katsovat ja kauanko viettävät aikaa television äärellä?
- Minkä takia seuraat sarjoja?
jne.

Hyvää joulun odotusta,
Eleanír
Menetin kaiken kiinnostukseni psykologiseen analyysiin siitä lähtien kun tiedostin, että ihmiset tuntevat mitä he kuvittelevat tuntevansa.
Siitä oli hyvin lyhyt askel ajatukseen, että he kuvittelevat tuntevansa mitä tuntevat

Poissa Xanie

 • hymyilevä huomispäivä
 • Aurori
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • *reps*
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Television katsomisesta
« Vastaus #53 : Joulukuu 22, 2007, 16:36:50 »
Ele-tädin (ja muiden aurorien) mieliksi :D Kirjoitan myös mielipiteitäni. Aikeisemmin jossain kohtaa kävin vähän listailemassa, mutta nyt sitten ihan oikeaa asiaakin (keskustelun tynkää)..

Eli, miksi katson sarjoja? Olen sellaista tyyppiä oleva ihminen, joka jää helposti koukkuun kaikkeen. En vain pysty lopettamaan ja TV ON hyvin koukuttava kapine. Lisäksi oma elämäni on välillä vähän "köyhää", eli aikas tylsää, joten sarjojen tarjoamien juonikuvioiden ja jännityksen katsominen on hyvää vaihtelua omalle tylsyydelle. Eri sarjojen katsominen ei myöskään vaadi suurta ajattelutyötä (no, on niitä poikkeuksiakin). Eli aivot narikkaan ja sillain :D Ei sitä aina voi nukkua, mutta tv:tä voi katsoa lähes aina.

Liiallinen TV:n katsominen voi välillä häiritä muuta elämää. Esimerkiksi ainakin oma koulutyöni kärsii välillä, kun on pakko katsoa sitä tv:tä. Joskus teen läksyjä/kirjoitan esseetä samaan aikaan, kun katson suosikki sarjojani. No, arvaahan sen, että jälki ei ole mitään huippuluokkaa. Lisäksi tuo olohuoneen kauhistus tuottaa paljon riitoja ja aggressioita. Veljien kanssa kun pitää aina olla eri mieltä siitä, mitä kanavaa katsotaan ja kuinka kovalla. (On muuten äärettömän rasittavaa herätä viikonloppu aamuna, kun saisi nukkua pitkään, aikaisin aamulla television ääniin.)

Pienillä lapsilla pitäisi kyllä olla jotain rajoituksia. Ja myös vähän vanhemmilla. Esimerkiksi hyviä rajoituksia olisivat "ei TV:tä ennen, kuin läksyt on tehty" tai "ei ilta 8 jälkeen". Eikä illalla mysökään tule mitään, joka olisi lapsille tarkoitettu (tässä suhteessa antaisin myös pientä kritiikkiä ns lastenkanaville. Niillä näytetään arki-iltaisin ihan liian myöhään ohjelmia -> lapset eivät mene nukkuun ajoissa -> He ovat väsyneitä koulussa ->numerot laskee -> turhaudutaan huonoon menestykseen -> katsotaan lisää TV:tä -> kierre on valmis. ) Televisiota ei pitäisi myöskään katsoa liian kauan yhteeen putkeen. (kröhömmm)

Minua muuten ärsyttää suunnattomasti, että kaikki hyvät sarjat tulevat samaan aikaan. Ja jos katsoo "samaan aikaan" kahta kanavaa, on molemmissa yhtä aikaa mainoskatkot. Eivätkö nuo kaupalliset tajua vähän verrata mainoskatko aikojaan muiden kanavien aikoihin? Olisi paljon ystävällisempää katselijoita kohtaan. Ei niitä mainoksia kuitenkaan kukaan katso. No, onneksi on keksitty taööentava digiboxi. (Menee siis entistä enemmän aikaa TV:lä, kun pitää ehtiä näkemään kaikki ennen seuraavan viikon jaksoa.)
Välillä tuntuu, että ei ehdi muuta tehdäkään, kuin tuojottaa sitä television ruutua. Vaikka kummasti sitä aikaa menee muuhunkin turhaan (Ai miten niin turhaan?)

~Xanie
Kun ystäväsi katselevat sinua hyppäämässä laskuvarjolla joka ei aukea, voisi olla hauska temppu, jos esittäisit vaikkapa uintiliikkeitä.
Avasta kiitos Seatearille!
Tee päivän hyvä työ: www.freerice.com

henzzzu

 • Ankeuttaja
Vs: Television katsomisesta
« Vastaus #54 : Joulukuu 28, 2007, 06:59:43 »
Voi hitto, kun pitäisi vähentää telkkarin edessä mollottamista. En sinänsä nyt luokittele itseäni televisiota tuntikausia katsovaksi tyypiksi, mutta päivittäin tulee kyllä aukaistua, vierähtä siinä sitten useampikin tunti, ehkä kahdesta viiteen. (Hirvittävää edes kirjoittaa!) Joskus sitten (lomalla, viikonloppuisin) olen ihan haltioissani, tuijotan telkkaria aamuun katsoen digiboksilta nauhoituksia ja leffoja tai DVD-bokseja. Puolustuksekseni nyt voin sentään sanoa sen, että enemmän kyllä ainakin tapasin katsoa DVD-bokseja kuin pelkkää telkkariohjelmaa, mutta eipä tuo muuta asiaa yhtään sen paremmaksi. Tietenkään en nyt _täysin_ joka päivä telkkarin edessä homehdu, joskus äidin luona en edes jaksa taistella kaukosäätimestä/ohjelmistosta, joten olen jo suosiolla tallentanut ohjelmat kotona omalle boksille valmiiksi.

Mutta niin, päivittäin ja viikoittain tulee telkkaria siis töllötettyä, joten onhan siellä sitten ohjelmia, jotka täytyy aivan välttämättä katsoa. Simpsonit on hauskuudessaan yksi aivan ehdoton, sikäli kun mitenkään voin, yritän aina kalastella kaikki jaksot mtv3:selta ja subilta boksilel ja katson ne sitten ensi tilassa. Miehen puolikkaat on yksi yllätyssarja, mitä aloin seurata ihan innoissani. Jotenkin olen fiksaatioitunut siihen, vaikka se ei nyt mitenkään erikoisen loistava ole. Joka tapauksessa, kelpo sarja, joka menee viihteenä, joskus jopa todella hauska. ^^ Conan O'Brien on taas toinen, mitä tulee katsottua ihan hingulla. Joka päivä pyrin nauhoittamaan kyseisen ohjelman, joskus tulee katsottua vain alkusketsit ja muut, jos ei ole ketään kiinnostavia vieraita. Sinkkuelämää nyt subilta massiuusintoina on tullut nauhotettua, boksi taitaa pursuilla jo sellaisten viidenkymmenen jakson verran, joten sitäkin pitäisi alta pois ruveta katselemaan. Siinäpä tärkeimmät.

Napsutin

 • Ankeuttaja
Vs: Television katsomisesta
« Vastaus #55 : Tammikuu 21, 2008, 12:41:03 »
Salatut elämät on katsottava joka päivä.
Oikeastaan muita sellaisia ei ole mihin olisin koukussa. Jotain asiaohjelmia esimerkiksi kuningaskuluttajaa. Ja tietysti elokuvia.

Poissa Xanie

 • hymyilevä huomispäivä
 • Aurori
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • *reps*
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Television katsomisesta
« Vastaus #56 : Tammikuu 24, 2008, 20:55:30 »
Vihdoinkin on vähän enemmän aikaa muuhun, kun monet niistä ohjelmista, joita seuraan, ovat jäämässä tauolle. Osa tietysti on jäänyt tauolle vain sen käsikirjoittajien lakon takia, osa jää muuten vaan. Nyt ehtii tehdä paljon muutakin. _järkevämpää_ Kuten vaikka lukea kokeisiin (prelit alkaa ensi viikolla. Pitäisi ehtiä lukea niihinkin joskus). Oikeastaan harmittaa, että tv:stä tulee niin monia hyviä ohjelmia. Minä kun olen sitä tyyppiä, joka jää koukkuun lähes kaikkeen mahdolliseen ja mahdottomaan. Vaikka viime aikoina olen (onneksi?) huomannut, että ei ole enää niin paljoa jaksanut kiinnostaa erilaiset ohjelmat..

~Xanie
Kun ystäväsi katselevat sinua hyppäämässä laskuvarjolla joka ei aukea, voisi olla hauska temppu, jos esittäisit vaikkapa uintiliikkeitä.
Avasta kiitos Seatearille!
Tee päivän hyvä työ: www.freerice.com

Kommando

 • Ankeuttaja
Vs: Television katsomisesta
« Vastaus #57 : Tammikuu 31, 2008, 20:12:28 »
En oikeastaan katso tv:tä juuri yhtään ja olen siihen ihan tyytyväinen. Lähinnä katson silloin, kun on tosi tylsää. Ei sieltä koskaan tunnu tulevan mitään, mikä kiinnostaisi niin paljon, että viitsisin jäädä seuraamaan.

Seuraan vain yhtä sarjaa, Greyn anatomiaa - sitäkin siksi, että satuin katsomaan alusta asti. En koskaan innostu seuraamaan mitään sarjaa kesken kauden. Minun pitää saada tuntea hahmot ja koko juoni kunnolla.

Simpsonit tietysti tulee katsottua, jos tv sattuu olemaan oikeaan aikaan auki. Tai vaihtoehtoisesti katson niitä digiboksin talletuksista, jos ei ole kummempaa tekemistä tai jos huvittaa lojua toimettomana sohvalla.

Tietokone korvaa telkkarin :D

Poissa Azura

 • ENFJ
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • do not go gentle
  • parasomnia
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Television katsomisesta
« Vastaus #58 : Helmikuu 02, 2008, 16:52:59 »
En katso telkkarista mitään sarjoja "seuraten" Simpsoneiden lisäksi. Osaa tykkään vilkuilla milloin sattuu, muttei todellakaan voisi sanoa että fanittaisin jotain sarjaa ihan äärimmäisyyksiin asti. Nuorempana kävi noin Winx-Klubin kanssa, mutta Potter-faniuden myötä winx-klubi hiipui.

Kuten Kommando sanoi: tietokone korvaa, mutta katson yleensä telkusta kaikki leffat... Vaikka olisi hieman surkeampaakin laatua, niin kyllä saatan joskus katsoa tylsyyteeni...
"For if you're not afraid, how can you be really brave?"

- The Exploits of Moominpappa

Poissa miki

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Television katsomisesta
« Vastaus #59 : Helmikuu 06, 2008, 16:39:38 »
Jotkut kaverini pitävät minua ja minä heitä outoina, kun en katso oikeastaan yhtään televisiota, kun he taas seuraavat liki kymmentä eri sarjaa. Katson vain aamulla lehdestä, sattuisiko musiikkikanavoilta tulemaan mitään mielenkiintoista haastattelua tai live-videota. Keikkojen ja haastattelujen seuraamisessa onkin ainoa televisionkatseluni. Niitäkin katson vain harvoin, sillä MTV:n ja Voicen tarjonta on yleensä vähän toisensuuntaista, kun mitä toivoisin. MTV:ltä saatan joskus katsoa tosin Viva La Bamia tai Jackassia, jos muuta tekemistä siihen aikaan ei ole.

Syy etten seuraa mitään sarjoja on oikeastaan se, etten ole nähnyt vielä sellaista sarjaa mikä minua kunnolla kiinnostaisi. Joskus olin ihan hulluna Lostiin ja Teho-osastoon, mutta innostus hiipui, kun kummassakin sarjassa alkoi tulla juonenkäänteitä jotka eivät enää olleet niin mielenkiintoisia. En muutenkaan ole kovin innostunut televisiosta. Olen samaa mieltä ylempien kanssa, että tietokone korvaa television. :D Jos minulla on tylsää, niin menen tietokoneen enkä television ääreen. Televisio tuntuu paljon tylsemmältä, sillä siitä joutuu katsomaan vain jotain niistä ohjelmista mitä sieltä sattuu tulemaan, mutta tietokoneella voi tehdä melkein mitä tahansa.

Vaikka televisiosarjat eivät voisi minua vähempää kiinnostaa, niin olen silti hulluna elokuviin. Harvemmin kuitenkaan katson mitään televisiosta tulevia elokuvia, vaan yleensä katson elokuvat DVD:ltä.
We can leave this world, leave it all behind,
we can steal this car if your folks don't mind,
we can live forever if you've got the time.

Iria

 • Ankeuttaja
Vs: Television katsomisesta
« Vastaus #60 : Helmikuu 10, 2008, 12:01:19 »
Hmm, no ehkä se tuntimäärä on keskimäärin yksi. Yleensä tietokone ja kirja menevät aina TV:n edelle, mutta tulee sieltä nykyisin jokunen sarja, jota on pakko katsoa. Heroes taitaa olla itse asiassa ainut varsinainen sarja jota seuraan, ja senkin tallennan useimmiten kovalevylle ja katson sitten myöhemmin parempaan aikaan. (Harvoin jaksan katsoa televisiota yhdeksänkään jälkeen. Silloinhan on paras mesetysaika. :D) Joskus tulee myös katsottua Sydämen asialla, Huippumalli haussa, House tai Greyn Anatomia, mutta aika satunnaisesti. Sitten jos telkkarista tulee mielenkiintoisia dokkareita, tai vaikka Agatha Christie- tai Jane Austen-filmatisointeja, niin ne on pakko katsoa.

Mutta noin yleisesti en ole kova television katsoja. (Vaikka isä onkin töissä Ylellä.)

Poissa Kaura

 • Molskahdus
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • TYM
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Television katsomisesta
« Vastaus #61 : Helmikuu 10, 2008, 13:43:31 »
Minä en nyt mitenkään erityisen paljon katso telkkaria. Yleensä katson salkkarit, frendit ja jos tulee joku hyvä elokuva/tv-ohjelma yhdeksän jälkeen, niin katson sen. Viikonloppuisin meneekin sitten vähän enemmän telkkarin ääressä, kun tulee kaikki tositv-sarjat joihin jää aina koukkuun. Ja viikonloppuisinkin tulee enemmän elokuviakin. Mutta, kun nopeasti ajattelee niin en katso telkkarista aktiivisesti muuta kuin frendejä.
We watch the shows, we watch the stars
On videos for hours and hours...

presidentti

 • Ankeuttaja
Vs: Television katsomisesta
« Vastaus #62 : Helmikuu 20, 2008, 03:21:43 »
Vuosi sitten olin järkyttävä sohvaperuna, sillä sain omaan huoneeseeni television ja kyllähän sitä kanavasurffailua tuli harrasteltua. Eihän surffauksessa mitään, mutta satuin aina löytämään jonkun mielenkiintoisen ohjelman, jota aloin katsomaan joka kerta, kun se tuli. Loppusaldoni sarjojen seuraamisessa olikin sitten jo huimat 18 - en edes tiedä, miten olen saanut kaikki ohjelmat päiviini mahdutettua. :D

Lopulta sarjoja jäi tauolle monen monta kappaletta ja joitakin jätin vain pois. Kyllästyin myös Suomen hitaaseen tahtiin sarjojen kohdalla ja aloin seuraamaan suurinta osaa netistä. Päivittäinen, tunnin mittainen televisioaikani jäi myös, sillä Tuhkimotarina loppui.
Vähän aikaa Pako oli ainoa, jota seurasin, netistä sitäkin. Sen jälkeen, kun sain televisioni takaisin, innostuin taas surffailemaan ja rupesin Tuhkimon sijasta katsomaan Emmerdalea, jota katson vieläkin!
Housen toisen tuotantokauden seuraaminenkin jäi vähälle, kunnes koukutuin uudestaan siihen juuri, kun sarja on melko loppuvaiheessa - googletin, ja katson sitäkin nyt netistä.

Televisioni on siis suurimman osan ajasta kiinni, ellen satu olemaan hereillä silloin, kun Conan ilmestyy ruutuun. Pyrin myös aina katsomaan Buffyn, joka tulee melko ilkeään aikaan - mitään tekemistä Conanin ja Buffyn välillä ei ole, joten Yli synkän virran saattaa pyöriä samalla, kun makaan sängyssä. Sen lisäksi käännän aina neloselle, jos satun huomaamaan Shieldin.
Riippuu tietysti aina vähän siitä, mikä leffa tulee, mutta jos on joku kiinnostava, saatan niitäkin katsoa.
Televisioaikani onkin sitten n. 4 - 5 tuntia viikossa - melko normaali määrä sanoisinko, ainakin verrattuna entiseen sarjamäärääni :D Jos haluan lisätä kaikki netissä katsomani ohjelmat koko summaan, tulee siihen neljä ohjelmatuntia lisää.

Televisiosta seurailen siis silloin tällöin Conania, Synkkää virtaa ja Shieldiä, kun taas pyrin aina katsomaan Buffyn, Emmerdalen ja Housen. Netistä katson Ugly Bettyä, Gossip Girliä, Housea ja Pakoa.

Minulla ei kuitenkaan siis ole mitään kiinteää määrää, kuinka paljon katson TV:tä - kunhan vain satun olemaan oikeaan aikaan laatikon ääressä, saatan sen pistää päälle ja etsiä jotain kiinnostavaa katsottavaa.

Hoho, odotan rakasta Sopranos -ja Sinkkuelämääboksiani saapuvaksi, sitten voinkin viettää kaikki päiväni tuijottaen niitä putkeen kerta toisensa jälkeen, tosin kyllä tietokoneelta. :D

Kaiten

 • Ankeuttaja
Vs: Television katsomisesta
« Vastaus #63 : Maaliskuu 09, 2008, 17:26:09 »
Min katson ma-pe Salatut Elämät. Salkkareita seuraan, koska sarja vaan on niin typerä ja klisee~ XD Hyvät naurut saa aina ko. sarjaa katsoessa. Maanantaina katson myös Americas next top model, eli Huippumalli haussa. Tätäkin on hauska seurata malliksi haluavien epätoivon takia :D kuulostampa ilkeältä... x3 Keskiviikkoisin katson Heroessin, jota aloin seuraamaan alusta asti enkä ole joutunut pettymään. Heroes on erittäin mielenkiintoinen sarja, koska siinä käsitellään erillaisia kykyjä! ^^ Sylar on symppis kaveri, I support him! >3

Välillä sitten tietysti tuijotan innokkaasti lastenohjelmia Toon Disneyltä ja Disney Channelilta! :D Animal Planetilta katson lähes kaikkea - erityisesti Detroitin-, Miamin- ja Houstonin eläinpoliiseja, ym. Ja koska meiltä löytyy canal+:t jne tulee silloin tällöin katsottua joitain elokuvia. ;3

Televisiosta tulee kauheasti kaikenlaista roskaa ja lastenohjelmatkin ovat muuttuneet ihan kummallisiksi... *huokaisee dramaattisesti muistellessaan bambukarhuja, Vili Vilperiä ja Sandokania* Nykyään tarjolla on jotain Bratzeja sun muita tuollaisia. Ei ne minusta edes ole lastenohjelmia... :<

Omasta mielestäni en vietä paljoa aikaa tv:n ääressä. n___n

Zeini

 • Ankeuttaja
Vs: Television katsomisesta
« Vastaus #64 : Maaliskuu 20, 2008, 09:50:56 »
Olen koukussa valitttavan moneen sarjaan, en jaksa luetella kaikkia. Ykkös ohjelma minulla on kyllä HOUSE!!!!!

Shiayla

 • Ankeuttaja
Vs: Television katsomisesta
« Vastaus #65 : Maaliskuu 20, 2008, 10:04:49 »
Olen aika koukussa TV:seen. Sarjat joita katson:

Maanantai: Täydelliset naiset (ei kylläkään niin pakollinen)

Tiistai: Todistettavasti syyllinen

Keskiviikko: Greyn anatomia

Torstai: House (eiiiiiiiiiiiiiiiii se jäi tauolle)

Perjantai: Hauskat kotivideot, Bones

Launtai: NCIS Rikostutkijat (eeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sekin on tauolla)

Sunnuntai: Xena

+ jotkut leffat joita tulee (Jeeeeee Sormusten herrat tulee tän viikon perjantaina (21.3.08), lauantaina (22.3.08) ja sunnuntaina (23.3.08)

Oni

 • Ankeuttaja
Vs: Television katsomisesta
« Vastaus #66 : Maaliskuu 22, 2008, 09:19:16 »
Nykyisin katson ehkä 1-2 tuntia telkkaria päivittäin. Ainoastaan Disney Channelilta tulee yksi ohjelma mikä on pakko katsoa, Subilta Frendit ja joitain kerran viikossa tulevia, kuten Täydelliset naiset, Greyn anatomia, Heroes, Dexter (Canalilta), ja satunnaisesti katson joitain leffoja ja dokkareita.
Joskus viime kesänä kun oli aikaa päivät pitkät löhötä telkkarin edessä, tuli katsottua paljon enemmän, mutta onneksi nykyisin ei edes tule niin paljoa hyvää ohjelmaa että menisi ihan överiksi tv:n katselu.

Aemma

 • Ankeuttaja
Vs: Television katsomisesta
« Vastaus #67 : Maaliskuu 22, 2008, 13:15:58 »
Okei, olen sekä kahviaddikti mutta myös jonkin sortin tv-addikti. Katson päivittäin tv:tä noin 2-3 tuntia. Seuraan monia sarjoja, mutta en kuitenkaan ole niin koukussa ettenkö voisi jättaa muutamaa jaksoa väliin.

Tällä hetkellä seuraan tv:stä seuraavia sarjoja: Huippumalli haussa, Täydelliset naiset, Todistettavasti syyllinen, Greyn anatomia, Kotikatu, Tanssii Tähtien kanssa, Tanssi jos osaat (joka on meikäläisen lemppari).

Seuraavia sarjoja seuraan sillon tällön, kun intoa riittää: Frendit, Salatut elämät, Emmerdale ja Lost

Poissa adswil

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Television katsomisesta
« Vastaus #68 : Maaliskuu 24, 2008, 18:05:33 »
Katson tv:tä melko vähän, sillä en ole koukuttanut itseäni kovinkaan moniin sarjoihin, sillä mielestäni suurin osa tällä hetkellä esitettävistä tv-sarjoista on täyttä potaskaa - esimerkkeinä nyt vaikka se kummallisen suosittu Salatut elämät, jonka "näyttelijöistä" monella ei ole juuri minkäänlaisia näyttelijäntaitoja.

Kaikkina päivinä en välttämättä avaakaan telkkaria, mutta joskus sairaana ollessani tai lomilla saattaa telkkarin ääressä vierähtää vaikka kymmenenkin tuntia. Keskiarvo voisi kuitenkin olla jotain tunnin paikkeilla. Eniten katson tv:stä leffoja aina silloin, kun jotain hyviä tulee - ja niitähän ei usein tule. Sarjoista seuraan tällä hetkellä ainoastaan Greyn anatomiaa vakituisesti, muita sitten vähän satunnaisemmin. Pärjäisin ilman telkkaria oikein mainiosti.
In my world love is for poets - so I'm trying to be one.

Poissa Kartanon kummitus

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Television katsomisesta
« Vastaus #69 : Toukokuu 18, 2008, 23:34:07 »
TV:n ääressä ei tule oikein kulutettua aikaa ^_^'' En seuraa nyt mitään sarjaa, mutta Ihanan Elisan uusintoja odottelen, niitä on kuulemma luvassa. Sub tv:n Otakua katselen joskus jos heillä on hyvä aihe. Yleensä unohdan, että se tulee ja yritän muistaa katsoa mikä heillä on aiheena ohjelmassa.
Yleensä pari kertaa viikossa tulee avattua tv ja käytyä kaikki kanavat läpi. Joskus saatan katsella hetken jotakin ohjelmaa huvin vuoksi.


Yksi juttu mikä minua kyrsii on se, että yleensä aina kun avaan tv:n ja jos sieltä mahdollisesti tulee oikeasti joku kiinnostava ohjelma, niin tämä ohjelma loppuu AINA, ihan aina viiden minuutin päästä. Tämän takia yritän ohjelma-aikatauluja seurata, mutta olen laiska selaamaan niitä. -.-

Jusku

 • Ankeuttaja
Vs: Television katsomisesta
« Vastaus #70 : Heinäkuu 16, 2008, 11:20:23 »
joka päivä tulee katottua ihan liikaa telkkaa. siis aivan hävytön määrä. nyt kesällä on pakko kattoo joka aamu serranon perhe ja välillä kanava vaihtuu voicelle ja mtvlle. sitten iltasin tulee katsottua kaikkia ihan turhia ohjelmia. eniten katoin house ja gossip girlia ja joskus telkka on vielä yhdentoista aikaan päällä. sitä tulee töllötettyä "parhaina" päivin  jopa 5-6 tuntia!

Hockenheim

 • Ankeuttaja
Vs: Television katsomisesta
« Vastaus #71 : Heinäkuu 16, 2008, 17:50:31 »
Kyllähän sitä aikaa tulee usein television ääressä vietettyä, vaikken itseäni olekaan mihinkään sarjaan koukuttanut, mitä nyt Simpsonit on sellainen vakio, mitä yleensä katselen televisiosta. Enimmäkseen nuo ohjelmat ovat urheiluaiheisia, esimerkiksi olympiakisojen aikana aina tulee liikaa seurailtua telkkarista ja tietenkin formulaviikonloppuisin ym. kisoja ja niiden parissa vierähtääkin sitten useampi tunti, ilman urheilukisoja tms. urheilutapahtumia aika harvoin tulee telkkaria edes avattua.

Kitiara

 • Ankeuttaja
Vs: Television katsomisesta
« Vastaus #72 : Heinäkuu 17, 2008, 22:23:56 »
Katson telkkaria jokusen tunnin päivittäin. Kulutuksessa ovat lähinnä myöhäisillan sarjat kuten erilaiset dekkarit ym. jännityssarjat. Myös mm. Greyn anatomia, Täydelliset naiset, CSI:t ja muut kello yhdeksän hittisarjat tulee plarattua läpi. Petollisen koukuttumisen mahdollistaa tallentava digiboksi - tuntuu että on käsittämättömän helppoa selailla ohjelmalistoja ja painaa nauhoita-näppäintä tasaisin väliajoin. Istahdan tv:n eteen tavallisesti iltaisin töistä ja harrastuksista palatessani - heitän siis niin sanotusti aivot narikkaan ja lösähdän sohvalle. Ajallisesti sohvan pohjalla menee tavallisesti parisen tuntia arkisin, viikonloppuisin joskus enemmänkin ellei seuraavana aamuna ole heräämisen pakkoa. Monesti tulen nukahtaneeksi ruudun eteen.

On mukavaa rentoutua tuttujen sarjojen parissa. Suurin osa nykypäivän CSI-tyyppisistä sarjoista ei vaadi ihmeempää "sitoutumista" vaan jaksoja pystyy katsomaan sekajärjestyksessä, usein tuotantokausienkaan järjestyksestä välittämättä. Jaksot rullaa helposti pureksimatta läpi, koska ne harvoin sisältävät mitään sen monimutkaisempia juonikuvioita tai koukkuja - siis viiden tähden iltaviihdettä hetkiin, jolloin ajatus ei enää oikein tahdo kulkea. Nauhoittelen tavallisesti juuri näitä pureksimatta nieltäviä sarjoja boksin muistiin ja katson niitä sieltä aina luppohetkinä, usein muutamankin jakson putkina.

Elokuvia en tv:stä oikein tahdo jaksaa seurata. Pateettista tai ei, mutta syynä on nimenomaan jaksaminen. Täytyy olla aika hyvä elokuva, jotta saisin aikaiseksi alkaa tutustumaan uusiin hahmoihin ja juonikuvioihin. Tunnin mittaiset sarjat ovat helpompaa viihdettä kuin parin-kolmen tunnin satunnaiselokuvat joita ei ehkä katsokaan enää kertarysäyksellä. Tämän kirjoitan siis minä, joka periaatteessa kuitenkin pidän elokuvista. Kamala tauti tämä laiskuus...

Poissa Desdemona

 • A Gay Superhero
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • ♥♣♦♠
Vs: Television katsomisesta
« Vastaus #73 : Heinäkuu 18, 2008, 17:24:39 »
Tällä hetkellä seuraan TV:stä vain Miami Inkiä, kun Project Runwaykin loppui. Satunnaisesti tulee katottua illalla yhdeksältä alkavia ohjemia, poliisisarjoja lähinnä. Katson myös jos tulee jotain kiinnostavia leffoja. Kaikki TV-sarjat, joita seuraan ovat joko tauolla seuraavaa tuotantokautta odotellessa tai jo loppuneet.

Poissa Hartsa

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
  • http://www.freewebs.com/moottoriurheilu05
Vs: Television katsomisesta
« Vastaus #74 : Joulukuu 31, 2008, 14:14:28 »
En kauheasti seuraa televisiota tällä hetkellä, mutta Salatut elämät tulee usein (ei ihan joka kerta) katsottua ja Kotikatu joka torstai. Lisäksi silloin tällöin katson myös eri elokuvia ja lyhyitä sarjoja. Urheilua seurasin ennen aktiivisesti, mutta viime aikoina on hieman alkanut mennä maku. En katsonut formuloistakaan viime kaudella kertaakaan koko kilpailua kesän jälkeen, ja jo sitä ennen oli aistittavissa kyllästymistä. Ehkä se tosin johtui osittain myös siitä, etteivät suomalaiset pärjänneet mitenkään erityisen hyvin. Myöskään mäkihyppy ja jääkiekko eivät enää sytytä yhtä paljon kuin ennen. En uskonut, että tällainen päivä voisi tulla, kun kyllästyn urheiluun, mutta niin siinä on nyt vähän päässyt käymään. No, ehkä se innostus vielä nousee, mene ja tiedä...
Terve kaikille!

Poissa Sofia

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: LumosVine12
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Television katsomisesta
« Vastaus #75 : Joulukuu 31, 2008, 14:36:13 »
Nyt lomalla on tullut katsottua televisiota aivan liikaakin. Yleensä katson sitä korkeintaan tunnin päivässä, nyt menee kolmekin tuntia helposti. Yritän karttaa TV:n katselua, koska siihen jää niin helposti koukkuun. Yhtäkkiä humpsahtaakin ohitse puolipäivää, eikä ole tehnyt mitään muuta kuin maannut sohvalla vahtaamassa TV:tä. Ajatus on karmaiseva, mutta varsinkin lomalla niin käy helposti. Televisio on aika orjuuttava vempele. :S

Mun ohjelmat rajoittuvat tällä hetkellä kahteen ohjelmaan, joita katson. Tosin toinen niistä on nyt loman tauolla ja toista ei ole muistanut näin lomalla kuin korkeintaan kerran katsoa. Salattuja elämiä ja Kauniita ja Rohkeitahan mä katon. Ja ne tulee molemmat arkipäivisin, joten eipä oikein säästy viikolla katsomasta televisiota. :) Sitten katsoin Siskoni on noitaa ennen lomaa (joka tuli myöskin joka arkipäivä), mutta se loppui. Hyvä niin, tuntui olevan jo liikaa ohjelmia, joita olisi pitänyt vahdata. :D
You can be a sweet dream or a beautiful nightmare. ♥

Poissa samettiina

 • huoleton huuliharppuilija
 • Sanomaton
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pienestä kipinästä voi syntyä roihuava liekki
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Television katsomisesta
« Vastaus #76 : Lokakuu 14, 2009, 19:37:20 »
Töllöttimen tuijottaminen minulla riippuu kyllä aika paljon päivästä. Arkisin katson Salkkareita, Simpsonia ja Frendejä, joista koostuu sitten sellainen alle parin tunnin paketti. Joskus sitä sitten aloittaa sohvalla lempparisarjojen alkamisen odottamisen jo vähän aikaisemmin. Hyvin harvoin olen enää katsonut lastenohjelmia, mutta viikonloppuisin katson (myönnetään, en ole lapsi, muttei lapsenmielisyys ja halu katsoa lastenohjelmia ole kadonnut mihinkään).

Kesälomalla TV:n edessä tulee harvemmiten oltua, mutta jouluna se on usein auki, vaikkei kukaan mitään ohjelmaa katsoisikaan.
Olen syytön kaikkeen siihen, mistä kehtaatkin minua epäillä.

Poissa Raimei

 • Ms. Stalker
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Television katsomisesta
« Vastaus #77 : Marraskuu 07, 2009, 21:43:01 »
Minä en katso kovin paljon televisiota. Yleensä arkisin katson vain BB-extran, Salkkarit ja BB:n. Ennen katsoin Housen aina torstaisin, mutta se ei enää edes tule. :( Koulussa on kuitenkin niin kiire ja koko ajan pitää olla lukemassa kokeisiin, että katson vielä vähemmän televisiota. Viikonloppuisinkaan en katso paljon mitään, sunnuntaina vain Kadonneen jäljillä ja BB Talk showin. Olen aika paljon ulkona, ja olen mieluummin koneella, kuin katson televisiota.

Äitini katsoo Karjalan kunnailla -ohjelmaa aina, milloinkohan se tuleekaan.. Keskiviikkona? Kuitenkin minä olen sitä alkanut vähän seurailla, suurimmaksi osaksi sen ihanan tunnusmusiikin takia. :)

Lomilla katson televisiota sitten paljon enemmän. Silloin ei ole paljon mitään muuta tekemistä ja Ostos-kanavaan jään helposti koukkuun. Sitä on ihan mukava seurata, vaikka sieltä ei mitään järkevää tule. Äitini sanoikin kun olin pienempi, että ole Ostos-kanavan orja. :D
Älä minua katso, en minä mitään sanonut!

Poissa Candily

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Television katsomisesta
« Vastaus #78 : Maaliskuu 03, 2010, 14:04:24 »
Aika harvoin katson telkkaria, koska en seuraa mitään sarjojakaan :D Sarjat ei vaan kiinnosta, ei.
Joskus saatan katsoa jotain C.S.I:tä, jos ei ole muutakaan tekemistä, mutta yleensä aina on muuta tekemistä.
Ja sitten katson joskus jotain elokuvia ja dokumentteja *no okei... en kovin usein niitä dokumentteja :D*

Että näin. Selville tästä kai saitte, että en ole hirveä television ystävä :]
Paradise comes at a price
That I am not prepared to pay
What were we built for?
Will someone tell me please

Poissa Neithan

 • Vuotislainen
Vs: Television katsomisesta
« Vastaus #79 : Maaliskuu 03, 2010, 16:53:35 »
Vakkari kanavani taitavat olla Sub & Nelonen, Maikkarilta lähinnä katson seitsemän uutiset. Ylen kanavia tulee useimmiten vain kesäisin katsottua.

Useasti katson (vaikka viime aikoina on hieman jäänyt) Lemmen viemää, Kommissar Rexiä, Simpsoneita, South Parkia, Ashes to Ashes'iä sekä eräinäisiä kilpailu- ja murhaohjelmia.

// Nykyään kunnollinen telkkaripäiväni taitaa olla maanantai sillä silloin kaksi lempiohjelmaanikin telkkarista tulee. Corleone ja True Blood. Ne olen katsonut joka kerta, muut ohjelmat sen sijaan ovat jääneet nykyään aika paljolti katsomatta. Rexiä ja Lemmen viemääkään enää harvoin tulee katsottua. Vain noita kahta - Corleone ja True Blood - olen enemmän tai vähemmän uskollisesti seurannut (odotan kiihkeästi uusien tuotantokausien alkamista Skinssissä ja Gossip Girlissä.)
« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 11, 2010, 12:20:11 kirjoittanut Mortti »

Poissa Xanie

 • hymyilevä huomispäivä
 • Aurori
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • *reps*
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Television katsomisesta
« Vastaus #80 : Huhtikuu 10, 2010, 18:15:38 »
Jännä kun luin ton mun edellisen viestin, mitä oon tänne kirjottanu. Tosiaan muuttunu vähän siitä. :D Nykyään en siis omista enää TV:tä ollenkaan, joten ehkä aika selvää, että ei tuu enää läheskään joka ilta tuijoteltua kaikenmaailman sarjoja sieltä.. :P

Tulin siihen tulokseen kun muutin kotoa pois, että en ole katsonut yli puoleen vuotten tv:tä kuin ihan pari kertaa, enkä seuraa sieltä enää mitään, joten en sitten viitsinyt hommata tv:tä mun yksiöön. Reilun kymmenen kuukautta oon siis asustellut nyt ilman TV:tä ja ihan hyvin  tulee toimeen. En edes kaipaa sieltä mitään :D Ehkä joskus iltaisin olisi kiva käpertyä peiton alle vain katselemaan jotain aivotonta, mutta mulla on paljon leffoja (ja töistä pystyy lainaamaan joskus kotiin illaksi jotain kivaa :>)..

Jos joskus olen kaverilla tai vanhemmilla yötä, niin silloin tulee joskus katottua satunnaisesti joku jakso jotain frendejä tai simpsoneita tai muuta vastaavaa. Viimeksi poikaystävän sedällä ollessani katsottiin telkkarista pari jaksoa jotain random sarjaa (ei voi muistaa, että minkä nimistä :D) subilta kun niillä oli joku putki päällä siellä.

Että niin ne ajat ja mieltymykset muuttuu :D
Kun ystäväsi katselevat sinua hyppäämässä laskuvarjolla joka ei aukea, voisi olla hauska temppu, jos esittäisit vaikkapa uintiliikkeitä.
Avasta kiitos Seatearille!
Tee päivän hyvä työ: www.freerice.com

Poissa Barella

 • Vuotis-kuollut
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • <3
  • Lohikäärmeliiga - Vuotishuispausjoukkue
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Television katsomisesta
« Vastaus #81 : Elokuu 15, 2010, 21:08:30 »
Minä(kään) en kovin usein televisiota katso, sillä meillä ei sellaista ole. Taisin olla kolmannella luokalla kun se meiltä heivattiin jonnekin Ekotorille. Tämä siitä syystä että nuorin pikkusiskoni tuli liian riippuvaiseksi telkkarista, kyseli koko päivän että milloin ne lastenohjelmat alkavat ja sitten kun ne olivat loppu ja telkkari piti sammuttaa, hän alkoi huutaa ja kieriä lattialla.

Jos joskus erittäin harvoin haluan jotain ohjelmaa katsoa, löydän sen netistä tai sitten käyn kaverin luona katsomassa. Tuo nuorin pikkusiskoni kyllä katsoo netistä ohjelmia aina kun saa. Tosin hänen ei anneta olla tietokoneella kovinkaan usein. Itsekin kyllä sorrun lomilla esimerkiksi isovanhempien luona ollessani katsomaan telkkaria niin paljon kuin vain irti saa, varsinkin jos nettiyhteydet ovat huonot. Viihdyn kyllä paremmin netissä, kuten vaikka täällä Vuotiksessa. Varmasti siksi, että täällä saa enemmän päättää itse mitä tekee, kun taas telkkaria katsoessa pitää katsoa sitä mitä sieltä tulee. Tällä hetkellä pärjään ihan mainiosti ilman telkkaria, jos elokuvia pitää katsoa, meillä on sitä varten hyvä tietokone jonka saa kytkettyä kaiuttimiin kiinni.
~Barella
Maailma on tulvillaan ylimaallisia olentoja, jotka kärsivällisesti odottavat älymme terävöitymistä.
                 -Eden Phillpotts

Poissa Haltiamieli

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Photography
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Television katsomisesta
« Vastaus #82 : Elokuu 15, 2010, 21:21:13 »
Pienenä televisio oli yksi elämän elinehto. Seurasin sieltä ties mitä sarjoja ja sen ääressä meni monta tuntia. Sitten seuraamani sarjat joko loppuivat tai alkoivat kyllästyttää, joten television loppuminen loppui kuin huomaamatta. Huomasin selviäväni oikein hyvin ilman televisiota. Vähän aika sitten aloin taas seuraamaan joitain sarjoja, ja taas alkoi aika kulumaan töllöttimen ääressä huomattavan nopeasti ja suurissa määrin. Sitten kuitenkin minulta alkoi jäädä jaksoja väliin ja nyt olen taas siinä pisteessä, etten katso televisiota kuin satunnaisesti joitain pikkujuttuja. Mitään sarjaa en seuraa, koska mitään kivaa en ole löytänyt ja aika kuluu vain huomattavasti helpommin koneella. Ja nyt kun tuo televisiö pleikkoineen siirtyi veljen huoneeseen, ei minulla ole mitään syytä katsoakaan televisiota. Eli täällä ilmoittautuu siis yksi, joka ei katso televisiota kuin satunnaisesti joitain dokkareita ja elokuvia (jos muistan koska tulee jokin minkä haluan katsoa x)).
If more of us valued food and cheer and song above hoarded gold, it would be a merrier world.