Kirjoittaja Aihe: Frendit  (Luettu 35049 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Sun Lee

 • Ronnieponnie
 • Vuotislainen
  • Tarinamaa
Frendit
« : Elokuu 27, 2003, 19:08:09 »
Kuka muu seuraa SUBTV:lta tulevaa sarjaa? Mitäs pidätte siitä? Kuka on lempihahmonne? Miksi juuri se? Kenestä ette pidä? Miten aloitte katselemaan Frendejä?

Mä aloin katsella Frendejä vasta tänä vuonna ja kaduttaa ihan kamalasti, etten katsellut niitä alusta :( Onneksi meillä kuitenkin näkyy Subbi, joten saatoin alkaa katselemaan vanhoja jaksoja sieltä. En tosin tiedä, kuinka vanhoja ne on. Aloin katsella niitä, kun siskoni kehotti minua seuraamaan sitä sarjaa ja ihastuin välittömästi. Ne on niin hauskoja, aina saa nauraa varsinkin Joeyn ja Chandlerin tempauksille. Lempihahmoni on juuri Joey ja Chandler. Pidän myös Rachelista ja Rossista, se on semmonen mussukka ^^ Joey on tosi ihana ja söpö, sillä on hyvät lihakset ;)

Mutta kertokaa omia mielipiteitä sarjasta! :D

Poissa Emzzie

 • positiivari
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Frendit
« Vastaus #1 : Elokuu 27, 2003, 19:42:36 »
Lempi hahmoni on ehdottomasti Chandler. Hän on vaan niin hauska! Minua on kuvattu samanlaiseksi kuin Chandler, en tiedä, että oliko se hyvän- vai pahantahtoinen huomautus... Aloin katsoa Frendejä joskus sen ensimmäisillä tuotantokausilla 90-luvun puolella. Sitten se kuitenkin lopahti, mutta katsoin pari jaksoa aina silloin tällöin. Mutta sitten keväällä eräs ystäväni alkoi perheineen ostaa Frendit- DVD:itä, ja minä menin sinne katsomaan ekasta jaksosta lähtien! ^_^ Nyt olemme edenneet kuudennelle tuotantokaudelle, koska kesällä näimme aika harvoin... Frendit on ehdottomasti yksi suosikkisarjoistani! Se on yksinkertaisesti mahtava! Henkilöhahmot ovat hyvin keksittyjä: Monica, siisteyshullu kokki joka etsii vanhempiensa hyväksyntää; Ross, Monican isoveli, vanhempiensa lellikki, oikea tiedefriikki; Rachel, muotihullu ex-isän-siivellä-elävä nainen, joka alussa etsi omaa paikkaansa niin työ- kuin rakkauselämässäkin; Phoebe, ex-hippi maailmanparantaja, hieman lapsellinen ja tietämätön (aika samanlainen, kuin Joey); Chandler, sarkastinen toisten kustannuksella pilailija, toivoton naisten suhteen, lapsellinen; Joey, höperö näyttelijä, joka vaihtaa tyttöystävää yhtä usein, kuin Monica sukkiaan. Sarjaa on mahtavaa katsoa, kun voi koko ajan nauraa!
Oot söpö! <3
^^

Lils

 • Ankeuttaja
Frendit
« Vastaus #2 : Elokuu 27, 2003, 20:08:42 »
Ihanaa, hienoa että tällainen topic on perustettu! ^^

Aloin seuraamaan Frendejä kunnolla viime vuoden keväällä, kun jaksoja esitettiin alusta asti SubTV:llä. Olin joskus nuorempana muutaman jakson katsonut, mutta en oikein tuolloin vielä ymmärtänyt sarjan vitsejä. Viime keväänä hurahdin sitten Frendeihin täydellisesti! Välillä olen tosin kyllästynytkin kyseiseen sarjaan, koska parhaimmillaan saatoin katsoa useita jaksoja päivässä, kaseteilta ja DVD-levyiltä. Tällä hetkellä minulla on Frendit-DVD-kasetteja 13 kappaletta. Myös pari VHS-kasettia.

Suosikkihenkilöni on ehdottomasti Joey. Tämä mies omaa hauskan huumorintajun sekä naisten iskemisen taidon! ^^ Yksinkertaisesti Joeyn jutuille ja tempauksille saa nauraa vedet silmissä! Naisista suosikkini ovat Phoebe ja Rachel. Phoebe on hassu ja hieman omituinenkin. Hänen juttunsa saavat minut myös nauramaan vedet silmissä. Mahtavaa. Rachel puolestaan on hieman hupsu, hemmoteltu kaunotar. Ross ja Monicakin ovat kivoja, omalla tavallaan hauskoja, mutta Joey on silti se ykkönen!

En malta odottaa, että Frendit jatkuu taas MTV 3:lla uusin jaksoin!

MandyMoon

 • Ankeuttaja
Frendit
« Vastaus #3 : Syyskuu 03, 2003, 19:46:24 »
Frendit on kiva sarja. Olen katsonut ehkä neljä viimeisintä tuotantokautta.
Lempihahmojani ovat Monica, Joey ja Rachel. Monican ja Rossin isäkin on huippu, paras sivuhahmo.

Joskus miettii, voiko ihminen olla tosiaan noin tyhmä? Tarkoitan nyt Joeyta ja Phoebea. Mutta, sehän on vain sarja. Minäkin tahtoisin asua kavereitteni kanssa yhdessä.

Eilenhän alkoivat maikkarilla uudet jaksot. Nauroin ihan hirmuisesti kun Phoebe tavasi nimensä. Takaumat Joeyn elämästä olivat hauskoja, varsinkin kakunsyönti käytävässä.

Luna

 • Ankeuttaja
Frendit
« Vastaus #4 : Tammikuu 02, 2004, 16:22:33 »
En pysty oikein muistamaan, koska ensimmäisen kerran aloin tätä sarjaa seuraamaan. Mutta on siitä jo monta vuotta, sen voin vakuuttaa.
Yksinkertaisesti hauska ja todella hyvä sarja. Minun lempisarjani. Yksi harvoista sarjoista, jolle olen pysynyt uskollisena. Hahmot ovat todella ihastuttavia. Kaikki tuntuvat niin... todentuntuisilta. Lempihahmoa minulla ei oikeastaan ole, koska jokaisesta pystyy löytämään niin paljon erilaisuuksia ja samanlaisuuksia (tajusitteko?). Hyvin vaikea verrata hahmoja toisiinsa, koska jokainen viihdyttää omalla tavallaan. Mutta jos oikein mietin, ehkä kaikista eniten pidän Joeysta ja Chandlerista. Niiden ystävyys ja sekoilu on vain niin mukavaa katseltavaa.
Olen jaksanut katsoa tämän sarjan jaksoja koneelta tunteja yhteen putkeen (enköhän kohta ole jo nähnyt ne kaikki... ja se on kuule ihan totta se) ja jokainen jaksaa naurattaa aina yhtä paljon. Niin, ja tietenkin televisiosta Subin vanhoja ja kolmosen uusia jaksoja.

zenit

 • Ankeuttaja
Frendit
« Vastaus #5 : Tammikuu 16, 2004, 22:23:33 »
Täälläkin yksi Frendit-hörhö ilmoittautuu!
Olen katsonut Frendejä satunnaisesti ja ei-satunnaisesti, mutta nyt olen vasta jäänyt täysin koukkuun. Tiistai päivien pelastus on aina se puoli yhdeksän äänimerkki, kun saa avata television ja katsoa sen ainoan järkevän(?) ohjelman. Kaikki jaksot otan aina nauhalle, niille nauraa aivan liian moneen kertaan kuin laki sallii.

Lempihahmoja minulla ei ole, koska kaikki ovat omalla tavallaan aivan parhaita tyyppejä.

Chandlerin huumori uppoaa kuitenkin ehkä parhaiten, sillä itsekin saan ärsyttävää nalkutusta osakseni sarkastisilla huomautuksillani.

Phoebella on ihania vaatteita ja se vaan on niin hömelö.

Ross ja Rachel ovat ihania yhdessä, kunpa he vain osaisivat vihdoinkin päättää, ovatko yhdessä vai erikseen.

Joey on ollut samanlainen vuodesta toiseen, mutta se on vaan sen rooli, eli menettelee.

Vyötiäis-jakso oli kyllä paras, se vyötiäis-puku oli ihan täydellinen.
Ja kaikkihan toki muistaa Rachelin ja Chandlerin juustokakkuvarkaudet!

siunattu

 • Ankeuttaja
Frendit
« Vastaus #6 : Tammikuu 22, 2004, 18:23:45 »
Frendit. Oi. ^^

Olen vähän aikaa sitten ruvennut seuraamaan sitä. En minä tiedä, kauan olen mainoksia nähnyt, mutta sitten kerran (taisin olla kipeänä, tylsänä vain katsoin mitä tuli) katsoin, ja sitten katsoin toisen kerran jne. :p Aluksi mielipiteeni ei ollut merkittävä, ajattelin, että tuskin eroaa juurikaan muista televisiosta tulevista viihdesarjoista.. jepjep.

Mutta joo. Frendit on ihan kiva piriste ah-niin-ihanalle tiistai-illalle. Katson sen aina mielelläni, ja se on yksi niistä harvoista sarjoista, jotka saavat minut vapaaehtoisesti poistumaan tietokoneen ääreltä, ja joka voittaa tietokoneen. Se on aika paljon. Huumori on hyvää, mutta vielä kertaakaan en ole ääneen nauranut. Pidän siltikin kovasti, ehdottomasti yksi suosikkisarjani.

Toivo

 • Ankeuttaja
Frendit
« Vastaus #7 : Tammikuu 22, 2004, 23:34:49 »
Kaikille Frendit-faneille surullisia ja iloisia uutisia. Kymmenenteen tuotantokauteen päässeen Frendit tv-sarjan viimeiseksi jäävä jakso nauhoitetaan perjantaina 24.1. Se esitetään USA:ssa toukokuun 6. päivä. Viimeinen jakso on erikoispitkä. Suomessa esitettiin viimeksi yhdeksännen tuotantokauden 16. jakso. Kaudessa on 24 jaksoa. (Kymmenennessä kaudessa taitaa olla vain 18.)

Sitten niitä iloisia uutisia. Matt LeBlanc jatkaa tv-sarjassa Joey, joka on kertoo Joeyn elämästä. Sarja alkaa pyöriä jenkeissä jo ensi syksynä. Muiden Frendit-tähtien uskotaan vierailevan sarjassa ainakin silloin tällöin, ja David Schwimmeriä kaavaillaan kaiketi yhdeksi ohjaajaksi sarjalle.

Niin se vaan sitten päättyy. Frendejä aloin seuraamaan ihan alusta asti. Jossain vaiheessa jäi jaksoja välistä, mutta jälkeenpäin on kaikki jaksot katsottu moneen kertaan. Suosikkini on Monica. Hän on niin uskomaton hahmo, että oikein naurattaa. Usein nauran ääneen ja välillä kyllä itkenkin Frendejä katsoessani. Ikävä niitä tulee kyllä.

Poissa Hagrid

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Frendit
« Vastaus #8 : Maaliskuu 17, 2004, 20:51:15 »
Tietääkö kukaan mitä tulee tapahtumaan tulevissa Frendeissä? Itse rakastan kyseistä ja nauroin eilen katketakseni. Mitä mieltä olette Rachel + Joey?
"Älä kutita nukkuvaa lohikäärmettä."

Poissa Myy

 • Vuotislainen
Frendit
« Vastaus #9 : Maaliskuu 18, 2004, 13:30:34 »
SPOILAA

Hagrid tässä pari paljastusta:

Ross ja Rachel menevät lopussa naimisiin. Samoin Phoebe ja Mike Muuta en tiiä, mutta tossa ainakin vähän, kun kerran pyysit^^

Ps. toivottavasti saat selvää.. *pelkää auroreja jotka murisevat jos joku spoilaantuu*

Kuuttis

 • Ankeuttaja
Frendit
« Vastaus #10 : Toukokuu 14, 2004, 20:33:28 »
Aaa, Frendit! Tiistai(ja vähän muidenkin)-iltojeni ilo ja pakahdus! En katso aivan joka kertaa Subilta tulevia Frendejä, mutta hyvin usein. Ainoa, josta löydän valitettavaa on aika -- jompaa kumpaa (Subilta tai Maikkarilta tulevaa) tiistain Frendit -jaksoa saisi siirtää puolella tunnilla eteen-tai taaksepäin, sillä nyt ne molemmat tulevat samaan aikaan ja on hankala päättää kumpaa katsoisi. Yleensä katson kyllä uudempaa jaksoa, eli Maikkaria.

Hahmoista pidän eniten Chandlerista. Kyllä sarkastinen ihminen toisen tuntee, sanoi mummo heinäladossa(öö..?). Rakastan hänen huumoriaan ja ivallisia kommentteja, vaikka ne eivät ehkä saakaan repeämään naurusta ja hohottamaan kyyneleet silmissä seuraavaa viittätoista minuuttia. (Ulkonäköjuttu; voisi kyllä pitää sen laihemman olemuksensa kasassa..) Pidän myös Phoebesta, hän on niin hömppä ja suloinen ja soittaa kitaraa samalla tasolla kuin minä;) No, suunnilleen ainakin. Pidän toki kaikista muistakin, erityisesti Joeystä ja Rossista.

Itse en pidä hirveästi Rachel + Joey -kuviosta, sillä olen sitä mieltä että Rachel ja Ross kuuluvat toisilleen:) Lempijaksoni ehkä tähän mennessä on se jakso, missä Ross pukeutui Vyötiäiseksi (tai miksi lie) ja kertoi lapselleen Hanukka-juhlasta. :D

Menen katsomaan Frendejä nyt:).

-Kuuttis

ayu

 • Ankeuttaja
Frendit
« Vastaus #11 : Toukokuu 21, 2004, 17:49:34 »
Katsoin frendejä aina silloin, kun ne näkyivät mtv 3:selta. meillä ei näy SubTv:tä. Frendit olivat iana hauskoja ja nauroin joka jaksossa todella paljon. Joskus nauran jälkeenkinpäin. Paras hahmo on Chandler tai Joye..(miten se kirjoitetaan?)
Ovatko SubTv:n jaksot uusintoja vai ennen näkemättömiä?

Poissa Myy

 • Vuotislainen
Frendit
« Vastaus #12 : Toukokuu 21, 2004, 18:04:32 »
Pippin: Subtvn jaksot ovat uusintoja.
Lainaus käyttäjältä: "Pippin"
Joye..(miten se kirjoitetaan?)

Je kirjoitetaan Joey.

parempi-ananas

 • Ankeuttaja
Frendit
« Vastaus #13 : Toukokuu 22, 2004, 14:42:10 »
Olettekos nähneet Frendeistä unta? Minä näin jonkin 'hyvin' hämärän.

Olin jossain keski-Suomessa Frendien kanssa mökillä. Siellä oli pari metriä korkea kallio, josta pudotus veteen. He (Joey?) olivat rakentaneet sellaisen hienon telineen, josta voi hyppiä veteen. Sitten sinne saapui jotain epämäärästä porukkaa joku mies ja pari naista. Mies haastoi Joeyn johonkin kisaan telineen päällä. Yhtäkkiä telineestä puttui useita lautoja, ja eteen päin pääsi hyppimällä reikien yli. Joey meni edeltä ja hypi nätisti kaikkien aukkojen yli. Mies tuli perässä. Joey oli kääntynyt viimeisellä askelmalla miestä kohden, ja kun mies yritti hypätä sinne, Joey kaivoi jostain suuren pleksi-levyn, johon mies törmäsi ja tippui aukosta veteen.
Vieraat tytöt hurrasivat. Ja Joey oli NIIN mies.

Aamulla hyvin haikea olo..

Araminta Meliflua

 • Ankeuttaja
Frendit
« Vastaus #14 : Toukokuu 25, 2004, 15:09:22 »
Olen katsellut Frendejä jo pari vuotta. Eilisen jakson unohdin kun luin (=yritin lukea) kemian kokeisiin!

Ross on aika samanlainen kuin minä! Kiinnostunut paleontologiasta ja arkeologista ja dinosuruksista. Ja huomauttaa kirjoitus -yms. virheistä ihan kuin minä!
Joey, Phoebe ja Chandler ovat todella hauskoja! Monica on myös hauska siivousintoiluineen, mutta minä kyllä suuttuisin jos koko ajan irvuiltaisiin ex-lihavuudestani (en puhu itsestäni! En ole ollut lihava. Tarkoitin-jos olisin Monica).
Rachelista en pidä kauheasti, mutta en kyllä jättäisi häntä pois sarjastakaan. Hän on liian... liian... välittää liikaa vaatteista yms. minun makuuni. Että silleen.

Mutta Frendit on kyllä parhaita sarjoja! Kiroan sitä päivää, jona se loppuu telkasta (koska silloin minun tarvitsee ostaa kaikki Frendien osat DVD:inä, ja se maksaa!  Ja paljon!).

Näin joku aika sitten unta, joka alkoi sillä, että jotkut pojat rikkoivat jotain palloja--> piilotin valkoisen ilmapallon valk. penkin, jolla istui vitivalkoinen tyyppi (joka muistutti etäisesti Dracoa), alle --> Emmerdalen Marlon ja Tricia ihmettelivät jotain kalliolla järven rannassa, jolla penkkikin oli--> olin yhtäkkiä vedessä opettamassa Joeya uimaan!  Sitten seisoinkin bussikatoksen edessä Rossin kanssa. Vettä oli muutamia senttejä, ja Joey kellui uimapatjalla bussikatoksen edessä!  Ihmiset toljottivat ihmeissään Joeya, joka vaan virnuili niin kuin Frendeissä. Ross ja minä vaan hihitimme.

Olin katsonut Frendejä jo pari vuotta, ja yrittänyt saada äitiäni ja veljeäni katsomaan.
Äiti: "en mä tykkää sen tyypisistä sarjoista" Johon minä tietysti suutuin, että mistä sitä voi tietää minkälainen se on, jos sitä ei ole ikinä katsonut!
Veli: "teinipotaskaa" Mikä myös ärsytti suunnattomasti.
Sitten kerran laitoin telkan auki Frendien tullessa, kun äiti istui sohvalla, jolloin hänen huomionsa väkisinkin kiinnittyi Frendeihin. Jotenkin sain veljenikin katsomaan sitä. Ja nyt he ovat melkein yhtä hulluina siihen kuin minä!  Eivätkä tietenkään myönnä, että olisivat ikinä mitään pahaa siitä sanoneet tai että minä sen heille olisin esitellyt. No, he ovat saaneet ja saavat kuulla siitä edelleen. >: ) Nyt on vielä isä tartutettava Frendeihin... Se onkin kova pala, kun hänellä ei näy Subia...

Poissa C'anossa

 • Sulo-otus
 • Hirnyrkki
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Frendit
« Vastaus #15 : Toukokuu 25, 2004, 16:21:03 »
Ihana sarja!

Ikävää kun siihen ei enää tehdä uusia jaksoja kymppikauden jälkeen. Vaikka on niiden palkat tosi suuret, niin että se kyllä tulee tosi kalliiksi. Onneksi on kuitenkin Sub TV, josta voi katsoa vanhoja jaksoja uudestaan. En ole tietääkseni nähnyt Frendien alkupään jaksoja, niitä paria ekaa tuotantokautta. Kai nekin tuli Subilta uusintana, mutta en kai huomannut sitä silloin. Olisiko joku ihana ihminen, joka kertoisi miten koko sarja alkoi, tai siis millaisesta tilanteesta? *kiitos*

Suosikkihenkilöni miehistä on Chandler, naisista Monica tai Phoebe. Chandlerillä on niitä "omia vitsejään", jotka on niin hauskoja...^^ Itseasiassa pidän jokaisesta henkilöstä, sarja menisi pilalle jos joku puutuisi. Ne kuusi on yhdessä mahtavia! Kaikki on niin omanlaisiaan, jokaiselle on ne tyypilliset juttunsa. Omia persooniaan.
Fly me to the moon.
Let me sing among those stars.

Hattara

 • Ankeuttaja
Frendit
« Vastaus #16 : Toukokuu 26, 2004, 19:24:47 »
Frendit on sellainen sarja jota muistan seuraanneeni ties kuinka kauan. Välillä tosin, no, harvemmin. Mutta hahmot ovat aivan loistavia ja minusta on hienoa, että samat näyttelijät jaksoivat show'ssa kymmenisen vuotta viivytellä.

En ole miettynyt lempihahmoani. Rachelista ja Monicasta en jostain syystä niin äärettömän älyttömän hirveästi pidä. Chandler nyt on loistava sarkastisene kommenteineen. Ja Joey, se sininen huulipuna sai minut oikeasti nauramaan. Phoebe on hyvinkin... mielenkiintoinen persoona, samaten hänen laululunsa ovat hyvin mielenkiintoisia. Mutta Ross on sellainen hassu höppänä ("I am Bea. I drink tea. Won't you dance around with me?").

Poissa Hopeanuoli

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Frendit
« Vastaus #17 : Kesäkuu 22, 2004, 11:48:50 »
Vielä vuosi (tai pari vuotta) sitten en välittänyt tästä sarjasat ollenkaan. Veli vaan katto näitä enkä ymmärtäny miksi. Sitt kerran tiistaina jäin salkkarien jälkeen lukemaan (Tv päällä ja se jäi MTV3 kanavalle) HP kirjoja ja en jaksanu vaihtaa kanavaakaan ku sitt Frendit tuli ja jäi kattoo niitä vähän aikaa, mutt en mää vielä silloin jääny koukkuun tähän sarjaan. Mutt jossain vaiheessa (puolen vuoden päästä) mä jäin aina kattoo niitä  salkkareiden jälkeen ja aloin nauhoittamaan niitä ku ne alko olemaan mun mieleeni. Se huumori on vain niin hyvä!
Harmi ku se jäi kesä tauolle. En koskaan muista kattoo subilta niitä aikaisempia jaksoja (se unohtuu aina!) ja tietty sarja loppuu täss lähiaikoina just kun oon oppinu kattomaan tätä sarjaa säänöllisesti MTV3:lta.
Parhain hahmo on Joey (ehdottomasti) muut hahmot tulee tasavertaisesti toisena.
"Are we there yet?"
"No"

Poissa Myy

 • Vuotislainen
Frendit
« Vastaus #18 : Heinäkuu 16, 2004, 21:15:29 »
Alkaako ne taas? Nehän alkoi silloin ehkä vähän yli vuosi sitten alusta. Nauhoitin ekan jakson. Nykyään Frendit ovat paremmat, kuin ennen. Rachel puhuu ihan oudosti siinä, nykyään hän puhuu luonnollisemmin, ja vitsejäkin on enemmän ja parempia.

Sooz

 • Ankeuttaja
Frendit
« Vastaus #19 : Heinäkuu 17, 2004, 17:44:17 »
Minä en edes muista, milloin aloin katsomaan Frendejä. Siitä on niin kamalan pitkä aika...

Paras hahmo on Phoebe. Phoebe on vaan niin symppis ja hauska. Joey on myös mahtava, se on aina niin hidas älyämään asioita ja vähän tyhmäkin.
Frendit on tosi kivaa katsottavaa ja niitä katsoessa on pakko nauraa. Mahtavaa komediaa.

Ruma ankanpoikanen

 • Ankeuttaja
Frendit
« Vastaus #20 : Marraskuu 14, 2004, 14:03:41 »
Frendit on kyllä hauskinta mitä maailmassa löytyy! Ainakin tv-ohjelmista... :) Mutta enää kaksi jaksoa jäljellä! Rupean melkein itkemään jo pelkästä ajatuksesta... ja lisäksi kun olen unohtanut katsoa varmaan puolet tämän tuotantokauden jaksoista. x(
Jotain 3-4 vuotta olen ohjelmaa seurannut. Kertakaikkisen hyvää huumoria koko puoli tuntia aina täynnä. Lempihahmoni ovat Joey ja Rachel, mutta toki kaikista pidän.
Toivottavasti koko sarja uusitaan vielä joskus alusta loppuun, mieluiten maikkarilla ettei Subilla.

Poissa Salandra Taikasielu

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Frendit
« Vastaus #21 : Marraskuu 14, 2004, 15:47:04 »
Tämä ihana sarja, jota aloin seuraamaan vasta tämän vuoden alussa, vaikka isosiskoni onkin seurannut sitä jo pitkään. Tyhmä minä! Tämän tuotantokauden olen katsonut kokonaan. En taida muuten olla ainoa, joka toivoo Rachelin ja Rossin palaavan yhteen. Minun lempihahmoni on Ross. Se osaa jotenki aina olla niin sulonen ja hassu. Mut muutkin on tosi hyviä. Joey esimerkiksi :D.  Ja Chandler. Ja Phoebe. Ja kaikki yleensäkin!
Tämä on juuri sitä huumoria, joka naurattaa. Jaksojen ideat ovat mahtavia. Että joku sitten keksiikin :). Onko tuo totta, että Joeylle tulisi oma sarja? Whii! Se olisi hauskaa! Toivon totisesti, että kaikki jaksot tosiaan tulisivat alusta loppuun telkusta. Ja maikkarilta, meillä ei ole subia :'(.  Tuntuu niin surulliselta, kun Frendit loppuu. Ne DVD:tkin on ihan liian kalliita ostettavaksi kerralla *huoh*.

Sweetie

 • Ankeuttaja
Frendit
« Vastaus #22 : Marraskuu 15, 2004, 16:15:00 »
Frendit. Oi ihanaa.

Frendit on yksinkertasesti maailman paras telkkari sarja jolle saa nauraa niin julmetusti että mahaan sattuu vielä viikon päästä. En millään haluis et se loppuu=( Kai mä kestän. Ja jos toivoisi vaikka jotain joululahjaksi niistä DVD:istä *Vinkki joulupukille*
Nyt mua kaduttaa kun en alusta asti oo seurannu sarjaa=( Eka tuotantokausi on ainakin näkemättä ja muista en ole varma. Mutta aika kauan olen silti sarjaa seurannut.

Paras kaikista "frendeistä" on Joey ehdottomasti. Jotenkin se on vaan niin tyhmä että siihen voi samaistua. En voi koskaan olla nauramatta Joeyn tempauksille. Rachel on seuraava, jotenkin sellanen blondi ja joskus näen itseni Rachelissa. N___n pelottavaa. Phoebe, Monica ja Chandler ovat yhtä ihania kaikki mielestäni. Rossista en tykkää...Jotenkin se on musta niin vastenmielinen...Yh. En haluaisi että Ross ja Rachel päätyvät yhteen...Vaikka arvelisin että niin tapahtuu..:S

Mutta menen tästä kirjustamaan ne DVD:t joulupukille;)

LooraWool

 • Ankeuttaja
Frendit
« Vastaus #23 : Marraskuu 15, 2004, 16:51:42 »
Aaah, frendit toinen lempisarjani!
Chandler on ehdottomasti paras! Niin huippu hyviä juttuja sen suusta.

Oli pakko tulla hakemaan kateellisia katseita tänne nimittäin itse olen onnistunut keräämään kaikki frendit dvd-boxit! =D (Ja kaiken lisäksi olen koko elämäni ollut tyhjä tasku enkä itsekkään tiedä mistä noi rahat sit loppujen lopuks tuli...) Olen tuosta kokoelmasta hyvin ylpeä ja muistan aina esitellä ne kaikille jotka kyläilevät luanani!

Mitä veikkaatte, että tuleeko Joey-sarja sitten suomeen?
Ite olen sitä mieltä, että ei tai korkeintaan sitten sub-tv alkaa näyttää sitä jotenkaan itse en oikein usko tuohon sarjaan! Tuntuu vaan jotenkin niin pakko jatkamiselta ja jotenkin niin teennäiseltä... rahastushan siinä tietenkin on päätarkoitus.

EDIT: Mitä Lisa tekee myös oman sarjan??? o.O Jos joku ihana joka tietää tästä enemmän iformois...!

Poissa Salandra Taikasielu

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Frendit
« Vastaus #24 : Marraskuu 23, 2004, 21:17:53 »
Nyt se sitten loppui, Frendit nimittäin. Hyvä etten alkanu siinä lopussa itkemään (ja mä en oo itkeny vuosiin!). Kuitenkin on tärkeintä, että Ross ja Rachel pääty yhteen.  Nyt tuntuu niin tyhjältä. Ei enää Frendejä, ei sitä voi kuvitella. Nyt ei ole syytä odottaa tiistaita. Voi jumpe, meni sekin ilo :'(. Nyt kinuankin joulupukilta ensimmäinen tuotantokausi-DVD:tä. Pikkuhiljaa alan kinuta kaikkia niin, etten olisi niin kovin surullinen.  Kunpa maikkarilta alkaisi koko sarja uudestaan. Siitä ei ole iloa, kun ne tulee Subilta, kun meillä ylläri vaan ei ole sitä.
Phoebekihan tekee nyt oman sarjan.  Ainaki mitä radiosta kuulin. Toivottavasti sekin tulisi suomeen. Ja maikkarille.

leinikki

 • Ankeuttaja
Frendit
« Vastaus #25 : Marraskuu 23, 2004, 21:45:11 »
Noniin, nysse loppu.
Varmaan aikas moni muukin täältä röhnötti äsken palanen kurkussa television äärellä. Mitä piditte päätösjakso(i)sta? Frendit on aina ollut minulle jotenkin itsestäänselvyys. Hyvässä mielessä. Vähän kuin olisivat olleet minunkin kavereita, joita tapaa joka viikko. Eihän Frendit mikään maanmainio ja ihmeellinen sarja ole (minua on aina ärsyttänyt se ettei sarjassa nähdä oikeastaan ollenkaan esim. afrikan-amerikkalaisia, kiinalaisia taikka latinoita!), mutta silti siinä on jotakin uniikilla tavalla viehättävää. Hahmot tulivat läheisiksi ja tutuiksi ja sarja todellakin nauratti makeasti. Kyllähän tässä pikkusen ikävä jää (toisaalta ainahan sitä voi[tai täytyy]katsella aikaisempia jaksoja. Kymmenen vuotta on aika paljon aikaa). Itse tykkäsin lopetusjaksoista, vaikka kovimmat fanit varmaan olivat odottaneet liikoja... Part 1 oli nauratti kovasti, part 2ssa huumori oli mielestäni vähän väkinäisempää, mutta sentimentaalisuus iski. Mahtoi olla helppoa näyttelijöille itkeä lopussa! Itsellekin jäi vähän haikea mieli.

Iita

 • Ankeuttaja
Frendit
« Vastaus #26 : Marraskuu 23, 2004, 23:53:40 »
Lainaus käyttäjältä: "HiiHaa"
Säästyisi odotukselta, että ko. jakso tulee dvd:lle / Subille tms.


Hieman offtopic, mutta se on jo dvd:llä.

Marizki

 • Ankeuttaja
Frendit
« Vastaus #27 : Marraskuu 24, 2004, 15:53:23 »
Ihana sarja loppui tylsästi.

Frendit olivat, tai ovat edelleen suosikki sarjojani. Joey oli paras hahmo, Matt LeBlanc osaa eläytyä hyvin roolihahmoonsa. Ankka jr. ja Kana jr. löytyivät onneksi.. Nauroin aivan hervottomasti kun Chandler ja Joey kuuntelivat pallon menoa sen pöydän sisällä... x)

Odotin kieltämättä viimeiseltä jaksolta hieman enemmän, en tiedä mistä se johtui, mutta en kokonaisuutena pitänyt siitä kovinkaan paljon.

Suosikki jaksoni taitaa olla se, missä Joey opetteli ranskaa, se oli aivan hervoton. ^__^

SmilingStar

 • Ankeuttaja
Frendit
« Vastaus #28 : Marraskuu 24, 2004, 16:28:11 »
Mä olen katsonut Frendejä A-I-V-A-N alusta asti ( okei, olen kattonut niitä Subtv:ltä alusta asti, mutta sitä ennen maikkarilta )
 Ja mä rakastan Joeyta ja Rachelia..IHANAT HAHMOT kertakaikkiaan!!! Mutta muutkin ovat ihania, mutta R ja J vievät voiton..:)
 Jokaisessa jaksossa olen nauranut itseni ihan kipeäksi..*heh* Ja jos joskus on tullut surullisia hetkiä, niin aina joku Frendeistä on heittänyt siihen jotain hauskaa...
 Mä olin eilen IHAN surullinen (ti 23.11), kun Frendit loppu, itkinkin...*nyyh* vieläkin olen...:´(
 No onneksi Frendit ei vielä lopu Subilta...
*MUOKS* Aijon muuten kerätä/pyytää lahjaksi/ostaa kaikki Frendit...rahaa kuluu, mutta kulukoon, ne on NIIN hyviä, että se KANNATTAA!!!

Poissa Alicia F-B

 • Vuotislainen
Frendit
« Vastaus #29 : Marraskuu 25, 2004, 16:23:36 »
Itse katsoin ja nauhoitin tuon viimeisen jakson ihan omassa rauhassa, mutta epäonnekseni nauha oli jotenkin vioittunut, joten tekstit siitä suttaantuivat pois. Onneksi ääni ei kärsinyt, joten voin sitä kuitenkin kuuntelemalla katsoa :)
Frendithän olivat yksi suosikkisarjoistani, vaikkakaan en MTV:ltä niitä alusta asti katsonut (melko alusta kuitenkin, veikkaisin tuotantokautta 4, mutta siitä on jo niin kauan etten ole varma). Sitten kun huomasin subbarinkin näyttävän Frendejä aloin sarjaa sieltäkin seuraamaan [kanavasurfailemalla ja ihan sattumalla; jakso taisi olla tämä rantajakso, missä Phoeben oikea äitikin selvisi]. Nyt olen sitten täyttänyt Frendi-kiintiöni oletettavasti jokaisen jakson nähneenä. En usko että 9tk:n lopusta tai 10 tk'lta olisi jäänyt joku katsomatta mutta jos on niin näen ne silti (minulla on DVD 9 tuotantokaudesta ja 10:nnen saan joululahjaksi :D).

Onko Phoebellekin tulossa off-spin? Se olisi hienoa, tosin en usko että sarja olisi yhtä vahvalla pohjalla kuitenkaan. Toisaalta toivoisin tuollaista sarjaa koska itse aloin pitämään Phoebesta yhä vain enemmän sarjan edetessä ja kuinka paljon ikinä pidänkin Chandlerista, voittaa Miken ja Phoeben suhde tämänkin. Eli siis Phoebe ja Chandler ovat suosikkihahmoni näistä päätähdistä. Sitten ovat tietysty Mike ja Joey. Chandlerista ja itsestäni huomaan yhä enemmän yhtäläisyyksiä; vasta eilen illalla tajusin heittäväni (huonoja) vitsejä aina kun olen hermostunut, etenkin ainekirjoituksissa ja esitelmissä. Kaikki hahmot olivat hyvin inhimillisiä ja useimpiin heistä pääsi hyvin "sisälle".

Lainaus käyttäjältä: "leinikki"
Eihän Frendit mikään maanmainio ja ihmeellinen sarja ole (minua on aina ärsyttänyt se ettei sarjassa nähdä oikeastaan ollenkaan esim. afrikan-amerikkalaisia, kiinalaisia taikka latinoita!), mutta silti siinä on jotakin uniikilla tavalla viehättävää.  


Eikös Ross joskus deittaillut tyttöä nimeltä Julie (en tosin muista oliko sitten japanilainen tai jotain). Siinä oli yksi aasialainen tyyppi, jonka olen huomannut..

LooraWool

 • Ankeuttaja
Frendit
« Vastaus #30 : Marraskuu 25, 2004, 18:18:25 »
Kyllä vain Ross seurusteli Julien kanssa muutaman jakson ajan ja on noita nyt muitakin ollut esim. Kristen tummaihoinen tyttö jota Joey ja Ross molemmat deittailivat... Joten se siitä sitten.

EDIT: Joo siis tosiaan tämä, tämä... h*lvetti ei tule millään nimi minullekkaan mieleen... (ihan varmaan sitten kun kirjaudun ulos niin pamahtaa nimi heti mieleen) Häntäkin muuten Joey ja Ross molemmat deittailivat, mutteivat tällä kertaa kuitenkaan samaan aikaan.
Sitten on vielä Paolo en muista mistä maasta, mutta hän ei osannut edes puhua englantia. Chandlerin työn antaja on tumma samoin Pheobetä yritti iskeä yksi tumma tyyppi silloin kun hän seurusteli jo Miken kanssa ja onhan noita vielä kuinka paljon! Kysykää vaikka lisää jossette usko. =)

NiillOnOmat

 • Ankeuttaja
Frendit
« Vastaus #31 : Marraskuu 25, 2004, 22:09:06 »
^^ Entäs sitten se tumma tyttö, joka oli Frendeissä pitkään loppupuolella. En juuri nyt muista roolinimeä (oikea nimi Aisha Tyler), esitti paleontologia, Rossin tyttöystävää. Ja Monicalla oli jakson ajan latino poikaystävä, jonka hän sitten jätti, koska latino kuvaili runossaan amerikkalaisia naisia tyhjiksi vaaseiksi. Siinä jotain...

ayu

 • Ankeuttaja
Frendit
« Vastaus #32 : Marraskuu 27, 2004, 10:50:58 »
Pitääpä kirjoittaa uudestaan tämän ihanan sarja takia! :D

Frendit oli tosiaankin kaikkien aikojen paras amerikkalais komedia sarja. Yksi parhaimmista, mitä koskaan olen katsonut. Frendeille olen aina nauranut. Ne jutut ovat oikeasti niin aitoja niin hauskoja! Näyttelijät ovat hyviä ja se on hyvä, ettei päähenkilöitä ole yhtään enempää. Sivuhenkilötkin osaavat olla mukavia. Mää muistan vieläkin sen yhden jakson tosi hyvin, jossa Brad Bitt tuli mukaan ja se oli se inhosi Rachelia ylikaiken. Se oli tosi hauska.

Minä en ole kauan katsonut frendejä. Tämä oli kolmas vuosi ja nyt sekin on loppunut. Minä itkein aivan älyttömästi tiistaina, kun se yhtäkkiä vaan oli loppunut. Se oli niin surullista. Ihanaa, kun Rachel ja Ross saivat toisensa ja loppu hyvin kaikki hyvin.

SubTv:ltä katson aina vanhimpia jaksoja. Mutta niitä Frendit-DVD:tä pitää kyllä ostaa joululahjaksi. Ihan varmasti.

Poissa Nibs

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
  • Hogwarts Refounded: Harry Potter-roolipeli
 • Tupa: Luihuinen
Frendit
« Vastaus #33 : Joulukuu 01, 2004, 11:56:18 »
"Kuka muu seuraa SUBTV:lta tulevaa sarjaa?"

En ole seurannut SubTV:n puolella kauhean tiiviisti aikoihin, koska ne on olleet uusintoja.
Maikkarilta kyllä seurasin lähes viikottain (joskus saattoi unohtua ja sitten kismiti).

"Mitäs pidätte siitä?"

Suosikkisarjani 70's Shown ohella.

"Kuka on lempihahmonne? Miksi juuri se?"

Miehistä ehkäpä Joey, kun se on se pikkasen hidas ja hölmö ja hitusen itserakaskin. Yksinkertainen ja aito persoona. No onhan moni muukin niistä aito, mutta Joey on sitä kaikkein eniten.

"Kenestä ette pidä?"

No vähiten pidän Phoebestä. Se on vähän liian ärsyttävällä tavalla blondi ja liian boheemi mun makuun. Mä en kyllä varmaan tulisi toimeen hipin kanssa muutamaa päivää kauempaa. :D

"Miten aloitte katselemaan Frendejä?"

Mä en muista, en todellakaan muista.
Oon kumminki seurannu niitä melkein alkujaksoista asti ja olin sillon 10-11vi.

Kurjaa, että koko sarja loppui. :(
Mitä on maailma ilman Frendejä. Tai no onhan ne vieläkin, mutta mitään utta ei tule enää milloinkaan. :(
(Tosin muistelisin kuulleeni huhuja, että Matt Le Blanc olisi saanut oman sarjan? Siis Joeyn hahmolle.)

Frendien viimeinen jakso oli kyllä oikein hienosti tehty. Kuten aina, mun unteeni hyppi niiden tunteiden tahtiin ja mm. synkistelin koko mainoskatkon, kun Ross tajusi olevansa väärällä lentokentällä ja olin ihan varma, että Rachel ehtii kadota.
Luojan kiitos kävi sit kumminkin niinkuin kävi ja vielä niin huvittavalla tyylillä. ^^
Ihanaa, että Chandler ja Monica sai kaksoset. <3
Ja yleensäkin, ett Chandler löysi elämänsä naisen ku se niin valitteli aina, että hän jää ikuisesti yksin.

Jäi silti jotenkin tyhjä olo kun katteli niiden lähtevän siitä asunnostaan kahville. Mä en ny ihan osaa selittää miks, mut ehkä joku ymmärtää sanomattakin. (:
X HOGWARTS REFOUNDED: HARRY POTTER-ROOLIPELI
Mitä pitivät sisällään vuodet 1980-1992 Potter-universumissa?
X OLD WEST TALES RPG - Minnesota 1875-1885
X PÖLLÖPOSTI - Harry Potter-blogi

Bonche

 • Ankeuttaja
Frendit
« Vastaus #34 : Joulukuu 01, 2004, 21:01:29 »
Yhyy. Yhyy, yhyy. Yksi universumin parhaimmista sarjoista loppui. Viimeisen jakson aikana itkin, en todella kovasti, mutta kyyneleet valuivat silmille. Kauhiaa. Tämä on väärin. Sitä jää miettimään, että mitäköhän seuraavissa jaksoissa tapahtuu? Mitä kaksoset tekevät? Mitä Ross ja Rachel hauskuuttavat? Mutta sitten muistaakin, että ai niin, ne loppuivat jo. Epäreilua! Dvd pitää ostaa. Heti. Heippa. :D

Poissa Goldenfake

 • Contessa
 • Hirnyrkki
 • Sukupuoli: Noita
 • Roma ♥ Italia ♥
  • Questo inverno finirà
Frendit
« Vastaus #35 : Joulukuu 20, 2004, 17:15:28 »
Phoebe oli paras hahmo. Ehdottomasti.

Vaikka vaikea valinta, myönnän. Kaikki hahmot ovat unohtumattomia, mieleenpainuvia, ja ihania. Varmasti jokainen Frendit-fani jää kaipaamaan Frendjeä, nyt kun kyseinen sarja on loppunut. Itse tajusin viimeisen jakson jälkeen 25minuutin kuluttua, että voi ei, tämähän oli viimeinen jakso!

Mutta aivan ihana ohjelma, voisipa sitä katsoa ikuisesti. Viimeinen jakso oli mieleenpainuva, varsinkin se, kun Ross kelasi puhelinvastaajaa odottaen, että pääsikä Rachel koneesta vai ei. Ja Monican ja Chandlerin vauvat.. oi..

Onneksi sitä tulee edes subtv:llä.


Muoks. Ostin pari päivää sitten sarjaa dvd:lle, oli kiva katsoa niitä alkukauden jaksoja, mm. tuotantokausi kolmosta.
Ensiksi minua kuitenkin hirvitti se rahan meno. Prismassa tämä yhden tuotantokauden "boxi" [kolme dvd:tä, n.24 jaksoa yhteensä] maksoi 32e, mutta yhdestä tuotantokaudesta se on aika vähäsen, kun tarkemmin ajattelee.

Onko joku saanut käsiinsä 1. tuotantokauden dvd:lle? Minä etsin sitä kuumeisesti!
Fabrizio: Si, ti desidero, ti voglio con tutto me stesso, dalla prima volta che ti ho visto ti desidero, da settimane ti voglio fino ad impazzirne, e ti amo, io, ti amo, io ti amo e ti desidero e ti amo, potrei urlarlo se vuoi te lo giuro! Si, ti giuro... Nessuno, nessuno potrebbe dirmi che devo vergognarmi: Io amo Elisa!

Poissa iidba

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Frendit
« Vastaus #36 : Joulukuu 20, 2004, 17:30:59 »
Frendit on (tai maikkarilla oli) erittäin hyvää viihdettä, jota tulee katsottua aina kun mahdollista. Maikkarilta tulevia uusia jaksoja en katsonut melkein koskaan, minusta ne vanhemmat ovat paaaaaaaaljon parempia. Siksi katson subtv:tä arkisin illalla joka päivä :D

Lempihahmoni on varmaankin Joey. Se on niin sympaattinen ja muutenkin erittäin loistava hahmo, vaikka itse näyttelijästä, Matt LeBlancista en kummemmin pidäkään.

Frendien viimeinen jakso oli ihan pettymys. Odotin jotain parempaa, mutta ei voi mitään. Se oli niin jenkkiä ettäh. Ja niin kliseetäkin...pah. Anteeksi nyt vain mutta se oli tosi huono jakso :/ *pettynyt*
"Well, I don't know how to break this to you, but I think they might have noticed we broke into Gringotts." -Ron Weasley

Poissa Tinde

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Frendit
« Vastaus #37 : Joulukuu 21, 2004, 08:15:02 »
Mä seurasin Frendejä jotain kaksi vuotta.Rachel oli musta paras eli Jennifer Aniston.
Rachel oli mun suosikki monien juttujen takia.Ehkä päällimmäinen syy oli se, että se oli
hyvin kaunis ja sillä oli unelma ammatti.Se pikku Emma oli nii sulonen vauvakin.Hih.
Ei mul oikeestaa oo kunnon syytä, miksi pidin Rachelista enemmän, ku muista.Pojat
oli kauheita höslääjiä neki oli aika hauskoja.Kaikki oli hauskoja, mut Rachel nyt
vaa on niistä paras.Äh mä varmaa lopetan, ku änkytän muuten tässä.
"There's something beautiful inside you".

Joonatan

 • Ankeuttaja
Frendit
« Vastaus #38 : Joulukuu 21, 2004, 22:59:25 »
Frendit OLI ehdottomasti yksi TV-historian parhaimmista komediasarjoista. Itse sitä seurasin, mutta vanhoja jaksoja en ole nähnyt, enkä SUBTV :ltäkään niitä näe, kun digiboxi meiltä puuttuu. Mutta, lempihahmoni on Monica. Se vaan on niin ihana. :P      

Siinä yhdessä jaksossa, kun näytettiin miten Rachel ja Ross tapasivat ( Ne oli siellä jossain koulun diskossa) Niin Monica oli se 'lyllertäjä'. Se oli hauskin mitä olen nähnyt, kun se tanssi! xDD


P.S. Pheobe rules too. :))

Folio

 • Ankeuttaja
Frendit
« Vastaus #39 : Joulukuu 31, 2004, 20:30:35 »
IHANA! IHANA! IHANA! IHANA! IHANA!
Tykkään siitä sarjasta niiiiin kovasta, että.. Se on vaan niin huvittava ohjelma ja sitä on ilo katsella.. Omsitan Frendien DVD:n. Kakkoskauden. Siinä on kolme levyä. Yhdellä puolella on neljä jaksoa, mutta kun levyä kääntää nurin niin toisella puolella on neljä jaksoa myös.

Paras hahmo on Chandler tai Ross. Ross on niin lutunen ja välillä vähän ärsyttävä. Sillä on ihana ääni ja kaikkee.  Chandlerissä on samat. Mutta sillä on aina ihania vaatteita ja se on sellanen "rikastyyppi".

Ja apina Marcel on yksi parhaista! Harmi kun niitä jaksoja ei taida enää tulla. DVD:llä on pari jaksoa, missä on Marcelia. Marcel = söpöpikkulutunenpieniihanaapina.'

Jajajajaja. Monican miesystävä, Richard. Se oli aika siisti. Se osasi näytellä ja sillä oli aigas mageet viikset.

Ärsyttävin on JOEY! Argh, vihaan sitä tyyppiä. Se on liian.. huumorintajuinen? Tai en tiedä sopivaa sanaa, mutta se ei vaan osaa olla hiljaa. Ja se ymmärtää kaiken vasta jälkikäteen!
      Pheobe on myös aika ärsyttävä, mutta sen laulut! Ne on just ihania.. Ja repesin kun Pheobe teki sen videon smellycatista! Se oli niin naurettava. :D

SMELLYCAT, SMELLYCAT. WHAT ARE THEY FEEDING YOU!
SMELLYCAT, SMELLYCAT, IS NOT YOUR FOULT"

Tabris

 • Ankeuttaja
Frendit
« Vastaus #40 : Tammikuu 03, 2005, 11:46:04 »
Aloin seurata Frendejä pari vuotta sitten, oikeastaan vahingossa, kun jäin katsomaan ohjelmaa, jota en (silloin) tuntenut. Onni, että jäin, koska minusta Frendit on parhaita sarjoja ikinä! Ross on ollut aina suosikkihahmoni, koska se on vaan niin lutunen, sellainen herkkä tiedemiestyyppi, joka "kolhiutuu kuin persikka". *virn* Muutkin ovat aivan loistavia, sarkastinen mutta myös herkkä Chandler, ihanan tyhmä Joey, täysin pihalla oleva hörhö Phoebe, hemmoteltu Rachel, pikkutarkka Monica... Kenties juuri hahmojen erilaisuus, moniuloitteisuus ja keskinäinen kemia tekee sarjasta niin hyvän?

Gilly Bean

 • Ankeuttaja
Frendit
« Vastaus #41 : Maaliskuu 30, 2005, 18:42:01 »
En edes muista milloin Frendejä rupesin kattelemaan. Se kuitenkin on onni, että rupesi
Frendit ovat ehdottomasti yksi suosikki ohjelmistani! Se on täynnä huumoria, eikä se koskaan pitkästytä minua.
Lempihenkilöni on ehdottomasti Chandler. Sen sarkastiset vitsit on aina niin huippuja! Nauran aina sen jutuille.xD
Se on myös joskus niin söpö ja kultanen.:)
Pidän myös Rachelista. Se vaan on niin...Rachel. Yksinkertaisesti.
Suosittelen lämpimästi kaikkille joita hyvä huumori kiinnostaa.

Lilla Muchy

 • Ankeuttaja
Frendit
« Vastaus #42 : Maaliskuu 30, 2005, 20:21:02 »
Hui, huomasin tämän threadin vasta nyt, mutta joka tapauksessa ihaninta, että tällainenkin on perustettu. Oon tykännyt Frendeistä ikuisuuden. Katoin sitä jo joskus 9-vuotiaana, tosin ymmärtämättä paljon mitään. No, nykyään katson aina kun muistan Subilta. Totta on, että maailman paras komediasarja.

Lisäksi oon nähnyt kokonaan dvd:ltä tuotantokaudet 2,4,7 ja 9. Haluaisin sellaisen boxin, jossa on kaikki tuotantokaudet, mutta niitä myydään netin kautta ja maksaa ihan kauheasti. Pyydän synttärilahjaksi, yupii.

Lempijaksoja on ihan älytön määrä, mutta viimeisin jakso, jolle olen nauranut makeasti, on se kun Rachel soittaa 9-kaudella Doctor Wienerille :DD Repesin kamalasti, kun hän rääkyi kolmelta aamuyöllä luuriin "Wiener, wiener, wiener". Jakson nähneet varmasti tietävät, nee?

Voi että rakastan Frendejä. Rakastan Smelly Catia ja lempihahmosta en ole ollenkaan varma, kaikki yhtä ihania ^--^

Poissa Ibiza

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Tuvaton
Frendit
« Vastaus #43 : Huhtikuu 09, 2005, 12:01:50 »
Frendit oli lempisarjani, ollut jo monia vuosia. En oikein edes muista, milloin sitä aloitin katsomaan. Muutamasta ensimmäisestä kaudesta en ole tosin nähnyt kuin pari jaksoa sieltä täältä. Haluaisin nähdä ne jaksot joskus, mitä en ole vielä nähnyt.

Maikkarilta katsoin Frendejä, mutta olen aina välillä katsonut Subiakin. Subissa on vain se huono puoli, että meillä näkyy Sub ainoastaan olohuoneen tv:ssä eli en voi katsoa Frendejä omasta telkastani ja olohuoneessa on aina joku muu katsomassa telkkaa :/ Mutta aina kun on tilaisuus niin katson Subin Frendejä :)

Ja toivon todella, että MTV3 näyttäisi vielä joskus Frendit alusta lähtien. Olisi mahtavaa :D

Frendit oli vain jotain niin loistavaa. Ei sitä voi kuvailla. Maailman paras sarja xD Okei, ehkä se oli sellaista päällenaurettua jenkkiviihdettä, mutta rakastan Frendejä silti.

Enkä halua ajatella sitä, että ohjelma loppui. Itkin silloin kun viimeinen jakso loppui. Loppu oli, kliseisyydestään huolimatta, ihana. Jotenkin siitä jäi tunne, että ne hahmot jatkaa elämäänsä aina sellaisina samanlaisina... Sellanen hyvä fiilis :)

Lainaus käyttäjältä: "Joonatan"

Siinä yhdessä jaksossa, kun näytettiin miten Rachel ja Ross tapasivat ( Ne oli siellä jossain koulun diskossa) Niin Monica oli se 'lyllertäjä'. Se oli hauskin mitä olen nähnyt, kun se tanssi! xDD


xDD Minustakin se jakso oli aivan loistava.
Monica on ehdoton suosikkini. Olisin voinut katsoa Frendejä pelkästään Monican takia. Toki sarjassa oli muitakin hyviä hahmoja, mutta Monica oli paras.
Monica oli niin ihana perfektionisti ja sellainen siivoushullu ja sarkastinen. Vähän niinkuin minä xD Yksi kaverini antoi minulle joskus yläasteella lisänimen Monicakopio. Olen kuulemma ihan kuin Monica. :DD Myönnän tosin itsekin muistuttavani Monicaa. ;)

Karoska

 • Ankeuttaja
Frendit
« Vastaus #44 : Huhtikuu 13, 2005, 19:05:58 »
Frendit, *huoh* siinä ohjelma vailla vertaa!

Parastaa jaksoa on todella vaikea sanoa, ja tarkoitan sitä!
Mielestäni Joey on paras hahmo pojista, Phoebe tytöistä.
Rachel, eli Jennifer Aniston on kyllä paras näytteliä!

Joey on mahtava siksi, kun hän omaa mahtavan humorintajun,
ja Asioiden tajuamisessa menee hetki.

Phoebe taas siksi, kun hänellä on mahtavat suunnitelmat,
esim. ensin Joey menee naimisiin Rachelin kanssa.
He saavat kauniita lapsia, ja Phoebe menee naimisiin Rossin kanssa,
ja heistä tulee rikkaita. Lopulta He
ottavat avioeron puolisoistaan, ja joey saa lasten huoltajuuden helposti huumeongelmien takia.  
(kuulema)  Ja Phoebe saa Rossin rahat avioerossa.
Phoebe ja Joey menevät naimisiin, ja heillä on Rachelin lapset ja Rossin rahat.

Mahtava suunnitelma, vai mitä?
Se oli tosi hyvä jakso.

ja jotain sinneppäin.. sekava viesti mut, Frendit on parhaita!

keiju

 • Ankeuttaja
:D
« Vastaus #45 : Huhtikuu 13, 2005, 19:19:48 »
Frendit on sarja jota TODELLA jää kaipaamaan.. Onneksi niitä uusintoja tulee.. :\

Parhaat hahmot pojista Joey koska se on hauska ja komea :)
Naisista varmaan Rachel.. vaikka Phoebe on hauska ja "vähän" blondi :D

Nyt meen kattoo frendit dvd:tä.. ^^,

Bianca

 • Ankeuttaja
Frendit
« Vastaus #46 : Huhtikuu 14, 2005, 08:48:29 »
Mie oon kattonu ihan pienestä tähän päivään saakka Frendejä, sillä äippä on myös ihan hullu Frendit -fani. ^^ Jokaisen jakson oon nähny muutamaankin otteeseen, ja SUBilta tulee katottua vieläkin kun ne tulee. Eli joka ilta (jesss).

Lempihahmoja miulla ei oikeestaan ole. Jokainen on joskus ihana, jokaisella on hyvät puolensa. Joey on söpö, vähänkö se on muuttunu alkujaksoista kun vertaa tän päivän jaksoihin! :D Chandler on välillä ihan älyttömäs typerä, ja just sen takia niin ihana! Kaikki ne vitsit... <3 Monica, Rachel ja Phoebe ovat myös ihania. :) Ross on söpö kun se on niin dinosaurus -fani. xD Vähän se kiitospäivä -jakso oli hyvä ku Bratt Pitt (en muista roolinimeä.. oisko ollu Will? o_O) sano jotain tähän tyyliin (se muisteli vanhoja): "Ja muistatko miten typeriä me olimme - olimme ihan hulluina dinosauruksiin!" Ja sit lisää jotain että olipa se lapsellista ja onneks ei enään olla dino -faneja tms. Ja Rosshan on vieläkin ja se oli niin söpö jakso. ^^ Lempparini. :D

Nyt kun Frendit on alkanu tulemaan ihan alusta (millon tulikaan eka jakso? Viime kesänä? o_O) niin olen seurannut lähes poikkeuksetta. Niin mahtava sarja on kyseessä... Isä ei oikein tykkää, mutta äiti kattoo ihan innoissaan kuten minäkin. ^^

Maria Chang

 • Ankeuttaja
Frendit
« Vastaus #47 : Huhtikuu 24, 2005, 16:27:28 »
Oi rakastan tätä sarjaa niin paljon. Silloin kun Frendit vielä tulivat telkkarista, katsoin sitä vain ihan jakso tuotantokaudessa - meiningillä. Ei minua pahemmin Frendit silloin kiinnostaneet ja ihmettelin miksi monet niitä hehkuttivat. Kumminkin olisiko ollut joskus viime keväänä, kun päätin lainata kaveriltani 1.tuotantokauden. No, katsoin kyseisen tuotantokauden jaksot. Kyllä minä sarjasta tykkäsin, mutta en niiin paljoa. Sitten lainasin lisää tuotantokausia ja joskus kun kolmosta kattelin niin ihastuin täysin. :D Nyt meillä on tuotantokaudet dvd:nä 7-10, ja lisää haluaisin.

Sarjassa on ihaninta se aitous. Kaikilla on vikoja ja kukaan ei ole täydellinen. Kaikilla on ns. oma persoona, johon kuuluu sekä viehättäviä että ärsyttäviä piirteitä. Vitsit ovat niin hyviä, että joillekin nauraa monen monta kertaa jälkeenpäin. :D Juonikin on hyvä, että yleensä melkein kaikissa jaksoissa on oma juoni, eli ei jatkuvaa.

Lempparihenkilöni.. Hmm. Tämä on vaikeaa. :D Pidän jokaisesta hirveästi. Ross ja Rachel ovat ainakin ihanin pari. Arvatkaa vain itkinkö,  kun Ross ja Rachel palasivat yhteen päätösjaksossa? Niin siis. Jokaisessa on niin paljon hyviä ja huonoja puolia. Parasta henkilöä en kerta kaikkiaan osaa päättää, minulla on kausia, että hetken ajan tykkään Rachelista eniten, ja hetken ajan Phoebestä ja koko ajan muuttuu. Tällä hetkellä tykkään eniten Rossista. :D Mielestäni alkuajan jaksoissa Joey oli ihan pirun ärsyttävä, en tykännyt yhtään. Siis 1. -ja 2. tuotantokausien aikana, tai sitten juuri nyt kun niitä olen katsomassa, niin minulla on taas tämä vaihtelu päällä. :D

Frendit<3
« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 30, 2007, 15:09:32 kirjoittanut Maria Chang »

Miimus

 • Ankeuttaja
Frendit
« Vastaus #48 : Huhtikuu 25, 2005, 14:42:58 »
Mä en pidä frendeistä enää, koska sen huumori on mennyt ´mielestäni alemmas kuin 0. Ennen se oli ihan hyvää ajanvietettä, ja lempihahmo oli rachel. En kyl tiedä miks mut se vaan oli niin hauska. :)

Poissa Goldenfake

 • Contessa
 • Hirnyrkki
 • Sukupuoli: Noita
 • Roma ♥ Italia ♥
  • Questo inverno finirà
Frendit
« Vastaus #49 : Huhtikuu 30, 2005, 11:38:47 »
Lainaus
Haluaisin sellaisen boxin, jossa on kaikki tuotantokaudet, mutta niitä myydään netin kautta ja maksaa ihan kauheasti. Pyydän synttärilahjaksi, yupii.

Mistä netistä tuollaisen koko boxin saa, ja paljon se maksaa? Kiitos..

// mm. NetAnttila ja  Free Record Shop. -Thomas
Fabrizio: Si, ti desidero, ti voglio con tutto me stesso, dalla prima volta che ti ho visto ti desidero, da settimane ti voglio fino ad impazzirne, e ti amo, io, ti amo, io ti amo e ti desidero e ti amo, potrei urlarlo se vuoi te lo giuro! Si, ti giuro... Nessuno, nessuno potrebbe dirmi che devo vergognarmi: Io amo Elisa!

Manteli

 • Ankeuttaja
Frendit
« Vastaus #50 : Toukokuu 06, 2005, 12:19:16 »
Aloin seuraamaan Frendejä oikeastaan vasta viimeisten tuotantokausien pyöriessä televisiossa ja sain siten jokseenkin väärän käsityksen koko sarjasta, mutta kun SubTv alkoi näyttää Frendejä alusta lähtien, ihastuin siihen. Siskollani on nyt tuotantokaudet 1-4 ja kaikki on katsottu useampaan kertaan läpi...

Lempihahmoni on varmasti Chandler, joka on sopivasti sarkastinen ja hauska. Pidän myös Rossista, Monicasta ja Phoebesta (Smelly Cat on legendaarinen!). Rachelkin on OK, mutta Joey minua ottaa tietyin väliajoin päähän. Onhan se komediasarja, mutta jonkin tason uskottavuus ja raja pitäisi säilyttää ihmisen tyhmyydelle!

Ensimmäiset tuotantokaudet ovat suosikkejani, homma alkaa lässähtää jo kuudennella ja erityisesti seitsemännen tuotantokauden jälkeen. Vitsit eivät vaan naurata, varsinkin viimeisissä jaksoissa keskitytään lähinnä juonikuvioihin ja vitsit ovat pakolla väännetyn tuntuisia, kuten se Joey opettelee puhumaan ranskaa-fiasko, jota muut ovat tosin ilmeisesti pitäneet hauskana...

labello

 • Ankeuttaja
Frendit
« Vastaus #51 : Toukokuu 08, 2005, 20:10:26 »
Aloin katsomaan Frendejä..öö..en muista mikä tuotantokausi se on, mutta ensimmäinen jakso minkä näin, oli se, missä Rachel oli sairaalassa ja luuli että Joey kosi, kun tämä kumartui vaan poimimaan sitä sormusta lattialta. Jäin koukkuun ja katsoin sarjaa aina kymmenennen tuotantokauden viimeiseen jaksoon asti. Viimeisen jakson jälkeen oli aika tyhjä olo, että tähänkö tämä nyt sitten loppui.

Onneksi luokkakaverini on addiktoitunut kunnolla Frendeihin ja hänen tavoitteenaan on parhaillaan ostaa kaikki Frendien tuotantokaudet DVD:nä ja lainailen niitä häneltä sitä mukaa, kun hän saa niitä ostettua, eli olen nähnyt nyt 1-7 tuotantokaudet + ne jotka olen katsonut tv:stä. ^______^v

Lempihahmoni on Chandler. Ehdottomasti. Rakastan sitä sarkastisuutta ja huumorintajua. Ei muissakaan hahmoissa valittamista, mutta Chandler on se yksi ylitse muiden.

Ja miksi pidän Frendeistä? Koska se ei ole mikään turhanpäiväinen saippuasarja jossa ratkotaan vain ja ainoastaan ihmissuhdedraamoja. Vaikka Frendeissäkin on ihmissuhdesotkuja, siihen on myös yhdistetty huumoria ja se huumori uppoaa minuun.

Muchy

 • Ankeuttaja
Frendit
« Vastaus #52 : Elokuu 29, 2005, 20:12:46 »
Olen siis tuo sama henkilö kuin Lilla Muchy (tein jostain kumman syystä uuden tunnuksen keväällä, mutta en enää käytä sitä ô__Ô) . Nostelen nyt vähän tätä threadia..

Eli Goldenfake, kyseinen boksi taisi maksaa about 170 $ , ellen nyt aivan väärin muista. Taisi olla Amazonissa tai jossakin.. Kokeilkaa googlettaa hakusanalla "'Friends' seasons 1-10 box" tms. Kyllä sieltä pitäisi jotakin löytyä.

Tällä hetkellä omistan kaudet 1 ja 2, sitä boksia en sitten pyytänytkään lahjaksi enkä voi enää pyytää, sillä oli pakko ostaa erillisinä kausina noi kun niin paljon halusin :DD
Luin irc-gallerian Frendit- yhteisöstä, että Matthew Perry alkoi käyttämään huumeita joskus 5. -kauden aikoihin. Ei olisi kyllä ikinä uskonut.. En ainakaan koskaan nähnyt Chandlerin hahmosta mitään tällaista. No, elämä on.

Poissa Gwindorfyel

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Frendit
« Vastaus #53 : Syyskuu 01, 2005, 21:27:54 »
Frendit on/oli kyllä tosi ihana!En yhtään muista mistä tuotantokaudesta rupesin seuraamaan, mutta kun sen alkaessa olin vasta nelivuotias, joten en todellakaan alusta. Veikkaisin ehkä tuotantokautta 7 tai jotain.
Mutta kuitenkin, todella ihania jaksot olivat!Harmittelin aina, kun vain puolisen tuntia tulivat telkkarista, ja vitsit oli niin ihmeellisen hauskoja ja ihania.
En todellakaan ihmettele tai kummastele, että se kesti jopa kymmenen tuotantokauden ajan, ja sellainen taitaa olla aika harvinaista, no, ainakin komediasarjoille.
Minäkin haluaisin tuollaisen kaikki tk:t-dvd-boksin, mutta menisi varmaan vuosi kerätä rahaa. No, siitä vaan keräämään eikö?

Lempihahmojani olivat oikeastaan kaikki, mutta lempparit taisi vaihdella. Välillä pidin eniten Rossista, välillä Joeysta ja välillä Phoebesta. Loputkin hahmot olivatn tosi ihania, eikä olisi ollut kivaa jos heitä ei olisi ollut, mutta pidin eniten kuitenkin noista kolmesta, tiedä sitten miksi.

Hei, tulipa vain mieleeni, että ollessani Lontoossa heinäkuun puolivälillä, näin mainoksen yhden teatterin vierellä, että siellä olisi mennyt näytelmä jossa yhdessä pääosassa olisi ollut David Schwimmer!
Olisi pitänyt käydä katsomassa, mutta ei ollut aikaa eikä rahaa, ja sitä paitsi liput oli kuitenkin myyty joskus puoli vuotta aiemmin.
Vähänkö siistii silti olisi ollut nähdä hänet ihan livenä näyttelemässä!Aika mainiota oikeesti.
Ich bin nicht ich wenn du nicht bei mir bist

Largetto

 • Ankeuttaja
Frendit
« Vastaus #54 : Syyskuu 18, 2005, 23:29:51 »
Rakastanrakastanrakastanrakastan. <3

Joo, Frendit on ehdottomasti ihanan TV-ohjelma ikinä. Oon seurannut Frendejä koko pienen ikäni ja edelleenki niitä tulee katottua vaikka sarja ikävä kyllä loppuikin jo.

En todellakaan rupea selittämään jokaista ihanaa kohtaa Frendeissä koksa siihen menisi ikuisuus. Kerrompahan vain jokaisesta hahmosta ne ihanimmat piirteet.

Joey. No Joey on se ihana epäonnistunu näyttelijä, italiano, tyhmä ja kunnon naistenmies. Joey on se kaveri johon voi luottaa, se on aina kaikkien apuna. ihanaa.

Chandler. Kuka nyt ei rakastaisi tätä sarkastista ihmistä joka hieman sekosi kun vanhemmat eros? Chandlerin ja Joeyn ystävyyttä ja kämppäkaveruutta oli ihana seurasta kun taas myöhemmin Chandlerin ja Monican elämää. Chandler oli vähä herkkä mies joka ei oikeen osannu osoittaa tunteitaan vakavati vaan piiloutu vitsien taakse.

Ross. Geeliä liika käyttävä sulonen mies. Aina niitä tylsiä tarinoita, joita ajatteli että ei tulis ikinä ikävä. Mutta kyllä mulle nyut kelpais pari juttua jostain fossiileista jo Ross olis niitä kertomassa.

Phoebe. Ihana hippimme. Phoebe oli niin omalaatuinen ja outo että. Ne sen jutut oli aivan ihana ja muutenki oli se kyllä mukava immeinen.

Rachel. Piloille hemmoteltu tyttö josta tulee kunnon pisnesnainen. Loppujen lopuks vahva persoona (vaikka sitä nyt ei aina huomannutkaan) ja myöskin aivan mahtava.

Monica. Siivousintoileva äitihahmo. Aina pitämässä huolen kaikesta mutta silti hassu ihminen.

Tossa nyt ei paljoa ole, mutta kyllä ne kaikki vaan oli ihania. x) (montakohan kertaa oon ton sanonu?)

Frendit oli aina se illan kohokohta, niitä oli aina ihana seurata eikä nihin vieläkään voi kyllästyä. Frendeihin pystyi hyvin eläytymään ja kyllä niissä oli semmoisia pieniä opetuksia yms.

Oon kunnon Frendit-intoilija. Mulla on paljon julisteita niistä, kaikki DVD:t, kortteja, kansio, penaaleita, vihko, kyniä, kumeja, viivotin ja sit oon ite etsiny netistä kaikkee tietoja ja niillä täyttäny kansion ja vihon. :)

Frendit on kyllä aivan liian ihania. <3

Seuraako muut tuota Joey sarjaa? Sekin on ihan hyvä. Tiesittekös muuten että myös Lisa Kudrowilla on joku oma sarja? :)

Poissa Peetuli

 • Spoilaajia syövä
 • Hirnyrkki
 • Tupa: Puuskupuh
Frendit
« Vastaus #55 : Syyskuu 19, 2005, 01:16:14 »
Lainaus käyttäjältä: "Muchy"

Luin irc-gallerian Frendit- yhteisöstä, että Matthew Perry alkoi käyttämään huumeita joskus 5. -kauden aikoihin. Ei olisi kyllä ikinä uskonut.. En ainakaan koskaan nähnyt Chandlerin hahmosta mitään tällaista. No, elämä on.


Itse huomasin tuon kyllä, mutta vasta seiska-kaudesta. Katsopa kasvoja tarkkaan, kyllä sen näkee.

Gabrielle

 • Ankeuttaja
Frendit
« Vastaus #56 : Tammikuu 19, 2006, 14:17:02 »
Frendit. Juuri katsoin dvd:ltä toista tuotantokautta. Mikä on teidän lempituotantokausi? Anteeksi jos tätä on jo kysytty, mutta en jaksanut kaikkia sivuja kahlata läpi. Niin, ja miksi? En ole nähnyt muita kuin yhdeksännen ja kymmenennen (viimeisen) tuotantokauden, niin, ja sitten tuon toisen, jpnka juuri katsoin :) ehdottomasti parhaat jaksot ovat (En tiedä suomenkielisiä nimiä) "The one wiht list" ja " The one wiht Ross and Rachel, you know."
Itken ja nauran aina frendien mukana. Aina kun olen esim. kipeänä, niin heti videovuokraamoon vuokraamaan joku tuotantokausi. Juuri olen säästämässä muihin rahaa :)
Lempihahmoni on ehdottomasti Rachel ja Joey. Kaikista mielenkiintoisimmat ja hauskimmat ihmiset, tosin Chandler on kyllä hauskin kaikista ;> Monica on vähän sellainen nalkuttava, mutta Chandler heittää hänestä aina läppää, siksi Monicakin on kivaa seurattavaa. Mikä on teidän mielestä paras jakso? Tai paras jakso miltäkin tuotantokaudelta?
Frendit= Paras tv-sarja ikinä<3<3<3

Poissa tamina

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tomaatti
Frendit
« Vastaus #57 : Tammikuu 19, 2006, 20:40:27 »
Eii. Olin jo tottunut siihen tosiasiaan, että Frendit loppui. Sitten ne perhanat lähettävät uusintoja. Oikeasti, tämä tyttö alko itkeä. Melkein. Siis, ensinnäkin, se loppu on niin surullinen. Toisekseen, ei enää Frendejä. KUINKA VOI KESTÄÄ? Ei edes uusintoja? Ei kestä.

Frendeissä on niin parasta se, että voi puolen tunnin ajaksi vain istua ja katsoa ja nauraa ja uppoutua niiden elämään. Ei tarvinnut ajatella muuta. Ja minä nauran aina ihan hirveästi niille ikivanhoille, moneen kertaan nähdyille jaksoillekin. Gwindorfyelin kanssa samaa mieltä noista lempihahmoista. Välillä joku oli ihanin, mutta loppujen lopuksi, kaikki vaan ovat niin ihania. Ei ilman niitä olisi mitään.

Katsoin Frendejä ensimmäisen kerran joskus kolmannella. Ihan ensimmäisen kerran jakson, missä Ross oli valkaissut hampaansa tai jotain. Sitten ne loisti pimeässä. Todella sääli, etten tuota kyseistä jaksoa ole sen koommin nähnyt, varmaan vaan aina missannut, kun telkkarista on tullut. Tai sitten olen vaan kuvitellut.

Koulussa on ekan tuotantokauden jaksot, jotka voisi lainata. Mutta kun ei kehtaa mennä jonkun ranskantunnin jälkeen pöllimään joitain DVD:itä. Ei tiedä miksi. Sniff.
"Hehe, I wonder about that..."

Poissa Hopeanuoli

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Frendit
« Vastaus #58 : Tammikuu 20, 2006, 13:21:43 »
Omistan tällä hetkellä 3 - 8 kaudet DVD:nä... aijon kerätä kokoelmiini vielä nuo kaksi ekaa kautta. 9 - 10 kaudet ovat menettäneet hieman... frendimäisyyttään ja alkaa hajota käsiin... Ja niitä nöytetään aivan liikaa TV:ssä. Tässä vähän aika sittenhän nää 8 - 10 kaudethan vasta tulivat subilta ja nyt oli taas 9 - 10 uusinta menossa.

Mutta Frendit on kieltämättä ehkäpä maailman paras sarja mikä TV:stä on tullut ulos. Huumoria ei ole sellaista... yliampuvaa vaan sellaista mitä kaikki tajuavat. Lisäksi hahmot ovat moniulotteisia. Eroavat kaikki omalla tavallaan muista.
On aina vaikea kattoa tuota päätös jaksoa kun frendit loppuu :'(. Siihen kohtaukseen on helppo samaistua. Ja vaikken, silloin kun Frendit tuli tv:stä, katsonut sarjaa kuin n. puoli vuotta yhteensä ennen sen loppua niin silti viimeinen jakso oli... surullinen. Tai sillain tunteikas^^;.
Paras kausi Frendeistä on tuo kutoskausi. Siinä ei ole mitään Rachel/Ross meininkiä menossa yhtä paljon kuin aikaisimmissa kausissa ja Jenifer oli hauska tässä kaudessa. Muissa kausissa hän onnistui vain letkauttamaan hauskan vuorosanan ja hääri ärsyttävänä hahmona taustalla, mutta kutoskaudella hän oli lähes loistava näyttelijä.
Lempi hahmoni sarjassa on (nyt) Joey ja Ross. Joey on sellainen... lapsenomainen naisten kaataja. Paras jakso missä Joey oli hauskimmillaan oli jakso jossa Joeyn vakuutus oli loppunut ja hänelle tuli sopivasti tyräkin ja hänen piti saada töitä ettei hänen tarvitsisi maksaa sairaalakuluja(?). Jakso oli loistava XD. Joey parka X)).
Ross taas on sellainen nössö. Lähinnä pidän Rossista hänen näyttelijänsä takia. Tarkoitan sitä että Rossin näyttelijä osaa näytellä niin pirun hyvin^^. Mutta kohtaukset jossa on tällaiset vakavat Ross/Rachel rakauteen viittaavat jutut ovat kyllä jokseenkin naurettavia... kyllähän se vikanjakson loppu kohtaus jossa Rachel tajuaa rakastavansa Rossia ja tulee se vastaajakohtaus jossa Ross on paniikissa että pääseekö Rachel  ulos lentokoneesta on kaunis ja koskettava, mutta pitemmän päälle tällaiset kohtaukset ovat tylsiä... Ajattelee vain että "Voi luoja, taasko tällainen kohtaus...?!".
Noh, vaikka hahmot ovat tavallaan hauskoja, on minulla inhokki hahmotkin. Ne ovat Monica ja Pheobe. Monican näyttelijä on vain niin ärsyttävä taikka sitten hänen piti olla ärsyttävä hahmon luonteen takia. Oli miten oli, mutta monica on ärsyttävä. Hänen näyttelijänsä ei vain osaa näytellä! Ja kun Monican luonne yhdistetään tähän niin tuloksena on niin ärsyttävä hahmo että... En ole tainnut koskaan nauraa Monican jutuille.  Niissä ei vain ole mitään naurettavaa. Mutta Monica/Chandler paritus oli kieltämättä paras tässä sarjassa. Kaksi huonoa seurustelijaa löytää toisensa^^;. Phoebe taas... noh, muista viidestä hän on huonoin. Ei muuten hahmossa ole mitään vikaa...
"Are we there yet?"
"No"

faint

 • Ankeuttaja
Frendit
« Vastaus #59 : Tammikuu 20, 2006, 17:59:57 »
Olen seurannut Frendejä jo vuosia, varmasti niin kauan kuin ne ovat tulleet, sillä äitini ja tätini ovat Frendit-faneja. Sain joululahjaksi 1-4 tuotantokaudet ja ne ovat olleet kovassa käytössä. ^^

Minulla ainakin mielipide vaihtuu joka sekunti ja lempisarjat vaihtelevat; joskus olen hulluna O.C:hen, joskus Everwoodiin, joskus C.S.I:hin, mutta Frendit on ja pysyy lemppareissani. Jaksot ovat kaikki hauskoja ja nauran enemmän kuin minkään muun sarjan / leffan aikana! Vitsit eivät todellakaan ole toistoa, vaan aina tulee jotain uutta. Joey on kaikessa tyhmyydessään varsin valloittava ja siksi ehkä kyseinen henkilö on lempparini. :) (Vaikkakaan en perusta kovin paljon Joey-sarjasta. Joeykin tarvitsee ympärilleen muut Frendit, tai ei homma ole yhtä huvittava.)

Lempparijaksoni on jotain viikko sitten Subilta tullut osa, missä Joey yritti opetella ranskaa. *naur* "Bla bla blaa, bla blaa Joey." (=Je m'apelle Joey.) Tai no nyt tuntuu että tuo on lempparini, koska se on vasta nähty. Mutta kaikki jaksot ovat ihan loistavia. Frendit ovat ehkä ainut sarja, jossa ei ole yhtään huonoa jaksoa tai huonoja juttuja. Yksinkertaisesti täydellinen sarja!

Gabrielle

 • Ankeuttaja
Frendit
« Vastaus #60 : Tammikuu 21, 2006, 15:54:22 »
Tamina: Se jakso, missä Ross valkaisi hampaansa, on kuudennessa tuotantokaudessa, mutta en kylä muista missä jaksossa... :/

Joo, minustakin kuutoskausi on Rachelin kohdalta paras. Kuudennen kauden ensimmäinen jakso, se jossa Ross ja Rachell tajuavat, että ovat naimisissa(!) on todella hauska :D

Ja Karoska: Juuri näin tuon jakson missä Phoebella oli noita suunnitelmia ja nauroin varmaan puoli tuntia sen jälkeen...

Rattlesnake

 • Ankeuttaja
Frendit
« Vastaus #61 : Tammikuu 27, 2006, 07:15:51 »
Dödi,

Frendit palaa neljän jakson voimin vuonna 2007. Jaksot ovat sitten tunnin mittaisia. Miksi ? 5 miljoonaa taalaa kahisevaa, niin kyllä nämä pikkujulkkikset käänsivät päänsä aika nopeaan..

faint

 • Ankeuttaja
Frendit
« Vastaus #62 : Tammikuu 27, 2006, 14:38:40 »
Mitämitämitä! Frendit tekemässä comebackin neljällä jaksolla? Missä tästä on juttua? Onko tietoa, mistä jaksot kertovat? (Siis ovatko ne "viiden vuoden kuluttua" vai mitä?) No huhhuh, en kyllä tiedä mitä ajatella. Toivottavasti jaksoja ei tehdä vain rahan takia, tai jos tehdään, niin toivottavasti se ei näy laadussa.

Joo, kyllä minulleki tuo summa kelpaisi. ;>

Poissa Myy

 • Vuotislainen
Frendit
« Vastaus #63 : Tammikuu 28, 2006, 13:40:24 »
Itsekin luin tuosta jutusta joku aika sitten lehdestä. Ihan mukavahan varmaan on taas pari Frendit-jaksoa nähdä, kova fani kun olen, mutta toisaalta sarja päättyi jo, joten se voitaisiin jättää rauhaan.

Mutta mielenkiinnolla odotellaan mitä tuleman pitää..

Poissa Ibiza

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Tuvaton
Frendit
« Vastaus #64 : Tammikuu 28, 2006, 17:25:24 »
Luin kanssa lehdestä siitä, että tulee lisää jaksoja. Aluksi olin äärettömän innoissani. Rakastan Frendejä, mutta toisaalta tuli vähän sellainen fiilis, että miksi jatkaa sarjaa, joka on jo kerran loppunut.

Mutta niin. Näin surun lievitykseksi katselen taas aiempia tuotantokausia dvd:ltä :)

Poissa tamina

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tomaatti
Frendit
« Vastaus #65 : Tammikuu 30, 2006, 20:44:48 »
Kiitos kiitos kiitos, sinä...Voi poru. Kymmenen sekuntia ajattelin jotain muuta, ja unohdin nimesi. No, joka tapauksessa, kiitos, että kerroit. Nyt täytyy kaverilta pummia tui kuudes tuotantokausi.

Sitten, olen sen jonkun (ei nimet oikein pysy päässä, ehei) kanssa samaa mieltä. Joey puhuu ranskaa on jotain niin loistavaa. Hih. Tulee mieleen tapa, jolla kavereiden kanssa kommunikoidaan. Ja muut on että häh.
Ja kun se Phoebe on luovuttamassa, ja Joey huutaa sen perään hengellä "blaa blii bluu! bli bla blu bluu! Blaaa.", niin repeän totaalisesti. (Ei luoja, tajusin juuri, mistä minä olen vaikutteita saanut :o) Huvittavinta on se, että osaan melko hyvin tuota ranskaa puhua, kun on kymmenettä vuotta tullut opiskeltua. Ja kun en tykkää koko kielestä. En edes tajua, mitä minä selitän. Sellaista sattuu.

Noista uusista jaksoista. Vähän rahastuksen makua? Mutta odotan silti melko innolla, sillä frendit vain ovat jotain niin loistavaa. Se on ehdottomasti paras sarja. Muut suosikkisarjat tulevat ja menevät. Frendit pysyy. Että vaikka olisi ihan rahastusmielessä tehty, niin katson silti. Rukoilen, että ne ovat loistavia.
"Hehe, I wonder about that..."

Poissa Elosäde

 • Wanhus
 • Vuotislainen
Frendit
« Vastaus #66 : Tammikuu 31, 2006, 11:40:37 »
Itse olen kuullut, että tämä juttu uusista jaksoista on pelkkä Huhu isolla hoolla. Tuotantoyhtiö on kiistänyt, että uusia jaksoja olisi tulossa eikä mitään sopimuksia ole tehty.
"Insinööri on ihmisenä osaamistaan suurempi ihme" -Esa Saarinen

Emily

 • Ankeuttaja
Frendit
« Vastaus #67 : Helmikuu 05, 2006, 10:45:35 »
Ooh, tämä on hauskaa. ^^'
Frendit on ehdottomasti lempisarjani, mutta aloin sitä seuraamaan vasta 10 kaudella, kun sitä oli niin kovasti 'ihkutettu'. Nyt minulla on kaikki kaudet paitsi 8, ja senkin hankin pikapikaa. (: Oikeastaan pidän kaikista tyypeistä siinä, koska kaikki ovat niin erilaisia, ja kaikilla on ihanat persoonat. Mutta Chandler varmaan, koska se saa minut aina nauramaan niillä vitseillään.
En oikein osaa sanoa kenestä en pidä. Ajattein sanoa Rachel, koska tämä on niin pilalle lellitty, mutta kun se menee ohi lopua kohden. Tämä on liian vaikea. Jos saa sanoa niistä sivuhahmoista? :D Richard on pöjlä. Aluksi oli mielenkiintonen, mutta lopuksi se oli omahyvänen ja tuli Monican ja Chandlerin suhteen tielle. Ja Emily kans.. :8 Kamala.
Noista "lisäjaksoista".. En usko että niitä tulee, vaikka sitä kyllä haluaisin.. (: Mutta miksi tehdä uutta kun se loppui hyvänä? Ja Joeyta en enää seuraa. Pöh. Yrittää vaan jatkaa omaa suosiotaan. Ei se onnistu ilman niitä muita. ^^'
Muoksis.
Lempikauteni on 5 tai 6, ja lempijaksojani ovat mm. [Enmuistanimiä] Se missä Phoebe testaa Chandleria flirttailemalla, kun on nähnyt Monican ja Chandlerin.. you know. Taikka se missä pelataan amerikkalaista jalkapalloa. :D aivan mahtava. Ooh. Vaikea sanoa.. Ainiin! Myös Chandler laatikossa <3 Aivan ihana. :D

hillah

 • Ankeuttaja
Frendit
« Vastaus #68 : Maaliskuu 12, 2006, 19:27:33 »
Ehdottomasti paras sarja oli ja on aina minun mielestä Frendit. Hauskin hahmo on mielestäni Joey ja Phoebe, koska kummatkin ovat sellaisia symppiksiä. <3 Aloin katsella kyseistä ohjelmaa ehkä joskus 8 vuotiaana (en muista nyt olinko 8 vai en), en tykännyt silloin sarjasta, mutta vanhemmat katsoivat sen aina.
Nyt sitten kun Frendit ovat jo loppuneet omistan kaikki Frendit kausien jaksot, paitsi kahdeksas vuosi puuttuu vielä. Rakastan ohjelmaa todella paljon, koska se ei ole suunnattu vain teineille tai vanhoille eukoille, vaan se yksinkertaisesti sopii kaikille! (omasta mielestäni ainakin). Ettei viestistä tule ihan turha (vaikka tuli jo :D ) niin ajattelin väsäistä vielä tähän muutaman kysymyksen, liittyen tietenkin Frendeihin. :D
Kysymykset:
- Katsotteko Frendejä koskaan eri kielellä (esim. ruotsi/englanti/ranska?) Minä katson, koska omasta mielestäni se on hyvää harjoitusta, esimerkiksi juuri englantiin ja ruotsiin. Ranskakin menee vaikken sitä opiskelekkaan.
- Mikä vuosi on teidän mielestä paras kaikista? (esim. Kausi 10 päätösjakso)
Minusta seitsämäs tuotantokausi oli erittäin hyvä, jaksot olivat hauskoja ja
pidin etenkin niistä jaksoista, joissa Rachel opetti Joeytä purjehtimaan. (:

Pitkiä viestejä on kiva lukea, kiitos. :D

Niin, tästä tuli sittenkin ihan turha viesti mutta sille ei nyt enää voi mitään.(:

Ramorey

 • Ankeuttaja
Frendit
« Vastaus #69 : Maaliskuu 27, 2006, 23:20:28 »
meilestäni on paljon parempi kun voi katsoa niitä milloin haluaa. Itse jäin koukkuun vasta 9 tuotantokaudessa. Olin toki aijemmin epäsäännöllisesti seurannut mutta silloin se todella iski. Lieneekö syynä se että ikää oli tullut sen verran enemmän että tajusi vitsejä paremmin. Mutta Frendit on kyllä ehdottoman paras sarja. Vaikka niitä ei enää tveestä tulekkaan

miyai

 • Ankeuttaja
Frendit
« Vastaus #70 : Maaliskuu 29, 2006, 21:33:50 »
En ollut seurannut televisiosta Frendejä kuin vain muutamia jaksoja, kun sain joululahjaksi (2005) Frendien 1. tuotantokauden. Aloitin sen katselemisen, ja jäin koukkuun. Nyt minulla on kaikki kymmenen ihanaa ja loistavaa tuotantokautta! Ja kaikki jaksot siis nähty. ^^ Juuri eilen aloitin katsomaan ihan alusta ensimmäisestä kaudesta lähtien.

Paras hahmo on ehdottomasti Joey. Hän on niin tyhmä, että huh huh. Välillä nauran kippurassa kun Joeylla kestää älytä asioita. :) Joey on myös todella reilu ystävä. Hän välittää ystävistään, ja ajattelee myös heidän parastaan. Joe on vaan niin lutunen<3

Phoebekin on mielenkiintoinen hahmo. Onkohan Phoeben kaltaisia ihmisiä oikeasti olemassa? Phoebe ajattelee aina vaan hyvää, ei halua mitään pahaa kenellekkään. Phoeben lapsuus oli kyllä kamala.

Chandlerista pidän myös todella paljon. Niin hauska, että meinaan ratketa sohvalla ja tukehtua nauruuni. Ne heitot ovat huippuja. ;D Myös se on ihanaa, kun Chandler ja Monica rakastuvat toisiinsa. Edes yksi suhde mikä toimi Frendeissä. Rossilla ja Rachelhan erosivat 3. kaudella muistaakseni, ja palasivat 10. kaudella yhteen.

Loistava sarja siis. Odotan innolla niitä neljää tunnin mittaista jaksoa. Kyllä se taitaa olla totta, sillä luin netistä Lisan sanoneen asiasta jotain.

Niin ja myös huhutaan että olisi tulossa sarja Joeylle, Rossille ja Chandlerille. Nimi taisi olla joku.. "It's a guy thing" :D Saapas nähdä, miten se menestyy, sillä Joey -sarjahan ei saanut paljoo suosiota.

Odie

 • Ankeuttaja
Frendit
« Vastaus #71 : Huhtikuu 01, 2006, 14:00:42 »
Frendit on ihan paras sarja! Aloin seuraamaan sitä joskus ekalla luokalla, eikä kyllä yhtään kaduta! Kaikissa viesteissä mitkä luin(joita ei ollut paljon) sanottiin, että "aloin seurata sarjaa vasta aika lopussa" tai jotain. Ihan älytöntä. Se on niin paras sarja, että jos se tulee, niin eikun sohvalle katsomaan Frendejä. Lempihahmoni ovat Joey, koska hän on niin hauska, ja Pheobe, koska hän on välillä vähän seko ja hullu.
 
Chandler ja Monica kuuluvat yhteen, ja kun Ross sai kuulla siitä niin hän sanoi :"MY BEST FRIEND AND MY SISTER!" Sitten Monica selitti jotain että :"I love him." "And I love her." Chandler sanoi. Sen jälkeen Ross oli vähän aikaa hiljaa, Ja sanoi iloisesti :"My best friend and my sister! "ja halasi heitä molempia. Ihan paras kohta koko Frendeissä.

Samanlainen must pari on Ross/Rachel. Heidän lapsensa Emma on söpö.

Yhdessä jaksossa Ross sanoo Rachelin entiselle työnantajalle, kun koittaa suostutella häntä ottamaan Rachelin takaisin :" Haluaisiko sinun poikasi tämän AIDON lentoliskonmunan". Sen jälkeen hän sanoo puoliääneen :"jäljennöksen". Meinasin kuolla naurusta kun ensimmäisen kerran näin tuon kohdan!
En tajua niitä, jotka eivät tykkää kyseisestä sarjasta *näyttää kieltä niille*

Frendit säilyvät ikuisesti sydämmessäni, vaikka niitä ei enää televisiosta tulekaan. Kunpa tulisikin.

Banana-Freak

Itikka

 • Ankeuttaja
Frendit
« Vastaus #72 : Huhtikuu 01, 2006, 16:40:32 »
Frendit

Ihan paras komedia-sarja, mitä olen koskaan seurannut. Varmaan ainoa ohjelma, minkä aikana oikeasti olen nauranut. Hahmoista paras on ehdottomasti Phoebe. Niin ihanan hauska, rento ja ihana.

Valitettavasti loppui :<

e'marya

 • Ankeuttaja
Frendit
« Vastaus #73 : Toukokuu 04, 2006, 16:21:41 »
Frendit on vaan PARAS! se on niin yksinkertaista ettei muuta vastausta mielestäni edes ole :D

En oo kuullutkaan et tulis jotkut comeback-jaksot?! Eikö pitänyt tulla yksi vuoden päästä tms. jakso hmm.. viime vuonna? Mutta sen kyllä tiesin että se suunitelma oli kuollut ja kuopattu.. No siis mitään sitä vastaan mulla ei ole, päinvastoin!

Paras kohta jonka nyt juuri muistan on se, kun Phoebe ekan kerran ilmoittaa uuden nimen jaksossa
Prinsessa Consuela. Siinä vaiheessa suussani ollut maito-leipäsekoitus (tai joku vastaava en nyt muista mitä suussani oli :)) purskahti salamavauhtia olkkarin matolle.. Ja siivousreissuhan siitä sitten tuli :)


Mutta frendit on ja pysyy aina. Toivottavasti tulis taas niitä uusintoja jossain välissä Subtv:stä..

So Fetch

 • Ankeuttaja
Frendit
« Vastaus #74 : Toukokuu 05, 2006, 14:19:12 »
Frendit on suosikkini. Tai no yksi niistä.

Taisin olla 12-13 kun aloin seuraamaan sarjaa, se iski heti. Huumori on jotenkin juuri sellaista mikä minuun kolahtaa (vaikka täytyy kyllä sanoa, että tekstityksissä menettää välillä paljon).
Hahmot ovat niiiin mukavia, suosikkiani en osaa nimetä koska pidän heistä kaikista. Joeyn "How you doin'?"-lausahduksesta on tullut kunnon inside-juttu kavereiden kanssa.

Jea, onhan se sääli, että Frendit loppui, mutta parempi se oli lopettaa nyt kun sarja oli huipulla, toisin kuin muutaman vuoden päästä, kun jaksot olisivat varmasti ollut vähän turhaa toistoa. Onneksi minulla on kaikki Frendien jaksot, että voin katsella aina kun haluan. ^^

Pikkuisena offina voisin sanoa, että huomasin kuinka kummallisia luokkakaverini ovatkaan, kun he eivät pitäneet Frendeistä. Noh, ehkä heihin vetoaa enemmän Mr Bean-huumori (no, eihän siinä mitään pahaa ole mutta kyllä Frendit parempi on). ^^ Opettajalle kuitenkin pisteet, kun toi tunnille Frendejä. :)

Poissa Tuulikeiju

 • Vuotislainen
Re: Frendit
« Vastaus #75 : Tammikuu 24, 2007, 18:31:40 »
// Apua, ensimmäinen viestini uudessa vuotiksessa, toivottavasti tulee oikeaan osoitteeseen. :) //

Ihastuin Frendeihin heti, kun vahingossa satuin kääntämään kanavalle joskus vuosia sitten. Vanhoja jaksoja on kiva katsoa, kun itse on jäänyt pari tuotantokautta väliin ja aloitin niistä vanhemmista. Synttärit on muuten ihan kohta tulossa, niin ajattelin pyytää Frendit dvd-boksia! :) Toivottavasti löytyy.

Lempityyppi vaihtuu oikeastaan koko ajan. Olen yrittänyt miettiä, että kestä en pitäisi, mutta sekin jää aina siihen, että se ärsyttävä piirre alkaakin olla aika kiva tai hauska. Esim. välillä ärsyttää Monican äitimäinen touhukkuus, mutta loppujen lopuksi juuri se on sitä jotain, mikä saa nauramaan ihan vääränä. Ja Chandler on niin ihanan outo oma itsensä. Voi sitä parkaa, kun kaikki aina väittävät homoksi. Mutta jos nyt oikein yrittää miettiä tätä asiaa, niin sanoisin lempihahmokseni Joeyn; repliikit on parhaita, aina niin ihanan pihalla kaikesta. Mutta ei kun ei... Ehkä Phoebe on sittenkin paras! Voisi samaistua tapaan, jolla tämä soittaa kitaraa ja kertoilee innoissaan tai ainakin lähes-innoissaan, että vanhan rouvan sielu sukelsi vahingossa häneen.

Päiväni kohokohta on se, kun Frendit alkaa. Näin se vain on. :)

It's easier not to do things than left them undone.

Whatchamacallit

 • Ankeuttaja
Re: Frendit
« Vastaus #76 : Helmikuu 15, 2007, 20:37:08 »
Rakastan Frendejä, se on yksi niistä kolmesta sarjasta, joita vaivaudun seuraamaan. Frendejen pariin eksyin kunnolla pari vuotta sitten. Ja kun niitä ruvettiin näyttämään Subilta uusintana alusta asti, en olisi voinut olla paljoa ilahtuneempi.

Frendeissä minuun tehoaa loistava huumori ja hauskat juonikuviot. Ihanaa kun mitään ei oteta liian vakavasti ja aina joku (yleensä Joey) todistaa ylivertaisen typeryytensä jollain suloisella tavalla. Ei mene jaksoakaan, etten nauraisi ääneen. Aina joku onnistuu sanomaan tai tekemään jotain hauskaa. Yleensä sarja kuin sarja menettää tehonsa viimeistään kolmannella tuotantokaudella, mutta Frendejä jaksaisi katsoa vielä vaikka toiset kymmenen. Näyttelijöiden sananvaihto on hauskaa katseltavaa ja puoli tuntia Frendejen parissa kuluu aivan liian nopeasti. Huumori on sellaista, ettei se ikinä kulu puhki. Ja yksi tärkeimmistä seikoista on tietysti ihanat näyttelijät jotka onnistuvat hahmoissaan täydellisesti...

Joey on jotenkin niin lutunen. Tuntuu, että hän on ehkä hieman jälkeenjäänyt (tai sitten esittää typerää todella hyvin) ja hänen kommenttinsa saavat minut aina nauramaan. Hän on niin ihana, kun hän esimerkiksi keksii niitä typeriä projektejaan tai saa päähänsä jotain järjetöntä. Joey on yhdellä sanalla kuvailtuna suloinen ja hauska (kyllä, se on yhdellä sanalla kuvailtu), eikä kukaan voi vastustaa sitä koiranpentuilmettä.

Chandler on omalla tavallaan niin hauska. Joskus kun aloitin katsomaan Frendejä, inhosin häntä, mutta nykyään hän on yksi kuudesta lempihahmostani :D Hänen ja Joeyn sanailu on kivaa katsottavaa. Tykkään katsoa, kuinka Joey on saanut päähänsä jotain hirveän järkevää (vaikkapa remontti kämpälle) ja Chandler valittaa hänelle jotain siitä. Ja kun Joey ja Chandler ritelevät tuolista tai jostain muusta pikku jutusta... Ja rakastan sitä kun kaikki luulevat Chandleria homoksi.

Ross. Ihana nössökkäinen. Täydellinen vastapaino Joeylle ja Chandlerille rauhallisine luonteineen. Hänen dinosauruspuheensa ovat suloisia ja hän ja Rachel yhdessä ovat aivan liian suloinen pari. Hänessä on jotain niin nörttimäistä ja säälittävää, että hänestä ei voi olla pitämättä jollain tasolla. Hänen harkitsevaisuutensa ja muut piirteet ovat omalla tavallaan niin huvittavaa, etenkin kun Joey ja Chandler koheltavat samaan aikaan.

Monica on ehkä vähiten lempihahmoni, vaikka upea tyyppi hänkin. Ihanan neuroottinen, siivousintoilija, välillä menee vähän rasittavaksi, mutta hän on hyvällä tavalla joukosta erottuva. Niin kuin oikeastaan kaikki muutkin kun asiaa rupeaa ajattelemaan... Kuten joku aiemminkin mainitsi, hänen äitimäisyytensä on samaan aikaan niin rasittavaa, mutta silti hänen parhaita piirteitään ja juuri se tekee hänestä Monican. 

Rachel... Jos tarkemmin ajattelee, hän on jollain tavalla perushahmo, mutta ehdottomasti keskivertaista parempi perushahmo. Hänestä on niin helppo pitää, että kun aloitin katsomaan Frendejä, hän oli ehdoton lempparini. Hän on ehkä "normaalein" hahmo, sillä hänellä ei ole mitään outoja pakkomielteitä tai keskivertaista typerämpiä ideoita, mutta hänkin on silti niin värikäs, ja Frendit ilman Rachelia olisi kamala ajatus.

Ja sitten vielä Phoebe. Hän on joissain tilanteissa niin mahtavan suorasukainen ja sanoo asiat tasan niin kuin ne ovat, ilmeenkään värähtämättä. Hän tuntuu pitävän joitain omituisia asioita itsestäänselvyyksinä ja Phoebe onnistuu yllättämään. Hän on juuri sopivan outo hahmo kitaroineen, Smellycat -lauluineen ja uusine Prinsessa Consuela -nimineen...

Parhaita jaksoja tai kohtia en nyt rupea listaamaan, sillä tämä viesti venyisi hieman turhan pitkäksi jos sen tekisin, mutta yleensäkin pidän kaikista Joeyn ja Chandlerin välisistä kohdista. Tässä eilen nauroin kippurassa, kun Joey änkesi kaappiin (he löivät Chandlerin kanssa vitosen - vai olikohan se dollari - vetoa, että mahtuuko hän sinne) ja Chandler lukitsi hänet sinne. Joey raukka kuvitteli voittaneensa ja leikki kassakonetta... Ja minä nauran sohvalla vedet silmissä, vaikkei se ollut edes mitenkään kamalan hasuskaa.

No joka tapauksessa, Frendit on aivan upea mahtava loistava hyperihana sarja, johon en toivottavasti ikinä kyllästy.

Imagine

 • Ankeuttaja
Vs: Frendit
« Vastaus #77 : Helmikuu 21, 2007, 19:24:13 »
Frendit on ehdottomasti suosikkisarjani. Parasta sarjassa on huumori.
Ensimmäiset tuotantokaudet ovat ehkä parempia, mutta kaikki kymmenen tuotantokautta ovat loistavia.
Joey ja Chandler ovat sarjan hauskimmat hahmot.

Poissa Ooka

 • Siivet kantapäissä -liitelijä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pilvilinnan kuningas
  • Tuliaavikko
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Frendit
« Vastaus #78 : Helmikuu 27, 2007, 17:34:33 »
Frendit!!
Katsoin siskoni kanssa kesällä kaikki jaksot dvd:ltä, hän oli lainannut ne puolestaan kaverinsa isosiskolta..   
24 jaksoa, kymmenen (?) tuotantokautta.. 240 jaksoa frendejä melkein putkeen ^^,
Se oli täydellinen kesän lopetus..

Mjoo, siis eli, frendit, aivan ihana komedia sarja.. Frendit naurattaa ja saa hyvälle tuulelle. Etenkin Joey(kirjotetaanko se noin?) on ihana ja söpö omalla hömelöllä tavallaan. Chandler (?) on aivan ihana, ja vaikka hän pohtii pääseekö koskaan naimisiin ja saako perheen niin.. no, en ala kertoilemaan jos joku ei tiedä mitä tapahtuu vaikka ne tulevatkin uusintoina :D
Tuntuu että frendit menevät hurjaa vauhtia eteen päin, mutta niitähän tuleekin melkein joka arki-ilta..
Subille iso kiitos kun laittoivat Frendit takaisin televisioon!!
Do the impossible, see the invisible.
ROW ROW FIGHT DA POWER!
Touch the untouchable, break the unbreakable.
ROW ROW FIGHT DA POWER!

Yönsilmä

 • Ankeuttaja
Vs: Frendit
« Vastaus #79 : Helmikuu 27, 2007, 18:47:17 »
Minä aloin katsomaan Frendejä jo kohtalaisen nuorena, kun isosiskolle niitä piti aina nauhoittaa... Mutta silloin katsoin vain satunnaisia jaksoja. Sittemmin ystäväpoikani kehoitti katsomaan ja siitä se sitten lähti. Nyt minulla on toisesta tuotantokaudesta kuudenteen DVD:llä ja kaikki olisi tarkoitus hankkia.. Joistakin jaksoista vuorosanat osaa jo ulkoa kun niitä on töllötellyt niin paljon.
Chandler ja Joey ovat aivan mahtavia.. Aivan kuin aviopari riitoineen ja kommelluksineen xD Heidän juttunsa jaksavat aina naurattaa!
Chadler on hauska aina kun hakee turvaa huumorista :D
Joey on outo ja tyhmä, kirjaimellisesti.. Mutta hauska.
Pheobella ja Joeylla tuntuu välillä oikeasti olevan jotain, vaikka tiedänkin että ei heillä mitään :D Pheobe on hauska, hauskin kitaroineen ja lauluineen. Myös usko siihen esim. että kissa on hänen äitinsä :D
Rachel ja Ross on ihana pari! Ross on ihana kun on niin fiksu että harhautuu välillä omaan fiksuuteensa.. Rachel on taas toisaalta prinsessamainen mutta toisaalta.. en tiedä.
Monica ei ole ihan minun suosikkini.. Hän on kyllä upea, ihan selvästi yksi frendeistä, mutta silti.. Hän on ihan kuin äitihahmo koko lopulle porukalle.
Suosikkia ei varsinaisesti ole, mutta sarja on upea!

Raindrops

 • Ankeuttaja
Vs: Frendit
« Vastaus #80 : Helmikuu 28, 2007, 22:08:26 »
Frendit, paras sarja ikinä jota olen katsonut siitä asti kun se alkoi ensimmäisen kerran pyörimään Mtv3:lla. Se jaksaa sitten naurattaa aina, eikä siihen koskaan kyllästy. Hyvä niin, koska omistan joka ikisen tuotantokauden DVD-paketin ja niitä tulee katsottua melkein joka päivä. Ne on juuri sopivan mittaisia jaksoja, sellaisia että niitä ehtii katsoa missä tahansa välissä kun on hiukan aikaa. Ja kyllä, voin aivan rehellisesti sanoa että osaan miltei jokaisen jakson ulkoa. ^^'

Hahmot ovat kaikki omalla tavallaan kiinnostavia. Chandlerissä pidän eniten hänen sarkastisesta huumoristaan. Se vaan puree minuun paremmin kuin mikään muu. Ja Chandlerin voitontanssi on legendaarinen. pidän myös siitä kuinka kovasti Chandler rakastaa vaimoaan Monicaa ja kuinka hyvä ystävä hän on. Näyttelijänä Matthew Perry on taitava, ainakin siihen nähden että kykenee esiintymään komedia-sarjassa. En sitten tiedä kuinka hän pärjäisi jossakin vakavasti otettavassa draama-elokuvassa. Monica on ehkä toden mukaisin hahmo näistä. Courteney Cox Arquette on.. komedienne. Sopii hyvin komedia-sarjoihin ja osaa hommansa niissä.

Rachel on myös loistava hahmo. Mutta tosin vaikka hän kasvaakin paljon sinä kymmenen vuoden aikana, silti hän on melko piloille lellitty ja se häiritsee hiukan. En pidä Rossin ja Rachel On-off suhteesta. Tulee vaan niin kamalasti mieleen kaikki saippuasarjat. Mutta toisaalta, nämäkin tapahtumat huumorilla maustettuna eivät näytä niin pahoilta. Jennifer Aniston on hyvin lahjakas näyttelijä. Hän on yksi sarjan niistä, jotka selviytyvät näyttelijänä myös vakavistakin kohtauksista. Siksi hän pärjää hyvin näyttelijänä nyt kun Frendit-sarjan teko on jo lopetettu. Ross. Rossissa pidän eniten siitä kuinka lämmin henkilö hän on. Ja tietysti hänen tapansa onnistua aina menemään naimisiin, ja sitten ottaa ero. Loistavaa. David Schwimmer on toinen niistä, joka hallitsee herkemmät kohtaukset.

Joey, on ihanan vähä-älyinen saippuaooppera-näyttelijä. Matt LeBlancistä en näyttelijänä oikein tiedä. Hän aivan oikeasti voisi yrittää uraa saippuaoopperoissa, koska näytteleminen ei ole niin hääppöistä. Frendeissä se toimii ja Joey on aivan lutunen, mutta muuten ei. Viimeisimpien tuotantokausien aikana kun Mattille annetaan joitakin haastavempia kohtauksia, mielestäni hän ei suoriudu niistä kovin hyvin. Phoebe. Phoebessa on parasta että huonointa se, että hän on niin omalaatuinen. Toisaalta se on hienoa, mutta toisaalta se on ehkä vähän liian yliampuvaa ja siksi menee välillä ärsyttävänkin puolelle. Lisa Kudrow on ihan hyvä näyttelijä, joka onnistuu Phoeben roolissaan loistavasti.

Tulipas pitkä, hui. Parhaimpia kohtauksia en rupia luettelemaan, siinä menisi ikuisuus.

Poissa Sinadra

 • salaisuudenhaltija
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Chris
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Frendit
« Vastaus #81 : Maaliskuu 07, 2007, 16:00:02 »
Rakastuin Frendeihin silloin kun näin ensimmäistä kertaa jakson (en kyllä enää muista mikä jakso se oli ja milloin tämä suuri ihme tapahtui)! Ne jaksavat aina naurattaa. Vaikka näkisin monta kertaa saman jakson peräkkäin nauraisin silti niille. Monettakohan kertaa telkkaristakin katson niitä? Aina kaverin luona katsotaan DVD:ltä Frendejä... Vähän olisi hauskaa jos oikeasti olisi joku kaveriporukka ja muutettais samaan taloon (se on unelmani :D)! Lempihahmoja ovat kaikki. Tosin Janicea vihaan... :D Chadler kuuluu minulle!!! :D Joey on ihanan tyhmä ja Ross on semmonen hassu... :)) Rachel on ihan kun mun kaveri (btw sama kaveri, jonka kanssa katson Frendejä :D) ja Monica vaan muuten vain siivushullu... Phoebe on ihana hippi! ^^ Ei voi mitään! Fanitan sarjaa ihan kympillä! ;D

Tähän sarjaan ei ikinä kyllästy! :))   

Poissa Devia

 • Matami Toheloitsija
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Enkelipiru
  • Devia
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Frendit
« Vastaus #82 : Maaliskuu 12, 2007, 11:26:26 »
Frendit on ihan hyvä sarja, ei lemppari, mutta ihan hyvä. Joey on lempihahmoni. Sitä ei pysty selittämään, mutta Joey on vain niin hyvä, hauska. Siskoni on aina tykännyt sarjasta, ja onkin ostanut tähän mennessä kolme tuotantokautta. Niitä on hyvä katsoa ainakin silloin kun on mielimaassa, tulee heti paremalle tuulelle.

Dust to Dust

 • Ankeuttaja
Vs: Frendit
« Vastaus #83 : Maaliskuu 30, 2007, 23:49:38 »
Ihana sarja. Täytyy silti myöntää että en ole oikeastaan ennen seurannut Frendejä,... jakson sieltä täältä, mutta nyt kun uusinnat alkoivat, niin olen alkanut katsomaan jostakin toisenkauden puoelsta välistä. Ja nyt olen ihan oikeasti alkanut rakastamaan kyseistä sarjaa, ennen se oli sellainen, voisi-nyt-katsoa-jos-ei-ole-muuta-tekemistä- sarja. Ja tuntuu kuin ihan uutta sarjaa katsoisi, kun en ole suurinta osaa jaksoista ennen katsonut ^^

lempihenkilöni ovat Chandler ja Monica <3 ehdottomasti. Tottakai kaikki ovat ihania, mutta heistä pidän eniten, varsinkin sitten kuin he menevät yhteen. :)

Frendit on hauska ja viihdyttävä sarja, sellainen missä ei kuitenkaan tarvitse paljoakaan miettiä tai jännittää. Aion todellakin hommata ne kaikki dvd:lle joskus, sitten kuin löytyisi jostain rahaa niin paljon... :P Hieman ne taustanaurut ärsyttää joskus, mutta niihin tottuu.
Ihana sarja, todellakin <3 (minäkö toistan itseäni O.o ;))

Poissa Aewyn

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Frendit
« Vastaus #84 : Toukokuu 29, 2007, 16:39:16 »
Frendit on yksi lemppareistani ! Ehdoton joka ilta klo 8 subilta. Lempihahmoni ovat Ehdottomasti Chandler ja Phoebe. Chandler on hauska, tosin välillä on yritystä liikaakin paralla :D. Phoebe on kummallinen, outo, boheemi, kaunis, älykäs, vähä-älyinen, kaikkia noita. Sillä on aina älyttömän hyviä tempauksia. Smelly cat, oh smelly cat.
Oon katsonut frendejä ties kuinka monta miljoonaa vuotta :) siihen jäin koukkuun jo ehkä joskus neljä vuotta sitten oikeastaan, kun muistelen, vaikka silloin ohjelma vaikutti välillä aika pervolta, enkä ymmärtänyt aina vitsejä, mutta nauroin siinä missä äiti ja iskäkin. Ja siinä mihin oli lisätty nauru.
Katsoin sitä silloin varmaan juuri siksi, että vanhemmatkin tapitti sitä vähintään kolmena iltana viikossa.
Ja sitten joskus aloin järkevöityä ja katsoa ohjelmaa ihan oman itseni takia -ja kappas! olin koukussa :P.
Sen jälkeen oon aina katsonut frendejä ja tulen varmasti aina katsomaankin, huolimatta siitä, että sarjan valmistus on jo lopetettu. Sitten katson vaan vanhoja uudestaan ja uudestaan. En voi erota Monicasta, Rachelista, Rossista, Chandlerista, Joeysta ja Phoebestä. En vaan voi :))
psykoottisen villiä ja alastonta

Poissa Posityyhtynen

 • Nokankopauttaja
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Frendit
« Vastaus #85 : Kesäkuu 06, 2007, 20:41:30 »
Voi luoja että rakatan tätä sarjaa<3 Tein jopa projektin englannin tunnille tästä. Olen ruvennut ostamaan vuosikertoja, koska joskus nämä ovat vielä kuumaa kamaa. Lisäksi viikoittain nauhoitan Frendit digiboxiin, koska en luultavammin ole kotona kun ne tulevat (harmi ne ovat nyt kesätauolla). Kerran istuin aamusta iltaa katsomassa jaksoja, oih:> porukat ei ollu kotona, joten kukaan ei voinut valittaa.
Lempparihahmoni on Chandler, olen saanut vaikutteita hänestä, nimittäin hänen nauruliikehdinsä. Mm, kun pojat ovat saaneet tyttöjen asunnon illalla Chandler ja ankka istuvat sohvalla ja hän nauraa, niin suloisesti <3 Mutta toisaalta kaikki hahmot ovat ihania.
♥ When you are feeling sad, read Harry Potters and you'll be happy again, with chocolate you'll be superhappy Ü
(PS. Twilight is also good alternative)

yesterday

 • Ankeuttaja
Vs: Frendit
« Vastaus #86 : Heinäkuu 13, 2007, 14:00:09 »
Frendit on ehdottomasti parhain sarja ikinä <3 Sain puolen vuoden sisällä ostettua kaikki kymmenen kautta, ja joka ilta katselen kolmisen jaksoa, kun on katsottu loppuun niin sitten uudestaan kierros (: Chandler on ilman muuta suosikkini hahmoista, mutta Monica Joey ja Phoebekin ovat ihania. Jonkun takia Ross kuvottaa minua kammottavasti eikä Rachelkaan vetoa. Vihaan niitä kausia kun he riitelevät kokoajan >.<  voisivat pysyä yhdessä ja loppu.
Katsomisen jälkeen aina toivoo että itselläkin olisi tuollainen kaveriporukka , niin läheinen jne <:

Rusinakeiju

 • Ankeuttaja
Vs: Frendit
« Vastaus #87 : Heinäkuu 26, 2007, 03:23:44 »
Ihanaaaaa sarjaa!

Itse aloin seuraamaan Frendejä.. en muista tarkalleen. Mutta maikkarilta tuli seurattua aluksi ja sitten kun sarja loppui niin päätin ostaa sitten kaikki kaudet DVD:nä. (Hieman kalliiksi tuli, mutta ei se mitään. Heh.)

Minusta kaikki hahmot ovat niin erilaisia ja kaikilla on oma persoonansa niin että on hieman vaikea valita lempihahmoa ja hahmoa josta pitää vähiten. Ja jos heistä yksi puuttuisi niin en usko että sarja olisi niin hauska.
Mutta jos nyt on aivan pakko, niin sanoisin että naisista Monica ja miehistä Chandler.
Monica on vaan niin ihana siivousintoilujensa kanssa. Tykkään hänen persoonastaan todella paljon.
Chandler on vain niin hauska sarkasteineen vitseineen, joista hänen kaverinsa eivät tajua mitään.

Sarja on todella hyvä ja siinä saa nauraa paljon. Ihan älyttömän hyvää komediaa! :DPoissa Kay

 • Ikuisesti lapsi
 • Hirnyrkki
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Frendit
« Vastaus #88 : Heinäkuu 26, 2007, 18:59:47 »
Rakastan. Frendit on yksi parhaista. Ohjelman huumori vaan saa niin hyvälle tuulelle ja jaksot jaksaa katsoa uudestaan ja uudestaan.Valitettavasti en ihan alusta alkanut kattomaan, mutta kiitän subia kun jaksavat uusia jaksoja kerta toisensa jälkeen.

Lempihahmo on myös ehdottomasti Chandler Bing. Chandlerilla on parhaat jutut ja vitsit ja rakastan hänen suhdettaan Monican kanssa. Chandlerilla oli myös hankala lapsuus ja siitä onkin seuraamusta hänen sarkasmiinsa. Minua naurattaa aina, kun Chandlerin ajatellaan olevan homo:) Hän on herttainen ja sisimmiltään pehmo, kerrassaan ihanaa.
"Well, if i were a guy... Did I just say if i were a guy?

// Phoebe Buffay on ihana hahmo. Phoebe on niin erikoinen ja herttainen persoona, melkein jokaikiselle hänen kommentilleen joutuu ainakin hymyilemään. Phoebe kuuluu myös tähän "hankala lapsuus-sarjaan", kun äiti teki itsemurhan ja itse joutui kadulle, ja tuo Ursula-sisko kun nyt on mitä on.

Monica Geller... Tunnen häneen hengenheimolaisuutta noiden paino-ongelmien takia. Monican neuroottisuus ja sekopäisyys tekevät hänestä ihanan hahmon. Se pakkomielteinen siivoaminen on parasta Monicaa<3

Ross Geller, nörtti mikä nörtti :D Paleontologi - kirjoitinko oikein? Ross on parhaimmillaan humalassa^^ No ei, mutta silloinkin hän on hauska. Hänen suhteensa Racheliin kyllä välillä ärsyttää, joka toinen päivä ollaan palaamassa yhteen ja toisena ollaan ilmiriidoissa. Ja seuraavana päivänä tehdään lapsi!

Joey ja Rachel eivät oikein iske, molemmat aika... pinnallisia. Tosin eivät lopussa niin paljon, pienoista kasvamista onneksi tapahtuu. Joeyn naisseikkailut ovat välillä ihan hauskoja, mutta minusta sitä naissankaruutta korostetaan vähän liikaa.
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 30, 2008, 14:11:15 kirjoittanut Kailey »
Just remember in the winter far beneath the bitter snows. Lies the seed that with the sun's love in the spring becomes the Rose.
LOMALLA

Poissa Evevel

 • Vuotislainen
Vs: Frendit
« Vastaus #89 : Heinäkuu 31, 2007, 19:01:27 »
Olen oikeasti koukussa Frendeihin (mutta hyvällä tavalla, älkää peljätkö)

 Joey on aina ollut toinen lempihahmoistani. Hänen ansiostaan nauran eniten Frendeissä. Onko kukaan nähnyt Rachelin lukutuokio- jaksoa? Mulla se on DVD:llä ja se on oikeasti hulvaton. Miten Joey koko ajan piikittelee ja heittää herjaa, ja lopussa ei sitten uskallakaan tehdä mitään. Ja se on NIIN söpö kun se on ihastunut Racheliin <3 Ja sekin jakso, jossa se lukee sitä, olikonyt Pikku naiset- kirjaa.. Se on siinäkin niin Joey!

 Rachel on mielestäni ehkä vähiten hauska. Olen tiukasti Ross/Rachel parituksella. Ja minun mielestäni he todella OLIVAT taolla, eikä Rachelin siksi olisi pitänyt niin paljoa suuttua Rossille. Rachel on omalla tavallaan hauska, mutten minä sitä vaan ymmärrä.. xP

 Ross on toinen EHDOTTOMASTI toinen lempihahmoistani. Hänen sarkasminsa on vain niin todellista ja oletteko huomanneet, että hän koittaa sanoa jotain hauskaa, mutta sitten huomaakin ettei se ole hauskaa ja liukenee paikalta? Minusta se vain on niin hyvä juttu tai jtn.. Enkä tajua, miksi kaikki ovat että Ross olisi ei-komea ja jotenkin tylsä. Minusta tämä mies on juuri ihana <3 ;D

 Phoebe on todella hauska hahmo. Minusta tästä ei vain kerrota kamalan paljoa, oletteko te huomanneet vai onko vain minun mielikuvitustani..? Ja kuinka hän aina on itsevarma ja niin edelleen, todella hyvä tyyppi. SILTIKIN, pidän hänestä varmaan vähiten tässä sarjassa, en vain tiedä miksi..

 Chandler, mun hani <3 :D Chandler on hivenen erilainen kuin muut, hivenen "surullisempi" tai jotain? Chanin menneisyydestä on myöskin aika paljoa, ja tämän isä... ^^ :D Chandler on ihana, oikeasti <3

 Monica on hyvä hahmo. Tämän kontrollifriikkeys, siisteysinto ja tämän "ei-tämä-nyt-haittaa-mutta-voi-koita-nyt-ymmärtää!" asenne (öö, jotenkin ristiriitaista :D) tuo oman "säväyksensä" sarjaan.

Okei, maailman oudoin kommentti, mutta minkäs sille voi :)

Evevel

PS. Mullapa onkin 3,4,7 & 8 tuotantokaudet! x) ... :P
Kurkota aina kuuhun. Vaikket ylettyisikään, olisit silti tähtien joukossa. ♥

saraji

 • Ankeuttaja
Vs: Frendit
« Vastaus #90 : Elokuu 10, 2007, 19:46:02 »
PARHAIN TV-SARJA IKINÄ ! 

Mulla on kaikki tuotantokaudet ja oon kattonu Frendei iha niin kauan ku vaan muistan ;)
Phoebe on ehkä kaikista ihanin hahmo, kun se on vaan niiiin outo :)) Sit kans Joey koska sen tyhmyys menee vaan niin yli ja saa tuntemaan ittensä jotenki tosi viisaaks :DD
Jotenki, en tiiä miks, mut en oo ikinä oikeen tykänny Rachelista. :S Se on jotenkin vaan rasittava.
Yks parhaimmist jaksoist on se, missä Ross jumittuu nahkahousuihinsa, tai sit se missä se menee ottamaan suihkurusketuksen :DD


Kkröhhm.
Kunnianosoitukset myös Chandlerin huumorille, on pelastanut aika useat tylsät sadepäivät. :)

Mystica

 • Ankeuttaja
Vs: Frendit
« Vastaus #91 : Elokuu 14, 2007, 13:36:11 »
Tähän olen jäänyt koukkuun. Hahmot ovat ihania. OLen katsonut varmaan kaksivuotta, aina kun on ollut mahdollisuus.
Monican ja Chandlerin suhde oli jotain niin ihanaa! OLisin halunnut nähdä viimeisen jakson, mutta sitten... en saanut mahdollisuutta, ja olin itkun partaalla...! Ihmettelin usein pienenpänä, että "miten se äiti aibna jaksaa sunnuntaisin katsoa niitä frendejä, kun se on ihan tyhmä ohjelma!" Puolen vuoden jälkeen olin koukussa! (:

Fullmoon

 • Ankeuttaja
Vs: Frendit
« Vastaus #92 : Elokuu 19, 2007, 13:04:38 »
Frendit on ehdottomasti lempi TV-sarjani! Ostin keväällä kaikki jaksot DVD-pakkauksina, ja katson jaksoja koko ajan!! Lempihahmoni on ehdottomasti Chandler, koska häneen voin samastua. Minä vitsailen ja nauratan kavereitani aivan niinkuin Chandler, ja lisäksi Matthew on mielestäni söpö ;> (:D)
Tykkään Frendeistä myös siksi, että vaikka olen nähnyt kaikki jaksot jo monta kertaa, nauran edelleen vedet silmissä kaikille vitseille mitä sieltä tulee. :D

sinny

 • Ankeuttaja
Vs: Frendit
« Vastaus #93 : Elokuu 29, 2007, 15:32:40 »
"Kuka muu seuraa SUBTV:lta tulevaa sarjaa? Mitäs pidätte siitä? Kuka on lempihahmonne? Miksi juuri se? Kenestä ette pidä? Miten aloitte katselemaan Frendejä?"

 Seuraan, olen seurannut ja tulen seuraamaan niin kauan kuin se surullisen viimeinen jakso tullaan taas kerran näkemään. Kun olin kuusivuotias, Frendejä oli tullut 3 tuotantokautta, mutten ole varma miten sitä esitettiin suomessa siihen aikaan. Kuitenkin, isäni katsoi (ja katsoo edelleen) tätä sarjaa, ja niinhän siihen jäin minäkin television eteen katselemaan valmiiksi naurettua.

 Lempihahmoni on ollut IHAN aina Chandler Muriel Bing. Siitä ei pääse yli eikä ali. Matthew Perry onkin lempinäyttelijäni maailmankaikkeudessa. Rakastan hänen elokuviaan, kaikissa hän on yhtä "chandler" kuin Chandler on.

Poissa Helena T

 • Keijukaismuori
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: AccioQuill137
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Frendit
« Vastaus #94 : Elokuu 29, 2007, 18:04:01 »
Taisin alkaa katsomaan Frendejä jostain 4. tai 5. tuotantokaudesta silloin, kun sarja tuli uutuutena. Harmitti kovasti, kun en ollut katsonut aikaisempia kausia. Onneksi kertaukset alkoivat pikaisesti. Nyt olen katsonut kaikki kaudet ties kuinka monta kertaa sekä TV:stä että DVD:ltä. Katsoin muuten viimeisen tuotantokauden juuri ennen DH:n ilmestymistä. Ajattelin kerrata toimintamallia siihen, että joku ihana ja pitkään elämässä ollut asia tulee päätökseensä.

En osaa nimetä suosikkihahmoani, sillä mielestäni kaikki yhdessä luovat sen, että pidän sarjasta. Ilman vastakohtia eivät jokaisen persoonalliset piirteet erottuisi.

Muuten, katsoin tässä Tenavia ja jotenkin minusta alkoi tuntua, että Frendit voisivat osittain olla Tenavat aikuisina. Tellu määräilevänä Monicana, Jaska Jokunen Chandlerina, Amadeus voisi olla Joye (vaikkakaan ei ole ihan yhtä "hidas"), Eppu voisi olla Ross viisauksineen, Piparminttu Pipsa iloinen Phoebe, ja Salli (Jaskan sisko) olisi sitten Rachel.

Leung

 • Ankeuttaja
Vs: Frendit
« Vastaus #95 : Syyskuu 03, 2007, 21:38:59 »
Mä katon mä katon! *nostaa käden ylös*

Frendit on ihania. En oo kattonu kun yhen tuotantokauden ja vähän sen edellisen loppua. Millon se taas alkaa? Niitähän tuli ennen kesää vielä, eikö vaan? :D Rachel on mun lempihahmo ehdottomasti. Se nyt vaan on paras! Hauska ja parhaat jutut, Jennifer on muutenkin hyvä näyttelijä. Inhottavin on varmaankin Ross. Se on sellanen öö.. miten sen nyt sanois? Ällö! Ja aika hidasälyinen (nojoo, kaikki niistä, mutta... :D).

felix felicis

 • Ankeuttaja
Vs: Frendit
« Vastaus #96 : Syyskuu 10, 2007, 15:09:41 »
paras ja hauskin sarja mitä tällä hetkellä tulee subtv:ltä. suosikki hahmo ehdottomasti chandler koska hän on porukan hauskin ja melkein aina kun hän on ruudussa saa nauraa ei sillä että kyllä muillekkin frendit hahmoille saa nauraa lähes yhtä paljon mutta chandler on ehdottomasti kingi. kaikenkaikkiaan todella hauska ja viihdyttävä sarja joka pitää joka päivä katsoa.

pidän myös tunnarista (i`ll be there for you) koska se on niin mukaansatempaava. myös tunnarin aikana näkyvät alkuvideot ovat hyviä ja niissä on hyviä pätkiä frendit jaksoista
« Viimeksi muokattu: Syyskuu 10, 2007, 15:19:39 kirjoittanut felix felicis »

Lartsu

 • Ankeuttaja
Vs: Frendit
« Vastaus #97 : Tammikuu 24, 2008, 09:56:03 »
Frendit on ihana sarja, olen aivan koukussa siihen! Aloin katsoa sitä vasta kun tämänkertainen uusintakierros alkoi subilla. Minulla on tuotantokaudet 1-3 Dvd-bokseina ja katson niitä yleensä maratonina, silloin ne ovat parhaita :D Fanitan Frendejä yhdessä parhaan kaverini kanssa. Lempihahmoni ovat...en osaa yhtään sanoa. Pidän kaikista hahmoista ihan älyttömästi, mutta vähiten pidän Phoebesta, en tiedä miksi... Joey on kyllä hauska ;D Hän on niin söpö. Chandler on huvittava kun hän vitsailee koko ajan ja toilailee usein. Monican siivous- ja järjestelmällisyysinto ovat ihania, samanlainen kuin kaverillani :D Rachel on se. johon voisin eniten samaistua; hän on kaikista normaalein. Ross on ihana, mutta välillä ärsyttävä.
Aion ostaa loput tuotantokaudet kun saan rahaa, eli mah.pian! :)

Poissa Vilena

 • Hirnyrkki
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Frendit
« Vastaus #98 : Helmikuu 09, 2008, 21:30:33 »
Frendit on sellainen sarja, joka jaksaa aina vain viihdyttää. Nuokin jaksot, mitä nyt Subilta tulee, on tullut katsottua jo monta kertaa, mutta silti niille jutuille nauraa! Frendeissä viehättää se henkilöiden ystävyys, kuinka tiivis porukka he ovat. Ja jokainen jakso naurattaa!

myös tunnarin aikana näkyvät alkuvideot ovat hyviä ja niissä on hyviä pätkiä frendit jaksoista
Tuo on muuten totta, että siinä alussa on hyviä väläyksiä jaksoista. Sitä on hauska katsoa, kun aina muistaa että "ai niin, tuo oli siitä jaksosta ku tapahtu sitä ja tätä". Se on huippu se, kun siinä on se taputuskohta! :) Vai onkohan sitä edes tällä hetkellä...?

Lempihahmojani ovat Chandler, jolla on niin tyhmiä juttuja välillä, sekä Phoeben Mike. Mike on vähän taustalla, mutta silti häneltä irtoaa usein juuri ne jutut, joille nauran eniten. Rossista pidän varmaan vähiten, mutta ei häntä poiskaan saisi jättää, sillä mitä olisikaan tuo joukko ilman tuollaista nörttityyppiä :)

Hyvää tässä sarjassa on myös se, että vaikka tässä onkin jaksosta jaksoon jatkuva juoni, on jokainen jakso silti oma kokonaisuutensa, eikä ole ihan pihalla vaikka jäisikin jaksoja välistä. Huumori on silti yhtä hyvää, koska yleensä on joku jaksonmittainen "teema". Tykkään myös kovasti semmoisista muistelujaksoista, kun näytetään vanhempia pätkiä tai sitten jotain ajasta ennen kuin sarja alkoi. Pitäisikin oikeastaan hankkia jostain ihan ekoja tuotantokausia katsottavaksi, kun en ole nähnyt niitä pitkään aikaan!
Humor me.

Poissa Kaura

 • Molskahdus
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • TYM
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Frendit
« Vastaus #99 : Helmikuu 11, 2008, 18:43:51 »
Frendit on ihana sarja ja vie arjen huolet mukavasti pois.
Lempihahmoni on ehkäpä Chandler. Hauska tyyppi joka nolaa itsensä aina juuri sopivassa tilanteessa.
Ne alkuvitsit tai ne ovat hauskoja ennen kuin tulee se tunnari. Jos ei näe sitä niin siinä tuntuu, että jää jostain paitsi. Myös ne lopussa olevat ovat kivoja.
Rakastan niitä vitsejä ja niistä tuleekin puhuttua aina jälkeen päin. Joskus ne eivät ole niin hyviä, tietenkään.
Mutta erityisen hauska sarja!
We watch the shows, we watch the stars
On videos for hours and hours...

Poissa Xanie

 • hymyilevä huomispäivä
 • Aurori
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • *reps*
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Frendit
« Vastaus #100 : Helmikuu 12, 2008, 11:31:26 »
Ennen pidin frendejä vain sellaisena ihan ok sarjana, josta lähes kaikki pitävät. En voinut ymmärtää, miksi kaikki hehkuttavat siitä niin paljon. No, nyt jouluksi sain lahjaksi 8. tuotantokauden, veljeni sai 9. ja meillä oli kotona jo valmiiksi 1. ja 10. Katsoin sitten ensin omani ja sitten veljeni ja sen kymmenennen heti putkeen. Joku vajaa viikko siinä meni, kun olin katsonut kaikki kolme tuotantokautta. Siitä voi sitten fiksumpi päätellä, missä mun joululoma meni :D Nyt olen katsonut myös sen ensimmäisen ja seiskan, jonka lainasin kaveriltani. Mielestäni frendit ovat parhaita, kun niitä katsoo useamman jakson putkeen. Niitä voi lisäksi katsoa useamman kerran, eivätkä ne ikinä lakkaa olemasta hyviä!

Omaa lempparihahmoa en osaa valita. He ovat kaikki omalla tavallaan parhaita. Kaikilla on mielenkiintoisia piirteitä, kuten Monicalla siivoaminen ja Joeyllä naiset. Vaikea päättää näin hyvästä kuusikosta parasta.

Tuosta alkuvideosta vielä. Eikös siinä näytetyt pikkupätkät ole aina edellisestä tuotantokaudesta otettuja? Näin siis muiden kanssa, paitsi ensimmäisessä tietysti. Ainakin olen tullut siihen tulokseen, kun noita uusimpia olen katsonut...

~Xanie
Kun ystäväsi katselevat sinua hyppäämässä laskuvarjolla joka ei aukea, voisi olla hauska temppu, jos esittäisit vaikkapa uintiliikkeitä.
Avasta kiitos Seatearille!
Tee päivän hyvä työ: www.freerice.com

Poissa Shlile

 • freak
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • one, two, three
Vs: Frendit
« Vastaus #101 : Helmikuu 27, 2008, 16:59:59 »
Lempihahmoni on Joey. Hän on niin söpö! ^^ Ja muutenkin hyvä näyttelijä. Myös Chandler ja Monica ovat suosikkejani. Ja olen niin onnellinen kun sarja alkoi alusta! Sarja on niin hyvä ja hauska!
Frendit eivät olleet alussa suosikkejani eikä Simpsonit. Mutta katsoin niitä kun ei ollut oikein muutakaan tekemistä ja jäin ohjelmaan koukkuun... Joten olen katsonut Frendejä noin 5kk.
i believe

Poissa Don Hessu

 • Onneton Tunari.
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • There's No Easy Way Out...
  • Hessu's Music Profile
Vs: Frendit
« Vastaus #102 : Maaliskuu 06, 2008, 20:48:51 »
Itse pidin myös tällaisena "ok" sarjana, mutta nyt kun tutustuin (hankin 1,4,5,6,7,8,9 ja 10 tuotantokaudet) ja on kyllä loistava sarja! Omat lempihahmot Chandler ja Joey... Joeylla on se legendarinen "How're you doing?" -iskurepliikki :D
...But what you do... Makes you who you are.

Unelma. Tahdonvoima. Omistautuminen. - Pakkotoisto.com

Poissa manta

 • Kajahtanut potteristi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Tassujengi
Vs: Frendit
« Vastaus #103 : Maaliskuu 21, 2008, 00:19:23 »
Loistava sarja, täytyy sanoa. Silti en jaksa melkein ikinä katsoa sitä, koska, noh, en nyt yleensäkään katso niin paljon telkkaria. Sarjassa vetoaa se, että voi ihan rauhassa vaan naura, eikä tarvitse miettiä mitään.

Lempihahmoja on kaksi kappaletta: Phobe ja Chandler. Phoebs on kiva, kun sillä on aina ihmeideoita ja sen menneisyys on aika värikäs. Chandler taas vaikuttaa kamalan pessimistiseltä ja sarkastiseltä hahmolta, mutta se ei silti ole ilkeä. Joeystä en pidä lainkaan. Pinnallinen ja ärsyttävä tyyppi.

Ne on hauskoja jaksoja, joissa näytetään pätkiä lukioajoista. Monica oli silloin sellainen lihapulla. Yhdessä jaksossa se tanssi diskossa. Niillä oli kaikilla aika hianot hiukset :D

-manta
Aivojen tilalla ilmapalloja.

Shay

 • Ankeuttaja
Vs: Frendit
« Vastaus #104 : Huhtikuu 20, 2008, 22:08:41 »
Tykkään ^^ Ihan jokaista jaksoa en ole nähnyt, mutta suurimman osan kuitenkin ja katsoin kyllä sarjaa vielä ennen kun se taas alkoi ihan alusta. Itse omistan kaudet 1-5, ja yleensä kun ei ole mitään parempaakaan tekemistä niin menee helposti melkein puoli kautta päivässä (yleensä joinakin viikonloppuina).. Joissakin kohdissa en tykkää siitä, miten repliikit on suomennettu tekstityksessä, huonosti suomennetut suorastaan ärsyttävät. Rupesinkin jossain vaiheessa katsomaan jaksoja englanninkielisellä tekstityksellä, ja myöhemmin otin tekstityksen kokonaan pois.
Lempihahmoni on ehdottomasti Chandler. Suurin osa vitseistä on hauskoja, en melkein ikinä naura komediasarjoja katsoessa, mutta Frendeissä olen kyllä useastikin, useimmiten jollekin Chandlerin tekemiselle tai vitsille. Toki siinä on lukemattomia muitakin hauskoja kohtia.. Myöskin Joey on hauska hahmo, mutta tämän tyhmyys menee joskus vähän yli.
Koko Frendien kokonaisuus on onnistunut; kukaan hahmoista ei ole täydellinen, vaan kaikilla on sekä hyvät että huonot puolensa ja lisäksi heillä on sellaisia luonteenpiirteitä, joista saa hyvin revittyä hauskoja tapahtumia sarjaan.

Tähtikirkas

 • Ankeuttaja
Vs: Frendit
« Vastaus #105 : Huhtikuu 23, 2008, 17:31:30 »
Todellakin paras sarja ikinä, jota jaksaa katsoa aina uudestaan ja uudestaan. On dvd:n kovalevyllä jaksoja ja uusintoja tulee aina katsottua subilta. Ei ole varmaankaan yhtään jaksoa jäänyt näkemättä. Chandler vitseineen on ehdottomasti paras hahmo (: Toinen suosikki on ehkä Joey, sellanen naistenmies jne...:'D Phoebekin on hauska kaikkine lauluineen, Monicassa parasta varmaan on... se että se on Monica, siivoushullu xD Ja Rachel hemmoteltu :'D

Poissa Kafee

 • Kahvikuppi
 • Vuotislainen
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Frendit
« Vastaus #106 : Huhtikuu 23, 2008, 20:27:19 »
Frendit on ihan mahtava sarja. Ne jutut naurattaa vaikka ne ei olis oikeesti kovin hauskoja. Jotenkin se tyyli miten ne sanoo ne asiat. Olen katsonut joitain jaksoja eri tuotanto kausista, mutta aina ei muista katsoo. Onneksi niitä uusintoja tulee aika paljon.
Muumilimu 1,5 litran pulloihin! Kannatta käydä osallistuun...

Ellie

 • Ankeuttaja
Vs: Frendit
« Vastaus #107 : Toukokuu 07, 2008, 19:12:48 »
Aloin katsomaan Frendejä joskus kun niiden viimeisiä jaksoja tuli maikkarilta. Olen ahkerasti myös seurannut uusintoja Subilta.
Yhtään tuotantokautta en omista, mutta kavereilta niitä löytyy ja olen lainaillut niitä ahkerasti >:) Jaksoihin ei kyllästy, vaikka ne olisi nähnyt useamman kertaan (kuten monet minua ennen ovat todenneet).
Frendeissä on hauskoja vitsejä ja hahmot on ihania. Minulla ei ole lempihahmoa... Tykkään kaikista. Phoebe on kyllä ihana ja myös hänen kaikki laulunsa. Smelly Cat, Smelly cat what are they feeding you? Smelly Cat, smelly cat it's not your fault...

Poissa castlevania

 • Enterpricen kapteeni.
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Nihilisti.
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Frendit
« Vastaus #108 : Heinäkuu 24, 2008, 01:55:49 »
Isäni tapaa sanoa, että Frendien huumorin voi tiivistää yhteen lauseeseen: Jos esim. Joey sanoo Rossille: "Istun sinun paikallesi sohvalla!" niin heti katsomo hörähtää ja sitten se on hauskaa. Huumori on suurin osin teennäistä ja väkinäistä, välillä jostain täysin huumorittomasta asiasta tehdään "vitsi". Ei sillä, etten pitäisi slap stick-huumorista, mutta osa Frendien huumorista ei ole huumoria ollenkaan. Kyllä minä silti Frendejä toisinaan katson ja on siinä toki hyvääkin huumoria, vaikka tiedän kyllä parempiakin komediasarjoja.

"Oh, my offense is rank, it smells to heaven! It hath primal elder curse upon it; the brother's murder.

Poissa charmed

 • Sourcream and onion!
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Frendit
« Vastaus #109 : Heinäkuu 25, 2008, 10:57:07 »

Jepjep... Olen muutaman vuoden tätä sarjaa jo tuijottanut ja siskon kanssa ollaan ihan koukussa, muistetaanpa melkeen joka jakso ulkoa :--D Eka Frendit-jakso oli minulle se, missä Emma on Monicalla ja Chandlerlilla hoidossa ja M ja C alkavat pelehtiä ja Joey panikoi kun Emma on yksin. Että näin.

Jotenki sitten vaan ruvettiin kattoo niitä, sisko otti aina kaverilta lainaan ja lopulta minä pyysin kymppivuoden isältä joululahjaksi. Alettiin siitä sitten niitä haalimaan, viime jouluna saatiin kasivuosi, joka oli sitten viimeinen, elikkäpä nyt on kaikki! (8

Tiedättehän, kun Frendien kansia on monenlaisia? Meidän kakkosvuoden kannet on erilaiset kuin muiden, joten me vähän hyljeksitään sitä :D Kauheeta rasismia :---D

Mutta maailman paras sarja on Frendit, siitä ei käy kiisteleminen.
so then i was like AVADA KEDAVRA
and he was like *dead*

Poissa Jukka

 • Vuotislainen
Vs: Frendit
« Vastaus #110 : Elokuu 05, 2008, 11:51:28 »
Ekat kuusi tuotontakautta ovat lähes poikkeuksetta rautaa. Silloin Frendit-kuusikko oli koko ajan huippuvireessä. Sittemmin taso kyllä laski, ja sarja alkoi toistamaan häiritsevästi itseään, vaikka todella hyviä jaksoja tuli vielä esim. 7-tuotantokaudella paljonkin. Kaksi viimeistä tuotantokautta ovat aika nolostuttavan vaisuja, eikä ihme: olivathan ne tässä vaiheessa duunanneet samalla porukalla komediaa jo 8-9 vuotta. Mutta ensimmäiset kuusi tuotantokautta ovat ihan huippulaadukasta tilannekomiikkaa ja kestävät yhä katselua. Jaksot on kirjoitettu ja ohjattu todella hyvin, ja frendimme ovat loistavia niin erikseen kuin yhdessäkin.

Omat suosikit päähahmoista ovat Chandler, Phoebe ja Ross. Kaikki kuusi ne on kyllä erinomaisia. Hahmojen charmi tosin väheni huippuaikojen jälkeen, kun niistä alettiin tehdä sovinaisempia ja konservatiivisempia. Esim. Phoebe ei ollut enää vikoissa tuotantokausissa se sama hassu hippityttö, mikä hän oli ensimmäisinä vuosina, Joeysta katosi herkkyys ja hänestä tuli pelkkä sovinistisika, Chandler ei ollut enää sarkastinen luuseri vaan tyypillinen sälli, Monicasta ja Rachelista tehtiin tavis 30v. naisia jne. Rossin rooli pysyi ehkä eniten vanhan kaltaisena. Tiesittekö muuten, että David Schwimmer (Rossin näyttelijä) on näyttelemisen ohella ohjannut joitakin Frendit-jaksoja? Muistaakseni ainakin kahdeksannelta tuotantokaudelta (mahdollisesti muiltakin kausilta) löytyy useita Davidin ohjaamia jaksoja.

Niin, ja itseltäni siis löytyy kaikki Frendit-tuotantokaudet lukuunottamatta yhdeksättä kautta. 1,2,3,4,5,6,7,8,10 -boxit ovat hyllyssä. :)

Durden

 • Ankeuttaja
Vs: Frendit
« Vastaus #111 : Syyskuu 28, 2008, 11:09:53 »
Tää on yks mun lempisarjoista, mutta tais olla vasta viime vuonna, kun alotin oikeesti sitä kattomaan. Tuotantokausia ei oo mulla kaikkia, 1,2,4 ja 5 löytyy. Tykkään hirveesti, kun joitain lempinäyttelijöitä vierailee niissä jaksoissa. Suosikkeja on mm. Freddie Prinze Jr, Brad Pitt ja Bruce Willis. Mutta paras oli, kun katoin sohvalla sitä dvdtä ja yhtäkkiä hyppään siitä pystyyn - Giovanni Ribisi juoksee Rachelin ja Pheebsin luo ja sanoi heittääneensä kondomin kolikkojen sekaan. Sitten oli upeeta, kun se esiinty vielä Pheebsin veljenä useemmassakin jaksossa.
Lempihahmoja on ehrottomasti Chandler ja Monica, ehkä siks, kun niitten luonteet, varsinkin Monican(en vaan osaa tehä ruokaa), vastaa mun luonnetta. ehe ehe

Poissa Jukka

 • Vuotislainen
Vs: Frendit
« Vastaus #112 : Lokakuu 01, 2008, 13:14:07 »
Mutta paras oli, kun katoin sohvalla sitä dvdtä ja yhtäkkiä hyppään siitä pystyyn - Giovanni Ribisi juoksee Rachelin ja Pheebsin luo ja sanoi heittääneensä kondomin kolikkojen sekaan. Sitten oli upeeta, kun se esiinty vielä Pheebsin veljenä useemmassakin jaksossa.

Joo, Ribisi on aivan MAHTAVA Phoeben veljenä. Tosin sitten kun se vilahtaa jossain kasituotantokaudessa uudestaan, niin roolia on muutettu huonoon suuntaan. Mutta näissä vanhemmissa jaksoissa se on aivan huippu!

Lempihahmoja on ehrottomasti Chandler ja Monica, ehkä siks, kun niitten luonteet, varsinkin Monican(en vaan osaa tehä ruokaa), vastaa mun luonnetta. ehe ehe

Eikö Monica juuri osaa tehdä ruokaa? ;)

Ihana legendaarisuus on Ross&Rachel. Helmikausia ovat 4-7 suurinpiirtein, se kun Monica ja Chandler alkavat salasuhteeseen, mutta en muista millä kaudella.

Neljännen kauden lopussa (Lontoo-jaksossa) he lyöttäytyvät yhteen, ja viitosessa se yhteiselämä sitten alkaa kunnolla. Minusta tämä 4. ja 5. kauden taite on ekojen tuotantokausien ohella Frendien ehdotonta kulta-aikaa.

Durden

 • Ankeuttaja
Vs: Frendit
« Vastaus #113 : Lokakuu 01, 2008, 22:39:07 »
Lainaus
Eikö Monica juuri osaa tehdä ruokaa? ;)

Siis... Minä ja Monica ollaan tosi samanlaisia, mutta minä en osaa laittaa ruokaa. :D

Poissa Villa Viola

 • Salarakas Mäyrä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Rakkaus on kärsivällinen!
 • Pottermore: WingHowl90
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Frendit
« Vastaus #114 : Lokakuu 02, 2008, 10:58:37 »
Mielestäni frendit ovat parhaita, kun niitä katsoo useamman jakson putkeen. Niitä voi lisäksi katsoa useamman kerran, eivätkä ne ikinä lakkaa olemasta hyviä!

Frendit on juuri sellainen sarja, että sitä on katsottava monta jaksoa peräkkäin. Siitä tulee vain paha mieli, jos näkee ainoastaan yhden jakson. Sub sentään näyttää nykyään monta jaksoa viikolla, mutta silloin vielä, kun sarja tuli MTV3:lta sai odottaa uutta jaksoa viikon. Se oli yhtä tuskaa, varsinkin viimeisiä jaksoja katsellessa...

Lainaus
Tuosta alkuvideosta vielä. Eikös siinä näytetyt pikkupätkät ole aina edellisestä tuotantokaudesta otettuja? Näin siis muiden kanssa, paitsi ensimmäisessä tietysti. Ainakin olen tullut siihen tulokseen, kun noita uusimpia olen katsonut...

Ihan oikein olet huomioinut. Ja kauden puolivälissä pätkät vaihtuvat siihen kauteen, jota on katsomassa.

Olen nyt noin puolentoista viikon ajan katsellut Frendejä dvd:ltä ja tällä hetkellä on menossa 8 kauden puoliväli. (Yhden kauden katsomiseen menee noin kaksi päivää...) Huomasin juuri, että seitsemäs kausi on minun suosikkini tällä hetkellä. Olen aina luullut, että viides kausi on parhain, lähinnä Monican ja Chandlerin suhteen vuoksi. Toisaalta olen katsonut sitä varmaan liikaa, ja siksi vähemmän katsottu kausi on hauskempi...

Monica ja Chandler ovat ehdottomasti suosikkiparini. Suhteen alkuvaiheen salailu on ihanan romanttista.
 
Minusta on mukava, että kirjoittajat muistavat joitakin pieniä yksityiskohtia sarja edetessä. Esim. Phoeben asunnossa (7. kaudella) ovat Rachelin Pottery Barnin apoteekkarin pöytä ja suuri lintuhäkki (jotka Rachel osti muistaakseni 6. kaudella), vaikka Rachel ei edes silloin asu enää Phoeben kanssa.

Mitä tekisinkään, jos minulla ei olisi Frendien kaikkia kymmentä kautta? Frendit osaavat aina piristää, jos on ollut huono päivä. Pitää vain osata valita oikea jakso!

 

Poissa Kara

 • Sademielellä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • The world is our playground:)
 • Pottermore: ThestralQuill17
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Frendit
« Vastaus #115 : Lokakuu 31, 2008, 22:12:08 »
Miten minusta jotenkin tuntuu, että olisin kirjoittanut tämän jo? No, ainakaan en löytänyt kirjoitustani mistään... Ehkä kirjoitinkin sen Risingshadow:hun, nää menee aina vähän sekaisin...

Mutta asiaan. Joo, katon Frendit lähes joka kerta kun ne tulee, ne ei vissiin kumminkaan joka päivä tule. Lempihahmoni on Phoebe, jota näyttelee Lisa Kudrow (tai jotain sinne päin).
Jalan rikkoessa salaisien maailmojen pintaa

Poissa Röhkö

 • Kasvatustieteen kandi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Frendit
« Vastaus #116 : Marraskuu 18, 2008, 14:58:55 »
Vihasin tätä sarjaa vielä kaksi vuotta sitten, vaikka en ollut nähnyt yhtäkään kokonaista jaksoa. Siinä se taas nähdään, ettei kannata tuomita asioita liian vikkelään. Nykyään minulla on viisi tuotantokautta itselläni ja lainailen muita kaveriltani. Rakastan tätä sarjaa, koska se on yksinkertaisesti hauska ja viihdyttävä. Ei liikaa erikoisefektejä tai toimintaa, vaan hiottua small talkkia ja tilannekomiikkaa.

Chandler on lempihahmoni, rakastan ironiaa ja hänen ilmeilyään. Kadehdin hahmon taitoa vääntää vitsi asiasta kuin asiasta. Jokainen Frendien omaa ääripäiden persoonallisuuden (jos niin voisi sanoa), ja kaikilla on hyvät hetkensä. Rossin ajatukset ovat välillä niiiin humoristia (puukauhoilla hierominen aiheutti minussa vuosisadan naurukohtauksen). Phoebesta pidän vähiten, hän on vähän liian "outo hippi" minun makuuni.

Sarjan miinus on se, miten paljon suhteita hahmoilla on. En ole vielä vaivautunut laskemaan, kuinka monta treffikumppania kullakin hahmolla on ollut 10 tuotantokauden aikana, mutta melko monta. Ja suurinta osaa ei enää muistella edes seuraavassa jaksossa. Toisaalta, kyseessähän on ihmissuhteista kertova tilannekomiikka. Ehkä New Yorkissa tosiaan tutustuu sen suureen väestöön. :'D Parhaimpia hetkiä on runsaasti, mutta pidän varsinkin Monican ja Chanderin yrityksistä salata suhteensa ja heidän muista tempauksistaan.
Eilen nauroin tälle kohtaukselle nelostuottiksessa (suunnilleen näin se meni):

*Carol tulee hakemaan Beniä kotiin Rossin luota*

Carol: "Miten teillä on mennyt Benin kanssa tjn?"
Ross: "Kysyin haluaako hän syödä. Hän vastasi: ´ei´. Haluatko nukkua? ´ei´. Mitä sinä haluaisit tehdä? ´Ei´. Hän siis lakaisee."

*näytetään pikku-Ben lakaisemassa lattiaa punaisella leikkirikkalapiolla ja harjalla*

xD niin normaali asia, mutta repesin täysillä. Eikä tämä kuulu edes kahdenkymmenen parhaan koomisen tilanteen joukkoon. Ainiin, Gellerien vanhemmat ovat myös hersyttävän hauskoja, varsinkin Jack Geller. Ja kaikki nuoruusaikoja kuvaavat jaksot, näin olisi voinut käydä-jakso ja kuvitelmat. Puuh. Niin paljon asiaa, niin vähän kirjamia! ;)
« Viimeksi muokattu: Marraskuu 18, 2008, 15:04:32 kirjoittanut Röhkö »
"Pants - like shorts, but longer!"

Poissa Affu

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • pullamies
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Frendit
« Vastaus #117 : Kesäkuu 26, 2009, 14:43:55 »
frendit. Kyllä. Tiedän sarjan(seuraan päivittäin kun se tulee -perään simpsonit)
 tunnari on aivan legendaarinen. Siinä täytyy taputtaa mukana! aina! ikuisesti! So no one told you life was gonna be this way(ta-ta-ta-tap)
Aina täytyy tapuaa! se kuuluu biisiin!
Phoebe ja Joey voisivat vaikka mennä naimisiin. Molemmat täysiä pölkkypäitä ;)
Joey on symppis. Häneen samaistuu. Joey on vaan niin... öö.. mikä olisi oikea sana...?
baywatchinalkuaelisitäjuoksukohtaafanittavamaaihanparastodellaylinaiivityyppi. 
Toinen favourite on sitten Phoebe. Smelly cat, smelly cat. What are they feedin you?
Ne laulut jäävät soiman päähän! (the cow is the meadow goes moo..)
Hän on todellakin öö... outo. Miksei hän voisi rakastua Joeyhin?
Chandler. Yksi lemppareistani. Hän on niin tiukkis, että käy jo koomiseksi ;)
monica on yksi lemppareistani myös. Kaikki täytyy aina olla järjestyksessä!
Ross, Yksi parhaimmista hahmoista! Hän on niin tavallinen että naurattaa!
Rachel. Yksi lemppareistani. Hänellä menee hyvin, mutta liian huonosti ollakseen hyvää..(what?!)
Skäbädäm.
  Vuotiskoomalainen, epämääräisesti ölisee.
Ananas.

Poissa Maailmanvartija

 • Vuotislainen
 • Minä Minä-maa
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Frendit
« Vastaus #118 : Heinäkuu 10, 2009, 23:09:47 »
Voi luoja, monettakohan kertaa Subikin näyttää Frendejä putkeen? No Sama kai se mminulle on, kunhan tulevat vielä pari kertaan. Olen todellakin ollut hulluna sarjaan varmaan kahdeksanvuotiaasta asti. Eli siitä asti kun opin lukemaan tekstitykset. Vaikka olen nähnyt kaikki tuotantokaudet ehkä noin kahdeksan kertaa, minua edelleen ärsyttää kamalasti jos missaan yhdenkin jakson.

Äitini yritti kieltää minua katsomasta sarjaa enää, kun se alkoi alusta muutama kuukausi takaperin. Ei onnistunut, avasin telkkarin aina kun hänen silmänsä vältti. Riippuvainen ehkä.

Lempihahmoni on ehdottomasti Chandler, sarkastinen ja muiden kustannuksella vitsaileva.. hmh hyypiö on kai oikea sana.

Tunnustan rakkauten myös Joeyn tanssiin ja myönnän opetelleeni sen itsekin. Se on hauska!

//Huhutar poisti tekijänoikeuksia rikkovan youtube-linkin
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 23, 2010, 16:52:01 kirjoittanut Huhutar »
LETS KILL EACH OTHER

Poissa moottorisaha

 • Voldemortisti
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • be loud, let your colors show.
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Frendit
« Vastaus #119 : Heinäkuu 22, 2009, 19:20:25 »
Frendit on se sarja, jota en ikinä seuraamalla seurannut, mutta telkkarin eteen istahtaessa sen katsoo mielellään, ja onpa tullut kavereiden dvd-bokseilta useita jaksoja peräjälkeenkin katsottua kyllästymättä. Tässä on loistava sarja, joka saa aina hyvälle tuulelle, ja jokaisessa jaksossa on aina vähintään se kolme kohtaa, joissa repeän nauramaan ihan ääneenkin.

Rakastan jokaikistä kuudesta päähenkilöstä, sekä useampaa sivuhahmoakin. Suosikit ovat kuitenkin Chandler ja Phoebe, joiden välillä on mahdoton valita, kumpi on se rakkaampi. Chandlerin lutkautukset ovat lähes poikkeuksetta hauskoja, elekieli mahtavaa ja muutenkin hahmo kokonaisuudessaan loistava. Phoebe taas on läpeensä ihana, suorastaan ihailen häntä. Sopivan friikki minun makuuni.
Jos joku pitäisi valita, kuka ei aivan muiden tasolle yllä, olisi se Rachel. Kaikista bliisuin, hänellä ei ole mitään niin "spessupiirteitä" kuin toisilla. Mutta pakkohan sarjassa mukana on olla se kaunotar, joka iskee kaikki miehet.

Frendien huumori on raikasta ja kekseliästä, vaikka käsittelee välillä vakaviakin asioita. Kerrostalo jossa he asuvat on minusta aivan ihana, mutta minua häiritsee suunnattomasti se, mikseivät he pidä ovia lukossa!? Asuuhan talossa muitakin ihmisiä.

MITÄ, Giovanni Ribisi Frendeissä!? Nyt hävettää kun en tällaista tiennyt. Mikä kausi, mitkä jaksot? Pakko nähdä!
Tuntuu, että osa Frendien jaksoista on tullut nähtyä sata kertaa, kun sitten taas ilmeisesti on niitäkin, mihin ei ole vielä kertaakaan törmännyt. Uuttakin hupia riittää siis vielä.
When you say it's dead and gone, yes, I know you're wrong

Poissa samettiina

 • huoleton huuliharppuilija
 • Sanomaton
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pienestä kipinästä voi syntyä roihuava liekki
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Frendit
« Vastaus #120 : Elokuu 21, 2009, 16:07:31 »
Voi näitä Frendejä, arki-iltojen piristyspommeja. Sarjaa olen katsonut nyt useamman vuoden, mutta muut perheenjäsenemme eivät ole vielä ymmärtäneet sarjan jujua. Sarjan kaikki kymmenen tuotantokautta minulla on myös DVD-boxeina, ja niitä olen myös katsellut ahkerasti.

Lempihahmoni ovat Joey ja Phoebe. Joey on hauska, yretteliäs ja jotenkin niin empaattisen yksinkertaisen tyhmä. Phoebe taas on niin eriskummallinen, ettei mitään rajaa.

Kaiken kaikkiaan ihana sarja :)
« Viimeksi muokattu: Toukokuu 06, 2011, 19:41:58 kirjoittanut samettiina »
Olen syytön kaikkeen siihen, mistä kehtaatkin minua epäillä.

Poissa Raparperi

 • Pahislynkkarikerhon puheenjohtaja ;)
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Frendit
« Vastaus #121 : Lokakuu 04, 2009, 11:10:05 »
Itse aloin seurata Frendejä vasta kun tämä viimeisin uusintakierros pyörähti subilla käyntiin. No, jäinpähän heti koukkuun ja nyt digiboksissa on maanantasta perjantaihin automaattinen tallennus 20.00-20.30. Boksi on täynnä jaksoja, jotka olen katsonut jo monta kertaa mutta säästelen parhaita siihen asti että saisin (ehkä toivottavasti joululahjaksi) kaikki kymmenen kautta. Näin siitä jo viime yönä untakin ;D
Parasta aikaa oli kun Rachel ja Ross olivat yhdessä, ovat vaan niin suloinen pari! Muutenkin jotenkin tykkään Rachelista, vaikka monien mielestä se on vain tyhjäpäinen kaunotar, mutta silti. Chandlerin vitsit ovat hauskoja, jos niitä ei ole suomennettu tyhmästi (en osaa englantia ihan niin hyvin että ymmärtäisin kaikki jutut) ja Chandler ja Monicakin ovat hyvä pari. Kaikki kuusi päähenkilöä täydentävät toisiaan, kaikki ovat erilaisia, ja se ehkä tekee sarjasta niin hyvän. Monissa muissa sarjoissa on vain hyvännäköisiä ja normaaleja ihmisiä, mutta Frendeissä on enemmän. Samoin kaikki kuusi pysyivät mukana loppuun asti, eivätkä kuolleet kesken pois. Muuten loput kaudet olisivatkin olleet puolta huonompia.
Ai niin, rakastan Phoeben lauluja! Smelly cat ja muut ovat tosi hyviä, hoilailen niitä välillä kaverieni kanssa tai ihan yksiksenikin ;)
"Muikkunen, ota airo."

Solemn Spoiler Alert -blogi tv-addikteille ja lukutoukille ;)

Poissa Ihmeolio

 • Massuupukki
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • It really wasn't me...
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Frendit
« Vastaus #122 : Lokakuu 13, 2009, 16:34:44 »
Frendit, huippuja!!
Lähes joka päivä tulee katottua Frendit, aina kun kerkeää :) Ne on vaan niin HAUSKOJA ja PIRISTÄVIÄ! Lempihahmo on ehkä Rachel... Tai Joey... Tai Phoebe :D Tai sitte kaikki nämä kolme. Tai no... En kyllä ole ihan varma, Chandler, Monica ja Ross on myös niin mahtavia hahmoja! Hankala niistä on päättää. Mutta Phoebessa hauskinta on ne sen laulut, ja sehän nyt on muutenki semmonen hippi x)) Hyvä sarja, aika pitkään oon jo seurannu... :)
Cadillac.

Poissa Panthera

 • Maailman Gangsteri.
 • Vuotislainen
 • Miksi kananmunaa??
Vs: Frendit
« Vastaus #123 : Lokakuu 25, 2009, 16:13:20 »
Hei! Mä seuraan frendejä joka päivä ne pitää aina katsoa. Se on just paras ku siin on nii hyvii juttuij.Mun lempi hahmi siinä on Rachel.Mut tykkään muista myös!xD.Musta Rachel on  kiva koska sitä näyttelee Jennifer Aniston ja se on nii hauska.Mä en pidä siitä Guntherista  kauheasti. Olin aika pieni kun aloin katselemaan niitä yhtenä päivänä vaan mun äiti ja isä alko kattoo sitä ja sitt seurasin siin vieres ja sitt ne oli aina pakko kattoo. Joo se ei oo kivaa jos ei oo nähny vanhoi jaksoi mut onneks mull on yks kaveri joka voi lainata mulle niit tuotantokausiii! xD. Mun mielestä ne on just nii hyviä ku niille aina sattuu ja tapahtuu missään jaksossa en oo jättäny nauramatta! Mäki tukkään aika paljon Chandleristä ja Joeysta ja meinasin laittaa neki mutta Rachel vei silti voiton.
I'm flying, i'm Dying, But i love still.

Poissa tirsu

 • Clara-stan
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • A Chapter Can be a Book
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Frendit
« Vastaus #124 : Joulukuu 31, 2009, 10:22:34 »
Frendit, lempiohjelmieni ykkössijalla ollut jo monia, monia vuosia. Sarjasta löytyy loistavaa huumoria, vakavuutta ja mahtavia hahmoja/näyttelijöitä (niin pää-, että sivuhahmot).
Kaikki jaksot tuli katsottua silloin, kun Frendit pyöri Mtv3:lla ja välillä on tullut Subtv:ltäkin katsottua. Sen jälkeen, kun sain kolme vuotta sitten kaikki tuotantokaudet dvd:nä käsiini, olen katsonut Frendien jaksot niistä (dvd:t olivat minulta yhdessä vaiheessa ns. pannassa, koska katsoin niitä liikaa...).
Ei Frendeistä pysty valitsemaan erillistä lempihahmoa (ainakaan päähahmoista), sillä jokainen on niin erilainen. Ja juuri se tekee kaikista lempihahmojani.
Monica - ikuinen siivoushullu, tavaroiden järjestyksen pitäjä ja entinen pulluka (se miten Monica puhuu aina ruuasta sillä tavalla kaipaavasti...).
Rachel - ah, niin itserakas (alussa enemmän kuin loppua kohden...), muotitietoinen ja miesten unelma.
Phoebe - ikuinen hippi, hyvällä tavalla tyhmä ja mahtava laulujen tekijä (Smelly Cat oli kaikkein paras...).
Chandler - ikuinen koomikko, säheltäjä ja jollain asteella hieman naismainen.
Joey - ihastuttava naistenmies, hyvällä tavalla tyhmä ja ruokien ylin ystävä.
Ross - dinoista tykkäävä, perheen prinssi (niin kuin Monicakin sanoo) ja Rachelin rakastamisesta aiheuttuvat mustasukkaisuudet.
Sivuhahmoista lempparini on Mike. Loistava kumppani Phoebelle, niin ihastuttava ja hauskakin hahmo.
Sivuhahmoista Janice on ärsyttävin, mutta ohjelma ei olisi mitään ilman hänen kamalaa nauruaan ja Oh My God-lausahdustaan, jota hän aina venyttää.
Jaksoistakaan ei voi valita lempparia, koska ne ovat kaikki hauskoja ja parhaita. Parempaa ohjelmaa saa hakea...

« Viimeksi muokattu: Marraskuu 21, 2015, 11:37:48 kirjoittanut tirsu »
>> Oh, I'm so sorry. I thought you were a waiter. >>  Dowager Countess
>> Same old same old, just the Doctor and Clara Oswald in the TARDIS. >> The 12th Doctor
>> Yes, I'll just step inside this police box and arrest myself. >> The 10th Doctor
>> Golden ticket. Spacey Zoomer! Free ice cream. >> The 11th Doctor

Poissa Maigguli

 • Kilokielimelli
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Frendit
« Vastaus #125 : Helmikuu 13, 2010, 13:26:47 »
Oi, paras niistä on ehdottomasti Chandler :D Voi tosin johtua että olen samanlainen :) Se on vaan niin hyvä tyyppi! On tosi Joeykin hyvä! Niin sellanen typerähko ja sellanen mikä ajattelee ennenkaikkea ruokaa ja naisia ;)

Frendejä oon katsonut jo ikuisuuden. Mutta vaikka ennen olenkin jo jotkut jaksot nähnyt ni silti se on aina yhtä hauska ja ihana :)))
Kuka? Kuka? Ai, se olinkin minä :D

Poissa Suskuti

 • Surkeiden sattumusten tyttö
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Frendit
« Vastaus #126 : Maaliskuu 22, 2010, 18:44:44 »
Frendejä katsoo kyllä enemmän kuin mielellään. En ole ihan varma olenko katsonut täysin kaikki jaksot, mutta nyt kun ne alkaa (taas kerran) subilta uusintana, niin ajattelin katsoa nyt kaikki jaksot, jos vain mahdollista. Olen kuitenkin nähnyt lähes kaikki jaksot.

Frendeissä on ehdottomasti hyvää se, että kaikki päähenkilöt ovat erilaisia, kukaan ei kuole keskenkaiken ja jaksot ovat sellaisia kepeitä, mukavia.

Lempi hahmoni ovat kai Chandler ja Joey. Chandlerin vitsit ovat kyllä aivan mahtavia ja Joey on höpsön suloinen. Kaikissa päähahmoissa on kyllä jotain aivan omaa kiehtovuutta, ja pidän heistä kaikista.
"I hope you had the time of your life."   -080610

suklaavaahto

 • Ankeuttaja
Vs: Frendit
« Vastaus #127 : Huhtikuu 11, 2010, 12:44:53 »
Kivaa, että täällä on tämmöinenkin aihe. Minusta Frendit on yksi parhaimmista sarjoista. Sitä kun katsoo niin on melkein pakko nauraa, eikä siihen kyllästy vaikka kuinka monta kertaa on sen katsonut. Minä aina nauhoittelen niitä jaksoja ja katselen sitten muulloinkin, vaikka omistankin 1,2,3,4 ja 5 tuotantokaudet.

Lempihahmot ovat Chandler, Joey ja Phoebe.
Chandler on hauska, ihana ja uskomattoman suloinen (ilmeni parhaiten sarjan loppu tuotantokausissa.)
Joey on hauska ja rakastettava hahmo.
Phoebe on outo ja hauska.

En osaa oikein hyvin perustella mutta kuitenkin nuo ovat parhaita =)

nuotii

 • Ankeuttaja
Vs: Frendit
« Vastaus #128 : Huhtikuu 11, 2010, 13:04:25 »
Katselen Frendejä aina silloin, kun kerkeän. Huomaan aina katsovani semmoista mitä en ole ennen nähnyt. Niitä pyörii kokoajan telkkarista, mutta niihin ei vain voi kyllästyä. Lempihahmoni on ehdottomasti Chandler. Hän on niin hauska ja ehdottomasti paras jakso on se, kun Chandler yrittää olla sanomatta mitään piikikästä. Nauran sille aina. Frendit ovat kieltämättä todella hyvä sarja.

Poissa Sugar

 • sininen välähdys tähtien keskellä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Frendit
« Vastaus #129 : Huhtikuu 11, 2010, 17:57:04 »
Sanoinkin jo jossain tuolla, että olen ns boksikatsoja, enkä vaivaudu koskaan katsomaan mitään sarjoja televisiosta (okei, Despikset tekee poikkeuksen sääntöön), vaan katson ne kaikki sitten peräjälkeen dvd-bokseilta kun joku ne ostaa (yleensä minä itse tai sitten siskot). Nytkin tässä ehkä pari päivää sitten innostuin katsomaan Frendien toista tuotantokautta, meillä on siis kaudet 2-6, enkä tajua miten en ole sattunut katsomaan sitä aiemmin! Tai siis ainahan se on ollut tarkotus, muttaa... :> Aina se on jotenkin jäänyt enkä kuitenkaan ole tajunnut siitä mitään kun en ole aiemmin katsonut sitä. :d

Lempihahmoni ehdottomasti naisista Rachel ja miehistä Joey, kaikista Rachel. Ja Chandlerista pidän kaikkein vähiten, en osaa yhtään sanoa miksi. Rachel nyt on ehkä sen takia, että pidän yleensäkin Anistonista näyttelijänä, ja muutenkin hahmo on jotenkin niin hurmaava kaikessa itsekeskeisyydessään ja päättämättömyydessään. Phoebesta ja Monicasta pidän molemmista yhtä paljon, ja muutenkin pidän heistä paljon. Rossista en ennen tykännyt yhtään, mutta nykyään oikeastaan se on ihan kiva :-----)

Se vain häiritsee Frendien katsomisessa, että missaan joskus jotkut tärkeätkin tapahtumat, kuten sen kun Ross ja Rachel suutelivat vihdoinkin ja katsoin vain sitä että Rachelin paidasta näkyi läpi koska keskityn aina tuijottamaan pieniä, epäolennaisia yksityiskohtia.

Ja Smelly Cat on paras.
Near, far, wherever you are
I believe that the heart does go on

Absurd

 • Ankeuttaja
Vs: Frendit
« Vastaus #130 : Heinäkuu 24, 2010, 16:51:36 »
Se vain häiritsee Frendien katsomisessa, että missaan joskus jotkut tärkeätkin tapahtumat, kuten sen kun Ross ja Rachel suutelivat vihdoinkin ja katsoin vain sitä että Rachelin paidasta näkyi läpi koska keskityn aina tuijottamaan pieniä, epäolennaisia yksityiskohtia.

Ahhahahaa :''D Mutta toi on kyllä ihan totta: Jennifer Anistonin vaatteista näkyy aina läpi. Taitaa alusvaatteet olla unohtunu kokonaan?

Lempparihahmoni on Chandler. Hauskin hahmo sarjassa sarkastisilla kommenteillaan. Muutkin ovat ihan mahtavia ja persoonallisia hahmoja esim. epäonninen Ross. Sivuhahmoista ehdottomasti paras on Mike! Yksi koomisimmista kohdista on se, kun Phoebe haluaa vaihtaa nimensä joksikin Prinsessa blööblööksi, niin Mike vaihtaa Paska-Jussiksi. Sitten siihen tulee jotain tuttuja ja Phoebe esittelee heille miehensä Paska-Jussin. Hhaa! :D

Poissa worldsayshello

 • Snivellus
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: SnidgetDream29844
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Frendit
« Vastaus #131 : Joulukuu 03, 2010, 23:45:44 »
Freneistä jos mistä ei puutu sitten tippaakaan huumoria! Sarja saa AINA nauramaan, ja vaikka olisikin vähän huono päivä niin pakko myötää ettei tämän aikana muuta tee kun naura : P
Olen tainnut nähdä jokaisen frendit jakson, alusta loppuun, jokaisen tuotantokauden kun nykyäänhän se tulee tiistaista perjantaihin subilta. En kuitenkaan ole seuraamalla seurannut sarjaa vaan aina silloin tällöin on putkia jolloin katson joka päivä frendit ja joskus ei kiinnosta sitten yhtään.
"Honestly, woman, you call yourself our mother." -George Weasley

Poissa Ales

 • Fanficcari
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • 24365
  • My life, my party!
 • Pottermore: DreamFlight25004
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Frendit
« Vastaus #132 : Joulukuu 29, 2010, 21:05:04 »
Ja taas yksi Frendit fani ilmoittautuu  ! Itse olen seuraillut jo kolmisen vuotta samoja vanhoja jaksoja. Niihin ei ikinä kyllästy ! Lempihahmoni on varmaankin Joey tai Phoebe.
Joey siksi, että hän on niin hauska varsinkin Chandlerin seurassa. (=
Ja Phoebe siksi että hän on niin outo mutta samalla erittäin hauska.
Joo tää oli todella hyvin selitetty mutta selitys tuokin. :D

~Camillaah


Muoks// (ylhäällä)
« Viimeksi muokattu: Joulukuu 29, 2010, 21:09:11 kirjoittanut Camillaah »
Hey! You just lost The Game.

Poissa Nenyan

 • kedavrankäyttäjä korkokengissä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • kuolonsyöjätär
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Frendit
« Vastaus #133 : Tammikuu 06, 2011, 16:25:37 »
Olen katsonut Frendejä jostain viisi vuotiaasta vanhempien serkkujen katsoessa niitä. Yleensä vain odotin Frendien loppuvan ja Simpsoneiden alkavan, mutta ehkä joskus kolmannella luokalla Frendit syrjäyttivät Simpsonit ja olen sitten jo montamonta vuotta ollut niihin koukussa.
En osaa valita lemppari-hahmoa mutta ehkä vähiten pidän Rossista. Ross on niin ärsyttävä jossain jaksoissa. Toisaalta Ross ja Rachel yhdessä on niin söppänä pari, että en voi Rossia inhota.
I´m touching hands with someone seriously beautiful
I feel it burning andI know I´m standing far too close
I´m telling lies and if it shows I see that he don´t care
I know he wants to take me home and get on out of here

Poissa Röhkö

 • Kasvatustieteen kandi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Frendit
« Vastaus #134 : Tammikuu 06, 2011, 18:14:13 »
Pakko kertoa/lainata tässä arvostelua, jonka luin muinoin Etelä-Suomen Sanomista ja jonka kanssa olen täysin samaa mieltä: Frendit on aikuisten satu. Sarjassa esitellään ihmisiä, joilla on ympärillään läheisiä. Heillä on hauskaa ja heillä on hyvät työpaikat (tai ainakin sarjan myötä he nousevat hyviin asemiin). He perustavat perheitä ja nauttivat elämästä. Eikä päähenkilöiden edes tarvitse aina olla töissä, vaan he notkuvat yllättävän paljon kahvilassa. Frendit elävät elämänsä onnellisina loppuun asti, tai siltä ainakin sarjan lopuilla vaikuttaa.
Chandler on hauska, Ross on viisas, Joey on komea, Monica on kodinhengetär, Rachel on kaunis ja Phoebe erilainen. Kaikki nämä piirteet ovat arvostettuja maailmassamme. Olen muuten kuullut legendaa, että Frendien yksi alkuperäinen tarkoitus on ollut opettaa maahanmuuttajille englantia. Kenties myös amerikkalaisia perusarvoja?
"Pants - like shorts, but longer!"

lovekiva

 • Ankeuttaja
Vs: Frendit
« Vastaus #135 : Tammikuu 20, 2011, 14:45:03 »
Olen seurannut Frendejä toosi kauan ja ne ovat todella hyviä.

Lempihahmoni on ehkä Rachel, sillä hän ei ole liian outo, kuten Pheobe. Hänellä on todella hyvä huumorin taju ja hän ymmärtää muodin päälle.
En pidä Rossista, sillä hän on liian tosikko.

Poissa Grazygrand

 • Kansainvälinen valio
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • TomFelton<3
 • Pottermore: FlameCharm28
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Frendit
« Vastaus #136 : Tammikuu 27, 2011, 12:39:16 »
Frendejä on tullut seurattua jo piitkääänn :)! Loistava ja aina naurattava ohjelma! Omistan seitsemän tuotantokautta ja niitä tulee usein kateltua :)! Kaikki hahmot ovat loistavia vaikea päättää lempparia, ehkä se olisi Joey? Joey on niin paras kun tajuaa asiat aina myöhässä ja muutenkin niin hölmö :D!
Wait till my father hears about this!

Poissa Carlos

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
  • LiveJournal
Vs: Frendit
« Vastaus #137 : Helmikuu 06, 2011, 15:55:03 »
Olen muuten kuullut legendaa, että Frendien yksi alkuperäinen tarkoitus on ollut opettaa maahanmuuttajille englantia. Kenties myös amerikkalaisia perusarvoja?

Vaikea nähdä, että suurelle kanavalle tehdyllä sitcomilla olisi voinut olla muuta tarkoitusta kuin tehdä rahaa. Ja väittäisin, että Frendeistä ei varsinaisesti löydy amerikkalaisia perusarvoja.

Itse seurasin Frendejä lähes alusta asti ja hyllystä löytyvät kaikki kaudet dvd:llä. Kello 20:30 uusinnatkin kuuluivat päivittäiseen rituaaliin vuosien ajan, kunnes hiljattain lakkasin katsomasta muita kuin tallennettuja ohjelmia. Vaikka laatu vähän laskikin loppua kohden, Frendit oli pääsääntöisesti jokseenkin takuuvarmaa laatua ja jaksaa edelleen viihdyttää. Jaksot eivät varsinaisesti ikinä kulu loppuun, vaan niitä voi katsoa aina vaan uudestaan.
Yllä sanotusta huolimatta Frendit ei minusta kuulu aivan sitcomien parhaimmistoon. Se on kyllä hauska ja erittäin hyvin tehty, mutta olen pitänyt Frendejä lähinnä viimeisen päälle hiottuna hittituotteena. Omaperäisyys tai rajojen rikkominen eivät sen sijaan kuulu sen hyveisiin. Kerronta pysyttelee muutamia takauma- ja vaihtoehtotodellisuusjaksoja lukuun ottamatta turvallisilla vesillä ja amerikkalaisen television konservatiivisuuden horjuttaminen on jätetty pitkälti muille. Frendit pysyttelee myös varsin tiukasti realismin asettamissa rajoissa. Enimmäkseen sinkkuelämää viettävien kaverusten elämän kuvaaminen ei sekään ole mitenkään uusi ajatus. Esimerkiksi Seinfeld, Mad About You ja How I Met Your Mother ovat kukin omalla tavallaan kekseliäämpiä. Ei se tietenkään vähennä Frendien arvoa viihdyttäjänä.

Poissa miwaaa

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Frendit
« Vastaus #138 : Huhtikuu 20, 2011, 20:30:35 »
Frendit on legenda ! Ah, niin ihana sarja, että ei voi olla hehkuttamatta. Tuo tylsiin päiviin ihanasti piristettä :) Lempparia on hankala valita, koska kaikissa on niin hitosti plussaa, mut oiskohan se perus Chandler :) Siihen ja sen hauskoihin kommentteihin ei vaan voi kyllästyä :) Muuten aika tasapuolisen hauskaa porukkaa, suosikeiksi voisi nimetä kaikki. Ja ei ole yhtäkään Frendien jaksoa, mitä en olis nähnyt :o No, sen arvoista se onkin :)
I'm not asleep, I'm up for the fight, into the magic.
bellafruits -> miwaaa

Poissa Akai

 • In dreams
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Lumos!
  • Akai on dA
 • Pottermore: MarauderBlood107
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Frendit
« Vastaus #139 : Huhtikuu 20, 2011, 22:15:15 »
Friends, the love of my life. No, en minä mikään addikti ole, mutta jollain tasolla noin voisi sanoa, sillä Frendit saavat minut aina täysin poikkeuksetta hyvälle tuulelle. Ostin joskus 2009 kaikki tuotantokaudet putkeen kahdessa kuukaudessa ja olen katsonut ne läpi varmaan viisi kertaa. Hehheh. Niissä vain on sitä jotain, vähän niin kuin Pottereissakin. Joissakin jaksoissa olen nauranut ihan maha kippuralla, ja jaksot ja näyttelijät saavat minut edelleenkin nauramaan. Tulen luultavasti olemaan ikuinen Frendit fani ja olisi taivaallista edes nähdä yksikin kuudesta päänäyttelijästä. Kannan ikuisesti kaunaa siitä, kun olin niin nuori kun Frendejä kuvattiin etten olisi voinut kuvitellakkaan meneväni Yhdysvaltoihin katsomaan jakson kuvauksia. Tosin jotenkin ihmeen kaupalla olen onnistunut elämään melko lailla pimennossa ennen vuotta 2008, enkä tiennyt oikeastaan sarjan kuin vain nimeltä.

Olen monesti miettinyt mikä hahmo olisi paras. Se nimittäin vaihtelee eri tuotantokausissa. :D Esim. Ross on alkukausissa hiukan tylsähkö, mutta loppukausiin päin mennessä hänestä tulee hyvä hahmo. :D Välillä taas Joey on aivan mahtava, kuten myös Phoebe ja Chandler. Rachel on välillä ehkä hiukan ärsyttävä, mutta on omalla tavallaan hyvä. Monica on sellainen hyvä basic, mutta en milloinkaan ole löytänyt hänestä jotain sellaista mikä nappaisi.
"Kautta Merlinin lötköimpien sepaluspöksyjen" - Ron, KV s. 251

Poissa Zhalar

 • Pahvilaatikko :]
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • ~Vain kirjat ymmärtävät minua täysin~
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Frendit
« Vastaus #140 : Syyskuu 22, 2012, 10:09:45 »
Frendit, yksi parhaista TV-ohjelmista mitä on. Jokaisessa jaksossa oma vitsinsä (no tietenkin), omat sattumuksensa ja mikä tärkeintä ei yhtään vakavamielistä pönöttelyä, tai ei ainakaan koko ohjelman ajan.
Lempihahmoni on Phoebe, ehkä hieman lapsellinen, mutta siitä minä juuri tykkään! Iloinen, kekseliäs, rohkea.. Ja hauska!
Ross on mielestäni todella ärsyttävä, johtuneeko siitä, että huijasi Rachelia, siitä että on hieman tylsä vai siitä, että hän on isoveli. Mutta jotenkin hän vain on niin inhottava kaikentietäjä. Anteeksi Ross-fanit.
Miksikö aloin katselemaan...Hmmm...En ollenkaan muista, koska aloin katselemaan Frendejä, mutta olen todella iloinen, että aloin! Isoveljelläni saattoi olla sormensa pelissä, tai sitten isälläni, kumpi niitä nyt enemmän katseleekaan.
Mutta yhteenvetona on sanottava, että Frendit loistaa vieläkin!

-Zhalar-
"Kuuluisa Harry Potter, hänen aseenkantajansa Ronald Weasley ja kartanlukijansa Hermione Granger", olisi Kalkaros voinut todeta missä vaiheessa tahansa heidän lukuvuottaan.

Poissa Neiti Kuutamo

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: SwordVine3373
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Frendit
« Vastaus #141 : Syyskuu 22, 2012, 10:16:42 »
Frendit on yksi lempiohjelmistani, ja syystäkin. Niin hauskoja juttuja, ja joka jaksollekin on aina pakko nauraa. Lempihahmoni on varmaan Chandler tai Monica, vaikka kaikki kyllä on niin loistavia:). Hyvät näyttelijät ja sairaan hyvät käsikirjoittajat. Rakastan.

Chandler on niin hullun hauska epähyvillä vitseillään, sellainen hauska sähläri ja muutenkin hauska:).
Monica sen siivousinnon ja sellasen ajottaisen kiihtymyksen takia.
Ross on sellanen yrittäväinen ja kiva.:)
Phoebe. Sillä on niin hauskoja lauluja, ja se on sellanen vähän hullu.:D
Joey on ihan ok, mutta njaa. Siis hauskahan se on, muttaa...
Rachel on niin hauska. Se vaan on niin kiva, en tiiä miks.:D

Poissa Muggle

 • Vuotislainen
 • HARRY POTTER IS MY PAST, MY PRESENT AND MY FUTURE
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Frendit
« Vastaus #142 : Kesäkuu 14, 2014, 11:07:23 »
Rakastan Frendit-sarjaa. Kuuluu lempisarjoihini! Siinä on niin paljon huumoria ja hauskoja kohtauksia, että väkisinkin tulee välillä naurettua :D Hahmot ovat mahtavia ja vaikea valita parasta, koska kaikissa on jotain hyvää ja jotain huonoa. Omistan kaikki tuotantokaudet ja olen katsonut ne läpi 2-3 kertaa. Lempituotantokautta en osaa päättää, mutta varsinkin ensimmäinen ja toinen ovat kiinnostavia! Kaikissa kausissa on ne huisinhauskat jaksonsa - kuten myös ne hieman tylsemmät. Niin MAHTAVA tv-sarja! <3
"You're just as sane as I am" Luna Lovegood

Poissa Chandler Bing

 • Pleikkarin pelaaja
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • DRACO MALFOY!!! ♥♥♥
  • ♥ Harry Potter ♥
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Frendit
« Vastaus #143 : Marraskuu 20, 2015, 21:41:17 »
Frendit on hauska ohjelma jonka parissa saa nauraa! Katsoin ensimmäisen kerran sarjaa vasta tänä vuonna, koska sisarukseni oli katsonut sitä paljon ja halusin nähdä millainen se on. Kun olin katsonut ensimmäiset kuusi jaksoa, jäin heti koukkuun. Onneksi hänellä oli kaikki tuotantokaudet DVD:llä.

Lempihahmoni on Chandler Bing, niinkuin nimimerkkinikin sen jo kertoo. Chandler on frendeistä hauskin. Hän on vaan jotenkin mukava tyyppi.
"Never. I'll never turn to the Dark Side. You've failed, your highness. I am a Jedi, like my father before me." - Luke Skywalker

Poissa MariKok

 • Vuotislainen
Vs: Frendit
« Vastaus #144 : Marraskuu 23, 2015, 11:12:28 »
Pitäisi varmaan lainata siskolta hänen Frendit-bokseja ja katsoa kerrankin koko sarja alusta loppuun! :)

Oma suosikkini on Phoebe. Hän on ihanan omaperäinen ja hyväntahtoinen. Ja lisäksi tietty ne laulut! <3