Kirjoittaja Aihe: Sailor Moon -sarjat  (Luettu 15854 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

IceLowe

 • Ankeuttaja
Sailor Moon -sarjat
« Vastaus #25 : Heinäkuu 07, 2005, 23:21:18 »
Tietääkö kukaan että näyttääkö subtv seuraavia tuotantokausia? Entä millä kaudella ollaan menossa? Tai sis mikä oli viime kausi? Haluisin nähä niitä uusia vartijoita.

IceLowe

 • Ankeuttaja
Sailor Moon -sarjat
« Vastaus #26 : Heinäkuu 11, 2005, 15:52:04 »
Idoottimaista kun subtv ei näytä seuraavia kausia. Haluisin niin nähä ne. Pitää lähettää viestiä subille. Voisiko joku kertoa niistä uusista vartioista mutta en tahdo mitään sellasita tietoa joka olisi tärkeää seuraavien tuotantokausien jaksoissa.

Twilight

 • Ankeuttaja
Sailor Moon -sarjat
« Vastaus #27 : Heinäkuu 12, 2005, 01:42:28 »
Lainaus käyttäjältä: "IceLowe"
Voisiko joku kertoa niistä uusista vartioista mutta en tahdo mitään sellasita tietoa joka olisi tärkeää seuraavien tuotantokausien jaksoissa.


Pistä Googleen kuvahauksi seuraavia sanoja, niin saat nähdä muiden Sailor-soturien kuvia. Nämä siis eivät ole aikaisempien vihollisia, vaan ainakin jokseenkin samaa jengiä.

3:nnella eli Sailor Moon S -kaudella tulevat mukaan nämä:

Sailor Pluto
Sailor Neptune
Sailor Uranus
Sailor Saturn
Sailor Chibi-Moon

Ja 5:nnellä ja viimeisellä tuotantokaudella (Sailor Stars) nähdään seuraavat:

Sailor Chibi-Chibi
Sailor Star Maker
Sailor Star Healer
Sailor Star Fighter

Tarleena

 • Ankeuttaja
Sailor Moon -sarjat
« Vastaus #28 : Heinäkuu 12, 2005, 20:28:55 »
Siis miusta on niiiin inhottavaa kun se *piip*:in Subbari ei voi näyttää parhaita jaksoja.. Nuo 2 kautta on vasta alkua niin hyö päättää lopettaa koko homman siihen! Ihan suututtaa.. >:l hahaa, en enää koskaan katso subtv:tä >XD Ruahah. No ei nyt sentään.. Oisi sen nyt voinut loppuun asti viedä kun tähän asti jo tultiin.. Mutta mitäpä muutakaan olisi voinut odottaa kun suomessa vihdoin näyetään jotain tällaista..hyvää animea.. :)  Sitä mangaa ei kai löydy Fantasiapeleistä? Olen nääs käynyt siellä, enkä löytänyt.. Mutta ehkä sitä saattaisi löytää jostain tilattavaksi..  
En suosittele että tilaatte akateemisesta kirjakaupasta.. Sieltä taisi olla tilattavissa vol.11, mutta varoitan, se hajoaa käsiin. Eräällä tutullanikin sivut lähtivat heti kun avasi -.- Jeah. Pitää etsiä sitä jostain muualta..

Hellsing

 • Ankeuttaja
Sailor Moon -sarjat
« Vastaus #29 : Marraskuu 05, 2005, 19:59:24 »
Onko kukaan muuten nähnyt sailor Moonia oikein näyttelijöiden kera? Kaveri näytti tässä hiljattain muutaman jakson. Jostain syystä se oli naurettavaa. Ja se tietokone-grafiikka(vai mikä nyt onkaan) oli ainakin minun mielestäni surkeaa*irvistää*

Mutta itse anime on aivan mahtavaa. En nyt sano että se olisi lempianimeni mutta yltäisi sentään "top-10" jos minulla sellainen olisi. Tosiaan potuttaa kun Subilla oli lähinnä vain ruotsiksi dubattua(muutamaa iloista yllätystä lukuun ottamatta)  ja sen näyttäminen yleensäkkin lopetettiin. Muistelisin muuten lukeneeni jostain että Sailor Moonin näyttäminen lopetettiin koska Subilla ei enää ollut ruotsiksi dubattuja jaksoja. TÖRKEÄÄÄ!!!

Valentina

 • Ankeuttaja
Sailor Moon -sarjat
« Vastaus #30 : Marraskuu 05, 2005, 23:27:36 »
Pidin Sailor Moonista, minusta ruotsi oli hyvä lisä, sillä me opimme juuri siihen aikoihin verbin förvandla, joka kuuluu minun bravuuriruotsiini, ja tuota.. Japaniksi se kuulosti ihan heliumia käyttäneiltä lapsilta, ja sain niistä siskoni kanssa päänsärkyä. Ja minusta Sailor Moon oli hyvin arvatta anime, sillä jos katsoi tunnaria tarkkaan, ja yhdisteli asioita mielessään, saattoi selvittää koko sarjan juonikuviot. Mutta kaikin puoli ihana ja hauska, Annie oli suloinen tyttö.

Poissa Isilmírë

 • Pillipiipari
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Sailor Moon -sarjat
« Vastaus #31 : Marraskuu 06, 2005, 00:20:28 »
Sailor Moon on ratkiriemukas! Olen tosin nähnyt vain ykköskauden, koska kakkosta en saanut käsiini kuin englanniksi dubattuna ja yhden jakson katsottuani totesin dubbauksen pilaavan tunnelman kokonaan. Mutta jestas että oli hauskaa katsoa bimbo-Usagin ja kumppanien seikkailuja, ja rakas aviomieheni oli lähes yhtä ihastunut sarjaan kuin minä- ei tosin sentään etsiskellyt netistä sarjan tunnaria soittoääneksi kännykkäänsä kuten minä.

Sittemmin törmäsin sarjaan nimeltä Saint Tail, joka on vielä hauskempi ja bimbompi (siis sarja itse, ei päähenkilö Meimi, joka on vallan fiksu tyttö, varsinkin Usagiin verrattuna), ja Sailor Moon sai jäädä. Mutta jos joskus saan Sailor Moonin myöhempiä kausia hyppysiini ilman sitä kirottua dubbausta, katson kyllä varmasti nekin silmät kiiluen. Huonoa animea tai ei, minä saan näistä absurdeista söpöilytarinoista suurta hupia.
Constantem decorat honor

Hikki

 • Ankeuttaja
Sailor Moon -sarjat
« Vastaus #32 : Maaliskuu 12, 2006, 15:14:33 »
Sailor Moon on lempisarjani!
En kyllä tietenkään tykkää ruotsi dubbauksesta....
Mutta muuten olen aivan haltioissani kun katson jaksoja nauhalta ^_^
Harmittaa niiiiin, kun ei tule sitä enää telkkarista! Mangoja on minulla viisi kappaletta, kaksi ranskankielistä ja kolme englannin. Onneksi tuli aina välillä japaninkielisiäkin jaksoja.

teininoita

 • Ankeuttaja
sailor moon on paras!
« Vastaus #33 : Maaliskuu 14, 2006, 19:21:32 »
Seurasin subtv:ltä sailor moonia. Katsoin joka jakson.
Se ärsytti erityisesti että sarja on dubattu ruotsiksi.
Olen nähnyt vain yhden sarjan japanin kielisen jakson.
Toivon että subtv palauttaisi sen takaisin ohjelmistoonsa,toisin mieluummin japaniksi puhuttuna ja suomeksi tekstinettynä.
Saakohan sailor moonia DVD:nä tai manga pokkarina suomesta?

NightWalker

 • Ankeuttaja
Sailor Moon -sarjat
« Vastaus #34 : Maaliskuu 19, 2006, 18:15:38 »
Katsoin sarjaa jonkin aikaa Subilta, mutta ajan puutteesta sen seuranta jäi. Tosin jo silloin jurpi ruotsidubbi, ikusuuksiin venutetyt muodonmuutokset ja juonen hidas eteneminen. Kuullessani sarjaa alkuperäiskielellä järkytyin kuunnellessani sitä kimitystä. Siihen aikaan tosin siedin sitä loistavana animena.

Nykyään pidän sitä lähinnä lapsille suunnattuna lapsellisena selkeiden pahisten listimis-animena, jonka alkuperäisdubbikin kuulostaa hirveältä. Tämä voi tosin johtua siitä, että olen alkanut katsomaan paljon vakavempia animeja, joissa pahuus on mustavalkoista, alkuperäiskieli kuulostaa inhimilliseltä ja tekstitys on englenniksi.

Madvampire

 • Ankeuttaja
Sailor Moon -sarjat
« Vastaus #35 : Maaliskuu 20, 2006, 15:35:17 »
Sailormoon...hmm...pitää kiittää sitä animea sillä se oli ensimmäinen anime jonka tiesin tulevan japanista! (muumi köh köh) Ja sen kautta kiinnostuin animesta enemmänkin. Itsestään sarjasta en enää pidä koska oen mielestäni kasvanut sen ohi. Liikaa ylidramaattisuutta. Kieltämättä siinä on aidon tuntuisiakin,koskettavia kohtia joista pidän yhä. Inhottavaa etä nykyään joka suunnasta sataa jotain taikatyttö animea jossa muodon muutokset ovat lähes poikkeuksetta matkittu Sailormoonista, tosin sekin vain osoittaa kuinka suosittu se sarja toellakin on. Mutta miksi,miksi,miksi minun pitkään kuulla se ruotsin duppauksilla?!

Poissa Elumen

 • Vuotislainen
  • http://www.freewebs.com/namikagirls
Sailor Moon -sarjat
« Vastaus #36 : Elokuu 10, 2006, 23:23:51 »
Nostetaan nyt tämäkin hiljaisuudessa ollut topic pohjamudista..

Pienenä, noin kahdeksanvuotiaasta eteenpäin, katsoin Sailor Moonia saksalaisilta taivaskanavilta (tai siis RTL2:lta), jota näkyivät meillä. Jäin pikkutyttönä sarjaan koukkuun, ja joka jakso (joita tuli aina arkipäivisin klo 16.20, kaikkea sitä muistaakin...) oli pakko katsoa, sitä lähettiin vaikka kavereilta kotiin. Enhän minä mitään ymmärtänyt, kun saksaa puhuivat, mutta tyttöpoweri kiinnosti minua pikkutyttönä. :)

Nyt kesällä nousi lähes kymmenen vuoden tauon jälkeen innostus jälleen eloon, ja jostakin netin kautta tuli katsottua ensimmäinen tuotantokausi, Sailor Moon Classic (saksaksi tietenkin, ainoa oikea Sailor Moon on saksaksi!! Minun mielestäni siis, kun siihen totuin). Jännä kuinka niitä jaksoja/musiikkeja/henkilöitä/nimiä muisti... Kylmät väreetkin kulki selkää pitkin, kun tutut musiikit lähti pauhaamaan. :)

Mutta mutta... Sailor Moon on ihan mukavaa katseltavaa, en ole mikään animen/mangan harrastaja mutta katson jaksoja hyvien vanhojen aikojen tähden (ja koska ne ovat kivaa viihdettä). :) Joskus rasittaa se, ettei jaksossa tapahdu yleensä mitään kuin vasta viimeisen kolmen minuutin aikana, mutta niistäkin selviää kärsivällisyydellä. Nyt on pikkuhiljaa Sailor Moon R:ää katseltaessa uuvahtanut itsensätoistamiseen, enkä oikein tiedä jaksanko katsoa kaikkia läpi, Sailor Moon S:ään olisi tosi makea päästä, ne jaksot muistan parhaiten, katsoin ne RTL:ltä kahteen kertaan (ja kun lopputaistelun ratkaisu jäi näkemättä!! (kaikkea sitä muistaa, kuten tuli aikaisemmin sanottua)). Mutta oikein mukava sarja, pikkuveli vaan nauraa, kun kohta täysi-ikäinen isosisko katsoo 'lastenohjelmia'... :)

Niin, ja niistä kielistä... Englanniksi dubatut ovat aika kamalia, muutamia jaksoja nähnyt, eniten ärsyttää se kun  niissä hahmoilla on aina sama (ja käännetty!) nimi (siis Darien on aina Darien, ei erikseen prinssi Endymion vaan prinssi Darien etc.). Ja niiden musiikki oli aika kökköä... Saksalaisversiot ovat kivoja, nimiä ei ole lähdetty kääntämään ja musiikit ovat kivat. :) Japaniksi englantilaisilla tekstityksillä olen myös nähnyt muutaman jakson, ja ne olivat aika jänniä, kun en ollut japania ennen kuullut. Mutta niissä oli musiikit ja nimet kohdallaan, niin että jos pitäisi valita japaninkielisen ja englanniksi dubatun välillä, valitsisin japaninkielisen.

Poissa Caccie

 • Kahdeksas kuolemansynti
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Darkness never take your heart
Vs: Sailor Moon -sarjat
« Vastaus #37 : Tammikuu 21, 2007, 12:50:35 »
Katsoin Sailos moonia silloin kun se tuli SubTv:ltä. Ihan ensimmäisiä jaksoja en kerennyt nähdä, mutta petyin kun jaksot loppuivat. Sitten aloitin kesällä katsomaan niitä kaikkia jaksoja youtubesta maratonina. :D Ei kestänyt yhtään kauaa katsoa niitä kaikkia. Olen samaa mieltä, että Inner soturit ei ole niin hyviä, kun vaikka Saturn ja Neptune.
Ruotsalaisilla dubeilla SM ei ole niin hyvä, kun vaikka saksaksi. Japaniksi se on kaikkein paras, kun siinä on parhaat äänet ja muutenkin. Japanilaiset nimet ovat parhaat, kuten Usagi on laitettu ruotsalaisessa dubissa Annieksi. Ärsyttävää. ;) Harmi kun SubTv ei jatka Sailor moonin näyttämistä.
I'm not Okey

Jevvi

 • Ankeuttaja
Re: Sailor Moon -sarjat
« Vastaus #38 : Helmikuu 04, 2007, 14:16:51 »
Jep Sailor Moon *peukku* ollut ensimmäinen anime sarjani jonka olen nähnyt. Lemppari se oli sillon ja on vieläkin, sitä paikkaa ei viedä hevillä. Moonlight Densetsu alku tune iskee kerta kerran jälkeen. Myös lopput tunet. Kaikki viisi kautta on rankattu monen monituista kertaa läpi ja silti siihen ei vaan kyllästy. :D
Petyin kun SubTv näytti moonia ruotsiksi, mutta parempi ruotsi kun karmaisevat enkku dubit, joista on poistettu melkein puolet jaksoista sen takia,että pikkulapset ottavat mallia niistä. huoh.
Moonia ei vaan voi voittaa kukaan, shojon kärkipäätä oli ja tulee olemaan.

liekkikirja

 • Ankeuttaja
Vs: Sailor Moon -sarjat
« Vastaus #39 : Huhtikuu 08, 2007, 18:56:31 »
TÄH?! Oliko se ruotsiksi?*Kuolee* Voi jumala. Ei kai? Olen katsonut YouTubesta niitä jaksoja englanniksi tekstitettynä. Oikeastiko? Onneksi en katsonut silloin muuta kuin kerran, ja silloinkin ihan puolivahingossa. Japanin kieli on ihanaa niissä sarjoissa, ja varsinkin kun Usagi muistuttaa vähä allekirjoittanutta. Tosin minä en myöhästele. Usagin ääni on jänskä siinä japanilaisessa versiossa, enkä uskalla kuvitellakkaan englanninkielisenä dubattua. Pikemminkin juoksisin karkuun niin lujaa kuin voisin.

Poissa Anck Su Namun

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Sailor Moon -sarjat
« Vastaus #40 : Kesäkuu 17, 2007, 20:07:52 »
Itse oli kova Sailor Moon fani pari vuotta sitten, mutta enää en ole siitä erityisemmin kiinnostunut, siinä on ehkä liikaa shoujopiirteitä ja söpöilyä. Sailor Moon on kyllä yksi manga/anime klassikoista, mutta ainakin animena se on liian itseään toistava ja ennalta arvattava, erityisesti ärsyttää Senshien hyökkäykset, kun ne kestävät jotain 40 sek, niin kuinka moni vihollinen ehtii sen aikana hyökätä heidän kimppuunsa?
カダージュ

Sailor moon

 • Ankeuttaja
Vs: Sailor Moon -sarjat
« Vastaus #41 : Kesäkuu 19, 2007, 18:04:45 »
No niin...sailor moon on anime,johon jäin koukkuun. Se on ensimmäinen anime jota olen katsonut ja katson sitä aina kun olen tietokoneella.
Haluaisin ostaa kaikki kaudet DVD:lle,mutta niitä ei ole löytynyt mistään.Ota yhteyttä minuumn;jos tiedät.
Tietyissä jaksoissa minua itkettää,toisinaan ilosta ja toisinaan surusta.
Moonlight densetsu saa vieläkin sydämmen hakkaamaan,eikä siihen kyllästy IKINÄ!!!
Rakastan kuitenkin vain japanilaista versiota sailor moonista,muita vihaan,erityisesti enkkudubattua versiota.
Haluiaisin animen takaisin ruutuun ja lähetän ahkerasti ja usein valituskirjeitä Subtv:n väelle saadakseni sarjan takaisin. Laitan jokaiseen viestiin oman mielipiteeni siitä minkä maalaisia jaksoja subtv:n pitäisi hankkia.
tekisin ihan mitä vain saadakseni sailor moon kamaa. Minun mielestäni sailor moon ei ole lapsellinen anime. Olen kohta 16 ja katson edelleen lähes päivittäin vähintään yhden jakson sailor moonia.
Sailor moonin tavoin pitäisi kaikkien ajatella.
Lempikauteni on ehdottomasti Sailor moon Super,toisena on SuperS,kolmantena Stars,neljäntenä Classic ja viidentenä R.

Poissa Suvituuli

 • Tsirp tsirp krääk titityy.
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • You're not mating with me, sunshine!
 • Pottermore: AccioDream**
 • Tupa: VOLDEMORT!!!
Vs: Sailor Moon -sarjat
« Vastaus #42 : Heinäkuu 29, 2007, 00:34:10 »
Kyllä mä sitä pikkusena katoon aina kun muistin. Jäi mieleen siitä pari jaksoa, ja oikeen paljon tykkään siitä edelleen. Kiitos Youtuben, mä taas tiedän, mitä siinä sillon joskus tapahtu. Voi, tulispa se taas Subilta : )
Se hyppi ja pomppi, söi ja nauroi. Se istui ja itki. Se ilmassa leijui.
Outo heppu, kummajainen, vailla mieltä ja ruumista.
Itketään yhdessä, olemattomuudessa, ihan yksin.
Jos sinulle sopii, se minulle käy

Leoniel

 • Ankeuttaja
Vs: Sailor Moon -sarjat
« Vastaus #43 : Lokakuu 19, 2007, 12:39:39 »
:D vai että olenko kuullut seilormoonista xDxD Minähän kasvoin s en parissa. Kateltiin sitä saksaksi RTL:ltä joka ikinen iltapäivä koulun jälkeen jo pienestä.. olen nähnyt sarjan varmaan kymmeniä kertoja alusta loppuun, kunnes tajusin , että on olemassa muitakin, ehkä jopa laadukkampia anime sarjoja. Juuri tämä kyseinen sarja sai minut innostumaan mangan piirtämisestä ja kiinnostumaan japanilaisesta sarjakuvasta.

Mangat ovat kyllä parempia kuin anime sarjat. Subtv kyllä raiskaa sailormoonin mielestäni ja pahasti. kun katsoin ensimmäisen jakson ruotsikis nauroin kun hullu. se saa sarjan muuttumaan komediaksi ekä jaksa keskittyä juoneen (tosin sen osasin jo ulkoa)
En ole varma onko sydämmeni valmis kohtaamaan sarjaa suomen kielisenä. Sitä paisti sen katsominen saksaksi sai minun saksan kielen taitoni hyvälle tasolle. Nykyisin katselen Narutoa ja inuyahsaa myös saksaksi :D

RTL rules!

*köh,köh*

Poissa Milgia

 • Clandestine
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Miittiriippuvainen
Vs: Sailor Moon -sarjat
« Vastaus #44 : Marraskuu 01, 2007, 21:46:54 »
Ihana sarja ja ensimmäinen anime sarja jota katsoin,harmi kun subilla ei näytetty kaikkia jaksoja.. katsoin ne kaikki.Sais laittaa uusintana tuleen,mutta ei yöllä..En ole lukenut manga versiota, mutta kuulemma se on hyvä :D Okei pakko tunnustaa tosi suuri salaisuus, mä tykkäsin niistä ruotsi duppauksista :D
Mikäs sen kauden nimi on missä käsitellään tosi paljon sitä kuuprinsessaa.. ?
"Summer lovin' had me blast
Summer lovin' happened so fast
I met girl crazy for me
Met boy cute as can be."

Binni

 • Ankeuttaja
Vs: Sailor Moon -sarjat
« Vastaus #45 : Joulukuu 07, 2007, 07:23:34 »
Voi tulihan tuotakin pienempänä telkusta töllötettyä :) Ei voinut lähteä edes kauppaan, kun sarja tuli. Kun sarja sitten subilta loppui, niin piti heti etsiä netistä jaksoja, joista en tajunnut kyllä yhtään mitään. No lopulta sitten tuo innostus vähän lopahti kun ikää tuli lisää, ja muut asiat kuten harrastukset alkoivat viedä aikaa. Siltikin minulla on vielä tallella eräs erityisen kaunis Sailor Moon-juliste. En tiedä katsoisinko sarjaa enää välttämättä, mutta jos se tulisi niin ehkä siitä nyt yksi jakso pitäisi katsoa. Minäkään en niin suuri dubattujen ohjelmien ystävä ole, mutta kyllä sitä pikkuusena katteli Sailor Moonia ihan mielellään dubattuna :)

Jupiter

 • Ankeuttaja
Vs: Sailor Moon -sarjat
« Vastaus #46 : Toukokuu 22, 2008, 18:12:43 »
Sailor Moon on yksi parhaista sarjoista nyt ja aina. Eivätkä Outterit ole paljon parempia kuin Innerit, Outterit ovat vain vähän vakavampia. Musiikki on ihanaa, etenkin Aino Senshi, Sailor Star ja Nagareboshi e.
Ruotsin dubbi on ok verrattuna amerikan dubbaukseen. Se on suoraan sanottuna kamalaa. Katsoin yhden dupatun jakson ja se riitti. Sen huomasin Subin jaksoista, että oli japanilainen versio, jos jaksossa oli laulua, esim Rein koulun juhlat tai Innereiden ja Turmion tyttärien taisto.

Sailor moonin tavoin pitäisi kaikkien ajatella.

Olen samaa mieltä. Taistelu ei ratkaise kaikkea ja niin edespäin.

Poissa Audra Dancer

 • Sir Emilia Sarkington
 • Vuotislainen
 • Gaze the Haze
  • Livejournal
  • Vainajala.org
 • Pottermore: HazelNight52
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Sailor Moon -sarjat
« Vastaus #47 : Toukokuu 26, 2008, 17:36:00 »
Hehheh. Mie olen kytännyt sarjaa vaan Youtubesta englanniksi tekstitettynä (hohoo, japaniksi puhuttuna, ei sentään ruotiksi). En nyt oikein tiedä mitä tästä sanoa. Onhan tämä ihan jännä ja kaunis, mutta kun tämä on kuitenkin niin täynnä sitä söpöilyä, kuten nämä tällaiset monesti on. Kih. Ja mehän tiedämme, mitä mieltä Moon on yleisesti ottaen söpöilystä? Emme, no hyvä. Minä en muista, milloin tämä on näkynyt telkkarista. Varmaan joskus silloin, kun meillä ei ole näkynyt Sub.

Mie aloin kyttäämään tätä Youtubesta vain koska tuli halu kytätä animea. En muistanut minkään muun sellaisen animen nimeä, jota en ollut ikinä kytännyt, joten aloin sitten kyttäämään tätä. Heh. Hieno syy, eikö totta? Oikeastaan sarja vaikuttaa kovin lapselliselta ja ylisöpöltä ja kimittävältä. En nyt oikein tiedä tykkäänkö tästä vai en. Ehkä katson tätä jonkin verran ja sitten alan kyttäämään jotakin muuta, jos saan hermoromahduksen kimitystä kuunnellessani. Ei tämä vielä ole minua tappanut, mutta en ole vakuttunut, pidänkö tästä. Ehkä. Ehkä en. Sitä ei voi määritellä.

~Moondancer (hätäpäätelmä)

Poissa Mansikkarahka

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Sailor Moon -sarjat
« Vastaus #48 : Helmikuu 08, 2012, 12:36:04 »
Minä olin yläasteella kova Sailor Moon-fani. Olin 13-vuotias, kun sarja alkoi Subilla. Muutaman jakson katsottuni olin ihan koukussa. Suosikkihahmoni on alusta asti ollut Sailor Mars. Sarjassa on minusta ihan mielenkiintoinen juoni ja kaunista animaatiota.
Minua ei yhtään haittaa, että sarja oli ruotsiksi dubattu, sillä olen aina pitänyt ruotsista, eikä dubbauksen laatu mikään huono ollut. Oli kyllä ihan hauskaa, kun ne muutamat jaksot, mitä ei ruotsissa kuulemma ole näytetty, näytettiin Subilla japaniksi puhuttuina. Ainoa vika alkuperäisissä äänissä oli minusta kimitys, joka alkoi nopeasti ärsyttää. En ole nyt pitkään aikaan katsonut Sailor Moonia, mutta muistaakseni ainakin viidennellä kaudella äänet kuulostavat paljon paremmilta.
Minulla on muutamia videokasetteja ja dvd:tä Sailor Moonia englanniksi puhuttuna. Aika kammottava se Amerikan leikelty versio on. En pidä myöskään hahmojen amerikkalaisista nimistä. Ja sitten ne äänet. Olemme aina ystävieni kanssa nauraneet Usagin kammottavaa mummo-ääntä sarjan neljännellä kaudella. 

Sarjan musiikki on minusta hyvää ja sitä tuli yläasteella kuunneltua paljon. En tainnut silloin paljon muuta kuunnellakaan. Sarjan biisejä oli kiva kuunnella eri kielillä, esim. japaniksi, saksaksi ja italiaksi. Ranskan tunnaria olemme ystävieni kanssa myös aina nauraneet. Se on niin outo, eikä yhtään sarjan tyyliä.

Myös Sailor Moonin näytelty versio on myös ihan hauska, joistakin koomisuuksistaan huolimatta. Sailor Marsin näyttelijän Keiko Kitagawan töitä seuraan edelleen.

Vieläkin joskus katson nauhoittamiani jaksoja ja joskus YouTubestakin joitakin jaksoja ja videopätkiä.
« Viimeksi muokattu: Toukokuu 13, 2012, 17:43:05 kirjoittanut Mansikkarahka »