Kirjoittaja Aihe: Back to School-tarvikekollaasi (Tylypahka edition!)  (Luettu 1683 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa LovegoodTonks

 • Princess Merida
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Love fucks you up, like an evil angel
 • Tupa: Puuskupuh
Back to School-tarvikekollaasi (Tylypahka edition!)
« : Elokuu 01, 2017, 21:27:43 »
Nyt saa mielikuvitus viedä mukanaan pienimmissäkin yksityiskohdissa! Tylypahkassa uusi lukuvuosi alkaa kohta, ja olet täpinöissäsi, sillä aloitat ensimmäisen vuoden! Ensin pitää kuitenkin käydä ostamassa koulutarvikkeet. Nyt kaikki saavat esitellä, mitä ostaisivat lukuvuotta varten!

(HUOM! Tiedän että tähän sisältyy esimerkiksi taikasauvan esittely ja muitakin joista on jo keskusteltu ja tehty aiheet, mutta tämä topic on kuin kollaasi. Virkistä muistiasi, tee korjauksia virheisiin ja muokkaa päätöksiäsi ajankohtaisemmiksi!)

Kerro, minkälainen on sinun...
-Suojakäsineet: Minkälaiset käsineet kaupassa vetävät huomiosi? Minkä lohikäärmeen tai muun nahkaa se on? Vai etkö halua käyttää oikeaa nahkaa ja valitset mieluummin tekonahkaa olevat hansikkaat? Minkä väriset? Minkä merkkiset? Onko käsineissä kaunista kultareunusta vaiko joka sormessa hauskat hymynaamat?
-Talviviitta (musta, hopeakiinnikkeet): "Miksi väri pitää olla määrätty?" Mietit ärsyyntyneenä ja ihailet kauniita talviviittoja. Kultakiinnikkeitä, samettisia, kauniin värisiä... Mutta minkälaiseen viittaan lopulta päädyt? Onko mustassa hopeakiinnikkeillä varustetussa viitassa jotain erikoista? Vai aiotko uhmata sääntöjä ja valita mustan tai hopeakiinnikeiden sijasta jonkin muun?
-Taikasauva: Jos saisit päättää, minkälainen sauvasi on (ainakin ulkonäöltä!) minkälainen se olisi? Keksitkö itse mitä puuta se on ja mitä sisältää, vai nöyrrytkö testien antamiin tuloksiin ja keksit vain ulkonäön?
-Noidankattila (tinaa, vakiokoko 2): Kauppa pursuaa erilaisia noidankattiloita. Mielessäsi vain kaksi asiaa: Tinaa, koko 2. Helppoa. Tyydytkö valitsemaan tavallisen mustan, vai onko siinä kaiverruksia, koukeroita, kenties joku huippumerkki? Vai oletko niksipirkka ja valitset halvimman mahdollisen, ja tuunaat sitä jälkeenpäin?
-Lasi- tai kristallipullosarja: Lasia vai kristallia? Koristeltu, vaiko tavallinen? Entä oletko ollut taiteellinen ja valmistanut jo etiketit valmiina käyttöön?
-Kaukoputki: "Onneksi kaukoputkessa ei ollut erityismääräyksiä!" Huokaiset itseksesi astuessasi sisään kauppaan. Jos joku olisi fanittanut kaukoputkia, hän olisi varmasti pyörtynyt. Kauppa on täynnä kauniita kaukoputkia. Eri laatua, koristeltuja, hintavia, rähjäisiä second-hand nurkasta jossa käytetyt kaukoputket etsivät uutta omistajaa. Otatko näppärän minikaukoputken joka sujahtaa helposti jopa taskuun, vai keskitytkö sen ulkonäköön: Onko se lumenvalkoinen vai mattainen musta? Vai oletko iloinen tyyppi ja ostat jopa pinkin? Vai jotain muuta? Suositteleeko myyjä sinulle jotain erityistä? Etkö ole tyytyväinen yhteenkän ja sinulla on jo valmiina varastossa isäsi vanha kaukoputki, johon tyydyt ja samalla säästät rahaa johonkin muuhun kivaan?
-Messinkinen punnussarja: Onko tällä kertaa punnussarjassa jotain erikoista? Kenties juuri sinulle räätälöidyt nimikirjaimillasi varustetut punnukset, joita muut kadehtivat? Ovatko ne värjätty jokaisessa sateenkaaren väreissä? Vai menetkö taas kerran ihan tinanhopealla punnussarjalla?

Ja tarvike, jota ei listassa mainita: Sulkakynä: Minkä linnun sulan valitset? Uljaan kotkan, kauniin joutsenen, kiehtovan riikinkukon vai yönmustan korpin? Entä mitä mustetta käytät? Väriä vaihtavaa niin kuin Harrylla, verenpunaista tai kenties myrkynvihreää? Vai tyydytkö mustaan? Entä miten olisi varsin erikoinen valkoinen?

Saa myös kertoa muita asioita mitä mieleen tulee! :D
« Viimeksi muokattu: Elokuu 01, 2017, 21:34:56 kirjoittanut LovegoodTonks »
Anteeksi, en nyt oikein ehdi tehdä mitään, pitäisi nukkua, sitten nukkua, sit nukkua, sit vois ottaa päikkärit ja nukkua. Paljon tekemistä, vai mitä?

Poissa Gil

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: LightHowl8815
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Back to School-tarvikekollaasi (Tylypahka edition!)
« Vastaus #1 : Elokuu 04, 2017, 01:07:05 »
-Suojakäsineet: Ottaisin suojakäsineiksi lohikäärmeen nahkaiset suojakäsineet. Sen nahkan kuitenkin pitää olla eettisesti saatua.
-Talviviitta (musta, hopeakiinnikkeet): Ottaisin viitan joka on ulkoa päin ohjeen mukainen mutta vuori voisi olla kirjailtu tai eri värinen.
-Taikasauva: Ottaisin sauvaksi sen minkä sain potter moressa ja haluaisin sen olevan pelkistettyä puuta. Sauva on Pähkinäpuuta, 12 3/4 tuumaa ja hiukan joustava, koska kirja suomennoksen notkea kuulostaa väärältä kuvaamaan sauvan suhdetta velhoon/noitaan.
-Noidankattila (tinaa, vakiokoko 2): Ohjeen mukaisen tinaa ja siinä voisi olla jotain koristeita.
-Lasi- tai kristallipullosarja: Ottaisin lasisen setin. Niissä voisi olla joku hillitty kuviointi ja valmiit etiketit.
-Kaukoputki: Ottaisin varmaan alkuun jonkun hyvälaatuisen kaukoputken ja miettisin myöhemmin otanko jonkun fiinimmän.
-Messinkinen punnussarja: Voisin kuvitella ottavani punnussarjan missä on nimi kirjaimet ja jokin hieno kuviointi.

Ja tarvike, jota ei listassa mainita: Sulkakynä: Ottaisin varmaan joutsenen sulkakynän tai mustekynän varren. Musteeksi ottaisin perinteiset mustan ja sinisen sekä vihreän.

Ekstrana haluaisin itselleni pöllön.
« Viimeksi muokattu: Elokuu 06, 2017, 01:34:04 kirjoittanut Gil »

Poissa Hopeakettu

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Back to School-tarvikekollaasi (Tylypahka edition!)
« Vastaus #2 : Elokuu 15, 2017, 16:26:33 »
(Tosi hauska aihe, kiitos sinulle, LovegoodTonks! :D ♥)

Jee, kirje Tylypahkaan on saapunut ja nyt on aika käydä Viistokujalla ostamassa koulutarvikkeet! :D Hmm, mitähän kaikkea tarvitsenkaan...

-Suojakäsineet: Eläinten ystävänä ostan tekonahkaiset hansikkaat, jotka ovat pirteän keltaiset (mikä sopii mustaa kaapua käyttävälle puuskupuhille mainiosti! ;D).

-Talviviitta (musta, hopeakiinnikkeet): Kilttinä oppilaana valitsen ohjeiden mukaisen mustan talviviitan hopeakiinnikkeillä, mutta kuten Gil, valitsen viitan, jossa on erivärinen vuori. Kenties tummanpunainen vuori kultaisilla kirjailuilla voisi olla kiva...

-Taikasauva: Ottaisin yksinkertaisen tumman taikasauvan, jonka kahva on suoraviivainen ilman sen kummempia hienosteluja. Sen enempää en sauvoista tiedä, ehkäpä herra Ollivanders osaa auttaa...

-Noidankattila (tinaa, vakiokoko 2): Niksipirkka ei ole toinen nimeni, joten itse tuunaamisen sijaan valitsen tavallisen mustan noidankattilan. Sen kummempia kuviointeja en tarvitse, sillä olen varma, että tulen polttamaan kattilani pohjaan useamman kerran jo ensimmäisen vuoden aikana, mikäli liemenkeittotaitoni vastaavat kokkauskykyjäni...

-Lasi- tai kristallipullosarja: Kristallinkirkkaat mutta tavalliset pullot houkuttelevat minua puoleensa, joten valitsen mahdollisimman simppelin mutta kauniinvärisen sarjan.

-Kaukoputki: Haluan ehdottomasti käytetyn kaukoputken, sillä vanhat esineet kiehtovat minua. Löydän second-hand-nurkasta viehättävän, normaalipituisen kaukoputken, jonka pinta on vaaleanruskeaa puuta tummine syineen.

-Messinkinen punnussarja: Hmm. Taidan luottaa perinteisiin tällä kertaa, joten valitsen tavallisen tinahopeisen punnussarjan.

-Sulkakynä: Valitsen ensimmäiselle vuodelleni värikkään riikinkukon sulan, joka piristää kouluarkeani kummasti. Kouluaineita ja muistiinpanoja varten ostan tavallisen mustan musteen, mutta rakkauskirjeitä ja muita salaisia viestejä varten hankin valkoisen musteen, jota pystyy lukemaan ainoastaan tietyllä kikalla. Ai millä? Enhän minä sitä kerro, muuten luette kaikki salaiset kirjeeni... :D

+Lisätarvikkeita: Lemmikikseni haluaisin tietenkin pöllön. Koululaukukseni ostan tummanruskean olkalaukun, johon on langetettu mukava laajennusloitsu, jotta voin kantaa kaikkia tärkeitä tavaroitani mukanani aina, ja juhla-asukseni mahdollisia juhlia tai tanssiaisia varten haluan yksinkertaisen mekon, joka kimaltelee violetin sävyissä.