Kirjoittaja Aihe: Mielipiteitä uusimmista velhokouluista  (Luettu 2097 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Snabelius

  • Vuotislainen
Mielipiteitä uusimmista velhokouluista
« : Tammikuu 08, 2017, 18:00:45 »
Pottermore ja suomalaiset HP-fanisivut ovat kertoneet erinlaisista velhokouluista ympäri maailmaa.Onko teillä mielipiteitä kouluihin liittyen?Itseäni Mauhoutokoron (Japani) kaapu menetelmä hieman karmii ,mutta muuten ihan kiva paikka.Minua ei siis karmi se että kaavut kasvavat kannsasi tai se että ne muuttavat väriä opiskelujesi edetessä vaan se jos teet rikoksen kaapu muuttuu valkoiseksi ,ja sinut erotetaan koulusta välittömästi!Muistaakseni valkokaapuinen tuodaan myös oikeuden eteen.Eipä ois Harryn,Ronin ja Hermionen opinnot kauaa kestänyt :D.

Poissa Hopeakettu

  • Vuotislainen
  • Sukupuoli: Noita
  • Tupa: Puuskupuh
Vs: Mielipiteitä uusimmista velhokouluista
« Vastaus #1 : Maaliskuu 03, 2017, 23:36:17 »
Mistä suomalaisesta HP-fanisivustosta on siis kyse? Yritin etsiskellä itsekseni kyseistä sivustoa, koska aihe alkoi tosissaan kiinnostaa, ja täällä esitellään seitsemän velhokoulua yhdestätoista, tosin eipä tuolta sivulta nyt kauheasti tietoa irronnut... Siksi linkki aloitusviestissä mainittuun suomenkieliseen sivustoon olisi kiva, lukisin mielelläni lisää eri koulujen tavoista ja käytännöistä. :) Pottermoressa en ole, joten en tiedä, mitä siellä sanotaan aiheesta.

Mutta niin, tuo Mauhoutokoron (vai Mahoutukoron?) kaapusysteemi kuulostaa ihan kamalalta! Yksi virhe, ja kaikki saavat tietää... Ja se on kyllä totta, pääkolmikon seikkailut japanilaisessa velhokoulussa olisivat loppuneet aika lyhyeen. :D