Kirjoittaja Aihe: Robin  (Luettu 2858 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Paikalla Luna Helmiina

 • Tonttu vain ei saa unta
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Älä häiritse! Luen Harry Potteria!
 • Tupa: Rohkelikko
Robin
« : Elokuu 05, 2014, 19:54:42 »
Robin
(oikealta nimeltään Robin Packalen, s. 24. elokuuta 1998 Turku) on suomalainen poplaulaja. Hän sai laajaa huomiota 16. tammikuuta 2012 julkaistulla singlellään Frontside Ollie, joka levisi sosiaalisessa mediassa. Kappaleen musiikkivideo saavutti muutamassa päivässä yli miljoona ja myöhemmin yli kymmenen miljoonaa näyttökertaa YouTube-palvelussa.

Robinin esikoisalbumi Koodi julkaistiin helmikuussa 2012 ja se myi päivässä triplaplatinaa eli 60 000 kappaletta. Robin on kaikkien aikojen nuorin yli 100 000 albumia myynyt artisti Suomessa. Hänen albumejaan myytiin vuoden 2012 aikana yli 200 000 kappaletta. Yhteensä hänen albumejaan on myyty yli 310 000 kappaletta, virallisia musiikkivideoita katsottu videopalvelu [i]YouTube
[/b]ssa yli 40 miljoonaa kertaa ja hänen kappaleitaan on toistettu musiikkipalvelu Spotifyssa yli 10 miljoonaa kertaa.[/i]

Eli mielipiteitä, mikä Robinista tekee niin hyvän?
Tai miksei hän kuulu suosikkeihisi?

Itse en mikään kmala Robin-fani ole, jalkapallon katselu ja latinorokki tai espanjankielinen musiikki ovat enempi minun heiniäni. ;)

« Viimeksi muokattu: Elokuu 29, 2014, 19:56:48 kirjoittanut Helmiina »
"Puh?"
"No mitä, Nasu?
"Ei mitään", vastasi Nasu hiljaa.
"Tarkastin vain, että olet vielä ystäväni".       Helmiina -> Luna Helmiina

Poissa Rappio

 • Pulp f-f-fiction??
 • Vuotislainen
Vs: Robin
« Vastaus #1 : Elokuu 18, 2014, 07:55:23 »
Tuon esittelyosion olisi voinut kyllä merkitä edes lainaukseksi, kun koko sisältö kahdessa ylimmässä tekstikappaleessa kerran on kopioitu sanasta sanaan Wikipediasta.

Robin on poikkeuksellinen kaveri siinä mielessä, miten paljon suosiota hän on saanut ja kuinka tervehenkinen suhtautuminen hänellä silti vaikuttaa olevan julkisuuteen. Ei tunnu nuorelta mieheltä, joka saisi mattinykäsjulkisuutta täyttäessään 18. Toisaalta, onhan näitä "lapsitähtiä" Syksyn sävelen ja ties minkä kautta ollut aiemminkin: sosiaalinen media vain antaa aivan eri tavalla mahdollisuuksia saavuttaa asioita.

Musikillisesti Robinin tuotanto vaihtelee tasoltaan rutkasti, mutta ainakin Kesäkumibiisi 2014 oli onnistunut veto. Saa nähdä, mitä on tapahtunut vuoteen 2020 mennessä!

Paikalla Luna Helmiina

 • Tonttu vain ei saa unta
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Älä häiritse! Luen Harry Potteria!
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Robin
« Vastaus #2 : Elokuu 29, 2014, 18:21:46 »
Tuon esittelyosion olisi voinut kyllä merkitä edes lainaukseksi, kun koko sisältö kahdessa ylimmässä tekstikappaleessa kerran on kopioitu sanasta sanaan Wikipediasta.

Äh joo, on, ja oli kyllä tarkoitus merkitä, unohtui vaan jotenkin, pahoittelen.
Vaan ei hätää, muokkaan aloitusta vähän, ja lisään kopiointihuomautuksen, jos on tarvis?

Sori ot, saa jatkaa keskustelua. :)


Asiaan, en minäkään usko, että Robinista tulisi 18-vuotiaana mitään mattinykästä julkisuuteen, sen verta viksulta on vaikuttanut, kuten sanottu.

Frontside ollie jäi Robinin kappaleista aikanaan vahvasti soimaan päähäni,
ja muutenkin Robinilla on aika tarttuvia kappaleita, varsinkin alkuajoilta.

Ja onhan lapsitähtiä  ollut ja tullut Idolsien sun muiden myötä, mutta eipä ole yhtään tyttöä näkynyt laulajien joukossa?
« Viimeksi muokattu: Elokuu 29, 2014, 19:04:17 kirjoittanut Helmiina »
"Puh?"
"No mitä, Nasu?
"Ei mitään", vastasi Nasu hiljaa.
"Tarkastin vain, että olet vielä ystäväni".       Helmiina -> Luna Helmiina

Poissa Niki

 • Haahuilija
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Kuulokkeet korvilla
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Robin
« Vastaus #3 : Joulukuu 31, 2015, 17:12:03 »
Robinin kappaleet on ihan parhautta, varsinkin nämä uuden levyn *kuolaa* Miten eskimot suutelevat, Ylitit rajan, Millon nään sut uudestaan...
Oikeastan, huonoja kappaleita Robinilla ei melkeimpä ole, tosin Yö kuuluu meille oli parilla ensimmäisellä kuuntelukerralla kerrassaan
j ä r k y t t ä v ä. Siihenkin tottui.

Ja se parin-kolmen vuoden takainen Robinkirja oli ihana. Edelleenkin kirjahyllyssä levyjen seurana. Kaikki kotipaikkakunnalle osuneet keikat on käyty läpi ja niistä on aina jäänyt ihan mahtava fiilis!
I'm not a prince I'm a princess!

Poissa Rantsake

 • Ei mikään surkkimus
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: SparksWolf20852
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Robin
« Vastaus #4 : Helmikuu 22, 2016, 17:31:30 »
Rupesin tässä laskeskelemaan, kuinka vanha tämä jätkä ois niinku tällä hetkellä. Jos mun matikkapää nyt yhtään toimii niinku pittää, sen pitäis täyttää 18 tän vuoden syksyllä. (Elokuu on mun mielestä jo syksyä.) Isoksi tuoki jo kasvanu, vaan minusta hän on vain parantunut vanhetessaan. Toki on huonompia ja paremia biisejä, mut kyllä sieltä aika kivasti niitä helmiäkin löytyy seasta. Minusta Robin on oikeestaan aika hyvä. : )

Mä en hirveesti oo näitä ihan kaikkein uusimpia kuunnellu, paitsi tuon Miten eskimot suutelee. Siitä en hirveenä tykänny, mulla tulee siitä jotenkin niin elävästi mieleen se What the fox says? -renkutus, joka soi tossa joku aika sitten joka paikassa. Enkä tykänny siitäkään. Mut siis... Sua varten, Boom Kah, Parasta just nyt, Kipinän hetki, Erilaiset... Ja kyllä se on totuuden nimissä myönnettävä, että läpimurtohitti Frontside Ollie kans. Näistä pidän.
"Tuntematonta me pelkäämme, kun katsomme kuolemaa ja pimeyttä, siinä kaikki."
- Harry Potter ja Puoliverinen prinssi