Kirjoittaja Aihe: Downton Abbey  (Luettu 2063 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa unknow

  • lukematon lehti
  • Vuotislainen
  • Sukupuoli: Noita
  • Pottermore: ErisedElm16162
  • Tupa: Korpinkynsi
Downton Abbey
« : Syyskuu 24, 2013, 14:57:47 »
Yllätyin suuresti, kun en löytänyt kyseistä sarjaa tuosta erittäin kattavasta TV-sarja listasta. Täytynee siis korjata erittäin suuri puutos. Toivottavasti täältä löytyy Downton Abbey -sarjan seuraajia tai jos ette ole seuraajia niin suosittelen ehdottomasti sarjan aloittamista!

Downton Abbey on siis brittiläinen TV-sarja, joka sijoittuu Pohjois-Yorkshiressa olevan kartanon elämään Crawleyn aatelissuvun ja heidän palvelijoiden välillä. Tarina ja ensimmäinen tuotantokausi alkaa vuodesta 1912 ja tällä hetkellä Briteissä alkoi neljäs tuontantokausi, joka sijoittuu kuohuvaan 1920-lukuun.

Sarjassa on paljon mielenkiintoisia hahmoja, mutta sarjasta tekee mielenkiintoisen hahmojen asetelmat toisiaan kohtaan ja muutosten tuomat vaikutukset hahmoihin, tapohin ja käyttäytymiseen. Sarja on mielestäni sopusoinnussa draaman ja komedian kanssa. Näyttelijät ovat erittäin lahjakkaita. Mukana ovat muun muassa Hugh Bonneville, Jim Carter, Brendan Coyle,Michelle Dockery ja kuka voisikaan vastustaa sarjaa, jossa Maggie Smith on mukana!

Downton Abbeyn musiikit ovat nousseet monen lempi elokuvamusiikkini yläpuolelle. John Lunn & Chamber Orchestra of London ovat tehneet fantastista työtä. Tänään katsoin ensimmäisen jakson neljännestä tuotantokaudesta ja luultavasti ensi kuusta lähtien niitä aletaan näyttämään jo Suomessakin.

Olisi siis mukava kuulla, onko Downton Abbey tehnyt täällä keneenkään muuhun yhtä suurta vaikutusta kuin minuun.
I'm going to do what I want to do. I'm going to be who I really am. I'm going to figure out what that is. -Emma Watson