Kirjoittaja Aihe: We The Kings  (Luettu 2182 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa sheila

  • nelisormimangusti
  • Vuotislainen
  • Sukupuoli: Noita
    • blogi
  • Tupa: Luihuinen
We The Kings
« : Maaliskuu 13, 2012, 19:37:40 »
Tämä bändi ei taida olla kovinkaan tunnettu meillä täällä suomessa. Kyseessä on Floridan Bradentonissa, vuonna 2005 perustettu pop-punkia / alternativea soittava seurue. Levyjä pojilta on ilmestynyt kolme albumia: We The Kings (2007), Smile Kid (2009) ja Sunshine State of Mind (2011). Suomeen bändi tulee 16.4.2012 Simple Planin keikalle lämppäriksi ja itse tätä odotan todella innoissani.

Tällä hetkellä WTK koostuu näistä hepuista:

Travis Randall Clark – laulu, kitara, piano
Hunter Thomsen – kitara
Danny Duncan – rummut
Charles Trippy – basso
Coley O'Toole – piano, kitara, taustat

We The Kings tekee myös YouTuben valloitusta ja heillä on oma sarjansakin, The King's Carriage. Bändin rumpali Danny tekee editoinnin ja kuvaamisen, muut bändin jäsenet vain esittävät omat osansa. Videoissa kuvataan bändin elämää kiertuebussissa. Myös Charles tekee videoita ja se onkin hänen täysipäiväinen ammattinsa.

Kotisivut:
http://www.wethekingsmusic.com/site

The King's Carriage:
http://www.youtube.com/user/dannyduncan/videos
_______________________

Itse olen menossa WTK:n ja Simple Planin keikalle ja oon todella innoissani. Ajatella, että täähän on jo ens kuussa. Ennen kuin aloin kuuntelemaan We The Kingsiä katoin Charlesin videoita ja tiedostin bändin olemassaolon kyllä, mutta en vaivautunut tustumaan siihen tarkemmin vaikka biiseistä tykkäsin. Kuitenkin kun saatiin tieto, että Charles liittyy bändiin aloin tarkemmin kuuntelemaan ja tässähän sitä ollaan innokkaana fanina joka alkaa vain hymyilemään kuin naantalin aurinko kun tulee mieleen, että kohtahan se keikka jo on. En nyt tiedä onkohan tossa liian vähän tietoa, mutta eipä siihen oo paljon lisättävääkään :/