Kirjoittaja Aihe: Mitä TV:n ohjelmistossa pitäisi muuttaa?  (Luettu 20960 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Da Kin

 • Overdrive
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Guns N' Fuckin' Roses!
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Mitä TV:n ohjelmistossa pitäisi muuttaa?
« Vastaus #50 : Lokakuu 19, 2008, 23:18:38 »
Ja ohjelmat saisi todella alkaa silloin kun pitää. Minulla taisi jäädä Skinsin 2. tuotantokauden päätösjaksosta viimeiset minuutit nauhoittamatta, kun Sub kulta alkoi näyttämään sitä n. 10 min myöhässä. Tallentava digiboksikin antaa 5 min aikaa mahdollisille muutoksille/myöhästymisille, mutta 10 min? >:C

Subilla ja varsinkin MTV3:lla ollaan sangen lahjakkaita viivyttämään ohjelmia aikataulusta monella minuutilla. Tähän astinen ennätys jonka olen nähnyt oli kerran 17 minuuttia myöhästynyt ohjelma. Edellinen ohjelma päättyi kymmentä yli yhdeksän ja sen jälkeen tuli seitsemäksi minuutiksi mainoksia.


Useimmissa Digiboxeissa sitä tallennusaikaaa voi ihan itse pidentää, teen itse käytännössä aina näin koska Maikkarin ohjelmat alkavat aina sen 5 minuuttia myöhässä..
Ei lopu täältä polle ei amfetamiini, täältä kukkaloistosta amsterdamin, ojat pullollaan pitkätukkiaan antaa kaikkien kukkien kukkia vaan..

Poissa samettiina

 • huoleton huuliharppuilija
 • Sanomaton
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pienestä kipinästä voi syntyä roihuava liekki
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Mitä TV:n ohjelmistossa pitäisi muuttaa?
« Vastaus #51 : Maaliskuu 20, 2010, 08:44:56 »
Ensimmäiseksi haluan televisiossa vaihtaa takaisin turvalliset lastenohjelmat! Nykyään lähes poikkeuksetta kaikki lastenohjelmat ovat huonolaatuisia, väkivaltaisia ja älyllisesti haastamattomia.

Samaa mieltä! Minä en yhtään pidä nykyaikaisista lastenohjelmista, mitä niitä nyt harvoin enää ehdin katsoa. Mielestäni omassa lapsuudessani, 90-luvulla, lastenohjelmat olivat poikkeuksetta katsottavia, viihdyttäviä ja hyviä, sisältyipä niihin mielestäni yleensä jokin opetuksen kaltainen asia (en kuitenkaan väitä, ettei nykyajan lastenohjelmissa olisi opetusta, mutta mielestäni osa ainakin opettaa tiettyä "väkivaltaisuutta").

Mutta sitten. Minua kyrsii seuraavanlainen asia: joskus TV:stä ei tule yhtään mitään mielekästä katsottavaa, kun taas joskus toisten tulee viisikin ohjelmaa, joita haluaisi katsoa, samaan aikaan eri kanavilla. Tähän syssyyn kun laitetaan myös se, ettei meillä ole tallentavaa digiboxia, niin... ärsyttää. Eli jos pystyisin, hajottaisin vähän tiettyjen ohjelmakumppujen aikataulutusta.

Itse kaipaisin myös lisää järkevään katseluaikaan tulevaa luonto-ohjelmaa, varsinkin kunnollista sellaista. Sitä kun on kiinnostunut luontoasioista (ja aion kirjoittaa biologian ja maantiedon yo-kokoeet), olisi asiasta minulle jotain nautintoa ja hyötyä.
Olen syytön kaikkeen siihen, mistä kehtaatkin minua epäillä.

Poissa Zaira

 • 42
 • Valvojaoppilas
 • *
 • ^o^
  • Ei mitään nähtävää täällä
 • Pottermore: LumosDragon46
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Mitä TV:n ohjelmistossa pitäisi muuttaa?
« Vastaus #52 : Huhtikuu 13, 2010, 22:55:55 »
On LIV:issä jotain hyvää kun sieltä tulee Ellen. Muuta ei sieltä sitten tule katsottuakaan.

Mutta juu, uusintojen uusinnat ja näin edespäin voisi todellakin korvata jollain muulla. Ja hei pliis, onhan muuallakin maailmassa vaikka kuinka hyviä ja mielenkiintoisia sarjoja, mutta lähes kaikki täällä näytettävät tv-sarjat ovat jenkkilästä.

Urheilun voisi minunkin puolestani siirtää maksukanaville ihan kokonaan. Ja onhan noita kanavia jo pelkästään urheilulle, mutta eipä näy paljon muutoksia muilla kanavilla. Tuntuu, että viikonloppuisin tulee aina vaan enemmän kaiken maailman urheiluohjelmia, joista ei jaksa kukaan kiinnostua.

Ja sitten vielä nää elokuvat. Samat elokuvat pyörii vuodesta toiseen, välillä yhdellä kanavalla, sitten muutaman kuukauden päästä toisella kanavalla ja niin edelleen. Muistan joitakin vuosia takaperin, kun joku elokuva tuli vissiin neljä kertaa sen vuoden aikana kolmelta eri kanavalta ja yhdeltä näistä peräti kaksi kertaa. Elokuvia enemmän siis kaipailisin ja mielellään jotain sellaista mitä ei ole näytetty sitä tuhatta kertaa aikaisemminkin.

Minen ymmärrä näitä maksukanavia sitten ollenkaan. Ja sitten koska emme asu kaapelitaloudessa, niin tietenkään meillä ei näkynyt ne mielenkiintoisimmat kanavat. Nythän meillä ei näy mikään maksukanava, koska turhasta ei viitsi maksaa. Eikä niitä edes ikinä tullut hirveästi katsottua, varsinkaan kun kaikki ohjelmat oli vain toiston toistoa.

Mainostauotkin vois olla lyhyempiä ja se kolmas mainostauko ohjelmien välistä pois niin alkais olla jo ihan siedettävää katsoa telkkarista niitä sarjoja ja elokuvia. Nimim. henkilö joka useimmiten unohtaa mitä olikaan katsomassa kun mainostauko kestää n. 5 min.
"When I lead the big patient rebellion, Voldemort here is the first to go."
[The pessimist sees difficulty in every opportunity.
The optimist sees the opportunity in every difficulty. -Winston Churchill]

Poissa Catnip

 • Mestarietsivä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Mitä TV:n ohjelmistossa pitäisi muuttaa?
« Vastaus #53 : Huhtikuu 13, 2010, 23:40:24 »
--
« Viimeksi muokattu: Helmikuu 09, 2013, 18:15:10 kirjoittanut Catnip »

Poissa Gollim

 • Paras
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mitä TV:n ohjelmistossa pitäisi muuttaa?
« Vastaus #54 : Huhtikuu 14, 2010, 08:57:28 »
^ Pokemon on paras nimim. katsoin kesälomalla yli 250 jaksoa pokemonia ja nauroin vedet silmissä ko. sarjan söpölle typeryydelle :D Ensi kesänä olis tarkoitus katsastaa noita uudempia jaksoja joita en ole pienempänä katellut. Pokemon ehdottomasti salkkareiden tapaan joka iltaiseksi repeilyohjelmaksi.. erittäin viihdyttävä sarja kyseessä! Rakettiryhmä on sarjassa ehdottomasti paras osa. ja minäkö muka 10 vuotta henkisesti jäljessä ikäluokastani ^^'?

Poissa Candily

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Mitä TV:n ohjelmistossa pitäisi muuttaa?
« Vastaus #55 : Huhtikuu 14, 2010, 20:04:36 »
No. Selviytyjiä on ainakin tullut jo ihan tarpeeksi. Pienenä kun katsoin niitä ensimmäisiä tuotantokausia, niin ne olivat ihan mielenkiintoisia silloin, mutta nyt ei enää kiinnosta yhtään, kun mikään ei ole muuttunut niistä edellisistä tuotantokausista, muutakuin paikka ja kilpailijat. *ainakaan mikään merkittävä*
Olisi paljon kiinnostavampaa, jos kilpailijat menisivät vaikka johonkin Alaskaan kilpailemaan. Siellä olisi oikeasti selviytymistä. Mutta ei, aina vaan ollaan jossain Afrikassa tai jossain. D:
Eli Selviytyjät ja sen tapaiset ohjelmat saisivat jo loppua.

Tv:stä tulevat elokuvat lähes kaikki tulleet jo liian monta kertaa, esim. joku Muumio tulee taas su tai ma Subilta! Juurihan se tuli? :D
Se on raivostuttavaa. Olisi kiva, että tv:stä tulisi jotain kiinnostavia elokuvia, ettei aina tarttisi mennä johonki R-kioskille vuokraamaan elokuvan jos haluaa jonkun katsoa. D:

Ja mainokset. Voi Ruaah. :---D 3:selta tulee nykyään 2 mainoskatkoa puolen tunnin ohjelman aikana! Siis eiköhän se ole jo hieman liikaa. Tai siis selvästi liikaa.

Siinäpä varmasti tärkeimmät. Lisäksi myös uusinnat ja lastenohjelmien surkea laatu ärsyttävät. Mutta muut ovatkin maininneet ne jo... kuten kaikki muutkin selitykseni ::D
Paradise comes at a price
That I am not prepared to pay
What were we built for?
Will someone tell me please

Poissa Túrin Turambar

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • One day, one room
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Mitä TV:n ohjelmistossa pitäisi muuttaa?
« Vastaus #56 : Huhtikuu 14, 2010, 20:21:24 »
Tärkeimpänä nyt mainitsen Discovery Channelin myytinmurtajat. On tuskaa kun vuosikaudet tulee aina niitä samoja 3-5 tutontokausia. Joskus todella harvoin tulee niitä aivan vanhimpia jaksoja ja sunnuntaisin uusia, mutta hieman tylsistyttää kun esim. Paperintaittelujakso jonka olen nähnyt 14 kertaa...

Sinäänsä myös olisi mukavampaa nähdä noita vanhoja jaksoja, kun niissä laatu oli oikeasti parempaa. Oli enemmän Jamieta ja Adamia, kun taas nykyään pääroolin tuntuvat vievän Junioritiimi...

Lastenohjelmissa on myös oikeasti joku pielessä. Miksi nykyään on vaan kaikenmaailman tietokoneanimaatioita? Vanhat kunnon muumit, nalle puhit ja alfred j kwaakit päihittävät kyllä nuo mennen tullen...
Cannery Row in Monterey in California is a poem, a stink, a grating noise, a quality of light, a tone, a habit, a nostalgia, a dream.

nr: Gabriel García Márquéz - One hundred years of solitude

Poissa Mirrekala

 • Suklaamurmeli
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Mitä TV:n ohjelmistossa pitäisi muuttaa?
« Vastaus #57 : Huhtikuu 19, 2010, 14:29:48 »
Telkkaristahan ei tule nykyisin katsottua säännölisesti kuin Housea, satunnaisesti jotain sälää ja elokuvia. Itsekin kaipaisin pientä(eikä ihan pientäkään) tasonnostoa "ilmaiskanavien" tarjontaan, lähinnä monipuolisuuden ja vähempien mainoskatkojen muodossa. Alkaa mennä jo aika jenkiksi meno, jos puolen tunnin ohjelmaan ympätään kahta mainoskatkoa. Lisäksi elokuvien mainoskatkot ovat joskus ihan väärissä paikoissa. Kaupallisten kanavien ostos-TV:stä, mainoksista , chateistä tai puhelintietovisoista tuskin pääsee paljon mihinkään, mutta ainahan sitä saa toivoa. Ja hyvät leffat tuntuvat, silloin harvoin kun niitä tulee, olevan joko lauantain perheleffa-tyyppisiä keskipäivän iloisia perheleffoja, tai sitten ne ikärajallisemmat elokuvat tulevat keskellä yötä arkipäivinä, jolloin pitää sitten katsoa leffa puoliunessa, jos se on aivan must-kamaa. Olisiko liian aikaista aloittaa 3 tuntia kestävä elokuva vaikka kahdeksalta tai edes puoli yhdeksältä, niin pääsisi joskus nukkumaankin? Myöhäisillan leffoja ei meinaa jaksaa katsoa. Lisäksi suuri toiveeni olisi saada normikanaville jälleen jotain Jyrkin tyyppisiä musiikiohjelmia (jos joku vielä muistaa hamalta 90-luvulta).

Lainaus
Ja tuli vaan mieleen... Pokémonkin alkaa mennä yli, Rakettiryhmä on metsästänyt Picachua jo 12 tuotantokautta. :DDD
:D No johan tuota on muutama vuosi taivasteltu. "Sataviiskyt ainakin" on tainnut muuttua jo moninkertaiseksi? Tässä aamuna muutamana olen seuraillut näitä lastenohjelmia. En sitten tiedä, olivatko ne 90-luvun lastenohjelmat oikeasti aivan niin mahtavia kuin miltä tuntuu, mutta taisivat ne hiukkasen mielenkiintoisempia olla. Animaaniset, Ankronikka, Nokkapokka, Nooan saari, Olipa kerran... -sarjat (joita Teema tosin joskus lähettääkin), jopa joku pokemon on ihan laatukamaa siihen verrattuna, mitä olen sattunut katsomaan. Ainakin Pokemon oli (ja on yhä, ainakin vanhat jaksot, joista se ensimmäinen on ihan legendaarinen) älyttömyydessään hauska. Joo, minähän en ole osannut aikuistua ja katson yhä lastenpiirrettyjä yhtä innokkaasti kuin ennenkin, paitsi että minä inhoan sitä heppatyttöpiirrettyä, Code Lyokoa ja kaikkia uusioversioita ja jatkotuotantokausia vanhoista sarjoista. Ja paljon muuta ei sitten näy tulevankaan silloin kun olen telkun ääressä. Ääninäyttely ei ehkä 90-luvullakaan ollut mitään kuninkaallista(eikä tarvitse ollakaan), mutta silloin ainakin piirretyt piirrettiin vähän paremmin. Se yksi tietokoneanimaatio, jossa on tyttöritari ja lohikäärme, on ihan katsottava. Mutta miksi minusta tuntuu, että ennen piirrettyjä tuli paljon enemmän ja ne alkoivat aikaisemmin aamulla ja niitä tuli vielä päivälläkin? Aina oli ala-asteella joku ohjelma jota piti ehtiä katsomaan koulun jälkeen. Onko aika vain kullannut muistot?

Ai joo. Ja Klaani uusintaan. 
"Paras tapa toimia on ystäville kostaa
jos päältä kauniin hevosen saa silmiin tuijottaa
Mut takaisin ei käytettyä sieluaan voi ostaa
kun kalpein kauppamiehistä ovelle kolkuttaa
" -Viikate: Tie

Poissa Miasma

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • My Little Evil Pony
Vs: Mitä TV:n ohjelmistossa pitäisi muuttaa?
« Vastaus #58 : Toukokuu 19, 2010, 02:47:32 »
Liv ja TV Viisi on aivan loistavia kanavia! Mukavaa kun on enemmän valinnan varaa vaikka ei ole varaa maksukanaviin. :3 Harvoin kyllä tulen telkkaria katsoneeksi, mutta lähes aina kun satun sen Liville laittamaan niin sieltä tulee jotain hyvää. Uusintoja on kyllä liikaa, mutta joskus Pienten perhettä seuratessa oli mukavaa kun se tuli useamman kerran päivässä, eikä vain aamuisin. Pystyy paremmin katsomaan kivoja ohjelmia silloin kun itselle sopii.

Urheilut voisi kyllä siirtää tosiaan joko maksukanaville tai sitten ne voisivat pysyä niillä omilla kanavillaan. On se kumma kun niitä urheilukanavia on useampia, mutta silti sitä urheilua pitää näyttää muuallakin. Niin monet kerran on pitänyt jättää väliin hyviä ohjelmia kun on tullut jotain jääkiekkoa.
Who has time for tears?

Poissa Adéa

 • On
 • Reservi
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Uruz
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Mitä TV:n ohjelmistossa pitäisi muuttaa?
« Vastaus #59 : Marraskuu 14, 2010, 23:12:26 »
En pidä kovinkaan paljon reality-ohjelmista, enkä myöskään kisailuohjelmista. Eli toisin sanottuna televisiosta voisi poistaa Idolsin, X-factorin, Kuorosodan, Tanssi Tähtien (tähteiden :P) Kanssa, Big Brotherin, Selviytyjät, Amazing Racen, Suurimman pudottajan, jne. jne.

En ymmärrä kuka haluaa televisioon, jotta suomalaiset voisivat katsoa kun ryyppäät ja käyt vessassa. Välillä teet jotain turhia tehtäviä ja kaikki tämä rahan takia, ja siksi että ohjelman loputtua voit kommentoida elämääsi Seiskalle, vaikka ketään ei oikeasti kiinnosta. Big Brother on lahjattomien ihmisten kisa, jotka haluavat kuuluisaksi, mutta ovat liian laiskoja tekemään jotain oikeasti merkittävää, jonka sivuseuraus olisi kuuluisuus.

Itse olen aina pitänyt dokkareista, ja nykyisin pidän aina vain enemmän YLEn ohjelmista. BBC:n tuottamat draamat, historialliset sarjat etenkin ovat mielestäni televisio-ohjelmien aatelia. Koska en omaa maksullisia kanavia, haaveilen edelleen ilmaiskanavasta, joka keskittyisi näyttämään dokkareita, pukudraamoja sekä historiallisia sarjoja. Mikäli tällainen kanava olisi olemassa ja mahdollisesti saatavilla Suomessa, voisin ehkä harkita sitä, että ostaisin kanavapaketin päästäkseni moisen kanavan ohjelmien ääreen.
Mens agitat molem.

Poissa Surkimus

 • niin boheemi, kuten sinä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Voi löytää onnen kärsimyksestä
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Mitä TV:n ohjelmistossa pitäisi muuttaa?
« Vastaus #60 : Marraskuu 15, 2010, 11:05:38 »
Chatit voi työntää sinne missä aurinko ei paista.

Mutta BB, en sitä kyllä paljoa katso, eikä kiinnostakkaan. On se kyllä välillä ihan mukavaa viihdettä, mutta välillä pistän vain facepalmia sitä touhua katsoessa.

Maksulliset kanavat ovat ihan kivoja, jos erikoistutaan tiettyyn aiheeseen, mutta se on sitten inhottavaa jos kaikki kivat ohjelmat siirtyy niille (Meidän talossa katsotaan Junioria ja Faktaa, Maxia iskä taitaa tsiigailla. Nythän taitaa tulla se uusi kanava, Komedia, ja. sieltä. tulee. Monty Pythonia. PAKKO SAADA!)

MUOKSISTA: "Katsokaapa joskus Cubix. Kauheaa robottimäiskintämättöä, miten lapsi saa sellaisesta mitään positiivista tunnetta?" D: Ehkä se sitten on robomäiskintämättöä, mutta voi sitä nostalgiaa. Lapsena katoin sitä serkunkin kanssa kuin hullu syö puuroa. Mä vaan pidin siitä niin kovasti. Ja btw, pidän muutenkin toiminnallisista sarjoista (lastenohjelmissakin saa olla toimintaa, mutta sitten pitäisi vaikkapa ennen ohjelman alkua huomauttaa että tää on suunnattu pikkasen vanhemmille lapsille). Olen kasvanut sellaiseksi ihmiseksi, joka ei lyö ketään. En ole koskaan tehnyt niin.
« Viimeksi muokattu: Marraskuu 15, 2010, 11:12:30 kirjoittanut Surkimus »
"Tärkeintä ei ole määränpää, vaan se, että nousee kyytiin"