Kirjoittaja Aihe: Luihuisen tupa rasistinen?  (Luettu 11689 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Pipe

  • Luihusten oma kasvatti
  • Vuotislainen
  • Sukupuoli: Noita
  • Tupa: Luihuinen
Vs: Luihuisen tupa rasistinen?
« Vastaus #25 : Elokuu 16, 2015, 11:00:20 »
Nimenomaan koko Potter-sarja on kirjoitettu Harryn näkökulmasta, joten siksi Row kuvailee Harryn näkökulmasta tuvan rasistiseksi, mutta niin kun jo tässä aikasemmissa viesteissäkin on nähty et monesti se on kasvatuksesta kiinni miten lapset ajattelee ne asiat. Severus ei (kovinkaan usein) haukkunut Lilyä kuraveriseksi. Voin kuvitella kyllä kaksikon riidoissa et se sana olisi lentänyt, mut ihan oikeesti kuka nyt ihan oikeesti suuttuneena tarkoittaa ihan kaikkea mitä suustaan päästää? Ja sit kun mennään taas Kelmien aikaan. Ni öh... Severusko Kelmeille tuli aluks v-ttuileen?? Tais kuulkaapas mennä ihan toisinpäin. Et sekin kun puhutaan siitä et luihuiset on rasistisia, ni mitäs Kelmit oli Severukselle? Ihminen ei ihan kauheasti voi vaikuttaa siihen "rasvalettiyteen" tai muuhun ulkonäköönsä. Mä veikkaan et James kiusas Severusta alunperinkin siitä syystä et se oli ihan järjettömän kateellinen Severukselle siitä et Lily oli Severuksen ystävä. Sirius taas sitten meni Jamesin mukaan jo siitäkin syystä, että se ite tajus sen oman kasvatuksensa olevan ihan järjetöntä, kun James oli sen ystävä ja hyvä tyyppi, vaikka Siriukselle oltiin sanottu et James on sit ihan täys idiootti tms. Ja Sirius tietysti vaan innostu siitä, kun se sai toimia omia lapsuuden sääntöjään vastaan (ja häpäistä sukunsa ja niiden aatteet). Et luihuisetko niitä rasisteja on ollut jo Kelmien aikana? :)
♥Yritän vain hymyillä, vaikka olen jo kuollut sisältä♥
♥♥Polseres vermelles - Polseres amunt!!♥♥

Poissa wollie

  • Vuotislainen
  • Sukupuoli: Velho
  • Tupa: Luihuinen
Vs: Luihuisen tupa rasistinen?
« Vastaus #26 : Elokuu 16, 2015, 13:30:07 »
Jos pitäisi rasistisin tupa valita, olisi se ehdottomasti Luihuinen. Kaikki Luihuisessa eivät ole rasisteja tietenkään, mutta aika moni meille esitellyistä luihuisista on. Tosin ehkä vielä suurempi osa meille esitellyistä luihuisista on vain ilkeitä, eivätkä suorastaan rasistia. Kaikki tyvat taitavat pitää omaa tupaa parhaanaan, eikä se siis se riitä rasisteiksi leimaamiseen. Korpinkynnet ja Puuskupuhit toki kannattavat myös Rohkelikkoja, koska ovat kyllästyneet Luihuisen jatkuvaan voittoon.

Luihuisen "viha" muita tupia kohtaan onkin eräänlainen kierre, noidankehä. Luihuinen vihaa muita tupia, joten muut eivät pidä Luihuisesta. Koska muut eivät pidä Luihuisesta, niin Luihuinen ei pidä heistä jne. Voldemortin hirmuvallan jälkeen tämä kierre on ilmeisesti hieman katkennut ja hälvennyt.
Vihollisista viimeisenä kukistetaan kuolema