Kirjoittaja Aihe: Astuisit Tylypahkaan, mitä tekisit?  (Luettu 30102 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Etsku

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Potter FOREVER !
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Astuisit Tylypahkaan, mitä tekisit?
« Vastaus #25 : Helmikuu 11, 2010, 15:12:01 »
Astusin Tylypahkaan,mitä tekisin?

En tietäisi mistä aloittaisin,enkä tiedä mihin joutuisin.Muistattehan liikkuvat portaat(voivat viedä minne vaan)

Luultavasti kysyisin seuraavalta Velholta/noidalta vähän neuvoja.Mutta en Luihuisilta:)

Tai ehkäpä,etsisin Hadrig'in,Minerva McGarmivan tai Dumbledoren:)
Potter will always stay in my heart <3

Poissa sotka

 • kuolonsyöjä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Astuisit Tylypahkaan, mitä tekisit?
« Vastaus #26 : Helmikuu 12, 2010, 20:56:18 »
Varmaan eka nipistäisin tai lätkäisisin itteäni kun en uskois että se olis totta. Sitten vaan kävelisin ympäri linnaa ja koklaisin niitä salakäytäviä:D
Kävisin Suuressa salissa syömässä ja tunneilla. Huispausta en myöskään jättäis väliin. Ja puhuisin kaikille ketä jaksais kuunella.

Pinjatuplewee

 • Ankeuttaja
Vs: Astuisit Tylypahkaan, mitä tekisit?
« Vastaus #27 : Helmikuu 12, 2010, 23:56:42 »
 Kävisin ensin maistamassa Hagridin ruokia. Haluan tietää, miltä ne oikeasti maistuvat, ei ne niin pahoja voi olla. Ja Tora olisi todella mahrava nähdä. Tanskandoggit on ihania.
 Sitten käveleskelisisin (hassu sana, taivutinko oikein) katon alla suuressa salissa ja ihailisin kattoa, tupapöytiä ja oikeita, aitoja ja eläviä Tylypahkalaisia! (olen aina halunnut nähdä semmoisen, liikaa tämän taikakoulun, Beuxbatonsin oppilaita, tylisläisiä pitäisi nähdä)
 Menisin kättelemään Dumbledorea. Tai Minervaa. Tai Lipetitiä. Tai Harrya. Tai Hermionea, Lunaa, Oliveria... Tai sitten pyytäisin nimmarit.
 Katselisin Fredin ja Georgen puuhia, räjäyttäisin niiden raketit tai pyytäisin nimmatit. Nimmarihullu suomalainen Pinja iskee, Weasleyn kaukainen sukulainen, puoliverinen prinsessa! Kaipaan Tylypahkaan.
 Pöllölän pöllöjä moikkaisin heti kanssa. Haluan nähdä Hedwigin (kirjoitinko oikein???) Pöllölä- komea rakennus (pieni röttelö) Tylypahkan mailla täynnä postipöllöjä. Mikä onnen suo se Tylis oikein on?
 En tahtoisi missata mitään. Pyytäisin Lipetitiä opettamaan siipiirdium lentiusan. En vieläkään osaa sitä, vaikka olen opiskellut niin pitkään ja paljon.
 Keittiöön kotitonttuja jelppimään. Kotitontut ovat ihania, suloisia söpöläisiä. Lovetan niitä! S.Y.L.K.Y kunniaan ja oikeudet kotitontuille. Vapauttaisin ne kaikki, vaikka ne estelisivät.
 Tahtoisin etsiä salakäytäviä. Vaikka sinne Hunajaherttuaan, ihanaan makeisten paratiisiin. Tai leikkisin tällipajun alla. Sitten se osuisi ja pum, maassa olisi vain lettu. Livahtaisin rääkyvään röttelöön, tuonne Remuksen kouluaikojen kidutuskammioon. Tahdon lohduttaa sitä raukkaa... Harmi, kun lähti vetämään tämä paras opettaja.
 Näitä olisi niin paljon. Tahdon rohkelikon oleskeluhuoneeseen, pimeyden voimilta suojautumisen luokkaan, ennustusluokkaan, kellotorniin... Sinne voin matkustaa unessa. Väsyttää... Ehkä tyydyn tähän pitkään (miten tästä näin jumbo tuli) viestiini.

Poissa Etsku

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Potter FOREVER !
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Astuisit Tylypahkaan, mitä tekisit?
« Vastaus #28 : Helmikuu 18, 2010, 18:26:42 »
Kirjotanpas uudestaan:)

Mutta mennään asiaan.

Ensin toki menisin sinne tupavalitsemis-hommeliin,mis on se hattu,joka puhuu.Ja siellä mut sit lajiteltais(mieluusti Rohkelikko tai korpinkynsi)
Sitten varmaan hengailisin muiden (saman) tupalaisten kanssa ja sitten tietysti tunnille.Eniten välttäisin varmaa,hmm...tuskin mitään:)Kokemuksia haluisin,nii sit tietäis,mitä varoa:)

Vapaa-ajalla menisin luultavasti katsomaan Hiinokkaa,ja "seikkailemaan" Tylypahkassa:)

Potter will always stay in my heart <3

Poissa Suetus

 • Tuulenhaltia
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Namárië
  • Talath Rhune
Vs: Astuisit Tylypahkaan, mitä tekisit?
« Vastaus #29 : Helmikuu 21, 2010, 01:50:24 »
Ööm.. No jos tajuaisin yhtäkkiä, että seikkailenkin Tylypahkan tiluksilla, alkaisin varmaan kirkua ja yrittäisin epätoivoisesti herättää itseäni unesta, sillä ei noin hyvä asia voisi oikeasti tapahtua. Sitten kun tajuaisin että se onkin totta, menisin vielä enemmän sekaisin. Toivuttuani järkytyksestä ja innostuksesta menisin varmaan näin järkevänä oppilaana puhumaan Dumbledorelle ja sopia tulevasta kouluvuodesta yms asioista. Tosin voisi vähän pelottaa kun ei tiedä koska pääsee takaisin omaan todellisuuteen kavereiden seuraan. Ja onhan linnassa muutenkin uutena kamalaa, portaat vie mihin sattuu eikä tunne ketään. Yrittäisin varmaan kanssa puhua kaikille, jopa Luihuisille ilman ennakkoluuloja. En oikeastaan tiedä mitä tekisin uudessa ja vieraassa tilanteessa ^^

-Suetus-
Harry/Draco, James/Sirius, Frodo/Sam, Aragorn/Legolas, Merri/Pippin

Poissa Epolia

 • puhpallurankesyttäjä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Astuisit Tylypahkaan, mitä tekisit?
« Vastaus #30 : Maaliskuu 12, 2010, 20:12:52 »
Ekana varmaan olisin vaan et VAU! kiertäisin kaikki paikat ja kävisin tylyahossa kermakaljalla kolmessa luudanvarressa ja hunajaherttuassa ostamassa jokamaun rakeita ja kaikkea hyvää. :D
"It matters not what someone is born, but what they grow to be" - J.K. Rowling

Jamppa

 • Ankeuttaja
Vs: Astuisit Tylypahkaan, mitä tekisit?
« Vastaus #31 : Maaliskuu 13, 2010, 15:25:04 »
Luulen, että pyörtyisin, mutta jos kävisi niin, että en pyörtyisi varmaankin etsisin Hagridin, jos se siellä vielä olisi ja halaisin sitä :DD

Poissa Nomoni

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
Vs: Astuisit Tylypahkaan, mitä tekisit?
« Vastaus #32 : Maaliskuu 13, 2010, 18:30:12 »
Juu minäkin juoksisin Hagridin luo ja mikäli Orave olisi siellä niin nokkiin tulisi! Dumbledoren luo juoksisin!

Noh, puhutaanpa niin että on vain he/ne jotka ovat hengissä!
Elikkä Hagridin mökkiin juoksisin ja halaisin Toraa niin kovaa kuin jaksan ja litkuttaisin Hagridin ihanaa teetä monta, monta kupposta! Illalla menisin totagai...Dumbben rehtorin kansliaan! Vähät jos joku valittaa! Sitten keittiöön olisi pakko juosta ja mennä Rohkelikkojen makuusaliin menisin Luihuisten Puuskupuhin ja Korpinkynnen oleskeluhuoneiden kautta ja seuraavana aamuna kaikki paikat olisivat tuttuja, kun yhden yön yöuni maittoi mainiosti mutta Tylypahkan tutkiminen maittaa vielä paremmin!

-Nomoni-

Poissa Gououbuck

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: VOLDEMORT!!!
Vs: Astuisit Tylypahkaan, mitä tekisit?
« Vastaus #33 : Maaliskuu 21, 2010, 17:04:30 »
Minusta tuntuu, että alkaisin hyperventiloida. Sitten ajattelisin tulleeni hulluksi, miettisin pääsenkö ikinä kotiin (=tuo tapahtuu aina jos joudun sekavaan tilanteeseen). Varmistaisin etten näe unta ja päädyn siihen tulokseen etten halua herätä vielä jos näkisinkin unta. Voisin myös miettiä että olisinko kuollut ja olisin taivaassa (= minulla on omat kiemuraiset mielikuvani taivaasta). Kunnes viimein tajuan, että en ole hullu, en näe unta ja olen elävien kirjoissa... saisin hysteerisen kikattelu/sätkimis kohtauksen. JA pyörisin vain ympäri ja ahmisin silmilläni näkemääni O.O Sitten varmaan läpsäisen itseäni. Alkaisin tutkia koko paikkaa mielin määrin ja säntäilisin sinne tänne, peläten että kaikki katoaa sekunnissa. Nyt olisin valtavan innostunut. Haluaisin tutkia (jos nyt ajatellaan, että ollaan sellaisella ajalla missä suosikki hahmoni eivät ole vielä kuolleet) Snapen työhuoneen/luokan, ehdottomasti rynnisin Dumbledoren huoneeseen ja pyytäisin häntä kaakaolle, totta kai menisin kirjastoon --> paratiisiini, suureen saliin ja ehdottomasti järven luokse, Hadrigin kanssa vähän kävelylle, ratsastaisin hevoskotkalla, kävisin tietty tupani oleskeluhuoneessa [Puuskupuh], ehkäpä jos uskallan Salaisuuksien kammiossa, tietysti olisin kirjastossa vähän lisää, ja pakko minun olisi nähdä muutkin tuvat, tarvehuone olisi ihan jees ja keittiö! Pöllötorniinkin haluaisin... ja nähdä Murjottavan Myrtin, haluaisin käydä¨myös Punurmion luona... ja vaikka mitä muuta.

..tosin olisin vähän sekavassa tilassa, että olisi mahtavaa jos joku näyttäisi minulle kaikki koska saattaisin menettää muistini enkä osaisi varmaankaan hahmottaa mitään mitä missäkin on...

tämän jälkeen Hunajaherttuaan ja kierros muutenkin Tylyahossa :)))

//KÄÄK UNOHDIN HUISPAUKSEN KOKONAAN! Sanoinhan että olisin sekavassa mielentilassa ;D
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 21, 2010, 17:08:19 kirjoittanut Siksakki »
Just let me Love you...and I learn to Love you right

Tinasormus -> Gououbuck

Poissa Kishika

 • Kävelevä kaiutin
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Astuisit Tylypahkaan, mitä tekisit?
« Vastaus #34 : Huhtikuu 05, 2010, 16:34:09 »
Ihmettelisin varmaa, että mitenkäs minä tänne jouduin? O_o Muta ensijärkytyksestä toivuttuani ilahtuisin suunnattomasti ja menisin tutkimaan paikkoja - ja todennäköisesti nolaisin itseni tavalla tai toisella ensimmäisen vastaantulijan silmissä. xD

Olen usein nähnyt unia, joissa pääsen Tylypahkaan tai joissa jo olen siellä. Valitettavasti herään aina, juuri, kun kaikki on hauskimmillaan. Seuraavana yönä yritän nähdä samaa unta, harvoin onnistun.
I can see you

Poissa Sugar

 • sininen välähdys tähtien keskellä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Astuisit Tylypahkaan, mitä tekisit?
« Vastaus #35 : Huhtikuu 05, 2010, 19:52:58 »
Jos olisin mennyt sinne tietoisesti, niin luultavasti menisin vaan tutkimaan niitä sisätiloja. Ja sitten menisin kirjastoon, mistä etsisin kirjan, mistä löytäisin kaikki mahdolliset loitsut ja sitten nauraisin kuollakseni kokeillessani niitä kaikkiin! :-------D olettaen tietysti että osaisin taikoa, heh.

Ja sitten luultavasti lentelisin myös luudalla, kävisin moikkaamassa Hiinokkaa ja yrittäisin muuttaa siilin neulatyynyksi. Ja toki tahtoisin myös olla Suuressa salissa, jälkiruoka-aikaan :-----D Sitten vierailisin myös pöllölässä ja tarvehuoneessa, ja... Okei, tekisin vaikka miten paljon kaikkea mutta sitä nyt on ihan mahdotonta kaikkea luetella tässä.
Near, far, wherever you are
I believe that the heart does go on

Poissa Nomoni

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
Vs: Astuisit Tylypahkaan, mitä tekisit?
« Vastaus #36 : Huhtikuu 05, 2010, 20:42:07 »
Tästä taitaa tulla taas semmoinen yö....Tylypahka kutsuu: toivottavasti.
Luulen että taas pääsee nukkuessaa Hogwartsiin. Koska katsoin VK:n melkein loppuun... jaehkä vielä vähän TV:stä LP:tä joten kunnon uni tulossa!
Se on mainiota kun pääsee EDES unissaan TYlypahkaan ja joissain unissa on näin käynyt ja huh huh mietn hasukaa on!

nuotii

 • Ankeuttaja
Vs: Astuisit Tylypahkaan, mitä tekisit?
« Vastaus #37 : Huhtikuu 11, 2010, 13:08:53 »
Ensin varmaan itkisin onnesta ja sitten kiljuisin ja pomppisin. Suu ja silmät olisivat pyöröllään ja kävelisin vain lumoutuneena eteenpäin =D

Poissa Matu

 • Vuotislainen
 • Lemons, please.
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Astuisit Tylypahkaan, mitä tekisit?
« Vastaus #38 : Huhtikuu 14, 2010, 21:47:15 »
Kaikista ihanteellisinta olisi jos kirjeen olisin saanut, mutta teen tämän nyt siltä pohjalta että olen vain vierailulla, mahdollisimman pitkällä sellaisella.

Varmaan sekoaisin astuessani aulaan, saisin järkyttävän AAAA EI VOI OLLA TOTTA OMGOMGOMG!! -kohtauksen, siitä vähän toivuttuani lähtisin varmaan juoksemaan ympäri linnaa ja yrittäisin tunnistaa ihmisiä, etsisin käsiini McGarmiwan ja tiedustelisin onko tämä ollenkaan totta ja olenko Tylypahkassa laisinkaan...

Suuressa salissa vierailisin ensimmäisten paikkojen joukossa, etsisin kaikkien tupien oleskeluhuoneet ja pistäisin jonkun opastamaan minua ympäri linnaa, itse en varmaan osaisi suunnistaa. Myrtin vessassa kävisin ja yrittäisin löytää sen hanan jossa on käärmeen kuva, jutustelisin aaveiden ja oppilaiden kanssa, Riesukin olisi kiva nähdä. Varastaisin Creeveyn kameran ja kuvaisin kaikkea mahdollista, pistäisin oppilaat taikomaan minulle, etsisin Harryn porukoineen ja toivottaisin hänelle onnea Voldemortin kukistamiseen, riippuen toki siitä mikä kirja on meneillään linnassa vieraillessani vain onko peräti nykyhetki. Hagridin mökissä ja Kielletyssä metsässä vierailisin, Toraa morjenstaisin, sitten vohkisin jonkun luudan ja katselisin linnaa ylhäältä käsin. Saattaisin myös piipahtaa Tylyahossa ja Rääkyvässä röttelössä. Häiriköisin oppilaita koputtelemalla ikkunoihin luudan selästä ja varmaan halailisin ja pussailisin kaikkia vastaantulijoita, Pansy Parkinsonille ja Millicent Bullstrodelle antaisin turpaan. Jos Dumbledore olisi vielä elossa niin hänet haluaisin ehdottomasti tavata, pyytäisin saada käyttää ajatuseulaa, maistelisin velhomaailman makeisia sun muita tuotteita, ottaisin kotiin viemisiksi kaikkia taikatuotteita, Bertie Bottin jokamaun rakeita ja muuta kamaa, kermakaljaan ja tuliviskiin olisi myös ihanteellista päästä käsiksi~

Osallistuisin mahdollisimman monelle tunnille, Kalkaros, Verso ja Lipetit olisi ehdottomasti tavattava, sekä muutama Verson kasvi. Tonttujen luona kävisin, sekä tarvehuoneessa joka olisi muuttunut siksi paikaksi johon ihmiset ovat kautta aikain piilottaneet tavaroitaan. Niitä tutkisin aikani, sitten olisikin sairaalasiiven vuoro. Jos voisin jäädä yön yli, nukkuisin varmaan mieluiten Rohkelikkotornissa, tuskin kuitenkaan saisin unta. Harry saisi lainata näkymättömyysviittaa yöllistä retkeäni varten :) Yöllä kylpy valvojaoppilaiden kylpyhuoneessa mahdollisimman hyvässä seurassa.

Draco olisi myös tavatta, en tiedä mitä tekisin hänet nähdessäni, varmaan suutelisin :D

Olis toi kyllä ihan unelma päästä sinne, eletään toivossa.
All work and no play make Jack a dull boy

Poissa Diibi Do

 • Haisku
 • Vuotislainen
 • Elämä on välillä liian mustavalkoista
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Astuisit Tylypahkaan, mitä tekisit?
« Vastaus #39 : Huhtikuu 17, 2010, 17:24:17 »
Jos mä pääsisin joskus tylypahkaan. Tahtoisin ehdottomasti käydä tapaamassa Dracoa.. tai ainakin niitten tyrmiä. Mua on askarruttanut jo niin kauan millainen Luihuisten oleskelutilat oikein olisi. Tietenkin mua jännittäisi ihan hirveesti. Ja jos joku kysyis multa jotain mä vaan änkyttäisin. Musta ei sais mitään selvää ja ne mun tapaamani heput varmaan passittais mut sairaalasiipeen tai pyhään mungoon...

~Dd~
...En pelkää pimeää, mutta inhoan silti sitä...

...Elämäni rakkaus odottaa minua vielä jossain...

Poissa Jenail

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Astuisit Tylypahkaan, mitä tekisit?
« Vastaus #40 : Huhtikuu 17, 2010, 21:58:38 »
Minäkin ajattelisin, että tämä on haaveeni joka toteutui. Menisin suureensaliin. Odottaisin innolla lajitteluhatun mielipiteen minne tupaan kuuluisin. Sitten menisin sinne tupaan minne kuuluisinkin. Ihailisin joka ikistä nurkkaa. Olisin onnesta soikea. Sitten kiertelisin luokkahuoneissa. Ehkä jopa menisin kiittämään rehtoria, koska pääsin Tylypahkaan. Tutustuisin oppilaisiin. Ja kaikki olisi vain niin mahtavaa. Ja kun sitten heräisinkin unesta se olisi suuri pettymys. Mutta semmoista tekisin ainakin ensi hetkinä Tylypahkassa.

Poissa Ananas

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • 17.11. ♥
  • Viistokuja
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Astuisit Tylypahkaan, mitä tekisit?
« Vastaus #41 : Huhtikuu 25, 2010, 14:11:24 »
Jos pääsisin tylypahkaan olisin aivan, että: WOW! IHANAA!!<3 En varmaan eköä pystyis uskomaan, ja sitte mää yrittäisin nähä mahollisimman paljo kaikkea, koska luulisin sitä uneksi.
Sitten ku älyäisin, että se ois totta varmaan kiljuisin ilosta ;)
Taikoisko joku mut tylypahkaan?

Poissa Hämyisä aamu

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Astuisit Tylypahkaan, mitä tekisit?
« Vastaus #42 : Toukokuu 09, 2010, 18:04:44 »
Aluksi en uskoisi sitä ja olisin varma, että olisin unessa. Toivuttuani ällistyksestä menisin varmaan juttelemaan joillekkin kirjoista tutuille oppilaille. Haluaisin kokeilla huispausta, käydä rohkelikkojen oleskeluhuoneessa ja Hagridin luona... ja monessa muussa paikassa tietty!

Juu odotellaa vaa.. voi kun ois sillo muutama vuos sitte saanu sellaset kirjee ni vähä ois ihanaa xD < 3 < 3 < 3
People change, memories don't.

Poissa Bloody Princess

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Astuisit Tylypahkaan, mitä tekisit?
« Vastaus #43 : Kesäkuu 10, 2010, 00:27:54 »
Jos niin onnekkaasti kävisi, että päätyisin Tylypahkan maille, olisin aluksi hyvin yllättynyt, mikä nyt siinä tilanteessa olisi luonnollista. Kun saisin silmäni takaisin päähän ja tajuaisin kaiken olevan totta, lähtisin luultavasti etsimään muutamia henkilöitä puhuakseni heille, ja sitten livahtaisin tutkimaan linnaa (joko heidän kanssaan tai yksin) ja kiertämään kaikissa huoneissa, joissa olen suurimman osan elämästäni halunnut käydä. Jos sen jälkeen jaksaisin enää tehdä mitään, saattaisin käydä kysymässä rehtorilta, olisiko minun mahdollista päästä oppilaaksi johonkin tupaan. (Tiedän, Rowling on sanonut että Tylypahkaan pääsevät vain ja ainoastaan brittioppilaat, mutta saahan sitä unelmoida.) Mikäli pääsisin, jäisin sitten loppukouluajakseni sinne. x) Pitäisin varmaankin lähes kaikista oppiaineista, mutta luultavasti taikajuomat ja pimeyden voimilta suojautuminen olisivat ylitse muiden. Tylyahossakin olisi tietysti kiinnostavaa vierailla. En osaa kuvaillakaan, miten hienoa olisi päästä Tylypahkaan, mutta varmasti ottaisin tilaisuudesta kaiken irti.

-Bloody Princess

Poissa Samiwais

 • Tähtipölyä..
 • Vuotislainen
 • Be different.
 • Pottermore: MoonMarauder12
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Astuisit Tylypahkaan, mitä tekisit?
« Vastaus #44 : Kesäkuu 11, 2010, 14:59:29 »
Sekoaisin. Kirjaimellisesti. Siis onnesta tietysti! Katselisin ympärilleni ja ihailisin kaikkia upeita yksityiskohtia. Lähtisin heti [toivuttuani sekoamisesta] Tylypahkan pihamaalle. Siellä seikkailisin hetkisen, jonka jälkeen astuisin puisista ulko-ovista takaisin sisälle, ja menisin katsomaan luokkahuoneta ja suurta salia!

Koko "kierroksen" ajan katselisin tarkkaavaisena ympärilleni ja miettisin miten olin joutunut Tylypahkaan. Ehkä kuitenkin jossain vaiheessa tulisi sellainen Mutta-Entä-Kaikki-Muut -olo. Eli miten jästimaailmassa huomattaisiin katoamiseni, ja pääsisinkö sinne enään koskaan takaisin.
Who is the more foolish, the fool or the fool who follows him?"
- Obi-Wan Kenobi

Poissa koipen

 • Scififisti
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Astuisit Tylypahkaan, mitä tekisit?
« Vastaus #45 : Kesäkuu 18, 2010, 22:44:02 »
A) Jos näkisin jonkun ihmisen, huikkaisin hänelle. Kysyisin mistä löytyy opettajanhuone / opettajat. Pyytäisin infokierroksen jonka jälkeen menisin kirjastoon ja kähmisin kirjoja reppuni täyteen. Sitten menisin luutavarastoon ja tutkisin linnaa lentäen. Tottakai jollakin mukavalla Korpinkynsi-oppaalla, joka tietäisi missä on vaarallisia paikkoja. Lukaisisin mahdollisimman nopeasti luudalla lentäessäni taikuusinfoa, jotta voisin tutustua asiaan visiitin jälkeen (esim. missä Viistokuja sijaitsee)

B) Ei löydy ihmisiä. Etsisin luudan itselleni läheisestä luutakomerosta, ottaisin lähimmästä komerosta parit kirjat ja lähtisin pihamaalle. Keskiaikaiset linnat ovat pelottavia. Pihamaalla lentelisin huispauskentällä. Menisin pois tiluksilta, soittaisin kaverille joka tutkisi linnaa kanssani. Kirjat mukaan ja veks.

C) Joulujuhlien aika ja linna täynnä väkeä. Ihastelisin joulukoristeita ja maalauksia, ja kohtelisin paikkaa kuin museota, paitsi näpistelisin kirjat.
nr: Douglas Adams / Linnunradan käsikirja liftareille

Poissa Sami

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Astuisit Tylypahkaan, mitä tekisit?
« Vastaus #46 : Kesäkuu 19, 2010, 01:24:53 »
En oikein tiedä, että mitä tekisin. Todennäköisesti pelkäisin näkeväni unta tai sitä, että joku ajaa minut pois Tylypahkasta jästiyteni takaisin ja siinä sivussa vielä pyyhkisi muistini, jotten muistaisi tapahtumista mitään. Olisi kamalaa ensiksi päästä Tylypahkaan ja sitten unohtaa koko kokemus, mutta jos selviäisin tästä ja saisin jäädä Tylypahkaan, niin olisin aivan haltioissani ja tutkisin joka paikan. Yrittäisin etsiä kirjoista tuttuja hahmoja ja saattaisin jopa yrittää saada heiltä nimikirjoituksia.

essya

 • Ankeuttaja
Vs: Astuisit Tylypahkaan, mitä tekisit?
« Vastaus #47 : Kesäkuu 28, 2010, 04:08:08 »
Ei kyllä selvää mielikuvaa tule ihan heti päähän siitä että mitä tämä nuori tyttö siinä vaiheessa tekisi O.O

Jos seisoisin yhtäkkiä keskellä Tylypahkan maita, niin todennäköisesti ensimmäisenä pelästyisin, ajattelisin että olenko minä kuollut ja todennäköisesti nipistelisin itseäni vimmatusti jotta heräisin. Sen jälkeen vieläkin pelästyneenä etsisin lähimmän liikkuvan olennon käsiini, ja kysyisin että mitä ***** minä täällä teen.

Jos taas sitten saisin oikein kirjeen postiluukustani, jossa kerrottaisiin että minut on valittu Tylypahkaan opiskelemaan, niin todennäköisesti ensimmäisenä ottaisin sen vitsinä ja nauraisin itseni kuoliaaksi. Jos kuitenkin tästä kohtauksesta selviäisin, niin jatkaisin elämääni ja odottelisin jotain muita mahdollisia yhteydenottoja. Sitten jos joku minua tulisi hakemaan ja huomaisin kaiken sen hämmennyksen keskellä seisovani jälleen siinä Tylypahkan pihamaalla, niin todennäköisesti katsoisin kaikkea mahdollista silmät pyöreänä. Sen jälkeen varmaan menisin Tylypahkaan sisälle ja etsisin jonkun ylemmän tahon käsiini, jolta kysyisin että miksi minä olen täällä ja ylipäätään "olenko minä oikeasti muka täällä?" :D
Kaikkien vastausten jälkeen olisin todennäköisesti aika pirun hämmentynyt, iloinen ja loppujen lopuksi varmasti onnellinenkin (:

Poissa Syanidea

 • kelmeilijä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • life
Vs: Astuisit Tylypahkaan, mitä tekisit?
« Vastaus #48 : Kesäkuu 30, 2010, 21:32:39 »
Nyt kun näin ajattelen et itkisin, pyärtyisin tai sekoisin lopullisest (::
Taitais ol mul hiuka liia suur pala, no sehä o mu suurin unelma♥
~freakshow

snikkeri

 • Ankeuttaja
Vs: Astuisit Tylypahkaan, mitä tekisit?
« Vastaus #49 : Heinäkuu 03, 2010, 14:16:37 »
Hmm varmaan... Pyörtyisin? Olisin ihan haltioissani ja etsisin tien keittiöön, rohkelikkotorniin ja muihin kivoihin paikkoihin. Tiettysti pitäisi vältellä Voroa, että se ei heittäisi minua pihalle, jästi kun olen. Ja haluasin syödä suuressasalissa :D HP fanin unelmien täyttymys, olisi päästä tylypahkaan... *Huokaus*