Kirjoittaja Aihe: Tim Burton : Alice in Wonderland  (Luettu 16508 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Modera

 • Bodari
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • We are waiting for you, Coraline
Tim Burton : Alice in Wonderland
« : Marraskuu 14, 2009, 12:57:41 »
Liisa ihmemaasta on tekeillä uusi elokuva jonka on määrä ilmestyä 2010 Tim Burtonin ohjaamana.    

Näyttelijöinä mm:

Alice: Mia Wasikowska
Hullu Hatuntekijä: Johny Depp
Hertta kuningatar: Helena Bonham Carter
Valkoinen kuningatar: Anne Hathaway
Kaalimato: Alan Rickman
Elokuva perustuu Lewis Carolin Liisan seikkailut ihmemaassa, sekä kirjaan Liisan seikkailut peilimaassa.

Elokuva kertoo 19 vuotiaan Alicen paluusta ihmemaahan jossa hän kävi useita vuosia sitten, muttei muista sitä.

Traileri

Wikipedia sivu

« Viimeksi muokattu: Joulukuu 31, 2009, 19:15:37 kirjoittanut Modera »

Poissa Kara

 • Sademielellä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • The world is our playground:)
 • Pottermore: ThestralQuill17
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Tim burton : Alice in Wonderland
« Vastaus #1 : Marraskuu 14, 2009, 17:24:22 »
Joo, itsekin odotan sitä innolla. Sehän on 3D:nä? Tuo idea on kiehtova, ja Burtonin elokuvat on vaan niin... sellasia:D Lisäksi on aika maineikas näyttelijäkaarti, jännä nähdä. Me tehdään tällä hetkellä teatterissa kans Liisaa Ihmemaassa, eli tuo on tavallaan meiän kilpailija:) Kun meidän esitykset on keväällä. Ei epäilystäkään, kumpi tuottaa enemmän, mutta... nyt meni jo vähän offtopic.

Joo, mutta millonkahan lippuja voi alkaa varaamaan? x)
Jalan rikkoessa salaisien maailmojen pintaa

Poissa Musta Koira

 • Veni, vidi, vici.
 • Vuotislainen
 • libertiini
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Tim burton : Alice in Wonderland
« Vastaus #2 : Marraskuu 26, 2009, 16:37:28 »
Odotan elokuvaa innolla nimenomaan siksi, että se on Burtonin ohjaama. Liisa ihmemaassa on jo muutenkin koko olemukseltaan niin viisto, että sen elokuvaversio sopii täydellisesti juuri Burtonin toteuttamaksi.  Tosin petyin ehkä vähäsen trailerin katsottuani... ei siksi, että elokuva sen perusteella vaikuttaisi huonolta, mutta kuultuani ensimmäistä kertaa Burtonin tekevän kyseisen elokuvan kuvittelin mielessäni Päätön ratsumies -tyylistä gootahtavaa, tummaa aikuisten satuversiota. Ihan sellainen elokuva ei ilmeisesti tule olemaan, mutta kiinnostava se on silti. Eikä Burtonin leffa voi koskaan olla ihan huono.
-Non unde possim sed unde volo-

Poissa Mab

 • Vuotislainen
 • Meidän Korkeutemme
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Tim burton : Alice in Wonderland
« Vastaus #3 : Marraskuu 26, 2009, 18:06:11 »
Mäkin odottelen tätä, en nyt mitenkään hirmuisen palavasti, mutta odottelen kuitenkin. Viime aikoina on ollut aika vähän sellaisia elokuvia, joita olisi ollut tarve mennä heti teatteriin katsomaan, mutta tää saattaa olla sellainen. Jos saa heikohkot arvostelut, niin sitten en varmaan viitsi.

Päätön ratsumies -tyyppinen goottiseikkailu olisi saattanut toimia ihan hyvin myös, mutta en mä mitenkään pettynyt tuohonkaan ilmeeseen ollut. Ainakaan sen vähän perusteella, mitä trailerista kerkesi näkemään. Kivaa kuitenkin, ettei ole ihan perinteinen Liisa-seikkailu, vaan yllättäviä juonenkäänteitä on varmaan luvassa. Joskin se hiukan pelottaa, että leffa saattaa olla liikaakin Johnny Deppin show (trailerissa hän ainakin oli näyttävästi esillä, mutta se voi tietysti olla vain markkinointia). Ihan osaava näyttelijä Depp kyllä on, mutta kasvot ovat imo alkaneet jo kulua, kun hän on viime aikoina ollut niin paljon esillä... jollain tuntemattomammalla olisi voinut olla enemmän uskottavuutta. Sen sijaan Bonham-Carteriin mä en ole mitenkään vielä kyllästynyt (vaikka häntäkin on kyllä nähty, muttei ihan niin paljon kuin JD:tä), joten Herttakuningattaren näkemistä odottelen innolla. Muista näyttelijöistä ei mielipidettä

Irvikissa oli kuiteski kivan näköinen, vaikka paras versio hänestä on tietty John Tennielin käsialaa :D

Täytyykin muuten kerrata Liisan seikkailut ennen elokuvan tuloa

// hehee... innostuin nyt etsimään parempaa kuvaa Irvikissasta ja ihmeiden ihme! Sellainen löytyi! Nyt mun avani ei ole enää pelkkää sotkua :D :D :D
« Viimeksi muokattu: Marraskuu 26, 2009, 18:21:00 kirjoittanut Mab »
"Kun hän on kohteliaimmillaan, hän on myös kavalimmillaan, mikä lienee pettämätön sivistyksen merkki." -J.M.Barrie, Peter Pan

Scrooge

 • Ankeuttaja
Vs: Tim burton : Alice in Wonderland
« Vastaus #4 : Joulukuu 04, 2009, 17:37:44 »
Kuulin tästä ensimmäisen kerran erittäin reilu vuosi sitten, ja siitä saakka olen odottanut todella suurella innolla. En malta odottaa Johnny Deppin näkemistä ja Burtonin tulkintaa.
Älkää unohtako, että Alan Rickman näyttelee piippua polttavaa matoa ja Stephen Fry taisi olla se kissa...
Helena B-C:ltä odotan aika paljon, ja olen varma etteivät odotukseni pety. Johnny Deppiltä en taas odota mitään, sillä tiedän, että hän onnistuu(kyllä, palvon Deppiä).
Toivottavasti leffan suomentaminen ei kestä kauaa...
Ikkunassani on muuten ulkomaalaisen elokuvalehden Film-juliste, jossa Johnny Depp poseeraa Hulluna hatuntekijänä. Se on ihana >________________<

Poissa Bloody Princess

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Tim burton : Alice in Wonderland
« Vastaus #5 : Joulukuu 11, 2009, 18:01:40 »
Pakko myöntää että tämä olisi kiva nähdä, ainakin koska siinä on Alan Rickman ja Helena Bonham Carter.
Luin joskus kesällä hm.. epähuomiossa Episodista tuon esittelyn kun olin Potter-numeron takia ostanut, ja ajattelin että eikun odottamaan vaan, pakko oli peräti pikkusiskon Liisa Ihmemaassa-kirjasta tarkistaa, millaista matosta se Alan tällä kertaa on lupautunut näyttelemään. :'D Ja joo, sellainen lyhytsanainen heppu, joten puhetyyli muistuttanee aika lailla Kalkarostyyliä, joten sittenpä saa repeillä jollekin kärpässienen päällä piippu suussa kököttävälle Kalkarokselle. :'DD Vain ääninäyttelijä tosin, mutta ironista silti.

~Bloody Princess
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 08, 2011, 20:40:14 kirjoittanut Bloody Princess »

Poissa C'anossa

 • Sulo-otus
 • Hirnyrkki
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Tim burton : Alice in Wonderland
« Vastaus #6 : Joulukuu 21, 2009, 00:44:00 »
Lainaus käyttäjältä: Kara
Sehän on 3D:nä?

Jep, ja vaikka pelkkä 3D-tekniikka ei voi taata hyvää elokuvaa, niin ainakin tässä leffassa ja ainakin minulle se saa odotukset korkealle. En ollut edes kuullut että tällainen on tekeillä ennen kuin näin trailerin leffateatterissa. Tim Burton + Johnny Depp taitaa jo yhdistelmänä nostaa odotuksia, mutta eniten ihastuin trailerin perusteella elokuvan visuaaliseen kauneuteen.

Tuo youtuben tavallinen traileri ei kerro läheskään kaikkea sitä mitä leffassa on saatu aikaan 3D:n ansiosta. Tuijotin vain lumoutuneena sen maailman ja efektien kauneutta (Irvikissa oikeasti tulee leijailemaan ihan kiinni katsojan naamaan!) ja tuli sellainen olo että tuo olisi hieno nähdä ja nimenomaan kolmedeenä. Tässä vaiheessa kun 3D-kikkailuun ei ole vielä tottunut eikä kyllästynyt niin se kyllä uppoaa ainakin minuun. Kaunis.
Fly me to the moon.
Let me sing among those stars.

Poissa Giladra Carrion

 • Kuolonsyöjä
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ShieldFang27063
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Tim burton : Alice in Wonderland
« Vastaus #7 : Joulukuu 21, 2009, 00:56:22 »
Kyllä tuo täytyy 3-D:nä päästä teatterissa kokemaan, ehdottomasti. Traileri tuli nähtyä taas viikonloppuna useampaan otteeseen leffateatterissa miittaillessa, ja vaikuttaa erittäin lupaavalta. Olisin odottanut kyllä hivenen synkempää, mutta luotan siinä määrin Tim Burtoniin, ettei sieltä todellakaan mitään huonoa ole luvassa! :)

Johnny Depp toimii Burtonin leffoissa - minusta on hienoa, että hän kierrättää tuota tiettyä kaartia leffasta toiseen, kun nämä kerran toimivat hyvin rooleissaan. Ei tunnu siltä, että väen väkisin on tungettava samaa porukkaa leffoihin.

Liisa Ihmemaassa ei ole minulle juuri sen enempää tuttu satu kuin mikään muukaan näistä klassikkosaduista, mutta piirrosversion olen kyllä nähnyt. Ei ihan hirveästi innostanut, mutta Burton tekijänä lupaa selvästikin erinomaista leffaa.

“We've all been raised on television to believe that one day we'd all be millionaires, and movie gods, and rock stars.
But we won't. And we're slowly learning that fact. And we're very, very pissed off.”

Poissa Kathleen

 • Omituinen höpöttäjä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • ALITUINEN VALPPAUS!!!
  • Ystäväkirjani :D
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Tim burton : Alice in Wonderland
« Vastaus #8 : Joulukuu 22, 2009, 19:57:50 »
Odotan innolla koska Tim Burtonin leffat on hyviä, varsinkin jos niissä on Johnny Depp Hulluna Hatuntekijänä ja Alan Rickman kaalimatona xD
Juonikin vaikuttaa ihan kohtuu mielenkiintoiselta, varmasti katsomisen arvoinen elokuva.
-What are you doing, my darling? -Nothing. I'm just smashing potatos. Ei oo järkee päässä, enkä kyllä järjestä välitäkkään.
Isabella -> Kathleen

Poissa Aiëdaíl

 • Näätärikkaus
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Tim burton : Alice in Wonderland
« Vastaus #9 : Joulukuu 27, 2009, 21:23:49 »
Tuostahan on muuten julkaistu toinenkin traileri, jossa nähdään enemmän Red Queenia ja Mad Hatteria. Nuo aksentit tekevät minut hulluksi! ♥~

Odotukset ovat ainakin minulla katossa. Jo ohjaaja riittäisi pakottamaan minut elokuvateattereihin - Tim Burton on nero! Rakastan Lewis Carrolin kirjoja, ja minusta niiden maailma voidaan helposti "burtonisoida". 3D-maisemat ovat aina upeita, ja tässä tapauksessa juonikin on varmaan kohdallaan. Uskoisin elokuvan miljöön olevan jotain Burtonin synkän sadun ja Jalin ja Suklaatehtaan karkkivärien väliltä. Ja ne näyttelijävalinnat: Helena Bonham Carteria ei voi koskaan olla liikaa (♥♥♥), joskin tuo paisutettu pää säikäytti minut noissa ensin julkaistuissa kuvissa. Idea tosin on loistava, ja siihenkin tottui äkkiä. Puhumattakaan Alan Rickmanista pössyttelevänä kaalimatona :D Johnny Depp on parhaimmillaan enemmän tai vähemmän sekopäisien, sadunomaisten hahmojen rooleissa, eli Hullun Hatuntekijän osa on varmasti mennyt oikeaan osoitteeseen. Ensi-iltaa odotellessa!

Harmittaa, kun Suomessa tuo tulee teattereihin vasta 12.3., kun virallinen ensi-ilta on jo 5. päivä. Toivottavasti säästyn spoilereilta...
« Viimeksi muokattu: Joulukuu 27, 2009, 21:41:16 kirjoittanut Aiëdaíl »

Poissa Minsvo

 • shakes all over like a jellyfish
 • Vuotislainen
  • dA
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Tim burton : Alice in Wonderland
« Vastaus #10 : Joulukuu 29, 2009, 01:30:14 »
(Burton kirjoitetaan isolla)

Ooo minä odotan tätä innolla. Mietin että uskallanko mennä katsomaan 3D:nä. Voisihan se olla hauskaa, mutta myöskin pelottavaa... Olen katsellut ihastellen trailereita ja muuta, ja täytyy sanoa että puvustus ja muut ovat erittäin onnistuneita. Mad Hatter on vähän pelottava.

Puhumattakaan Alan Rickmanista pössyttelevänä kaalimatona
Sanopa muuta!

Poissa jerusa

 • bibliofiili
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Tim Burton : Alice in Wonderland
« Vastaus #11 : Joulukuu 31, 2009, 10:24:21 »
Tämä leffa on pakko nähdä! (3D:nä tietysti) Näin ensimmäisen trailerin kolmiulotteisena kun kävin katsomassa Avatarin, ja hurmaannuin täysin! Katsoin äsken tämän uusimmankin trailerin, ja pidin siitä jopa vielä enemmän. Elokuva näyttää olevan sopivan synkkäkin, ei niin viaton ja satumainen kuin ensin luulin. Sokerina pohjalla tässä ovat samassa elokuvassa kaikki lempinäyttelijäni! :D

En muuten tiennyt että Alan Rickman näyttelee kaalimatoa.. xD
Mielikuvitus on tärkeämpää kuin tieto.

Poissa Kathleen

 • Omituinen höpöttäjä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • ALITUINEN VALPPAUS!!!
  • Ystäväkirjani :D
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Tim Burton : Alice in Wonderland
« Vastaus #12 : Tammikuu 01, 2010, 15:58:15 »
En muuten tiennyt että Alan Rickman näyttelee kaalimatoa.. xD

Heti kun mä sain tietää niin nauroin älyttömästi ja erittäin sekavassa mielentilassa ja päätin että tämä elokuva katsotaan!!!
-What are you doing, my darling? -Nothing. I'm just smashing potatos. Ei oo järkee päässä, enkä kyllä järjestä välitäkkään.
Isabella -> Kathleen

Poissa Minsvo

 • shakes all over like a jellyfish
 • Vuotislainen
  • dA
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Tim Burton : Alice in Wonderland
« Vastaus #13 : Tammikuu 01, 2010, 16:15:15 »
Tulin miettineeksi tätä Kaalimato Rickmania. Minä en ole nähnyt siitä kuvia, ja mietin että onko se tehty niin, että kaalimadolla on Rickmanin naama, vai onko se tehty kokonaan tietokoneella, ja Rickman vain ääninäyttelee? (Itse toivon ehdottomasti ensimmäiseksi mainittua!!)

//No voi HÖH ! :-D
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 01, 2010, 16:32:58 kirjoittanut Minsvo »

Poissa Kathleen

 • Omituinen höpöttäjä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • ALITUINEN VALPPAUS!!!
  • Ystäväkirjani :D
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Tim Burton : Alice in Wonderland
« Vastaus #14 : Tammikuu 01, 2010, 16:17:54 »
Tulin miettineeksi tätä Kaalimato Rickmania. Minä en ole nähnyt siitä kuvia, ja mietin että onko se tehty niin, että kaalimadolla on Rickmanin naama, vai onko se tehty kokonaan tietokoneella, ja Rickman vain ääninäyttelee? (Itse toivon ehdottomasti ensimmäiseksi mainittua!!)

http://screenrant.com/wp-content/uploads/Alice-in-Wonderland-Magazine-Scan.jpg Tuossa, sienen päällä näkyy sininen kaalimato. Nähtävästi tehty tietokoneella, ilmeisesti Alan Rickman vain ääninäyttelee?
-What are you doing, my darling? -Nothing. I'm just smashing potatos. Ei oo järkee päässä, enkä kyllä järjestä välitäkkään.
Isabella -> Kathleen

Poissa jerusa

 • bibliofiili
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Tim Burton : Alice in Wonderland
« Vastaus #15 : Tammikuu 01, 2010, 16:30:05 »
Voi ei! Olisi ollut hirveän hauskaa jos madolla olisi ollut Rickmain naama! Vaikka onhan hänen äänensäkin madon suusta kuultuna varmaan ihan yhtä huvittava.. ^^
Mielikuvitus on tärkeämpää kuin tieto.

Poissa Bloody Princess

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Tim Burton : Alice in Wonderland
« Vastaus #16 : Tammikuu 01, 2010, 19:32:29 »
Hauskaa tosiaankin... :) Kiinnostuneena sain viime kesänä käteeni lehden josta lueskelin esittelyä naama peruslukemilla, kunnes luin että "elokuvassa nähdään myös 'Harry Pottereista' tuttu Alan Rickman tuhatjalkaisena" Ajattelin, että on kyllä pakko nähdä se elokuva, jos Alan on sininen tuhatjalkainen joka puhuu kuin Kalkaros! Varmaan todella upeaa 3D:nä, etenkin jos 'tuhatjalkainen' vielä luikertelee melkein naamaan kiinni... Hui. xD
Tuolla Wikipedia-sivullahan lukee, että Rickmanin kasvot suunniteltiin alunperin laitettavaksi madolle, mutta päädyttiin pelkkään ääneen. Miksiköhän he niin päättivät? Toisaalta, kyllä se voisi vähän nololta ainakin hänestä itsestään tuntua, jos on näytellyt toinen toistaan hienommissa rooleissa ja sitten hänen kasvonsa pällistelisivät ylikasvaneen tuhatjalkaisen päässä...

Kaikin puolin mielenkiintoiselta vaikuttava leffa, nuo Burton-elokuvat ovat aina hyvällä tavalla hulluja.

-Bloody Princess
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 01, 2010, 19:38:45 kirjoittanut Bloody Princess »

Scrooge

 • Ankeuttaja
Vs: Tim burton : Alice in Wonderland
« Vastaus #17 : Tammikuu 01, 2010, 21:16:30 »
Tuostahan on muuten julkaistu toinenkin traileri, jossa nähdään enemmän Red Queenia ja Mad Hatteria. Nuo aksentit tekevät minut hulluksi! ♥~

Harmittaa, kun Suomessa tuo tulee teattereihin vasta 12.3., kun virallinen ensi-ilta on jo 5. päivä. Toivottavasti säästyn spoilereilta...

Niinpä! Siinä piirretyssä Hullua Hatuntekijää tuskin näkyi.

Omasta mielestäni tämä tulee Suomeen suhteellisen aikaisin, sillä tuosta maailman ensi-illasta on vain viikko Suomen ensi-iltaan. Esim. Public Enemiesin ensi-ilta oli n. kuukauden kuluttua Suomessa maailman ensi-illasta.
Enkä tiedä kuinka hyvin Finnkinonkaan tiedot pitävät paikkaansa, sillä ne voivat vielä muuttua. Tästäkin esimerkkinä on The Imaginarium of Dr. Parnassus, jonka Suomen ensi-illaksi piti tulla 18. 12. mutta sitä siirrettiinkin viikolla.
Ikinä ei siis tiedä mitä Finnkino aikoo tehdä.

Tuskin maltan odottaa Alan Rickmanin näkemistä, tai pikemminkin kuulemista XD Sellainen piippua poltteleva sininen mato...

Poissa Odoshi

 • Merikallio
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Tim Burton : Alice in Wonderland
« Vastaus #18 : Helmikuu 18, 2010, 13:14:21 »
Ah olen odottanut jo pitkään innolla tuota elokuvaa! Rakastan Tim Burtonin elokuvia, hän tekee kaikesta niin...sanoinkuvailtuna erikoisen, uskomattoman ja täydellisen. Hän luo elokuvia, joissa mielikuvitus on päässyt valloilleen ja hahmokaarti on yleensä loistava!

Tämä elokuva erityisesti innostaa minua, onhan Burtonin tullut ennenkin monenlaisia loistavia elokuvia kuten Nightmare before Christmas, Saksikäsi Edwart, Corpse Pride...jne. mutta tämä on taas jotain uutta, jossa menemme kohti todella taian omaista maailmaa..laaja henkilö valikoima, loistavat näyttelijät (suosikkini). En osaa kuvailla tätä, mutta odotan! Ja myös itse Helena Bonham Carter (Belletrixin näyttelijä, tässä elokuvassa Hertta Kuningatar, Tim Burtonin vaimo) on sanonut, että Alice in the Wonderland on varmaan paras Timin elokuva tähän mennessä!

Näyttelijöistä vielä sen verran. Alicen näyttelijä näyttää Alicelle, mutta näyttelijää en oikeastaan muuta tiedä, joten en osaa odottaa mitään erityistä ainakaan vielä, vaikka ovathan pääroolin näyttelijästä kovat odotukset..mutta sitten AH Helene Bonham Carter ja Johnny Depp, loistava näyttelijäkaksikko ja onhan heidät nähny ennenkin samoissa elokuvissa. Depp on taas yhtä mielipuolisessa roolissa kuin aina (Depp on nero) ja Helena loistaa kuningattarena! Helena on suosikkinäyttelijänä ja hän vaikuttaa loistavalle tuohon rooliinsa! Uskomatonta.
Emmekä tietenkään unohda Alan Rickmania (kuulin vasta nyt, että hän on siinä) ! Tätä pitää odottaa haha! :'D

Poissa Bloody Princess

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Tim Burton : Alice in Wonderland
« Vastaus #19 : Helmikuu 28, 2010, 19:13:00 »
Siihenhän onkin ainakin Wikipedian mukaan tulossa kolme Pottereista tuttua näyttelijää; Alan Rickmanin ja Helena Bonham Carterin lisäksi Wikipedia ilmoittaa rooliin Timothy Spallin (Matohäntä) joka tulee esittämään hahmoa nimeltä Bloodhound. (Verikoira vai miten se kirjoissa suomennetaan?)

Englannin Wikipedia:
"Burton and Bonham Carter's children will have cameos in the film."
Eli tarkoittaako se että heidän lapsillaan on osat elokuvassa, en ollut varma tuosta 'cameos' -sanasta, sanakirja sanoo cameo-kamee mutta en ollut varma mitä se tarkoittaa... :'D
Saman lähteen mukaan elokuvasta on tulossa myös videopeli samalla viikolla jolloin elokuva ilmestyy. (Wii'lle, Nintendo DS:lle ja Windows PC:lle)

Eihän tämän elokuvan ilmestymiseen enää kauaa olekaan. Perjantaina maailman ensi-ilta ja suomessakin parin viikon päästä. ^^ En malta odottaa... Traileri ja hyvät näyttelijävalinnat nostavat odotuksia, ja 3D-versiona näkeminenkin kiinnostaa. ^^

-Bloody Princess
« Viimeksi muokattu: Helmikuu 28, 2010, 19:42:57 kirjoittanut Bloody Princess »

Poissa Giladra Carrion

 • Kuolonsyöjä
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ShieldFang27063
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Tim Burton : Alice in Wonderland
« Vastaus #20 : Helmikuu 28, 2010, 20:12:41 »
Englannin Wikipedia:
"Burton and Bonham Carter's children will have cameos in the film."
Eli tarkoittaako se että heidän lapsillaan on osat elokuvassa, en ollut varma tuosta 'cameos' -sanasta, sanakirja sanoo cameo-kamee mutta en ollut varma mitä se tarkoittaa... :'D
Lapsilla on siis pienet, nimettömät roolit elokuvassa, näin olen käsittänyt.
Myöskin Spall on tosiaan mukana - sama Potter -kolmikko kuin Sweeney Toddissa.

Minulla on tarkoituksena varata liput ensi-iltaan. 3-D ei ole kumminkaan ehtinyt vakuuttaa minua, joten luultavasti menen ihan normaaliin näytökseen.
“We've all been raised on television to believe that one day we'd all be millionaires, and movie gods, and rock stars.
But we won't. And we're slowly learning that fact. And we're very, very pissed off.”

Poissa Bloody Princess

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Tim Burton : Alice in Wonderland
« Vastaus #21 : Maaliskuu 01, 2010, 20:57:40 »
Finnkinon sivujen mukaan lippujen ennakkomyynti alkaa 2.3, eli huomenna. ^^ Elokuvasta on varmasti tulossa sen verran suosittu että lippujen varaaminen voisi olla paikallaan, ettei käy niin että loppuvat kesken.
Samaisilta sivuilta luin arvosteluja tästä elokuvasta, ja yleinen arvosana oli 5 tähteä, vaihteli siinä neljän puolen ja viiden välillä, eli kannattaa odottaa, hyvä siitä tulee aivan varmasti. ^^ *En suinkaan ole innoissani*

-Bloody Princess

Poissa Candily

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Tim Burton : Alice in Wonderland
« Vastaus #22 : Maaliskuu 11, 2010, 21:26:24 »
Menen lauantaina katsomaan tämän elokuvan 3D -nä, haluan katsokaas tietää, että millainen se 3D sitten on, ja onko enää muita elokuvia järkeä katsoa 3D:nä. :D Liputkin varasin jo :]

Tämä elokuva vaikuttaa erittäin kiintoisalta (ainakin trailerin puolesta) ja en malta kyllä odottaa Kaalimadon näkemistä... tai siis kuulemista :'] Voin vain kuvitella.

No niin, näin tämän elokuvan kyllä jo viikko sitten, mutta unohdin tulla tähän aiheeseen kommentoimaan! Nyt onneksi muistin. :D Eli...
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)

Mutta, en jaksa enää toistella muiden kommentointia, kun en keksi enää mitään omaa. :o
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 31, 2010, 20:46:49 kirjoittanut Candily »
Paradise comes at a price
That I am not prepared to pay
What were we built for?
Will someone tell me please

Eunhyuk

 • Ankeuttaja
Vs: Tim Burton : Alice in Wonderland
« Vastaus #23 : Maaliskuu 11, 2010, 21:58:48 »
Me siskon kanssa suunnittelimme menevämme katsomaan tuon huomenna,pitäisi vain suostutella hänet tekemään päätös =D
Tim Burtonin leffat ovat aina olleet mahtavia, enkä epäile tätäkään. Plussaa tuo Depp ;)

Poissa Bloody Princess

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Tim Burton : Alice in Wonderland
« Vastaus #24 : Maaliskuu 12, 2010, 22:30:29 »
Kävin katsomassa tuon tänään. ^^ Loistava leffa.
Näyttelijät hoitivat roolinsa todella hyvin, ja hyvä niin, sitähän minä tässä lempinäyttelijöiltäni odotinkin. Kolmiulotteisuus toimi kyllä ihan hyvin, mutta mitään maailmaa mullistavia yllätyksiä se ei tuonut. Tosin, en osannut odottaa mitään, ennen en ole 3D-leffoja katsonut, joten en kokenut myöskään pettymyksiä.
Ja Alan Rickmania kannatti odottaa. >D Itse arvostelisin, että neljän ja puolen tähden arvoinen leffa, ainakin neljän. :> //Ja nyt iski tarve puhua lisää:

(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)

-Bloody Princess
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 26, 2010, 20:31:31 kirjoittanut Bloody Princess »

Poissa Presto

 • Mozartin kummipoika
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • ilovepasta.org
 • Pottermore: GhostDragon1391
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Tim Burton : Alice in Wonderland
« Vastaus #25 : Maaliskuu 13, 2010, 09:14:42 »
Heh, huomasin muuten Helsingin Sanomien arvosteluista, että tästä elokuvasta ollaan aika montaa mieltä. Viisi arvostelijaa, joista jokainen antoi eri tähtimäärän väliltä 1-5. :D Asiaan tutustumaton olisi varmaan vähän hämillään, että minkäs tasoinen tämä elokuva sitten onkaan.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
                        Stalkkaan sinua.

Poissa Giladra Carrion

 • Kuolonsyöjä
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ShieldFang27063
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Tim Burton : Alice in Wonderland
« Vastaus #26 : Maaliskuu 13, 2010, 13:26:49 »
Kävin eilen katsomassa tämän 3-D:nä. Niihin 3-D laseihin - ja muutenkin koko systeemiin - kesti hetken tottua, mutta alun outouden jälkeen alkoi katsominen sujua ongelmitta. Tykkään silti enemmän ihan perinteisestä, joten tuskin jatkossa 3-D:tä hirveästi suosin. Tuo tekniikka ei kenties ole vielä tarpeeksi hioutunut, jotta sitä luontevasti katselisi. Tai jotain.

Itse elokuvaan siis...
Minä tykkäsin kyllä, vaikkei elokuva olekaan niitä Burtonin parhaimpia. Laitan loput spoilerin taakse, luonnollisestikin spoilaa jonkin verran elokuvaa.
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)

Tähtiä elokuvalle antaisin kolme ja puoli - kaikesta huolimatta ei kuitenkaan onnistunut herättämään sillä tavoin tuntemuksia kuin Burtonin elokuvat yleensä.


Heh, huomasin muuten Helsingin Sanomien arvosteluista, että tästä elokuvasta ollaan aika montaa mieltä. Viisi arvostelijaa, joista jokainen antoi eri tähtimäärän väliltä 1-5. :D Asiaan tutustumaton olisi varmaan vähän hämillään, että minkäs tasoinen tämä elokuva sitten onkaan.
Varmasti ollaankin. Burtonin teokset aika usein ovat sellaisia, että niistä joko tykätään tai niitä inhotaan. Varmasti myös alkuperäisen tarinan ihannoijat eivät välttämättä tykkää tästä versiosta.
“We've all been raised on television to believe that one day we'd all be millionaires, and movie gods, and rock stars.
But we won't. And we're slowly learning that fact. And we're very, very pissed off.”

Poissa Minsvo

 • shakes all over like a jellyfish
 • Vuotislainen
  • dA
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Tim Burton : Alice in Wonderland
« Vastaus #27 : Maaliskuu 13, 2010, 14:12:03 »
Kävin eilen katsomassa, 3D:nä myöskin, ja sali oli ihan täynä Kuusaankosken Studio 123:ssa. Mutta minusta se loi aivan ihastuttavan tunnelman kaikkien nauraessa yhdessä. Pistänpä spoileriin, ihan varmuuden vuoksi.
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)

Sekava mielipidevuodatus!

Poissa Giladra Carrion

 • Kuolonsyöjä
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ShieldFang27063
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Tim Burton : Alice in Wonderland
« Vastaus #28 : Maaliskuu 13, 2010, 14:19:09 »
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)
Staynea näyttelee Crispin Glover.
“We've all been raised on television to believe that one day we'd all be millionaires, and movie gods, and rock stars.
But we won't. And we're slowly learning that fact. And we're very, very pissed off.”

Poissa Haltiamieli

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Photography
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Tim Burton : Alice in Wonderland
« Vastaus #29 : Maaliskuu 14, 2010, 12:56:19 »
Eilen tämän kävin katsomassa 3D:nä enkä voi muuta sanoa kuin että oli aivan mahtava elokuva. Hajosin ja pahasti monessa kohtaa, ja saattoi olla että porukkamme oli se eniten naurava.

(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)

Tämä oli kyllä loistava nauruntuoja, ja sai minut kiinnostumaan tuosta tarinasta. En ole siis tietoinen oikeastaan mistään kohdasta "Liisa ihmemaassa" -tarinasta, paitsi siitä että hän putoaa kaninkoloon. Nyt kuitenkin kiinnostuin tarinasta ja aikomus on lainata kirja kirjastosta. Tulee varmasti hyvin mielenkiintoinen lukukokemus koska elokuva on elävästi mielessä..
« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 29, 2010, 16:36:20 kirjoittanut Haltiamieli »
If more of us valued food and cheer and song above hoarded gold, it would be a merrier world.

Poissa Nomoni

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
Vs: Tim Burton : Alice in Wonderland
« Vastaus #30 : Maaliskuu 14, 2010, 19:02:26 »
3D muotona kaikkialla! ................................. paitsi täällä!
Noniin kävin perjantaina ensi-illassa., se oli hyvä! Ei huono eijeijeijeijeijei, mutta ei ehkä niin hyvä kuin odotin! Ja siinä oli Matohäntä (Timothy Spall) jonain hahmona!

Poissa Bloody Princess

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Tim Burton : Alice in Wonderland
« Vastaus #31 : Maaliskuu 14, 2010, 19:12:20 »
3D muotona kaikkialla! ................................. paitsi täällä!
Noniin kävin perjantaina ensi-illassa., se oli hyvä! Ei huono eijeijeijeijeijei, mutta ei ehkä niin hyvä kuin odotin! Ja siinä oli Matohäntä (Timothy Spall) jonain hahmona!


Timothy Spall oli siis Bloodhound, eli Verikoira, tai Vainukoira, kuten se oli leffaan suomennettu.

-Bloody Princess
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 24, 2010, 18:05:46 kirjoittanut Bloody Princess »

nuotii

 • Ankeuttaja
Vs: Tim Burton : Alice in Wonderland
« Vastaus #32 : Maaliskuu 20, 2010, 11:34:16 »
Eilen kävin tämän katsomassa ja täytyy sanoa, että oli hyvä. Kaikki oli toteutettu hienosti, mutta en ole varma meneekö se oikea tarina noin?
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)


Poissa Bloody Princess

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Tim Burton : Alice in Wonderland
« Vastaus #33 : Maaliskuu 20, 2010, 16:42:35 »
Eilen kävin tämän katsomassa ja täytyy sanoa, että oli hyvä. Kaikki oli toteutettu hienosti, mutta en ole varma meneekö se oikea tarina noin?
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)Elokuva tosiaan vain pohjautuu kahteen Alice-kirjaan, tarina on oikesti aika lailla toisenlainen, jo sen vuoksi että kirjoissa ja tässä elokuvassa eletään eri aikaa. (Elokuvassa Alice on 19 ja kirjoissa alle kymmenvuotias)

-Bloody Princess

Poissa Odoshi

 • Merikallio
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Tim Burton : Alice in Wonderland
« Vastaus #34 : Maaliskuu 23, 2010, 15:55:58 »
Ah tajusin vasta nyt etten ole käynyt kirjoittamassa tänne mitään sen jälkeen kuin katsoi elokuvan. Itse olin siis sen katsomassa ensi-illassa 12.3. Kuopiossa. Harmi ettei Kuopiossa ollut mahdollista nähdä tätä elokuvaa 3D:nä. Tosin Burton oli taas tehnyt loistavaa jälkeä, joten maailma sai hengensalpautumaan vaikkei ollutkaan mahdollista katsoa 3D:nä!! Rakastuin Wonderlandiin ja elokuvan henkilöihin! Loistavia roolivalintoja, Burton tekee uskomattomia elokuvia vakio näyttelijöillään (Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Alan Rickman..), mutta myös muut näyttelijät eläytyivät rooliinsa loistavasti! Tarinakin oli luotu hyvin ja mielenkiintoisella tavalla.

Burton on siis taas luonut mestariteoksen.

(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)

Pääpiirteittäin tarina oli siis koskettava ja rakastuin useisiin hahmoihin. :)
Pakko nähdä uudelleenkin!

Poissa Nomoni

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
Vs: Tim Burton : Alice in Wonderland
« Vastaus #35 : Maaliskuu 31, 2010, 16:36:32 »
Voi hemmetin hemmetti....no ei !

Meidän luokalle tuli pari julistetta!

Toisella puolella tyttöjen suosikki Justin Pepper, Majava Bunner Biber.....siis Justin Biber....ja toisella puolella on LIISA IHMEMAASSA: ALICE IN WONDERLAND-juliste jota kiihkeästi haluan esille kuten kaverini ja toinen kolmannen ja neljännen mukaan lukien: No se rusakko päätettiin laittaa vain esille kun työt kinaavat. "Ei se Liisa ole edes kaunis, ei meillä ole mitään katseltavaa  kun Justin!"

Vastasimme: "ON teillä Namu, Vesku ja Ro*pe!"
No he päättivät sitten että antaa rusakon olla mutta sitten kaveri vaihtoi sen koko julisteekis!

(epäselvää mutta juliste on hieno!)

hehee

Poissa Rhiannon

 • Kiltalainen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Tim Burton : Alice in Wonderland
« Vastaus #36 : Huhtikuu 01, 2010, 09:11:52 »
Aika kiinnostava kokemus kahdesta syystä: 1) en ole ennen nähnyt 3D-elokuvaa ja 2) tällainen tulkinta vanhasta, tutusta sadusta saattoi minut kyllä hiukan ymmälle...3D:stä sen verran, että kannattaa (jos vaan mahdollista) käyttää piilareita, jos siis muuten on silmälasit. Kahdet lasit päällekkäin - se ei ole kovin mukavaa, koska ne toiset lasit valuu alas ja painaa nenää. Ihan vaan vinkkinä :). Muutenkin oli vähän vaikea tottua siihen 3D:hen, ei oikein tiennyt, mihin olisi pitänyt kohdistaa silmä ja sitten se tekstikin hyppäsi sieltä silmille. Mutta toki se 3D antaa kuvalle enemmän syvyyttä ja väritkin on erityisen kauniit. Toivon kuitenkin, että tulevaisuudessa ei kaikki ole 3D:tä...

Nojaa, itse elokuvaan:
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)
Sirius Black; in a sack; I would like to pack; and thus take him back.

Poissa tulppaanipenkki

 • kastelua vailla
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Tim Burton : Alice in Wonderland
« Vastaus #37 : Huhtikuu 04, 2010, 14:13:17 »
No niin, vihdoin sain käytyä katsomassa tämän! Olin siis odottanut leffaa hirmuisesti, ja odotukset olivat korkealla. Ensiksi sanon, ettei elokuva ollut huono, päin vastoin, se oli loistava, mutta hyvin erilainen, kun olin ehkä odottanut. Laitan mielipiteeni spoileriin ihan varmuuden vuoksi:

(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)
We're not gonna sit in silence,
We're not gonna live in fear

Poissa Nomoni

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
Vs: Tim Burton : Alice in Wonderland
« Vastaus #38 : Huhtikuu 05, 2010, 10:31:51 »
Jos nyt reehellisiä ollaan ei se nyt ollut kuitenkaan niin hyvä kuin luultiin/puhuttiin....minusta.
Takeperin kun ajattelee niin ei edes haluaisi nähdä tuota elokuvaa uudestaan siis elokuvateattereissa. En kyllä pidä muutenkaan saman leffan monta kertaa uudestaan katsomisesta elokuvateattereissa. Paitsi todella hyvien mutta en harrasta sitä. Ei se huono ollut mutta ei niin hyväkään.

Poissa Kishika

 • Kävelevä kaiutin
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Tim Burton : Alice in Wonderland
« Vastaus #39 : Huhtikuu 05, 2010, 17:00:01 »
Mun mielestä se oli ihana leffa. Ensinnäkin plussaa vahvasta naispääosasta ja lisäksi siitä, että siinä ei ollut liikaa kaikkea.
I can see you

Mansikka

 • Ankeuttaja
Vs: Tim Burton : Alice in Wonderland
« Vastaus #40 : Huhtikuu 08, 2010, 14:05:51 »
 Ihan siedettävä vaikka oletinkin vähän parempaa. Ei muistuttanut kirjaa kovin paljon. Liisaakin oli varmaan vanhennettu jotain 15 vuotta. Eikös hän ollut kirjassa ihan pikkutyttö. Tämä oli siis Timpan näkemys?

Poissa Giladra Carrion

 • Kuolonsyöjä
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ShieldFang27063
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Tim Burton : Alice in Wonderland
« Vastaus #41 : Huhtikuu 08, 2010, 15:47:22 »
Ihan siedettävä vaikka oletinkin vähän parempaa. Ei muistuttanut kirjaa kovin paljon. Liisaakin oli varmaan vanhennettu jotain 15 vuotta. Eikös hän ollut kirjassa ihan pikkutyttö. Tämä oli siis Timpan näkemys?
Ei tuon elokuvan olekaan tarkoitus kertoa Liisasta pikkutyttönä, vaan tuo on toinen kerta, kun Liisa käy Ihmemaassa - hän ei vain itse muista ensimmäistä kertaansa. Kyllä, Burton käytti paljonkin omaa mielikuvitustaan elokuvassa, mutta ei se perustunutkaan sen kirjan tapahtumiin. :)
“We've all been raised on television to believe that one day we'd all be millionaires, and movie gods, and rock stars.
But we won't. And we're slowly learning that fact. And we're very, very pissed off.”

Poissa Taru

 • Kesäkettu
 • Sanomaton
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • ID 12 (Sessun vaimo)
 • Pottermore: BronzePhoenix3707
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Tim Burton : Alice in Wonderland
« Vastaus #42 : Huhtikuu 08, 2010, 16:24:16 »
Eikä kyse ole edes Burtonin mielikuvituksesta, vaan käsikirjoittajan (pikaisella googlauksella käsiksen oli tehnyt Linda Woolverton) ja Burton "vain" ohjasi leffan ja oli mukana tuottajana.

Olen nähnyt elokuvan nyt kaksi kertaa ja ensimmäinen kerta oli syvä pettymys; olin odottanut että se olisi vieläkin hienomman näköinen, juoni oli tylsä ja ihan oikeasti, sankari lahtaa lohikäärmeen lopussa taikamiekalla? Eikö tosiaan mitään kiinnostavamaa ja Ihmemaamaisempaa ajatusta keksitty? Ihmemaa on siitä loistava ympäristö, että siellä olisi voinut tapahtua aivan mitä tahansa ja se olisi voinut selittää tuolla Ihmemaa-logiikalla. Maailma täytyy pelastaa? Liisa, menepäs hakemaan karitsan kyyneliä ja juota se aarnikotkalle. Tai jotain. Mutta miekka, lohikäärme ja teurastus? Aaaaarkh.

Liisa oli mielestäni tylsä, Hatuntekijän flashback vähän omituinen ja turha. Parhaita henkilöhahmoja oli Maaniskuun rusakko, vainukoira ja muutenkin pidin enemmän näistä animoiduista hahmoista. Toinen katselukerta oli sitten parempi, koska en seurannut olematonta juonta ollenkaan, vaan keskityin visuaaliseen puoleen ja kaikkiin niihin ihastuttaviin yksityiskohtiin, mitä vilisi taustalla. Herttakuningattaren eläinhuonekalut olivat ihania.
Ilmamerirosvot tottelevat aina äitiään.
<AdamGibbon> (( Mun sydän hakkaa hirveän lujaa. ))
<CainGibbon> (( iik, iik, jännää jännää. o: ))

Rosecliff

 • Ankeuttaja
Vs: Tim Burton : Alice in Wonderland
« Vastaus #43 : Huhtikuu 14, 2010, 19:47:01 »
Kävin katsomassa elokuvissa. Oli tosi hyvä, vaikkakin välillä oli joitain lapsellisia / typeriä kohtia. Alkuperäistä lasten versiota en ole edes nähnyt. Tosin yllättävän pliisu veto Tim Burtonilta... olisin odottanut jotain erikoisempaa / karmivampaa. Mutta toisaalta onhan tuo lapsillekin suunnattu, muistaakseni.

Näyttelijävalinnat muuten hyvät, mutta Anne Hathaway ei mielestäni sopinut Valkoiseksi kuningattareksi. Tummat kulmakarvat, ruskeat silmät, liian tummaa huulipunaa. En muutenkaan pitänyt Valkoisesta kuningattaresta. Johnny Depp onnistui hyvin Hatuntekijänä, Alicen näyttelijä oli sopiva, Stephen Fry oli myös tosi ihastuttavan kuuloinen Irvikissana. Alan Rickman oli äärimmäisen huvittava Absolemina, tuli vaan Kalkaros mieleen. :D

Poissa Samiwais

 • Tähtipölyä..
 • Vuotislainen
 • Be different.
 • Pottermore: MoonMarauder12
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Tim Burton : Alice in Wonderland
« Vastaus #44 : Huhtikuu 14, 2010, 22:20:13 »
Minusta elokuva oli todella hyvä! Kun sitä katseli, tuli välillä sellainen "mitähän seuraavaksi?" -tunne. Mutta joo, roolitukset olivat hyvät, kaalimadosta tuli mieleen kyllä Sev, mutta Johnny Depp onnistui minusta fantastisesti! Vain valkoisen kuningattaren tummat huulet jäivät vaivaamaan.. Kenenköhön idea?

Olisin mennyt leffan uudelleenkin katsomaan, mutta isäni [kävi katsomassa kaksi kertaa] sanoi ettei kannata, koska tietää jo kaikki juonenkäänteet entuudestaan, eikä siinä sitten ole enään mitää hauskaa...
Who is the more foolish, the fool or the fool who follows him?"
- Obi-Wan Kenobi

Poissa Affu

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • pullamies
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Tim Burton : Alice in Wonderland
« Vastaus #45 : Huhtikuu 15, 2010, 16:35:32 »
*ilmoittautuu elokuvan näåhneeksi*
LUV IT <3

Johnny toi humoristisuutta hahmoon, jota muut eivät olisi voineet tehdä. kävimme katsomassa tuossa lähellä porvoossa.
Suomeksi.
EI
3D
;_;

ja se oli se suurin pettymys. muuten elokuva oli hyvä.
Hieman raaka (silmiä ulos, juujuu) mutta silti hyvä.
Useat lapset pillittivätkin elokuvassa >___>WHOOOT?!
Oliko Alan kaalimatona
o___O
aika liero oli..*kikattaa omalle vitsilleen*
no juu. Siis tosi hyvä teos oli, Danny Elfman osaa kappaleet. Tim Burton taas sai tätä synkkyyttä mukaan.
Arigadohh<3
Skäbädäm.
  Vuotiskoomalainen, epämääräisesti ölisee.
Ananas.

Poissa Haltiamieli

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Photography
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Tim Burton : Alice in Wonderland
« Vastaus #46 : Huhtikuu 29, 2010, 16:40:47 »
Oii, pääsen vappuna katsomaan tämän toisen kerran. <3 Vaikkei se olekaan 3D:nä, niin olen silti fiilareissa. Kerrankin pikkuteatteriimme tulee jokin hyvä elokuva toisen kerran! Nyt sitten fiilaroin sunnuntaihin asti soundtrackin parissa - jota en ole VIELÄ saanut itselleni, mutta onneksi on Youtube olemassa. Sieltä fanitan leiskuporskaa (vai mikä se nyt oli, englanniksi kuitenkin "futterwacken") nytkin. ^^ Ihana tanssi, tahdon oppia. >) Ja musiikki siinä taustalla. <3

Fanitan tämän elokuvan musiikkeja, soundtrack on pakko saada omaksi! Danny Elfman on todellakin osannut säveltää hienot musiikit tähän. <2
« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 29, 2010, 16:50:49 kirjoittanut Haltiamieli »
If more of us valued food and cheer and song above hoarded gold, it would be a merrier world.

Poissa Aiëdaíl

 • Näätärikkaus
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Tim Burton : Alice in Wonderland
« Vastaus #47 : Huhtikuu 29, 2010, 21:32:52 »
olin odottanut että se olisi vieläkin hienomman näköinen, juoni oli tylsä ja ihan oikeasti, sankari lahtaa lohikäärmeen lopussa taikamiekalla? Eikö tosiaan mitään kiinnostavamaa ja Ihmemaamaisempaa ajatusta keksitty? Ihmemaa on siitä loistava ympäristö, että siellä olisi voinut tapahtua aivan mitä tahansa ja se olisi voinut selittää tuolla Ihmemaa-logiikalla. Maailma täytyy pelastaa? Liisa, menepäs hakemaan karitsan kyyneliä ja juota se aarnikotkalle. Tai jotain. Mutta miekka, lohikäärme ja teurastus? Aaaaarkh.
Olin aivan samoissa fiiliksissä nähtyäni leffan. Monet kaverini ovat sanoneet, että pitivät enemmän toisella katselukerralla. Minulla ei ole varaa ottaa uusintakierrosta, mutta kunhan tuo tulee DVD:lle, niin kokeilen uudestaan.

Minusta Hullun Hatuntekijän osaa oli korostettu aina liikaa - mainoksissakin oli vain Johnny Deppiä toisensa perään. Totta kai hän on lahjakas näyttelijä, muttei ole tässä edes pääosassa. Kuuluisa nimi tietysti myy, mutta en silti ymmärrä sitä hypetystä. Alice oli aika laimea, siinähän se juoksenteli eikä mitään erityistä moitittavaa, mutta ei tehnyt mitään vaikutusta. No, olen jo tottunut siihen, että hyvät naispääosat ovat kiven alla. Animoidut hahmot oli toteutettu hienosti, mutta hahmoista ja näyttelijöistä parhaiksi osoittautuivat sekä Punainen että Valkoinen kuningatar. Helena Bonham Carter (Red Queen) on lempinäyttelijäni, enkä joutunut pettymään hänen suoritukseensa. Anne Hathaway (White Queen) yllätti positiivisesti, ja minusta suunniteltu ylinäytteleminen ja tietty tekopyhyys toivat hahmoon mielenkiintoisen lisän.

Puvustus ja lavastus olivat hurmaavia kaikkine yksityiskohtineen (erityisesti Hullun hatuntekijän puku ja Punaisen kuningattaren palatsi), mutta juoni oli surkea. Olen kirjojen suuri ihailija, mutta minusta tämä versio ei tavoittanut niiden tunnelmaa EIKÄ tapahtumia, tapahtumapaikka ja hahmot olivat vain lainassa :( "Huonoa fanfictionia" -kokemus. Käsikirjoitus oli hirveä, mutta vahva reaktioni saattaa johtua siitä, että odotin tätä leffaa viime kesästä asti kuin kuuta nousevaa. Olen yleensä pitänyt Tim Burtonin leffoista, myös niistä, joissa hän on vain ohjaaja tai tuottaja, mutta tässä on sitten yksi niistä muutamista poikkeuksista, jotka vahvistavat säännön.

Pidän tosin elokuvan soundtrackista, ja ymmärrän kyllä, miksi Burton käyttää Danny Elfmania niin usein. Almost Alice -cd tosin tuntuu rahastukselta (kyseessä on siis Alice in Wonderlandin inspiroimia kappaleita), mutta löytyy siltäkin yksi helmi: Robert Smithin "Very Good Advice". Pidän kyllä muustakin herran tuotannosta ♥. Vaikka en leffasta niin kovasti pitänytkään, en voinut olla ostelematta AIW-fanikamaa Lontoossa poiketessani. Alice & Wonderland ovat ihania teemoja pukeutumisessa, ja nyt minulta löytyykin mm. sukat ja Red Queen -käsilaukku :D

// Ai niin, ja mikä se Alice/Mad Hatter -paritus oli olevinaan? Tuntui olevan pelkkää omituista fanfictionia koko leffa. Outo yhdistelmä, mutta jotenkin voitti minut puolelleen. Ei olisi kyllä toiminut, jos molemmat hahmot (tai edes toinen :D) olisivat kirjoissa kuvatun ikäisiä.

Mansikka

 • Ankeuttaja
Vs: Tim Burton : Alice in Wonderland
« Vastaus #48 : Huhtikuu 29, 2010, 21:52:26 »
 Älkää ihmetlkö ekaa viestiäni, katsoin Liisan ekaa kertaa saksassa saksaksi enkä ymmärtänyt melkein mitään ja näin vain puolet koko elokuvasta. Tänään kävin katsomassa Suomeksi eikä se ollut läheskään yhtä hyvä kun sanottiin.

Poissa Neithan

 • Vuotislainen
Vs: Tim Burton : Alice in Wonderland
« Vastaus #49 : Huhtikuu 30, 2010, 00:24:40 »
Lainaus
Ai niin, ja mikä se Alice/Mad Hatter -paritus oli olevinaan? Tuntui olevan pelkkää omituista fanfictionia koko leffa.


Haha, repesin koska tuo oli yksi päällimäisistä ajatuksistani leffan katsomisen jälkeen (vaikka popcorn huuruinen vielä silloin olinkin.) Siskoni sanoi, että hän olisi pitänyt enemmän leffasta jos se olisi noudattanut alkuperäistä juonta, mutta omistanut muuten samat hahmot. Itse en ollut hänen kanssaan aivan samaa mieltä, mutta myönnän sen ettei tämän leffan juoni kyllä mikään aivan superhyper-hyvä ollut.

Oikeastaan se oli aika pettymys. Olin niin kovasti sitä odottanut ja odotukset olivat todella korkealla. Loppu oli täydellinen pettymys, kuten täällä onkin jo sanottu. Paritukset olivat ihan jänniä leffoissa, mutta outoja kun ajatteli vanhoja kirjoja. Jotenkin odotin ja etsin koko ajan sarkastisia piirteitä leffasta ja jotenkin niitä löysinkin, mutta kun koko leffa oli niin outo niin aloin lopulta ihmettelemään olivatko ne oikeasti tarkoitettua sarkasmia vai jotain ihan muuta mille olin vain suurine odotuksineni autuaan sokea?

Aivan joku omituinen fanifictio tuli kyllä tuosta mieleen.

En tarkoita, että inhosin kuitenkaan leffaa. Ei se oli ihan hauska, samaten hahmot ja kokemus oli hyvä, mutta silti hieman pettymykseksi jäi (mielestäni Liisa olisi saanut naida siinä lopussa sen ihme hyypiön, jonka nimeä en muista, tai sitten jäädä Ihmemaahan. En oikein tykännyt siitä viimeisestä kuvasta, jossa nainen viilettää jossain ihmeen laivan kannella oi-niin vahvana ja mainiona roolimallina naisille.)

Ja vaikka Johnny Deppiä fanitankin, niin jopa minun mielestäni hänen rooliaan oltiin korostettu liikaa. Näin ei ollut koko elokuvan ajan, mutta aina välillä tuli sellainen inhottava tunne. Melkein vaivaantunut.

Poissa Nuno

 • kiharakirjailija verraton
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Tim Burton : Alice in Wonderland
« Vastaus #50 : Huhtikuu 30, 2010, 22:09:06 »
Ihme etten ole jo kirjoittanut tänne, koska kävin katsomassa sen jo melkein heti kun se tuli elokuviin. Ei ollut niin hyvä kuin olin kuvitellut. Alussa vaikutti hyvältä, mutta lopusta en oikein tykännyt. Mutta hyvin tehty ja hyvät näyttelijät. Tajusin vasta myöhemmin varmasti että se kuningatar oli Helena Bonham Carter, vaikka jo elokuvassa epäilin ja olin melko varma siitä, koska se näytti ja kuulosti ihan siltä, mutta piti se vielä tarkistaa kotona. :D
Se oli ensimmäinen elokuva, jonka katsoin 3D:nä. Eli minun mielestä se ei olllut niin hyvä kuin olin odottanut, mutta oli se ihan ok. Ja sen jaksoi katsoa ihan hyvin.

Poissa Kate

 • Hänen korkeutensa
 • Reservi
 • *
 • Sukupuoli: Noita
  • Livejournal
  • Otteita elämästä lasikellon alla
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Tim Burton : Alice in Wonderland
« Vastaus #51 : Kesäkuu 28, 2010, 20:24:49 »
Jotenkin nyt on tunne, että useammalta on mennyt vähän ohitse Burtonin Alicen tarkoitus, sillä olen lopen kyllästynyt vinetykseen siitä miten elokuva ei noudattanut alkuperäistä tarinaa (enkä nyt tarkoita valittajilla pelkästään tähän topicciin kirjoittaneita, koska Vuotiksen ulkopuoleltakin olen kuullut marinaa siitä miten Burton on sooloillut). Eihän alkuperäistä tarinaa ole edes tarkoitus noudattaa, kun tässä Alice palaa takaisin Ihmemaahan vuosien jälkeen, eikä tule sinne ensimmäistä kertaa, joten on luonnollista, että nyt poiketaan alkuperäisestä tarinasta. Kuulun muutenkin siihen koulukuntaan, jonka mielestä on kohtuutonta syyttää elokuvaa huonoksi vain siksi, ettei se noudata pilkulleen alkuperäistä tarinaa...

Mutta, ei omasta mielestänikään Alice in Wonderland ollut mitenkään maita mullistava elokuva. Se on ulkomuodoltaan kaunis aikuisten satu, jonka viittaukset alkuperäiseen tarinaan tuovat nostalgiaa. Ihmemaa on kuitenkin aivan liian surrealistinen paikka minun makuuni, eikä alkuperäinenkään tarina ole koskaan ollut minulle erityisen merkityksellinen, joten suhtautumiseni koko elokuvaan jäi välinpitämättömäksi.
"Jos mielesi tekee joskus arvostella jotakuta, hän sanoi, - niin muista, etteivät kaikki ihmiset maailmassa ole olleet yhtä edullisessa asemassa kuin sinä."

F. Scott Fitzgerard: Kultahattu

Poissa Bloody Princess

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Tim Burton : Alice in Wonderland
« Vastaus #52 : Kesäkuu 29, 2010, 21:55:17 »
Alice in Wonderland tulee dvd:lle 2.7. eli tämän viikon perjantaina. ^^

//No niin, sen siitä saa kun telkkarista mainoksia katselee. Olisiko ollut kolmosella kun sanottiin että tuona päivänä se dvd ilmestyisi, mutta tuoltahan se näytti tänäänkin kauppojen hyllyiltä löytyvän. :'D

Ja vielä sellainen asia pitää mainita, että kyseisessä elokuvassahan on peräti viisi Pottereista tuttua näyttelijää. Alan Rickman, Helena Bonham Carter, Timothy Spall, Frances de la Tour (Pottereista tuttu Madame Maximena), jolla tosin oli melko pieni sivuosa Imogene-tätinä, mutta tunnistettavissa hän oli yhtäkaikki, sekä vielä Imelda Staunton. Stauntonin en edes huomannut olevan elokuvassa mukana ennen kuin katsoin lopputekstit kotona vähän tarkemmin. Jonkin kukan äänenähän tämä meidän Pimentomme oli.

//Affu, Timothy Spall ääninäytteli Bloodhoundin (Verikoiran, elokuvasuomennoksen mukaan Vainukoiran) osassa. Tieto on muistaakseni mainittu aiemminkin topicin aikana, kannattaa vain jaksaa lukea kaikki viestit läpi. ^^
« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 23, 2013, 19:25:51 kirjoittanut Bloody Princess »

Poissa Affu

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • pullamies
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Tim Burton : Alice in Wonderland
« Vastaus #53 : Kesäkuu 29, 2010, 21:59:29 »
Alice in Wonderland tulee dvd:lle 2.7. eli tämän viikon perjantaina. ^^

Ja vielä sellainen asia pitää mainita, että kyseisessä elokuvassahan on peräti neljä Pottereista tuttua näyttelijää. Alan Rickman, Helena Bonham Carter, Timothy Spall ja vielä lisäksi Frances de la Tour (Pottereista tuttu Madame Maximena), jolla tosin oli melko pieni sivuosa, mutta tunnistettavissa hän oli yhtäkaikki. Hänet jätetään melko usein mainitsematta kun elokuvan Potter-näyttelijöistä puhutaan.

-Bloody Princess

TIMPPAKO SIELLÄ OLI?! MISSÄ O__O
Skäbädäm.
  Vuotiskoomalainen, epämääräisesti ölisee.
Ananas.

Poissa Barella

 • Vuotis-kuollut
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • <3
  • Lohikäärmeliiga - Vuotishuispausjoukkue
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Tim Burton : Alice in Wonderland
« Vastaus #54 : Elokuu 12, 2010, 19:57:32 »
^Affu, Timothy esitti sitä hyviskoiraa (se ruskea vainukoira joka muistaakseni johdatti Alicen valkoisen kuningattaren luo vaikka oikeastaan olikin herttakuningattaren palvelijana).

Elokuva oli ensimmäinen näytelty 3D-elokuva jonka näin ja jos en ihan väärin muista niin taisi jopa olla ensimmäinen ikinä näkemäni 3D-elokuva. Yllätti minut todella positiivisesti. En oikein tiedä mitä elokuvasta odotin, mutta parempi se silti oli kuin olin ajatellut. Ja tykkäsin kauheasti 3D-tekniikasta. Lopussa hiukan petyin kun se oli niin kliseinen. Alice sanoo että hänen "on pakko" palata takaisin omaan maailmaansa. Aina käy niin vaikka olisikin parempi kaikille jos hän olisi jäänyt ^^

Elokuvassa on ihanasti huumoria ja kaikki satuolennot on saatu ihanasti näyttämään aidoilta, esimerkiksi vaikka Tittelitom ja Tittelityy. Pidän myös Alicen ulkonäöstä ja on harmi että Johnny Depp on roolillaan varmasti paljon useammassa julisteessa esillä kuin itse Alicen näyttelijä. Kaikki asustukset ja maisemat ovat ihania. Herttakuningattaren linnasta löytyy satoja pieniä mielenkiintoisia yksityiskohtia, kuten sydämiä kaikissa muodoissa. Lopussa tykkäsin erityisesti Alicen päätöksestä olla naimatta sitä outoa miestä, josta hän ei alunalkaenkaan pitänyt. Jopa lopputekstit oli tehty niin huolellisesti että kaverini saivat repiä minut penkistä ennen kuin suostuin olla katsomatta niitä loppuun :<
~Barella
Maailma on tulvillaan ylimaallisia olentoja, jotka kärsivällisesti odottavat älymme terävöitymistä.
                 -Eden Phillpotts

Poissa Bloody Princess

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Tim Burton : Alice in Wonderland
« Vastaus #55 : Maaliskuu 27, 2011, 22:42:52 »
Alice in Wonderland palkittiin tämän vuoden Oscar-gaalassa parhaan puvustuksen ja parhaan taiteellisen toteutuksen Oscarilla. Elokuva on tosiaankin palkintonsa ansainnut.

(Parempi tämä oli nyt hieman myöhässä kirjoittaa, kuin ei silloinkaan.)
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 20, 2012, 20:51:41 kirjoittanut Bloody Princess »

Poissa Affu

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • pullamies
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Tim Burton : Alice in Wonderland
« Vastaus #56 : Maaliskuu 28, 2011, 18:57:07 »
eikös se liisa joudukin tappelemaman sitä hiton lohista vastaan jossain kirjassa ( vai montakohan niitä on? ) koska muistan näin lukeneeni jossain kirjastossa o_O
Skäbädäm.
  Vuotiskoomalainen, epämääräisesti ölisee.
Ananas.

Poissa Zenzibar

 • Pelastaja katsoi profiiliaan ja läikytti teetä pöydälle
 • Aurori
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • kesäinen-eskapisti-merirosvo-jedi-söpö-skotti
  • Home sweet home
 • Pottermore: BloodNight6399
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Tim Burton : Alice in Wonderland
« Vastaus #57 : Huhtikuu 03, 2011, 14:16:19 »
"Spoon!"

Joo, tämäkin elokuvan lähdin -yllätys yllätys- katsomaan Johnny Deppin takia. Alkuperäistä animaatiota en ole koskaan nähnyt, vaikka tarina onkin tuttu. Hahmojen ja näyttelijöiden osalta tämä elokuva yllätti todella positiivisesti, se oli hauska, värikäs ja ihanan lapsellinenkin joissain kohdin. Alicen näyttelijä oli minulle täysin uusi tuttavuus, mutta hän sopi kyllä rooliinsa täydellisesti. Pidin erityisesti hänen äänestään, jossa oli ihan naiivi, mutta silti fiksu sävy koko ajan. Johnnyn tunnisti kyllä kaiken sen meikinkin alta omaksi karismaattiseksi itsekseen, joka oli tällä kertaa muuntautunut ihanan sekopäisen hatuntekijän rooliin. Helena Bonham-Carterin ja Anne Hathawayn esittämät kuningattaret jäivät molemmat hieman haaleimmiksi kuin olisin toivonut. Herttakuningatar toisti itseään aivan liikaa ja Vakoinen kuningatar oli puolestaan seinäruusun roolissa. Näihin kahteen oisin toivonut enemmän petraamista.

Juoni ja loppuratkaisu jäivät kuitenkin hieman tylsiksi ja ontoiksi. Lopputaistelu etenkin oli hieman sekava ja kliseinen ja sanalla sanoen outo. Alkujuoni vei mukanaan kiitettävästi, mutta sitten se alkoi jo pikkuhiljaa kyllästyttämään.

Plussaa loistavasta animaatiosta ja erikoistehosteista, joiden tekemistä extroissa hieman valaistiinkin ja kyllähän sen sokeakin näkee, mikä työ siinä on ollut ja loistavaa työtä on asian kanssa tehty! Kaikki hahmot menivät täydestä, eivätkä ne näyttäneet väkisin väännetyiltä. Tausta oli myöskin upeasti aikaansaatu ja se näytti aidolta. (Niin aidolta kuin satumaa nyt voi näyttääkään.)

Neljä tähteä, ehdottomasti tälle pätkälle :) (Neljäs tähti on Johnnyn ja Mian tähti ihan kokonaan<3)
"You're only given a little spark of madness. You mustn't lose it." -Robin Williams

Poissa Heikku

 • Pegasuksen siivellä salamatkustajana
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • half mad
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Tim Burton : Alice in Wonderland
« Vastaus #58 : Huhtikuu 03, 2011, 14:39:54 »
Tämä onkin elokuva, joka on tullut katsottua ihan vaan Johnny Depin takia useaan kertaan. Ihastuin tuohon Hatuntekijän hahmoon<3 Jotenkin niin ihastuttavan herttainen puolihullu. Kuten huomaatte olen yhä sanaton...
  Muusta elokuvasta: Juoni tosiaan oli hiukan tylsähkö, olisi sitä parempikin keksitty. Tim Burtonilta jälleen kerran loistavaa ohjaustyötä. Animaatio toimi hyvin, vaikkakin olisin toivonut se näyttävän hiukan aidommalta. Elokuvassa oli myös kohtauksia, jotka oli ilmiselvästi suunniteltu vain 3D:tä varten ja ne näyttivä tylsältä tavallisena kuvana katsoessa. 3D:n pitäisi palvella elokuvaa, eikä toisin päin. (Vaikkakin joidenkin 3D kohtausten aikana haukoinkin henkeäni.
  Pidin Liisan hahmosta. Jostain syystä hän muistutti hiukan Lunaa. Hänellä oli oma unelmoiva tapansa puhua, ja hänen ajatuksensa karkasivat suloisen helposti omille teilleen. Irvikissa oli myös hyvin toteutetu hahmo. Ai, ja tietenkin oli hauska kuulla Alan Rickman Absolemina. (Miten toi nimi kirjotetaan...)
  Tähtiä antaisi elokuvalle neljä, mutta ilman Johnnyä olisi elokuvasta tullut kolmen tähden "ihankiva" lastenleffa.
  Mutta ehdottomasti yksi suosikki elokuvistani. En varmaan ikinä kyllästy ihanaan hatuntekijään<3 ! Nähtyäni leffan elokuvissa kulutin aikaani tuijottamalla sen YouTube-trailereita kunnes lopultakin DVD saapui kauppoihi, ja pitihän se heti ostaa omaksi, jaonkintullutjomuutamaanotteeseenkatottua...... I'm fine.<3
« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 03, 2011, 14:57:33 kirjoittanut Heikku »
Mitä järkeä on elää, jos ei ryhdy kaikkeen? Mitä järkeä on ryhtyä mihinkään, jos ei tee siinä parastaan?

Poissa Omppu

 • potterpore
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: PumpkinWitch94
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Tim Burton : Alice in Wonderland
« Vastaus #59 : Toukokuu 10, 2011, 19:52:01 »
Ihana leffa! Katsoin 3Dnä joskus syksyllä ja pidin kovasti. Johnny Depp oli loistava Hulluna Hatuntekijänä. Hahmona Hatuntekijä oli muutenkin ihana. Sellanen puolihullu höperö. Animaatio oli hyvin tehtyä ja mm. sammakot olivat ihania. Kukista en oikein tykännyt (Tai sitten olen tottunut siihen piirrettyyn liikaa..).
Näyttelijät olivat hyviä. Hertta Kuningatar oli hauska isoine päineen ja Mia onnistui hyvin Liisan/Alicen roolissa.
Ja tosiaankin se Alice/Hatuntekijä-paritus xD Ihana!
Sekava viesti...

Should I sink or swim or simply disappear?

Poissa Koala

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Tim Burton : Alice in Wonderland
« Vastaus #60 : Toukokuu 11, 2011, 15:51:48 »
Olin kaverini synttäreillä viime keväällä katsomassa tuota elokuvaa. Ihan niin kuin Omppu sanoikin, ihana leffa! Jonhny Deppin näyttelemä Hullu hatuntekijä oli tosi hauska hahmo. Myös irvikissa oli hauska. Sammakot, sienet ja lehdet olivat hienon näköisiä. 3D:nä katsoin.

Lainaus
Ja tosiaankin se Alice/Hatuntekijä-paritus xD Ihana!

Muistan että jossain lehdessä oli juttu Alicea näyttelevästä Miasta ja hän kertoi: Oli ihanaa näytellä Johnyn kanssa!

~Koala

Poissa Puppet

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: PhoenixAccio1128
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Tim Burton : Alice in Wonderland
« Vastaus #61 : Maaliskuu 19, 2012, 17:34:30 »
Oon katsonut elokuvan useaan otteeseen vain sen takia, kun Johnny Depp näyttelee siinä. Hullu Hatuntekijä on lempihahmoni elokuvasta, mutta myös Irvikissa oli todella veikeä ja ihana! Odotin elokuvalta todella paljon kun kuulin siitä, ja en pettynyt ollenkaan katsoessani elokuvan. Leffa tuntui niin aidolta, vaikken 3D:nä katsonutkaan. Mia oli todella hyvä näyttelemään Liisaa, vaikkei mun tietääkseni ollut ennen näytellyt missään elokuvissa tai sarjoissa.

Kokonaisuus oli siis todella hyvä ja odotukset täyttyivät! Pakko mainita vielä, että Tittelityy ja Tittelitom olivat tosi suloisia hahmoja, heh! :)
Draco Malfoy: Training for the ballet, Potter?

Poissa Greenfinch

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • don't let the muggles get you down
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Tim Burton : Alice in Wonderland
« Vastaus #62 : Huhtikuu 23, 2013, 17:17:39 »
Kävin jo elokuvissa katsomassa ja ostin myös dvd:nä heti ilmestyttyä. Olenkin nyt aikas monta kertaa katsonut.;) Mainitsen vielä, etten ole koskaan mitään Liisa-kirjaa taikka -elokuvaa nähnyt tämän lisäksi.

Alice in Wonderland on mielestäni hauska, inspiroiva ja kaunis elokuva. Hullu Hatuntekijä on suloinen, ja  hänen sanoistaan "Only if you believe it is" muodostui minulle motto huomaamattani. Hatuntekijän naurukin on sekopäisyydessään hauskan kuuloinen. Alice on hieno hahmo, ja hän kasvaa elokuvan aikana rohkeammaksi.
Kaikki pienet yksityiskohdat on kivoja, en ole varmaan vieläkään huomannut kaikkia. Mm. Punaisen kuningattaren kattokruunuja kannattelee linnut. Kaikki maisemat ja asut ovat juuri minun tyylisiäni, joten elokuva on mukavaa katseltavaa. Eikä toki saa unohtaa musiikkeja tai Hullun Hatuntekijän laulua.:)
 Lopputekstit ensimmäisen kappaleen aikana on kauniit.<3
 Mielestäni juoni on oikein hyvä, eikä elokuva huonone yhtään mihinkään suuntaan mentäessä.

Poissa Taru

 • Kesäkettu
 • Sanomaton
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • ID 12 (Sessun vaimo)
 • Pottermore: BronzePhoenix3707
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Tim Burton : Alice in Wonderland
« Vastaus #63 : Huhtikuu 23, 2013, 18:04:44 »
Mia oli todella hyvä näyttelemään Liisaa, vaikkei mun tietääkseni ollut ennen näytellyt missään elokuvissa tai sarjoissa.

Kyllä hän on IMDb:n mukaan näytellyt jo aika monessa muussa ennen tätä leffaa. :)
Ilmamerirosvot tottelevat aina äitiään.
<AdamGibbon> (( Mun sydän hakkaa hirveän lujaa. ))
<CainGibbon> (( iik, iik, jännää jännää. o: ))

Poissa Affu

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • pullamies
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Tim Burton : Alice in Wonderland
« Vastaus #64 : Huhtikuu 24, 2013, 22:18:50 »
Hoi, nyt kun tätä miettii, niin Miahan on oikeasti tosi hyvä roolissaan. Jotenkin tosi ihastuttava ja sievä. Onnistui hyvin.
 Pitäisi tämäkin klippi kattoa pitkästä aikaa. Soundtrack on hyvin eeppinen, Danny Elfman, if I'm not mistaken?
Oletteko kattoneet näitä making of- tai behind the scenes- videoita, (mm. youtubesta löytyy kun tökkää perään "alice in wonderland") on muuten mkeen näköistä toimintaa, ois kiva päästä joskus seuraamaan kaikkia niitä special effects -tiimin juttuja jne :P
Skäbädäm.
  Vuotiskoomalainen, epämääräisesti ölisee.
Ananas.

Poissa Muggle

 • Vuotislainen
 • HARRY POTTER IS MY PAST, MY PRESENT AND MY FUTURE
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Tim Burton : Alice in Wonderland
« Vastaus #65 : Kesäkuu 14, 2014, 11:28:55 »
Hyvä elokuva. Mielenkiintoisia hahmoja ja ns. normi juoni. Pidän, pidän! :)
"You're just as sane as I am" Luna Lovegood