Kirjoittaja Aihe: Millainen olisi ollut täydellinen loppu?  (Luettu 62183 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Acone

 • Vuotislainen
Vs: Millainen olisi ollut täydellinen loppu?
« Vastaus #150 : Elokuu 15, 2011, 09:44:24 »
Ainakin edes Remus Lupin olisi saanut elää Teddyn kanssa onnellista elämää. Nyt Teddyn täytyy elää aika yksinäistä elämää ilman vanhempia... Eli ainakin Lupin olisi saanut elää ja miksei Tonks myös? Tämäkin oli hyvä loppu, minkä Rowling oli saanut kehiteltyä. En kyllä itse olisi pääosin mennyt muuttamaan mitään siitä ihan lopusta, onhan se hyvä nähdä, kun sama kolmikko on taas yhdessä, mutta tällä kertaa saattamassa omia lapsiaan junaan. Teddy jäi kyllä nyt vaivaamaan todella pahasti, miksi juuri Tonks ja Lupin? Olihan siellä muitakin taistelemassa... :(
Oletteko koskaan ajatelleet, kuinka vanha Voldemort oikeastaan on, Voldemort syntyi nimittäin 31. joulukuuta 1926...

Poissa Kystisnap

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Millainen olisi ollut täydellinen loppu?
« Vastaus #151 : Heinäkuu 20, 2013, 13:30:27 »
Miusta esim. Ginny tai Percy ois vaikka voinnu kuollu Fredin tilalla. Harry olisi voinut mennä jonkun muun kanssa sitten naimisiin, en kyllä tiedä kenen. :D Olisin ehkä jättänyt Fredin, Remuksen ja Tonksin eloon, ja jotkut muut (esim. Albuksen kaartista) olis voinut kuolla.
« Viimeksi muokattu: Joulukuu 11, 2018, 14:45:11 kirjoittanut Kystisnap »

Poissa Tylypahkan luuta

 • Varmasti oudoin
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: PurpleSnitch12495
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Millainen olisi ollut täydellinen loppu?
« Vastaus #152 : Elokuu 02, 2013, 14:27:55 »
Olin ihan tyytyväinen kirjan loppuun, mutta olisin jättänyt Remuksen, Tonksin, Fredin ja Dobbyn henkiin. Ja jos siinä nyt olisi pakko olla Weasley- kuolema niin sitten Percy olis se joka kuolis ja hyppäis Fredin eteen ja saisi tappokirouksen, sitten Percy saisi kunniakkaan lopun ja rohkelikkous nousisi esiin. Dobbyn kuolema oli myös surullinen (varsinkin elokuvassa) ja oikeesti rupee itkettään lukiessa/ katsoessa. Kirjan lukemisesta on jonkin aikaa ja elokuvan katsoin eilen niin siinä kun Dobby sanoo että on "kaunis paikka ja Dobby on ystävien keskellä" ni oikeesti rupee itkettään. Remuksen ja Tonksin kuolema tuli täytenä yllätyksenä (niin kuin kyllä lähes kaikki) ja mielestäni liitto vaikutti kestävältä ja onnelliselta, joten olisi ollut kiva, jos he olisivat jääneet henkiin. Tietysti on todenmukaista, että sodassa kuolee paljon ihmisiä, mutta silti.

Parituksista pidin ja epilogista myös, eivätkä nimet nyt niin häirinneet (eikös Briteissä ja USA:ssa ole tapana antaa suvusta niitä nimiä?), olisi niissä nyt ehkä vähän luovuutta voinut käyttää. Se olisi jo häirinnyt jos olisi ollut joku Ginny junior tai vastaavaa. Ja jäi vähän mietityttämään, että kuinka vanha se Hagrid oikein on, mutta ei nyt sen ihmeemmin, mitäpä olisi Tylypahka ilman Hagridia. Mielestäni loppu oli kuitenki kaunis ja hyvä juuri sellaisenaankin (paitsi Fred, sitä en ikinä tule sulattamaan).

Poissa Mehujauhepallo

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: MoonPatronus27791
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Millainen olisi ollut täydellinen loppu?
« Vastaus #153 : Elokuu 04, 2013, 13:04:51 »
Mielestäni kirjan loppu oli melko hyvä. Olisin kuitenkin halunnut, että Tonks, Lupin, Dobby ja Fred olisivat jääneet henkiin. Fredin tilalla olisi voinut kuolla joku muu, jos jonkun oli pakko kuolla.

Poissa The Dragon Wand

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Millainen olisi ollut täydellinen loppu?
« Vastaus #154 : Elokuu 09, 2013, 20:35:17 »
Mitä ihmettä sä teet tällä ku sun mielestä harry kavereineen olisivat parempia kuolleena?
Harryn olisi pitänyt joko:

a) kuolla (olin niiin pettynyt, luulin Rowlingilla olevan pokkaa pistää oma sankarinsa pois päiviltä, mutta...huoh.)

b) jäädä viimeisenä mieleen , kaikista koettelemuksistaan hieman kyynistyneenä mutta vihdoin taakastaan vapautuneena velhona. Vaikeudet voitettu, koko maailma avoinna - Ginnyn kanssa tai ilman, ei sillä minulle väliä.

Lopussa kaikkein karmeinta oli se mielikuva pulskistuneesta ja keski-ikäistyneestä Harrysta. Eivät sankarit saa arkipäiväistyä, tai saavat, mutta vasta kirjan sivujen loputtua. Muut vaivaamaan jääneet asiat olisin voinut niellä, mutta en tätä.

Myös Hermione tai Ron olisi saanut mennä.
Lupinin olisin suonut elävän, pienen poikansa tähden. (raja se on minunkin kuole, ole hyvä -listallani)

Jotenkin lopusta jäi sellainen tunne, että kaikki on vain sysätty tapahtumaan sinne viimeisille sivuille. Koko Harry kuolee - ei kuolekaan - homma tuntui niin viimehetkessä keksityltä, hätäratkaisulta jolla sitten täytettiin enemmistön (?!) toiveet juonen yksityiskohtien kustannuksella.

Täydellisessä lopussa olisi ollut enemmän dramatiikkaa ja persoonallisuutta kuten tämä kirjasarja ansaitsisi. Lukemisesta olisi jäänyt avoin ja tulevaisuuteen suuntautunut tunnelma, ehkä surumielinen mutta silti lohdullinen - eikä pettynyt, kuten nyt.
Mitään yksityiskohtia yms. nippelitietoa sivuhenkilöiden veljenpoikien ammateista en jäänyt kaipaamaan, vaan sitä totaalisen yllättynyttä, väsynyttä, osittain surullista mutta onnellista tunnetta jonka Rowling mielestäni olisi kyllä kyennyt taas kerran tuottamaan.

Olen siis yksi niistä epätyytyväisistä valittajista, jotka eivät osaa tarkalleen eritellä mitä olisi pitänyt tapahtua, mutta narisevat silti :) Toisaalta, jos minä osaisin sen Täydellisen Lopun tapahtumat keksiä ja kirjoittaa, kansissa ei lukisi Rowling vaan celi.

Poissa Juomamestari

 • Kuninkaan koura
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Millainen olisi ollut täydellinen loppu?
« Vastaus #155 : Kesäkuu 20, 2015, 11:14:44 »
Se kirjan loppu oli ihan hyvä, mutta tällänen ois paras: Kalkaros ois jääny henkiin ja siitä ois tullu taikaministeri. Lipetitistä tulis Tylypahkan rehtori ja Hermionesta loitsujen opettaja. Ronista ois tullu aurori ja Harrysta myös. Kingsleystä tulis pvs opettaja ja Arthur jättäs työnsä ministeriössä ja siitä tulis jästitiedon opettja. Voldemort palais kummituksena johtamaan kuolonsyöjiä. Remus ois saanu jäädä henkiin ja Fred sai taas kuolla. Georgekin ois voinu menettää henkensä. Percy taas ois taikalain vartjaosaston päällikkö.
"A mind needs books as a sword needs a whetstone if it is to keep its edge. That is why I read so much", Tyrion Lannister.

Poissa Luna Helmiina

 • Tonttu vain ei saa unta
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Älä häiritse! Luen Harry Potteria!
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Millainen olisi ollut täydellinen loppu?
« Vastaus #156 : Lokakuu 20, 2015, 19:41:26 »
Sillee et tietysti Harry olis tappanu sen Voldemortin ja sit se olis ottanu Ginnyn kainaloonsa ja lentäny luudal auringonlaskuu... ja seuraavana vuonna käyny seiskavuoden loppuun. :DDD
Ja kaikki pimeyden voimien ja Voldea kannattaneet olis paennu tai ne olis pidätetty ja kaikki olis eläny onnellisena elämänsä loppuun asti. :D

Remus ainaski olis jääny henkiin ja muutama muu, kaksoset olis ollu molemmat elossa
ja Pimento olis Volden kukistumisen jälkeen vaan kadonnu jonnekin Saharaan eikä sitä olis löydetty koskaan. :D
"Puh?"
"No mitä, Nasu?
"Ei mitään", vastasi Nasu hiljaa.
"Tarkastin vain, että olet vielä ystäväni".       Helmiina -> Luna Helmiina