Kirjoittaja Aihe: Huonoin katsomasi elokuva  (Luettu 52112 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Pirkko

 • Ankeuttaja
Huonoin katsomasi elokuva
« : Elokuu 26, 2007, 19:40:34 »
Haulla en löytänyt tällaista, mutta sanokaa jos tästä on jo aihe. Otsikon perusteella se taitaa olla jo aika selvää, mistä tänne kirjoitetaan, joten en laita enää enempää selittelyjä siitä.

En ole nähnyt kyllä paljon huonompia elokuvia kuin Eragon. Siitä on poistettu paljon kohtauksia, mitä siinä olisi pitänyt olla kirjan takia. Näyttelijät ovat kaikki väärän näköisiä. Elokuva on tosin mielestäni huono lähinnä sen takia, että se vastaa huonosti kirjaa.

Pirates of the Caribbean: Maailman laidalla on aika sekava, vaikka Johnny Depp on erinomainen näyttelijä. Se on kahta aiempaa osaa selvästi huonompi.

Ragorlang

 • Ankeuttaja
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #1 : Elokuu 27, 2007, 18:23:26 »
Minun huonoin elokuva on ollut Perhosvaikutus. Kyllä se oli ihan katsottava mutta siinä oli jokin josta en tykännyt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Muitakin huonoja on mutta tuo oli parhaiten jäänyt mieleeni huonoudestaan...

Ossian

 • Ankeuttaja
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #2 : Elokuu 29, 2007, 21:10:33 »
Huonoimman katsomani elokuvan tittelin voittaa kyllä melko kirkkaasti Jack Blackin elokuva "Nacho Libre", joka kertoo orvosta luostarissa asuvasta keittiöpojasta, joka rupeaa vapaapainijaksi.
Huh huh.
Jack Black yleensäkään ei vakuuta (paitsi Holidayssa), aihe on tylsimpiä mahdollisia ja toteutus ontuu alusta loppuun.
Mulle jäi vähän sellanen olo, että kaveriporukka on halunnu ilmasen matkan johonki lämpimään ja päättäneet sitten tehdä tollasen elokuvan ja kirjottaneet kässärin lentokoneessa lomatunnelmissa. Tiedä siitä sitten...

Alfie

 • Ankeuttaja
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #3 : Elokuu 30, 2007, 15:41:44 »
Hirveän vaikeaa määritellä huono elokuva, koska monessa elokuvassa mättää jokin asia - toisissa niitä vain sattuu olemaan enemmän, mutta ei se silti ansaitsisi tittelin "huonoin elokuva". Koska aina voi olla joku surkea leffa, josta kuitenkin löytyy jotain hyvää. Olen myös törmännyt sellaiseen tapaukseen, että leffa oli niin huono, että siitä oli pakko pitää. *wirn*

Maailman huonointa elokuvaa, jonka olen nähnyt, en osaa suoralta kädeltä sanoa - pitäisi kai tutkia jotain listaa kaikista näkemistäni leffoista, jotta kykenisin edes muistamaan kaikki surkeat leffat, joita olen nähnyt.
Kuitenkin yksi ylitse muiden on Dude, where's my car. Ihmettelen, että miten olen ikinä saanut katsottua kyseisen elokuvan loppuun saakka, sillä se meni yli oman huumorini. Totta kai on niitä tyyppejä, joihin tällainen omasta mielestäni typerä huumori puree, ja jotka ovat menneet katsomaan ko. leffan elokuvateattereihin, mutta minä olen kaukana heistä. Tuijotin elokuvaa ensimmäisellä kerralla pikkuveljen kanssa järkyttyneenä, eikä mieleeni jäänyt mitän muuta kuin kohtaus, jossa kaksikko vertailee tatuointejaan vaatekaupassa.
Arvostan elokuvissa muutakin kuin järjetöntä sekoilua - jonkinlainen juonikin olisi hyvä (okei, kyllä tästäkin löytyy juoni, mutta päätön sellainen). Ja jos elokuvasta jää mieleen ne hyvät kohdat, voi jo puhua sellaisesta elokuvasta, jota saattaa jonain päivänä harkita uudestaan katsottavaksi.

Pirkko mainitsi alussa huonoimmaksi elokuvakseen Eragonin, ja on pakko kommentoida tuohon. Olen itsekin nähnyt ko. elävän kuvan, enkä tykännyt erityisemmin. Mutta mielestäni (tämä on siis vain minun mielipiteeni!) pelkästään se, että elokuva ei noudata tarinaa, johon se perustuun tai näyttelijät eivät ole näköisiä, ei tee sitä huonoa. Ei sillä, etteivätkö jotkut elokuvat joskus olisi juuri sen erilaisuutensa takia surkeita, mutta mielestäni se ei ole määritelmä huonolle elokuvalle. Jos itse olisin kuitenkin valinnut tuolla perusteella huonoimman elokuvan, niin niitä olisi löytynyt kymmeniä - mukaan lukien valitettavasti joitakin Potter-leffoistakin.

viuhpiipore

 • Ankeuttaja
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #4 : Syyskuu 22, 2007, 12:12:59 »
No, huonoimpiin elokuviin mielestäni kuuluu ehdottomasti kaikki muka-hauskat komediat, joiden vitsit ovat lähinnä ällöttäviä. Joskus pari viikkoa tulikin telkkarista sellainen leffa, nimi taisi olla Joen asunto.
Kun näin tämän topicin, mieleeni tuli heti Addiction. Siinä on jotain vampyyreja ja se on mustavalkoinen, eli todella ahdistava katsoa.
Myös Constantine on mielestäni huono elokuva. Jotenkin ne demonit on niin nolon näköisiä eikä juonikaan ole parhaimmasta päästä. :s

Poissa Fimca Worthleberr

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Capricorn Ascending
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #5 : Syyskuu 24, 2007, 18:13:47 »
Viime viikonlopun Speed - kuoleman kyydissä oli kyllä harvinaisen huono jopa action-leffaksi, itse asiassa niin huono että jätin sen kesken. Se oli täysin epärealistinen, typerä ja jännityksetön. Näyttelijät olivat ärsyttäviä, varsinkin se bussia ohjaava nainen. Vaikka on kai niitä huonompiakin. ei vain juuri nyt tule mieleen, katson aika vähän telkkaria nykyään...
Look, look, keep looking straight into those cold eyes.

Poissa Pöpi Profeetta

 • Ennustelija
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • I see you...
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #6 : Syyskuu 24, 2007, 18:17:42 »
Taitaa tuo kyseenalainen kunnia mennä jollekin komedialle. Ehkä teinikomedialle. Ehkä American Pie -leffalle. Ehkä sille kolmososalle, josta on katoillut vanhoja hahmoja vähän liikaa ja vitsit ovat vähän väljähtäneitä. Mutta tämä on pelkkää spekulaatiota.
"That is not dead which can eternal lie
And with strange aeons even death may die"

H. P. Lovecraft

Poissa KP

 • Helmiäislehti
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Dracon hyypiösisko
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #7 : Syyskuu 24, 2007, 18:56:05 »
Lähes kaikki jenkkikomediat ovat pohjasakkaa, kuten myös monet jenkkien "kauhu"leffoista. Huonoin näkemäni elokuva on Tohtori T ja naiset. Jonkin omituisen mielenhäiriön vuoksi sorruin katsomaan sitä, ja joko olen niin tyhmä etten ymmärtänyt mitään, tai sitten T naistensa kanssa oli oikeasti täysin käsittämätöntä soopaa. Mikä oli elokuvan suuri idea tai edes juoni, en oikein ymmärtänyt...

Lady Èowyn

 • Ankeuttaja
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #8 : Syyskuu 26, 2007, 00:51:11 »
Huonoimmat mun ikinä näkemät leffat on Paholaisen asianajaja iän ikuisen vanha leffa olikohan
pääosassa kenties Keanu Reeves (vai miten tuo kirjoitetaan siis näyttelijän nimi). Jotenkin todella
sekava ja mun mielestä ihan pimeä elokuva tuo oli.
Sitten toinen huono leffa on mielestä kanssa tuo Tohtori T ja naiset. Jotenkin tylsä elokuva:p

Poissa Nimue

 • broccoli
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • I’m collapsing in stellar clouds of gas.
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #9 : Syyskuu 30, 2007, 16:35:38 »
Kun katselin tämänä topicin nimeä, niin ensin ei tullut mieleen oikeien mitään. Sitten päähäni pälkähti moniakin, kuten:

Hal ja iso rakkaus: Tai no, ei tämä ollut huono, mutta vähän hassu vaan, enkä oikein tykännyt tästä. Juoni oli ihan hyvä, mutta liian sekava siihen naurattavan/viihdyttävän komedian muottiin. Minulla hietti koko ajan, että onko tuossa nyt se tyyppi itse, vai sisempi kauneus Ô_o

Rockyt: Siis nämähän on todella hyviä elokuvia! Ainakin melkein. Se vain rassaa, kun jokaikinen osa tästä sarjasta on samanlainen, ja yksiulottoinen. Stallone ei tuo mitään uusia ulottuvuuksia Rockyyn, ja Adrian (?) muuttuu taas liiankin paljon. Joo, tämä/nämä ovat huonoimpia näkemiäni elokuvia.. ^^
"You being all mysterious with your - cheekbones and turning your collar up so you look cool."

Loony weasel

 • Ankeuttaja
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #10 : Lokakuu 01, 2007, 19:35:32 »
Huonoin katsomani elokuva on ehdottomasti Borat. En tiedä, miten edes jaksoin katsoa sen loppuun saakka... Olematon juoni, tehostettuna ronskilla huumorilla. En tykännyt. Tosin, joissakin kohdissa oli pakko nauraa, ihan sen älyttömyyden vuoksi.

Poissa Autumn Twilight

 • Auringon lapsi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Korpinkynsi Narniasta
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #11 : Lokakuu 01, 2007, 22:40:02 »
Huonoja elokuvia löytyy maailmasta niin paljon, etten varmaan mitenkään osaa sitä kaikkein huonointa nimetä. (Hassua muuten että kaikki sellaiset oikeasti huonot elokuvat mitä nyt ensi pohtimalta tulee mieleen ovat juuri niitä täälläkin jo aiemmin parjattuja amerikkalaisia komedioita.)

Topicin otsikosta kuitenkin minulle tuli mieleeni elokuva, joka katsottiin tänä viikonloppuna kaveriporukalla, nimittäin Ghost Rider - Aaveratsastaja. Ihan oikeasti, tämä leffa yritti olla pelottava, goottinen, eeppinen ja vaikuttava mutta minun mielestäni se oli lähinnä naurettava. Näyttelijät eivät oikein osanneet hommaansa, dialogit olivat niin epärealistisia ja tönkköjä kuin vain on mahdollista, ja juoni ennalta-arvattava sekä sisälsi paljon epäjohdonmukaisuuksia. Katsojaa pidettiin ilmeisesti aivan idioottina, sillä aina kun päähenkilö sanoi jotain, tuli flashback asiasta joka tapahtui kaksi minuuttia sitten. Päälle päättäjäisiksi Nicholas Cage oli aivan väärä mies pääosaan, henkilökohtaisesti en pidä hänestä muutenkaan ja tuollaiseen rooliin hän ei ainakaan sovi. Kyllä sen elokuvan kustannuksella nauraa sai, mutta hyvä se ei ollut millään muotoa, ja jos olisi pitänyt se yksin katsoa ilman kavereiden seuraa, olisin varmaan hermostunut siihen aika pahasti.

Toinen yksinkertaisesti huono elokuva on Minotaurus. Ihan ikivanhan amatöörifilmin oloinen ja näköinen, vaikka aika tuore tapaus onkin.
Little owls bring me messages, transparent envelopes, given by black daisies and through enormous telescopes, addressed the White Crow, sent it out, was it meant to get to me? 
Fantasianovelli: Unensieppaaja

floora

 • Ankeuttaja
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #12 : Lokakuu 06, 2007, 23:27:18 »
Huonoin leffa on ehkäpä se Taru Sormusten Herrasta; Kaksi tornia, vai mikä se niistä olikaa.. Ni mun mielestä kaikki Taru sormusten herrasta leffat on pitkäveteisiä.. Ne on jotenki outoja. Pitäs kattoo monta kertaa, et niistä ymmärtäis jotain. :)
Ja sitte se Pirates Of the Caribbean : Maailman laidalla, se oli mun mielestä liian sekava. Olihan se ihan ok.. mut silti se oli liian sekava, ja hiukan tylsähkö...

Poissa Hendrix

 • Rock Soldier
 • Vuotislainen
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #13 : Lokakuu 20, 2007, 16:24:21 »
En ole nähnyt kyllä paljon huonompia elokuvia kuin Eragon. Siitä on poistettu paljon kohtauksia, mitä siinä olisi pitänyt olla kirjan takia. Näyttelijät ovat kaikki väärän näköisiä. Elokuva on tosin mielestäni huono lähinnä sen takia, että se vastaa huonosti kirjaa.

Totta. Eragon on ihan OK kirjana, mutta elokuva on ihan oikeasti syvältä!
Danger You, Danger Me, DANGER US!

Poissa Altego

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #14 : Lokakuu 20, 2007, 21:02:01 »
Tätä piti hetken aikaa miettiä. On niin paljon tavallisesti ajatellen huonoja leffoja, joissa on kuitenkin jotain hyvää. Esimerkiksi monet "huonot" action-pätkät ovat tahattomasti hauskoja typerine tehosteineen ja järjenvastaisuuksineen.

Hetken pohdittuani päädyin siihen tulokseen, että The Butterfly Effect 2 (suomeksi Perhosvaikutus 2(?)) on huonoin katsomani elokuva. Ykkösosa on mielestäni oikein hyvä; idea on omaperäinen, tarina mahtava ja näyttelijätkin hoitavat homman kelvollisesti. Entä sitten uusintapainos? Idea on sama, mutta siitä ei oteta kaikkea irti, kuten ykkösessä. Tarina on paljon tylsempi kuin alkuperäisessä ja henkilöhahmotkin jotenkin värittömiä olipa kyseessä sitten näyttelijöiden saamattomuus tai huono käsikirjoitus. Ihmettelin, miksi ihmeessä onnistuneesta elokuvasta piti tehdä täysin ala-arvoinen jatko-osa. IMDb:stä sitten huomasin, että koko toisen osan tuotantotiimi oli aivan eri kuin ensimmäisessä. Motiivit selkenivät. Harmittaa vain, että rahan takia tuotetaan tällaista roskaa. [/avautuminen]
« Viimeksi muokattu: Lokakuu 21, 2007, 12:21:21 kirjoittanut Altego »
Voiko nähdä Thestralin, jos on nähnyt kuolleen pikselin?

saraji

 • Ankeuttaja
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #15 : Lokakuu 21, 2007, 11:28:48 »
Huonoin leffa on ehkäpä se Taru Sormusten Herrasta; Kaksi tornia, vai mikä se niistä olikaa.. Ni mun mielestä kaikki Taru sormusten herrasta leffat on pitkäveteisiä.. Ne on jotenki outoja. Pitäs kattoo monta kertaa, et niistä ymmärtäis jotain. :)

Ou, minusta nuo leffat on mahtavia. o_O Tosin kaikillahan on omat mielipiteensä, tulin siis vaan tunkemaan tänne omani eikä siitä tarvitse sen kummemmin välittää.

Niin, ja nyt jopa tuohon aiheeseen.

Ehdottomasti huonoin elokuva minkä olen nähnyt, on Scary Movie 4. 1, 2 ja 3 olivat ja ovat yksiä lempileffoistani, mutta mitä ihmettä tuossa 4 oikein tapahtui? o.O Todella järkyttävä elokuva, täynnä sellaista jäykkää tekohuumoria, ja ei siinä "juonessakaan" oikein tahtonut pysyä mukana.

Poissa Pipe

 • Luihusten oma kasvatti
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #16 : Lokakuu 21, 2007, 17:52:54 »
Ihan ehdottomasti Juoksuhaudan Tie!

Käytiin joskus vanhempien kanssa ko leffa katsomassa elokuvissa. Äiti nukkui siellä. Toivoin siinä samalla et mulla ois yhtä hyvät unenlahjat ku äidillä. Oli meinaan kyllä niin tylsä leffa et ei tulis mieleenkään enää ikinä kattoo uusiks. (yleensä oon niitä ihmisiä jotka voi kattoo saman leffan vaikka 100 kertaa uusiks jos se on hyvä). Mut siis olenko erikoinen ihminen ku en tykänny tosta, koska koulussa yksi oppilas sanoi minulle että leffa oli hyvä.. Mut mä en oikee päässy kiinni siihen/ en tajunnu mitä kiinnostavaa siinä oli ja 5 tähden leffa vieläpä? (Mut eks sitä sillee oo sanottu et ne 5 tähden leffathan just huonoimpia on) :D
♥Yritän vain hymyillä, vaikka olen jo kuollut sisältä♥
♥♥Polseres vermelles - Polseres amunt!!♥♥

Poissa Túrin Turambar

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • One day, one room
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #17 : Lokakuu 23, 2007, 19:35:13 »
Ehdottomasti Eragon.

Siis aivan kamala. Kirjana pidän siitä paljon, mutta Leffana... Huh.
Melkein ketään näytteliöistä ei vastannut mielikuvaani. Mikä ihmeen punahiuksinen Arya??? Entäs nuorehko Brom?? :@
Sitten poisjätetyt kohtaukset. Siis kamalaa, ei sitten yhtään noudattanut juonta. Bah, Sloan muka tapettiin, matlkat sivutettiin tuosta vaan, Helgrind ja Teirm, Jeod, muinainen kieli (Siis elokuvassa oli noin KOLME sanaa sillä, ja kaksi niistä ei ollut edes kirjassa!) ja muuta.
Sitten tuo Durzan otus lopussa. Siis MITÄH? Ei tuommoista kirjassa ollut... Ja siitä Eragonin selästä ei sitten puhuttu mitään!
Ja miten muka Saphira vain muuttui yhtäkkiä isoksi???!!! >:-(
Ja muutakin olisi....

Túrin

Cannery Row in Monterey in California is a poem, a stink, a grating noise, a quality of light, a tone, a habit, a nostalgia, a dream.

nr: Gabriel García Márquéz - One hundred years of solitude

Poissa Reta

 • Kirotun lapsen odottaja
 • Vuotislainen
  • Todella vaiheessa -kirjablogi
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #18 : Lokakuu 23, 2007, 20:03:42 »
Yksi kamalimmista leffoista, joita olen nähnyt, on Populaarimusiikkia Vittulanjänkällä. Anteeksi kiroulu, mutta se kuuluu elokuvan nimeen. Jotkut ovat väittäneet, että kirja on hyvä ja pälä pälä, mutta kun minä elokuvan katsoi, se oli yksinkertaisesti outo. Juonta siinä ei suunnilleen ollut ollenkaan, se oli vain jotain halpaa ruotsalaista elokuvaa. Tapahtumat olivat järjettömiä (esim yksi poika asui jossain kamiinassa noin viisi vuotta) jne.

Mutta on kaksi elokuvaa, joita ensiksi pidin ihan huonoina outouden takia, kunnes tajusin ne :D Nämä kaksi elokuvaa ovat Ocean's13 ja Tahraton mieli. Suosittelen katsomaan ne!
The adventures I enjoy are usually of the literary nature. -Henry Winchester

Miksi me ihmiset kaadumme?
- Jotta oppisimme nousemaan jaloillemme.

Darolf

 • Ankeuttaja
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #19 : Lokakuu 24, 2007, 20:41:42 »
Hidalko,ehdottomasti!

Minusta elokuva:Herrasmies liiga oli hyvä elokuva.

Poissa Valeriana

 • Enimmäkseen harmiton
 • Reservi
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #20 : Lokakuu 24, 2007, 21:17:21 »
Heh. Minä katsoin Hidalgon joskus videolta walesilaisen Viggofanin kanssa ja se toimii, jos ei välitä kauheasti siitä, miten epätodennäköisiä ne tapahtumat ovat ja molemmat puhuvat koko ajan elokuvan päälle. Se hevonen oli ihan paras.

Tahraton mieli on ihana.

Mutta siis niitä huonoja. Varmaan on paljon sellaisia hutaistuja, rahan takia tehtyjä jatko-osia mutta yksi mihin muistan olleeni ihan tosissaan pettynyt oli Jurassic Park 2:kadonnut maailma. Näin ensimmäisen elokuvan tuoreeltaan 13-vuotiaana ja olin aivan fiiliksissä sen jälkeen. Pikkuveljeni sai sen Kadonnut maailma -kirjan joululahjaksi ja molemmat suorastaan ahmimme sen läpi. Se ei varmaan näin jälkeen päin ajateltuna ole mikään kirjallisuuden merkkitapaus, mutta se on jännittävä ja lyhyet, nopeatempoiset luvut saavat lukemisen tuntumaan siltä kuin katsoisi toimintaelokuvaa. Naispäähenkilö oli oli ammatiltaan suurpetotutkija ja osasi pitää tarvittaessa puolensa vaikkei ollut mikään muskelinainen. Elokuva? Monet hahmoista on jätetty kokonaan pois ja tilalle pistetty porukkaa, joka on kirjoitettu niin että katsojat hurraavat, kun heidät syödään yksi kerrallaan. Sarah on joku ihme bimbo, jota pitää pelastaa ja muistaakseni jopa hänen ammattinsa oli muutettu ilman varsinaista syytä. Kaksi erilaista lapsihahmoa on sulautettu yhdeksi söpöksi adoptiotyttäreksi, joka taistelee raptoreita vastaan telinevoimistelemalla tai jotain vastaavaa. Mielestäni kirjan elokuvauksellisin kohtaus, jossa kaksi naista jahtaa moottoripyörän selässä velociraptoria loistaa poissaolollaan, mutta mitä saamme tilalle: Tyrannosaurus Rex San Fransiscossa. Miksi? Spielbergin mielestä se kai näytti hienolta. Miten ihan pätevät tekijät voivat saada aikaiseksi sellaista roskaa? Minä olen yhä katkera ja siitä on varmaan kymmenen vuotta aikaa.
If God does not understand, then he is not God, and we have nothing to fear.

Vauhko-Harry

 • Ankeuttaja
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #21 : Marraskuu 15, 2007, 17:44:30 »
Kaikki Scary Moviet. Kun oikeesti, olin niin tyhmä, että luulin, että ne ovat "pelottavia", mutta ei vaan mennyt... oli niissä aika paljon sitä huumoria kuitenkin, ja se oli aika hauskaa :D mutta nelosessa kuitenkin typpäs... en pysynyt perässä, en vaikka yritin.

Poissa Lady Asensio

 • Nilkanvilauttaja niinikään
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • DH luettu 9.12, KV 11.3
 • Pottermore: HeartWitch62
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #22 : Marraskuu 19, 2007, 19:55:11 »
Tohtori T ja naiset on ihan hanurista. Tylsä ja sekava eikä selvästä juonesta tietoakaan.
Myös viime lauantaina tv:stä katsomani Yhdeksäs portti oli syvältä. Tekstitv:n mukaan trilleri mutta ei jännittänyt yhtään. Lisäksi viimeisille minuuteille oli lykätty naurettavan rivo seksikohtaus.
Mun blogi: http://www.pointblog.fi/?go=milluska    (HUOM! OSOITE HIEMAN MUUTTUNUT)
Vuoden 2008 kotitonttu  tässä, terve!

Poissa Rainmaker

 • Rukka-Peikko Takkutukka
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #23 : Marraskuu 19, 2007, 20:32:18 »
Tässä joku aika sitten tuli katsottua  Rock Star -niminen raina. Täytyy sanoa, että oli harvinaisen huono pätkä. Juoni oli todella tylsä ja hölmö, ja pääosanesittäjä jäi mieleen lähinnä typeränä puupökkelönä. Hahmot eivät olleet mielestäni kovinkaan uskottavia, vaan ärsyttivät ainakin minua teennäisyydellään. Minusta elokuva antoi muutenkin varsin mielenkiintoisen kuvan heavy metal -musiikista (tai ehkä minä vain olen niin rakastunut suomalaiseen metalliin, että kaikki Amerikan ihmemaan yritelmät saavat minut katsomaan kieroon). Peter Piskuilaninkin roolista tuttu Timothy Spall taisi olla ainoa, joka teki ihan hyvän näyttelijäsuorituksen. En suosittele tätä elokuvaa yhtään kenellekään, sillä se ei ole millään tapaa edes hauska, vaan kyllästyttää katsojan jo alusta alkaen.
Yhä, marras-iltana, kuljemme kahden. | "I AM VAMPIRE. HEAR ME TWINKLE." | Destination anywhere | There's a meaning to all that fades.

Poissa Interwise

 • Luihu velmuttelija
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #24 : Marraskuu 20, 2007, 20:12:44 »
Huonoin ylhäällä(voi vähän järjestys heittää):

1. Jadesoturi
Ihkutettiin ja hekutettiin ikuisuudet joka mestassa, ja kun viimein sain leffan haltuuni, oli pettymys aivan kauhea. Juoni on todella köpsä, ja muutenkin vähän outo elokuva. Toki johtuu myös siitä, että olen enemmän toiminnan ystävä, eikä tuo sitä tarjonnut.

2. Lords of Dogtown
Huonosti kuvattu, näytelty yms. ei mitään hyvää. Yksi ainoista elokuvista, joiden katsomisen olen jättänyt kesken.

3. Curse of the Golden Flower
Pirun tylsä juoni, ja loppu totaallisen kamala. Toimintaa odotin, sain yhden _lyhyen_ miekkailupätkän. Muu olikin pelkkää juonittelua juonittelun perään.

4. Pan's Labyrinth
Nousee samaan roskakastiin, kuin Jadesoturi. Hirvee loppu, hirveä elokuva.

5. Epic Movie
Yrittääks tää olla hauskakin?

6. Dynamite Warrior
Huonosti kuvattu, näytelty yms. ei mitään hyvää. Yksi ainoista elokuvista, joiden katsomisen olen jättänyt kesken. Plussana muutama hyvä taistelu.

7. Scary Movie 4
Huhuh mitä rööri-kamaa tämäkin. Jotenkin yritetty liikaa, eikä jääny hyvä maku ollenkaan.


8. Apocalypto
:E Trailerien yms. perusteella loistava elokuva, mutta juokseva intiaani ei hirveesti jaksanu kiinnostaa. En tykänny yhtään.


9. Pathfinder
Kurjaakurjaakurjaa, jotenkin jäi vähän epävarma fiilis tän jälkeen, odotin kuitenkin parempaa. Hankala selittää, mutta riittänee, etten tykänny.« Viimeksi muokattu: Toukokuu 20, 2008, 15:16:51 kirjoittanut Interwise »

Poissa Kirikaze

 • Vuotislainen
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #25 : Marraskuu 21, 2007, 19:54:18 »
Onhan niitä surkeita tullut nähtyä, mutta yleensä en edes muista niitä jälkeen päin.

"Konttorirotat" on ihan uskomattoman surkea elokuva! En muista juonta (epäilen ettei siinä edes sellaista ollut), enkä muutakaan paitsi että siinä näytteli Jennifer Aniston. Ihmettelen että miten noinkin tunnettu näyttelijä on suostunut tuollaiseen rooliin. Osa jäi näkemättä koska katsoin pikakelauksella pitkiäkin pätkiä. Lainasin kirjastosta, ajattelin rentoutua koeviikon jälkeen leffalla jossa ei tarvitse aivoja, mutta kyseinen leffa lähinnä suututti surkeudellaan.

"Pelkkää puhetta" on myös surkea leffa. Inhosin "Daredeviliä" joten kun satuin saamaan sen niin oli pakko tunkea se samantien kaverin pikkuveljelle. "Le Divorce" ja "21 grammaa" ei myöskään saa minulta edes puolikasta tähteä. Ja sitten on tietysti "Gigli - rajua rakkautta". Käsittämättömän huono. En tosin katsonut kokonaan, vain muutama minuutti sieltä täältä ja se riitti.

Periaatteessa Perhosvaikutuksessa oli hyvä juoni, mutta itse vihaan leffaa äärettömästi. Se on jotenkin ahistava. "Not another teen movie" (?) kannattaa myös kiertää kaukaa. Hyi. Periaatteessa vihaan teinileffoja, mutta toisaalta, joskus ne on aika viihdyttäviä. 
"Jesus Christ!"
"Jesus Christ? Stop me if you heard this one: Jesus Christ walks into a hotel." ~Funboy ja Eric Draven, The Crow~

Poissa Riekale

 • Kangaskaistale
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Riekaleen kotisivut
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #26 : Marraskuu 27, 2007, 19:11:40 »
Minä tykkään oikeastaan kaikista elokuvista. Jotkut ovat vain parempia kuin toiset. Tietenkin on semmoisiakin, joihin on ollut vähän pettynyt, mutta semmoisista ei ole kyllä edes sitten nimi jäänyt mieleen. No, jos nyt joku pettymys mainitaan, niin se on Eragon poisjätettyineen kohtauksineen. Mutta oli sekin ihan viihdyttävä ja mielenkiintoinen kokemus. Periaatteessa elokuvien huonous ei minua kuitenkaan ole mitenkään haitannut. Ja joskus on mukava katsoa sellaisiakin elokuvia joissa ei ole mitään järkeä. Mukavan rentouttavaa.

Mersu

 • Ankeuttaja
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #27 : Marraskuu 27, 2007, 21:02:45 »
On todella vaikeaa sanoa, mikä on huonoin elokuva, jonka olen nähnyt. Ja aiheesta on muutenkin vaikea keskustella, kun kaikilla on omat mielipiteensä. Kuitenkin, jos osaa perustella, voi elokuvista saada erittäin mielenkiintoisia ja monipuolisia keskusteluja. On huvittavaa nähdä, että jotkut lempi elokuvani (esimerkiksi Perhosvaikutus) on jonkun mielestä tarpeeksi huono tänne.:) Toki tuolta löytyi myös monta, joista olen samaa mieltä. Mielestäni huonoimpia elokuvia ovat kuitenkin kaikki elokuvat, jotka on tehty kirjoista. Esimerkkeinä Da Vinci -koodi ja Neljä tyttöä ja maagiset farkut. Myös elokuvat, joissa ei oikeastaan ole mitään ideaa ovat tuperiä. Kuitenkin on kamalaa, että eräs tuttavani sanoi juuri viikonloppuna, että kolmas Hämähäkkimies on surkea! Sehän on niin täydellinen! Varsinkin, kun Harry, joka on lempihahmoni, kasvaa elokuvan aikana niin paljon!

Villilapsi

 • Ankeuttaja
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #28 : Tammikuu 02, 2008, 11:55:44 »
Huonoja leffoja on tullut nähtyä lukuisia ja jätetty katsomatta loppuun vielä useampia, joten kaikkein huonointa on todella vaikea valita. Kuten täällä on jo aikaisemminkin todettu, jotkut elokuvat ovat niin (oikealla tavalla) huonoja, että ovat oikeastaan hyviä. Jos leffan pääosassa on Arska tai Chuck Norris, se on lähes varmasti katsomisen arvoisesti huono, joten sellaisilla elokuvilla ei ole paikkaa listassani. Paljon parjatut aivottomat jenkkikomediat ovat minullakin innokkaasti tyrkyllä kärkisijoille. Koska en mitenkään osa laittaa näitä tarkkaan arvottomuusjärjestykseen, listaan inhokkini kategorioittain. Pahoittelen jo etukäteen, etten yleensä muista elokuvien suomenkielisiä nimiä, mutta kai alkukielisetkin ovat suurimmalle osalle tuttuja.

Mautonta "huumoria" ja aivotonta kohellusta rapakon takaa
American Pie 1 & 2
Kolmannelta osalta olen onnekseni säästynyt. Kaksi ensimmäistä osaa jouduin katsomaan koulussa(!) kevennyspäivinä. Näitä leffoja nyt on varmaan turha sen enempää analysoida, eiköhän jokainen ainakin suunnilleen tiedä, mistä näissä on kyse. Toiset tykkää, toiset ei. Sekaisin Marista menee mielestäni täsmälleen samaan kategoriaan ja sai minut sulkemaan television 10 minuutin katselun jälkeen ja huokaamaan helpotuksesta, ettei tätäkin ollut pakko katsoa koulutunnilla.

Freddy Got Fingered on "itkeäkö vaiko nauraa" -elokuva, jolle oli lopulta pakko nauraa . Jos olisin alkunut itkeä, siitä itkusta ei olisi ihan äkkiä loppua tullutkaan. Jos tiedät, kuka on Tom Green, tiedät varmaan myös, kannattaako juuri sinun katsoa kyseisen herran elokuvia vai ei.

Evolution Ei, ei ja vielä kerran ei. Ihmisiä syövä avaruuslima tähdittää maailman kalleinta shampoomainosta? Enempää en varmaan voi sanoa spoilaamatta liikaa, mutta vaikka komediasta kai on kyse, minä en nauranut kertaakaan. Tämänkin jouduin katsomaan jollain oppitunnilla. Onneksi en ole enää koulussa.

Jim Carrey on aivan omaa luokkaansa suoltamaan elokuvia, jotka saavat minut näkemään punaista. Ainakin The Cable Guy ja Liar, Liar kuuluvat raivostuttavimpiin tekeleisiin, joilla olen koskaan verkkokalvojani kiusannut. Myönnettäköön kuitenkin, että ehkä Carrey on kuitenkin joko kypsynyt näyttelijänä tai minun näyttelijämakuni on muuttunut, mutta miehen vakava roolityö muutenkin hienossa elokuvassa Eternal Sunshine of the Spotless Mind on mielestäni varsin vakuuttava.

Sarjakuvia
Elokuvien tekeminen sarjakuvista on valitettavasti ollut muotia jo pitkän aikaa, ja tämä ilmiö saattaa olla pahinta, mitä elkuvateollisuudelle on koskaan tapahtunut. Hellboy on ehkä kamalinta kuraa, mitä olen ikinä nähnyt, ja siihen verrattuna kalpenee jopa aiemmin todella surkeaksi luulemani Daredevilkin. Hämähäkkimiehet olen suosilla jättänyt katsomatta itsesuojelullisista syistä. Trailerit nähtyäni uskon nähneeni tarpeeksi.

Sin City ja 300 sotivat urheasti sarjakuvaelokuvista muodotamaani käsitystä vastaan. Molemmissa on säilytetty sarjakuvamainen ulkoasu, ja visuaalisuus on oikeastaan pääosassa juonen ja toiminnan kustannuksella. Koska sarjakuvista ei näytä saavan hyviä toimintaelokuvia, visuaalispainotteinen ratkaisu on ainakin minulle se oikea.

Maailman yliarvostetuimmat elokuvat
Viimeistään nyt joku varmasti haluaa syödä pääni, mutta:

Le Fabuleux destin d’Amélie Poulain
Pelkkä nimikin on niin tekopyhän hyväntahtoinen ja imelä, että minun olisi pitänyt ymmärtää jättää tämä elokuva suosiolla väliin. Taistelin itseni kanssa, että saisin katsottua tämän valtavan kehutun merkkiteoksen loppuun, mutta punaiset tapetit, absurdit ja rumat retro-esineet ja ällöttävän epärealistinen hyväntahtoisuus ja naiivius pursui korvistani ulos sen verran pian, etten ihan loppuun asti päässyt parhaalla tahdollanikaan. Pitäkää hyvänänne, ei sopinut minulle.

Forrest Gump
Visuaaliselta ilmaisultaan vähemmän traumaattinen mutta yhtä tahmaisen imelä ja raivostuttavan naiivi kuin edellä mainittu Amélie. Minulle eivät kerta kaikkiaan uppoa "hyväntahtoinen vajaaälyisyys pelastaa maailman" -elokuvat, vaikka ne kuinka olisivat taiteellisen elokuvailmaisun riemuvoittoja ja syvällisiä tulkintoja pahasta maailmasta.


Ja vielä loppuun yksi pakollinen "kyl se mun mielest oli hyvä" -vinetys.

4. Hero
Odotukset todella korkealla, Jet Li:n elokuvista 95% on loistavaa kamaa.. Tämä kuitenkaan ei. Liian vähän toimintaa, ja jos sitä oli, niin liian yliluonnollista, jopa minun makuuni. En tykänny, liikaa hempeilyä yms.

Fantasiahörhönä minulle kelpaa lähes kaikki yliluonnollinen elokuvassa, jonka ei ole tarkoituskaan olla varsinaisesti realistinen. Pelkästä toiminnasta harvoin saa minuun uppoavaa elokuvaa aikaiseksi, joten minusta oli vain hyvä, ettei toimintaa ollut liikaa. Se, mikä minulle on mystinen, unenomainen tunnelma, on varmaan jollekin toiselle sitä liikaa hempeilyä :)

sooda

 • Ankeuttaja
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #29 : Tammikuu 02, 2008, 14:57:54 »
Katsoin joskus mummuni knssa elokuvan Kaksipäisen kotkan varjossa, ja pakko sanoa, että kyllä oli huono. Alku oli vielä ihan ookoo, sellaista esittelyä, mutta sitten, kun siihen alkoi kyllästyä ja olisi odottanut jotain tapahtuvaksi, ei mitään tullutkaan. Koko elokuva oli tasaista massaa, ei yhtään huippukohtaa, jossa tarina olisi mennyt kunolla eteenpäin. Koko ajan se pikkuhiljaa lipui, mutta sillä tavalla, ettei sitä edes huomannut. Tapahtumat eivät lauenneet missään vaiheessa kunnolla käyntiin. Sitten yhtäkkiä oli ihan että "nytkö tämä jo loppui". Turha leffa, jossa ei tapahtunut mitään. Aika meni täysin hukkaan. Tarina olisi ollut hyvä, jos se olisi vain osattu tehdä kunnolla, tiivistetty ja otettu tapahtumista enemmän irti. Lauleskeluista jäi sellainen fiilis, että yritettiinkö niillä jotenkin pidentää leffaa? Tuoda leffaan syvyyttä? Ne lähinnä masentivat ja tylsistyttivät. Kuin olisi kattonut pari jaksoa putkeen jotain halpaa televisiosarjaa. Ei mikään ihme, että ammattikriitokot ovat haukkuneet sitä, aivan syystä. Mitään ei jäänyt käteen.

Poissa Rainmaker

 • Rukka-Peikko Takkutukka
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #30 : Tammikuu 04, 2008, 22:50:59 »
Kyllä suretti katsoa The Crow: City Of Angelsia. Ensimmäinen osa oli aivan suurenmoinen elokuva, koskettava ja kuitenkin karu, mutta kaunis. Brandon Lee oli loistava roolissaan, ja joukossa oli muitakin hyviä näyttelijöitä. Siihen verrattuna jatko-osa oli aivan surkea! Näyttelijät olivat mielestäni epäuskottavia eivätkä muutenkaan eläytyneet rooliinsa hyvin. Erityisesti aikuinen Sarah oli todella ärsyttävä! Elokuvan juoni oli muutenkin aika kökkö ja pitkästyttävä. Jatko-osat eivät muutenkaan yleensä ole mitään järisyttävän upeita, mutta The Crow II oli kyllä pohjanoteeraus.
Yhä, marras-iltana, kuljemme kahden. | "I AM VAMPIRE. HEAR ME TWINKLE." | Destination anywhere | There's a meaning to all that fades.

Poissa nutcracker

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #31 : Tammikuu 23, 2008, 18:19:48 »
Kun on katsonut kolmisensataa elokuvaa niin kuin minä, joukkoon mahtuu luonnollisesti huonojakin valintoja. Itsesuojeluvaistoni onkin harjaannuttanut minut boikotoimaan jo ns. varmoja inhokkejani, ja niinpä jätän poikkeuksetta katsomatta ainakin elokuvat joissa esiintyy I'll be back-Arnold tai Tom Cruise. Itse asiassa monessa leffassa mättää joku ja pahasti, mutta seuraavat elokuvat eivät saa minulta minkäänlaista tunnustusta.

Lost In Translation. Tämä kriitikoiden suosikki oli mielestäni täysin tylsä ja lamaannuttava elokuva, joita eivät pelastaneet edes päänäyttelijät. Toimi tosin hyvänä unilääkkeenä, siinä ei moitittavaa.

Se. Stephen Kingin kirja saattaa olla ihan hyvä (en ole lukenut), mutta elokuva veti naurettavuudellaan vertoja kaikelle näkemälleni. Olkoonkin että elokuva on käsittääkseni tehty joskus 90-luvun alussa, oli se & varsinkin sen loppukohtaus kaikin puolin luokaton.

Ihastus. No, en osaa sanoa muutakuin että minä itse asiassa nukahdin tämän elokuvan aikana, enkä minä ikinä nukahtele elokuvien aikana, etenkään jos katson niitä ensimmäistä kertaa.

Pelkoa ja inhoa Las Vegasissa. En ole ihan varma kuuluuko tämä elokuva tosiaan tähän listaan, mutta pistin nyt kuitenkin. Muistikuvani ovat huonoutta lukuunottamatta tämän elokuvan suhteen melko hatarat, mutta sanotaanko että tätä ei pelastanut edes jumalainen Johnny Depp.

Mies ilman varjoa. Minä inhoan tätä elokuvaa alkumusiikeista lopputeksteihin, ja inhoani ruokkii se että MTV3 tapasi näyttää tämän noin kolmesti vuodessa illan elokuvana. Aarrgh!

Boogeyman. Minusta harvat kauhuelokuvat ovat hyviä ylipäätään, mutta tämä taitaa olla huonojen kuningas. Sekava, huono eikä tosiaankaan pelottanut edes minua, ja minä pelkään melkein kaikkia kauhuleffoja.

Dogma. Jokainen joka on nähnyt tämän elokuvan, tietää miksi se on tässä listassa. Ekalla kerralla taisin jopa nauraa tälle, mutta nykyään - yrkh. Saattaa olla jopa huonoin elokuva maailmassa.

Austin Powersit. Jokainen. Minä. Inhoan. Näitä. Elokuvia. Yli. Kaiken.

Huonot komediat, huonot kauhuleffat ja etenkin huonot toimintaleffat kuuluvat suurimpiin inhokkeihini - tässä oli vain muutama esimerkki.
"I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best." - Marilyn Monroe

Wackoo

 • Ankeuttaja
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #32 : Helmikuu 28, 2008, 23:01:30 »
hah. helppo kysymys. elokuvan nimi taisi olla Chinese Box. Elokuva jota en suosittelisi edes ihmiselle jota vihaan. ei. Niin kamala minäkään en ole. Kaitsoin Chinese Box:in keskellä kirkasta päivää 14 tuntinen yö takana ja kumminkin meinasivat silmät sulkeutua kun katsoin sitä. Täysin mitäänsanomaton elokuva joka on esittävinään syvällistä, mutta ei ole mitään sinn päinkään! 

Sitten on pari samantasoista  scifi-elokuvaa joiden nimiä en muista.

pölypunkki

 • Ankeuttaja
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #33 : Maaliskuu 21, 2008, 19:04:59 »
Dark Floors ( da looordi leffa)
Kun menin ystäväni kanssa kyseisen leffan katsomaan, oli odotukset melko korkealla. No, nopeasti ne sieltä tippuivat. Juoneen oli mielestäni panostettu aivan liian vähän ja kun minä menen katsomaan kauhuleffaa, odotan nimenomaan kauhua.
Minunlaiselle muijalle, joka ei kestä melkeen mitään kauhuleffaa, on suuri ponnistus mennä katsomaan sellainen elokuvateatterista ja kun nyt kerta sinne uskalsin, olisin halunnut pelätä ja säikähdellä sitten kunnolla.

Leffa, johon minulla on viha-rakkaus -suhde on Battle Royale (ykkönen).
Kun katsoin sen, se oli kammottava. Veri vaan roiskuu ja teinit tappavat toisiaan. Ei kiva. Toisaalta se oli myös kertomus ystävyydestä, ja jokin siinä löysi tieni sydämmeeni. En tiedä miten tai miksi, mutta jotenkin se leffa vaan kosketti. outoa ?

Poissa Mimmi

 • kolmen soinnun rälli
 • Vuotislainen
 • gimme danger
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #34 : Maaliskuu 22, 2008, 18:56:09 »
Austin Powersit. Jokainen. Minä. Inhoan. Näitä. Elokuvia. Yli. Kaiken.
Oho, minä rakastan Austineita yli kaiken! No, jokaisella on oma makunsa. Olen nähnyt huonoja elokuvia aivan liikaa, mutta päällimmäisenä mieleeni kämähtää on Yölento. Ei voi kamala, olevinaan niin pelottava ja kamala, silti aivan surkea. Olin ystäväni luona yökylässä kun tämän katsoimme ja meinattiin katsoa joku pelottava elokuva. Ystävästäni tämä oli pelottava... Vai niin.
Keep your 'lectric eye on me babe
Put your ray gun to my head
Press your space face close to mine, love

Raijanen

 • Ankeuttaja
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #35 : Maaliskuu 24, 2008, 11:29:16 »
5. Pan's Labyrinth
Nousee samaan roskakastiin, kuin Jadesoturi. Hirvee loppu, hirveä elokuva.

I agree! Kirjastoomme tuli tuo kyseinen leffa, Pan's Labyrinth. Luin takakannen, se kuulosti houkuttelevalta, etukannessa oli monet lehdet antanut viisi tähteä, mukaanlukien Episodi, ja leffa oli myöskin saanut kolme (vai olikohan se kaksi?) oscaria. Se näytti olevan k-15 leffa, mikä teki siitä vielä mielenkiintoisemman. Sittenpä päätin lainata sen, ja kirjastonhoitajistamme yksi sanoi, sen olevan pelottava. Lainasin sen siis vielä innokkaammin, ja odotin pääseväni katsomaan sitä.

Parhaimmat kaverini sekä minä katsoimme sen pääsiäisen kunniaksi lauantai-iltana. Alussa se oli vielä ihan kiva, ja mielenkiintoinen, varsinkin kun siinä puhuttiin espanjaa. Mutta sitten se vain yhtäkkiä alkoi mennä sekavaksi. "Fantasiaolennot" olivat olevinaan pelottavia. Eikä juonta oikein kunnolla näkynyt siinä olevan. En edes tainnut tajuta tätä leffaa yhtään. Mutta huono se oli. En suosittele kellekkään. (Ellei joku sitten pidä mahottoman huonoista elokuvista.)

// Jadesoturista en sano mitään, sitä en ole vielä edes nähnyt.
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 25, 2008, 15:21:27 kirjoittanut Raijanen »

Poissa parma

 • The Demented One
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Putoamista tyylillä
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #36 : Maaliskuu 24, 2008, 15:52:01 »
5. Pan's Labyrinth
Nousee samaan roskakastiin, kuin Jadesoturi. Hirvee loppu, hirveä elokuva.
I agree!

Olenkohan minä jotenkin outo, kun pidin kyseisestä elokuvasta niin kovasti o__O Yksi parhaimpia näkemiäni fantasiaelokuvia Sormusten Herrojen jälkeen. Enkä kyllä pahemmin Jadesoturiakaan pitäisi huonoimpana näkemänäni elokuvana, vaikkei se mikään erityisen hyvä ollutkaan. Loppujen lopuksi suomalaikseksi tekeleeksi se oli yllättävän taidokas, odotin paljon huonompaa. Ja muutenkin kun nyt selailen tätä topiccia, täälla on muutama sellainen elokuva mainittu mitä minä en pidä ollenkaan huonona(TSH:t, Populaarimusiikkia Vittulajänkältä ym).

//Ihanaa, Joku! :D Minä jo pelkäsin pimahtaneeni.
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 24, 2008, 16:40:29 kirjoittanut parma »
Tie Miehen Sydämeen Käy Kairon Kautta
Niin kauan kuin kuulen lokkien kiljunnan,
tiedän olevani elossa.

Poissa Joku

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: MarauderIce16727
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #37 : Maaliskuu 24, 2008, 16:12:10 »
5. Pan's Labyrinth
Nousee samaan roskakastiin, kuin Jadesoturi. Hirvee loppu, hirveä elokuva.
I agree!

Olenkohan minä jotenkin outo, kun pidin kyseisestä elokuvasta niin kovasti o__O Yksi parhaimpia näkemiäni fantasiaelokuvia Sormusten Herrojen jälkeen.

Mitä ihmettä! Et ole ollenkaan outo, parma, sillä minusta Pan's Labyrinth oli ehdottomasti paras fantasiaelokuva jonka olen koskaan nähnyt, helposti menee TSH'n ym. ohi. Mutta ehkä siinä sitten onkin se, että kyseinen elokuva pitää katsoa ajatuksen kanssa ja se pitää tajuta ennen kuin siitä voi pitää. (Ja se oli pelottava, varsinkin se tyyppi jolla oli ne silmät kämmenissä. Hyh.)

Mutta sitten se huonoin. Tätä ei ole vaikea valita, sillä Herrasmiesliiga saa minut näkemään punaista joka ainoa kerta kun siitä näen pätkänkään. Siis siinähän on oikein turmelemalla turmeltu ja raiskattu oikein olan takaa monia klassikkokirjoja, ja se kai siinä oli tarkoituskin. Kyllä tuli sitä katsellessa sellainen olo, että eikö mikään ole Hollywoodissa enää pyhää.. Ja Dorian, Dorian, mitä ihmettä ne olivat tehneet rakkaalle Dorianille? :'( Ja kaikille muillekin.
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)

Poissa Valeriana

 • Enimmäkseen harmiton
 • Reservi
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #38 : Maaliskuu 24, 2008, 19:29:20 »
No, nuo "oudommat" elokuvat niin kuin Populäärikulttuuria... tai Pan's Labyrinth kai väkisinkin joko ihastuttavat tai vihastuttavat. Minä voisin katsoa Pan's Labyrinthin uudestaankin. Se oli visuaalisesti niin mahtava, eikä se juonikaan niin käsittämätön ollut. Populäärikulttuuri oli minulle vaikeammin sulatettava, muttei mielestäni huonosti tehty ollenkaan. Molemmat ovat jotenkin aika julmia elokuvia, mutta siksi kai niihin on ne ikärajat lätkäistykin.
If God does not understand, then he is not God, and we have nothing to fear.

Nordamien

 • Ankeuttaja
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #39 : Maaliskuu 24, 2008, 20:51:02 »
Huonoimmat elokuvat, no kiistatta yksi heikoimmista pyörii par'aikaa maikkarilla, eli Azkabanin vanki, siinä kyllä osasi ohjaaja pilata yhden kirjasarjan parhaista kirjoista. Murskataampa vähän velhomaisuutta laittamalla velhoille jästivaatteet ja varmastihan Hermionen on ilmetty pissis pinkissä hupparissaan. Muutkin "taiteelliset näkemykset" kusahtavat leffassa melko pahasti. Myös näyttelijävalinnat, Thewlis pornoviiksineen saisi suksia niin kauas kuin jaksaa.

Epic Movie, niin kulunutta ja väsynyttä parodiaa, että oksat pois. Oksentaminen pelkästä myötähäpeästä oli lähempänä kuin nauraminen leffan aikana.

National Treasuret, Nicholas Gage leikkimässä uuden sukupolven Indianaa, ei toimi. Toisen katsoin luultavasti pelkästä masokistesesta kokemuksesta.

Samaan läjään joutaa myös kaikki Fast and Furious jatko-osat, ehkä neljäs nyt saattaa toimia kun Dieselillä käy.

Pan's Labyrinth on sen sijaan yksi miellyttävimmistä yllätyksistä, aivan loistava elokuva. Mahtava juoni, lavasteet ja hahmot. Toimii. Ehkä ilmestymisvuotensa paras elokuva.

Herrasmiesliigahan oli ihan kohtalainen pätkä, mutta, jälleen kerran, ohjaaja missas homman ja pahasti. En nyt varmaankaan ole hirveän väärässä, jos muistan, että tuolle ohjaajalle myös maksettiin aivan törkeän paljon tuosta "mestariteoksesta" ? Lisäksi vielä hankkiutui kohtuu huonoihin väleihin päätähden kanssa. Hyvä mies ! Kohtalainen leffa on, koska se menee hyvin huumoripätkästä. Sarjakuva, johon tuo perustuu, on raiskattu perusteellisesti, erikoistehosteet, jotka maksoivat miljoonia, näyttävät onnettomilta (tulee mieleen keskinkertainen pleikkaripeli) ja lavasteet (joita huuhtoutui 7 millin edestä tulvan mukana) jotenkin oudon jähmeitä. Paras on kyllä vanha kunnon autorallin Venetsian (!!) idyllisillä autoteillä..
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 25, 2008, 02:22:37 kirjoittanut Nordamien »

Poissa Kate

 • Hänen korkeutensa
 • Reservi
 • *
 • Sukupuoli: Noita
  • Livejournal
  • Otteita elämästä lasikellon alla
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #40 : Maaliskuu 24, 2008, 23:53:29 »
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)

Valaisetko minua, että missä vaiheessa siinä edes jonkinlainen oopperan kummitus on?
"Jos mielesi tekee joskus arvostella jotakuta, hän sanoi, - niin muista, etteivät kaikki ihmiset maailmassa ole olleet yhtä edullisessa asemassa kuin sinä."

F. Scott Fitzgerard: Kultahattu

Poissa Joku

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: MarauderIce16727
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #41 : Maaliskuu 25, 2008, 02:22:06 »
Valaisetko minua, että missä vaiheessa siinä edes jonkinlainen oopperan kummitus on?

(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)

Onyksi

 • Ankeuttaja
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #42 : Maaliskuu 25, 2008, 17:25:17 »
Tiedän täsmälleen, mikä on huonoin koskaan näkemäni elokuva, mutta nimi on päässyt vuosien varrella unohtumaan, taisi se olla jotain "The Dukes of Hazzard".
Elokuva kertoo kahdesta nuoresta miehestä, Duken serkuksista, jotka ovat parhaita kavereita keskenään ja rauhallisen Hazzardin kylän pahimmat riehujat. Kylän poliisit vihaavat poikia ja näiden vanhaa setää, minkä vuoksi serkukset ovat jatkuvasti vankilassa jonkun harmittoman syyn takia, ja niinpä poikien hyvä ystävä, Jessica Simpsonin näyttelemä kimuli joutuu flirttailemaan ja pyörittämään persettään poliiseille, jotta serkukset vapautettaisiin. Koko elokuvan juoni oli hajanainen, mutta liittyi olennaisesti autoihin sun muuhun ja tappeluitakin ja yläosattomia tyttöjäkin esiintyi melko paljon.

En olisi koskaan katsonut tuollaista elokuvaa oma-aloitteisesti, mutta kaksi entisen luokkani pissistyttöä vaativat koulun viimeisen päivän kunniaksi elokuvapäivää ja kepulikonsteilla valitsivat oman suosikkielokuvansa.

Elokuva yritti selvästi olla hauska ja vitsikäs, mutta huumori oli niin koomista ja väkisin väännettyä, että ei se ketään naurattanut. Tuli sellainen olo elokuvaa katsoessaan, että olisi viettänyt yön tunkkaisessa pakettiautossa ja unohtanut pestä hampaansa.

Johanhanna

 • Ankeuttaja
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #43 : Maaliskuu 25, 2008, 21:11:37 »
Tämä onkin aika vaikea kategoria. Elokuvia on tullut katsottua sen verran paljon, että muutama huonokin mahtuu mukaan. Huonoimpien elokuvien top 3 on minulla seuraavanlainen:
1. New world Monista erinäisistä syistä.
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)
Elokuva oli aivan käsittämättömän tylsä. Melkein nukahdin ensimmäisen 15 minuutin jälkeen.
2. Apocalypto Ajattelin, että leffa olisi hyvä koska tykkäsin paljon Passion of the Christista, voi kuinka väärässä olinkaan.
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)
3. 10.000 BC Tätä elokuvaa on kehuttu paljon ja aivan turhaan.
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)

Tässä siis minun listani.

Poissa Rhiannon

 • Kiltalainen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #44 : Huhtikuu 04, 2008, 14:10:31 »
Aika pitkään ykkösenä oli "The Mask". En muutenkaan ole hirveästi tykännyt Jim Carreyn elokuvista mutta The Mask on pahin kaikista.

Pan's Labyrinth - en voi edes kirjoittaa tuota saamatta kylmiä väreitä. Mutta toisaalta - huono elokuva ei ole sama kuin KAMALA elokuva, joten ehkä se ei kuulu tähän. Siis pitäähän sitä sanoa, että lavastuksellisesti hieno. Mutta näin. Kadun ikuisesti sitä päivää, kun päätin mennä sen katsomaan.

Nuija ja tosinuija - ei tainnut oikein huumori upota...
Sirius Black; in a sack; I would like to pack; and thus take him back.

Poissa Felis silvestris catus

 • Vuotislainen
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #45 : Huhtikuu 04, 2008, 19:42:47 »
Enpä osaa sanoa ehdottomasti huonointa, mutta mm. Herrasmiesliiga oli kammottava. Mielenkiintoinen kuvio oli pilattu äärimmäisen kömpelöllä toteutuksella. (Miten noin toimintapainotteisen elokuvan juonen edes saa niin jähmeäksi?)

Heh. Minä katsoin Hidalgon joskus videolta walesilaisen Viggofanin kanssa ja se toimii, jos ei välitä kauheasti siitä, miten epätodennäköisiä ne tapahtumat ovat ja molemmat puhuvat koko ajan elokuvan päälle. Se hevonen oli ihan paras.

Mun mielestä Hidalgo oli oikeasti ihana. Ei toki ole Suurta TaidettaTM, eikä tosiaankaan ole kaikin osin uskottavimmasta päästä, mutta oikein mukava, lämminhenkinen seikkailuelokuva. Tietyllä tavalla vanhanaikaiseen tyyliin tehty, tuo minusta kerrontatavaltaan mieleen esim. kultaisten 50- ja 60-lukujen lännenfilmit. Ekaa kertaa katsoessani olin ihan fiiliksissä, koska siinä jotenkin onnistui saavuttamaan sellaisen nostalgisen lapsenmielisen -vai lapsellisen?- tunnelman. Ehdottomasti hyvän mielen elokuva.

Poissa Sister Grace

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #46 : Huhtikuu 05, 2008, 22:34:57 »
Näin ensimmäisenä huonoista elokuvista puhuttaessa tulee mieleeni Apocalypso. Olin ihan varma että se olisi todella hyvä, mutta se oli jotain vallan muuta. Oikeastaan ainoa kehuttava piirre leffasa oli se, että siinä puhuttiin englannin sijaan maya-kieltä (ja se pelottava ennustajatyttökin oli kyllä aika kiva), mikä todellakin oli aivan loistava veto! Loppujen lopuksi suurin osa elokuvasta kuluikin siihen että katselin ulos ikkunasta ja totesin n. 10 minuutin välein tyypin juoksevan edelleen.
Toinen, minun mielestäni todella huono elokuva on Lost in translation. Mielipiteeni siitä on kutakuinkin sama kuin nutcrackerillä. Lamannuttava on tosiaankin juuri oikea verbi kuvaamaan kyseistä rainaa, joka on muuten valehtelematta ainoa elokuva jonka olen jättänyt kesken sen takia etten elokuvan itsensä vuoksi jaksanut katsoa sitä loppuun saakka.
Pan's Labyrinthiä minun on sen sijaan muutamien muiden kanssa noustava puolustamaan. Juoni oli mielestäni hyvinkin selkeä ja loppukohtaus saa aina vedet silmiini. Kyseessä on ehdottomasti yksi parhaista elokuvista mitä olen ikinä nähnyt. Vähintäänkin se osoittaa että osataan sitä elokuvia tehdä muuallakin kuin Hollywoodissa!

Chedaliné

 • Ankeuttaja
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #47 : Toukokuu 18, 2008, 19:27:22 »
Pidän melko monista leffoista, mutta en ole koskaan suuremmin pitänyt Scary Movie-elokuvista. Siksi, että niissä jauhetaan kokoajan sitä samaa hömppää. Tokihan niille nauraakin, mutta liian uuvuttavia leffoja minun makuuni.
Myös leffa nimeltä Poika (pääosassa Hugh Grant) menetteli, mutta turhan pitkäveteinen ja liikaa kaikenlaista välien- ja sotkujenselvittelyä, yhtä lailla liian uuvuttava.
Onneksi näitä ns. "floppielokuvia" ei loppujen lopuksi ole kovin paljon, i think.

Blue Raven

 • Ankeuttaja
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #48 : Toukokuu 27, 2008, 18:36:45 »
Ekana tulee mieleen High Scool Musical. Katsottiin eka osa koulussa ja se oli kyllä niiiin tuskaa. Nytkin nousee raivon/tuskan kyyneleet silmiin kun ajattelenkin sitä. Jos joku laittaisi mut katsomaan jatko-osia (niitäkin jo varmaan sata), niin se tilanne olisi kuin Kellopeli appelsiinissa (kun ne Alexin silmät pidetään sen koneen kanssa väkisin auki).

Myös ylipäätään kaikki kreisikomediat on huonoja ja raivostuttavia.
Samoin kaikki Ben Stillerin, Adam Sandlerin yms. leffat on järkyttäviä.
Scary Moviet, sekä huomattava enemmistö nykykauhuleffoista, esim. Kaunat ja Ringit.
...ja Hitch - Lemmentohtori *menee oksentamaan*

Poissa Dreik

 • Fanpire
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • UuhLaLaahLaLaaLaLaahLaLaahLaLaa!!!
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #49 : Toukokuu 28, 2008, 19:31:39 »
Vihaan yli kaiken kaikkia Indiana Jones elokuvia! En voi sietää Harrison Fordia, koska se on niin huono näyttelijä. Hänellä on vaan joku kaks ilmettä, jotka on virnistys ja joku semmonen laimee perusilme. En tiedä, mikä Jones leffoista on se huonoin, mutta yleisesti EN PIDÄ!

Myös Manaaja oli minulle hienoinen pettymys. Se on K18, joten odotin aikamoista kauhua. tuli pettymään, koska kauhua oli yllättävän vähän ja lopputulos oli mielestäni onnellinen. Kauhein kohta oli, kun se tyttö tuli rapukävelyä portaita alas, mutta juuri siinä kohdassa repesin kaverini kanssa hirveään nauruun, koska se ei tuntunut tarpeeksi todelliselta.

En voi myöskään sietää ensimmäistä Taru Sormusten herrasta- leffaa. Kaksi jälkimmäistä osaa olivat tosi hyviä, mutta eka osa oli maailman pitkästyttävin. ;D
Lukekaa Hömppätarinaa, se kasvattaa oven narinaa... ;)

Poissa Rainmaker

 • Rukka-Peikko Takkutukka
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #50 : Toukokuu 28, 2008, 19:39:39 »
Vihaan yli kaiken kaikkia Indiana Jones elokuvia! En voi sietää Harrison Fordia, koska se on niin huono näyttelijä. Hänellä on vaan joku kaks ilmettä, jotka on virnistys ja joku semmonen laimee perusilme. En tiedä, mikä Jones leffoista on se huonoin, mutta yleisesti EN PIDÄ!

Minusta Indiana Jones -leffat ovat ihan toimivaa perusseikkailua. Huumoria on juuri sopivasti sen kaiken aarteenmetsästyksen lomassa ja minusta näissä vanhemmissa elokuvissa (en ole nähnyt uutta ja tuskin menen katsomaankaan) on ollut tosi hyvät näyttelijät. Ei Harrison Fordkaan yhtään hassumpi ole (tosin hän on aivan huippu Star Warseissa Han Solona), hän on oikeastaan ihan karismaattinen näyttelijä. Se on tosin harmi, että Marion (joka siis oli mukana Liiton Arkin etsinnässä) ei sitten ollut muissa elokuvissa, koska hän oli mielestäni mielettömän hyvä hahmo. Mutta kaipa tämäkin on niitä makuasioita - toiset tykkäävät ja toiset taas ei.
Yhä, marras-iltana, kuljemme kahden. | "I AM VAMPIRE. HEAR ME TWINKLE." | Destination anywhere | There's a meaning to all that fades.

Boogey

 • Ankeuttaja
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #51 : Toukokuu 28, 2008, 21:18:45 »
Minun huonoin elokuva on ollut Perhosvaikutus. Kyllä se oli ihan katsottava mutta siinä oli jokin josta en tykännyt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Muitakin huonoja on mutta tuo oli parhaiten jäänyt mieleeni huonoudestaan...

Mulla Perhosvaikutus kuuluu just suosikkeihin. (X

Mutta asiaan, maailman huonoin juoneltaan sekä lavasteillaan on Hellbreeder. Elokuva yrittää olla kauhuelokuva, mutta on oikeasti ihan helevetin huonosti tehty. Ennemminkin komediaelokuva. Ymmärtäisin, jos elokuva olisi tehty joskus 90-luvulla, mutta kun elokuva oli tehty joskus vuonna 2002. c/:
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 11, 2008, 16:16:54 kirjoittanut Boogey »

Poissa Niënor

 • Murheenkryynihkö
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #52 : Toukokuu 29, 2008, 19:52:28 »
Täytyy kyllä sanoa, että huonoimpien leffojen joukkoon kuuluu "Hei kamera käy".
Moni tuskin on tätä nähnyt, on tämmönen halpis leffa.
Pääosassa Steve Buscemi.
Juoni lyhyesti:
Steve Buscemi esittää elokuvaohjaaja Nick Reveä.
Aluksi ollaan tekemässä leffaa ja yhtä kohtausta yritetään saada purkkiin ja kaikki mahdollinen menee pieleen, kun Nick Reve huomaakin, että hän on nähnyt vain unta ja menee oikeisiin kuvauksiin (eri kohtaus).
Taas kerran kuvauksissa kaikki menee pieleen, mutta nyt kohtauksen pääosanesittäjä huomaakin nähneensä unta ja hän saapuu oikeisiin kuvauksiin (taas eri kohtaus). Sielläkin aluksi menee pieleen moni asia, mutta lopulta kohtaus saadaan purkkiin.

Leffa on niin rasittava, että se on melkein hauska. :D
- Merri.
- What?
- I'm hungry.

Poissa summershine

 • Vuotislainen
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #53 : Toukokuu 30, 2008, 01:10:02 »
Onhan noita tullut nähtyä, mutta kaksi nousee ylitse muiden. Scary Movie 4 on varmaan kamalinta scheissea, mitä on ikinä tullut nähtyä ja onneksi se tuli katsottua kaveriporukalla. Sai sentään revittyä hauskuutta leffan surkeudesta eikä tullut vain suljettua dvd-soitinta. Leffan tasosta kertoo paljon jo muun muassa se, että en muista enää ko. leffasta mitään muuta kuin että alussa oli dr. Phil.

Toinen on Ladykillers. Tuli katsottua tämä kaverin kanssa, kun etsittiin komediaa r-kioskilta. Leffan kansi lupasi hyvää, 4-5 tähteä annettu monessa paikassa ja lupailtiin suurta nauruelämystä. Jokainen varmaan sitten arvaakin että toisinpa kävi. Koko leffan aikana en valehtelematta nauranut kuin sen kaksi kertaa ja juonikin oli suht hanurista. Kaikista naurettavin oli loppuratkaisu, joka pudotti leffan vielä alemmaksi arvosteluasteikossani. Mutta oikeasti. Jos katson komediaa, odotan kovasti nauravani sitä katsoessani. Sitä tämä elokuva ei tarjonnut.
"En sano: älkää itkekö, sillä kaikki kyyneleet eivät ole pahasta" <3

Poissa Miléna

 • Ryppykuu
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: LumosQuest8
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #54 : Kesäkuu 02, 2008, 19:30:36 »
Ajattelin aluksi, ettei minulla ole tänne topiciin mitään sanottavaa, sillä en ole nähnyt erittäin huonoja elokuvia. Jotkut elokuvat olen vain nähnyt huonona ajankohtana, jolloin ne eivät ole olleet mitenkään kirkkaita muistoja kun mielessä on ollut kaikkea muuta. Sitten muistin elokuvan nimeltä My Super Ex. Kyseisen elokuvan näin viime keväänä ja olen yrittäyt unohtaa sen.

Elokuvan ideanahan on, että mies jättää naisen, joka onkin supersankari. Nainen sitten suuttuu ja alkaa kostamaan miehelle. No... Lähtökohtakaan ei oikein ole huima, mutta elokuva oli paljon pahempi kuin tuosta olisin arvellut. Juonta ei oikein ole, nainen vie autoja kuuhun ja seurailee miestä. "Sankaritar" on myös hiukkasen epävakaa persoona, mutta silti miehen kämpän totaalinen tuhoaminen on lähinnä surkuhupaisaa. Elokuva kaiketi yrittää olla romanttinen komedia, mutta ei se mitenkään romanttinen ole hauskasta puhumattakaan.
Voima on massa kerrottuna kiihtyvyydellä (F = ma)

Poissa Uppo

 • -outo
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #55 : Heinäkuu 07, 2008, 17:02:02 »
Ehdottamasti Rockyt. Ne on niiin tylsiä. Niitä ei jaksa kattoo. Elokuvan juonikaan ei ole ollenkaan hyvä. Siinä on mies joka nyrkkeilee päivät pitkät toisten kanssa. Siinä ei ole mitään järkeä. Suosittelen älkää katsoko sitä elokuvaa jos teitä ei kiinnosta nyrkkeily :).

Shailaja

 • Ankeuttaja
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #56 : Heinäkuu 16, 2008, 11:09:15 »
Kung Fu Hustle, sen huonompaa elokuvaa ei ole edes olemassa. Se oli todella yököttävä, elokuvassa ei tehty muuta kuin tapettu ihmisiä ja sekään ei ollut kovinkaan hienotunteisesti toteutettu. Mitään varsinaista juonta ei erottanut, tuskinpa sitä yleensä edes oli. Minun ymmärrykseeni ei vain mahdu, mitä hyvää elokuvassa oli eikä sellaista teurastusta jaksa seurata kahta tuntia.

salaisuuksia

 • Ankeuttaja
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #57 : Heinäkuu 17, 2008, 20:56:57 »
Toinen, minun mielestäni todella huono elokuva on Lost in translation. Mielipiteeni siitä on kutakuinkin sama kuin nutcrackerillä. Lamannuttava on tosiaankin juuri oikea verbi kuvaamaan kyseistä rainaa, joka on muuten valehtelematta ainoa elokuva jonka olen jättänyt kesken sen takia etten elokuvan itsensä vuoksi jaksanut katsoa sitä loppuun saakka.

Minun mielestäni Lost in Translation on ihana, ehkä pidän sitten tylsistä elokuvista mutta minä pidän siitä, se paranee joka katselukerralla. (Myönnän että melkein kaduin että ostin kyseisen elokuvan ensimmäisen katselukerran jälkeen, mutta katsoin sen uudestaan ja uudestaan ja ihastuin)

Mutta ehdottomasti huonoin näkemäni elokuva on Sekaisin suhteessa. Mielestäni se on turhan rivo romanttiseksi komediaksi eikä se ole juuri yhtään romanttinen. Juonikin on aika tavanomainen (olen häämatkalla, tapaan toisen naisen) ja no, minuun ei vain iskenyt katsella joka välissä pariskunnan makuuhuone-kivaa. (:'-----D)

Poissa Sister Grace

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #58 : Heinäkuu 17, 2008, 23:30:59 »
(Myönnän että melkein kaduin että ostin kyseisen elokuvan ensimmäisen katselukerran jälkeen, mutta katsoin sen uudestaan ja uudestaan ja ihastuin)

No... Kenties kyseinen elokuva toimii vähän niin kuin jotkut biisit ja kokonaiset bänditkin. Ensin niitä inhoa, mutta jostain käsittämättömästä syystä päätyy loppujen lopuksi rakastamaan. Kenties pitäisi yrittää uudelleen. :)

Poissa Gollim

 • Paras
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #59 : Heinäkuu 18, 2008, 16:06:30 »
National treasure 2 - Salaisuuksien kirja (saattaa spoilata tosin ei paljon, koska leffassa ei ole mitään tarinaa josta spoilaantua - nimi kertoo jo kaiken)

Siis ihan oikeasti, ensimmäinen National Treasure oli jo aivan surkea elokuva, mutta piti sitten sillekin tehdä jatko-osa xD! En tue tällaista idiotismia joten en olisi elokuvaa koskaan katsonut jos en olisi joutunut kiristyksen uhalla katsomaan tätä kaverin kanssa, kun "tämä on niin paljon parempi kuin se ensimmäinen vaikka en kyllä ymmärrä mikset siitäkään pitänyt". Elokuva oli alusta asti aivan naurettavan epäuskottava, juoni oli väännetty puhkikulutetuimmista salaliittoteoriosta ja oli todella sekava :p. Joka paikassa oli taas kerran salakirjoitusta tai muinaista tuhoutunutta kieltä jota vain 3 ihmistä osaa puhua - ja tietenkin yksi näistä on joku päähenkilön äiti. Elokuva ei edes antanut katsojalle tilaisuutta ratkaista mitään annetuista vihjeistä, koska ne olivat niin pöhköjä että vain huippuälykköpäähenkilö voi ratkaista ne mitä oudoimmilla päättelyillä? Kaikki liittyivät enemmän tai vähemmän keksittyihin henkilöihin, näiden syntymäpäiviin ymsymsyms. Presidentin salainen kirja oli kaikista naurettavin juttu koko elokuvassa, ja voisin heittää villin veikkauksen että näitä jatko-osia tulee vielä kymmeniä ja jokainen koskee aina uutta sivua kirjassa :))).

En suosittele kyllä kenellekään, ellei sitten oikeasti pysty heittämään aivoja narikkaan -_-. Epäuskottavuus hyppii silmille jatkuvasti eikä missään ole pienintäkään seikkailun tuntua. Yh.


Saikke

 • Ankeuttaja
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #60 : Heinäkuu 29, 2008, 19:13:21 »
National treasure 2 - Salaisuuksien kirja (saattaa spoilata tosin ei paljon, koska leffassa ei ole mitään tarinaa josta spoilaantua - nimi kertoo jo kaiken)

Komppaan tuota tosiaan.. Huonoja elokuvia tietysti näkee jatkuvasti, mieleen tulee teeveessä pyörivät Poliisiopisto-jatko-osat, kolmonen on jo siinä rajamailla, mutta sitten meno äityy jo vallan campiksi. "Moskovan keikka" on todellakin jo ihan pohjamudissa.

Poissa moottorisaha

 • Voldemortisti
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • be loud, let your colors show.
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #61 : Heinäkuu 30, 2008, 19:30:26 »
Kyllä olen ehdottomasti sitä mieltä että on surkein pätkä jonka olen nähnyt on Nimetön (Los sin nombre). Espanjalainen jonkinsortin "kauhu/mysteeri". God damn oikeasti. Muistan leffan juonen, mikäli sitä voi juoneksi edes sanoa, melko hatarasti. Ainoa asia mikä on jäänyt mieleeni, on elokuvan loppu. Viimeiset pari sekuntia. Kun lopputekstit pyörähtivät käyntiin, tuijotin telkkarin ruutua varmaan vartin suu auki miettien, että ei ole mahdollista, ei tämä näin voinut loppua, olipa harvinaisen p-ska elokuva!

Toinen erittäin huono 'taidonnäyte' johon olen erehtynyt tuhlaamaan kallista aikaani, on Veren kirous (Hemoglobin).  En tosin muista elokuvasta enää paljoakaan, ainakin siinä oli sairaalloisen rumia pieniä ihmissyöjiä ja mies, jolla oli joku salaperäinen "sairaus". Elokuvasta jäi kirjaimellisesti paha maku suuhun.
   Myös Kauna (The Grudge) on melko surkea. Siitäkin jäi paha maku suuhun, enkä ole vieläkään tajunnut elokuvan ideaa. Kakkososaan päin en ole pelkästä periaatteesta erehtynyt vilkaisemaankaan.
When you say it's dead and gone, yes, I know you're wrong

Poissa Seatear

 • Vedenneito
 • Vuotislainen
  • http://www.kuusade.net
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #62 : Elokuu 11, 2008, 15:07:54 »
En voi ymmärtää miten jotkut eivät vain pidä Pan's Labyrinthista. Kyseinen elokuva on lempielokuvani aivan ehdottomasti, ja pidän siitä aivan hirveästi. Tässä sitä näkee miten ihmisten näkemykset erottuvat toisistaan.

Huonoja elokuvia on monia. Olen hirveä elokuvanirso, ja harvat elokuvat ovat mielestäni sellaisia, joita katsoisin uudestaan, muuten kun tahtoessani heittää aivot narikkaan. Nyt ensimmäiseksi tulee mieleen The Hulk. Sinne meni 10 euroa aivan hukkaan, kun menin katsomaan sen elokuvateatteriin. Koko elokuva perustui siihen, kun iso vihreä mikälie hyppii kymmenen kilometriä kerrallaan, ei luoja meinasin lähteä elokuvateatterista pois kesken kaiken.

Myös Matrix elokuvat ovat mielestäni aikaslailla huonoja. Ykkösosan olen yrittänyt katsoa monia kertoja, mutta joka kerta nukahdan melkeinpä samaan kohtaan. Myös melkeinpä kaikki teinikomediat/elokuvat ottavat niin paljon pannuun, ettei niitä oikeasti pysty katsomaan, kun silloin kun tahtoo aivonsa off-tilaan.
Tahdotko lukea sarjakuvaa? -> Exceptional Abilities || Kuusade.net Se pienen ihmisen domain

Poissa Mimmi

 • kolmen soinnun rälli
 • Vuotislainen
 • gimme danger
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #63 : Elokuu 18, 2008, 16:02:27 »


Komppaan tuota tosiaan.. Huonoja elokuvia tietysti näkee jatkuvasti, mieleen tulee teeveessä pyörivät Poliisiopisto-jatko-osat, kolmonen on jo siinä rajamailla, mutta sitten meno äityy jo vallan campiksi. "Moskovan keikka" on todellakin jo ihan pohjamudissa.
[/quote]

Minulle Poliisiopistot ovat jokseenkin rakkaita, katsoa tillitin niitä aina pienempänä ja nauroin hullusti. Totta, niiden meno on aika camp-henkistä mutta minuun se jotenkin vetoaa. Toisaalta olen muutenkin huumaantunut ja jämähtänyt 80-luvun puolivälin kulttuuriin, joten lämmöllä tietysti Poliisiopistoja ajattelen. Pitkiin aikoihin en ole niitä katsonut, mutta muistan että pienenä pidin niistä kovin. Sama juttu vähän Ghostbustersin kanssa. Tiedä nyt, onko se elokuva oikesti huimaavan mahtava, mutta koska pienenä pidin siitä, pidän siitä nytkin. En ole moneen, moneen vuoteen Ghostbusterseja nähnyt. Nostalgiaa. (Niin tosin, minä olen syntynyt vuonna -95, eli katsoin elokuvat paljon, paljon myöhemmin kuin niiden tekovuonna, mutta pienenä ne kuitenkin katsoin)
Keep your 'lectric eye on me babe
Put your ray gun to my head
Press your space face close to mine, love

Poissa moottorisaha

 • Voldemortisti
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • be loud, let your colors show.
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #64 : Elokuu 18, 2008, 17:54:16 »
En voi ymmärtää miten jotkut eivät vain pidä Pan's Labyrinthista. Kyseinen elokuva on lempielokuvani aivan ehdottomasti, ja pidän siitä aivan hirveästi. Tässä sitä näkee miten ihmisten näkemykset erottuvat toisistaan.
Kiitos kun muistutit! Pan's Labyrinth on myöskin yksi näistä huonoimmista leffoista joita olen nähnyt :-D
Se ei vain iskenyt. Aluksi se vaikutti ihan hyvältä, mutta loppua kohden alkoi miettimään että eiiii h-levetti.
   Olihan se kaunis elokuva, ja ideana toki suhteellisen hyvä, mutta njäh. Jotenkin se meni puuroiseksi loppua kohden. Tai sitten vain olin jossain kummassa mielentilassa katsoessani se, pitäisi vissiin tsekata uudestaan.

Petyinpä muuten todella paljon myös Hancockiin! Noin puoleen väliin saakka se oli hyvä, sitten idea mureni täysin... Ne, jotka ovat leffan nähneet, todennäköisesti tietävät mitä tarkoitan.
   En tahdo paljastaa mitään, ettei kenenkään tuleva, mahdollisesti nautinnollinen leffakokemus mene pilalle :-D
Onneksi Will Smith sentään oli tajuttoman ihana<3
When you say it's dead and gone, yes, I know you're wrong

Poissa Kartanon kummitus

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #65 : Elokuu 31, 2008, 12:22:03 »
Star wars episodit: I, II ja III
Vanha trilogia on loistava kokonaisuus, mutta nämä uudet ovat uuvuttavia erikoistehostespektaakkeleita, joita ei jaksa katsoa kymmentä minuuttia enempää.

Matrixin jatko-osat
Pum pum pum *hyppy ilmaan* Pum pum pum. Pälä pälä pälä. *hyppy ilmaan* Jaa kestääkö tää vielä näin kauan?
Tylsiä, ja vielä kerran tylsiä jatko-osia. Näiden erohan taisi olla se, että kakkosessa on paljon puhetta ja vähän toimintaa ja kolmannessa asia on päinvastoin? Ensimmäinen Matrix-leffa on oikeasti hyvä, mutta enpä ole näiden jatko-osien jälkeen jaksanut katsoa sitäkään -.-

Scary movie 2
Aivan järkyttävää kuraa :D Ykkönen on ihan viihdyttävä ja kolmosen katsoi ihan mielellään kerran, mutta tämä. Tulee huono olo kun muistelenkin tätä elokuvaa, josta pystyin katsomaan vain puolet.

Batman forever
Jotain niin...kamalaa. o_O Vie uskottavuuden Batmanilta. Leffan alku on hyvä, mutta sitten se kamaluus alkaakin kun kaikki ah niin ihastuttavat hahmot tulevat kuvioihin.. En muista olenko nähnyt elokuvan jatko-osaa, Batman & Robinia, mutta trailereiden ja arvostelujen perusteella voin sanoa sen olevan äärimmäisen surkea elokuva.

Muita ei nyt tule mieleen~

Poissa Valeriana

 • Enimmäkseen harmiton
 • Reservi
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #66 : Elokuu 31, 2008, 16:01:35 »
Minusta Batman Forever oli vielä ihan viihdyttävä, vaikkei mikään taideteos, mutta Batman & Robin jäi kesken. Oli niin kammottavan huono käsikirjoitus, etteivät yleensä pätevätkään näyttelijät (ainakin Clooney ja Thurman) saaneet siihen mitään tolkkua.
If God does not understand, then he is not God, and we have nothing to fear.

Poissa Tibby

 • kotitonttu
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Can I have a look at Uranus too, Lavender?
  • LiveJournalini
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #67 : Syyskuu 02, 2008, 23:39:38 »
Olen nähnyt monta huonoa elokuvaa elämäni aikana, mutta tällä hetkellä tulee mieleen P.S. Rakastan sinua. Katsoin juuri äsken tuon elokuvan ja itkin sen takia, koska se oli niin kamala. Sain tänään luettua kyseisen kirjan loppuun ja pidin kirjasta ihan hurjasti. Lähdin heti vuokraamaan sitten kirjan pohjalta tehtyä elokuvaa ja aloin katsomaan sitä innolla. Innostus lopahti jo muutaman minuutin jälkeen, en pystynyt toistamaan mitään muuta kuin "kamalaa, ei, ei, kamalaa". Olisin varmaan eri mieltä tästä elokuvasta, jos en olisi lukenut kirjaa, mutta nyt en pysty sanomaan mitään muuta kuin tuota kamalaa. Elokuvaan oli lähinnä otettu vain se perusajatus kirjasta, siitä puuttui niin paljon henkilöitä ja juonikin oli niin paljon erilainen. Tottakai tätä tehdään jokaisen elokuvan kohdalla, mitkä ovat tehty kirjojen perusteella, mutta yleensä muutokset eivät ole näin radikaalisia.

Rakastan katsella kaikki nyyhkyleffoja ja tuossa elokuvassa oli ehkä 10 minuuttia sellaista mistä nyt jotenkin pidin. Mutta muuten se vain oli niin kamala, harkitsin jo, että lopetan sen katsomisen kesken. Elokuva todella pilaa nautinnon kirjasta. En suosittele elokuva katsomista, jos on lukenut kirjan, mutta ilman kirjan lukemista siitä vaan, se voi olla ihan hyvä tuolla tavoin. Itse en nyt osannut nauttia siitä, ja vähän harmittaa, koska odotin elokuvalta aika paljon. Mutta minkäs sille voi, onnea niille jotka eivät ole lukeneet kirjaa.

Toinen huono elokuva mikä nyt tuli mieleen on Tapaus Punahilkka. Silloin kun tuo pyöri vielä elokuvissa, päädyttiin kavereitteni kanssa katsomaan sitä, koska tahdottiin mennä leffaan, eikä siellä pyörinyt oikein mitään. Mentiin sitten ihan sattumanvaraisesti vain johonkin näytökseen. Meidän lisäksi salissa oli yksi ainoa ihminen ja nauratti sekin jo aika paljon. Elokuva alkoi ja jo 20 minuutin kuluttua olin valmis lähtemään salista pois. En kuitenkaan viitsinyt, sillä olin maksanut lipustani, joten päätin katsoa sen väkisin loppuun. Noh, Punahilkka satu sai todella uuden merkityksen, en tahdo kuulla siitä enää ikinä. Elokuva pilasi normaalin Punahilkka sadun ja järkytti mieltä. Huono elokuva.

Kyllä näitä surkeita leffoja riittäisi loputtomiin, mutten viitsi nyt haukkua kaikkea. :)
"There's no need to call me sir, Professor"

Poissa summershine

 • Vuotislainen
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #68 : Syyskuu 03, 2008, 02:06:23 »
Olen nähnyt monta huonoa elokuvaa elämäni aikana, mutta tällä hetkellä tulee mieleen P.S. Rakastan sinua. Katsoin juuri äsken tuon elokuvan ja itkin sen takia, koska se oli niin kamala. Sain tänään luettua kyseisen kirjan loppuun ja pidin kirjasta ihan hurjasti. Lähdin heti vuokraamaan sitten kirjan pohjalta tehtyä elokuvaa ja aloin katsomaan sitä innolla. Innostus lopahti jo muutaman minuutin jälkeen, en pystynyt toistamaan mitään muuta kuin "kamalaa, ei, ei, kamalaa". Olisin varmaan eri mieltä tästä elokuvasta, jos en olisi lukenut kirjaa, mutta nyt en pysty sanomaan mitään muuta kuin tuota kamalaa. Elokuvaan oli lähinnä otettu vain se perusajatus kirjasta, siitä puuttui niin paljon henkilöitä ja juonikin oli niin paljon erilainen. Tottakai tätä tehdään jokaisen elokuvan kohdalla, mitkä ovat tehty kirjojen perusteella, mutta yleensä muutokset eivät ole näin radikaalisia.

Rakastan katsella kaikki nyyhkyleffoja ja tuossa elokuvassa oli ehkä 10 minuuttia sellaista mistä nyt jotenkin pidin. Mutta muuten se vain oli niin kamala, harkitsin jo, että lopetan sen katsomisen kesken. Elokuva todella pilaa nautinnon kirjasta. En suosittele elokuva katsomista, jos on lukenut kirjan, mutta ilman kirjan lukemista siitä vaan, se voi olla ihan hyvä tuolla tavoin. Itse en nyt osannut nauttia siitä, ja vähän harmittaa, koska odotin elokuvalta aika paljon. Mutta minkäs sille voi, onnea niille jotka eivät ole lukeneet kirjaa.

Luultavasti olisit ollut vähemmän kriittinen, jos olisit ensin katsonut leffan. Minä päädyin katsomaan leffan ja kuulin vasta sen jälkeen, että se on tehty kirjan pohjalta. Minä pidin elokuvasta todella paljon ja sieltä lähdettyäni päätin että tuo pitää saada omaksi kunhan vain tulee dvd:lle. Sitten kirja oli aikamoinen yllätys erilaisuudessaan ja se on vielä parempi kuin elokuva. Kiitos kuitenkin tuon elokuvan aloin lukea Cecelia Ahernin tuotantoa, joka on tosi loistavaa. Minusta se elämänmakuinen tunne on saatu välitettyä elokuvaankin ja siksi minua ei haittaa asioiden oikominen niin paljon. Tosin jälkeenpäin ajateltuna eräs kohta oli muutettu hieman törkeästi, mutta päätin nyt vain, että elokuva perustuu löyhästi kirjaan ja that's it. (Mieskomeutta tuo elokuva kyllä sisälsi ehkä vähän liikaakin... :D)

Heh, ja pidin tuosta toisestakin elokuvasta, jonka mainitsit. Ei se toki mikään mestariteos ollut, mutta kyllä tuo suht viihdyttävä oli.
"En sano: älkää itkekö, sillä kaikki kyyneleet eivät ole pahasta" <3

Poissa Gollim

 • Paras
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #69 : Syyskuu 03, 2008, 07:36:52 »

Toinen huono elokuva mikä nyt tuli mieleen on Tapaus Punahilkka. Silloin kun tuo pyöri vielä elokuvissa, päädyttiin kavereitteni kanssa katsomaan sitä, koska tahdottiin mennä leffaan, eikä siellä pyörinyt oikein mitään. Mentiin sitten ihan sattumanvaraisesti vain johonkin näytökseen. Meidän lisäksi salissa oli yksi ainoa ihminen ja nauratti sekin jo aika paljon. Elokuva alkoi ja jo 20 minuutin kuluttua olin valmis lähtemään salista pois. En kuitenkaan viitsinyt, sillä olin maksanut lipustani, joten päätin katsoa sen väkisin loppuun. Noh, Punahilkka satu sai todella uuden merkityksen, en tahdo kuulla siitä enää ikinä. Elokuva pilasi normaalin Punahilkka sadun ja järkytti mieltä. Huono elokuva.
Kyseessä on kuitenkin ei-tosissaan-otettava parodia :O. Elokuva on yksi suosikkiparodioista ja nauroin katketakseni sille. no, kaikkia ei voi miellyttää..

(spoilaa mutta en usko että se ketään haittaa sillä tätä ennata-arvattavampaa elokuvaa saa oikeasti hakea)

Vähän aikaa sitten tv:stä tuli joku amerikkalainen leffa "Hiipivä Kauhu" / Fear ja kauhu oli todellakin hiipivää. Elokuva kesti vaivaiset puolitoista tuntia, mutta tuntui kyllä kolmelta tunnilta. Satuimme olemaan kouluretkellä ja noin kolmenkymmenen hengen porukka alkoi tätä katsomaan. Enne puoltaväliä meitä oli enää kymmenen. Elokuva oli NIIN tusinakamaa kuin voi vain olla - tyttö rakastuu ihkuraxu poikaan ja kaikki muut varoittelevat siitä että tuo poika on psykopaatti ja sitten erotaan ja mennään yhteen ja erotaan taas :))))). Kunnes lopussa se pakollinen verelämässäily-kohtaus, joka oli kaiken lisäksi huonosti toteutettu, jossa kaikki pahikset ja kolme viatonta sivhenkilöä kuolevat mutta päähenkilön perhe luonnollisesti selviää elossa ja kaikki on taas hyvin <3. Jo nalusta osasi arvata tämän loppuratkaisun, mutta tilannetta pahensi se että koko jutussa ei ollut mitään särmää, kaikki meni sen valmiiksikirjoitetun kaavan mukaan. Mitään muuta yllättävää ei sattunut jos ei lasketa William Peterseniä näyttelemässä. Yh. Elokuvasta jäi hyvin tylsistyttävä olo ja se käytännössä pilasi sen luokkaretken :D.

Poissa Larten

 • Anarkisti tarhatäti
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: Nimbuspumpkin12006
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #70 : Syyskuu 03, 2008, 12:14:24 »
Katottiin tuossa just kämppisten kans illalla House of blood kiljumisen ja yöunien menettämisen toivossa, mutta tämä todellakin oli pettymys. Tämä ei ollut edes oikeastaan pelottava, mutta vessassa sai juosta yökkäilemässä senkin edestä. Tässä ei ollut edes kohtauksia joissa olisi voinut hiukset nousta pystyyn, ällöttävää raajojen syömistä vain koko leffa. Sen lisäksi en saanut juonesta kiinni, sillä leffa oli minun makuuni liian sekava. Jännittävämpää oli se, mistä revitään lisää sipsejä kun edelliset loppui. En todellakaan katsois tätä uudelleen. :o

Leffasta arvostelu täällä jos jotakuta kiinnostaa lukea enemmän. :p
Jos sanon että taivas on musta
se on niin musta kuin tahdon sen olevan ja
jos sanon että maailma ei pyöri
se ei silloin pyöri, jumalauta

Poissa Tibby

 • kotitonttu
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Can I have a look at Uranus too, Lavender?
  • LiveJournalini
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #71 : Syyskuu 03, 2008, 12:44:08 »
Olen nähnyt monta huonoa elokuvaa elämäni aikana, mutta tällä hetkellä tulee mieleen P.S. Rakastan sinua. Katsoin juuri äsken tuon elokuvan ja itkin sen takia, koska se oli niin kamala. Sain tänään luettua kyseisen kirjan loppuun ja pidin kirjasta ihan hurjasti. Lähdin heti vuokraamaan sitten kirjan pohjalta tehtyä elokuvaa ja aloin katsomaan sitä innolla. Innostus lopahti jo muutaman minuutin jälkeen, en pystynyt toistamaan mitään muuta kuin "kamalaa, ei, ei, kamalaa". Olisin varmaan eri mieltä tästä elokuvasta, jos en olisi lukenut kirjaa, mutta nyt en pysty sanomaan mitään muuta kuin tuota kamalaa. Elokuvaan oli lähinnä otettu vain se perusajatus kirjasta, siitä puuttui niin paljon henkilöitä ja juonikin oli niin paljon erilainen. Tottakai tätä tehdään jokaisen elokuvan kohdalla, mitkä ovat tehty kirjojen perusteella, mutta yleensä muutokset eivät ole näin radikaalisia.

Rakastan katsella kaikki nyyhkyleffoja ja tuossa elokuvassa oli ehkä 10 minuuttia sellaista mistä nyt jotenkin pidin. Mutta muuten se vain oli niin kamala, harkitsin jo, että lopetan sen katsomisen kesken. Elokuva todella pilaa nautinnon kirjasta. En suosittele elokuva katsomista, jos on lukenut kirjan, mutta ilman kirjan lukemista siitä vaan, se voi olla ihan hyvä tuolla tavoin. Itse en nyt osannut nauttia siitä, ja vähän harmittaa, koska odotin elokuvalta aika paljon. Mutta minkäs sille voi, onnea niille jotka eivät ole lukeneet kirjaa.

Luultavasti olisit ollut vähemmän kriittinen, jos olisit ensin katsonut leffan. Minä päädyin katsomaan leffan ja kuulin vasta sen jälkeen, että se on tehty kirjan pohjalta. Minä pidin elokuvasta todella paljon ja sieltä lähdettyäni päätin että tuo pitää saada omaksi kunhan vain tulee dvd:lle. Sitten kirja oli aikamoinen yllätys erilaisuudessaan ja se on vielä parempi kuin elokuva. Kiitos kuitenkin tuon elokuvan aloin lukea Cecelia Ahernin tuotantoa, joka on tosi loistavaa. Minusta se elämänmakuinen tunne on saatu välitettyä elokuvaankin ja siksi minua ei haittaa asioiden oikominen niin paljon. Tosin jälkeenpäin ajateltuna eräs kohta oli muutettu hieman törkeästi, mutta päätin nyt vain, että elokuva perustuu löyhästi kirjaan ja that's it. (Mieskomeutta tuo elokuva kyllä sisälsi ehkä vähän liikaakin... :D)

Joo, siis uskon kyllä, että jos olisin nähnyt elokuvan ennen kirjan lukemista olisin täysin eri mieltä. Mutta valitettavasti nyt luin kirjan ensiksi ja sen jälkeen leffa tuntui ihan kamalalta. Ei siis ole nyt tarkoitus haukkua sitä maanrakoon ja pahoittaa muiden mieltä, jotka ovat pitäneet siitä paljon, mutta tuo oli nyt vain minun mielipiteeni monien muiden joukossa. :)
"There's no need to call me sir, Professor"

Poissa summershine

 • Vuotislainen
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #72 : Syyskuu 03, 2008, 13:18:46 »
Joo, en niin tuota viestiäsi käsittänytkään. :) Jokaisella on omat mielipiteet, halusin vain tuoda eriävän mielipiteeni julki, koska minä juuri olen katsonut elokuvan ensin ja lukenut vasta kirjan sen jälkeen.
"En sano: älkää itkekö, sillä kaikki kyyneleet eivät ole pahasta" <3

Poissa Rainmaker

 • Rukka-Peikko Takkutukka
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #73 : Syyskuu 03, 2008, 20:47:31 »
Olen nähnyt monta huonoa elokuvaa elämäni aikana, mutta tällä hetkellä tulee mieleen P.S. Rakastan sinua. Katsoin juuri äsken tuon elokuvan ja itkin sen takia, koska se oli niin kamala. Sain tänään luettua kyseisen kirjan loppuun ja pidin kirjasta ihan hurjasti. Lähdin heti vuokraamaan sitten kirjan pohjalta tehtyä elokuvaa ja aloin katsomaan sitä innolla. Innostus lopahti jo muutaman minuutin jälkeen, en pystynyt toistamaan mitään muuta kuin "kamalaa, ei, ei, kamalaa". Olisin varmaan eri mieltä tästä elokuvasta, jos en olisi lukenut kirjaa, mutta nyt en pysty sanomaan mitään muuta kuin tuota kamalaa. Elokuvaan oli lähinnä otettu vain se perusajatus kirjasta, siitä puuttui niin paljon henkilöitä ja juonikin oli niin paljon erilainen. Tottakai tätä tehdään jokaisen elokuvan kohdalla, mitkä ovat tehty kirjojen perusteella, mutta yleensä muutokset eivät ole näin radikaalisia.

Rakastan katsella kaikki nyyhkyleffoja ja tuossa elokuvassa oli ehkä 10 minuuttia sellaista mistä nyt jotenkin pidin. Mutta muuten se vain oli niin kamala, harkitsin jo, että lopetan sen katsomisen kesken. Elokuva todella pilaa nautinnon kirjasta. En suosittele elokuva katsomista, jos on lukenut kirjan, mutta ilman kirjan lukemista siitä vaan, se voi olla ihan hyvä tuolla tavoin. Itse en nyt osannut nauttia siitä, ja vähän harmittaa, koska odotin elokuvalta aika paljon. Mutta minkäs sille voi, onnea niille jotka eivät ole lukeneet kirjaa.

Tästä taas huomaa, miten erilaiset maut ihmisillä on. Minä olen lukenut kirjan joskus sen ilmestymisen jälkeen ja halusin tietysti nähdä elokuvaversion, koska kirja oli mainio ja lempinäyttelijäni (Butler) oli pääosassa. Ja minä todellakin pidin elokuvasta - puolet ajasta vollotin kuin ipana ja puolet nauroin. Minua muutokset eivät häirinneet ollenkaan, vaan mielestäni elokuva oli niistä huolimatta onnistunut säilyttämään myös kirjan henkeä ja sitä, kuinka Holly siirtyy vähitellen epätoivosta uuteen elämään. Enkä minä nyt muutenkaan sanoisi, ettei missään nimessä kannata katsoa elokuvaa jos on lukenut kirjan - kyllä se riippuu ihan ihmisestä, pitääkö vai ei. Esim. minä ja siskoni olimme kumpikin lukeneet kirjan ja pidimme elokuvasta todella paljon. Katsokaa leffa jos mieli tekee ja muodostakaa itse mielipiteenne. Sen minä haluaisin vielä tietää, että mikä mielestäsi elokuvassa oli niin kamalaa?
Yhä, marras-iltana, kuljemme kahden. | "I AM VAMPIRE. HEAR ME TWINKLE." | Destination anywhere | There's a meaning to all that fades.

Poissa Tibby

 • kotitonttu
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Can I have a look at Uranus too, Lavender?
  • LiveJournalini
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #74 : Syyskuu 03, 2008, 23:21:43 »
Olen nähnyt monta huonoa elokuvaa elämäni aikana, mutta tällä hetkellä tulee mieleen P.S. Rakastan sinua. Katsoin juuri äsken tuon elokuvan ja itkin sen takia, koska se oli niin kamala. Sain tänään luettua kyseisen kirjan loppuun ja pidin kirjasta ihan hurjasti. Lähdin heti vuokraamaan sitten kirjan pohjalta tehtyä elokuvaa ja aloin katsomaan sitä innolla. Innostus lopahti jo muutaman minuutin jälkeen, en pystynyt toistamaan mitään muuta kuin "kamalaa, ei, ei, kamalaa". Olisin varmaan eri mieltä tästä elokuvasta, jos en olisi lukenut kirjaa, mutta nyt en pysty sanomaan mitään muuta kuin tuota kamalaa. Elokuvaan oli lähinnä otettu vain se perusajatus kirjasta, siitä puuttui niin paljon henkilöitä ja juonikin oli niin paljon erilainen. Tottakai tätä tehdään jokaisen elokuvan kohdalla, mitkä ovat tehty kirjojen perusteella, mutta yleensä muutokset eivät ole näin radikaalisia.

Rakastan katsella kaikki nyyhkyleffoja ja tuossa elokuvassa oli ehkä 10 minuuttia sellaista mistä nyt jotenkin pidin. Mutta muuten se vain oli niin kamala, harkitsin jo, että lopetan sen katsomisen kesken. Elokuva todella pilaa nautinnon kirjasta. En suosittele elokuva katsomista, jos on lukenut kirjan, mutta ilman kirjan lukemista siitä vaan, se voi olla ihan hyvä tuolla tavoin. Itse en nyt osannut nauttia siitä, ja vähän harmittaa, koska odotin elokuvalta aika paljon. Mutta minkäs sille voi, onnea niille jotka eivät ole lukeneet kirjaa.

Tästä taas huomaa, miten erilaiset maut ihmisillä on. Minä olen lukenut kirjan joskus sen ilmestymisen jälkeen ja halusin tietysti nähdä elokuvaversion, koska kirja oli mainio ja lempinäyttelijäni (Butler) oli pääosassa. Ja minä todellakin pidin elokuvasta - puolet ajasta vollotin kuin ipana ja puolet nauroin. Minua muutokset eivät häirinneet ollenkaan, vaan mielestäni elokuva oli niistä huolimatta onnistunut säilyttämään myös kirjan henkeä ja sitä, kuinka Holly siirtyy vähitellen epätoivosta uuteen elämään. Enkä minä nyt muutenkaan sanoisi, ettei missään nimessä kannata katsoa elokuvaa jos on lukenut kirjan - kyllä se riippuu ihan ihmisestä, pitääkö vai ei. Esim. minä ja siskoni olimme kumpikin lukeneet kirjan ja pidimme elokuvasta todella paljon. Katsokaa leffa jos mieli tekee ja muodostakaa itse mielipiteenne. Sen minä haluaisin vielä tietää, että mikä mielestäsi elokuvassa oli niin kamalaa?

Voi ei, nyt on sellainen tunne että olen haukkunut kaikkien pitämän elokuvan ja nyt on kamala hiillostus päällä. Ja siis älkää ottako mitenkään henkilökohtaisesti! Ehkä hieman liioittelin viestini kanssa, olin vain niin ärsyyntynyt tuolloin, mutta kuitenkin olen edelleenkin sitä mieltä, että en pitänyt elokuvasta. Mutta voin kuitenkin perustella vielä miksen pitänyt elokuvasta. Ja pistän nyt varmuuden vuoksi tuon spoileri jutun, etten pilaa jonkun elokuvanautintoa.

(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)

Koko tämä keskustelukin alkaa jo vähän poikkeamaan aiheesta, topicin nimi on "huonoin katsomasi elokuva" ja nyt vain vertailen kirjaa ja elokuvaa. Eiköhän olisi jo aika päättää tämä aihe tähän? En vain pitänyt elokuvasta, se on mielipiteeni, jokaisella on oma mielipiteensä. Moni varmasti vihaa sydämensä kyllyydestä joitakin lempileffojani, mutta ei sille mitään voi, ihmiset ovat erilaisia. Ja tarkoitukseni ei nyt ole olla mitenkään ilkeä, toivottavasti joku ei käsitä tätä niin. En vain pitänyt näyttelijöistä, muutoksista ja elokuva ei nyt vain iskenyt. Joten jos nyt pahoitin jonkun mielen, pyydän anteeksi.
"There's no need to call me sir, Professor"

Poissa Eara

 • kuoli nukkuessaan
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #75 : Lokakuu 07, 2008, 10:28:20 »
Pistän nyt mäki tänne elämäni huonoimmat elokuvat.
Tiedän kuka tappoi minut
Silpomista ja verta, en tykkää kauheesti, mutta erikoisen huonon tästä teki surkea juoni.
Hevoskuiskaaja
En oikeen ymmärtäny ideaa ja tää oli tosi tylsä
Star warsit
Kaikki on suoraansanottuna surkeita. Kaikki on pielessä.

Sit viel senverran, et en tajuu miten joku ei tykkää Pirates of the Caribbean 3:ta tai National Treasure 2:ta. Ne on ihania. No jaa... makuja on monenlaisia :)

//Ja lisäilen kaksi elokuvaa joiden surkeus menee kaikkien noiden yli (tai ali)

Twilight
Katsoin netistä. Ääliömäinen. Edward ja Bella mumisevat toisilleen koko elokuvan ajan.
Kadonneiden lasten kaupunki
Joku jonka katsoimme ranskantunnilla. Maailmanhistorian tylsin, ärsyttävin ja huonojuonisin elokuva. Ranskalaiset eivät osaa.
« Viimeksi muokattu: Joulukuu 17, 2008, 21:02:05 kirjoittanut Eara »
Unelmat ovat ikuisia

I felt like I was trapped in one of those terrifying nightmares, the one where you have to run, run till your lungs burst but you can't make your body move fast enough...
-New Moon

Poissa Mysteeri

 • Matkakuumeinen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #76 : Lokakuu 07, 2008, 15:50:54 »
Tahraton mieli
Olen katsonut sen kerran ja toista kertaa ei näillä näkymin tule. Oli niin epäkiinnostava leffa, että en edes kykene muistamaan tapahtumia. Muistan vain sen, että jossain kohtaa elokuvaa Kate Winsletillä oli siniset hiukset. Todella tylsä leffa. Suosittlen, jos on illalla vaikeuksia saada unta.

The day after tomorrow
Tiedän, että on olemassa monia ihmisiä, jotka kyseisestä elokuvasta pitävät, mutta minä en kuulu siihen sarjaan. Todella tylsä leffa tämäkin ja oli työn ja tuskan takana saada katsottua, koska nukahtelin vähän väliä. Muutenkin jääkausi-aihe ei ole minua kiinnostava. Vaikka olisi se hirveää, jos sellainen tulisi.

Sitten muutama leffa samassa kasassa. En pidä alkuunkaan Olsenin kaksosten elokuvista. Nekään eivät ole minua varten. New York minute vielä menee Simple Planin vuoksi, mutta muut eivät herätä kiinnostustani pätkääkään. Kakki samanlaisia poikienjahtaus-leffoja ja ne rikosjutut vasta säälittäviä ovatkin. Melkein jännittää.
Murehtiminen on kuin keinutuoli. Vauhtia on, eteenpäin ei pääse.

Poissa Nadia

 • mastermind
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #77 : Lokakuu 07, 2008, 16:44:39 »
Tyttö ja kettu

Todellakin. Tuon näkemiseen tuhlasin peräti kahdeksan euroa, ja meinasin lähteä heti pois kun sain kuulla mitä se leffa todella käsitti. Pidin aivan hurjasti Pingviinien matkasta (oliko se tuon niminen?) ja samalta ohjaajalta/käsikirjoittajalta tämäkin on. Leffan kansi ei ole nyt saatavilla, joten en voi tarkistaa oliko nimi juuri Pingviinien matka. No mutta tosiaan, itse leffa oli kaikinpuolin surkea. Se tyttö, joka ketun kanssa siellä peuhaili sai minut melkein oksentamaan lapsellisuudellaan, ja tekopyhyydellään. Kettu, metsämaisemat, sudet, ja muut öttiäiset olivat vallan suloisia, mutta ihmisten esiintyminen melkein kumosi niidenkin ihanuuden. Juoni oli typerä, loppuunkulutettu. Elokuva oli kuvattu muussa maassa, ja alunperin se olikin ollut toisen kielinen, joten dubbaaminen suomeksi pilasi myös osasen. Lapsen ääninäyttelijän ääni oli niin lapsekas ja kimittävä, joksikin se kai pitikin olla, silti ärsytti. Kriitikkona antaisin kouluarvosanaksi kutosen. Ei nelosta eläimien ja maisemien avustuksella. Elokuva oli vain huono.

Poliisiopistot

En oikein tajua näitä leffoja lainkaan. En siis ollenkaan. Kuolin, kun Heurekaan mentäessämme luokkamme katsoi ensimmäisen jakson. Ei voinut tylsempää sitten keksiä! Väkisin pakotettua huumoria, typerät juonet, tavanomainen, realistisuutta väännettiin... Ah, onko minulla huono maku, vai miksei tämä kolahtanut?
so throw your diamonds in the sky
we'll stay gold forever

Poissa puolipro

 • Lapsellinen eli lapsi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • BANG
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #78 : Lokakuu 07, 2008, 19:34:30 »
Epic Movie. A-i-v-a-n kamala. Kauheeta me-nyt-pannaan-tässä huumoria. Olevinaan niin iloinen ja mukava elokuva, mutta ihan p-p-astillista.
 Kamalaa kaapata muista elokuvista niin hyviä hahmoja ja muuttaa ne täydeksi p-p-astilliksi. En ymmärrä yhtään, en yhtään mitä iloa on siinä kun neljä ihmistä löytää turkkeja lumen alta kusemalla niiden päälle.
- LAULETAAN SE YHESSÄ, "PIRATE'S LIFE FOR ME" !
- EI, MÄ OON VAMPYYRI. "VAMPYYRII MÄ METSÄSTÄN, VAMPYYRII MÄ METSÄSTÄN. TAHDON SAADA CULLENIN, TAHDON SAADA CULLENIN. ENKÄ PELKÄÄ BELLAAKAAN."

Poissa summershine

 • Vuotislainen
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #79 : Lokakuu 07, 2008, 20:12:10 »
Tahraton mieli
Olen katsonut sen kerran ja toista kertaa ei näillä näkymin tule. Oli niin epäkiinnostava leffa, että en edes kykene muistamaan tapahtumia. Muistan vain sen, että jossain kohtaa elokuvaa Kate Winsletillä oli siniset hiukset. Todella tylsä leffa. Suosittlen, jos on illalla vaikeuksia saada unta.

Sä et vaan ymmärrä. ;) No ei. Mutta minä taas rakastan tuota leffaa, huomaa taas miten mielipiteet eroaa.

Mutta samaa mieltä edellisen kanssa. Epic Movie on ihan kamala. Katsoin ehkä puoli tuntia, vähän enemmän, ja sitten oli pakko pikakelata elokuva loppuun ja silti kyllä pysyin ihan kärryillä. :D
"En sano: älkää itkekö, sillä kaikki kyyneleet eivät ole pahasta" <3

Satsuma

 • Ankeuttaja
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #80 : Lokakuu 08, 2008, 19:23:45 »
Titanic
En tykänny yhtään, en edes kunnolla muista mitä siinä tapahtu, kun en jaksanut keskittyä koko elokuvaan ollenkaan. Se oli tylsä ja muutenkaan ei ollut mun makuun.

Star Warsit
Nämäkin minusta kamalan tylsiä, en ole jaksanut niihin elokuviin pätkän vertaa keksittyä.

Ainakin nuo kaksi. Sitten on näitä elokuvia, jotka nyt eivät ole mitään maailman huonoimpia, mutta ei ne ole kyllä edes hyviä. Tämmösiä esim. Fuking Åmol ja Resident Evilit (ne ihmeen varikset!).

Poissa neponen

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #81 : Lokakuu 31, 2008, 22:26:46 »
Tähän asti ehdottomasti huonoin katsomani elokuva on Klick! Vuokrasin sen kaverini kanssa ja meinasin monta kertaa nukahtaa se leffan aikana. Jotenkin vaan se juoni oli niin sekava ja outo ja se loppukin oli semmonen ihmeellinen... Minulla meni toisin sanottuna koko juoni vähän ohi.
Sitten toinen aika huono on My Super Ex. Sen ostin DVD:lle (ei onneks maksanu paljoo). Alussa se oli ihan hyvä, mutta se loppu meni vähän yli. En nauranu kun korkeintaan pari kertaa ja annoinkin sen myöhemmin jollekkin ystävänpäivälahjaksi. :D

Poissa Tia-Maria

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #82 : Marraskuu 01, 2008, 21:17:28 »
On aika monta huonoo elokuvaa, mitä oon nähnyt, mut ensimmäisenä tulee mieleen Manaaja, minkä katoin just eilen. Kaikki kaverit varotteli, et se on tosi kamala leffa ja leffa-arvosteluissa hehkutetaan sitä. Mä meinasin nukahtaa, liian pitkävetinen, eikä se riivattu tyttö ollut ees mitenkään pelottava. Kamalimmille kohtauksille lähinnä naureskelin kaverin kanssa. Täytyis ehkä vähän vanhempana kattoo se K-21 versio, jos siinä olis jo vähän enemmän jotain.
Star Warseja en oo koskaan jaksanu katsoo loppuun asti, enkä ymmärrä miks ne on niin suosittuja. Joku niissäkin vaan mättää, ehkä se, että scifi ei kiinnosta.
Ja ikävä kyllä Harry Potterit kakkosesta eteenpäin. Ykkönen kiinnosti, se noudatti kirjaa ja oli muutenkin ihana. Siitä eteenpäin leffat on menny liikaa omaa tietään, päänäyttelijät ei sovi rooleihin ja muutenkin ne jotenkin tökkii.
Plus kaikki huonot komediat, Poliisiopistot, yms. Juu, mua on tosi vaikee miellyttää x)

Poissa Indigo

 • Zera
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Nidsi nuikuu <3
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #83 : Marraskuu 02, 2008, 11:47:27 »
Yleensä olen jokaisen leffan suuri ystävä ja katson kaikki loppuun asti.
Ganes on ainoa leffa jota en ole koskaan saanut loppuun asti, nukahdin kesken kaiken, mikä on erittäin epätavallista. Minusta leffassa ei ollut mitään mielenkiintoista joka olisi pitänyt minut hereillä ja mielen valmiina uusiin tapahtumiin.

Ja ylipäätänsä en jaksa juurikaan katsoa sotaelokuvia, joissa ihmiset vain ampuvat toisiaan ja tekevät mitä ihmeellisempiä ja typerempiä ideoita toistensa pään menoksi. Valitettavasti leffavarastomme koostuu paljolti tälläisistä leffoista, koska taas veljeni on näiden suuri ystävä. Itse en todellakaan ymmärrä mitä hienoa on katsoa kun ihmiset vain ampuvat toisiaan, siis kun koko elokuva perustuu siihen. "Tapa tai tule tapetuksi" Ei kolahda minun järkeeni, ja ylipäätänsä tälläinen sota on minusta kamalaa. Kyllä voin katsoa sellaisiakin leffoja joissa räiskitään ja ammuskellaan, mutta siinä pitää olla juoni ja se ei saa perustua juuri siihen että tapetaan toisia. Kauhuleffat ovat sitten asia erikseen. ^^
Hän pelaa aikaa miettiäkseen tekosyitä. Oikeuttaakseen kipua sisällään.
Luulen että hän tietää hymyistä, ja katseista. Että kaikilla on teoria paremmasta.

Grimhild

 • Ankeuttaja
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #84 : Marraskuu 02, 2008, 11:49:42 »
Eragon. En pidä huonoista tehosteista yhdistettynä kummallisesti puvustettujen hahmojen typerään poukkoiluun pitkin maita ja mantuja... Enkä toisaalta välitä kolmeDeellä raiskatuista lohikäärmeistäkään.

Poissa Gollim

 • Paras
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #85 : Marraskuu 02, 2008, 22:46:42 »
Pakko minunkin kompata Tia-Mariaa, Manaaja oli oikeasti hemmetin huono. En ymmärrä miten elokuva onnistui olemaan niin pitkäveteinen ja menettämään kaiken potentiaalinsa jo alussa! Siinä ei ollut mitään järkeä eikä yhtään pelottavaa kohtausta vedetty loppuun asti, vaan aina se tyttö vaan teki jotain nopeaa ja sitten suerasi 15 minuuttia keskustelua, uusi yritys saada tyttöön tolkkua, uusi hätkähdys yms... loppuhuipennus oli aika reps, nauroin sille aivan hirveästi.
Katsoin eilen tv:stä myös Deep Blue Sean, joka oli aivan yhtä huono kuin odotin etukäteen :). Sen ja Manaajan erona oli se, että DBS oli tarkoitettu huonoksi jännitysleokuvaksi jonka voi joko ottaa tosissaan ja nauraa...

Poissa Rainmaker

 • Rukka-Peikko Takkutukka
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #86 : Marraskuu 03, 2008, 18:46:47 »
Eragon oli elokuvana samaa silsaa kuin kirjakin ja suren syvästi niitä euroja, jotka mokomaan rainaan menetin silloisen poikaystävän pakottamana. Se lohikäärme (eivoimuistaanimeä) oli kieltämättä ihan kiva, mutta Jeremy Irons oli todellakin ainoa hyvä asia mokomassa. Pääosanesittäjä oli mielestäni tosi epämääräinen, ei ainakaan minusta eläytynyt rooliinsa kunnolla. Ja se Arya taas... Yöh. Ei minulla toisaalta edes ollut mitään suuria odotuksia elokuvan suhteen, koska tiesin kirjankin aika kököksi. Joku pikkupenska saattoikin olla ihan innoissaan Eragonista, mutta minä en kyllä suosittele elokuvaa kenellekään yli 12-vuotiaalle. En suostuisi katsomaan tätä elokuvaa uudestaan edes maksusta.

Nyt joku varmaan tappaa minut, mutta en tajunnut Taksikuskista pätkääkään. Minun vaikutelmani elokuvasta: jätkä ajelee taksilla, leikkii pyssyllä ja ajelee hieman lisää. Välillä näytetään jotain pikkupentua, joka on ryhtynyt huoraksi. Missä pointti? Toki elokuvaa katsoessa oli paljon kaikenlaista häiriötekijää (kuten meluava kaverilauma), mutta en päässyt kärryille vaikka kuinka yritin keskittyä. Enkä ollut kyllä ainoa, joka valitteli elokuvan pitkäveteisyyttä.
Yhä, marras-iltana, kuljemme kahden. | "I AM VAMPIRE. HEAR ME TWINKLE." | Destination anywhere | There's a meaning to all that fades.

Poissa Evilheart

 • Kuolonsyöjä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Taivaskiiturit, neiti kapteeni
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #87 : Marraskuu 03, 2008, 19:09:42 »
Suomalainen elokuva Kukkia ja Sidontaa on silkkaa huonoutta! Elokuva alkaa sian teurastuksella ja sitten haahuilaa jossain kylässä ympäriinsä rakkauden humussa, antakaa kaikki kestää..
Sitten on myös Deap Blue Sea samoilla perusteilla, ainut huvittava kohta on kun kokki hakkaa haita paistinpannulla.
Samaan kategoriaan menevät myös manaajat. Olen elokuvat kerran katsonut pienempänä aikaisemmin ja katsoin ne myös nyt uudestaan. Ensimmäinen kymmenen minuuttia turruttaa täysin ja lopun aikaa voikin nukkua...
I wanna spend my nights and days between your arms
Every day breathing your love
And even in my dreams I wanna be kissing your lips
Baby, breathing your love

Poissa Sagittaire

 • Kalkaaos
 • Vuotislainen
 • ~My fall will be for you~
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #88 : Marraskuu 04, 2008, 20:37:18 »
Eragon. Melko hyvästä kirjasta tehty pienellä budjetilla lyhyt "tiivistelmä" muka-elokuva joka tippuu ö-luokkaan. Surkeaa.
 
Sarjamurhaajamutsi. Jos näkisitte tietäisitte. Maailman typerin elokuva :D
You told I had the eyes of a wolf
Search them and find the Beauty of the beast
Nuuhku -> Sagittaire

Poissa Raitasukka

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Objection!
  • flavors.me
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #89 : Marraskuu 05, 2008, 18:49:44 »
Nyt joku varmaan tappaa minut, mutta en tajunnut Taksikuskista pätkääkään. Minun vaikutelmani elokuvasta: jätkä ajelee taksilla, leikkii pyssyllä ja ajelee hieman lisää. Välillä näytetään jotain pikkupentua, joka on ryhtynyt huoraksi. Missä pointti? Toki elokuvaa katsoessa oli paljon kaikenlaista häiriötekijää (kuten meluava kaverilauma), mutta en päässyt kärryille vaikka kuinka yritin keskittyä. Enkä ollut kyllä ainoa, joka valitteli elokuvan pitkäveteisyyttä.

Olen täysin samaa mieltä. Katsoin leffan kun se joskus (viime vuonna?) tuli telkkarista, ja kuvittelin sen olevan joku järisyttävä leffaelämys. Olin väärässä. Olihan leffassa toki joitain mukiinmeneviä ja katsottavia kohtia, mutta muuten... En tajua, miksi tätä kehutaan niin paljon. Tapahtumissa ei tuntunut olevan oikein mitään mielenkiintoista (muistan vain, etä se mies ajeli taksilla ja valvoi paljon ja hankki sen aseen). Se pointti jäi todellakin puuttumaan.

Poissa Severina

 • Pirunmarja
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #90 : Marraskuu 06, 2008, 10:26:01 »
Huonoja leffoja on tullut nähtyä, mutta Child's play leffat tulee nyt ekana mieleen. Eka osa nyt oli vielä ihan mukiinmenevä, kiva idea jne, mutta ne jatko-osat. En voi sietää D:

Poissa Sethis

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Pottermore: ScarletSickle65
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #91 : Marraskuu 06, 2008, 19:12:55 »
Näitähän on niin paljon että niistä vois ihan vaikka romaanin kirjottaa. Mitä nyt tulee mieleen niin Mestarit-elokuvat. Tyhmää "Jee me ollaan parhaita" fiilistelyä. Ei järkeä. Ja sitten Pähkähullu Professori-elokuvat, kaikki varmaan tietävät. Niin huono maku että tulee korvista ulos, pelkkää lihavien pilkkaamista, idioottimaista.
"En minä pelkää Harry", Dumbledore sanoi, ja hänen äänensä oli hivenen vahvempi, vaikka vesi oli niin kylmää. "Olen sinun kanssasi."

sarram

 • Ankeuttaja
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #92 : Marraskuu 11, 2008, 18:04:41 »
kaikki taru Sormusten herrasta elokuvat, en tykkää. todella tylsiä, ne vaan kulkee siellä jossaki ja sitte tulee örkkejä jotka yrittää varastaa sormusta. duh

Cloverfield. Hyrr. Idea on hyvä ja silleen, mutta kun se on kuvattu kokonaan Käsivaralla, yhdellä kameralla! Kuva heiluu ja pyörii kokoajan, hirveetä.

Surkein kaikista: HAWAII, OSLO. viimeviikolla käytiin luokan kanssa kattoon, surkea! Todella surkea. Tylsä, sekavakin, eikä siinä edes puhuttu paljon. Tosi vakava leffa

Durden

 • Ankeuttaja
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #93 : Marraskuu 14, 2008, 11:53:03 »
No näitähän löytyy, mut mainitsen vain kaksi, joissa odotukseni oli huomattavasti korkeammalla, mitä ne todellisuudessa olivat.

American Psycho
Aivan tappo tylsä! Jouduin katsomaan leffan kelauksella, kun se eteni niin hitaasti, eikä siinä loppujen lopuksi edes ollut mitään järkeä. Otti päähän, kun olin vielä ostanut kys. leffan. Heti seur. pvnä vein sen divariin.


Hohto
Täysin sama tilanne kuin edellisessä, mutta tää oli saanut hirveet hehkutukset ihmisiltä, jotka tän oli nähny. Ei voi muuta sanoo, et nää kaks on aivan sairaan tylsiä, et en todellakaan suosittele kenellekkään, paitsi jos sattuu tykkään tylsästä.

Poissa Barella

 • Vuotis-kuollut
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • <3
  • Lohikäärmeliiga - Vuotishuispausjoukkue
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #94 : Marraskuu 14, 2008, 16:58:04 »
Huonoin katsomani elokuva on ehdottomasti Joulutarina. Sen juoni on niin surkea ja kaikki vain alusta lähtien menee alamäkeen. Joulunhan pitäisi olla onnellinen ja joulupukilla pitää olla tonttuja, mutta kyseisessä elokuvassa kaikki vain kuolee. No, pari ihmistä jäi eloon siinä lopussa, mutta päähenkilö itsekin kuoli. Miten joku tuollainen voi liittyä jouluun? Ja sitten: Ne puhuivat kirjkieltä, eikä se sopinut yhtään elokuvaan. Siinä kyllä yritettiin vääntää jotain pohjoisen murretta, mutta onnistuminen oli ihan surkea. Lisäksi elokuvateatteri, jossa kävin sen katsomassa oli aika huono, mutta elokuva oli kyllä huonompi... En enää ikinä tahdo kuulla kyseisestä elokuvasta, niin kamala tarina se oli.

~Barella
~Barella
Maailma on tulvillaan ylimaallisia olentoja, jotka kärsivällisesti odottavat älymme terävöitymistä.
                 -Eden Phillpotts

Poissa Amyna

 • 'urmaava neito
 • Vuotislainen
 • Vapaamatkustaja
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #95 : Marraskuu 15, 2008, 09:23:58 »
Van Helsing. Nyyh. Odotin niin hartaasti etta paasisin nakemaan taman, kansi naytti aika kakkoiilta, mutta siihen se sitten jaikin. Nayttelijasuoritukset puisia ja epauskottavia. Ehka typerin, amerikkalaisin, ennalta-arvattavin ja kehnoin elokuva koskaan. Loppujen lopuksi kansikin naytti niin muoviselta etta huh huh (no muovista se oli tehtykin, mutta siis...) Ehka tulee siita, etta Draculaa naytellyt mies oli perin miellyttavan nakoinen. Havettaa jopa etta kulutin nain paljon aikaa koko surkeudesta puhumiseen.

Poissa Kara

 • Sademielellä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • The world is our playground:)
 • Pottermore: ThestralQuill17
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #96 : Marraskuu 15, 2008, 11:58:17 »
Huonoin on ehdottomasti Kolme muskettisoturia-nukkeanimaatio, joka käytiin katsomassa luokan kanssa elokuvafestareilla. Kannattaa välttää kaikin keinoin.
Jalan rikkoessa salaisien maailmojen pintaa

Poissa Röhkö

 • Kasvatustieteen kandi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #97 : Marraskuu 17, 2008, 19:03:23 »
Batman, jossa jäämiestä näyttelee Arnold Szartseneggegrsaxxzzzz... ja Poison Ivyä Uma Thurman.

Pahinta on, että lapsena pidin tästä elokuvasta käsittämättömän paljon.
Näin leffan kesällä Englannissa turistimajatalomme oleskelutilassa, kun ehdotin kyseisen Batmanin katsomista, koska muistaakseni se on hyvä ja Uma Thurman on hyvä. xD

Leffan suurin heikkous on käsikirjoitus. Voi luoja, edes Thurman ei saa sitä kuulostamaan uskottavalta. Mutta Robinia näyttelevä tyyppi on söpö. Mutta elokuva on yksinkertaisesti naurettava!! Muut siellä majatalossa katsoi minua ja kaveriani VÄHÄN oudosti, kun kyyläsimme tätä rainaa.. :'D Me ei kehdattu keskeyttää sitä, ennen kuin muut olivat lähteneet huoneesta (ettei ne tietäisi että me valittiin se...). Ja katsoimme leffan kokonaan.

Scary moviet ovat tyhmiä, mutta en ole varmaan ainut tätä mieltä.. Epic movie ja Date movie kuuluvat samaan kastiin.
"Pants - like shorts, but longer!"

Durden

 • Ankeuttaja
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #98 : Marraskuu 18, 2008, 08:24:40 »
Lainaus
Pahinta on, että lapsena pidin tästä elokuvasta käsittämättömän paljon.


Tuo ottaa joskus päähän. Muutaman kerran käynyt sillei, että oon kattonu ala-asteella jonku leffan ja sillo se on ollu hyvä. Vuosia myöhemmin kattoo saman ja se onkin ihan surkea. Katoin esim. Rakasta minut pois - leffan jonkin aikaa sitte. Olin nähnyt sen ehkä vuonna 2002 ja se oli silloin jotenkin vangitseva/surullinen/kaunis(en löydä oikeaa sanaa). Olisin ehkä mieluumin jättänyt katsomatta sen uudestaan, vaikka se kiusasikin muutaman vuoden, kun en tiennyt sen elokuvan nimeä ja etsin sitä ahkerasti ja tuloksetta. Se löytyi sitten vahingossa. Olisin mieluumin ehkä ollut siinä luulossa, että se oli hyvä leffa ja se "tunne" olisi jäänyt siitä leffasta.

Poissa Rain Wild

 • Kissankorkuinen
 • Vuotislainen
 • Ähäkutti!
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #99 : Marraskuu 18, 2008, 10:59:43 »
Minä en mielelläni puhu 'huonoista' elokuvista. Henkilökohtaisesti olen erityisen varovainen termin kanssa, sillä koen, että minulla ei ole valtuuksia päättää mikä elokuva on huono ja mikä ei - se, että en pidä jostain elokuvasta ei välttämättä tarkoita sitä, että kyseessä olisi universaalisti huono elokuva. (Tiedän, että otan tämän vähän turhan vakavasti, enkä oletakaan, että kukaan muu ei näin ajattelisi. Eiköhän ihan jokainen tämän saman tiedosta, mutta käyttää vain suht sujuvasti tuota termiä 'huono', mikä taas tuntuu minusta kovin epämieluisalta. Minulle sillä termillä on vain niin absoluuttinen merkitys. Semantiikkaa, tiedän.) Esimerkkinä Forrest Gump: se on minusta aivan sietämätön raina, mutta en voi sanoa sitä huonoksi. Samoin Braveheart, jonka näen vain Mel Gibsonin väkivaltafantasian toteutuksena - ei sekään ole huono, vaikka en siitä pidäkään.

Pahinta on, että lapsena pidin tästä elokuvasta käsittämättömän paljon.

Minulle noilla lapsuuden suosikeilla on korvaamaton nostalgia-arvo. Juurikin tuolla Batman & Robinilla, Ace Venturoilla ja vaikkapa Free Willyilla - yhdestäkään en välttämättä pitäisi ollenkaan, jos ne nyt näkisin ensimmäistä kertaa. En minä niitä oikein nykyäänkään voi katsoa, tosissani ainakaan, mutta ne joka kerta ne hymyilyttävät ihan eri lailla kuin muut leffat. "Ajatella, että mä olen joskus ihan oikeasti tykännyt tästä!" Siinä pääsee tavallaan aikamatkalle lapsuuteen. ;)

Mutta oikeasti huono elokuva? Minkäköhän tässä uskaltaisi tuomita... Kestoinhokkini The Relic? Chicagon luonnonhistorialliseen museoon tuodaan Etelä-Amerikan kaivauksilta jonkinlaisia historiallisia esineitä, mutta mukanapa saapuukiin jonkinlainen mörkö. Loppuelokuva seurataan, kuinka ihmiset juoksevat (tai rullailevat pyörätuolilla) paniikissa ympäri museota ja tämä mörkö napsii heistä yhden kerrallaan. Elokuva on paitsi huonosti toteutettu ja näytelty, myös niin täynnä epäloogisuuksia ja yleistä typeryyttä, että se ehkä ansaitee kyseenalaisen kunnian tulla kutsutuksi huonoksi elokuvaksi.
Permission to shout "Bravo" at an annoyingly loud volume, sir? | Would you mind holding my metaphor for a second?

keijon

 • Ankeuttaja
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #100 : Marraskuu 19, 2008, 00:29:43 »
Viime aikojen huonoin leffa: The love guru. Ei voi olla totta, että tuotantotiimi oikeasti yrittää olla hauska siinä kuitenkaan onnistumatta. Irroitti ehkä kaksi naurua, mutta sitäkin enemmän säälihuokauksia. Kidutusta koko filmi.

Ehkä se kaikkein huonoin: En muista enää edes nimeä... Kertoi jostain Custoe-tyyppisestä merentutkijaporukasta, jotka leffan kansikuvassa ovat sukellusveneessä punaiset pipot päässä. Pääosissa mm. Bill Murray. Ei voi ymmärtää että komediaksi merkattu leffa on täysi farssi ja surkea kuin mikä!

Poissa Narina

 • Eevan tytär
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Kesäkengissä
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #101 : Marraskuu 23, 2008, 17:56:58 »
Olen nähnyt oikeastaan vain hyviä elokuvia, mutta niiden hyvienkan elokuvien keskelläkin loistaa muutama kuihtunut ohdake. Hyvänä esimerkkinä Superman 2, jonka veljeni lainasi joskus jostakin vuokraamosta. Näyttelijävalinnat ovat aivan surkeita (varsinkin Lois Lanen; naisestahan näkee jo kilometrin päähän, että se polttaa tupakkaa!) ja juonikaan ei ole mitenkään hohdikas. Tämän lisäksi Indiana Jones: Kadonneen aarteen metsästäjät ällöttää. Katseltiin isän kanssa joku kuukausi sitten alusta jotakin puoli tuntia, enkä ollenkaan pitänyt näkemästäni. Harrison Ford on uskomattoman hyvä näyttelijä (ainakin Star Warseissa) ja Steven Spielberg on fantastinen ohjaaja (hyvänä esimerkkinä mm. Paluut tulevaisuuteen), eikä siinä mitään - juoni ei vain jotenkin iskenyt. En vain tykännyt siitä, kuinka huolettomasti väkivaltaa  kuvattiin; kuin jollakulla olisi oikutta polttaa toinen elävältä - olivat he natseja tai eivät...
Lukukausi on päättynyt, loma on alkanut. Uni on ohitse: tämä on aamu.
- C.S.Lewis: Narnian viimeinen taistelu

Poissa Diella

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Enchanteresse
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #102 : Joulukuu 09, 2008, 14:59:04 »
Olipa kerran tylsä sunnuntai ja päätimme kultani kanssa käydä vuokraamassa jonkun leffan. Yleensä kun vuokraamme elokuvia, otamme sellaisen mitä kumpikaan ei ole nähnyt. Se on hauska tapa valita leffoja, koska silloin molemmat näkevät jonkin uuden filmin eikä toinen paljastele koko ajan jotain juonesta. Joka tapauksessa otimme Funny Games -nimisen leffan. En ole eläissäni nähnyt niin huonoa elokuvaa. En muutenkaan pidä trillereistä tai kauhusta. Se oli trilleri ja siinä ei ollut mitään ideaa. Siinä vain tapettiin ihmisiä päättömästi ja juonta ei ollut. Siinä kyllä meni rahat hukkaan.

Toinen huono leffa oli Eragon. Joku taisi mainita jo kyseisen elokuvan ja olen samaa mieltä kaikesta hänen kanssaan. Eragon ei noudattanut yhtään kirjaa. Elokuva oli 1,5 tuntia ja ko. kirjassa on noin 700 sivua! Lopputuloksena on se, että elokuvasta oli jätetty suurin osa (minusta) keskeisiä asioita pois. Odotin elokuvaa kaiken lisäksi innolla, koska ihastuin kirjaan, ja mikä pettymys leffa olikaan minulle. Päätin, etten enää ikinä katso sitä.
“This moment will just be another story someday."

- Stephen Chbosky

Poissa Blizzard

 • Untitled
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #103 : Joulukuu 09, 2008, 16:52:26 »
Huonoin ikinä koskaan näkemäni leffa oli Maameren tarinat. Enkä puhu nyt Miazakin versiosta, vaan en-edes-tiedä-kenen joskus 1990 tehdystä näytellystä leffasta, joka kertoi Gedin (eli Varpushaukan) nuoruus vuosien tarinan.
 Ensinnäkin tarina oli ylettömän kliseisesti tehty. Juoni on ennalta arvattava, hyvikset oikeita enkeleitä, varsinkin tämä Gedille kaavailtu tyttönen. Ged, vaalea, kiharapäinen, suurisilmäinen sankaripoju oli juuri niin sankarimainen kun vain voi olla. Vuoropuhelu tuntui suunnilleen aina menevän näin:
Vehka(eikös tämä ole Gedin ystävän nimi?):"Ged, onpa synkkä saari, ja vaarallinenkin vielä! Ei mennä sinne."
Ged, sankarimusiikki taustallaan, kaukaisuuteen tähystellen:"Tiedän, mutta minun on sinne mentävä. Tämä on kohtaloni."

Pahikset taas selittävät kaikki tekemisensä ääneen, suurten eleiden säestyksellä: "Kun olen saanut maagisen sen-ja-sen, pujahdan vällyjesi väliin, ja kerron sinulle, miten saat valtaasi ihkuja, supermaagisia otuksia..." tai tämä perinteinen "Voin yhtä hyvin kertoa sinulle kaiken, kun kumminkin kuolet kohta, sankari"

Hahmoissa ei ole tippaakaan syvyyttä, vaikka osa näyttelijöistä melkein onnistuukin välillä roolissaan.

Itse en ole lukenut Le Guinin kirjoja, joista käsittääkseni ensimmäiseen tai toiseen tämä elokuva perustuu. Ja, olen pahoillani jos olen väärässä, mutta elän erään kirjat lukeneen ystäväni selityksen myötä siinä käsityksessä, että Ged ystävineen olisi ollut tumma(hko)-ihoinen? Tämä tekisi näyttelijävalinnoista vielä entistäkin huonommat, ja siinäkin on syytä, miksen tästä elokuvasta pidä.

//Tulinpa sitten lukeneeksi Maameren tarinoiden ensimmäisen osan (etten tuomitsisi tuntematonta), ja täytyy sanoa, että nyt täysin oman kokemuksen pohjalta ajattelen elokuvan menneen metsään//
« Viimeksi muokattu: Joulukuu 13, 2008, 21:08:52 kirjoittanut Blizzard »
"Falling is just like flying... except there's a more permanent destination"

Poissa Unissakävelija

 • uneksija
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tavataan unissa tai unelmissa.
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #104 : Joulukuu 09, 2008, 18:01:54 »
Täällähän on mielenkiintoisia elokuvia... Myös omia suosikkejani paljonkin...

No, huonoja elokuvia on tullut nähtyä aika ajoin, välillä vain sellaisia "äh, olipas se typerä leffa". Todella TODELLA huonoja elokuvia voin kuitenkin myös nimetä muutaman. Spoilaa elokuvien juonta.

Mars hyökkää: Kaverini pakotti katsomaan tämän ja voi hirvitys! Siis okei komediahan se on ja avaruusolioiden aivoja voi räjäytellä ikivihreillä, mutta silti melkein teki mieli itkeä. Se oli vain jollakin tavalla niin hirveän surkuteltava ettei parodia ollut enää edes hauskaa. Vika tietenkin voi olla minun huumorin tajussani, kuten ystävä ystävällisesti vaivautui muistuttamaan.

Pähkähullu Professori: Todella ällöttävä ja hirveä tekele. Kuinka ihmisistä voi olla hauskaa nauraa liikalihavan miehen toilailuille? Ajattelin koko elokuvan ajan, että emme kai me ihmiset oikeasti ole näin säälittäviä että muka nautimme toisten nöyryyttämisestä jonkin ulkoisen piirteen vuoksi. Kuulemma tästä on jatko-osakin (vai peräti kaksi? kuka näissä enää pysyy perässä...)
 
The Running Man/(mikä typerä nimi sillä nyt olikaan suomeksi? Ai niin:)Juokse tai kuole: Minä halusin oikeasti juosta todella kauas silloin kun tämä toisella äikän kurssilla katsottiin. Arnold Schwarzenegger kavereineen trikoissa oli jo järkyttävää, minkä lisäksi juoni oli olematon ja jotkin yksityiskohdat jätettiin kätevästi selittämättä. Inhottava, yäk, yäk, yäk. En katsoisi ikinä koskaan uudestaan tai jos katson vapaaehtoisesti niin siinä vaiheessa minut saa ampua.

Indiana jones and the kingdom of the crystal skull/ IJ ja kristallikallon valtakunta: Tykkään vanhoista Joneseista. Harrison Ford vetoaa minuun näyttelijänä ja pidin näiden leffojen huumorista. Tuomion temppelin alun nauran joka kerta ääneen. Mutta, mutta, mutta... Jatko-osat toimivat harvoin. Hyvin harvoin ja Jonesilla oli jo valmiiksi kaksi onnistumista, mikä tarkoitti että kolmannen täytyi olla epäonnistuminen. Pojan olisi vielä jotenkin sietänyt, vaikka heti alusta arvasinkin että Indy-juniorihan se siinä. Pahikset olivat sieluttomia ja olemattomia ja koko ufo touhuilu meni täydellisesti yli.

Romeo + Juliet: Minusta tämä oli Shakespearin tekstien suoranaista raiskausta! Kuka helvetin älypää meni sijoittamaan tapahtumat aivan eri aikakaudelle? Olen varma että Shakespeare ei olisi ikinä antanut tarinansa henkilöille pyssyjä ja urheiluautoja! Meillä on jo West Side storyt ja jengitappelut, miksi tätä ei voinut tehdä Shakespearin teksteille uskollisesti kuten edellistä filmatisointia (kyllä olen lukenut shakespearea ja pidän monista hänen näytelmistään paljonkin!)? Sitä paitsi DiCaprio oli surkea Romeo, eikä tytteli pärjännyt paljoa paremmin Juuliana. En katso tätäkään uudestaan. En, en, en ja taatusti en.

Tiedän että kysyttiin huonointa, mutta en vain osaa päättää näiden huonojen elokuvien väliltä huonointa.

                                                           -Unissakävelija
"Kaikki on mahdollista. Mahdoton vain kestää kauemmin."

Poissa Valeriana

 • Enimmäkseen harmiton
 • Reservi
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #105 : Joulukuu 12, 2008, 00:58:18 »
Lainaus
Ja, olen pahoillani jos olen väärässä, mutta elän erään kirjat lukeneen ystäväni selityksen myötä siinä käsityksessä, että Ged ystävineen olisi ollut tumma(hko)-ihoinen?
Luin ne kirjat melko hiljattain ja suurin osa hahmoista toisiaan on tummahiuksisia ja useimmat myös melko tummaihoisia. Vehka on muistaakseni kuvattu mustaksi. Ainoastaan kargit, jotka on ensimmäisessä kirjassa kuvattu täysin barbaareiksi, ovat pohjoismaisen vaaleita. Minusta Ged ei myöskään ole kirjoissa ihan kiiltokuvapoju, vaikka ensimmäiset kirjat ovat melkoisen yksioikoisia moraaliltaan (ja tavallaan aika vanhanaikaisia sukupuolirooleiltaan). Elokuvia en ole nähnyt, joten en ota kantaa sovituksen onnistuneisuuteen.
If God does not understand, then he is not God, and we have nothing to fear.

Brooklyn

 • Ankeuttaja
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #106 : Joulukuu 17, 2008, 20:57:27 »
Ehdottomasti huonoin on 007 ja kultainen ase -.- Niin epä bond tyyliä..

Poissa Fairplay

 • "Let the games begin"
 • Vuotislainen
 • The shadows betray you because they belong to me!
 • Pottermore: GhostWombat47
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #107 : Joulukuu 24, 2008, 15:17:36 »
Ehdottomasti Ihmeellinen on elämä ja Batman ja Robin. Oikeesti melkein nukahdin kun koulussa piti kattoa tota ekaa leffaa ja B&R on vaan häpeäksi Batman-sarjalle
"Ah you think darkness is your ally? You merely adopted the dark. I was born in it, molded by it. I didn't see the light until I was already a man, by then it was nothing to me but blinding!"

Poissa Audra Dancer

 • Sir Emilia Sarkington
 • Vuotislainen
 • Gaze the Haze
  • Livejournal
  • Vainajala.org
 • Pottermore: HazelNight52
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #108 : Joulukuu 24, 2008, 16:41:19 »
Minä pidän yleensä elokuvista, elleivät ne ole tylsää potaskaa, tarinanraiskausta tai visuaalisesti jotakin hyvin rumaa. Eräs elokuvateollisuuden pohjanoteeraus, joka on verkkokalvojani rääkännyt, on nimeltänsä Jadesoturi. Katsoin sen elokuvateatterissa joskus vuosi, pari takaperin, eli siis silloin kun se siellä näkyi (en niin tarkasti muista milloin se oli, mutta se oli jokin järjestetty tapahtuma jonne eksyin jostakin syystä). Muistan elokuvasta ainakin sen, että juoni oli outoa härpeltämistä, sekava ja outo, enkä saanut koko hommasta mitään kunnollista irti. Elokuva näytti muistaakseni ihan siedettävältä, mutta koko homma oli liian hajanaista ja ihmeellistä. Tarinasta ei irronnut minulle mitään eikä elokuva onnistunut edes herättämään mitään mielenkiintoisia ajatuksia – päin vastoin, oli perin haasteellista pysyä hereillä koko elokuvan ajan. Joku retkeläisistä kuului kuorsaavan erittäin äänekkäästi eläväisen kuvatuksen aikana. Olin muuten tismalleen samaa mieltä.

Muita ylitsepääsemättömän surkeita elokuvia en nyt hoksaa. Jos jotakin muistuu mieleen, täytynee muokkailla viestiä tai jotain.

~Moondancer (vihreää vettä)

Poissa Metsis

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Curiouser and curiouser
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #109 : Helmikuu 06, 2009, 15:05:08 »
On monia elokuvia mistä en tykkää. Yleensä ne ovat vain pettymyksiä mutta joskus tosiaan vihaan jotain leffaa koko sydämestäni.

1.Eragon Rakastin kirjaa mutta leffa oli vaan niin YÄK!

2.Twilight - Houkutus Siis ihan totta aivan fantastinen kirja ja sitten tollanen elokuva sekin oli ihan YÄK!

3. Star wars episodi II ja III Vihasin noita elokuvia kai se johtui siitä että ne vanhat oli vaan niin legentaarisia. kommenttini: YÄK!

Kyllähän noita tulisi kauhee lista jos kaikki luettelisin mutta nyt ei tuu enempää mieleen. Enkä kyllä jaksais muutenkaan enempää kirjottaa.

-metsän menninkäinen-
'Cause though the truth may vary
this ship will carry our bodies safe to shore.

Poissa Minevra

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Avril- ja Potter- fani
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #110 : Maaliskuu 08, 2009, 12:52:13 »
Valitettavan usein törmään elokuviin jotka on tehty mahtavan kirjan pohjalta, mutta itse elokuva on aivan surkea. Sanotaanko vaikka elokuva Harry Potter ja Feeniksin Kilta. Itse kirja on todella hyvä, siinä ei ole mitään moittimista. Mutta elokuva oli pohjanoteeraus. Siitä on poistettu niin monia kohtauksia. Tuntuu että vaan hypitiin kohtauksesta toiseen ilman mitään järkeä. Lavasteet olivat kyllä todella hienot, ja kaikki muut erikoistehosteet. Mutta tuntuu että käsikirjoittaja on nyt mokannut ja pahasti. Elokuva olisi saanut olla kaksi kertaa pitempi.
"Voi Harry", Hermione sanoi väsyneesti, "Koko juttu on pelkkää potaskaa. "

Kuoleman varjelukset, sivu 453

Poissa Reta

 • Kirotun lapsen odottaja
 • Vuotislainen
  • Todella vaiheessa -kirjablogi
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #111 : Maaliskuu 29, 2009, 14:07:44 »
Kultainen kompassi

Traileri vaikutti mielenkiintoiselta, mutta sehän on aina trailereiden idea. Olin ihan onneessaan, koska olin kuullut, että kirja on todella hyvä. En sitten kuitenkaan saanut aikaiseksi kirjan lukemista, joten kesällä sitten päätin vuokrata sen elokuvan.

Alku oli oikein mielenkiintoinen, se daimonien (ne sielusysteemit) idea oli mielestäni ihan hyvin toteutettu. Minua kuitenin alkoi häiritsemään sen tämänhetkisen Bond Daniel Craig ja Nicole Kidman. He eivät sopineet rooleihinsa. Muutenkin juoni oli lattea ja ennalta-arvattava. Katsoin sen noin puoleenväliin ja pysäytin siihen. Koska kuitenkin olin maksanut vuokrausesta kolme euroa, katsoin sen seuraavana päivänä loppuun. En tykännyt.

Muoks:// Joo, kyllä kirjasarjan lukeminen on suunnitelmissa. Uskon kirjan olevan hyvä.
« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 02, 2009, 15:54:36 kirjoittanut Reta »
The adventures I enjoy are usually of the literary nature. -Henry Winchester

Miksi me ihmiset kaadumme?
- Jotta oppisimme nousemaan jaloillemme.

Poissa summershine

 • Vuotislainen
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #112 : Maaliskuu 30, 2009, 12:46:27 »
^Suosittelen lämpimästi Universumien tomu -trilogian lukemista. (Siihenhän siis kuuluu ensimmäisenä osana Kultainen kompassi) Itsehän en myöskään tykännyt leffasta oikein, mutta päätin kuitenkin lukea kirjat ja eipä tarvinnut kyllä pettyä. Ei ole tehnyt edes mieli katsoa leffaa enää. Jos olisin kirjat lukenut ensin, olisin varmaan leffateatterissa repinyt hiukset päästäni. Arvostan Philip Pullmania tosi paljon, koska minusta kirjasarjan juoni oli oikeasti kekseliäs.
"En sano: älkää itkekö, sillä kaikki kyyneleet eivät ole pahasta" <3

Poissa Neithan

 • Vuotislainen
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #113 : Huhtikuu 29, 2009, 17:24:27 »
King Kong

Yksinkertaisesti surkein leffa jonka olen nähnyt. Teki heti mieli tulla valittamaan tähän topicciin kun näin sen maanantaina. King Kong oli ihan hienosti toki toteutettu ja kuvattu, mutta idea on vain niin surkea että en voi pitää siitä. En ymmärrä kuinka se nainen voi "rakastua"
( niin minä sen näin, vaikka se oltiinkin varmaan tarkoitettu kiintymisellä ) sellaiseen ihmisiä ja otuksia raa´asti tappavaan petoon kuten Kongiin. Useastihan se nainen ( edes nimi ei jäänyt päähän ) todisti Kongin heittelevän julmasti ihmisiä pois tieltään ja puraisevan jopa heidän päitään irti, mutta silti hän jaksoi aina huutaa: ´Ei! Älkää tappako pikkuista, viatonta, ihmisiä silpovaa gorillaa! " Ja se oli minun mielestäni naurettavaa.
 Ja sitten kun King Kong pääsi karkuun sieltä teatterista, sehän rikkoi autoja, metroja, junia, taloja ja tappoi taas paljon ihmisiä, paikalle lähetettiin vain muutama vaivainen armeija auto, ja pari armeijan pommittajaa! Oikeastihan varmaan kaikki maan yksiköt oltaisiin lähetetty paikalle, ihmisiä evakoitu ja ties mitä.
 Inhottavinta kuitenkin oli Kongin kuolema kohtaus, jossa nainen sitten huusi niin karmaisevan ja dramaattisen: "EIII!" huutonsa, joka jatkui ja jatkui kuvan ollessa hidastettu, ja plaa plaa plaa... Inhosin koko leffaa ja valitin itsekseni koko leffan ajan. Melkein kiljahdin onnesta kun Kong viimein tapettiin ja se oli aika karmivaa kun sitä jälkeen päin ajattelee. King Kongista tuli muuten mieleen Ruaah :"D

Twilight

Puuh... Uuvuttava leffa. Latasin netistä, katsoin muutaman ensi minuutin ja kyllästyin. Saman leffan olen nähnyt teattereissa. Tylsä, kamala ja pitkästyttävä. Anteeksi, olen ehkä turhan kriittinen, mutta minuun se ei vain loksahtanut. Pidän vampyyreistä aivan järkyttävän paljon, mutta kun näin ne tässä, alkoi itkettämään. Vampyyrit muistuttivat enemmänkin ihmisgorilloja, jotka hyppivät puihin ja kiipeilivät ties missä. En tykkää kirjoista, inhoan Meyerin käsitystä vampyyreistä. Epämääräistä mutinaa oli taustalla koko ajan ja idea oli innoton. Teko romanttisia kohtauksia ja outoa kameran heiluntaa oli joka paikassa. Jos on huono kirja, on huono leffa. En tajua miksi ihmeessä menin katsomaan sen, mutta olihan se aivan mielenkiintoista hetken ajan. Ja pääosan näyttelijät olivat surullisen vaisuja kuten koko leffakin. He vain mutisivat toisilleen koko ajan. Ja sitten ne repliikitkin olivat niin kummallisia välillä, että huh huh. Anteeksi pyydöt lähtee tämän leffan/kirjasarjan faneille, joihin minä ( uskokaa tai älkää ) yhden villin kuukauden ajan kuuluin :p
« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 29, 2009, 17:51:51 kirjoittanut Mortti »

tobtob

 • Ankeuttaja
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #114 : Huhtikuu 30, 2009, 15:34:14 »
King Kong, se Jacksonin versioko se nyt oli.

Kävin katsomassa jo elokuvateattereissa aikoinaan, ja silloinkaan en oikein osannut pitää siitä leffasta, kavereiden kanssa jälkeenpäin haukuttiin melkein jokainen kohtaus koko leffasta. Hienosti toteutettu leffa, mutta sitä ei olisi silti tarvinnut uudestaan väkertää koska tunnelma lässähtää jotenkin ihmeellisesti aina silloin kun sen uskoisi olevaan kaikkein korkeimmalla. Muutenkaan en hirveästi tykännyt näyttelijäkaartista.

Kongin idea on aika tylsähkö, liiallisen epärealistinen (koska nyt kuitenkin puhutaan että sijoittuu vanhaan Nykiin, muistaakseni, ja genre ei ole fantasia, enkä sci-fiksikään sanoisi). Jos jonkun mielestä se Kongin kuolema oli surullinen, ei ainakaan minuun iskenyt. Peto joka repii monta miehistön jätkää kappaleeksi suoraan lihahyllylle, ei osaa oikein kiinnostaa. Muutenkin koko leffan kohokohta oli kun ne miehistön miehet tippuivat sinne jonnekkin maanrakoseen, ja ötökät rupesivat syömään niitä ihmisiä. Sekin kylläkin meni yli siinä vaiheessa kun niitä jotain ihme matoja tuli seinästä ja maasta joka puolelta. Se oli jotenkin jopa liian sairasta Jacksonin työksi.

Noh, siinäpä oli sitten surkein leffa minkä olen taas vähään aikaan nähnyt kun sen maanantaina katsoin pienestä mielijohteesta uudestaan. Disaster Movie olisi seuraavaksi katsottavissa ja kun ensimmäiset viisitoista minuuttia sitä katsoin niin se ei ollut edes hauska.

Poissa adswil

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #115 : Toukokuu 01, 2009, 17:58:01 »
En ole kovin monia surkeita leffoja nähnyt kokonaan, sillä jos katson telkkarista jotain huonoa leffaa, lopetan sen yleensä kesken :D Ja leffateatterissa käyn todella harvoin, joten sielläkään ei ole pahoja pettymyksiä päässyt tulemaan. Yhtä ainoaa inhokkielokuvaa en osaa nimetä, mutta yleisesti ottaen en erityisemmin pidä suomalaisista nykyelokuvista. Jotkut ikivanhat mustavalkoiset Tauno Palo -filmit ovat kaikessa vanhanaikaisuudessaan ihan suloisia ja hauskoja, mutta 2000-luvun suomalaisissa leffoissa on aina samanlainen inhottava tunnelma: kaikki on niin kamalan ankeaa, kaikilla menee huonosti, kaikki juovat liikaa ja tekevät jotain todella tylsää työtä, ja kännissä örveltäminen on aina muka ihan hillittömän hauskaa. Suomalainen leffahuumori ei iske ollenkaan. Totta kai poikkeuksiakin on, esimerkiksi suomalainen Virpi Hämeen-Anttilan kirjaan perustuva Suden vuosi on ihan hyvä leffa.
In my world love is for poets - so I'm trying to be one.

Poissa Giladra Carrion

 • Kuolonsyöjä
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ShieldFang27063
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #116 : Toukokuu 01, 2009, 18:54:16 »
Minullakin on vähän se juttu, että kyllä äkkiseltään sanon moniakin leffoja huonoiksi tai surkeiksi, mutta en minä sitä menisi sanomaan, että ne olisivat ihan todellisuudessa surkeasti tehtyjä - eivät vain ole minun mieleeni yhtään.
Yhtä ainoaa on vaikea päättää, joten pakko luetella muutama.

Ensimmäiseksi mieleen tulee Jadesoturi, koska se tuolla aiemminkin mainittiin. Vuokrattiin tämä joskus, enkä parhaalla tahdollanikaan voi sanoa, että olisi oikein mistään päin hyvä. Ok, ei ole edes tyyliltään minun mieleeni, joten varmasti sekin selittää jo paljon, mutta harvinaisen negatiiviset tuntemukset herätti... Jollain ilveellä katsoin kumminkin loppuun saakka, mutta en oikein mitään hyvää sanottavaa keksi.

Maameren tarinat. Tämäkin jo täällä taidettiin mainita, mutta pakko mainita uudelleen... Tarkoitan tosin siis nyt tätä Miazakin elokuvaa, joka oli valtaisa pettymys. Animetyyli ei yleisestikään miellytä (poikkeuksena mm. Liikkuva Linna), mutta ei tämä kyllä miellyttänyt mistään päin. Kirjat olen lukenut, ja siksi tuon leffankin katsoin, mutta ei...

Erityisesti mitään yksittäisiä luettelematta voin myös niputtaa yhteen ja samaan lauseeseen lähestulkoon kaikki RomKomit (romanttiset komediat) - jotain niin vastenmielistä, että ei kiitos minulle... Ääliöhuumori tai huumori harvoin iskee muutenkaan (Mars Hyökkää, 2001 Avaruussekoilu ovat niitä harvoja hyviä).
“We've all been raised on television to believe that one day we'd all be millionaires, and movie gods, and rock stars.
But we won't. And we're slowly learning that fact. And we're very, very pissed off.”

Poissa Dobrey

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • TYMiläinen :)
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #117 : Toukokuu 01, 2009, 19:10:13 »
Yksi huono elokuva mitä tulee mieleen on "Mitäs me spartalaiset". Pidin joskus yhdessä kavereitteni kanssa leffaillan jossa katsoimme mm. tämän leffan. Nauroimme läpi koko elokuvan, mutta ei kyllä siksi että leffa olisi ollut kovinkaan hauska. Lähinnä nauru johtui hauskasta seurasta ja liiasta sokerista. Jutut olivat aikas huonoja ja säälittäviä, elokuva oli liian huono ollakseen hauska.

Toinen huono mitä tulee mieleen on Black Sheep, leffa jossa lampaat sekoavat ja alkavat syödä ihmisiä. Tämäkin oli kavereitten leffaillassa katsottu elokuva, en pitänyt. Ideasta olisi minusta voinut kehitellä jotain parempaa, jutut menivät joissain kohdin aika övereiksi. Suolien ulosvetämistä ihkutettiin vähän liikaa.

En sano että nuo mainitsemani leffat olisivat minusta maailman surkeimmat, ne nyt ovat niitä jotka tulivat mieleen ja joista en pitänyt.
"But it's a true story! A true story wrapped up in fiction."

CoppolaRestorati

 • Ankeuttaja
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #118 : Toukokuu 05, 2009, 20:52:34 »
Sanon tässä välissä etten ole nähnyt mitään täysin pilalle mennyttä leffaa.

Indiana Jones 4
Aika surkea elokuva verrattuna muihin osiin. Saadaan nähä Jonesin lapsi, jee (I'm your father, Luke.) Elokuva ei itseasiassaan ollut mitään täyttä soopaa, mutta idea oli jostain kaukaa haettu. Ufot olivat ihan eriasia mitä odotin Jones leffalta, esim loppu kohtaus:
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)


Poissa Röhkö

 • Kasvatustieteen kandi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #119 : Toukokuu 06, 2009, 08:59:59 »
Burn after reading
Hyviät näyttelijäsuorituksia, mutta siihen kaikki järjellinen ja mielenkiintoinen sitten loppuukin. Alku oli tylsä, keskikohta outo, loppu tylsä. Ainoat hauskat kohdat tarjosi Brad Pitt.

Elizabethtown
Kenkätehtailija-mikä-lie rakastuu outoon tyttöön. BOORING! En edes muista juonta kunnolla, taisin aina välillä ko. leffaa katsoessani käydä jääkaapilla tai puhella kaverini kansa.
"Pants - like shorts, but longer!"

Poissa Carmel

 • Sykosomaattinen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #120 : Toukokuu 06, 2009, 17:24:00 »
Kaikkien aikojen huonoin elokuva on se Vannomatta paras, vai mikä sen nimi onkaan. Siinä on kuitenkin Paris Hilton ja se koko leffa on ihan turha ja huono. Siinä ei ole mitään juonta eikä mitään järkeä. Se vaan on puolitoista tuntia täyttä soopaa. Mielipiteeni voi johtua myös siitä, että en kauheasti ylistä Parisin näyttelijän taitoja. Ei vaan osaa näytellä. Ei ollenkaan.

Poissa Neithan

 • Vuotislainen
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #121 : Toukokuu 06, 2009, 17:53:20 »
 
Lainaus
Mielipiteeni voi johtua myös siitä, että en kauheasti ylistä Parisin näyttelijän taitoja. Ei vaan osaa näytellä. Ei ollenkaan.


Eikä sen puoleen osaa oikeastaan mitään muutakaan tehdä kuin meikata kallista pärstäänsä ja vilautella kuvaajille -.-

Kuitenkin olen aivan samaa mieltä noista Parisin leffoista.

Poissa Freya

 • Green Dragonflight
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • + The Song of Life +
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #122 : Toukokuu 06, 2009, 18:35:06 »
Huonoin näkemäni leffa ikinä on todennäköisesti Day of the Dead: Contagium. Kertoo varmaan jo leffaan käytetystä vaivasta sekin jotain, että sen nimikin on kirjoitettu väärin. Leffa on melko low budjet -kamaa, mutta koska todisteita siitä ettei mestariteoksiin tarvita, varsinkaan zombileffoihin, juuri mitään erikoistehosteita, niin ei sekään kelpaa tekosyyksi. :P

Näyttelijät eivät tunnu ottavan hommaansa missään määrin vakavasti ja se onkin varmaan leffan suurin kompastuskivi. Keskinkertainen juonikin olisi voitu vielä pelastaa edes jonkin tasoisella eläytymisellä. Mutta jos eivät tekijätkään ota elokuvaansa vakavasti, kuinka katsojakaan voisi? En oikeasti osaa edes kunnolla sanoin kuvailla miten toivottoman p*ska tämä leffa on.

En suosittele.
I've been fire, fed by the four winds. I've been water in the stream. And a drop of dew on the culm.
I've been clay in the hands of a potter. I've been rosin of a tree, and a leaf, by the breeze carried away.

Poissa Valeriana

 • Enimmäkseen harmiton
 • Reservi
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #123 : Toukokuu 06, 2009, 22:05:16 »
Tuli yhtä äkkiä mieleeni Calcium Kid. Minä en tunnetusti suhtaudu kauhean kriittisesti mihinkään, mitä Orlando Bloom tekee, mutta siinä rainassa ei tuntunut toimivan yhtään mikään. Idea on siis, että siinä on todella yksinkertainen maitomies/amatöörinyrkkeilijä, jonka luut ovat superkovat, koska hän juo niin paljon maitoa (?) ja joku raivopäinen nyrkkeilymestari murtaa kätensä hänen leukaansa (vaikka mestarilla oli hanskat kädessä). Maitomiehen pitäisi sitten otellä hänen puolestaan, vaikkei osaa ja kaikki mahdolliset tyypit yrittävät käyttää häntä hyväkseen ja antaa "hyviä" neuvoja ja kaikenlaista "hauskaa" kommellusta sattuu ja koko homman tallentaa kuvitteellinen dokumenttiryhmä. Ideasta olisi varmaan voinut saada kohtalaisen hömppäkomedian, mutta kaikki hauskoiksi tarkoitetut sivuhahmot ovat tympeitä (irlantilainen valkku) tai vain pelottavia (huorahtava äiti ja päähenkilön paras kaveri tulevat ensiksi mieleen) ja juoni kerta kaikkiaan liian tyhmä. Kummallista kyllä, itse päähenkilön Forrest Gump -henkiset elämänviisaudet irrottivat ainoat kikatukset, mutta ehkä aivoni olivat vain liian turtuneet siinä vaiheessa. Älkää katsoko. Ikinä.
If God does not understand, then he is not God, and we have nothing to fear.

Leung

 • Ankeuttaja
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #124 : Heinäkuu 30, 2009, 01:50:41 »
Käytiin joskus kaverin kans kattoo leffateatterissa 10000 BC. Lyhyesti sanottuna ei ollut millään tavalla mun makuun... Toiseks sanoisin Junon, niin outo leffa, enkä pahemmin älynny koko ideaa tai juonta, jos siinä mitään kummempaa sellasta olikaan. Olin vielä odottanu et se on hyvä, kun kaveri kehu ja tykkäs :D Ei nyt taida tulla enempää mieleen.

Poissa Gustaa

 • George Washington
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Me Gusta(a).
  • Paper Cuts
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #125 : Heinäkuu 30, 2009, 21:19:36 »
Hmm Rukajärven tie oli kyllä pettymys. Näyttelijät eivät oikein sopineet rooleihinsa, tapahtumat aika laimeita (ja räjähdykset yms pirun kovaäänisiä 0_0) eikä juonikaan ollut kovin kummoinen.

Toinen vähintään huonoimpiin kuuluva elokuva oli vuoden 1985 versio Tuntemattomasta sotilaasta. Suurin osa näyttelijöistä, ehkä Rokan näyttelijää lukuunottamatta, näyttelivät aika laimeasti ja innottomasti ainakin leffan alkupuolelta. Tapahtumat tuntuivat olevan välillä hassussa järjestyksessä, ja mm. ensimmäinen taistelukohtaus, ryntäys suon yli oli aivan kamalasti kuvattu. Myös taustamusiikin puuttuminen oli mielestäni miinuspuoli. Ainut erittäin nautittava kohtaus oli paraati Petroskoissa. (Jääkärinmarssi forever! =D)

Nuo kaksi oikeastaan tulee huonoimmasta päästä tällä hetkellä mieleen.

Poissa Catnip

 • Mestarietsivä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #126 : Elokuu 09, 2009, 19:10:53 »
Käytiin kavereitten kans leffateatterissa kahtomassa elokuva Päivä Jona Maailma Pysähtyi ja se oli ylivoimaisesti surkein elokuva jonka olen eläissäni nähnyt. Se kyllä vaikutti lupaavalta, mutta olikin aivan surkea. Joitain kohtia kukaan meistä ei älynnyt juonessa (Vai olemmeko vain vajaaälyisiä?) ja muutenkin... Ihan hirveä elokuva!

Twilight - Houkutus tulee seuraavana. En kyllä tajua miten kaikki hehkuttavat Robert Pattinsonia komeaksi. o____o'' Elokuva oli tooodella pitkäveteinen (Ja vielä sekin, kun leffateatterissa edessä istuu hemmetin pitkä nainen ja minä olen tällainen pätkä niin hauskaa sieltä kurkkia...). Häiriinnyin todella paljon siitä, että Edward teki koko ajan niitä temppujaan ja oli niin mahtava ja voittamaton ja kuolematon jne... Ja vielä kun minut PAKOTETTIIN sinne! Maksaa nyt tuollaisesta roskasta, kaverilla oli synttärit ja ne pidettiin niin, että koko konkkaronkka tulee mukaan tonne leffaan. T__T Hyvä ettei kuoltu sinne.

Disaster Movie on varmaan pahempi kuin nuo kaksi yhteensä. Aivan järkyttävä!!! En todellakaan käsitä miten noin huono elokuva on saatu tehtyä! Vitsit eivät edes olleet hauskoja. Ihan typerä elokuva, kenenkään ei pitäisi katsoa tuota. :--D

Poissa tulppaanipenkki

 • kastelua vailla
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #127 : Elokuu 09, 2009, 19:43:11 »
Voi että, ensin tulee mieleen High school musical- leffat, koska ne ovat ällöttävän siirappisia ja kliseisiä. Hahmot ovat kauniita ja täydellisiä, kaikki menee nappiin, vähän jotai vastoinkäymisiä, mutta kaikki järjestyykin sitten lopulta. Minusta se on sielutonta ja tylsää.

Toinen inhokkini on Joulutarina! Kuten joku jo kertoikin joulun pitäisi olla iloinen juhla, mutta tässä kaikki kuolevat vuoron perään ! o.o Minusta se oli hiukan outoa. Kaikki kauniit Lapinmaisemat ja musiikki oli pilattu jatkuvilla nyyhkykohtauksilla. Koko leffassa oli vissiin yksi hauska kohta..
We're not gonna sit in silence,
We're not gonna live in fear

Poissa Aiëdaíl

 • Näätärikkaus
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #128 : Elokuu 22, 2009, 20:29:32 »
Itse en pahemmin elokuvia katsele, ja olen tarkka siitä, mihin kulutan rahani, joten en mene leffaan tai osta dvd:itä hetken mielijohteesta. Koska en katso paljon televisiota, vältyn myös satunnaisilta elokuvakokemuksilta. Silti olen joutunut katsomaan seuraavat elokuvat kavereideni tai pikkuveljeni seurana:
Austin Powersit. Typerä huumori ei iske minuun, piste. Tarvitseeko muuta sanoa? Jotkin vitsit olivat ihan hauskoja, mutta pohjimmiltaan tuo oli surkeaa ajantappoa.
Toinen inhokkini onkin sitten laji "amerikkalaiset romanttiset komediat / amerikkalaiset, teini-ikäisille tytöille suunnatut massaelokuvat". High School Musicalit, Hannah Montana... Aivotonta materialismia ja ennalta-arvattava juoni. Ja Twilight.
Ja vielä amerikkalaiset aivottomat teiniseksikomediat. Jonkun pitäisi oikeasti tappaa se tyyppi, joka sai idean American Piesta.

Poissa Esses

 • Velhotar
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • pöö
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #129 : Syyskuu 05, 2009, 16:00:40 »
HellBoy 2. Ei siis yhtään hyvä, asiaan voi vaikuttaa se, että John mayers oli jätetty pois. :'(  Juoni oli huono ja pyöri jotenkin liikaa raskauden ja rakkaushuolien ympärillä... ei, ei, ei! Eikä Hellboy noin vaan eroa töistään. se oli häpeäotos.
  Muumion paluu, heti huomasi että oli tehty rahankiilto silmissä.
ihmiset ovat kuin lentäviä lankakeriä

Poissa Oljolover

 • kuuroille korville puhuva
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #130 : Syyskuu 12, 2009, 20:28:44 »
No ensimmäisenä tulee Good night. Se oli oikeesti niin tylsä, en tiedä johtuiko se siitä että oli ollut pitkä koulupäivä vai mistä, mutta vaikka olen vaikka kuinka monta kertaa yrittänyt katsoa sen loppuun saakka, en ole koskaan onnistunut.

Toinen aika ala-arvoinen leffa (tai oikeastaan leffasarja) on High school musical. Zac Efron on niin  ihQ *oksentaa* en kestä sitä...

Chill out, baby

Poissa Fimca Worthleberr

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Capricorn Ascending
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #131 : Syyskuu 15, 2009, 18:37:49 »
Kaikkien aikojen huonointa elokuvaa en tähän hätään mitenkään voi saada mieleeni (ensin pitäisi muistaa, mitä kaikkia leffoja olen koskaan nähnyt), mutta tässä viimeisimmät minun HUONOT LEFFAT-listalle joutuneet:

Yleensä pidän sarjakuvista tehdyistä leffoista, mutta Spirit oli kyllä pohjanoteeraus. Se oli niin älyttömän sekava ja tyhjänpäiväinen, että lopetin sen katsomisen kesken. Ja sitä ei usein tapahdu.

Toinen on Superman returns - siis se uusi. En viitsinyt katsoa alkua pidemmälle, kun oli niin tyyyyyyylsääääääääääää. Ei supersankarista kertova elokuva SAA OLLA TYLSÄ!
Look, look, keep looking straight into those cold eyes.

Yönsilmä

 • Ankeuttaja
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #132 : Lokakuu 03, 2009, 11:05:32 »
Da Vinci -koodi Voi jestas! Siis kaikki minulle elokuvaa niin kovasti kehui ja myönnän odottaneeni paljon. Nukahdin useampaan otteeseen ja viimein menin nukkumaan. Surkeaa! Elokuva oli tylsä ja omituinen ja vaikka olisinkin halunnut pitää juonesta kiinni niin en olisi siihen pystynyt (toki nukahtelut hieman vaikeuttivat)
Kirjaa en kylläkään ole lukenut, ehkä vika on siinä, mutta ei elokuvasta kyllä pitänyt siskonikaan, vaikka kirjan olikin lukenut...

Poissa Kathleen

 • Omituinen höpöttäjä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • ALITUINEN VALPPAUS!!!
  • Ystäväkirjani :D
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #133 : Joulukuu 22, 2009, 20:03:52 »
Jäniksen Vuosi, yäkyäk, siinä ei tapahtunut mitään ja koko juttu loppui oudosti; Mies heräsi kännisenä jonkun naisen luota jonka kanssa oli mennyt kihloihin *pyörtyy*
-What are you doing, my darling? -Nothing. I'm just smashing potatos. Ei oo järkee päässä, enkä kyllä järjestä välitäkkään.
Isabella -> Kathleen

Poissa samettiina

 • huoleton huuliharppuilija
 • Sanomaton
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pienestä kipinästä voi syntyä roihuava liekki
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #134 : Joulukuu 29, 2009, 11:19:30 »
Täällä on, täällä on! Huonoimman elokuvan tittelin voin luovuttaa elokuvalle Lady in the Water. Tämän elokuvan löysin joskus Anttilan alelootasta, ja ostin sen kansikuvan perusteella. Filmin katsoinkin sinnikkäästi, vaikka jossain veiheessa tuskaa teki. Mielestäni koko paketti näyttelijöitä ja juonta myöten olivat varsin kökköjä, jos suoraan puhutaan. Nyt tämä elokuva pölyttyy tuolla DVD-hyllyssä odotellen parempia päiviä.
Olen syytön kaikkeen siihen, mistä kehtaatkin minua epäillä.

Poissa Bloody Princess

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #135 : Joulukuu 29, 2009, 15:18:00 »
//Muoksista.

Aivan ehdottomasti Aavan meren tällä puolen. Huonompaa en ole koskaan nähnyt, enkä kyllä sen puoleen olisi tahtonut katsoa tuotakaan. Luokan kanssa käväistiin kahdeksantena vuonna katsomassa, oli siinäkin koulun puolelta käsitys hyvästä elokuvasta. Suomenruotsalainen, ei (onneksi) kovin tunnettu elokuva. Pahoittelen kriittistä suhtautumistani, mutta makuasioista ei voi kiistellä ja tuon leffan juoni kyllä oli jotakin niin huonosti toteutettua ettei sitä voi kaunistellakaan. Silloin valehtelisin.

Ansaitun toisen sijan tässä luettelossa saa Sisko tahtoisin jäädä. Hieman vaikea kuvailla mikä tässä leffassa oli huonointa, mutta yleisesti, koko elokuvassa mikään ei iskenyt. Ehkä se oli tuo yleinen suomalainen nuorisokulttuuri, jota en voi sanoa arvostavani. Leffa kylläkin liioittelee huomattavasti ja mässäilee "kuinka mahdollisesti voi käydä" -teemalla, ei sen puoleen ettei tuollaista voisi tapahtua oikeastikin. Asia vain on niin, etten mielelläni lähde elokuviin katsomaan ryyppäämistä, pahoinpitelyä tai nuorten keskuudessa suositun ah-niin-ihanan v:llä alkavan sanan käyttöä.

-Bloody Princess
« Viimeksi muokattu: Joulukuu 21, 2010, 20:03:35 kirjoittanut Bloody Princess »

Poissa tirsu

 • Clara-stan
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • A Chapter Can be a Book
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #136 : Tammikuu 02, 2010, 12:42:12 »
Saippua Prinssi oli todella huono. Juoni oli surkea, eikä lopusta saanut selvää.
Ihana Adam(About Adam), todella sekava leffa, kohtauksien mukana ei tahtonut pysyä. Juoni oli hirvittävä ja outo.
FC Venus (saksalainen versio), juoni seuraa todella, todella heikosti alkuperäistä FC Venusia ja se oli ärsyttävää. Muutenkin koko leffa oli pelkkää kärsimystä. Hyvä, suomalainen leffa pilattiin sellaisella versiolla.
>> Oh, I'm so sorry. I thought you were a waiter. >>  Dowager Countess
>> Same old same old, just the Doctor and Clara Oswald in the TARDIS. >> The 12th Doctor
>> Yes, I'll just step inside this police box and arrest myself. >> The 10th Doctor
>> Golden ticket. Spacey Zoomer! Free ice cream. >> The 11th Doctor

Poissa Lonkero

 • Vuotislainen
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #137 : Tammikuu 03, 2010, 16:01:50 »
Katsoin eilen Neloselta Uhka syvyyksissä ja oli kyllä niin halpa Aliens-kopio että ei tosikaan =D Niin kliseistä toimintap*skaa en ole kuunaan nähnyt.

Poissa Arende

 • hahtuvahaave
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: PotionGhost22203
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #138 : Tammikuu 03, 2010, 16:43:42 »
Oon nähny oikeastaan varsin paljon huonoja elokuvia, mä kun olen niin kovin nirso elokuvien suhteen :D

Kauhuleffoista en tykkää yhtään, mutta en voi sanoa niitä surkeiksi. Koska ainakin mun kohdalla ne kaikki saa haluamansa vaikutuksen aikaan, kun vietän pari seuraavaa viikkoa valvoen peläten painajaisia :D

Suomalaisista leffoistakaan en pahemmin perusta, mutta ennakkoluulojeni takia olen nähnyt niitä hyvin vähän ja oikeastaan kaikista niistä, jotka olen nähnyt olen kyllä jossain määrin tykänny.

Täytyy siis vastata Dungeons & Dragons. Periaatteessa ihan kiva fantasia-leffa, joista yleensä tykkään kauheasti. En muista tarkalleen mikä tästä niin huonon teki, mutta kaverin kanssa katottiin joskus monta vuotta sitten ja siitä lähtien tää leffa on ollu ihan täys läppä meidän keskuudessa. Kaikki näyttelijät on jotenkin ihan teennäisiä ja lavastus näyttää niin halvalta budjetilta. Juonikin on varsin sekava. Ideana kyllä ihan kiva, jos sen vaan tekisi paremmin.
Ihana asia minusta on, et ihana olen vain

Poissa Carlos

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
  • LiveJournal
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #139 : Tammikuu 06, 2010, 22:18:05 »
FC Venus (saksalainen versio), juoni seuraa todella, todella heikosti alkuperäistä FC Venusia ja se oli ärsyttävää. Muutenkin koko leffa oli pelkkää kärsimystä. Hyvä, suomalainen leffa pilattiin sellaisella versiolla.

Saksalainen versiohan oli selvästi parempi kuin suomalainen. Näyttelijätyö, toteutus yms perusasiat olivat siinä yksinkertaisesti paremmin kohdallaan. Juonen muutoksetkaan eivät minusta olleet millään tavalla huonoja enkä näe mitään syytä miksi uusintaversion pitäisi seurata alkuperäistä orjallisesti.

Poissa Candily

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #140 : Huhtikuu 24, 2010, 18:10:49 »
Alone in the Dark :'D
Katsoin tämän eräänä iltana TV1000-elokuvakanavalta, kun ajattelin katsoa jonkun "kauhu"elokuvan. Ajattelin kyllä, että tuskin tämä minkään katsomisen arvoinen on, mutta päätinpä sitten kuitenkin katsoa. Ajatukseni arvatenkin olivat oikeassa. Ensinnäkään en älynnyt mitään koko elokuvasta, se oli ihan kummallinen jaa sekava :D Vielä enemmän menin sekaisin, kun nukahdin välillä kymmeneksi minuutiksi... Sanoisin tätä kylläkin surkeaksi komediaelokuvaksi ennemmin kuin kauhuelokuvaksi...

Tuo on ainoa joka nyt tulee mieleen nimeltä. Niitä on varmasti muitakin, mutta en muista nimiä.
Sanotaanpa nyt, että kaikki elokuvat, jonka aikana satun nukahtamaan ovat joko tylsiä tai huonoja. Hyvän ja kiinnostavan elokuvan aikana en onnistu nukahtamaan. :D

// Scary Movie 2. Muita Scary Movieita en ole edes nähnyt, mutta tuo oli ainakin ihan älyttömän huono. Huumorikin oli aika kakkaa. :D
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 11, 2010, 17:55:24 kirjoittanut Candily »
Paradise comes at a price
That I am not prepared to pay
What were we built for?
Will someone tell me please

Rosecliff

 • Ankeuttaja
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #141 : Huhtikuu 24, 2010, 20:02:47 »
Kauheesti oikein huonoja elokuvia ei ole.. tai en ole ainakaan nähnyt, koska lopetan katsomisen, jos ei vaikuta hyvältä.
Ei, kun kauhuleffat on huonoja. No, jotkut tositapahtumiin perustuvat on kyllä varmaan ihan hyviä ja vaikuttavia, mutta esim. joku The Ring, hohhoijjaa. Joku epämääräinen örkki nousee kaivosta, wou!

Huonoimpiin kuuluvana mainittakoon nyt:

Jätä se! Älä tuhlaa aikaasi vääriin miehiin (He's just not that into you)

Surkea! Huonot näyttelijät, tai no, muut olivat ok, mutta Scarlett Johansson ei vaan osaa. Kaikki leffassa oli niin tyypillistä ja ennalta-arvattavaa. Tuon vissiin piti olla romanttinen komedia, mutta en nähnyt kyllä mitään romanttista, enkä varsinkaan mitään hauskaa.
Tän leffan kannessa pitäis lukea: Jätä se! Älä tuhlaa aikaasi huonoon leffaan.

Poissa Ginger

 • Tyy
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Melko yksinkertainen
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #142 : Huhtikuu 26, 2010, 09:14:05 »
Rosecliffin viestistä tuli mieleeni, että eikö se nykypäivänä mene niin, että jos on monipäinen tunnettu näyttelijäkaarti tekemässä leffaa (esim. Jätä se!, Ystävänpäivä jne), niin ei siitä leffasta kyllä mitään tule. Silloin keitoksessa on niin sanotusti liian monta osaa. Itse katselin tuota Ystävänpäivää (ilmainen reissu, maksuoi vain Ehkäisyluentoon uppoavan ajan) ja totesin, että vaikka siinä oli monta hyvää näyttelijää, mihinkään ei voitu syventyä tarpeeksi, että olisi voinut tuntea jotain.

Oikein huono elokuva, en sitten tiedä olenko nähnyt sellaista. Scary Movie oli _hyvä_, mutta sitä seuranneet onnettomat ja ponnettomat jatko-osat ja muihin genreihin sovelletut kopiot eivät jaksa naurattaa ainakaan minua.
Puolustan myös ensimmäistä High School Musical -leffaa, koska se vain on niin positiivinen pätkä. Sen sijaan sen jatko-osat ovat hunajan lypsämistä ykkösen nisästä ja samaan kategoriaan kuuluvat kyllä kaikki muutkin Disneyn teinielokuvat (Operaatio Prinsessa, Camp Rock jne). Elokuvien surkuhupaisuutta lisää vielä se, että ne on dubattu ontuen suomeksi...

Mielestäni huonoin elokuva on kuitenkin jokin sellainen, jossa näyttelijät eivät osaa asiaansa ja juoni on pelkkää ampumista.
Those who don't believe in magic will never find it.
~ Roald Dahl ~
Ikuisuusprojekti

Rosecliff

 • Ankeuttaja
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #143 : Huhtikuu 26, 2010, 17:24:42 »
Rosecliffin viestistä tuli mieleeni, että eikö se nykypäivänä mene niin, että jos on monipäinen tunnettu näyttelijäkaarti tekemässä leffaa (esim. Jätä se!, Ystävänpäivä jne), niin ei siitä leffasta kyllä mitään tule. Silloin keitoksessa on niin sanotusti liian monta osaa. Itse katselin tuota Ystävänpäivää (ilmainen reissu, maksuoi vain Ehkäisyluentoon uppoavan ajan) ja totesin, että vaikka siinä oli monta hyvää näyttelijää, mihinkään ei voitu syventyä tarpeeksi, että olisi voinut tuntea jotain.


Voi olla noinkin... tuollaisia leffoja on nyt viimeaikoina ollut. Näiden lisäksi myös New York, I love you (siltä kyllä odotan vähän enemmän).
Ja tuli mieleen vielä Burn after reading, jossa oli George Clooney, Brad Pitt ja John Malkovich, mutta ei toiminut. Näyttelijät osasivat kyllä asiansa, mutta ei ne hyvät näyttelijätkään voi yksin pelastaa leffaa, jos juonessa on jotain vikaa.

salainensalatalo

 • Ankeuttaja
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #144 : Kesäkuu 18, 2010, 22:42:58 »
"Elokuvien surkuhupaisuutta lisää vielä se, että ne on dubattu ontuen suomeksi..."

Ei nuo HSM:n suomidubit erityisen huonoja mun mielestä ole, vähintään yhtä ärsyttävät äänet niillä jenkkinäyttelijöilläkin on. On siis tullut vilkaistua suomiversioita kun niissä on yksi ääninäyttelijä josta tykkään. Ei tosin ollut noissa leffoissa ihan parhaimmillaan mutta kun kyseessä on HSM niin kaikki menee oletusarvoisesti vähän pieleen. :)
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 18, 2010, 22:46:33 kirjoittanut salainensalatalo »

Poissa Suetus

 • Tuulenhaltia
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Namárië
  • Talath Rhune
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #145 : Kesäkuu 24, 2010, 00:57:54 »
Kamalaa valita, sillä minusta huonoja elokuvia löytyy yllättävän paljon nyt kun rupee näin miettimään.

Ensinnäkin Bruno.. Huhhuh.. Se huumori meni kyllä ihan yli hilseen (ainakin minulla). Olisihan sen elokuvan vähän vähemmän pervoksi voinut tehdä. Ja se juonikin oli hyvin pimeä.

Kaikki Disneyn ihq-teini-elokuvat (esim. HSM). Ei vissiin tarvitse edes perustella?

Tenacious D - The Pick of Destinyssä kappaleet ovat varsin mukiin meneviä ja tarttuvia, mutta itse juoni onkin sitten ihan eri asia. Jack Black on kyllä mainio näyttelijä, mutta kun juoni on täyttä puuta, niin ei se elokuva kauhean hyvä voi olla.

Scary Movie oli todella hyvä ja hauska, mutta kaikki sen jatko-osat ovatkin sitten hyvin huonoja. Ei kannata katsoa. Yleisesti kaikki kauhuleffat (vaikka SM ei tähän nyt oikein voi laskea) ovat huonoja, sillä miksi halutaan tehdä leffoja, jotka valvottavat katsojiaan seuraavat kolme viikkoa?

*Suetus kumartaa ja poistuu paikalta*
Harry/Draco, James/Sirius, Frodo/Sam, Aragorn/Legolas, Merri/Pippin

Poissa Saccharine

 • Introverted Assbutt
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • La Vita è Facile
  • Twitter
 • Pottermore: MoonWillow1269
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #146 : Kesäkuu 30, 2010, 10:20:54 »
Son of the Mask
Hrrrh.. Kylmät väreet kulkee edelleen selkäpiitä pitkin kun edes muistelen tuota karmivan idioottimaista elokuvaa.. :S Jouduin katsomaan sen hieman yli vuosi sitten kun olimme tulossa luokkamme leirikoulusta, ja paluu matkalle oli valittu kysyinen elokuva katsottavaksi. (Menomatkalla katsoimme The Simpsons Movien.)
Son of the Mask-elokuva oli kuvottava! En--en osaa edes kuvailla kuinka oksettavan ääliömäinen se oli! NIIN surkeaa amerikkalaista huumoria, ettei voi ollakkaan pahempaa! Kaiken lisäksi tämä elokuva oli selvästi pienellä budjetilla tehty. Sen kyllä huomasi, niin helv*etin surkeat animaatiot sun muut siinä olivat!
Joten älkää hyvät ihmiset IKINÄ katsoko Son of the Maskia, jotta ette saa samanlaisia traumoja kuin minä sain!!
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 05, 2010, 12:38:30 kirjoittanut Saccharine »
"The first sign of the beginning of understanding is the wish to die."

Poissa Sieppeli

 • Käppyrällä viihtyvä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tuhisija
 • Pottermore: ThornSky164
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #147 : Kesäkuu 30, 2010, 11:10:54 »
Öhäh... No Uusikuuko sen nimi oli, en yhtään tiedä, en ole näistä perillä. Sain sinne ilmaislipun ja kaverit pakottivat melkein tulemaan katsomaan - he menivät samalla siis, kun halvalla saivat liput. Onneksi olin järkevä ja menin erilliselle paikalle, kauas heistä ja sain yläkatsomosta oman kolmen penkin rivin. Se oli tarpeen kun alussa nukuin ainakin 5 minuuttia! Koko elokuva oli täyttä potaskaa ja juoni vielä syvemmältä - en edes rupea pyytämään anteeksi Twilight fanit, vihaan koko sarjaa. Kirjoja en ole saanut luettua, joten kakkosen juoni ei ollut alunperin tuttu, mutta silti, yäk! Hirvein parin tunnin tuhlaus ikinä. Kaverit kertoivat itkeneen koko elokuvan, olisin voinut tehdä saman pelkästä ällötyksestä.

Toinen minkä olisin voinut jättää katsomatta laajakuvalta, mutta mitä vain ei tietyistä syistä voi jättää katsomatta ja te kaikki tiedätte miksi, muutenhan täällä ei oltaisi, on Harry Potter ja Puoliverinen Prinssi (Ja Feeniksin kilta) Vihaan, inhoan sitä, että kumpaankin on sävelletty omaa, eikä pidetty niitä kirjan hauskoja kohtia mukana. PP oli ihan hirveä kokemus, paisti (PAISTI! ;DDD) Dracon itkukohtaus. Mitä pidemmälle mentiin, sitä syvemmälle tuoliin haluan aina kaivautua. Hädintuskin pystyn enää katsomaan Dumbledoren kuolemaa, kun joka kerta repeän sille niin pahasti.
"Severus. Pyydän."
"Agrabadapra!" Wiii, ja sissetippuu! Anteeksi, naurettava kohtaus.

Percy Jackson ja Salamavaras

Vielä alussa yritin ajatella positiivisesti: "Okei, käsikirjoittaja on ajatellut, että ei tehdä kirjan malliin, eikä jatko-osia, joten juoni on vähän erilainen." Ja sitten läsähti; Haades pomppimassa maanpäällä PIRUNA?! Persefone manalassa KESKELLÄ KESÄÄ!? Käsikirjoittaja, tutustu kreikan mytologiaan, tuo oli py-häin-hä-väis-tys! ÄRH! Raivostuttavaa. Meinasin lähteä kierimään lattialle jossain välissä ja keikuin tuolillani hervottomasti. Kaveria varmaan ärsytti kun kommentoin jokaista mytologista virhettä ja... Kaikkea. Onneksi Luke oli edes jotenkin komea.

Kaveri vaatii konettaan takaisin ;_;
Even you can be happy once in a while. It won't kill you, but'yer face might crack if you smile, so be careful.

Poissa Carlos

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
  • LiveJournal
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #148 : Kesäkuu 30, 2010, 22:48:36 »
Son of the Mask
Hrrrh.. Kylmät väreet kulkee edelleen selkäpiitä pitkin kun edes muistelen tuota karmivan idioottimaista elokuvaa..

Tuo näyttikin tulevan joskus seuraavan viikon aikana. Kuvauksessa olivat avainsanat "itsenäinen jatko-osa", mikä siis käytännössä tarkoittaa, että kyseessä on heikko yritys rahastaa alkuperäisen elokuvan maineella. Toinen hyvä esimerkki on Luokkakokouksen blondit: Näin kaikki alkoi (Romy and Michele: In the Beginning), jossa ilmeisesti C-luokan käsikirjoitusta oli päätetty myydä tunnetulla nimellä. Tekijöiden omistautumisesta elokuvaan kertoo aika paljon se, että he olivat sekoittaneet päähenkilöt keskenään.

Poissa Azura

 • ENFJ
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • do not go gentle
  • parasomnia
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #149 : Heinäkuu 01, 2010, 00:35:26 »
Minua on erittäin helppo miellyttää. Jos minulle näyttää jonkun elokuvan, oli se monien muiden mielestä kuinka huono tahansa, saatan jopa pitää siitä. Silti minäkään en niele ihan kaikkea.
Vain kerran elämässäni olen keskeyttänyt elokuvan katselun jostain muusta syystä kuin tylsistymisesyä tai ajanpuutteesta: inhotuksesta. Tuo elokuva oli nimeltään Gravedancers, ja sitä kuvailtiin takakannessa eeppiseksi kauhuksi. Joskus se eeppisyys kuitenkin menee yksinkertaisesti liian pitkälle. Leffa siis kertoi porukasta juoppoja jotka päättävät juopotella _hautausmaalla_ jossa eräs jätkistä saa upean päähänpiston: tanssitaan haudoilla! Hän löytää hautausmaalta ehkä surkeimman kuulemani lorun, siinä puhuttiin jotain haudoilla tanssimisesta ja kuolleet on kuolleita joten pysyköön kuolleina. Jätkät heräävät aamulla krapulaisina ja erään puhelin soi. Jostain selittämättömästä syystä ei uskalleta vastata. Kauhumusiikin soidessa tyyppi lähestyy pimeää vaatehuonetta. Tutum. Kuva leikataan seuraavaan kohtaukseen. Kuusi viikkoa myöhemmin sama tyyppi höpisee jonkun toisen randomin kanssa. Haudallatanssiminen kaiketi suututti kuolleet, joten jätkät saivat pari zombieta peräänsä. En tiedä kuinka monta lopussa kuoli, koska en voinut katsoa elokuvaa loppuun asti.

Myöhemmin kysyin mistä moinen elokuva oli löytynyt. Poikaystäväni oli kuulemma saanut sen synttärilahjaksi joltain luokkansa tytöltä. Pakkauksessa oli 2€ aletarra.
"For if you're not afraid, how can you be really brave?"

- The Exploits of Moominpappa

Marja Tyrni

 • Ankeuttaja
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #150 : Heinäkuu 01, 2010, 17:45:51 »
Minä olen yleensä elokuvien suhteen kaikkiruokainen, mutta joitain en vain voi sietää.

Twilightit: Ne ovat niitä elokuvia, mitä en vain voi sietää. Inhottavaa hattaraa ja lähes juonetonta siirappia. Yhtäkään kirjaa en ole lukenut, ja uskon, että ne edes ovat vähän tasokkaampia kuin elokuvat (Ei ole vaikeaa). Epäilys sentään oli vähän nolottavampi, kuin kaksi ensimmäistä.

Harry Potter ja Feeniksin Kilta ja Puoliverinen Prinssi Feeniksin killassa oli liian vähän asiaa. Ja nykyään enipäätään elokuvissa haittasi, että MISSÄ KAAVUT!? Ja Feeniksin Killassa oli jätetty aika semi-tärkeä kohta pois, kun Harry menee takan kautta Siriuksen kotiin, ja kysyy Oljolta onko Sirius siellä. Oljohan vastaa että ei ole, mutta kirjanhan mukaan Sirius oli yläkerrassa? Ja Puoliverinen Prinssi. Kaameaa romanssi roskaa, petyin Kuhnusarvioon, ja olin ylipäätään skeptinen kun Yates ohjasi jo FK:n. Huumori oli mielestäni aika turhauttavaa, mutta pitää ehkä katsoa uudestaan (Viimeksi teatterin ennakossa), ja katsoa se ihan rentona, eikä katsoa kaikkia mahdollisia virheitä.

Poissa Affu

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • pullamies
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #151 : Heinäkuu 21, 2010, 17:59:21 »
Minä olen yleensä elokuvien suhteen kaikkiruokainen, mutta joitain en vain voi sietää.

Twilightit: Ne ovat niitä elokuvia, mitä en vain voi sietää. Inhottavaa hattaraa ja lähes juonetonta siirappia. Yhtäkään kirjaa en ole lukenut, ja uskon, että ne edes ovat vähän tasokkaampia kuin elokuvat (Ei ole vaikeaa). Epäilys sentään oli vähän nolottavampi, kuin kaksi ensimmäistä.


wäwäwääwä!!! !.___. twilight ei ole huono, se on hyvin näytelty ( joissain määrin..), ohjattu (tästä voi olla montaa mieltä)j kuvauspaikat ja budjettivat kohdillaan. Odotin itsekin paljon enemmän, kaiken sen mainonnnan ja hehkutuksen jälkeen, huomasine että siitähän puuttuu monta monta hyvää kohtausta. Tai niitä ei ole poistettu, ne ovat lyhennettyjä. Ör.
   New moonia en viitsi kehua, se tekee pahaa kun olen kirjojen suuri suuri fani, mutta tämä kyseinen elokuva oli aika .. möhnää. Sudet olivat epäaitoja. Olen näissähommissa tarkka, ja jotkut elokuva ( harvat ) näyttävät hyvältä tietokone grafiikksansa kanssa, mutta Jacobin ärsyyntyminen ärsyttää. Se oli liian liian liian vihainen B< höhö 8<
Missä kynityt hiukset? ne olivat siististi leikattu, missä se susimainen fiilis. Olisi olleet semmoise Edward hiukset, joista tulisi ihmissusi mieleenkin.

TOttahan se on että twilight on pilanut vampyyrit, mutta ei ole yhtä ainutta vampyyria ja ihmissutta. Onhan ihmissusiakin miljoonia erilaisia.?
Skäbädäm.
  Vuotiskoomalainen, epämääräisesti ölisee.
Ananas.

Poissa Ria

 • Haaveilija
 • Aurori
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: YewCharm170
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #152 : Heinäkuu 21, 2010, 19:33:56 »
Hmm.. Huonoin elokuva varmaankin joku Tappajahaista, koska ne on tehty todella huonosti ja epätodellisesi. Siis eihän tuollaista oikeasti edes voisi tapahtua (tai sitten voisi, mutta siihen toooodella pieni mahdollisuus). On siitä kyllä kauan aikaa kun edes katsoin jonkun tappajahai -leffan. Muista siitä vain että piirretyn näköinen törmäsi lasiin, mitä ei edes huomannu ja sitten se lasi meni rikki ja koko kohtaus oli jotenkin tosi epätodellinen ja tietokoneella tehdyn näköinen. Parempiakin leffoja on (esim tuollaisista hai -leffoista yksi lemppareistani on Deep Blue Sea).

Yleensä kyllä pidän leffoista kun näen ne mutta tuo taisi olla oikeasti eka pettymys minkä leffoissa olen nähnyt.
Toinen aikas huono leffa mistä en pitänyt oli Sinkkuelämää 2. Tylsistyin leffan aikana, melkein kävelin teatterista ulos. Se oli oikeasti tylsä. Yritin sitten vielä netistä katsoa tästä ensimmäistä osaa, mutta ei sekään kyllä iskenyt. Olen muutaman tv-jakson näistä nähnyt ja ovat ne mielestäni kyllä parempia kuin kumpikaan noista elokuvista..

Poissa JanikaF

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #153 : Elokuu 01, 2010, 18:19:59 »
hmm.. Nine

Siinä ei vaan tapahtunut mitään jännää vaikka yleensä tykkään musikaaleista.. Se oli vain tylsä!
~Moments are memories

Poissa Zenzibar

 • Pelastaja katsoi profiiliaan ja läikytti teetä pöydälle
 • Aurori
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • kesäinen-eskapisti-merirosvo-jedi-söpö-skotti
  • Home sweet home
 • Pottermore: BloodNight6399
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #154 : Elokuu 01, 2010, 19:05:48 »
Ja Feeniksin Killassa oli jätetty aika semi-tärkeä kohta pois, kun Harry menee takan kautta Siriuksen kotiin, ja kysyy Oljolta onko Sirius siellä. Oljohan vastaa että ei ole, mutta kirjanhan mukaan Sirius oli yläkerrassa?

Öö... sehän siinä oli se pointti. Että Oljo valehteli Harrylle, että Sirius on poissa ja sai Harryn näin uskomaan Voldemortin lähettämään "näkyyn".
"You're only given a little spark of madness. You mustn't lose it." -Robin Williams

Poissa Gustaa

 • George Washington
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Me Gusta(a).
  • Paper Cuts
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #155 : Elokuu 01, 2010, 23:37:56 »
Muista siitä vain että piirretyn näköinen törmäsi lasiin, mitä ei edes huomannu ja sitten se lasi meni rikki ja koko kohtaus oli jotenkin tosi epätodellinen ja tietokoneella tehdyn näköinen.

Tiedän taatusti mitä tarkoitat. =D Mutta hassua on, että tuollaisia tehosteita filmin tekoaikaan melkein ihailtiin. :D Hassua miten maailma muuttuu.

Ja siitä puheenollen, katsokaa TÄMÄ!

//Huhutar poisti tekijänoikeuksia rikkovan youtube-linkin
« Viimeksi muokattu: Syyskuu 30, 2010, 21:59:09 kirjoittanut Huhutar »

Poissa Valeriana

 • Enimmäkseen harmiton
 • Reservi
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #156 : Elokuu 07, 2010, 03:25:37 »
Ensimmäinen Tappajahai on jännittävä (tai oli ainakin silloin kun näin sen lapsena), mutta siinä aika viisaasti näytetään itse haita hyvin vähän, joten ei näy ettei se ole oikea hai.
If God does not understand, then he is not God, and we have nothing to fear.

Poissa Hawkolf

 • Thought Police
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • 2 + 2 = 5
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #157 : Elokuu 07, 2010, 13:00:01 »

wäwäwääwä!!! !.___. twilight ei ole huono, se on hyvin näytelty ( joissain määrin..), ohjattu (tästä voi olla montaa mieltä)j kuvauspaikat ja budjettivat kohdillaan. Odotin itsekin paljon enemmän, kaiken sen mainonnnan ja hehkutuksen jälkeen, huomasine että siitähän puuttuu monta monta hyvää kohtausta. Tai niitä ei ole poistettu, ne ovat lyhennettyjä. Ör.
Hyvin näytellystä voi olla monta mieltä. On monesti sanottu että Kristen ei osaa ottaa kuin yhden ilmeen ja siitä on paha mennä kiistelemään. Huulet hiukan raollaan ja silmät puoliksi suljettuna. "Hyvä, pidä toi loppuleffan ajan"
Robertin näyttelijäsuoritus nyt oli myös kauhea, mutta tämä johtuu enemmän käsikirjoituksesta. Robert on näyttänyt olevansa osaava näyttelijä ennen, mutta Edwardin rooli oli pohjanoteeraus.
Ja budjetin kohdillaan olemis-juttua en tajua. 37 miljoonan budjetti on alle keskiarvon, mutta silti se mitä sillä saatiin aikaiseksi oli sontaa. Tuollaiselle budjetille jotkin efektit olivat aloittelijaluokkaa. Itse yllätyin, että budjetti oli noinkaan paljon. Raha ei pelasta jos mikään muu ei toimi.
Ohjauksesta taas en voi sanoa. Ensimmäisen ohjaaja on tehnyt pari ihan katsottavaa elokuvaa ennen. Sanoisin, että Twilightista tuli yksi huonoimmista.

Asiaan. Itse pidän huonoina elokuvia niitä, joiden viihdytysarvo on nolla. Tästä syystä esim. Ed Woodin elokuvat eivät pääse listalle.
Alone in the Dark ja kaikki muut Uwe Bollin pelileffat:
Jos joku on näitä katsonut niin tietää kyllä mistä puhutaan. Uwe Boll on uuden ajan Ed Wood, mutta ylimielinen ja itserakas sellainen.

Howard the Duck
George Lucas... Miksi?

Garbage Pail Kids
Yksinkertaisesti ruma elokuva.

If you want a picture of the future, imagine a boot stamping on a human face— forever.
Reviewing the world!

Poissa Kira

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • twitter
 • Pottermore: CentaurRune18
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #158 : Elokuu 08, 2010, 16:24:23 »
Ensin tulee mieleen Kauna 2, se kun tuli tv:stä eilen. Ensimmäistä osaa en ole nähnyt. Mutta tämän katsominen kokonaan olisi kyllä ollut ihan pelkkää ajan tuhlausta. Katsoin Kauna 2:sta varmaan sen yli puolituntia. Ensinnäkään kohtaukset eivät pelottaneet tai säikyttäneet kertaakaan, ennemmin ne vain naurattavat. Lähes kaikki pelottelukohtaukset tuntuivat niin koomisilta ja jotenkin typeriltä. Siinä kohtaa kun se blondi tyttö oli puhelinkopissa soittamassa ja se nariseva pikkupoika ilmestyi sinne, päätin että olin nähnyt tarpeeksi ja lähdin nukkumaan.

Eragon on myös puhdasta kuraa, kuten monet jo sanoneet. Tämän jopa olen nähnyt kahdesti, mutta kolmetta kertaa ei tule ikinä. Kirjaa en ole lukenut joten siitä en osaa mitään sanoa. Elokuva kuitenkin oli hyvin ennalta arvattava ja tylsä. Lohikäärme oli ihan kiva, siinä ainut positiivinen sanottava.

Omen, 2000 -luvun uudelleen filmatisointi. On täysin mitäänsanomaton ja tylsä. Tämäkään ei pelottanut pätkääkään. Juoni eteni hyvin ennalta-arvattavasti.

Bruno. Jo ensimmäisillä minuuteilla huurmori meni yli, joten koko elokuvan katsominen jäi siihen. Tätä en koskaan tule katsomaan yhtään pidemmälle.

Poissa Gollim

 • Paras
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #159 : Elokuu 08, 2010, 21:55:19 »
Katsoin eilen kaverin kanssa Eight Below -nimistä elokuvaa, jonka kaverini oli joskus pari vuotta sitten nähnyt ja sanoi että siinä on kivoja koiria ja ihan jees leffa katsoa... No, en ole mikään koirafani, mutta lastenelokuvia (luokittelisin tämän lasten seikkailuelokuvaksi) on ihan kiva katsoa, joten katsottiin. Elokuva ei sinäänsä ollut huono, ihan hyvä tarina lastenelokuvaksi, mutta olen erittäin kiitollinen että tv (ja tv:n sisäinen dvd-soitin) sanoivat itsensä irti loppupuolella, sillä en olisi kestänyt katsoa elokuvaa enää sekuntiakaan. Tulin niin vihaiseksi kaikkien ihmisten idioottimaisuudesta ja siitä miten kaltoin koiria kohdeltiin, että suutututti ihan kunnolla. Emme päässeet elokuvassa vaiheeseen, jossa joku olisi yrittänyt edes palata koiria pelastamaan, varmaan sellainenkin olisi tullut, mutta joka tapauksessa tästä jäi niin paha maku suuhun ja viha päälle että aargh >.<

Poissa elyona

 • Oraakkeli
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • piilevät piilevät piilevät
 • Pottermore: PhoenixDraconis88
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #160 : Elokuu 14, 2010, 22:37:06 »
Sen täytyy olla joko Halloween: Resurrection tai Ski School 2...vaikeaa sanoa kumpi.

Ehkä se kuitenkin on tuo Ski School, sillä tuo toinen oli kaikessa huonoudessaan niin huvittavaa katsottavaa, että sen vielä kesti. Hyvät naurut kavereiden kanssa kyllä saatiin, kun se oli olevinaan kauhuelokuva, mutta todellisuudessa se oli lähempänä farssikomediaa...ja kaikista hauskinta siinä oli juurikin se, että sen oli selkeästi tarkoitus olla kauhuleffa. :D

Tuosta Ski Schoolista taas en edes muista oikeastaan muuta kuin että se oli puhdasta roskaa, ei todellakaan edes naurattanut se huonous, pikemminkin ärsytti ja väsytti. Oikeastaan tarkasti muistan vain sen, että kyseisen leffan dvd:n kannessa oli bikiniasuinen nainen maalaamassa taulua jossain missä lie wannabe-alpeilla. laatuviihdettä siis. -.-
« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 28, 2012, 17:10:38 kirjoittanut elyona »
"In my life / Why do I smile / At people who I'd much rather kick in the eye?"

Rosecliff

 • Ankeuttaja
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #161 : Elokuu 15, 2010, 19:26:21 »
Okei, huonoimpien elokuvien listaan tulee lisäystä.

There will be blood
Kertoo miehestä, joka poraa öljyä ja rikastuu sillä.
Imdb sanoo näin: A story about family, greed, religion, and oil, centered around a turn-of-the-century prospector in the early days of the business.
Koko leffa oli ihan kummallinen, siinä ei ollut päätä eikä häntää. En ensinnäkään ymmärtänyt sitä päähenkilöä ollenkaan. Toisekseen leffan aikana tuli kuvaan monta henkilöä, joiden odotin olevan jotenkin keskeisiä, mutta sitten niillä ei kuitenkaan ollut mitään virkaa...
Elokuva oli ihan kauhea, että en olisi tykännyt siitä muutenkaan, mutta huonoksi sen teki se, ettei siinä tuntunut olevan mitään juonta.

Poissa Kathleen

 • Omituinen höpöttäjä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • ALITUINEN VALPPAUS!!!
  • Ystäväkirjani :D
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #162 : Elokuu 20, 2010, 20:39:50 »
Yyh, löysin kaikkien aikojen huonoimman elokuvan!


2001: Avaruusseikkailu

Stanley Kubrick on jotenkin onnistunut täyttämään tämän melkein mykän filmin täysin käsittämättömillä juonikuvioilla!!! Lisäksi se on aivan liian pitkä: tää HAL:in sammuttaminen oli jotenkin venytetty näin:"Please, stop it. Stop it now" ja samaa hoettiin ikuisuuksia ennen kuin HAL saatiin sammutettua
Ja se kohta, missä Bowman laskeutuu Discoverylla sinne planeetalle on käsittämättömän tylsä: varmaan kahdeksan minuuttia silmän kuvaamista, typeriä valoja ja muotoja kun avaruusalus muka laskeutuu planeetan pinnalle...
Lopussa ei sanaakaan puhetta:vain käsittämätön Bowmanin vanheneminen ja sitten siellä lopussa se vauva... Siis VAUVA, WTF??

Voi jessus, siitä tuli hetkessä inhokkielokuvani.
-What are you doing, my darling? -Nothing. I'm just smashing potatos. Ei oo järkee päässä, enkä kyllä järjestä välitäkkään.
Isabella -> Kathleen

Poissa Valeriana

 • Enimmäkseen harmiton
 • Reservi
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #163 : Elokuu 20, 2010, 22:30:46 »
Kathleen, en väitä vastaan elokuvan outoudesta. Oma inhokkikohtani on siinä heti alussa, kun siinä on varmaan 10 minuuttia apinoiksi pukeutuneita ihmisiä mukiloimassa toisiaan hengiltä, koska se ihme paasi sai ne siirtymään evoluutiossa seuraavalle asteelle. Setäni, joka on lukenut kirjan, selitti että siinä lopussa ko. astronautti siirtyi evoluutiossa seuraavalle asteelle ja siksi muuttui vauvaksi. Toivottavasti tämä lievitti tuskaasi edes hieman. :)
If God does not understand, then he is not God, and we have nothing to fear.

Poissa Mab

 • Vuotislainen
 • Meidän Korkeutemme
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #164 : Elokuu 21, 2010, 09:44:51 »
Heh, mullakin on ollut vaikeuksia nielaista 2001: Avaruusseikkailua. Olen katsonut sen pariin otteeseen, enkä kyllä saa siitä otetta, liian daideellinen mun makuuni (kirjasta sen sijaan ihan tykkäsin). Nyt kesällä huomasin, että yksi rasittavuus lisää elokuvassa on ääniraita; en tarkoita sitä klassista musiikinpätkää, joka on oikeasti kaunis ja sopi hyvin avaruustunnelmiin, vaan sitä ahdistavaa vonkunaa, joka vain jatkui, jatkui ja jatkui, yhä uudelleen ja uudelleen. Ehkä sekin oli tunnelmansa puolesta sopiva, en tiedä, mutta meinasi tehdä hulluksi.

Voin myös tunnustaa, että pidin huomattavasti enemmän leffan jatko-osasta, jonka nimi taisi olla 2010. Sitä en ole  vuosiin nähnyt, että en tiedä miltä se vaikuttaisi nykyään, mutta siinä oli sentään selkeä juoni, eikä jääty tuijottelemaan minuuttikaupalla jotain yksittäistä asiaa. Joo, nyt varmaan kaikille korkeakulttuuristen elokuvien ystäville on selvää, että mä oon sisimmältäni henkisen rahvaan edustaja :D
"Kun hän on kohteliaimmillaan, hän on myös kavalimmillaan, mikä lienee pettämätön sivistyksen merkki." -J.M.Barrie, Peter Pan

Poissa castlevania

 • Enterpricen kapteeni.
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Nihilisti.
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #165 : Elokuu 23, 2010, 09:57:27 »
Twilightit. Epäkorrektia, hahmojen kehitykseltä olematonta, sekä ihmisvampyyrien että ihmissusien vääristelyä, draamallisesti tylsä, kuvausperspektiivi oksettava, näyttely puuttuu, tilalla paperilta tavaaminen. Ei sillä että kirjatkaan olisivat yhtään parempia.

Space Odysseytä, ehkä parasta Science fiction-elokuvaa ikinä dissaaville suosittelen ensiksi romaaniversion lukemista.
"Oh, my offense is rank, it smells to heaven! It hath primal elder curse upon it; the brother's murder.

Poissa Mab

 • Vuotislainen
 • Meidän Korkeutemme
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #166 : Elokuu 26, 2010, 19:25:40 »
Space Odysseytä, ehkä parasta Science fiction-elokuvaa ikinä dissaaville suosittelen ensiksi romaaniversion lukemista.

Luulisi toisaalta, että hyvä elokuva toimii myös omillaan.
"Kun hän on kohteliaimmillaan, hän on myös kavalimmillaan, mikä lienee pettämätön sivistyksen merkki." -J.M.Barrie, Peter Pan

Poissa Affu

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • pullamies
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #167 : Elokuu 26, 2010, 20:53:59 »

wäwäwääwä!!! !.___. twilight ei ole huono, se on hyvin näytelty ( joissain määrin..), ohjattu (tästä voi olla montaa mieltä)j kuvauspaikat ja budjettivat kohdillaan. Odotin itsekin paljon enemmän, kaiken sen mainonnnan ja hehkutuksen jälkeen, huomasine että siitähän puuttuu monta monta hyvää kohtausta. Tai niitä ei ole poistettu, ne ovat lyhennettyjä. Ör.
Hyvin näytellystä voi olla monta mieltä. On monesti sanottu että Kristen ei osaa ottaa kuin yhden ilmeen ja siitä on paha mennä kiistelemään. Huulet hiukan raollaan ja silmät puoliksi suljettuna. "Hyvä, pidä toi loppuleffan ajan"
Robertin näyttelijäsuoritus nyt oli myös kauhea, mutta tämä johtuu enemmän käsikirjoituksesta. Robert on näyttänyt olevansa osaava näyttelijä ennen, mutta Edwardin rooli oli pohjanoteeraus---
    Stewart kyllä oli aika... vaisu. Kirjassahan bellassa on niitä teinikapinapiirteitäjonkinverran. Kun leffoissa on vain sanottu ilmeisesti että "pidä suu ja silmät rakosiltaan, näytä tyhmältä"...
Skäbädäm.
  Vuotiskoomalainen, epämääräisesti ölisee.
Ananas.

Poissa castlevania

 • Enterpricen kapteeni.
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Nihilisti.
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #168 : Elokuu 31, 2010, 10:36:58 »
Space Odysseytä, ehkä parasta Science fiction-elokuvaa ikinä dissaaville suosittelen ensiksi romaaniversion lukemista.

Luulisi toisaalta, että hyvä elokuva toimii myös omillaan.

Romaani selittää HAL:in motivaation tarkemmin, jonka kyllä voi kumminkin tajuta elokuvastakin. On kuitenkin IMO hyvä että asiaa ei alettu setvimään liiaksi sillä Dave itsekin tajuaa sen vasta myöhemmin ja se olisi voinut myöskin olla hankalaa tuoda täysin romaanille oikeutta tehden valkokankaalle - ellei sitten HAL:in itsensä näkökulmasta. Ja eroaahan elokuva muutamassa muussakin suhteessa kirjasta.

// Viimeinen offi: Olen samaa mieltä katsojakunnan jakautumisesta ja itse asiassa pidän tylsänä jos jostakin elokuvasta olisi pelkkää suitsutusta. Vaikka Space Odyssey on meikälle mieleen (luultavasti yksi syy miksi verkkaisuus kyseisessä leffassa ei häiritse meikää on se että olen Wagnerin jättiläismäisten musiikkidraamojen fani), olen joitain suosittuja klassikkoteoksia (kuten To kill a mockingbird) pitänyt melko kliseisinä ja tylsinä. Oli pakko vielä sanoa, vaikkei kukaan niin vihjannutkaan, ettei aikomuksenani ole mitenkään "aivopestä" ihmisiä pitämään jostakin. Antoisimmat keskustelut elokuvissa olen käynyt juuri "väittelyissä". :P

Muokkauksessa vielä hieman asiaakin: Surkeimpien elokuvien joukkoon täytyy mainita Plan 9 From outer space. Vaikka kieltämättä elokuva on tavallaan suosittu ja "hyvä" juuri surkuhupaisuutensa ansiosta, se kumminkin kuuluu mielestäni tälle listalle.

"It was shaped like a big cigar."
"Inspector Clay is dead... murdered! And someone is responsible!"

« Viimeksi muokattu: Syyskuu 01, 2010, 13:53:33 kirjoittanut castlevania »
"Oh, my offense is rank, it smells to heaven! It hath primal elder curse upon it; the brother's murder.

Poissa Siny

 • Vuotislainen
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #169 : Elokuu 31, 2010, 12:46:53 »
My Blueberry Nights. Oon todella pahoillani jos loukkaan nyt jotakuta, mutta ehkä huonoin lässynlässyn-leffa ikinä. Tai sitten en vaan tajunnut. Mutta musta siitä puuttui juoni aivan täysin. Norah Jones (jonka musiikista tykkään hirvittävän paljon) ei todellakaan loistanut näyttelijänä, ja jopa Jude Law joka on yleensä omiaan tuollaisiin elokuviin, ei sitäkään paremmin. Olin to-del-la pettynyt.
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)
Tyhmintä on se, että periaatteessa alun tapahtumista olisi voinut päätellä tapahtuvan vielä jotain todella jännää.. mutta ei. Taas yksi epäonnistunut itsensätutkiskeluelokuva.

Pisteet kuitenkin hyvästä nimestä leffalla. My Blueberry Nights jotenkin.. sykähdyttää?

Ja kauhuelokuvista en edes aloita.. Älkää kuitenkaan käsittäkö väärin, tykkään kauhuleffoista kuin hullu punasesta polkupyörästä, mutta niin monet kauhuleffat menevät niin överiksi. Mulla on vain muutamia mielessä, jotka ois oikeasti hyviä/pelottavia.
« Viimeksi muokattu: Elokuu 31, 2010, 13:01:25 kirjoittanut Siny »
There's that whole nature versus nurture question, isn't it? Was I born a cute, vindictive, little bitch or... did society make me that way? I go back and forth on that...

Poissa Mab

 • Vuotislainen
 • Meidän Korkeutemme
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #170 : Syyskuu 01, 2010, 09:09:58 »
Romaani selittää HAL:in motivaation tarkemmin, jonka kyllä voi kumminkin tajuta elokuvastakin. On kuitenkin IMO hyvä että asiaa ei alettu setvimään liiaksi sillä Dave itsekin tajuaa sen vasta myöhemmin ja se olisi voinut myöskin olla hankalaa tuoda täysin romaanille oikeutta tehden valkokankaalle - ellei sitten HAL:in itsensä näkökulmasta. Ja eroaahan elokuva muutamassa muussakin suhteessa kirjasta.

Joo, kyllähän pohjateoksina toimivista kirjoista löytää monesti lisäinfoa, jos jokin elokuvan kohta tai juonenpätkä on jäänyt syystä tai toisesta epäselväksi. Pointti mulla kuitenkin lähinnä oli, että olisi suotavaa, että elokuvaa voisivat katsoa myös kirjaa lukemattomat ilman että heidän katsomiskokemuksensa häiriintyisi tästä.

Itse tosiaan dissaan jossain määrin 2001: Avaruusseikkailua siitä syystä, että tyylillisesti se ei yksinkertaisesti ole mun makuuni ja olen huomannut, että monet muutkin ovat valittaneet leffan "pysähtyneisyyttä". Ongelma ei ole elokuvan tarinassa, vaan siinä, miten se on kerrottu. Mutta tottakai olen myös huomannut, että 2001 koreilee säännöllisin väliajoin parhaiden scifi-leffojen listalla, joten ilmiselvästi toisenlaistakin näkemystä on runsain määrin :) Kai se on näin yleisesti ottaen ihan hyvä, että katsojakunta on jakaantunut - se tarkoittaa, että ainakaan mistään keskinkertaisesta, kaikkia miellyttämään pyrkivästä elokuvasta ei ole kyse.
"Kun hän on kohteliaimmillaan, hän on myös kavalimmillaan, mikä lienee pettämätön sivistyksen merkki." -J.M.Barrie, Peter Pan

Poissa aholopai

 • kappale kauheinta historiaa
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #171 : Marraskuu 20, 2010, 22:44:03 »
Esimerkkejä tähän aiheeseen löytyy kaksi:

1) Wall Street the money never sleeps

Elokuva ensinnäkin oli miltei yhtä pitkä kuin potter elokuva, no ei siitä mitään mutta elokuvan aihe oli aivan tylsä, tosin hetken mielijohteesta menin sen katsomaan ystäväni kanssa ja hän sanoi että elokuva oli lievästi sanottuna kuivahko

2) Napapiirin sankarit

Jonka kävin tänään katsomassa Dome Karukosken elokuva, se oli mielestäni turhan lapsellinen aikuisilla miehillä ongelmia elämän kanssa ja sitten temppuillaan autoilla, moottorikelkoilla miten sattuu.

Poissa blindside

 • sokotettu
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • AKTIVISTI
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #172 : Marraskuu 20, 2010, 23:21:43 »
Huonoin (kokonaan) katsomani elokuva on Flood, jossa Lontoo laitetaan tulvimaan.

Onneksi yksityiskohdat ovat jonkin verran hävinneet muististani, mutta voin kertoa, että jos haluatte joskus kiduttaa jotain, siinä on teille oiva leffa kidutusvälineeksi.

Katastrofielokuvaan liitettiin romantiikkaa oikein väkisin, huoh mitä kakkaa koko elokuva.
Taivaalla jahtasin aurinkoa
Tavoite oli puhdasta hulluutta

- Stam1na - Eloonjäänyt

Poissa Surkimus

 • niin boheemi, kuten sinä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Voi löytää onnen kärsimyksestä
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #173 : Marraskuu 20, 2010, 23:39:49 »

2) Napapiirin sankarit

Jonka kävin tänään katsomassa Dome Karukosken elokuva, se oli mielestäni turhan lapsellinen aikuisilla miehillä ongelmia elämän kanssa ja sitten temppuillaan autoilla, moottorikelkoilla miten sattuu.


Ihan tosi? Minä pidin tästä paljonkin. Olen tosin vähän lapsellinen, joten ymmärtäähän tuon.

 Omasta mielestäni huonoksi elokuvaksi voi sanoa vaikka (omasta mielestäni) Ostarin Superstevaria. Se oli joku komediapätkä, josta en tosin tykännyt. En osaa sanoa, miksi, mutta huumori oli jotenkin tylsää, vaikka pari kohokohtaa olikin. Miksikö voin sanoa sitä huonoksi elokuvaksi? Koska tykkään komedioista, mutta tästä en, ja lisäksi tässä oli elementtejä, jotka olisivat voineet luoda ihan hyvän elokuvan. Muttakun vaikka tämä oli komedia, ja vielä siinä oli ihan hyvät näyttelijät, en tykännyt. Eli ainakin olivat epäonnistuneet.
"Tärkeintä ei ole määränpää, vaan se, että nousee kyytiin"

Poissa aholopai

 • kappale kauheinta historiaa
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #174 : Marraskuu 21, 2010, 08:28:28 »

2) Napapiirin sankarit

Jonka kävin tänään katsomassa Dome Karukosken elokuva, se oli mielestäni turhan lapsellinen aikuisilla miehillä ongelmia elämän kanssa ja sitten temppuillaan autoilla, moottorikelkoilla miten sattuu.


Ihan tosi? Minä pidin tästä paljonkin. Olen tosin vähän lapsellinen, joten ymmärtäähän tuon.

 Omasta mielestäni huonoksi elokuvaksi voi sanoa vaikka (omasta mielestäni) Ostarin Superstevaria. Se oli joku komediapätkä, josta en tosin tykännyt. En osaa sanoa, miksi, mutta huumori oli jotenkin tylsää, vaikka pari kohokohtaa olikin. Miksikö voin sanoa sitä huonoksi elokuvaksi? Koska tykkään komedioista, mutta tästä en, ja lisäksi tässä oli elementtejä, jotka olisivat voineet luoda ihan hyvän elokuvan. Muttakun vaikka tämä oli komedia, ja vielä siinä oli ihan hyvät näyttelijät, en tykännyt. Eli ainakin olivat epäonnistuneet.

No mielipiteitä on toki monia, mutta myöskään kaikki kotimaiset elokuvat eivät ole aina niin tasokkaita muutenkaan

Poissa Volga

 • Suuri joki
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #175 : Tammikuu 24, 2011, 20:53:15 »
Ehdottomasti Eragon.

Siis aivan kamala. Kirjana pidän siitä paljon, mutta Leffana... Huh.
Melkein ketään näytteliöistä ei vastannut mielikuvaani. Mikä ihmeen punahiuksinen Arya??? Entäs nuorehko Brom?? :@
Sitten poisjätetyt kohtaukset. Siis kamalaa, ei sitten yhtään noudattanut juonta. Bah, Sloan muka tapettiin, matlkat sivutettiin tuosta vaan, Helgrind ja Teirm, Jeod, muinainen kieli (Siis elokuvassa oli noin KOLME sanaa sillä, ja kaksi niistä ei ollut edes kirjassa!) ja muuta.
Sitten tuo Durzan otus lopussa. Siis MITÄH? Ei tuommoista kirjassa ollut... Ja siitä Eragonin selästä ei sitten puhuttu mitään!
Ja miten muka Saphira vain muuttui yhtäkkiä isoksi???!!! >:-(
Ja muutakin olisi....

Veit sanat suustani Eragon oli tämän vuosisadan surkein fantasialeffa!! Rakastan kirjoja, mutta leffa... aiaiai....

Toinen huono oli minusta juuri vähän aikaa sitten subilta tullut Jali ja suklaatehdas. Willy Wonka ei ollut yhtään minun mieleeni, vaikka roolissa olikin Johnny Depp. Mutta vielä pahemmat olivat ne ummpa lummppelot vai mitkä nyt olivatkaan.... Minulle luettiin kirja päiväkodissa ja luemme sitä para-aikaa englanniksi koulussa ja mielikuvani olivat tapahtumista ja henkilöistä aivan erilaiset, joten ei oikei iskenyt :(

Poissa Samiwais

 • Tähtipölyä..
 • Vuotislainen
 • Be different.
 • Pottermore: MoonMarauder12
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #176 : Tammikuu 24, 2011, 21:20:28 »
Pakko sanoa, että nämä maailmantuhoamisleffat/muut eivät kiinnosta..

Päivä jona maailma pysähtyi on yksi huonoimmista.
2012 ei myöskään ole mikään kovin hyvä! Jälkimmäisestä tulee heti alussa ajatus "Hohhoijaa.. Mitä kaikkea ne ihmiset keksivätkään", sillä minä en ainakaan jaksanut edes uskoa koko leffaan..

Puoliverinen prinssi oli pettymys, sillä siinä ei tapahtunut juuri mitään, ja taikaeläimet/muu oleellinen puuttui. Varsinkin tämä kaapujen puuttuminen ärsyttää kamalasti... Leffassa ei ollut juuri mitään juonellisesti hienosti toteutettua kohtaa. Dumbledoren kuolemakin oli naurettava. Pottereissa vain tuntuu, että leffat huononevat loppua kohden. [Viimeisintä Ei lasketa! Kuoleman varjelukset osa 1 oli paras!!]
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 05, 2015, 18:02:31 kirjoittanut Samiwais »
Who is the more foolish, the fool or the fool who follows him?"
- Obi-Wan Kenobi

Poissa Kami

 • Nuoriherra
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
  • deviantART
 • Pottermore: BatNimbus906
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #177 : Tammikuu 24, 2011, 22:12:43 »
Joku varmaan tappaa minut tästä hyvästä, mutta minulle yksi viime vuosien huonoimmista elokuvista oli Alice in Wonderland, siis se missä on Johnny Depp Hatuntekijänä. Ihan järjetöntä, leffan ainoa idea tuntui olevan psykedeeliset maisemat ja Johnny Deppin ylimeikattu pärstä. Jotenkin koko elokuva tuntui laimealta, varsinkin se Futterwacken-tanssi jonka piti olla niin riemukas ja hauska, ja sitten se olikin muutama kömpelö pyörähdys. Alicen näyttelijä tuntui olevan koko ajan kuin joku supermalli, nätti hymy ja tönkkö elehtiminen.

Ehkä olen vähän liian ankara, mutta minä tosissani odotin jotain paljon parempaa kun kyseessä oli sentään Tim Burtonin ohjaama leffa.

Mun ymmärrys ei riitä myöskään niihin suomalaisiin "suosittuihin" leffoihin, kuten Tyttö sinä olet tähti ja Helmiä ja sikoja. Huonot näyttelijänlahjat, ei kai muuta tarvi sanoa. Mutta saattaapi olla että ne on vähän "teineimmille" tarkoitettu ja siksi niin yksinkertaisia. Ja mulla on kanssa tiettyä vihamielisyyttä tätä näille leffoille ominaista viina-seksi-perkele -tyyliä kohtaan. Olisin jättänyt katsomatta, jos olisin voinut, mutta koulussa piti aivopestä oppilaita "kulttuurinautinnolla"... :D
"Much more running about with bangaa at my heels and I'm apt to give up sky pirating altogether."

Poissa Affu

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • pullamies
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #178 : Tammikuu 25, 2011, 09:58:49 »
Yyh, löysin kaikkien aikojen huonoimman elokuvan!


2001: Avaruusseikkailu

Stanley Kubrick on jotenkin onnistunut täyttämään tämän melkein mykän filmin täysin käsittämättömillä juonikuvioilla!!! Lisäksi se on aivan liian pitkä: tää HAL:in sammuttaminen oli jotenkin venytetty näin:"Please, stop it. Stop it now" ja samaa hoettiin ikuisuuksia ennen kuin HAL saatiin sammutettua
Ja se kohta, missä Bowman laskeutuu Discoverylla sinne planeetalle on käsittämättömän tylsä: varmaan kahdeksan minuuttia silmän kuvaamista, typeriä valoja ja muotoja kun avaruusalus muka laskeutuu planeetan pinnalle...
Lopussa ei sanaakaan puhetta:vain käsittämätön Bowmanin vanheneminen ja sitten siellä lopussa se vauva... Siis VAUVA, WTF??

Voi jessus, siitä tuli hetkessä inhokkielokuvani.

Hehehei, TÄTÄ SÄ ET DISSAA :DDD
maailman tyhmin ja hauskin scifikomedia (ehkä kolmevuotiaille?)
tai olihan se ihan super jännä. ( kun se tuli elokuvateattereihin...)
Katsortttiin kyseinen leffaa mökillä juuri sen takia kun näytti niin järkyttävältä, ja sitähän se olikin.Ne efektit ja puvustukset olivat varmasti aikaansa edellä, mutta tuollaiset elokuva pitäisi polttaa roviolla. Sokeriliemessä.
Skäbädäm.
  Vuotiskoomalainen, epämääräisesti ölisee.
Ananas.

Poissa trixie

 • pallomereen piiloutunut
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ChaserDraconish148
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #179 : Tammikuu 26, 2011, 11:33:18 »
kaikkien aikojen huonoin elokuva on mielestäni:

Tyttö kellarissa
tämä "elokuva" pohjautuu johonkin kuuluisaan tytön sieppaustarinaan tms. Elokuva on alusta loppuun täyttä kuraa, joka saa sinut itkemään inhosta kaikkia elokuvan tekijöitä kohtaan. Koko elokuva toistaa vaan häiriintynyttä itseään. ÄLKÄÄ KATSOKO!

Sitten toinen omasta mielestäni hyvin tylsä leffa tai siis leffat ovat star warsit. Toki varmasti huonompiakin löytyy mutta nämä ovat jo pituudessaan ja tylsyydessään jotain aivan omaa luokkaansa. Olisivat tajunneet lopettaa ajoissa. Näistä leffoistä paistaa jo selvästi rahastuksen maku. Niin ja turha tuomita, tämä on minun mielipiteeni tästä "elokuva maailman suurmenestys sarjasta" ja  kaikki olen kyllä katsonut:)

mieleeni tulee kyllä monia leffoja näiden lisäksi, jotka olen kesken jättänyt, mutta enpä voi niitä mennä kaikkien aikojen huonoimmaksi sanomaan kun en niitä loppuun asti katsonut, olisihan meno voinut muuttua vaikka siedettäväksi:)
"kun taivaalle ilmaantuu kaksi neptunusta, se on varma merkki siitä, että syntyy rillipäinen kääpiö, Harry..."

Poissa Giladra Carrion

 • Kuolonsyöjä
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ShieldFang27063
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #180 : Tammikuu 26, 2011, 14:21:32 »
Affu, puhutko varmasti tuosta Stanley Kubrickin leffasta, vaiko 2001: Avaruussekoilusta, joka on Leslie Nielsenin tähdittämä komedia? Meinaan 2001: Avaruusseikkailu ei kyllä komediaa ole nähnytkään, vaikka miten ajattelis. :D


Sitten toinen omasta mielestäni hyvin tylsä leffa tai siis leffat ovat star warsit. Toki varmasti huonompiakin löytyy mutta nämä ovat jo pituudessaan ja tylsyydessään jotain aivan omaa luokkaansa. Olisivat tajunneet lopettaa ajoissa. Näistä leffoistä paistaa jo selvästi rahastuksen maku. Niin ja turha tuomita, tämä on minun mielipiteeni tästä "elokuva maailman suurmenestys sarjasta" ja  kaikki olen kyllä katsonut:)
No jaa, kyllähän nämä uudemmat SW:t oli Lucas suunnitellut tehtäväksi jo silloin 80-luvulla, alkuperäisen trilogian toisen osan ilmestymisen aikoihin, eli siinä mielessä lienee suunniteltua ollut. Mä olen aivan eri mieltä Star Warseista; ällistyttävän hyvin koko kuusiosainen leffasarja onnistuu pitämään tason yllä, jopa nämä aivan eritasoisella tekniikalla tehdyt osat I-III, joista Sithin Kosto on ehdottomasti paras. Lähes kaikilla suuremman budjetin elokuvilla on tarkoitus "rahastaa", joten sinänsä epäilemättä totta.


Erityisen surkea leffa mun mielestä on Jos Rakastat, joka on aivan äärettömän köpelö, eikä oikein edes huvitakaan huonoudessaan... Musikaalielokuvia vastaan mulla ei ole mitään, mutta tuo on kyllä harvinaisen huono kokonaisuudessaan.

“We've all been raised on television to believe that one day we'd all be millionaires, and movie gods, and rock stars.
But we won't. And we're slowly learning that fact. And we're very, very pissed off.”

Poissa Affu

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • pullamies
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #181 : Tammikuu 26, 2011, 17:25:25 »
Affu, puhutko varmasti tuosta Stanley Kubrickin leffasta, vaiko 2001: Avaruussekoilusta, joka on Leslie Nielsenin tähdittämä komedia? Meinaan 2001: Avaruusseikkailu ei kyllä komediaa ole nähnytkään, vaikka miten ajattelis. :D

Ei, leslie ei tähän liittynyt, vaan se oli se jossa oli niitä hitsin leijurubotteja ja kaikkea :P
Skäbädäm.
  Vuotiskoomalainen, epämääräisesti ölisee.
Ananas.

Poissa Ihmeolio

 • Massuupukki
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • It really wasn't me...
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #182 : Helmikuu 19, 2011, 11:35:32 »
Noh, se taitaa olla The Gravedancers, surkea yritys tehdä kauhuelokuva :'D Pidän sitä lähinnä komediana koska se ei ole edes hitusen vertaa pelottava, sen idea ei ole kovin kummoinen ja toteutus on mennyt päin honkia. En ymmärrä miten tästä elokuvasta voi tosissaan pitää, jos siitä nyt kukaan tosissaan pitää. Kaikki kohtaukset elokuvassa ovat harvinaisen naurettavia, aina kun joku kuolee, lähinnä nauran itseni kipeäksi. Siinä ne joskus kauan sitten kuolleet ihmiset listii niitä tyyppejä jotka siellä ihme talossa (anteeksi sekava selostus, en muista enää tuota elokuvaa kunnolla) haahuilee. Ja ne on kertakaikkisen huvittavia... Varsinkin hajosin kun se joku nainen kuoli, joku pedariörmeli tosiaan ensin hiplasi sen rintoja jonka jälkeen se viilsi kaulan auki, ja ei juma että se oli toteutettu kehnosti :'D
Cadillac.

Poissa Sateenropina

 • Vuotislainen
 • Pottermore: AvisErised8561
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #183 : Helmikuu 19, 2011, 13:23:00 »
Jali ja suklaatehdas.

Lisäksi eräs elokuva jonka nimeä en muista, taisi olla joku Aavan meren tällä puolen tai joku vastaava. Elokuvassa oli paljon tarpeetonta draamaa ja päähenkilön sukulainen/poikaystävä oli sietämätön.
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 24, 2014, 01:25:54 kirjoittanut Sateenropina »

Poissa Vergessen Kind

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • tumblr.
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #184 : Maaliskuu 15, 2011, 22:06:23 »
Oi voi, annan huonoimman elokuvan kunnian Boratille ja heti perään listaisin Brünon. Niiden huumori ei oikeasti iskenyt minuun ollenkaan ja vain HÄVETTI niiden puolesta. Leffat olivat mielestäni loukkaavia ja vain ... typeriä. Liikaa seksististä huumoria ja kaikkea. Olihan niissä ehkä pari hauskaa juttua, mutta siihen se jäikin.

Vastikään katsoin Tuulen laakson Nausicaän. Normaalisti pidän hyvin paljon Hayao Miyazakin anime-elokuvista, mutta tämä oli tylsä. Olihan se kohtuu kaunis, mutta se ei leffaa pelastanut. En tajunnut leffan juonta millään ja lopulta alkoi nukuttamaan kamalasti, joka kertoo, että leffa ei ole mielenkiintoinen. Annan tämän Miyazakille anteeksi kuitenkin, koska tämä taitaa olla hänen ensimmäinen elokuvansa (joka sai suuren suosion?) ja hän on tehnyt tämän jälkeen aivan ihania animeleffoja.

Sitten on esimerkiksi monia suomalaisia elokuvia. Kyllä, olen suomalainen, mutta ei, en pidä suomalaisista elokuvista. Ne ovat usein niin kömpelöitä ja niissä on aina samat näyttelijät. Yksi nyt esimerkiksi on Populäärimusiikkia vittulanjänkällä (jos edes muistin nimen oikein...), jonka ideaa en tajunnut. Mitä ihmettä, äijä elää vuosia jossain pirun uunissa (tai mikä onkaan) kuolematta? Ai niin, tämähän on aika paljolti ruotsalainen elokuva. No, en silti pidä siitä. :'D

Niin tosiaan, pitää mainita myös Twilight - Houkutus. Myös Uusikuu ja Epäilys ovat aika kömpelöitä, mutta jostain kummasta syystä en sentään pitänyt niitä NIIN huonoina. Etenkin Houkutuksessa näyttely on todella kömpelöä, noloa ja teennäistä ja elokuva on jotenkin niin väritön ja tylsä. Kirjaversiosta pidän paljon enemmän, jokaisen leffan kohdalla. Pattinson ja Stewart eivät mielestäni sovi rooleihinsa. Toisaalta taas pientä plussaa, lähes kaikki muut näyttelijät ovat hyviä rooleihinsa. Kuitenkin, aina jos katson Houkutuksen (kerran sadassa vuodessa), en koskaan tiedä, itkisikö vai nauraisiko, vain koska leffa on niin huono.

Olen oikeastaan nähnyt MONIA huonoja elokuvia, mutten muista niitä. Ja jos muistankin, en muista niiden nimiä. ):
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 15, 2011, 22:14:05 kirjoittanut Vergessen Kind »
I wanna scream "I love you" from the top of my lungs
but I'm afraid that someone else will hear me.

Poissa Guetta

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #185 : Maaliskuu 15, 2011, 23:04:17 »
^ Harmi että murskasit Boratin ja Brünon noin pahasti, itselleni ne oli ihan perusviihdettä.

Noniin, itse asiaan. Monta leffaa tullut katsottua, enkä jaksaisi nyt alkaa pahempia miettiä. Kuitenkin, tämän topikin nähdessäni tuli ensimmäisenä mieleen Twilight - Houkutus. Sanotaanko näin että aivan huikeaa, mahtavaa.. p*skaa näin sanottuna. Kristen Stewart ei todellakaan loista roolisuorituksessaan, erittäin teennäistä ja ontuvaa näyttelyä, ei vain onnistu mitenkään. Robert Pattison taas bongaa tästä suht jäykän ja myös teennäisen suorituksen. Muutenkin toteutus, noh oli mitä oli. Juonikin samaa luokkaa (sekä kirjassa että elokuvassa). Elokuvassa joissakin ns. "koskettavissa" kohdissa tekee vain mieli nauraa. Heh heh, sain nauruni.

Ensimmäisen kirjan luin ihan mielenkiinnosta. Sanotaan näin, luin puoleenväliin. Silloin sain tarpeekseni tästä mahtavasta nuortenkirjasta. Tosin itse elokuvaa kyllä hieman avittaa se, että muut näyttelijät onnistuivat ihan kelvollisesti tai no sanotaanko että tekivät perussuorituksen tässä elokuvassa. Lopuksi pitää miettiä, että miten joku tahdostaan haluaa maksaa tästä ja ylipäätään katsoa sitä. Noh, jotkut pitävät satavuotias kimaltava keiju (vampyyriksikö sitä kutsuvat?) & tyttö draamasta, i get that, mutta en ole yksi heistä. Loppuun vielä, kun Vuotiksessa ollaan, Stephen Kingin sanoin:"Both Rowling and Meyer, they're speaking directly to young people... The real difference is that Jo Rowling is a terrific writer and Stephenie Meyer can't write worth a darn"

Toivottavasti te Twilight fanit ette suuresti loukkaantuneet tästä.

Poissa Valeriana

 • Enimmäkseen harmiton
 • Reservi
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #186 : Maaliskuu 16, 2011, 22:35:16 »
Vergessen Kind, tiedän ettei pidä puolustella elokuvaa kirjan perusteella, mutta Populäärimusiikkia Vittulanjänkältä -kirjassa se uunissa oleminen on selkeämmin uni tai kuvitelma. Kirjassa se poika myös uunista päästyään näkee näyn, joka toteutuu kirjan lopussa monta vuotta myöhemmin. Siis jonkunlainen enneuni. Elokuvassa melko surrealistista kohtausta oltiin sitten käytetty siirtymänä lapsuudesta teini-ikään.
If God does not understand, then he is not God, and we have nothing to fear.

Poissa Affu

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • pullamies
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #187 : Maaliskuu 21, 2011, 21:28:24 »
Ensin tulee mieleen Kauna 2, se kun tuli tv:stä eilen. Ensimmäistä osaa en ole nähnyt.
Bruno. Jo ensimmäisillä minuuteilla huurmori meni yli, joten koko elokuvan katsominen jäi siihen. Tätä en koskaan tule katsomaan yhtään pidemmälle.
Kaunat ja Ringit pitää munkin joskus katsoa, että osaisin sanoa niistä jotain, mutta pitää katsoa molemmat versiot: japsut ja amerikkalaiset..

Brünon katsoin itsekin, ja totesin että en missannut mitään kun en mennyt katsomaan leffateatteriin. Se huumori, oli liian ronskia minulle.. :D

Nyt komppaan sitten kaikkia jotka ovat Twilightiä sortaneet. Tölläilin uudelleen kun se tuli telkkarista, ja ompas muuten aika kullannut muistelmani tästä leffasta :D Kristenin ilme pysyi suurinpiirtein samana koko elokuvan ajan (lukuunottamatta sitä nukkumista, sillä oli silloin silmät kokonaan kiinni..)
Epäilys ja uusikuu olivat paljon paremmat..

Ja nyt kun olen katsellut pottereitakin, niin nekin näyttävät aika huvittavilta, vaikka kyllähän näyttelijät ovat olleet aika taitavia ikäisikseen kun ajattelee että itse hyppäisin noin vain näyttelemään veden alle tms. o___O
Skäbädäm.
  Vuotiskoomalainen, epämääräisesti ölisee.
Ananas.

Poissa Joëlle

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #188 : Maaliskuu 21, 2011, 22:43:10 »
Hmmm... Huonoimpia kaikista ovat ehkäpä Wind Chill ja Kauna. Molempien olisi kai tarkoitus olla jotenkin ylitsepääsemättömän pelottavia, mutta mielestäni molemmat olivat todella käsittämättömiä. Wind Chillin juonesta en tajunnut hölkäsen pöläystä, ja mielestäni Kaunakin oli monin paikoin sekava. Yleensä sentään leffan surkeudelle voi nauraa, mutta nämä leffat eivät onnistuneet edes siin. Sekavaa. Sitten tietenkin huonoja ovat vielä kaiken maailman Camp Rockit ja High School Musicalit ynnä muut vastaavat.

Poissa Ihmeolio

 • Massuupukki
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • It really wasn't me...
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #189 : Maaliskuu 23, 2011, 22:23:54 »
Nyt komppaan sitten kaikkia jotka ovat Twilightiä sortaneet. Tölläilin uudelleen kun se tuli telkkarista, ja ompas muuten aika kullannut muistelmani tästä leffasta :D Kristenin ilme pysyi suurinpiirtein samana koko elokuvan ajan (lukuunottamatta sitä nukkumista, sillä oli silloin silmät kokonaan kiinni..)
Epäilys ja uusikuu olivat paljon paremmat..

Ja nyt kun olen katsellut pottereitakin, niin nekin näyttävät aika huvittavilta, vaikka kyllähän näyttelijät ovat olleet aika taitavia ikäisikseen kun ajattelee että itse hyppäisin noin vain näyttelemään veden alle tms. o___O

Juu no itse en välittänyt ollenkaan Uusikuusta tai Epäilyksestä, varsinkaan ne sudet ei iske ollenkaan. Paremminkin olisi voinut toteuttaa. Ja minullahan ei ole mitään Ropert Pattinsonia vastaan, mutta ei se kovin erikoinen näyttelijä ole. Eikä ole Kristen Stewartkaan.

Pottereista taas sanoisin että eipä nekään kovin kummoisia elokuvana ole mutta onhan ne tietty eeppisiä :D Ja Daniel oli tosiaan työskennellyt aika paljolti vedessä, päivittäin paljon aikaa veden alla. Varmasti mielenkiintoinen mutta myös vaativa ja rasittava kokemus. Rasittavalla meinaan siis sitä että voi tulla väsy, en meinaa että se ois ärsyttävää tai jotain :D Varmasti todella hieno kokemus mutta moni jättäisi välistä. Ihan kelpo näyttelijöitä Pottereissakin on, perusnäyttelijöitä eli ihan hyvät suoritukset.
Cadillac.

Poissa Vergessen Kind

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • tumblr.
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #190 : Huhtikuu 04, 2011, 17:54:16 »
Lainaus käyttäjältä: Aurinkomatkailija
^ Harmi että murskasit Boratin ja Brünon noin pahasti, itselleni ne oli ihan perusviihdettä.
Anteeksi. :--D Ehkä mun ymmärrykseni ei yltänyt niiden tasolle. No, kaikki ei voi tykätä kaikesta, shame.

Lainaus käyttäjältä: Valeriana
Vergessen Kind, tiedän ettei pidä puolustella elokuvaa kirjan perusteella, mutta Populäärimusiikkia Vittulanjänkältä -kirjassa se uunissa oleminen on selkeämmin uni tai kuvitelma. Kirjassa se poika myös uunista päästyään näkee näyn, joka toteutuu kirjan lopussa monta vuotta myöhemmin. Siis jonkunlainen enneuni. Elokuvassa melko surrealistista kohtausta oltiin sitten käytetty siirtymänä lapsuudesta teini-ikään.
Kiitti selvennyksestä. Lähes vihasin sitä kohtaa, koska se oli niin järjetön, mutta hyvä tietää, että kirjassa asia on periaatteessa toisin. (: Hölmöä, että se on muutettu leffaan sitten näin.
I wanna scream "I love you" from the top of my lungs
but I'm afraid that someone else will hear me.

Poissa Affu

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • pullamies
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #191 : Huhtikuu 06, 2011, 20:36:47 »
Voe ei. Katsoin 'maissilapset' .___.
Juoni, siitä en päässyt ihan perille, lapset uhrasivat iän X-ylittäneet jollekin ihmeen demonille, vai?
katsoin nimittäin pätkiässä, sen TV-sarjaversion, enkä kyllä tykännyt näkemästäni. Sarja/elokuva(jonka olen kanssa katsonut joskus) oli.. sanoinkuvaamattoman tylsä. Ehkäpä se pitäisi lukea kirjana?

/I KNEW IT >:D
« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 06, 2011, 21:15:32 kirjoittanut Affu »
Skäbädäm.
  Vuotiskoomalainen, epämääräisesti ölisee.
Ananas.

Poissa Candily

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #192 : Huhtikuu 06, 2011, 20:41:43 »
Voe ei. Katsoin 'maissilapset' .___.
Juoni, siitä en päässyt ihan perille, lapset uhrasivat iän X-ylittäneet jollekin ihmeen demonille, vai?
katsoin nimittäin pätkiässä, sen TV-sarjaversion, enkä kyllä tykännyt näkemästäni. Sarja/elokuva(jonka olen kanssa katsonut joskus) oli.. sanoinkuvaamattoman tylsä. Ehkäpä se pitäisi lukea kirjana?

Maissilapset on oikeasti Stephen Kingin novelli. Se ei ollut edes kovin pitkä, mutta ovat onnistuneet tekemään sille ainakin 6 jatko-osaa, en ole oikein perillä niiden määrästä... Se novelli kannattaa lukea, sillä se on ihan mainio.
Paradise comes at a price
That I am not prepared to pay
What were we built for?
Will someone tell me please

Poissa tassutöppönen

 • The only exception <3
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: CatRain16320
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #193 : Huhtikuu 07, 2011, 20:13:48 »
Sori Twilightia sortaneet, kun puolustan sen leffan alkua (siis ensimmäistä puolta tuntia mitä olen nähnyt). Olen varmaan ainoa joka väittää näin, mutta mielestäni Bellan ilmeettömyys ei johdu Kristen Stewardista vaan siitä, ettei hänelle jätetty tilaa olla ilmeekkäämpi. Katsoin elokuvan uudelleen ja yritin löytää sieltä kohtauksia, jotka olisi voinut tehdä toisin mutten löytänyt. Bella on suurimman osan ajasta hiljaa ajatuksiinsa vaipuneena kirjan tavoin, joten on ohjaajan syy ettei hän ole esittänyt kunnolla Bellan ajatuksia "ääneen".

Heti tulee mieleen joku hitsin "Momo" mikä me katottiin saksantunnilla. En tajunnu juonesta puoliakaan... Siinä oli pieni tyttö jolla oli yli-iso takki ja ihmeellinen kilpikonna. Muuta en tajunnut.

-Tassu
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 03, 2012, 10:22:43 kirjoittanut tassutöppönen »
~She lives in a fairytale somewhere too far for is to find~

Poissa momentum

 • Daydreamer
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Hi~ ♥
  • Tunneterapiaa
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #194 : Huhtikuu 08, 2011, 21:57:14 »
Scary Movie 4
Jää unohduksiin ja on todella huono verrattuna kolmeen edeltäjäänsä. Miksi pitää vääntää elokuva, jos ei oikeasti ole mitään inspiraatiota saati halua tehdä sitä? Liian sekavakin tämä oli. Omasta mielestäni tämän olisi voinut ihan hyvin jättää kokonaan julkaisematta, koska se on oikeasti todella turha.

Brighton Rock 2010
Kyseessä on kirjaan perustuva draama, joka tuli alun perin joskus 40 vuotta sitten. Käytiin koulun kanssa katsomassa se Oulussa ihan tällaisessa premiere-näytöksessä ja koko elokuva oli yhtä sontaa. Päähahmoista ainoastaan tuo naispääosassa ollut hahmo muuttui elokuvan aikana ihan oikeasti. Muut hahmot olivat koko ajan samanlaisia ja siksi hyvin ärsyttäviä. Erityisesti se Pinkie. Voi luoja, että teki mieli huutaa kun se oli niin typerä. Ja loppukin oli niin ärsyttävä että alkaa ottaa päähän pelkkä ajatuskin. lol.

En halua jatkaa valittamista tämän enempää, koska jos niin teen, mukaan tulee kirosanoja joita en halua tekstiini mukaan. :'3
Löydätte mut myös näistä:
last.fm||Twitter||Facebook||LiveJournal||Fanfiction.net||DeviantART

Poissa Ledi

 • Suklaanarkomaani <3
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Jos kaksimielisyys pidentää ikää, elän ikuisesti!
 • Pottermore: BloodNight20814
 • Tupa: VOLDEMORT!!!
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #195 : Lokakuu 13, 2011, 19:06:42 »
Hahhah... Hyvä topic. Mieleeni loikkasi ihan ekaks se monen viestistä esille tullut Eragon. Joo, huono on, eikä puoliakaan ihanan kirjan juonesta ja Murthagin arpi vaan joku paperiviilto ja noi aiempien sanomat Saphiran kasvu ja Durzan olento jne.

Mutta sitäkin huonompi on Percy Jackson-Salamavaras. Rakastuin kirjasarjaan, ja innoissani ja tyhmänä menin ostamaan DVD:n leffasta. Oli pettymys, kun ne vaan niitä helmiä jahtaa ja kaikki näyttelijät on ihan wierdoja. Paitti Uma Thurman, joka onnistui ihan semi hyvin roolissaan verrattuna näyttelijäkumppaneihinsa. Myös Poseidon ja Zeus on ihan oudon näkösiä. Vaikuttaa superhalvalta leffalta... Ja jos katotte, niin takkailkaapas Percyn toistamaa lausetta "Wow wow wow, just a minute", nimittäin sain viimeks kattoessa laskettua nimenomasen lauseen 8 kertaa sanotuks... -.-' Leffa oli pohjanoteeraus.

Myös Narnian tarinat-Prinssi Kaspian oli ihan pohjanoteeraus... Sori Narnia-fanit! Muttasiis, juoni oli kirjassakin ihan sanonko mistä... Mitkä ihmeen ihmiset Narniassa ja joku wannabe-prinssi, jolla on joku ongelma nenä-äänen kans... Sitten Kaspian ja Susan, hyi yök! Kumpikin liian ällöjä imeliä ja muutenkin typeriä hahmoja ja ne sitten paritettiin... No, lopetankin tämän idioottimaisen haukkumiseni ähän, vaikka monia pohjasakkaleffoja on täälläkin nähty...
Jos haluaa päästä sateenkaaren juurelle, on ensin kestettävä sadetta.

Poissa Neithan

 • Vuotislainen
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #196 : Marraskuu 30, 2011, 16:57:37 »
Epäilys. Huonoin Twilight-sarjassa, jossa mielestäni muuten on ollut ihan kelpo elokuvia (näistä ehdoton suosikkini Houkutus ja Aamunkoi). Epäilyksessä oli omat hyvät hetkensä, mutta en pitänyt Kristenin näyttelemisestä tässä ja muutenkin erikoisefektit olivat aika kömpelöjä eikä tarina muutenkaan oikein uponnut...

Poissa Puppet

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: PhoenixAccio1128
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #197 : Maaliskuu 19, 2012, 17:13:28 »
Koulussa katsottiin tässä muutama kuukausi sitten Johnny English, enkä voi muuta sanoa että aivan liian tylsistyttävä elokuva. Nukahdin sinne koulun liikuntasaliin sitä katsoessa, ei vaan voinut yhtään kiinnostaa. Todella monet ovat kehuneet kyseistä elokuvaa, mutta itse en voisi kyllä kehua mitenkään. Liian epärealistinen (vaikka yleensä elokuvat ovatkin) ja elokuvassa nähty huumori ei jotenkaan iskenyt muhun.

Olen nähnyt tuon lisäksi paljon muitakin tylsiä leffoja, mainittakoon vaikkapa One Missed Callin. Ihmettelin, miten kyseinen elokuva voidaan edes luokitella kauhuelokuvaksi, sillä juonesta en saanut mitään irti ja elokuva oli todella tylsä eikä yhtään pelottava (omasta mielestäni). Arvostelut elokuvasta saivat minut katsomaan koko leffan, mutta en jaksanut yhtään keskittyä leffaan ja näyttelijät eivät olleet kovinkaan hyviä.
Draco Malfoy: Training for the ballet, Potter?

Poissa tirsu

 • Clara-stan
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • A Chapter Can be a Book
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #198 : Kesäkuu 17, 2012, 10:58:55 »
Ihan näin ensi alkuun: Jos et ole lukenut kirjoja tai nähnyt kyseistä elokuvaa, niin teksti tulee sisältämään spoilereita!

Rakkaus lainassa on yksi huonoimpia elokuvia, joita olen nähnyt. No okei, jos en olisi lukenut kirjaa (ja sen jatko-osaa Rakkauden pudotuspeliä), johon elokuva perustu, olisin saattanut niellä elokuvan, pitää sitä ihan hyvänä. Mutta koska olen lukenut Rakkaus lainassa- ja Rakkauden pudotuspeli-kirjan (joista jälkimmäinen on ehdoton suosikkini, koska Ethanilla on siinä huomattavasti isompi rooli), niin elokuva ärsytti minua suunnattomasti - onneksi olin kaukaa viisas ja odotin, että elokuva tulisi alennusmyyntiin...

Elokuvana Rakkaus lainassa veti aikalailla omiaan ja oli täynnä asiavirheitä. Niiden lisäksi en pitänyt roolivalinnoistakaan. Ne eivät osuneet yksiin mielikuvieni kanssa (mutta sillehän ei tietenkään voi mitään), esimerkkinä nyt vaikka Ethan. Olen aina kuvitellut Ethanin näyttävän etäisesti Paul Ruddilta vaaleimmilla hiuksilla, hivenen pitempänä ja hontelompana.
Ainoa, joka osui hitusen lähelle, oli Kate Hudson Darcynä (vaikkakin Darce on brunetti eikä blondi, mutta ihan miten vaan...).

Kaikkein eniten elokuvassa häiritsi se, että Ethan oli laitettu asumaan muiden kanssa New Yorkiin ja oli mukana reissuilla Hamptonsiin. Siis ei! Ethan asui Lontoossa (jo kahden vuoden ajan) eikä muuttanut sinne vatsa yli puolen välin tarinaa!
Suurimman osan ajasta, jonka Ethan elokuvassa vietti New Yorkissa, hän toimi jonkinlaisena korvaajana Rachelin (työ)kaverille Hillarylle. Esimerkkinä nyt vaikkapa sitten sulkapallon pelaamiskohtaus.
 Eikä Ethan kirjassa ollut maannut missään vaiheessa Clairen kanssa eikä väittänyt itseään homoksi. Kirjassa Darce mietti useaan otteeseen, että Ethan saattaisi olla homo ja vain sen takia, ettei Ethan ollut halunnut luokkakokouksessa maata humalaisen Darcen kanssa.
Ethan ei myöskään missään vaiheessa ollut ihastunut Racheliin. Tai no, ala-aste ikäisenä, muttei aikuisiällä. Myös Rachelkin oli ala-aste aikoinaan ollut ihastunut Ethaniin.

Dexin vanhemmat eivät (muistaakseni) olleet mukana kirjassa. Mainintoja heistä kyllä oli, mutta Rachel ja Dex eivät tavanneet heitä Itsenäisyyspäivänä (tai sen jälkeisenä päivänä...).
Kirjassa Darce hukkaa kihlasormuksensa, mutta sitä ei tapahdu elokuvassa. Kihlasormuksen kadotessa Darce paljastaa Rachelille pettäneensä Dexiä.

Dexin kerrottua Rachelille häidensä perumisesta he ovat juuri päätymässä sänkyyn, kun Darce saapuu paikalle.  Dex piiloutuu kaappiin, josta Darce hänet lopulta löytää äkättyään Dexille ostamansa rannekellon Rachelin yöpöydältä ja tajuttuaan totuuden - tai ainakin osan siitä. Elokuvassa Darce huomaa Dexin puvuntakin ja tämä tulee itse pois piilopaikasta.
Marcus ei odota Darce ulkona, niin kuin elokuvassa on. Kirjassa Darce motkottaa Rachelin ja Dexin petoksesta ovimiehelle ja hyppää sen jälkeen taksiin (mikä käy ilmi Rakkauden pudotuspelistä).

Darce ja Rachel eivät tapaa toisiaan kirjan lopussa sen jälkeen, kun Darce on lähtenyt paikalta ovet paukkuen. Eikä Darce anna Rachelille petosta anteeksi ennen kuin vasta hieman ennen kaksostensa  synnytyksen käynnistymistä.

Myös sekin ottaa päähän, ettei Annalisea edes mainita elokuvassa. Onhan se ihan ymmärrettävää, ettei kaikkia hahmoja voi ottaa konkreettisesti mukaan parin tunnin elokuvaan, mutta olisi Annalisen voinut edes mainita. Olihan hän sentään yksi Rachelin (ja Darcen) lähimmistä ystävistä - jo lapsuudesta asti.

Niin ja lopputekstien aikana näytetty pätkä, joka lupaa jatkoa tarinalle (eli että Rakkauden pudotuspelistäkin tehtäisiin elokuva), oli häiritsevä. Darce ei mennyt Ethanin luo Lontooseen ilmoittamatta. Hän mankui Ethanilta luvan "lyhyeen" vierailuun. Eli Ethan ei juossut Darcea pakoon. Siisus, olivathan he kaksi kuitenkin kavereita, vaikkei (ensi alkuun) niin läheisiä kuin Ethan ja Rachel.

Tiedän kyllä, ettei elokuvaa voi tehdä kaikkia yksityiskohtia myöten niin kuin tarina kirjoissa on vaan sitä täytyy muokata niin, että se sopii elokuvaksi. Mutta ei sitä silti tarvitsisi veistellä omiaan. Liika on liikaa.
Juuri se, että on otettu liikaa vapauksia juonen suhteen, oli syy siihen, etten pitänyt Himoshoppaaja- ja Prinsessapäiväkirjat-elokuvistakaan. Mutta Rakkaus lainassa-elokuvaan verrattuna ne ovat melkeinpä hyviä elokuvia.
Voisin moittia elokuvaa vielä paljonkin lisää, mutta en viitsi. Se on vain ihan yksinkertaisesti huono ja ärsyttävä.

Kauhulla tulen odottamaan Rakkauden pudotuspelistä tehtävää elokuvaa (niin, jos ne nyt sitä sitten tekevätkään). Sillä se on ehdoton suosikkini näistä kahdesta kirjasta.  Ja koska Ethan ja Darce ovat yksi OTP:ni , niin en halua, että elokuvassa heidän suhteensa pilattaisiin jollain lailla.

//Zenz muokkasi pois ison fonttikoon :)
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 17, 2012, 13:18:21 kirjoittanut Zenzibar »
>> Oh, I'm so sorry. I thought you were a waiter. >>  Dowager Countess
>> Same old same old, just the Doctor and Clara Oswald in the TARDIS. >> The 12th Doctor
>> Yes, I'll just step inside this police box and arrest myself. >> The 10th Doctor
>> Golden ticket. Spacey Zoomer! Free ice cream. >> The 11th Doctor

Poissa Dewie

 • Vuotislainen
 • Pottermore: HazelNight86
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #199 : Heinäkuu 02, 2012, 17:39:44 »
Mun vakiovastaus tähän kysymykseen on aina Eragon.

Siis...*etsii sanoja*...en vaan käsitä. En ole lukenut kirjaa, joten puhun vain leffan näkeneenä. Tosin, en katsonut leffaa kokonaan, sillä en vaan yksinkertaisesti pystynyt. Näyttelijät olivat huonoja ja jotenkin se vaikutti Potter-THS-Narnia-kopiolta. Painotan taas, etten ole lukenut kirjaa enkä muista leffan julkaisuvuotta, joten en tiedä kuka on lopultakin kopioinut ketäkin...

Olisin kyllä halunnut pitää elokuvasta, sillä pidän fantasiasta noin muuten :/

Toinen huono leffa on Thor. Juoni oli _aivan_ jäätävä ja ennalta-arvattava ja Thor todellinen idiootti. Ainoa syy jonka takia voin leffaa suositella katsottavaksi on, Thorin vatsalihakset...purrrrr....
Olen esihistoriallinen käärme joka ulvoo ja murisee! -Pikku Myy-

Poissa Medianoche

 • Animaagi (Maakotka)
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #200 : Elokuu 09, 2013, 00:58:34 »
Kahdet kasvot En oikein muista, että mitä leffassa tapahtui, mutta huono se silti oli. Olin ehkä joku kuuden vanha, kun ensimmäisen kerran tämän näin. En ehkä ollut tarpeeksi vanha ymmärtämään leffaa. Myöhemmin ehkä 10 tai 11-vuotias.
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)

Eragon Elokuva oli hyvä, kun katsoin sen ennen kirjan lukemista. Kirjasarjan luettuani ajattelin, että en enää koskaan katso sitä leffaa, koska kaikki virheet siinä alkoivat häiritä.

The Hills Have Eyes Tiedän, että se on K-18, mutta serkku sai valita, että mikä leffa katsotaan. Päädyttiin siis tuohon. Leffa olikin sitten koko ajan pelkkää tappamista.

The Resident Outo leffa. Liian perus. Voiko muuta sanoa?

Saw En muista mikä osa se oli, mutta en pitänyt.

Kulman pojat Koulussa katsottiin ylä-asteelaisten kesken. Ysit ja kaikki coolimmat tyypit kyllä pitivät, mutta minusta leffa oli huono.

Twilight - Aamunkoi osa 1 Inhosin kai siksi, koska en ole muita osia katsonut. Sitten ensimmäinen kirja - taisi olla Houkutus - taisi antaa vain enemmän aihetta inhota näitä leffoja. Edward on liian täydellinen. Bella taas on sellainen "Edward on niin täydellinen. Olisinpa minäkin" -tyyppi.


Siinä on nyt ainakin muutama. En osaa perustella kunnolla, että miksi leffoja inhoan, mutta en ole koskaan ollut hyvä selittämään mitään.

EDIT// Nyt vuoden jälkeen (5.8.2014) huomaan kyllä, että tosiaan olin huono selittelemään mielipiteitäni. :D Ehkä joskus korjaan asian ja perustelen paremmin.
« Viimeksi muokattu: Elokuu 05, 2014, 08:52:15 kirjoittanut Medianoche »
"I realize now that it will take time, that the road ahead is long and shrouded in darkness. It is a road that will not always take me where I wish to go – and I doubt I will live to see it end. But I will travel down it nonetheless."
―Ratonhnhaké:ton (Connor Kenway), 1783.

Poissa Black Raven

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ThestralSnidget21678
 • Tupa: VOLDEMORT!!!
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #201 : Kesäkuu 07, 2014, 21:40:49 »
Tämä viesti SPOILAA pahasti

Percy Jackson - Salamavaras
Pidin kirjasta todella paljon ja päätin katsoa tämän leffan. Älkää vaivautuko katsomaan! Elokuva oli pohjanoteeraus. Missä puoliveristen leirin mökit? Miksi Haades pomppii esiin joistain tulesta? Ja Persefone manalassa kesällä? Ei, ei näin! Juoni oli täydellisen muutettu ja sellaisia kohtauksia joita odotin ei tullut. ( esim. Percyn ja Areen miekkailu, Kerberos...)

Percy Jackson - Hirviöiden meri
Ajattelin että tämä olisi kuin edellinen pohjanoteeraus mutta ei. Alku sujui aika lupaavasti ja Annabethin näyttelijä oli värjännyt hiukset oikean värisiksi. Mutta sitten vähän puolivälin jälkeen meinasin ruveta itkemään koska kaikki oli muutettu. Miksi se ennustus joka kirjoissa tuli vasta viimeisessä esiin oli tungettu tähän? Puhumattakaan Kirken saaresta. Ei siellä pidämitään huvipuistoa olla! Ja miksi oi miksi Kronos piti tähän leffaan tunkea? Ja jos se oli aivan pakko tunkea miksei sitä voitu tehdä hyvin? Lasinen Kronos. Eiiii! Miksi? Eli alku hyvä loppu täydellinen turaus.
"The true power is knowing your weaknesses."

Poissa Röhkö

 • Kasvatustieteen kandi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #202 : Kesäkuu 08, 2014, 12:36:56 »
Kahdet kasvot En oikein muista, että mitä leffassa tapahtui, mutta huono se silti oli.
Eikä, Travolta ja Cage tekevät ihan huiput suoritukset tässä leffassa :D Idea on toki tosi omaperäinen, mutta miekkosten roolisuoritukset ovat tosi hyvät. Ihan käy sääliksi sitä poliisia.

Komppaan Kentauria, Percy Jackson leffat, varsinkin se toinen osa, olivat kökköjä. Kirjoista en tiedä mitään, ja olin auttamattomasti liian vanha näille leffoille.
"Pants - like shorts, but longer!"

Poissa Zaira

 • 42
 • Valvojaoppilas
 • *
 • ^o^
  • Ei mitään nähtävää täällä
 • Pottermore: LumosDragon46
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #203 : Kesäkuu 23, 2014, 23:43:47 »
Huonoin koskaan katsomani elokuva on kiistatta Warm Bodies. Aivan järkyttävää sontaa.  Se, että ne zombit osas kaikki yhtäkkiä puhua, alkoivat yhtäkkia juosta, vaikka alussa päähenkilö-zombi sanoi, että ne suunnilleen matelee. Kaiken huippuna päähenkilö-zombi muuttui eläväksi ihmiseksi, koska se rakastui ja lopulta kaikki oli ihanaa ja auvoisaa ja niin aurinkoista ja zombit ja ihmiset alkoivat elää yhdessä ilman erottavaa muuria.

Ainoa ehkä hyvä asia koko elokuvassa oli luuranko-zombit ja se, että ne zombit sai niiden ihmisten muistot, joiden aivot ne söi. Toinen ehkä hyvä asia on tästä seurannut suomalainen parodia-versio, mikä on huomattavan paljon parempi. Muuten itse varsinaisessa leffassa ei ollut juuri mitään hyvää eikä sitä voi edes suositella kelleen. Kirjaankaan en aio koskea, ja jos sen tai elokuvan joku joskus edes yrittää antaa lahjaksi, voi olla, että antaja saa lapiosta. Saatan heittää myös kirjalla/elokuvalla.
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 24, 2014, 01:04:34 kirjoittanut Zaira »
"When I lead the big patient rebellion, Voldemort here is the first to go."
[The pessimist sees difficulty in every opportunity.
The optimist sees the opportunity in every difficulty. -Winston Churchill]

Poissa Ooka

 • Siivet kantapäissä -liitelijä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pilvilinnan kuningas
  • Tuliaavikko
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Huonoin katsomasi elokuva
« Vastaus #204 : Kesäkuu 24, 2014, 20:23:47 »
Huonoin koskaan katsomani elokuva on kiistatta Warm Bodies. Aivan järkyttävää sontaa.  Se, että ne zombit osas kaikki yhtäkkiä puhua, alkoivat yhtäkkia juosta, vaikka alussa päähenkilö-zombi sanoi, että ne suunnilleen matelee. Kaiken huippuna päähenkilö-zombi muuttui eläväksi ihmiseksi, koska se rakastui ja lopulta kaikki oli ihanaa ja auvoisaa ja niin aurinkoista ja zombit ja ihmiset alkoivat elää yhdessä ilman erottavaa muuria.

:D Itse tykkäsin että oli tehty perus teinihömppäkomediasta ns. "kauhu" versio, joka nauratti. Ja olihan siinä vähän Romeota ja Juliaakin, eikös ;)
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)

Tosin olihan leffa aika höttöä.

Huonoimmat leffat, hmm. Katottiin koulussa joskus joku ihme leffa jota kukaan ei jaksanut katsoa. [pikainen googletus] ja leffa oooon Kubricin "Avaruusseikkailu" [josta on jo tainnut olla puhetta?] Kyseessä siis sellainen jossa alkukohtauksena joku apinaheimo tappelee juomapaikalla ja tättärää toinen apinaheimo tajuaa käyttää kiviä ja keppejä aseena :'D Koko luokka valitti elokuvan pitkäveteisyydestä joten emme enää katsoneet sitä.

Myöskin leffamaratonissa katsottu Hiipivä tiikeri ja lentävä lohikäärme tai mikä lie oli erittäin pitkäveteinen. En jaksanut silloin katsoa sitä, nykyään en tiedä?

Muita huonoja leffoja? Meikäläiseen ei hirveästi iske sellainen pieruhuumori, jota joissain leffoissa on. Mutta muutoin en ole kovinkaan ronkeli ja perus Lotrit, Potterit, Martixit ja Marvelit menevät.
Do the impossible, see the invisible.
ROW ROW FIGHT DA POWER!
Touch the untouchable, break the unbreakable.
ROW ROW FIGHT DA POWER!