Kirjoittaja Aihe: Coldplay  (Luettu 16286 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

myrtle

 • Ankeuttaja
Coldplay
« : Maaliskuu 14, 2003, 05:22:23 »
25.2 mina olin kuuntelemassa Coldplayta, Montréalissa, Centre Bellilla (Québecin Hartwall Areena). Erittain valitettavaa oli etten ollut tutustunut bandin tuotantoon sen enempaa aiemmin. Ja jamapaikatkin saatiin, kun ei osattu ajoissa paattaa menna. (ja kaverini tuli hautajaisista :p) mutta show'sta nautin suuresti, ja kipitin sen jalkeen levykauppoihin aina metsastaen niitten levyja, mutta nakojaan kaikki muutkin oli tajunnut musiikin ihanuuden keikan jalkeen, eika niita loytynyt (kummaa).

Keikka oli hyva, ja jalkeenpain muistaa etta tata ja tata ne soitti :) Keikalla tietenkin pidin eniten Yellow:ista, Trouble:sta ja In my place:sta, koska olin kuullut ne aiemmin. Siella ihastuin myos the Scientist:iin. Energiaa bandilla naytti olevan ihan kiitettavasti, ja kun koko sali Yellowissa leimahti keltaisiin valoihin ja kitaristi/laulaja Chris Martin pomppi sellaisella energialla en usko etta salissa oli yhtakaan naamaa joka ei olisi hymyillyt. ja kun kaikki lauloi yhdessa 'nobody said it was easy' oivoi, hienoa. uudestaan tahdon nahda nyt kun on tullut tutummaksi. Saisi tulla Suomeen sit kun olen palannut. Kiertueellahan ne on kayny Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa, muttei Suomessa. Murr!

Kuulisin mielellani muitten mielipiteita tasta ihanasta brittibandista, ja jos joku muu on nahnyt livena olisi kiva kuulla kokemuksia.
(Harmittaa etten kirjaillut muistiin fiiliksia heti jalkeenpain, nyt on jo 'hieman' unohtunut. ja vasyttaa. joten ehka muokkistan tan kivemmaks myohemmin)

Mandy

 • Ankeuttaja
Coldplay
« Vastaus #1 : Maaliskuu 14, 2003, 17:52:36 »
Coldplayn musiikki sopii loistavasti sellaisiin rauhallisiin tilanteisiin. Se on yksinkertaisesti kaunista. Trouble, Shiver, Yellow, In my place. Ja tuo Trouble on kappale, jonka alkua soittelen usein itse pianolla. Jostakin tuntemattomasta syystä en ole hankkinut yhtään levyä. Minulla on vain kaksi singleä, Trouble ja Shiver. Onneksi bändin musiikkia kuulee paljon radiostakin!

Coldplayn näkeminen livenä olis varmaan tosi hieno kokemus. Rakastan niitä melodioita.

Poissa jenan

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Coldplay
« Vastaus #2 : Maaliskuu 14, 2003, 22:00:01 »
Mm. Coldplay on hyvä. En ole kai paljoakaan kuullut kappaleita Parachutesilta, vai mikä se vanhempi levy nyt oli. A rush of blood to headin omistan.. En ole myöskään muusikkoihin suuremmin keskittynyt, kuunteluun lähinnä.

The scientist on ihana. Heti, kun sen levyllä kuulin, se iski. Kauniit sanat.
Amsterdamia vältän sen nimen takia [en pidä Hollannista]. :)

Minulla oli hauskaa, kun katsoin Brit awardseja ja se laulaja [Chris?] taisi jotain hauskoja puhella. Nauroin vedet silmissä.

Poissa Tracey

 • Vuotislainen
  • http://www.eskapismi.net/maarit
Coldplay
« Vastaus #3 : Maaliskuu 14, 2003, 22:24:28 »
coldplay on tylsa.
Musiikillisesti mukavia pianokappaleita jnejnejne.
Mutta yhtyeena tylsa. Yleismukava, yleismielipiteet omaava, vahan hauska, vahan kaikkea. Ei mitaan tarttumiskohtaa josta fani voisi olla ylpea ja kun kertoisi pitavansa coldplaysta kaikki tietaisivat minka sortin tyypista taitaa olla kyse.
Ei tassa mitaan vikaa sinallaan viela. Mutta kun yhdistaa yhtyeen tylsyyden sen ymparille kehitettyyn vouhotukseen, on tilanne aivan kasittamaton. Ei Coldplay ole uusi se, eika se, eika se eika Beatles eika Oasis. Coldplay on hyvaa kivaa musiikkia mutta ei mitaan minka puolesta voisi kuolla.

Poissa tuulilukko

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • My gift of silence
Coldplay
« Vastaus #4 : Maaliskuu 18, 2003, 14:20:23 »
Coldplay on vähän sellasta tunnelmasta riippuvaa musiikkia, ainakin mulle. Eli mielialasta riippuen sitä tekee mieli kuunnella tai sitten todellakaan ei voi sietää koko hömppäpömppää.
Jos on ah.minä.olen.niin.rakastunut.tänään -tunteen alaisena niin mikä ettei, Coldplay sopii hyvin. Sellasta rauhallista ja melodista nättiä musiikkia.
Toisaalta jos mieliala on lähempänä koskekin.minuun.niin.lennät.tuosta.ikkunasta.ulos -tyyppiä niin on aivan turha yrittää rauhoittaa itseään Coldplaylla, se levy lentää seinään kun kuulostaa niin imelältä.
Mutta noin yleisarvosanallisesti onhan coldplay ihan kuunneltavaa musiikkia noin yleensä. Soittolistalla yleensä pyörii the Scientist ja Clocks. (ei jaksa välittää tänään oikeinkirjotuksen ajattelusta.anteeksi.)
Breathe in, who knows how long this will last..

Anonymous

 • Ankeuttaja
Coldplay
« Vastaus #5 : Maaliskuu 20, 2003, 17:13:00 »
Lainaus käyttäjältä: "tuulilukko"
Coldplay on vähän sellasta tunnelmasta riippuvaa musiikkia, ainakin mulle. Eli mielialasta riippuen sitä tekee mieli kuunnella tai sitten todellakaan ei voi sietää koko hömppäpömppää.


Joo, se on vähän noin... Joskus tekee mieli kuunnella, joskus ei. Yhessä vaiheessa kuuntelin hirveesti, joka päivä peräkanaa mutta viikkoa myöhemmin en kestänyt kuulla ollenkaan...
Mutta Coldplay on hyvä. Tykkäsin siitä jo pienempänä, vaikken tienny koko bändin nimeä tai mitään. Näin vaan musavideon TV:ssä. Nyt sit viime syksynä tajusin, että hei, sehän on Coldplay.
Isä sano, et Coldplay kuulostaa Pink Floydilta... Miten sen nyt ottaa...

Shanpuu

 • Ankeuttaja
Coldplay
« Vastaus #6 : Maaliskuu 28, 2003, 23:31:25 »
Minullakin riippuu hieman mielialasta jaksanko Coldplayta kuunnella. Jos olen rauhoittunut, jaksan, koska musiikki on sellaista rauhallista. Jos taas olen aggressiivinen tai energinen tai muuta vastaavaa, niin ei kiitos. Energisessä mielentilassa kyllästyn kappaleeseen.

Coldplay on sellainen bändi, jonka musiikkiin on mukava aamuisin herätä (minulla on kelloradio). Päivä alkaa jotenkin aurinkoisemmin.

Kyllähän sitä kuuntelee. Mutta en minä oikein tiedä haluanko ostaa sen CD:n. Tämä on mielestäni näitä bändejä, joihin kyllästyy kuvottavan nopeasti.

Minä vain pidän bändeistä, joiden musiikki on tarttuvampaa ja sellaista, joka jää helposti päähän soimaan. (On niitä huonojakin kappaleita, jotka soivat päässä, mutta tarkoitan enemmänkin sellaisia kappaleita, että tuntuu mukavalta kun ne soivat päässä.)

Poissa Tohvelieläin

 • Vuotislainen
Coldplay
« Vastaus #7 : Elokuu 15, 2003, 21:16:31 »
Jälleen näitä loistavia bändejä... Kyllähän niitä riittää, mutta pinnallinen MTV vain näyttää UU BEIBE x42-Ashanteja ja muita turhanpäiväisyyksiä.

Mutta bändistä. En löydä valittamista, en niin yhtään. Laulajan ääni, sävellykset, sanoitukset, soittajat, tunnelma ovat niin mahtavia kaikki. Hienoimpia kipaleita lienee Trouble, We Never Change, Sparks, Scientist, A Rush of Blood to the Head ja ylivoimaisena ykkösenä Amsterdam.

Coldplaylla on kyllä oma identiteettinsä ja oma tyylinsä. Se ei ole plagiaatti. Heillä on omat mielipiteensä ja musiikki on ainutlaatuista. Pitää olla kärsimätön ihminen, jos ei jaksa kuunnella. (Ok, makuasioista ei kiistellä.) Sanoisin jopa että Coldplay on tämän hetken tärkeimpiä bändejä maailmanlaajuisesti.
Miksi musiikin takia pitäisi kuolla?

turme

 • Ankeuttaja
Coldplay
« Vastaus #8 : Elokuu 15, 2003, 21:36:36 »
Coldplaylla on loistavaa musiikkia.
Se on mieleenpainuvaa, varsinkin osa. Mutta joskus tuntuu että joku biisi menee toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.
Minä pidän todella bändistä ja omistan yhden levyn. Juuri tämän A Rush of Blood to the Head, ja voin todeta että ne osaavat.

Musiikki on sellaista johon ei kyllästy. Se vaan on niin.. hienoa.. kaunista.. ^^

Sarvihaara

 • Ankeuttaja
Coldplay
« Vastaus #9 : Elokuu 24, 2003, 11:15:18 »
Coldplay on loistava! Silloin aikanaan, taisi olla viime keväänä, kun soitettiin paljon In my placea pidin sitä ihan jees biisinä, mutta levyn ostamista en kuitenkaan harkinnut. Huhtikuun puolessavälissä satuin kuulemaan erään Teho-osaston jakson lopussa Clocksin, josta olin kerran aikaisemmin kuullut pätkän ja ihastuin siihen ihan totaalisesti.
Se soin päässä huhti-, touko- ja vielä kesäkuunkin, jolloin musiikin kuuntelu vähentyneen kotonaolo ajan takia väheni.
Nyt Clocks on kuitenkin taas alkanut soimaan ja jossain sopivassa välissä aion sata varmasti sen CD:nkin ostaa, kun en sitä sinkkua mistään ole löytänyt.

Poissa Tha Lil' Dobby

 • Vuotislainen
  • http://www.geocities.com/teealdee/twilight.html
Coldplay
« Vastaus #10 : Elokuu 26, 2003, 09:33:55 »
Pidän coldplayn musiikista kovastikkin, mutat en tunnustaudu faniksi, koska en tiedä pändistä kai mitään :p.
Rakastan musiikkia, se on aivan loistavaa, mutta en tiedä kenenkään pändin jäsenen nimeä, enkä kai edes tiedä montako jäsentä yhtyeessä on :p. En omista yhtäkään levyä, edes singleä, mutta pidän musiikkista, pidän ehdottomasti, ja kuulen niitä kyllä ihan tarpeeksi :). Parhaita piisejä.. Umm, no tietenkin nämä radiossakin soivat yellow ja in my place, mutta kyllä muutamat muutkin on ihan hienoja :).

-TLD

Martu

 • Ankeuttaja
Coldplay
« Vastaus #11 : Maaliskuu 08, 2004, 22:55:14 »
Aaaa.. Absoluuttisesti minun lempibändini. Omistan kummatkin levyt Parachutes ja Rush of blood to the head, sekä live 2003 dvd. Suosittelen. Itse haluaisin nähdä bändin livenä, mutta kuulemma työstävät seuraava levyä vuoteen 2005 asti ja Chris Martin saa lapsen sen yhden bimbon kanssa niin Suomeen mitään keikka ei ole odotettavissa ainakaan lähiaikoihin.   :(
Lempikappaleita on ehdottomasti The scientist, clocks, a rush of blood to the head, trouble, yellow, shiver, God put a smile upon your face.
Miuhun iskee ihan täysillä.  :D

Ruusa Gamgi

 • Ankeuttaja
Coldplay
« Vastaus #12 : Maaliskuu 13, 2004, 02:17:03 »
Tähän piti jo kauan sitten vastata, mutta netti sanoi silloin: "Hähää, enpäs toimikaan enää!" Mutta tässä nyt:

Coldplay on yksi minunkin lempibändeistäni. Ei sovi kuunneltavaksi ajaessa autoa väsyneenä, silloin pitää olla Ultra Brata, mutta muuten sopii milloin vain. Olen aivan otettu siitä, että on vielä bändejä, jotka perustavat kauniiseen melodiaan.
Minulla on Parachutes poltettuna (aion jossain vaiheessa vielä ostaa aidon!) ja Rush aitona. Parachutes on lempparini ja Don't Panic ehdoton lempibiisi.

Lainaus käyttäjältä: "Tracey"
Ei mitään tarttumiskohtaa josta fani voisi olla ylpeä

Puhu Maarit omasta puolestasi :) Ja yleensäkin pidän kokonaisuutta tärkeämpänä kuin että olisi joku yksi hyvä juttu.

Lainaus käyttäjältä: "Tracey"
Ei Coldplay ole uusi se, eikä se, eikä se eikä Beatles eikä Oasis.

Einiin. Coldplay on ainutkertainen itsensä.

Crazy Rosie

 • Ankeuttaja
Coldplay
« Vastaus #13 : Toukokuu 23, 2004, 17:40:04 »
Coldplay on minun lempibändini, aivan ehdottomasti. Olen kuunnellut sitä vasta reilun vuoden, enkä edes aluksi pitänyt siitä kovinkaan paljon. Nyt se on kuitenkin lempi musiikkiani.

Parhaita kappaleita ovat mielestäni A Rush of Blood to the Head, Don't Panic, Politik, Clocks, I Ran Away, One I Love ja Amsterdam.

Omistan Parachutes ja A Rush of Blood to the Head albumit sekä kolme singleä ja Live DVD:n. Odotan innolla tulevaa albumia jonka pitäisi kait ilmestyä joskus vuoden 2005 keväällä.

Coldplayn musiikki on niin ihanaa. Sitä jaksaa kuunnella aina kun vain mahdollista. Siihen ei voi kyllästyä. Joskus kuuntelen niin että ajattelen vain sanoja ja niiden merkitystä mutta joskus se vain taustalla soi. Milloin mitenkin, kuitenkin jotenkin. ;)

En ole itse nähnyt musavideot kun In My Place, God Put A Smile Upon Your Face, Clocks, The Scientist, Yellow ja Trouble kappaleista, mutta onko musavideoita tehty joistain muistakin kappaleista?

Elley

 • Ankeuttaja
Coldplay
« Vastaus #14 : Toukokuu 23, 2004, 22:21:33 »
Coldplay on mahtava bändi.

Tai näin minun tapaani: se tekee mahtavaa musiikkia. Ei ole tapani kiinnittää huomiota itse bändiin, en kai voi siis sanoa olevani fani, mutta hyvä musiikki jää mieleen. Ja Coldplayn musiikki on hyvää. Miksi niillä pitäisi olla jotain maailmaamullistavia ajatuksia?

Lainaus
Coldplay on vähän sellasta tunnelmasta riippuvaa musiikkia, ainakin mulle. Eli mielialasta riippuen sitä tekee mieli kuunnella tai sitten todellakaan ei voi sietää koko hömppäpömppää


Okei. Onko olemassa bändiä, jota voisit kuunnella milloin tahansa, missä tilanteessa tahansa, elämäsi loppuun asti? En usko. Eri bändit tekevät erilaista musiikkia, jotka sopivat erilaisiin tilanteisiin ja mielentiloihin.

Coldplayn musiikki on kaunista. Sitä voi kuunnella silloin kun väsyttää tai on rauhallinen. Talvi soveltuu siihen erinomaisesti.

ultraviolet

 • Ankeuttaja
Coldplay
« Vastaus #15 : Kesäkuu 14, 2004, 14:54:13 »
Lainaus käyttäjältä: "Elley"

Okei. Onko olemassa bändiä, jota voisit kuunnella milloin tahansa, missä tilanteessa tahansa, elämäsi loppuun asti?


Err onpas onpas. Mutta tämä otsikko ei ole siitä.

Coldplay on todella hyvä. Eikä se ole minusta tylsä, pikemminkin askeettinen. Tai ehkä se on huono sana. Coldplay ei ole liioiteltu eikä korostettu eikä edes väritetty. Minusta se tekee siitä jotenkin aidon, uskottavan. (Plus se että valkoinen paita ja musta takki pukevat Chris Martinia)

Ja musiikki, sellaista sopivan melodista ja ne sanoitukset ovat omalla koruttomalla tavallaan hyvin runollisia. Ainoa mistä niitä voi syyttää on siirappisuus :D

Ja on tämä Fair Trade -juttu, minkä minä sille voin jos artistien oikeudentaju vetoaa?

Crazy Rosie

 • Ankeuttaja
Coldplay
« Vastaus #16 : Marraskuu 13, 2004, 19:22:33 »
Lainaus käyttäjältä: "Taraz"
Coldplayn ja muidenkin bändien kanssa on minulla aina niin, että aluksi tykkään enemmän sinkkubiiseistä, mutta sitten kun ostan levyn ja kuuntelen sitä hetken, niin en enää pidäkään niistä kauheasti, vaan enemmän muista lauluista, joita cd.llä on.

Minulla on aivan sama juttu. Esimerkiksi juuri A Rush of Blood to the Head cd:n kun ostin, kuuntelin aluksi vaan In My Place ja Clocks -biisejä, koska olin kuullut ne aikaisemmin. Sitten vähän ajan päästä niihin kyllästyi ja aloin kuuntelemaan muita. Ja huomasin että levyllä on monta paljon parempaa kappaletta.

Madame Maxime

 • Ankeuttaja
Coldplay
« Vastaus #17 : Huhtikuu 07, 2005, 10:31:18 »
Minulla on sekä Parachutes että A Rush... Molemmat ovat hyviä, mutta viimeisin on parempi. The Scientist on aivan ihana, siihen ei voi kyllästyä ja se jaksaa herkistää joka kerta. Chris Martinilla on mahtava ääni.

Crazy Rosie

 • Ankeuttaja
Coldplay
« Vastaus #18 : Toukokuu 14, 2005, 17:39:46 »
Onko joku kuullut Coldplayn uuden sinkun Speed Of Sound? Mitä pidätte?
Se on soinut radiossakin jo jonkin aikaa ja se tulee olemaan Coldplayn uudella X&Y albumilla, joka ilmestyy 6 kesäkuuta. Menen heti kauppaan ja ostan levyn, koska se vaikuttaa todella hyvältä, vaikka monet sanovatkin, ettei Coldplay pysty enää parempaan kuin A Rush Of Blood To The Head.

carolina

 • Ankeuttaja
Coldplay
« Vastaus #19 : Toukokuu 14, 2005, 23:02:17 »
Jopas jotakin, en ole tähän topikkiin aiemmin kirjoittanut. :o

Noniin. Coldplaystä tykkään ja paljon tykkäänkin. Tutustuin muutama(?) vuosi sitten, en tarkalleen edes muista milloin, miten ja miksi, mutta taitaa se hetki olla eräs merkittävimmistä, ainakin musiikin saralla.

Toisinaan olen ollut asian suhteen ihan rauhallinen, mutta toisinaan, etenkin näin uuden levyn julkaisemisen alla, touhu on silloin tällöin ollut aika fanaattistakin.

Luonnollisesta molemmat levyt löytyvät hyllystä, mutta lemppari on kuitenkin  Parachutes. Kappaleet toimivat sekä kokonaisuutena että yksittäin ja kaikinpuolin muutenkin kaikki on kunnossa. A Rush of... on toki myös hieno levy, mutta ei, huolimatta hyvistä hetkistään, yllä Parachutesin tasolle.
Uusi single, Speed of Sound on ollut kovassa kuuntelussa. Vaikka se onkin ihan perus-Coldplaytä, antaa se odottaa jotain hienoa sitten kesäkuulta. (kieltäydyn kuuntelemasta muita biisejä, jotta levy säilyisi (toivottavasti) loistavana yllätyksenä)

Jännityksen hetkiä koin jokin aika sitten, kun sähköpostiin alkoi tippumaan informaatiota tulevasta (ja tämän hetkisestä?) Euroopan-kiertueesta, mutta jälleen kerran jouduin pettymään. Toki jaksan edelleen toivoa, että tämän ihanaisen orkesterin tulen joskus livenä näkemään.
 
Ps. Chris on ihku!

Crazy Rosie

 • Ankeuttaja
Coldplay
« Vastaus #20 : Toukokuu 15, 2005, 12:35:38 »
Lainaus käyttäjältä: "ginerva"
Jännityksen hetkiä koin jokin aika sitten, kun sähköpostiin alkoi tippumaan informaatiota tulevasta (ja tämän hetkisestä?) Euroopan-kiertueesta, mutta jälleen kerran jouduin pettymään.


Onko sinulla tietoa, tuleeko Codplay ollenkaan Pohjoismaihin? Olen nimittäin kysellyt tätä joka paikasta ja lukenut Coldplayn virallisia sivuja, mutta missään ei ole mitään tietoa... Olisi vain niin mahtavaa nähdä Coldplay livenä, vaikka Ruotsissa tai jossain.

carolina

 • Ankeuttaja
Coldplay
« Vastaus #21 : Toukokuu 15, 2005, 12:58:53 »
Lainaus käyttäjältä: "Crazy Rosie"

Onko sinulla tietoa, tuleeko Codplay ollenkaan Pohjoismaihin? Olen nimittäin kysellyt tätä joka paikasta ja lukenut Coldplayn virallisia sivuja, mutta missään ei ole mitään tietoa... Olisi vain niin mahtavaa nähdä Coldplay livenä, vaikka Ruotsissa tai jossain.

Tietojeni mukaan mihinkään pohjoismaahan bändi ei ainakaan tällä kiertueella eksy. Toivoin esim. Tukholmaa, mutta ei niin ei. :(

Crazy Rosie

 • Ankeuttaja
Coldplay
« Vastaus #22 : Toukokuu 15, 2005, 13:09:10 »
Lainaus käyttäjältä: "ginerva"
Tietojeni mukaan mihinkään pohjoismaahan bändi ei ainakaan tällä kiertueella eksy. Toivoin esim. Tukholmaa, mutta ei niin ei. :(

Voi ei. :( Olisin niin kovasti odottanut Coldplayn näkeväni, ja olisin myös olettanut, että uuden albumin myötä Codplay tulisi edes joihinkin Pohjoismaihin. Onhan Coldplay ennenkin ollut Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Islannissa. Noh, Suomi jäi silloinkin väliin, mutta Ruotsiin vielä olisi ollut mahdollisuus päästä...

Jesminder

 • Ankeuttaja
Coldplay
« Vastaus #23 : Kesäkuu 16, 2005, 21:28:39 »
En edes muista miten olen Coldplayn löytänyt, mutta onneksi löysin.

Omistan Coldplayn kaksi ekaa levyä, ja X&Y -levyltä olen kuullut muutaman kappaleen. Vaikuttavat ihan hyviltä, tyyli on tosin melko samanlainen kuin aiemmillakin levyillä, ehkä vähän liiankin.
  Kovin pitkään Coldplayta ei minun(kaan) mielestäni jaksa                kuunnella putkeen, varsinkin A Rush of Blood to the Head alkaa aina vähän ajan päästä kuulostamaan vähän kuivalta ;p.                                                                                                                                                                                                    
 
 Kuitenkin Coldplayta kuunnellessa ihmettelee, miten ne osaavat tehdä noin kaunista musiikkia. Monissa kappaleissa on sellainen tietty "kohta", joka tuo kylmät väreet pintaan, ja on ihan pakko laittaa cd-soitin täysille, jotta varmasti kuulee kunnolla ;).
 Parhaimpia kappaleita ovat ehdottomasti Shiver (se alku on tajuttoman ihana ^^)ja Parachutes, sekä uudelta levyltä Fix You.

carolina

 • Ankeuttaja
Coldplay
« Vastaus #24 : Kesäkuu 23, 2005, 23:39:43 »
1.7 klo 01:10 - 02:15 Nelosella Coldplay-dokkari Coldplay - X:stä Y:hyn.

Lainaus

Englantilainen Coldplay on kenties tämän hetken kuumin nimi popmaailmassa. Coldplay - X:stä Y:hyn luo pikaisen silmäyksen yhtyeen tarinaan. Ohjelmassa yhtyeen jäsenet pohtivat uraansa ja musiikkiaan debyyttialbumistaan "Parachutes" vastajulkaistuun "X&Y" -albumiin. Ohjelman tekohetkellä Coldplayn "X&Y" -albumi oli listaykkösenä 23 maassa yli 5 miljoonalla myydyllä kappaleella.

telkku.com / mesta.net