Kirjoittaja Aihe: Minkä taian haluaisit osata?  (Luettu 70516 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

sooda

 • Ankeuttaja
Minkä taian haluaisit osata?
« : Huhtikuu 29, 2007, 17:00:14 »
Minulle tuli vaan tällainen juttu mieleen:

Jos saisit valita loitsun/herjan/manauksen, jota pystyisit käyttämään oikeassa elämässä, mikä se olisi? Miksi juuri se? Millaisissa tilanteiissa käyttäisit sitä? Keihin sitä käyttäisit? Olisi kiva kuulla.

Itse valitsisin varmaan lepakonräkäherjan. Se kuulostaa jo niin hauskalta. Voisi langettaa sen vaikka jokaiseen ihmiseen joka alkaa oikein tosissaan ärsyttämään. Tosin minä ärsyynyn aika helposti, joten sen saisi päälleen varmaan aika moni... Ai että olisi ihana langettaa se vaikka johonkin hissanopettajaan sen huomaamatta... *vaipuu unelmiin joten lopettaa viestin kirjoittamisen*

PS. Jos keskustelu on jo olemassa, syvimmät anteeksipyyntöni. Jos ei, niin vastauksia pliide!

Muoks.// Ai niin, tietysti, unohdin komennuskirousen. Se on nyt jo pariin kertaan sanottu tässä alla, mutta kuitenkin... Se olisi ihan sika kiva osata, pakottaa jokaista opettajaa antamaan mulle kympin tokariin...

//Jessie muistuttaa perusteluista, ei ole tarkoitus listata kaikkia taikoja/loitsuja, vaan kaipailisin enemmän perusteluja.

//Huhutar siivosi
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 23, 2009, 17:26:13 kirjoittanut Huhutar »

Poissa kirja

 • Error 404: User not found
 • Vuotislainen
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #1 : Huhtikuu 29, 2007, 17:58:21 »
Varmaan Karkotaseet, koska voisi pelastautua vihollisilta ja sitä voisi käyttä vaikkapa solmittuna köysiin. Ja Keholeijus olisi myös hyvä, koska kukaan ei näkisi taikomista, ja voisi asettaa jonkun naurunalaiseksi. Nämä olisivat käteviä(sekä avada kevadra, jos haluaisi surmata viholliset, mitä en halua). Varsinkin viholliset joutuvat varmasti varomaan minua, jos osaisin nämä. Ja, hei! Hyvä aihe!
« Viimeksi muokattu: Toukokuu 09, 2007, 19:10:57 kirjoittanut kirja »
Jos lisäät tietoosi tilastoja, ihmiset uskovat sinua paremmin. Jo 96 %:ssa tapauksista!

Poissa Zenzibar

 • Pelastaja katsoi profiiliaan ja läikytti teetä pöydälle
 • Aurori
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • kesäinen-eskapisti-merirosvo-jedi-söpö-skotti
  • Home sweet home
 • Pottermore: BloodNight6399
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #2 : Huhtikuu 29, 2007, 21:24:12 »
Hmm.. lasketaanko näkymättömyysviitta?? Sehän on tavallaan tehty taikojen avulla?? Joskus olisi vain kiva piiloutua maailmalta.. Noo, jos se ei käy niin sitten ehkä kommennus kirous, sais ihmiset tekemään mitä haluaa.. (jep 100% evil [pinssiki löytyy] ) tai sitten muistiloitsu, jos tulee tehtyä jotain minkä haluais jättää tekemättömäks, esim: loukkaa toista tahattomasti, nii pyyhkii vaan ihmisen muistin ja kaikki on taas hyvin! :D

-Zenz
"You're only given a little spark of madness. You mustn't lose it." -Robin Williams

Poissa Posityyhtynen

 • Nokankopauttaja
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #3 : Huhtikuu 30, 2007, 11:35:36 »
Olen helposti ärsyyntyvä, mutta en näytä sitä ulkoisesti. Joten osaan olla todella ärsyttävä ja pistelevä. Varsinkin sellaisia ihmisiä kohtaan joista en pidä. Luokallamme niitä on monia, olen koulussa opimisen takia ja haluan tehdä sen kunnolla. Mutta surin osa on kavereiden takia. Sitten he ei välitä mistään juttelevat, tirskvat, puhuvat pahaa ääneen että varmasti kaikki kuulevat ja lähettelevät kirjevihkoja vaikka näkevät toisiaan koko ajan. Luokanvalvojamme on vanha ja huonomuistinen eikä saa kuria, joten he saattavat haukkua hänet lyttyyn ihan nenän edessä, eikä se kuulosta yhtään kivalta. Monesti tekisi mieli vaan alkaa hakkaamaan niitä ihmisiä. Vaimennusloitsu olisi kiva tai loitsu, joka aiheuttaa äänetöntä kipua.
Kuulostan karmealta :D
♥ When you are feeling sad, read Harry Potters and you'll be happy again, with chocolate you'll be superhappy Ü
(PS. Twilight is also good alternative)

Breed

 • Ankeuttaja
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #4 : Toukokuu 02, 2007, 22:03:49 »
Tainnuttaminen oisi hauska osata sillä viholliset eivät ihan heti kävisi kimppuun. Karkotaseet voisi myös olla hyödyllinen loitsu tarvittaessa riisua vihollinen aseista. Lepakonräkäherja olisi myös hyvä osata, ne ketkä ärsyttäisivät saisivat varmasti kärsiä tästä loitsusta eivätkä varmasti sen jälkeen enää ärsyttäisivät. Ilmiiintyminenkin tietysti oisi kätevää niin voisi mennä mihin haluaa, milloin haluaa.

Day

 • Ankeuttaja
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #5 : Toukokuu 03, 2007, 15:22:57 »
Varmaan Keholeijus, Lepakonräkäherja, Sektumsempra, Karkotaseet että Estous. Keholeijuksella olisi varmaan kiva kiusata kaikkii kun alkaa ottaan hermoille (einy mitää iha ventovierait) Lepakonräkäherjan aiheutuksia en muista että kirjoissa oltaisiin sanottu mutta kuulostaa kivalta, Sektumsempra samasta syystä kun Keholeijus ja karkotaseet jos on alakynnessä nii riisuu vaan aseista nii ei enää ole.. Estous - herjalla saa hyvin puolustettua  itseään. Mutta jos joku pitäisi aivan ykkäseksi noista valita, niin Karkotaseet, varmaan käytännöllisin noista.

Poissa Huhutar

 • Reservi
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Henkilö, jota ei tunnista ilman teekupposta
  • Livejournal
 • Pottermore: dustpatronus46
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #6 : Toukokuu 03, 2007, 18:34:56 »
Monesti olen kironnut sitä, miksi en voisi osata "Tule jo" loitsua. Minulla on aina kaikki jossain ulottumattomissa, kaikki aina unohtuu jonnekin, tai on hukassa, joten olisi erittäin kätevää vain kutsua tavarat luo. Laiska? Minäkö? Ehei.

Onnistun aina jättämään myös koulukaappini, kotiavaimeni ja yleensäkin avaimet aivan teille tietämättömille, joten elämästäni tulisi paljon paljon helpompaa, jos "alohomora" olisi käytettävissäni.

Olen myös mestari tavaroiden hajoittamisessa, joten "Entistus" olisi voinut pelastaa minut monilta tilanteilta, joista olen joutunut kärsimään hajoittaessani äidin kauniita maljakoita.

Itsepuolustukseen olisi hyvä osata myös loitsuja, joten eipähän ainakaan pelottaisi kävellä myöhään kaduilla ja pelätä namusetiä. ^^

Joskus muistan halunneeni osata kidutuskirouksen, että voisin kiduttaa erään tyttösen, joka oli yhtä aikaa kanssani yläasteella ja olimme tosi huonoissa väleissä. Olempas ollut ahdasmielinen ja ilkeä!

Poissa Meenai

 • Helmisimpukka
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #7 : Toukokuu 08, 2007, 16:27:40 »
Haluasin oppia Suojelius loitsun. Siitä olisi hyötyä puolustuksessa ja loitsu on muutenkin todella hieno ja jotenkin... en tiedä, jotain kunnioitettavaa.
Olisi todella hienoa tietää mikä suojelius itselläni olisi. Luultavasti, öh kissa tai muu vastaava.

Poissa Tuulikeiju

 • Vuotislainen
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #8 : Toukokuu 10, 2007, 15:12:13 »
Apua, onpa vaikea kysymys. Yhtä loitsua en kyllä osaisi yhtäkkiä nimeä, koska haluaisin osata kaikki! Joku näyttävä ja tehoava. Suojelius olisi aika kiva, paitsi ettei sitä voisi käyttää paljon missään, kun ei täällä päin niitä ankeuttajia elele. Mutta olisi hauska nähdä mikä eläin se olisi. Hmm.

Tämä ei ole enää mikään loitsu, mutta näkymättömyysviitta olisi i-hana omistaa.
It's easier not to do things than left them undone.

Kira

 • Ankeuttaja
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #9 : Toukokuu 11, 2007, 16:34:59 »
Siipiirdium lentiusa. Ei koskaan tarvitsisi etsiä sitä alimpaan kerrokseen pudonnutta mattoa, vaan voisin kätevästi ja ennenkaikkea nopeasti nostaa sen takaisin ylös viuh ja näps vain. :)

Tule jo. Täsmälleen samasta syystä kuin Huhutarkin haluaisin osata tämän.
Lainaus
Minulla on aina kaikki jossain ulottumattomissa, kaikki aina unohtuu jonnekin, tai on hukassa, joten olisi erittäin kätevää vain kutsua tavarat luo. Laiska? Minäkö? Ehei.


Lukilitis. Miettikää mitkä mahdollisuudet! *virnistää ilkikurisesti*

Nämä kolme säntäsivät ensimmäisinä mieleeni. :)

Kilfarin

 • Ankeuttaja
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #10 : Toukokuu 15, 2007, 16:56:51 »
Minä haluaisin osata kutsuloitsun, koska tavaroillani on taipumus olla hukassa... Toinen kätevä loitsu olisi se siivousloitsu, jota esimerkiksi Tonks käytti Likusteritiellä FK:ssa. Eipähän isäni tarvitsisi valittaa sotkuisesta huoneesta.

Ja nyt kun tässä ryhdyin luettelemaan niin mainitsenpa vielä suojeliusloitsun, ihan vain siksi että se olisi niin siistiä, kun voisi vain tallustella ympäriinsä ja hehkuttaa että minäpäs osaan tehdä sellaisen... 


Muoksis... Unohdin yhden! Entistus olisi kätevä, kirjojeni (erityisesti Pottereiden) sivuissa on pieniä repeämiä liian innokkaan selailun vuoksi... :)

« Viimeksi muokattu: Toukokuu 17, 2007, 15:17:24 kirjoittanut Kilfarin »

Poissa Lansu

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #11 : Kesäkuu 06, 2007, 23:17:55 »
Ömh o_o. Haluisin osata kaikki :D.

Hmm. Tulejo kuitenkin olisi kiva osata :). Voisi alhaalta vaikkapa jääkaapin kutsua tänne ni vóila! Okei, ehkei nyt sentään. Kuitenkin. Ja minultakin on aina kaikki kadoksissa.
Siipiirdium lentiusa vaikken tie mitä sillä tekisi, se olisi silti kiva. Voisi tuosta noin vaan lennättää jotain.
Entistus "Oho tää hajos" -tilanteisiin. :D Minäkun saan aina jotain rikotuksi niin voisi sitten samantien korjata..
Alohomoran (:DD) Silläkään en tiedä mitä tekisi, saisi vaan kaikki kivat ovet auki, ainakin melkein saisi.

EternalEmerald

 • Ankeuttaja
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #12 : Kesäkuu 11, 2007, 12:58:10 »
Haluaisin ehkä osata luoda oman suojeliukseni. Haluaisin tietää minkä eläimen muodon se ottaisi. Kuitenkin jonkun sian tai lehmän. : D
Olisi myös hienoa osata loihtia niitä vedenkestäviä ja mukana kannettavia tulia, joita Hermione on hyvä loihtimaan. On niin paljon loitsuja... Olisi kyllä upeaa osata taikoa! Kaikki voisi olla paljon helpompaa.

tirsk

 • Ankeuttaja
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #13 : Kesäkuu 13, 2007, 16:46:54 »
Alohomora olisi ihana. :) Pääsisi kaikkialle, eikä tarvitsisi kantaa oman lukaalinsa avainta mukana. (Minulta se vielä varsin usein tuppaa unohtumaan sisälle, ja siinä sitä sitten ollaan öitä nukuttu porraskäytävässä. :D )

Ja toinen olisi se siivousloitsu, kuuraannu. Tiedän laiskan unelmia, mutta inhoan siivousta. :D Jäisi aikaa paljon muuhun jos osaisi siivousloitsuja.

Eipä tule mieleen oikeastaan hirveästi muita loitsuja. Tietysti kaikki loitsut olisi kiva osata. Valois voisi myös olla melko käytännöllinen. :)

Poissa Tibby

 • kotitonttu
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Can I have a look at Uranus too, Lavender?
  • LiveJournalini
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #14 : Kesäkuu 14, 2007, 12:19:51 »
Tulejo olisi erittäin kätevä, koska joskus ei vain millään jaksa liikkua hakemaan jotain tavaraa. Joskus sohvalla istuessani olen kironnut ettei voi tehdä kutsu loitsua, mutta olen päätynyt kokeilemaan Spiderman hämähäkinverkko juttua, jolla voisi hämähäkinseitillä napata kohteen. :D

Suojelius olisi ihana osata, koska ankeuttajiinhan törmäilee jatkuvasti. :D Haluaisin tietää minkä muodon suojeliukseni ottaisi.

Valois olisi myös kätevä, aina ei jaksa mennä laittamaan valoa päälle, laiska kun olen.

Siipiirdium Lentiusa olisi myös kätevä osata, voisi leijutella eri tavaroita.

Näkymättömyysviitta olisi myös mahtava omistaa.

Voisin langettaa anteeksiantamattoman kirouksen (Mutta en sentään tappokirousta), jos joku hyökkäisi kimppuuni, esim. kirves kädessä ja tappo mielessä.
"There's no need to call me sir, Professor"

Magic eyes

 • Ankeuttaja
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #15 : Kesäkuu 15, 2007, 22:12:04 »
Hmmm...

Muistiloitsun varmaankin se olisi käytännöllinen.

Lisäksi jotain muodonmuutoksia, koska olisi kiva muuttaa itsensä vaikka joksikin ihan toiseksi.

Ehdottomasti haluaisin osata ilmiintyä. Voisi matkustaa joka paikkaa, eikä tarvitsisi ikinä maksaa mitään matkasta. Se olisi hienoa. Vain ajattelisi sitä minne haluaisi oikein kovasti ja olisi kyseisessä paikassa.

Poissa Nimue

 • broccoli
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • I’m collapsing in stellar clouds of gas.
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #16 : Kesäkuu 18, 2007, 17:49:10 »
Tulejo. Siinä vasta kätevä taika. Olet myöhässä kouluaamuna, eikä kyniä/mitään mitä tarvitsisit löydy mistään. Tulejo; eipä tarvitsisi kauan niitä tavaroita etsiä:)

Lepakonräkäherja: Hehhheheheee..x) Kuten myös tarantallegro, halkinaurus ja kaikki muuut tällaiset kivat pienet sekä ennen kaikkea viattomat loitsut olisi kiva osata.

Suojelius olisi mukava, kaiken maailman tyyppeihin voi törmätä(hui!). Ja kuten aika moni on jo sanonut, niin haluaisin tietää mikä se olisiKolibrit <3

Estous ja Varjelum. Ikinä ei voi olla liian turvallista:)
Ja minäkö muka ahne? xD
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 20, 2007, 18:59:37 kirjoittanut Nimue »
"You being all mysterious with your - cheekbones and turning your collar up so you look cool."

Poissa Anck Su Namun

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #17 : Kesäkuu 20, 2007, 15:13:44 »
Tulejo, voisin kutsua vaikka kotiin jääneitä koulutavaroita, enkä saisi sitten niin paljon muikkareita, olisi myös kivaa kutsua tavaroita huoneeseensa, kun ei jaksa lähteä niitä itse hakemaan.

Ilmiintyminen/ Kaikkoontuminen Tämä ei kyllä ole erityisesti mikään loitsu, mutta taikuuteen liittyvää kuitenkin, voisi siirtyä paikkoihin nopeasti, eikä tarvitsisi kestää ylipitkiä automatkoja sun muita ja voisihan kätevästi mennä vaikka iltapäivällä uimaan Kalifornian rannikolle, eikä tarvitsis jäädä lomalle sitä varten.
カダージュ

Poissa Pomeroy

 • Siriuksen jalkavaimo
 • Vuotislainen
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #18 : Heinäkuu 08, 2007, 02:21:46 »
Mitä enkö ole vastannut tähän tai sitten olen.. tai viestini on poistettu. Harkitsin vastauksiani hetken aikaa ja päädyin muutamaan lopputulokseen, joita olivat:

Tainnutu TAI kangistumistyystilys
Heh, aion poliisiksi joten miten olisikaan helpompaa kuin pikkutaialla pysäyttää rikollinen? Nuo taiat ovat sinänsä aika vaarallisia, että taian kohde voi valitettavasti lyödä päänsä ja saada pahatkin tärähdykset.. mutta pitäpä noita miettimään!

Lukilitis
No hei, kuka ei haluaisi joskus kurkistaa toisen muistoihin ja ajatuksiin?

Alohomora
Vaikutti ensin aika tylsältä taialta, mutta kun tarkemmin ajattelee asiaa tämähän on aivan mahdottoman hyvä taika, pääsee ryöstäjäksi suoraan ilman lukkojen avaamisen opettelua ilman avaimia ja kaiken lisäksi ei tarvi sählätä töppösormilla. Ja kun on unohtanut avaimen kotiin, ei tarvi odottaa useita tunteja että äiti tulis avaamaan kun se saapuu töistä.

Ja tottakai olisi "ihan" kiva omistaa näkymättömyysviitta, osata ilmiintyä ja kaikkoontua!
\\\\\\\"Suurin aarre on ymmärrys rajaton\\\\\\\"

Daniel

 • Ankeuttaja
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #19 : Heinäkuu 10, 2007, 02:06:19 »
Hmm...

Lukilitis ihan ensimmäisenä. Ärsyän sitä kun olen utelias, ja minua kiinnostaa hirveästi mitä ihmiset ajattelevat, vaikka en sitten välittäisikään siitä. Minusta olisi vain niin siistiä tietää kaikkia asioita, mitä tuolla loitsulla voi saada selville.
Tulejo ja Siipiirdium lentiusa olisivat tosi käteviä myös.
Ilmiintyminen/kaikkoontuminen sekä näkymättömyysviitta olis myös siistejä :D Pääsis joka paikkaan ihan kätevästi. Sanois vaikka äidille, että lähtee käymään skeittirampilla, ja oikeasti lähteekin jonnekin Amerikkaan hirveän suureen skeittihalliin, ja palaa illalla kotiin niinkuin olisi ollut siellä kököllä minirampilla. Tai sitten nimenomaan niinkuin joku mainitsi, lähtee käymään Kalifornian rannalla uimassa eikä tarvitse sen takia jäädä lomalle.
Sytyjo, Halkinaurus ja muut tuollaiset 'pikkutaiat' haluaisin myös osata. Varmasti jos olis joku matikankoe ja aivan hiljaista, voisin laittaa jonkun nauramaan tai sitten jotain muuta, mitä tuollaisilla harmittomilla loitsuilla saa aikaan.

Mutta joo, kaikkein mieluiten tuon Lukilitisin.

Poissa Sieppeli

 • Käppyrällä viihtyvä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tuhisija
 • Pottermore: ThornSky164
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #20 : Elokuu 11, 2007, 22:31:15 »
Ihan ensimmäiseksi tuli mieleen Lukilitis. Sitä voisi hyödyntää kokeissa aika mukavasti ^^.  Esimerkiksi kun opettaja rupeaa tarkistamaan kokeita (joskushan jotkut tarkistaa kokeiden aikana) niin senkun vain nappaa oikeat vastaukset hänen mielestään ja kirjoittaa ne paperille.
Seuraavaksi Tulejo. Meillä kaikilla on tapana kadoittaa tavaroita ja niin on minullakin. Esimerkiksi joskus harkkoihin mennessä ei saata esim löytyä mistään juomapulloa, ponnareita, supikkaita (tanssikenkä), sisäpelikenkiä, varustekassia, shortseja tai jotain muuta. Kouluunmenessä saattaa olla että unohtuu jokin kirja kotiin ja joutuu hakemaan sen. Ei mukavaa. Kutsuloitsulla päästäisiin näistäkin ongelmista.
Ja sitten vielä ilmiiltyminen! Olisi ihanaa nukkua kouluaamuna vähä pitempään, syödä nopea aamupala ja ilmiintyä koulun pihalle juuri ajoissa. Eikä muutenkaan paljoa myöhästelisi ^^
Ja kaikki muut loitsut jonossa perässä, mutta Lukilitiksen haluaisin osata.
Even you can be happy once in a while. It won't kill you, but'yer face might crack if you smile, so be careful.

Poissa Lady Asensio

 • Nilkanvilauttaja niinikään
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • DH luettu 9.12, KV 11.3
 • Pottermore: HeartWitch62
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #21 : Elokuu 16, 2007, 19:25:12 »
Ilmiintyminen
Voisi matkustaa ilmaiseksi melkein minne vain haluaa.

Kaikkoontuminen
Kts. Ilmiintyminen. Pitäähän kotiinkin joskus päästä.

Kutsuloitsu
Kotiin voi helposti jäädä tavaroita. Kerran unohdin kotiin maolin taulukkokirjan ja sitä olisi tarvittu tentissä. Olin aika paniikissa. Kutsuloitsulla voisi saada unohtuneet tavarat.
Mun blogi: http://www.pointblog.fi/?go=milluska    (HUOM! OSOITE HIEMAN MUUTTUNUT)
Vuoden 2008 kotitonttu  tässä, terve!

Poissa Giladra Carrion

 • Kuolonsyöjä
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ShieldFang27063
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #22 : Elokuu 19, 2007, 14:55:59 »
Haluaisin ehdottomasti osata komennuskirouksen. Saisi muut tanssimaan tarvittaessa oman pillin mukaan ja voisin pistää muut tekemään jotkin asiat puolestani. Ja mikä parasta, sitä ei ole edes kielletty meidän "jästilaissa"!

Toinen mahdollinen olisi lukilitis. Silloin voisin halutessani lukea toisen mieltä, mikä todellakin tulisi tarpeeseen. Hyvä puoli on se, ettei kuitenkaan tarvitsisi kuulla kaiken aikaa toisten ajatuksia, vain silloin kuin itse haluaa.
“We've all been raised on television to believe that one day we'd all be millionaires, and movie gods, and rock stars.
But we won't. And we're slowly learning that fact. And we're very, very pissed off.”

Poissa Helena T

 • Keijukaismuori
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: AccioQuill137
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #23 : Elokuu 19, 2007, 16:36:17 »
Moni taika/loitsu/herja olisi varmasti hyödyllinen/käytännölinen/hauskuttava. Mutta olen huomanntu useasti kaipaavani kutsuloitsua.Se helpottaisi kovasti pienissä arjen asioissa. Ei tarvitsisi nousta sohvalta tai palata pihalta takaisin sisälle, kun tarvitsee tai on unohtanut jotain.

Kun on lukenut teidän muiden haluja loitsujen suhteen, niin voisi tuon okklumeuksen (vai miten se nyt kirjoitettiin) osaaminen olla hyvä taito. Kunhan sitä ei vaan tarvitsisi opetella Kalkaroksen kanssa - vaikkakin hän on siinä huippu hyvä.

Ja tietenkin olisi sitten vielä se suojelius. Vahva, positiivinen voima itsen ja uhan välille. Olisi paljon turvallisempi tunne maailmalla liikkuessa.

Poissa Hippo

 • mutakylpyilemässä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #24 : Elokuu 23, 2007, 21:38:10 »
Lasketaanko ilmiintyminen taiaksi? Jos lasketaan, niin sen haluaisin ehdottomasti osata! Voisi ilmiintyä kaikkiin hienoihin paikkoihin, kuten esim (jästimaailmassa) thaimaaseen tai (velhomaailmassa) tylyahoon. Ja niissäkin paikoissa voisi olla vain päivän, jos kyllästyy maisemiin voi vaihtaa heti paikkaa! Ja se auttaa selviytymään vaarallisista paikoista (jos esim. hukut, voit vain ilmiintyä rannalle!(tosin tuo taisi olla aika huono esimerkki) :)

Poissa pöllö

 • <3 pulu
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #25 : Elokuu 25, 2007, 22:49:13 »
Loitsuista olisi ihana osata vaikka kaikki! No jos nyt koittaa jotain valikoiden valita niin sanoisin varmaankin ykkösenä tulejo. Osaan hukata kaikki tavarani ja tuntuu että aina kiireessä kaikki on hukassa ja jossain toisten tavaroiden alla. Jos tulejo-loitsun osaisi, saisi kiireessä kaikki tavarat piiloista ja jäisi paljon enemmän aikaa, kun sitä ei kuluisi tavaroiden etsimiseen (vaikeaavaikeaa).

Toinen minkä minä haluaisin osata, on ehdottomasti entistus tai kuuraannu. Pitäydyn tässä lähinnä näissä käytännön loitsuissa. Olisihan se mahtavaa osata jotakin suojeliuksia tai muita, mutta kun nämä yksinkertaiset loitsut ovat niin käteviä arkielämää helpottavia. Onnistun aina jotenkin taitavasti hajottamaan tavaroita ja sotkemaan paikkoja, kaatelemaan laseja ja tiputtelemaan tauluja, joten tämä pelastaisi monilta noloilta tilanteilta.

Loitsuja on niin paljon ja niitä on hankala erotella, joten yritän pitää pään selvänä ja pitäytyä näissä kolmessa. Jos taikaesineisiin laajennetaan niin olisihan se näkymättömyysviitta mahtava, mutta itse en sitä kyllä ihan loitsuihin laske, sillä vaikka siinä onkin käytetty taikavoimia, niin ei se ihan loitsu/manaus/herja/vastaava ole.
syön sun pään.

floora

 • Ankeuttaja
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #26 : Syyskuu 02, 2007, 21:41:13 »
Hmm... ehkäpä Tulejo vois olla aika kiva osata, jos vaik haluis jotain mikä on kauempana, ku minne käsi ylettää. :DD no joo.. ^^

Entistus olis kanssa aika hyödyllinen, jos vaikka menis jotain rikki, ni "Ai, oho.. Pitääpä korjata." ja sit lausuu loitsun ja vóila, se on taaas ehjä. ;DD
Ja ainaki Alohomora, jos vaikka haluis päästä siskon/veljen huoneesee(jos olisi sisko/veli), joka olis lukossa sanois vaa "alohomora", ja ovi aukee. :D Vois sisko ihmetellä vähän.
Niin ja Karkotaseet, jos joku alkais ryppyillä, :DD
Ja en tiiä onko tää niinkää taika.. mut Ilmiintyminen!! Jos olis myöhästymässä jostain, ei tarttis muuta ku ilmiintyy, eikä käyttää esim. kävelymatkaan 10-20min. (:

Ja kyllähän niitä muitaki ois kiva osata 8D mut noi ois ainaki ne mitkä nyt tuli mieleen.

Leung

 • Ankeuttaja
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #27 : Syyskuu 03, 2007, 16:26:48 »
Siipirdium lentiusa olis ainaki kiva osata. Voisin leijuttaa kaikkii ilkeitä ihmisiä ympäriinsä.
Tulejo loitsu, ei tarvis aina hakea tavaroita jostain kaukaa (10metrin päästä :D), vaan vois kutsuu ne loitsulla. Oonki aika laiska ihminen.
Sit kolmas olis Kuraannu. <3 Se olis aika kätevä loitsu jos joku sanoo jotai tyhmää, ilkeetä tai vtumaista, voisin tehä ton loitsun. Paitsi tietysti joskus muuten vaan kiusatakseni. 8)

Mä en tiiä tai ainakaan muista mitään Pottereissa mainittua esim. huoneen siivoomis loitsua, että tavarat menee vaan paikoilleen, mutta se olis kuitenkin aika ihana taika.

Poissa KP

 • Helmiäislehti
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Dracon hyypiösisko
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #28 : Lokakuu 04, 2007, 17:36:12 »
Siipiirdium lentiusa olisi kätevä osata. Voisin autoillessani heivata kaikki edessäni hidastelevat jorpakkoon. Mutta jos osaisin ilmiintyä, niin ei tarvitsisi autoilla... Myös tulejo olisi ihan kiva, sillä tällainen seulapää kun olen, tuppaan kadottamaan kaikki tavarani joita tarvitsen. Tosin en tiedä olisiko kyseisestä loitsusta mitään todellista hyötyä, koska kadottamani esineet ovat usein jo itselläni hallussa (esim. 'Voi ei, missä mun rillit?!' 'No päässäs.'). Komennuskirous olisi myös hyödyllinen, pistäisin kotitöistä luistavat pikkusisaret tiskaamaan ja imuroimaan jne.

Onko olemassa loitsua tai jotain, jolla saisi kaiken toimimaan niin kuin haluan...?

Poissa Xanie

 • hymyilevä huomispäivä
 • Aurori
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • *reps*
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #29 : Lokakuu 05, 2007, 15:48:29 »
MInulla ei ole vain yhtä suosikki taikaa, joten laitan tähän muutaman, joihin pitkän harkinnan jälkeen päädyin.

Ensimmäisen loitsun nimeä en muista, vaikka kuinka yritin.toivottavasti se on edes olemassa Loitsu on siis sellainen, jonka avulla pystyy siivoamaan. Olen niin laiska siivoamaan, kuin vain voi olla. Ei tarvitsisi äidin aina valittaa huoneeni sotkuisuudesta :D

Sitten unhoituta voisin pyyhkiä ihmisten muistoista kaikki ne typerät asiat, jotka olen tehnyt. Ei kaduttaisi/hävettäisi jälkeenpäin niin paljon, kun tietää, ettei kukaan muista. Pystyykös sillä muuten pyyhkimään ikävät muistot omasta mielestä o_O

Sitten haluaisin osata alohomoran ja sen vastaloitsun. Siis sen, mitä Hermione käytti siellä ministeriössä viitos kirjassa, kun se lukitsi niitä ovia. Ei varmaan kauheasti tarvitse perustella? Aikaisemmissa viesteissä on tullut hyviä syitä...

Ja sitten tulejo ja menejo. Pari. MOlemmat hyödyllisiä. Voisi esimerkiksi vain katsoa TV:tä ja kutsua lisää syötävää :D ja niillähän voi tehdä vaikka mitä!

Ja sitten haluaisin osata pari hyvää pientä herjaa/kirousta. Semmoisia, jotka eivät varsinaisesti vahingoita vastustajaa, mutta saavat heidät pois pelistä tai ainakin hämmentymään niin, että pääsen pakoon. (esimerkiksi tainnutu on ihan kiva)

JNE... Noihin lopulta pystyin karsimaan piiitkän listani. 

~Xanie


//: Niin ja minusta olisi mahtavaa olla metamorfimaagi.  Pystyisin muuttamaan itseäni niin, että kaikki eivät tuntusi heti. Voisi tehdä vaikka mitä,mitä normaalisti ei kehtaisi. Kuten vaikka....ööh... Sauvakävellä ;D
« Viimeksi muokattu: Lokakuu 07, 2007, 15:32:52 kirjoittanut Xanie »
Kun ystäväsi katselevat sinua hyppäämässä laskuvarjolla joka ei aukea, voisi olla hauska temppu, jos esittäisit vaikkapa uintiliikkeitä.
Avasta kiitos Seatearille!
Tee päivän hyvä työ: www.freerice.com

Poissa greenie

 • junkie
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • I think I'm a banana tree.
  • Last.fm-profiilini
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #30 : Lokakuu 06, 2007, 12:37:31 »
Ainakin haluisin osata nämä:
Avada kedavra
Kiehtoo vaan jotenkin se, että vois tappaa toisen jälkiä jättämättä. Saattais olla mulla kyl aika tiuhassa käytössä, ehheh, äkkipikanen kun olen. Harmi vaan, kun ei ole mitään vastakirousta, tiukan paikan tullen tää olis kyl kätevä ja toimiva. (oonmuutenainalukenuettätääonavara)
Entistus
Hyvin käytännöllinen. Säästäis paljon rahaa, kun ei tarvitsisi aina ostaa rikkoontuneiden tavaroiden tilalle uusia, vaan ne vois korjata.
Komennu
En ole kauhean hyvä perustelemaan näitä, mutta ei voi mitään. Tän haluisin osata, koska, hmmm, olisi mukava komennella toisia ihmisiä ja pistää heitä tekemään juttuja puolestani, jotain mitä en itse esimerkiksi jaksa.
Tainnutu
Taas tämmönen itsepuolustusloitsu, ei niin vakava kuin tappaminen, tätähän vois käyttää tyyliin raivostuneeseen veljeen, jos ei häntä ihan tappaa kuitenkaan haluaisi.
Varjelum
Pätee pikkasen samat jutut kuin edelliseen, mutta ei aivan.
Sektumsempra
Tää olis aivan mahtava (vaikka pelkäänkin verta). Näyttävää ainakin.

näkymättömyysviitta ois myös mukava :)
« Viimeksi muokattu: Lokakuu 06, 2007, 13:21:03 kirjoittanut greenie »
Well heroin, heroin
And cocaine, cocaine
I loved them both

Elf

 • Ankeuttaja
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #31 : Marraskuu 12, 2007, 19:27:50 »
Minuakin on ottanut päähän ja ärsyttänyt aivan älyttömästi, kun en ole osannut tätä "tule jo" loitsua. Arkipäivässä se olisi niin tarpeellinen ja ihan huomaamatta sanon joskus, että: tule jo, ja silloin ottaa päähän kun tavara ei vain tule.
Toinen todella houkutteleva olisi tämä komennus kirous, vaikka se onkin niin julma. Ajatelkaa vaan kuinka käytännöllistä se olisi. Voisi laittaa ihmiset vain tekemään asioita hyväksesi heidän tietämättä. 
Tainnutu-taika on myös hyvin hyödyllinen, vaikkei nykymaailmassa sitä kyllä usein tarvitakkaan. Se on yksinkertainen ja hyödyllinen loitsu, jota voisi käyttää tarvittaessa.
Suojelius loitsun haluaisin ehdottomasti oppia, sillä olisi ensinnäkin ihana tietää, mikä suojeliukseni olisi. Se tunne olisi varmasti mahtava, kun saa tehtyä ensimmäisen suojeliuksen ja sen näkeminen olisi luomavaa. 
Tietenkin kaikki leijutusloitsut ja tämmöiset yleisloitsut olisivat aika mukavia, mutta nuo neljä tuossa päällä ovat varmasti ne halutuimmat. Mielellään haluaisin osata kaikki taiat, mutta...

Poissa Mega

 • Vuotislainen
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #32 : Joulukuu 26, 2007, 21:01:56 »
Komennuskirous, niin julma kuin ikinä onkaan, todella hyöydyllinen pikkusiskoon "Päästä jo koneelle" - tyyliin,
mutta olisihan se aika ankeaa jos joka pulmaan vain "Komennu" - loitsun heittäisi, ja huolet katoaisivat.
Juuri jonkinlainen kutsuloitsukin (Tulejo) olisi kiva hallita, ei tarvitsisi lähteä aina hakemaan kaikkea, vaikken mikään laiska olekkaan. Suojelious olisi aina hyvä, koska totta kai haluaisin tietää mikä eläin/olento suojelioukseni olisi. Entistuksessa säästäisi rahaa, kun ei aina tarvitsisi uudenlaisia vehkeitä.
Jaa, hmm lukitilis (Miten kirjoitettiinkaan?) olisi nimittäin kätevää lukea ihmisten ajatuksia.
Ilmiintyminen & kaikkoontuminen, totta kai haluaisin joka paikkaan ilmaiseksi & pois sieltä....
Piti sanoa yksi taika vai? No niitä tuli melko joukko, lopettelenkin tästä.

Poissa Isetom

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
  • Livejournal
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #33 : Tammikuu 08, 2008, 14:46:45 »
Haluaisin osata tietenkin kaikki taiat, mutta sanotaan nyt nämä:

näkymättömyysviitta - vaikka ei taika sinänsä olekaan, vaan taikaesine niin silti se. Tai sitten näkymättömyysloitsu! Sekin olisi kätevä.

lepakonräkäherja - minua ärsyttää jotkut luokkalaiseni joskus, ja jos ihan kuka tahansa ärsyttää minua, niin ei muuta kuin lepakonräkäherja päälle

ilmiintyminen ja kaikkoontuminen - ehkä tätä haluaisin eniten, tai en tiedä... olisi mukavaa nytkin kaikkoontua serkkujeni luo Etelä-Suomeen. Pidän siitä paikasta niin paljon.

Rupsahtanut

 • Ankeuttaja
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #34 : Helmikuu 12, 2008, 17:22:52 »
Komennuskirous.

Siitä olisi varmaan eniten hyötyä. Pakottaisin kaikki lahjoittamaan minulle rahaa ja opettajat antamaan kymppejä.

//Muoks

Mihin tarvitsee alohomoraa jos haluaa murtautua, kun voi vain langettaa komennuskirouksen henkilöön joka voisi avata oven ja sitten käskeä suksia kuuseen ja unohtaa koko jutun. 8D
« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 13, 2008, 12:09:09 kirjoittanut Rupsahtanut »

Poissa Bad Girl

 • Rebel Yell
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Guilty 'til I'm proven innocent
 • Tupa: VOLDEMORT!!!
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #35 : Helmikuu 19, 2008, 15:38:46 »
SUOJELIUS!!! Sen haluaisin ehdottomasti osata, se vain on jotenkin hieno. Mutta tieysti voisi olla hyödyllistä osata Kuuraannu siivousloitsu, kun on niin vaikea pitää oma huone siistinä. Mutta jos haluaisi kirota esimerkiksi ärsyttäviä henkilöitä, vaikkapa pikkusiskon ( joka on ärsyttävä ipana), haluaisin osata: Luikkius luikkius loitsun, lepakonräkäherjan, Hammasiso ( kirjotetaanko se noin?) tai Siipiirdium lentiusa. Sitten tietysti ilmiintyminen:) Tosin muihin hyödyllisiin tarkoituksiin Unhoituta ja Lukitilis. Varsinkin tuo Unhoituta, hyvä keino saada joku unohtamaan jotakin :D.
 Siinä nyt oli aika paljon taikoja, mutta nämä ovat ne, mitkä haluaisin eniten osata:)
He kuuntelivat hevimetallia, se syövytti heidän aivonsa ja spraymaalattuaan koulujen seinät heidät kärrättiin mielisairaalaan !

Vuoden Luihuinen, kiitoksia äänestäjille <2 || Epäaktiivinen säännöllisen epäsäännöllisesti

Belial

 • Ankeuttaja
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #36 : Helmikuu 28, 2008, 23:20:23 »
* Entistus Minulla menee kamalasti rikki kaikkea, säästäisin rahaa ja porukatkin olisi onnellisia kun voisi korjata kaikkea tuolla. Mahtava loitsuinen.

* Alohomora Joo, kiva olis avata lukkoja ja rynniä toisten taloihin.. Ei tarvisi tiirikoida. <:

* Tulejo Vaikken ole laiskaläskimys niin silti tuo olisi käytännöllinen. Tarvitsen sitä kuitenkin aaaika paljon.

* Ilmiintyminen Olisi todella ihanaa ilmiintyä, vaikka se lasirikki-ääni ei ehkä kuullostaisi hyvältä, eikä se tunne kun ilmiintyy. Muuten se olisi mahtavaa

Kaikki muutkin olisi kivoja osata, ajatelkaa jos joku meistä oppii jonkun loitsun joskus!! : D

Idiootti

 • Ankeuttaja
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #37 : Maaliskuu 01, 2008, 12:20:13 »
No kyllähän kommennuskirous olisi kova sana. En pidä siitä että ylitseni kävellään ja tällähän sen voisi estää. Ja saada porukan tekemään likaiset hommat puolestani tai tekeytymään noloksi. Päätään minulle aukovat (tätä tapahtuu minulle usein) saisivat katua katkerasti >;D. *Pahisnauru*

Entiustus olisi eeeerittäin kätevä ja hyödyllinen minulle, kun olen välillä aika kömpelö. Naps vaan ja kaikki on korjattu. Vuoden alussakin hajotin yhden mukin, jolla oli paljon tunnearvoa JA niitä ei saa enää mistään.

Sitten jonkinlainen "hyökkäystaika" niinkuin kidutu tai tainnutu. Kidutu ainakin niin raivonpuuskat kuluisivat kivasti vihamiehiä piinatessa.
*Toinen pahisnauru*

al

 • Ankeuttaja
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #38 : Maaliskuu 09, 2008, 12:32:42 »
Pienenä tuli huidottua pajun oksan kanssa ja lausuttua: "Siipiirdium lentiusa!", mutta nykyisin haluaisin olla Animaagi. Animaagina olisin lohikäärme, mieluiten joku karhun kokoinen. Lentäisin johonkin Keski-Euroopan maahan ja asustelisin siellä vanhoissa aarnimetsissä ja kävisin vain vähän väliä kotona, kesällä.
Mieluiten kuitenkin peruuttaisin muutaman vuoden taaksepäin, siihen kun olisin yksitoista ja saisin jonkun velhokoulun rehtorin kotiimme kylään, kertomaan että minut on valittu opiskelemaan noitien-ja velhojen kouluun jästisyntyisenä :)

Poissa Indigo

 • Zera
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Nidsi nuikuu <3
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #39 : Maaliskuu 15, 2008, 16:58:31 »
Tulejo olisi erittäin tarpeellinen, kun jokin tavara on hukassa.. Sitä tarvitsisin usein.
Valois ei tarvitsisi yöllä yrittää löytää taskulamppuun pattereita, vain sauvan heilautus
Komennu itse ei vain yksinkertaisesti jaksa tehdä kaikkea
Keholeius näen jo uinka pikkuveli roikkuu pää ylösalaisin jossakin
okklumeus ja lukilitis oih, näistä antaisin paljon.
kuuraannu inhoan siivoamista
alohomora kamalaa kun lukkoja ei saa millään auki

Ilmiintyminen ja kaikkoontuminen olisi myös kätevä taito. Voisi sirtyä paikasta toiseen pienessä ajassa. Ja kotitonttu, sellaisen haluan, en vain palvelijaksi vaan ystäväksi.
Hän pelaa aikaa miettiäkseen tekosyitä. Oikeuttaakseen kipua sisällään.
Luulen että hän tietää hymyistä, ja katseista. Että kaikilla on teoria paremmasta.

Poissa Flyrashaz

 • sub rosa
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Northern Light
  • Livejournal
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #40 : Maaliskuu 30, 2008, 18:44:41 »
Minä valitsisin perusloitsuksi entistuksen. Olen niin pro rikkomaan tavaroitani. Tässä juuri annoin paahdolle joululahjaksi kynän, joka oli rikki ;D(ehei, ei se ollut ainoa lahja). Potterien kannetkin surkeassa kunnossa, samaten kuin osa musitakin kirjoista.
Myös tulejo olisi superkätevä. Hukkaan tavaroita koko ajan; saisi ne helpotsi takaisin. No, ehkä tuossa laiskuustarkoituskessa myös olisi ihan mahtava...
Ja kuuraannu. Huoneeni on usein täysi kaatopaikka, että saattaisi sekin pysyä puhtaanpana.

Taistelutaioista valitsisin kangistumis tyystilyksen. Vihollinen ei voisi liikkua, siinä loppuisi riita.

Ja anteeksiantamattomista kirouksista komennuskirouksen. En halua tappaa enkä vahingoittaa liiemmin ketään, joten tuo on turvallisin vastaus. Ja voisi pakottaa perheenjäsenet tekemään sitä ja tätä :)

-Flyrashaz
« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 05, 2008, 16:42:48 kirjoittanut Flyrashaz »
"Oh, the bad guy of the game, me, you're not serious, I'm... umm... fortuneteller!"

Poissa adswil

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #41 : Huhtikuu 01, 2008, 18:38:05 »
Taioista komennuskirous voisi olla kätevä, sillä ihmisten ohjaileminen olisi vain niin ihanaa toisinaan ;> Toisaalta myös kaikki arkipäivää helpottavat taiat olisi mahtia osata, mutta ne on kyllä kaikki lueteltu jo moneen kertaan, että enpä luettelekaan.

Kaikkein eniten haluaisin kuitenkin näkymättömyysviitan. Tykkään tarkkailla ihmisiä sivusta ja kuunnella toisten keskusteluja, ja tämähän olisi huomattavasti helpompaa, jos voisi liikuskella ympäriinsä näkymättömänä. Joskus myös kaipaan omaa rauhaa niin paljon, etten haluaisi kenenkään puhuttelevankaan minua - taas olisi tarvetta tuollaiselle viitalle.

Toisaalta olisi myös hienoa olla animaagi, hieman samasta syystä kuin toivoisin näkymättömyysviittaakin, mutta animaagina olon hyviin puoliin kuuluisi myös se, että pystyisi tavallaan irtaantumaan omasta itsestään hetkeksi ja olemaan jonkin aikaa joku ihan toinen. Sitä olisi mielenkiintoista kokeilla.
In my world love is for poets - so I'm trying to be one.

tutkis

 • Ankeuttaja
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #42 : Huhtikuu 02, 2008, 10:43:05 »
Kaikkein käytännöllisin minulle olisi varmaan tuo tulejo. Jotain tavaroita etsiessä tulee usein mieleen, että nyt olisi tarpeen tuo. Kuuraannu olisi varmasti myös melko kiva, ehkä pysyisi huone vähän paremmassa kunnossa. Joitain tuollaisia arkipäivää helpottavia taikoja minä haluaisin, tuskin jollain Avada Kedavralla tekisin oikeasti mitään.

Näkymättömyysviitta olisi kyllä kaikkeist kätevin. Voisi livahtaa melkein mihin tahansa ja kuunnella ihmisten juttuja muiden tietämättä. Lentääkin olisi kiva osata. :P

miaa

 • Ankeuttaja
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #43 : Huhtikuu 02, 2008, 22:27:58 »
Haluaisin ehdottomasti osata Odotumsuojelium loitsun!
Olisi mahtava tietää mikä oma suojelius on.
Ja saisi onnellisten muistojen avulla taikoa.Kiehtovaa kerrassaan :D
Kakkosena tulevat keholeijus ja kangistustylsimys...
Olisi kiva saada joku leijumaan ja kangistaa kaikki tekemistä hankaloittavat tyypit tieltä . muahaa...olenpas ilkeä.

nikodeemus

 • Ankeuttaja
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #44 : Huhtikuu 06, 2008, 10:09:52 »
Mielenkiintoinen aihe, todellakin!
Olen useasti manannut, miten ihanaa olisikaan jos voisi nyt taikoa. (tilanteesta riippuen) Esimerkiski kun kaukosäädin on hukassa sen voisi kätevästi kutsua kutsuloitsulla. Toisaalta, kun jokin menee rikki sen voisi korjata... tulitikut loppu... huone aivan kaatopaikka... kiire pakata... avaimet jäi kotiin... joku ärsyttää... hämäytä opettaja...
Mutta tosiaan, jos pitäisi vain YKSI ainoa loitsu valita... Se olisi...
Tämähän ei ole loitsu, mutta ehdottomasti hyödyllisin taito olisi osata ilmiintyä. Loitsu taas... sanoisin että harhautusloitsu. voisi piiloutua nii hyvin joltain, keltä nyt ikinä. xd
Voisi ärsyttää jotain luokkatoveria, ja kun hän aikoisi antaa minulle opetuksen, katoisinkin kuin tuhka tuuleen. xd Sitten tekisin Harryt (tylyahossa, näkymättömyysviitan alla) ja heittäisin häneen vaikka lumipallon, eikä hänellä ole aavistustakaan kuka sen heitti! xd
Tai jos jäisin vaikka kiinni jostain pahanteosta, voisin muuttaa minut ja kaverini näkymättömiksi, ja pakenisimme paikalta alle aikayksikön.
Ja silloin voisi karata kotiarestista tai muuten vain yöllä lähteä ulos seikkailemaan, eikä vanhemmat tajuais mitään kun oot näkymätön.
Eli sanoisin, että heti ilmiintymisen jälkeen, eli minusta hyödyllisin loitsu, olisi harhautusloitsu.
« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 12, 2008, 20:22:59 kirjoittanut Bart »

Poissa puolipro

 • Lapsellinen eli lapsi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • BANG
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #45 : Huhtikuu 12, 2008, 10:24:25 »
Unhoituta, tai kuitenkin joku muistiloitsu. Olisi kätevä, jos joku sattuisi näkemään että teen jotain noloa. ;p
Komennuskirous, siinä mielessä, jos joku on tehnyt minulle jotain, voin pakottaa hänet pyytämään anteeksi, kjäh.
Entistus, vain siksi että olen niin kömpelö.
Animaagius, olisi aivan loistava. (olisin varmaan tyylin joku virtahepo hah)
Ilmiintyminen, näbbärästi kouluun. (muoks)
Kidustuskirous, en laittanut tätä aikaisemmin ja jäin miettimään etten voi olla enempää kaheli kuin olen, heh. Eli siis tämä olisi huvittava, voisin sanoa että haluatko tuntea tuskan tunteen, mutten käyttäisi kuin ääriolosuhteissa. (ja harkiten yhteen henkilöön muhah)

No, olisi niitä vaikka tuhat lisää mutta laitoinpa mieleenpainuvimmat.
hah, laskekaa pilkkujen määrä :>
« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 15, 2008, 18:27:15 kirjoittanut puolipro »
- LAULETAAN SE YHESSÄ, "PIRATE'S LIFE FOR ME" !
- EI, MÄ OON VAMPYYRI. "VAMPYYRII MÄ METSÄSTÄN, VAMPYYRII MÄ METSÄSTÄN. TAHDON SAADA CULLENIN, TAHDON SAADA CULLENIN. ENKÄ PELKÄÄ BELLAAKAAN."

Poissa Azura

 • ENFJ
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • do not go gentle
  • parasomnia
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #46 : Huhtikuu 15, 2008, 18:11:05 »
Minä olen kai kirjoittanut tänne jo ennen, mutta taidan kuitenkin laittaa nyt päivitetyn listan. Entinen oli sekava. Loitsuista haluaisin osata:

Alohomora - Olisi mukavaa avata kotiovi tällä, kun minulla on avaimetkin nyt hukassa :'D
Avada Kedavra - Sisko kauhistelee. Minua vain jotenkin kiehtoo se, että pystyisi tappamaan toisen jättämättä jälkeäkään. Nyt sisko erkanee tuolistani. Huihui.
Halkinaurus - Voisin pistää toiset räjähtämään naurusta, kun minulla kerta on joskus niin kummallinen huumorintaju.
Ilmiintyminen - Erittäin kätevä, jos haluaisi siirtyä paikasta toiseen. Minulla kun on aina niin pitkät matkat jokapaikkaan ja olen kaiken lisäksi ihan älyttömän laiska. Olisi oikea onni osata tämä.
Kalmokalvaus - Sisko kauhistui taas. Kuuluu Avada Kedavra-teoriaani: minua kiehtoisi se, että voisi vain tappaa toisen jälkeä jättämättä ja sitten loihtia tuollaisen nätskän jutun jonnekin tähtitaivalle. No, se sitten ilmiselvästi vaatisi minulta sen, että olisin kuolonsyöjä, mutten panisi sitä pahakseni ;)
Keholeijus - Ärsyttävät tyypit voisi pistää roikkumaan jaloistaan kattolamppuun. Aika hauskaa.
Karkotaseet - Aseet pois. Ei enää minua heiteltäisi teippipalloilla.
Kidutu - Mielestäni aivan älyttömän kiehtova kirous. Minä kun olen itse niin pelkuri etten uskaltaisi mennä toisia sanoilla satuttamaan, enkä oikein nyrkkitappeluunkaan viitsi liittyä, niin voisin sitten kaataa vihaamani tyypit maahan ja kiduttaa heitä. Aika nice. Ei enää minulle ainakaan sanottaisi vastaan.
Komennu - Olisi hauskaa nolata toisia tällä. En kuitenkaan pidä tästä niin paljoa kuin Kidutuskirouksesta, mutta nätti on silti.
Siipirdium Lentiusa - Olen aina halunnut leijuttaa esineitä. Tämä olisi ihana osata.
Varjelum - Suojaisi minua sateelta :) Tykkäisin tästä aika kivasti.
"For if you're not afraid, how can you be really brave?"

- The Exploits of Moominpappa

Ishida

 • Ankeuttaja
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #47 : Huhtikuu 17, 2008, 20:16:37 »
Jos yksi pitäisi sanoa, se olisi ehdotomasti Sektumsempra. Se on lempiloitsuni ja vaan niin siisti. ;) Sillä pystyisi hyvin suojautumaan ja tappamaan. Voisin kokeilla sitä muutamaan tyyppiin... Mutta ei niistä sen enempää. Olisi se vaan niin ihanaa heitellä Sektumsempraa vihamiehiin ja nauraa siinä kun toinen vuotaa tyhjiin.*hymyilee kierosti* Mutta enhän mä oikeestaan ihan niin julma ole.
Kuitenkin, toinen loitsu jonka haluaisin osata olisi komennuskirous. Olisi hienoa saada ihmiset tottelemaan vain sinua ja tekemän kaiken mitä käsket. Muaha ha ha haa... *Hieroo käsiään yhteen silmät kiiluen*
Voi voi! Olisi se tosiaan hienoa osata taikoa. Luihu mikä luihu :)

Poissa Blizzard

 • Untitled
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #48 : Kesäkuu 03, 2008, 10:20:12 »
 Odotum suojelius, eli suojeliusloitsu olisi kiva osata. Se vaikuttaa melko moneen asiaan soveltuvalta, kirjoissa se on kelvannut niin viestinviejäksi, seuraksi, valontuojaksi kuin ankeuttajien ja muiden ilkimysten karkotusloitsuksi. Ja onhan se aika vaikuttavan näköinen. Tässä loitsussa minua kiehtoo mm. sen salaperäisyys, ja lohdullisuus.
  Avada kedavra. Jep, en tiedä käyttäisinkö tätä ikinä, mutta ajatus siitä, että siihen kykenisi, on aika mahtava *fiilistelee*.
Valois. Minusta on hauska liikuskella pimeässä, mutten halua kompastella. Tietenkin olisi hyvä osata myös pimi, että saisi sauvan sammutettua, hahhah.
"Falling is just like flying... except there's a more permanent destination"

hensku

 • Ankeuttaja
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #49 : Kesäkuu 03, 2008, 14:31:05 »
Avada Kedavra- Se olisi kätevä, jos tarttis vähä uhkailla jotain. En mä varmaan ketään tappais silti.
Alohomora- Sais ovet auki, niin ei tarttis kantaa avaimii mukana..
Entistus- Jos rikkois jotain, niin sais sen korjattuu.
Ilmiintyminen- Olis kätevä tapa liikkuu paikasta toiseen, vaikka menna kouluu, niin, että ei tarttis mennä bussil...
Keholeijus- Sais vähä ärsyttää.
Komennu- Se olisi vaan niin kiva, kun sais tehtyy toisille mitä vaan..
Tulejo- Kun on niin laiska, niin ei tarvis hakee mitään.

Sitten, joku muistiloitsu, että saisi, jonkun tyypin unohtaan, jos olisi, vaikka tehny jotain pahaa...

Ja näitähän olisi, vaikka kuinka paljon...

~Hensku

niistasikki

 • Ankeuttaja
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #50 : Kesäkuu 10, 2008, 15:10:48 »
Ensimmäisenä ehdottomasti lukitilis, koska se on surullinen tosiasia, että osa ihmisistä ei voi puhua suoraan, ja lukitiliksella saisi kätevästi tietoon toisen ajatukset ja valehteleeko yms. Muutenkin se olisi hyödyllinen vaikka kuinka monessa asiassa.
Toisena tulisi varmaan animaagius, koska jos olisi esmes jokin lintu, avautuisi paljon uusia mahdollisuuksia, kuten lentäminen.

En kaipaa sellaisia taikoja, kuten kuuraannu ja tulejo, sillä ne asiat voi hoitaa helposti itsekin, ilman mitään loitsuja. Minusta molemmat noista ovat vain pieniä mukavuuksia, jotka tekevät asioista, jotka jo osaa, vähän helpompia. Enkä tarvitse avada kedavraakaan, koska en koe mitään tarvetta tappaa, ja kaikillehan voisi sanoa että "moi! mä osaan avada kedavran, et älä mulle ala!". :D

Poissa Lohikäärmelady

 • varjoenkeli
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Painovirhepaholainen
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #51 : Kesäkuu 11, 2008, 18:22:28 »
Nyt pistit pahan!

Apua, loitsuja on niin hirvittävästi!!!

Hmm... tarvitaan itsepuolustusta js jotakin hyödyllistä. Helpointa olisi osata kaikki ja sitä kovasti haluaisinkin, mutta aloitetaan itsepuolustuksesta. Siinä tapauksessa tainnutu/herpaannu ja kidutu ja pienempään hätään olisi lepakonräkäherja. Olempa ilkeä...

Muuten vaan hyödyllisiä olisvat komennuskirous, unhoituta, tule jo, lukilitis, entistus ja alohomora.
Komennuskirouksella voisi vähän suorittaa kalavelkoja vihamiesten kanssa laittamalla heidät tekemään jotakin tosi tyhmää ja noloa, josta saisivat jälkkää. (Muohhanhaa!) Jos olen itse tehnyt jotakin hyvin noloa voisin vain laittaa muut unohtamaan sen unhoituta:lla. Tule jo olisi kyllä hyödyllinen jos jotakin tärkeää on unohtunut kotiin tai kouluun tai jonnekin. Lukilitis: Miettikää, mitkä mahdollisuudet! Tällä valloitetaan maailma! Entistus: Tavaroitahan hajoaa kaikilla... myös minulla. Alohomara: Tälläkin taialla on rajattomat mahdollisuudet kunhan osaa edetä hiljaa ja näkymättömästi.

Siinä hyödyllisiä taikoja ja ihan kohtalaiset oerustelut, mutta yhden valinta on melkeimpä mahdotonta ja jos jonkun (esim. Lukilitis, unhoituta tai komennuskirous) saisin lähtisin valloittamaan maailmaa :D
No ehkei kuitenkaan... tuhoaisin vain koko pallon.

-Lohikäärmelady
-Mitä? Onko nukkumatilla muka vihollisia?
-Kahvi! Ajattele kahvia!

Poissa Hirmu

 • Kirjekyyhky
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Teepannu on muuttunut mäyräksi!
 • Pottermore: FlightLumos2
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #52 : Heinäkuu 04, 2008, 22:14:59 »
Tähän ei loppujen lopuksi ole vaikea vastata; tulejo. Kuten monet ovat sanoneet, hukatut tavarat saisi tällä nopeasti käsiinsä ja aikaa tulisi säästettyä aika kivasti. Mutta tämä on kätevä loitsu myös hätätapauksiin; jos jotenkin kummasti kävisi niin, että minunlaiseni pieni ja viaton ihminen joutuisi vaikkapa tappeluun, voisin helposti kutsua itselleni esim. kirveen puolustautumista varten. ;D Ja miettikää nyt, kuinka kätevä tämä taika olisi kaupassakin; siitä vain luettelisi asiat ostoslistalta ja parilla sauvan heilautuksella ne olisivat koossa. :D Ei kuulostaisi suurostoksillekaan lähteminen niin painajaismaiselta. :P

Ja olen vain onnellinen, etten osaa komennus- tai kidutuskirouksia, koska niillä voisin tehdä kaikkea, mitä myöhemmin katuisin ja pahasti. Mietityttää, tahtooko kukaan (paitsi joku psykopaatti) tosissaan osata noita kirouksia. o.O' Toisaalta olisi hienoa, jos joku voisi käyttää minuun komennuskirousta ja pakottaa vaikka siivoamaan. :D Tulisi puhdasta jälkeä nopeasti. Sitä paitsi ymmärtääkseni tämä kirous ei satuta tai mitään, vaan on nimenomaan miellyttävä kokemus. Se, joka minua komennuttaa, saisi kyllä olla todella luotettava henkilö, jottei tämä panisi minua tekemään mitään, hmh, tyhmää. :D

Muitakin käteviä loitsuja varmaan olisi, etenkin kaikki parantavat taiat yms., mutta niille en nyt ainakaan muista kunnon nimiä, joten antaapa olla. :)

Poissa Calamity

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #53 : Heinäkuu 07, 2008, 01:34:57 »
Ehdottomasti kutsuloitsu. On niin paljon kaikkea mitä olen lyhyen elämäni aikana kadottanut ja hukannut, ettäh. Ja olisi se muutenkin aika kätevä. Kuuraannu ja muita siivousloitsuja olisi mukava osata. Inhoan siivoamista yli kaiken, siihen menee älyttömästi aikaa ja minä tulen siitä aina huonolle tuulelle. Anteeksiantamattomien kirousten osaaminen olisi kyllä unelmieni täyttymys. Tai ainakin haluaisin osata komennuskirouksen. Voisin kostaa muutamille inhottaville tyypeille.

muokmuok. Eikä saa unohtaa muistiloitsuja (erityisesti unhoituta).
« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 01, 2012, 02:50:45 kirjoittanut Calamity »

Hockenheim

 • Ankeuttaja
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #54 : Heinäkuu 08, 2008, 22:17:09 »
Kuten monet muutkin ovat sanoneet niin Tulejo:han se olisi. Hukattujen tavaroiden saaminen nopeasti käteen ja vaikka koko kauppaa ei tarvitsisi lähteä kiertämään tiettyjä tavaroita ostaessaan, vaan ne voisi kutsua luokseen nopeasti. Ja muutama unohdus olisi koulusta jäänyt ottamatta, jos olisi voinut kutsua kouluun jääneet kirjat vielä koulun sulkemisen jälkeenkin. Kuuraannu ja siivousloitsut olisivat hyvä osata, en missään nimessä pidä siivoamisesta. Leijutusloitsulla (Siipirdium lentiusa?) saisi tavarat nopeasti leijutetuksi omille paikoilleen.

Animaagius olisi tosissaan kiva hallita, käärmeenä/basiliskina vaelteleminen avaisi paljon mahdollisuuksia ihan vain pelkän koulunkin osalta, puhumattakaan koko Suomen reviiriä jos lähtisi kiertämään tai kenties jopa ulkomailla tekisi tämän muodonmuutoksen. Puhumattakaan ilmiintymisestä, hyvä tapa päästä paikasta A - paikkaan X.

Ja itsepuolustusloitsut olisivat hyödyllisiä, anteeksiantamattomatkin jees, mutta nämä peruspuolustamiset: Tainnutu, Varjelum, Lukitilis, Sektumsempra ja niin edelleen. Anteeksiantamattomista viehättää eniten Kidutu: muiden tuskaa, kun jaksaa aina ilomielin seurata vahingoniloisena.

Poissa tulppaanipenkki

 • kastelua vailla
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #55 : Heinäkuu 14, 2008, 16:48:03 »
Minulle riittäisi yksinkertaisesti ihan tulejo, sillä se helpottaisi minun arkeani huomattavasti.
Tämähän johtuu siitä, että olen laiska pistämään tavaroita paikalleen ja siksi ne ovat useammin kuin aina hukassa :P Miten kätevää olisi vain sanoa "tulejo mp3" sen sijaan että masentuisi kun ei voisi kuunnella musiikkia kun on soitin hukassa :D (Tiedän miten loistava esimerkki)
We're not gonna sit in silence,
We're not gonna live in fear

Poissa Lansu

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #56 : Heinäkuu 31, 2008, 00:47:58 »
Oi, niitä on paljon :). Ensimmäinen tuli mieleen tietysti tulejo -loitsu. Kuten mainittu, tavarat löytyisivät helposti eikä välttämättä tarvitsisi käydä mainostauolla jääkaapilla, kun voisi vain lausua tulejo jäätelöpaketti ja siinä se. Toinen olisi varmaan entistus, koska olen äärimmäisen sohlo ja hajoton kaikkia. Myös kuurannu ja se toinen samankaltainen olisi hyödyllisiä yhdistettynä samaan kategoriaan - olen sohlo.

Pelkkään huvittelu tarkoitukseen ja silkasta vahingonilosta keholeijus olisi aivan mahtava. Voisin näyttää kelmipuoleni ja kiusata ihmisiä! :)

Poissa Celestial

 • killing loneliness
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • love is right now
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #57 : Heinäkuu 31, 2008, 11:12:02 »
Minä en kai ole kirjoittanut vielä tänne topaan. Jos olen, ei voi mitään, mutta minä en ainakaan nähnyt täällä yhtään viestiäni, vaikka tarkistin topan läpi kahteen kertaan. :/

Odotum Suojelius - Ehdottomasti lempi loitsuni! Suojelius olisi jokin ihana eläin (mikähän?) ja se olisi kaunis ja toisi valoa. Se karkottaisi ankeuttajat, joita varmaan pelkäisin aika paljon ja se toimisi viestinviejänä. Hyödyllistä ja iloista. :)
Naurretavus - Mörköankeuttajat pitää karkottaa. :D Ja olen niin huumorintajuinen, että ainakin saisi nauraa.
Valois - Minä rakastan pimeillä käytävillä kulkemista <3 niin jännittävää (ihme Harry... :'D). Ja tietty minä valoa haluaisin. Joskus sitä tarvitsee muuhunkin. Olisi muuten ihanaa huitoa sauvan kanssa, jossa on valo ja piirrellä sillä ilmaan kuvioita.
Pimi - En minä tahdo pitää sauvassani valoa koko ajan. :P
Tulejo - Minä hukkaan kaikki tavarani ilman tätä loitsua. Olen onnistunut hukkaamaan jopa Nintendo DS:än... :'DD Muutenkin jos koulukirjat jäävät kotiin, jne. tätä tarvittaisiin.
Kuurannu - Pakko osata. Minun työpöytäni ja kaikki ovat ihan likaisia, kun ei ikinä jaksa siivota. :(
Entistus - Minä rikon joka paikan. :)
Tainnutu - Tosi kiehtovaa osata tainnuttaa. Ja pitäähän sitä puolustautua.

Ääh, näitä on liikaa. Mutta minä en ainakaan halua kiduttaa tai tappaa ketään. Ehdottomasti haluaisi osata ilmiintyä ja kaikkoontuakin, jos ne lasketaan. JA luudalla on pakko osata lentää, ihan pakko. Eihän sitten ilmiintyäkään tarvitse, koska luudalla lento voittaa ilmiintymisen ihan takuulla. :)

//Ei kun minun on pakko osata ilmiintyä ja kaikkoontua. Enhän minä pääse tätä menoa minnekkään. :))
« Viimeksi muokattu: Lokakuu 30, 2008, 19:10:01 kirjoittanut Celestial »
Friendship doesn't see through the eyes,
it sees through the heart.

Poissa April

 • ½ kaksosista
 • Vuotislainen
 • lisää Weasleyn Welhovitsejä!
 • Pottermore: LumosNiffler27512
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #58 : Heinäkuu 31, 2008, 15:28:36 »
Niitä on paljon,mutta tässä muutama mainitakseni.Ilmiintyminen olisi mukava osata,saisi liikkua paikasta toiseen ilman autoa ym.Ja kävisin    myös minne en pääsisi normaalisti,siis ihan laillisiin paikkoihin.Toinen taika minkä haluaisin oppia olisi miten asunto siivoutuisi itsestään,tiskit tiskaantuisi ym.Näillä pärjäisin aluksi.
"It's sort of exciting, isn't it? Breaking the rules." - Hermione

"Who are you and what have you done with Hermione Granger?" - Ron

Poissa Kaapo

 • Suuri kyselijä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • ALITUINEN VALPPAUS!
 • Pottermore: NightJinx26
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #59 : Heinäkuu 31, 2008, 19:40:58 »
Ehdottomasti lempiloitsuni Sektumsempra! Vaikka onkin pimeä taika se jotenkin tuntuu siistiltä. Myös suojelius olisi mukava osata, samoin entistus ja komennu. Komennu ehkä siksi, että voisi passittaa toisen tekemään läksyt. :D Entistus taas siksi, että kaiken voisi aina korjata. Suojelius olisi vaan niin kiva...
Tässä lepää Dobby, vapaa kotitonttu

Poissa Heli

 • Luihu
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #60 : Heinäkuu 31, 2008, 21:47:07 »
Hämmentävää lukea kuinka moni loppujenlopuksi haluaisi osata kidutus kirouksen. Kiduttaa ihmisiä? Onneksi kukaan meistä ei omista taikavoimia.

Itselleni hyödyllinen taika voisi olla (vaikka sen oppimisiseen menisikin vuosia) animaagus. Voisi lähteä pakoon oikean elämän parisuhdedraamaa ja koulu stressiä. Mikähän eläin mahtaisin olla? Jos se heijastelee jotenki luonnetta niin minulle osuva eläin voisi olla kettu.
"That boy’s soul is not yet so damaged,” said Dumbledore. “I would not have it ripped apart on my account.”
“And my soul, Dumbledore? Mine?”

vaula

 • Ankeuttaja
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #61 : Heinäkuu 31, 2008, 22:02:18 »
Tulejo. Ensinnäkin, hukkaan usein tavaroita (etenkin avaimet ja puhelin on usein hukassa), joten tämä olisi kätevä. En tosin tiedä, pystyykö taikaa käyttämään, jos ei tiedä missä kutsuttava esine on, mutta... Toiseksi, olen hirmuisen laiska. >:) Jos on kiire vaikkapa kouluun, ja huomaa että on unohtanut avaimet tms. ja on jo kengät jalassa ja menossa ulos ovesta, niin sitten vain.. tulejo (okei, tämä ei kyllä mitenkään liittynyt laiskuuteen, vaan kiireeseen, muttah ... :D). Olis niin helppoa.

Avada kedavra olisi tietysti kiva osata, muttah.. jos tämän osaisin, niin hyvin todennäköisesti oma äitinikin olisi jo kuollut ja viimeistään seuraavana päivänä katuisin sitä. :D Mutta muutamasta tyypistä olisi kiva päästä eroon. Mutta en mä tiedä, voisihan sen muutenkin suorittaa kuin tappamalla. Anteeksiantamattomista kirouksista oppisin kuitenkin mieluiten kidutuskirouksen, hehhe. :--) Ärsyttäviin tyyppeihin ihan kätevä, joskin turhan huomiotaherättävä, jos uhri kiljuu täyttä kaulaa. :(

Tainnutustaian tahtoisin ehdottomasti osata. Jos joku käy ärsyttämään, sen voi tainnuttaa (harmi ettei tuota kipua - se on sitten kai se kidutu :D). Jos joku hölöttää liikaa - vaikkapa sitten omista yksityisasioista, sen voi tainnuttaa. Vaietus toki ajaisi saman asian. Itse asiassa, senkin tahtoisin oppia. ^__^ Hitto, luulin että näitä on vaan pari, mutta listasta tuleekin vähän pitempi. Eli lisää tulee:

Entistus. Esineet menee herkästi rikki, mutta miksi vaivautua kiikuttamaan sitä korjaukseen/sottaamaan liiman kanssa/ostamaan uutta, kun voi vaan *sauvanheilautus* ja se on korjattu. Tai tietysti pitäisi varmaan opetella sanomalla se ääneen, mutta asia tuli selväksi? (: Hajothuksestakaan ei olisi haittaa, eihän sitä tiedä milloin pitää saada esineitä rikki.

Kuuraannu. Vihaan likaisien astioiden käsittelyä (esim. astianpesukoneen täyttäminen), joten olisi helppoa vain sanoa yksi hassu sana ja se olisi siinä. Samaten hankalat tahrat tekstiileissä saisi helposti ja tehokkaasti pois. Olisi kyllä todella kätevä taika. Lisäksi se, millä saa tavarat järjestykseen - tietääkseni se ei ole kuuraannu? En ainakaan usko, että on. Olen laiska siivoamaan huonettani, johon ryhdyn yleensä vain silloin, kun innostun äkisti siivoamaan - eli kovin harvoin. :D

Alohomora! Olen tainnutkin jo mainita, että mulla on usein avaimet hukassa..

Muita ei nyt ainakaan tähän hätään tule mieleen, paitsi ehkä halkinaurus.. joo oikeesti, lopetan.

edit/ Korjailin typoja :F
« Viimeksi muokattu: Elokuu 01, 2008, 11:54:30 kirjoittanut vaula »

Poissa Nadia

 • mastermind
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #62 : Heinäkuu 31, 2008, 22:13:47 »
Minä-haluan-tappaa-IHMISIÄ! Joten Avada Kedavra täytyy osata. Olisi niin ihanaa, että voisi tappaa pelkästään sauvaa hieman heilauttamalla. Ei mitään jälkeä, että minä olisin tappanut jonkun, vain kuolema. Mutta ennen kuolemaa on syytä osata Kidutu. Ensin kidutetaan, sitten tapetaan, ei toisinpäin, uhrilla ei saa olla helppo kuolema. Haluaisin myös totta kai haluan tainnuttaa ihmisiä, joten tietenkin Tainnutu on välttämätön. Ihanaa laittaa ärsyttävä opettaja lyyhistymään lattialle kun vttuilee mulle. ^^ Tai joku muu ärsyttävä. Hetken mielijohteesta tappamiset on must. Mutta ehkä kaikkein tärkein on Kommennu. Minulla olisi rajattomat mahdollisuudet tehdä mitä ikinä haluan, ja tämä ajatus houkuttelee yhtä paljon kuin juuri paistettu kaalilaatikko. (Nam. :b) Tulejo olisi kyllä todellakin kätevä, mutta sitä en tarvitse niin paljon kuin kommennuskirousta.
so throw your diamonds in the sky
we'll stay gold forever

Ylénja

 • Ankeuttaja
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #63 : Elokuu 25, 2008, 20:49:01 »
Näitä on paljon. :D

Ensinnäkin tulejo. Se olisi niin kätevä, ei ikinä tarvitsisi nousta, voisi vain sanoa että tulejo ja tavarat lentää käsiin. :)
Ja muistiloitsu. Jos vaikka nolaa ittensä niin mikäs siinä, pyyhkii vaan muiden muistit ja se siitä. Kätevää, eikö?
Entistus. Tämä tulisi tarpeeseen...
Kuuraannu. Voi että se olisi helppoa. :) Ei menisi siivoukseen aikaa.
Siipirdium lentiusa. Siivouksen tämäkin liittyy. Tavarat nopeammin paikoilleen.
Valois. Varsinkin talvella, kun on jotain 20 tuntia vuorokaudessa pimeetä niin valo ois kiva. Ja yleensäkin aina kun liikkuu pimeän tai hämärän aikaan niin tämmönen pelkuri tarttee valon. (Ja yöllä voi peiton alla lukea Harry Potteria ilman taskulamppua)
Ja voi että ku olis kiva osata se ilmiintymistaika. Helpottais paikasta toiseen liikkumista. Kouluunkaan ei ikinä tulisi kiire, ei tarvitsisi juosta bussin perässä kun voisi vaan ilmiintyä suoraan koululle. :)

Poissa Orione

 • Jasper's wife
 • Vuotislainen
 • Bite me, Jasper
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #64 : Syyskuu 19, 2008, 10:16:55 »
Toi tulejo olis kylläihan mahtava. Nyt kipeänä ollessani (enkä kyllä terveenäkään) aina jaksaisi nousta hakemaan kaikkia. Huulirasva on minulta myös usein hukassa. Kuulostan ehkä hieman hullulta mutta joskus yritän ihan piruuttani sanoa että tulejo kaukosäädin. MItään ei tietenkään tapahdu, mutta varmaan putoaisin lattian läpi, jos kaukosäädin lennähtäisi joskus käteeni.
I trust doctor Carlisle Cullen

Poissa moottorisaha

 • Voldemortisti
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • be loud, let your colors show.
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #65 : Syyskuu 21, 2008, 11:58:55 »
Tulejo, ihan vain sen takia, että olen välillä niin hemmetin laiska. Keholeijus taas, loitsisin itseni aina leijumaan. Lentämisestä kun on haaveillut pienestä asti, niin leijuminen voisi vähän lieventää tätä lentokyvyttömyyden tuskaa :D

Sitten aivan ehdottomasti Kidutu ja Avada Kedavra. Näiden taikojen hallitseminen on yksi suurimmista haaveistani, mutta minun tapauksessani se olisi tosin äärimmäisen vaarallista. Nimittäin, kun minulla kilahtaa, en hillitse itseäni yhtään. Jos suuttumukseni aste nousee tarpeeksi ylös, minä valehtelematta toivon kuolemaa lähes kaikille, varsinkin heille, jotka ovat vihaani osasyyllisiä/tulevat tielleni tällaisena huonona hetkenä. Ja todella TARKOITAN sitä silloin, valitettavasti. Ruumiita tulisi paljon, mutta ymmärtäisivätpä pysytellä sopivan matkan päässä ja olla ärsyttämättä...

Ilmiintyminen ja kaikkoontuminen olisi tottakai myös mieluisaa! Voisin ilmiintyä kouluun, ei tarvitsisi juosta bussiin pelko perseessä siitä että myöhästyy taas, ja istua sitten haisevien ihmisten keskellä kahta tuntia päivässä (kyllä, alun korvessa ja kouluun on pitkä matka).
When you say it's dead and gone, yes, I know you're wrong

sirrrex

 • Ankeuttaja
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #66 : Syyskuu 28, 2008, 13:01:25 »
Ite haluaisin osata kaikkein eniten tulejo-loitsun, koska kuten aika moni muukin täällä, satun aina unohtelemaan tavaroita ties minne ja olen laiska hakemaan niitä. ;D
Lisäks siipiirdium lentiusa, joka on ollut jonkin ihmeen takia mun lemppari loitsu jo kauan, haluisin tietty osata. Alohomora ois kätevä, kun unohtaa avaimet minne sattuu ja entistus ehdoton. Hajotan nääs aina kaiken, hehd. Säälin kavereiden tavaroita.

Lukilitis ois joku niin kätevä *pahisnaurua*, ne mahikset, kun sen vaan osais ................
Lisäks valois ois mulle niin must, koska pelkään pimeää ja meen hysteeriseks jos en saa valoja äkkiä päälle. Mun elämä ois paljon helpompaa, jos vaan osaisin ton. </3

Poissa Mab

 • Vuotislainen
 • Meidän Korkeutemme
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #67 : Syyskuu 28, 2008, 15:45:34 »
Kuten Heli tuossa edellisellä sivulla jo sanoikin, on kyllä todella hyvä, ettei meillä ole taikavoimia. Kauhean pelottavia loitsutoiveita teillä on, harvassa sellaisia näkyi, jotka eivät kaivanneet AK:ta, kidutuskirousta tai muita toisten kiusaamiseen tarkoitettuja loitsuja. Ja joo, kyllä mä tajuan, ettei pidä ottaa liian tosissaan, mutta silti. Hui.

Mä oon sen verran arkinen tyyppi, että haluaisin varmaankin jonkun sellaisen arkielämää helpottavan. Aluksi ajattelin kutsuloitsua, mutta jos pitäisi vain yksi valita, niin ei tavaroiden hakeminen nyt loppujen lopuksi niin rasittavaa ole, että viitsisin loitsuni siihen tuhlata. Siivoaminenkin sujuu multa ihan hyvin luonnostaan. Mä luulen, että mä haluaisin käyttööni eniten jonkin sortin hiljennysloitsun, en ole ihan varma että onko silencio (en muista suomenkielistä termia, anteeksi) se mitä mä haen takaa, mutta jos ei parempaakaan ole saatavilla, niin sen mä ottaisin. Mä nimittäin olen meluherkkä ihminen, mutta en halua asua missään korvessa, jossa lähin ihminen on viidenkymmenen kilometrin päässä. Ei mua ihmisten juttelut tai muut "normaalit" elämiseen kuuluvat äänet haittaa, ainoastaan liian lujaa soitettu musiikki, tietokonepelimylväisyt, ruohonleikkurit, lehtipuhaltimet, autot... ja tällaiset. Eli jonkinlainen äänieristysloitsu olisi ideaalinen mulle, niin että en joutuisi enää kärsimään konekakofoniasta.

Jos saisi ottaa enemmänkin, niin animaagius ja ilmiintyminen/kaikkoontuminen olisivat varmaankin seuraavia mun listallani :)
"Kun hän on kohteliaimmillaan, hän on myös kavalimmillaan, mikä lienee pettämätön sivistyksen merkki." -J.M.Barrie, Peter Pan

Poissa Zafiro

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: NightFeather22
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #68 : Syyskuu 28, 2008, 17:21:33 »
Tulejo-loitsun tahtoisin varmaankin kaikista eniten osata, sillä tavarat tuppaavat aina välillä jäämään ympäri kotia ja sitten onkin hirveä etsiminen että mihin sen on jättänyt kun sitä tarvitsisi. Ja joskus sitä on vain liian laiska hakemaan jotakin tavaraa jostakin.
Kuurannu olisi erittäin kätevä, sillä en pidä ollankaan pölyjen pyyhkimisestä tai erityisemmin muustakaan siivoukseen liittyvästä (tiskaus nyt vielä menettelee). Ja tuota pölyä vielä tuppaa olemaan niin usein kirjahyllyni päällä josta sen huomaa helposti ja usein joutuu sitä kirjahyllyn yläosaa tyhjentämään tavaroista, sitten pitää pyyhkiä ja sitten taas järjestellä kaikki uudelleen.
Odotum Suojelius. Olisi mukava nähdä miltä oma suojelius näyttäisi. Muutenkin olisi kätevä jos tarvitsisi jotain toiselle kertoa. Muutenkin suojelius voisi tuoda hiukan valoa pimeisiin aikoihin.
Valois. Valoa pimeyteen. Olisi erittäin kätevä varsinkin talvella pimeällä jos ei taskulamppua satu lähistöllä olemaan.
Pimi. En nyt kuitenkaan haluaisi että koko ajan siitä sauvasta valoa tulisi. :)

Poissa Bettie

 • The god of tits and wine
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tyrion Lannister
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #69 : Lokakuu 30, 2008, 16:48:28 »
Voi mitä kaikkea voisinkaan tehdä, jos minulla tosiaan olisi joku loitsu käytössä! Heti ponnahtaa moooonta loitsua mieleen :)

Mutta ehkä se, mitä kaipaisin kaikista eniten, olisi Tulejo! Koska usein kaipaan sitä, että saisin minkä tahansa esineen lennähtämään käteeni niin, ettei tarvitsisi nousta ylös siinä missä sitten olenkin :D Toisaalta, pikkuveli sopii usein siihen tarkoitukseen :))) (tuhma minä) :D

//MUOKS// Niin, ja tietysti Lukitilis, koska mietin aina mitä muut ajattelevat.. Olisi kiva kurkistaa ihmisten päiden sisään ja nähdä heidän ajatuksensa, varsinkin erään tietyn henkilön... :)))
« Viimeksi muokattu: Marraskuu 23, 2008, 15:32:35 kirjoittanut Bettie »
We stopped checking for monsters under our beds when we realized they were inside us - The Joker

Poissa Bolina May

 • Captain Gale
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Valitseeko tie kulkijansa vai kulkija tiensä?
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #70 : Helmikuu 22, 2009, 00:47:46 »
Taiat jotka haluaisin osata (järjestyksessä):

1. tulejo -> toivon noin viisi kertaa päivässä että osaisin tämän; kaikki tietävät miksi
2. vaimennous -> minua inhottaa salakuuntelu ja vastaavasti olisi ihana päästä pakoon ympäristön meluja
3. tainnutu -> helppo, äänetön ja vaivaton tapa päästä eroon jostakusta
4. alohomora ja lukkoonnu -> oma huone kullan kallis lukolla varustettuna - eikä kukaan muu pääse sisään tai ulos kuin minä
5. keholeijus -> jotkut käyvät toisinaan hermoille - ja pahasti; alas räsäyttäminen voisi tuulettaa tunteita mukavasti

Lisäksi olisi kivaa osata ilmiintyä, muuttua animaagiksi ja omistaa näkymättömyysviitta (pääsisi kätevästi kouluun ja kotiin, voisi jättää ihmisyyden taakseen kun alkaa olla liian raskasta ja olla näkymättömissä uteliailta katseilta). Animaagius olisi kaikkein parasta.
I really need to know is there a place to me

nightingale -> Bolina May

yesterday

 • Ankeuttaja
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #71 : Helmikuu 28, 2009, 09:58:33 »
Jos nyt kerran ei kaikkea voi saada niin nämä seuraavat olisi ainakin ihan must :

Anteeksiantamattomat kiroukset , eli siis kidutu, komennu, Avada Kedavra. Varsinkin komennu olisi ihan loistava. Kerrassaan täydellinen. Voisin manipuloida ihmisiä ja laittaa heidät tekemään mitä tahdon =D
Tulejo , olen ihan tajuttoman laiska, niin että tämä olisi ihan minun loitsuni.
Entistus , jotenkin tuntuu, että rikon aina kaiken, joten entistus olisi ihan kiva :D sitten voisi korjata myös isompia vauroita ja auttaa esim. jotain köyhiä =)

Mutta jos yksi pitäisi valita niin eiköhän se olisi tuo komennuskirous. Koska sitten voisin komennuttaa kenet tahansa ja laittaa tämän tekemään omia juttujani, palvelemaan, niin että se korvaisi kutsuloitsunkin , ja voihan jonkun komennuttaa tappamaan itsensä? Niin että siinä se avada kedavrakin sitten =D

Poissa Hassu

 • Karkulainen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #72 : Maaliskuu 04, 2009, 17:47:56 »
Taikoja joita ehdottomasti haluaisin osata ovat luultavasti Keholeijus, jotta voisin olla kirjaimellisesti leija ja nähdä ihmisiä ylhäältäpäin, ikäänkuin enkelinä. Tietysti myös sen vastaloitsu Kehovapautus olisi mukava osata, sillä en haluaisi killua muiden yläpuolella loppuelämääni :D

Tulejo olisi kans ihana. Harrastuksessani jalkapallossa se olisi kätevä; noituisin ihmisiä tulemaan tahtoni mukaan ja joukkuekaverini saisivat pujotella kaikessa rauhassa kentän läpi :) Myös Komennu olisi mukava tässä :D Tuon kutsuloitsun osaamisesta pitäisin muutenkin, sillä olen joskus ihan tajuttoman laiska tai sitten ujo enkä kehtaa hakea jotain esim. unohtunutta. Komennu olisi vinkeä myös pikkuveljeä kouluttaessa("Nyt pois siitä koneelta""Asia selvä siskorakas").

Alohomora olisi minulle kätevä, taipumusta unohdella avaimia silloin tällöin :) Alohomorasta minulle tulee mieleen heti Entistus ja se olisi minulle kätevä taito, esineet tuppaavat joskus hajoamaan käsittelyssäni ^^'

Taika, jota missään nimessä en haluaisi osata on Lukilitis. Minua pelottaa jo pelkkä ajatuskin kuvitella mitä liikkuu esimerkiksi paappani päässä taikka veljeni. Mielestäni on parempi, jos toisten mielet pysyvät koskemattomina :)
| Neville Longbottom vuosimallia 2008 | Hymiöiden liikakäyttäjä vuosimallia 2009 | Luuleeko ravut että kalat osaa lentää? |

Poissa Suvituuli

 • Tsirp tsirp krääk titityy.
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • You're not mating with me, sunshine!
 • Pottermore: AccioDream**
 • Tupa: VOLDEMORT!!!
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #73 : Maaliskuu 04, 2009, 18:19:58 »
Minä haluaisin osata kasan taikoja! Mitä nyt milloinkin, riippuu ihan tilanteesta :D Jos yksi pitäisi valita, tahtoisin oppia Tule jo:n. Se olisi minulle niin hyödyllinen että, aina on jotain hukassa. Minun tapoihini kuuluu levitellä tavarani niin kotona kuin vieraissakin aina ympäriinsä, ja sitten on kauhea etsiminen aina edessä. Ai niin, minä olen myös hajamielinen! Näin ollen minä jätän tavaroita vähän sinne sun tänne, enkä myöhemmin muista, minne :( Tule jo:lla voisin hukassa olevia tavaroita kutsua noin vain luokseni, tai saada jonnekkin jäänyt tavaraesinemikämilloinkin kutsuttua takaisin ilman, että itse joudun sitä hakemaan x> Testaisin myös, toimisiko tuo ihmisiin... :D Voivoi, tuo olisi minulla ylikäytettynä loitsuna xD
Se hyppi ja pomppi, söi ja nauroi. Se istui ja itki. Se ilmassa leijui.
Outo heppu, kummajainen, vailla mieltä ja ruumista.
Itketään yhdessä, olemattomuudessa, ihan yksin.
Jos sinulle sopii, se minulle käy

Poissa Chrystal

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #74 : Maaliskuu 09, 2009, 14:22:41 »
Kuten moni onkin jo sanonut, niin tulejo-loitsu olisi mukava osata. Saisin ensinnäkin hukkaamiani tavaroita pankkikorttia myöten takaisin. Lisäksi jokaisen pikkuesineen perässä ei pitäisi rampata huoneesta toiseen. Kaukosäädinkin lentäisi mukavasti suoraan käteen ja niin edelleen.
Toinen olisi siiipirdium lentiusa, tämä auttaisi esim. huonetta järjestellessä. Olen siivoamisessa niin laiska, että tuntuisi kyllä mukavalta kun ei tarvitse tavaroita kannella kaappeihin.
Ja sitten edelliseen liittyen kuuraannu. Ei tarvitsisi pyyhkiä pölyjä! :D

Sitten on tietenkin kaikenlaisia taikoja, jotka olisi hauska osata, (esimerkiksi komennu..) mutta tuossa oli kolme kaikkein kiinnostavimmalta tuntuvaa taikaa!
"Ron kuule, sinä tiedät vallan mainiosti, että Harryn ja minut kasvattivat jästit!" Hermione sanoi. "Me ei kuultu lapsina tuollaisia satuja, me kuultiin Lumikki ja seitsemän kääpiötä ja Tuhkimo-"
"Mikä se on, joku sairausko?"
-Harry Potter ja Kuoleman varjelukset

Poissa Raimei

 • Ms. Stalker
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #75 : Maaliskuu 24, 2009, 15:59:11 »
Hmm... En tiedä onko tämä ihan loitsu, mutta olisi kiva osata olla näkymätön ilma näkymättömyysviittaa, kuten
Dumbledore. Kai se jonkinmoinen loitsu on. Tämä sen takia, koska olisi todella kiva kuunnella toisten keskusteluja esim. päästä paikkoihin,
joissa keskustellaan asioista, mikä "on kiellettyä sinulta" *pyöräyttää silmiään* Olisi kiva päästä myös sen loitsun avulla vaikka
elokuvateatteriin joutumatta maksamaan ollenkaan. :P >:)

Toinen kiva loitsu olisi komennuskirous. Sen avulla voisi käskeä ihmisiä tekemään ihan hulluja asioita, esim. Sano tuolle tyypille,
että tykkäät hänestä
ym. Vähän noloa, en ihan tekisi kaverilleni sillä tavalla, mutta jollekulle jota inhoan >:D

Myös keholeijus olisi todella hauska, menisin mieluusti herättämään jonkun perheenjäseneni sillä tavalla, hih! :D Olisi ainakin hetken
hauskaa nähdä heidän ilmeensä, mutta hauskanpito loppuisi siihen, kun he tajuaisivat, kuka sen teki :/ xDDD

Taika, jota missään nimessä en haluaisi osata on Lukilitis. Minua pelottaa jo pelkkä ajatuskin kuvitella mitä liikkuu esimerkiksi paappani päässä taikka veljeni. Mielestäni on parempi, jos toisten mielet pysyvät koskemattomina :)
Tuon on minun mielestäni juuri se loitsu mikä pitäisi osata!! :) Oli niin hauskaa päästä tutkimaan toisten ajatuksia ja katsomaan,
mitä mieltä he oikeasti ovat jostain :) >:) Olen ilkeä, myönnän sen :) mutta minkäs minä sille mahdan ? :D
Älä minua katso, en minä mitään sanonut!

Poissa Clayr

 • Kynsikäpälä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Viallinen Rellestäjä
  • Scrolli
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #76 : Huhtikuu 08, 2009, 18:53:19 »
Mietin tätä jo joskus aikaisemminkin, silloin ehdoton vaihtoehto oli tulejo, koska olen niin mahtava hukkaamaan tavaroitani. Sen jälkeen tuli lukilitis mieleen, koska itseäni ahdistaa kun ei ole varma onko toinen tosissaan vai ei, mitä mieltä tuo nyt tästä asiasta on jne. Mutta on siinä haittapuolensakin, en välttämättä haluaisi tietää vaikka jonkun luokkalaisemme sairasta fantasioista jotain tuntemaani epäsoveliasta ihmistä kohtaan. =D

Lopulta tulin tulokseen, että haluaisin osata muistiloitsun, jolla kykenen kadottamaan joitain muistoja sekä itseltäni että muilta. Itseltäni siksi että olisi kiva tyhjätä muisti jonkun kirjan tapahtumista ja lukea se sitten uudellen ja uudelleen. Muilta taas sen tähden etten halua kaikkia noloja juttujani ihan jokaisen ihmisen muistiin ja tietoisuuteen.
Ei ole mies eikä mikään, joka ei lyö,
Joka tappelua ei aikaiseksi saa.
Olet kova vasta, kun on musta vyö.
Kuka uskaltaa enää rakastaa?

Poissa Nuno

 • kiharakirjailija verraton
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #77 : Toukokuu 01, 2009, 21:38:18 »
Haluaisin osata tosi monta taikaa. Mutta tässä on muutama paras vaihtoehto:

Tulejo on todella hyvä ja hyödyllinen, jos ei löydä jotakin. Aina ennen kouluun lähtöä tulee kiire etsiä aivaimet, tulejo loitsulla se olisi paljon helpompaa.

Entistus olisi myös todella hyödyllinen, jos menee jokin vahingossa rikki sen voisi korjata hetkessä.

Kuuraannu on tosi hyvä loitsu.  Kirjojen päälle tulee aina paljon pölyä. Sekä mehua kaatuu usein lattialle. Eli kuuraannu loitsua tarvitaan aika usein.

uksna

 • Ankeuttaja
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #78 : Kesäkuu 19, 2009, 00:21:37 »
Komennu, vois vaan manipuloida muita mielensä mukaan, Siipirdium lentiusa, olis kätevää kun vois kuljettaa tavaroita ilmassa, Lukilitis, oishan se jännää joskus kurkistaa toisen ajatuksiin ja muistoihin, ja Tulejo, vaikka tavara jota ei meinaa löytää tulis luokse kutsusta. :P

Poissa Narnia

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #79 : Kesäkuu 19, 2009, 12:16:11 »
Kaikki!No ei.Kannattaa tietysti miettiä hyödyllisyyden ja tarpeen kannalta.Entistus olisi erittäin hyödyllinen.Voisi korjata kaikenlaista ,mikä on kärsinyt vahinkoa.Kaikkeahan ei voi edes loitsuilla korjata,hyvänä esimerkkinä Harryn luuta Azkabanin vangissa (Tällipaju hajotti sen tuusannuuskaksi).Tulejo.Hyvin hyödyllinen,jos/kun sen osaa hyvin.Voisi kutsua luokseen kaikkea etsimäänsä.Aina löytäisi kaiken murto-osasekunnnissa,ainakin jos/kun esine,jota etsit on samassa huoneessa.Yleisesti manaukset ja herjat olisivat hyödyllisiä,jos/kun kun joku ihminen rupeisi ärsyttämään.Kurpitsapää-loisu olisi hauska ,muttei hyödyllinen,koska loitsun vaikutushan lakkaa parin sekunnin kuluttua loitsun langettamisesta (n.10s.,ehkä).

Poissa Neithan

 • Vuotislainen
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #80 : Kesäkuu 19, 2009, 14:49:38 »
Tulejo-kutsuloitsu olisi pakollinen minkä haluaisin. Olen nimittäin jonkin sortin mestari kadottomaan esineitä.

Myös muutama simppeli muodonmuutosloitsu olisi upea osata, voisi pidentää, lyhentää, värjätä ja muotoilla hiuksia ilman parturia! Se vasta olisikin upeaa 8D

Muutenkin haluaisin osata kaikki ne normaalit loitsut ja taiat joita kaikki normaalit noidat ja velhot osaavat.

Jos erikoisempiin taikoihin mentäisiin niin Suojelius olisi upea osata. Tiedän ettei siitä luultavasti olisi mitään hyötyä minulle, mutta olisi hieno osata tehdä se ja nähdä minkä eläimen muodon se ottaisi.

Poissa Presto

 • Mozartin kummipoika
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • ilovepasta.org
 • Pottermore: GhostDragon1391
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #81 : Kesäkuu 19, 2009, 15:05:22 »
Olen samaa mieltä kuin monet muut, ehdottomasti Tulejo olisi erittäin hauskaa ja hyödyllistä osata. Jos on hukannut jotain, sen voi vain kutsumalla vetää luokseen ja siinä se on. Tykkäisin myös osata täydellisen Suojeliuksen koska en itsekään tiedä minkä muodon se ottaisi. Kenties koiran? Tykkään niin paljon koirista ettei se olisi täysi mahdottomuus. Ja vielä Entistus. Olen niin nopea rikkomaan kaikkea että Entistus voisi sopia minulle erinomaisesti. Lisäksi säästyisin vielä äidin raivonpuuskilta :)
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
                        Stalkkaan sinua.

Poissa Tunafish

 • ehkä jossain muualla
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #82 : Kesäkuu 20, 2009, 15:38:37 »
Entistus olisi kaikkein hyödyllisin minulle, kun on pieni taipumus hajottaa vahingossa tavaroita.

Komennuskirous tuntusi myös aika mukavalta ajatellen,, että voisi käskeä jonkun toisen tekemään kaikki työnsä.

pottis

 • Ankeuttaja
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #83 : Heinäkuu 01, 2009, 11:40:28 »
Sovitaan, että koska olen luonnostani ahne, niin saan valita 3. :)

Portus tai ilmiintyminen jos sen voi laskea loitsuksi... (Portuksella tehään porttiavain)
Lukilitis koska olis kiva nähdä toisten ajatuksia. :)
Tainnutu mietin ensin, että nojoo, otetaas toi adava kedavra tosta, mutta ajattelin että kuinka julmaa jos joku aukoo päätä ja kuolee.. :D Toinen joka kävi mielessä, oli kangistumis tyystilys, mutta se on liian selvä ku makaa niinku lauta.
Myös alohomora olis kätevä, mutta jos voin ilmiintyä talon sisää tai mennä porttiavaimella nii mihin tarvin? ;)

Poissa charmed

 • Sourcream and onion!
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #84 : Heinäkuu 18, 2009, 13:29:40 »
Ensinnäkin, olis siistiä olla animaagi 8) Olenhan sentään viisivuotiaasta asti haaveillut olevani koira =D

No Accio on ekana mielessä, en oo hyvä säilyttämään asioita eli olis tarpeen.

Komennuskirous olis kans aika kätevä >)

Alohomora tietysti myös; onnistuin tässä joku viikko sitten lukitsemaan itseni ulos kun olin isäni luona :( Sillon kyllä toivoin että olisin noita niin ei tarvisi sählätä sen avaimen kanssa kuutta vuotta =D
so then i was like AVADA KEDAVRA
and he was like *dead*

Poissa Sadeli

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #85 : Elokuu 01, 2009, 18:04:57 »
Minä haluaisin olla animaagi! En osaa selittää tarkemmin miksi, mutta se olisi ehdottomasti ykkösenä toiveissa.

Ja lukilitis olisi hauskaa osata. Olen aina halunnut lukea ihmisten ajatuksia.

Kolmantena ehkäpä komennu. Tai ei sittenkään, en minä sillä oikeastaan varmaan mitään tekisi, mutta olisihan se hyvä osata.

Tulejo helpottaisi tavaroiden löytämistä. Myönnän olevani sen verran laiska, että tämä tulisi tarpeeseen.

Viimeisenä Suojelius. Tuntisin oloni varmaan koko ajan turvalliseksi, jos osaisin sen.

Poissa Vista

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: LumosWatch3801
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #86 : Syyskuu 06, 2009, 18:59:15 »
Tulejo saisin äkkiä kaiken, jotka pitäs juuri nyt löytää, kätevää eikös?
Alohomora ovet ja kaikki ilman avaimia, eipähän tarttis kaivella aina taskuja ja laukkuja...
Suojelius Ois ihanaa osata suojelius, ihan vaan siksi, että se on hienoa ja eipähän tarttis pelätä ankeuttajia >8D
Lukilitis Ihanaa olis tietää mitä toiset ajattelee ja nähdä niiden muistoja:)
Valois Kätevä pimeellä^^

Jännää muuten, jos me jästit osattas taikoa, me varmaan langetettas anteeksiantamattomia kirouksia ja laitettas toiset lentämään... Pelottavaa.

Poissa mattis

 • se outo tyyppi tuolla nurkassa
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Pottermore: RuneLumos12214
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #87 : Syyskuu 08, 2009, 21:00:27 »
Haluaisin varmaan osata tainnuttamis loitsun, ja siihen päälle vielä kidutuskirouksen, heh heh, eipä kukaan enään tulis ärsyttämään.
Sitten on tulejo, eivät mee tavarat enää hukkaan.
Ai niin joo, poistujo olis mukava ja sen kaveriks sitten entistus, sais korjata tavarat (siis rikkoutuneet).
Jep, siinäpä ne tais olla. Nää olis mun mielestä käytännöllisimmät.
« Viimeksi muokattu: Elokuu 15, 2010, 12:44:01 kirjoittanut mattis »
The Last Enemy That Shall Be Destroyed Is Dead...

Poissa Beatrix

 • Vuotislainen
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #88 : Lokakuu 23, 2009, 20:33:03 »
Tainnutu mietin ensin, että nojoo, otetaas toi adava kedavra tosta, mutta ajattelin että kuinka julmaa jos joku aukoo päätä ja kuolee.. :D
Minullakin kävi tuo mielessä, tuo kedavra ensin, mutta sinun viestisi luettuani tulin tosiaan ajatelleeksi, että olisihan se aika julmaa kun joku alkaa siinä päätään aukomaan ja kuolee sitten sen takia.. >x) Päädyin ehkä kuitenkin siihen että tainnutu ei ole kyllä niinkään minun makuuni...

Eli siis, sanonpas sitten nyt heti että tarantellegro (kirjoitettiinko noin?) olisi minulle mieleen. Sillä olisi niin kiva kiusata ihmisiä jos ne alkaa pottuilemaan, ja tuollainen sen verran viaton taika ettei siitä kuolemantuomiota tule x) (huoh... Tiedän että Suomessa ei jaeta kuolemantuomioita :D)

Toisena sitten halkinaurus olisi minulle omiaan, samasta syystä kuin edellinen, ja ajatella miten ihanaa sillä olisi kesken tunnin jotakuta kiusata ilman että kukaan huomaa! Aarg, nyt alkoi ärsyttämään etten osaa taikoa.. :D

Kolmantena, tämä nyt ei ole mikään taika tai sellainen, mutta taikuutta kuitenkin tavallaan, nimittäin metamor... *lunttaa kirjasta* metamorfimaagi min ehdottomasti tahtoisin olla! Jokapäivä kun olisi erimallinen ja erivärinen tukka ja ihonväri tms niin eipä ainakaan kyllästyisi. Tosin minulla olisi luultavasti aina kalpea iho ja sähkönsiniset hiukset, hiusten malli vähän saattaisi vaihdella, se olisi tosiaankin kätevää jos tapaisi vaikkapa jonkun ärsyttävän tyypin kaupungilla joka aina tunkeutuu seuraan, niin erimalliset hiukset ja silmät ja muutenkin kasvonpiirteet niin tuskinpa tuppautuisi enää seuraan. Kun ei edes tunnistaisi x)

Ja sitten valois olisi aika kätevä, kun min aina pimeässä kaikkia läksyjä ja muita yritän väsätä taskulampun kanssa, joka jo välkkyy ja loistaa vain himmeästi ainaisesti lopussa olevien paristojen takia x)

JA koska olen ahne, tahdon lisätä vielä... Hmm... Eikös kirjoissa ollut vielä hajothus tai vastaava hajotusloitsu? Vai olenko vain pelannut liikaa FK PC-peliä? No kumminkin, hajottaisin aina koetta edeltävänä aamuna opettajanpöydällä lojuvat koepaperit >:D

//Tästäpä muistuikin mieleeni vielä yksi tärkeä loitsu...
Tulejo olisi erinomainen tällaiselle kadottelijalle ja laiskimukselle, joka ylikäyttää herätyskellon torkkua.
nimittäin juuri tuo tulejo. Hei, et ole ainoa torkunrääkkääjä x) (torkunrääkkääjä... mikä sana..:D)

~Beatrix
« Viimeksi muokattu: Lokakuu 23, 2009, 21:52:23 kirjoittanut Beatrix »

Poissa Haltiamieli

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Photography
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #89 : Lokakuu 25, 2009, 18:18:01 »
Mistäköhän loitsuista minulle olisi eniten hyötyä.. Siinäpä pohdittavaa.
Ainakin näihin lukuisiin mahdollisiin loitsuihin lukeutuu suht perus ja moneen kertaan sanottu tulejo. Helpottaisi huomattavasti huoneessa tavaroiden etsimistä, ja jos unohtaisin missä jokin tavara on niin loitsisin vain kutsuloitsun ja tavara tulisikin luokseni. Tällä hetkellä todellakin tarvitsisin kutsuloitsua, olen nimittäin hävittänyt yhden lempikoruni.. Ja kutsuloitsusta olisi tietysti hyötyä minulle myös silloin, kun täytyisi löytää jokin tärkeä paperi eikä kiireessä muistaisi mihin on sen tunkenut aikanaan. Siksipä sanon tähän tulejon, vaikka kyllä näitä muitakin on.
Valois olisi mukava osata, varsinkin silloin kun haluaisi salassa lukea yöllä, ilman että vanhemmat huomaavat. Taikasauvan kun saisi helposti peiton alle ja varmasti valoiksen valossa on hyvä lukea. Myös pimeällä kävellessä olisi tästä hyötyä, ei tarvitsis ihan kamalasti pelätä että joka puskan takaa hyökkää joku narkkari tai namusetä.. Mutta juu.
Ihan vain uteliasuuden kannalta lukilitis olisi niin minun loitsuni. Olen oikeasti utelias, ja palan aina janosta tietää mitä ihmiset ajattelevat milloinkin. Koulussakin saisi tietää mitä kaverit oikeasti minusta ajattelevat.. Ja toisten muistoja olisi mielenkiintoista seurata ja tutkia, varsinkin kun lukilitiksen kohde saisi myös välähdyksiä muistoistaan ja voisi niiden avulla ymmärtää jonkin asian paremmin. Eli myös auttamismielessä olisi tästä hyötyä.
Unhoituta olisi mukava osata myös, ihan vain tosi nolojen tilanteiden varalta. Vaikka omille mokilleen on kyllä kiva nauraa kavereiden kanssa..
Lepakonräkäherja kuuluu tähän loitsulistaan ehdottomasti! Olisi niin upeaa loitsia se muutaman tyyppiin ja nähdä kuinka jättimäiset lepakkoräät ahdistelevat heitä. Kyllä nauru raikaisi ja riemua tästä loitsusta riittäisi toki myös.
Raskaiden ja painavien esineiden siirtoa ajatellen myös siipirdium lentiusa olisi hienoa osata. Kun kävelisi koulusta raskaan koulupäivän jälkeen kotia kohden, selkä liiskana raskaan repun painosta, niin eikös tämä leijutusloitsu helpottaisi kulkua huomattavasti! Eli lentiusa kuuluu myös loitsulistaani.

Erikoisista, ja ehkä sellaisista ei niin tarpeellisista loitsuista eniten toivoisin kyllä osaavani niitä muodonmuutosloitsuja, joilla saisin muutettua hiuksiani tuosta vain. Ei tarvitsisi enää kampaamoa ja äidinkään ei tarvitsisi motkottaa kampauksista joita tekisin, sillä senhän saisi hetkessä muutettua. Eli tämän kannalta toivoisin olevani metamorfimaagi. En haluaisi sinänsä muuttaa ulkonäköäni, vain hiuksiani. Mitäköhän kaveritkin koulussa sanoisivat, kun tulisin yhtenä päivänä sinisissä ja toisena vihreissä hiuksissa.. x)
If more of us valued food and cheer and song above hoarded gold, it would be a merrier world.

Poissa Addi

 • Joulua odottava
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #90 : Lokakuu 25, 2009, 19:45:52 »
Haluiasin osata parikin taikaa. Toinen on Siipirdium lentiusa, koska sillä ois helppo pitää koti siistinä. Entistus olisi myös tosi kätevä, jos jotain sattuu rikkoutumaan. Myös se loitsu, joka saa ihmisen unohtamaan olisi kiva osata, niin voisi unohtaa kaikki ikävät asiat.

Poissa Salaruman

 • joulumusikaali
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • joulu.....
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #91 : Lokakuu 26, 2009, 16:43:29 »
Tarkoittanet vissiin Unhoituta-loitsua.Sillä voi tehdä pahaa toiselle,laittaa tiosen unohtamaan että on tullut läksyt,ja tulee unohdusmerkintä.Pitää kokeilla tuota luokkakavereihin...*tihkuu ilkeyttä*
Under the coconut tree we stay,watch as the night turns into day.We let the fire be the light.Sky is the floor tonight. Fly me with your gentlest away...

Poissa Panthera

 • Maailman Gangsteri.
 • Vuotislainen
 • Miksi kananmunaa??
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #92 : Lokakuu 28, 2009, 15:44:03 »
öööö.. haluaisin osata mm. Tainnutuloitsun ja myös komennuskirous. Olisi kiva jos ärsyttää niin tainnuttaa joku ja se olisi kiva esim. Pahoille koska joutuisivat kokemaan tappion. Ja komennuskirous taas on hyvä niin voin komentaa muita mieleni mukaan se  olisi hauskaa. Käyttäisin sitä varsinkin koulussa ja tainnutuloitsua enemmään koulus ulkopuolella vapaaajalla esim. jos joku yrittäää hyökätä päälleni.
I'm flying, i'm Dying, But i love still.

Poissa Ryminä

 • Kuutamomussukka
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #93 : Lokakuu 28, 2009, 15:59:26 »
Haluisin osata ainakin Lukilitis-loitsun käytön. Olisi nimittäin välillä liiankin hauskaa ja kutkuttavaa tietää, mitä toiset ajattelee:D
Sitten toinen, mitä haluaisin osata olisi ennustaminen (vaikkei nyt loitsu olekaan). Enkä puhu nyt Punurmion laatuennustuksista vaan ihan oikesta ennustuksista:) Joskus tekisi kyllä mieli kurkistaa tulevaisuuteen, että mitä on luvassa jollain saralla.
Molemmissa voisi kyllä huonona puoleva olla se, että tulisi liikaa käytettyä ja saisin siitä vaan pahan mielen ja vaikeuksia.

Poissa samettiina

 • huoleton huuliharppuilija
 • Aurori
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pienestä kipinästä voi syntyä roihuava liekki
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #94 : Marraskuu 10, 2009, 16:14:23 »
Tietenkin haluaisin osata kaikki mahdolliset loitsut, mitä maa päällään kantaisi. Mutta jos pysytään topicin aiheessa, jossa kysytään vain yhtä taikaa, jonka haluaisin osata, olisi se tulejo.

Olen kova unohtelemaan tavaroita eri paikkoihin, ja juokseminen kymmenen kertaa ala- ja yläkerran välillä ei huvittaisi (tietenkin se kasvattaisi kuntoa :) ), varsinkaan jos tuon tulejo-taian osaisin.
Olen syytön kaikkeen siihen, mistä kehtaatkin minua epäillä.

Poissa Sulkakynä

 • Animaagi ja ilmiintyjä.
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Did you call me?
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #95 : Joulukuu 15, 2009, 14:33:00 »
Heitit aika pahan! Mut, mä oikeesti rakastan HP-taikoja! Joten tässä olis pari taikaa; Alohomura, Entistus, Hämärry, Hämäytys, Irtijo, Kangistumis Tyystilys ja Karkotaseet. Ja sit vielä Odotum Suojelius. Mut parhaat näistä olisi Entistus, Hämäytys, Karkotaseet ja Odotum Suojelius. <3HP
-Tiw
Animaagimuotoni on jänis.

Poissa Neithan

 • Vuotislainen
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #96 : Joulukuu 15, 2009, 21:39:59 »
Kolme anteeksiantamatonta. Olisihan se siistiä leveillä hallitsevansa ne kolme :"D Tosin luultavasti matkisin Vauhkomieltä/Kyyry Junioria käytön kohteissa, komennu saisi mennä suurempaankin käyttöön. Todella hyödyllinen olisi!

Poissa AIV-rehu

 • Lupus Tigris
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Apulannan kasvattama
 • Pottermore: FeatherProphecy121
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #97 : Kesäkuu 14, 2010, 23:10:32 »
*Kaivaa lähes viimeiseksi ajautuneen topicin esille*

Vaikea valita vain yhtä. Näitä kivoja taikoja, jotka haluaisin osata on muutama. Ensinnäkin vaimennous loitsu. Tätä käyttäisin kaikkiin ympärillä olijoihin silloin, kun haluan jutella poikaystäväni kanssa muiden kuulematta. Olisihan ihanaa keskustella rauhassa ilman vaaraa, että ylimääräiset kuulee.

Toinen loistava loitsu olisi hiljutus. Jos jonkun jutut ärsyttää/häiritsee, voi hiljentaa sen. Esimerkiksi kouluaikoina tuota olisi ollut mukava käyttää eräisiin ei niin mukaviin henkilöihin... Myös veljeni saattaisi joutua joskus sen kohteeksi, jos/kun valitus alkaa ärsyttää tarpeeksi.

Luultavasti kuitenkin päädyn niinkin tylsään, mutta käytännölliseen kuin kutsu/karkoitus loitsuun. Se olisi lyhyesti sanottuna kätevä. Ei tarvitsisi aina hakea kaikkia tavaroita tai viedä niitä paikalleen. Eikä käydä kolmea kertaa hakemassa samasta paikasta tavaroita, kun aina jotain unohtuu. Kadonneet kännykät/avaimet/hiuspinnit/monet muutkin löytyisivät hetkessä kutsumalla ne luokse piiloistaan. Se olisi hyvin kätevää varsinkin kun ottaa huomioon sekaisen huoneeni. 0:)

Toisaalta olisi myös mahtavaa olla animaagi. Veikkaisin, että olisin joko jokin kissa eläin tai susi hahmoltani. Tosin saukkokaan ei ole täysin pois suljettu vaihtoehto. Olisi hienoa jolkotella sutena/kissana metsissä tai pulikoida saukkona vesissä. Tai hiipiä äänettömästi tai kadota yllättäen paikalta juuri sopivalla hetkellä. Tai käpertyä eläimenä sänkyyn kivaan asentoon nukkumaan tai vaikka jonkun syliin rapsuteltavaksi. ;) Tai voi... Niin rajattomia mahdollisuuksia... :D

Ja pakko vielä mainita ilmiintyminen/kaikkoontuminen. Pääsisi hetkessä siirtymään paikasta toiseen. Ei enää olisi pitkillä matkoilla bussien tai muiden ihmisten armoilla. Huonosti kulkevista busseista ei olisi enää mitään vaivaa. Jos meinaa myöhästyä niin *räks* ja ajoissa paikalla. Työ/koulumatkat olisivat historiaa. Saisi nukkuakin aamuisin pidempään. n__n Ikävän yllättäessä pääsisi hetkessä oman rakkaan luo... Olisi niin paljon helpompi käydä kauempana asuvien tuttujen/sukulaisten luona. Tämäkin olisi uskomattoman hyödyllinen ja kätevä taito.

// (Miten aina unohtuu jotain...) Mitään "ilkeitä" loitsuja en kuitenkaan oikeastaan haluaisi osata. Olen sen verran (yli?)kiltti, etten kuitenkaan voisi komennuttaa ketään tekemään mitä haluan oman tahtonsa vastaisesti tai kirota ketään. En jästimaailmassakaan halua satuttaa ketään tarkoituksella muuten kuin puolustautumistarkoituksessa. Tällöin ei myöskään kidutuskirous tai muu ilkeämielinen herja/kirjous tuskin tulisi kysymykseen. Puolustautua voi vaikka estous loitsulla, joka olisikin myös aika kätevä. Tosin harvemmin sitä varmaan tulisi tarvittua (ei juuri nyt tule mieleen yhtään tilannetta, jossa sitä olisi tarvinnut). :)
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 15, 2010, 00:16:32 kirjoittanut AIV-rehu »
Draco dormiens numquam titillandus.
Jos jokin voi mennä pieleen, se menee pieleen.
Psykiatrisia toimia, jotka oman kokemuksen kautta täysin aukee -Apulanta

Poissa Grim

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #98 : Kesäkuu 18, 2010, 12:43:30 »
Jos saisit osata yhden minkä tahansa Harry Potter -kirjoissa esiintyvän loitsun? Perustelut?
Itse olen koittanut pitkään miettiä, minkä haluaisin kaikkein mieluiten osata, mutta se on yllättävän vaikeaa :D. Muoksin sitten jos keksin jonkun.

En löytänyt täältä toista tällaista, mutta jos tällainen on jo, niin saa toki poistaa tämän.
:)

Poissa Samiwais

 • Tähtipölyä..
 • Vuotislainen
 • Be different.
 • Pottermore: MoonMarauder12
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #99 : Kesäkuu 18, 2010, 12:56:47 »
Jos joku loitsu pitäisi osata, niin haluaisin se olevan "tulejo", tai "tainnutu".

"Tulejo"n avulla voisi helposti löytää esim. hukkaamansa kirjat tai vaikka avaimet. Ja jos olisi lähtenyt esim. Lomalle, niin voisi tarpeen mukaan kutsua tavarat takaisin :]

"Tainnutu" olisi tarpeellinen aivan muista syistä... Muhahahaa! *pahisnaurua*. Jos joku tyyppi kävisi hermoille, voisi sen sitten tainnuttaa. Tosin myöhemmin jonkun muun täytyisi kyseinen tainnutettu sitten herpaannuttaa, koska minä en sitä taikaa osaisi x]

Muoksin sitten, jos tulee vielä jotain taikoja mieleen!

Who is the more foolish, the fool or the fool who follows him?"
- Obi-Wan Kenobi

Epik Feil

 • Ankeuttaja
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #100 : Kesäkuu 18, 2010, 16:09:30 »
Anteeksiantamattomat kiroukset, tottakai! Komennuksen, koska maailmassa on niin monta ihmistä nöyryytettävänä ja alistettavana, kidutuksen, koska omaan sadistisia mieltymyksiä ja avada kedavran, koska sillä saisi kivasti purettua turhautumista (köh, minä olen ihan normaali).
Tulejo olisi myös ihan hauska osata, ei tarvitsisi aina raahautua keittiöön asti hakemaan ruokaa kun on dataamassa. 8)

Poissa Sami

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #101 : Kesäkuu 19, 2010, 02:01:13 »
Aika vaikea sanoa, sillä monet loitsut kiinnostaisivat minua, mutta ehkä kuitenkin ilmiintyminen - siis mikäli se lasketaan loitsuksi. Olisi aika siistiä ilmiintyä paikasta toiseen. Silloin ei voisi myöhästyä mistään ikinä, eikä lähtiessä tarvitsisi pitää niin kovaa kiirettä. Sitä voisi lähteä vaikka sekuntia ennen määräaikaa ja silti ehtisi perille.

Poissa Ria

 • Haaveilija
 • Aurori
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: YewCharm170
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #102 : Kesäkuu 26, 2010, 13:58:12 »
"Tulejo"n avulla voisi helposti löytää esim. hukkaamansa kirjat tai vaikka avaimet. Ja jos olisi lähtenyt esim. Lomalle, niin voisi tarpeen mukaan kutsua tavarat takaisin :]
Minulla olis kyllä kanssa toi tulejo. Aina on kaikki tavarat hukassa (varsinkin kännykkä, lompakko ja kesken oleva kirja). Löytyisi kaikki tavarat. Karkotaseetkin olisi kyllä kätevä jos joku yrittäää uhata :D

Poissa Vispilä

 • kermavaahdossa
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Pottermore: SkyLight149
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #103 : Kesäkuu 26, 2010, 15:04:43 »
Hm niin. Ensiksi en edes uskaltanut vastata tähän ketjuun, koska en oikeastaan tiennyt yhtään. En keksinyt mitenkään, minkä YHDEN olisin osannut valita. Huhhuh. Sitten samaan aikaan päähäni hyppäsikin kaksi vaihtoehtoa, joita tässä nyt pohdiskelen sitten.

Muistinsäätely. Unhoituttaminen. Olisi todella kätevää saada vain pyyhittyä jokin asia toisen mielestä tai muokattua toisen muistia johonkin suuntaan. Toisaalta, se olisi kyllä melko julmaa :---D Kätevä kyllä.

Pakko kyllä sanoa, että harkinnan tuloksena valitsisin silti jonkin vahvan parannusloitsun. Sellaisen, mikä korjaisi pienet luunmurtumat ja melko suuretkin haavat. Tyyliin Severus-rakkaamme taika, jolla hän paransi Dracon haavat sektumsempran jälkeen. Tästä olisi varmasti vain hyötyä, etenkin mahdollisesti tulevaisuuden ammatissa... :)
Tänään on hyvä päivä auttaa.

Poissa Saccharine

 • Introverted Assbutt
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • La Vita è Facile
  • Twitter
 • Pottermore: MoonWillow1269
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #104 : Heinäkuu 07, 2010, 20:23:30 »
Oi olisi hieno osata vaikka mitä taikoja, mutta jos pitäisi valita muutama niin ne olisivat:

Alohomora=Saisi niin helposti kaikki lukot auki. :3
Entistus=Voisi korjaannuttaa jotain esineitä. :D
Valois=Hyvä pimeän tullen
Unhoituta=Se olisi hauska, sillä jos on vaikka.. öö.. no jos olisi vaikka kaveri suuttunut minulle, niin saisi kaverin unohtamaan koko riidan. :D Se olisi kätevää, mutta hieman epäreilua toista kohtaan.. ^^
"The first sign of the beginning of understanding is the wish to die."

Poissa koipen

 • Scififisti
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #105 : Heinäkuu 09, 2010, 22:55:15 »
Unhoitus
Yksinkertaisesti loistava loitsu. Oletan että tätä voi soveltaa myös itseensä? Halutessaan voi unohtaa vaikka jonkin sarjan lopetuksen tms.

Tainnutusloitsun pienempi serkku
Muistaakseni joskus kirjassa esiteltiin tainnutusoitsua kevyempi loitsu, joka vain paiskautti kohdetta. Siinä missä tainnutusloitsu jättää suuret jäljet, Tps ei jätä jälkiä. Pitäisi vain opetella lausumaan sanomatta ja sauvatta.
nr: Douglas Adams / Linnunradan käsikirja liftareille

Poissa Sid

 • laiskiainen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • vompatti
 • Pottermore: GoldNox21584
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #106 : Heinäkuu 16, 2010, 17:03:35 »
Oikeastaan haluaisin osata ne kaikki loitsun, herjat ja manaukset (no, anteeksiantamattomia en välttämättä), mutta tyytyäkseni pienempään määrään, tulejo ja entistus. Tulejo, koska olen laiska, laiska ja laiska. Olen yrittänytkin kohdistaa kaiken huomioni johonkin esineeseen ja saada sen tulemaan luokseni, mutta en ole onnistunut (heh:D). No, varmaan moni muukin on yrittänyt. Entistus olisi erittäin hyödyllinen, tuskin edes tarvitsee perusteluja.
Ai niin ja erilaiset kotitaloustaiat, jotka siivoavat huoneen, pakkaavat, tekevät ruokaa ja puhdistavat pintoja, olisivat erittäin tervetulleita.
Afrikan sademetsissä lukuisat hienostoherrat juovat kermalikööriä.

Marja Tyrni

 • Ankeuttaja
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #107 : Heinäkuu 16, 2010, 18:24:20 »
Entistus, kaiken hyvän ja pahan nimissä. Olisi ihana voida korjata kaikkia, jos on niin kömpelö, että kaikki rikkoutuu. Olisi erittäin mielenkiintoinen. Toinen, loitsu, olisi kenties Tulejo (en matki Sidiä :)), koska jos sängyssäni makoillessani tulisi mieli vaikka ruokaa, voisin vain kutsua ruuan luokseni. Kivaa.

Poissa sotka

 • kuolonsyöjä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #108 : Heinäkuu 24, 2010, 11:18:30 »
Kyl mä ne kaikki loitsut haluaisin osasta, mutta niin ku monet muut on sanonut niin tulejo olisi kiva osata, sillä hukkaan aina suurimman osan tavaroista, ja just sillon ku on kamala kiire niin tavarat on hukassa (esim. kännykkä) sitten joutuu etsimään aina kadonnutta tavaraa kauhealla kiireellä. Valois olis myös kiva ja hyödyllinen osata. Tainnutu voisi myös olla myös mukava osata samoin kuin siipiirdium lentiusa sillä en jaksa nostaa painavia tavaroita ja muutenkin se voisi olla hyödyllinen.

Hunttah

 • Ankeuttaja
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #109 : Heinäkuu 24, 2010, 11:22:32 »
Vaikea. Eniten haluaisin lentää luudalla mutta ei ole taika. Avada kedavra(kirjotin varmaa väärin) olis turha koska tappaminen ei ole kivaa :D Ehkä tuo Tainnutu olisi paras. Karkotaaset olisi hyödyllinen jos muut osaisivat taikoa.

Poissa Oonakka

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Onni ei tule etsien vaan eläen
 • Pottermore: AurorGoblet187
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #110 : Heinäkuu 25, 2010, 16:21:02 »
Tulejo - Ei tarvitsisi kantaa reppua, vain luokassa huutaisi loitsun ja reppu tulis ^.^
Entistus - Rikkoontuneet tavarat ennalleen nopeasti, olisi hyödyllinen.
Valois - Ei tarvitsisi kuluttaa rahaa taskulampun pattereihin.
Tainnutu - Helposti rikollisilta ja pedareilta vintti pimeäksi.
Unhoituta - Voisi kertoa ihastukselle (tai vihamiehelle) tunteista. Jos ei ihastus tykkää niin PIM, se ei muista keskustelua enää.
Alohomora - En voisi lukittautua ulos (jota tapahtuu mulle useasti D:)
Karkotaseet - Hyödyllinen loitsu tuokin.
Kuuraannu - Ei tarvitsisi siivota. Jej!
Lukilitis - Parin tyypin ajatuksia olis kyllä kieltämättä kiva lukea...

Ja sitten oli se joku loitsu, millä saa valehtelijan kasvoille ikuiset finnit (FK) >:D
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 25, 2010, 16:25:46 kirjoittanut Oonakka »

Poissa Yumisa

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #111 : Heinäkuu 28, 2010, 12:05:22 »
Aquatulio olisi kiva. Mielummin käyttäisin sitä kuin läträisin vettä hanasta.
Keholeijus se olisi hauskaa testata kamuun/siskoon.
Tulejo olisi todella kätevä, sillä olen todella laiska.
Alohomora olisi hyvä, koska jos olisi vahingossa unohtanut avaimet/ei jaksa penkoa avaimia laukusta niin voisi sillä hyvin avata oven. Ja ehkä vähän tehdä murtohommia .. heheh
Kuuraannu olisi tarpeellinen jos olisi sattumoihin juuri kaatunut lätäkköön tms.
« Viimeksi muokattu: Elokuu 24, 2010, 20:50:07 kirjoittanut Yumisa »

Poissa Surkimus

 • niin boheemi, kuten sinä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Voi löytää onnen kärsimyksestä
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #112 : Elokuu 06, 2010, 10:18:49 »
Karkotaseet on suosikkiloitsuni, ja tottakai tosi kätevä. Voisi heittää vastustajan kauemmas.

Lepakonräkäherja taasen olisi aika jännä. Jos joku ärsyttäisi, niin pian hän saisi maksaa kalliisti....  

Kuuraannu Ah, hyvästi huoneen siivous!  

Tainnutu Itsepuolustusloitsu, jota varmaan myöhemmin tarttisi.

Tulejo Tämäkin on kätevä.

Unhoitus On pari asiaa, joita en halua muistaa....ja tottakai muutkin voi laittaa unohtamaan.  

EDIT//  Varjelum eli kilpiloitsu olisi myös erittäin mahtava, samoin Lukitilis ja Kielilukko.   En tykkää satuttaa ketään, joten itsepuolustusloitsut ovat kaiken varalle.


Kaikki loitsut haluaisin kyllä osata, mutta nuo varsinkin.

Hups, tarkoituksena oli muokata edellistä viestiäni, mutta teinkin vahingossa näin. No, ei haittaa....kai?

//gamma korjasi. :>
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 27, 2011, 18:51:35 kirjoittanut gamma »
"Tärkeintä ei ole määränpää, vaan se, että nousee kyytiin"

Poissa Nomoni

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #113 : Elokuu 22, 2010, 11:28:28 »
Jaajaa, tämäpä hauska topic, mutta suoraan asiaan elikkäs:

Karkotaseet on niin kiva loitsu jolla olisi aina kiva lennätellä kavereita jonnekin tai sitten irrottaa otteen jostakin.

Tainnutu olisi mukava,
Hyvä itsepuolustusloitsu
Sepä se ^^

Valois olisi kiva aina pimeällä....niin ihanalta se tuntuu jos osaisi.

Tulejo olisi tosin kätevä, kun ei jaksa hakea jotain jostain.

Sitten vielä Kangistumis Tyystilys olisi aika läppä loitsu....kiva kangistaa toisia...ehkä -.^

Hidarico

 • Ankeuttaja
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #114 : Elokuu 22, 2010, 20:04:02 »
Noh, Estouksen ainakin ensimmäiseksi luokittelisin kivaksi.. sehän ei jätä pysyvää vaikutusta (lähinnä hidastaa/pysäyttää hetkeksi kohteen). Sitten olisi kivaa osata Valois ja Varjelum. Valois lähinnä siksi, että jos ei satu olemaan taskulamppua pimeässä metsässä niin valoa kyllä riittäisi :) sitten tuo Varjelum olisi toodella hyödyllinen joissain vaaratilanteissa, jos joku vaikka ampuisi pyssyllä tai vain lähetyisi hakatakseen.. tai voihan sillä vain kumauttaa ihmisen kauemmas.

// Ja oi mä keksin vielä yhden nimittäin sen mikä se nyt oli, se kopioloitsu (kaikki skannaamaan seteleitä ja vaikka ties mit.. voi herranjestas mä oon kauhea!)

// Ja Mameha, onhan se mukava osata se Tulejo, mutta mitäs sitten, kun todella moni osaisi sen ja kaupungissa lentelisi kohta lompakoita, huonekaluja, pehmoleluja, valkohaita yms, ellei jopa meteoriitteja ympäriinsä sekoittamassa liikennettä ja kumauttamassa ihmisiltä tajun kankaalle?
« Viimeksi muokattu: Syyskuu 09, 2010, 20:59:10 kirjoittanut Betaé »

Poissa Mameha

 • Peilijään uurtaja
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #115 : Syyskuu 09, 2010, 19:52:50 »
Kaikkein mieluiten haluaisin osata ilmiintyä. Lasketaanko sitä taiaksi? Olen lopen kyllästynyt bussien odotteluun, sateessa pyöräilyyn ja muihin kyyditysongelmiin. Ilmiintyminen olisi hurjan paljon nopeampaa, joten voisin nukkua tunnin pidempään joka aamu, mennä myöhemmin nukkumaan ja tehdä päivällä paljon enemmän asioita. Tällä hetkellä matkustamiseen menee päivästäni vähintään kaksi tuntia riippuen siitä, mitä kaikkea päivässä on. Ehtisin harrastaa vaikka mitä: urheilla, lukea muitakin kuin koulukirjoja, piirtää, soittaa, laulaa, olla vaan... *Nautiskelee ajatuksella*

Jos tuota ei lasketa, niin haluaisin osata tulejo-loitsun. Ei tarvitsisi enää etsiä avaimia tai bussikorttia ta yhtään mitään, kun ne voisi vain kutsua ja tunkea laukkuun. Koneelle voisi kutsua ruokaa ja kasvattaa vatsaa rauhassa...
Wow! We're identical!

Poissa Sugar

 • sininen välähdys tähtien keskellä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #116 : Syyskuu 18, 2010, 15:35:14 »
Ehkä aquatulion, koska jos osaisin sen, voisin maailmanparantaja-ajattelutapani mukaan matkustaa Afrikkaan ja alkaa siellä antaa vettä kaikille sitä tarvitseville. (Miksiköhän kukaan ei ole sitä vielä tehnyt :---0)

Entistus olisi myös hyvä osata, koska olen taitava rikkomaan asioita. Siipirdium lentiusallekin uskoisin löytäväni ihan kiitettävästi käyttötarkoituksia, olishan se kätevää saada juotavaa tulemaan keittiöstä sohvan pohjalle ilman että pitäis itse nousta.
Near, far, wherever you are
I believe that the heart does go on

Poissa Haidi

 • Huispauskapteeni
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #117 : Marraskuu 12, 2010, 17:33:45 »
Varmaan siipirdium lentiusa.
Perustelu: Näin kerran unta että heräsin keskellä yötä ja sitte ku tarttin jotaki tavaraa ni otin mun itetehdyn taikasauvan käteen ja sanoin sen siipirdium lentiusa loitsun ja se toimi. Kuvittele et ittelles kävis silleen. Mul siin unes pomppas sydän melkeen kurkkuun eikä vaan lievästi tuntunu sil säikähdin ihan sikana. Sit mä kerroin aamulla äitille ja näytin sen loitsun todisteeks et mä puhuin totta. Joten se loitsu periaattees merkkaa mulle jotaki. Ja sit vois leijuttaa tavaroita ku ei jaksais hakee niitä.
Elämä on, tässä ja nyt.

Poissa Volde

 • Pimeän lordi
 • Vuotislainen
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #118 : Marraskuu 12, 2010, 19:14:41 »
Mieluusti ottaisin Karkotaseet, Tainnutu tai Lukilitis -loitsun. Jokaisessa loitsussa on omat hyvät ja huonot puolensa, joita en kuitenkaan jaksa alkaa luetella (laiska xd)


- Volde

Poissa Yamaneko

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • I am the warrior of shadowclan
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #119 : Marraskuu 13, 2010, 10:16:00 »
Jo moneen kertaan mainittu tulejo olisi aivan ihana :3 nimimerkillä rakastan siivoamista...

Suojelius on aina ollut minusta hieno loitsu, olisi tosi kiva tietää, minkä eläinhahmon suojeliukseni ottaisi.

Ja sitten jos osaisi yhtä vahvan harhautusloitsun kuin Dumbledore... näkymättömäksi olisi kiva silloin tällöin tulla :).
Where once was light,
now darkness falls
Where once was love,
love is no more                      -Gollum's song

Matthew

 • Ankeuttaja
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #120 : Marraskuu 29, 2010, 20:40:23 »
Olen aina halunnut sen jälkeen kun luin Harry Potter ja Puoliverisen Prinssin osata taian sektumsempra. Selityksenä tälle on se, että se on teoriassa melkein sama kuin lievä ''kidutu'' kirous. Myöskään sektumi ei ole anteeksiantamaton, mutta uskaltaisin sanoa että jos on tarpeeksi voimakas loitsija, ja mahdollisesti loitsii monta kertaa samaan henkilöön sektumin, henkilö kuolee aika varmasti,

Toinen olisi sitten varjelum, koska haluaisin useasti että joku henkilö ei pääsisi lähelleni.

Poissa Phoéx

 • Weasley
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Mischief Managed.
 • Pottermore: KnightJinx51
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #121 : Marraskuu 29, 2010, 20:59:41 »
Haluaisin osata TULEJO :)

Se ois monta kertaa tullu tarpeeseen, kun en ois jaksanu hakee jotain tavaraa ;D
Ja sit ois kiva se nelipiste taika, jonka avulla voi suunnistaa :)

Enpä osaa sen enempää perustella :o
"Better that I devote myself to study the other great mystery of the universe: Women."
-Emmett "Doc" Brown

SlytherinGirl

 • Ankeuttaja
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #122 : Maaliskuu 26, 2011, 21:47:14 »
Entistus, koska mä rikon melkein kaiken mihin kosken ajan myötä :o

Poissa Kanfley

 • Lemmikki
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Kulki koira musta, susi suuren siimeksen
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #123 : Huhtikuu 01, 2011, 22:28:59 »
Tähän onkin jo hieman hankala vastata. :D

Komennu olisi yksi vaihtoehto. Ensinnäkin, se rikkoo lakia, mohaha. Toiseksi, tilanteita jossa sellaista taitoa kuin muiden ohjailu oman tahdon mukaan olisi joskus ollut ihan tarpeenkin.
Kärmestulios, aaww. Olisi kiva, käärmeet ovat suloisia. ♥
Lukitilius olisi jännä, voisi kiusata toisia kurkkimalla heidän mieliinsä. >'D
Oppugno. Voi, tätä käyttäisin yhteen jos toiseenkin asiaan ja kattelisin sitten kun tavarat/lemmikit käy päälle.
Sektumsempra. Kyllä te tiedätte minun sadistisen luonteeni. JOs joku käy hermoille niin naps asia hoidossa. C: Jos osaisin tämän taian systeri olisi jo ihan arvilla.
Suojelius olisi hieno osata. Ja jännää olisi saada selville mikä eläinhahmo osuisi minulle. :3
Ja sitten se eräs yliaistiloitsu olisi jännä. Voisi salakuunnella yli-inhimillisen kuulon avulla.
Intohimomme ovat oikeita Feeniks-lintuja. Kun tuli tuhoaa jonkun niistä, tuhkasta nousee heti uusi.

Poissa Koala

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #124 : Toukokuu 12, 2011, 17:35:06 »
Tulejo, ilmiintyminen ja tainnutu olis kiva osata. Kutsuloitsu olisi tosi kätevä esim. huoneiden ja paikkojen siivoamisessa. Ilmiintyminen olis kanssa hyödyllistä ja varmaan ihan hauskaakin. (Kirjojen kuvailut eivät kuulosta hauskalta, mutta täytyyhän se kokea itse!) Tainnuttamisella voisin tainnuttaa kaikki "pahat" tyypit :D.

Niin, ja tietenkin myös Valois ja valois maximus. Näillä loitsuilla voisin luoda lisää valoa ja sytyttää valon yölläkin, ilma että joku herää. Kätevää. Ja valois maximusta sitten tosi pimeisiin paikkoihin, joihin tarvitsen valoa.

Kuinka unohdinkaan? Alohomora -loitsu! Voisin avata vaivatta kaikki lukot ja tämmöset.  Kätevää!

~Koala

Poissa Nenyan

 • kedavrankäyttäjä korkokengissä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • kuolonsyöjätär
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #125 : Toukokuu 12, 2011, 17:37:21 »
komennu olisi ihan mahtava<2 Sillä saisin alistettua koko maailman tahtooni >)) eikun..

avada kedavra ei ois myöskään paha, mutten usko, että voisin tappaa sillä ketään joten komennu on siis vastaus :3

~nya
I´m touching hands with someone seriously beautiful
I feel it burning andI know I´m standing far too close
I´m telling lies and if it shows I see that he don´t care
I know he wants to take me home and get on out of here

snikkeri

 • Ankeuttaja
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #126 : Toukokuu 13, 2011, 19:45:43 »
Kaikkoontuminen/ilmiintyminen ois kyl aika siistii. Ei tarttis murehtia miten kulkee sateella. Ja ois aika varma että koulusta ei myöhästy. 8)

Lucresia

 • Ankeuttaja
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #127 : Toukokuu 28, 2011, 15:59:13 »
Kaikki loitsut ovat mahtavia ja haluaisin osata ne kaikki.
Mutta jos kyse on yhdestä loitsusta niin luultavasti suojelius- loitsu olisi mahtava^^ Varsinkin kun suojeliukseni olisi sinikettu. Tuntisin oloni turvalliseksi kun kuljen läpi pimeiden metsien..

Poissa takkuturkki

 • varjoissa
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • yes, i can
  • tumblr
 • Pottermore: StrikeWizard7023
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #128 : Toukokuu 28, 2011, 16:07:50 »
Joku kirous olisi kiva. Pääsisi aina kiusaamaan ärsyttäviä ja vähemmän ärsyttäviä tyyppejä. Hammasiso olisi yksi vaihto ehto. Se siis kasvattaa hampaiden kasvua huomattavasti. Myös Löllösääri loitsu vaikuttaa käyttö tarkoitukseeni loistavalta. :))
Myös joku helpompi ja hieman tarpeellisempi loitsu olisi kiva. Kuten tule jo.

~takkis
elämättömyysaika jähmettynyt

Poissa Mysteeri

 • Matkakuumeinen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #129 : Toukokuu 28, 2011, 21:43:01 »
Voi hyvänen aika. En kerta kaikkiaan pysty nyt päättämään vain yhtä loitsua, jonka haluaisin osata. Haluaisin osata kaikki. Välillä tuntuu jopa siltä, että Avada kedavra olisi ihanaa osata (onneksi ei sentään kovin usein.

Juuri tällä hetkellä haluaisin osata vaimennouksen, koska alakerrassa huutaa meidän vauva (rakas pikkusiskoni), joka ei suostu nukahtamaan millään. Alkaisi nyt pikkuhiljaa sulkea suunsa, kun sillä ei mitään hätää ole.

Ihan yleisesti ottaen olisi hemmetin kätevää osata se Tonksin yrittämä siivousloitsu. Työt hoituisivat käden käänteessä eikä tarvitsisi enää kotonakaan siivota. Kutsuloitsu olisi aivan mahtava. Ei tarvitsisi ravata ympäriinsä etsimässä kadonneita tai kaukana olevia tavaroita, kun voisi yksinkertaisesti kutsua ne paikalle.

Muutama hauska loitsukin olisi kiva osata. Kuten esim. keholeijus tai halkinaurus. Näistä tällaisista suosikkini on kuitenkin lepakonräkäherja. Tiedän heti muutaman tyypin, joihin voisin sitä kokeilla.

Luulen kuitenkin, että kaikista mahdollisista vaihtoehdoista valitsisin ilmiintymisen. Se olisi erittäin nopea ja vaivaton tapa liikkua paikasta toiseen. Ei tarvitsisi aina myöhästellä ja juosta bussien perässä ja herätä työpäivinä törkeän aikaisin. Ei kastuisi sateella. Ei tarvitsisi pelätä sitä, ettei pääsekään perille (kuten silloin kun aikoo matkustaa junalla). Ja lisäksi siinä säästäisi pitkän pennin kun ei enää tarvitsisi ostaa kaupungin bussikortteja tai junalippuja tai lentomatkoja päästäkseen perille sinne minne sitten ikinä haluaakin.

Eipäs. Olen sitä mieltä, että lukilitis olisi kaikista käyttökelpoisin. Olisi valaisevaa päästä muutaman ihmisen pään sisälle.

Murehtiminen on kuin keinutuoli. Vauhtia on, eteenpäin ei pääse.

Poissa neiti moitteeton

 • Hanki kevätauringonpaiste!
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Lukisin, jos kirja ei olisi lukutoukan limassa!
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #130 : Kesäkuu 02, 2011, 22:07:33 »

Olisi kiva osata tehdä suojelius. Ei sillä paljon varmaan pysty mitään tekemään mutta ne on niin söpöjä. Toinen hyödyllinen varmaan olisi unhoituta. Voisi käydä vähän muokkaamassa opettajan muistia ja istuttaa hänelle ajatus että saan joka aineesta kympin todistukseen.

Lucmey

 • Ankeuttaja
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #131 : Kesäkuu 03, 2011, 18:04:27 »
Komennuskirous olisi aika loistavaX) Jästit sais tehdä mitä ikinä haluan. (joutaisin Azkabaniin)
Leijutusloitsu. Olisi kätevää leijuttaa esineitä, niin siivouskin olisi helpompaa.

Poissa Ihmeolio

 • Massuupukki
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • It really wasn't me...
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #132 : Kesäkuu 03, 2011, 18:28:27 »
Karkotaseet olisi mukava osata, sillä voisi puolustautua jos tilanne niin vaatii. Myös Siipirdium lentiusa voisi olla kätevä tavaroita siirrellessä, eipähän tarvitsisi itsellä kävellä paikasta toiseen ja kyykistellä, jos siivoaa. Myös suojelius olisi mukava saada, se saattaisi tuoda turvallisuuden tunnetta jollakin pimeällä kujalla jos yksinään kulkisi...

En muista loitsun nimeä, mutta olisi myös mukavaa osata se, jonka avulla vois jutella kavereitten kanssa ilman että muut kuulee. Ihan varmasti Pottereissa sellanenki oli, muistaakseni Harry, Ron ja Hermione käytti sitä joskus sairaalasiivessä koska ei halunneet, että Matami Pomfrey kuulee niiden keskustelut? Muistanko ihan päin honkia? No se olis silti erittäin mukava osata :--D Ja jos joku viitsii tähän vastata jotain (kun tuo muisti tahtoo pätkiä) niin kiitos jo etukäteen (:
-Ihmeolio
Cadillac.

Poissa Phoéx

 • Weasley
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Mischief Managed.
 • Pottermore: KnightJinx51
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #133 : Kesäkuu 04, 2011, 21:03:38 »
Ihmeolio: Loitsu oli vaimennous englanniks tais olla muffliato :)
"Better that I devote myself to study the other great mystery of the universe: Women."
-Emmett "Doc" Brown

Poissa Ihmeolio

 • Massuupukki
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • It really wasn't me...
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #134 : Kesäkuu 09, 2011, 18:05:23 »
Ihmeolio: Loitsu oli vaimennous englanniks tais olla muffliato :)

Jeps, muistelinkin että jotain sinne päin se oli! Kiitoksia kovasti! :)
Cadillac.

Poissa Tatti

 • monikirjoinen ilmestys
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Nauru pidentää ikää!
 • Pottermore: RoseKey750
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #135 : Kesäkuu 09, 2011, 18:26:16 »
Haluaisin kyllä osata kaikki loitsut! Se oli olisi aika fantastista.. ;--)
"Aah, niinpä tietysti", Ron sanoi ja läimäytti otsaansa, "Unohdin, että me jahdataan Voldemortia kirjastoautolla." :)

Poissa Pippuripiru

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pieni, mutta pippurinen!
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #136 : Elokuu 13, 2011, 19:25:02 »
Haluaisin osata taiat Aquatulio, Tulejo, Alohomora ja olisi muitakin hyödyllisiä loitsuja. Haluaisin osata kaiken...
Minulla on vain yksi elämä, ja sen aion elää täysillä!!

Poissa Neithan

 • Vuotislainen
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #137 : Elokuu 13, 2011, 19:26:33 »
Avada kedavra! Olisit maailman etevin salamurhaaja ^^ Mutta jos vakavia ollaan... haluaisin osata sen muodonmuutos taian, jonka avulla opitaan animaagiksi.

Poissa Queen

 • raivostuttavan positiivinen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: HeartBlade125
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #138 : Elokuu 13, 2011, 19:37:59 »
Tulejo on ihan ehdoton valinta. Liian usein on moni tavara jäänyt hakematta vain sen takia, että se on ollut "liian kaukana". Kutsuloitsulla asia korjaantuisi hetkessä. ^^ Ja samoin jos on hukannut jotain, niin mikäpä sen mukavampaa kuin yksinkertaisesti kutsua se luoksesi. Maailmani mullistuisi. :D

Ja toinen hyödyllinen olisi tämä vaimennous-loitsu. Monissa tilanteissa olisi niin hyvä, jos olisi varmistus, ettei kukaan kuule minun tai kanssaolijoideni puheita. :D Voisi jutella vapautuneesti, eikä tarvitsisi pelätä, että joku kuulee. ;)

Ilmiintyminen olisi toki myös hienoa osata. Esim. koulumatkan rasittavuus pienenisi huomattavasti, jos voisi vain ilmiintyä suoraan koululle. Ja niin saisi nukkuakin pidempään. :D Myös pidemmän matkan päähän olisi kätevää siirtyä ilmiintymällä. Ei tarvitsisi käyttää tunteja siihen, että kulkee junalla/bussilla/tms. Tulisi käytyä paljon enemmän kotikaupungin ulkopuolella, jos ei tarvitsisi kuin ilmiintyä haluamaansa paikkaan.
I'm not crazy, my mother had me tested.

Poissa Lovepotion

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #139 : Elokuu 13, 2011, 21:23:05 »
Kaikista mieluiten haluisin osata KAIKKI taiat, mutta jos yks pitäs valita, se olis ehdottomasti kutsuloitsu, eli Tulejo;D Aina kun jättäisin jotain jonnekkin, saisin sen takaisin sauvanheilautuksella:))

Poissa Rantsu

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #140 : Elokuu 18, 2011, 19:04:43 »
Entistus olisi luonnollisesti erittäin kätevä ihan arkielämässä, eikä leijutus/liikutusloitsuistakaan tai kutsuloitsusta haittaa olisi, mutta suojelius olisi mahtava osata. Se on paitsi hieno, sillä voi lähettää viestejä, jos senkin taidon opettelee ja se tosiaan "heijastaa" jollain tapaa omaa itseä, joten se on äärimmäisen kiehtova.
"Yet pity is of two kinds: one is of kinship recognised, and is near to love; the other is of difference of fortune perceived, and is near to pride."
*Tumblr
Instagram

Poissa monnipop

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #141 : Elokuu 29, 2011, 22:09:56 »
Ilmiintyminen. Olisi niiiin mahtavaa pystyä sillä tavoin siirtymään paikasta toiseen. Voisin vain matkustella ympäri maailmaa ::). Kelpaisi mulle erittäin hyvin!

Tulejo olisi toinen mikä tulisi tarpeeseen, koska olen todella huonomuistinen ja unohdan aina minne olen tavarat jättänyt. Varsinkin avaimet tuottaa murhetta, jos en muista mihin olen ne laittanut. Vaatteetkin löytyisi helposti... Ja ylipäätään kaikki. Olen myös aika laiska, joten ei tarvitsisi nousta ja etsiä tavaroita, kun saisi ne loitsulla luokseen ::). Heheh.

Suojelius. Se toisi ihanan turvallisuuden tunteen ja olisihan se hauskaa tietää miltä se näyttäisi!

Ilmiintyminen kyllä riittäisi, jos saisi vain yhden valita ::).
Real eyes
Realize
Real lies

Poissa Amortentia

 • Uneksia
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: DreamBlut4303
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #142 : Syyskuu 17, 2011, 17:41:46 »
Inhoan siivoamista, joten ehdottomasti kuuraannu! Mutta tietysti sitten kielilukkokin olisi kiva, kun vierustoveri alkaa laulaa jotain typerää...
korpinkynnenoleskeluhuone.blogspot.fi

Potter-fanin Potter-blogi

Poissa Bolina May

 • Captain Gale
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Valitseeko tie kulkijansa vai kulkija tiensä?
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #143 : Syyskuu 17, 2011, 20:18:58 »
Tällä hetkellä Tulejo loitsua kaivataan harvase päivä... Entistus olisi myös hyödyllinen ja Kuuraannu. Vaimennousta kaipailin viime äikän tunnilla - juttua lensi kaverin kanssa niin paljon, mutta opettajalta tuli pahoja silmäyksiä. Odotum suojelius olisi mielenkiintoinen, en osaa yhtään arvata mikä omani olisi.

ps. kirjoitetaanko loitsut isolla vai pienellä kirjaimella??? yleensä ne esiintyvät lauseiden alussa, joten...
I really need to know is there a place to me

nightingale -> Bolina May

Poissa Guépard

 • hämykeijun lyhty
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: SparksStar9049
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #144 : Syyskuu 18, 2011, 17:24:41 »
Musta ois kiva osata ihan KAIKKI loitsut. Etenkin kiroukset, varsinkin sillon kun kaverit on hirveen ärsyttäviä ois kiva voida vaan tehä niille jotain -mut ei kuitenkaa mitää vakavaa. Myös kaikki ne käytännön loitsut ois mukavii. Kuuraannu, tulejo, entisius, siipiirdium lentiusa... Valois ois kans semmonen loitsu mitä tykkäis käyttää pimeessä. Ai niin ja tietenkin ilmiintyminen.
If you never try, you'll never know.

Poissa Ales

 • Fanficcari
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • 24365
  • My life, my party!
 • Pottermore: DreamFlight25004
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #145 : Syyskuu 25, 2011, 11:54:46 »
Ensimmäisenä mieleen pomppasi komennuskirous. Ois mahtavaa jos pystyisin vaa langettaa kaikkii kirous minkä avulla kaikki tottelee mua.
Toisena ottaisin varmaankin kutsuloitsun, tulejo. ois kätsää et voisin kutsuu tavarat mun luo, vain sauvaa heilauttamalla.
Näitä on paljon;

Kuurannu - vihaan siivoamista...
Entistus - hajotan tavaroita helposti..
Ilmiintyminen&kaikkoontuminen - ei olis enää kiire (;
Suojelius - se luo turvallisuuden tunnetta
Vaimennous - todella kätevä oppitunneilla...
Episkius - pienet haavat sais hoidettuu helposti
Tarttumatum - kätsä vesisateella : D

Eli periaattessa kaikki loitsut ja kiroukset, mutt en jaksa kirjoittaa niitä ylös ^^
Yhtä en osaa päättää... Tossa on vaihtoehtoja (::

~Camillaah
Hey! You just lost The Game.

Poissa Wood Nymph

 • Renegade
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Luksusloimu!
  • something worth fighting for ~ Tumblr
 • Pottermore: ScarletSun17528
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #146 : Syyskuu 25, 2011, 13:43:43 »
Aika paha, kun kaikista olis niin paljon hyötyä ja tekis elämästä ehkä hiukan helpompaa:D ei ois niin paljon stressiä kaikesta.

Nooh, ainakin nämä ois ihan mahtava osata:
Tulejo, ehdottomasti ehkä käytännöllisin näistä. Hukkaan aina kaiken just sillon ku on kiire. Käyttäisin ainakin avaimiin, kännykkään, joita hukkaamatta en vaan osaa olla.
Oppugno, niitä ihmisiä, joihin tätä käyttäisin, on paljon. Kun oma väkivaltasuus ei riitä, pitää turvautua eläimiin:D
Suojelius, haluaisin totta kai tietää mikä mun aineellinen suojelius olis. Ja tietenkin suojelisin kallista sieluani!
Orkideous, aika turha, mutta meillä ei oo koskaan kukkia vaikka haluaisin:"D
Sanaton taika, ois ihan superhypermegamahtavaa jos osais tehä taikoja käyttämättä sanoja;> voittaisin kaikki ilkeet arvaattomuudellani!
Ilmiintyminen/kaikkoontuminen, kyllä olen lopen kyllästynyt sadepäiviin ja pitkiin matkoihin. Tarttumatum kyllä auttais tohon sateeseen... Mutta kummiskin en olis myöhässä mistään ja voisin paeta tiukan paikan tullen yms.
Entistus, koska oon taitava rikkomaan asioita...

Ja monia muita on myös, ei voi valita vaan yhtä!
 
Well then, I think the answer is that a circle has no beginning.
-Luna Lovegood, DH

Poissa peconen

 • Kermakalja
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: PhoenixNight91
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #147 : Marraskuu 06, 2011, 20:04:27 »
Lukilitis, koska haluaisin useinkin kurkistaa tietyn ihmisen mieleen.
Tai sitten Odotum Suojelius, koska se jollain tavalla kiehtoo minua. Se toisi turvallisuutta yön pimeimpiin aikoihin. Uskoisin, että suojeliukseni olisi kotka! :D
''Of course it is happening inside your head, Harry, but why on earth should that mean that it is not real?''

- Albus Dumbledore

Poissa mayday

 • Ryhmyn iskemä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: LeviosaThestral23731
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #148 : Marraskuu 30, 2011, 16:20:17 »
Haluaisin osata tietenkin kaikki, mutta jos olisi mahdollista osata vain yksi, niin haluaisin osata loihtia suojeliuksen (: Sillä olis tavallaan suojassa paljolta. Ilmiintyminen ja kaikkoontuminen olis kyllä tosi tarpeellisia mulle!
If you love me let me go
Back to that bar in Tokyo
Where the demons from my past
Leave me in peace

Poissa Mansikkarahka

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #149 : Tammikuu 05, 2012, 18:12:35 »
Tietysti kaikki olisi hienoa osata, mutta jos vain yksi on valittava niin... ehkä ilmiintyminen. Se olisi kätevä, etenkin aamuisin. Suojelius taas toisi turvallisuutta. Sitten taas se loitsu, jota Hermione käyttää Harryn silmälaseihin, jotta Harry näkisi niillä myös myrskyssä (en muista sen nimeä) olisi myös kätevä.
Vaikea valita vain yhtä, mutta sanotaan nyt että joku näistä kolmesta.   

Poissa Puhpallura

 • Sonic Screwdiver
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • kirja/valokuvaus-blogini
 • Pottermore: ThornOwl10828
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #150 : Tammikuu 06, 2012, 12:37:29 »
Ainakin Entistus olisi tosi kätevä, olen uskomattoman hyvä rikkomaan esineitä... Sitten Siivous- loitsu oman huoneen siivoamiseen ja tietysti Tulejo, sillä olen toivoton kadottamaan tavaroita... Lisäksi siitä voisi olla hyötyä jos ei jaksaisi hakea jotain jostain (Esim. Voisi hakea polttopuut sisältä käsin :'D)
we are all stories in the end
just make it a good one

Poissa Jace

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #151 : Tammikuu 06, 2012, 16:53:43 »
Olisi hauskaa osata komennuskirous vaikkapa päivän ajan, mutta pidempi aika nuosisi päähän.
Toisaalta olisi kiva tietää suojeliuksen muoto tai nähdä miksikä mörkö muuttuisi.
Luulen että mörkö ottaisi jonkun ällöttävän pikkuötökän muodon ja suojelius olisi susi, mutta mistä sitä ikinä tietää.
Tästä tuli hitusen lyhyt, mutta tuossa se asia oli... :)

Poissa salmuri

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Korpinkynsi joka lajiteltiin Rohkelikkoon.
 • Pottermore: PatronusStrike149
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #152 : Tammikuu 07, 2012, 16:10:07 »
Varmaan tule jo koska olen hyvä hukkaamaan tavaroita. Näkymättömyysviitta olisi kyllä hieno.
En ole hullu, todellisuuteni on vain vähän erinlainen.

Poissa Kirjailija

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • ~GinWe, vuotiksen suurin Ginny -fani~
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #153 : Tammikuu 08, 2012, 11:58:58 »
Hmm...toi on vaikee kysymys. Ehk kivoin ois kyl melutus, koska joskus kukaa ei kuule mua.

Poissa annips

 • siipienrepijä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • But I'm just a ghost
 • Pottermore: DawnNewt14590
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #154 : Tammikuu 10, 2012, 18:59:07 »
Muistiloitsu, sen vuoksi, että tämä tyttö tapaa ajatella vasta sitten kun on jo sanonut mielipiteensä :D Saatan möläyttää muita loukkaavaa, itseäni nolaavaa ja sitten sellaista sekoitusta kaikkea muuta, että olisi kätevää vain pyyhkiä muisti ja olla sillein "hupsis" c:

Komennuskirous, olisi myös aika kätevä (pahakunolen), mutta menolippu Azkabaniin ei houkuta... :)  Voisin loihtia itselleni liikasta kympin :) (KASIOLI D':) Anyway... Miksei siinä samalla kaikkea muutakin kympiksi? Myös pojat saisin lopettamaan härnäämisen ja kaiken muunkin sen sellaisen :))))

Myös "Pakkuu", olisi minulle omiaan, sillä meinaa hermot aina pakatessa pettää... En ole mitenkään järjestelmällinen ihminen, jota tukee seuraavat minulle hyödylliset loitsut.

"Kuuraannu" saisi käyttöä usein, olenhan aivan toivoton sottapytty... Joskus kun syön esim. suklaakakkua on todennäköistä, että suklaata löytyy vaatteiden lisäksi myös ehkä otsasta ja korvan taustoista... :)

Tavaroitakin hukkuu aika iisisti, joten "Tulejo", saisi myös paljon käyttöä. Puhelin on ainakin kerran päivässä hukassa ja hiuspinnejä häviää aina yökylässä :) Myös huulirasvat katoavat mystisesti, kuten myös avaimet (ääk :x anteeks äiti :D), että... Tarvitseeko enempää selitellä?

"Entistus" olisi tiuhaan kunnossa, sillä jotenkin kummallisesti tavarat tippuvat/kaatuvat ympärilläni.. Tonks :D

Yhteenvetona sanoisin että olen aikas huolimaton ihminenm :)

Niitä olisi vielä tsiljoonittain, mutta nyt en jaksa hirveää kirjaa ruveta kirjoittamaan, joten.. Siinä ne taisi tulla :)


-annipsi-
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 10, 2012, 19:15:23 kirjoittanut annips »

Poissa pilvenpiirtäjä

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Words of pages
 • Pottermore: FeatherMarauder23566
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #155 : Tammikuu 10, 2012, 20:46:59 »
Tulejo olisi erittäin kätevä, tuntuu että kaikki tavarat ovat aina hukassa. Tosin hukkaisin todennäköisesti taikasauvanikin, joten minun pitäisi osata loitsu, jolla kutsua sauva itselleni, käyttämättä siis sauvaa, ja sitten voisin alkaa kutsua muita tavaroita.

Entistus taas olisi hyvä rikkoutuneiden tavaroiden korjaamiseen, -joskaan en ole pitkään aikaan hajottanut mitään, ihmeiden aika ei näemmä ole ohitse- voisin esimerkiksi korjata rikkinäiset pelikorttini, alkavat käydä niin risoiksi, että tunnistaa mikä kortti on mikäkin, on tullut aika paljon viime aikoina pelailtua koulussa kavereiden kanssa.

Vaimennous olisi myös loistava, juttuni kun tuppaavat menemään yli äyräiden, ja muut ihmiset katselevat välillä pitkään, joten olisi mukavaa jutella päättömistä asioista kavereiden kanssa ilman pitkiä katseita. Ja olen myös melkoisen kovaääninen, joten muidenkin kannalta se, että he eivät kuulisi minua, saattaisi olla hyvä asia. Toisaalta, joutuisin kyllä käyttämään tätä loitsua välillä myös itseeni, suuni ei oikein aina ymmärrä, milloin pitäisi olla hiljaa.

Jos noista pitäisi valita yksi, se olisi kyllä tulejo.
"What about a side by side with a friend?"
"Aye, I could do that.."

Poissa Puppet

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: PhoenixAccio1128
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #156 : Maaliskuu 06, 2012, 15:40:25 »
Alohomora, ihan vaan sen takia kun multa tuppaa aina avaimet katoamaan tai jäämään sisälle ja sit joudun ulkona -30 asteen pakkasessa odottaa useita tunteja et vanhemmat tulee töistä ;) muutenki se olis tosi hyödyllinen mulle varsinkin :D
Draco Malfoy: Training for the ballet, Potter?

Poissa Rohkelikkokummitus

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #157 : Maaliskuu 24, 2012, 14:29:41 »
Hmm... jos ilmiintyminen lasketaan, niin se voisi olla ihan kiva osata. Mmm.... myöskin karkotaseet olisi hyödyllinen, kun taistelee vihollisia vastaan tai jotain... ja se sektusempra ( vai mikä lie olikaan ), jaaajaaa jos olisin murhaaja, niin avada kedarva, koska siitä ei taida jäädä paljoa jälkiä. Monia muitakin olisi, kuten vaikkapa suojelius, ja se muistiloitsu.
Karkotaseet!

Poissa GinnyW

 • You gotta be kidding me...
 • Vuotislainen
 • Pottermore: MidnightCloak26295
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #158 : Elokuu 20, 2012, 11:21:15 »
Hehei, ehdottomasti Keholeijuksen! Olisi siistiä ripustaa matikanope killumaan nilkasta ilmaan kesken kokeen!
Harry: You´re white.
Sirius: No, i´m Black
Harry: Lol, stop joking!
Sirius: No, I´m Sirius

Poissa Suklaa Sammakko

 • Mikä se oli?
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Oletko nähnyt tätä noitaa?
 • Pottermore: PatronusFirebolt8891
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #159 : Lokakuu 07, 2012, 21:31:36 »
Tämä ei ole loitsu, herja taikka manaus. Itse haluaisin olla joko animaagi tai metamorfomaagi. Ja mitäkö tekisin tällä. Haluaisin nähdä elämää eläimen silmien tasalta tai muuttaa ulkonäköäni, proppautuminen olisi x 100 helpompaa! :D
Harry Potter, Always!

Poissa Kaksisarvinen

 • LUMOAJA
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: LightFlame10003
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #160 : Joulukuu 15, 2012, 18:23:54 »
Hmm.

Komennuskirous.

Lukilitis.

Unhoituta.


Joo. Noi.


Kaikki on mahdollista.

Poissa Eriya

 • Tähtienyö
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #161 : Joulukuu 15, 2012, 18:57:57 »
Kaikki! Mutmut jos vaan yhen kolme saa valita niin

Tulejo koska tätä käyttäisin ja mietin vähintään kerran viikossa et "kunpa osaisin Tulejo-loitsun! Sil olis nyt käyttöö..."
Ilmiintyminen Koska oon laiska, ja toi olisi täydellinen kun olisi myöhässä jostain
Valois ja sen vastapari Pimi. Nää kaks on ehkä mun lempiloitsut (tai sit tulejo tai Odotum Suojelius) ja tykkään leikkii katkasijan kanssa (Pimi: painan valot pois. Valois: Painan valot takas päälle. XD Ja ikä oli 14 vuotta...)

Mutta kyllä Odotum Suojeliuskin olisi ihana...
I'm on a road of broken dreams and I need to know why
Seek the truth through lies to be my guide
I'm in a world of doubt and trust, can't deny 

Poissa serpensortia

 • Aamu-usva
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Have a cup of tea.
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #162 : Joulukuu 15, 2012, 19:00:55 »
Keholeijus rohkelikkojen (no ei) nöyryyttämiseksi >:)

Tulejo tuomaan kaikki kadonneet tavarat luokseni

Odotum suojelius luomaan henkistä turvallisuutta heikkohermoiselle jänishousulle :) eli minulle

Lukilitis Haha stalkerr

Tossahan noi tärkeimmät :)

// Komennu, koska hyödyt >D
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 04, 2013, 17:56:10 kirjoittanut serpensortia »
"We'd apologize for being the best house...
But we don't really want to."

Poissa Hippisopuli

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: SkySilver40
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #163 : Tammikuu 04, 2013, 16:54:29 »
Haluisin ehdottomasti osata Tulejon ja Entistuksen. Elämä olis niin paljon helpompaa :D

Poissa ghostie

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • DFTBA
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #164 : Tammikuu 15, 2013, 02:00:17 »
No ehdottomasti kaikki loitsut! :D Mutta jos yhden valitsisin, minulla olisi eniten käyttöä Obliviate/Unhoituta-loitsulle. Mitä kaikkea voisinkaan tehdä sillä loitsulla....
"'Cause I need Harry Potter like a grindylow needs water"
11 years and counting ♥

Poissa sateenkaarinalle

 • wallflower
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • click
 • Pottermore: OwlWormwood21634
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #165 : Helmikuu 16, 2013, 13:04:31 »
Kaikista hyödyllisin omaan käyttöön olisi varmasti tulejo. Mulla on tapana kadottaa tavaroita aika usein, joten tämä loitsu olisi aika tarpeellinen.
we accept the love we think we deserve

Poissa Soul Spirit

 • Silli
 • Vuotislainen
 • Herra merirosvokapteeni-ninja-salamurhaaja Kenway
  • Warrior Cats RPG
 • Pottermore: Silagul
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #166 : Toukokuu 16, 2013, 19:02:39 »
Tähän on vaikea vastata, koska monista loitsuista olisi paljon hyötyä minulle. Tulejo tai entistus olisivat ehkä silti kaikista hyödyllisimmät arkielämässäni.
The darkness descends on quiet earth,
the night cannot know how much it's worth
Inspiring the shadows with fading
And horizon with ending

Poissa Lumisieppari

 • Ikuinen Bertie Botter
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • -Young witch-
 • Pottermore: PotionBat12054
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #167 : Toukokuu 16, 2013, 20:09:50 »
Tässä on pieni lista taioista jotka tahtoisin osata:

-Joku herja/manaus
-Keholeijus
-Tulejo
-Kangistumis tyystilys
-Tainnutu
-Unhoituta
-Rillius entistus
-Odotum suojelius
-Lukilitis
-Komennu
-Valois
-Pimi

Tossa nyt muutama, muokkaan jos keksin lisää ;)
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 15, 2015, 15:29:35 kirjoittanut Lumisieppari »
Se viisain kaikista, vapise Salazar.

Poissa Mehujauhepallo

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: MoonPatronus27791
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #168 : Toukokuu 17, 2013, 06:51:31 »
Ois tietenkin kiva osata kaikki taiat, mut tärkeimpiä mulle olis muutama.
Alohomora, koska ei tarttis käyttää avainta.
Tulejo ni vois löytää kadotetut tavarat tai ei muuten vaan tarttis ettiä niitä.
Odotum Suojelius olis jotenki kiva tuomassa tarvittaessa turvaa. :D
Ilmiintyminen ja kaikkoontuminenki olis kivoja.
Kuuraannu ja pakkuu kelpais kyllä mulle ja sit keholeijus ihan vaan huviks.

Poissa Luna Helmiina

 • Tonttu vain ei saa unta
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Älä häiritse! Luen Harry Potteria!
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #169 : Elokuu 04, 2014, 18:44:11 »
Muistiloitsu, sen vuoksi, että tämä tyttö tapaa ajatella vasta sitten kun on jo sanonut mielipiteensä :D Saatan möläyttää muita loukkaavaa, itseäni nolaavaa ja sitten sellaista sekoitusta kaikkea muuta, että olisi kätevää vain pyyhkiä muisti ja olla sillein "hupsis" c:

Kuuraannu saisi käyttöä usein, olenhan aivan toivoton sottapytty... Joskus kun syön esim. suklaakakkua on todennäköistä, että suklaata löytyy vaatteiden lisäksi myös ehkä otsasta ja korvan taustoista... :)

Tavaroitakin hukkuu aika iisisti, joten "Tulejo", saisi myös paljon käyttöä. Puhelin on ainakin kerran päivässä hukassa ja hiuspinnejä häviää aina yökylässä :) Myös huulirasvat katoavat mystisesti, kuten myös avaimet (ääk :x anteeks äiti :D), että... Tarvitseeko enempää selitellä?

"Entistus" olisi tiuhaan kunnossa, sillä jotenkin kummallisesti tavarat tippuvat/kaatuvat ympärilläni.. Tonks :D

Yhteenvetona sanoisin että olen aikas huolimaton ihminenm :)

Niitä olisi vielä tsiljoonittain, mutta nyt en jaksa hirveää kirjaa ruveta kirjoittamaan, joten.. Siinä ne taisi tulla :)


"Entistus"
olisi itsellänikin kova sana, samoin kuin "Tulejo", ja "Kuuraannu" ja
Odotum suojelius,omiaan toivottmalle pelkurille :D
Rillius entistus tulisi myös olemaan hitti kun lasit ovat aina vähän rikki. :D
"Puh?"
"No mitä, Nasu?
"Ei mitään", vastasi Nasu hiljaa.
"Tarkastin vain, että olet vielä ystäväni".       Helmiina -> Luna Helmiina

Poissa Lumottu Kirja

 • Haaveista tupruava
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Pottermore: RiverSilver16420
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #170 : Elokuu 04, 2014, 21:34:15 »
Ajattelin että Alohomoro, mutta harvoin unohdan avaimet. Mutta tajusin, että voisin avata mitä tahansa... Kuulostaa niin ihanalta, varsinkin kun jästit eivät voi suojata lukkojaan ;). Luultavasti se olisi taika joka olisi minun jos puhutaan vain yhdestä loitsusta, mutta jos voisin valita useampiakin... Mietin jotain hyvin hyödyllistä, vaikka Alohomora onkin tärkeä kelmimäisissä hommissa :). Mutta jos mietitään toisessa näkökulmassa, hmm... Entistus? Voisin korjata kaikki asiat jotka ovat menneet minulta rikki... Mitä tapahtuisi jos käyttäisi Entistusta esineeseen jonka palat ovat ihan huitsin nevadassa :D? Osoittaisi jotain hyvin ison männyn kantoa jonka puusta on tehty monta lautaa... Eheh, siinä meni talo :P. Nonniin, ehkä sitten vielä hyödyllisempää tai joku muu. Uu, uu! Tulejo! Siis oikeasti, ei yhellä loitsulla voi pärjätä kun on muitakin niin mahtavia loitsuja :/. Mä unohtelen yleensä unohtuneita tavaroita, mutta silloin vois vain heilauttaa sauvaansa ja vähän ajan päästä se tavara olis mun luona. Ja kun kadottais jotain, mä muistan että mulla oli pienenä semmonen kristalli (joo välitän siitä yhä :P) voisin vaan kutsua sen mun luokse :'). Kuuraannu ei hirveästi houkuta, mutta voisin siivota helposti.

Eeh, se yksi loitsu kuitenkin olisi luultavasti Entistus tai Tulejo. En pysty vaan valita noiden väliltä. Kummatkin on vaan niin hienoja loitsuja.    :/ 

//Atmosfääriloitsu olis jännä :P.

//Tuli ihkukohtaus: Jalustus Liikkumitor! Siis oikeasti olis tosi kivaa laittaa patsas tai haarniska palvelemaan/suojaamaan mua ;).
« Viimeksi muokattu: Elokuu 04, 2014, 21:54:25 kirjoittanut Lumottu Kirja »

Poissa karvaturri

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #171 : Lokakuu 07, 2014, 19:28:18 »
jos pitäis jotkut valita nii ehkä ruhjoo maxima keholeijus ja siihen vastaloitsu (en jaksa käydä kattoo) estous valois ois kanssa kiva, entistus haihtuus vois haihduttaa juttuja heittäös ja Siipiirdium lentiusa vois esim koulussa taijalla heitellä kaikkii tavaroita jonnekki kauas

Poissa Rantsake

 • Ei mikään surkkimus
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: SparksWolf20852
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #172 : Lokakuu 07, 2014, 21:29:08 »
Voi, niitä ois paljon niitä taikoja, mitkä ois kiva osata!

Huushollitaijat, kuten Tonks tais niitä jossain kohti nimittää! Voi vitsi, miten usein sitä on toivonu, että vois vaan heilauttaa taikasauvaa ja sit tiskit tiskautuis itse omia aikojaan... Vois loihtia harjan ja rikkakihvelin lakaiseen lattian korkeimman omatoimisesti... Ja voi, miten usein oon toivonu, että voisin loihtia imurin raahaamaan itse itseään ympäri kämppää! Viis niistä salaisuussäädöksistä.....

Tulejo! Sitäki on monesti manannu, ku ei löydä jotain esinettä, että voi ku se ois helppo vaan kutsuloitsulla pyytää luokseen!

Ja, vaikka se oiskin vähän pelottavaa siinä samalla, minä olisin kyllä pää kolmantena jalkana menossa professori Punurmion ennustustunneille! Se voi olla huuhaata, mut sois silti tosi siistiä!
"Tuntematonta me pelkäämme, kun katsomme kuolemaa ja pimeyttä, siinä kaikki."
- Harry Potter ja Puoliverinen prinssi

Poissa Kirjatoukka

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Taukki! Vollotus! Kummallisuus! Nipistys!
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #173 : Lokakuu 21, 2014, 15:09:05 »
Tosi hankalaa valita vain yksi! Mutta tässä muutamia:
-karkotaseet
-odotum suojelius
-entistus
-lukilitis >:DD
Ja lisäksi olisi aivan mahtavaa osata muuttua näkymättömäksi <3
"Harry! Jos me kuolemme, tapan sinut!"

Poissa Charlotte

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • No books, no life
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #174 : Marraskuu 03, 2014, 18:22:02 »
Mullakin on monia:

Kangistumis tyystilys
Tainnutu
Lukilitis
Entistus
Ehkä myös tulejo

Monet täällä ovat laittaneet esim. odotum suojelius. Mutta jos tarkoitus oli päättää minkä taian vain sinä haluaisit oikeassa elämässä osata, niin odotum suojeliuksesta ei olisi paljon iloa ilman ankeuttajia :)
"Mutta sinähän olet kuollut", Harry sanoi.
"Niin olen", Dumbledore sanoi arkisesti.

Poissa Dimitri

 • Veturinlämmittäjäharjoittelija
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Foorumilla Dimitri, muualla joku muu.
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #175 : Elokuu 13, 2016, 16:22:59 »
Avada kedavra ja wingardium leviosa. Ei siis Leviosaaa vaan LeviOsa, :) Ja kääntäkää sivulle 394.

Poissa Luna Helmiina

 • Tonttu vain ei saa unta
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Älä häiritse! Luen Harry Potteria!
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #176 : Elokuu 14, 2016, 20:55:04 »
//Törkeä ot alkaa
Ei siis Leviosaaa vaan LeviOsa, :) Ja kääntäkää sivulle 394.

Hahahhaa, kiitos Dimitri viikon nauruista, muistan ton niin elävästi leffoista...

"It´s "leviOsa", not "leviosaaa"!" :D
//Törkeä ot lopuu
"Puh?"
"No mitä, Nasu?
"Ei mitään", vastasi Nasu hiljaa.
"Tarkastin vain, että olet vielä ystäväni".       Helmiina -> Luna Helmiina

Poissa Dimitri

 • Veturinlämmittäjäharjoittelija
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Foorumilla Dimitri, muualla joku muu.
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #177 : Elokuu 14, 2016, 23:21:09 »
Lainaus

Hahahhaa, kiitos Dimitri viikon nauruista, muistan ton niin elävästi leffoista...

"It´s "leviOsa", not "leviosaaa"!" :D

Törkeä off topic myös: Lauantaina kun olimme Minkiön asemalla ja lämmitimme kaverin kanssa, joka myös on ollut Potter fani niin lauloimme Double troublen veturi version:

Double, Double toil and trouble, fire burn boiler bubbles... XD

Poissa Luna Helmiina

 • Tonttu vain ei saa unta
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Älä häiritse! Luen Harry Potteria!
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Minkä taian haluaisit osata?
« Vastaus #178 : Elokuu 15, 2016, 11:26:59 »
Lainaus

Hahahhaa, kiitos Dimitri viikon nauruista, muistan ton niin elävästi leffoista...

"It´s "leviOsa", not "leviosaaa"!" :D

Törkeä off topic myös: Lauantaina kun olimme Minkiön asemalla ja lämmitimme kaverin kanssa, joka myös on ollut Potter fani niin lauloimme Double troublen veturi version:

Double, Double toil and trouble, fire burn boiler bubbles... XD
*Törkeä ot jatkuu*
Hahahhaa, hirnun täällä itekseni noille Potter-lainauksille :D
*Törkeä ot loppuu*
"Puh?"
"No mitä, Nasu?
"Ei mitään", vastasi Nasu hiljaa.
"Tarkastin vain, että olet vielä ystäväni".       Helmiina -> Luna Helmiina