Kirjoittaja Aihe: Kenestä Harryn koulukaverista Tylypahkan opettaja?  (Luettu 29178 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Tibby

 • kotitonttu
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Can I have a look at Uranus too, Lavender?
  • LiveJournalini
Vs: Kenestä Harryn koulukaverista Tylypahkan opettaja?
« Vastaus #50 : Kesäkuu 20, 2007, 21:47:35 »
Juu, Hermionen ammattitoiveista ei ole muistaakseni sanottu mitään, mutta Harry ja Ron halusivat auroreiksi.

Muistaakseni Kolmikon keskustellessa ammateista (FK:ssa kai?), Ron ja Harry miettivät aurorin uraa, ja Hermione kommentoi asiaa ja sanoo, että haluaisi ainakin itse tehdä jotain arvokkaampaa. Tähän Harry ja Ron taas huudahtavat, että Aurorin ura on arvokas, ja Hermione sanoo haluavansa tehdä jotain "vielä arvokkaampaa", kuten viedä S.Y.L.K.Y:tä vähän pidemmälle.

Moni on veikannut Nevilleä ja itsekin olen sen kannalla. Tosin Hermionekin on hyvä vaihtoehto. Tosin Hermy ja Neville ovat vähän liian ilmeisiä (niin kuin moni on jo yllä todennut, ja Jo yllättää kirjassa varmasti jollain aivan odottamattomalla tavalla), että ehkä se on joku, jota kukaan ei ole edes veikannut.

"There's no need to call me sir, Professor"

Moony

 • Ankeuttaja
Vs: Kenestä Harryn koulukaverista Tylypahkan opettaja?
« Vastaus #51 : Kesäkuu 21, 2007, 14:07:34 »
Itsekkin veikkaisin Nevilleä.

Kuten aiemmissa Neville suuri mielenkiinnon kohde on yrttitieto, jolloin olisi hyvin loogista, että hänestä tulisi Verson seuraaja. Toisaalta herää ajatus, että pytyisikö Neville toimia opetajan tehtävässä ujouden ja herkkyytensä takia, mutta onhan hän omalla tavallaan rohkea.
Ken tietää.

Poissa Vilma

 • Miukumauku
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • *Meow*
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Kenestä Harryn koulukaverista Tylypahkan opettaja?
« Vastaus #52 : Kesäkuu 25, 2007, 17:26:41 »
Minun mielestä se ei ole Harry(koska sanoi menevänsä Godrickin notkoon ja että ei tule takaisin tylypahkaan), eikä Ron tai Hermione (he sanoivat tulevansa Harryn mukaan. Se voi olla Neville yrttitiedon opettajaksi tai sitten joku muu Rohkelikko (en usko että se olisi muu kuin Rohkelikko). Malfoy se ei voi olla koska hän on kuolonsyöjä ja muutenkin ilkeä. En usko että häntä kiinnostaa opettaminen. Mutta eihän sitä koskaan tiedä...?

//Surumielinen muoksi turhan spoiler-merkinnän pois, kuudetta kirjaa saa spoilata huoletta kun Potter-foorumi kerran ollaan :)
« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 23, 2008, 14:25:42 kirjoittanut Surumielinen »
"Ja mitä hiivatin hittoja ne ankeuttajat ovat?"

Poissa Arminas

 • Addikti
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Kenestä Harryn koulukaverista Tylypahkan opettaja?
« Vastaus #53 : Heinäkuu 01, 2007, 10:44:15 »
No ekana tuli mieleen Hermione, niinkuin aika monella muullakin ilmeisesti:D En kuitenkaan usko että hän ryhtyy opettajaksi, ainakaan opettajan ammatti ei minusta olisi tareeksi arvokasta Hermylle,vaikka arvokasta onkin. Tuli tossa mieleen että ehkä hänestä tuleekin parantaja?no ei sekään kyllä tunnu kovin todennäköiselle.
Neville voisi hyvinkin opettaa yrttitietoa, (en kyllä pysty kuvittelemaan häntä opettajana). Kuitenkin jos Neville ja Hermione suljetaan pois ja jos oletetaan että tuleva ope on rohkelikko, niin veikkaisin Parvatia , tai Lavenderia ennunstuksen opettajaksi. Vaikka he tuntuvatkin liian fiksuilta opettamaan sitä, mutta kuka sanoi että ennustuksen opettajan täytyy olla Punurmion kaltainen sekopää?
The stories we love best do live in us forever.

Poissa Pau

 • Hirnyrkki
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Kenestä Harryn koulukaverista Tylypahkan opettaja?
« Vastaus #54 : Heinäkuu 04, 2007, 01:59:20 »
Luulen ettei Hermionesta tule Tylypahkan opettajaa, se olisi liian ilmeistä. Hermione olisi kieltämättä oikein pätevä virkaan, mutta sitten kirjaa lukiessa ei kokisi mitään yllätystä. Sen takia luulen (kuten monimoni muukin) että opettajanvirkaan nousee Neville.

Nevilleä ei ihan heti opettajaksi kuvittelisi, mutta poikahan on erittäin taitava yrttitiedossa. Nevillen tulo opettajaksi olisi sellainen mukava yllätys varmasti monelle lukijalle. Etenkin sellaisille, jotka eivät edes tiedä että jostain Harryn kaverista tulee opettaja (anteeksi olen jotenkin epäsekava, syytän kelloaikaa..). Nevillen valitseminen opettajaksi olisi myös jotenkin hellyyttävää. Neville ei ole todellakaan mikään loisto-oppilas, vaan sellainen tumpelo. Olisi ihanaa jos hänet valittaisiin opettajaksi. <:

Toivon vaan ettei Neville kuole seiskakirjassa, sitten en kyllä osaisi sanoa kenestä opettaja tulee. ;o Kenties Ginny? Äh eikää.  *ajatus katkeaa kokonaan*
« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 23, 2008, 15:15:31 kirjoittanut yhyy »
Kusipäistä suloisin.
yhyy -> Pau

Ennus

 • Ankeuttaja
Vs: Kenestä Harryn koulukaverista Tylypahkan opettaja?
« Vastaus #55 : Heinäkuu 04, 2007, 13:29:17 »
Sinänsä juuri Hermionen nimittäminen opettajaksi olisi aika ilmeistä, mutta se voisi käydä laatuun, jos McGarmiwasta tulisi rehtori jolloin muodonmuutosten paikka jäisi auki. Mutta jotenkaan en usko, että Hermione on tuleva opettaja.

Veikkaisin kanssa monien mukana Nevilleä, mutta sinänsä Verso ei käsittääkseni ole mikään kauhean vanha, joten miksi hänet sysättäisiin syrjään?

Myös Ron voisi olla jonkinlainen vaihtoehto vaikka Suojautumiselle pimeyden voimista. Hän tietää jotain niistä. On ollut tosi tilanteissa ja harjoitellut Harryn kanssa erilaisia kirouksia yms.
Sinänsä Ron tietää mahdollisesta kirouksesta viran yllä enkä olisi niin varma, että hän tahtoo ottaa riskiä ja alkaa opettaa siellä.

Cho, Luna ja Ginnykin voisivat olla ihan hyvät vaihtoehdot.
Sinäns' vaikeaa tälläistä on mennä veikkaamaan, kun ei loppujenlopuksi tiedä tulevista olosuhteista.

Poissa Hippo

 • mutakylpyilemässä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Kenestä Harryn koulukaverista Tylypahkan opettaja?
« Vastaus #56 : Syyskuu 01, 2007, 21:12:37 »

Lainaus
Kahden ennustuksen opettajan menettäminen olisi tyhmää vain siksi että Parvati/ Lavender pääsisi opettamaan. Tosin Punurmiohan sanoi ettei jää opettamaan jos Kentauri Firenze opettaisi samassa talossa.

Eihän niitä kahta opettajaa välttämättä sen takia menetetä. Voihan olla vaikka niin, että Firenzelle ja Punurmiolle tapahtuu jotain juonen kannalta tärkeää ja sit tarvitaan uus opettaja ja Parvati/Lavender "astuu virkaan".... ?

Poissa Cilla

 • Vuotislainen
Vs: Kenestä Harryn koulukaverista Tylypahkan opettaja?
« Vastaus #57 : Syyskuu 02, 2007, 00:59:55 »
Hermione tai Neville. Omat veikkaukseni ovat he. Hermyhän pärjää kaikissa aineissa, mutta jostain syystä sijoittaisin hänet muodonmuutosten opettajaksi. McGarmiwahan nyt ilmeisesti tulee olemaan rehtori, joten Hermione ottaisi hänen entisen paikkansa. Neville taas on hyvä yrttitiedossa. Hänestä siis ilman muuta professori Verson seuraaja.

Fleurosa

 • Ankeuttaja
Vs: Kenestä Harryn koulukaverista Tylypahkan opettaja?
« Vastaus #58 : Syyskuu 02, 2007, 23:09:53 »
Olen pahoillani kun en jaksa selata kaikkia viestejä läpi ;<

Minulla, miten varmaan jollakulla muullakin, tulee ensimmäisenä mieleen Hermione. Hänen ahkeruudestansa opiskelua kohtaan ja hyvästä itsevarmuudesta. Mutta kun tarkemmin ajattelee, niin eihän opettajanvirkaan tarvita kaikissa aineissa pelkkää henkistä osaamista, jos sitä nyt sillä tavalla voisi mainita. Taitojen osaaminen käytännössä on olennainen osa, ainakin nyt pimeyden voimilta suojautumisessa. Tiedot ovat osa sitä. Mutta Hermionella voisi muutenkin olla potentiaalia opettajaksi, minun mielestäni.

Toinen ehdotukseni voisi olla Neville. Ja mikä aine, niin yrttitieto. Hänhän on ollut vallan kiinnostunut kyseisestä aineesta, ja jos haluaisi töihin joka kattaa samaa lajia, niin mikä sen parempi kuin kyseisen aineen opettaja. Nevilleltä voisi myös odottaa jotakin sen tapaista, vaikka muissa aineissa ei menestys ole suuri, niin ainakin tässä. Voisin myös hyvin kuvitella hänet opettamaan luokkaa, ujosta pulleasta pojasta kehittyy maltillinen miesopettaja. Ujous muuttuu itsevarmuudeksi. Näin.

Muita ehdokkaita ei minulla tule mieleen, tai ainakaan en keksi niille sen kummempia perusteluita. Kaikkihan tosin riippuu siitä kuinka suuren kategorian sana koulukaveri kattaa.

Leung

 • Ankeuttaja
Vs: Kenestä Harryn koulukaverista Tylypahkan opettaja?
« Vastaus #59 : Syyskuu 03, 2007, 19:28:53 »
Mullekkin tulee ihan ekana mieleen Hermione, mutten haluis sitä minkäänlaiseks opettajaks, haluisin että Hermionesta tulis Aurori. Siks en oikeen osaa uskoa että siitä opettaja tulee. Mutta jos tulee, niin tulee varmaan joku loitsu-, numerologia- tai jästitiedon opettaja.

No, sit olis vielä Neville yrttitiedon opettajaksi Verson tilalle. Siihen uskon enemmän, koska Neville on tosi hyvä yrttitiedossa ja tykkääkin siitä (sai synttärilahjaksikin sen Mimbulutus Mimbletonian). Mutta ei nyt sillä, että Hermione olis jotenkin huonompi, en vaan oikeen usko että Hermystä tulee opettajaa.

Sanon nyt sitten tässä vielä tämänkin, vaikka kyse oli Harryn koulukavereista, mutta uskon että Harrysta voisi tulla Tylypahkan uusi pimeyden voimilta suojautumisen opettaja (jos selviää elossa seiskakirjan jälkeen siis, kuten toivottavasti Hermy ja Nevillekin). Sitä toivon tosi paljon, en haluis Harrylle muuta työtä, paitsi Aurorina, mutten usko että hän pääsis, joten mieluummin muutenkin tuo opettajaksi tuleminen. Sitäpaitsi mun mielestä Harry on tosi hyvä siinä aineessa ja opetti muillekkin niitä taitoja Albuksen Kaartissa.

Poissa Isetom

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
  • Livejournal
 • Pottermore: PurpleFang101
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Kenestä Harryn koulukaverista Tylypahkan opettaja?
« Vastaus #60 : Joulukuu 07, 2007, 21:01:44 »
Kun luin saman tekstin ensimmäistä kertaa, mieleeni tuli heti Neville yrttitiedon opettajana. Onhan siitä pari kertaa mainittu, että Neville on paras yrttitiedossa ja se on hänen lempiaineensa ja Nevillestä on tullut todella hyvä velho, viidennessä kirjassa hän muuttui paljon.

Hassua, että muutkin ajattelevat samalla tavalla, että Neville yrttitiedon opettajana. Hermione ei käynyt mielessäkään, ja eihän hän oikeastaan halunnut auroriksi, hän sanoi jotenkin:

"Voisin viedä S.Y.L.K.Y:tä edemmäs."

Nyt kun ajattelen, niin noina synkkinä aikoina jästitiedon opettajan ammatti saattaisi olla rohkea tikki ja sen opettaja saattaa erota koska pelkää... joku rohkelikko, kuten Dean jolla on jästivanhemmat, voisi mennä hänen tilalleen. Katsotaan sitten kun kirjan luen.
« Viimeksi muokattu: Joulukuu 07, 2007, 21:12:02 kirjoittanut Tomataro »
through the warmthest cord of care
your love was sent to me

Poissa Pipe

 • Luihusten oma kasvatti
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Kenestä Harryn koulukaverista Tylypahkan opettaja?
« Vastaus #61 : Joulukuu 08, 2007, 15:00:02 »
Draco . Koulukaveri? No joo.. Pimeyden voimilta suojautuminen!!
Jotenki näkisin Dracon tossa hommassa isona.. Mut en tiiä.
Koska eks kuitenki sitäkin ole toitotettu et Pimeyden voimilta suojautumisen ope vaihtuu joka vuosi niin miksei Draco vois tietty olla vuotta siinä pestissä...
Ja olihan Kalkaros luihusesta ja siinä. Siks en oikee osaa toho kuvata muuta kun Dracoo.. vaik olihan rohkelikkojakin (Reppu) sielä mut silti.. Draco ois hyvä ope. :)

Tai sitte vois tietty olla Neville yrttitiedossa. 
♥Yritän vain hymyillä, vaikka olen jo kuollut sisältä♥
♥♥Polseres vermelles - Polseres amunt!!♥♥

Poissa Milgia

 • Clandestine
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Miittiriippuvainen
Vs: Kenestä Harryn koulukaverista Tylypahkan opettaja?
« Vastaus #62 : Joulukuu 08, 2007, 15:30:26 »
Jos Dracosta tulis opettaja se olis varmaan semmoinen Severuksen tyyppinen..
Mutta miettikääs, entäs jos Luna tai Ginny ryhtyy opettajaksi, mikä aine voisi olla kyseessä?
Lunalla ehkä Taikaeläinten hoito ja Ginnyllä ehkä PVS..
"Summer lovin' had me blast
Summer lovin' happened so fast
I met girl crazy for me
Met boy cute as can be."

Poissa Tonnikala

 • Vuotislainen
Vs: Kenestä Harryn koulukaverista Tylypahkan opettaja?
« Vastaus #63 : Joulukuu 11, 2007, 20:42:38 »
hmm... HERMIONE: ei, tuskinpa vain se olisi jo vähänkin liian... äh helppo valinta, en usko, että hänestä tulee opettajaa. Luulen, että hän tulee työskentelemään ministeriössä koska hän on ollut niin ministeriönvastainen.
   HARRY: Hänestä voisi tulla potentiaalinen DADA-opettaja niin kuin DA jo antoikin suuntaa. Minä kuitenkin uskon, että Harry saavuttaa aurorin ammatin.
Entäs sitten NEVILLE: Kyllä se taitaa olla siinä. Neville joka on aina ollut ikään kuin epäonnistuja ja josta löytyy opettajamaisuutta tuskin lainkaan on mielestäni varma valinta yrttitiedon opettajaksi, sillä se on ainoa aine jossa Neville on ikinä ollut hyvä. Siinäpä se.

Terhen

 • Ankeuttaja
Vs: Kenestä Harryn koulukaverista Tylypahkan opettaja?
« Vastaus #64 : Joulukuu 12, 2007, 11:57:12 »
Omasta mielestäni vaihtoehdot ovat Herm, Ginny ja Neville (nyt luettuani edellisiä vastauksia, joissa kiintoisa teoria Nevillen yrttitiedonopettajan urasta..).

Hermione siksi, koska hän on kaikista ilmeisin (lukutoukka, hyvä koulussa, pitää kiinni säännöistä [ainakin yleensä :D]) ja hän sopisi rooliin hyvin.

Ginny sen vuoksi, että hänhän loisti AK:ssa lepakonräkä-herjallaan ja uskon että hänestä tulisi hyvä PV-opettaja.

.. ja Neville sopisi oikein hyvin yrttitiedon opettajaksi, niin kuin muut ovat jo tässä antaneet ymmärtää :DDDD

Ainiin. Ja mietin tässä kanssa että voiskikos Lunasta tulla ennustamisen opettaja ?? Sopisi vain siihen kun on muutenkin aina jossain muissa ulottuvuuksissa :'DD

Poissa Mega

 • Vuotislainen
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Kenestä Harryn koulukaverista Tylypahkan opettaja?
« Vastaus #65 : Joulukuu 15, 2007, 14:43:05 »
Luin kyllä edellisiä vastauksia, ja olen osittain samaa mieltä.
Hermionea jotenkin vaikea kuvitella, en tiedä miksi, ehkä enemmän sopisi ministeriöön.
Neville taas sopisi loistavaksi yrttietiedon opettajaksi, mitä useimmat ovat tässä aiheessa toistelleet.
Ja paljon riippuu myös siitä, mikä on sanan "koulukaveri" asiaankuuluvuus.
EDIT:
Eikä pidä unohtaa, että jostain Albuksen kaartilaisesta voisi tulla "daadaan" opettaja.
« Viimeksi muokattu: Joulukuu 23, 2007, 11:31:51 kirjoittanut Mega »

Wille

 • Ankeuttaja
Vs: Kenestä Harryn koulukaverista Tylypahkan opettaja?
« Vastaus #66 : Joulukuu 23, 2007, 11:28:48 »
Ihan mahdollista tuo voisi olla. Ainakin omasta mielestäni myös tuon pääkolmikon voisi sulkea kokonaan pois, he ovat pysyneet tähänkin asti aivan samoina rooleistaan muiden ehkäpä muuttuessa. Luihusesta myöskään ei ketään, paitsi kuten joku sanoi, niin Kalkaroksen tilalle liemiä ehkä opettamaan. Kalkaros sitten saattaa siirtyä pimeyden voimilta suojautumisen opettajaksi, kun sitä hän on aina himoinnut. Puuskupuhin ja Korpikynnen tuvat jäävät esille selkeästi, jotka eivät mitenkään erikoisia ole (tarkoitan että Rohkelikossa on Potter ja Luihusessa Malfoy, joten ne ovat muista erottuvia). En nyt tiedä oikein, mutta Susanne Bones, tai joku tuollainen, voisi olla ihan hyvä.

Mutta pääepäilyni ovat Neville Longbottomissa, koska hän on viidennessäkin Potter-leffassa jo aika varttunut nuori mies, melkein aikuinen. Sitten katsoin Youtubesta videon, jossa näytettiin tuon seitsemännen kirjan kuvauksia. Siinä Longbottom oli jo selvästi täysi-ikäinen, joten epäilen vahvasti, että jos jostain Harryn kavereista opettaja tulee, niin Longbottomista. Hän on ehkä hiukan hidasälyinen - ei nyt mitenkään pahalla, mutta sopisi kyllä hyvin opettajaksi. Eikös Longbottom ole rohkelikossa?

Poissa Fellad

 • Linsessa
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Kenestä Harryn koulukaverista Tylypahkan opettaja?
« Vastaus #67 : Helmikuu 23, 2008, 20:06:33 »
Nevillestä voisi tulla yrttitiedon opettaja, ja Hermione olisi suunnilleen joku taikuudenhistorian opettaja. Dracostakin voisi tulla ihan hyvin joku opettaja, vaikka taikajuomien, mutta hän varmaankin seuraa isänsä jalanjälkiä.

Poissa Azura

 • ENFJ
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • do not go gentle
  • parasomnia
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Kenestä Harryn koulukaverista Tylypahkan opettaja?
« Vastaus #68 : Helmikuu 23, 2008, 22:56:13 »
Neville, ehdottomasti. Tämä sopisi yrttitietoon kuin nakutettu! x)

Mielestäni myös Hermione voisi opettaa, jotain hieman hankalempaa, ja ehkäpä ei joku Weasleyn perheestäkään olisi huono veikkaus, mutta koska he vaikuttavat luonteeltaan ja muutenkin hieman omalaatuisemmilta, ei.

Mielestäni Luna voisi opettaa esim. Loitsuja. Vaikuttaa jotenkin sellaiselta hyvältä tyypiltä siihen hommaan. Tai DADA:an... Mutta se homma on kirottu, en usko että hän siihen pyrkisi.
"For if you're not afraid, how can you be really brave?"

- The Exploits of Moominpappa

Belial

 • Ankeuttaja
Vs: Kenestä Harryn koulukaverista Tylypahkan opettaja?
« Vastaus #69 : Helmikuu 26, 2008, 22:11:44 »
Hermione tai Neville. Hermione voisi opettaa mitä vain koulunaineista, mutta hän kyllä varmaan(ehkä) pääsee parempaakin paikkaan. Neville taas voi opettaa sitä yrttitietoa, kun hän ei missään muussa ole hyvä. Enkä usko, että kenestäkään muusta Harryn ystävästä tulisi opettaja Tylypahkaan, tai mistäs sitäkin tietää. (:

meyen

 • Ankeuttaja
Vs: Kenestä Harryn koulukaverista Tylypahkan opettaja?
« Vastaus #70 : Maaliskuu 26, 2008, 19:16:55 »
Minä en taas siltä kannalta jaksa uskoa,että Hermionesta tulisi opettaja, sillä mikä olisi se ainen jota Hermione sitte opettaisi? Hänhän tietää kaikesta kaiken ja hiukan siihen päälle, kun taas opettajaksi sopisi joku,joka tietää yhdestä asiasta kaiken ja rakastaa juuri sitä kyseistä ainetta/siihen liittyviä juttuja.

Mutta siihen en osaa arvailla yhtään kuka sopisi kuvaan. Neville on munki suosikki, mutta voihan se olla kuka tahansa muukin.
ja p.s Älkää ihmetelkö tietämättömyyttäni, luen seiskan vasta kohta. Jotenkin halusin "säästellä" sitä,kun se on viimeinen. Kun kuitenkin se tulee kahessa päivässä luettua :)
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 26, 2008, 19:28:09 kirjoittanut meyen »

Dementors

 • Ankeuttaja
Vs: Kenestä Harryn koulukaverista Tylypahkan opettaja?
« Vastaus #71 : Huhtikuu 23, 2008, 14:01:18 »
Olen sitä mieltä että Nevillestä voisi tulla opettaja yrttitietoon, sillä hänhän rakasti koulua ja yrttitietoa varsinkin... Se oli sellanen mun mielipide... Voishan Hermionestakin tulla, mutta hänhän oli enemmän kiinni S.Y.L.K.Y.:ssä kuin koulussa...

Poissa Suru

 • keräkurmitsa
 • Sanomaton
 • *
  • Livejournal
 • Pottermore: ChestnutLeviosa81
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Kenestä Harryn koulukaverista Tylypahkan opettaja?
« Vastaus #72 : Huhtikuu 23, 2008, 15:12:36 »
Poistelin tästä topickista nyt muutamia sellaisia viestejä, joissa kerrottiin vain yhdellä lauseella oma mielipide ilman perusteluja (tyyliin "Ronista tulee opettaja. En kyllä tiedä, mihin."). Mutta siis jos viestinne on täältä kadonnut, niin sen olen minä syönyt pois.

Eli jatketaan perustelemalla :> Lukekaa vaikka muiden viestejä ja kertoilkaa, miksi olette samaa/eri mieltä, niin saadaan hyvää keskustelua jatkettua :)
“Älä näytä tuommoiselta, Korppu", hän sanoi. "Eihän tämä ole yhtään mitään. Paljon pahempaa on tulossa!”
- Astrid Lindgren: Veljeni Leijonamieli

Poissa lottapeppiina

 • Elämän pelinappula
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Kenestä Harryn koulukaverista Tylypahkan opettaja?
« Vastaus #73 : Huhtikuu 24, 2008, 12:36:14 »
Olen sitä mieltä että vastaus on melko yksiselitteisesti Neville Longbottom, sillä vaikka hän ei ole kovin lahjakas ollut koulussa, niin ehkä kaikista parhaiten parantanut, esim FK:ssa:)
« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 24, 2008, 12:44:59 kirjoittanut lottapeppiina »
Lotta, aina siellä missä tapahtuu.

Poissa Lohikäärmelady

 • varjoenkeli
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Painovirhepaholainen
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Kenestä Harryn koulukaverista Tylypahkan opettaja?
« Vastaus #74 : Kesäkuu 10, 2008, 00:51:58 »

Eikös Nevillestä tullut yrttitiedon Professori? En muista mistä tämän luin, mutta niinhän se meni! Olisi toki paljon muitakin Tylypahkalaisia, joista olisi voinut tulla hyviäkin opettajia.

-Lohikäärmelady
-Mitä? Onko nukkumatilla muka vihollisia?
-Kahvi! Ajattele kahvia!