Kirjoittaja Aihe: One Piece  (Luettu 4351 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Vauhko-Harry

 • Ankeuttaja
One Piece
« : Maaliskuu 04, 2007, 13:49:17 »
One Piece

Sadat, ja taas sadat merirosvot suuntaavat Grand Lineen, paikkaan, missä on suurenmoinen aarre, One Piece.
 Myös Shanks Punatukka on kiinnostunut aarteesta. Hän oli vierailussa kylällä, missä oli pieni poika, Luffy D. Monkey. Hänkin haluaisi merirosvoksi, mutta on kuullema liian nuori. Hän jopa veitsellä lävistää poskeensa avohaavan, mutta ei kuitenkaan pääse Shanks Punatukan matkaan Grand Linelle One Piecea havittelemaan.
Luffyn mahdollisuudet pahenivat, kun hän söi Shanks Punatukan miehistön ja hänet itsen hankkiman pirunmarjan. Pirunmarja antaa syöjälleen voiman, riippuu mikä pirunmarja on. Siis, pirunmarjoja on erillaisia. Mutta kaikkien kohdalla syöjä ei pysty ikinä uimaan. Mutta hyvät puolet oli myös siinä. Tästä pirunmarjasta esim. Luffy sai "gumigumi" voimat, eli hän pystyy .... siis suoraan sanottuna on hän kumi ihminen!!

En muista kuinka paljon vuotta sitten, ehkä 8 vuotta tapahtuman jälkeen Luffy päättä jättää kotikylänsä ja ryhtyä merirosvojen kuninkaaksi. Kaikki kylässä pitävät ajatusta päättömänä, mutta nyt, nyt One Piecen nro: kahdeskymmenessä kolmessa Luffylla on jo kova miehistö, joilla kaikilla on oma, hirveä, ja surullinen, menneisyys.
Esitys:

Roronoa Zoro

 Roronoa Zoro oli se ensimmäinen alainen Luffylle, muistaakseni. Hän aikoo maailman kovimmaksi miekkasoturiksi. Roronoa Zoro on aika viilea jätkä, ja ainoa varmaan, jolla on päässä hitusen järkeä. Roronoalla on myös karu ja surullinen lapsuus.

http://mangas-onepiece.skyrock.com/pics/392917426_small.jpg

Nami
 
 Nami oli se seuraava, joka värvättiin mukaan Luffyn "miehistöön". Luffy oikein pakotti Namin navigaattoriksi laivaan. Nami ensikisi vihasi merirosvoja, ja hänellä oli siihen kuules pätevä syykin!

http://onepiecefanart.altervista.org/Ciurma%20di%20Rufy/Nami/nami08.jpg
 
Usopp   

 Ensiksi tunettiin One Piece kirjoissa taitavana valehteljana. Hänellä on pitkä nenä, ja kaikkea... Ennen kuin hän pääsi Luffyn miehistöön, niin hänellä oli pienessä kylässä kolme alaista, jotka kaikki olivat lapsia. He leikkivät merirosvoja. Usoppilla oli myös surullinen lapsuus.

http://pobladores.lycos.es/data/pobladores.com/na/ru/naruto-sasuke/channels/naruto_kun_gaara/images/4083320usopp.jpg

Sanji

Sanji on kokki laivassa. Hänet värvättiin kokkilaivasta, siis laivasta, joka oli tavallaan jonkinlainen ravintola. Sanji on ihan lääpällään Namiin. Naistenmies.

http://home.ied.edu.hk/~s0362593/sanji-wanted.jpg

Tony Tony Chopper

Tohtori Hirulikin työn jatkaja. Lääketiedettä opiskellut sininenäinen poro. Hänkin on syönyt pirunmarjan, sellaisen, että hän voi muuttaa muotoaan pienestä porosta seitsemään erillaiseen porohahmoon. Siis lihaksikkaaksi ja isoksi poroksi, tavalliseksi poroksi, ja niin edes päin...

http://gumgum.org/chopper/images/chopper_02.jpg

One Piece ensimmäisen manga kirjan voi hankkia kirjastosta, kannattaa lukea!
 One Piecessä on jännitystä, ja TOSI PALJON huumoria!!! Siis sellaista huumoria, joka saa ihmisen kylkiluut rikki. Hehhee...
Kaikki One Piecet on saatavilla kirjastosta. Itse omistan kaikki.
 
Kuva Luffysta:

http://www.sfondideldesktop.com/Images-Toon/One-Piece/One-Piece-0004/One-Piece-0004.jpg

Älkää käsittäkö väärin, että Luffyn takana olevat eläimet ovat hänen miehistönsä!!! En ole ennen tätä heitä kirjoissa tavannut... Siellä on myös se heidän lippunsa.

Tässä taas kaikki Olkipäähatun jäsenet yhdessä :D :

http://izouvou.onigiri.free.fr/picture/download/wallpaper/1024/Ace%20D%20Portgas/fond%20one%20piece%202.jpg

Siinä One Piece nimessä on Oon kohdalla heidän tunnus merkkinsä. Pääkallo, millä on olkihattu, vähän niin kuin Luffylla on olkihattu, minkä hän oli saanut Shanks Punatukalta.

Kirjan kirjailija (Eiichiro Oda) on keksinyt, että merirosvoja on erillaisia, joten kaikilla on omanlainen lippunsa. Esim. pääkallo, joka on meikattu (tyttömäinen).

Luulin, että tästä One Piece aiheen aloituksesta olisi tullut pidempi, mutta hyvä kun se tähän jäi :D


« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 04, 2007, 18:24:32 kirjoittanut Tristan »

Xacien

 • Ankeuttaja
Vs: One Piece
« Vastaus #1 : Heinäkuu 26, 2007, 12:38:53 »
Vähän hiljaista. :)

Mutta jep, luen One Pieceä. Aloitin lukemisen tämän vuoden keväällä (?) ja nyt olen menossa LUVUSSA 441, eli toisin sanoen kirjassa 46 (Suomessa julkaistu 29 mangakirjaa ja 275 lukua). Minulla on suomeksi mangapokkarit 26-29 ja edelliset olen lainannut kirjastosta. Uudet luvut (eli 150 lukua) luen netissä fanien tekemillä käännöksillä englanniksi.

(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)

Tähän mennessä Suomen julkaisuissa Olkihattuihin on liittynyt Nico Robin, entinen Baroque Worksin jäsen "Miss All Sunday", josta kukaan ei oikeastaan tiedä mitään muuta, että hän haluaa löytää "Tosi Historian Poneglyfit" (vai mitkä olikaan) ja hän on syönyt Hana Hana no Mi-pirunmarjan (suomennettu: Kukka Kukka), joka antaa tälle kyvyt kasvattamaan omia ruumiinosiaan mille tahansa pinnalle jonka näkee ja ohjaamaan niitä.

One Piece vaikuttaa monien mielestä vain poikien mangasarjalta, mutta sitä lukevat tytötkin (kuten minä ja yksi kaverinikin). Suosittelen todellakin lukemista tai edes vilkaisemista. Lukekaa edes ensimmäinen mangapokkari, sillä jäätte varmasti koukkuun!

Painunpas tästä lukemaan luvun 441.

Xacien

 • Ankeuttaja
Vs: One Piece
« Vastaus #2 : Elokuu 10, 2007, 19:16:31 »
TÄSSÄ on ensimmäisen One Piecen kannen kuva suomenkielisenä versiona. Oliko nuo Tristanin linkittämät ruotsalaisia kansia? Onneksi meillä Suomessa ei ole joka kirjassa samanvärisiä kansia. ;)

Monninen

 • Ankeuttaja
Vs: One Piece
« Vastaus #3 : Heinäkuu 11, 2008, 12:51:20 »
One Piece
En muista kuinka paljon vuotta sitten, ehkä 8 vuotta tapahtuman jälkeen Luffy päättä jättää kotikylänsä ja ryhtyä merirosvojen kuninkaaksi.

Se oli 10 vuotta myöh. kun Luffy lähti!

zombie

 • Ankeuttaja
Vs: One Piece
« Vastaus #4 : Heinäkuu 16, 2008, 23:35:23 »
One Piece - Oma Suosikkini Aina, sillä ensimmäinen manga jota luin oli One Piece ja koko lukio ajanhan kyseistä mangaa tuli luetta joka kuukausi uutta odotellen ja edelleenkin kihisen odotuksesta kun kuulen uuden olevan painossa. Mangassa iskee vain se jokin, ehkäpä se on se, että joku uskaltaa seurata unelmiaan vaikkapa aina taivaisiin asti (*wink wink*) tai taistella ystäviensä puolesta ja pistää henkensä likoon. Sarjan kaikki hahmot koskettavat aina jotenkin, one piece on niistä harvoista mangoista jotka saavat silmäni vetistymään, mutta välillä ei voi välttyä nauramasta ääneen (Tahdon tietää missä on mystistä kinkkumeloniaaaah !!!). Ainoa miinus sarjalle tuli tuossa skypiea-kohdan paikkeilla jolloin ei mitään sydäntä sykähdyttävää tapahtunut, mutta sen jälkeen meno on jatkunut kovana. Odotan innolla porukan soittoniekkaa, joka vaikuttaa varsin loistavalta herrasmieheltä jolta ei luita puutu !

Boogey

 • Ankeuttaja
Vs: One Piece
« Vastaus #5 : Heinäkuu 17, 2008, 02:09:24 »
One Piece on juuri niitä maailman parhaita mangasarjoja, joka animenakin on todella sykähdyttävä. Olisiko ollut viime vuoden puolella kun sain ensimmäistä kertaa käteeni ensimmäisen osan, ja hullaannuin täysin. Sen jälkeen lainailin kirjastosta pokkareita, muttei tullut mieleenkään ostaa niitä! Tyhmä minä! Tällä hetkellä on koossa sellaiset 15 pokkaria, mutta ensimmäistä osaa ei löydy mistään! ;( Tietäiskö kukaan sellaista nettikauppaa mistä sen saisi? Muualta en oo löytänyt kuin huuto.net:istä, mutta en halua "käytettyä". Olen kiitollinen jokaisesta vihjeestä! ;D

Suosikkini hahmoni on tällä hetkellä ehdottomasti Roronoa Zoro, ja kuten huomaatte hän komeilee avattaressani. Mielestäni Oda on hyvin lahjakas piirtäjä, ja kukapa ei jaksaisi lukea merirosvoista? ^^

Poissa Raitasukka

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Objection!
  • flavors.me
 • Tupa: Mary Sue
Vs: One Piece
« Vastaus #6 : Heinäkuu 17, 2008, 13:47:33 »
One Piece oli rakkautta ensi lukemalla :) Koskaan en ole ollut niin iloinen satunnaisesta uteliaisuudestani, kun noin kaksi vuotta sitten nappasin divarin hyllystä OP:n ykkösosan, pyörittelin sitä hetken käsissäni ja ostin sen. Piirrosjälki oli kuitenkin aika kesyä sarjan alussa, mutta se piraattimeininki nosti hymyn huulille ja toimintakin oli miellyttävää. Sen verran miellyttävää, että seuraavien viikkojen aikana investoin rahani divariin ostaakseni muut ilmestyneet kirjat (silloin sarja meni vasta osassa 14). Tähän mennessä jokainen ilmestynyt osa on hyllyssä, ja eiköhän tätä sarjaa tule kerättyä aina loppuun asti - milloin se tapahtuu, onkin toinen juttu :D

Jotenkin nuo hahmot ovat hurmaavia ja traagisia, jokaisella on ollut menneisyydessään suuria menetyksiä. One Piece on ainut manga, jonka kohdalla naurattaa ja itkettää - mahdollisesti vieläpä saman aukeaman aikana. Näin liikuttavaa settiä en ole sarjakuvan kohdalla kovinkaan moneen otteeseen lukenut. Toisaalta OP on hävyttömän hauska, aina lähtien ah niin pöljästä Luffysta :'D
Lainaus
Mangassa iskee vain se jokin, ehkäpä se on se, että joku uskaltaa seurata unelmiaan vaikkapa aina taivaisiin asti (*wink wink*) tai taistella ystäviensä puolesta ja pistää henkensä likoon.

Sinäpä sen sanoit ^^

Odan kehittymistä piirtäjänä on ilo seurata, ekojen osien yksinkertainen viiva muuttuu ohuemmaksi ja yksityiskohtaisemmaksi.

Boogey, tähän hätään suosittelisin katsomaan täältä. Itse en ole sieltä mitään kuitenkaan tilannut, mutta toivottavasti tämä auttaa. Ensimmäistä osaa siellä ei kuitenkaan tällä hetkellä näytä olevan :(

Poissa mattis

 • se outo tyyppi tuolla nurkassa
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Pottermore: RuneLumos12214
 • Tupa: Tuvaton
Vs: One Piece
« Vastaus #7 : Helmikuu 08, 2009, 09:27:36 »
Itse löysin one piecen kun serkulla pelattiin one piece grand adventurea. (veljen kanssa ostettiin kyseinen peli ja ollaan menty se jo 100% läpi.) Ja siitä lähtien on ostettu sitä kun sen on ilmestynyt kauppoihin.
 
Omasta mielestä tässä sarjassa on hauskinta se, kun Luffy ei käsitä tilanteen vakavuutta tai muut eivät muutenvaan ymmärrä häntä.

Minun lempihamo on Zoro hänen rennon aseentensa takia.
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 31, 2011, 18:12:45 kirjoittanut mattis »
The Last Enemy That Shall Be Destroyed Is Dead...

Poissa Hawkolf

 • Thought Police
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • 2 + 2 = 5
 • Tupa: Tuvaton
Vs: One Piece
« Vastaus #8 : Tammikuu 02, 2010, 13:35:41 »
No tätä on tullut lueskeltua noin kirjasta 28 asti, ja siitä lähtien on kaikki tähän mennessä ilmestyneet pokkarit. Jaksojakin olen tuolla netissä katsellut. Hupaisa sarja tosiaankin. ja voisiko joku kertoa missä niitä kirjoja joita ei vielä suomen kaupoissa ole? (netissä)
http://www.onemanga.com/
If you want a picture of the future, imagine a boot stamping on a human face— forever.
Reviewing the world!