Kirjoittaja Aihe: Inhokkihahmosi?  (Luettu 99839 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Hartsa

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
  • http://www.freewebs.com/moottoriurheilu05
Inhokkihahmosi?
« : Helmikuu 18, 2007, 16:41:11 »
Nyt kun on tuo Suosikkihahmosi-topic, niin päätin luoda tällaisenkin.

Eli siis, onko kirjoissa joitakin hahmoja, joita inhoatte tai ette vain pidä erityisemmin. Miksi inhoatte juuri niitä hahmoja? Oletteko aina inhonneet niitä vai onko inhoaminen alkanut vasta myöhemmin?

Itselläni on seuraavat inhokit:

Dolores Pimento
Oli liian puolueellinen luihuisia kohtaan, ei suostunut uskomaan Voldemortin paluuta, antoi Harrylle julmia rangaistuksia siitä, että tämä kertoi totuuden, ei opettanut ollenkaan käytännössä, vaan vain teoriassa, lähetti ankeuttajat Harryn perään, joka oli täysin syytön sekä antoi pelikiellon huispauksesta kolmelle pojalle, joista yksi ei edes tehnyt mitään.

Cornelius Toffee
Muuten hän on oikein mukava ja hauska tyyppi, mutta hieman ärsytti, kun hän ei vitosessa suostunut millään uskomaan, että Voldemort on palannut.

//Huhutar poisti perustelemattomat viestit.
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 23, 2009, 15:05:47 kirjoittanut Huhutar »
Terve kaikille!

Poissa Sahara

 • Satakieli
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Re: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #1 : Helmikuu 18, 2007, 17:19:23 »
Inhoan yli kaiken Ginny Weasleyta. Äh, se on kammottava hahmo. Ensin se on ärsyttävä, koska se on niin liian ujo. Sitten hokkus pokkus, siitä tulikin koko Tylypahkan kaunein, hauskin ja suosituin tyttö. Ja se ei ollut pelkästään Harryn näkökulmasta, Pansykinhan sano, että kaikki pojat tykkää siitä. Siis yöks. En tykkää yhtään, toivottavasti sillä olisi mahdollisimman pieni osa viimeisessä kirjassa, mitä ikävä kyllä ei taida olla. Ja se sen näyttelijäkin... Joo, mut ei taida liittyä tähän. Sorry Ginny, en tykkää susta.

Toinen on Peter Piskuilan, mitä ei kyllä varmaan tarvitse juurikaan perustella. Ensin on luuseri ja roikkuu Jamesin, Siriuksen ja Remuksen kanssa. Ja sitten menee vielä ilmiantamaan Potterit ja on vielä isompi luuseri. Joo, minulta ei kyllä löydy tälle mitään sympatiaa.
Ja toivottavasti se ei koe viimeisessä kirjassa mitään sankarikuolemaa uhrautumalla Harryn puolesta tai jotain.

Poissa Thyone

 • Tylypahkan oikea ottelija
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: RainWolf2
 • Tupa: Luihuinen
Re: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #2 : Helmikuu 19, 2007, 08:24:56 »
Inhokkihahmoni numero yksi on Harry Potter. Anteeksi nyt vaan. Harry on ärsyttävän ah-niin-sankari, ei edes hyvännäköinen tai mukava ja silti kaikki tytöt tykkää siitä (magic?). Angstia Harrylla on vaikka muille jakaa (jakaisikin), mutta poika ei edes kanna angstiaan taidolla, osana itseään, vaan se on häiritsevä elementti hänen hahmossaan (Harry, me tiedetään kuinka surullinen elämäsi on, mitä kaikkea olet tehnyt ja miten sinua silti dissataan, mutta voisitko KILTTI tukkia turpasi?). Viitoskirjassa Harryn ärsyttävyys on hiottu huippuunsa, josta syystä se on ehkä inhokkikirjani. Harrya olen kuitenkin pakon edessä oppinut sietämään. Tiedän, ei ole hyvä vihata kirjan päähahmoa.

Cho Chang on sellainen nättityttö, jolla on liikaa poikaystäviä ja joka vetistelee liikaa. Vitoskirjassa Chosta jäi vähän sellainen mielikuva, että hän on kirjassa vain, että siihen saataisiin tungetuksi romantiikkaa. Cedricin kuoltua kaikki mitä hän teki oli itkeminen. Hänen persoonassaan on muutenkin jotakin jota en voi sietää. Stereotyyppinen prinsessa, jonka komeat unelmienprinssit pelastavat vuoron perään. Cholla ei ole munaa nimeksikään.

Muita ei nyt tule mieleen. Kaikissa on edes jotakin hyvää.
practice random acts of kindness

Poissa Nimue

 • broccoli
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • I’m collapsing in stellar clouds of gas.
 • Tupa: Mary Sue
Re: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #3 : Helmikuu 20, 2007, 16:55:44 »
Inhoan kammoan ja vihaan Cornelius Toffeeta.Mielistelevä, ja muutenkin aika kapeakatseinen ukkeli.
Juuri se kapeakatseisuus minua häiritsee, ja herkkä uskoisuus kuten Harry Potter 4:ssa.

Cho Chang on sellainen nättityttö, jolla on liikaa poikaystäviä ja joka vetistelee liikaa. Vitoskirjassa Chosta jäi vähän sellainen mielikuva, että hän on kirjassa vain, että siihen saataisiin tungetuksi romantiikkaa. Cedricin kuoltua kaikki mitä hän teki oli itkeminen. Hänen persoonassaan on muutenkin jotakin jota en voi sietää. Stereotyyppinen prinsessa, jonka komeat unelmienprinssit pelastavat vuoron perään. Cholla ei ole munaa nimeksikään.
Juu, yhdyn mielipiteeseen.Juuri näin on asia.:)
"You being all mysterious with your - cheekbones and turning your collar up so you look cool."

Poissa Giladra Carrion

 • Kuolonsyöjä
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ShieldFang27063
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #4 : Helmikuu 23, 2007, 10:58:56 »
Harry Potter on ehdottomasti numero yksi. Aluksi Harry oli vielä ihan suht. siedettävä, mutta muuttuu entistä vastenmielisemmäksi kaiken aikaa...
Erittäin epätasapainoinen teini, jonka jatkuvasta angstista ei loppua näy. Vaikka Harry on olevinaan niin onneton orpopoika, hän kuitenkin käyttää hyväkseen menneisyyttään ja rypee itsesäälissä korviaan myöten.
Hän luulee olevansa täydellinen jäätyään vauvana henkiin ja ilmeisesti luulee, että kaikki tanssivat hänen pillinsä mukaan. Tyttöjäkin voi pompotella miten lystää; ja tokihan heidät täytyy lempata jos on maailma "pelastettavana".
Kuolonsyöjiä ja Voldemortia Harry toki inhoaa, sillä hehän eivät välitä koko nulikasta tuon taivaallista, siinä missä muut haluavat suojella ja paapoa häntä. Toki Harrylla on muitakin syitä vihata heitä, en tarkoita, että vain tuon vuoksi...

Arthur Weasley. Ihan pakko mainita, sillä häntäkin inhoan yhtä paljon kuin hän inhoaa Lucius Malfoyta (mutta sehän ei kuitenkaan ole se pääsyy, että hän inhoaa Luciusta :))... Vastenmielinen heppu... En vain pidä. Jotenkin onneton tapaus...
« Viimeksi muokattu: Joulukuu 08, 2007, 23:05:51 kirjoittanut Giladra »
“We've all been raised on television to believe that one day we'd all be millionaires, and movie gods, and rock stars.
But we won't. And we're slowly learning that fact. And we're very, very pissed off.”

Poissa Browey

 • Vuotislainen
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #5 : Helmikuu 23, 2007, 21:26:17 »
Pitkän harkinnan jälkeen minunkin on myönnettävä, että Harry Potter on yksi koko kirjasarjan ärsyttävimmistä hahmoista. Minua ärsytti syvästi paitsi hänen käytöksensä Feeniksin killassa myös hänen pakkomielteensä Draco Malfoyn vakoilemisen suhteen Puoliverisessä prinssissä. Viidennen kirjan lukeminen oli ajoittain tuskaista ja kovan työn takana Harryn käytöksen vuoksi. Harryn menneisyydestä löytyy toki syitä hänen ajoittain raivokkaaseen käytökseensä, mutta rankat takana jo olevat tapahtumat eivät anna oikeutta raivota esimerkiksi Ronille, Hermionelle tai Dumbledorelle, jotka eivät ole tehneet hänelle mitään ja päinvastoin vain auttaneet häntä. Minä ymmärrän häntä, mutta en pidä hänestä juuri lainkaan, vaikka toivonkin, että hän saakin kukistettua Voldemortin aikanaan. Harry ei lukeutunut inhokkihahmoihin ennen Feeniksin kiltaa, enkä edes erityisemmin ajatellut häntä sankarina, joka pelastaa aina päivän, sillä jonkunhan on sekin tehtävä. Harry on aika kapeakatseinen henkilö, sillä ei yleensä suostu myöntämään olevansa vääränsä, ennen kuin se kaiken päätteeksi todistetaan.

Dolores Pimento on myös inhottava hahmo. Hän ei tunne tasapuolisuutta, mutta se ei ole peruste siihen, etten pidä hänestä, sillä ei Kalkaroskaan, joka on yksi ehdottomista suosikkihahmoistani, ole puolueeton. Pimennossa inhotti hänen pelkkä olemuksensa, vääristyneet ajatuksensa sekä teennäisyytensä. Hän on hahmona kirjassa varsin tylsä ja yksipuolinen eikä Rowling mielestäni pystynyt FK:ta kirjoittaessaan hyödyntämään Pimennon piirteitä tarpeeksi hyvin. Hän oli ilkeä koko kirjan ajan, kidutti Harrya jälki-istunnoillaan, mutta ei aikaansaanut mitään sellaista, jolla olisi ollut näkyvä merkitys viidennen kirjan loppuratkaisuissa - Deathly Hallowsissa Pimennolla voi tietenkin olla oma merkityksensä. Jos ei ole, hän oli aika hyödytön ja turha hahmo, joka aiheutti vain ylimääräistä ärtymystä.

Peter Piskuilan on oma lukunsa. Toisin kuin Pimento on Piskuilan monipuolinen ja mielenkiintoinen hahmo, joka on äärimmäisen viisas, mutta minua ärsyttää hieman se, että hän pyrkii aina olemaan puolella, jonka asiat ovat kunnossa. En ymmärrä, miksi hän edes pyrkii olemaan niin avainasemassa hyvän ja pahan taistelussa, kun hän kuolemaa pelkäävänä voisi yhtä hyvin siirtyä sodan keskeltä sivuun ja elää rauhassa koko loppuelämänsä. Minua hämmästyttää suuresti, miten hän on päässyt omaan tilanteeseensa kenties tärkeimmäksi henkilöksi koko kirjasarjan loppuhuipennusta silmällä pitäen. Peter on inhottava ja rottamainen - ja myös inhokkihahmojeni listalla. Hänessä ei ole rohkeutta lähes tippaakaan, enkä käsitä, miten hän saattoi aikanaan kuulua rohkelikkotupaan. Vaikka en pidäkään hänestä, on hän silti yksi kiehtovimmista sarjan hahmoista.

Draco Malfoy kuuluisi tavallaan tälle listalle Harryn, Pimennon ja Peterin perään, tavallaan ei. Häntä käy nykyisessä tilanteessaan sääliksi, kun hän yrittää esittää vahvaa Voldemortin ja kuolonsyöjien keskellä, kuolemaa pakoillen. Dracolla ei ollut mahdollisuutta valita puoltaan silloin, kun hänen oli se aika tehdä kuudennessa kirjassa. Toisaalta mikään ei saa minua unohtamaan neljän-viiden ensimmäisen kirjan aikana nähtyä Malfoyta, joka tunsi oleman velhomaailman aatelia ja mahtia, mutta jonka luottamus siihen, että tilanne on hänen käsissään, mureni heti, kun Lucius teljettiin Azkabaniin salaperäisyyksien osaston tapahtumien johdosta.

Poissa Crina

 • äxdee
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pilkkupallero
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #6 : Helmikuu 27, 2007, 14:03:11 »
Kaikkien aikojen inhokkihahmoni tittelin saa osakseen ilman sen kummempia miettimistaukoja Ginny Weasley. En vain yksinkertaisesti voi sietää kyseistä hahmoa. En pitänyt hänestä silloin, kun hän oli ujo ja syrjäänvetäytyvä, Harryyn pihkaantunut pikkutyttö, mutta kun hän muuttui silmänräpäyksessä upeannäköiseksi, taitavaksi huispaajaksi, joka saa kaikkien miespuolisten olentojen polvet tutisemaan plus on vielä sopivalla tavalla pippurinen ja ah, niin taitava kaikessa mihin ryhtyykään lepakonräkäherjoista alkaen. Michael/Dean/Harry-pyöritys ei myöskään pahemmin Ginnyn pisteitä silmissäni kohottanut. Joo, tietysti sitä saa seurustella ja erota mielensä mukaan, mutta tuskin Ginny oli edellisestä eronnut kun jo kietoi toisen pikkurillinsä ympärille. Lisäksi tapa, jolla Ginny kohteli Fleuria kutosessa, sai minut kiristelemään hampaitani. Tuli melkein mieleen, että Ginny on kateellinen siitä, kun ei itse saanut osakseen kaikkien jakamatonta huomiota.

Toiselle sijalle päätyy Tonks. Viidennessä kirjassa en oikeastaan kiinnittänyt häneen kovinkaan paljoa huomiota, lähinnä hän toimi pienenä piristysruiskeena siinä kaiken muun synkemmän keskellä. Kuudennessa sitten ärsyynnyin Tonksin Lupinriippuvaisuuteen. Juu, on kurjaa jos tykkäät jostakusta joka myös tykkää sinusta, muttette voi olla yhdessä, koska toinen osapuoli on päättänyt, että ansaitset jotakin parempaa, mutta ei sen takia tarvitse heittää itseään heitteille. Ja sitten sairaalasiipikohtaus kutosen lopussa sai Tonks-inhoni kohoamaan. Jokseenkin tahditonta alkaa siinä puimaan rakkauselämäänsä, kun vieressä makaa sairaalavuoteella ihminen, joka ei välttämättä edes säily hengissä.
Tuli yö ja suuret tähdet, ja hemuli rakasti yhä puutarhaansa. Se oli suuri ja salaperäinen, siellä saattoi eksyä - mutta mitä siitä, siellähän oli koko ajan kotona.

Poissa Asoalian

 • : W
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #7 : Maaliskuu 02, 2007, 16:49:44 »
Ginny Weasleystä pidin hahmona ennen, mutta viidennessä ja kuudennessa kirjassa siitä tuli ärsyttävä. Salaisuuksien kammion aikoihin Ginny sentään oli vielä kiinnostava ja uskottava (sattuneista syistä, eh), mutta sen jälkeen... Ärrh. Niin kliseinen hahmo: ensin ujo, hiljainen ja sellainen josta kukaan ei pitänyt ja sitten yhtäkkiä hänestä tulikin kaunis, hyvä huispauksessa ja vielä sellainenkin, jolla on miljoona poikaystävää. Lupaava Mary Sue, etten sanoisi. Mutta ehkä se siitä vielä seitsemännessä kirjassa johonkin suuntaan muuttuu, toivottavasti parempaan.

Muita inhokkihahmoja minulla ei oikeastaan olekaan, ellei sellaisia itsestäänselvyyksiä, joista kirjoissa annetaan niin huono kuva ettei niistä yksinkertaisesti voi pitää, lasketa, kuten esimerkiksi Pimentoa.
"You think that's hard? Try auditioning for Baywatch
and being told they're going in another direction."

Poissa Peräkylän Pete

 • Pottumainen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • All right
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #8 : Maaliskuu 02, 2007, 21:57:36 »
Ehdoton inhokkini on Cho Chang. Kamala prinsessatyyppinen egoisti. Ei tee muuta kun vain ruikuttaa ja kun Harry ei halua puhua Cedricin kuolemasta ymmärrettävistä syistä (yleensä treffeillä ei itketä kuolleita entisiä poikaystäviä) hän alkaa itkemään ja raivoaa Harrylle. Muutenkin hän käsittelee Harrya kuin jotakin omaa leikkiesinettä.
Syntyperäinen urpå

Poissa Monartha

 • seitsemäs
 • Vuotislainen
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #9 : Maaliskuu 04, 2007, 12:42:47 »
Siistiä. En ymmärrä miten joku voi inhota Harry Potteria :D  Potteristahan koko sarja kertoo. Kyllä mulle kelpais..
Tuskin minä ketään hahmoa inhoan, mutta kyllä iski paniikki prinssissä kun Harry meni tykkäilemään Ginnystä. Ei Ginnyssä niin vikaa. mutta.. Harry ja Ginny o.O eii..

Poissa Hartsa

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
  • http://www.freewebs.com/moottoriurheilu05
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #10 : Maaliskuu 04, 2007, 13:10:20 »
Siistiä. En ymmärrä miten joku voi inhota Harry Potteria :D  Potteristahan koko sarja kertoo.

Menee off-topiciksi, mutta minusta ei tarvitse pitää Harrysta ollakseen sarjan fani. Monet fanittavat Potteria sarjan tunnelman ja jännityksen eivätkä niinkään päähenkilön takia. Itse kyllä pidän Harrysta, mutta tiedän monia, jotka eivät pidä, mutta fanittavat silti sarjaa.
Terve kaikille!

Poissa castlevania

 • Enterpricen kapteeni.
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Nihilisti.
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #11 : Maaliskuu 09, 2007, 17:16:45 »
Luetellaanpas inhottavuusjärjestyksessä.

Harry Potter vie ilman muuta ykkösijan. Kaikki ihailevat häntä ja hän sanoo, että hän ei kaipaisi ihailua. Kun viitosessa häntä ei enää ihailla, hän alkaa väittää, että häntä kuuluisi ihailla, että hän oli tehnyt lukemattomia sankaritekoja ihan yksin. Hän yleistää, raivoaa, tappaa, varastaa, uhkailee ja uskoo olevansa joka asiassa oikeassa. Hänellä on paljon vihamiehiä, joista suunnilleen kaikkia hän vihaa syyttä. Kun katsoo listaa, näkee, että hänellä on suunnilleen enemmän ihmisiä, joita hän vihaa, kuin joita hän rakastaa, puhumattakaan siitä, että hänen vihamiehillään siinä olisi oikeutta olla katkeria hänelle. Kun selvisi, että Peter oli paljastanut Harryn vanhempien olinpaikan Pimeyden lordille, Harry, Sirius, Lupin ja Ron alkoivat kohdella häntä kuin syöpäläistä, välittämättä siitä kuinka paljon nöyryytystä ja pilantekoa Matohäntä oli saanut kohdata muiden Kelmien ohelta. Ennen kuin Harry oli koskaan edes puhunut Pimennon kanssa, hän tunsi vastenmielisyyttä tätä kohtaan, Dracoa, joka on saanut kestää elämässään paljon enemmän kuin Harry, hän pilkkaa ja loitsii tätä jatkuvasti, Kalkarosta kohtaan, jolla oli täysi oikeus olla katkera Kelmejä ja Harrya kohtaan, hän vannoo, ettei anna hänelle koskaan anteeksi pilkaten tätä pelkuriksi ja loitsien häneen anteeksiantamattomia kirouksia, Bellatrixin, joka sentään oli sukua Siriukselle, toisin kuin Harry, kehtaa puuttua heidän välisiin asioihinsa, vaikka on selvää, että Siriuksella oli pakkomielle serkkunsa vihaamiseen alusta asti. Hän teurastaa sokean Basiliskin tuskallisesti miekalla ja hän uskoo tehneesä sankariteon. Hän aikoo tappaa Voldemortin, ikään kuin hänellä olisi oikeus siihen ja kuin hän olisi silloin sankari. Ja lukemattomia muita asioita aina valehrocruxien ja sieppien varasteluista tunteettomaan pilkkamiseen.

Dumbledore. Päältä päin näyttää vaarattomalta vanhukselta, mutta pian nähdään ohjaamassa Harrya kohti Voldemortin tappoa, ja vohkii Kolkon sormuksen itselleen, vaikka oli aikaisemmin sanonut Tomille, että "Tylypahkassa ei suvaita varkauksia".

Siriuksen ja Jamesin sanon samaan syssyyn, vaikka James hitusen ärsyttävämpi onkin. Kaksi huligaanikaksikkoa, jotka vähät välittävät muiden, kuin ystäviensä tunteista, puhumattakaan Siriuksen raivoamisista Matohännälle, jota hän oli aina sortanut muiden kanssa. Taitaa Harry tulla Jamesiin.

Fawkes, tunteeton lintu, joka puhkoo Basiliskilta silmät tuskallisesti, vaikka minkäpä Basiliski omille kuolemaa tuottaville silmilleen voi.

Ginny, aluksi ujo tyttö, mutta joka kasvaa tunteettomaksi ja väkivaltaiseksi, joka kiroaa ihmisiä selän takaa pienimmistäkin ärsykkeistä, puhumattakaan murhayritystä Zacharias Smithiä kohtaan, joka vain selosti totuuden.

// Voisit selittää, mikä sinua niin kovasti naurattaa. Feenikseilläkin on tunteet, Fawkesilla ei ilmeisesti.

P.S. Onko nimeni tosiaan noin vaikea?

// Voidaanko puhua tunteellisesta linnusta, joka auttaa vain ystäviään?
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 22, 2007, 14:33:12 kirjoittanut castlevania »
"Oh, my offense is rank, it smells to heaven! It hath primal elder curse upon it; the brother's murder.

Exorcist

 • Ankeuttaja
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #12 : Maaliskuu 17, 2007, 19:02:19 »
Inhoan NIIN vietävästi Pimentoa. Hyi ällötys. Syitä ei tarvitse varmaan edes kertoa. Menköön vinkumaan sillä skidin äänellään vaikka hevon p*seeseen. Ja yhtä paljon inhoan myös Toffeeta. Eikä tähäänkään varmaan tarvitse mitään erityisiä kertomisia. Nuo kaks on kyllä sijalla yksi, sellaisia kun ovat, ääliöitä. Teki Harryn ja muiden elämästä täyttä sontaa vitosessa.

Myöskään uusi taikaministeri Rymistyir vaikuttaa kuutosessa tosi ärsyttävältä. >:/ Yritti udella Harrylta Dumbledoren asioita ja yritti hieroa sopimusta Harryn kanssa jotta saisi ministeriön hyvään valoon.

Cho Chang, voi luoja. Inhoan liikaa.
Cho Chang on sellainen nättityttö, jolla on liikaa poikaystäviä ja joka vetistelee liikaa. Vitoskirjassa Chosta jäi vähän sellainen mielikuva, että hän on kirjassa vain, että siihen saataisiin tungetuksi romantiikkaa. Cedricin kuoltua kaikki mitä hän teki oli itkeminen. Hänen persoonassaan on muutenkin jotakin jota en voi sietää. Stereotyyppinen prinsessa, jonka komeat unelmienprinssit pelastavat vuoron perään. Cholla ei ole munaa nimeksikään.
Erittäin hyvin puhuttu!!

Peter Piskuilan. Kamala. Järkyttävä. Voiko joku olla noin vastenmielinen. Hyi!! Kavalsi Potterit. Pelkuri pas*iainen!
Bellatrix tappoi Siriuksen, joten minä voisin tappaa hänet milloin vain. Milloin vain.
Jollakin muotoa inhoan toki myös Voldemortia. Tietysti koska sen takia monien elämä on huonolla laidalla. Vaikka toisaalta, ilman Voldemortia, eihän kirjoja varmaan olisi. Joten en nyt suoranaisesti voi sanoa inhoavani silleen...
Ja inhoan kans Kalkarosta koska se tappoi Dumbledoren... Mutta en silti inhoa sitä ihan täydestä sydämestä, sillä uskon että Kalkaros on tai voi olla hyvien puolella.

Poissa Posityyhtynen

 • Nokankopauttaja
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #13 : Maaliskuu 21, 2007, 09:21:38 »
Dolores Pimento En pidä siitä miten hänet on kuvailtu rupikonnamaiseksi, se tekee hänestä jo vastenmielisen henkilön. Mutta hänen käytöksensä ja kaikki, HYI SAASTA ! Tekisi mieli aina heittää kirja seinään, kun Pimennoto puhuu.
Cornelius Toffee Ei tämäkään iske minuun, kolmos kirjan alussa pidin häntä suhtkoht OK:na, mutta en sen jälkeen. Luulee, että Dumppis olisi ottanut hänen paikan vaikkei häntä kiinostanut taikaministeriö pätkääkään. Toffee on vainoharhainen, nykyään itsekeskeinen ääliö.
Cho Chang
Lainaus käyttäjältä: Thyone - Helmikuu 19, 2007, 08:24:56
Lainaus
Cho Chang on sellainen nättityttö, jolla on liikaa poikaystäviä ja joka vetistelee liikaa. Vitoskirjassa Chosta jäi vähän sellainen mielikuva, että hän on kirjassa vain, että siihen saataisiin tungetuksi romantiikkaa. Cedricin kuoltua kaikki mitä hän teki oli itkeminen. Hänen persoonassaan on muutenkin jotakin jota en voi sietää. Stereotyyppinen prinsessa, jonka komeat unelmienprinssit pelastavat vuoron perään. Cholla ei ole munaa nimeksikään.
AIVAN, säästän omaa aikaan kun en kerro itse tätä samaa:D
♥ When you are feeling sad, read Harry Potters and you'll be happy again, with chocolate you'll be superhappy Ü
(PS. Twilight is also good alternative)

Poissa Audra Dancer

 • Sir Emilia Sarkington
 • Vuotislainen
 • Gaze the Haze
  • Livejournal
  • Vainajala.org
 • Pottermore: HazelNight52
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #14 : Maaliskuu 28, 2007, 19:17:12 »
Vihaan... Harry Potteria! Ja vihaan myös Cho Changia, Dolores Pimentoa, ja Luna Lovekivaa. Harry on liian sankari, en pidä sellaisesta. Cho on leuhka, nättityttö (kuten on jo sanottu) ja niin prinsessa. Hyi, kamalaa. Dolores on muuten vain ärsyttävä akka, ja Luna on liian outo. Murr, sen jälkeen on hävettänyt kun susiroolihahmoni on nimeltään Luname. (Ensin keksin nimen Luname, sitten luin kirjan, ja huomasin kauhukseni, että Luna (hahmoni lempinimi, by the way) oli laitettu noin ärsyttävän tyypin nimeksi. Ärsytti. Murr.)

Catty

 • Ankeuttaja
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #15 : Huhtikuu 04, 2007, 22:23:05 »
Severus Kalkaros:

On vastenmielinen ja säälittävä henkilö. Siis se kantaa kaunaa Harrylle vuosien takaa,
koska ne ei tullu sen isän kans toimee! Sillä on vastenmielistä käytöstä :/


Dolores Pimento:

Ilkee akka! Pelkkää käytännön osuutta opiskelussa, siks et ne ei voinu uskoo dumbledoree ja
Harrya. Ja ne rangaistukset Harrylle, vaikka se puhu koko ajan totta.

Percy Weasley:

Alussa en edes kiinnittäny Percyyn huomiota miltein ollenkaan, mut se otti
aina koulun liian vakavasti. Ja työn. Työ aina kaiken edelle. Ärsyttävä tyyppi. Käänsi selkänsä
koko perheelle, ku usko enemmän ministeriötä Toffeineen!

Tuossa tuli kolme, kyllähän niitä enemmän tulis, mut nyt ei oo aikaa kirjottaa! =)

Poissa Peräkylän Pete

 • Pottumainen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • All right
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #16 : Huhtikuu 07, 2007, 23:17:51 »
Inhokkihahmojani ovat:

Kalkaros, koska hän tappoi Dumbledoren ja on muutenkin inhottava.
Draco, koska hän kiusaa jatkuvasti Harrya.
Pimento, koska hän muutti koulun sääntöjä FK:ssa mielivaltaisesti ja pakotti Harryyn kirjoittamaan omalla verellään
Voldemort, koska hän tappoi Harryn vanhemmat.

Omasta mielestäni pahiksia ei voi vihata vain koska he ovat vastenmielisiä, sillä sellaisia niiden pahiksina kuuluukin olla. Jos pahiksia ei olisi ja kaikki olisivat onnellisia, Potterit kuuluisivat maailman tylsimpiin kirjoihin.
Syntyperäinen urpå

Poissa Nathaniel

 • melkoinen kelmi
 • Hirnyrkki
 • Sukupuoli: Noita
 • neitihaamu
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #17 : Huhtikuu 19, 2007, 19:38:18 »
Lainaus käyttäjältä: castlevania
Fawkes, tunteeton lintu, joka puhkoo Basiliskilta silmät tuskallisesti, vaikka minkäpä Basiliski omille kuolemaa tuottaville silmilleen voi.

Ei millään pahalla, mutta repesin tälle. :'D Oli vaan niin pirun hyvin sanottu. Minun mielestäni Fawkes on kuitenkin todella oikeuden mukainen ja näin. Haluan säästää päähenkilön mieluiten elävänä ja näin. Ja näin..levy soi :)

Itse inhoan Peteriä. Kuinka sellainen rotta voi anella Harrylta armoa tekonsa jälkeen. Rehellisesti en pysty yhdistämään kelmejä ja Peteriä. Miten sellaiset ihmiset ovat voineet olla ystäviä?
Toinen inhokkini on Cho Chang. Itkee joka paikassa. Hahmossa ei minkäänmoista vaihtelua tai kasvamista. Liian yksipuolinen ja ei-niin-tärkeä hahmo.

Vielä muutama puolustuksen sana. Etsikää minulle kirja, jossa päähenkilö ei ole kaiken keskipiste ja joka ei lopulta tarinan mukana voitakaan ja ole kirjan tähti. Ne ovat mielestäni perustelemattomia väitteitä. Sitten vielä Jamesista ja Siriuksesta. Sirius on yksi tophahmoistani. Liian setämäinen? Tuskin. Hankkikaa itse oma huollettava, joka on ainut muisto parhaasta ystävästänne. Liian täydellinen? Kirjassa on aina joku täydellinen henkilö. Sirius on juuri hyvä, koska hänellä on naistennaurattajan maine (mikä tuo tarinaan kivan yksityiskohdan) sekä hänellä on suuri sydän isolla ässällä. Sirius ei itse pyri täydellisyyteen vaan hän tavallaan vain on.
Ottakaa nyt tuostakin sitten selvää.. :D
« Viimeksi muokattu: Toukokuu 09, 2007, 22:29:18 kirjoittanut Nathaniel »
If I'cant hear your heart beat, you are too far away

Poissa Monartha

 • seitsemäs
 • Vuotislainen
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #18 : Huhtikuu 19, 2007, 22:24:07 »
..Tarkoitatteko inhokkihahmoillanne sellaisia henkilöitä, että tekisi oikeasti mieli vain sanoa niinkuin NO PAINU SINÄ.. Taisiis. Esimerkiksi tottahantoki vaikkapa Pimento on vastenmielinen ja ilkeä pikkunilkki, mutta oikein mehevä henkilöhahmo persoonalla ja ajatuksilla. Kun kirjoissa tulee puhetta tästä rupisammakosta, niin ei ensimmäisiin ajatuksiini kuulu mene pois. Lähinnä, että mitä se nyt keksii? Tuo on ilkeää! Kuitenkin Pimennosta on mukava lukea. Hän on mielenkiintoinen

Parhaana esimerkkinähän toimii kuitenkin Voldemort. Julmetun mielenkiintoinen ja vangitseva hahmo, mutta silti kaiken pahan, epämiellyttävän ja ilkeän alku ja juuri. Kaikki me tahdomme silti tietää lisää Voldemortista?

Ja toisaalta..
Toinen inhokkini on Cho Chang. Itkee joka paikassa. Hahmossa ei minkäänmoista vaihtelua tai kasvamista. Liian yksipuolinen ja ei-niin-tärkeä hahmo.
-tuosta lauseesta löytyi mielestäni sekä aiheetonta, että aiheellista perustelua(Älkää ottako tätä liian hyökkäävästi! :D). Itkee joka paikassa. -Olisi se tylsää, jos ei mitään tekisi. Mutta se, ettei hahmosta löydy vaihtelua alkaa jo kyllästyttämään.

Vai olenko yksin ajatusteni kanssa? Ehkäpä jotkin hahmot tosiaankin herättävät yleisössä puistatuksen aaltoja.

Poissa kirja

 • Error 404: User not found
 • Vuotislainen
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #19 : Huhtikuu 22, 2007, 19:42:15 »
Ylivoimainen ykkönen:
Dolores Pimento: epäreilu, höm-höm, pakotti Harryn kirjoittamaan omalla verellään.
Toisena, vaan ei vähäisenä Dursleyt. Varmaankaan ei tarvitse selittää.

Juuri välissä(tänään kiva, huomenna tylsä) ovat
Cornelius Toffee ei tee mitään, inhoaa Dumbledorea
Rymistyir yrittää saada Harrya "kansikuvapojaksi"
Voldemort tuskin tarvitsee selitystä
Percy pettää perheensä, on Kyyryn puolella... Lista jatkuu ja jatkuu ja jatkuu...
Lestrange on vaan ärsyttävä, kidutti hulluksi Nevillen vanhemmat
Draco, Crabbe, Goyle, jotka kiusaavat Harrya
Punurmio ennustaa Harryn kuolemaa 4-5 kertaa viikossa
Kalkaros puolueellinen, tosin eräs lukemani ficci nostaa Kalkarosta
ankeuttajat en osaa selittää
Piskuilan valehtelija, puolen vaihtaja.
Ruaah, tylsä-että Hagrid-saisi-tekemistä-henkilö.

Tässä kai kaikki, muokkaan, jos unohdin jonkun.

muoks//  Zenzibar: Voldemort: on murhaaja, petturi ja haluaa valtaa hinnalla millä hyvänsä

~kirja
« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 18, 2008, 11:42:29 kirjoittanut kirja »
Jos lisäät tietoosi tilastoja, ihmiset uskovat sinua paremmin. Jo 96 %:ssa tapauksista!

Poissa Zenzibar

 • Pelastaja katsoi profiiliaan ja läikytti teetä pöydälle
 • Aurori
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • kesäinen-eskapisti-merirosvo-jedi-söpö-skotti
  • Home sweet home
 • Pottermore: BloodNight6399
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #20 : Huhtikuu 24, 2007, 15:53:14 »
HARRY JAMES POTTER!
Inhoaninohoaninhoaninhoaninhoan! Ärsyttää koko tyyppi! Aina se jotenki pääsee pälkähästä, Dumbledoren + muiden opettajien lemmikki (no Kalkarosta ja Pimentoa jos ei lasketa). Niin ja tietysti se tärkein: Harry J. Potter eli Maailman pelastaja nro. 1 ah-niin-ihana-sankari-velittumme-poika-joka-elää! Toivon, että seitsemännen kirjan jälkeen se on poika-joka-ELI!
Niin ja sitten se tärkein syy, SE AIKOO ******* TAPPAA VOLDEMORTIN!! 
Joo, tuota mieltä minä olen.

-Zenz

muoks// kirja muuten, anteeksi nyt vain, mutta olen TÄYSIN erimieltä kanssasi, sillä valitsemasi henkilöt ja niiden perustelut taistelevat täysin omiani vastaan, esim:
Voldemort tuskin tarvitsee selitystä (tarvii!)
Draco, Crabbe, Goyle, jotka kiusaavat Harrya (antaa kiusata!)
Punurmio ennustaa Harryn kuolemaa 4-5 kertaa viikossa (nii mieki!!:D jee Punurmio!)

Sori nyt vain... oli ihan pakko sanoa oma mielipide..
« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 24, 2007, 15:57:27 kirjoittanut Zenzibar »
"You're only given a little spark of madness. You mustn't lose it." -Robin Williams

Poissa Thyone

 • Tylypahkan oikea ottelija
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: RainWolf2
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #21 : Huhtikuu 25, 2007, 13:29:26 »
..Tarkoitatteko inhokkihahmoillanne sellaisia henkilöitä, että tekisi oikeasti mieli vain sanoa niinkuin NO PAINU SINÄ.. Taisiis. Esimerkiksi tottahantoki vaikkapa Pimento on vastenmielinen ja ilkeä pikkunilkki, mutta oikein mehevä henkilöhahmo persoonalla ja ajatuksilla. Kun kirjoissa tulee puhetta tästä rupisammakosta, niin ei ensimmäisiin ajatuksiini kuulu mene pois. Lähinnä, että mitä se nyt keksii? Tuo on ilkeää! Kuitenkin Pimennosta on mukava lukea. Hän on mielenkiintoinen

Parhaana esimerkkinähän toimii kuitenkin Voldemort. Julmetun mielenkiintoinen ja vangitseva hahmo, mutta silti kaiken pahan, epämiellyttävän ja ilkeän alku ja juuri. Kaikki me tahdomme silti tietää lisää Voldemortista?

Ja toisaalta..
Toinen inhokkini on Cho Chang. Itkee joka paikassa. Hahmossa ei minkäänmoista vaihtelua tai kasvamista. Liian yksipuolinen ja ei-niin-tärkeä hahmo.
-tuosta lauseesta löytyi mielestäni sekä aiheetonta, että aiheellista perustelua(Älkää ottako tätä liian hyökkäävästi! :D). Itkee joka paikassa. -Olisi se tylsää, jos ei mitään tekisi. Mutta se, ettei hahmosta löydy vaihtelua alkaa jo kyllästyttämään.

Vai olenko yksin ajatusteni kanssa? Ehkäpä jotkin hahmot tosiaankin herättävät yleisössä puistatuksen aaltoja.

Hei, tämä on loistava näkökulma. Minä vihaan hahmoja juuri siksi, etteivät ne ole mielenkiintoisia. Mielestäni esim. Cho ja Harry eivät ole. Harryn traagisen menneisyyden korostaminen käy hermoille, ja vaikka Harry onkin sarjan päähenkilö, hänet on jätetty vähän no, tylsäksi, varsinkin jos, kuten sanottua, katsoo hänen asemaansa sarjassa. Cho oli tylsä syntyessään ja tulee kuolemaan tylsänä, ennemmin tai myöhemmin. On Harryllakin hyvät hetkensä, hän vain vaikuttaa turhankin täydelliseltä.

Sen sijaan en suinkaan vihaa kaikkia Harryn puolella olevia hahmoja, esim. rouva Weasley on hössöttävyydessään hellyyttävä ja Weasleyn kaksoset tuovat kirjaan mukavasti väriä. Ronkin on kiva, kun hänellä kaikki ei aina mene putkeen. Ron on hahmona inhimillinen, kukaan ei kestä harry Potterin sidekickinä oloa vuosikausia polttamatta päreitään kertaakaan. Weasleyt ylipäätään ovat minusta ihania, Ginnystä pidän ehkä vähiten, varsinkin ensimmäisissä kirjoissa, ja hänkin on ihan kiva hahmo.

Kyseessä ei siis noin hahmojen pitämisen ja niistä pitämättömyyden puolesta ole se, millaiset roolit niillä sarjassa on, vaan millaisia itse hahmot ovat, kuinka mielenkiintoisia ne ovat etc. Voldemortin motiiveja ja elämäntarinaa on mukava seurata, ja on hienoa lukea hänestä joka kirjassa vähän lisää, ja vaikka 'velhosuvun puhdistaminen' tuskin on paras mahdollinen idea, se juontuu hänen omista kokemuksissaan. Varsinkin 6. kirjassa Dracosta paljastui paljon uutta, ja hahmo ikään kuin syveni, ja aloin pitää hänestä enemmän kuin ennen. Dracon suhde vanhempiinsa on kiehtonut minua pitkään. Dumbledore on äärimmäisen mielenkiintoinen hahmo, niin kuin oikeastaan jokainen hahmo, josta pidän. Sirius ja Severuskin kuuluvat lempihahmoihini olemmat, vaikka ovatkin kuin yö ja päivä ja vihaavat toisiaan. He nyt eivät yksinkertaisesti vaan ole tylsiä.

niin eli siis minä olen täysin samaa mieltä.
practice random acts of kindness

sooda

 • Ankeuttaja
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #22 : Huhtikuu 25, 2007, 19:09:12 »
Ihan ykkönen on kyllä ehdottomasti Kuhnusarvio. Siis sehän on tyyppi, joka kerää ympärilleen vaikutusvaltaisia tyyppejä ja käyttää heitä hyväkseen, suosii oppilaita joidenka setä/isä/täti/äiti on joku "tärkeä" tai kuuluisa henkilö. Siis ihan vastenmielinen tyyppi.

Toinen on Pimento. Tarviiko sitä edes perustella? Siis sehän oli niin inhottava ja limainen tyyppi ja laittoi Harryn kirjoittamaan omalla verellään ja suisi luihusia yms. yms.

Myös Harry alkoi jossain kohti vitosessa ja kutosessa ärsyttämään. Se on niin sankaria ja suosittu ja kaikkea että lkai siinä nyt pakostakin ärsyyntyy...

No joo, ehkä jätän tämän aiheen niille jotka osaavat kirjoittaa kunnon perustelut...XD

makkara

 • Ankeuttaja
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #23 : Huhtikuu 29, 2007, 18:56:00 »
Inhoan Dracoa. Juuri sellainen ihminen, jonka otsaan on kirjoitettu "Minun isäni on rikas, joten minulla on oikeus katsoa muita ihmisiä alaspäin". Kuudennessa kirjassa Draco ei onneksi ollut niin ärsyttävä kuin aikaisemmissa. Myös Pansyn jatkuva Dracossa roikuminen on rasittavaa ja muutenkin Pansy edustaa sellaista ihmistyyppiä, mitä en voi sietää.

Hagridistakaan en tykkää yhtään. Siihen ei oikeastaan ole mitään syytä, mutta Hagrid onvaan ärsyttävä.

Percy on myös rasittavuuden huippu. Luokallani on yksi luonteeltaan hyvin Percyn kaltainen poika, eikä häntä kestä kukaan.

Poissa Odey

 • miss marauder
 • Vuotislainen
 • I think I need a HUG <3
Vs: Re: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #24 : Toukokuu 08, 2007, 18:50:36 »
Cho Chang on sellainen nättityttö, jolla on liikaa poikaystäviä ja joka vetistelee liikaa. Vitoskirjassa Chosta jäi vähän sellainen mielikuva, että hän on kirjassa vain, että siihen saataisiin tungetuksi romantiikkaa. Cedricin kuoltua kaikki mitä hän teki oli itkeminen. Hänen persoonassaan on muutenkin jotakin jota en voi sietää. Stereotyyppinen prinsessa, jonka komeat unelmienprinssit pelastavat vuoron perään. Cholla ei ole munaa nimeksikään.
Täsmälleen samaa mieltä.

Toinen inhokki hahmoni on Lily Evans, ei Potter siis. Kuva, mikä minulle on tullut Lilysta on se, että Lily oli ylimielinen ja sellainen ihminen, joka luulee olevansa täydellinen etc. mutta kohtelee ihmisiä sen mukaan, minkä ensivaikutelman on heistä saanut.
Some days just have more memories than others

Duff

 • Ankeuttaja
Vs: Re: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #25 : Toukokuu 23, 2007, 16:44:41 »
Inhoan kammoan ja vihaan Cornelius Toffeeta.Mielistelevä, ja muutenkin aika kapeakatseinen ukkeli.
Juuri se kapeakatseisuus minua häiritsee, ja herkkä uskoisuus kuten Harry Potter 4:ssa.

Cho Chang on sellainen nättityttö, jolla on liikaa poikaystäviä ja joka vetistelee liikaa. Vitoskirjassa Chosta jäi vähän sellainen mielikuva, että hän on kirjassa vain, että siihen saataisiin tungetuksi romantiikkaa. Cedricin kuoltua kaikki mitä hän teki oli itkeminen. Hänen persoonassaan on muutenkin jotakin jota en voi sietää. Stereotyyppinen prinsessa, jonka komeat unelmienprinssit pelastavat vuoron perään. Cholla ei ole munaa nimeksikään.
Juu, yhdyn mielipiteeseen.Juuri näin on asia.:)

Sama täällä... Inhoan Cornelius Toffeeta ja Cho Changia. Näiden lisäksi listalle sijoittuu myös Peter Piskuilan, ärsyttävä ja rottamainen, Gilderoy Lockhart, itserakas ja sellainen "tahdotko nimikirjoitukseni? minäpä olenkin paras!" -tyyppi ja huijari... ja Rita Luodiko, tuo paparazzimainen ärsyttävä akka.
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 20, 2007, 13:24:56 kirjoittanut Duff »

Day

 • Ankeuttaja
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #26 : Toukokuu 24, 2007, 15:57:12 »
Lista on aika pitkä, mutta..

Inhoan eniten Draco Malfoytä Joku totesi tossa juuri, että hänen naamaansa on melkein kirjoitettu että minun isäni on rikas ja inhoan Wesleyitä koska ne on köyhii verenpettureita. Myös puhdasverisyys on Dracon mielestä tärkeä asia. " Ei Granger taida päästä kuolonsyöjiin, on kuraverinen, tapettais heti. Minä itse tietty oon nii kova jätkä et oon puhdasverinen, vaikka kn Dumbledore tuli eteen nii ei iihan kantti kestänyt. Aina heittämässä Harrylle typeriä herjoja.


Toiseksi eniten inhoan Gilderoy Lockhartia Aina niin tyhmä mielisteliä. "Aah se karkotaseet oli odotettu en vain jaksanut torjua sitä". "Taitaa tullakkin paljon ihailiapostia". Huijari muutenkin.


Kolmanneksi eniten inhoan Bellatrix Lestrangea " Bella " on typerä mielisteliä niinkuin Lockhart." EII ISÄNTÄ ANNA ARMOA, EN TEHNYT MITÄÄN TAPPELIN ANIMAAGI MUSTAA VASTAAN. ARMOA". Lisäksi tappoi Siriuksen, joka oli minun mielestä kiinnostava hahmo.


Sitten tulee.. Voldemort Luulee itsestään liikoja. " Oon maaliman paras velho eikö olekkin kivaa oon tappanut ihmisiä."

Dolores Pimento Tuskin tarvitsee perustella. No, alkaa kirjoittaan ( tai Harry itse joutuu kirjoittamaan niin että veri tursuaa. luulee tietävänsä kaiken. " Opetan teitä ministeriön hyöksymällä tavalla ja alan tekeen uusia päätöksiä.

Rufus Ryimistyir Vangitsee väätiä ihmisiä ja yrittää saada Harrya puolelleen. En usko mutta kenties vampyyri(?)

Cornelius Toffee Jotenkin vain todella ärsyttävä. Nimittää nyt Pimento rehtoriksi, kun koulussa on esim Verso, Lipetit ja McGarmiwa. 

Sitten vielä:
Hagrid En tykkää hänen puolilajisuudestaan ja puhetyylistään.

Rita Luodiko Kirjoittaa aivan ihmeellisiä juttuja. Onneksi Hermione vangitsi hänet.

Myös kaikki kuolonsyöjät, etunenässä Kalkaros.

plume

 • Ankeuttaja
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #27 : Toukokuu 31, 2007, 09:07:58 »
Ron Weasley on aikamoinen tylsimys. Eihän hän ole tehnyt mitään tärkeää (ainakaan vielä), roikkunut vain mukana. En kuitenkaan inhoa oikeastaan mitään hahmoa, useimmat ovat monin tavoin mielenkiintoisia. Tai no joo Harry Potter on ärsyttävä, varsinkin Feeniksin killlassa.

Suirisevol

 • Ankeuttaja
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #28 : Toukokuu 31, 2007, 09:17:28 »
Minuakin tuo Potterin poika ärsyttää. Minusta ärsyttävyys huipentui Puoliverisessä Prinssissä, sillä Harry oli aina oikeassa ja Harry sitä ja Harry tätä ja Harry tietää kaiken, mutta kukaan ei usko ja Harry on se raukka poloinen jne.

Paitsi että Peterkin on ihan käkkä pöö

jannal

 • Ankeuttaja
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #29 : Kesäkuu 01, 2007, 16:43:30 »
Cornelius Toffee on tosi ärsyttävä.. luulee Harrya niin avuttomaks. ^-^
Sitte Pimento ja Punurmio on aika.. Pimento nyt on ainaki ilkee. Ja muutenkin niin ärsyttävä, kuten myös Punurmio.
Rita Luodiko on kerrassaan hirvee. LP:ssä ne sen jutut on niin raivostuttavia. Sais olla loppuikänsä koppakuoriainen ja joku vois tallata sen..
Lockhartkin oli aika ärsyttävä.. luulee ittestään jotain, mitä ei todellakaan ole. Ja luuli että Harry on vähän erilainen mitä se todellisuudessa on..
Ja Peter myös aika ärsyttävä.. Jamesin ja muiden perässähiihtelijä. :D

Mä en tajuu miten jotku ei tykkää Harryst ja Ronist. o_o

tirsk

 • Ankeuttaja
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #30 : Kesäkuu 02, 2007, 13:44:24 »
Percy Weasley. Niin ärsyttävä. Luulee tietävänsä kaiken, eikä hän ole koskaan omistanut elämää. Ärsyttävä ihminen. Siinä ei ole mitään vikaa jos on fiksu, mutta Percy on tyhmäviisas. o.O

Harry Potter. Ei Harryssa mitään vikaa ole, ( ainakaan kovin paljoa..) ja olin aina pitänyt Harrysta viidenteen kirjaan asti. Tämä kohta sai minut näkemään punaista, kun Harry on juuri saapunut Feeniksin killan päämajaan:


FK s. 85 Harry puhuu huutaa Ronille ja Hermionelle.
" MINÄ OLEN NYHJÄNNYT DURSLEYILLA KOKO KUUKAUDEN! VAIKKA OLEN SELVINNYT ENEMMÄSTÄ KUIN TE KAKSI IKINÄ, JA DUMBLEDORE TIETÄÄ SEN - KUKA PELASTI VIISASTEN KIVEN? KUKA KUKISTI VALEDRON? KUKA PELASTI TEIDÄN KUMMANKIN NAHKAN ANKEUTTAJILTA?


Tiedäntiedän teiniangstikautta. Mutta niin ääliömäistä. Oma kehu haisee. :D

//Huhutar siisti viestin ulkoasua
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 23, 2009, 14:35:02 kirjoittanut Huhutar »

Poissa Lansu

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #31 : Kesäkuu 02, 2007, 19:39:01 »
Dolores Pimento
Hyiyäk :<. Äyy, niin...niin inhottava ja sellainen ällö :D. Tiedätte varmasti.
Sitten tää Kalkaros ja Malfoyt >8< Tiedätte kyllä vallan hyvin miksi. Sellainen ällö, hmm, anteeksi ficcintekijät, limanuljaska :D..
Mutta ilman niitäkään ei kirjassa olisi mitään jännää..

Jep, miten joku sitten lukee Potteria jos vihaa ite Potteria :D

Edit// Ainiin! Cornelius Toffee jäi mainittematta! En tajua mitä vastaan sillä on Harrya, varsinkin Liekehtivän Pikarin lopussa.
Rita Luodiko inha juoruakka ;<. Ihme hyyppä. Huomaatte varmaan, että en tykkää niistä joilla on jotain Harrya vastaan 8).
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 06, 2007, 21:50:39 kirjoittanut Lansu »

Poissa Räyhähenki

 • Jokapaikantuho
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Rähähää!
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #32 : Kesäkuu 12, 2007, 20:34:28 »
Minä vihaan Severus Kalkarosta!
Niin inhottava puolueellinen, Dumppiksen helmoissa, ja sitten tappaa dumppiksen, katala inhoaa Harrya vain hänen isänsä vuoksi.
Jos hän paljastuu hyvikseksi niin en pidä hänestä sen enempää.
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

Poissa Anck Su Namun

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #33 : Kesäkuu 13, 2007, 13:24:30 »
Inhottavimmat hahmot ovat:

Dolores Pimento
Aivan kaamea akka, suosii Luihuisia liikaa, eikä voinut uskoa Harrya vaikka hän hyvin tiesi, että Voldemort on palannut. Viitosessa oli sitä mieltä, että Harrystä ei ole mihinkään ja oli tämän tästä laittamassa Harrya jälki-istuntoon mitä tyhmemmistä syistä. Ja sitten kuutosessa Pimentoahan sanoi, että Harry halusi auroriksi ja on sitä mieltä, että hän voisi ollakkin aurori, vaikka edellisvuonna vastusti sitä niin paljon.

Percy Weasley

Mokomakin itserakas kloppi. Hylkää perheensä sen takia, kun he mukamas ovat este hänen uralleen, eikä edes voi hyväksyä vanhempiaan kun sai tietää, että he ovat puhuneet kokoajan totta Voldemortista. Fiksu kannattaa olla, mutta Percy on jo liian kunnianhimoinen.
カダージュ

Magic eyes

 • Ankeuttaja
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #34 : Kesäkuu 15, 2007, 22:08:45 »
En tykkää Percy Weasleystä. Hän oli liian napakka jo ennen kuin hän muutti kotoa. Keskittyi vain työhönsä eikä mihinkään muuhun. Taikaministeriön maine on hänelle kaikki kaikessa. Hänelle ei merkitse mikään mitään sen rinnalla, on valmis uhraamaan jopa oman perheensäkin. Kuten Barty Kyyry on tehnyt, kenties Percykin on tehnyt jo oman valintansa, kun hän keskittyy vain työhönsä eikä hänellä tunnu käytännössä olevan perhettä lainkaan.

Systen

 • Ankeuttaja
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #35 : Kesäkuu 18, 2007, 17:10:37 »
Cornelius Toffee oli mielestäni todella säälittävä pelkuri. se onkin mainittu jo useasti. Monet myös kertoivat ihnoavansa Dolores Pimentoa vaikka omasta mielestäni Dolores on niin huippu tyyppi kun sen "yli ikvisiittori " jutut on niin typeriä :D Odotin innollani aina kaikkea Doloresiin liittyvää, tietenkin hän on ilkeä ja kaikkea mutta todellakin tekee viitos kirjasta täydellisen. Severus Kalkaros on inhottava, sillä hänestä ei ota selvää kenen puolella hän milloinkin on ja hän suosii Dracoa.

Poissa zeppodeppo

 • idioottimainen valkonen neekeri!
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • "Hei idiootti"
  • Änäri.
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #36 : Kesäkuu 20, 2007, 11:33:49 »
Dolores Pimento Niin ääliö kuin ola voi. Luulee, että ministeriö on kaikessa oikeassa ja on muutenkin ilkeä kuin mikä. Olisi alistunut kiduttamaan Harrya saadakseen tietää missä Sirius oleskelee.

Rita Luodiko Kertoo kaikista perättömiä juttuja. Pilaa toisten vähäisen maineen tai yksinkertaisesti tekee heille maineen, mutta huonon.

Draco Malfoy Pidän tästä henkilöstä paljon, mutta silti hän osaa ola ärsyttävä. LP:ssä hän kertoilee perättömiä tarinoita Harry ''härski'' Potterista. Kuitenkin hän osaa olla huvittava kuten varmasti ''Poika joka pelaa'' tietää.
No nämä idiootit menivät sitten poistamaan allekirjoitukseni joten kuka tähän mitään jaksaa enää kirjoittaa.
P.S. Olen takaisin sieltä Brasiliasta josta viime allekirjoituksessa kerroin.

Stan

 • Ankeuttaja
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #37 : Kesäkuu 21, 2007, 12:23:09 »
Peter "Matohäntä" Piskuilan Ihan helvetin ärsyttävä tyyppi. Nyhjää muitten nurkissa ja tilaisuuden tulleen tekee kaiken Voldemortin hyväksi.
AV elokuva toi vielä lisää inhoa. Se on niin karmeen näkönenki, varsinki ku se muuttuu siitä rotasta ihmiseks ja jää siihe oveen kiinni. hyi ku se nuuhkii siin sillee :(

Harry Potter Ylimielinen paska. Luulee et kaikki pyörii sen ympäriilä ja FK:n angstaukset ja turhat räyhäämiset Hermionelle ja Ronille oli vähän liikaa. Jonku pitäs potkasta tuota poikaa, ja kovaa.

Gilderoy Lockhart tavallaan tää oli ärsyttävä, mut elokuvassa nauroin iha hulluna sen naurulle :D

Dolores Jane Pimento Karmee, vaikka tällekki nauroin aika paljon :D

Cornelius Toffee hirvee pelkuri joka luulee olevansa aina oikeessa, eikä suostu uskomaan Dumbledorea.

Ludo Bagman
hyi jotenki ällöttävä. Tulee mieleen joka iha rasvane lihava äijä joka vaa koko aja syö ja o semmosessa kirkkaan keltasessa tiukassa puvussa.

Malpropre

 • Ankeuttaja
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #38 : Heinäkuu 03, 2007, 23:18:11 »
Sirius Musta

Onhan sillä hyviäkin ja säälittäviä piirteitä, mutta koko tyyppi kyrpii vaan niin mielettömästi. On just sellasta miestyyppiä mitä inhoan. Ei ymmärrä asioiden vakavuutta, tuntuu olevan vähän täynnä itseään, just sellainen ällöisä limainen kakka kldjfhh. Ärsyttävä! Siriuksen takia olen jo valmiina kiroamaan hänen veljensäkin, kun hän vain muistuttaa Siriuksesta, eh.

Ja lisäksi, yksi asia ärsyttää niin mielettömästi: Se kun hän oli usuttaa Remuksen Kalkaroksen kimppuun. Oli valmis pilaamaan hyvän ystävänsä elämän tällä. Ajatelkaa mitä olisi voinut tapahtua? Remus olisi tappanut Kalkaroksen, Remus olisi erotettu Tylypahkasta, joutunut kai Azkabaniin, loppuelämä pilalla "hulluna tappaja-ihmissutena"

Sen lisäksi Dumbledore olisi voinut joutua vaikeuksiin, koska päästi "niin vaarallisen henkilön" Tylypahkaan, ja muillekin opettajille olisi voinut koitua seurauksia.

Tai jos Kalkaros olisi paljastanut Lupinin juosten kiljuen "Omg Lupin on ihmissusi!1" Luihuisten oleskeluhuoneeseen? Jälleen, Lupin olisi paljastunut, vihapostia Dumppikselle > Remukselle kävisi taas huonosti, tietyille opettajille mahdollisesti kanssa.

Ja silti Sirius jaksaa sanoa "hey camoon, se oli vaa pilaa, ehehe" Pilaa tosiaan, valmis tekemään hyvästä ystävästään(?) murhaajan, käyttämällä hyväkseen tämän epätoivottua tilaa (tuo varsinkin ärsyttää: eikö Sirius siis yhtään arvostanut ja ymmärtänyt Remusta, kuinka pahalta hänestä varmasti tuntui olla ihmissusi, ja sitten, kun sitä ei vielä ymmärretä vaan nähdään tilaisuutena käyttää aseena tappoon??!). Hyi! Ja muistaakseni tämä tapahtui kuudennella luokalla, ja kyllä silloin jo ihmisen pitäisi tajuta mitä tekee.

Tulipas väkivaltainen olo kun vain ajatteli koko kikkareukkoa, roar.

Ja Pimento. Tuli lyötyä kirjaa kun koko akka ärsytti niin kovasti. Syyt voitte varmaankin jo ymmärtää.

Edit: Ja muistinkin kuinka sikarasittava Draco on :D Lellitty ylimielinen penikka.
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 03, 2007, 23:24:42 kirjoittanut Malpropre »

Poissa Kalke

 • Lyhennetty painos
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • I told you so.
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #39 : Heinäkuu 04, 2007, 22:28:52 »
Inhoan eniten Pottereissa itse Harry Potteria. Miksi hänen täytyy olla aina oikeassa, miksi hänen täytyy olla aina niin rasittavan pyhä ja sankarimainen? Harry Potter uhraa itsensä muiden puolesta, hän ajattelee aina vilpittömästi muiden parasta, eikä välitä, vaikka siinä sivussa menettäisi itse henkensä. Miksi kirjan päähenkilön täytyy olla tällainen täydellisyys, josta ei löydy monipuolisuutta sitten mihinkään, puhumattakaan mistää särmästä. Ei vaan inspaa.
Minä tein kaiken yksin, olen väärinymmäretty, angst angst.

Arthur Weasley on myös todella rasittava henkilö. Miksi juuri Harry Potterin parhaan ystävän isän on oltava tällainen unelmavelho, jollaisia velhomaailma tarvitsisi enemmän jne. Rakastaa työtään, joten ei suostu ylennyksiin. Pitikö Weasleyistäkin antaa se kuva, että hekin voisivat olla rikkaita, jos vaan halua riittää. Arthur aika itsekkäästi toiminut, kun valinnoillaan on koko perheen tuominnut köyhyyteen. Miksi hän on niin ärsyttävän rehti ja reilu? Miksi?

Lisäilen, kunhan ehdin.
"A goal without a plan is just a wish."

Poissa Neige

 • kuolontonttu
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #40 : Heinäkuu 16, 2007, 15:56:05 »
Pimento. Tuo nainen on ensimmäinen hahmo, kuka on pistänyt minut raivoamaan ja melkein repimään kirjan sivut irti. :D Tunnen melkei hänen kaltaisensa ihmisen todellisuudessakin, eli ajattelin sitä henkilöä (miespuolinen) ja Pimentoa yhtä aikaa. Eli olin todella raivoissani. Olin aina ärtyisä, kun luin Feeniksin kiltaa.

Harry Potter. En minä häntä tavallaan inhoa, mutta hänen jatkuva itsepäinen käytöksensä pisti ainakin Feeniksin killassa veren kiehumaan suonissa. Kun Harry oli satavarma, että Sirius oli napattu, niin teki mieli parkua ja raivota. Ensimmäistä kertaa jopa aloin pitämään Hermionesta, koska hän arveli sen olevan huijaus. Ja Harry vain piti päänsä ja syöksyi ministeriöön. Perkuleen ärsyttävä ihminen.
Kun taistelu on alkanut, se ei lopu koskaan, vaikka rauhanmerkit peittäisivät koko taivaan ja helpottuneet huokaukset karkaisivat ilmaan. Henkinen taistelu jatkuu edelleen, kohti voittoa tai tuhoa. - Athene

Poissa Tinde

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #41 : Heinäkuu 16, 2007, 21:57:21 »
Peter Piskuilan
Kaksinaamainen huijari.Oli mukamas Potterien ja muiden kaveri, kun sitten kavalsi ystävänsä Voldemortille ja ajatuksissani hän oli se joka oli murhan takana.Ilman häntä Potterit eläisivät vielä.Muutenkin se on niin säälittävä.Muka säikky tyyppi ja samalla tekee pikku jäyniä.Huijasi Azkabanin vangissa, että pakosta kavalsi, mutta hän huijasi, koska luuli voittavansa Siriuksen, Lupinin ja kolmikon kelkan hänen puoleensa.Ei onnistu.

Percy Weasley
Alussa hän oli ihan ok tyyppi.Tosin aika vakava henkinen.Oli tunnollinen, joten ei ihme, että oli joskus valvoja-oppilas.Se mikä ärsyttää Percyssä on se, että hän petti perheensä ja alkoi olemaan lojaali taikaministeriölle.Kuka järkevä edes jättää perheensä yhden työn takia? Muutenkin Percy näyttää vastustavansa muun Weasleyn Kilta toimintaa.
"There's something beautiful inside you".

Poissa Musta Koira

 • Veni, vidi, vici.
 • Vuotislainen
 • libertiini
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #42 : Heinäkuu 17, 2007, 13:50:42 »
Ginny: niiiiiiiiin ärsyttävä!!!! Aluksi ujona pikkutyttönä hän ärsytti vain hieman, mutta kasvettuaan hän on tullut koko ajan yhä sietämättömämmäksi. Hän on oikea äksyilevä, näsäviisas teini, joka kommunikoi kiukuttelemalla. Eikä kyse ole vain hänen ärsyttävästä persoonallisuudestaan; hän on sen lisäksi yhtäkkiä muuttunut koulun kaunottareksi ja poikien suosikiksi, ja lisäksi hän osaa taikoa loistavasti ja onpa vielä mestarillinen huispaajakin!! Rowling varmaan itse pitää Ginnyn hahmosta kun kohtelee häntä noin, mutta pitääkö yhdelle hahmolle antaa kaikki hyvät ominaisuudet?! Vähän realistisuutta!!

-Non unde possim sed unde volo-

Maldiva

 • Ankeuttaja
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #43 : Heinäkuu 18, 2007, 20:57:22 »
Haa, lista pystyyn! :D

Mutta siis, asiaan;

Ykköspaikan vie ehdottomasti Pansy Parkinson. Aina kun hän tulee esille kirjoissa alan kihistä kiukusta. Rasittava hyyppä. Sen rinnalla Goyle ja Crabbe ovat oikein kivoja heppuja..

Hyvin toiseksi sijoittuu Horatius Kuhnusarvio, joka luulee tuntevansa oppilaat ja leveilee sillä, mutta ei oikeasti tiedä niistä yhtään mitään. Muutenkin meni kertomaan hirnyrkeistä Tom Valedrolle ja sitten ei luovuttanut muistoa Harrylle.

Kolmatta sijaa kantelee Peter Piskuilan. Luuseri tyyppi. Kärsisi rangaistuksensa jos kerran jäi kiinni (AV) eikä anelisi kaikilta etteivät luovuttaisi tätä ankeuttajille, mitäs on törkännyt lusikkansa soppaan johon ei olisi pitänyt.

Neljännelle sijalle sijoittuu Percy Weasley. Vaikka aluksi hän olikin ihan siedettävä, mutta se, että hylkää perheensä työn takia, eikä arvosta vanhempiaan on käsittämätöntä. En ihmettelisi vaikka Molly Weasleyn mörössä ei näkyisikään enää kuollutta Percya..

Poissa Lady Asensio

 • Nilkanvilauttaja niinikään
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • DH luettu 9.12, KV 11.3
 • Pottermore: HeartWitch62
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #44 : Heinäkuu 29, 2007, 00:24:48 »
Dolores Pimento
Se jälki-istunto oli kiduttamista. Niin ilkeäluonteinen nainen on sopimaton opettamaan. Tuskin itse tietää PVS:n käytäntöä kun ei sitä opettanut.

Rita Luodiko
Ärsyttävä ihmisten elämän pilaaja. Kykenemätön ajattelemaan miltä muista tuntuu. Tulee mieleen tosielämän ärsyttävät toimittajat jotka kirjoittavat mitä sattuu (tosin kaikki toimittajat eivät tällaisia ole onneksi).

Cornelius Toffee
Kyseinen herra ei ajatellut pätkääkään, että Dumbledore voisi sittenkin olla oikeassa.

Percy Weasley
Liian kunnianhimoinen ja kohtelee perhettään töykeästi. Tosin ärsyttävyys alkoi vasta 5. kirjassa, aiemmin kyseinen hahmo oli ihan siedettävä.

Voldemort
Täysin sekopää hullu. Sairastaa aivan selvästi persoonallisuushäiriötä. Dumbledoren olisi kannattanut viedä hänet ennen Tylypahkaan hyväksymistä psykiatrin tarkastettavaksi niin pahimmat persoonallisuushäiriöt olisivat jääneet kehittymättä.
Mun blogi: http://www.pointblog.fi/?go=milluska    (HUOM! OSOITE HIEMAN MUUTTUNUT)
Vuoden 2008 kotitonttu  tässä, terve!

Poissa Codename

 • Maagi Codee
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Linnunradan huispaavat certemursut ;)
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #45 : Heinäkuu 29, 2007, 12:24:54 »
Inhokkihahmoja ei minulta löydy moni, mutta kyllä niitä pari varmaan on.

Percy Weasley on niin ärsyttävä henkilö, että hänet tekisi mieli oikein tappaa. Semmoinen ministeriön ihailija, että voi olla. Varsinkin ärsyttävintä oli se, kun kuudennessa kirjassa hän käyttäytyi yhä huonosti perhettään kohtaan ja oli heille yhä ärsyttävä. Ehdoton inhokkihahmoni.

Uusi taikaministeri Rufus Rymistyir on myös yksi inhokeistani ja minun mielestä ärsyttävämpi kuin Cornelius Toffee. Rufus on kuudennessa kirjassa todella ärsyttävä, kun hän aina Harryn näkee, koska hän yrittää saada hänet Taikaministeriön jonkinlaiseksi maskotiksi.

Myös yksi inhokeistani on Draco Malfoy. En ole koskaan nähnyt, miksi se on ihmisten mielestä niin hyvä hahmo(tai ehkä, kun en ole tyttö, niin en voi ymmärtää). Draco on kaiken kaikkiaan niin ylimielinen ja hemmoteltu kakara, joka on niin ärsyttävä. Ja hyvä, ettei hän tappanut Dumbledorea, mutta paljastuipa, että hän on tyhmä pelkuri. Niin, en vain kestä häntä!

Enempää ei ainakaan nyt tule mieleen eli minun inhokkihahmoni tulevat näköjään Taikaministeriöstä(Paitsi Draco).
« Viimeksi muokattu: Marraskuu 29, 2007, 17:26:19 kirjoittanut Codename »
Toivo on pylväs, joka pitää maailmaa pystyssä. | Kurkista sisään ;D | "Vaikka kaikki saa unohtua, kiitos siitä, kun liiankin kauan jaksoit mua. Huolit hulluuttas puolikkaan, enempää en oo osannut koskaan antaakaan." |

Poissa Hippo

 • mutakylpyilemässä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #46 : Elokuu 23, 2007, 21:43:08 »
Minä en pidä Hagridista. Vaikka se onkin tosi ystävällinen ja mukava, niin se on silti hieman liian yksinkertainen pidemmän päälle. Mielestäni Hagridin tunteja kuvataan ehkä hiukkasen liikaa, ja Hagrid on aina samanlaisissa tilnteissa mukana. En tiedä, ehkä pitäisin siitä, jos tuntisin sen, mutta kirjan hahmona hagrid ei ole kovin mielenkiintoinen.
« Viimeksi muokattu: Elokuu 24, 2007, 15:11:43 kirjoittanut Hippo »

Leung

 • Ankeuttaja
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #47 : Syyskuu 02, 2007, 12:21:54 »
Gilderoy Lockard: No.. lyhyesti sanottuna en tiiä ketään ärsyttävämpää, omahyväsempää hahmoa mistään. Ärsyttää vaan ihan kauheesti, kun lukee SK:ta. Mutta on yks poikkeus, kun Lockard sanoo PP:ssä (tai FK:ssa, anteeks en muista) osaavansa kaunokirjoitusta. Siinä se ei ärsyttäny :'>

Cornelius Toffee: Toffee tuli inhottavaks ja ärsyttäväksi FK:n myötä. Ei uskonu Voldemortin palaamista ja käski Päivän Profeetan kirjottaa pelkkiä haukkumisia Harrysta ja Dumbledoresta.
Mut FK:n loppu Toffeelta, hahah - ku se näkee Voldemortin: "He's back!" 8)

Dolores Pimento: Kauhea tyyppi, pidin sitä alusta asti kamalana hahmona, mutta se meni jo yli ku sain tietää että Pimento oli lähettäny ne ankeuttajat sinne Harryn luo jopa ministeriöltä salassa. 8(
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 02, 2008, 13:50:50 kirjoittanut Leung »

floora

 • Ankeuttaja
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #48 : Syyskuu 02, 2007, 18:33:43 »
Eniten mä varmaa inhoon/vihaan Dolores Pimentoa, koska hän on liian lojaalinen Toffeelle, eikä usko että Voldemort on palannut, ja rankaisee Harrya ja muita oppilaita sen takia. Pimento myös suosii liikaa Luihuisia, ja tekee uusia määräyksiä Tylypahkaan, koska hänet on määrätty yli-inkvisiittoriksi, ja keräsi täten oman partionsa, joka pystyi ottamaan oppilailta tupapisteitä pois. (FK:ssa)

Toiseks eniten sit varmaa Gilderoy Lockhardia, koska hän on liian itserakas ja ärsyttävä. Ja hän huijasi muita, jotta saisi kirjansa myymään. (Käytti muistiloitsua noitiin ja velhoihin, ja varasti heidän ideansa.)(SK:ssa)

Kolmanneks sitte tulee Cornelius Toffee, koska hän ei uskonut Voldemortin paluuseen, ja vaaransi näin koko velhojen maailman. Ja hän myös keksi valheita Harrysta ja Dumbledoresta Päivän Profeettaan, vaikka he puhuivat vain asiaa.(FK:ssa)

Poissa Pöpi Profeetta

 • Ennustelija
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • I see you...
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #49 : Syyskuu 20, 2007, 20:08:58 »
No tuo iki-ihana Dolores Pimento. Ideana oli varmaan tehdä hyvien puolella oleva ikävä hahmo. Ylilyönti. Tähän hahmoon on mahdoton samaistua, ja sympatiapointseja ei tipu. Pimento on aivan liian yksipuolinen hahmo.

Nyt jatketaan itsestäänselvyyslinjalla, mutta Harry Potter. Kyllä Valittua vielä neljä ekaa kirjaa sieti, mutta tätä nykyä ei. Vitosen teiniangsti oli täydellisen ylilyötyä, ja vailla uskottavuuden häivääkään. Kuinka moni törttöilisi homman niin raskaasti kuin Hartsa? *katselee ympärilleen vihaisena käsien varalta* Kutosessa kaikki muu meni hyvin, mutta sitten Harry onkin oikeassa Malfoyn ja Kalkaroksen suhteen. Voihan kurppa. Mutta mr. Potter ei vie PP:n ärsyttävimmän hahmon titteliä, jonka vie kiistattomalla ylivoimalla...

Ron Weasley on ollut ärsyttävä hahmo nelosesta asti. Siinä se ei satu silmään niin pahasti. Vitosessa vielä vähemmän, koska yllämainitut teiniangstaaja ja wannabe-ristiriitainen-k*sipää vievät voiton. Kutosessa piru pääsee irti, ja kaikilla on ikävää. Ron vaikuttaa olevan kutosessa vain kaveri, jonka kautta Harryn puhtoisuus korostuu. Ei näin.

Sitten on niitä vähän väemmän jurppivia hahmoja, jotka on lyöty yli. McLaggen ärsytysreaktionsa takia. Rohkelikkotupaan on haettu samantyylisrtä hahmoa kuin Pimento, eli likaamaan kuvaa ja näyttämään, että on siellä monipuolista porukkaa. Ei onnistu. Kun yhä 99,9% rohkelikoista on silti niitä täydellisiä ihmisiä, ei auta. Percy jurppii jatkuvasti, mutta häntä jaksaa paremmin kuin edellämainittuja. Percyllä on luonne, joka on suht uskottava. Taikaministerit ovat myös kohtuullisia, vaikkakin hieman ärsyttäviä hahmoja. Uskottavuus on kuitenkin mukana.
"That is not dead which can eternal lie
And with strange aeons even death may die"

H. P. Lovecraft

Poissa Chinoz

 • Nuorallatanssija
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • That was then, this is now
  • Blackout
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #50 : Syyskuu 29, 2007, 11:29:41 »
Hmm.. Näitä inhokki henkilöitä taitaa tulla aika paljon, koittakaa kestää :D

Ihan ykköseksi listalleni nousi Peter Piskuilan. James, Sirius ja Remus ottivat hänet ystäväkseen välittämättä siitä että tämä oli mitätön pelkuri, raukka. He suojelivat tätä ja auttoivat minkä vain pystyivät. Toki pientä pilkkaakin taisi lennellä pojan päälle Jamesin ja etenkin Siriuksen suunnalta, mutta tuskin se mitään merkkasi. Tuskin James ja Sirius edes tarkoittivat sitä.
James luotti Peteriin todella paljon sillä teki tästä salaisuuden haltijan. Myöönän että Sirius häntä ehdotti, mutta sekin osoittaa luottamusta. Ja PAM Piskuilan meni ja petti ystävänsä tuosta noin vain. Harry oli liian sankari, olisi antanut Siriuksen ja Remuksen tappaa tuo pelkuri joka petti muut kelmit.

Toisena on ehdottomasti Severus Kalkaros. En pitänyt Kalkaroksesta ollenkaan en koskaan. Myönnän Jamesin ja Siriuksen tehneen väärin kun kiusasivat kouluaikoinaan Kalkarosta ja nöyryyttivät tätä, mutta Lily olisi auttanut mutta ei, herra vain ei huoli apua.
Pompotti Rohkelikko vain siksi että kaksi suosittua Rohkelikko olivat aikoinaan häntä piinanneet. Vihasi Harrya vain tämän isänsä takia. Ja voi pientä Neville parkaa, piinasi tätä ilman kunnollista syytä! Ja viimeisimpänä mutta ei suinkaan vähäisempänä, tappoi Dumbledoren! En salli sitä. Dumbbis oli ihana ihminen, salaperäinen ja hömpsähtänyt. En kyllä pidä Kalkaroksesta vaikka DH:ssa kävisi mitä.

Kolmas on Doleres Pimento. Ällöttävä rupikonna joka antoi tuosta noin komelle huispaajalla ikuisen pelikiellon. Sorti osin ihmisiä vain siksi että pelkäsi näitä. Ja voi niitä raukkoja jotka joutuivat kirjoittamaan omaan käteensä omalla verellään. Kammottava rupikonna, ei mitään muuta!

Bellatirx Letsrange. Kiehtova henkilö sinänsä, mutta tappoi Siriuksen. Ei ei ja vielä kerran ei. Sirius oli suosikki hekilöni enkä sitä anna Bellalle anteeksi. Päätyi siis syystäkin listalleni.

Ron Weasley. Välillä ärsyttävä välillä ei. Siis mitä järkeä olla kateellinen parhaalle ystävälleen sen takia että tämä osallistuu kolmevelho turnajaisiis vaikka ei edes halua ja saattaa kuolla? Tai että parhaan ystävänsä vanhemmat ovat kuolleet ja tällä on sen seurauksena salama-arpi? Tai että paras ystävä on kuuluisa ja rikas vaikkei tätä itse haluakaan? Niin mitä järkeä. Ron on aina jostain kateellinen Harrylle, liittyi se sitten tämän kuuluisuuteen tai tyttöihin. Ihan mihin vain, Ron on kateellinen. Siis pieni kateellisuus ei ole pahasta, mutta tuo Ron menee jo kaiken yli.

Hermione Granger on ärsyttävä kaikkitietäjä. Paasaa jokaisesta asiasta ja niuhottaa liikaa. Onneksi rentoutui vähän AV:ssä, sillä ihan sietämätön kahdessa ensimmäisessä. Luulee osaavansa kaiken ja jos jotain ei osaakaan lopettaa tämän näyttävästi, kuten kolmosessa tuli ennustuksen suhteen ilmi. Opettajien lellikki vain älynsä takia.

Ja vielä Cornelius Toffee ja Rymistyir. Miksi he pääsivät valtaan? Molemmat ovat ärsyttäviä, tosin Toffee vie voiton. Ensin Toffee ei uskonut Harrya ja Dumbbista vaan leimasi nämä hulluiksi. Ja kun totuus tuli selville, heti oltiin tekemässä Harrysta Taikaministeriön kansikuva poikaa. Rymistyir jatkoi tätä. Ja ennen FK:ta ja PP:tä Toffee mielisteli Harrya vain koska tämä oli kuuluisa. Samaahan se Rymistyirkin teki. Hah mitä luusereita.

Oih olin jo melkein unohtaa Ginny Weasleyn. Miten noin vain ujosta tytöstä tulee kaikkien poikien suosikki? Ja niin loistava taikoja ja huispaaja? Tämähän tapahtui melkein yhdessä päivässä. Hei sen niin pitäisi mennä. Kunnon onnenonkija, ärsyttävä kiukuttele teini (okei myönnän olevani itsekin teini mutta erilaatua). Miksi Harryn piti langeta Ginnyyn? Nyt voin vain toivoa etteivät ne mene naimisiin ja saa tusinaa lapsia. Ei. Ginny ei ole oikea Harrylle. Ginny on vain ärsyttävä teini.
Jokaisella askeleella, voit viedä henkeni.
Jokaisella askeleella, voit parantaa haavani.
Avatareni on täältä

nella

 • Ankeuttaja
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #51 : Syyskuu 29, 2007, 19:43:13 »
Bellatrix
Joo, mun syy on varmaan sama kun melkein kaikilla muillakin jotka ei Bellatrixista pidä. Kidutti Nevillen vanhempia ja tappoi Siriuksen. Sirius oli kuitenkin yksi lempihahmoistani, joten ei hirveän lämpimiä tunteita Bellatrix herätä... Tää oli sellanen henkilö, joka oikeen puistuttaa mua. Hyi.
Pimento
Alusta asti en tykännyt yhtään tästä kyseisetä henkilöstä. Pimento oli niin ilkeä. Ärsytti kun suosi toisia oppilaita ja toisia taas otti selvästi silmätikuiksi. On kyllä niin ihnottava eukko.
Lockhart
Lockhart oli niin idiootti, että mua oikeen välillä meinas alkaa naurattamaan. Siis voiko raukkamaisempaa ihmistä olla? Niin itserakas ja itseään täynnä oleva tyyppi, että huh huh. Eka leveillään omilla taidoillaan/tiedoillaan ja tosi paikan tullen lähetee niin nopeasti kuin mahdollista karkuun. Onneksi Lockhartia ei tarttennut kestää hirveän kauaa. Olisi varmaan hermot menny totaallisesti sen itsekeskisyyteen. :D

Elf

 • Ankeuttaja
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #52 : Marraskuu 13, 2007, 19:58:18 »
Cho Chang! Kauhee itkupilli... Ja kauhee muutenkin. "Oi Cedric, minä rakastan sinua. Hups, olertkin kuollut. Voi hitto sentään. 

Samaa mieltä. Hirveä itkupilli ja ärsyttävä kuin mikäkin! En vain kestä häntä. Niin liian tyttömäinen, ja koko aja itkemässä Cedricin vuoksi. Get over it! Ei sitäkään voi ikuisesti surra.
Samoin on Rita Luodiko. Se vain on niin hirveä! Kuinka joku voikaan tuottaa niin paljon vahinkoa Harrylle. Hirveä noita-akka. Sama asia pätee Pimentoon. Hän vain on niin tyyni, mutta silti niin hirveä. Ja kun hänellä on kaikki se päätösvalta, niin se oikeasti alkaa jo tympiä!


Fergen

 • Ankeuttaja
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #53 : Marraskuu 18, 2007, 20:22:06 »
Cho Chang. Kamala itkupilli.
Luodikon Rita (ämmä) Aivan kamala, en ymmärrä miksi pitää juoruta ja aiheuttaa vahinkoa ja pahaa mieltä toisille. Kamalaa.
Bellatrix Lestrange Kamala ihminen, miks ihmeessä se Sirius piti tappaa? Lempihahmoni, siis Sirius.
Peter Piskuilan Ystävä johon luotettiin, petti kaikki. Ei h*lvetti.
Cornelius Toffee Se. on. vaan. niin. ÄRSYTTÄVÄ!

Poissa Unissakävelija

 • uneksija
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tavataan unissa tai unelmissa.
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #54 : Marraskuu 25, 2007, 18:40:35 »
Hmph. Näitä on useita.

1. Severus Kalkaros: tyyppi, joka edes kehtaa osoittaa minun Dumbledoreani sauvalla on automaattisesti vihauslistalla. Saati sitten, kun tämä tyyppi menee ja tappaa suosikkini.
2. Draco Malfoy: lue syy yltä
3. Lordi Voldemort: lue syy yltä ja lisäksi täytyy sanoa, että Voldy on todella säälittävä(huonolla tavalla): miettikää nyt, mies häviää vauvalle ja jahtaa tätä viitisentoista vuotta ja yhä uudelleen saa kuolonsyöjineen turpiin teinijengiltä(mitä velhomaailma edes tekee auroreilla, kun teinit hoitavat hommat kotiin?). Olen pahoillani Voldy, olet vain hitusen yksinkertainen tai jääräpäinen tai sekä että...
4. Harry Potter: uskalsi huutaa minun (suokaa anteeksi omiminen)Dumppikselleni! Lisäksi omituista taipumusta(lue ärsyttäävää) tehdä itsestään ah-olen-hyvä-pelastan-maailman-sankari. Olen kuitenkin jokseenkin tottunut tähän ominaisuuteen, sillä se tuntuu olevan jonkinlainen vaatimus kirjan tai elokuvan päähenkilölle. Toisaalta tuskin kukaan haluaisi lukea Harry Potterista, joka olisi käpertynyt imemään peukaloa sohvan alle saatuaan tietää että on velho ja että kaikkien aikojen suurin pimeyden velho jahtaa...
5. Nyt tuli paha Ginny vai Cho? Cho vai Ginny? Äh, ihan sama. Laitetaan molemmat Potterin naiset samaan. Molemmat, kun ovat ärsyttävän täydellisiä pikkuprinsessoita, jotka juoksevat suosittujen ja hyvännäköisten (Harryko? Tuskin...)poikien perässä. Ei, en osaa sanoa ärsyttääkö Chon pillitys vai Ginnyn vamppimaisuus enemmän... Lyhyesti voi todeta, että Potterilla on tylsä (huomaatteko kuinka paljon Chossa ja Ginnyssä samaa? Suosittuja, kauniita ja hyviä huispaajia..) ja (minusta)huono naismaku.
 Eli yhteenvetona inhoan hahmoja, jotka ovat edes ajatuksissaan uskaltaneet satuttaa Dumppaani ja Potteria sekä tämän naisia. Ja vaikka tuli tässä aika vahvasti ilmaistua, en minä sentään näitä kaikkia yhtä aikaa vihaa tai inhoa...Usein vuorotellen.
 Saattaa myös tuntua, että haukuin puolet sarjan hahmoista mutta eikö se toisaalta vain tarkoita, että hahmo on ainakin jossain määrin onnistunut? Eikö pahinta olisi, jos hahmoista ei syntyisi mitään mielikuvia tai tuntemuksia? Sellaista minulta.
                                                             Painuen palvomaan Dumbledorea, Unissakävelija
"Kaikki on mahdollista. Mahdoton vain kestää kauemmin."

Retiisi

 • Ankeuttaja
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #55 : Joulukuu 08, 2007, 22:14:05 »
Täytyy sanoa, etten ole oikeastaan koskaan pitänyt itsestään Harry Potterista... Ainoa hyvä asia Potterin pojassa taitaa olla se, että ilman häntä ei taitaisi olla koko kirjasarjaakaan. Täytyy siis vain kestää Pyhää Potteria... Cho Chang ja Hagrid ovat myöskin kaukana lempihahmoistani.
En minä oikestaan mitään hahmoa verisesti inhoa, mutta näistä en vaan tykkää!

Binni

 • Ankeuttaja
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #56 : Joulukuu 09, 2007, 12:04:25 »
Minulla ei ole koskaan ollut oikein inhokkihahmoa Potterissa, mutta en kyllä arvosta joitakin hahmoja kovinkaan korkealle, tässä nyt heistä muutama:

1 Peter Piskuilan
Inhottava ystäviensä pettäjä, ja tyyppi joka tuntuu aina menevän sieltä missä aita on matalin. Kuvitelkaa, Potterit uskoivat elämänsä Piskuilanin käteen ja mitä tämä tekikään? Hah, meni pelkurina ja arkajalkana Voldemortin luo ja laverteli Pottereiden olinpaikan.

2 Kaikki kuolonsyöjät
En arvosta ketään heistä, en myöskään heitä jotka ovat tehtävänsä jättäneet. Yksinkertaisesti se tapa jolla he luokittelevat ihmiset muka jotenkin parempiin ja huonompiin on inhottavaa. Ja se, että he eivät tunne minkäänlaista vääryyttä teoistaan. Ja sitten osa heistä väittää olleensa Voldemortin puolella vain jonkun komennuskirouksen alaisena. SÄÄLITTÄVÄÄ.

3 Lordi Voldemort
Säälittävä hahmo, ei voi muuta sanoa. Ja juuri siksi että hän on niin säälittävä, päätyy hän hahmoihin joita en arvosta tipan tippaa. Sitten häneen voisi lisätä melkein kaikki samat asiat kuin kuolonsyöjiin, ja senkin että hän kuluttaa koko elämänsä ihmisten tappamiseen ja jonkun teini-ikäisen pojan jahtaamiseen. Hyvänen aika ottaisi nyt itseään niskasta kiinni ja tekisi jotain järkevää :D Sorry Voldu...

Tuossa nyt oli ne jotka eniten ehkä ärsyttävät :) En kuitenkaan inhoa ketään Potter hahmoa, mutta jokaisesta löytyy aina jotain moitittavaa, joten tuotakin listaani olisi voinut jatkaa vaikka tuhansiin ;)Poissa Isetom

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
  • Livejournal
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #57 : Tammikuu 08, 2008, 22:26:18 »
Harry Potter: En pidä Harryssa siitä, että hän ei halua, että muut kehuvat häntä, mutta kuitenkin haluaa sitä. Ette saattaneet ymmärtää, mutta toivon että kyllä. Jotenkin, Harry haluaa aina pelastaa kaikki, niin kuin Hermone viidennessä kirjassa sanoikin. Hän jo ensimmäisellä luokalla luuli, että hän on se jonka pitää olla sankari ja niin ja niin. Kuudennessa kirjassa vasta tuli selväksi, että hän on se, jonka täytyy jahdata Voldemortin hirnyrkkejä. Eli kaikki seikkailut 1-6 olivat melko typerää Harrylta, ei hänen pidä puuttua kaikkeen. Lisäksi en pidä Harry Potterin luonteesta, en ollenkaan.

Cornelius Toffee: Taikaministerin ensimmäiset sanat kirjoissa taisi tulla kirjassa Harry Potter ja Salaisuuksien kammio. Silloin hän vaikutti oikein mukavalta ja hyvältä taikaministeriltä, joka piti Dumbledoren puolia. Sama oli myös kolmannen kirjan alussa, mutta neljännen lopussa hän oli todella ääliö. Alkoi ärsyttämään hirveästi se, kun Toffee vain jankutti, että Voldemort ei ole palannut. Ja viidennessä elokuvassa oli otettu tämä hyvin esille. Hyvä hyvä. En pidä siis Toffeesta. Siis Cornelius Toffeesta, toffee on muuten oikein hyvää.

Cho Chang: Cho on, kuten joku jo taisi sanoakin, kirjoissa vain siksi, että niihin saataisiin romantiikkaa. Cho on mielestäni aivan tavallinen ihminen, tai tyttö, joka kulkee tyttöporukassaan ja he juoruilevat ja kikattavat. Ihmettelen miksi Cho oikeastaan on Korpinkynnessä, eihän hän mitenkään hirveän älykäs ole, sellainen normaaliälykkyys. Mutta ehkä koulu hänellä sujuu, mutta Cho suuttuu liian helposti ja itkee myös. Se minua hänessä ärsyttää.

Mutta muistakaa, että ketään hahmoista en aivan inhoa, en vain pidä näistä kolmesta kovinkaan paljon.

Poissa Mameha

 • Peilijään uurtaja
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #58 : Tammikuu 24, 2008, 18:39:04 »
Ehdottomasti Dolores Pimento. Inhottava rupikonna, joka nauttii vallasta, varsinkin sellaisesta vallasta johon liittyy muiden rankaiseminen ja kiduttaminen. Kerta kaikkiaan onnistuneen vastenmielinen hahmo.

Lucius Malfoy. Muista Malfoyn perheen jäsenistä (varsinkin Dracosta) suorastaan pidän, mutta Lucius on liian ylimielinen, vallanhimoinen, mielistelevä,jotenkin vain inhottava minun mielestäni.

Ja viimeisenä
Cho Chang. Cedricin kuoltua hän on huonolla tavalla säälittävä. "Rakastan Cedriciä. Suutelen silti Harrya. Rakastan häntä. Rakastanko silti Cedriciä? Taidanpa vain itkeä.." Itkeminen onkin ainoa, jonka hän osaa tehdä.

//Kun lueskelin tätä, huomasin, että todella moni inhoaa Harry Potteria. Minusta aivan hämmästyttävää, koska Harry lukeutuu suosikkihahmoihini ja minusta hän ja Draco Malfoy ovat loistavia. (Tämä nyt ei liittynyt aiheeseen..)
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 24, 2008, 18:45:42 kirjoittanut Felgueroso »
Wow! We're identical!

Poissa Sardiinimies

 • Mursuli
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #59 : Helmikuu 02, 2008, 11:33:09 »
Inhokkihahmoni ovat:

Pimento, koska hän on ärsyttävä, pukeutuu pinkkiin ja liian järjestyksellinen täti.

Lockhard, siksi koska hän kehuu itseään.

Bellatrix, koska hän tappoi Siriuksen ja on kajahtanut muuten.

Luodiko sen takia koska hän keksii älyttömiä juoruja.

Krum on ärsyttävä muuten vaan.
Poissa Azura

 • ENFJ
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • do not go gentle
  • parasomnia
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #60 : Helmikuu 03, 2008, 18:32:12 »
No, sanotaan että.

Itse päähenkilö.
No perustelen tässä ihan että MIKSI IHMEESSÄ kaikilla niillä päähenkilöillä pitää nousta "kuuluisuus" päähän? Harry sitä, Harry tätä. Tässä ei ole mitään järkeä. Mielestäni Rowling on mennyt vähän liian pitkälle siinä, kun hän selostaa Harryä "mr. täydellisenä", joka pääsee joka tilanteen läpi ihan melkein niin täpärästi kun saattaa. Groo. Harry on kakka, ja sanotaan vielä tähän päälle että MITEN TÄMÄ USKALTAA käyttää Sektumsempraa DRACOON?! Se on paras hahmo! Jos Seve ei olis tullut paikalle niin kyllä Harry olis jo tappanut yhden ihmisen.

Dolores Pimento.
Njoo, minua häiritsee tässä ilmeisesti se, että se on sellainen mummeli, sammakkomummeli. Tämä vaan säätelee omia sääntöjään, ja leffa sai minut todellakin vihaamaan tätä. Sellainen mummo hirvittävässä vaaleanpunaisessa retromekossa, joka valittaa: "Ei minun syyni! Teen tämän omaksi parhaaksesi!" Ja pyh.

Cho Chang.
Njoo. Tämä vaan PETTÄÄ Cedriciään vaikka tiedetään että Cedric on kuollut ja kuopattu, eikö Chota kavalla omatunto tämän jälkeen? Ja tämä vain itkeskelee Cedrun perään koko ajan. "Voi, miksi minä en voi rakastaa Cedriciä? MIKSI CEDRIC KUOLI? No hyvä on, suutelen sitten Harryä." Ja sanoisin että kaikki jotka lähtevät minkäänlaiseen peliin Harryn kanssa niin automaattisesti pääsevät vihauslistalleni.
"For if you're not afraid, how can you be really brave?"

- The Exploits of Moominpappa

Poissa Mega

 • Vuotislainen
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #61 : Helmikuu 03, 2008, 18:44:49 »
Dolores Jane Pimento
Tarvitaanko sanoja? Ärsyttävä, pinkkiin pukeutuva, ei osaa opettaa, ja muutenkaan säätää sääntöjä. Määrää jälki-istuntoa viikon siitäkin, kun sanoo "Orave oli loisto-ope. Ainoa ongelma oli että hänen naamataulussaan oli lordi Voldemort." tjsp. Eikö ministeriössä tiedetä, että Orave meni yhteistyöhön pimeän lordin kanssa? Ja sitten se, että meni ja antoi pelikiellon Harrylle, Fredille ja Georgelle. Hyihyi. Lisäksi taikaministerin puolella joka asiassa, ei omaa omia aivoja saati ajattelukykyä. Hienoa, Dolores, olet vihauslistani ykkönen.

Peter Piskuilan
Petti kelmit, oli ystävä johon luotettiin, mutta meni Valedron puolelle, liittyi kuolonsyöjiin, kavalsi Jamesin. Harryn elämä olisi parempi ilman häntä.

lordi Voldemort
Säälittävä. Häviää vauvalle ja sitten alkaa jahtaamaan tätä vain hävitäkseen sille monta kertaa uudelleen. Naurettava pelle. Sitten kuluttaa elämänsä tappaakseen ihmisiä, ja kiduttaakseen.

Bellatrix Lestrange (Ja muut kuolonsyöjät)
Kuolonsyöjä. Vihaan muutenkin kuolonsyöjiä, ja sitten meni tappamaan Siriuksen. Törkeetä.

Cho Chang
"Rakastan Cedriciä, rakastan Harry Potteria, Itken vähän, Suutelen Harrya, mitä Cedric ajattelee? Itken vähän lisää." Justiinsa.

Taikaministerit
Toffee, en ole koskaan sietänyt silmissäni. "Minä laitan Harrylle Pimennon opettamaan, ja sitten haluan tavata Harryn ja suostutella hänet antamaan minulle tukensa, jotta saan pidettyä paikkani." Naurettavaa.
Rymistryir: Vaikka onkin entinen auroriosaston päällikkö, niin silti se että pisti esim. Stan Pikitien lukkojen taa, ja halusi että valittu työskentelee hänen hyväkseen. Pelle jos joku.

Gilderoy Lochart
Täynnä itseään. Kehtasikin mennä varastamaan toisten teot.
« Viimeksi muokattu: Helmikuu 04, 2008, 19:08:01 kirjoittanut Mega »

Idiootti

 • Ankeuttaja
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #62 : Helmikuu 09, 2008, 14:31:17 »
Keksinpäs listata viestiini tähän mennessä hahmojen äänimäärät. Meni ikä ja terveys (45min), mutta tässä se nyt on.

1.Dolores Pimento  (43 ääntä)
2.Cornelius Toffee  (28 ääntä)
3.Harry Potter         (24 ääntä)
4.Cho Chang  (23 ääntä)
5.Peter Piskuilan   (21 ääntä)
6.Percy Weasley   (18 ääntä)
7.Gilderoy Lockhart/Rita Luodiko   (12 ääntä)
8.Draco Malfoy   (11 ääntä)
9.Ginny Weasley/Bellatrix Lestrange/Severus Kalkaros   (10 ääntä)
10.Rymistyir   (9 ääntä)
11.Voldemort   (8 ääntä)
12.Hagrid   (5 ääntä)
13.Pansy Parkinson/Molly Weasley   (4 ääntä)
14.Horatius Kuhnusarvio/James Potter/Ron Weasley/Sirius Musta   (3 ääntä)
15.Arthur Weasley/Ruaah/Punurmio/Lucius Malfoy/Victor Krum   (2 ääntä)
16.Nymfadora Tonks/Albus Dumbledore/Luna Lovekiva/Lily Evans/Fleur Delacour/Amos Diggory/Ludo Bagman/McLaggen/Hermione Granger/Faweks/ankeuttajat   (1 ääni)

Pimento vei "murskavoiton" ja on näin määrällisesti vuotiksessa vihatuin potterhahmo.
Sitten korpikynnen tupa ja kuolonsyöjät saivat "ääniä", mutta en merkannut. Jotkut määrät saattaa heittää muutamalla.
Ai niin omat...

Dolores Pimento
No olen itsekin tätä mieltä. Hän... on... AARGH! Joka kerta kun luen Fk:ta tekee mieli päästä käsiksi Pimennon kurkkuun. En vain kestä kun hän melkeinpä kiduttaa oppilaita ja tekee muuta kauheaa. Ja elokuvassa vielä ärsyttävämpi. Muut syyt voitte lukea lukuisista edellisistä kommenteista.
« Viimeksi muokattu: Helmikuu 10, 2008, 08:47:51 kirjoittanut Idiootti »

Arya

 • Ankeuttaja
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #63 : Maaliskuu 01, 2008, 13:17:55 »
Dolores Jane Pimento on kyl kaikkein ärsyttävin hahmo. Heti kättelyssä kun hän astuu esiin Harryn kuulustelussa saan mieleeni lukiessani että "Tämä täti on ällö ja varmasti kirjassa tulee inhottavammaksi". Kappas olin oikeassa! Kamala määräilevä, puoliverisiä inhoava, ahne, ruma, vanha sammakkomuori. YH!

Ja Rita Luodiko muka ärsyttävä? Luodikon ämmähän oli aivan huippu! Oikea esikuva kaikille mediassa työskenteleville arvostelijoille. Ja se kynä! Nerokas... Saisipa samanlaisen...


sekosammakko

 • Ankeuttaja
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #64 : Maaliskuu 01, 2008, 16:04:51 »
Cedric Diggory Oh, kaikki rakastivat häntä. Hän oli niin söpö ja ihana ja jee. Niin, siihen saakka kun hän kuoli. Ja muutenkin, harry kertoi tasan tarkkaan mikä oli seuraava tehtävä, mutta Cedric vain vinkkasi. jne. Ärsyttävä hahmo.

Dolodores Pimento Kun luin hänestä, meinasin tappaa hänet mielessäni. Melkein revin kirjaa. Se on vaan niin ärsyttävä ja puolueellinen ja muutenkin inhottava.

Voldemort Sydämetön hapankaali.

Poissa Felis silvestris catus

 • Vuotislainen
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #65 : Maaliskuu 01, 2008, 16:13:59 »
Cho Chang
Ällöttävä ruikuttaja. Ihan luonnollista surra läheistä joka on murhattu, mutta muidenkin mainitsema "rakastan Cedriciä, rakastan Harryä, apua, alanpa pillittää" on älytöntä. En kyllä pitänyt hänestä aikaisemminkaan. Ah niin kaunis ja niin fiksu ja taitava huispaaja blaa blaa blaa.

Ginny Weasley
Ihan ok vielä alussa, mutta mennyt aivan liian täydelliseksi. Suosittu, kaunis, sanavalmis, lahjakas jne. Huispaus sujuu erinomaisesti, poikaystäviä jonossa... Osta edes pari heikkoutta itsellesi, kiitos.

Lily Evans/Potter
Pyhimysmamma. Aargh.

Poissa No Speed Limits

 • Palleromaisen tanakka ja takakorkea<3
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • ...something beautiful...
  • Suomenlapinkoira Frodon elämää
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #66 : Maaliskuu 11, 2008, 17:18:38 »
Bellatrix Lestrange
Bellatrix! Ääliö! Tappoi Siriuksen ja on muutenkin säälittävä: "Käskystä, oi pimeyden lordi! Kiitos, oi pimeyden lordi! Saanko nuolla kenkiäsi, oi pimeyden lordi?"

Draco Malfoy
Todella säälittävää! Dracoa varmaan pelottaa hankkia älykkäämpiä kavereita, kuin Crabbe ja Goyle, koska uusi kaverihan voisi peitota hänet! Ja kaikki ne puhdasverisyysjutut... Suorastaan toivoin, että Harry olisi tappanut Dracon kutosessa sektumsempralla, mutta Rasvaletti-Kalkaros sattui taas väärään aikaan väärään paikkaan, mistä pääsemmekin seuraavaan aiheeseen...

Severus Kalkaros
Hyvä tai paha, niin todella halveksittava kuitenkin. Severus raukka kun ei edes osaa olla purkamatta ärtyneisyytään, tai mitä lie nyt onkaan, oppilaisiinsa! Ja vaikka olisi kuinka huonoissa väleissä Harryn isän kanssa, niin ei se nyt Harryn vika ainakaan ole.

Voldemort
Yäk... tappaa nyt ihmisiä ihan huvikseen.

Lucius Malfoy
Ällöttävän imelä ja mielistelevä. Ei kiitos.

HUOM. Vaikka nämä hahmot ovatkin mielestäni täydellisiä ääliöitä, niin kyllä minunkin on sentään myönnettävä, että sarja olisi aika väritön ilman heitä (tarkoitan lähinnä Voldemortia)...
« Viimeksi muokattu: Toukokuu 11, 2008, 12:53:31 kirjoittanut Erkku »
...Tulepas Kalle tänne, ulos teelle, Kustaan ikkunan alle... ^^ Hauskaa vai mitä?

Erkku -> No Speed Limits

Teena

 • Ankeuttaja
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #67 : Maaliskuu 11, 2008, 18:57:57 »
En ole koskaan pitänyt Bellatrix Lestrangesta. Juuri kuin Erkku sanoi, liian mielistelevä. Tuntuu tosiaan välillä että hän olisi valmis nuolemaan Voldemortin kengät. Lisäksi naikkonen on melko rasittava ja, hrrh, no en vain voi sietää häntä. Voldemortkaan ei kuulu suosikkihahmoihin, ja niin tyhmältä kuin se kuulostaakin, saan hänestä päänsärkyä. Pahan alku, sydämetön .. mato. En myöskään ole Albus Dumbledoren fanittajia. Alussa hän oli hyvä hahmo, mutta ne jaaritukset... Niiden takia jouduin usein latomaan sivuja. Hän vain höpötti ja höpötti ja piti Harrya varmaan paremmassakin arvossa kuin muita oppilaitaan (ainakin näin minä uskon). Rasittava Riesu kuuluu inhokkilistaani kunniapaikalle myös. Rasittava pikku kaveri :'>

marikanen

 • Ankeuttaja
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #68 : Maaliskuu 14, 2008, 22:30:47 »
Hmm. Inhoan eniten Dolores Pimentoa! Yllätys yllätys, niin ja mistähän syistä?! Sitä tuskin tarvitsee enää kertoa! Muut ovat sen jo tarpeeksi hyvin selittäneet!

Toisena on ehkä hieman Cho Chang, ennen pidin hänestä, mutta nykyään minua ärsyttää hän. Ja Harry vielä ihailee häntä, vaikka välillä tuntuu, että Harry on vain varamiespalvelu Cholle! :) :(

Niin, ja minua suuresti ihmetyttää kuinka voi vihata Harrya, mutta silti fanittaa Pottereita (kirjoja), hänestä koko juttu on peräisin. Ihmeellistä, mutta näköjään mahdollista! :)

Poissa adswil

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #69 : Maaliskuu 21, 2008, 19:40:34 »
Oho älkää ottako kukaan itseenne, mutta en ymmärrä miten Kalkaros voi olla kenenkään inhokkihahmo! Niin salaperäinen, traaginen ja monipuolinen, eihän siitä voi olla tykkäämättä <3

No niin, mutta asiaan. Omia inhokkihahmoja on aika vaikea nimetä, sillä Pottereissa ei ole oikeastaan yhtään hahmoa, jonka voisi surutta jättää tarinasta pois - kaikilla on kirjojen juonessa oma tärkeä osansa. Nämä hahmot eivät kuitenkaan saa sympatioitani:

James Potter

Itserakas, ylimielinen ja liian itsevarma. Ärh, Jamesin tapaisia ihmisiä inhoan tosielämässä enemmän kuin mitään muuta. James on aivan liian itsetietoinen mutta kuitenkin raukkamainen kiusatessaan Kalkarosta (ja löisin vaikka vetoa, että Seve ollut ainoa, jota hän kiusasi!) ilman järjellistä syytä.

Cho Chang

Yli-ärsyttävä ruikuttaja! En kestäisi katsella tuollaista silmissäni hetkeäkään. Cho on raukkamainen ulisija. Tietysti on ymmärrettävää surra kuollutta rakastettuaan, mutta Cho ei tunnu Feeniksin kilta -kirjassa juuri muuta ajattelevankaan. Tylsä ja yksipuolinen hahmo.

Ginny Weasley

Vaikeaa selittää, miksen pidä Ginnysta yhtään. Onhan hänessä monia hyviäkin piirteitä, kuten rohkeus ja päättäväisyys, mutta joka tapauksessa hän vaikuttaa monine poikaystävineen ja muine hömpötyksineen kovin kevytkenkäiseltä.
In my world love is for poets - so I'm trying to be one.

Linda

 • Ankeuttaja
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #70 : Maaliskuu 21, 2008, 20:18:36 »

Ginny Weasley

Vaikeaa selittää, miksen pidä Ginnysta yhtään. Onhan hänessä monia hyviäkin piirteitä, kuten rohkeus ja päättäväisyys, mutta joka tapauksessa hän vaikuttaa monine poikaystävineen ja muine hömpötyksineen kovin kevytkenkäiseltä.

Hmm, itse en pidä Ginnystä ihan päinvastaisista syistä. Ennen hän tuntui ujolta ja hiukan säälittävältäkin, mutta nyt kun Harry on lätkässä Ginnyyn, kerronta muuttui ihan kokonaan, ovathan kirjat kirjoitettu Harryn näkökulmasta. Ginnystä onkin äkkiä sulkeutunut kaunis, älykäs, rohkea, loistava huispaaja: siis aivan liian täydellinen.

salaisuuksia

 • Ankeuttaja
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #71 : Maaliskuu 23, 2008, 20:17:35 »
Dolores Pimento
Hän on vain niin olevinaan, tärkeilevä ja sokeasti taikaministeriin luottava, ärsyttävä, v-mäinen nalkuttaja! En ymmärrä miten Harry pystyi sietämään häntä Feeniksin killassa. Joka kerta, kun katson sen elokuvana, ja Pimento kovistelee Harrya muutaman sentin naamaetäisyydeltä, ihmettelen miksei Harry sylje hänen kasvoihinsa. Itse olisin tehnyt niin! Pimento on pimeä muija, ei voi muuta sanoa.

Lucius Malfoy
Kylmä, tunteeton, ylpeä, ilkeä,ylimielinen... En tykkää. Ministerin ja Voldemortin nuoleskelija ja ainoastaan omaa etuaan ajava stoneheart! Draco ja Dobby parka, snif.

Gilderoy Lockhart
Niin itserakas, omahyväinen ja olevinaan kuin mikäkin sankari. Pelkuri hän on! Säälittävä tapaus.

Rita Luodiko
Ärsyttävä joka-paikkaan-nenänsä-tunkeva valehtelija. Toisaalta aika hupaisa, mutta ärsyttävyys vie voiton.

nikodeemus

 • Ankeuttaja
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #72 : Huhtikuu 06, 2008, 10:24:15 »
Melkein kaikkia hahmoja kohtaan, joita inhoan, olen jossain vaiheessa tuntenut myötätuntoa, melkein säälinyt heitä. Pimento, Toffee, Rymistyir, Kalkaros, Malfoyt, Matohäntä, Voldemort... ja sitten Lujahaka.
Ainut henkilö, josta en ollenkaan pidä,  joka ei herätä minussa minkäänlaista myötätuntoa, on Bellatrix, alusta asti yhtä häikäilemätön ja paha. Hän on ehdoton inhokkihahmoni.
Nuo edellämainitut, kaikki, jossain vaiheessa elämäänsä, jotenkin niin säälittäviä, tai urheita, tai jollain muulla tavalla myötätuntoa herättäviä. Useita noista ei liene hyvä kertoa, (vaikken uskokkaan että vuotiksella on paljonkaan sellaisia jotka eivät seiskakirjaa ole lukeneet) koska ne saattavat kertoa jotain asioita seiskakirjasta.

Poissa trap

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #73 : Huhtikuu 19, 2008, 13:46:58 »
-
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 05, 2015, 23:21:50 kirjoittanut trap »

Poissa Azura

 • ENFJ
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • do not go gentle
  • parasomnia
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #74 : Huhtikuu 19, 2008, 14:49:28 »
Bellatrix Lestrange
Bellatrix! Ääliö! Tappoi Siriuksen ja on muutenkin säälittävä: "Käskystä, oi pimeyden lordi! Kiitos, oi pimeyden lordi! Saanko nuolla kenkiäsi, oi pimeyden lordi?"

Ei se voi Volden kenkiä nuolla, kun koko heebolla ei sellaisia ole :D Okei, Bellatrix on yksi suosikkihahmoistani, että.

Päivitän inhokkihahmojani. Kaikista hahmoista eniten, eräät saavat minussa vihan kuohumaan.

Harry Potter.
En jaksa selittää: joskus kyseinen hahmo on siedettävä, mutta joskus niin älytön kuin voi olla! Oikeasti, pitää itseään muka väärinymmärrettynä ja häntä pitäisi sääliä koko ajan. "Nyt ylistäkää minua, menen tappamaan Lordi Voldemortin!" Huihui. Harry sitten on kamala yleistäjä kaiken lisäksi, hänen mukaansa kaikki kuolonsyöjät ovat pahoja ja kaikki Rohkelikot ihan parhaita hyyppiä. "Rohkelikot rulettaa, te Luihuiset ootte ihan surkeita ja te kaikki joudutte isona Azkabaniin!" Harryn juttuja on joskus niin ärsyttävä lukea. Sitä paitsi: jokainen joka kehtaakin lähettää Dracon sairaalasiipeen on ehdottomasti vihaajalistallani. Ei hiinokka, ei, se oli Dracon syy :D

Peter Piskuilan
Säälittävä. Roikkui Jamesin ja muiden mukana mutta kuitenkin meni pettämään nämä. En tykkää yhtään. :/

Dolores Pimento
Joo, kaikki tietävät selityksen. "Tämä on vain omaaksi parhaaksesi!"-tyylinen vaaleanpunainen mummeli.

Yaxley
Yleensä pidän kuolonsyöjistä, mutta tämä on jotenkin niin ärsyttävä. Häntä ei mainita usein aiemmissa kirjoissa ennen viimeistä, mutta siinäkin hän on jotenkin niin halveksiva kuin olla saattaa. Ei yhtään Bellatrixmainen. Ärsyttävämpi.

Viimeisestä kirjasta minulla on aika paljonkin inhokkihahmoja, mutten saa paljastaa niitä täällä.
"For if you're not afraid, how can you be really brave?"

- The Exploits of Moominpappa

Ellene

 • Ankeuttaja
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #75 : Huhtikuu 30, 2008, 14:15:02 »
Ginny Weasley
Ehdottomasti!!! Fanitin häntä kakkoskirjassa vielä, sillä itsekkin olen ujo, mutta Zädäm! Hän onkin yhtä-äkkiä suosittu yms. periaatteessa tämä on Hermionen vika, kun sanoi että ole oma itsesi...
Gilderoy Lochart
Ylimielinen kunnianhimoinen hupsu. En pidä, en ollenkaan.
Percy Weasley
Ehdottomasti kamala! Ylimielinen ja Kyyrymäinen ministeriön pönttö kannattaja! Ei, vihaan häntä.
Kyyry
Yäk! Liian vakava inohttava kunnianhimoinen jäkätysmasiina!
Harry Potter
En nyt kamalasti vihaa, mutta "Minähän en pimeän puolelle siirry!!!"
Matohäntä/Peter Piskuilan
Säälittävä ruikuttaja. Ei, en pidä ollenkaan. Kiehnää Volden kaavunhelmoilla.
Horatius Kuhnusarvio
Selvä mielistelijä. Kamala "Olen fiini, pidän juhlat" - tyyppi. Ja yritti sensuroida että oli kertonut Valedrolle hirnyrkeistä.

Seiskassa sain lisää vihattavia, mutta en kerro niitä sillä mut bannattais ikuisesti :(

Poissa puolipro

 • Lapsellinen eli lapsi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • BANG
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #76 : Toukokuu 02, 2008, 14:44:25 »
Pakko tähän vähän OT'nä sanoa;
Jännä juttu miten moni inhoaa Harrya siksi kun tämä angstaa vanhempiensa ja muiden sukulaistensa/tuttujensa kuolemasta. Itsehän te varmaan olisitte oikeita ilopillereitä vaikka kaikki sukulaiset kuolevat ympäriltä? o__o Tuskin teitä masentaisi, vai mitä? Ettekös olisikin iloisia ja ihania kaikesta huolimatta, mitä sitä sellaisia murehtimaan?

Aivan samaa olen ihmetellyt itsekin.

Itselläni ei ole inhokkihahmoa, koska en vai inhoa ketään. Ehkä luonteeltaan jotain hahmoa pikkaisen, mutta ilman sitähän hahmoa ei olisi ja kaikki hahmot ovat tärkeitä lopputuloksen kannalta.
Yksi nousee vähän esille ja se on Percy Weasley. Inhottava limanuljaska kun uskoo ministeriötä ja pettää perheensä.
Hyviä hahmoja taas on ihan hirveästi.
- LAULETAAN SE YHESSÄ, "PIRATE'S LIFE FOR ME" !
- EI, MÄ OON VAMPYYRI. "VAMPYYRII MÄ METSÄSTÄN, VAMPYYRII MÄ METSÄSTÄN. TAHDON SAADA CULLENIN, TAHDON SAADA CULLENIN. ENKÄ PELKÄÄ BELLAAKAAN."

Poissa Musval

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: LeviosaUnicorn19035
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #77 : Toukokuu 10, 2008, 11:21:43 »
Joo. No minun ehdoton inhokkihahmoni on Severus Kalkaros. Olipa kuinka hyvis tai sankari tahansa, niin minä en vain tykkää. Hän on oppilailleen aina niin ilkeä, mutta Dracolle on niin ystävällinen, että. Dracokaan ei nääs ole mikään suosikkihahmoni. Muttaniin. Olen vieläkin vihainen Kalkarokselle, kun hän tappoi Dumbledoren, vaikka se olikin suunniteltua.
"Dancing is like dreaming with your feet." -Constanze

Boogey

 • Ankeuttaja
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #78 : Kesäkuu 11, 2008, 14:37:49 »
Kaikkein ärsyttävin hahmo taitaapi olla Percy Weasley. Se oli sellanen Kyyryn perseennuolija, joka pettää perheensä ministeriön vuoksi. -__-' Cornelius Toffee on myös yksi inhokeistani. Tyyppi ei usko mitään, jos ei omin silmin nää. Eikä se kyllä silloinkaan usko vaikka näkisi itse.

//En tajua miten joku voi vihata DRACOA, se on niin ihanan raukkamainen lellipentu, ettei siitä voi olla tykkäämättä. ^^

Poissa Lohikäärmelady

 • varjoenkeli
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Painovirhepaholainen
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #79 : Kesäkuu 12, 2008, 19:05:48 »

Cho ja Dolores Pimento. He ovat niin...niin... ÄRSYTTÄVIÄ!!! En vaan millään kestä Chota, joka vin pilittää Cedricin perään ja roikkuu Harryssa. Hirveän tekopyhä! Dolores vain on muuten luihuisia suosiva ministeriön oma sammakko kasvatti ja kaikkihan tietävät, että ministeriö on peestä! En vain voi sietää näitä kahta. Pimento on kammottava!!!

-Lohikäärmelady
-Mitä? Onko nukkumatilla muka vihollisia?
-Kahvi! Ajattele kahvia!

Poissa Jukka

 • Vuotislainen
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #80 : Kesäkuu 13, 2008, 19:50:55 »
JAMES POTTER

Itserakas, ylimielinen ja liian itsevarma. Ärh, Jamesin tapaisia ihmisiä inhoan tosielämässä enemmän kuin mitään muuta. James on aivan liian itsetietoinen mutta kuitenkin raukkamainen kiusatessaan Kalkarosta (ja löisin vaikka vetoa, että Seve ollut ainoa, jota hän kiusasi!) ilman järjellistä syytä.

Varmasti ykkösinhokkini. Perusteettoman itsevarma kusipää, raukkamainen kuisaaja, ylimielinen brassailija. Samaa voisi sanoa nuoruusiän Siriuksestakin. Kalkarokseen pystyy samaistumaan, näitä kahta nuoruusikäisessä olemuksessaan ei voi muuta kuin vihata. Feniksin killan hienoimpia hetkiä oli se, kun Harry tajusi että Kalkaroksen puheissa hänen isästään on ollut oikeasti perää. Se Harryn hämmennys ja hänen (ensimmäistä kertaa koko kirjasarjassa) tuntemansa sääli ja myötätunto Kalkarosta kohtaan, oli erittäin hienosti kirjoitettu. Hän näki isänsä kiusaamassa ilkeästi, yhdessä Siriuksen kanssa - ihannekuva näistä kahdesta sankarista rikkoutui shokeeraavasti!

Ja edellisiä ketjuun vastanneita lainaillakseni...

Ginny Weaslyn muuttuminen ujosta tytöstä Harryn ihastukseksi ja samalla liian täydelliseksi, rohkeaksi, kauniiksi, suosituksi jne., on laiha veto Rowlinilta. Näiden kahden parittaminen on kliseisyyttä pahimmillaan, ja Ginnyn muuttuminen niin epäaidon tuntuisesti tekee hänestä pienen "inhokkihahmon". En vihaa häntä, mutta hahmon epäluonnollinen (ja liian ilmeisestä syystä tapahtunut) kehitys häiritsee.
Poissa tulppaanipenkki

 • kastelua vailla
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #81 : Kesäkuu 22, 2008, 15:55:51 »
En varsinaisesti inhoa Albus Dumbledorea, muta jokin hänessä ei miellytä. Nyt tiedän mikä se on *ping*
Dumbledore puhuu valtavan viisaita, en väitä vastaan,mutta hänestä oli yhsinkertaisesti tehty liian täydellinen. Pidän enemmän hahmoista, joilla on runsaasti heikkoja kohtia. Vaikkakin viimeisessä kirjassa Dumbledoresta paljastuikin joitain ikävämpiä puolia, niin silti siinä hepussa on jotakin niiiin ärsyttävää.

toinen ärsyttävä hahmo on Cho Chang, mutta hänestä on täällä pölötetty jo niin paljon pahaa, että en keksi mitään uutta.
We're not gonna sit in silence,
We're not gonna live in fear

Poissa Hirmu

 • Kirjekyyhky
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Teepannu on muuttunut mäyräksi!
 • Pottermore: FlightLumos2
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #82 : Kesäkuu 22, 2008, 17:41:13 »
Jaa, inhokkihahmoja. :D Niitäkin löytyy.

Kuinka moni yllättyy tästä: Harry Potter. Kyllä, joskus häneen voi samastua, ensimmäisissä kirjoissa ainakin, ja varmaan hän olisi ihan mukava kaveri tosielämässä. Mutta kuinka moni oikeasti haluaa lukea henkilöstä, joka toimii aina epäitsekkäästi ärsyttävyyteen asti, on ennakkoluuloinen ja kapeakatseinen eikä juuri opi virheistään, jonka monijuomaliemikin muuttuu kultaiseksi ja joka ei kerrankin väärin toimiessaan saa minkäänlaista rangaistusta, koska vain sattuu olemaan niin suosittu sankarityyppi? Tämä oli vähän kärjistettyä, ja kyllähän Harry siitä sai rangaistuksen, että käytti sektumsempraa Dracoon, mutta jos oikein kirjoja rupeaa selaamaan, niin aika monesta rikkeestä Harry kiemurtelee ilman minkäänlaisia negatiivisia seuraamuksia. Deathly Hallowsia lukiessani ja Harryn monijuomaliemen muuttuessa kultaiseksi tuli oikeasti sellainen tunne, että Rowling innostui ylistämään Harrya hiukan liikaa. Ja kehtaa vielä väittää, ettei Harry ole tai koskaan ole ollut mikään pyhimys! Oi, anna mun kaikki kestää...

Toinen hahmo, joka ei ole varsinainen inhokki, mutta josta en millään meinaa jaksaa lukea, on Sirius Musta. En kertakaikkiaan ymmärrä, mikä hänessä kiehtoo. Ehkä elokuvien versio Siriuksesta vaikuttaa mielipiteeseeni; ennen kuvittelin Siriuksen Kalkaroksen näköiseksi, mikä oli huomattavasti mielenkiintoisempaa (voitte vain kuvitella, kuinka hölmöltä näytti mielikuvani Siriuksen ja Kalkaroksen sanaharkasta)... Lisäksi Sirius oli mukana kiusaamassa Kalkarosta Feeniksin killassa nähtävässä menneisyyden tapahtumassa. Ihan oikein mielestäni, että Kalkaros antoi myöhemmin vähän takaisin... :P

Lisäksi en pidä Molly Weasleystä. Hössöttävä, toisten asioihin puuttuva äiti, joka muuttuu yhdessä hujauksessa aggressiiviseksi kaksintaistelijaksi ja vieläpä tappaa Bellatrix Lestrangen. En tykkää pahemmin myöskään Arthur Weasleystä. Mukamas niin rento ja herttainen isä, joka oikeasti puhuu toisista pahaa selän takana (eikös hän Luciusta pilkkaa aina kun mahdollista?). Onhan hän tavallaan oma hauska lisänsä kirjoihin, mutta ei hän ainakaan minun suosikkeihini kuulu.

Albus Dumbledore oli lempihahmojani Kuoleman varjeluksiin asti. Hänen epätäydellisyytensä paljastui kerralla ja liian nopeasti viimeisessä kirjassa. Olisihan hänen menneisyytensä voinut tulla esiin pikkuhiljaa. Lisäksi hän puhuu Harrylle aika ilkeästi välillä Puoliverisessä prinssissä. Ei Dumbledore suoranainen inhokki ole, vähän vain välillä ärsyttää.

Ai niin, Ginny Weasley on myös kamala. Kasvaa ujosta pikkulikasta epäuskottavan nopeasti koulun kauneimmaksi tytöksi ja pitää ilkeää peliä toisten tunteilla. Ensimmäisissä kirjoissa Ginnyynkin saattoi samastua, nyt ei enää millään.

Sitten ovat vielä Pimento (hirveä sadisti), Mundungus Fletcher (kamala näpistelijä ja hankala nimi :P), Rufus Rymistyir (jota kuitenkin Kuoleman varjelukset luettuani kunnioitan) sekä muutamat muut, joita en nyt jaksa luetella. Muokkailen ehkä joskus. :P

Poissa Indigo

 • Zera
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Nidsi nuikuu <3
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #83 : Kesäkuu 27, 2008, 23:11:24 »
Inhokki hahmoja ei ole juurikaan.

Pansy Parkinson
Kamala ihminen, oikeasti hänessä on jotakin mikä ärsyttää. Ehkä luonne ja kuvailtu ulkonäkö, mopsi. Joku fiilis ärsytys hänessä on, ehkäpä sekin kun hän jatkuvasti roikkuu Dracossa. Kamala tyrkky.
Hän pelaa aikaa miettiäkseen tekosyitä. Oikeuttaakseen kipua sisällään.
Luulen että hän tietää hymyistä, ja katseista. Että kaikilla on teoria paremmasta.

Poissa Rainmaker

 • Rukka-Peikko Takkutukka
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #84 : Kesäkuu 28, 2008, 19:23:57 »
Mukamas niin rento ja herttainen isä, joka oikeasti puhuu toisista pahaa selän takana (eikös hän Luciusta pilkkaa aina kun mahdollista?). Onhan hän tavallaan oma hauska lisänsä kirjoihin, mutta ei hän ainakaan minun suosikkeihini kuulu.

Älä yleistä. Ja kyllä minun mielestäni herra Weasleyllä on täysin ymmärrettävä syy kirota Luciusta, kun miettii, miten armas herra Malfoy käyttäytyy Weasleyitä kohtaan. Ei se Luciuskaan mikään herranterttu ole - häneen verrattuna Arthur on suunnattoman mukava hahmo.
Yhä, marras-iltana, kuljemme kahden. | "I AM VAMPIRE. HEAR ME TWINKLE." | Destination anywhere | There's a meaning to all that fades.

Poissa Zaira

 • 42
 • Valvojaoppilas
 • *
 • ^o^
  • Ei mitään nähtävää täällä
 • Pottermore: LumosDragon46
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #85 : Kesäkuu 30, 2008, 19:02:29 »
Jostain kumman syystä minä en voi sietää Ginervaa (vaihteeksi). Minä en edes tiedä, mistä tämä minun Ginny vihani oikeastaan alkoi. Argh. Minä en edes pysty oikein ajattelemaankaan tätä mitenkään järkevästi. Yritetään silti.

Luulen, että tämä inhoni juontaa niihin kirjoihin, joissa Ginny deittailee useampaa tyyppiä ja on muka olevinaan päässeensä yli ihastuksestaan Harryyn, mutta heti kuudennessa kirjassa on taas niin rakastunut Harryyn, kun tämä osoittaa (vihdoinkin, blaah) omat tunteensa Ginnyä kohtaan (blaah). Minua oikeastaan ärsyttää se, että Ginny niin roikkuu kiinni Harryssä.

Toinen jota en voi sietää on Ron. Vähän samoista syistä kuin Ginnyäkin, unohtaen tietenkin tuon ihastumisjutun ja niin pois. Seuraa Harrya ensimmäisissä kirjoissa kuin uskollinen koira, sitten suuttuu jostain aivan olemattomasta syystä, on niin silmiinpistävän kateellinen vaikka on olevinaan mukamas ystävä. Todellista ystävän käyttäytymistä juu.

Inhokki hahmoja ei ole juurikaan.

Pansy Parkinson
Kamala ihminen, oikeasti hänessä on jotakin mikä ärsyttää. Ehkä luonne ja kuvailtu ulkonäkö, mopsi. Joku fiilis ärsytys hänessä on, ehkäpä sekin kun hän jatkuvasti roikkuu Dracossa. Kamala tyrkky.

Minä taas tavallaan pidän Pansysta, tosin tästä suuri kiitos on fikkien joita olen lukenut. Jos unohtaa tuon Dracossa roikkumisen ja tuon tyrkyllä olemisen, niin uskon, että Pansy olisi oikeasti aika mukava persoona. Mutta minkäs sille voi, että on syntynyt siihen sukuun kuin on?

// Taas tuli huomattua, että pitäisi pitää mielipiteet ominaan, eikä jakaa niitä muille. Kiitos oikein kovasti.

//Ilmaisin tosin mielipiteeni Pansysta ja fikeistä hieman huonosti. Oman mielipiteeni Pansysta olen muodostanut jo kauan ennen kuin edes aloin lukemaan sellaisia fikkejä jossa hän oli keskeisessä osassa. Muiden samalla tavalla ajattelevien fikkareiden tekstejä lukiessa mielipiteeni Pansysta on vain vahvistunut ja meillä on myös ollut keskusteluakin Pansysta ja hänen luonteestaan ja siitä minkälainen kuva hänestä on annettu kirjoissa.

Jotenkin tuli tunne, että minä joudun puolustelemaan itseäni tämän asian kanssa...
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 01, 2008, 13:04:35 kirjoittanut Zaira »
"When I lead the big patient rebellion, Voldemort here is the first to go."
[The pessimist sees difficulty in every opportunity.
The optimist sees the opportunity in every difficulty. -Winston Churchill]

Poissa Rainmaker

 • Rukka-Peikko Takkutukka
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #86 : Kesäkuu 30, 2008, 21:19:29 »
Minä taas tavallaan pidän Pansysta, tosin tästä suuri kiitos on fikkien joita olen lukenut. Jos unohtaa tuon Dracossa roikkumisen ja tuon tyrkyllä olemisen, niin uskon, että Pansy olisi oikeasti aika mukava persoona. Mutta minkäs sille voi, että on syntynyt siihen sukuun kuin on?

Siis miten ihmeessä Pansy voi olla "aika mukava persoona"? Kun lueskelee pikkuisenkin tyttökullan sanomisia kirjoista, niin ei hän kyllä mitenkään erityisen ystävälliseltä vaikuta... Pikemminkin huomionkipeältä ilkimykseltä. Minä ainakin perustan mieluummin mielipiteeni hahmoista siihen, mitä Rowling on kirjoittanut, en jonkun fikkarin näkemyksiin.

// Zaira, tänne kirjoittaessaan pitää muistaa se, että aina on joku, joka on eri mieltä. Jos ei halua kommentteja, ei kannata avata sanaista arkkuaan ollenkaan. 
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 01, 2008, 21:21:18 kirjoittanut Rainmaker »
Yhä, marras-iltana, kuljemme kahden. | "I AM VAMPIRE. HEAR ME TWINKLE." | Destination anywhere | There's a meaning to all that fades.

Poissa Desdemona

 • A Gay Superhero
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • ♥♣♦♠
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #87 : Heinäkuu 01, 2008, 01:51:31 »
Pansy Parkinson ei ole minunkaan mieleen, enkä voi ymmärtää miten kukaan voi hänestä pitää. Pansy on ällöttävä, Dracon p*rseen nuolija jonka elämällä ei tunnu olevan muuta tarkoitusta kuin olla mahdollisimman ärsyttävä.

Severus Kalkaros oli minun ykkös inhokki pitkään, mutta 6. kirjan myötä aloin tuntea sympatiaa häntä kohtaan ja nykyään ei kyllä kuulu vihatuimmat top10:iin.

James Potter on todellakin vihatuimmat to10:ssäni. En voi sietää ihmisiä, enkä velhoja, joilla on kummallinen tarve olla esillä ja miellyttää toisia. James on koulukiusaaja ja semmoset pistää automaattisesti vihoiks. En tajua miten Lily meni naimisiin Jamesin kanssa.

Rufus Rymistyir muka niin tärkeä ja osaava, muttei saa mitään aikaiseksi. Miten Rymistyir ei erottanut kuvottavaa Dolores Pimentoa taikaministeriöstä kaiken sen jälkeen mitä tämä teki Tylypahkassa.

Percy Weasley on törkeä perheen pettäjä. En tule ikinä antamaan hänelle täysin anteeksi. Taas yksi p*rseen nuolija lisää. Ja senkin jälkeen kun selvisi että Voldemort oli tullut takaisin, ei suostunut menemään perheen luo pyytämään anteeksi, vaan piti olla semmonen ittepäinen piip.

Poissa Da Kin

 • Overdrive
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Guns N' Fuckin' Roses!
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #88 : Heinäkuu 06, 2008, 00:00:11 »
Varmasti kolme eniten inhoamaani hahmoa ovat Pimento,Percy ja Toffee. Miksikö? Näillä kaikilla on yksi yhdistävä tekijä joka on ylempien tahojen perseen nuoleminen ja asioiden vääristely jotka saattavat olla ikäviä..

Harry on minun mielestäni ihan kiva hahmo tosin hän on ehkä turhan hohdokas kuten siinä monijuomaliemi kohdassa. Ja noihin muiden kommentteihin siitä että Harry pääsee aina pulasta kuuluisuutensa tähden voin sanoa että Malfoythan pääsee samalla lailla aina kaikesta kuin koira veräjästä rahojensa tähden.
Hän myös surkuttelee menneisyyttään aika turhan paljon vaikka onkin orpo. Mutta kyllä minua henkilökohtaisesti ottaisi päähän aika paljon jos minut leimattaisiin hulluksi hallusinaatioita näkeväksi hyypiöksi vaikka Iltasanomissa joka toinen päivä, ketäpä ei?

Arthur Weasley on varmasti vain kateellinen Luciukselle sillä hänhän on ökyrikas eikä ole tehnyt minkään laista työtä päivääkään. Itse ainakin olisin kateellinen jos joku tulisi minulle aina ryppyilemään ja leveilemään rahoillaan.
Ei lopu täältä polle ei amfetamiini, täältä kukkaloistosta amsterdamin, ojat pullollaan pitkätukkiaan antaa kaikkien kukkien kukkia vaan..

Poissa Kartanon kummitus

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #89 : Heinäkuu 21, 2008, 11:51:09 »
Rita Luodiko
Ärsyttävä akka, jota tekisi mieli lyödä turpaan kirjoja lukiessa. o_o''

Gilderoy Lochart
Tavallaan myös huvittava, mutta se itserakkaus ottaa päähän.

Dursleyt
Kaikki kolme ovat niin ärsyttäviä ja ahdasmielisiä. Tulee jo vähän mieleen oma perheeni.

Lainaus
Pansy Parkinson
Kamala ihminen, oikeasti hänessä on jotakin mikä ärsyttää. Ehkä luonne ja kuvailtu ulkonäkö, mopsi. Joku fiilis ärsytys hänessä on, ehkäpä sekin kun hän jatkuvasti roikkuu Dracossa. Kamala tyrkky.
Pansy on totaalisen kamala hahmo, josta en keksi mitään hyvää sanottavaa, koska se ärsyttävyys on hänessä jatkuvasti läsnä. Mutta miksi hänen ulkonäköään pitää kuvailla yhdellä maailman suloisimmalla koirarodulla? :c

kenkä

 • Ankeuttaja
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #90 : Elokuu 01, 2008, 12:49:13 »
Inhokkihahmoni on ehdottomasti Hagrid. Hagrid on niin kuin iso vauva, ja on tosi ärsyttävää lukea, miten se saa Harryn ja kumppanit pulaan esim. tuomalla Ruaahin kiellettyyn metsään. Kaikki Hagridin mökkiin liittyvät tapahtumat ovat rasittavaa lässytystä.

Poissa Isetom

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
  • Livejournal
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #91 : Elokuu 01, 2008, 17:20:08 »
Olen saattanut joskus vastata tähänkin, mutta koska en jaksa ruveta selailemaan kaikkia sivuja niin laitan uudet viestin. Anteeksi.

Dolores Pimento. Hän on niin kauhea hahmo inhottavine nauruineen ja takkeineen ja eniten minua ärsyttää vitoskirjassa olleet tapahtumat huispausottelun jälkeen, juuri kun Rohkelikko on voittanut ja syntyy tappelu. Mutta se ei läheskään ole ainoa kohta, jossa häntä inhosin. Ei, ei, ei.

Harry Potter. Viidennessä kirjassa kauhea, kun huutaa Ronille ja Hermionelle, jotka vain yrittävät auttaa ja ei päästä samaisen kirjan lopussa Lunaa, Ginnyä ja Nevilleä mukaan Siriusta pelastamaan, tai ei ainakaan aluksi meinannut päästää. En tykkää hänen parhaasta tuntomerkistäkään, pyöreistä silmälaseistakaan.

Cho Chang. Itkee, itkee ja itkee. Suuttuu todella helposti, aivan niin kuin Harrykin, ja vaikka viidennessä elokuvassa laitettiin Chon syyksi se, että Albuksen Kaarti paljastui, vaikka niinhän se olikin hänen syytään oikeastaan, en silti pidä hänestä. Elokuvassa muokattiin liikaa sitä kielijä-kohtausta.

Gilderoy Lockhart. Oikeastaan viidennessä tämän oikein 'söpö' hahmo, kun ei muista mitään, mutta ennen muistinmenetystä suorastaan kauhea. Säälin Lockhartia, koska hän ei ikinä parantunut muistinmenetyksestä, mutta oikeastaan itsehän hän kuoppansa kaivoi.

Cornelius Toffee. Aargh, jääräpäinen ministeri, joka kysyy Dumbledorelta apua ja pitää itseään etusijalla, itseään ja uraansa. Inhoan hänessä kaikkea knallista liituraitatakkiin, mutta on tässä entisessä ministeri Toffeessa, joitakin hyviä puoliakin.

Edit: Hah! Kovin moni ei ole maininnut Voldemortia. Silmiini on osunut vain yksi.« Viimeksi muokattu: Elokuu 01, 2008, 17:26:03 kirjoittanut Tomataro »

Poissa April

 • ½ kaksosista
 • Vuotislainen
 • lisää Weasleyn Welhovitsejä!
 • Pottermore: LumosNiffler27512
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #92 : Elokuu 01, 2008, 18:11:10 »
Dolores Pimentoa ehdottomasti!Astui Tylypahkaan määräilemään.Sai Fredin ja Georgen jättämään koulunsa kesken.Vastenmielinen tyyppi!
Malfoyta ja kahta perässä hiihtäjää.Aina löytämässä virheitä muista ja muistuttamassa niistä.
"It's sort of exciting, isn't it? Breaking the rules." - Hermione

"Who are you and what have you done with Hermione Granger?" - Ron

Poissa Zafiro

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: NightFeather22
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #93 : Elokuu 01, 2008, 18:40:23 »
En osaa laittaa näitä mihinkään "inhokkijärjestykseen", vaan luettelen vain nuo inhokkihahmot ja laitan jonkinlaisia perusteluja mukaan.

Cho Chang: Tuntuu ettei hän tee muuta kuin itkee FK:n aikana. Chon kohdalle en osaa laittaa enempää kunnollisia perusteluja, sillä kaikki mitä minulla on hänestä sanottavana on mainittu jo tässä kyselyssä.

Hermione Granger: En ole koskaan oikein erityisemmin pitänyt Hermionesta. Ärsyttää kun se miten hän puhuu mm. Kelmien kartasta ja muistaakseni hän on muissakin tapauksissa puhunut näin: "Harry antaa sen tietysti professori McGarmiwalle, eikö niin Harry?" Tuo ärsyttää minua. Muutenkin se kuinka hän tuntuu aina tietävän kaikesta kaiken ja suuttuu siitä Harrylle siitä Puoliverisen prinssin taikajuomakirjasta, kun Harry onkin yhtäkkiä häntä parempi taikajuomissa. Tuntuu että hän haluaisi olla aina paras kaikessa. Myöskin se liika kirjoihin luottaminen ottaa hiukan päähän.

Harry Potter: Erityisesti FK:ssa Harryn huutaminen Ronille ja Hermionelle ärsyttää (varsinkin siinä kohdassa tuntui että hän kuvittelee että koko maailma pyörii hänen ympärillään). Vähän liiankin sankarillinen hahmo.

Ginny Weasley: Hänessä ärsyttää se muuttuminen ujosta tytöstä yhdeksi koulun suosituimmaksi tytöksi. Enkä erityisemmin pitänyt tästä Harryn ja Ginnyn suhteestakaan, ärsyttävää kun Harry alkoi heti olemaan kiinnostunut Ginnystä kun tämä seurusteli toisen kanssa. Ensimmäisissä kirjoissa Ginny oli vielä ihan ok, mutta myöhemmissä kirjoissa Ginnysta tulikin sitten yksi inhokkihahmoistani.

Poissa Kaapo

 • Suuri kyselijä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • ALITUINEN VALPPAUS!
 • Pottermore: NightJinx26
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #94 : Elokuu 02, 2008, 21:34:01 »
Seamus Finnigan:
Tuntuu sellaiselta väkisintehdyltä hahmolta, koska on ärsyttävä eikä Potteriessa ole kovin suuressa osassa. Lisäksi en tiedä miksi, mutta en koskaan ole pitänyt hahmosta.

Cho Chang:
Erittäin typerä hahmo joka on keksitty, että tämä voisi itkeä koko ajan! Ensin ei tiedä kun piti Cedricistä ja sitten pitää Harrysta. lopulta ottaa Michael Cornerin ilomielin vastaan, en vain tajua hahmoa.

Sibylla Punurmio
Vaikka onkin joskus hauska on aika surkea ja ärsyttävä hahmo, koska on koko ajan ennustaa Harrylle kuolemaa ja sitten kertoo tälle, että kaipaa tätä tunneilleen, koska tämä oli ollut hänelle hyvä kohde. Säälittävä hahmo.
Tässä lepää Dobby, vapaa kotitonttu

Poissa moottorisaha

 • Voldemortisti
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • be loud, let your colors show.
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #95 : Elokuu 03, 2008, 14:27:24 »
Itse mietin juuri sitä tätä topicia lukiessani, että pitäisikö tässä nimetä inhokkihahmonsa sen perusteella, kenestä ei pidä, vai sen mukaan, kenet haluaisi melkeinpä pois koko kirjasarjasta?
   Nopean silmäilyn perusteella, jos kaikkien meidän vuotislaisten inhoamat hahmot poistettaisi sarjasta jotta siitä tulisi jokaista miellyttävämpi, jäljelle jäisivät Fred ja George Weasley, Minerva McGarmiwa ja muutama muu opettaja sekä ne Tylypahkan oppilaat, joita ei juurikaan mainita. Värikkyyshän Harry Pottereista silloin lähtisi.

Mutta sitten omiin inhokkihahmoihini, jotka nimeän sillä perusteella, että he eivät juurikaan minua itseäni miellytä, ei sillä perusteella, että haluaisin, ettei heitä olisi.

Peter Piskuilan on yksi näistä. En pidä hänestä sen vuoksi, että hän vaikuttaa säälittävältä mielistelijältä, jolla ei ole omaa tahtoa. Juuri näitä ihmisiä, joita oikeassa elämässäkin tekisi mieli mennä ojentamaan. Iso SLATS kasvoihin ja päälle komennus: "Hommaa oma tahto!" Vihaan hiirulaisia yli kaiken.

Cho Chang -jonka yllättävän moni nimesi- ei kuulu lähellekään suosikkeihini samasta syystä minkä moni on tuonutkin esille: hän vain volisee, tuomatta kirjaan sen suuremmin sisältöä. Cho on yksi niistä harvoista hahmoista, joiden poisjääminen ei olisi vaikuttanut kirjan juoneen millään tavalla. Hänen ja Harryn säälittävä pikkuromanssi olisi jäänyt pois, mutta olisiko se ollut suuri menetys millään muotoa? Ei. Cho on epämielenkiintoinen ja epämiellyttävä tytteli, jolla ei ole suurta roolia, mutta silti hän on mielestäni liikaa esillä.

Fleur Delacour ei myöskään kamalasti herätä mielenkiintoa. Vihaan hänen "puhetyyliään", jossa olevinaan korostuu ranskalainen aksentti. Tuntuu, että Rowling oli yrittänyt kirjoittaa hänelle mahdollisimman paljon vuorosanoja, joissa tämä hänen kansalaisuutensa tulisi esille. "'arry, 'aluaisitko 'ieman 'ioa suunnitelmaasi?". Tuollaista repliikkiähän ei kirjassa ole, mutta tuo nyt oli karkea esimerkki.

Suurin inhokkini on ehkä kuitenkin itse Harry Potter. Nimenomaan siksi, että hänellä menee olevinaan niin huonosti, kaikki mättää, eikä hän estele sen purkamista muihin, mutta silti hän on se "yli-ihminen", joka selviää kaikesta ainakin täpärästi. Oli lähes itsestäänselvyys heti kirjasarjan alussa, että Harryä ei voi kohdata mikään muu kuin onnellinen loppu. Oksettavaa. En pitänyt Harrystä suuremmin missään vaiheessa, hän ei herätä minkään sorttista sympatiaa minussa.
   Tokihan hänellä on oikeasti vaikeaa, vanhemmat kuolleet, kaikki kuolevat ympäriltä, mutta hän itse suorastaan kerjää ongelmia, vauhtia ja vaarallisia tilanteita ympärilleen. Aina pitää nenä työntää ns. "isojen poikien" juttuihin. Ja sitten kun asiat eivät mene hänen tahtonsa mukaan, hän ei peittele pettymystään. Toki olen iloinen siitä, että Harry on mukana sarjassa, tottakai, onhan hän päähenkilö, mutta henkilökohtaisella tasolla en pidä hänestä ollenkaan.

Samaan kastiin menee hänen ihana isänsä, James Potter. Jotenkin surullinen tapaus pojasta, jolla on pohjimmiltaan huono itsetunto, mutta pönkittää sitä kiusaamalla muita ja egoilemalla minkä ehtii. "Kaikki rakastavat minua, saan kenet haluan, olen paras". Kuvottavaa suorastaan.

Myöskään Dumbledore ei ole missään vaiheessa kuulunut suosikkeihini. Parissa ensimmäisessä kirjassa vielä pidin hänestä jonkin verran, ja hänen ja Harryn "läheinen suhde" oli mielestäni erityisen somaa. Mutta mitä pidemmälle kirjasarjassa edettiin, sitä vähemmän pidin hänestä, ja viimeisessä kirjassa minua jo suorastaan puistatutti aina kun hänestä piti jauhaa.
   Taas näitä tyyppejä, jotka "tietävät kaiken, osaavat kaiken ja pystyvät mihin tahansa", eivätkä pelkää näyttää sitä. Yöh.
When you say it's dead and gone, yes, I know you're wrong

Poissa Severina

 • Pirunmarja
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #96 : Elokuu 07, 2008, 21:43:58 »
Sarjassa on ollut monta hahmoa josta en ole pitänyt, kuten juuri James Potter, iljettävä tyyppi joka luuli jotenkin olevansa niin 'paras'. Vain koska on porukkansa pomo ja vain koska on niin hyvä huispaamaan. Yksi syy miksi inhoan häntä, on juuri tuo hänen inhonsa Kalkarosta kohtaan, vaikka loppujenlopuksi, mitä Severus teki hänelle? Kuoleman varjeluksen lukeneet tietävät varsin hyvin, että James aloitti Kalkaroksen kiusaamisen jo Tylypahkan pikajunassa heti ensimmäisenä vuotena. Toinen hahmo jota olen inhonnut suunnilleen aina on Cormelius Toffee. Siinä esimerkki ihmisestä joka ei osaa myöntää olevansa väärässä. Toffeen asenne on jotain niin rasittavaa. Ja Toffee on muutenkin harvinaisen tylsä, ja Feeniksin kiltaa lukuunottamatta lähes turha hahmo, ihan kuten Cho Chang, jonka ainoa 'merkittävä' rooli on olla jonkinlainen Harryn 'ensi-ihastus'.

Sitten on näitä hahmoja jotka ovat esiintyneet vain yhdessä kirjassa sivuroolissa, kuten juuri Barty Kyyry vanhempi , ja sitten on näitä henkilöitä, joita olen pitänyt kirjassa ihan ok tyyppinä, mutta keitä olen leffojen myötä ruvennut inhoamaan. Parhaana esimerkkinä tässä toimii varmasti Albus Dumbledore , josta tuli heti näyttelijänvaihdoksen seurauksena jotain NIIN yliärsyttävää. Jotenkin se puhetapa ja muu ARGH! Muitakin inhokkeja minulla on, mutta jos rupeaisin perustelemaan ja luettelemaan tässä kaikki niin kirjoittaisin tätä viestiä vielä tunninkin päästä.

Poissa Hippogriff

 • :)
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Pottermore: SicklePotion51
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #97 : Elokuu 20, 2008, 22:55:09 »
Pansy Parkinsonista en pidä oikein yhtään. Roikkuu vain muun luihuisjengin perässä, ilkkuu muille ja yrittää mielistellä Dracolle. Hän on vain sellainen hahmo josta en oikein pidä. Muita inhokkihahmoja ei oikeastaan olekkaan.

Ylénja

 • Ankeuttaja
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #98 : Elokuu 23, 2008, 18:49:39 »
Inhokkeja? Paljon.

Ensinnäkin Ginny Weasley. Aluksi joku pieni ujo tyttönen, joka ihastuu isoveljensä superjulkkis-bestikseen. Sitten onkin niin suosittu, niin kaunis ja niin täydellinen typykkä, jonka kaikki pojat haluavat. Ja eiköhän kaikki päätykin niin, että tyttö menee unelmien prinssinsä kanssa naimisiin ja he saavat lapsia ja on ah niin ihanaa. Hyi. En vain tykkää. Ihan liian täydellinen.

Sitten Gilderoy Lockhart. Kauhea itserakas teeskentelijä. Otti kaiken kunnian toisten teoista ja sanoi vielä syyksi sen, että näytti itse paljon komeammalta kirjojen kannessa. Olettaa, että koko maailma ei halua mitään muuta kuin päästä kuvaan hänen kanssaan. Ja lisäksi kehtasi vielä syyttää Harrya liian julkisuuden tavoittelusta! Ihan oikealle henkilölle meni muistin menetys...

Ja Peter Piskuilan. Kouluaikoina roikkui vain Jamesin ja Siriuksen perässä kun ne oli niin siistejä ja sitten kuitenkin myöhemmin pettää heidät. Ja piilottelee 12 vuotta rottana. Pah mikä pelkuri. Tavoittelee vain omaa etuaan; mitä väliä muista kunhan itse säästyy.

On niitä monia muita, mutta tuossa nyt pari...
« Viimeksi muokattu: Syyskuu 13, 2008, 19:28:20 kirjoittanut Ylénja »

Poissa charmed

 • Sourcream and onion!
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #99 : Elokuu 29, 2008, 17:26:56 »
Minä inhoan monen muunkin tavoin Harrya. Perus angstiteini, jolla menee taas niiiiin huonosti, ja elämä on syvältä ja menenpä viiltelemään jne jne. Ja ärsyttää sitten sekin kun Harry ei osaa iskeä tyttöjä :D Eikä voi kertoa muille, mikä v*tuttaa, jos joku kysyy niin on tyyliin "mitä kyselet siinä" ja jos ei kysy niin "yhyy mikset kysy mikä mulla on". PERUS ANGSTITEINI.

Toinen on sitten Piskuilan, mutta senhän kuuluukin olla inhottava <; Säälittävä tyyppi.

Dumbledorea en vihaa, mutta eikö teistäkin Dumbbiksen suhde Harryyn ole jo vähän... epäterve? En perustele tätä, koska menisi jo K18-ateriaaliks :D Noei läppä (:
so then i was like AVADA KEDAVRA
and he was like *dead*

Poissa Garesu

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Re: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #100 : Syyskuu 13, 2008, 19:25:55 »
Cho Chang on sellainen nättityttö, jolla on liikaa poikaystäviä ja joka vetistelee liikaa. Vitoskirjassa Chosta jäi vähän sellainen mielikuva, että hän on kirjassa vain, että siihen saataisiin tungetuksi romantiikkaa. Cedricin kuoltua kaikki mitä hän teki oli itkeminen. Hänen persoonassaan on muutenkin jotakin jota en voi sietää. Stereotyyppinen prinsessa, jonka komeat unelmienprinssit pelastavat vuoron perään. Cholla ei ole munaa nimeksikään.

Olen todellakin samaa mieltä, kuten edelliset.

Toinen inhokkini on Gilderoy Lockhart. Tyypissä on jotain niin vastenmielistä ja inhottavaa. Ei ole edes komea, ja ****etin itserakas. Kauhea itserakas teeskentelijä. Ottaa kunnian muiden tekemisistä.
Täytyy kyllä myöntää, että viidennessä kuulosti siedettävältä, mutta muuten tekopyhä.Poissa Kerberos

 • Ylimääräinen pää
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Life sucs and then you die.
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #101 : Syyskuu 13, 2008, 19:46:56 »

Ensinnäkin Ginny Weasley. Aluksi joku pieni ujo tyttönen, joka ihastuu isoveljensä superjulkkis-bestikseen. Sitten onkin niin suosittu, niin kaunis ja niin täydellinen typykkä, jonka kaikki pojat haluavat. Ja eiköhän kaikki päätykin niin, että tyttö menee unelmien prinssinsä kanssa naimisiin ja he saavat lapsia ja on ah niin ihanaa. Hyi. En vain tykkää. Ihan liian täydellinen.


[off]Tuntuu, että noin on sanottu aika monta kertaa. Mutta ei kukaan ole eka-luokkalaisena suosittu (okei, tässä tapauksessa 11-vuotiaana). Ja totta kai sitä vähän 'rentoutuu' monen vuoden aikana, ja sitä paitsi eikös Ginnyn veljet ole aika hyviä huispauksessa? Luulisi että se tarttuu sitten siskoon, ja kaikki huispaajat on kuuluisia (Tai sitten ei(xD)) eikä se ehkä ollut tokalla yhtä hyvä kuin muut hakijat, jolloin pääsisi joukkueeseen vasta neljännellä (Ginnyn kolmannella luokallahan pidettiin kolmivelhoturnajaiset)tai jotain (ei nyt ole vitosta käsillä, eli en voi tarkistaa pääsikö se pelaamaan vielä silloin vai vasta joskus myöhemmin), mutta pointtini siis on, ettei kukaan ole synnyttyään suosittu (jos iki-ihanaa harryamme ei lasketa) eikä myöskään niin nuoret pojat välttämättä ajattele tyttöjä niin ihanina. En tällä nyt siis yritä käännyttää ketään Ginny-faniksi, mutta yritän tuoda uutta näkökulmaa melko laajaan mielipiteeseen. [/Off]
Loma on sitä, ettei ole mitään tekemistä, ja siihen on aikaa koko päivä.

Poissa Blueberry

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #102 : Syyskuu 27, 2008, 19:44:36 »
Bellatrix Lestrange on ehkä kaikkein kauhein, koska tappoi Dobbyn ja Siriuksen (nyyhkis) ja muutenkin vastenmielinen... Inhottava Voldemortin mielistelijä....

Rita Luodiko on myös aivan hirveä! Oli vähällä etten heittänyt Liekehtivää pikaria seinään, kun luin kohtaa, missä hän kirjoitti sen että Harry itkisi vanhempiensa perään jne.

Peter Piskuilania vihaan myös, ihme suositunpien perässä roikkuja. Ja sitten meni pettämään Jamesin. Ihme hyypiö, en tykkää sitten yhtään :(

Itse Harry on myös aika raivostuttava välillä, jotenkin vaan joku määrittelemätön juttu tökkii...

Dumbledore on välillä myös aika raivo tyyppi, sen pitäisi olla sellainen kaikkitietävä ja niiin täydellinen, ja sitten yhtäkkiä saadaan selville, että hän on ollut kiinnostunut pimeyden voimista! Minne se ihana Dumble katosi, jolta sai oikeat vastaukset kaikkeen??

Hehee, noita näköjään löytyikin aika paljon :--D
"Tottakai tämä tapahtuu sinun päässäsi, Harry, mutta minkä kumman takia se silloin olisi epätodellista?"

Poissa Nadia

 • mastermind
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #103 : Lokakuu 03, 2008, 16:12:48 »
Hermione, tekopyhä Mary-Sue, joka ei tee muuta kuin pätee. Täydellisyys tekee tästä tytöstä kauhean kliseisen. Hän on viisas, kaunis, rohkea, urhoollinen, lojaali... lässynlässynlää. Hermionen vastuulle olisi voinut laittaa edes yhden kämmäyksen. Mutta ei se olisi paljoa pelastanut, muutenkin Hermo käyttäytymisellään rasittaa.

½ Draco Malfoy. Eli ei puolia Dracosta, en vain tiedä mikä siinä mättää. Vihaan tätä hahmoa erittäin paljon, vain hänen ilkeytensä ansiosta. Muutenkin Draco on ollut erittäin vastenmielinen. Toinen puoli pitää Dracoa ihan jeesinä, eli ei mikään kirjaa haittaava hahmo persoonallisuudeltaan, ei ollenkaan. En vain pidä hänestä.

Bellatrix Lestrange. Nimen kuullessani päässäni tykyttää: "Vihaan, vihaan, vihaan..." En voi sietää enää edes kuulla tästä naisesta, olkoon vaikka fiktiivinen. Tämä idioottihan tappoi Siriuksen ja Dobbyn! Vastenmielinen mielipuoli.
so throw your diamonds in the sky
we'll stay gold forever

Idaae

 • Ankeuttaja
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #104 : Lokakuu 14, 2008, 19:16:03 »
Minä inhoan Dolores Pimentoa. Se on inhottava, tekopirteä, epäreilu ja maailman hirvittävin henkilö.

Samoin Severus Kalkaros on todella ärsyttävä. Se leikkii että Harry olisi kuin hänen isänsä, maailman iljettävin ja kaikkea. Äh, Kalkaros on vaan niiin inhottava. (Vaikka seitsemännessä se muuttuukin hyvikseksi.) Inhoan myös sitä Kalkaroksessa koska Dumbledore uskoo sitä.

Viimeisenä Cho Chang. Inhottava, se vaan itkee koko ajan.

Poissa Lohikäärmelady

 • varjoenkeli
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Painovirhepaholainen
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #105 : Lokakuu 14, 2008, 19:32:06 »
Onpas tässä topicissa lentänyt nimiä ihan järkyttävän paljon. Harvoja, keillä en ole huomannut yhtään vihausilmoitusta, ovat olleet Lee, McGarmiwa, Weasleyn kaksoset ja muutama harva muu. Tylypahkassa olisi aikas ankeaa, jos siellä vain nämä tyypit elelisivät^^

Tulen vielä heittämään lusikkani soppaan:
Kiistaton ykkös vihatuin hahmoni on ehdottomasti Ginny Weasley.
Hänestä on tässä topicissa ja paljon puhuttukin, mutta kerrataan nyt vielä;). En vain voi sietää häntä. Kuten on jo monesti mainittukin, hän oli ensin vain sellainen ujo Harryn palvoja kunnes sitten Rowlingille tulee ongelma; kenelle minä Harryn paritan!?. Tulos on edessämme, Ginny onkin nyt yhtäkkiä se kaunein, nätein, ihanin, suosituin, rohkein ja vaikka mitä muuta. Hän on AK:ssa, hän tulee salaperäisyyksien osastolle mukaan, hän yrittää jatkaa AK:n toimia seiskassa parin muun tyypin ohella ja niin edespäin. Kaikki haluavat seurustella hänen kanssaan ja voi kuinka ärsyttävää!
Inhoani saattaa tosin myös lietsoa se, että olen parantumaton H/D-fani, joten...

En myöskään pidä noidasta nimeltä Cho Chang. Vähän sama juttu kuin Ginnyllä. On kaunis, kiva ja mukava (niin varmaan), kaikki rakastavat häntä... Sitten kuitenkin loppujenlopuksi on sellainen itkupilli joka vain ikävöi Cedrikiä eikä suostu olemaan edes vihainen Mariettalle AK:n kavaltamisesta. Hän vain lähinnä itkee ja suuttuu todella helposti(*Iso huokaus*)

Pienenä lisänä vielä Rita Loudiko, joka tahrasi Dumbledoren muistoa vielä hänen kuolemansakin jälkeen. Todella törkeää varsinkin kun Dumbeledore oli niin mahtava hahmo. ROWLING!
Entä rakkaat ministerimme? En pitänyt kummastakaan, mutta oli Toffee silti pahempi kuin seuraajansa.
Sitten on myön Arthur Weasley, joka ei vain sykähdytä minua. Täysin turha ja tarpeeton hahmo, joka olisi saanut vapaasti kuolla viitosessa. Olisi sitten vaikka säästetty Fred tai Lupin...


-Feen

//Ja miten minä olen voinut unohtaa mainita Harryn? Eikä tähän nyt kai niitä perusteluja niin tarvitakaan, kaikkien rakastama ja palvoma sankari jonka elämä päättyy onnellisesti, menee naimisiin sen pahuksen punapään kanssa ja saa kolme surkeasti nimettyä lasta(tosin Albus Severus on kyllä aika ihana...) ja kaikki ovat ikionnellisia elämänsä loppuun asti.
Rowlingissa raivostuttaa se, ettei hän edes itse ymmärrä miten monipuoliset ja kiinnostavat hän on vahingossa luonut "pahalle puolelle". Ja kuinka suppeasti hän heidätkin kuvaakaan>.< Ja sitten kaikki vihaavat heitä...//
« Viimeksi muokattu: Elokuu 23, 2009, 17:56:25 kirjoittanut Lohikäärmelady »
-Mitä? Onko nukkumatilla muka vihollisia?
-Kahvi! Ajattele kahvia!

Poissa unknow

 • lukematon lehti
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ErisedElm16162
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #106 : Lokakuu 29, 2008, 14:24:32 »
Dolores Pimento On törkein ja vastenmielisin hahmo, mitä koko tarinassa Voldemortin lisäksi on. Hän ei tiedä suvaitsevaisuudesta mitään. Kaikki jotka eivät näytä normaaleilta ovat pohjasakkaa. Todellisessa Maailmassakin on valitettavasti samoin ajattelevia ihmisä. Jotka ovat todella törkeitä. Olen valitettavasti tavannutkin sellaisia, mutta eivät sentään yhtä kauheita kuin Pimento. Kun luenkin koko nimen alkaa todella ärsyttää.
I'm going to do what I want to do. I'm going to be who I really am. I'm going to figure out what that is. -Emma Watson

kiteenkultakurkku

 • Ankeuttaja
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #107 : Marraskuu 02, 2008, 10:01:07 »
Ginny Weasley Hän on niin kamala! En kestä häntä ja kun luen hänestä tulen vihaiseksi. En kestä että hän meni naimisiin Harryn kanssa, koska Ginny ei todellakaan ansaitse Harrya. Olisi ollut vain Dean Thomasinsa kanssa.
Percy Weasley Hän ärsytti minua alusta asti. Aina niin timmissä valvojaoppilaan merkkinsä kanssa. "Ron mitä sinä teet tyttöjen vessassa?" Vai mitä hän kysyi SK:ssa. Sitten vielä kun hänestä tuli ministeriö fanittaja päreeni paloivat lopullisesti.

Poissa Cirael

 • Kelmeä kalmankoira
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: PhoenixWolf25005
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #108 : Marraskuu 02, 2008, 12:16:18 »
Oijoi.. Näitä löytyy. ;P

Dolores Pimento... Niin ah! Tekopirteä ihminen, nauttii kivusta, joka on osoitettu muille. Ei edes yritä luottaa millään tavoin muuhun kuin ministeriöön. Raukkamainen naikkonen, joka pilasi olemassaolollaan kirjan fiiliksen. Tai siis toki kirja oli loistava, mutta se fiilis oli Pimennon takia, jos saan sanoa, aika ankea.

Peter Piskuilan! Raukkamaista siirtyä Voldemortin puoleen ja etenkin pelkän pelon takia! Itse olisin tehnyt niin miten olisi pitänyt. Olisin uhrannut itseni. James ja Lily raukka. Peter.. Se kaksimaamainen kiero pelkurirotta. Hyi. Etova ääliö. Kuvottava. Nyt meni aika kauhisteluksi, mutta en totisesti pidä Peteristä yhtään, mutta olen kuitenkin onnellinen, että vaikka inhoan jotakuta, kykenen näkemään ihmisestä hyvää Dumbledoren tavoin. :P Njoo...

AH.. tämän olen halunnut sanoa aina jonnekin ja olen aika varma, että kohta joku tulee hirttämään minut lähimpään lipputankoon, mutta minä inhoan HARRY POTTERIA! Koko kirjan pääsankaria. Okei.. Harry on ihana suloinen pikkupoika neloskirjan loppuun asti, kunnes hänestä tulee: "Pelastan maailman! Muut eivät saa auttaa, sillä tämä on MINUN velvollisuuteni." kiihkoilija. Ällöttävää, kuvottavaa. Ja vaikka ihnoankin Harryä, se ei tarkoita, että inhoan potter kirjoja. Potterkirjat ovat parhaimpia mitä tiedän. :D Ei se ole mitenkään outoa tälleen käytännössä inhota päähenkilöä. Muttajuu.. :D Siinä top 3 inhokkini.
"I solemnly swear that I'm up to no good", kuiskaa pieni rohkelikkotyttö Cirael kaivaessaan kelmien kartan taskustaan ja piiloutuu kivipilarin taakse, juuri ennen kuin Voron silmät ehtivät saavuttaa leikistään innostuneen noitatytön.

Poissa Kalkkarokäärme

 • Vuotislainen
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #109 : Marraskuu 23, 2008, 21:10:43 »
Inhoan yli kaiken itse päähenkilöä, eli Harry Potteria.
Selviää Pimeyden lordista aina vahingoittumattomana, inisee, jos elämä ei ole reilua, liian täydellinen...

Ja sitten myös Cho Chang.
En vain yksinkertaisesti voi pitää hahmosta, joka itkee kokoajan. Hän on deittallut sitä paitsi monen kanssa, Diggory, Potter... Mitä niitä vielä oli?


Poissa Hebb

 • Vuotislainen
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #110 : Joulukuu 02, 2008, 15:28:54 »
ehdottomasti Yaxley
Yaxley on niin hirvee vaan, kamala Volden palvoja ja ilkeä kuin mikä (niinkuin kaikki kuolonsyöjät).

Lucius Malfoy
Lucius Malfoy on se hirveen karsee tyyppi, jota en voi sietää. Heti alun alkaen palvomassa Voldea ja kun Volde heittää veivinsä niin heti yrittää väittää, ettei ole ikinä toisella puolella ollukkaan. En tykkää yhtään! Tosin hänen vaimonsa Narcissa on Mustan sukua ja yksi suosikkihahmoistani.=)

Poissa Pakkoni

 • Merlinin ritarikunta, Ensimmäinen luokka.
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Pottermore: StormUnicorn89
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #111 : Maaliskuu 10, 2009, 22:30:06 »
Cho Chang
Harryn ensimmäinen ihastus. Voi voi. Oli tosi ärsyttävä, varsinkin viidennessä kirjassa, koska oli silloin Harryn tyttöystävä ja pillitti vaan kokoajan.

Ginny Weasley
Harry ansaitsisi parempaa. En tykännyt koko kirjasarjan aikana.

Cedric Diggory
Herra niin täydellinen. Onneksi Matohäntä tappoi hänet.

James Potter
Kelmit on niin ihkui. Ei mun mielestä. Kiusasi Kalkarosta, vaikkei tämä ollut tehnyt mitään pahaa Jamesille. (Elokuvassa tällä oli oranssit hiukset O.o)

Remus Lupin
Inhosin Remusin käyttäytymistä varsinkin viimeisessä kirjassa. Olisi jättänyt oman poikansa Harryn vuoksi. Onneksi Harry ei suostunut.

Sirius Musta
Aina myrtsinä tai vitsailemassa. En tykännyt.

Debra

 • Ankeuttaja
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #112 : Huhtikuu 18, 2009, 00:34:13 »
Näitä on enemmän kuin suosikkeja, elikkä

Hagrid; ärsyttävä kömpelys, tekee aina mieli hypätä yli kaikenmaailman "Hagrid kertoo kuinka kävi vuorilla jättiläisten luona" kohdista. Aina rasittavaa lukea, kun Harry ja muut menevät käymään Hagridin luona. En vaan tykkää yhtään.

Ruaah ; En voi sietää. Turha hahmo! Sen asioiden selvittelyyn menee liikaa sivuja kirjoissa, ei kiinnostaisi. Ei edes tajua miksi se raahattiin Tylypahkan maille. Sääliksi sitä kävisi ellei olisi niin ärsyttävä.

Rita Luodiko, Pimento, Dursleyt; Nämä ovat aika itsestäänselviä, heistä kerrotaan sillä tyylillä, että on lähes mahdoton tykätä.

Vauhkomieli; En tykkää, on liian sellainen "minä osaan, minä hoidan" tyylinen, jotenkin epäystävällinen kuva hänestä jäi.

Ksenofilius Lovekiva; huijari, yritti myydä Harryn kuolonsyöjille. Tosin lähes ymmärrettävää, sillä hän vain halusi Lunan takaisin... Mutta silti. Liian omituinen, jääräpäinen, uskoo kummiin itsekehittelemiinsä asioihin... Suuttuu jos väitetään häntä vastaan.

Lujahaka
; Varmaan on selvää, että se on epämiellyttävä tyyppi, koko ajan kiihkoilemassa siitä, kuinka velhot muka sortavat maahisia.


 

Ellii

 • Ankeuttaja
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #113 : Huhtikuu 18, 2009, 02:55:46 »
Jos minä jotain hahmoa todella inhoan, niin Harry Potteria.. Se asenne mikä hänellä on, ihan kuin hän olisi aina oikeassa ja muut väärässä ja ikinä ei saisi mitään asiasta sanoa.
Ja se omahyväisyys ärsyttää, aina vain kaiken pitäisi pyöriä Harryn ympärillä!
Hyvänä esimerkkinä on se että Harry sai vasta Dumledoren ajatusseulassa käytyään tietää mitä Nevillen vanhemmille kävi...
Harry oli tuntenut Nevillen neljä vuotta ja tiennyt aina että tämä asuu mumminsa kanssa ja hän ei ollut kertaakaan, ei kertaakaan, edes miettinyt että miksi.
Luettuani tämän kohdan Harryn pisteet laskivat silmissäni niistä alimmista pohjamudista vieläkin alemmas.
Ja kuvitelkaa nyt, pikkuvauva todellakin selviää (muka) Voldemorin kynsistä, joutuu ilkeiden sukulaisten hoitoon, pääsee tylypahkaan ja jokaisena vuonna on harmia Voldemorin tähden ja silti Harry aina selviytyy ja on lopulta sankari/voittaja...
Tosi uskottavaa, joo...
Mutta ehkä kaikkein eniten minua pännii Harryssä se, että hän olisi aina, ihan aina uhraamassa itseään toisten tähden, se ei ole ollenkaan inhimillistä!

Ja sen lisäksi inhoan todella Molly Weasleytä.. Hössöttävä äiti jolla ei ole omaa elämää, hyh. Ja sen lisäksi vielä tappoi Bellatrixin! Ehdottomasti siitä joutui meikäläisen mustalle listalle... *Kiroaa koko Mollyn murhanhimo silmissä*....
« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 20, 2009, 07:54:11 kirjoittanut Ellii »

Poissa Kutale

 • live like horses
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • last.fm
 • Pottermore: WolfEcho8
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #114 : Kesäkuu 15, 2009, 16:08:49 »
Yäh, inhoan yli kaiken Cho Changia! En tajua mitä ne pojatkaan näkee sellaisessa lapsellisessa hienohelmassa, joka on kaiken lisäksi itsekeskeinen ja ihan avuton.
En erityisemmin pidä myöskään James Potterista (tai ainakaan teinivaiheessa, kun hän ei ole vielä ehtinyt viisastua). Voiko olla mitään ällöttävämpää (jos Chota ei lasketa) kuin ylimielinen, itseään täynnä oleva kiusaaja?

Lisäksi kammoan näitä itsestäänselvyyksiä, joista ei taida kovin moni muukaan pitää; Dursleyt, Pimento, Rita Luodiko, Peter Piskuilan, Voro jne. Perusteluna se, että heidät kuvataan kirjoissa sellaisiksi ei-niin-herttaisiksi, joten totta kai useimmat saavat heistä kielteisen kuvan.
imagine none of this is real

Poissa Ihmeolio

 • Massuupukki
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • It really wasn't me...
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #115 : Kesäkuu 16, 2009, 18:59:54 »
Minä inhoan Dolores Pimentoa. Niin ilkeä, vastenmielinen, ällöttävä, surkea saasta! Se miten se läksyttää oppilaita... (Antaa jälki-istuntoa) Kaivertelee oppilaitten käsiin kaikkea ikävää joka tosiaankin sattuu? Mainio opetusjärjestelmä... pah! Lisäksi Pimennon mairea ja inha tekohymy. Ja sitten vielä niitä helskutin sääntötaulu! Inhottava ja tympeä noita-akka koko tyyppi!

Toinen inhoamistani henkilöistä on Cornelius Toffee. Ei sitten millään voi uskoa järkipuhetta, saanut vielä päähänsä että Dumbledore haalii itselleen armeijaa päästäkseen taikaministeriksi! Hullu tyyppi, mielenvikanen... Kolmannessa kirjassa/elokuvassa en vielä aatellu sen olevan niin typerä ja ärsyttävä tyyppi, mutta eiköhän viidennen kirjan myötä alkanu ilmetä millanen tyhmyri tämäki ukko on...

Kolmas tyyppi on Matohäntä. Iljettävä saasta, sai koulussa koko ajan olla Siriuksen ja muiden kanssa, ja loppujen lopuksi kavalsi Potterit Voldemortille! Ja aina vaan ajattelee itseään, mitä itse mistäkin hyötyy, ja käykö itselleen pahasti! Ja ulkonäöltäänkin niin hirveän ÄLLÖTTÄVÄ. Epähygieninen, rottamainen ja ruma... Ja se päänahka... Hyi että olin oksentaa ku näin sen päänahan... Ja kirjassakin miten se kuvaillaan, hyi! Kaikista eniten kumminki ällöttää se miten paljon tämä ajattelee itseään, ja omaa parastaan. (Ja tietenkin se Pottereiden kavaltaminen Voldemortille, halpamainen teko.)


~Ihmeolio
Cadillac.

Winkey

 • Ankeuttaja
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #116 : Kesäkuu 16, 2009, 19:32:23 »
Ykkösinhokkihahmoni on ehdottomasti Dolores Pimento. Jo siinä vaiheessa kun Harry tapasi Pimennon ensimmäisen kerran ministeriössä, aloin vihaamaan Doloresia. En vain siksi, että tämä laati älyttömiä sääntöjä, vaan myös siksi, että hän pystyi olemaan niin... niin... kertakaikkisen ärsyttävä! En löydä edes oikeita sanoja.

Ja sitten toiselle sialle pääsikin (itsekeskeinen tollo) Cho Chang. Käsittämätön, aivan avuton ja itsekäs myös, ajatelkaa miten hän oli Harryn kanssa (vaikka vihaankin Harrya niin silti!). Itkupilli.

Ja sitten tulee pikkusankari miehenne Harry Potter. Aloin vihaamaan häntä siinä samoihin aikoihin kun Dolores Pimentoa tai ehkä ennen sitäkin. Dumbledorekin kehuu, että Harry on ihmeen vaatimaton, mutta ei kukaan voi sanoa sellaista. Siitä tulee pakostikin sellainen vaikutelma että Harry on huomionkipeä ja ylimielinen. Tiedän, ettei Harry voinut käyttäytymiselleen mitään, mutta menee nyt tiuskimaan Hermionelle ja Ronille jonka jälkeen menee raivoamaan Dumbledorelle ja uikuttaa ettei kukaan ymmärrä häntä. Alan olla samaa mieltä Phineas Nigelluksen kanssa, Harry ei halua että häntä ymmärretään... Hän ei halua, että muut auttavat häntä. Lopussa Harry alkaa käydä hieman siedettävämmäksi.

Ja loput vihaamani hahmot ovat tietenkin Dumbledore, Ginny Weasley, Ksenofilius Lovekiva, ja muut lähes sietämättömät. Mutta hei, eihän Draco Malfoy niihin kuulu, mitä te oikein ajatellette?

Winthrop

 • Ankeuttaja
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #117 : Kesäkuu 16, 2009, 20:40:04 »
Ykkösinhokkini on kyllä Harry, sille vaan ei voi mitään. Ärsyttävä, itserakas, ah-niin-täydellinen... Ja niin kuin moni muukin on sanonut: muuttuu ärsyttävämmäksi, mitä vanhemmaksi tulee.

Kakkossija kuuluu Ginnylle. En vain tyksi. Jotenkin sellainen 'kaikki tykkää musta, mä oon niin ihana' -luonne ärsyttää.

Kolmosena Lily Evans/Potter. En. Vain. Voi. Sietää. Kyseisestä hahmosta ei ole hirveästi kyllä kirjoissa kerrottu, mutta siitä vähästä olen saanut sellaisen kuvan, että olisi kyllä Ginnylle luonteensa perusteella läheistä sukua.

Sitten on tietysti Pimento, Dursleyt, Cho ja Hagrid, joita en osaa perustella millään lailla. En vain pidä heistä.

Poissa Livingstone

 • Arvon Victory Queen Liv the EVIL Mastermind Jedi Goddess of Mattomaa
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Sirius, taivaankannan kirkkain tähti.
 • Pottermore: NimbusScale161
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #118 : Kesäkuu 20, 2009, 16:57:29 »
Minulla on enemmän inhokkihahmoja, kuin suosikki, mutta laitanpas tänne suurimmat inhokit:

Dolores Pimento: Tarvitseeko edes selittää? Pimento on vain niin raivostutta luonteensa takia. Vihasin alusta alkaen koko hahmoa.
Harry Potter: Ihan totta, tarvitseeko edes perustella? Harry on niiiiiin raivostuttava hahmo, juuri sellainen, "minäpäs pelastan maailman!", Harry on ylimielinen (ainakin myöhemmissä osissa), itserakas, luulee, että rohkelikot olisivat jotenkin parempia ihmisiä kuin muut. Luulee voivansa pelastaa koko maailman ilman kenenkään apua yms. yms. yms. Olen inhonnut Harrya aina, ensimmäisestä kirjasta lähtien. Olin ihan tosissani vihainen, kun Harry ei kuollutkaan viimeisessä kirjassa...  Harryn takia Sirius kuoli, enkä anna tätä Harrylle koskaan anteeksi.
Severus Kalkaros: Moni pitää tästä hahmosta, mutta minä en. Minusta tämä henkilö on niin raivostuttava, kun se suosii luihuisia ja inhoaa Harrya vain sen takia, koska Harryn isä kiusasi häntä kavereineen Kalkaroksen koluaikoina.
   // [nolo ahaa-elämyskerho]Ja vihaa Nevilleä vaan sen takia, ettei tämä ollutkaan valittu, jolloin Lily olisi säästynyt hengissä! [/nolo ahaa-elämyskero]
Cho Chang: On olevinaan jotenkin suloinen ja ihana ihminen, mutta se miten Cho kohteli Harrya, sitä en voi sietää, enkä myöskään sitä, kuinka Cho itki Cedrickin perään.
Ginny ja Percy Weasley: Percy on raivostuttanut minua aina, koko kirjasarjan ajan. Koko hahmo on niin täynnä itseään, saapastelee Tylypahkassa ja kiilottelee valvojaoppilasmerkkiään, määräilee muita ja on olevinaan joku h*mmetin pomo, jota pitää kuunnella. Ginny taas raivostuttaa minua koska hän on juuri sellainen, "minäpäs olen kaikkien kaveri ja olen niin ihana ihminen, ja niin kauhean nätti ja kaikkien poikien päiväuni ja hyvä huispauksessa, enkä tee koskaan mitään pahaa, tai riko koulun sääntöjä". Molemmat raivostuttavia hahmoja. Percyn nyt ehkä voi sietää, mutta se Ginny... ARGH!!!    
Peter Piskuilan: Suurin syy on se, että Peter petti ystävänsä. Mutta Peter ei myöskään auta ketään tai tee mitään, ellei tiedä hyötyvänsä siitä itse jotain. Pelkuri.

Tuossa nuo olivat, aika oikeassa järjestyksessä, paitsi Harry taitaa kyllä mennä Pimennon edelle... Ja nämä ovat minun mielipiteitä, joten älkää loukkaantuko. :)
Tässähän pystyi purkamaan hyvin tunteitaan. :P

//Niin joo, onhan se vähän outoa, kun inhoan Harrya ehkä eniten koko kirjasarjassa, vaikka hän on päähenkilö. :D Mutta en voi sille mitään, etten voi sietää Harrya. :P
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 23, 2011, 19:23:14 kirjoittanut Livingstone »

Poissa Tunafish

 • ehkä jossain muualla
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #119 : Kesäkuu 20, 2009, 17:41:43 »
Voisin lisätä kyllä minäkin Peter Piskuilanin tuohon listaani, samoista sysitä kuin Livingstone mainitsi.

On aika outo olla Harry Potter -fani, jos vihaa koko sarjassa eniten juuri päähenkilöä. xD

Percy on raivostuttanut minua aina, koko kirjasarjan ajan. Koko hahmo on niin täynnä itseään, saapastelee Tylypahkassa ja kiilottelee valvojaoppilasmerkkiään, määräilee muita ja on olevinaan joku h*mmetin pomo, jota pitää kuunnella.
Juuri tämän takia Percy on minusta huvittava hahmo, mutta joskus se kieltämättä ärsytti.

Poissa Shieldmaiden

 • I solemnly swear that I am up to no good.
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Mischief Managed. Nox.
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #120 : Kesäkuu 28, 2009, 23:53:43 »
On aika outo olla Harry Potter -fani, jos vihaa koko sarjassa eniten juuri päähenkilöä. xD
Pakko peesailla tätä. Millä perusteella ihmiset tituleeraavat itseään Harry Potter -faneiksi, jos he inhoavat Harrya itseään?

Mä en ole aina samaa mieltä Harryn kanssa ja mm. Siriuksen kuolemaan liittyen olen Harrylle jopa vihainen (enemmän tästä Suosikkikelmisi-ketjussa). En silti voi millään muotoa sanoa inhoavani Harrya, päin vastoin. Harrysta on tullut minulle hyvin rakas, vähän niin kuin joku long lost little brother. Yhtä rakkaita ovat monet muutkin kirjojen hahmot -- Ron, Hermione, Dumbledore, Fred & George, Ginny, Mr & Mrs Weasley, Sirius, Lupin, Tonks, Luna, James & Lily... Jopa Snape, vaikka olenkin tällä hetkellä hyvin järkyttynyt hänen petturuudestaan (aloitin juuri lukemaan Half-Blood Princeä ekaa kertaa). Tosin Snapen osalta asia selittynee pitkälti Alan Rickmanin kertakaikkisen mahtavalla roolisuorituksella, kirja-Snapen voisi melkeinpä laittaa tuonne inhokkien listalle.

Tähän mennessä kohtaamistani hahmoista suurimpia inhokkeja ovat...

Voldemort -- Tarvitseeko tätä edes perustella? Evil overlordeja ei tueta.
Bellatrix Lestrange -- Tätäkään ei tarvinne sen kummemmin perustella. Mielipuolinen k-pää, joka tappoi Siriuksen. Elokuvien Bellatrix on yksi parhaista pahiksista ikinä, kiitos Helena Bonham-Carterin, joka tunnetusti näyttelee erittäin vakuuttavasti mielipuolista hullua.
Peter Pettigrew (Wormtail) -- Lierojen liero, kaksinaamainen petturi.
Barty Crouch Jr. -- Osapuilleen yhtä sairas tapaus kuin Bellatrix.
Argus Filch -- Sadisti, jota ei kuuluisi päästää sataa metriä lähemmäs ainuttakaan koulurakennusta, magical or otherwise.
Dolores Umbridge -- Ks. edellinen kohta. Olin todella yllättynyt, että Umbridge ei ilmeisesti ollut under the Imperius Curse toimiessaan Hogwartsin High Inquisitorina ja rehtorina, vaan hän oli ihan oikeasti niin sairas ja sadistinen luonne. Meinasin monta kertaa heittää OOTP:n nurkkaan ja jättää sen kesken, niin äärimmäisen raivostuttava Umbridge oli ja niin turhauttavaa oli seurata, kuinka hän terrorisoi oppilaita ja opettajia, Harrysta ja kumppaneista nyt puhumattakaan.
Marietta Edgecombe -- Yhtä kaksinaamainen ja halveksittava petturi kuin Wormtail. Sai mitä ansaitsi, kun Hermionen asettama taika pääsi valloilleen.

Lähelle suurimpia inhokkeja pääsevät myös ainakin Cornelius Fudge neloskirjasta eteenpäin, pure-blood -intoilijat Lucius Malfoy ja Draco Malfoy sekä Crabbe & Goyle. Jokaisella heistä on osansa Rowlingin kertoman tarinan kaaressa ja jokainen heistä on enemmän tai vähemmän tarpeellinen hahmo, mutta en silti pidä heistä yhtään sen enempää.
"I am not afraid, Harry. I am with you."
- Albus Dumbledore, the greatest wizard of all time -
"You're a wizard, Harry."
- Rubeus Hagrid -

Kurnau

 • Ankeuttaja
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #121 : Elokuu 22, 2009, 17:39:43 »
Voldemort:Pahiksissa ei ole mitään vikaa, mutta Voldemortilla ei ole mitään motiiveja olla paha.Se on vaan paha, eikä kukaan tiedä miksi, punaiset silmät, tyypillistä pahaa, ihme nenä, kalju.Eikä Rowling voinut tehdä pahiksen, joka olisi vähän paremmin tehty ja mietitty?

Cho Chang: paperihahmo, herranjestas, mitä me tiedetään sen luonteesta?Sitä ei ole edes mietitty yhtään..tyypillinen Mary Sue,jonka tehtävänä on olla vaan nätti ja tuomaan mukaan romantiikkaa, aina pillittämässä.

Harry Potter: uuhh..tyypillinen sankari, kohoaa inhotusta sankariksi, säälii itseää ihan liikaa, kaikki on sen mielestä niiin mustavalkoista..ja joo pelasta maailma, on olemassa muitakin paljon pätevämpiä velhoja jotka ovat menettäneet läheisensä, miksi juuri tämä epäpätevä.

Ginny Weasley:Tarvitseeko tätä perustellakkaan, pahimman laatuinen Mary Sue.Nousee ujosta haluttuun ihkuun tyttöön joka on täydellinen puoliso Potterille.

Ron:tämä hahmo parka taitaa olla olemassa vain sen takia, koska ystäviähän Harrylle tarvitaan, mite me tiedämme tämän luonteesta?Taitaa hahmoparka olla mukana vaan tuomassa huumoria ja lisäyksenä Potterin porukkaan että se olisi täydellinen ja viemässä pois epäilykset Harry/Hermione suhteesta.Suoraan sanottuna, monia vähemmän tärkeämpiä hahmoja on mietitty paremmin.

Kalkaros:tyypillinen mysteerihahmo.Lukijalle kärsimys, koska se on ensin hyvä, sitten mukamas paha, ja sitten tosi hyvä, hyvis.

Poissa Loi

 • Vihdoin Voldemortin voittanut
 • Sanomaton
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Kuka mitä häh?
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #122 : Elokuu 23, 2009, 00:45:48 »
Mä inhoan melkein jokaisen lukemani kirjasarjan päähenkilöitä jollain asteella, kai siinä suurin syy on se, että niistä vain yksinkertaisesti joutuu kirjassa lukemaan liikaa ja alkaa toivomaan, että kuolisivat nyt pois, että saisi näkökulman vaihtumaan. :D Joo, tuohon se liittyy jollain tapaa, koska en inhoa henkilöitä, varsinkaan päähenkilöistä lähellekään niin paljon, jos kerrontanäkökulmia on useampia.

Mä en ymmärrä, mikä pakko päähenkilöstä olisi tykätä, että voisi tituleerata itseään Harry Potter-faniksi. Harry Potter nyt kumminkin sattuu olemaan koko kirjasarjan nimi eikä mikään sääntö kai ole vielä määrännyt, ettei kirjasta voi tykätä ilman, että tykkää päähenkilöstä. Päähenkilöt on useimmiten (niin tässäkin) loppujen lopuksi niitä tylsimyksiä, joiden toimintalogiikkaa on helppo ymmärtää, mutta sankaruus on pitkässä juoksussa väsyttävää, vaikka sankarin osaan olisikin helppo samaistua (ja minusta Harryn osaan on helppo samaistua, koska Harryhan on sankari vain olosuhteiden pakosta).

Ginnyssä ei häiritse Ginny itsessään vaan se, että oli pettymys lukea että Harryn tyttöystävästä täytyy tulla täydellisempi kuin miltä hän aluksi vaikutti. Mä en valittaisi Ginnystä, jos hän olisi pysynyt sellaisena kuin hän oli eikä yhtäkkiä muuttunut miestennielijäksi, joka käänsi miesten päät ja sitten Harry nappasi hänet. On siinä tosin ihan järkeäkin, koska Harry tuskin olisi kiinnittänyt Ginnyyn muutoin huomiota, mutta silti se ei sovi mun romantiikan tajuuni ja tekee koko suhteesta mun pienessä päänupissani ulkoisiin asioihin perustuvan. Tosin olihan Ginnyn ihastuminen Harryynkin ehkä lähtöisin ulkoisista maailmanpelastajalähtökohdista, joten eihän se ole muuta kuin realismia - ihmiset tuppaavat kiinnostumaan tähdistä ja suosituista ihmisistä ja Harry kun oli itsekin jonkin sortin julkkis, nappasi julkkikselle sopivan tytön, joka sattui samalla olemaan se tuttu ja turvallinen kaverin sisko! :D Hmm... joku tuossa kuviossa silti mättää, mutta ei se ole kyllä Ginnyn hahmo.

Henkilökohtaista hahmoärsytystä aiheuttavat siis Harry ja Ginny erityisesti pariutuessaan.
Toisin sanoen Vuoden Voldemort 2009 - kiitos äänensä antaneille. :)

Tapiirirakkautta

Poissa Shieldmaiden

 • I solemnly swear that I am up to no good.
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Mischief Managed. Nox.
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #123 : Elokuu 23, 2009, 01:41:50 »
Pahoittelut mahdollisesta offtopicciin lipsumisesta, mutta nyt on pakko kommentoida uudelleen tässä ketjussa vallitsevaa sangen hämmentävää Harry-vihaa.

Hyvin pikaisen ja mahdollisesti virheitä sisältävän laskutoimituksen perusteella 35 kirjoittajaa ilmoittaa Harry Potterin inhokkihahmokseen, mutta vain 3 kirjoittajaa nimeää Sirius Blackin. Miksi? Mikä tekee Siriuksesta niin paljon vähemmän vihatun kuin Harrysta? Kummatkin ovat aika ajoin "moody and sullen", angstisia ja synkkämielisiä, kummatkin ovat menettäneet elämänsä tärkeimmät henkilöt. Lisäksi Sirius oli teininä varsinainen nulikka ja aikuisenakin itsekäs ja pitkävihainen. Enkä sano tätä siksi, että inhoaisin Siriusta, hän on yksi lempihahmoistani ja "rakastan" häntä niin kuin "rakastan" Harryakin, jos nyt fiktiivistä hahmoa voi sanoa rakastavansa. Tosin sillä erotuksella, että Harrya "rakastan" kuin pikkuveljeä, mutta Siriusta enemmän silleen tytöt-pojat-ja-tykkääminen -hengessä.

Moni on kommentoinut, että Harry on muka liian täydellinen ja liian sankarihahmo ja plaa plaa plaa. Tosiasiassa Harry on kaikkea muuta kuin täydellinen, mikä tekee hänestä paitsi realistisen, myös hyvin inhimillisen ja helposti samaistuttavan. Dan Radcliffe luonnehti Harrya taannoin aika osuvasti:

TIME:
What do you think has been Harry's greatest misstep or failure in judgment?

Radcliffe:
I think the way he treated his friends a couple of films ago was quite questionable. They're always there for him, and he was a little bit ungrateful. I think Harry is a flawed character. He can be quite selfish and really manipulative. He's not all sweetness and light.


Dan on tietysti ainutlaatuisessa asemassa siksi, koska hän on esittänyt Harrya pian kahdeksassa elokuvassa. Olen aika samaa mieltä hänen kanssaan, paitsi ehkä tuosta manipulatiivisuudesta; Harry osaa toki suostuttelun ja manipuloimisen taidon, mutta aika harvoin hän käyttää sitä puhtaasti omien tarkoitusperiensä ajamiseen; Voldemortin kukistamista kun ei voi pitää pelkästään Harryn henk.koht. agendana.

Jotenkin mulle tulee väistämättä sellainen olo, että tässä Harry-inhossa voi osittain olla kyse vähän samasta asiasta kuin siinä, että tietyssä iässä monet fandomin ulkopuoliset sanovat Pottereita lapsellisiksi. Siis mustavalkoisesta ajattelusta, siitä ettei haluta/uskalleta olla rehellisiä, tarkoituksellisesta kapinoinnista valtavirtaa vastaan, jne.

Heidän, jotka eivät pidä Harrysta, on tietysti helppo heittää vastaväitteenä jotain tyyliin "tykkäät Harrysta vain siksi, koska se on päähenkilö", tms. Joo, onhan se niinkin, että jos tarina kerrotaan jonkun tietyn henkilön silmin ja hänen näkökulmastaan, tästä henkilöstä on yleensä helppo tykätä ja useimmat näin varmaan tekevätkin. Mistä tietysti seuraa kysymys, entäs sitten? So what if I love Harry because he's the main character, the protagonist of the story? Isn't that, like, the point? Harryn asema tarinan päähenkilönä ei kuitenkaan ole koko totuus.

Niin kuin tossa ylempänä kirjoitin, Harry on epätäydellinen hahmo ja siksi niin kovin inhimillinen, realistinen ja helposti samaistuttava. Hän on kasvanut ilman kunnollista kotia, rakkautta ja välittäviä vanhempia, hän saa jatkuvasti osakseen huomiota, jota hän ei halua, hänellä on vastassaan the Darkest Wizard of all, joka aikoo saada hänet hengiltä hinnalla millä hyvänsä, ja tarinan edetessä hän menettää ystävän tai läheisen toisensa jälkeen -- Cedric, Sirius, Dumbledore, Mad-Eye, Dobby... Ja siinä vasta Deathly Hallowsin puoliväliin mennessä kuolleet ystävät/läheiset. Ei todellakaan ole mikään ihme, jos Harry-poloinen on välillä vähän allapäin ja angstinen. So would I be, if I was him. Indeed, if I was him, I might have pitched myself off the Astronomy Tower long time ago, to save Voldemort the trouble. Or, on second thought, maybe not. I am, after all, a Gryffindor. :-P

Mitä tulee tuohon Daninkin mainitsemaan seikkaan, että Harry kohteli ystäviään huonosti mm. OOTP:ssa, en kiellä, etteikö hän olisi käyttäytynyt itsekkäästi ja vähän ilkeästikin Ronia ja Hermionea kohtaan. Toisaalta, Ron ja Hermione ovat Harryn läheisimmät ystävät ja läheisimmät ihmiset hänen elämässään muutenkin -- kenelle hänen olisi pitänyt ahdistustaan purkaa, jos ei läheisilleen? Sitähän useimmat meistä tekevät: ystävien ja varsinkin vanhempien kanssa riidellään, koska he ovat läheisiä ja koska heihin voi luottaa, because you can trust that they'll still be there for you afterwards. Eihän se sinänsä oikein ole eikä erityisen kivaa, mutta niin ihmiset yleensä kuitenkin toimivat.

Moni on kommentoinut Harryn kohdalla myös sitä, kuinka hänellä on olevinaan joku ylimielinen "minä pelastan maailman" -asenne. Tiedä sitten, johtuuko se siitä, että useimmat täällä on lukeneet enimmäkseen suomennoksia ja itse olen lukenut vain alkuperäisiä teoksia, mutta mä en ole tähän mennessä tavoittanut Harryn tekemisistä, sanomisista tai ajatuksista tuollaista asennetta. Päin vastoin, seiskakirjaan asti Harry on ollut mun mielestäni hyvinkin vastahakoinen ja vastentahtoinen Chosen One ja osittain on sitä vielä seiskakirjassakin, vaikka hän siinä vaiheessa jo tietääkin, että it's him or no one else, että kukaan muu ei voi Voldemortia kukistaa. Toki esim. OOTP:ssa ja HBP:ssa on hetkiä, jolloin Harry ilmaisee aktiivisesti haluavansa kukistaa Voldemortin, mutta Dumbledoren kuolemaan asti hän tavallaan kulkee puoli askelta Dumbledoren perässä ja ikään kuin tags along for the ride, seuraa johtajaa. Vasta Dumbledoren kuoltua hän ottaa aktiivisesti ohjat käsiinsä, koska joutuu yhtäkkiä kasvotusten sen tosiasian kanssa, että hänen on hoidettava homma itse, että hän ei voi enää kulkea Dumbledoren jalanjälkiä.

Tiedä sitten, paljonko omiin ajatuksiini Harrysta vaikuttaa se, että mun on ollut todella helppo samaistua häneen, vaikka eri sukupuolta ollaankin. Minä kun vietin kouluikäni toivoen ja rukoillen, että olisin samanlainen kuin muutkin, että muhun ei kiinnitettäisi huomiota. Ikävä kyllä epätoivottua huomiota satoi mun suuntaani liiankin kanssa koulukiusaamisen muodossa. Vuosien varrella tilanne on kuitenkin kääntynyt päälaelleen ja tänä päivänä olen suorastaan onnellinen siitä, että en ole kaikissa asioissa ihan perustavis. Indeed, mitä vanhemmaksi olen tullut, sitä tyytyväisempi olen itseeni ja siihen, etten tosiaan ole kaikissa asioissa ihan tavallinen tallaaja. Arvostan ihmisiä, jotka toteuttavat itseään ja unelmiaan välittämättä ympäröivän yhteiskunnan normeista ja kanssaihmisten mielipiteistä, ja pyrin itse samaan. Do what you want to do, be who you are...as long as you stay true to yourself and don't hurt anyone.
« Viimeksi muokattu: Elokuu 23, 2009, 01:48:50 kirjoittanut Shieldmaiden »
"I am not afraid, Harry. I am with you."
- Albus Dumbledore, the greatest wizard of all time -
"You're a wizard, Harry."
- Rubeus Hagrid -

Poissa Sadeli

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #124 : Elokuu 23, 2009, 17:13:13 »
Pistänpä oman mielipiteeni tähän väliin. Eli, täällä siis haukutaan esim. Dracoa, joka on itsekäs ja hemmoteltu kakara. Totta, olen samaa mieltä. Mutta mitä yksikään kirja olisi ilman näitä ihanan ärsyttäviä hahmoja? Ne tuovat tarinaan lisää syvyyttä. Joo, aivan, Draco olisi hyvinkin ärsyttävä henkilö oikeassa elämässä, mutta kirjasarjassa hän on aivan loistava hahmo. Samoin kuin Kalkaros tai Percy. Jos oikeasti tuntisin tuollaisia tyyppejä, vihaisin heitä varmasti, mutta kirjoissa he ovat aivan mahtavia persoonallisuuksia. Eli en siis vihaa heitä kirjojen hahmoina. Toivottavasti ymmärsitte, mitä tarkoitin :)

Poissa Raitasukka

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Objection!
  • flavors.me
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #125 : Elokuu 23, 2009, 22:16:08 »
Pakko sanoa itsekin jotain tähän väliin, vaikken aiokaan vastata topicin varsinaiseen kysymykseen. Perustan vielä fanikerhon Shieldmaidenin viestille, sillä olen aina halunnut puuttua nimenomaan näihin asioihin.

Minä en inhoa kirjassa niinkään hahmoa, josta kirjailija on tehnyt ns. pahiksen. Pahishahmohan voi parhaimmillaan olla erittäin mielenkiintoinen ja taidonnäyte siitä, miten rakennetaan hyvä, monisyinen hahmo. Esimerkiksi Dracosta en pitäisi irl sitten yhtään (ja jotenkin tuntuu että hahmon suosio perustuu osittain ficceihin :3), mutta hahmolla voi silti olla kiinnostavat motiivit toimia ja tehdä tiettyjä asioita. Ja siksi, kuka tietää, Draco voi olla äärimmäisen hyvä hahmo.

Mitä minä sitten inhoan erityisen paljon hahmossa, on nimenomaan se, ettei hahmo kehity mihinkään suuntaan eikä hänessä ole mitään mielenkiintoista mihin tarttua. Esimerkiksi Cho - mikäli muistiini on luottaminen - on äärimmäisen tylsä hahmo, joka vain möllöttää taustalla ja oho, Harry ihastuu häneen. Ehkä Cho'sta ei vain saada tietää mitään erityistä, ja siksi hahmo jää latteaksi.

En ole koskaan tajunnut täällä Vuotiksessa olevaa topicia, jossa motkotetaan Harryn täydellisyydestä - tai sitten siitä, että Harry on ihan hirveä, koska hän ei ole täydellinen. Mielipide, kyl kyl. Mutta en minä ala Harrya hahmona dissaamaan, vaikka se miten angstaisi, koska sitähän suurin osa teini-ikäisistä tekee ihan oikeasti. Minä pidän hahmoista, joissa on jotain epätäydellistä, sillä täydellisyys on niin tylsää ja kuivaa.

Tällasta ajatuksentynkää tähän hätään.

Poissa Satan

 • Jezebel
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • \,,/
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #126 : Elokuu 25, 2009, 15:59:44 »
Lainaus
Cho Chang on sellainen nättityttö, jolla on liikaa poikaystäviä ja joka vetistelee liikaa. Vitoskirjassa Chosta jäi vähän sellainen mielikuva, että hän on kirjassa vain, että siihen saataisiin tungetuksi romantiikkaa. Cedricin kuoltua kaikki mitä hän teki oli itkeminen. Hänen persoonassaan on muutenkin jotakin jota en voi sietää. Stereotyyppinen prinsessa, jonka komeat unelmienprinssit pelastavat vuoron perään. Cholla ei ole munaa nimeksikään.

Dolores Pimento Se vaan on niin ärsyttävä

Percy Weasley Sen luonne on ärsyttävä. Ei sitä jaksa niis leffoissakaan kauan kattoo
Syksy saapuu ja kuukin tanssii kasvoillasi kylmää tanssiaan.
Lähtisitkö todellakin kanssani tänä yönä taivaan ostamaan.
Minä olen valmis jos tahdot niin minulla on ikävä lokakuu. Ikäväni sinuun aina lokakuun tullen täysikuusta heijastuu.

Poissa Haltiamieli

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Photography
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #127 : Elokuu 25, 2009, 16:07:58 »
Inhokkihahmoja.. Niitä voisi sanoa olevan monia, mutta kaikkein eniten ärsyttävyydessä hahmoissa esiin tulee:

Harry Potter, tiedän, ristiriitaista. Mutta Harry on minusta vain niiin täydellinen että häntä on pakko vihata. Häneltä onnistuu lähestulkoon kaikki, ilman apua, ja hän silti esittää välillä niin tyhmää. Ärsyttävää. Täysin toista maata kuin esim. Tonks. Harrylle on noussut suoraan sanoen vastuu velhomaailmasta päähän, hän ajattelee vain sitä ja miten suoriutuu siitä. Raivostuttavaa!

Eipä näitä muita joita niin inhoaisin. Harry on kyllä se ärsyttävin koko sarjassa.

//Vaikka Harry ärsyttääkin, niin silti hän myös yksi suosikkihahmoistani nykyään. Ristiriitaista... Mutta oikeastaan ärsyttävä päähenkilö koukuttaa sarjaan enemmän, koska silloin kiinnittää sivuhahmoihin enemmän huomiota.
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 27, 2010, 15:21:23 kirjoittanut Haltiamieli »
If more of us valued food and cheer and song above hoarded gold, it would be a merrier world.

Poissa Volga

 • Suuri joki
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #128 : Syyskuu 15, 2009, 19:36:15 »
Harry Potter
kyllä joku hahmo sitten osaa olla ärsyttävä!! On niin ihana ja aina selviää kaikesta ja muutenkin niin tää rohkelikot-on-parhaita asenne on nii syvältä! Tavallaan mua ärsyttää kuin noinkin ikävä hahmo on kirjan pääosassa.Tosin ymmärtääkseni kuitenkin aika monet pitävät hänestä (tosin en ymmärrä miksi). Viitos kirja oli ihanaa herkkua kun kukaan ei pitänyt Harrysta ja nelosessa potter-haisee-merkit olivat minusta loisto keksintö. Olen kyllä huomannut että aina kaikissa kirjoissa olen pahan puolella ja päähenkilö on minusta ärsyttävä, tosin ei aina. Harry on Dumbledoren pikku lellikki ja sekös vasta kiusaakin kun Dumbledore vielä tastamenttaa jonkun siepin Harrylle. Ja sitten kun Harryn molemmat vanhemmat ovat kuolleet nii kaikki ihmiset kaataa sympatiansa hänen niskaansa.
Hagrid
Hagrid on opettaja ja hänessäkin on tuo rohkelikot-on-parhaita asenne näkyy aivan liian selvästi. Jos hän olisi rohkelikon tuvanjohtaja niin sen ymmärtäisi, mutta kun ei ole. Ja sitten kun hän on iso jättiläinen ja itkee kun kakara koko ajan  on hieman ristiriitaista.
Sirius
Ehkä kun hän on Harryn kummisetä niin se viha jotenkin vain jännästi kaartui häneenkin päin. Siriuksellakin näkyi voimakkaasti tuo rohkelikot-on-parhaita asenne aivan liian pinnassa. OLin ikionnellinen kun Bella rakas tappoi hänet.
Ron
Ron on vaan nii ärsyttävä hahmo kun vain voi olla. Hän ei ymmärrä ihmisten tunteita ja vaan jätti Harryn ja Hermionen sillee ilkeesti seiska kirjassa.Ja sitten on vaan jotenkin hauska koko ajan.

Poissa Shieldmaiden

 • I solemnly swear that I am up to no good.
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Mischief Managed. Nox.
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #129 : Syyskuu 15, 2009, 21:21:34 »
Inhokkihahmoja.. Niitä voisi sanoa olevan monia, mutta kaikkein eniten ärsyttävyydessä hahmoissa esiin tulee:

Harry Potter, tiedän, ristiriitaista. Mutta Harry on minusta vain niiin täydellinen että häntä on pakko vihata. Häneltä onnistuu lähestulkoon kaikki, ilman apua, ja hän silti esittää välillä niin tyhmää.

Harry Potter
kyllä joku hahmo sitten osaa olla ärsyttävä!! On niin ihana ja aina selviää kaikesta ja muutenkin niin tää rohkelikot-on-parhaita asenne on nii syvältä! Tavallaan mua ärsyttää kuin noinkin ikävä hahmo on kirjan pääosassa.

Millä perusteella Harry on täydellinen? Mitkä kaikki asiat häneltä onnistuvat ilman apua?

Harry on Hermionea ja Ronia parempi ainoastaan Defence Against The Dark Artsissa, kaikissa muissa Hermione on parempi ja Ron on yhtä hyvä kuin Harry. Lisäksi Harry on varsin impulsiivinen, kärsimätön ja varomaton -- sen lisäksi, että hän on uhkarohkea ja holtiton sekä toisinaan myös manipulatiivinen ja itsekäs. Sellaisiako täydelliset ihmiset ovat?

Lainaus (typokorjattuna) Leakyn Post-Deathly Hallows Info -sivulta, JKR:n omia sanoja Harrysta:

Why couldn't Harry speak to a portrait of Dumbledore throughout the last book

Well there are two reasons, three reasons actually... The last bit, why did he have to decode? As Dumbledore says to Harry...to tell Harry about the Hallows was to tempt him. And Harry, throughout all seven books has been incredibly impetuous and reckless. That's one of Harry's biggest flaws. He does tend to act without thinking, and Dumbledore knows this about Harry. He wants him to work it out slowly enough to gain wisdom along the way. That's why he passed the information through Hermione, who is the most cautious person in the books, as you know. And Dumbledore says explicitly, so your good heart isn't overcome by your hot heads. Or I may have paraphrased myself slightly there so forgive me. "She doesn't even know her own book!" [laughter] Yes so that's one reason. Harry needs to decode. He said, he does say in this book, he's frightened by his decision not to race for the wand, because he had never chosen not to act. So that's Harry's real big coming of age moment, that he's decided to hold back for the first time very in his life. So the other two reasons that I have for him not to speak to Dumbledore's portrait, first of all, I created a lot of rules for this world and then later had to navigate my away around them. But this rule was always good, and the rule was that portraits could only move between portraits in the same building. So if I'm in a picture and you're in a picture and we're both in Carnegie Hall, then we can move into each other's pictures. Otherwise we can only move only to other places where we have a portrait. You can't just move willy nilly through all the - the Louvre, the Met - you can't do a world tour, as a picture person. You are limited by geography. So there was that reason. And then lastly of course, the third reason, is it really would be too easy and I wouldn't have had a plot.


(impetuous = malttamaton, kiivas; reckless = piittaamaton, vastuuton, vastuuntunnoton, holtiton)

Mun nähdäkseni ainoa asia, missä Harry onnistuu poikkeuksellisen hyvin, on Voldemortin Avada Kedavrojen väistely viime hetkellä. And let's face it, jos niin ei tapahtuisi, eipä meillä olisi seitsemää Harry Potter -kirjaa ilonamme. Harryn inhoaminen siksi, että hän selviää Voldemortin Avada Kedavroista, on siis aikamoinen paradoksi.

Eipä näitä muita joita niin inhoaisin. Harry on kyllä se ärsyttävin koko sarjassa.

Vaan mitäpä meillä olisi ilman Harrya? :) Ei mitään.

Harry on Dumbledoren pikku lellikki ja sekös vasta kiusaakin kun Dumbledore vielä tastamenttaa jonkun siepin Harrylle.

Tuota tuota, kai sä olet ymmärtänyt, mikä sen Snitchin pointti oli ja mitä siellä oli sisällä?

Ja sitten kun Harryn molemmat vanhemmat ovat kuolleet nii kaikki ihmiset kaataa sympatiansa hänen niskaansa.

En tiedä sinusta, mutta mulla kyllä riittäisi ja riittääkin sympatiaa orpopojalle, joka on kasvanut ilman kunnollista kotia, rakkautta ja välittäviä vanhempia, joka saa jatkuvasti osakseen huomiota halusi hän sitä tai ei ja jolla on vastassaan the Darkest Wizard of all, joka aikoo saada hänet hengiltä hinnalla millä hyvänsä. Ja kun tämä poikapolo vielä tarinan edetessä menettää ystävän tai läheisen toisensa jälkeen -- Cedric, Sirius, Dumbledore, Hedwig, Mad-Eye, Dobby, Fred, Tonks, Lupin -- niin aika vaikea on olla tuntematta sympatiaa ja empatiaa Harrya kohtaan.

Sori vaan jos ja kun toistan itseäni tuolta edelliseltä sivulta, mutta en edelleenkään voi välttää sellaista oloa, että tässä Harry-inhossa voipi olla ainakin osittain kyse vähän samasta asiasta kuin siinä, että tietyssä iässä monet fandomin ulkopuoliset sanovat Pottereita lapsellisiksi. Siis vähän nuoremmille ihmisille hyvin tyypilllisestä mustavalkoisesta ajattelusta.

Toistan itseäni vielä sen verran, että en edelleenkään tavoita Harrysta myöskään sitä semmosta ylimielistä "minä pelastan maailman" -asennetta. Tiedä sitten, johtuuko se siitä, että useimmat täällä on lukeneet enimmäkseen suomennoksia ja itse olen lukenut vain alkuperäisiä teoksia, mutta mä en ole vieläkään löytänyt Harryn tekemisistä, sanomisista tai ajatuksista tuollaista asennetta. Päin vastoin, seiskakirjaan asti Harry on ollut mun mielestäni hyvinkin vastahakoinen ja vastentahtoinen Chosen One ja osittain on sitä vielä seiskakirjassakin, vaikka hän siinä vaiheessa jo tietääkin, että it's him or no one else, että kukaan muu ei voi Voldemortia kukistaa. Toki esim. OOTP:ssa ja HBP:ssa on hetkiä, jolloin Harry ilmaisee aktiivisesti haluavansa kukistaa Voldemortin, mutta Dumbledoren kuolemaan asti hän tavallaan kulkee puoli askelta Dumbledoren perässä ja ikään kuin tags along for the ride, seuraa johtajaa. Vasta Dumbledoren kuoltua hän ottaa aktiivisesti ohjat käsiinsä, koska joutuu yhtäkkiä kasvotusten sen tosiasian kanssa, että hänen on hoidettava homma itse, että hän ei voi enää kulkea Dumbledoren jalanjälkiä.
"I am not afraid, Harry. I am with you."
- Albus Dumbledore, the greatest wizard of all time -
"You're a wizard, Harry."
- Rubeus Hagrid -

Snouk

 • Ankeuttaja
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #130 : Syyskuu 16, 2009, 17:15:51 »
Minun inhokkihahmoni taitavat olla aika tavalliset, tarkoitan siis, että moni yhtyy mielipiteisiini.

Peter Piskuilan sopii täydellisesti rotaksi. Inhoan rottia, inhoan Piskuilania. Hän on kuvottava, toimi tökerösti ja näyttää vastenmieliseltä. Minusta tuo tekopyhyys ja nöyristely on niin ällöttävää. Peter oli epäreilu ja petturi. Se riittää syyksi inhota koko hahmoa. Pääasiassa minusta Peter on vain oksettava koko olemukseltaan, jollaista en voi sietää.

Ah, aina-niin-ihana Dolores Pimento. Pinkkiä, yääääk! Pinkki saa minut näkemään punaista. xD Pimento on niin hirveä. Leikkii kilttiä ja hyvää tahtovaa, mutta pelaa kaiken omaan pussiinsa säännöistä välittämättä. Pimennon opetusmetodit eivät ole päteviä, saatikka inhimillisiä. Ja se "hym hym" - ääni. Aaaaargh! Kuolen.

Percy Weasley petti perheensä luottamuksen, joka hänet rakastavaisesti kasvatti. Onks tää ny reiluu? Percy on todella ylimielinen, liian vallanhaluinen ja ihan liian tyhmäkin. Esittää, ettei omista mitään omaa tahtoa ja on unohtanut perheensä tyystin vain saadakseen arvostetun työn.

Poissa Volga

 • Suuri joki
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #131 : Syyskuu 18, 2009, 21:57:08 »
Joo siis kyl tajusin et siel siepis oli se varjelus joka oli myös hirnyrkki mut jotenkin vaa ketutti se ku Dumbledore testamenttas kolmelle lempi oppilaalle jotai kamaa ja sit jätti kaikki muut oppilaat ilman.

Poissa Shieldmaiden

 • I solemnly swear that I am up to no good.
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Mischief Managed. Nox.
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #132 : Syyskuu 18, 2009, 22:21:51 »
Joo siis kyl tajusin et siel siepis oli se varjelus joka oli myös hirnyrkki mut jotenkin vaa ketutti se ku Dumbledore testamenttas kolmelle lempi oppilaalle jotai kamaa ja sit jätti kaikki muut oppilaat ilman.

Ei siinä ollut kyse lempioppilaista, vaan Voldemortin kukistamisesta. Dumbledore tiesi mitä teki.

Harry sai Resurrection Stonen, koska hän tarvitsi rohkeutta ja voimia kohdatakseen Voldemortin itsensä uhraten ja Dumbledore tiesi (nähdäkseni neloskirjan lopun tapahtumien ansiosta), että paras tapa antaa näitä Harrylle on "herättää henkiin" Harryn vanhemmat ja Sirius (vaikkeivät he tietysti oikeasti heränneetkään henkiin). Hermione sai The Tales Of Beedle The Bardin, koska Harryn piti saada tietää Deathly Hallowseista, mutta samalla kasvaa ja kypsyä niin paljon, että hän pystyisi jättämään Hallowsien jahtaamisen sikseen ja keskittymään Horcruxien tuhoamiseen. Ron sai Deluminatorin siksi, koska Dumbledore aavisti, että jos Ron joskus joutuisi syystä tai toisesta eroon Harrysta ja Hermionesta, hän haluaisi tulla takaisin.
« Viimeksi muokattu: Syyskuu 19, 2009, 00:25:53 kirjoittanut Shieldmaiden »
"I am not afraid, Harry. I am with you."
- Albus Dumbledore, the greatest wizard of all time -
"You're a wizard, Harry."
- Rubeus Hagrid -

Poissa Rainmaker

 • Rukka-Peikko Takkutukka
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #133 : Marraskuu 03, 2009, 21:40:23 »
Joo kyl tajusin tonki et Dumbledore halus auttaa noit, mut ärsyttää kumminkin

Mitä Dumbledoren olisi sitten pitänyt tehdä? Jättää Harry ja kumppanit täysin aseettomiksi? Mikä tuossa tarkalleen ottaen ärsyttää?
Yhä, marras-iltana, kuljemme kahden. | "I AM VAMPIRE. HEAR ME TWINKLE." | Destination anywhere | There's a meaning to all that fades.

Poissa Neithan

 • Vuotislainen
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #134 : Marraskuu 04, 2009, 08:36:54 »
Tällä hetkellä Neville. Hän on tyypillinen sankari-hahmo ja pieni klisee. Hän on aina ollut se tompelo ja pelokas poika, jonka suurin saavutus on juosta kiusaajia pakoon. Siksi minua raivostutti DH:ssa esiintyvä Neville Longbottom - sankari. Miten on mahdollista, että juuri Neville onnistuisi muka tuhoamaan pimeyden lordin hirnyrkin, käärmeen? Sama Neville Longbottom, joka on ollut tollo koko ikänsä? Se oli yksi kamalimmista käänteistä kirjoista ja sai varmasti ihmiset ihailemaan tuota poikaa. Minusta olisi ollut parasta jos pimeyden lordi olisi vain saanut työnsä päätökseen ja Neville olisi palanut poroksi. Siinä vasta olisikin ollut sankarikuolema. Luulisin.

Pimento todella mainio hahmo, joka herättää inhontunteita varmasti jokaisessa lukijassa. Hän ja hänen keskiaikaiset menetelmänsä ovat suorastaan kammottavia ja hänen siirappinen olomuotonsa ällöttää minua. Eli todella mainio hahmo siinä suhteessa.

Poissa Rainmaker

 • Rukka-Peikko Takkutukka
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #135 : Marraskuu 04, 2009, 15:28:59 »
Tällä hetkellä Neville. Hän on tyypillinen sankari-hahmo ja pieni klisee. Hän on aina ollut se tompelo ja pelokas poika, jonka suurin saavutus on juosta kiusaajia pakoon. Siksi minua raivostutti DH:ssa esiintyvä Neville Longbottom - sankari. Miten on mahdollista, että juuri Neville onnistuisi muka tuhoamaan pimeyden lordin hirnyrkin, käärmeen? Sama Neville Longbottom, joka on ollut tollo koko ikänsä? Se oli yksi kamalimmista käänteistä kirjoista ja sai varmasti ihmiset ihailemaan tuota poikaa. Minusta olisi ollut parasta jos pimeyden lordi olisi vain saanut työnsä päätökseen ja Neville olisi palanut poroksi. Siinä vasta olisikin ollut sankarikuolema. Luulisin.

Sinusta siis hahmot eivät voi muuttua ja kehittyä? Hahmojen on aina ja ikuisesti pysyttävä sellaisina kuin ne ovat sillä hetkellä, jona ne ilmestyvät tarinaan? Ei Neville sitä paitsi aina ole ollut tollo. Hän pärjäsi käsittääkseni aivan hyvin Albuksen Kaartissa - kehitystä kohti "sankaria" oli siis nähtävissä. Neville jopa lähti mukaan taikaministeriöön pelastamaan Siriusta. Se, ettei Neville ole varsinaisesti mikään Hermione, ei tarkoita, etä hän olisi täydellisen auttamaton aivokääpiö. Minä väittäisin, että Nevillen suurin ongelma on juuri hänen huono itsetuntonsa. Hän ei luota itseensä eikä pidä itseään kovin arvokkaana. Neville on minun näkemykseni mukaan malliesimerkki siitä, ettei hahmojen tarvitse olla yksiulotteisia, vaan että hyvään hahmoon, niin kuin ihan todellisiinkin henkilöihin, kuuluu erilaisia ulottuvuuksia ja ominaisuuksia. Kyllä Nevillessä jotain erityistä täytyy olla, sillä hän oli sentään toinen niistä pojista, johon ennustus mahdollisesti viittasi. Sitä paitsi tilanne, jossa kaikki henkilön rakastama uhataan tuhota, saa esiin sankareita epätodennäköisistäkin paikoista.

Kirjat on kirjoitettu Harryn näkökulmasta eikä hän hengaile jatkuvasti Nevillen kanssa. Siten Neville jää vähän varjoon eikä hänen kehityksensä ole niin sana sanalta tavutettu kuin esimerkiksi pääkolmikon. DH:ssa Nevilleä nähtiin vasta lopussa, mutta hän oli kokonaisen vuoden pitänyt yllä AK:ta. Nevillellä oli vuosi tai kaksi aikaa kasvaa sankariksi. Harryn näkökulman vuoksi sitä ei voitu seurata aitiopaikalta, mutta sitä kehitystä ei silti voi oikein kieltääkään. Siksi minusta ei voi sanoa, että Neville olisi taikaiskusta muuttunut nynnystä sankariksi. Se, että juuri Neville tappoi Naginin, oli minusta oikein hyvä veto Rowlingilta. Se osoitti, ettei sankarin tarvitse olla aina se todennäköisin tyyppi tai edes valkealla ratsulla (tai Tulisalamalla) ratsastava Valittu. Nevillen hahmo kertoo, että tavalliset, kömpelöt ja muiden ennakkoluuloista kärsivät ihmiset voivat pelastaa päivän.
Yhä, marras-iltana, kuljemme kahden. | "I AM VAMPIRE. HEAR ME TWINKLE." | Destination anywhere | There's a meaning to all that fades.

Poissa Neithan

 • Vuotislainen
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #136 : Marraskuu 04, 2009, 16:33:10 »
Lainaus
Sinusta siis hahmot eivät voi muuttua ja kehittyä? Hahmojen on aina ja ikuisesti pysyttävä sellaisina kuin ne ovat sillä hetkellä, jona ne ilmestyvät tarinaan?

Minusta kaikista hahmoista ei tarvitse kuoriutua esiin pieniä sankareita. Jotkut voivat pysyä sellaisina raukkoina millaisia he ovatkin. Neville olisi minun puolestani saanut pysyä pulskana lapsena, joka pyörtyy pimeyden lordin nähdessään. Edes yksi kunnon pelkuri olisi saanut jäädä tarinaan. Ja se pelkuri on Neville.

Lainaus
Nevillen hahmo kertoo, että tavalliset, kömpelöt ja muiden ennakkoluuloista kärsivät ihmiset voivat pelastaa päivän.

Kertokoot mitä tahansa. Minusta hän on vain säälittävä pieni poika, joka ei koskaan voisi olla mitään vahvojen ihmisten rinnalla. Oma veikkaukseni oli se, että Neville olisi voinut vaihtaa puoltaan helpommin kuin housujaan. Mutta myönnetään, olin väärässä. Tietenkin kulta-poika Nevillen pitää tuhota pelastaa päivä.

Poissa Presto

 • Mozartin kummipoika
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • ilovepasta.org
 • Pottermore: GhostDragon1391
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #137 : Marraskuu 04, 2009, 17:14:54 »
Pimento todella mainio hahmo, joka herättää inhontunteita varmasti jokaisessa lukijassa. Hän ja hänen keskiaikaiset menetelmänsä ovat suorastaan kammottavia ja hänen siirappinen olomuotonsa ällöttää minua. Eli todella mainio hahmo siinä suhteessa.

Sanat "kammottava" ja "akka" tiivistää Pimennon hyvin pähkinänkuoreen, enkä minä näe kummassakaan sanassa mitään mainiota.

//Jaa, en vaan tajunnut. :D
« Viimeksi muokattu: Marraskuu 04, 2009, 21:06:39 kirjoittanut Presto »
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
                        Stalkkaan sinua.

Poissa Rainmaker

 • Rukka-Peikko Takkutukka
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #138 : Marraskuu 04, 2009, 19:33:30 »
Minusta kaikista hahmoista ei tarvitse kuoriutua esiin pieniä sankareita. Jotkut voivat pysyä sellaisina raukkoina millaisia he ovatkin. Neville olisi minun puolestani saanut pysyä pulskana lapsena, joka pyörtyy pimeyden lordin nähdessään. Edes yksi kunnon pelkuri olisi saanut jäädä tarinaan. Ja se pelkuri on Neville.

Se yksi kunnon pelkuri taisi olla Matohäntä. Tiettyä pelkuruutta voi nähdä myös siinä, miten Draco toimi. Eikö Voldemortkin ole tavallaan pelkuri, kun hän mieluummin tuhoaa oman sielunsa kuin kohtaa kuoleman pysty päin? Monessa Potterien hahmossa on pelkuruutta, mutta se ilmenee eri tavoilla, samoin kuin rohkeus ilmenee kirjoissa eri tavoilla. Miksi juuri Nevillen pitäisi olla yksi kunnon pelkuri? Miksei hän voi kehittyä hahmona?

Lainaus
Kertokoot mitä tahansa.

Le sigh.

Lainaus
Minusta hän on vain säälittävä pieni poika, joka ei koskaan voisi olla mitään vahvojen ihmisten rinnalla. Oma veikkaukseni oli se, että Neville olisi voinut vaihtaa puoltaan helpommin kuin housujaan. Mutta myönnetään, olin väärässä. Tietenkin kulta-poika Nevillen pitää tuhota pelastaa päivä.

Rowling siis kertoo yhtä, mutta sinä itsepäisesti haluat uskoa toista? Ja miksei hän voi olla mitään vahvojen ihmisten rinnalla? Vahvuuttakin on monenlaista. Jotkut pelastavat maailman kuten Harry, toiset ovat huippuälykkäitä kuten Hermione, joillakin on voima pitää ryhmä koossa, kuten Ronilla. Jotkut hahmot kasvavat vahvuuteen pelokkuudesta ja heikkoudesta. Haluan todella nähdä sen ihmisen, joka pysyy aikuistuessaan täsmälleen samana kuin hän tyyliin 11-vuotiaana oli. Ja kuten sanoin, epätoivoiset tilanteet saavat ihmisestä esiin yllättäviä piirteitä ja voimanponnistuksia. Neville ei ole mikään kulta-poika - hän on vain tavallinen teini, jolla on itsetunto-ongelmia, joka ei ole kovin hyvä koulussa, jota halveksitaan mutta joka silti kykenee ylittämään itsensä tarpeen vaatiessa.

Sanat "kammottava" ja "akka" tiivistää Pimennon hyvin pähkinänkuoreen, enkä minä näe kummassakaan sanassa mitään mainiota.

Käsittääkseni kyse on siitä, että Pimento on hahmona mainio. Pimentoa inhotaan ja jos minä hahmoa yhtään oikein tulkitsen, niin siten Rowling asian tarkoittikin. Siinä mielessä Pimento on onnistunut ja mainio hahmo, koska hän herättää niin voimakkaita tuntemuksia ihmisissä. Sillä taas ei ole mitään tekemistä Pimennon luonteen mainiouden kanssa.
Yhä, marras-iltana, kuljemme kahden. | "I AM VAMPIRE. HEAR ME TWINKLE." | Destination anywhere | There's a meaning to all that fades.

Poissa Shieldmaiden

 • I solemnly swear that I am up to no good.
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Mischief Managed. Nox.
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #139 : Marraskuu 04, 2009, 20:20:23 »
Minusta kaikista hahmoista ei tarvitse kuoriutua esiin pieniä sankareita. Jotkut voivat pysyä sellaisina raukkoina millaisia he ovatkin.

Eihän kaikista hahmoista kuoriutunutkaan sankareita. Draco oli loppuun saakka raukkamainen pelkuri. :) Reppana Draco on loppuelämänsä kiitollisuudenvelassa Harrylle (kirjaimellisesti loppuelämänsä, Harryhan pelasti hänet useampaankin kertaan Battle Of Hogwartsin aikana), eikä hänessä taida olla edes miestä tunnustamaan asiaa suoraan.

Siriusly though, tässä alkaa pikku hiljaa tulla mieleen, notta provoiletkohan sinä tarkoituksella vai ovatko mielipiteesi oikeasti noin mustavalkoisia (ja jossain määrin kieroutuneita). Itse veikkaan ensimmäistä, mutta mitäpä minä mistään tietäisin.
"I am not afraid, Harry. I am with you."
- Albus Dumbledore, the greatest wizard of all time -
"You're a wizard, Harry."
- Rubeus Hagrid -

Poissa Neithan

 • Vuotislainen
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #140 : Marraskuu 04, 2009, 21:55:20 »
Lainaus
Siriusly though, tässä alkaa pikku hiljaa tulla mieleen, notta provoiletkohan sinä tarkoituksella vai ovatko mielipiteesi oikeasti noin mustavalkoisia (ja jossain määrin kieroutuneita). Itse veikkaan ensimmäistä, mutta mitäpä minä mistään tietäisin.

Myönnetään, minä en kestä sitä, että joku väittää minua vastaan. Pieni, lapsellinen heikkous. Siitä ovatko mielipiteeni mustavalkoisia tai kieroutuneita en tiedä. Kai se riippuu näkökulmasta.

Lainaus
Käsittääkseni kyse on siitä, että Pimento on hahmona mainio. Pimentoa inhotaan ja jos minä hahmoa yhtään oikein tulkitsen, niin siten Rowling asian tarkoittikin. Siinä mielessä Pimento on onnistunut ja mainio hahmo, koska hän herättää niin voimakkaita tuntemuksia ihmisissä. Sillä taas ei ole mitään tekemistä Pimennon luonteen mainiouden kanssa.

Juuri näin.

Poissa Mab

 • Vuotislainen
 • Meidän Korkeutemme
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #141 : Marraskuu 04, 2009, 22:19:02 »
Mä sikäli ymmärrän Morttia, että musta Nevillen sankaroituminen oli kaikessa komeudessaan hieman kliseistä ja meni ehkä yli Naginin kohdalla. Mä olisin ollut tyytyväisempi, jos Neville olisi pysynyt "vain" Tylypahkan vastarintaliikkeen jäsenenä. Tietysti voisi sanoa, että hänen kokemuksensa seiskavuodesta kasvattivat häntä sen verran, ettei superkäärmeiden pilkkominen ollut enää mikään ongelma, mutta kun me ei oikeastaan tiedetä vuoden tapahtumista ja Nevillen roolista siinä kuin pintaraapaisu, niin hieman puun takaa Neville the Sankari ainakin mulle tuli. Vähän samantapainen juttu kuin Ginnyn kehityksessä edustuspuolisoksi: liian äkkinäinen ja suuri muutos ollakseen täysin uskottava.

Musta olisi ollut mukavampaa, jos vaikka joku luihuinen olisi loppupeleissä päätynyt tappamaan Naginin. Toisaalta raakuudet sopivat hyvin heidän pahisimagoonsa (:D), toisaalta olisi ollut mukavaa, jos luihuisiakin olisi huolittu sankaritehtäviin. Kalkarosta mä en nyt tähän laske, koska hänen pahis/hyvisstatuksensa oli epäselvä loppuun asti. Mutta yleisesti ottaen luihuiset olivat alusta lähtien pikkunilkkejä ja sellaisina he myös pysyivät. Jos joku heistä olisi saanut aikaan jotain positiivista, niin se olisi vähentänyt kirjojen mustavalkoisuutta ja antanut sellaista viestiä, että luihuiset tuomittiin liian heppoisin perustein (mikä olisi antanut sankareille hieman harmautta myöskin). Dracon haluttomuus tunnistaa Harry kartanossa ei kelpaa tällaiseksi, koska kuten täällä jo mainittiinkin, Harry pelasti Dracon myöhemmin, joten se tavallaan nollaa tilanteen. Ja Dracon pysyminen pelkurina oli musta ihan hyvä juttu ja sopi hyvin hänen henkilöhahmoonsa. Sen sijaan joku sellainen luihuinen, joka ei saanut The Sankareilta mitään "vastineeksi", olisi voinut oma-aloitteisesti hoitaa homman. Rowling olisi esimerkiksi voinut laittaa Pansyn tekemään jotain hyvishommia (eiväthän Parkinsonit olleet tunnettuja kuolonsyöjiä, vai onko multa mennyt jotain ohi?) sen sijaan että dissasi tämän - ja Pansyn myötä koko tuvan - siinä kohtauksessa Suuressa salissa.  
"Kun hän on kohteliaimmillaan, hän on myös kavalimmillaan, mikä lienee pettämätön sivistyksen merkki." -J.M.Barrie, Peter Pan

Poissa Rainmaker

 • Rukka-Peikko Takkutukka
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #142 : Marraskuu 05, 2009, 12:22:48 »
Mä sikäli ymmärrän Morttia, että musta Nevillen sankaroituminen oli kaikessa komeudessaan hieman kliseistä ja meni ehkä yli Naginin kohdalla. Mä olisin ollut tyytyväisempi, jos Neville olisi pysynyt "vain" Tylypahkan vastarintaliikkeen jäsenenä. Tietysti voisi sanoa, että hänen kokemuksensa seiskavuodesta kasvattivat häntä sen verran, ettei superkäärmeiden pilkkominen ollut enää mikään ongelma, mutta kun me ei oikeastaan tiedetä vuoden tapahtumista ja Nevillen roolista siinä kuin pintaraapaisu, niin hieman puun takaa Neville the Sankari ainakin mulle tuli. Vähän samantapainen juttu kuin Ginnyn kehityksessä edustuspuolisoksi: liian äkkinäinen ja suuri muutos ollakseen täysin uskottava.

Minä olen edelleen sitä mieltä, että minusta Nevillen tempaus vain toi lisää ulottuvuutta hänen hahmoonsa. Toisaalta Neville on se hiljainen, ei niin lahjakas ja muiden pilkkaama poika, toisaalta kuitenkin aito rohkelikko. Nevilleä on nöyryytetty niin paljon kirjojen aikana, että kyllä hän minun mielestäni ansaitsi kunnian hetkensä. Ja muistutan, että Nevillellä on tosiaan ollut ainakin DH aikaa kasvaa rohkeaksi nuoreksi mieheksi, ja minun nähdäkseni kehitys alkoi jo viimeistään AK:n tapaamisista. Nevillen erityiseen rooliin viitattiin sitä paitsi jo ennustuksen yhteydessä, joten minulle Nevillen sankarointi ei ollut niinkään yllätys.

Lainaus
Musta olisi ollut mukavampaa, jos vaikka joku luihuinen olisi loppupeleissä päätynyt tappamaan Naginin. Toisaalta raakuudet sopivat hyvin heidän pahisimagoonsa (:D), toisaalta olisi ollut mukavaa, jos luihuisiakin olisi huolittu sankaritehtäviin. Kalkarosta mä en nyt tähän laske, koska hänen pahis/hyvisstatuksensa oli epäselvä loppuun asti. Mutta yleisesti ottaen luihuiset olivat alusta lähtien pikkunilkkejä ja sellaisina he myös pysyivät. Jos joku heistä olisi saanut aikaan jotain positiivista, niin se olisi vähentänyt kirjojen mustavalkoisuutta ja antanut sellaista viestiä, että luihuiset tuomittiin liian heppoisin perustein (mikä olisi antanut sankareille hieman harmautta myöskin). Dracon haluttomuus tunnistaa Harry kartanossa ei kelpaa tällaiseksi, koska kuten täällä jo mainittiinkin, Harry pelasti Dracon myöhemmin, joten se tavallaan nollaa tilanteen. Ja Dracon pysyminen pelkurina oli musta ihan hyvä juttu ja sopi hyvin hänen henkilöhahmoonsa. Sen sijaan joku sellainen luihuinen, joka ei saanut The Sankareilta mitään "vastineeksi", olisi voinut oma-aloitteisesti hoitaa homman. Rowling olisi esimerkiksi voinut laittaa Pansyn tekemään jotain hyvishommia (eiväthän Parkinsonit olleet tunnettuja kuolonsyöjiä, vai onko multa mennyt jotain ohi?) sen sijaan että dissasi tämän - ja Pansyn myötä koko tuvan - siinä kohtauksessa Suuressa salissa.  

Minuakin kieltämättä toisinaan vähän häiritsi tämä luihuisten mustavalkoisuus, mutta oliko luihuisilla toisaalta hirveästi valinnanvaraa tilanteessa? Ymmärsin, että suuri osa luihuisten vanhemmista oli kuolonsyöjien riveissä joko pakosta, huvista tai muuten vaan. Kuolonsyöjävanhemmat ovat todennäköisesti kasvattaneet jälkikasvunsa uskomaan samoihin ihanteisiin kuin he itsekin. Sitä paitsi luihuisten yhteishenkeä korostetaan aina vahvana - luihuiset ovat oma tiivis ryhmänsä, joka pitää yhtä. Sosiaalinen paine on tällaisessa ryhmässä sangen suuri eikä monelle tulisi varmasti edes mieleen lähteä sooloilemaan ja toimimaan omaa väkeä vastaan. Tilanne on muutenkin ahdistava ja sekava, luihuisia pidetään pahoina ja varmaan inhotaankin - voivatko luihuiset siis enää luottaa kehenkään muuhun kuin itseensä ja omiinsa? Vaikutus tulee ylhäältä alas vanhemmilta ja se vahvistuu Luihuisen tuvassa, joka juuri painottaa todellisten ystävien arvoa ja vahvaa ryhmähenkeä, joka eskaloituvassa tilanteessa johtaa siihen, että luihuiset kääntyvät muita vastaan. Näetkö korrelaation näiden välillä? En osaa selittää sitä oikein tätä paremmin.

Tarkastellaanpa sitten tilannetta hieman syvällisemmin ja yhdistetään Neville ja luihuisten rooli. Pääkolmikko taisi ainoana tuossa vaiheessa tietää, että Voldemortilla on hirnyrkkejä, jotka pitää tuhota, jos hänet halutaan kukistaa lopullisesti. He myös ainoina tiesivät, että Nagini on hirnyrkki. Kun Harry saa tietää, että hänen on pakko uhrautua, hän kohtaa matkalla Nevillen. Harry tietää, että ennustus olisi voinut tarkoittaa Nevilleä - ehkä hän uskoo, että hänen kuoltuaan valitun mantteli siirtyy Nevillelle. Hän on todistanut Nevillen uskollisuutta ja havainnut samana iltana, että Nevillestä on varttunut vuoden aikana rohkea vastarannankiiski. Harry luottaa siihen, että Neville jatkaa taistelua - Nevillekin menetti vanhempansa kuolonsyöjien takia, joten Neville ei varmasti ikinä anna periksi. Niinpä hän kertoo Nevillelle, että Voldemortin käärme on surmattava ja menee menojaan. En voi nähdä Harrya luovuttamassa tätä tehtävää kenellekään muulle, etenkään luihuiselle, sillä Harryn mielipide luihuisista nyt tunnetaan ja luihuiset taas pitävät Harrya varmasti aivan yhtä vastenmielisenä tapauksena.

Hieman myöhemmin Harryn muka elotonta ruumista kannetaan takaisin Tylypahkaan. Eloonjääneet tosissaan kuvittelevat, että Harry on kuollut. Miksi joku random luihuinen tai kukaan muukaan tuumaisi, että "kappas, Voldemortilla on käärme, tehdäänpä siitä selvää jälkeä"? Kuvittelisin, että siinä tilanteessa ihmisillä on vähän muutakin mielessään. Nevillen päässä sen sijaan varmaankin pyörii se, mitä Harry hänelle sanoi juuri hetkeä aiemmin. Hän luulee, että Harry on kuollut ja uskoo olevansa viimeinen, joka näki Harryn elossa - Harry tavallaan siirsi hänelle vastuuta ja jätti myös viimeisen toiveensa: tapa käärme. Neville ei tiedä, mitä se tarkoittaa, mutta hän tietää sen olleen Harryn viimeinen toivomus ja siksi epäilemättä tärkeä. Neville ei oikein muutenkaan voi enää kunnioittaa Harryn muistoa, joten hän tekee sen mitä Harry häneltä pyysi, eli tappaa käärmeen.

Kyllä koko juttu minusta ihan loogisesti rakentuu, kun sitä miettii. Meillä on todisteita poikkeavista luihuisista (Kalkaros, Kuhnusarvio) ja luihuisten mentaliteetista voisi varmaan puhua paljon enemmänkin, mutta ymmärrän kyllä, mitä tarkoitat. Luihuiset olisivat voineet lopussa tehdä jotain, mikä olisi edes vähän vienyt heiltä sitä perinteistä pahis-roolia.
Yhä, marras-iltana, kuljemme kahden. | "I AM VAMPIRE. HEAR ME TWINKLE." | Destination anywhere | There's a meaning to all that fades.

Poissa Loi

 • Vihdoin Voldemortin voittanut
 • Sanomaton
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Kuka mitä häh?
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #143 : Marraskuu 05, 2009, 13:00:10 »
Lainaus
Harryn inhoaminen siksi, että hän selviää Voldemortin Avada Kedavroista, on siis aikamoinen paradoksi.

Se voi olla paradoksi, mutta täytyy sanoa, että mä vähän inhoan Harrya siksi, mutta enemmän inhoan Voldemortin tyhmyyttä. Siis olisi nyt Rowling voinut edes antaa pääpahikselleen sen verran fiksuutta, ettei se hakkaisi Avada kedavralla päätään seinään monesti. :D

Nevillestä on pakko sanoa, etten muista heti yhtäkään kohtaa, jossa Neville olisi juossut kiusaajiaan pakoon. Se, että ei ole heti valmis tyhjänpäiväisesti heittelemään kirouksia kiusaajien niskaan (tai ettei edes uskalla tehdä sitä), ei vielä todista henkilön kyvystä toimia myöhemmin. Matohäntäkin vain kuunteli kavereidensa tyhjänpäiväistä pilkkaa, mutta silti pystyy myöhemmin tappamaan. Se onko se rohkeutta vai ei, on monisyinen seikka ja sen voin nähdä monella tapaa, mutta se todistaa, että monenlaisilta vaikuttavat henkilöt voivat osoittautua tiukan paikan tullen toisenlaisiksi ja tehdä tekoja, jota heistä ei uskoisi.

Ja se, että joku on sählääjä, ei tee hänestä pelkuria. Neville osoittaa hiljaista rohkeutta pitämällä pintansa nuorena ja vähitellen ikä ja ystävien ja tupatovereiden kannustus ja hyväksyntä ja myöhemmin tosi paikka myös kasvattavat mielestä henkilön rohkeutta.  
« Viimeksi muokattu: Marraskuu 05, 2009, 13:03:48 kirjoittanut Loi »
Toisin sanoen Vuoden Voldemort 2009 - kiitos äänensä antaneille. :)

Tapiirirakkautta

Poissa Mab

 • Vuotislainen
 • Meidän Korkeutemme
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #144 : Marraskuu 05, 2009, 13:13:58 »
Rainmaker, kyllä mä voin kyllä allekirjoittaa suurin piirtein kaiken mitä sanoit. Jos Nevillen hahmokehitystä tarkastelee paloissa, niin ei se mitenkään epälooginen ole, mutta mä olisin kaivannut lisää pohjustusta ja Nevillen ’uran’ rakentumisen seuraamista. En kyllä tiedä, miten asian olisi käytännössä voinut hoitaa, kun Harryn matkassa liikuttiin, mutta en mä voi myöskään olla tyytyväinen siihen, miten asia nyt hoidettiin :P Ehkä kultakolmikko olisi voinut piipahtaa jossain vaiheessa koululla niin että oltaisiin saatu välikatsaus, en tiedä

Ja sitten tuo Naginin surma... niin, en mä tarkoittanut senkään kohdalla, että tapahtuma kokonaisuudessaan olisi ollut epälooginen, sillä kyllähän palaset järkevästi yhteen loksahtelevat, kuten sä hyvin osoitat. Kunhan vain heitin, että esmes joku luihuinen olisi voinut tehdä sen työn (en mä olisi pannut pahakseni jonkun puuskunkaan kunnostautumista, mutta musta luihuiset tosiaan olisivat kaivanneet eniten tilaisuutta hyvistellä). Tällöin tietysti juttua olisi pitänyt pohjustaa vielä enemmän kuin Nevillen kohdalla, sillä jos vaikka Pansy olisi lahdannut Naginin, niin sehän vasta olisi tullut yllätyksenä, kun ei oikeastaan mikään aiemmissa kirjoissa ole viitannut tuollaiseen mahdollisuuteen.

Enemmän mulla tosiaan on tässä tyytymättömyyttä luihuisten kohteluun. Rowling kirjoitti kirjansa sellaisiksi, ettei heillä ollut oikeastaan missään vaiheessa minkäänlaista mahdollisuutta osoittaa olevansa jotain muuta kuin (pikku)pahiksia. Mitään kunnollista yritystä tupien yhteistyöhön ei tehty, yhtään luihuista ei kutsuttu mukaan AK:hon, jne. Kyllä kaikki nämä tapaukset on kirjoitettu ihan uskottavasti, sillä olisi esim. vaikeaa kuvitella Harrya kutsumassa Dracoa sydämellisesti tervetulleeksi Pimennon vastustamiskerhoon, mutta kirjat olisivat olleet parempia, jos luihuisia ei olisi lykätty ja pidetty niin ehdottomasti pahiskastissa.
"Kun hän on kohteliaimmillaan, hän on myös kavalimmillaan, mikä lienee pettämätön sivistyksen merkki." -J.M.Barrie, Peter Pan

Poissa samettiina

 • huoleton huuliharppuilija
 • Aurori
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pienestä kipinästä voi syntyä roihuava liekki
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #145 : Marraskuu 11, 2009, 22:05:51 »
Onhan noita inhokkihahmoja minulla vaikka muille jaettavaksi, mutta tällä hetkellä suurimmat inhot minulta saa niskaansa Petunia Dursley. Hän edustaa jotain sellaisia käytöksen ja olemuksen piirteitä, joita en voi ihmisissä sietää millään muotoa. Oman pojan lelliminen, yläarvoisempien "nuoleskelu" ja paremmuuden tunne... ygh, värisyttää koko naikkonen!
Olen syytön kaikkeen siihen, mistä kehtaatkin minua epäillä.

Poissa Neithan

 • Vuotislainen
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #146 : Marraskuu 12, 2009, 14:47:55 »
^ Minua inhottavat Dursleyt yleensäkin ja Nevillen lisäksi he taitavat olla kamalimpia hahmoja kirjoissa. Myös Ron ärsyttää tällä hetkellä minua enemmän kuin mahdollista. En yleensäkään erityisesti rakasta Weasleyn perhettä.

Poissa castlevania

 • Enterpricen kapteeni.
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Nihilisti.
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #147 : Marraskuu 12, 2009, 15:48:46 »
Matohännän "pelkuruus" oli periaatteessa sitä että valitsi oman henkensä ystäviensä sijaan, mikä realistisesti ajateltuna on varsin normaalia ihmisissä ilmenevää itsesäilytysvaistoa. Vaatii myöskin aikamoista rohkeutta leikata käsiään ja sormiaan irti.

En ole koskaan ymmärtänyt Umbridgen inhoa, sillä suhteutettuna Rowlingin hahmojen yleiseen pidettävyyteen hän on IMO kärkipäässä, mikä tosin ei ole mitenkään kummoista siinäkään. Ja Umbridge on maailman kiltein täti verrattuna esim. Nicholas Nicklebyn koulumestari Wackford Squeersiin, jonka toimintaa harva edes kyseenalaistaa ja joka on kirjallisuuden historian nerokkaimpia hahmoja.

Teoriassa senor Sirius Black on yksi kaikista suurimpia inhokkejani, koska ylpeys ja tekopyhyys ovat meikästä paha yhdistelmä.
"Oh, my offense is rank, it smells to heaven! It hath primal elder curse upon it; the brother's murder.

Poissa Haisku

 • Kummitus-susi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #148 : Joulukuu 28, 2009, 19:13:45 »
Oon kyl tainnu jo vastata, mutta vastaan nyt laajemmin.

Bellatrix Lestrange: Noo... vähän kaksi piippuinen juttu. Toisaalta pidän ja toisaalta vihaan.Syitä vihata hänta on enemmän kun jaksan luotella. Ensinäkin hän on tomonnen Voldemortin palvoja. Ja se tappo Siriuksen, sitä se ei kyllä saa multa anteeks millään! Se on vaan niin, tomonen...

Pimento: Hyi että joku voi alla ärsyttävä. On aina olevinaan niin ylikiltti ja plääh, vaikka onkin tommonen ilkeä kamottava akka!

Draco Malfoy:  joo-o älkää nyt vihatko mua :D. Taitaa olla aika harvinaista vihata häntä, mutta minä en ainakaan kertakaikkiaan voi olla inhoamatta häntä :P Ihan totta, tomonen älöttäva, itsekäs, ilkeä hemoteltu kakara. Kuvitelee olevansa muita parempi ja että kaikki muut on niin surkeita jne.
 No vihaan häntä VÄHÄN vähemmän kun ennen, lähinnä säälistä. Myös siks että hän ei tahtonut loppujen lopuksi olla kuolonsyöjä, eikä olisi tappanut Dumbledorea.
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 22, 2011, 22:16:32 kirjoittanut Haisku »
Go, go, go
Figure it out, figure it out
But don't stop moving

Dallas

 • Ankeuttaja
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #149 : Joulukuu 29, 2009, 21:24:26 »
Dursleyt ovat alusta asti olleet sellaisia, että on ollut tiukka katsell noita elokuvien alkuja harryn ollessa vielä sukulaistensa luona. Hei haloo, jos Harry kerran käy Tylypahkaa niin eiköhän sitä lähtöä ole melkoisen mahdotonta estää joillakin kaltereilla ikkunoissa. Kukaan Dursleyistä ei tee poikkeusta, en pidä heistä keistään. Sitä paitsi, Harryhan pelasti Dubleyn ankeuttajaltakin ja mitä se poika teki? Sanoi että oli Harryn syy että joutui vähän oksentelemaan ämpäriin. Jos minä olisin ollut Harry olisin kernaasti antanut ankeuttajan viedä muutaman muiston enemmänkin serkkupojalta, mutta kai hänet sitten loppujen lopuksi olisi tarvinnut sieltäkin pelastella. No, täytyy vain olla kiitollinen etten itse omista moisia sukulaisia.

Gilderoy Lockhart oli onneksi Pimeyden voimilta suojautumisen opettajana vain yhden vuoden, eikä siis ole vieraillut sen enempää koko sarjassa. Hänestä oli kai tahallaan (?) yritetty tehdä ärsyttävä itserakkautensa ja "vastustamattoman hymynsä" kanssa, mutta niin. Joo. Ainakin minuun nuo sitten tepsivät, enkä yhtään ihmettele että Salaisuuksien kammio ei aina vedä puoleensa, ainakaan elokuvana. Vähän hassua että Dumbledore edes otti kyseisen tyypin opettajaksi, eihän hän edes osannut mitään käsittääkseni. Mutta niin lopussahan sitten paljastuu että Lockhart on muunnellut muiden muistia ja niin päässyt heidän siivellään huipulle, jota sitten Dumbledore ei kai ollut osannut aavistaa. Mutta että joo, minuun hahmo ei iske.

Muita sellaisia hahmoja ei taidakaan olla, joita en sietäisi ollenkaan. Kaikille hahmoille tulee kohtauksia ja aikoja jolloin en heistä pidä, mutta näin yleisesti ei ole ketään joka raastaisi hermojani lopullisesti.

Poissa sotka

 • kuolonsyöjä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #150 : Helmikuu 12, 2010, 20:17:11 »
Pimentoa, inhoan ehkä eniten. Karseahan se oli ja kaikin puoli kamala akka. Mielisteli ministeriötä ja ärsytti kaikkia muita. Ja ne sen jälki-istunnot kamalia. Olisin tykännyt jos olisi koittanut itse sitä sulkakynää :D

Gilderoy Lockhart ärsyttävä itserakasta muistojen varastaja! Tossa taiskin kaikki syyt tulla jo(:

Dursleytä olen vihannut alusta asti kun luin ekan luvun Viisasten kivestä päätin etten heistä pidä vaikken tuolloin heitä kumminkaan viellä inhonnut ja aina joka kirjan alussa inhoaminen on kasvanut aina on tullut lisää inhottavaa heihin.

Kuhnusarvio en tiedä mikä Kuhnusarviossa on sellasta että inhoan häntä, mutta musta hän on ärsyttävä kaikkineen niitten julkiskokoelmiensa ja kuhnu -kerhojensa kanssa.

Sit on noit viel lisääkin esim. Bellatrix, se meni ja tappo Siriuksen! Oli vaan hyvä kun Molly meni ja tappo sen!

Sashy

 • Ankeuttaja
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #151 : Helmikuu 13, 2010, 17:24:06 »
minullakin on monia inhokkeja ja syytkin ovat aika lailla samoja mitä muillakin. Mutta jos kaikki nämä inhokit poistaisi niin kirjoissa ei kyllä paljoa tapahtuisi.
Esim. feeniksin killassa jos ei olisi pimentoa niin kirja olisi aika kyllästyttävää lukea. Minusta ainakin oli mielenkiintoista lukea mitä pimento tai bellatrix seuraavaksi tekee ja kenen puolella severus on. Ja minusta on hyvä että kaikkissa kirjoissa on hyviä, pahoja, inhottuja ja suosikkeja. En itse poistaisi yhtäkään inhokkia kirjoista.

Oli aika turja kommentti, mut oli pakko sanoo tällein.

-sas-

Voltti

 • Ankeuttaja
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #152 : Helmikuu 21, 2010, 17:41:25 »
Olen aina henkilökohtaisesti inhonnut kaikkia "pahiksia", esim. Voldemortia ja Dracoa.(jos jälkimmäinen lasketaan pahikseksi) Ilman heitähän tietysti kirjat eivät olisi mitään. Jotkut hahmot taas pelkästään ärsyttävät, kuten Cornelius Toffee. Niin, ja tietenkin Pimento on aivan hirveä, kuten myös Matohäntä!!!

Ehdoton inhokkini on kuitenkin Ron Weasley. Ihan alussa hän oli mielestäni siedettävä, mutta hänen persoonansa on suunnattoman ärsyttävä. Hän on pitkin matkaa ollut Harrylle kateellinen, mikä on tietysti osittain ymmärrettävää, mutta hän saa minut aina raivon partaalle. Lisäksi vihaan suunnattomasti sitä, että hän päätyi yhteen Hermionen kanssa... En osaa tätä inhoani tämän tarkemmin selittää.
« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 22, 2010, 17:48:44 kirjoittanut Voltti »

saruman

 • Ankeuttaja
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #153 : Helmikuu 21, 2010, 22:03:37 »
No minun inhokkeja on

VOLDEMORT:tiedätte varmaan miksi.

PIMENTO:kauhea akka määräilevä ja muutenkin ärsyttävä

CHO: hirveä pillittäjä


muute en käsitä miten te voitte vihatä harrya koska eihäse halua olla mikään julkkis. se oli sit vaa mun mielipide harrystä.

Poissa Candily

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #154 : Helmikuu 22, 2010, 16:31:49 »
Vastaan tähän uudestaan, kun edellinen, surkea vastaukseni ilmeisesti poistettiin :D

Pimento on aivan hirveä akka. Kohtelee KV:ssä jästisyntyisiä kuin jotain saastaa, minua ainakin rupesi säälittämään jästisyntyisten puolesta siinä kohtaa, vaikken ennemmin ollut heitä ikinä säälinytkään O.o
Ja Pimento kokonaisuudessaan ärsyttää minua, vaikka toisaalta kiehtookin. Ristiriitaiset mielipiteet minulla :o

Gilderoy Lockhart ei muuta osannutkaan kuin ajatella itseään ja ah-niin-komeaa ulkonäköänsä. Lockhart on syy, miksen jaksa lukea SK:ta niin innostuneesti kuin muita.

Cho Chang osaa vain itkeä ja olla säälittävä. Se kahvila-kohta siellä Tylyahossa on aivan raivostuttavan tylsää luettavaa, ette voi kiistää? vai voitteko... :D

Cedric Diggory tähän loppuun vielä. Tyhjänpantti nättipoika, jonka aivoista ei riittäisi edes munakupin täytteeksi, eikö Harry näin Cedricistä ajatellut LP:ssä?
Cedric on aina ärsyttänyt minua, enkä yhtään ollu surullinen, kun hän kuoli. Näin ilkeästi sanottuna :D

// Unohdin ihan täysin Ruaahin. Kaikki kohdat kirjoissa, missä hän esiintyy, ovat kuolettavan tylsiä. Tekee aina mieli hypätä kyseiset kohdat ohi. D: Paremmin en nyt osaa selittää, ymmärrätte varmaan, että en tykkää Ruaahista :D
« Viimeksi muokattu: Helmikuu 23, 2010, 16:34:42 kirjoittanut Candily »
Paradise comes at a price
That I am not prepared to pay
What were we built for?
Will someone tell me please

Poissa Bloody Princess

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #155 : Helmikuu 23, 2010, 19:25:24 »
No jaa, tässä tapauksessa nämä "inhokkini' ovat sellaisia, jotka kyllä sopivat kirjaan täydellisesti enkä heitä missään tapauksessa sieltä poistaisi, mutta joista en vain osaa pitää. :'D Tässä osa heistä:

Pimento
Inhottava, ylimielinen, vain omaa asemaansa ja ministeriön etua ajatteleva sammakko, joka ei välitä totuudesta vaan kieltää selvätkin seikat jos ne tuottavat vaikeuksia, ja viis veisaa siitä mitä muut ajattelevat. Kaiken lisäksi pukeutuu kokopinkkiin, vaikka tämä onkin vain mielipidekysymys, koska en pidä pinkistä.

Cornelius Toffee
Miltei samat sanat kuin Pimennolla, paitsi ettei pukeudu pinkkiin tai näytä aivan yhtä paljoa sammakolta kuin Dolores.

Rita Luodiko
Ei välitä tippaakaan muiden tunteista tai totuudesta, kunhan saa mustamaalata muiden mainetta jos joku käy vähänkin hermoille.

Dursleyt
Ilkeitä, hivenen tyhmiä pompottajia, joilla ei oikein ole lastenkasvatustiedot kunnossa koska kasvattavat lapsensa aivan väärin. Niin sanottua curling-vanhemmuutta. :'D

Carrowit
Vaikka minulla ei yleensä ole erityistä inhoa ketään kuolonsyöjää kohtaan (itse asiassa kiintoisia hahmoja suurin osa heistä ^^), Carroweista en vain pidä. He ovat hirveitä alaikäisten kiduttajia ja kaltoinkohtelijoita, jotka luulevat voivansa määräillä Tylypahkassa, vaikka järkikin huutaa vastaan siinä asiassa.

Lockhart
Siinä taas yksi omahyväinen liikoja itsestään luuleva henkilö, kaiken lisäksi huijari.

Matohäntä
Petti ystävänsä ja mielisteli Pimeyden Lordia vain henkensä pitimiksi. Oikea pelkuri rohkelikoksi, tosin pelkuruudessahan oli mukana silkkaa itsesuojeluvaistoakin, mutta se ystävien pettäminen laskee hänen maineensa minun silmissäni.

Siinä nyt oli muutamia, enempää ei tähän hätään tule mieleen.

-Bloody Princess
« Viimeksi muokattu: Toukokuu 29, 2011, 22:56:15 kirjoittanut Bloody Princess »

Poissa Hebb

 • Vuotislainen
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #156 : Helmikuu 24, 2010, 23:39:01 »
Listan kärjessä Colin Creevey! rasittavampaa kakaraa saa hakea.

 Muuten, ennen Bellatrix oli inhokkilistalla about 4 mutta Twilight nosti Bellan arvoon silmänkantamattomaan... HYVÄ TWILIGHT!

Oho, vähän offtopiciks meni(tai ei niin vähänkään). Mutta Oon kans ihan eri mieltä Rita Luodikosta teijjän kaa. RITA ON PARASSS!!! Ne sen jutut oli ihan tottaki (ainaki melkee).
Nii, tokana listalla on Gilderoy ´haluutkonimmarini´ Lockhart rasittava, itserakas punapehva-apinapaviaani!

Kolmantena Lavender Brown, Parvati Patil ja Hermione!!!! Ensinnäkin, Lavender ja Parvati on niin semmosia PUNURMIO ON PARAS-ihmisiä (ei sinänsä, on Punurmioki sikahyvätyyppi=) ja Hermione on ärsyttävä kliseinen kaikentietäjä. Turhauttavaa ku toinen tietää kaiken.

Ja sit tietty on viel tekopyhä Ginny Weasley!!!!!! "Sanoin että sinulla on hevoskotka. Paljon miehekkäämpi." Voi ***** kun Rowling osaskin tehdä niin tekopyhän `rakastan-Harrya-ja-Harrykin-rakastaa-minua-sillä-hankin-itselleni-Valedron-päiväkirjan-ja-hankin-itseni-vaikeuksiin.

Hebb
« Viimeksi muokattu: Helmikuu 25, 2010, 00:00:53 kirjoittanut Hebb »

Poissa Lauren

 • Vuotislainen
 • Well hello there!
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #157 : Maaliskuu 21, 2010, 20:32:13 »
Peter, Hagrid ja Orave ovat inhokkihahmojani. En kuitenkaan sanoisi, että inhoan heitä, mutta en vain pidä siitä, että he ovat toisinaan joko saamattomia tai sitten he itkevät tai sopertavat jotain, ei siis ollenkaan minun juttuni. En sitten tietenkään tarkoita, että nämä henkilöt koko ajan olisivat sellaisia, mitä kuvailin, mutta silti...

En myöskään pidä Pimennosta ja Kalkaroksesta sen takia, koska he eväsivät Harrylta mahdollisuuden pelata huispausta. Ja nykyään en pidä Kalkaroksesta, koska hänellä on ylisurullisen traaginen tarina/menneisyys ja sitä pahentaa se, että hän rakasti Lilyä (tympäisee siksi, koska olen alusta asti ollut sitä mieltä, että Lily ja James kuuluvat toisilleen).

Ginny ärsyttää pikkuisen Mary Suemaisuudellaan, mutta ei muuten.

Olin aluksi Fred ja George -fani, mutta leffan näyttelijöiden takia jostain tuntemattomasta syystä he ovat alkaneet ottaa päähän.
Singing In The Rain Shower

Anskuu

 • Ankeuttaja
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #158 : Maaliskuu 22, 2010, 09:20:24 »
VIHAAN HARRYA!!!

Syitä:Harry on semmonen niin sanottu "sankari" en pidä semmosesta. Ja sitten kun se alko tykkää siitä Ginnysta YÄK!!!
Ginny ansaitsee jotain paljon parempaa kun Harryn! Sitten kun Harry koko ajan näsäviisastelee Kalkarokselle ja muille opettajille se on niin ärsyttävää!!!!
Ei kai Harryssa sitten muuta pahaa olekkaan!

Rosecliff

 • Ankeuttaja
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #159 : Huhtikuu 10, 2010, 14:22:51 »
Dumbledore
Dumble on niin ärsyttävä ja siitä on tehty sellainen "nero", mutta vaikuttaa lähinnä viisastelijalta, joka on, ah, niin viisas, saanen sanoa, jopa viisaampi kuin kaikki muut yhteensä. Ja huomattavasti suuremmilla älynlahjoilla varustettu.

Ginny
Ginny on ärsyttävä, eikä miusta muutenkaan sopiva Harrylle. Niin kaunis ja lahjakas huispaaja, hyvä koulussa ja mitä vielä. Ärsyttää, että Ron jää jopa Ginnyn varjoon, varsinkin, että huispauksessakin Ginny on Ronia parempi. Unfair!

Poissa Suetus

 • Tuulenhaltia
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Namárië
  • Talath Rhune
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #160 : Huhtikuu 13, 2010, 20:17:30 »
Ehdottomasti Dolores Pimento. Kihisen raivosta kun nään sen vaaleanpunaisen tunikan ja se kamala kimittävä ääni ja kirjassakin.. Huh huh. Pelkkä ajatuskin saa ilmoille vilunväristyksiä.

Kanssa Rita Luodiko.. Ei luoja sen sulkakynää. Miksei se voi kirjoittaa mitään totta?! Ihme ääliö!

Muita en sitten vihaakaan, sillä esim. Bellatrix sinänsä on ärsyttävä mutta aikas tärkee kuitenkin kirjan kulun kannalta (tosin Siriuksen ei olis ollu pakko kuolla.. :( )
Harry/Draco, James/Sirius, Frodo/Sam, Aragorn/Legolas, Merri/Pippin

Poissa Belladonna

 • bad romance
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #161 : Huhtikuu 22, 2010, 21:53:42 »
Matohäntä

Inhottava, petti Jamesin ja Lilyn! >:(

Cornelius Toffee

Inhottava tekopyhä teeskentelijä.

Rufus Rymistyir

Ihan turha ja jotenkin väritön persoona.

Orave

En ole koskaan pitänyt siitä hahmosta, jopa leffassakin se ärsyttää.
En oikein osaa perustella sen tarkemmin.

When Life Gives You a Bad Romance, show everyone your Poker Face, buy a new Telephone, call Alejandro, and you guys Just Dance!

Poissa Gemmssy

 • parveilia
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Glisee, ei klisee
  • Kaunotar ja hirviö
 • Pottermore: FeatherRain8203
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #162 : Toukokuu 03, 2010, 18:50:01 »
1. Inhoan sydämmeni kyllyydestä Cho Changia - kaunista ujoa vetisteliää, joka vaihtaa seurustelukumppania kuin sukkia!! "Minä hieman pillitän ja itken kuollutta poikaystävääni samalla kun pussailen uuden kanssa...! Samalla olen ujo kaunis haluttu kikattaja!" ÄÄÄRH!

2. Toinen inhokkini on Orave... hän on vaan niin kaukainen ja ärsyttävä hahmo... jotenkinj tylsä ja tympeä: "Mi-minä tässä ä-ä-änkyttelen....!" En oikein osaa selittää...

3. Ja Peter Piskuilan! Miten joku voi olla niin rasittava! "Jipii! Saan kuulua isoihin, saan roikkua heissä, saan olla "kova" ja kuulua joukkoon! Silti pelkään valtavasti ja kavallan heidät Voldemortille pelosta, koska hän siinä "vähän" kidutteli minua..." Rotta!! Vihaan häntä koska hän on täysin vastakohtani...

4. Lisäksi on vielä Rakkahin-Horatius Kuhnusarvio joka rasittaa minua luonteensa takia... Hän on niin huhheli ja sitäpaitsi luihuinen... Hän EI vaikuta luihuiselta, vaan on löllö-ällö-imelä! "Harry, tulisitko kuuluisien kerhoon?"

On niitä vielä pari muutakin mutta täsää nyt nämä :D
Siskoni uskoo, että pilvien keskellä mekin osaamme lentää. Jos taivalla ei lennä, sieltä putoaa, ja jos putoaa, niin kuolee. Mutta emmehän me voi kuolla, ensin meidän pitää elää vanhoiksi. Siksi me osaamme lentää pilvien keskellä.

Poissa Saccharine

 • Introverted Assbutt
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • La Vita è Facile
  • Twitter
 • Pottermore: MoonWillow1269
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #163 : Heinäkuu 07, 2010, 12:22:45 »

Ginny
Ärsyttävä hahmo! >< Täydellinen Miss Mary Sue. Hän on suosittu ja hyvä koulussa, hyvä huispauksessa, "hauska", nätti.. UGH.

Harry
Ylidramaattinen sankaripäähenkilö, joka on ärsyttävän rohkea. "Ei, jääkää te, minä menen. En halua, että teille sattuu mitään." "Kiitos avustanne, mutta tämä minun on tehtävä yksin" "Älkää tulko, en halua että joudutte vaikeuksiin." Tuollaiset lausahdukset, joita Harry päästää suustaan ovat ärsyttäviä! Kuulostaa niin itsesääliseltä! Ja sellaiselta.. ärsyttävältä. x)

Ruaah
Kauhean tylsä hahmo! Kun luin Potter vitosta ensimmäistä kertaa ja luvun nimenä oli "Ruaah" tai vastaavaa, niin heti arvasin, että se liittyi jotenkin Hagridiin ja hänen omituisiin örkkeihinsä..
"The first sign of the beginning of understanding is the wish to die."

Poissa Neithan

 • Vuotislainen
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #164 : Heinäkuu 07, 2010, 12:41:21 »
Ginny

Ärsyttävä likka. En minä ennen häntä niin paljon halveksinut, mutta kun kerran leffoissa hänestä on tehty sellainen 'uu lallaa' neitonen, niin eihän sille mitään voi että hän kuvottaa jo kirjoissakin. En minä silti häntä välttämättä niin kauheasti inhoa, mutta hieman kuitenkin.

Remus

Tämäkään ei ole niin paha. Mutta silti hänessä on jotain joka todella ottaa raivoon. Varsinkin viimeisessä osassa, luultavasti siinä vaiheessa minua alkoi ärsyttää kun hän halusi änkeä mukaan Harryn, Ronin ja Hermionen seuraan. Jotenkin sain hänestä silloin tekopyhän ja typerän kuvan. Ymmärsin myös silloin, kuinka viileät hänen ja Harryn suhteet olivat olleet, vaikka Remus ja tämän isän olivatkin aikoinaan olleet parhaita ystäviä. Ehkä inhoni tähän mieheen korostui eniten juuri sen takia, että mieleni teki huutaa kiukusta kun Ron ja Hermione olivat niin kamalan kauhistuneita ja voivottelivat 'Voi voi Harry! Minkäs teit? Ei nyt Lupin paran kimppuun saa hyökätä...' Muutenkin näiden kahden liittoutuminen viimeisessä kirjassa ärsytti minua enemmän kuin mikään muu mitä aikaisemmin on tässä sarjassa tapahtunut.

Dumbledore

Kauhea hörhelö kuten viimeisessä kirjassa paljastui. Hän oli ihan hyvä hahmo mielestäni aina neljänteen kirjaan asti. Viitosessa hänen käytöksensä alkoi kuitenkin jo rassata. Ja siitä eteenpäin hän herätti lähinnä närkästystä, epäuskoa, inhoa ja ällötystä. En kuitenkaan vihaa häntä niin paljon kuin muita mainitsemiani hahmoja, mutta silloin kun ajattelen hänen epäkohtiaan niin vihani häntä kohtaan on suurempaa kuin muita hahmoja kohtaan yhteensä.


Rufus Rymistyir

Inhottava ukko. Olin iloinen kuullessani hänen kuolemastaan. Jotenkin juuri sellainen inhottavien poliitikkojen yhdistymä. Hänen vakavuutensa ja epämiellyttävyytensä tuntuu tahrivan tunnelman kuin kissankakka.

Poissa Surkimus

 • niin boheemi, kuten sinä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Voi löytää onnen kärsimyksestä
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #165 : Heinäkuu 27, 2010, 15:18:46 »

4. Lisäksi on vielä Rakkahin-Horatius Kuhnusarvio joka rasittaa minua luonteensa takia... Hän on niin huhheli ja sitäpaitsi luihuinen... Hän EI vaikuta luihuiselta, vaan on löllö-ällö-imelä! "Harry, tulisitko kuuluisien kerhoon?"

On niitä vielä pari muutakin mutta täsää nyt nämä :D

   

Eihän Luihuisten ilkeitä tarvitse aina olla. Esimerkiksi Percyhan olisi hyvin voinut kuulua Luihuiseen vain siksi, koska on kunnianhimoinen. 

Itselläni ei ole inhokkihahmoja, en tosin kaikkia opuksia ole lukenutkaan.
"Tärkeintä ei ole määränpää, vaan se, että nousee kyytiin"

Poissa Sateenropina

 • Vuotislainen
 • Pottermore: AvisErised8561
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #166 : Tammikuu 22, 2011, 20:46:27 »
Harry Potter. En tykkää yhtään siitä miten mustavalkoisesti potter ajattelee esim. tuvista eikä pysty näkemään mitään hyvää kenessäkään luihuisessa/kuolonsyöjässä.

Lisäksi Dolores Pimento. Pinkkiä, kissanpentuja, mukasöpöyttä... *oksentaa* Taikaministerin mielistely on vastenmielistä.

lisäksi inhoan Kuhnusarviota, vanhempaa Kyyryä, kaikkia taikanministerejä...
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 15, 2012, 22:18:02 kirjoittanut Sateenropina »

Poissa Nenyan

 • kedavrankäyttäjä korkokengissä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • kuolonsyöjätär
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #167 : Tammikuu 22, 2011, 21:40:45 »
Lainaus
Bartemius Kyyry Senior.
Ärsyttävä hahmo, joka lähettää suit sait oman poikansa Azkabaniin, jottei vain mikään voi tahrata hänen putipuhdasta mainettaan. Vihaan tekopyhyyttä!
Huomauttaisin tähän, että Barty Kyyry juniorhan oli kuolonsyöjä..

Itse en hirveästi mitään hahmoa inhoa, mutta Marietta Edgecombe on ärsyttävä hahmo.. Ei omaa mielipidettä, eihän tämä edes halunnut liittyä Albuksen Kaartiin, mutta meni mukaan Chon takia. Petti sitten vielä kaikkien luottamuksen.
I´m touching hands with someone seriously beautiful
I feel it burning andI know I´m standing far too close
I´m telling lies and if it shows I see that he don´t care
I know he wants to take me home and get on out of here

Poissa Sateenropina

 • Vuotislainen
 • Pottermore: AvisErised8561
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #168 : Tammikuu 23, 2011, 13:17:25 »
Huomauttaisin tähän, että Barty Kyyry juniorhan oli kuolonsyöjä..

Olihan Kyyry Junior kuolonsyöjä, mutta ainakaan liekehtivässä pikarissa näytetyssä oikeudenkäyntikohtauksessa ei näytetty asiaa paljoa puitavan. Eikä se ole ainoa syy miksi Kyyryä inhoan.

Poissa blindside

 • sokotettu
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • AKTIVISTI
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #169 : Tammikuu 23, 2011, 13:44:29 »
Bartemius Kyyry Senior.
Ärsyttävä hahmo, joka lähettää suit sait oman poikansa Azkabaniin, jottei vain mikään voi tahrata hänen putipuhdasta mainettaan. Vihaan tekopyhyyttä!


Minusta se olisi ollut tekopyhyyttä, jos Kyyry ei olisi pasittanut omaa poikaansa Azkabaniin kun kerran muutkin kuolonsyöjät sinne lähetettiin. Lait eivät toimi, jos niitä eivät noudata kaikki, oli sitten kyseessä ministerin poika tai ihan tavallinen velhoyhteisön jäsen. Tuohon aikaan, kun kuolonsyöjiä tuomittiin, niin luultavasti heidät haluttiin melko nopeasti vankilaan, varsinkin jos oli melkoisen varmaa näyttöä siitä, että henkilö on todella kuolonsyöjä. Vanhemmasta Kyyrystä tuntui, että hänen poikansa on rikkonut sekä häntä että velhoyhteisöä vastaan niin pahasti, että parempi tuomita poika mahdollisimman nopeasti.

Ja eiköhän tuo oikeudenkäynti tuhrannut enemmän Kyyryn mainetta kuin se, että Kyyry olisi piilottanut poikansa jonnekin.
Taivaalla jahtasin aurinkoa
Tavoite oli puhdasta hulluutta

- Stam1na - Eloonjäänyt

lovekiva

 • Ankeuttaja
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #170 : Tammikuu 27, 2011, 14:19:45 »
Ehdoton inhokki on Dolores Pimento. Se on semmonen inhottava, jolla on aina jotain sellaista sanottavaa, joka alkaa ärsyttää. En oikein osaa selittä sitä, mutta inhottava ja ärsyttävä se kuitenkin on.

Toinen on Severus Kalkaros. Se suosii Draco Malfoyta ja inhoo Harrya varmastikin Jamesin takia.

Poissa Quema de Cascada

 • Omituinen höpöttäjäylisieni
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Operaatio Merikotka
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #171 : Helmikuu 03, 2011, 08:09:53 »
Inhokkihahmoni on Lawender Brown, koska hän on aika ällöttävä. Roninkin kanssa halusi vain pussailla. Tunsiko hän Ronia kohtaan mitään? Ehkä ihan vähän. Sain kirjoista kyllä sen käsityksen ettei hän Ronista paljoa piitannut, vaan ainoastaan Ronin kanssa pussailusta.

Toinen inhokkihahmoni on Doroles Pimento. Hän oli ilkeä Harrylle, erityisesti jälki-istunnoissa. Pisti kirjoittamaan Harryn omalla verellään En saa valehdella. Hän on kyllä hirviö.
Omituinen höpöttäjäylisieni iskee taas.

Lucresia

 • Ankeuttaja
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #172 : Toukokuu 28, 2011, 15:50:30 »
Tämänkaltaiset kysymykset herättävät paljon vihamielisyyksiä toisia kohtaan niin kuin mielipide asiat tekevät. Mutta mielipiteiden kertominenhan on elämän suola.
                                                 Noh, inhokkihahmot. Pyydän vilpittömästi anteeksi niiltä joiden suosikki henkilöitä saatan loukata, mutta yritän olla tekemättä niin.

1) Toffee- en vain pidä hänestä, hän ei ole mitenkään hyvässä roolissa.
2) Draco ja hänen ystävänsä- He ovat ylimielisiä ja itsekkäitä. Anteeksi Draco- fanit.
3) Pimento- nainen joka saa niskakarvat pystyyn><
4) Piskuilan- en pidä hänen vastenmielisestä ulkonäöstään tai saati hänen luonteestaan.
5) Voldemort- Olen kovin pahoillani mutta en vain pidä hänestä pahojen saavutuksiensa takia.
6) Kuhnusarvio- Jotain hämärää tässä miehessä on..
7) James potter- Hän kusasi Seveä enkä voi antaa sitä anteeksi. (siriuksessa ei ole sen sijaan ongelmaa)
8) Harry potter- Olen todella pahoillani mutta en pidä harrysta. En alkuunkaan.
9) Muut kuolonsyöjät paitsi malfoyt, lestrange, kalkaros ja pikitie.
10) Dursleyt- he vasta kamalia ovat><

Mieleeni tulee taatusti lisää mutta nämä ovat tässä tämän erää

Lucmey

 • Ankeuttaja
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #173 : Kesäkuu 02, 2011, 22:59:04 »
Samaa mieltä Lucyn kanssa taas vaihteeksi. Paitsi kuolonsyöjien, Dracon ja Voldemortin tapauksessa.
Älä ikinä loukkaa Herraani siskoseni. Tai Malfoyta.

Poissa neiti moitteeton

 • Hanki kevätauringonpaiste!
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Lukisin, jos kirja ei olisi lukutoukan limassa!
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #174 : Kesäkuu 03, 2011, 17:10:29 »
Kyllä inhokki hahmona minullakin onPimento. Nainen on suoraan sanottuna läpimätä. Mennään järjestyksessä

-Käskee ankeuttajien hyökätä Harryn kimppuun ja valehtelee että ei kukaan ole ankeuttajia sinne käskenyt.
-Käskee Harryn kirjoittamaan omalla verellänsä, koska hän kertoi totuuden(tosin syy on osin Harryn kun hän huusi Pimennolle, mutta silti iljettävää).
-Kaikki mitä hän teki vuoden lopulla feeniksin killassa.
-Kuulusteli jästisyntyisiä taikavoimien varastamisesta

Noiden lisäksi teki paljon muuta iljettävää ja inhottavaa. Kamala tyyppi. Täytyy kyllä myöntää että tuollaiset inhokit tekevät kirjoista jännittäviä joten ehkä Pimento kumminkin toi jotain hyvää sarjaan.

Poissa Dauphine

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Mistä sen tietää.
 • Pottermore: QuaffleGoblet47
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #175 : Kesäkuu 06, 2011, 18:26:19 »
Oma ehdoton inhokkini on Bellatrix Lestrange. Mielestäni hän on äärimmäisen inhottava henkilö, kun tappoi ihanan Siriuksen ja vielä nauroi päälle. Inhoan muutenkin hänenkaltaisiaan ihmisiä, joilta puuttuu empatia ja jotka nauttivat toisten tuskasta. Vaikka en pidä kamalasti Harrystäkään(niin tyypillinen sankari, jota kaikki suosivat ja joka aina valitaan joka paikkaan), tunsin sääliä häntä kohtaan Siriuksen kuollessa ja Bellatrixin pilkatessa häntä. Elokuvissakin hän näyttää...sanonko miltä!
Jos olisin taitava velho, voisin iskeä sitä ällötystä avada kedavralla tai sectumsempralla - tai ainakin voisin suostutella vaikkapa suosikkini Kalkaroksen tekemään sen.

Toinen inhokkini on täällä monesti aikaisemmin esille tullut Dolores Pimento: tarvitseeko muuta sanoa, että hän on kaamea, ikävä ja tekopyhä ihminen!

Ja sitten on vielä Villisilmä Vauhkomieli...ahdistava tyyppi.

Poissa Ridiculous

 • kirsikankivi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ScarletHolly34
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #176 : Kesäkuu 13, 2011, 13:13:00 »
Ginny
  Siis niiin ärsyttävä. En tiedä mikä siinä on, mutta vihaan Ginnya. Ei ole luonnetta tällä hahmolla... ei voi olla hyvä kaikessa... hyi hyi.

Tonks
  Tonks on melkein yhtä paha kuin Ginny! Gaah! Käy niiiin pattiin.. -____-'' en osaa taaskaan sanoa, mikä ärsyttää, mutta ärsyttää vaan xDD Tosin, nyt rupesin pohtimaan, voiko olla mahdollista, että ärsytys johtuu siitä, että en ol Harry/Ginny tai Remus/Tonks-parittaja? xD

James Potter
  Vihaan nyt ja aina, amen. Kiusasi Seveä : < ja liian itsevarma. Liika itsevarmuus on kuvottavaa :s

He was rapidly becoming obsessed with Draco Malfoy.
Draco dormiens nunquam titillandus

Poissa Haidi

 • Huispauskapteeni
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #177 : Kesäkuu 18, 2011, 15:37:56 »
Dolores Pimento
Ärsyttävä ämmä jota ei voi olla vihaamatta. Luulee olevansa niin täydellinen koska palvelee ministeriötä ja sitä törppöilevää Toffeeta. Tyylitajukin on kamala. En voi sietää pinkkiä, röyhelöitä, rimpsuja, niitä telmiviä "söpöjä" kissan pentuja ja posliini astioita. Kamalan tunteeton noita-akka joka kiduttaa säälimättä kaikkia jotka käyttäytyvät vähänkin niiden hänen täydellisten sääntöjensä vastaisesti.

Arthur Weasley
Puhdasverinen ja silti niin uppoutunut jästeihin. Ylikiltti ja sympaattinen hahmo joka tekee mitä tahansa jästien eteen.

Pansy Parkinson
Kamala lehmä joka luulee olevansa niin täydellinen. Roikkuu koko ajan Dracon hihassa mikä ärsyttää ihan hirveästi koska Draco on lemppari hahmoni. Sitten vielä se kuvottavuus kun Pansy johti Meidän kunkku on Ron-kuoroa.

Peter Piskuilan
Petti ystävänsä ja silti uskaltaa anella armoa. Palvelee Voldemortia vain pelosta eikä uskollisuudesta. Lavasti Siriuksen syylliseksi vaika hänkin oli ystävä. Kaiken lisäksi huijaa Ronia leikkimällä tämän rottaa.

Näitä olisi varmasti paljon enemmänkin ja kohta varmaan suutun kun tajuan jättäneeni jonkun pois.
Elämä on, tässä ja nyt.

Poissa Ihmissusi

 • Vuotislainen
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #178 : Kesäkuu 19, 2011, 15:58:06 »
Vihaan yli kaiken Chota. Hän ei oikeastaan muuta osaa tehdä kuin itkeä ja olla niin-täydellisen-ihku-prinsessa. Hän on poikien mielestä kaunis ja täydellinen mutta itse en näe hänessä mitään kaunista. Cedrigin kuoltua hän vain pillitti Harryn olkapäätä vasten käyttäen tätä lohdukseen. Kamala hupakko. Cho on inhottava nainen>< En ikinä oppinut pitämään hänestä.

Harry Potter. En inhoa Harrya sydämmeni pohjasta. On hän ihan hyvännäköinen ja kiltti mutta hän on ah-niin-sankari- tyyppi. Harry angstaa koko ajan siitä että häntä suojellaan ja ylistetään joka paikassa.
Hän ei halua asettaa ystäviään vaaraan, vaikka kuolisi alta aikayksikön ilman heidän apuaan. Harry on päähenkilö, ja luonnollisesti hän tekee suuria tekoja ja on maailman mahtavinja rakastetuin.
Harry on säälittävä orpolapsi joka kuvittelee itsestään liikoja ja toisaalta liian vähän, ja se on säälittävää. Minua oksettaa melkein kaikki Harryssa. En tiedä miksi mutta näin on vain päässyt käymään.

Ginny Weasley. Hän vasta ärsyttävä onkin. Hän ei ole mielestäni nätti tai mitään, ja on ah-niin-sankarin mieleen. Ginny on ärsyttävä ja inhottava henkilö. En osaa nyt dissata häntä enempää mutta siinä nämä perusasiat.

Ruaah. Koko henkilö on iso vitsi.

Pimento
. Kaikki inhoavat tätä naista. Eikä ihme, hän on inhottava akka. En enempää ala häntä arvostella sillä vihaan häntä kaikista mahdollisista syistä.

Siinä nyt joitakin vihaamiani henkilöitä. Löytyy varmasti lisää mutta tässä ovat eniten vihaamani henkilöt.
Toivottavasti en dissannut henkilöitä liikaa. Tarkoitukseni ei ole saada Facebookiin vihaaja kerhoa:D
« Viimeksi muokattu: Lokakuu 03, 2011, 21:27:31 kirjoittanut Husky »

Poissa ludarz

 • Mahdoton idea.
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #179 : Heinäkuu 17, 2011, 13:48:15 »
Inhokkihahmot:

Molemmat ministerit. Ne oli vaan niin ärsyttäviä. Teki Harryn elämän mahollisimman vaikeaks koko aikaa. Luuli olevansa älykkäitä ja kaikkitietäväisiä, vaikkeivat taajunneet juuri mitään.

Cho Chang. Juuri kuin joku sanoi, liikaa poikaystäviä, itkee joka asiasta eikä valmis minkäänlaiseen vakavaan suhteeseen.

Percy Weasley. Yksinkertaisesti petti perheensä ja monet muutkin.
- Missä me oikeastaan ollaan?
- Jaa, ajattelin kysyä sinulta samaa, Dumbledore sanoi ja katseli ympärilleen Missä me sinun mielestäsi olemme?
-Tämä näyttää", Harry sanoi hitaasti King's Crossin asemalta.

Poissa Méaway

 • aivoton korpinkynsi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: IceNox21601
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #180 : Heinäkuu 19, 2011, 14:10:11 »
Marietta Edgecombe  voi mikä rasittava lehmä, meni ja petti Albuksen kaartin luottamuksen!

Cho Chang   samaa kastia, itkupilli ja miestennielijä. Cedric delas ja heti Harryn syliin itkemään.

Dolores Pimento   on kuin petolinnun pylly! Täysin hevoskotkan läjä, raah! Toffeen mielistelijä, ja  oman edun tavoittelija!" Take this sinking boat and point it home, we've still got time."-

winddy -> Méaway

Poissa Snive

 • Mini-Snapu
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Se Kalkaros
 • Pottermore: HazelShadow43
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #181 : Heinäkuu 23, 2011, 18:03:41 »
Pimento: Tarviiko tuota pahemmin selittää XD. Kamala se on. Tekis mieli kalauttaa siltä tajun kankaalle aina, kun sen naama näkyy ruudussa. Nyt vielä luen Feenixin kiltaa. Jotenkin ei meinaa pystyä lukemaan Pimentoa sisältäviä kohtauksia ollenkaan. :P

Hermione: En oikeen osaa selittää, mut jotenkin en vaan oo mitenkään fani. Jotain siin on outoa.
Snape, Snape, Severus Snape.

Poissa hoippukurimu

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #182 : Heinäkuu 24, 2011, 11:56:26 »
Peter Piskuilan. Niin vastenmielinen hahmo kirjassa, elokuvassa sen ulkonäkö oli taas jotenkin pelottava. Ne sen hampaat! Hyi.
"Thousands of years ago, cats were worshipped as gods. Cats have never forgotten this."

Poissa jaida

 • ikuinen hattutyttö
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Kasva aikuiseksi, mutta säilytä lapsenmielisyytesi
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #183 : Heinäkuu 24, 2011, 13:12:58 »
Matohäntä - Siis voiko häntä ällöttävämpää tai kauheampaa tai säälittävämpää ihmistä olla? Pettää nyt ystävänsä ja olla täysi pelkuri? Lavastaa Sirius murhaajaksi. Yök kammoan tätä tyyppiä!

Pimento – ministeriötä palvoja kauhea noita-akka! Ja mitenhän kohtelee oppilaita. Ällöttävän ilkeä   ja  vastenmielinen. Voi kuikan inhoankaan häntä!

Dursleyt – Miten he kohtelevat Harrya. Niin itsekeskeisiä ja törkeitä muita kohtaan.

Olisihan niitä varmaan lisääkin, mutta listataan nyt vain pahimmat!
"Dobby died a Free Elf, still it makes me kill myself... "<3

Poissa Crying

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Whii
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #184 : Heinäkuu 24, 2011, 15:03:37 »
Molly Weasley - vihaan ihmisiä jotka eivät osaa aikuisten oikeasti ilmaista itseään, vaan raivoavat mitättömistä asioista suureen ääneen. Ehkä hahmon huutamisen on tarkoitus olla koomista, mutta minussa se aiheuttaa vain inhoreaktion ja kokonaisuudessaan Mollyn persoona jää valjuksi.

Ginny - mielikuvissani muka täydellinen hahmo (kaunis, sosiaalinen, kipakka, taidokas etc) mutta biatch. Sekin vaikuttaa että Rowling paritti Ginnyn Harryn kanssa mikä on ällöttävää sillä yhdessä heistä tuli aivan kuin uudelleensyntyneet James ja Lily yhdessä...o.O
And they dream in their sleep

Poissa Draak

 • Garmiva gargoili
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • And they fly by..
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #185 : Heinäkuu 24, 2011, 17:39:51 »
Pansy Parkinson joka on kamala lehmä ja lipevä mielistelijä. Hyihyi .__.
Cho Chang - Kuvattu ai-ku-ihanana tyttönä, joka saa minussa aikaan vain inhon ja ärsyyntymisen sekaisia tunteita.
Dragonis -> Draak

Poissa aivokas

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Toisesta maailmasta
 • Pottermore: SunRain28775
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #186 : Heinäkuu 24, 2011, 19:15:51 »
Vihaan yli kaiken Chota. Hän ei oikeastaan muuta osaa tehdä kuin itkeä ja olla niin-täydellisen-ihku-prinsessa. Hän on poikien mielestä kaunis ja täydellinen mutta itse en näe hänessä mitään kaunista. Cedrigin kuoltua hän vain pillitti Harryn olkapäätä vasten käyttäen tätä lohdukseen. Kamala hupakko. Cho on inhottava nainen>< En ikinä oppinut pitämään hänestä.

Tähän voin yhtyä täysin. Cho aiheuttaa minussa lähinnä myötähäpeää..
Take one step closer to the borderline
Where night and day unite
This mortal coil I've gone and left behind
On holy soil

Poissa Queen

 • raivostuttavan positiivinen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: HeartBlade125
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #187 : Heinäkuu 26, 2011, 16:50:54 »
Jos yksi inhokki pitää valita, niin valinta on helppo; Ginny Weasley. Voiko kliseisempää hahmoa olla? Nuorempana ujo tyttö, joka on ihastunut veljensä parhaaseen kaveriin. Vanhempana hänestä yhtäkkiä kuoriutuu kaikkien (varsinkin vastakkaisen sukupuolen) suosima itse neiti täydellisyys. Mutta mitkä ovat Ginnyn huonot puolet? Miksi niitä ei ole esitelty kirjassa? Onko hän muka niin täydellinen kuin meidän annetaan olettaa? Onko se edes mahdollista? Hyviä puolia löytyy taas vaikka muille jakaa.

En myöskään voi sietää Harry/Ginny paritusta. >.< Jotain niin järkyttävän kliseistä... Siinä ovat kuin uudesti syntyneet James ja Lily. Ginny sai kuin saikin lapsuuden ihastuksensa, ja kaikki päättyy ahh niin täydellisesti. Jotenkin se on vaan niin... imelää. Hyhhyi. En muuten tajua miksi vihaan Ginnya näin paljon, mutta pidän kuitenkin Lilysta. En ymmärrä miten se on mahdollista, kun he ovat niin samanlaisia. :D Ehkä se on juuri tuo Ginnyn epärealistinen prinsessatarina. (Vai tuhkimotarina? Miten sitä yleensä sanotaan? :D)
I'm not crazy, my mother had me tested.

Poissa velhokarkki

 • Yksi Weasleyn serkuista
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: LumosMoon200
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #188 : Heinäkuu 27, 2011, 01:05:16 »
Dolores Pimento
Joka kerta, kun luen FK:ta, tekisi mieli hakata se ämmä. Tulee aina sellanen olo, että pakko purkaa raivonsa johonkin.

Fenrir Harmaaselkä
Sekopää, hullu ja verenhimoinen. Siinä pari tätä hahmoa kuvaavaa sanaa. Vastenmielinen ja kuvottava suoraansanottuna. Ja puree pikkulapsia. Jotain niin... Jdjfhkg. Vihaan.

Amos Diggory
Niin täynnä omaa poikaansa. Cedric sitä, Cedric tätä... Ottaa päähän. Paljonkin. :D


En kuitenkaan haluaisi, että näitä hahmoja ei olisi. Ilman ärsyttäviä hahmoja kirjasarja olisi aivan mitätön.

Ja sitten toiseksi tuohon Harryn vihaamiseen; Minusta Harry ei ole missään vaiheessa FK:ta sanonut, että häntä pitäisi jotenkin palvoa vaan hän yrittää saada kaikki uskomaan, että Voldemort on palannut. Ja minusta on aika ymmärrettävää, että Harrylla oli pinna kireällä tuolloin, koska Voldemort tunkeutui hänen mieleensä koko ajan. En kuitenkaan väitä, että tapa jolla hän tukevia ystäviään kohteli, olisi ollut millään tavoin reilu ja kyllä se valitus välillä kävi ärsyttäväksi. Mutta sekin teki hahmosta realistisemman. Sittenhän Harry ei ole se täydellinen sankari, jos hänessä on juuri näitä epäkohtia.

Aah, kiva aihe tämä. Mietin tätä koko eilisillan. :D
"Miksi kukaan muka tahtoo juhlia kuolinpäiväänsä?" ihmetteli Ron, joka teki taikajuomien kotiläksyjä ja oli pahalla päällä. "Kuulostaa kuolettavan masentavalta, jos saan sanoa."

Poissa laura

 • Vuotislainen
 • Pottermore: SickleUnicorn114
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #189 : Heinäkuu 27, 2011, 14:33:03 »
gilderoy lockhart ja dolores pimento on hirveimmät. lockhart on sellanen ällöttävä et olisin minäkin osannu mut sit ku pitää tehä jotai oikeesti, ni heti vaa et heippa. pimento on perusteltu aika moneen kertaan täällä, mut itsekin olen sitä mieltä et hirveä akka, joka kohtelee ihmisiä ku itse haluaa jne...
myös harry itse on mielestäni ärsyttävä (varsinki elokuvissa...), mut ei lukeudu inhokkihahmoihin.

Poissa amazon

 • Vuotislainen
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #190 : Heinäkuu 27, 2011, 15:47:21 »
Ron Weasley.
En oikeastaan missään vaiheessa suuremmin välittänyt hänestä. Neloskirjasta lähtien hän on kuitenkin käynyt yhä enemmän ja enemmän hermoilleni, mutta kuudes kirja oli rimanalitus. En pidä Lavenderista, mutta se ei muuta miksikään sitä, että Ron käytti häntä hyväkseen vain näpäyttääkseen Hermionea jostain mikä tapahtui pari vuotta sitten. Omasta mielestäni se on anteeksiantamatonta.

Poissa Broadway Honey

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #191 : Heinäkuu 27, 2011, 22:25:28 »
Bellatrix Lestrange Koko hahmo on niin kuvottavan ettei mitään rajaa.Sadisti,joka nauttii niin kivun tuottamisesta kuin murhaamisestakin,ja nauroi päälle tappessaan Siriuksen.

Pimento Tärkeilevä suuruudenhullu,joka pyrkii hallitsemaan kaikkea.Vastenmielinen ämmä,joka keinoja kaihtamatta saavuttaa tavoitteensa - laillista tai ei- ja samaan aikaan teeskentelee ystävällistä.Kohtelee oppilaita kuin 5v lapsia.

Matohäntä Miten ihmeessä Peter Piskuilan oli ROHKELIKKO?Tiedän kyllä että siihenkin tupaan on laitettava muutamia ärsyttäviä jo pelkästään tasapuolisuuden nimissä,mutta silti!Pelkuri,raukka,ajattelee vain omaa nahkaansa,ja luovutti Voldemortille yhden lähimmistä ystävistään...kuvottavaa!

McLaggen Niin itsekeskeinen,itseääntäynnä oleva mäntti.Samoin kuin Matohännän kohdalla,en ymmärrä miten McLaggen oli rohkelikko.Kummalta puuttuu kaikki urheuden ja rohkeuden ym. vähäisimmätkin rippeet.

Ginny Anteeksi nyt vaan kaikki jotka loukkaannutte,mutta Ginnyn hahmo on kirjan yksi suurin klishee.Aluksi avuton pikkutyttö,jonka Harry pelastaa salaisuuksien kammiosta.Täydellinen,hyvä kaikessa,nätti,suosittu,mutta silti niin jalat maassa.Ja poikaystävä vaihtuu parin viikon välein.Lopulta vielä päätyy yhteen Harryn kanssa,johon on ollut ihastunut pienestä asti.Yh.

Cho Rasittava itkupilli,joka ei osaa oikein muuta kuin valittaa.Puolet Harryn ja Chon "suhteesta" kului siihen että Cho itki Cedricin perään.Kaikki tuntuvat ajattelevan Cho on niin kaunis ja ihana,mutta hän ei ole tehnyt mitään kunnioitettavaa.

Marietta Epäluotettava kielijä,joka petti kaikki AK:n jäsenet.

ps.Kysymys kaikille Harrya inhoaville:häiritseekö se ettei pidä kirjan päähenkilöstä kirjan lukemista?Itse en meinaa voisi kuvitella lukevani 7 kirjaa,jonka päähenkilö kävisi hermoilleni.
« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 29, 2011, 22:48:23 kirjoittanut Broadway Honey »
I´m like Tinkerbell. I need applause to live. - Rachel Berry
Being great at something is going to change that.Being a part of something special makes you special. - Rachel Berry
You have bewitched me body and soul,and I love...I love...I love you.-Mr.Darcy

Poissa Pippuripiru

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pieni, mutta pippurinen!
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #192 : Elokuu 07, 2011, 10:22:01 »
En välitä Chosta, joka on ärsyttävä itkupilli, joka valittaa kaikesta. Chosta ei ollut koko kirjan aikana mitään hyötyä...

Matohäntä taas on allöttävä, koska Liekehtivässä pikarissa leikkasi oman kätensä ja muuta ällöttävää... Lisäksi Matohäntä on petturi, joten kuolema oli ihan oikein sille...

Bellatrix on jotenkin niin ahdistava henkilö. Aina kun jossain kirjan kohdassa kerrotaan Bellatrixista, tulee aika ahdistava tunnelma...

Harry: No en nyt sanoisi, että vihaisin Harrya, mutta Harry on joissakin kirjoissa niin väärinymmärretty ja Feeniksin killassakin lopussa Harry alkaa paiskomaan Dumbledoren tavaroita.
Minulla on vain yksi elämä, ja sen aion elää täysillä!!

Poissa Viuhpiipore

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #193 : Elokuu 07, 2011, 10:29:13 »
En pidä hirveästi seuraavista hahmoista:

Cho on mielestäni ärsyttävä henkilö. Hän itkee lähes jatkuvasti ja vaatii Harrya puhumaan Cedricin kuolemasta.

Matohäntä Muuten vain ällöttävä henkilö. Lavastaa Siriuksen syylliseksi ja pettää ystävänsä.

Viuhpiipore - velhomaailman karkki nro.1

Poissa Scaredy Dandelion

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: QueenStrike5
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #194 : Elokuu 07, 2011, 10:38:29 »
Inhoan Matohäntää, mutta semmoiseksi syntipukiksihan hänet oli tarkoitettukin. Ginnystä puolestaan en oikein pidä siksi, että en saanut itse hahmosta paljon mitään irti. Hän jäi minulle aika persoonattomaksi.
"You can't give a Dementor the old one-two!"

Poissa Triangulum

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: VOLDEMORT!!!
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #195 : Elokuu 07, 2011, 12:59:46 »
En nyt oikeastaan tiedä onko minkäänlaista inhokkihahmoani minun maailmassani... On hahmoja, jotka ärsyttävät ja vihastuttavat, mutta en varsinaisesti sanoisi "vihaan tuota tuota ja tuota". Jokainen hahmo on kuitenkin minun näkökulmastani tarpeellinen, ja jokainen on antanut oman lisäyksensä Potter-maailmaan. Ja jaa-aa... ehken vain enää koe hahmoja voimakkaasti :D

Elokuvissa taas lähes kaikki hahmot pistävät ärsyttämään, koska käsikirjoitus + näyttelijät pilanneet hahmot, mutta ei siitä sen enempää...
"Kaipaat unohduksen humalaa."

Poissa Nebulae

 • Kuuhullu
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #196 : Elokuu 25, 2011, 15:43:31 »
Selailin tätä ketjua tässä lävitse ja ihmetyksekseni moni ilmoitti inhokeikseen muun muassa Bellatrixin, Voldemortin, Matohännän, Snapen, Dracon, Luciuksen, Pimennon ja Toffeen. Siis about kaikki pahikset ja ilkiöt. Häh?? En vaan ymmärrä tätä. Eihän nuo hahmot ole tarkoitettukaan miksikään päivänsäteiksi jotka jokainen haluaa parhaaksi kaverikseen. Mutta silti, se että inhoaa niitä vain koska "Draco kiusaa Harrya", "Snape murhasi Dumbliksen" tai "Voldemort haluaa tappaa kaikki" ei mene minulle jakeluun. Eihän nämä kirjat olisi mitään ilman niitä pahiksia ja epämiellyttävämpiä hahmoja. Sitä paitsi pahikset tuovat mukavaa vaihtelua ainaiseen hyvän ja urotöiden hehkutukseen josta saamme lukea pääkolmikon kohdalla ihan tarpeeksi. Siis, minusta pelkkä henkilön "pahuus" ei ole tarpeeksi hyvä syy vihata kyseistä hahmoa. Pahoittelen jos joku loukkaantui.

Omat top-kolme inhokkini ovat:

1.  Hermione Ehdoton kultamitalisti. Niin pahasti lipsahtanut Mary Suen puolelle että oikein hävettää. Älykäs, ahkera, kaunis, aina oikeassa, omaa pohjattoman muistin jne. Varsinkin ensimmäisissä kirjoissa Hermione on kaikista epäuskottavin henkilö. Myöhemmissä kirjoissa Rowling sentään on kirjoittanut joitakin heikkouksia hänelle, mutta silti kokonaisvaikutelma jää liian epäuskottavaksi. Kuraverisyyskin lähinnä vain korostaa Hermionen erinomaisuutta. En myöskään sen katso olevan mikään heikkous että Hermione ei ole kovin suosittu. Suurin osa oppilaistahan on juuri samanlaisia, eivät mitenkään erityisen suosittuja mutta eivät mitään hylkiöitäkään. Hyvin harva on samanlaisessa asemassa kuin Draco Luihuisessa ja Harry ajoittain Rohkelikossa.

Muutenkin, Hermione on sentyyppinen ihminen että itse en jaksaisi katsella häntä päivää kauempaa. Vähemmän pingotusta ja enemmän huumorintajua, kiitos. Elokuvien jälkeen olen vihannut Hermionea entistäkin enemmän. Eivät olisi paljoa huonompaa näyttelijää rooliin voineet valitakaan....

2. Ginny Syynä totaalinen täyskäännön mikä hänen kohdallaan nähtiin parin ekan kirjan jälkeen. Miten ujosta ja hiljaisesta tytöstä voi noin vaan kasvaa koulun suosituin tyttö ja hirveä miestennielijä? Ei vaan voi käsittää. Jotenkin Rowling ei vaan näköjään osaa tehdä hyviä ja toimivia naishahmoja, IMO.

3. Dursleyt Heidät on kuvattu niin mustavalkoisiksi ja karrikoiduiksi hahmoiksi. Ehkä Rowling on halunnut korostaa velhojen ja noitien paremuutta jästeihin nähden tekemällä Dursleystä niin kamalia, en tiedä. Joka tapauksessa heistä on tehty liian "pahoja". Hei come on, kuka ihminen oikeasti pitäisi sukulaispoikaa komerossa portaiden alla??

Kunnianmaininnan saa Percy, ihan vaan siksi että mielestäni on hieman epäuskottavaa että Percy möisi koko muun perheensä pelkän maineen ja kunnian/uran takia. Muutenkin liian nörttimäinen, huumorintajuton hahmo.
"Of course it is happening inside your head, Harry, but why on earth should that mean that it is not real?"
-Albus Dumbledore

Tulejo

 • Ankeuttaja
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #197 : Elokuu 26, 2011, 16:21:40 »
Doloros Pimento
Tosi inhottava tyyppi. En vaan millään voi sietää.

Gäätä

 • Ankeuttaja
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #198 : Elokuu 27, 2011, 22:31:17 »
En ymmärrä miks kaikki vihaa Ginnyä o;
Ei ehkä oo mikään maailman mielenkiintosin hahmo jne, mut mun mielestä se onihan täydellinen harrylle c:
Rowling on itekki sanonut, että molemmat on niin vahvoja hahmoja että ne täydentää toisiaan.

Ite en tykänny yhtään Mugdunguksesta, Deanista tai Patilin siskoksista :----D
eikä Chokaan mikään kummempi ollu. Kaikki ihan turhia juonen kannalta eikä kiinostanu muutenkaan niiden asiat tarinan aikana.

Poissa Sneaw

 • Vuotislainen
 • Tupa: VOLDEMORT!!!
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #199 : Syyskuu 08, 2011, 00:20:13 »
Ginny
Ällöttävä. Alusta minua asti on kuvottanut hänen sairaalloinen ihailunsa Harryä kohtaan. Muutenkin ärsyttää kun hän selllainen "uhri", raukkaparka, nätti tyttö! Ja itku perään. Lopulta tästä epäsiistin näköisestä gingeristä tulee miestennielijä, what? Harryn valittu, mikä trauma!

Ron
Rasittava, katkera kiukkupylly! Aina niin kateellinen ja plaah tylsää. Olisi joskus onnellinen?

Cho
Itkevä rikkoutunut ruukku. Palasia ei saa kasaan, byhyy.

Neville
Liioiteltu raukka. Ei tuollaisia ihmisiä voi olla?
Есть человек, есть проблема. Нет человека, нет проблемы.

Poissa Kurt

 • Vuotislainen
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #200 : Syyskuu 08, 2011, 19:52:47 »
Yksi suurin inhokki Peter Piskuilan
Hän on niin säälittävä puolenvaihtaja että ei juma! Siinä selitys.
Toinen varmaankin Cornelius Toffee Ei voi millään uskoa Harrya viidennessä kirjassa, ekassa kirjassa tarvitsee koko ajan neuvoja Dumbledorelta ja lopulta nousee päähän... Säälittävää!
"Kun soittaa epävireisellä kitaralla on laulettava epävireisesti mukana"

Poissa Ledi

 • Suklaanarkomaani <3
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Jos kaksimielisyys pidentää ikää, elän ikuisesti!
 • Pottermore: BloodNight20814
 • Tupa: VOLDEMORT!!!
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #201 : Syyskuu 12, 2011, 19:28:26 »
Inhokkini? No, helppo vastaus, Harry Potter, muka niin sankari, cooli ja yliluonnollinen, ah-niin-epäitsekäs pyhimys, mutta itse olen vihannut tätä koko sarjan, mutta jatkanut vain ihanien sivuhahmojen takia. Sitten on Ginny Weasley, kamala, itserakas p***a! Yöök! Aina niin Harryssa kiehnäämässä ja niin muka-ihana. Lisäksi Ron Weasley, plah, niin klisee ystävähahmo, aina mukana, ei voi ikinä antaa muille omia salaisuuksia ja niin ylimielinen... Yök!

En tajua, miksi vihaan suurinta osaa hyviksistä, no, pahikset on kivempia.
Jos haluaa päästä sateenkaaren juurelle, on ensin kestettävä sadetta.

Poissa Mustikkapiirakka

 • Pöpö numero: Luihuinen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Hirveen, hirveen, väsynyt jaajaaaja...
 • Pottermore: FrogRook9037
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #202 : Marraskuu 02, 2011, 08:07:47 »
BELLATRIX!! Tämä mielipuoli on hirvein ikinä

1.Hän on hullu kun 500 monsteria yhdessä.
2.Murhaa ketä haluaa
3.Kauhea ilmeilijä
4.Paennut azkabanista
5.On tappanut monta lemppa hahmoa

//Turhia enttereitä poistettu. :) -gamma
« Viimeksi muokattu: Joulukuu 08, 2011, 15:23:41 kirjoittanut gamma »
"Mmm... Fish... - No, its me!"

- Homer Simpson
karkkipää -> Mustikkapiirakka

Poissa Ambrosia

 • Veikeä Vesihiisi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Moves like dragon
 • Pottermore: BronzeStone190
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #203 : Marraskuu 04, 2011, 17:10:21 »
Lavender ja Parvati on ärsyttäny mua aina. Parvati ei ihan niin pahasti, mutta kuitenkin. Hahmot kuvataan sillä tavalla, että ainakaan mulle käsitys heistä ei ole muodostunut kovin positiiviseksi. Kikattelijoita, joista jää sellaisten mielikuva kuin olisivat erittäin stereotyyppisiä blondeja. : 'D Sori nyt vaan, mutta varsinkin Lavender on jotenkin aina tuntunut siltä, etti hänen korvien välissään tapahdu juuri mitään.

Aika monet noista ikävistä, ilkeistä ja mielipuolisista hahmoista on inhokkien listalla, mutta en mä voi sanoa vihaavani yhtäkään. Jokaisella hahmolla on kuitenkin paikka tarinassaan, oli hahmo minun mielestäni kuinka inhottava ja turha tahansa.
Tähdet ovat paloja historiasta ja sen kauneudesta nykyhetkestä nähtynä.

Poissa Watson

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #204 : Marraskuu 06, 2011, 13:51:39 »
Horatius Kuhnusarvio:

Se on mielistelijä ja ylistää liikaa Harrya!

Lavender Brown:

Itkupilli, pusufani, herkistelijä, romanttinen... HYI! Inhoan tuollaisia ihmisiä!


Poissa Loure

 • Bloodien lasten kokoonhaalija
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • I don't care what people think about me.
 • Pottermore: WildQuill30294
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #205 : Marraskuu 06, 2011, 14:08:22 »
Pitääpä nyt sanoa, että vaikka täällä osa on osannut perustella mielipiteensä hyvin, niin osa täällä on saanut minut ärsyyntymään niin pahasti, etten muista milloin viimeksi olen ollut niin ärsyyntynyt. Perustelkaa kiltit, kunnolla. Ainakaan minun mielestäni se, että joku on ollut Harrya kohtaan ilkeä, ei ole kunnollinen syy pitää hahmoa inhokkina.
No jaa, itselläni kylläkin pyhä Potter on inhokkihahmo, että saatan olla puolueellinen.
Mutta kaikki Potan tempaukset. "En halua suosiota, en tahdo olla suosittu vain sen takia että Voldemort tappoi vanhempani. Mutta siis hän tappoi heidät, ymmärrättehän? Minutkin hän yritti, mutta en halua suosiota, älkää palvoko minua! Ai, mitä, nytkö minua ei palvotakkaan?! En päässyt valvojaoppilaaksi? Ron saa kerrankin huomiota, joten minäpä teen kauhean raivokohtauksen ystävilleni ja suutun, kun yhtäkkiä kaikki eivät lankeakaan polvilleen ja ylistä minua!"
On monia hahmoja, joista en pidä, mutta heillä on sentään syvyyttä. He tuovat tarinaan elämää. Mutta Potta on mielestäni vain itsekeskeinen säälinanoja, jonka on aina ihan pakko pelastaa koko maailma ihan yksin ja esittää kovinkin kärsinyttä marttyyria tyyliin "Uhraudun puolestanne, palvokaa kiitokseksi!" Mielestäni Profeetta puhuu viitosessa ainakin osittain asiaa...
Thyone, yhdyn mielipiteeseesi täysin Potterista ja Chosta.  Hyi.
Miten pahalta nyt tuntuukaan, pilvet väistyvät kyllä.
Mutta vaikka aurinko paistaisi pilvettömältä taivaalta, ei se estä sitä, että sisältä tuntuisi tyhjältä.

Poissa mayday

 • Ryhmyn iskemä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: LeviosaThestral23731
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #206 : Joulukuu 01, 2011, 18:23:58 »
Inhokkini? No, helppo vastaus, Harry Potter, muka niin sankari, cooli ja yliluonnollinen, ah-niin-epäitsekäs pyhimys, mutta itse olen vihannut tätä koko sarjan, mutta jatkanut vain ihanien sivuhahmojen takia.
Tässä se tiivistettynä. Ymmärrän toki että Harry on sarjan päähenkilö, mutta että Harry, Harry, Harry ja Harry. Lievästi sanottuna kyrsivä ihminen.
If you love me let me go
Back to that bar in Tokyo
Where the demons from my past
Leave me in peace

Poissa pilvenpiirtäjä

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Words of pages
 • Pottermore: FeatherMarauder23566
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #207 : Joulukuu 21, 2011, 20:26:46 »
Ykkösenä Harry, eikä tarvitse edes harkita. Harry on huippuhuispaaja, loistava pimeyden voimilta suojautumisessa, kouluaikanakin hädintuskin livahtelee Voldemortilta tämän tästä, rohkea kuin mikäkin ja kulkee nokka pystyssä, eikä siedä vastaväitteitä. Niin, ja rikas kuin mikäkin. Etenkin Feeniksin killassa hän on erityisen ärsyttävä, koska 'oh my god, minusta ei tullut valvojaoppilasta! Miten Ronista tuli, eikä minusta? Kyllä minä itselleni olisin merkkiä odottanut, enkä Ronille, en'. Potter on olevinaan pyhimys, joka ei tahdo huomiota, mutta räjähtelee heti, kun huomio siirtyy muualle. Minusta on myös vähän säälittävää, että ah-niin-rohkea sankarimme ei esimerkiksi kerro Dumledorelle arvestaan, koska Dumledore ei ole puhunut hänelle, eli Harry on myös pikkumainen.

Toinen hahmo, josta en kauheasti pidä, on Kuhnusarvio. Minusta on ärsyttävää, että opettaja ottaa selkeitä suosikkeja ja pitää pikkuisia kahvikekkereitään. Totta kai osa opettajilla on aina suosikkinsa, mutta Kuhnusarvio vie sen erittäin pitkälle. Mutta ei kai 'Vanhassa kunnon Kuhniksessa' muuta vikaa ole.
« Viimeksi muokattu: Joulukuu 21, 2011, 20:30:37 kirjoittanut pilvenpiirtäjä »
"What about a side by side with a friend?"
"Aye, I could do that.."

Poissa Crying

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Whii
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #208 : Joulukuu 21, 2011, 20:54:06 »
Ihan näin offtopiccina, miten te jaksatte lukea kirjoja läpi jos Harry on niin kamala? Sehän on päähahmo sen seitsemän kirjan ajan.
And they dream in their sleep

Poissa Livingstone

 • Arvon Victory Queen Liv the EVIL Mastermind Jedi Goddess of Mattomaa
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Sirius, taivaankannan kirkkain tähti.
 • Pottermore: NimbusScale161
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #209 : Joulukuu 21, 2011, 21:21:52 »
Ihan näin offtopiccina, miten te jaksatte lukea kirjoja läpi jos Harry on niin kamala? Sehän on päähahmo sen seitsemän kirjan ajan.
Ihan näin offtopiccina, itse en ole todellakaan Harryn suurin fani, koska hän on mielestäni todella rasittava, etenkin viimeisimmissä kirjoissa, mutta siitä huolimatta rakastan Rowlingin luomaa maailmaa. Rakastan Rowlingin luomia (sivu)hahmoja, pidän kirjojen juonesta ja rakastan Rowin kirjoitustyyliä.

Minusta päähenkilö ei ole aina se oleellisin osa kirjoissa (tai kirjasarjoissa), sillä itse en kovinkaan usein kiinny kirjan päähenkilöön, vaan lähinnä kirjan juoneen ja sivuhahmojen persoonallisuuksiin. Ja minä todellakin jaksan lukea Potterit monta kertaa peräkkäin, vaikken kirjojen päähenkilöstä pidäkkään, sillä se Rowlingin luoma upea maailma, saa minut lumoihinsa. Ja sitä paitsi olen henk. koht, sitä mieltä, että hyvä kirja(sarja) tarvitsee jonkun hahmon/hahmoja, joita voi "vihata" ja jotka ärsyttävät käytöksellään/puheillaan, olisiko vähän tylsä kirja jos kaikki olisivat vain ihania?

Olen tainut kirjoittaa tähän ketjuun jonkun viestin joskus aiemmin, mutta olen todella laiska enkä jaksa tarkastaa mitä siinä lukee, mutta uskon kirjoittaneeni siihen vihaavani Harryä. Joo viha on sanana todella voimakas, enkä minä ehkä vihaa Harryä, mutta kyseisellä hahmolla on itseeni ärsyttävä vaikutus ja välillä tekisi mieli sanoa herralle pari valittua sanaa. Koska no, eiköhän se ole tullut selväksi tämän topicin vastausten kautta, mikseivät jotkut pidä Harrystä. Mitäs on maailmanpelastajasankari-ja-ah-aina-niin-paras.

Ja anteeksi jos loukkasin jotakuta tällä kirjoituksellani, se ei ollut todellakaan tarkoitukseni, voin puolustuksekseni kertoa olevani erittäin väsynyt rankan työpäivän jälkeen. :)

Poissa Puhpallura

 • Sonic Screwdiver
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • kirja/valokuvaus-blogini
 • Pottermore: ThornOwl10828
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #210 : Joulukuu 23, 2011, 22:00:35 »
Selvästi Peter Piskuilan. Ääliö petturi ja pyrkyri, sellaisia minä inhoan eniten, niin velho- kuin jästimaailmassakin. Myös Dolores Pimento tuotti suurta inhotusta -.-

Ihan näin offtopiccina, miten te jaksatte lukea kirjoja läpi jos Harry on niin kamala? Sehän on päähahmo sen seitsemän kirjan ajan.
Sitähän minäkin aina mietin.. Tai siis, eikö Harryn kohtalona ollut tuhota Voldemort? No, miksi pitää sitten kokoajan valittaa siitä, miten Harry aina pelastaa kaikki, eihän se sille mitään voi, näin se vaan menee -.- En kyllä tarkoita tällä sitä, että Harry olisi lempihahmoni, mutta täytyykö häntä inhota?

//Zenz muokkasi peräkkäiset viestit yhteen :) Ja haluaa sanoa, että kirjat oli muuten niin mahtavia, et kyllä yhtä ärsyttävää teiniä kesti ihan vaan sen takia :P
« Viimeksi muokattu: Joulukuu 23, 2011, 22:09:55 kirjoittanut Puhpallura »
we are all stories in the end
just make it a good one

Poissa Meleth

 • Viimeinen vihollinen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Remember that the last laugh is on you.
 • Pottermore: RiverLight18790
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #211 : Joulukuu 24, 2011, 22:59:15 »
Inhokkini? No, helppo vastaus, Harry Potter, muka niin sankari, cooli ja yliluonnollinen, ah-niin-epäitsekäs pyhimys, mutta itse olen vihannut tätä koko sarjan, mutta jatkanut vain ihanien sivuhahmojen takia.
Tässä se tiivistettynä. Ymmärrän toki että Harry on sarjan päähenkilö, mutta että Harry, Harry, Harry ja Harry. Lievästi sanottuna kyrsivä ihminen.

Pakko olla samaan mieltä.
En ole sietänyt Harryä viidennen kirjan jälkeen, koska hän on niin tajuttoman rasittavan ärsyttävä hahmo. Aina valittamassa kaikesta ja tekee kaikesta suurta numeroa kun hänen pitää pelastaa maailma, pitää tuhota Voldemort jne..

Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.

Poissa Animaaki

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: StarRiver9930
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #212 : Tammikuu 13, 2012, 19:54:27 »
Tästä se lähtee!

1. Bellatrix Tappo mun susikkihahmon! Miten Rowling voi elää tekonsa jälkeen!
2. Draco No muutenkin niin ärsyttävä! " sul on hienompi luuta kun mulla! Mun iskä vielä kuulee tästä!"
3. Cho
Lainaus
Cho Chang! Kauhee itkupilli... Ja kauhee muutenkin. "Oi Cedric, minä rakastan sinua. Hups, olertkin kuollut. Voi hitto sentään. 
4. Harry Jotenkin vaan niin... Klisee, ärsyttävä sankarillinen hyypiö. En osaa paremmin sanoa...
5. Pimento Nii inhottava! Kieltää Frediltä ja Georgelta huispauksen! Harrysta nyt en oo huolissani. Mutta tavallaan hausak hahmokin Pimento on, täytyy myöntää: " KENTAUREJA! KENTAUREJA! XD
6. Dobby Sanokaa mitä sanotte mutta tämä hahmo ON inhottava. Seuraa Harrya ku mikäkin syylä! Kotitonttuja vastaan mula ei oo muuten mitään mutta Dobby on nii traaginen sankari Potterin perään...
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 08, 2012, 21:46:33 kirjoittanut Animaaki »
Sitä kutsutaan mielikuvitukseksi, ei humpuukiksi.

Poissa Jane Wood

 • Kuolonsyöjä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Voldemort voittaa aina
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #213 : Tammikuu 31, 2012, 19:37:50 »
Ehdottomasti Draco Malfoy! En tiedä miksi, mutta jotenkin ärsyttävää, kun Draco kiusaa Harrya aina, jos Harrylle sattuu jotain. Argh! Malfoy voisi joskus lopettaa sen kiusaamisen. Ja täs oli mun mielipiteeni Dracosta.

En suoraan sanottuna vihaa oikeastaan muita, paitsi Bellatrix Lestrange. Miten Bella julkesi kiduttaa Nevillen vanhemmat! (No tietenki ku se oli kuolonsyöjä!) Noh, kyllä mä ymmärrän miksi, mutta kuitenkin vihaan tätä hahmoa hieman. Mutta pitikin sen ämmän (anteeksi) tappaa Sirius Musta! PS Anteeksi! Oli pakko valittaa.

Lucius Malfoy on kyllä yksi todella ärsyttävimmistä hahmoista. Jotenkin Lucius saa minut ärtymään aika lailla. Ärsyttävä tyyppi ja olin vahingon iloinen, kun Lucius joutui Azkabaniin. (Jos edes joutui :p)
Meidän oma Voldemort on paras ! ♥

Poissa Dewill

 • Dracōnem dormientem nunquam tītillandus.
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #214 : Helmikuu 05, 2012, 16:08:22 »
Mukava huomata etten ole ainoa joka tuntee Harrya kohtaan inhoa. En ole kovinkaan mieltynyt tähän päähenkilöön, koska... Niin nyt kun ajattelen niin en ole koskaan miettinyt tarkemmin.
Onhan Potter toki mielenkiintroinen hahmo, mutta jostain syystä en ole koskaan oikein osannut samstua häneen. Harry on jotenkin liian klisee, semmoinen orpo-rukka jolla ei oikein ole kotiasiat kunnossa, mutta silti niin sankarillinen, omasta mielestäni jopa tekopyhä, se on ehkä sana joka kuvaa hamoa parhaiten.
Niin, siitä huolimatta että on päähenkilö, mutta Potterin poika miettii ihan liikaa itseään.

Toinen inhokkini on Pimento, eli Rowling on onnistunut tavoitteessaan luoda vastenmielinen hahmo. Pimento edustaa käytökseltään, asuvalinnoiltaan sekä mieltymyksiltään juuri sellaista ihmistä joita tosielämässäkin inhoan. Vaalenpunainen pörröinen villatakki. Yäk!

Mutta kuitenkin, kaikilla tarinan hahmoilla on oma merkityksellinen roolinsa, enkä poistaisi silti ketään, vaikken kaikista pidäkään.

Poissa Rohkelikkokummitus

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #215 : Helmikuu 16, 2012, 14:19:50 »
No mullakin aika lailla Dolores Pimento ja Cornelius Toffee, en myöskään tykkää Lucius Malfoysta, tai aika lailla muistakaan kuolonsyöjistä.
Karkotaseet!

Poissa Puppet

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: PhoenixAccio1128
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #216 : Maaliskuu 06, 2012, 12:03:58 »
Ykkössijalla on professori Orave. Oon aina vihannut sitä, vaikka olikin mukana vaan yhessä kirjassa/elokuvassa. Se ärsyttävä puhetyyli oli kans niin rasittavaa kuunneltavaa.

Toinen inhokki on Bellatrix Lestrange. Teki mieli repiä koko kirja palasiksi kun tappoi Siriuksen.

Onhan niitä joitain muitakin, mistä en kauheesti välitä, mut jokasella on oma merkityksensä HP:ssa. Välillä otan vähä liian tosissaan HP-maailman ja tuntuu et itekki elän siellä, ku oon meinannu jo lukuisia kertoja repiä kirjat ja rikkoa DVD:t .... :D
Draco Malfoy: Training for the ballet, Potter?

Poissa Rohkelikkokummitus

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #217 : Maaliskuu 24, 2012, 16:46:25 »
Hups oli pistämässä viestiä.. no, ylempi viesti multa...
Karkotaseet!

Poissa Kystisnap

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #218 : Huhtikuu 23, 2013, 20:59:20 »
Olin aiemmin maininnut itse Harry Potterin yhdeksi inhokkihahmoksi. Enää hän ei niihin lukeudu, mutta ei silti ihan lemppareihinkaan. :D

Mutta inhokit..

Ginny Weasley. Aika samoja syitä mitä muillakin.

Dolores Pimento, ei tarvii varmaan perustella.

Sirius Musta.  Ei ymmärrä asioiden vakavuutta, tuntuu olevan vähän täynnä itseään, ja ennakkoluulonen.

Näiden lisäksi en pidä yhtään Bellatrixistä, Peteristä enkä Toffeesta.


« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 31, 2016, 19:23:03 kirjoittanut Kystisnap »

Poissa unknow

 • lukematon lehti
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ErisedElm16162
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #219 : Huhtikuu 26, 2013, 16:16:39 »
Olen tainnut joskus kauan sitten kirjoittaa tännekin, mutta lukiessani kommentteja ja muiden mielipiteitä teki mieli itsekin pohtia aihetta uudelleen. Monien mielipiteet eivät juurikaan yllättäneet minua. Tietyt hahmot pyörivät tämänkaltaisessa aiheessa ymmärrettävistä syistä. Inhokkihahmo on hyvin subjektiivinen kysymys, mutta en voi väittää, ettenkö olisi yllättynyt joidenkin vaihtoehdoista. Pohtiessani inhokkihahmojani törmään usein tilanteeseen, jossa huomaan heissä olevan myös jotain hyvää siis useimmissa. Musta-valkoiseen asetteluun ei tässäkään aiheessa voi päätyä - ei kun kyse on J.K. Rowlingin kirjoista.

Monen inhokkihahmo näyttää olevan Harry Potter. Tämä ei täysin yllätä minua. Minua yllättää se, miten monen mielipide tämä onkaan. Inho on mielestäni todella vahva käsite ja juuri se saa minut miettimään, miten Harrya inhoavat oikeastaan pystyvät lukemaan kirjoja, kun koko tarina pyörii hänen ympärillään. En itsekään pidä Harrysta kaiken aikaa. Toisinaan hän on aika ylimielinen (tämän ominaisuuden hän on tainnut periä isältään ja lisäksi se valitettavasti on monen rohkelikon ominaisuus). Harry on melko impulsiivinen eikä hänen malttinsa ole kauhean pitkä. Täytyy kuitenkin muistaa, että osa Voldemortia asui hänessä ja varmasti osa Harryn "huonoista" ominaisuuksista johtuu tästä. Minä en pidä Harryn musta-valkoisesta ajattelusta: hän olettaa, että kaikki luihuiset ovat pahoja perustuen kokemuksiin Draco Malfoyn kanssa. Toisinaan Harry luottaa vain omaan itseensä. Offtopiccina on kuitenkin pakko lisätä, että Harry on vaatimaton, hyväsydäminen, epäitsekäs, sankarillinen, hyvä, erittäin suvaitsevainen ja avoinmielinen, itsenäinen "Sinä olet epätavallinen velho, Harry Potter -- Jos uskoisin, että joku velho ei tavoittele henkilökohtaista hyötyä, niin se velho olisit sinä, Harry Potter." Harrylla on todella raskas taakka kannettavanaan, joten onhan se ymmärrettävää, että hänkin välillä purkaa tunteitaan -niin kuin kaikki teini-ikäiset. Harry palvelee ystäviään ja lopultahan hän ymmärtää, että hänen ei tarvitse pärjätä yksin. Harryssa on paljon enemmän hyviä ominaisuuksia kuin huonoja ja nämä huonot ominaisuudet tekevät sankaristamme realistisemman. Kirjoista löytyy hetkiä, jolloin en voi sanoa pitäväni Harrysta, mutta hänen tekonsa ja valintansa määrittelevät sen, että hän on ja tulee aina olemaan sankarini. En aina pidä hänestä, mutta en häntä inhoa.

Bellatrix Lestrange on inhokkihahmojeni huipulla. Bellatrix tekee kaiken katumatta mitään. Hän ei tunne armoa. Hän on sadistinen. Hän ja Voldemort taistelevat ykköspaikastani, mutta ero on oikeastaan siinä, että Voldemortin pahuuden voi jollain tasolla ymmärtää. Bellatrixissa niin kuin ei Voldemortissakaan ole mitään hyvää. Lisäksi näiden kahden henkilön takia liian moni rakastamani hahmo on kuollut.

Dolores Pimento on lähes yhtä korkealla kuin Voldemort ja Bellatrix. Hän ei todellakaan ole sitä miltä näyttää. Kaiken sen pinkin ja muka viattoman hymyn alla asustaa jokin hyvin kammottava... sielu. Pimento kuvittelee, että hänen tekonsa ovat oikeutettuja, koska hän työskentelee Ministeriössä... kamala nainen kaikin puolin. Lisäksi hän on hyvin suvaitsematon, koska hän ei ymmärrä heitä. Se aiheuttaa hänessä pelkoa, koska hän ei edes yritä ymmärtää.

Draco Malfoy on melkein koko sarjan ajan suvaitsematon, ilkeä, alistava ja kaikin puolin paha. Tietenkin myöhemmin huomaamme, ettei hän ole täysin paha ja on saanut ymmärryksen hyvyyteen äidiltään. Mutta Dracon kaltaisiin ihmisiin olen valitettavasti itsekin törmännyt, joten se saa minut vihaamaan häntä entisestään. Tämänkin takia minun on helppo samaistua Harryyn.

Gilderoy Lochart on vastenmielinen hahmo siinä mielessä, että hän on niin ylimielinen ja narsisti. Tietenkään en olisi suonut hänelle niin onnetonta loppua, mutta hän ei todellakaan arvostanut ketään muuta kuin itseään ja sellaiset ihmiset ovat mielestäni... kammottavia. Onhan hän aika koominen hahmo, mutta en löydä hänestä mitään hyvää.

Vernon Dursley on mielikuvitukseton, armoton, suvaitsematon ja epäoikeudenmukainen. Isänä hän on epäonnistunut täydellisesti. Hän on Harrylle loppuun asti todella ankara, mutta mielestäni tämä johtuu siitä, että hän ei voinut kertoa Harrylle, miten kova paikka maailma todella on. Hän purki sen kaiken Harryyn samalla tehden Dudleysta lellityn ja avuttoman.

Severus Kalkaros on oikeastaan hyvin vaikea hahmo kategorioitavaksi. Ei hän varsinaisesti inhokkihahmoni ole, mutta onhan se outoa, että häntä vihaa melkein seitsemän kirjaa ja lopulta paljastuukin, että hän on.. no, hyvä. Mielestäni Kalkaros on erittäin erittäin rohkea ja hän on lojaali Dumbledorelle loppuun asti. Mutta nämä hyvät ominaisuudet eivät poista sitä, että hän kohtelee Harrya todella kamalasti tavallaan ymmärrettävää Jamesin ja Siriuksen kohdeltua häntä niin huonosti. Mielestäni hän on hyvä erittäin kieroutuneella tavalla. Mutta suurimman osan sarjaa vihaan hänen käytöstään ja valintojaan.
I'm going to do what I want to do. I'm going to be who I really am. I'm going to figure out what that is. -Emma Watson

Poissa Soul Spirit

 • Silli
 • Vuotislainen
 • Herra merirosvokapteeni-ninja-salamurhaaja Kenway
  • Warrior Cats RPG
 • Pottermore: Silagul
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #220 : Toukokuu 02, 2013, 18:13:22 »
Dolores Jane Pimento on hahmo, jota huomaan monien inhoavan. Syytä tuskin tarvitsee kysyä tai sen tarkemmin selventää. Jos Rowling halusi luoda ärsyttävän hahmon ja keksi sen vuoksi Pimennon, en voi kuin sanoa, että hän teki hyvää työtä. En pysyisi montaakaan minuuttia rauhallisena, jos joutuisin olemaan tällaisen ihmisen kanssa samassa huoneessa. Raivostuisin varmasti nopeasti, vaikka en olekaan raivonpuuskistani tunnettu (tai ainakin niin olettaisin, koska pidän itseäni aika neutraalina ja jopa ilmeettömänä ihmisenä).

Cornelius Oswald Toffee on hänkin loppupäässä muuttunut hyvin ärsyttäväksi, vaikka vaikuttaakin ensin ihan kelvolliselta ja aika neutraalilta hahmolta. Hän ei kuitenkaan ollut niin kovin suuressa osassa kirjoissa, että osaisin tämän parempaa analyysiä tehdä. En vain yksinkertaisesti pitänyt tästä hahmosta. Hän oli minusta tylsä.

Dursleyt ovat sellaisia hahmoja, jotka pistävät tosissaan miettimään, voiko niin inhottavia ihmisiä olla olemassa. Ihmettelen myös sitä, ettei kukaan ole huomannut, miten he kohtelevat Harrya. Pitäisihän sen näkyä jo ulkonäössä, jos hän syö jotain pari-muutama leipäpalaa päivässä asuessaan Dursleyden luona ja parempana päivänä ehkä vähän keittoa yms.. Kyllähän sillä hengissä pysyy, mutta oletan, että laihtuu ja kalpenee aika tavalla. Ehkä kenties?

Edellä mainittujen lisäksi en ole mikään Barty Kyyry nuoremman suuri fani. Jo pelkkä hahmon sukunimi aiheuttaa minulle jostakin syystä puistatusta. Siitä on jo aikaa, kun viimeksi luin Liekehtivän pikarin, mutta muistelen, että koko hahmo oli minusta karmiva, enkä haluaisi joutua hänen lähelleen.

Kirjoissa on myös sellaisia hahmoja, joista en sen suuremmin pidä, mutta joita en myöskään inhoa. Niihin kuuluvat mm. Draco Malfoy, Severus Kalkaros ja itse Harry sekä jotkut aika pienessä osassa olevat sivuhahmot. Heissä on jotakin ärsyttävää, mutta myös (ainakin noissa nimeltä mainituissa) jotakin erikoislaatuista tai hyvää, joka tekee heistä... paremman sanan puutteessa inhimillisempiä.

//Edit: Tämä viesti oli pahasti uudelleen kirjoittamisen tarpeessa. ^^'
« Viimeksi muokattu: Lokakuu 24, 2016, 18:59:07 kirjoittanut Soul Spirit »
The darkness descends on quiet earth,
the night cannot know how much it's worth
Inspiring the shadows with fading
And horizon with ending

Poissa Clayrien tytär

 • Poni, ei aasi <3
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Valitseeko kulkija tiensä vai tie kulkijansa?
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #221 : Toukokuu 02, 2013, 18:55:24 »
No niin, pistetäänpäs nimeä listaan!

Harry Potter. Miksikö? Monet ovat tämänkin kertoneet jo, yhdyn aiempiin mielipiteisiin Potterin pennusta; ensin ollaan silleen Ei, älkää minua palvoko, voisinhan minäkin olla kuollut nyt ja sitten kun kukaan ei palvokaan, niin kyllä sitten ollaan niin Montako kertaa MINÄ olen pelastanut teidät? Nyt itkupotkuraivari kun kukaan ei enää palvokaan. Jotenkin ei vain iske minuun.

Dolores Pimento ja Cornelius Toffee ovat kaksi ministeriön vanhaa harppua. Näistähän tulisi kerrassaan loistava pari: Hehee, tungetaanpas kapuloita Dumbledoren rattaisiin ja sitä rataa.

Ginny Weasley on ärsyttävä punapää penikka (anteeksi, en inhoa punapäisiä vaikka se siltä vaikuttaisi) kuten isoveljensä Percykin. Percy on tyhmä hahmo, miksei kuollut jo ensimmäisessä kirjassa? Ginny on rasittava, jälleen yhdyn aiempiin mielipiteisiin: ensin ujo hissukka (menetteli) sitten suosittu lehmä. Dislike.

Peter Piskuilan. Riittääkö jos sanon yäk?

Sitten on se itkupilli Cho Chang... Oi Cedric, rakkaani, uh Potter, armaani.

Pienempänä inhosin Dracoa yli kaiken, mutta nyt suurin piirtein rakastan (vaikka hän onkin selkärangaton ääliö). En pitänyt myöskään Minervasta vaikka sittemmin olen tajunnut hänen olevan mukava hahmo :)
Hot stuff Hufflepuff! We work hard and we play fair
Allright, we polite, loyal, huffling day and night
Hands up Hufflepuff! We don't sweat the small stuffs, no~~

Poissa Diamond

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #222 : Heinäkuu 19, 2013, 16:20:00 »
Minun inhokkihahmojani ovat:

Dolores Pimento: Yäk! Miten kukaan voi olla niin tunteeton ja teennäinen?

Percy Weasley: Inhottava tärkeilijä, jolle ministeriö on tärkeämpi kuin oma perhe.

Bellatrix Lestrange: Vihaan sitä, tappoi Siriuksen ja kidutti Nevillen vanhemmat mielipuoliksi!!!);

Peter Piskuilan: Säälittävä luuseri, ensin pettää ystävänsä ja sitten lavastaa toisen ystävänsä syylliseksi!

Draco Malfoy:Ylimielinen ja itseään täynnä oleva typerys... Tosin ehkä kasvatuskin on vaikuttanut siihen?
Luna Lovekiva -> Diamond

Poissa Katspicious

 • Vuotislainen
 • Tupa: VOLDEMORT!!!
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #223 : Heinäkuu 20, 2013, 13:01:48 »
Gilderoy Lockhart Pidän tästä hahmosta muuten, mutta mua kuvottaa se, kuinka Salaisuuksien Kammio-kirjassa hän tunkee koko ajan joka paikkaan Harryn perässä mussuttaen jotain julkkiksena olemisesta. Se sai mun päreet palamaan. Muuten ihan hauska heppu.

Dolores Pimento Varmaan kaikkien Potteristien vihaama hahmo. Niin munki. En voi sietää sitä.

Paikalla Luna Helmiina

 • Tonttu vain ei saa unta
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Älä häiritse! Luen Harry Potteria!
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #224 : Toukokuu 08, 2014, 17:09:36 »
Drago Malfoy ja hänen jenginsä, so-so!
Inhottavampaa ja ilkeämpää poppoota saa hakea kissan ja koiran kanssa! >:(
Ja lisätään poppooseen Lucius Malfoy ja Dursleyn konkkaronkka. Puh ja pah millaisia kiusanhenkiä.
« Viimeksi muokattu: Toukokuu 08, 2014, 21:46:28 kirjoittanut Helmiina »
"Puh?"
"No mitä, Nasu?
"Ei mitään", vastasi Nasu hiljaa.
"Tarkastin vain, että olet vielä ystäväni".       Helmiina -> Luna Helmiina

Poissa Black Raven

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ThestralSnidget21678
 • Tupa: VOLDEMORT!!!
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #225 : Toukokuu 12, 2014, 15:53:39 »
Jaetulle ykkössijalle pääsevät James Potter ja Sirius Musta, James tosin vain koululaisena. Kiusaavat Kalkkarosta ilman mitään syytä, luulevat olevansa parhaita ja täydellisiä vaikkeivat sitä ole. Olin niin iloinen kun Bellatrix murhasi Siriuksen.

Sitten on Cho Chang samoista syistä mitkä todella monet ovat täällä maininneet. Säälittävä itkupilli, joka on täysin turha hahmo kirjoissa. Jos kerran kokoajan itkee Cedriciä niin miksi pitää olla Harryn kanssa? Inhottava hahmo.

Tietenkin tälle listalle pääsi myös Dolores Pimento. Inhoaa Harrya vain siksi että tämä on eri mieltä hänen rakkaan Toffeensa kanssa. Ainut elämän tehtävä taitaa olla tehdä tylypahkalaisten elämästä kauheaa.

Viimeiseksi vielä Dobby. Olen varmaan ainoa ihminen joka ei pidä Dobbysta, mutta minusta Dobby on vaan ärsyttävä. Varsinkin SKssa. "Harry sitä Harry tätä. Yritän auttaa Harrya ja melkein tapan tämän". En mahda mitöän en vain pidä Dobbysta.
"The true power is knowing your weaknesses."

Poissa Ruby

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Taika on valtaa.
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #226 : Kesäkuu 01, 2014, 12:03:38 »
Mullakin on toi Cornelius Toffee.
Syitä on ainakin kaksi: Tietysti se, ettei Toffee voinut millään uskoa, että Voldemort on palannut... Sekä se, että piti tuoda se ankeuttaja sinne Barty Kyyry juniorin luo!!! (mun lempparihahmo) En mä nyt vaan muuta voi kun inhota Toffeeta.
"They're taking the hobbits to Isengard!"

Poissa Vaahtomuovi

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #227 : Kesäkuu 23, 2014, 19:11:30 »
Dolores Pimento. Eih, vihasin tätä hahmoa! Se sai mut suorastaan kiehumaan raivosta... Sellanen pinkkiin hullantunut, mutta inhottava ja kiero akka...
Ginny Weasley. Rasittava. Siitä tuli yhtäkkiä superkaunis, se oli fiksu, rohkee, ystävällinen... Yhdyn kyllä totisesti muiden mielipiteisiin, aluksi tosi hissukka ja ujo. Jaa-a, vielä jotain muuta? :D
Cho Chang. Myös rasittava, sellanen itkupilli koko ajan. Rakasti niin hirveesti Cedricia, mutta sitte halus pusutteleen Harryn kaa?  :D
Bellatrix Lestrange. Ärrrsyttävä! Sellanen rasittava noita-akka, palvo oikein lordi Voldemortia... :D
James Potter. Ei se junior, se Harryn isä. No, eihän siitä paljoa ehtinyt ilmi tulemaan, mutta todella rasittava jopa siinä pienessä osassa, minkä sai hetkeksi aikaa kirjassa... xd. Voisihan mainita nimenomaan teini-ikäisen Sirius Mustan, mutta aikusena noissa kirjoissa se oli kiva hahmo.

Välillä itse Harry oli rasittava, voisin mainita muutaman kohdan, vaikka ei se silti mun inhokiksi yltänyt :D
Esimerkiksi, sen mustasukkasuus Ginnya kohtaan oli niin...ARGH!
Ja välillä se ei suostunut kuuntelemaan yhtään muita, vaan oli sellasella "oon niin upee tiedän kaiken!"-tyylillä tekemässä juttuja :D

Always remember you're unique, just like everyone else.

Poissa Muggle

 • Vuotislainen
 • HARRY POTTER IS MY PAST, MY PRESENT AND MY FUTURE
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #228 : Kesäkuu 28, 2014, 13:52:53 »
Dolores Pimento on tämän listan kärjessä! Ihan kammottavan kamala tyyppi, että huh huh... Oli ihan hirveää luettavaa, mitä hän teki... Hirveä, hirveä, hirveä. Toinen inhokeistani on Matohäntä, koska paljastaa Potterit ja on semmonen pelkuri! Kolmantena tulee luultavasti Harmaaselkä. On muitakin inhottavia, joista en niin pidä, mutta nuo kärjessä.
"You're just as sane as I am" Luna Lovegood

Poissa Larppastus

 • Vetskarinaama
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Valmiina sankaroimaan
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #229 : Heinäkuu 24, 2014, 17:05:02 »
Ginny. Ehdottomasti. Olen aina vihannut sitä, vaikka Drarrya en silloin arvannutkaan olevan yleisedti. Ginny on tiellä, ällöttävä pitkine punasine hiuksineen ja villapaitoineen, yksinkertaisesti. //painoin tekstikenttää ja kamera tuli esiin?// ja. Muka kaunis. Ei, todella ruma mielestäni, en ole kateellinen koska luonnonkaunis olenkin ja,,. Rasittava myös, ärsyttävä ja lähentelevä, typerä.

Siinä kritiikkiä ginnystä. Lily oli ennen inhokkejani, mutta lämpesin sille kun en tiennyt miksi vihasin sinua. Cho ei ole inhokkejani, mutta ärsyttävä lehmä myös. Hmmm... Pimento on huvittava, varsinkin se inkvisitoopartio on hauska :D. Joo. Joku sanoikin että harryn mustasukkasuus ginnyyn on... Argh. Sama reagointi. Puhelin vammaa, en laita nimiä nyt isolla kun melkein mistä tahansa painankin menee kameraan. Moikka.
Valotus näkyy sinisessä, mustassa ei näy mikään - muu kuin minä.

Poissa Rantsake

 • Ei mikään surkkimus
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: SparksWolf20852
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #230 : Syyskuu 25, 2014, 17:44:38 »
 Fleur Delacour jyrää omien inhokkien listalla.
Mokomaki hienosteleva ranskislehmä... Bill-parka, millasen akankuvatuksen sait niskoillesi! Onhan se nätti ku nappi, mutta moni kakku päältä kaunis... Siellä sievän ulkokuoren alla ei sitte montaa positiivista asiaa ookaan. 

Cornelius Toffee... Ensin siedettävä mut sit tosipaikan tullen sen todellinen luonto paljastui. Eikä se miellyttänyt.

Zacharias Smith! Toivottavasti mä kirjotin sen nimen oikein... Miten niin ilkeä, ikävä ihminen on voinut päästä kilttien Puuskupuhien joukkoon? Johtuukohan se sukunimestä, eikös Hebzidah Smith (ei taaskaan mitään hajua, miten toi kirjotetaan) maininnut olevansa sukua Puuskupuhille? Toisaalta Smith on niin yleinen nimi, ettei kyllä takaa mitään...

Gilderoy Lockhart... Sietämätön kaveri, joidenkin mielestä varmaan hauska mutta minua hän lähinnä ärsytti. Mokoma tyrkkyjulkkis!
« Viimeksi muokattu: Lokakuu 04, 2014, 17:18:07 kirjoittanut Rantsake »
"Tuntematonta me pelkäämme, kun katsomme kuolemaa ja pimeyttä, siinä kaikki."
- Harry Potter ja Puoliverinen prinssi

Poissa Ninni

 • Vuotislainen
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #231 : Marraskuu 02, 2014, 15:00:10 »

Ginny Weasly on yksi hahmo joka ärsyttää minua ihan suunnattomasti, jotenkin hänestä tuli yhtäkkiä täydellinen. Ärsyttää kun hän sitten meni yhteen Harryn kanssa. Hahmo ärsyttää sen verran paljon että en edes löydä kunnon perusteluja miksi ärsyttää niin paljon.

Cornelius Toffee ärsyttää pikkasen myös, kunnon pelkuri ja ihan erinlainen mitä aluksi ajattelin että hän on.
Books! And cleverness! There are more important things – friendship and bravery

Poissa Chandler Bing

 • Pleikkarin pelaaja
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • DRACO MALFOY!!! ♥♥♥
  • ♥ Harry Potter ♥
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #232 : Tammikuu 10, 2016, 20:46:52 »
Viimeksi olin vastannut, että Arthur ja Hagrid... ei sittenkään! Mitä he muka ovat tehneet ansaitakseen tämän paikan? Joten vaihdanpa vastaustani ja sanon muiden tapaan, että Dolores Pimento. Hullu akka joka kiduttaa kaikkia sen minkä ehtii.
« Viimeksi muokattu: Syyskuu 06, 2016, 15:53:59 kirjoittanut Chandler Bing »
"Never. I'll never turn to the Dark Side. You've failed, your highness. I am a Jedi, like my father before me." - Luke Skywalker

Poissa Pipe

 • Luihusten oma kasvatti
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #233 : Helmikuu 12, 2016, 22:12:58 »
Kato kato meikäläisiä liikenteessä :D

Ginny Weasley (villikissan kokoisilla kirjaimilla!)

Jaa miksi...? No ihan ensimmäiseksi H/G ei mene mun tajuntaan millään. Harry ei sitten oo koskaan kuullut ees sellasta lausetta kun "parhaan kaverin pikkusiskoon EI kosketa!" Se on niinkuin lähes kirjoittamaton sääntö (anteeksi nyt vaan!) Ginny Weasley on niin väritön, ärsyttävä tärkeilevä hahmo, ja tyrkky! Siis oliko se Seamuksen kans? Deanin kanssa ainakin vehtas ja Harrya yritti pokailla kokoajan.. alusta asti.
Lainaus käyttäjältä: Vaahtomuovi

Ginny Weasley. Rasittava. Siitä tuli yhtäkkiä superkaunis, se oli fiksu, rohkee, ystävällinen... Yhdyn kyllä totisesti muiden mielipiteisiin, aluksi tosi hissukka ja ujo. Jaa-a, vielä jotain muuta? :D

Välillä itse Harry oli rasittava, voisin mainita muutaman kohdan, vaikka ei se silti mun inhokiksi yltänyt :D
Esimerkiksi, sen mustasukkasuus Ginnya kohtaan oli niin...ARGH!
Ja välillä se ei suostunut kuuntelemaan yhtään muita, vaan oli sellasella "oon niin upee tiedän kaiken!"-tyylillä tekemässä juttuja :DNiimpä, veit jalat suustani. Siis missä kohaa se muuttu maailman kauneimmaksi tytöks? (muka.. JA PAH) Lily ja Harrykin olis parempi vaihtoehto :'DD

Dolores Pimento:

Hyi se sadistisuus.. *Hrr* Kylmät väreet kulkee kropassa.

Lucius Malfoy:


Mä palvon maata Dracon alla, mut nii sen isä on toista maata. Ehkä siitä syystä Dracosta on tullut tuollainen kun se on. Sadistinen idiootti, joka ajattelee vain omaa mainettaan. Siinäkin kun Voldemort haali joukkojaan ni Lucius vain käski Dracoa puolelleen, ymmärrän hyvin miksi Draco ei mennyt. Vasta äidinrakkaus sai Dracon heräämään <3. :) Yleensäkin Lucius on mun mielestä sellanen tyyppi jolle maine on tärkeintä. Hyi, en tykkää!

Onpa sielä muitakin, joista en niin kamalasti tykännyt, mut tuossa se kolmen kärki jotka olisin ensinnäkin toivonut jo kuolevan seiskassa :'D. Kuka rehellisesti myöntää, et olis itkenyt jos olis lukenut Ginnyn kuolleen? (mä lähinnä olisin nauranu ja taputtanu käsiä yhteen ;D)
♥Yritän vain hymyillä, vaikka olen jo kuollut sisältä♥
♥♥Polseres vermelles - Polseres amunt!!♥♥

Poissa usva

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Inhokkihahmosi?
« Vastaus #234 : Syyskuu 01, 2016, 23:05:26 »
Peter Piskuila on kuvottavista kuvottavin. Ei varmaan tarvitse perustella syitä?
Täytyy sanoa, että edelleen nousee raivon kipinät siinä kohdassa kun Harry ei anna tappaa Piskuilaa, ja sitten se Piskuila vielä menee ja karkaa. Olisin itse melkeinpä vaatinut että ensin kunnon kidutukset ja sitten loppusilauksena tappaminen.

Dolores Pimento on melkeinpä ykkösinhokkini, mutta ehkä Piskuila kuitenkin vie voiton.
Pimento on sellainen inhottava Margaret Thatcher. Hymyssä suin kimittävä sadisti, jolle koko ajan toivoin karmeaa kohtaloa.

Vernon Dursley on myös aika kärjessä inhokkilistalla. Tekee Harryn lapsuudesta täyttä tuskaa, samalla kun hemmottelee pilalle Dudleyn ja tekee tästä surkean vässykän. Petunia sentään on ihminen mieheensä verrattuna, vaikka inhoan häntäkin.

Gilderoy Lockhart on mielestäni karmiva ja ahdistava. Hän on valmis uhraamaan kenet tahansa ja milloin tahansa, jos saa sillä itse mainetta ja kunniaa. Itse ei osaa juuri mitään, eikä ole valmis edes kehittämään itseään. Kunhan vaan saa ihailua osakseen. Kaiken kukkuraksi oli tosiaan valmis uhraamaan myös 12-vuotiaat lapset, joten en tällaista tyyppiä kovin pitkälle kunnioita, vaikka juonikkuus ja kunnianhimo toki ovat itsessään hyviä ominaisuuksia ihmisessä.
Leffassa Lockhart on kaiken lisäksi vielä ruma kuin saapas!

Cornelius Toffee on myös aina kuulunut inhokkeihini. Ei oikein tule mitään positiivista mieleen tästäkään hahmosta.

Inhottavia ja ärsyttäviä hahmoja näissä kirjoissa kyllä piisaa, mutta nämä viisi tulivat ensimmäisenä mieleen suurimpina inhokkeinani.