Kirjoittaja Aihe: Supernatural  (Luettu 22788 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Emixie

 • Ankeuttaja
Supernatural
« : Tammikuu 22, 2007, 17:40:17 »
Kaksi veljestä alkaa tutkia yliluonnollisia ilmiöitä saadakseen selvyyttä vanhemmistaan. Heidän äitinsä kuoli salaperäisesti ja pian sen jälkeen isä katosi oudosti. Sam ja Dean Winchester yrittävät nyt selvittää isänsä katoamisen yhteyttä äidin kuolemaan.
Kun Sam ja Dean olivat pieniä, jokin yliluonnollinen tappoi heidän äitinsä. Sen jälkeen isän ja poikien elämä muuttui täysin. Isä kasvatti heistä taistelijoita ja alkoi kiinnostua yliluonnollisista tapahtumista. 22 vuotta myöhemmin isä lähtee tutkimusretkelle ja katoaa. Sam ja Dean etsivät häntä mutta löytävät ainoastaan isältä jääneen kirjan joka sisältää tietoa pahoista olennoista. Pojat jatkavat isän etsintää ja yrittävät samalla isän kirjan avulla auttaa ihmisiä, joiden elämää vainoavat yliluonnolliset tapahtumat.

********

Aloitin seuraamaan tätä sarjaa ekasta jaksosta alkaen ja olen jäänyt koukkuun. Tämä sarjahan on aivan ihana mielestäni sen kauhun takia. Useimmissa jaksoissa sitä piisaa, kunnes joissakin taas, ei paljoakaan. Scifi-ohjelmaksi tämä ainakin luetellaan. Minkälainen ohjelma teidän mielestänne tämä on?

Päähenkilöt ovat kaikki aivan mahtavia, paitsi muutamat sivuhenkilöt, jotka ovat sarjan aikana tulleet. Mikä teidän lempihenkilö on?

Sarjaahan ollaan tehty ainakin kaksi tuotantokautta ja kolmattakin ollaan tekemässä. (Jos tarkalleen muistin) Suomessa ensimmäinen tuotantokausi ollaan jo esitetty. Ja tänään (22.1.07) pitäisi alkaa toisen tuotantokauden jaksot.

********

~ Supernatural (Supernatural) Maanantaisin Subtv:ltä 21.00.

********

Ajatelma

 • Ankeuttaja
Re: Supernatural
« Vastaus #1 : Tammikuu 24, 2007, 13:49:28 »
Tosiaan, 3.kausi on varmistettu mutta ei olla vielä edes kuvaamassa jos olen oikeaa informaatiota saanut. Jenkeissä esitetään huomenna jakso 2x12 Night Shifter.

Itse olen seurannut tätä sarjaa lähes alusta alkaen Jenkkien tahdissa ja rakastuin heti :) nyt olen kehittänyt todella pakkomielteisen pakkomielteen tähän. Sanokaa mitä sanotte, minä olen rakastunut tähän sarjaan ja joka jaksolta jään enemmän koukkuun. 2.kausi on paljon parempi ja syvempi kuin 1. Paljon on kysymyksiä jäänyt 1.kaudelta auki ja 2.kaudellakin tulee näitä lisää. mutta viimeisessä jaksossa on luvattu antaa paljon vastauksia :) sitä odotellessa sitten kuolataan näiden jaksojen perään

Olen Sammy-tyttö henkeen ja vereen, mutta rakastan molempia päähenkilöitä. varsinkin nyt 2.kaudella on heihin saatu paljo enemmän kerroksia ja syvyyttä. Ensi jaksossa saadaan uusia sivuhenkilöitä kuvioihin mukaan, yksi joka ei ole kyllä suosiota saanut varsinkaan tyttöjen/naisten keskuudessa :D

Sarjan tekijäthän halusivat, ainakin 1.kaudella, että jokainen jakso olisikin kuin pieni kauhuelokuva. ja hyvinhän he osittain onnistuivat, parin mokan jälkeen. suurin mokahan tuli Samin college-vuosien ja iän kanssa.

Maanantaina uusi jakso, 2x02 Everybody Loves A Clown, todella hyvä. :)

michelle

 • Ankeuttaja
Re: Supernatural
« Vastaus #2 : Tammikuu 24, 2007, 19:39:36 »
Mäkin olen alkanut seuraamaan sarjaa alusta asti amerikkojen tahtiin (syksystä 2005). Oon tosiaan ihan rakastunut tähän sarjaan, ja sen kaikkiin kolmeen päähenkilöön (Sammyyn, Deaniin ja Impalaan). Toisesta kaudesta oon tähän mennessä tykännyt tosi paljon, mutta tuo Ajatelman mainitsema yksi sivuhenkilö on kyllä iso miinus. Onneksi jaksossa 10 saatiin myös mahtava henkilö mukaan. :) Mutta siis toinen kausi on paljon ykköstä parempi, ja tuo poikien välinen suhde on mielenkiintoista seurattavaa.

Ei jaksaisi odotella perjantaihin että näkee Night Shifterin. Ja muutama seuraava jakso, varsinkin jaksot 13-16 kuulostaa tosi hyviltä. :)

Poissa Hebnu

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Re: Supernatural
« Vastaus #3 : Tammikuu 26, 2007, 15:16:30 »
Päivää. Kiva löytyy kaltaisiani höperöitä, jotka ovat hurahtaneet tähän sarjaan.

Oon kattonu ensimmäisestä jaksosta alkaen jokaikisen jakson, mitä on tullut. Jos en näkisi yhtä jaksoa, niin varmaan alkaisin itkemään. Mutta onneksi ei ole sitä pelkoa. Meille hankittiin nauhoittava digiboxi, jotta voin ottaa jaksoja nauhalle jos en näe. Perheeni ymmärtää pakkomielteeni jollain tavalla, mutta en tiedä, että ymmärtävätkö ihan täysin. Supernatural on lääke, jos on ollut paha päivä. Jos on paha päivä vaikka torstaina, niin voi aina katsoa jonku nauhalle otetuista jaksoista. Dean ja Sam piristävät päiväni. Ei ole ollut yhtään jaksoa, sitä en ole pitänyt. Ensi maanantain jakso pelottaa ihan vietävästi, sillä viime jakso jäi niin pahaan kohtaan. Höpötän nyt vain omiani, mutta on helpottavaa puhua tästä niin ikihanasta sarjasta, joka vei sydämeni heti ensimmäisellä jaksollaan.

Supernaturalin ensimmäistä tuotantokautta kauppoihin odotellessa:

Hebnu.

PS: Olisi yksi kysymys. Voiko joku ihana ihminen laittaa tänne Supernaturalin englannin kieliset kotisivut? Olen etsinyt, mutta en ole löytänyt.

PPS: Anteeksi kirjoitusvirheet.

Emixie

 • Ankeuttaja
Re: Supernatural
« Vastaus #4 : Tammikuu 26, 2007, 16:56:41 »
Ihanaa, kun on tullut ihmisii tänne kirjoittelee. :>

Muuten Hebnu, tässä on näitä superisivui:

www.supernatural.tv
www.supernatural.warnerbros.com

Toivottavasti toimii. :)

Poissa Smoothie

 • ilokaasu
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • oh mama.<3
Vs: Supernatural
« Vastaus #5 : Helmikuu 25, 2007, 14:12:34 »
Kiitos tästä topicista, olisin luonut tämän itse jos en olisi löytänyt. ^^

Juu, minäkin olen seurannut tätä sarjaa ekan tuotantokauden toisesta jaksosta lähtien. Ekan jakson missasin, vaikka nyt olenkin jo nähnyt sen.
Tämä sarja. Ouh. En ole ikinä hurahtanut mihinkään TV-sarjaan [tai bändiin tai laulajaan tai elokuvaan tai...] näin pahasti. Luulin jo, että Hädän hetkellä on pahin minulle, mutta.. Ja pahinta tässä on, että ajattelin, että Supernatural tulee olemaan jotain inhottavaa ja tylsää! Minä en meinaan pysty yhtään katsomaan minkäänlaista kauhua [joskus olen tyynyn takaa kurkkimassa.. x>]. Mutta onneksi aloin seuraamaan. Minulla on nykyään joku pakkomielle tähän sarjaan, pakko nähdä joka jakso ja pakko huokailla sen jakson perään seuraavana päivänä. Ehkä jo pelottavaa fanitusta? o.o

Tähän mennessä lempijaksoni on ollut ehkä In my time of dying. Sen jakson suuret tunteet ja herkistely oli sitä jotain niin ihanaa. ^^

Hmm. Lempihahmoni on Dean, ehdottomasti. Koska.. No, kopioin erään asian, jonka joku videontekijä oli Deanista sanonut. Varmaan se on painavin syy, että miksi juuri Dean on lempihahmoni. [lisäksi hyvä ulkonäkö ja ne silmät! Pitkät ripset ja viattoman suuret. Aww. Kuka tahansa sulaisi.] Ja se pakkomielle autoon. ^^

Lainaus
Dean feels everything strongly, especially love for his family. How even if he doesn't always let it show, he can hurt and he can feel pain probably the strongest out of the Winchester men.

Niin. Oih. Kauheaa ihkutusta muuten.

Onko muuten teillä aikomuksena hankkia Supernaturalin ensimmäisen tuotantokauden DVD?

Drucella

 • Ankeuttaja
Vs: Supernatural
« Vastaus #6 : Maaliskuu 15, 2007, 17:23:13 »
Oli nyt ihan pakko kirjoittaa, ihkutan tätä ohjelmaa ihan hulluna! Olen tosin seurannut sitä vain SubTV:n kautta, mutta en anna sen häiritä, vaan odotan kuuliaisesti aina seuraavaa jaksoa.

Päätin katsoa Supenaturalia, koska tykkään kauhuelokuvista ja kauhuahan siinä tavoitellaankin. Olen monasti kirkaissut ääneen kun olen säikähtänyt. Heti ensimmäisenä iskin silmäni Deaniin (joo, Smoothie, taidetaan olla samassa kelkassa :D). Ah, juuri ne ihanat silmät ja hyvä ulkonäkö, nahkatakki, hieno auto ja vielä kiva musiikkimakukin. Fanitan siis Jensen Acklesia, vaikken ole muualla kuin Supernaturalissa häntä nähnytkään. Samista en taas pidä, koska hän saa aina kaikki muijat puolelleen ja... muutenkin. Ei, Dean on PAALJON kivempi ja ihkumpi.

Minusta yksi hauskimmista jaksoista oli (en muista nyt valitettavasti nimeä) se, kun veljekset keppostelivat toisiaan vuorotellen. Siinä oli nimittäin kaksimielisiä juttuja, joille aloin nauraa ääneen. Se on siis vain yksi niistä. Lähes jokainen jakso on katsomisen arvoinen, jos ei muuten niin Deanin takia! (Joo, taidan olla ihan hurahtanut siihen hahmoon)

Onko muuten teillä aikomuksena hankkia Supernaturalin ensimmäisen tuotantokauden DVD?
Kyllä, on aikomuksena. Ensiksi aion kuitenkin hankkia Twin Peaksin toisen kauden.

Siis, tykkään ohjelmasta tosi paljon, se on ihan huippu. Useimmat sivu henkilöt kyllä ovat ärsyttäviä. Toinen suosikkisarjoistani (lukemalla viestini huolellisesti tajuatte varmasti sen olevan Twin Peaks).

Poissa Graveheart

 • Vesijuoppo Yrjäläinen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Supernatural
« Vastaus #7 : Maaliskuu 18, 2007, 01:34:39 »
Joku saattaa sanoa että on ehkä liian aikaista miettiä tätä vielä, mutta kuitenkin: mitä mieltä olette toisesta tuotantokaudesta tähän asti ja millä tavalla vertailisitte sitä ensimmäiseen? (2. alkoi siis jaksosta jolloin kaikki Winchesterit vietiin sairaalaan)

Jos toinen kausi jatkaa vielä samaa tasoa loppuun, sanoisin että se on parempi kuin ensimmäinen. Se on helpointa perustella käsikirjoituksen avulla, juoni on saanut uuden ulottuvuuden ja hahmojen luonteet ovat huolellisemmin luotuja. Vaikka muutama vakituinen sivuhenkilö on kuollut (John, Meg) niitä on onneksi tullut jonkin verran lisää tekemään tarinasta vähän yhtenevämmän. Juuri se irrallisuus häiritsi eniten ensimmäisellä kaudella, jonka noin 25 jaksosta ehkäpä 20 kertoivat sen saman jutun erilaisilla lisukkeilla. Mennäänpä johonkin syrjäiseen pikkukylään - siellä on joku mörkö - okei, tapetaan se mörkö - ja lähdetään pois. Joo ja pelastetaan sieltä joku hyvännäköinen tyttö. Ei ihan riitä että joka jaksossa on eri mörkö ja eri tyttö, koska sama kaava rupesi pitkästyttämään jo kolmannelta kerralta eteenpäin. Pidin kuitenkin erityisen paljon niistä ihan viimeisistä jaksoista, oikeastaan kaikista joissa isäkin oli mukana.

Vasta toisella kaudella tuli vihdoin niitä kaivattuja ylläripylläreitä, esimerkiksi se vampyyrijakso oli aika hyvä esimerkki (kun paljastuikin että vampyyrit olivat itse pelastettavia ja niiden metsästäjä oli pahis). Varsinkin siinä lopussa kun muistaakseni Sam pohdiskeli, kuinka moni heidän tappamistaan olennoista olisi sittenkin ansainnut elää.
My gramma has this joke where she says "Knock knock"
I say "Who's there?"
She says "I can't remember" and starts to cry

Drucella

 • Ankeuttaja
Vs: Supernatural
« Vastaus #8 : Maaliskuu 18, 2007, 13:53:25 »
Juuri se irrallisuus häiritsi eniten ensimmäisellä kaudella, jonka noin 25 jaksosta ehkäpä 20 kertoivat sen saman jutun erilaisilla lisukkeilla. Mennäänpä johonkin syrjäiseen pikkukylään - siellä on joku mörkö - okei, tapetaan se mörkö - ja lähdetään pois. Joo ja pelastetaan sieltä joku hyvännäköinen tyttö. Ei ihan riitä että joka jaksossa on eri mörkö ja eri tyttö, koska sama kaava rupesi pitkästyttämään jo kolmannelta kerralta eteenpäin.
No kyllä se olikin aikalailla tuollaista ensimmäisellä kaudella. Ei se paljoa haitannut, mutta kyllä se välillä tympi. Toisella kaudella ollaan ajateltu enemmän veljesten luonnetta ja sellaista.

En siltikään osaa oikeastaan sanoa, kumpi olisi 'parempi' kausi (ainakin tähän mennessä). Ensimmäisellä kaudella oli myös mielenkiintoisempia ja pelottavampia jaksoja, kun taas toisella kaudella veljekset kahlaavat murheissaan. Ensimmäinen kausi oli itseääntoistava, toinen kausi vaikuttaa paremmin suunnitellulta juonen suhteen. Teen kompromissin, ja sanon, että koko ohjelma on hyvä (niinkuin se onkin).

Se on aika jännää, että suunnilleen jokainen jakso tuntuu sellaiselta... elokuvamaiselta. Esimerkiksi siinä on se juoni, joka tuntuu jo selvinneen kun puolituntia on mennyt, mutta sitten tapahtuukin jotain käänteitä jne. Muutenkin ohjelma tuntuu pidemmältä, kuin n. tunnin (ei sen takia, että se olisi tylsä) ja se on minusta kivaa.

//Edit: Ajatelmalle kiitos jakson nimen kertomisesta *kumartaa*. Se oli hauska jakso. Ja vielä siitä Samin ja Deanin muijamagneettijutusta: Tarkoitin, että sarjassa Sam saa kaikki naiset puolelleen. Tai ainakin useamman, kuin Dean. Itse olen ihan tööt Deaniin.

//Edit (igen): Tuosta mainitsemastani jaksosta kohta suunnilleen. Repesin: "Minulla lähti melkein nahka kädestä", "Et tiedä, kuinka epäilyttävältä tuo kuulosti". Nauroin ihan hulluna. Ah, tuota veljesrakkautta. Viimeisimmässä SubTV:ltä tulevista jaksoista nauroin taas: "Tämä mies tässä, hän keräilee nukkeja. Hän ei haluaisi, että kerron. Hän pitäisi kovasti, jos voisi katsoa niitä...". (Joo, ei ole ihan sanasta sanaan oikein, mutta sisältö on suurinpiirtein sama) Voi että, sekin jo piristää päivän kun muistelee noita hauskoja juttuja. Aion, muuten, ostaa sen ekan kauden DVD-boxin. En tiedä hankinko sen nyt vai heti. :)
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 29, 2007, 18:21:29 kirjoittanut Drucella »

Poissa Carabella Lëralondîr

 • Mustasiipinen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Supernatural
« Vastaus #9 : Maaliskuu 18, 2007, 22:28:05 »
Uu. Tottakai. Truefani. Dean-tyttönen. Weeh :D Alun perin kuulin kaverin kautta ja aloin näin ihanasti moraalittomasti latailla koneelle ja seuraan Amerikan tahtiin. Kai se löytyy siitäkin, että yliluonnollinen nyt yleensäkin kiinnostaa ja vielä näillä näyttelijöillä, niin kyllä se menestys on taattu.

Mutta kyllä itse kans pidän jotenkin 2. kaudesta enemmän, ehkä siinä on tuota syvällisyyttä ja enemmän panostusta. Ensimmäinen kausikaan ei lainkaan huono ollut, uskaltanenko väittää että suosikkijaksot olivat Faith & Hell House & Devil's Trap. Kerrassaan upeita. Mutta tokalta kaudelta suosikkeja on ehdottomasti In My Time Of Dying, Everybody Loves A Clown ja Playthings.

Kai on pakko sitten itsekin hiukan mainostella suomenkielisiä Supernatural-fanisivuja, jotka pian avautuvat, kunhan me ylläpitäjät saamme tämän ulkoasun pyörimään siellä. http://devils-trap.net, mutta foorumi on kyllä jo auki.
Kaikki tarinat ovat lopulta vain sanojen säikeitä.
(Tervetuloa uudelle kirjoittamisfoorumille!)

Ajatelma

 • Ankeuttaja
Vs: Supernatural
« Vastaus #10 : Maaliskuu 22, 2007, 16:19:12 »
Itse hankin dvd-boksin heti käsiini. nyt olen onnellinen omistaja :)

pidän 2.kaudesta enemmän koska tämä ei ole niin irrallinen vaan tässä on selvä juoni joka kantaa koko kauden ajan. tosin en ole liian innoissani koko sota-kuviosta. vähän turhan käytetty.

Drucella, eihän Sammy saa kaikkia naisia puolelleen! :P tarkoitatako itse sarjassa vai faneja? koska omista kokemuksistani voisin sanoa että Dean-faneja on loputtomasti (en tarkoita tätä pahalla! Rakastan myös Deania, ihana mies hänkin!!) ja yleisesti ottaen Dean on suositumpi hahmo. ja Deanhan se aina naisten numeroita hapuilee sarjassa :P mutta molemmat pojat ovat oikeita misumagneetteja jos minulta kysytään ;)


tulikin mieleeni... itseäni ärsyttää että nyt 2.kaudella on ollut paljon tunteellisia kohtauksia Deanille, mutta Sammylle ei yhtä paljon tai yhtä syviä. 1.kaudella molemmilla oli niitä suurinpiirtein yhtä paljon, mutta nyt aina kun Samilla on herkkä hetki, esim. Croatoanissa, Dean varastaa sen ja alkaa itse angstailemaan :P ei niin että siinä mitään vikaa olisi, ihanaa kuulla kun Dean viimeinkin avautuu koska sitä tarvitaan, mutta haluaisin kunnon tunteenpurkauksen Sammylta. mutta mielestäni Dean-angstia ei ole nähty vielä tarpeeksi mutta tulisi nyt sitä Sam-angstiakin vähän syvemmin. kunnon raivokohtaus molemmille! lyömistä, itkemistä ja se halaus!!! missä se pirun halaus viipyy!

ja tämän viestin ei ole tarkoitus aiheuttaa riitaa eli älkää nyt vetäkö herneitä nenäänne.

ai niin ja Drucella, kyselit jaksoa jossa pojat keppostelivat... se on Hell House 1x17. mainio jakso ja hyvät vitsit :P

Drucella

 • Ankeuttaja
Vs: Supernatural
« Vastaus #11 : Huhtikuu 01, 2007, 09:31:49 »
Ääh, pakko kirjoittaa taas, en enää viitsinyt muoksia vanhaa viestiäni.

Ensinnäkin haluan perua sanojani:
Samista en taas pidä, koska hän saa aina kaikki muijat puolelleen ja... muutenkin.
Olen todennut kastoessani ensimmäisimpiä jaksoja, että Deanhan se siinä niihin naisiin vetoaa.

Onko muuten teillä aikomuksena hankkia Supernaturalin ensimmäisen tuotantokauden DVD?
Kyllä, on aikomuksena. Ensiksi aion kuitenkin hankkia Twin Peaksin toisen kauden.
Perun sanani taas. Ostinkin ensimmäiseksi Supernaturalin 1. kauden. Ensimmäinen syy taitaa olla se, että Supernaturalissa on aivan mahtavat päähenkilöt. Toinen syy on extrat! Totesin siis Supernaturalin arvokkaammaksi saada, ja niinpä minä otin sen (Toivottavasti kukaan teistä ei ollut silloin siinä kaupassa, lähdin kävelemään kassalta ensiksi puolijuoksua, jonka jälkeen kiljuin innosta ja pompin tasajalkaa. Hävetti jälkeenpäin). Täytyykin katsoa tuo Hell House -episode.

tulikin mieleeni... itseäni ärsyttää että nyt 2.kaudella on ollut paljon tunteellisia kohtauksia Deanille, mutta Sammylle ei yhtä paljon tai yhtä syviä. 1.kaudella molemmilla oli niitä suurinpiirtein yhtä paljon, mutta nyt aina kun Samilla on herkkä hetki, esim. Croatoanissa, Dean varastaa sen ja alkaa itse angstailemaan :P ei niin että siinä mitään vikaa olisi, ihanaa kuulla kun Dean viimeinkin avautuu koska sitä tarvitaan, mutta haluaisin kunnon tunteenpurkauksen Sammylta. mutta mielestäni Dean-angstia ei ole nähty vielä tarpeeksi mutta tulisi nyt sitä Sam-angstiakin vähän syvemmin. kunnon raivokohtaus molemmille! lyömistä, itkemistä ja se halaus!!! missä se pirun halaus viipyy!
Vooih, juuri tuota nyt kaipaisinkin. Minusta Sam angstasi ekalla kaudella enemmän, ja nyt kun hän on kuullut siitä erityiskyky-tappamis-demoni-jutusta, niin hän angstaa taas. Deanin angstaamista on yleisesti vähemmän, sitä saisi olla enemmänkin. Dean pitää kaiken sisällään.
Eikös siinä ensimmäisellä kaudella (olikohan jakso Skin, en ikinä muista niitä jaksoja. Korjatkaa, jos olen väärässä), joku pahis alkoi puhumaan Deanille siitä, että hän haluaisi olla kuin Sam (ystäviä ympärillä, opinnot, normaalielämä)? Siitä olisi pitänyt angstata enemmän, mutta tämä kohta ohitettiin olan kohautuksella.
Mutta kannatan tuota kunnon väkivaltaista itku-suru-raivo -kohtaa! Ja se halaus vielä päälle!

Ehkä minä nyt lopetan tämän lainailun ja kirjoitan vasta sitten, kun jotain kunnon asiaa tulee. Ehkä olen vähän liiankin innokas, mutta minkäs teet kun nykyään TVstä ei tule muuta kuin sontaa?

//Edit: Voi itku ja hammasten kiristely! Löysimpä sen ainoan tähän mennessä näkemäni HUONON Supernatural-jakson! Se on Route 666! Ensinnäkin: jakson "pelottavat" kohdat ovat sellaisia, missä joku auto tappaa ihmisiä. Toinen juttu: mitä? Mitä? MITÄ? Deanin entinen nainen? "You love her"?! Ei ei ei, ei tuollaista. Ei se minua haitannut, että Dean jotakin muijaa rakastaisi, mutta se Cassie, se oli ärsyttävä! Onko kellään muulla sellaista Supernatural-jaksoa, johon olisi pettynyt, tai jota inhoaa yli muiden?
« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 02, 2007, 16:04:52 kirjoittanut Drucella »

Ajatelma

 • Ankeuttaja
Vs: Supernatural
« Vastaus #12 : Huhtikuu 05, 2007, 22:41:15 »
Lainaus
Lainaus käyttäjältä: Ajatelma - Maaliskuu 22, 2007, 17:19:12
tulikin mieleeni... itseäni ärsyttää että nyt 2.kaudella on ollut paljon tunteellisia kohtauksia Deanille, mutta Sammylle ei yhtä paljon tai yhtä syviä. 1.kaudella molemmilla oli niitä suurinpiirtein yhtä paljon, mutta nyt aina kun Samilla on herkkä hetki, esim. Croatoanissa, Dean varastaa sen ja alkaa itse angstailemaan :P ei niin että siinä mitään vikaa olisi, ihanaa kuulla kun Dean viimeinkin avautuu koska sitä tarvitaan, mutta haluaisin kunnon tunteenpurkauksen Sammylta. mutta mielestäni Dean-angstia ei ole nähty vielä tarpeeksi mutta tulisi nyt sitä Sam-angstiakin vähän syvemmin. kunnon raivokohtaus molemmille! lyömistä, itkemistä ja se halaus!!! missä se pirun halaus viipyy!
Vooih, juuri tuota nyt kaipaisinkin. Minusta Sam angstasi ekalla kaudella enemmän, ja nyt kun hän on kuullut siitä erityiskyky-tappamis-demoni-jutusta, niin hän angstaa taas. Deanin angstaamista on yleisesti vähemmän, sitä saisi olla enemmänkin. Dean pitää kaiken sisällään.
Eikös siinä ensimmäisellä kaudella (olikohan jakso Skin, en ikinä muista niitä jaksoja. Korjatkaa, jos olen väärässä), joku pahis alkoi puhumaan Deanille siitä, että hän haluaisi olla kuin Sam (ystäviä ympärillä, opinnot, normaalielämä)? Siitä olisi pitänyt angstata enemmän, mutta tämä kohta ohitettiin olan kohautuksella.
Mutta kannatan tuota kunnon väkivaltaista itku-suru-raivo -kohtaa! Ja se halaus vielä päälle!

mielestäni eka kausi oli enemmän sellaista tutustumista hahmoihin ja olihan siellä major Dean-angst myös! esim. jaksoissa Scarecrow, Something Wicked, Devil's Trap kaatui melkein Deanin puoleen vaikka oli myös selvää ihanaa Sammy-angstia, Home jne jne. toki siellä oli paljon paljon ihanaa Sammy angstia, mutta mielestäni suht tasapuolisesti.
2.kaudella nyt on selvästi yritetty saada angstia molemmille mutta miksi vain Dean purkaa todelliset tunteensa. tokihan Sammy raivosi (kuten oli asiallista) Hunted jaksossa, mutta siinäkin angst-pisteet meni Deanille koska Dean yritti siinä selvästi pidätellä kyyneliä ja selitti miten Johnin ääni huusi kokoajan päässä. samoin jaksossa Croatoan, Sammy oli lähellä kuolla ja mielestäni Sammylla olisi ollut oikeus päästää vähän höyryjä ulos, mutta silloin Dean päättää kertoa Sammylle että hän onkin niin väsynyt jne.
nyt kuulostaa siltä kun en ollenkaan pitäisi Deanista, mutta minua vain ajoittain ärsyttää että kun noin yleisesti ottaen Dean on näistä kahdesta se fanien(tyttöjen) keskuudessa suositumpi, hänelle suodaan enemmän tuollaisia itku-kohtauksia
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)

mutta se hali on saatava. ehkä jaksossa 20? tai viimeistään vikassa jaksossa, pakko saada HALI! :P kannatamme halia

Route 666 pidetään yleisesti huonoimpana tai toiseksi huonoimpana jaksona Bugsin jälkeen. :P itse en inhoa oikeastaan mitään jaksoa, enemmänkin niin että toiset jaksot ovat vain parempia. mielestäni Bugs on tylsä, mutta ei kuitenkaan huono.

Poissa Aewyn

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Supernatural
« Vastaus #13 : Toukokuu 28, 2007, 21:42:33 »
Olen katsonut yhden jakson, ja sen perusteellahan ei hirveästi voi sanoa.. Mutta minusta se vaikutti erittäin hyvältä. Tykkäsin tosi paljon, kauhu viehättää. (Katsottiin serkun kanssa kahdestaan tyhjässä talossa).
Jakso oli se, jossa oli joku vanhan miehen haamu, joka kerran vuodessa ilmestyi ja kidutti ihmisiä. Nainen juoksee alussa niiden kahden miehen auton luo ja huutaa, että se joku seuraa häntä ja hän tarvitsee apua.
Minä pidin. Ainoa, mikä estää minua seuraamasta sarjaa on myöhäinen lähetys-aika :\ Ei se muuten minua haittaisi, eikä meidän perheessä oikeastaan olla kovin tiukkoja nukkumaanmenon suhteen (:D), mutta periaatten vuoksi pitäisi päästä sänkyyn mielellään ennen yhtätoista. Se edellyttää sitä, että kymmenen aikoihin alan syödä yms. Eli toisin sanoen Supernaturalin seuraaminen on melkein mahdotonta, ellen sitten nauhottaisi ... Mutta.. Onhan vielä tulevaisuudessa varmaan aikaa. Jos ei mene tauoksi kesälle voisin hyvin alkaa seurata vakituisesti.
psykoottisen villiä ja alastonta

Soijakastike

 • Ankeuttaja
Vs: Supernatural
« Vastaus #14 : Toukokuu 29, 2007, 22:43:55 »
Supernatural on ehdottomasti paras sarja mitä tällä hetkellä tulee tv'stä.
Silloin kun ko. sarja alkoi niin seurasin niin montaa muutakin sarjaa niin en tätä sitten jaksanut alkaa seuraamaan.
Se oli virhe, koska tällä hetkellä olen _totaalisen_ koukussa tähän sarjaan.
Lempparini sarjasta on ehrottomasti Dean, eli Jensen Ackles.
Itse asiassa pidin Jensenistä näyttelijänä jo Dark Angelissakin, ja se oli yksi syy miksi olin koukussa siihenkin sarjaan.

Hyvä sarja on..
Pidän kovasti.

Ajatelma

 • Ankeuttaja
Vs: Supernatural
« Vastaus #15 : Toukokuu 30, 2007, 12:35:21 »
aewyn, jakso oli Roadkill (en muista suomeksi nimeä) ja Superi jää tauolle kesäksi :) ensi viikolla tulee kaksiosaisen finaalijakson ensimmäinen osa :) All hell breaks loose, part one :) sitä seuraavalla viikolla sitten 2.tuottiksen viimeinen,ihanaihanaihana päätösjakso :D
MUOKS: ensi maanantaina tulee siis 2 jaksoa; all hell breaks loose part one & two :) supernatural rocks
« Viimeksi muokattu: Toukokuu 31, 2007, 19:07:36 kirjoittanut Ajatelma »

sarra

 • Ankeuttaja
Vs: Supernatural
« Vastaus #16 : Kesäkuu 09, 2007, 10:45:30 »
Paras sarja ikinä!

Olen ollut fani vasta pienenpienen ajan, mutta kaveri pisti minut kattomaan jakson niin jäin heti koukkuun. Ykköstuotantokaudenjaksoista (niistä jotka olen katsonut) tykkään jaksoista Pilot, Wendigo, Hell house :>>
Ei tullut kahta jaksoa viime maanantaina, vaikka subi oli niin väittänyt ;<
Oli jännittävä jakso, voi Sam raukkaa.
Lempparihahmo on tottakai Sam 'Sammy' Winchester <3 

Poissa Rainmaker

 • Rukka-Peikko Takkutukka
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Supernatural
« Vastaus #17 : Kesäkuu 09, 2007, 23:21:56 »
Viestini SPOILAA.

Juu, minäkin olen seurannut kyseistä sarjaa alusta asti. En katso kovin paljon televisiota tai ylipäätään pidä sarjoista, joita töllössä nykyään pyörii, mutta Supernatural on kyllä poikkeus. Pidän Supernaturalista, koska kummitustarinat ja yliluonnolliset otukset ovat varsin kiehtovia. Lempihahmoa en oikein osaa sanoa - ehkä Dean on sellainen, ja pidin kyllä Ashistakin, sekä siitä veikosta, joka sai ihmiset tekemään oman tahtonsa mukaisesti (harmi, että kumpikin sai surmansa). Sarjassa minua ärsyttää ehkä eniten Samin ajoittainen angsti ja jatkuva jauhaminen veljesten isästä. Kai se on tavallaan ihan ymmärrettävää, mutta ei sitäkään kestä määräänsä enempää.

En oikein osaa sanoa varsinaista lempijaksoa. Pidin ehkä hiukan enemmän ensimmäisen tuotantokauden jaksoista, koska monissa niistä sai oikeasti pelätä. Se mielisairaala-jakso oli kyllä aika hyvä, ja Bloody Maryssa minä vapisin sohvannurkassa. Toinen tuotantokausi on ollut ehkä liian täynnä veljesten angstausta isästä jne. Tiedättekö muuten, koska seuraava season pyörähtää käyntiin televisiossa?
Yhä, marras-iltana, kuljemme kahden. | "I AM VAMPIRE. HEAR ME TWINKLE." | Destination anywhere | There's a meaning to all that fades.

Drucella

 • Ankeuttaja
Vs: Supernatural
« Vastaus #18 : Kesäkuu 12, 2007, 19:51:59 »
Mieletön season finale!
Se kyllä itkettikin... toisella kaudella on tullut paljon nyyhkyjaksoja. Heart varsinkin oli surullinen, mutta All Hell breaks loosetkin kosketti paljon. Nyt kun on tavallaan tutustunut veljeksiin, ja tietää mitä he saatavat käydä läpi sisällään.

(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)

Minusta on kivaa katsella Supernaturalia, ei pelkästään sen kauhun takia (mikä oli alkuperäinen syy että aloin koko sarjaa katsomaan), vaan Sammyn ja Deanin juttujen seuraaminen. Kuinka mm. jaksossa In my time of dying jotenkin osoitetaan veljesten läheisyyttä, kun he kommunikoivat Ouija-laudalla, ja jaksossa Heart Dean ei olisi halunnut, että Sam kärsii. Ja kuitenkin Tall talesissa sai nauraa jatkuvasti, oli se niin friikki ja hauska jakso.

Pakko laittaa 1. kaudelta koskettava kohta edelliseen höpötykseeni liittyen: (Jakso Something wicked)
Sam: ...He'll always know that there are things out there in the dark. Never be the same, you know. -- Sometimes I wish that... *sight*
Dean: What?
Sam: I wish I could have that kind of innocence.
Dean: -- If it means anything sometimes I wish you could too.


Ainakin Supernatural.tv'n mukaan toinen kausi tulee myyntiin USAan syyskuun 11. päivä, eikä 3. kautta olla ilmeisesti edes aloitettu vielä tehdä (?). Innolla odotamme...

Anteeksi, mutta en musita jaksojen nimiä suomeksi!

Poissa Rainmaker

 • Rukka-Peikko Takkutukka
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Supernatural
« Vastaus #19 : Kesäkuu 12, 2007, 21:32:49 »
Lievää (tai ei niin lievää) SPOILAUSTA.

Olenko muuten ainoa, jonka mielestä tuo toisen tuotantokauden viimeisen jakson nimi oli käännetty jotenkin hölmösti? Sain kuunnella sisareni valitusta varmaan puolet jaksosta...

Mutta olihan tuo ihan hieno päätösjakso. Tosin tiesin jo ensimmäisen osan lopussa, ettei Sam voisi kuolla - se nyt ei vain ollut mahdollista (onhan kyseessä amerikkalainen sarja...). Loppu oli kyllä koskettava, kun pojat pääsivät näkemään isänsä. Odotin tosin keltasilmälle paljon vaikuttavampaa kuolemaa, kun heppua nyt kuitenkin on parin tuotantokauden ajan jahdattu ja vihattu. Lisäksi minua häiritsi se, miten Jake niin nopeasti alistui keltasilmän valtaan, ja ylipäätään uskoi demonin puheita. Saapa nähdä, millainen tämä sota tulee nyt sitten olemaan, ja miten se vaikuttaa veljeksiin.
Yhä, marras-iltana, kuljemme kahden. | "I AM VAMPIRE. HEAR ME TWINKLE." | Destination anywhere | There's a meaning to all that fades.

Drucella

 • Ankeuttaja
Vs: Supernatural
« Vastaus #20 : Kesäkuu 12, 2007, 22:28:15 »
Olenko muuten ainoa, jonka mielestä tuo toisen tuotantokauden viimeisen jakson nimi oli käännetty jotenkin hölmösti?
Vastataanpa suoraan kysymykseen suora vastaus: et. Itsekin valitin kaverilleni hölmöstä jakson nimestä. Eikös se ollutkin joku Helvetin esikartano? Englanninkielisestä nimestä sen olisi voinut kääntää vaikka Helvetti irti. Nauratti Folsom prison bluesinkin suomenkielinen nimi: Kalteritango.

Jonkinlaista spoilausta saattaa sisältää:
Se oli muuten aika hieno se pentagrammi-ratakisko -juttu. Suuren devil's trapin keskellä on Helvetin portit, jonka saa avattua tuolla spesiaalilla Coltilla. Mutta miksi Colt on ylipäänsä tehnyt siihen oveen avaimen, jos se ei haluaisi, että sitä avataan??

Minua jäi myös mietityttämään kun Mary tunsi tha Demonin. Miten? Kuinka? Miksi?
"It's you"
"She knew you!?!"

Mitä tämä nyt tarkoittaa? Kaverini kanssa pohdittiin, että jospa John olisikin jo aiemmin metsästänyt pahaa, mutta nekin kaavailut meni mönkään, ettei se voi olla mahdollista. Vai voisiko sittenkin...? John kyllä halusi suoda pojille hyvän elämän, niinkuin hän selitti ensimmäisen kauden lopulla, että siinä menee jotenkin ristiin ajatukset... Ääh, aina omat versiot kuulostaa niin tyhmiltä!

Saapa nähdä, millainen tämä sota tulee nyt sitten olemaan, ja miten se vaikuttaa veljeksiin.
Sinäpä sen sanoit. Jännittäen odotan. Tosin petyn pahasti, jos joka jaksossa metsästetään demonia! Siitä tulee liian yksioikoista, jos ne niin tekevät. En ala asettaa liian suuria ennakko-odotuksia.

Poissa Graveheart

 • Vesijuoppo Yrjäläinen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Supernatural
« Vastaus #21 : Kesäkuu 13, 2007, 16:45:18 »
Luulen että varoituksia ei tarvitse enää merkitä koska jäljellä ei ole mitään spoilattavaa. Tällä hetkellä Subtv on tietääkseni 100% tilanteen tasalla ja kukaan ei ole nähnyt kolmatta kautta. Luotan siihen että jokainen on tarpeeksi viisas pysyäkseen pois tästä keskustelusta jos näkemätön jakso on vielä nauhalla.

Mitä, mitä, MITÄ? Deanilla vuosi elinaikaa!? VOI EI!

Keksin tuohon niin yksinkertaisen ratkaisun että olen täysin varma ettei se voi toimia: voisikohan kaksi henkilöä tehdä pirun kanssa jatkuvaa bisnestä toistensa elämästä? Siis jos vuoden päästä helvetin koira tulee tappamaan Deanin, silloin Sam tuo hänet takaisin oman henkensä hinnalla, ja kun on Samin vuoro kuolla, Dean hieroo uudet kaupat jne. Huonona puolena tuossa on tietysti se että kuolema on varmasti aika inhottava kokemus ja raatelusta "selvinnyt" tuskin mielellään odottaa uutta kierrosta.

Tietysti tuon voi tehdä mahdottomaksi selittämällä että sama henkilö ei voi vaikka tehdä uudestaan samaa kauppaa, tai että seuraavilla kerroilla luvattu elinaika vähenee asteittain kunnes inflaatio korjaa omansa pois. Oikeasti, jos kolmannella kaudella tuota mahdollisuutta ei esitetä (ja kumota), juonessa on aikamoinen aukko.
My gramma has this joke where she says "Knock knock"
I say "Who's there?"
She says "I can't remember" and starts to cry

Knight Rider

 • Ankeuttaja
Vs: Supernatural
« Vastaus #22 : Syyskuu 28, 2007, 16:06:20 »
Oih, paras sarja koskaan <3

Rakastan kauhusarjoja ja -leffoja ja Supernatural on kyllä lempparini :D Tosin on siinä paljon muutakin kuin kauhua, ihmissuhteita ja vaikka mitä mahtavaa, tästä ei vaan voi olla tykkäämättä. :>

En tiedä kiinnostaako ketään (:D) mut kerronpa nyt kumminki että Supernaturalin kolmatta kautta saadaan vielä Suomessa odottaa aika kauan, season premiere on Amerikassa 4. lokakuuta, Suomessa ei kyseistä sarjaa tulla SubTv:n mukaan näkemään ainakaan syyskaudella. Kakka. :( Kannattaa siis kattoo Ameriikan tahtiin. ;>

Joo, saatoitte jo tietääkkin. Sanoinpa nyt kumminki. ^^D

Poissa Nac Mac Feegle

 • Vuotislainen
Vs: Supernatural
« Vastaus #23 : Marraskuu 19, 2007, 15:01:40 »
Supernatural on ihana sarja. Odottelen innolla kolmannen kauden alkamista (pääsen taas kuolaamaan Samia ja Deania), vaikka siinä vielä aika kauan kestääkin. Alun perin en kauheasti perustanut kyseisestä sarjasta, mutta muutaman jakson katsottuani jäin koukkuun. Ensimmäisen kauden olen itselleni ostanut ja seuraavaksi sitten toinen kausi, kunhan se tulee myyntiin.

~ nac mac feegle
Kaksimielisyys ei ole pahe...päinvastoin!

Poissa Rainmaker

 • Rukka-Peikko Takkutukka
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Supernatural
« Vastaus #24 : Marraskuu 21, 2007, 22:31:06 »
Sanokaapas nyt tyhmälle, että koska tuo kolmas tuotantokausi oikein pyörähtää käyntiin? Itsellä on sellainen hatara mielikuva, että keväällä koittaa tuo ilon päivä, kun Supernatural taas jatkuu televisiossa...

edit.
Kiitokset Lupinille ja Knight Riderille vastauksesta.
« Viimeksi muokattu: Joulukuu 09, 2007, 23:16:22 kirjoittanut Rainmaker »
Yhä, marras-iltana, kuljemme kahden. | "I AM VAMPIRE. HEAR ME TWINKLE." | Destination anywhere | There's a meaning to all that fades.