Kirjoittaja Aihe: Pako (Prison Break)  (Luettu 29980 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Browey

 • Vuotislainen
Pako (Prison Break)
« : Tammikuu 21, 2007, 18:19:31 »
Pako (Prison Break) on yhdysvaltalainen draamasarja, joka kertoo kuolemaan tuomitusta syyttömästä miehestä, Lincoln Burrowsista, ja hänen veljestään, rakennusinsinööri Michael Scofieldista, joka ryöstää pankin päästäkseen samaan vankilaan, jossa hänen veljensä odottaa kuolemantuomion täytäntöönpanoa - ja karatakseen Lincolnin ja muutaman muun vangin kanssa Fox Riverin vankilasta.

Vankilaan päästyään Scofield alkaa kaivaa tatuointiinsa piirretyn vankilan pohjapiirustuksen perusteella sellistään tunnelia, jota pitkin hänen ja hänen veljensä on tarkoitus karata. Heti ensimmäisenä päivänään vankilassa hän ryhtyy luomaan kontakteja muihin vankeihin: törkeästä varkaudesta tuomittuun sellikaveriinsa Sucreehen, mafiapomo John Abruzziin ja D.B. Cooperiksi epäilemäänsä vanhukseen, Charles Westmorelandiin, mutta pakoryhmään liittyy myös muita, kuten Theodore "T-Bag" Bagwell ja armeijasta erotettu Benjamin "C-Note" Miles Franklin. Hetki hetkeltä ryhmä on päässyt tavoitteessaan aina vain pidemmälle ja selvittänyt monta ylitsepääsemättömältä tuntunutta estettä aina Burrowsin peruuntuneesta kuolemantuomion täytäntöönpanosta saakka.

Samanaikaisesti kun Michael valmistelee pakoa, hänen lapsuudenystävänsä Veronica Donovan yrittää yhdessä apulaisensa Nick Savrinnin kanssa todistaa Burrowsin syyttömyyttä. Tehtävä ei ole kuitenkaan helppo: heidän löytämänsä todisteet Burrowsin syyttömyyden puolesta on tuhottu yksi kerrallaan ja he ovat monta kertaa meinanneet kuolla salaisen palvelun agenttien toimesta.

Pidemmälle on kuitenkin aina vaan päästy, ja pako on nyt käsillä.

- - - - - - - -

Olen seurannut Pakoa ensimmäisestä jaksosta lähtien, ja nyt kun ensimmäinen kausi kulkee kohti loppuhuipennustaan, on varsin helppoa todeta, että se oli hyvä päätös ryhtyä seuraamaan tätä sarjaa. Paitsi että sarja on ainutlaatuinen ja idealtaan omaperäinen, on siinä myös muita mielenkiinnon kohteita, kuten Haywiren ja T-Bagin kaltaiset henkilöhahmot, jotka taustallaan ja teoillaan tuovat omat mausteensa sarjan kulkuun. Oletteko seuranneet Pakoa? Miksi?

Kauden aikana on ehtinyt tapahtua kaikenlaista, etenkin henkilöiden saralla. Omia lempihahmojani ovat Michael, Lincoln, C-Note, T-Bag, sairaalaan joutunut Abruzzi ja erityisesti mielisairaiden osastolla oleva Haywire, mutta myös muutama pahis, kuten agentti Kellerman, joka on mielestäni yksi ensimmäisen kauden mahtavimmista hahmoista. Monet haluaisivat raivata Kellermanin pois altaan, mutta yksikään ei ole vielä tehnyt sitä eikä välttämättä tulekaan tekemään, koska hänellä on poikkeuksetta hihassaan valttikortteja, joiden takia häntä ei kannata tappaa. Ketkä ovat teidän suosikkejanne? Miksi?

Luonnollisesti henkilöiden joukosta erottuu myös sellaisia, joita ei voi sietää. Itse en pidä Veronicasta, Tweeneristä, Bellickistä sekä varapresidentistä lainkaan. Tweenerin asenne ärsytti jo silloin, kun hän astui vankilan porteista sisään, ja Bellickin tapa kohdella vankeja ja hänen pelkkä olemuksensa ovat kamala. Ketkä ovat teidän inhokkinne tähän nähtyjen jaksojen perusteella?

Loistava asia Paon osalta on myös se, että seuraavassa jaksossa voi aina tapahtua mitä tahansa. Koko tilanne voi kääntyä parissa minuutissa päälaelleen, kuten viime jaksossa, jossa Lincoln oli matkalla tapaamaan poikaansa - ja joutui liikenneonnettomuuteen. Toisin kuin monien muiden ohjelmien kohdalla Paon tulevia tapahtumia on vaikeaa ryhtyä ennakoimaan. Siitä huolimatta loppuun hankala kysymys - mitä luulet tapahtuvan seuraavaksi? Onnistuuko vankilapako?

Poissa Sahara

 • Satakieli
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Pako (Prison Break)
« Vastaus #1 : Tammikuu 21, 2007, 18:34:27 »
Pako on niin mahtava sarja! Ehdottomasti lempiohjelmani. Idea on omaperäinen ja hyvä, kaikki hahmot on mahtavia ja milloinkaan ei ole tylsää jaksoa. Jos alkaisin lisää kehua tätä niin loppuisi superlatiivit.

Alussa katsoin Paon jos olin kotona tai sitten saatoin joskus katsoa puolella silmällä. Outoa, etten jäänyt tähän heti koukkuun. Mutta sitten yhtäkkiä koinkin herätyksen ja tajusin miten uskomattoman hyvä tämä sarja on. Sen jälkeen olenkin katsonut kaikki käsiiini saamani jaksot, mutta pari taitaa olla vielä näkemättä. Olenkin ajatellut ostaa tän tuotantokauden DVD:n. Osaako joku kertoa paljonko se maksaa? Onko se jotain 50-60 euroa?

Lempihahmoni on ehdottomasti Sucre. Toinen on myös T-Bag. Aluksi en kummalisesti tykännyt hirveästi Michaelista, mutta nyt sekin on hyvä. Ja Sara (Romeo ja Juliakin kalpenee niiden rinnalla).

Olen myös vähän katsonut 2 tuotantokautta, mutta ei siitä sen enempää, etten ala vahingossakaan spoilaamaan.

Aihe on kuitenkin aika ahistava, varsinkin silloin kun Lincoln oltiin ihan lähellä teloittaa.

Poissa qmis

 • paperitähti
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • kaunein
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Pako (Prison Break)
« Vastaus #2 : Tammikuu 21, 2007, 19:12:55 »
Olenkin ajatellut ostaa tän tuotantokauden DVD:n. Osaako joku kertoa paljonko se maksaa? Onko se jotain 50-60 euroa?

Sellaselta arviolta heittäisin, että maksaa about. 30 - 50e, vertaan nyt LOSTn DVD-boksiin. Maikkarin storessa ensimmäisen tuotantokauden hinnaksi ilmoitetaan 37,90, eli ei kyllä kamalan hintainen olisi. :) CDON.COMin hinta taasen on 34,95, eli jos netin kautta tilaisit, niin.. hih.
And I will love until my heart it aches
And I will love until my heart it breaks
Kanelitanko -> qmis

Poissa kesäjakärpäset

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • ...mutta sydänhän on aina ollut vahvin lihakseni..
Re: Pako (Prison Break)
« Vastaus #3 : Tammikuu 23, 2007, 15:18:48 »
Aah, aivan ihana sarja:) Olen katsonut joka jakson, enkä todellakaan aio lopettaa lähiaikoina..
Aluksi aloin seurata sarjaa mainostuksen ja myyn hypetyksen takia ja ajattelin lopettavani jos se ei miellyttäis. Parin ensimmäisen jakson aikana näin oli jo melkein käydä, kun sarja ei tuntunut lähtevän oikein käyntiin ja  kaikki vaikutti niin sekavalta. Vähitellen Pako kuitenkin alkoi imeä mukaansa ja lopullinen  koukutus tapahtui näiden kahden kapinajakson aikana. Sen jälkeen kun Michael oli urheasti pelastanut Saran ei vain voinut olla enää katsomatta miten näiden kahden juttu ja pako kehittyisivät.

Loistavia hahmoja ovat ihana Sucre, loistavan näyttelijän ansiosta ällöttävä T-Bag ja tietenkin Michael joka yleensä on niin vakava mutta hymyillessään aivan syötävän suloinen:) Myös loput hahmot ovat loistavia ja näyttelijät sopivat rooleihinsa.
Kuohuttavia asioita juuri tällä hetkellä ovat Saran ja Michaelin lämpenevä suhde plussattuna Saran narkkarimenneisyyteen, lähestyvä pako ja sen onnistuminen (?), ja tietenkin Nickin paljastuva petturuus. Juuri kun mieheen on alkanut luottaa tämä lataa tuollaisen paukun. LJ-parkaa käy sääliksi...
So hard for it, honey.

Poissa Starpiks

 • ヘルムットじゃないよ
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • "Olette sangen rumia ollaksenne keijuja"
 • Tupa: Puuskupuh
Re: Pako (Prison Break)
« Vastaus #4 : Tammikuu 23, 2007, 17:46:48 »
Prison Break on yksi sellaisista sarjoista, joita jaksaa katsoa. Ensimmäinen tuotantokausi on takana ja voi pyhä luoja kuinka tuli välillä pahoinpideltyä tuolia kun jännitti niin. Spoilaan vähäsen, merkitsen ne kyllä.

 Hahmot?

 Michael Scofiel nyt ensimmäisenä. Ne silmät ja se äly, voi hyvä luoja. Se mies on vaarallinen. Tai siltä ainakin vaikuttaa ensi näkemältä. Ensimmäisen kerran nähdessäni hänet, olin ihan varma että hän on joku murhamies. En sitten ollutkaan ihan oikeassa. Kuitenkin, hän on ihan "mukava" tapaus, pidemmän päälle vähemmän jännittävä.
 
 Lincoln Burrows. Mjooooooooo. Tuntuu vähän tutulta tämmöinen tarina, on joku vähän pikku-kriminaali eikä ihan ole onnistunut elämässään, mutta on silti hyvä isä ja mukava ihminen. Sympatiathan tällä on vain yritelty saada puolelle.
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)

 T-bag. Yrrrrrhrhrh. Limainen tyyppi, kauhea. Näyttelijä on erittäin hyvä, mutta hyi että T-bag on kamala hahmo. Oikeasti, todella kauhea, mutta samalla mielenkiintoinen. Brrrr.

 Sucre. Jeeeee, latino-lover, haluaa vain tyttönsä luo. Ei ole mitään Sucrea vastaan enkä todellakaan haluaisi häntä pois sarjasta, mutta ei vain vakuuta. Sucre on mukava, ehdottomasti, pidän hänestä, mutta ei ole mitään mieltäylentävä.

 C-notesta ei ole mitään sanottavaa, Westmorelandista pidän. Bellick on kauhea punaniskatapaus, Pope taas... no hieman stereostypioitu mukava vankilanjohtaja, joka on kuitenkin tiukka tarvittaessa (pah). Sarasta en pidä yhtään, hieman Mary Sue minulle, kaunis, hauska, älykäs, ja omaa heikkouden pahoihin poikiin (ooh, enpä olisi tuollaista arvannutkaan). Veronica on... kivan naiivi. LJ on kuumakalle.

 Höpötykset sikseen, aletaan puhumaan Henkilöstä. John Abruzzi, jota esittää ruotsalainen Peter Stormare. Oih, mikä mies. :D Alussa niin limainen (ne hiukset!), mutta sitten hahmo alkaa muuttumaan ja hän on yksinkertaisesti Vaikuttava.
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)
Yksinkertaisesti upea hahmo. Mafiapomo, mutta silti Persoonallisuus. Philly vastaa enemmän minun mielikuvaani "normaalista" mafiapomosta, joten on ihanan virkistävää, että Abruzzi on sellainen kuin on. Aaaaa, mikä mies.

 Haha, miten unohdin? Ystävämme Haywire. En voi oikein puhua hänestä, mutta sanon että se mies ei ole ihan järjissään (kuten olette ehkä huomannut ;)).

 Kokonaisuudessaan erittäin hyvä sarja, mutta toinen tuotantokausi ei minusta ole niin hyvä. Saattaa tosin johtua siitä, että itse en sitä seuraa (ei sydän kestä sellaista jännitystä, heh), mutta poikaystävä katsoo sitä ja kertoo mitä tapahtuu. Sarja on ehdottomasti katsomisen arvoinen.
"The shortest verse in the Bible is, "Jesus wept". The only thing wrong with it is the past tense." -Fred MacIntire, Something Positive

No oonhan mä sentään sukua insinöörille... *pnish*?

Poissa Sahara

 • Satakieli
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Re: Vs: Pako (Prison Break)
« Vastaus #5 : Tammikuu 24, 2007, 17:38:08 »
Olenkin ajatellut ostaa tän tuotantokauden DVD:n. Osaako joku kertoa paljonko se maksaa? Onko se jotain 50-60 euroa?

Sellaselta arviolta heittäisin, että maksaa about. 30 - 50e, vertaan nyt LOSTn DVD-boksiin. Maikkarin storessa ensimmäisen tuotantokauden hinnaksi ilmoitetaan 37,90, eli ei kyllä kamalan hintainen olisi. :) CDON.COMin hinta taasen on 34,95, eli jos netin kautta tilaisit, niin.. hih.

Aa, kiitoksia paljon! Niipäs näkyi olevan. Kävinkin jo ostamassa sen, kun noin halpa näytti olevan. Stockmannilla maksoi vain 38 euroa, aika vähän jos vertaa vaikka CSI:hin, joka maksaa melkein 60 euroa (siitä ton 60 e repäsin ).


Bernadette

 • Ankeuttaja
Re: Pako (Prison Break)
« Vastaus #6 : Tammikuu 24, 2007, 19:34:53 »
Pako on tosi hyvä sarja. En ole missannut yhtäkään jaksoa enkä voisikaan jättää yhtäkään väliin.
Silti mua on alkanut vähän ärsyttää se että niille tulee aina mutkia matkaan. Ja tietysti neropatti Michaelilla on taas  idea päästä niistä kuin koira veräjästä!
Michael on kuitenkin lempihahmoni. Lincolnista en pidä. Näyttelijä joskus vähän ylinäyttelee sitä.

Em-Em

 • Ankeuttaja
Re: Pako (Prison Break)
« Vastaus #7 : Tammikuu 29, 2007, 18:08:54 »
Prison Break, tämän hetkinen lempisarjani. Lostista (jota en enää katso) opin, että jos jotain sarjaa mainostetaan tarpeeksi, sen on oltava hyvä. Katsoin siis televisiosta kerrankin jonkin sarjan ihan ensimmäisestä jaksosta lähtien. Ja tähän mennessä paras seuraamani (väitin tuota samaa Lostista puoli vuotta sitten). Eräs hurmaava henkilö tosin spoilasi ensimmäisen tuotantokauden lopun ilkeyksissään. Ostin nyt sitten vielä DVD-boksinkin. Lataaminen on rumaa. Kuulopuheiden mukaan sarja vielä paranee toisella ja kolmannella kaudella. Tulisi pian kauppoihin. Taikka nyt ensin vaikka jenkkien televisioon.

Sarjan lähestyessä loppuaan Suomessa en enää kestänyt viikon jaksoväliä vaan hankin DVD:t ja katsoin loppupään jaksot sellaisessa muutaman tunnin putkessa. Aloitin sitten toisen tuotantokauden seuraavana päivänä. En oikein silloin tajunnut, miten epätoivoiseen kohtaan koko sarja jäi siinä. Kaverit vaikuttavat olevan saarretut, eräs rämpii raatona metsässä ja Sara on "mahdollisesti kuollut".

Henkilöhahmot ja paon erilaiset kiemurat ovat sarjassa upeita. Pahikset eivät ole aina pahiksia eiväkä hyvikset hyviksiä. Michael on upea hahmona. Aluksi hän tosin oli tavattoman ärsyttävä. Joskus tylsä nero, mutta myös hyvin inhimillinen. Vaikka se kohta, jossa hän huomaa, ettei vankilassa olo olekkaan ihan leikkiä. Wentworth Miller III muuten näyttää aivan pahikselta. Sucre on oikein valloittava, koominen hahmo. Sellainen pakollinen vakavan päähenkilön hauska apuri. T-Bag on taas on aivan hulvaton. Vaikka hän on kuinka iljettävä ja kauhea, hänestä on tavallaan pakko pitää edes vähän. Loistava näyttelijä, kuin he kaikki.

Sarjassa on paljon toimintaa ja irtopäitä-, varpaita ja kaikkea muuta vastaavaa. Mutta on siinä nättejäkin kohtia.
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)

"Michael Scofield, the greatest kick"

« Viimeksi muokattu: Helmikuu 14, 2007, 11:38:19 kirjoittanut Em-Em »

Poissa Starpiks

 • ヘルムットじゃないよ
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • "Olette sangen rumia ollaksenne keijuja"
 • Tupa: Puuskupuh
Re: Pako (Prison Break)
« Vastaus #8 : Tammikuu 30, 2007, 08:33:35 »
Wentworth Miller III muuten näyttää aivan pahikselta.

 Niin näyttää! Sarjan ensimmäisessä jaksossa, kun näytettiin se pankkiryöstökohtaus, odotin koko ajan verta ja suolenpätkiä, koska WMIII näyttää niin pahikselta! :D Meni pari jaksoa, ennen kuin tajusin, että kyseessä oikeasti on hyvis. Ne silmät, ne ovat vaikuttavat. Sitten kun hahmoon pääsee sisään, ulkonäkökin muuttuu enemmän "hyviksmäiseksi" (ainakin minun silmissä), mutta silti, brr. Varmaan murtuisin saman tien hänen silmien edessä. :P
"The shortest verse in the Bible is, "Jesus wept". The only thing wrong with it is the past tense." -Fred MacIntire, Something Positive

No oonhan mä sentään sukua insinöörille... *pnish*?

michelle

 • Ankeuttaja
Re: Pako (Prison Break)
« Vastaus #9 : Tammikuu 30, 2007, 21:57:36 »
Kuulopuheiden mukaan sarja vielä paranee toisella ja kolmannella kaudella. Tulisi pian kauppoihin
Kolmatta kautta ei vielä vissiin edes tehdä ja toinen kausi on mielestäni ykköstä paljon huonompi.

Prison Breakia ite olen seurannut jo melkosen kauan, olen aloittanut hiukkasen sen jälkeen kun sarja alkoi pyörimään Amerikassa (vuoden -05 puolella). Olin aivan koukussa ykköskauteen, ja itse asiassa järkkäilin työvuoroja niin että saan mahdollisimman aikaisin katsottua PB:n. Kakkoskaudesta en tykkää niin paljoa. Jaksot 14 ja 15 oli ihan mukavia, mutta sarja on alkanut melko paljon junnaamaan paikoillaan. Kyllähän sitä vieläkin katsoo, ja on se vieläkin parempi sarja mitä monet muut, mutta lempisarjan tittelin annoin kyllä nyt Supernaturalille.

Poissa Browey

 • Vuotislainen
Re: Pako (Prison Break)
« Vastaus #10 : Tammikuu 30, 2007, 22:02:09 »
John Abruzzin paluu jo viikko sitten nähdyssä jaksossa ja etenkin muutos, joka hänessä tuolloin nähtiin, hämmästytti minua erittäin paljon, sillä hetken aikaa moni saattoi jo luulla, että hänen sisässään asuva murhaaja olisi kadonnut. Mielestäni muodonmuutos oli alusta saakka aika epäuskottava ja käsitykseni siitä vahvistui, kun mafiapomo kysyi Michaelilta Fibonaccin olinpaikkaa sillä perusteella, että pystyisi antamaan vihamiehelleen anteeksi. Olen iloinen siitä, että Abruzzi on mukana kauden viimeisissä jaksoissa luomassa mielenkiintoa ja väriä tähän ja ensi kauteen. Hänen paluussaan on etenkin yksi asia yli muiden: Abruzzi ja T-Bag pelaavat jälleen samalla puolella ja taistelupari on jälleen koossa.

Nick Savrinn on Abruzzin ohella toinen henkilö, jota on tällä hetkellä vaikea käsittää. Oli hämmentävää nähdä, kuinka Abruzzi soitti hänelle ja pyysi tuomaan Veronicaa lentokentälle samana iltana. En koskaan pitänyt Savrinnista, mutta tavallaan luotin häneen; tuntuukin yhä käsittämättömältä, että hän saa käskynsä suoraan Abruzzilta ja tekee tälle töitä. Olen varsin varma sen suhteen, että tässä piilee yhä jotain sellaista, mitä ei ole toistaiseksi selvinnyt katsojille.

Mikä Abruzzin juoni sitten on? Tähän saakka saatujen vihjeiden perusteella luulen, että Nickin on tarkoitus tuoda vankien pakoyönä Veronica lentokentälle, josta lentokone lähtee elossa olevat vangit mukanaan. Luultavasti Abruzzi aikoo kentällä kiristää Veronican hengellä uhaten Michaelilta selville Otto Fibonaccin olinpaikan, koska Michael ei ole sitä tähän mennessä kertonut. Täytyy vain ihmetellä ja ihailla, miten mafiapomo sai juonen kehiteltyä. Vaihtoehtoja ei mielestäni ole kovin montaa. Tiedämme, että Abruzzi ja Nick olivat samoihin aikoihin sairaalassa Chigagossa, kuten myös sen, että Abruzzi on nähnyt Veronican valokuvan (Michaelin, Abruzzin ja Philly Falzonen välisessä keskustelussa) ja ymmärtää sen perusteella, kuinka tärkeä Veronica on veljeksille. Luulen kuitenkin, että juoni on punottu paljon aikaisemmin - jo silloin, kun Savrinn suorastaan änkeytyi Veronican seuraan tutkimaan Lincolnin tapausta.

Abruzzin ja Nickin välisen yhteistyön takana täytyy olla jotain suurempaa ja merkittävämpää, sillä jos Nick ylipäätään koskaan vie Veronican lentokentälle, tekee hän sen hyvin vastentahtoisesti; sen takia on vaikeaa kuvitella Nickiä Abruzzin työntekijäksi. En välttämättä usko, että Nick tuo Veronicaa lentokentälle saakka, sillä mielestäni järkevämpi päätös tälle kaudelle olisi, jos kaksikko lentäisi Montanaan etsimään Terrence Steadmania, kun ovat päässeet näinkin pitkälle. Toisaalta koska tästäkin kaudesta on Amerikassa käynnissä toinen tuotantokausi, on aikaa myös Steadmanin salaisuuksien selvittämiseen.

Palaan vielä vanhempaan jaksoon, jossa Lincoln joutui liikenneonnettomuuteen ja Aldo Burrows astui esiin pimeydestä ja tuli pelastamaan poikansa hengen. Veljesten isän mukaantulo sarjaan oli mielestäni ihan toivottavaa, sillä olisi ollut järjetöntä, jos kaikki Aldo Burrowsiin liittyvä olisi jäänyt siirrettyä teloitusta seuranneeseen toimittajaan, joka käytti nimeä William Prall. Koko tilanne kuitenkin kääntyi pahasti päälaelleen, kun samalla selvisi, että Lincoln lavastettiin alunperin syylliseksi, jotta Aldo tulisi esiin piilostaan. En tiedä, pidinkö tästä uudesta käänteestä; katsojat oli tähän mennessä johdettu hyvin pitkälle harhaan ja kaikki selvisi lyhyen hetken aikana. Olisin toivonut, että Lincoln olisi pysynyt välttelemään Bellickiä ja poliiseja hieman kauemmin, mutta toisaalta tämän Yhtiön mukaantulo sarjaan näin olennaisella tavalla johtui luultavasti pikemminkin siitä, että käsikirjoittajat alkavat jo pedata jonkinlaisia lähtökohtia sarjan toiselle tuotantokaudelle, jossa Aldo on varmaankin jälleen mukana.

Sara Tancredista tuli yllättäen koko paon avain, mutta luulisin, että hän ei aiheuta vangeille enää enempää harmeja ja jättää oven lukitsematta pakoyönä Michaelin vuoksi. Sarasta on tullut kauden ja henkilöiden kehittyessä aina vain pinnallisempi ja luulen, että hän voi sortua käyttämään morfiinia minä hetkenä hyvänsä. Pystyn ymmärtämään Saraa, koska hänellä on heikot ja luottamuksettomat välit isäänsä, mutta se ei muuta sitä tosiasiaa, että siinä missä hän oli kauden alussa yksi suosikeistani, en pidä hänestä enää tippaakaan. Hänen surullinen ja vaikea mielialansa kaipaisi kohotusta äkkiä, mutta sitä tuskin tapahtuu pitkiin aikoihin.

Tweener liittyi pakoryhmään, mikä oli sinänsä ihan reilu teko Michaelilta. En ole koskaan pitänyt Tweeneristä, mutta häntä käy sääliksi, koska hän on jumittunut tilanteeseensa vastoin omaa tahtoaan. Bellick makaa tajuttomana vartijoiden taukotilan alla olevassa putkessa eikä voi auttaa Tweeneriä Avocadolta, joka palaa selliin auttamattoman pian. Tweener on surullinen hahmo, jonka ei C-Noten ja Sucren tapaan kuuluisi edes olla Fox Riverissä pahamaineisten vankien keskellä.

Kaksi jaksoa jäljellä, enkä jaksaisi millään odottaa ensi tiistaita.

Poissa Valeriana

 • Enimmäkseen harmiton
 • Reservi
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Re: Pako (Prison Break)
« Vastaus #11 : Helmikuu 03, 2007, 00:05:01 »
Jotenkin aika vaikea uskoa, että Bellick auttaisi Tweeneriä, jos olisi vapaana. Hänhän sen Tweenerin Avocadolle antoi. Hänen vasikakseen ei näköjään kannata ryhtyä. Voi kyllä olla, että Tweenerille käy joka tapauksessa huonosti, koska muut pakosuunnitelmaan osallistujat tietävät nyt, että Tweener kanteli heistä Bellickille. Olen huolissani siitä Westmorelandin haavasta. Näyttää siltä, ettei hän taida päästä sanomaan hyvästejä tyttärrelleen.
If God does not understand, then he is not God, and we have nothing to fear.

Mindezu

 • Ankeuttaja
Re: Pako (Prison Break)
« Vastaus #12 : Helmikuu 03, 2007, 09:11:22 »
Olen seurannut tätä sarjaa ihan ensimmäisestä jaksosta asti ja nähnyt kaikki jaksot. Mielestäni tätä sarjaa hehkutettiin silloin joskus hieman liikaa, vaikka mahtava onkin. Monet kavereistanikin yllästyivät jatkuvaan mainostamiseen, ja jättivät siksi katsomatta. (järkevää :pp)
Muttamutta. Pidän Paosta siksi, että siinä on asiansa osaavat näyttelijät ja paikka on upeasti lavastettu. Se on vain joskus ärsyttävää, kun Michael aina onnistuu jotenkin pelastamaan tilanteen ja hänellä tuntuu olevan ratkaisu kaikkeen. No, se on kai osa sarjan juonta...
Odotan innolla 2. tuotantokautta.

michelle

 • Ankeuttaja
Re: Pako (Prison Break)
« Vastaus #13 : Helmikuu 03, 2007, 18:15:44 »
Pidän Paosta siksi, että siinä on asiansa osaavat näyttelijät ja paikka on upeasti lavastettu.
Se on ihan oikea vankila, ei pelkät lavasteet. Kyseinen Joliet Prison lakkautettiin helmikuussa 2002.

Poissa Sahara

 • Satakieli
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Re: Pako (Prison Break)
« Vastaus #14 : Helmikuu 03, 2007, 20:35:28 »
Ainoa huono puoli Paossa on tosiaan tuo pitkittäminen. Jostain luin, että Paosta oli tarkoitus tehdä ensin vain joku 12 osainen, mutta sitten sitä venytettiin. Ja sen kyllä joissain kohti huomaa.

Nyt kun olen nähnyt kaikki jaksot, niin suosikkini on edelleen Sucre ja Michael. Abruzzi on nyt myös hyvä hahmo, se sen uskoon tuleminen on jotenkin erittäin huvittavaa. T-Bag on muuten hyvä, mutta on ällöttävää se, miten se on sellainen raiskaaja. Se poikakin
teki itsarin. Mutta hyvä hahmo kuitenkin.
Odotan erittäin innolla toista kautta, vaikka olen kuullutkin sen olevan huonompi. Mutta aika vaikeahan siitä olisikin saada yhtä hyvä kuin ykkösestä.

Siinä DVD:ssähän pitäisi olla niitä poistettuja kohtauksia, mutta minä en ole niitä mistään löytänyt. Olen kai onnistunut vain ohittamaan ne täydellisesti. Tietääkö joku missä ne on, siinä viimeisellä levylläkö? Miten minä en löydä niitä.
// Kiitos hyvistä ohjeistä Elosäde. Nyt löysin. Olin etsinyt ihan väärästä paikasta ^^`
« Viimeksi muokattu: Helmikuu 04, 2007, 15:29:57 kirjoittanut Sahara »

Poissa Elosäde

 • Wanhus
 • Vuotislainen
Re: Pako (Prison Break)
« Vastaus #15 : Helmikuu 04, 2007, 12:51:28 »
Poistettuja kohtauksia löytyy niiden jaksojen kohdalla, jossa ne olisivat olleet jos niitä ei olisi poistettu. Ei niitä kovin montaa ole minun silmiini osunut, enkä edes ole sillä silmällä vielä tarkastellutkaan. Siis levyn päävalikosta valitset jonkun jakson nimen, jonka jälkeen tulee alavalikko, josta pääsee kohtauslistaan, kielivalikoimaan ja mahdollisesti siinä on joku special-juttu joss on poistetut kohtaukset. En nyt muista mikä teksti siinä on, mutta sieltä löytyy myös kommenttiraidat. Mutta tosiaan, niitä ei löydy monestakaan paikasta, enkä ole itsekään varma olenko katsonut kaikkia.

Mutta saatuani DVD-soittimen tuhlasin joululahjarahani ostaakseni itselleni Pako-dvd:n. Aivan mahtava. Nyt kun on katsonut telkasta viimeisiä jaksoja, niin huomaa oikeasti kuinka jännittäviin kohtiin ne jäävät, itse sitä ei niin huomannut kun dvd:llä jaksot tuli katsottua melko pötköön. Minut sarja on pitänyt taidokkaasti otteessaan, siinä on sitä jotain kummallista. Itse odottelen kyllä toista kautta myös, olkoon huonompi eli ei.
"Insinööri on ihmisenä osaamistaan suurempi ihme" -Esa Saarinen

Poissa Röhkö

 • Kasvatustieteen kandi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Re: Pako (Prison Break)
« Vastaus #16 : Helmikuu 07, 2007, 09:02:51 »
Eilisessä jaksossahan he viimein pakenivat. Jakso oli tämän ensimmäisen tuotantokauden toiseksi viimeinen. Ensi jaksossa sitten jännätään, pääsevätkö he todella karkuun.
Sääliksi käy sitä vanhusta (nimi ei nyt tule mieleen), jolla oli haava kyljessä. Samoin sitä tukevahkoa tyyppiä. :p

Sain tässä pari päivää sitten tietää, että John Abruzzia näyttelevä mies on alunperin ruotsalainen. Hän on asunut Ruosissa monta kymmentä vuotta, ja nyt asuessaan Los Angelesissa hän käy Ikeassa useasti. Kiintoisaa.

Pako on minusta kyllä sellainen sarja, jonka olisi voinut jättää yhteen tuotantokauteen, korkeintaan kahteen. Juonen pitkittäminen liiaksi voi pilata jännitystä ja ideaa. Kun sarjaan vain lisätään henkilöitä ja monimutkaisuutta, saattaa katsojat kyllästyä. Lost-sarjassa on vähän sama ongelma.
"Pants - like shorts, but longer!"

vihtori

 • Ankeuttaja
Re: Pako (Prison Break)
« Vastaus #17 : Helmikuu 07, 2007, 10:23:02 »
Pidin eilisestä jaksosta kovasti. Olin kyllä arvannut, että he pääsevät muurien yli, mutta jännityksellä odotin sitä, ketkä putoavat kyydistä matkalla. Itse olin veikannut, että Michael olisi käyttänyt Tweeneriä(nimet hakusessa?) jonkinlaisena harhautuksena tai jotain, en nimittäin tajunnut alunperinkään miksi hän otti Tweenerin mukaan. Myöskin tämän "mielisairaspotilaan" ilmaantuminen oli aika mielenkiintoinen juonenkäänne.

Vaikka olen aina pitänyt enemmän vankilakohtauksista, oli Nickin ampuminen ehkä kaikista hätkähdyttävin kohtaus viime jaksossa. Mies on sentään ollut yksi päähahmoista koko ensimmäisen tuotantokauden ajan ja nyt hänet tapetaan ihan noin vain. Mutta hänen kuolemallaan on varmaan haluttu korostaa sarjan arvaamattomuutta ja tuon alan raakuutta.

Seuraavan jakson etenemistä on vaikea arvata, muut jaksot ovat kuitenkin kertoneet vankilan sisäisestä elämästä. Muuttuvatko henkilöt päästessään ulos? Vaikka odotankin mielenkiinnolla, miten he onnistuvat paeta 15 km päähän lentokentälle,kun heillä ei ole kuin muutaman minuutin etumatka. Veikkaan että kaikki eivät suinkaan pääse lentokenälle asti, vaan osa jää kiinni tai jostain muusta syystä "jää jälkeen". Jos lentokoneeseen pääsee vain kolme veikkaisin, että siellä ovat ainakin Abruzzi ja Lincoln, sillä uskon Michaelin luovuttavan oman paikkansa hänelle. Toivottavasti he ovat onnistuneet saamaan tuotantokauden viimeisestä jaksosta koko sarjan parhaan.

Poissa Valeriana

 • Enimmäkseen harmiton
 • Reservi
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Re: Pako (Prison Break)
« Vastaus #18 : Helmikuu 07, 2007, 20:32:27 »
Varmaankin, jos Abruzzi aikoo puristaa haluamansa tiedot Michaelista, se käy helpoiten Lincin avulla. Siksi voisi kuvitella, että ne mukaan tulevat olisivat Michael ja Lincoln. T-Bagin hän varmaan haluaa hengiltä ja Westmoreland ja C-Note joka tapauksessa olivat pyrkimässä eri suuntaan. Olen vähän ihmetellyt, kuvitteleeko Sucre oikeasti, että se Maricruz lähtee hänen kanssan pakomatkalle jonnekin tuntemattomaan. Pitkän tähtäimen suunnittelu ei taida olla hänen parhaita puolian. Tweener saa kiittää onneaan, jos on vielä lentokentälle tullessaan hengissä.

Sahara, minun näkemykseni tuosta spoilerissa olevasta asiasta:
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)
« Viimeksi muokattu: Helmikuu 07, 2007, 22:15:26 kirjoittanut Valeriana »
If God does not understand, then he is not God, and we have nothing to fear.

Poissa Sahara

 • Satakieli
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Re: Pako (Prison Break)
« Vastaus #19 : Helmikuu 07, 2007, 20:50:39 »
Olen vähän ihmetellyt, kuvitteleeko Sucre oikeasti, että se Maricruz lähtee hänen kanssan pakomatkalle jonnekin tuntemattomaan. Pitkän tähtäimen suunnittelu ei taida olla hänen parhaita puolian.

Minä olen ihmetellyt just tuota samaa. Ja samoin myös C-Notesta. Kai sen nyt pitäisi tajuta, että niistä tulisi maan etsityimpiä rikollisia, niin silloinhan se sen vaimo ei voisi mitenkään välttyä kuulemasta, että C-Note on ollut vankilassa. Vai miten ihmeessä C-Note suunnittelee saavansa sen vaimon ja tyttären pois maasta (Meksikoko se nyt oli), ilman että se kuulisi jotain.
Ja Sucrella on sama homma. Miten se voi kuvitella, että Maricruz hyppisi riemusta, kun Sucre karkaa vankilasta, ja niiden pitäisi lähtä jonnekin tuntemattomaan maahan?

Minua kyllä jäi säälittämään se Westmore, olisin kyllä suonut sen pääsevän tapaamaan sitä kuolevaa lastaan.

(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)

Glap

 • Ankeuttaja
Re: Pako (Prison Break)
« Vastaus #20 : Helmikuu 12, 2007, 11:25:21 »
Pako on ainoa sarja, mitä seuraan todella. Hyvät näyttelijät, hyvät juonikuviot.. Omia lempihahmojani on Sucre, Westmoreland ja tietysti Michael (joka on paras näistä kaikista).
Aluksi Sara oli ok, mutten pidä tämän tavasta katsoa ihmistä - silmät hyppivät miten sattuu kohteen kasvoilla. Haywire, Houruksi häntä haukun, on kamala. Hyvä näyttelijä, mutta hahmo on itsessään kamala, oikeastihan hän ei ole sairas mieleltään, vai?

Sarja on ehdottomasti katsottavan arvoinen, mutta nyt mukaan tulevan on hankala päästä kärryille. Olen nähnyt kaikki jaksot yhtä lukuunottamatta, jossa mm. Abuzzi ehti jo leikata Michaelin varpaan (tämä on polilla) ja sitä, kun Houru oli tämän sellikaveri.

Poissa Browey

 • Vuotislainen
Re: Pako (Prison Break)
« Vastaus #21 : Helmikuu 12, 2007, 17:05:31 »
Sanoisin, että ne kolme elossa olevaa, jotka pääsevät Abruzzin koneen kyytiin, ovat Abruzzin itsensä lisäksi Michael ja Lincoln. Toisaalta olisi odotettavissa, että tässä nähdään vielä jokin käänne. Sarjasta on kuitenkin paraikaa käynnissä Amerikassa toinen tuotantokausi, joten voisi olettaa, ettei huomisessa jaksossa kolme vankia pakene lentokoneella ja muut kuole, sillä muuten toisella kaudella ei ole yhtään mitään näkemisen arvoista. Sen takia luulen, että joko Abruzzin koneeseen mahtuu pari yllättävää henkilöä (eivät Michael ja Lincoln), jotka pakenevat maasta ja koneen ulkopuolelle jäävät pysyvät hengissä jatkaen pakoa jalkaisin tai toisena vaihtoehtona lentokone ei tulekaan noutamaan vankeja eikä yksikään pääse pakoon ulkomaille. Huomenna kuitenkin nähdään, miten käy. Itse olisin melkein jälkimmäisen vaihtoehdon kannalla, sillä koko tilanne sekoittui jo aika pahasti hetkellä, jolloin Nick päästi Veronican vapaaksi.

Poissa Valeriana

 • Enimmäkseen harmiton
 • Reservi
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Re: Pako (Prison Break)
« Vastaus #22 : Helmikuu 13, 2007, 23:27:17 »
No, kukaan ei sitten päässyt sinne koneeseen. Jakso oli yhtä aikaa aika pelottava ja jotenkin hauska. Minä kikatin itsekseni, kun Haywire varasti sen polkupyörän kypärineen. Sitten minua jostain syystä nauratti se kun Mache sanoi Tweeneriä Vanilla Iceksi, koska se on niin osuva vertaus (Ice, ice baby). T-Bagin olisi pitänyt osata arvata ettei Abruzzi suotta sääli hänen kännyään, kun he ovat molemmat aiemmin yrittäneet tappaa toisensa ja Abruzzi leikkeili Michaelilta kaksi varvasta paljon pienemmästä syystä. Viimeinkin näimme sen rouva varapresidentin tositoimissa.

R.I.P. Charles Westmoreland. Jostain syystä luulen, että Sara selviää hengissä kaikesta huolimatta.
If God does not understand, then he is not God, and we have nothing to fear.

Poissa Browey

 • Vuotislainen
Re: Pako (Prison Break)
« Vastaus #23 : Helmikuu 14, 2007, 19:34:14 »
Nyt on tämä kausi saatu pakettiin lopullisesti. Pidin sarjasta erittäin paljon - Pako on varmaankin parasta draamaa, mitä olen koskaan katsonut. Tuntuu siltä kuin olisi vain hetki siitä, kun Michael viimeisteli suunnitelmansa, ryösti pankin ja joutui Fox Riveriin ja siitä, kun Leticia Barris murhattiin, Quinn jätettiin kaivon pohjalle, vanginvartija Bob tapettiin T-Bagin toimesta ja agentti Hale yritti kertoa Veronicalle totuuden pimeällä kujalla. Välillä tuntui siltä, että vangeilla olisi mahdoton tehtävä edessään kaikkien ilmenneiden esteiden ja muiden vaikeuksien takia, mutta nyt he sitten pääsivät vankilasta ulos muurien ulkopuolelle ja pakoon - ainakin hetkeksi.

Viimeinen jakso oli ensimmäisen tuotantokauden helmi. Katsojat onnistuttiin hämäämään täysin siihen uskoon, että varapresidentti myrkytettäisiin, vaikka lopulta Reynolds ehtikin ensin, otti ohjat omiin käsiinsä ja ymmärrettyään, että hänellä ei ollut muita mahdollisuuksia nousta maan presidentiksi, laittoi palvelijansa hankkimaan presidentin tappanutta myrkkyä. Nyt Caroline Reynoldsilla on valta käsissään ja tulee olemaan mielenkiintoista nähdä, kuinka hän sen hyödyntää. Se, että hän johtaa nyt maata, vaikuttaa varmasti myös vankien urakkaan pysyä vapaana ja luo jännitystä ja kiehtovuutta toisen kauden ympärille, sillä Terrence Steadmanin "murhaaja" on jälleen vapaana, vaikka hyvin monta kertaa heillä oli käsissään avaimet Lincolnin murhaamiseen.

Haywire tarjosi kunnon viihdettä synkän ja vakavamielisen jakson keskelle varastaessaan pieneltä tytöltä polkupyörän ja lähtiessään ajamaan sillä kädet ilmassa. Haywire oli ensimmäisen kauden onnistuneimpia henkilöhahmoja: hän on ristiriitainen ja pelottava vanhempansa murhannut mies, mutta myös omalla tavallaan nokkela ja sairautensa takia hauska henkilö. Pidin hänestä jo silloin, kun hän oli Michaelin sellikaverina muutaman päivän, mutta viimeisissä jaksoissa hän nousi eri tasolle. Haywiren näyttelijä Silas Weir Mitchell teki ehdottomasti yhden kauden parhaimmista roolisuorituksista. Toivottavasti Haywire pysyy hengissä vielä pitkään eikä kuole heti ensimmäisistä luodeista, jotka seuraavalla kaudella nähdään.

En usko, että Tweener pystyy pakenemaan Bellickiä ja muita poliiseja kovin kauaa. Hänellä on harvat vahvuutensa, mutta hänen heikkoutensa jyräävät niistäkin yli. Tweener ei usko itseensä, hän on heikko ja koko pako tuli hänelle niin nopeasti, ettei hänellä ollut aikaa valmistautua siihen. Hänellä ei ole mitään suunnitelmia mitä tehdä vapaana, ja kyse ei hänen kohdallaan ole siitä, että pysyykö hän vapaana, vaan siitä, kuinka kauan hän pysyy elossa. Ei se haitttaa minua: paenneista vangeista Tweener oli ehdottomasti huonoin ja tyhmin, vaikka välillä häntä kävikin sääliksi, koska hänellä oli epäonnea pelkästään joutuessaan vankilaan ja hänellä ei ollut juuri minkäänlaista mahdollisuuksia vaikuttaa omaan tilanteeseensa.

Tämä oli loistava tuotantokausi, enkä malta odottaa toisen alkua. Televisio tarvitsee samanlaisia nerokkaita ohjelmia kuin Pako.

Poissa Yaya

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • möfff
Re: Pako (Prison Break)
« Vastaus #24 : Helmikuu 18, 2007, 20:16:55 »
Mahtaako joku tietää, milloin Paon toinen tuotantokausi alkaa näkyä Suomessa? En viitsinyt kauheasti topiccia selailla spoilausten takia, jos niitä sattuu olemaan.

// Okei. Kiitos. *hymy*
« Viimeksi muokattu: Helmikuu 20, 2007, 10:53:38 kirjoittanut Yaya »
It's time to take some real risks.

Poissa Valeriana

 • Enimmäkseen harmiton
 • Reservi
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Re: Pako (Prison Break)
« Vastaus #25 : Helmikuu 18, 2007, 21:09:40 »
Muistaakseni sanottiin, että syyskuussa.
If God does not understand, then he is not God, and we have nothing to fear.

Tutteri

 • Ankeuttaja
Vs: Pako (Prison Break)
« Vastaus #26 : Maaliskuu 18, 2007, 16:29:31 »

Prison Break / Pako! Pidän sarjasta oikein paljon ja minusta on kivaa, että päähenkilö Michael ei ole mikään lihaskimppu pahis vaan ihan "tavallinen" tyyppi. On hyvä asia kun päähenkilö on edes lähellä tavallista ihmistä ja Michaelhan on tosi herkkis tyyppi oikeestaan. :)
Ensimmäisen kauden viimeisen jakson tapahtumat olivat aika sekalaiset ja hmmm... pelottavat?
Haywiren pyörävarkaus tosin toi hieman lievitystä tuohon jännitykseen. x)

Charles Westmorelandin kohtalo oli surullinen.

Sarahin tilanne jäi huolestuttamaan ja mieleeni tuli heti, että mitenkähän Michael reagoisi jos sais tietää siit tollee vaikka jostai telkkarista nopeesti...
Michaelilla oli ihan mukava ilme kun Abruzzi leikkas T-Bagin käde irti.
Se oli kyl kiva näköst ku T-Bag juoksee vaa mettäs kämmen kainalos >.<

Paras sarja ja odotan jo kovasti suraavaa tuotantokautta!
 

Dust to Dust

 • Ankeuttaja
Vs: Pako (Prison Break)
« Vastaus #27 : Maaliskuu 30, 2007, 23:58:57 »
Ehkä yksi parhaista sarjoista, mitä tiedän. Kuuluu todellakin lempi sarjoihini. En ainakaan muista, että sarjassa olisi yhtään huonoa jaksoa. Kaikki ovat jännittäviä ja hyviä, tosin joissakin kohdissa joitakin asioita toistetaan hieman. Mutta se ei haittaa.
Michael ja Sara ovat parhaita. Tykkään heidän suhteestaan ja odotan todella kehittyykö heidän suhteensa mihinkään kakkoskaudella. :) Ja Sucre on myös hyvähahmo :) Hänen ja Michaelin ystävyys on myös kivalisä.
Upea juoni, joka on kerrottu sujuvasti. Näytteliät ovat kaikki minusta hyvin valittuja ja sopivat rooleihinsa. Kokonaisuudessaan sarja on aivan mahtava.

Poissa helmikana

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Pako (Prison Break)
« Vastaus #28 : Huhtikuu 08, 2007, 23:19:31 »
Jos kukaan täällä harrastaa sarjan vähän pidemmälle katsomista kuin mitä Suomessa on näytetty (ja miksei muutkin, jotka asiasta tietävät), oliko tämä 22. jakso toisen tuotantokauden viimeinen vai tuleeko vielä yksi? Olen kuullut tästä melko ristiriitaisia informaatioita. ;o

Poissa Fingon

 • Philosopher
 • Vuotislainen
Vs: Pako (Prison Break)
« Vastaus #29 : Huhtikuu 09, 2007, 00:56:45 »
Mielestäni se oli toisen kauden viimeinen.
Wise men speak because they have something to say; Fools because they have to say something.

Minnehoo

 • Ankeuttaja
Vs: Pako (Prison Break)
« Vastaus #30 : Huhtikuu 23, 2007, 19:23:25 »
Kysyn nytte täälläkii että kuka tietää milloin tämäkii sarja jatkuu vai jatkuuko tää ollenkaa???

Hyvä sarja paitsi jäi vähä joskus tylsäks... Veivata avataa vaa sitä että karataako vaiko ei karata...

Poissa Joku

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: MarauderIce16727
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Pako (Prison Break)
« Vastaus #31 : Huhtikuu 25, 2007, 19:06:05 »
Kysyn nytte täälläkii että kuka tietää milloin tämäkii sarja jatkuu vai jatkuuko tää ollenkaa???

Hyvä sarja paitsi jäi vähä joskus tylsäks... Veivata avataa vaa sitä että karataako vaiko ei karata...

Jatkuu jatkuu. Ameriikassa alkaa kolmas kausi elokuussa, tarkkaa päivämäärää en muista. Jos taas jatkumista Suomessa tarkoitit, alkaa toinen kausi näkyä syyskuussa, niin kuin muutama viesti ylöspäin todettiin.

Poissa Interwise

 • Luihu velmuttelija
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
Vs: Pako (Prison Break)
« Vastaus #32 : Toukokuu 15, 2007, 21:06:32 »
Prison Break nimellä olen oppinut tuntemaan, sillä vain ensimmäinen jakso tuli katsottua TV:n kautta, ja loput pitkin luvattomia teitä.

"Paon(harvinaisen paska nimi)" lasken ehdottomasti mukaan näihin koukuttaviin sarjoihin, joihin voisin listata Heroesin ja 24:n. Tosin toinen kausi ei ollut enää ensimmäisen veroinen, vaan aiheesta poiketaan jo aika paljon, ja makukin alkaa mennä pitkittelyn takia. Lisäksi kolmas seasoni kruunaa tämän kaiken.

Mutta pääpiirteittäin "Pako" on keskivertoa parempi TV-sarja, jonka katsomiseen voi käyttää aikaa aivan huoletta.

Poissa Vilena

 • Hirnyrkki
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Pako (Prison Break)
« Vastaus #33 : Kesäkuu 11, 2007, 22:28:26 »
Itseäni vähän rassaa Prison Breakissa se, kuinka sarja alkaa toista itseään. Eihän Michaelia ja Lincolnia voida koskaan saada kiinni, tai koko sarjalta katoaa pohja! Niin, tai sitten he pakenevat uudelleen vankilasta. Siinä vaiheessa tämä tyttö ei enää vaivautuisi katsomaan koko sarjaa. Kyllähän ne käsikirjoittajat ihan mukavia juonenkäänteitä kuitenkin ovat saaneet aikaan, toivottavasti ideat eivät lopu kolmoskaudellakaan! Tämä on vähän sellainen sarja, että katson jos jaksan enkä tunne menettäväni mitään, vaikken katsoisikaan. Toisaalta, Prison Break on kyllä äärettömän huono sarjaa tuollaiseen "välinpitämättömään katseluun", kun siinä putoaa melko herkästi kärryiltä! Olen katsonut jaksoja lähinnä englanniksi ilman tekstejä, joten muistan hirveän huonosti hahmojen nimiä - varsinkaan nyt, kun ei ole vähään aikaan uusia jaksoja tullut. En siis pahemmin viitsi ruveta erittelemään mielipiteitäni hahmoista, kun en jaksa muistella niiden tyyppien nimiä :D Eniten minua rassaa koko sarjassa se meksikolaisheppu, Sucre se taitaa olla. Tai sitten se on se joku toinen, en muista. Menee jo nyt ihan sekaisin, en varmaan muista mitään kakkoskaudesta kunhan kolmonen alkaa!
Humor me.

Bruise Pristine

 • Ankeuttaja
Vs: Pako (Prison Break)
« Vastaus #34 : Kesäkuu 21, 2007, 13:42:33 »
Oi, tykkään Paosta. Yleensä katson vain Twin Peaksin kaltaisia sarjoja, mutta Paosta pidän. Sopivasti jännitystä, hyvät hahmot jne. Mutta se vaan ärsyttää, että Paosta tehdään liikaa jaksoja. Eikös USA:ssa syksyllä ala pyöriä kolmannen tuotantokauden jaksot? Olen katsonut toisenkin tuotantokauden loppuun ja sarja alkaa jo toistaa itseään liikaa. Micheal on ihana. Sucre on yksi suosikeistani ja Micheal ja Sara on yhdessä söpöjä.  Odotan että kolmannen tuotantokauden jaksot ilmestyvät sitten syksyllä USA:ssa ja pääsee jännäämään mitä tapahtuu.

Poissa Browey

 • Vuotislainen
Vs: Pako (Prison Break)
« Vastaus #35 : Kesäkuu 27, 2007, 13:51:19 »
MTV3 Spotin mukaan Paon toinen tuotantokausi alkaa viikolla 35 28. päivä elokuuta. Ohjelmapaikka on sama, joten Michaelin, Lincolnin, Sucren, Abruzzin, C-Noten, Haywiren, T-Bagin ja Tweenerin pakomatkaa seurataan jatkossa tiistaisin klo 21.00-22.00. Itse odotan ohjelman jatkoa innoissani, sillä ensimmäisen tuotantokauden loppu oli monella tapaa jännittävä: Fox Riveristä paennut kahdeksikko ei ehtinyt Abruzzin lentokoneeseen, Veronica löysi elossa olevan Terrence Steadmanin ja varapresidentti Caroline Reynolds nousi presidentiksi.
« Viimeksi muokattu: Elokuu 08, 2007, 20:05:46 kirjoittanut Browey »

cokeco

 • Ankeuttaja
Vs: Pako (Prison Break)
« Vastaus #36 : Kesäkuu 28, 2007, 19:51:30 »
Pako on ihan sairaan hyvä sarja. Sitä on vaan niin kiva katsoa kun niin moni suunnitelma menee koko ajan pieleen.

Michael oli aluksi aika kuiva hahmo, mutta jossain puolessa välissä 1. tuotantokautta siitä tuli kiinnostava hahmo. Eniten tykkään Sucresta kun se on vaan niin läppä tyyppi.

Kun 1. toutantokausi loppui ja tajusin että sieltä alkaa joku kadotettu meinasin heittää telkkarin ikkunasta alas. Onneksi pako jatkuu 28.8.

Rosie

 • Ankeuttaja
Vs: Pako (Prison Break)
« Vastaus #37 : Elokuu 14, 2007, 00:49:46 »
Ah, minä niin rakastan tätä sarjaa. Ostin itselleni ensimmäisen tuotantokauden dvd:nä ja niitä jaksoja katsoessa en millään malttaisi odottaa seuraavaa tuotantokautta!

Hahmoista suosikkejani ovat ehdottomasti Abruzzi ja T-Bag. En tiedä mikä minuun noissa kahdessa vetoaa, kummatkaan kun eivät ole mitään puhtaita pulmusia (limainen mafiapomo ja pedofiiliraiskaajahomo). Abruzziin rakastuin jo ensimmäisissä jaksoissa, Peter Stormaren ääni on jotain niin uskomatonta ja hahmo on ylipäätään ihan uskomattoman karismaattinen limahiuksista huolimatta. T-Bagissa oli enemmän sulattelemista mutta nyt pidän hänestäkin jostain kumman syystä, se nariseva ääni.. hrr.

Itse sarjan päähenkilöstä, Michael Scofieldista en niinkään hahmona pidä vaikka Wentworth Miller onkin ihan siedettävän näköinen pakkaus. Jotenkin liian yksiuloitteinen ja tylsä mielestäni. Mutta vaikka en Michaelista hahmona juuri pidäkään niin pakko myöntää että kiljuin onnesta kun
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)

Eniten sarjassa itsessään pidän juuri hienoista henkilöhahmoista ja siitä ettei mikään ole varmaa vaan kaikki voi mennä pieleen minä hetkenä hyvänsä. Yllätyksiä siis riittää eikä ainakaan pääse tylsistymään nimim. kiipeilin seinille niissä mellakka-jaksoissa kun meno meni liian jännittäväksi hermoilleni.

Lyhyesti siis; rakastan.

Poissa Pau

 • Hirnyrkki
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Pako (Prison Break)
« Vastaus #38 : Elokuu 28, 2007, 19:30:08 »
(omgg jatkuu tänään :oo)

Aivan upea sarja, niin älyttömän mukaansa tempaiseva, ettei voi edes käsittää. Rakastan tapahtumien ennalta-arvaamattomuutta, jotenkin yhtäkkiä aina tapahtuu jotain, mitä (minä ainakaan :D) en osaisi ollenkaan odottaa. Sarja on myös kamalan jännä, joskus oikein pelottaa katsoa sitä yksin. Osa vankilakohtauksista ovat aika ahdistavia, ja joskus tuntuu että pitäisi vain sulkea silmät hetkeksi. Krhm, joo..

Lempihahmoa minulla ei oikeastaan ole, päähenkilö Michael on mielestäni ihan okei, joten voisin sanoa vaikka sen. Sitten se vanha pappa (jonka nimeä en nyt millään muista :/) on aivan ihana! Suretti vain ihan kamalasti silloin, kun papparaisen kissa kuoli.

Siitä on jotenkin kamalan kauan, kun pakoa on viimeksi tullut katsottua. Tuo tauko tuntui kyllä jotenkin todellä pitkältä. Ihanaa kun tänään pääsee taas telkkarin ääreen seuraamaan jänniä tapahtumia! ;>
Kusipäistä suloisin.
yhyy -> Pau

Poissa Posityyhtynen

 • Nokankopauttaja
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Pako (Prison Break)
« Vastaus #39 : Elokuu 28, 2007, 22:08:53 »
Hyvä sarja, täynnä odottamattomia juonenkäänteitä. Välillä jännitän heidän puolestaan miten he selviävät paossaan. Sarjan toteutus on ollut loistava. Sarjaa kuvataan oikeassa vankilassa ja jopa oikeiden vankien kanssa (?), niin ainakin kaverini antoi ymmärtää...
Henkilöt ovat mahtavia ja sopivat rooleihin hyvin. Michelin näyttelijä on ihana pakkaus, sopii rooliin hyvin. Vaikuttaa jopa ulkonäöltään hiljaiselta, mutta viisaalta=vetovoimaa löytyy. Sarja jäi keväällä hyvin jännittävään kohtaan ja jatkuu myös siitä (itseasiassa katson PAKO:a juuri nyt...on mainoskatkot vaan). Aah, jännitystä aseiden kera ja takaa-ajoa, piinaavaa mutta ihanaa :)
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)

♥ When you are feeling sad, read Harry Potters and you'll be happy again, with chocolate you'll be superhappy Ü
(PS. Twilight is also good alternative)

Poissa Kalke

 • Lyhennetty painos
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • I told you so.
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Pako (Prison Break)
« Vastaus #40 : Elokuu 29, 2007, 12:05:10 »
Itse en katsonut Pakoa ollenkaan, kun se tuli Suomessa (ykköstuotantokausi), mutta kun kaverini osti ensimmäisen tuotantokauden DVD'n ja näytti minulle pari ekaa jaksoa, niin pakkohan ne kaikki oli sitten katsoa :> KOukussa oltiin.

NYt odotin oikein innolla tuota toisen kauden alkamista. Ja olihan tuo ensimmäinen jakso oikein hyvä, ei pettymys.

Lempihenkilöni on ehdottomasti Abruzzi. Todella karismaattinen näyttelijä tuo Peter Stormare. Yleensä pidänkin vaikutusvaltaisista henkilöistä, jotka eivät suotta kiltteile. Abruzzin hiukset olivat ykköskauden alussa aivan omaa luokkaansa, harmi, että hän leikkasi ne viimeisiin jaksoihin. Odotin oikein malttamattomana Abruzzin kostoa T-Bagille, kun tämä niin ilkeästi sivalsi häntä kaulaan. Oli oikein hykerryttävää katsoa sitä käden katkaisua (en ole sairas, en :>). Ah, mutta todella ihana henkilö tämä, toivottavasti pysyy kuvioissa ja pitkään!
Muiden reaktio siihen, kun Abruzzi uhkasi lasta, saadakseen tämän isältä aseen pois, oli naurettava. Olisiko heillä ollut muita vaihtoehtoja? Ei. Abruzzi oli ainoa, joka tajusi tilanteen laidan, ja ainoa, jolla oli munaa tehdä näin.

Uusi etsivä (mikä hänen nimensä nyt olikaan) oli ärsyttävä. Ei tarvitsisi toista Michaelin kaltaisesti ajattelevaa henkilöä, tuntuu melko masentavalta, kun koko nerokas suunnitelma paljastuu kohta kohdalta.

« Viimeksi muokattu: Elokuu 29, 2007, 20:38:22 kirjoittanut Kalke »
"A goal without a plan is just a wish."

Poissa Browey

 • Vuotislainen
Vs: Pako (Prison Break)
« Vastaus #41 : Elokuu 29, 2007, 18:33:19 »
Paon toisen tuotantokauden ensimmäinen jakso oli mielestäni ihan hyvä ja viihdyttävä eikä ainakaan pettänyt odotuksia. Veronican kuoleman oli pienoinen pettymys vaikken hänestä erityisesti pitänytkään, mielestäni sen olisi voinut jättää kirjoittamatta, koska se tapahtui vaiheessa, jossa kunnon tutkimukset Lincolnin murhaajaksi lavastamiseen liittyen olivat vasta kunnolla alkamassa. Tuntui kuin puolet ensimmäisen tuotantokauden tapahtumista – nimittäin Veronican ja Nickin tutkimukset – menettivät arvonsa Veronican menehtyessä: hän onnistui toki löytämään elossa olevan Terrence Steadmanin, mutta jää ikuiseksi arvoitukseksi, kuinka pitkälle hän olisi pystynyt viemään tapauksen. Käsittääkseni alkuperäisten suunnitelmien mukaan Saran olisi pitänyt kuolla Veronican sijaan, mutta käsikirjoitusta muutettiin Saran suuren ja Veronican pienen suosion takia. Minun puolestani tekijät olisivat saaneet pysyä alkuperäisessä suunnitelmassaan.

Sarja sai uuden henkilön, agentti Alexander Mahonen, joka vaikuttaa kiinnostavalta, asiansa osaavalta ja kaikin puolin kyvykkäältä hahmolta - ehkä vähän liiankin kyvykkäältä. Hän on hyvä lisä Pakoon siinä mielessä, että ohjelma saattaisi käydä tylsäksi ja yksipuoliseksi, jos ainoastaan Bellick jahtaisi karanneita vankeja. Ensimmäisessä jaksossa Mahone sai selville kaikki Michaelin senhetkiset suunnitelmat ja jos sama tahti jatkuu, niin hän luultavasti pysyy vankien perässä pitkään. Toivottavasti tästä sarjasta ei kuitenkaan tule mitään poliisisarjan tapaista. Suuntaviivat toiselle tuotantokaudelle on nyt annettu enkä osaa vielä sanoa, olisiko Pako pitänyt päättää ensimmäiseen tuotantokauteen. Tällä hetkellä odotan sitä hetkeä, jolloin vangit lähtevät omille teilleen, uskon ohjelman tulevan mielenkiintoisemmaksi sitä kautta.

Poissa Valeriana

 • Enimmäkseen harmiton
 • Reservi
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Pako (Prison Break)
« Vastaus #42 : Elokuu 29, 2007, 19:24:00 »
Olen periaatteessa samaa mieltä Broweyn kanssa siitä, että Veronican tappaminen teki hänen koko tutkimuksestaan aika turhan, koska hän ei ehtinyt kai kertoa Lincolnille ja Michaelille, missä on. Olin kuitenkin jotenkin aavistanut, ettei hän eläisi kauan siinä vaiheessa kun Wentworth Miller sanoi, että tällä kaudella kuolee myös katsojille tutumpia henkilöitä. Minä pidin ykköskaudella Sarasta, mutta mitä ne enää keksivät hänelle tekemistä? Nyt hän vain mököttää sairaalasängyssä.
If God does not understand, then he is not God, and we have nothing to fear.

Stan

 • Ankeuttaja
Vs: Pako (Prison Break)
« Vastaus #43 : Elokuu 30, 2007, 19:33:24 »
Kun Pako joskus muinoin vuos sitten alko en katsonut jostain kumman syystä ensimmäistä jaksoa (kadun tätä syvästi) mutta pääsin sitten kumminkin kärryille toisessa jaksossa ja koukkuunnuin täysin. Pako on just sopivan hyvä, se ei oo semmonen lässynlää, siinä tapahtuu ja koko juoni on mielenkiintonen henkilöineen, tapahtumapaikkoinen kaikkineen.

Ehdottomasti lempihahmoni on T-Bag. Tajuttoman ihana sekopää, rakastan sen olemusta ja narisevaa ääntä. Robert Knebber on kyl hyvä, miten en ookkaan sitä muualta bongannu vaikka se onki melko monessa projektissa ollu.
Sucrekin on ihan kiva, semmonen hömppä :-D

En muuten tajua miten kaikki kuolaa Milleriä, musta se on jotain niin kamalaa. se on semmonen hiirulainen ja koko ajan sil on se sama "hmm" ilme.

Ärsytti hieman kun maikkari spoilas mainoksessa (ei kyllä ihan täysin, mutmut) et Veronica kuolee, koska haluan Paossa säilyttää aika paljon jännitystä.
nojoo, ei tuo kuolema kyllä ainakaan mua pahemmin haitannu, ei ollu lempihahmoja todellakaan.
« Viimeksi muokattu: Elokuu 31, 2007, 18:56:53 kirjoittanut Stan »

Poissa Elosäde

 • Wanhus
 • Vuotislainen
Vs: Pako (Prison Break)
« Vastaus #44 : Elokuu 30, 2007, 22:31:01 »
Minä pidin ykköskaudella Sarasta, mutta mitä ne enää keksivät hänelle tekemistä? Nyt hän vain mököttää sairaalasängyssä.
No tietysti Michael kipasee jossain välissä hakemassa Saran mukaansa, eihän herrasmies voi jättää naista kärsimään tuskia, jotka hän (siis Michael) on aiheuttanut. Se on sitä Romantiikkaa, joka kivasti nostaa katsojalukuja :) Itse tykkäsin Sarasta myös ensimmäisellä kaudella ja varsinkin jännitystä aiheutti Saran ja Michaelin suhde, mutta silti tuntuu oudolta ajatella miten Michael ja Sara voivat jotenkin järkevästi kohdata tai millainen se kohtaaminen ylipäätään on... (olen oikeastaan varma että sellainen täytyy olla, sillä mitä muuta iloa Sarasta olisi?).

Ensimmäistä kautta piti fiilistellä ennen toisen alkua, ja kyllä sieltä tulikin huomattua uusia juttuja. Tai sitten olin vaan ne unohtanut. Lincin "teloitus" liikutti myös paljon enemmän kuin ensimmäisellä kerralla. Kyllähän tässä käy tälläkin kertaa niin, että kakkoskausikin on hankittavat boksina tai jotenkin muuten nähtävä etukäteen. Jos kumminkin säilyttäisi jotenkin jännitystä pitkin syksyä, vaikka en oikeastaan kaudesta odota yhtä hyvää kuin ensimmäisestä. Tämä ihme uusi agentti vaikuttaa jotenkin ihmeelliseltä, toki tuo oman tarpeellisen lisänsä, mutta minä en yleensä tykkää salapoliisien ratkonnasta, en kirjoissa enkä tv-sarjoissa. Kuten Broweykin sanoi, ehkä agentti on liiankin kyvykäs. Toivottavasti hänestäkin paljastuu jotain inhimillisiä piirteitä.

Ja kyllä Wentworth Millerin perään voi kuolata, ne silmät!

Alla vastausta Posityyhtysen spoilerin sisältöön (ei spoilaa jos ensimmäisen jakson on katsonut).
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)
"Insinööri on ihmisenä osaamistaan suurempi ihme" -Esa Saarinen

Poissa Posityyhtynen

 • Nokankopauttaja
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Pako (Prison Break)
« Vastaus #45 : Elokuu 31, 2007, 15:57:51 »
AA, kiitos selvennyksestä. Minä vähän mietinkin, että miksi poliisi on sekaantunut asiaan :)
♥ When you are feeling sad, read Harry Potters and you'll be happy again, with chocolate you'll be superhappy Ü
(PS. Twilight is also good alternative)

Poissa Joku

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: MarauderIce16727
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Pako (Prison Break)
« Vastaus #46 : Syyskuu 02, 2007, 14:33:38 »
Kylläpä minäkin jäin ensimmäisessä tuotantokaudessa koukkuun aivan totaalisesti. Itse kuitenkin seuraan sarjaa Amerikan tahtiin, eli toisen tk'n olen jo nähnyt. Mutta älkää pelätkö, en minä spoilaa. :) Odotan nyt vain innolla kolmatta tk'ta, joka alkaakin aikaisempaa informaatiota myöhemmin, eli 17 syyskuuta. Huoh. Kakkos tk kuitenkin pitää taas katsoa telkkarista, ne suomennokset ovat niin omaa laatuaan, harmittaa kun DVD'llä ne ovat paljon tylsemmät. (Mm. Kersantti Koiranköyrijä on jo legenda.)

En alkanut sarjaa alusta asti katsomaan, olin aina vähän joistain jaksoista silloin tällöin katsonut. Lähes kaikki kaverini kuitenkin hehkuttivat sitä niin paljon, että päätin kokeilla. Hahmo, johon olin jo niiden näkemieni pätkien perusteella kiinnittänyt huomiota, oli T-Bag, ja häneen minä sitten aivan rakastuinkin kun aloin sarjaa seuraamaan. Robert Knepper tekee niin loistavaa työtä, hän tekee T-Bagistä karmean mutta samalla niin puoleensavetävän ja mielenkiintoisen. Mielestäni T-Bag on paras hahmo, joka TV'ssä on nähty, eikä Prison Break olisi mitään ilman häntä. Hän on niin paha, että (ainakin omasta mielestäni) on paljon inhimillisempi kuin Michael, joka on nero ja haluaa auttaa kaikkia ja mitä vielä.

Michaelista puheen ollen, en itsekään Stanin tavoin voi sanoa ymmärtäväni, mitä kaikki näkevät Wentissä. Tottakai hän on hyvän näköinen, sitä ei ole kieltäminen, mutta muuten hänestä mielestäni puuttuu se karisma. Mutta jaa, kaippa se on makuasia.

Juu, elikkä hyvä sarja on ja olen koukussa.

Poissa Kalke

 • Lyhennetty painos
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • I told you so.
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Pako (Prison Break)
« Vastaus #47 : Syyskuu 04, 2007, 17:23:41 »
Michaelista puheen ollen, en itsekään Stanin tavoin voi sanoa ymmärtäväni, mitä kaikki näkevät Wentissä. Tottakai hän on hyvän näköinen, sitä ei ole kieltäminen, mutta muuten hänestä mielestäni puuttuu se karisma. Mutta jaa, kaippa se on makuasia.

Itse en pidä Wenttiä kovinkaan hyvännäköisenä, mutta mielestäni hän on juuri sopiva Michaelin rooliin. Jotenkin se salaperäisyys ja tulkitsemattomuus, ei ilmeitä ja toisinaan pieni vino hymy, sopivat niin hyvin kuvaan.
Michael taitaa päästä neljän parhaan enkilön joukkoon.

Itse pidän aika tylsänä Lincolnia, valitettavasti hänestä on kehkeytynyt jotenkin tylsä ja pitkäveteinen tyyppi, vailla persoonaa. Siksipä minua ei myöskään kiinnostanut Veronican salapoliisintyö, joka oli ajoittain todella tympäisevää.
"A goal without a plan is just a wish."

Poissa Browey

 • Vuotislainen
Vs: Pako (Prison Break)
« Vastaus #48 : Syyskuu 05, 2007, 18:27:37 »
Eilinen jakso ei ollut kovin lupaava tuotantokautta ajatellen. Se oli avausjakson tapaan viihdyttävä ja ihan hyvä, mutta ei tasoltaan läheskään ensimmäisen kauden viimeisten jaksojen veroinen. Minua pelottaa vähän, että toinen kausi tulee kertomaan lähinnä Mahonen ajojahdista Lincolnin ja Michaelin perässä, koska itseäni sellainen ei sytytä lainkaan. Eivät ensimmäisen kauden muutamat ensimmäiset jaksotkaan olleet toki mitään ihmeellistä, mutta mielestäni Paolla oli silloin enemmän potentiaalia kuin nyt jolloin paenneiden vankien tarkoituksena on ainoastaan pysyä poliisien ulottumattomilla.

Mahone hahmona on alkanut ärsyttää jo nyt, vaikka hän tuli mukaan vasta reilu viikko sitten. Kun sarja alkoi viime syksynä, oli ihan mielenkiintoista, että mukana oli Michaelin kaltainen pienimmätkin yksityiskohdat huomaava nero. Nyt Mahonen tultua mukaan sarjassa on kaksi todella älykästä miestä, ja jokin siinä ajatuksessa ei kiehdo minua yhtään: tuntuu kuin kaksi viisasta miestä pelaisi shakkipeliä joka ei koskaan pääty. Toivon, että ohjelma saa nopeasti uutta voimaa jostain suunnasta – vaikkapa Haywiresta, Aldo Burrowsista tai presidentti Reynoldista, joita ei ole vielä näytetty tällä kaudella – sillä jos sama meno jatkuu, ohjelma menettää ainutlaatuisuutensa ja sen idea kuihtuu. Bellick ei ole ollut ikinä suosikkieni joukossa, mutta T-Bagin tapaan hän on armottomuudessaan kiinnostava hahmo: olen onnellinen sen johdosta että hän nousi itsemurhan partaalta mukaan ajojahtiin.

Tweener oli keväällä näytetyissä jaksoissa todella säälittävä ankeassa tilanteessaan eikä oikein koskaan tiennyt mitä tehdä, ja sama meno näyttäisi jatkuvan edelleen: vaikkei kyseinen hahmo ole milloinkaan vaikuttanut kovin tasapainoiselta tai viisaalta, oli hän eilen nähdyssä jaksossa todella epäilyttävä epäluuloisuutensa takia. Minua kummastuttaa, miksei hän taannoin ilmoittanut muille vanginvartijoille tai Popelle veljesten pakoaikeista, jos ei ollut itse edes valmistautunut pakoon missään määrin vaan odotti kaiken järjestyvän itsestään. Toisaalta hän ei ollut ainoa ajattelematon, sillä mielestäni Michaelin ja Lincolnin ohella ainoat, joilla oli kunnon syyt lähteä pakoon mukaan, olivat Abruzzi, Haywire sekä T-Bag, joilla kaikilla oli todella pitkät tuomiot. Sucre ei voi itsekään olettaa, että Maricruz lähtisi hänen mukaansa, ja C-Note luultavasti kuvitteli, ettei hänen perheensä saisi koskaan tietää hänen istuneen vankilassa aikoina jolloin hänen kaverinsa lähettivät Irakista postikortteja hänen puolestaan.

Poissa Kalke

 • Lyhennetty painos
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • I told you so.
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Pako (Prison Break)
« Vastaus #49 : Syyskuu 07, 2007, 14:02:09 »
Eilinen jakso ei ollut kovin lupaava tuotantokautta ajatellen. Se oli avausjakson tapaan viihdyttävä ja ihan hyvä, mutta ei tasoltaan läheskään ensimmäisen kauden viimeisten jaksojen veroinen. Minua pelottaa vähän, että toinen kausi tulee kertomaan lähinnä Mahonen ajojahdista Lincolnin ja Michaelin perässä, koska itseäni sellainen ei sytytä lainkaan. Eivät ensimmäisen kauden muutamat ensimmäiset jaksotkaan olleet toki mitään ihmeellistä, mutta mielestäni Paolla oli silloin enemmän potentiaalia kuin nyt jolloin paenneiden vankien tarkoituksena on ainoastaan pysyä poliisien ulottumattomilla.

Mahone hahmona on alkanut ärsyttää jo nyt, vaikka hän tuli mukaan vasta reilu viikko sitten. Kun sarja alkoi viime syksynä, oli ihan mielenkiintoista, että mukana oli Michaelin kaltainen pienimmätkin yksityiskohdat huomaava nero. Nyt Mahonen tultua mukaan sarjassa on kaksi todella älykästä miestä, ja jokin siinä ajatuksessa ei kiehdo minua yhtään: tuntuu kuin kaksi viisasta miestä pelaisi shakkipeliä joka ei koskaan pääty. Toivon, että ohjelma saa nopeasti uutta voimaa jostain suunnasta – vaikkapa Haywiresta, Aldo Burrowsista tai presidentti Reynoldista, joita ei ole vielä näytetty tällä kaudella – sillä jos sama meno jatkuu, ohjelma menettää ainutlaatuisuutensa ja sen idea kuihtuu. Bellick ei ole ollut ikinä suosikkieni joukossa, mutta T-Bagin tapaan hän on armottomuudessaan kiinnostava hahmo: olen onnellinen sen johdosta että hän nousi itsemurhan partaalta mukaan ajojahtiin.

Olen täysin samaa mieltä kanssasi. Olen itsekin vähän huolestunut siitä, että jos tästä kakkoskaudesta tulee vain Mahonen juoksua Michaelin ja Lincolnin perässä, ja näitä muita hahmoja vain saatetaan siinä sivussa vähän vilauttaa. Tuntuu muutenkin hieman turhauttavalta, että Mahone arvaa täydellisesti kaikki Michaelin suunnitelmat ja pysyttelee koko ajan näiden kintereillä.
Toivottavasti se sama ykköskaudella ollut hieno tunnelma ja yllättävät juonenkäänteet jatkuvat, harmi vain, että nyt ei olla enää vankilassa. Se oli todella viihdyttävää katseltavaa.

Ensimmäisellä kaudella en pitänyt tippaakaan Bellickistä, mutta nyt mies todellakin säälitti - potkut vankilasta ja itsemurhan partailla. Onneksi hän sitten kuuli nämä palkkiosummat vangeista ja ilmeisesti päätti lähteä mukaan takaa-ajoon.
Abruzzia näytettiin liian vähän, toivottavasti ensi jaksossa tämäkin mies muistetaan ja hän tekee jotain repäisevää. Mahtava kohta muuten oli se, kun Abruzzi naureskeli T-Bagin "vuotamiselle" :'>
"A goal without a plan is just a wish."

Poissa Valeriana

 • Enimmäkseen harmiton
 • Reservi
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Pako (Prison Break)
« Vastaus #50 : Syyskuu 07, 2007, 22:56:47 »
Sekalaisia ajatuksia: T-Bag on todella viihdyttävällä tavalla pirullinen hahmo. Sen eläinlääkärin olisi pitänyt sännätä karkuun sillä aikaa kun Theodor oksensi. Näköjään nyt Lincillä ja Michaelilla on syy olla säntäämättä suoraan Panamaan, kun pitäisi yrittää pelastaa LJ. Michael näyttää jotenkin ylikasvaneelta koulupojalta tai Forrest Gumpilta siviilivaatteissa ja se johtuu siitä lippalakista. Se on kyllä varmaan muuten järkevä asuste. Lincolnin tunnistaa kaukaa, koska hänellä ei ole mitään kasvojen peittona.
If God does not understand, then he is not God, and we have nothing to fear.

Lizlego

 • Ankeuttaja
Vs: Pako (Prison Break)
« Vastaus #51 : Syyskuu 08, 2007, 02:54:17 »
En tiedä vieläkään, mitä ajattelisin. Pako on sekä jännittävä että tylsä. Päähenkilöt ovat minusta tylsiä. Michael Scofield voi olla nero, mutta muuten hahmona ihan mukava, mutta tylsä. Lincoln on vielä sitäkin tylsempi, joten sarjan seuraaminen voi muuttua puisevaksi nyt, kun kaverit ovat ulkona ja hajaantunet. Bellick on sopivan kajahtanut, että on kiva nähdä miten se lähtee metsästysretkelle. Abruzzi on mielenkiintoinen ja pelottava, T-Bag selkeä sekopää, jollaista on aina kiva seurata. Viime jaksossa kyllä oikeasti häiritsi se, että se eläinlääkäri ei muka älynnyt paeta. Haloo! Itsesuojeluvaistojen olisi luullut pelaavan ja tilaisuuksiakin oli... ja kenellä hyvänsä ihmisellä olisi käynyt tuossa mielessä, että aikookohan se tyyppi tappaa minut. Paras pelata varman päälle, mutta tämä tyyppi oli sitten tavallisen taukki. Hieman kenties epäuskottavaa, vaikka ihmisillä onkin taipumus taukkiuteen. Minulla kyllä saattaa mennä hermot siihenkin, jos jutun juoni on nyt sitten koko ajan se, että Lincoln ja Michael yrittävät saada LJ:n ulos ja kanssaan pakoon. Jospa sarjan tekijät ovat keksineet jonkin syyn koota jengi jälleen. Toivon sitä, koska vankien vuorovaikutuksesta tulee parasta jännitystä. ;)

Poissa Kalke

 • Lyhennetty painos
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • I told you so.
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Pako (Prison Break)
« Vastaus #52 : Syyskuu 11, 2007, 12:46:45 »
Minulla kyllä saattaa mennä hermot siihenkin, jos jutun juoni on nyt sitten koko ajan se, että Lincoln ja Michael yrittävät saada LJ:n ulos ja kanssaan pakoon. Jospa sarjan tekijät ovat keksineet jonkin syyn koota jengi jälleen. Toivon sitä, koska vankien vuorovaikutuksesta tulee parasta jännitystä. ;)

Arvaa vaan meneekö minullakin hermot, jos koko loppu kausi pelastetaan LJ:ta ja näytetään Michaelin ja Lincolnin sankarointia ympäriinsä.
Olisi mah-ta-vaa, jos vangit taas kerääntyisivät kimppaan, vaikkapa siellä Westmorelandin kätkön luona? Heidän sotkuiset välinsä ovat tosiaan parasta viihdettä, varsinkin Abruzzin ja T-Bagin suhdetta on hauska seurata :'>
"A goal without a plan is just a wish."

Poissa Kalke

 • Lyhennetty painos
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • I told you so.
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Pako (Prison Break)
« Vastaus #53 : Syyskuu 19, 2007, 10:39:10 »
ARGH! Olipa vaan ka-ma-la jakso :'<

T-Bagin kommelluksia oli hauska seurata, mahtava tuo hullunkiilto, mikä hänen silmiinsä syttyi sen tytön nähtyään :'> Mutta ei hän itselleen mitään mahda.

Mutta Abruzzi </3 Voi, miksi hänet laitettiin kuolemaan. Nyt masentaa niin paljon tämän perheen ja lastenkin vuoksi, sille tielle kun mies jäi. Mitenhän tapauksesta uutisoidaan? Mitenhän muut karkurit reagoivat? Ainakin kunniakkaasti mies kuoli, ja pystyihän siinä vaiheessa jo jotain päättelemään, kun hän sanoi kuolevansa mielummin, kuin joutuvansa takaisin vankilaan.
Todella masentavaa ja alentavaa olisikin ollut, jos hän olisi joutunut takaisin Fox Riveriin, mutta tällöin olisimme ainakin nähneet häntä vielä (tai sitten emme).
Ykköskauden helmikohtia oli juuri katsella Abruzzin ja T-Bagin ainaista kinastelua ja tahtojen taistoa, sekä muutakin Peter Stormaren lahjakasta näyttelijäntyötä. Nyt minulle jää enää ykköskauden dvd, mutta onneksi siinä on paaljon Abbea :>
« Viimeksi muokattu: Lokakuu 16, 2007, 13:16:01 kirjoittanut Kalke »
"A goal without a plan is just a wish."

Poissa Browey

 • Vuotislainen
Vs: Pako (Prison Break)
« Vastaus #54 : Syyskuu 19, 2007, 18:46:05 »
Abruzzin kuolema oli minunkin mielestäni harmillinen asia, koska hän kuului lempihahmojeni joukkoon. Etenkin ensimmäisellä tuotantokaudella vastakkainasettelu hänen ja T-Bagin välillä oli todella nautinnollista katsottavaa: merkittävän ja arvostetun mafiapomon sekä häikäilemättömän ja viihdyttävän murhaajan välisen kamppailun katsominen oli todella viihdyttävää. Tällä kaudella tilanne ei ole ollut samankaltainen vankien hajaannuttua omille teilleen, mutta siitä huolimatta kummankaan hahmon viihdearvo ei ole laskenut lainkaan, varsinkaan T-Bagin, joka on hahmona samanaikaisesti paitsi inhottava myös rakastettava. Abruzzin kuolema oli todella harmittava asia mutta kunniakas: sitä paitsi en pidä yhtään hyvänä ajatuksena että yksikään karannut vanki palaisi jo tässä vaiheessa Fox Riveriin. Minua kuitenkin hieman harmittaa se, että mukana on Tweenerin kaltaisia tylsiä ja mitäänsanomattomia hahmoja, kun Abruzzi oli ohjelman parhaimmistoa: hänen ruotsalainen näyttelijänsä Peter Stormare teki kerrassaan loistavaa työtä.

On hieman sääli että Fox Riverin vankila on vankien paon myötä kadonnut ohjelmasta lähes kokonaan. En halua nähdä yhdenkään paenneen vangin palaavan sinne uudestaan, mutta minusta olisi silti kiinnostavaa nähdä sen päivittäistä elämää paon jälkeen ja nähdä miten pako on vaikuttanut muihin vankeihin. Agentti Mahone on pysynyt muutamassa viime jaksossa varsin ennallaan: hän on mielestäni ohjelman mielenkiinnon kannalta väärä mies johtamaan ajojahtia vankien perässä, mutta silti minua kiinnostaisi tietää, kuka Oscar Shales – mies jota Mahone selvästi ajattelee välillä – on. Luultavasti se selviää jossain vaiheessa, mutta kieltämättä Shales, kuka ikinä onkaan, on tehnyt Mahonesta hieman moniulotteisimman hahmon. Michaelin vaimo Nika taas osoittautui yllättävän älykkääksi hahmoksi, mutta oli aika ärsyttävä pelatessaan omaa peliään Bellickin ja Michaelin välillä. Minua ei haittaa jos häntä ei tämän jälkeen enää nähdä sarjassa.

Poissa Vilena

 • Hirnyrkki
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Pako (Prison Break)
« Vastaus #55 : Syyskuu 29, 2007, 18:39:21 »
Onko tämä topic pelkästään MTV3:n tahtiin sarjaa katsoville? No, kirjoitan tähän silti, vaikkakaan en aio tehdä mitään juonipaljastuksia. Mutta kaiken kaikkiaan mielipiteeni Prisonista on varsin kaksijakoinen, se kun on toisaalta niin tylsä ainakin vankilapaon jälkeen, mutta toisaalta sitä on ihan kivaa katsoa, kun kyllähän ne jaksot aina johonkin jännään kohtaan loppuu. Näyttelijät ovat minusta aika keskinkertaisia, en käsitä miksi vaikkapa Michaelista vauhkotaan niin kovasti. En oikeastaan juuri muista tuota kakkostuotantokauden alkua, mutta en pidä yhtään T-Bagista enkä Sucresta. Minusta ne ovat hahmoina kumpikin ihan ällöttäviä, tekee mieli nakata jotain seinään aina kun niiden tekemisistä kerrotaan :D No, miksi minä sitten katson koko sarjaa? Ei mun pitänytkään enää katsoa, mutta kun kolmoskausi alkoi ja uteliaisuuttani katsoin ekan jakson, niin eihän sitä voi siihen jättää. Ja sitä paitsi kolmoskausi vaikuttaa paljon paremmalta kuin kakkonen, josta en aina edes jaksanut katsoa kaikkia jaksoja.
Humor me.

Poissa Kalke

 • Lyhennetty painos
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • I told you so.
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Pako (Prison Break)
« Vastaus #56 : Syyskuu 30, 2007, 13:38:36 »
Onko tämä topic pelkästään MTV3:n tahtiin sarjaa katsoville?

Veikkaanpa, että suurin osa katsoo MTV3:n tahtiin, joten ei kannata mitään huimia spoilereita laittaa.
« Viimeksi muokattu: Lokakuu 16, 2007, 13:10:33 kirjoittanut Kalke »
"A goal without a plan is just a wish."

Poissa Altego

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
Vs: Pako (Prison Break)
« Vastaus #57 : Lokakuu 18, 2007, 17:35:58 »
Prison Break kuuluu mielestäni parhaimmistoon tämän hetken toimintasarjoista 24:n ja Lostin ohella. Pilottijakso oli kertakaikkiaan upea ja sai minut heti koukkuun, kun sen viime vuoden tammikuussa näin. Katsoin sitten ensimmäiset 13 jaksoa viikon sisällä, parhaimmillaan 3 jaksoa päivässä. Ensimmäisen kauden jaksoissa kun cliffhanger-lopetukset olivat parhaimmillaan.

Toinen kausi oli rankka pettymys, kuten Vilenakin jo mainitsi. Jatkoin kuitenkin sarjan seuraamista, koska ensimmäinen kausi oli ollut loistava ja juoni meni kuitenkin kohtuullisesti eteenpäin edelleen. Toisen kauden valopilkku oli mielestäni William Fichtnerin esittämä Alexander Mahonen hahmo. Ilman ensimmäistä kautta ja toivoa paremmasta olisin varmaan katselun lopettanut.

Jälleen Vilenaa kompaten täytyy todeta, että kolmas kausi nosti Prisonin tasoa huimasti. Tarkemmin en viitsi kommentoida, etten spoilaa mitään. Tämän kauden jälkeen tehdään kuulemma vielä toiset kolme, saa nähdä alkaako maistua puulta jossain vaiheessa.
« Viimeksi muokattu: Lokakuu 18, 2007, 17:48:13 kirjoittanut Altego »
Voiko nähdä Thestralin, jos on nähnyt kuolleen pikselin?

Poissa Valeriana

 • Enimmäkseen harmiton
 • Reservi
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Pako (Prison Break)
« Vastaus #58 : Lokakuu 18, 2007, 19:28:20 »
Minulle tuo tokakin kausi on alkanut taas maistua nyt, kun paenneet vangit ovat enemmän tekemisissä toistensa kanssa. Varmaan auttaa sekin, että minä pidän Michaelista, toisin kuin ilmeisesti aika monet täällä. On kyllä täysin totta, että tunti pelkkää Michaelia ja Linciä on hiukka puisevaa. Saralla on sentään hieman enemmän itsesuojeluvaistoa kuin Veronicalla oli, joten ehkä sarjassa on jatkossakin ainakin yksi naishahmo. Toivon kyllä, ettei Maricruzista tule koskaan vakituista hahmoa.
If God does not understand, then he is not God, and we have nothing to fear.

Poissa Joku

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: MarauderIce16727
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Pako (Prison Break)
« Vastaus #59 : Lokakuu 19, 2007, 17:18:01 »
Jälleen Vilenaa kompaten täytyy todeta, että kolmas kausi nosti Prisonin tasoa huimasti. Tarkemmin en viitsi kommentoida, etten spoilaa mitään. Tämän kauden jälkeen tehdään kuulemma vielä toiset kolme, saa nähdä alkaako maistua puulta jossain vaiheessa.

Mitä, kolme kautta vielä lisää? Missä niin on sanottu? Äh, en minä nyt kyllä kauheasti kannata, en usko sarjan pystyvän olemaan niin kauan yhtä hyvä... Mielestäni kannattaisi lopettaa silloin kun on huipulla, ettei jää paha maku katsojille suuhun.

Tuosta kolmannesta kaudesta... Kyllähän se ihan hyvältä vaikuttaa. Ainakin kun vertaa toisen kauden loppuun, joka minusta ei kyllä kauhean hyvä ollut, katsottava tietenkin. Mutta ei se Prison Break mielestäni ole vieläkään kavunnut takaisin sille tasolle jolla se ensimmäisen kauden ajan oli. (Äh, pitäisi tehdä Amerikan aikaan katsoville oma topic että pääsisi kunnolla keskustelemaan.)

Poissa Altego

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
Vs: Pako (Prison Break)
« Vastaus #60 : Lokakuu 19, 2007, 17:44:09 »
Mitä, kolme kautta vielä lisää? Missä niin on sanottu? Äh, en minä nyt kyllä kauheasti kannata, en usko sarjan pystyvän olemaan niin kauan yhtä hyvä... Mielestäni kannattaisi lopettaa silloin kun on huipulla, ettei jää paha maku katsojille suuhun.

Tuosta kolmannesta kaudesta... Kyllähän se ihan hyvältä vaikuttaa. Ainakin kun vertaa toisen kauden loppuun, joka minusta ei kyllä kauhean hyvä ollut, katsottava tietenkin. Mutta ei se Prison Break mielestäni ole vieläkään kavunnut takaisin sille tasolle jolla se ensimmäisen kauden ajan oli. (Äh, pitäisi tehdä Amerikan aikaan katsoville oma topic että pääsisi kunnolla keskustelemaan.)

Joltain nettisivulta luin, että kuudenteen kauteen saakka on tehty sopimukset. En nyt kuollaksenikaan muista, mistä sen luin ja pikaisella googletuksella löysin vain pari keskustelupalstaa, joissa todettiin sama asia. Päivitän tätä viestiä, jos ko. uutiseen törmään uudelleen.

Aivan ensimmäisen kauden tasolla ei minunkaan mielestäni (ainakaan vielä) olla, mutta lupaavalta vaikuttaa. Tosiaan, meitä jotka omistavat yksityissatelliitin ja katsovat sarjaa Ameriikan Yhdysvaltojen tahtiin tuntuu olevan täällä useita ;)
Voiko nähdä Thestralin, jos on nähnyt kuolleen pikselin?

Lucienne

 • Ankeuttaja
Vs: Pako (Prison Break)
« Vastaus #61 : Lokakuu 25, 2007, 10:27:29 »
Olen seuraillut tätä topiccia jo useamman kuukauden, mutta en ole jostain syystä koskaan jaksanut kirjoittaa. Nytpä tungen lusikkani tähän kauniiseen soppaan ja vuodatan tunteeni koko maailmalle :>

Niinsiis, olen täysin addiktoitunut Pakoon, koska se nyt yksinkertaisesti on paras sarja, jota televisiossa tällä hetkellä näytetään. Jotenkin se juoni kiskoo mukaansa, samaten kuin hyvät näyttelijät ja loistavat hahmot, joiden edesottamuksia jaksaa seurailla. Paossa on selkeä teema, mutta se ei kuitenkaan ole liikaa esillä. Paossa on juuri kaikki ne ominaisuudet, joita en elokuvissa siedä; ihmisiä ammutaan lähes koko ajan, ja sitten juostaan pakoon. Jostain syystä tykkään Paosta kuitenkin.

Ja sitten tuotantokausiin. Niin kuin moni muukin, olen katsonut koko kakkostuotantokauden ja lähes kaikki esitetyt jaksot kolmosesta, eli Foxin tahtiin mennään. En katsonut ykköskautta silloin, kun se tuli televisiosta, mutta jälkeenpäin katsoin kaikki jaksot dvd:ltä. Ykköskausi oli todella hyvä, ja vankien keskinäistä nahinaa oli todella hauska katsoa, joten aluksi tuntui vähän puisevalta, etteivät he enää ole seuraavassa kaudessa yhdessä. Aluksi pidinkin kakkoskautta ykköstä sata kertaa huonompana, mutta en pidä enää; oikeastaan ne ovat nykyään lähes samalla viivalla. Vankien pakomatkaa katsellessa ei ainakaan alkanut kyllästyttää :> Asiat tapahtuivat kauhean nopeasti, mutta pysyin silti hyvin kärryillä, mikä on jo sinänsä aika ihme.
Kolmoskaudesta sitten. On kauhean vaikea arvostella sitä spoilaamatta, mutta yritys on kova. Pointti on siis se, että kolmoskausi on minusta todella mielenkiintoinen, enkä jaksaisi koskaan odottaa seuraavaa jaksoa. Se tapa, miten hahmot muuttuvat ja kehittyvät, kiehtoo minua suunnattomasti. Mutta eipä siitä sen enempää sitten.

Hahmot ovat tottakai tärkein osa Pakoa, mutta sarjasta ei kuitenkaan löydy kovin montaa hahmoa, joista voisin sano pitäväni. Ykkössuosikkejani ovat ehdottomasti T-bag ja Mahone. Rakastuin T-bagiin ykköskaudella, koska hän on yksinkertaisesti niin mielenkiintoinen ja monipuolinen hahmo. Paha, mutta ei kuitenkaan pelkästään hullu murhaaja, vaan se pehmeämpikin puoli löytyy kyllä. Hänellä on koko sarjan parhaat repliikit ja hän osaa kyllä esittää asiansa sillä tavalla, että häntä myös kuunnellaan. T-bagista on selvästi yritetty tehdä hahmo, jota kaikki vihaavat, mutta minulla onkin tapana ihastua juuri tällaisiin hahmoihin :> Ihana, ihana, ihana T-bag.
En tykännyt Mahonesta kakkoskauden alussa, mutta myöhemmin katsottuani koko kauden, herra nousi kertarysäyksellä rakkauslistalleni. Hänestäkin on tehty niin kylmä, mutta kuitenkin jollain tapaa inhimillisempi kuin Michaelista. Ja se ulkonäkö <3 Olen myyty.

Kuusi kautta Pakoa? Eij, kolme hyvää kautta vielä onnistuu, mutta kun siitä mennään eteenpäin aletaan pakostakin toistamaan ensimmäisten kausien tapahtumia. Sellaista ei jaksa kukaan katsoa, enkä myöskään kestä ajatusta, että lempisarjani raiskataan turhalla pitkittämisellä.

Turhauttavaa, meille Foxin tahtiin katsoville pitäisi tosiaankin olla oma topic, sillä koko ajan pitää miettiä, ettei vain kirjoittaisi mitään spoilaavaa. Hih.

Poissa Xanie

 • hymyilevä huomispäivä
 • Aurori
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • *reps*
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Pako (Prison Break)
« Vastaus #62 : Lokakuu 30, 2007, 16:55:05 »
Siis mitä? Kuusi kautta! Huh huh. Vaikka sarja onkin hyvä, yksi parhaimmista tällä hetkellä pyörivistä, niin liika on aina liikaa. Meille on kerhonohjaaja koulutuksessa opetettu, että leikki pitäisi lopettaa silloin, kun kaikilla on kivaa, eikä kukaan oikeastaan haluaisi lopettaa. Mielestäni samaa voi soveltaa tähän. Kun jaksoja/kausia tulee liikaa, tulee väkisinkin toistoa, eikä mielenkiintoa ole kovin helppoa pitää yllä. Tämä nyt on vain minun mielipiteeni mutta...

Täytyy vielä sanoa sen verran, etten tykkää niiden pääheppujen (siis niiden, jotka pakeni) kuolemisista, ne kun tuovat paljon enemmän mielekkyyttä ja intoa seurata. Kun väki supistuu, niin jaksot alkavat pyöriä enemmän vain tiettyjen hahmojen ympärillä. Mutta joo, jälleen vain minun mielipide. Toki on mahdollista, että mukaan tulee uusia, jännittäviä, salaperäisiä, mielenkiintoisia ja koukuttavia hahmoja (kaikkia yhtäaikaa ;) ) No joo

~Xanie
Kun ystäväsi katselevat sinua hyppäämässä laskuvarjolla joka ei aukea, voisi olla hauska temppu, jos esittäisit vaikkapa uintiliikkeitä.
Avasta kiitos Seatearille!
Tee päivän hyvä työ: www.freerice.com

Poissa Kalke

 • Lyhennetty painos
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • I told you so.
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Pako (Prison Break)
« Vastaus #63 : Lokakuu 30, 2007, 22:25:59 »
Niinsiis, olen täysin addiktoitunut Pakoon, koska se nyt yksinkertaisesti on paras sarja, jota televisiossa tällä hetkellä näytetään. Jotenkin se juoni kiskoo mukaansa, samaten kuin hyvät näyttelijät ja loistavat hahmot, joiden edesottamuksia jaksaa seurailla. Paossa on selkeä teema, mutta se ei kuitenkaan ole liikaa esillä. Paossa on juuri kaikki ne ominaisuudet, joita en elokuvissa siedä; ihmisiä ammutaan lähes koko ajan, ja sitten juostaan pakoon. Jostain syystä tykkään Paosta kuitenkin.

Pitäskö minun nyt vuorostani kerjätä tästä käännyttämisestä kiitoksia? ;
"A goal without a plan is just a wish."

Lucienne

 • Ankeuttaja
Vs: Pako (Prison Break)
« Vastaus #64 : Marraskuu 01, 2007, 17:01:44 »
Pitäskö minun nyt vuorostani kerjätä tästä käännyttämisestä kiitoksia? ;>

Okei, kiitos vaan :> Nyt ollaan tasoissa.

Viime jakso oli muuten yhtä kärsimystä. T-bag parka <3 Ja Mahone samaten. Tuon jakson katsominen ärsyttää aina yhtä paljon. Enkä tajua tuota autonkäynnistys-systeemiä. Opetetaanko se amerikkalaisille koulussa, kun kaikki näyttävät osaavan sen. Oudoksuttaa.

Poissa nostalgie

 • Kaipuu
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Pako (Prison Break)
« Vastaus #65 : Marraskuu 20, 2007, 16:55:48 »
Siis mitä? Kuusi kautta! Huh huh. Vaikka sarja onkin hyvä, yksi parhaimmista tällä hetkellä pyörivistä, niin liika on aina liikaa. Meille on kerhonohjaaja koulutuksessa opetettu, että leikki pitäisi lopettaa silloin, kun kaikilla on kivaa, eikä kukaan oikeastaan haluaisi lopettaa. Mielestäni samaa voi soveltaa tähän. Kun jaksoja/kausia tulee liikaa, tulee väkisinkin toistoa, eikä mielenkiintoa ole kovin helppoa pitää yllä. Tämä nyt on vain minun mielipiteeni mutta...

Niin, aluksihan PB:sta oli tarkoitus tulla 13-osainen minisarja - mutta tosiaan, kuusi tuotantokautta. Itse en ole lainkaan ajatusta vastaan, mikäli sarja jatkaa loistavaa menestystään ja pysyy jännittävä, ei jauha paikallaan niitä loppuja kolmea kautta ja jatkaa hyvää tasoaan joka kantilla. Toisaalta, enää kolme kautta ja se olisi purkissa - eipä tuo pahakaan ole. Verratkaapa noita kausia vaikkapa Frendien tuotantokausien määrään.

Itse jäin koukkuun Pakoon, heti ensimmäisestä jaksosta lähtien, mikä Maikkarilla ilmestyi. Olin kuullut sarjasta jo aiemmin - muutama kaveri katsoi netistä ladattuina, mutta itse päätin sinnikkäästi odottaa sitä, että se viimein tulisi meidänkin telkkariin. Olen monesti, TODELLA monesti, meinannut tarttua kavereiden tarjoamiin poltettuihin tuotantokausilevykkeisiin, mutta olen sitten hillinnyt himoni ja odottanut aina kiltisti seuraavaan tiistaihin. Säilyy se jännittävyys ja normaali television katselu-meininki, kun ei lataa netistä jaksoja ja katso niitä ennakkoon. Ja sekös vasta ärsyttää, kun on hanakasti pysynyt tässä kannassa, niin eiköhän joka toinen kavereista ole esim. kokonaan toisen tuotantokauden katsonut, ja yrittää suljettujen korvieni alta vihjailla minulle spolereita jaksoista. Sinänsä ärsyttää, koska nytkin olen spoilaantunut ihan älyttömästi, vaikka 2. kautta on vielä rutkasti jäljellä.

Niin, tosiaan, minussa PB:ssä viehättää se juoni - kaikki on hiottua tarkkaa mietittyä, jännittävää. Joka jakson lopussa tulee kirottua sitä, kuinka inhottavan jännään kohtaan ne jakson aina jäävät. Siinäpä se, mikäpä keräisi paremmin katsojia, kuin tuollainen jatkosarjapolitiikka? Sarjaan on myös actionin, veren ja jännityksen lisään saatu hitunen rakkautta ja ihmissuhdedraamaa. Sarjaa on helppo katsoa, vaikka siinä aivoja joutuukin usein käyttämään, jotta pystyy ennakoida tilanteita ja pysyä mukana. Pako kietoo katsojansa omaan, irtipäästämättömään verkkoonsa, aivan totaalisesti.

Lempihahmoikseni, voisin luetella ainakin Sucren ja tavallaan myös Mahonen. (Tähän asti esiintyneistä hammoista.) Sucre on tavattoman hellyyttävä, inhimillinen, hauska ja muutenkin loistava persoona, joka värittää mukavasti Paosta tunnettujen gangstereiden ja kovanaamojen kirjoa. Hän on rakastettava ja suloinen "rikollinen", josta ei voi olla pitämättä. Lincoln on myös persoonana (kröhöm, ei siinä ulkonäössäkään mitään vikaa ole) upea - hän on tehnyt elämässään virheitä, mutta pyrkii paikkaamaan ne. Hänen elämänsä tärkein asia on hänen poikansa, ja se jos mikä on hyvän isän tunnusmerkki. Hän on juuri niin isovelimainen ja turvallisen oloinen, kuin omakin veljeni toisinaan. Michael, analysoinpa hänetkin. Michaelissa on paljon hyviä puolia, hän on niin äärettömän fiksu, viisas, ajattelevainen, lämmin... mutta myös toisinaan liian täydellinen. Eihän niitä erivärisiä silmiä voi olla katsomatta, ja sitä hänelle luotua järkevyyttä voi olla ihailematta, mutta minun mielestäni ihmisessä, jota voi ihannoida ja rakastaa, tulee olla näkyviä heikkouksiakin. Michaelissa toki löytyy niitä, jos todella etsii. Hän on tunne-elämältään melko köyhä, varsinkin rakkauden saralla. Toki Sara, taitaa olla hänen oma pieni rakas Juliansa, ja ymmärrän hänen kanttinsa täysin. Mutta en voi sille mitään, että itselleni tulee aina olo, että siinäpä tunneköyhä mies.

Mahone, hän on omalla tavallaan loistava. Mies on kaukana siitä täydellisestä etsivästä, mitä hän niin esittää ja joksi hänet alkujaksoista olisi voinut luulla. Hänen on pakko tehdä työnsä sillä likaisella tavalla kun tekee. Hän ei näyttää tahrattua historiaansa. Hänen inhimillinen, hiukan hullukin luonteensa vetoaa minuun. En voi olla mainitsematta myöskään T-Bagia, oh mikä ihana pikkuinen pedofiili. Hän ei jää näyttävästi koskaan sanattomaksi, ja pääsee aina koira veräjästä, toisinaan inhottavinkin keinoin. (Oman käden pureminen, yih?)

Enempää en kerkeä nyt pohtia - Pako on loistava, eikä useinkaan junnaa paikallaan, joka on ennen kaikkea tärkein asia.
Foxille kiitos kyseisestä sarjasta. Se on suosionsa ansainnut.Poissa Browey

 • Vuotislainen
Vs: Pako (Prison Break)
« Vastaus #66 : Marraskuu 21, 2007, 17:56:04 »
Tämä toinen tuotantokausi vaikuttaa ihan hyvältä, mutta on selvää ettei tämä missään vaiheessa tule yltämään ensimmäisen kauden tasolle. Pako on silti edelleen mielenkiintoinen ja jännittävä sarja, jonka hienous ja ainutlaatuisuus eivät ole kadonneet mihinkään siitä huolimatta että tästä alkaa muodostua entistä selvemmin poliisisarja. Olennaisimpaan rooliin ovat nousseet henkilöiden liikkeet ja heissä tapahtuvat muutokset: eilisessä jaksossa Kellerman, joka on vihdoin ymmärtänyt tehneensä turhaa työtä vuosikausien ajan, teki toistaiseksi kylmäverisimmän siirtonsa ampumalla Mahonea rintaan. En usko että koston perässä oleva Kellerman pystyy taistelemaan Yhtiötä vastaan kovin pitkään, mutta hän ehtinee sekoittamaan pakkaa runsaasti, mikä lieneekin hänen päätarkoituksensa. Aikaisemmin hänellä oli aina ässä hihassaan huonon tilanteen varalta. Bill Kim on tehnyt hänen aikomuksensa varsin tyhjiksi, mutta Kellermanilla on edelleen etulyöntiasema joissain asioissa; paljon riippuu myös siitä, miten Lincoln ja Michael suhtautuvat häneen tulevaisuudessa. Toisaalta hyökkäys Yhtiötä vastaan voi myös olla Kellermanin viimeinen – ja epätoivoinen – yritys saada vanha työpaikka takaisin.

Kaiken kaikkiaan olen ollut tähän kauteen tyytyväinen. Kuten nostalgie viimeksi kirjoitti, alun perinhän Paosta piti tulla 13-osainen sarja, jota suuren suosion vuoksi päätettiin pidentää – näillä näkymin siis ainakin kuuden kauden mittaiseksi. Ensimmäisellä tuotantokaudella vangit yrittivät paeta ensimmäisen kerran joskus jakson 13 tienoilla, jolloin sarja olisi luultavasti päättynyt jos alkuperäisiä suunnitelmia keston suhteen ei olisi muutettu. Epäonnistuneen pakoyrityksen jälkeen seurasi muutamia paikoin puuduttavia ja tylsiä jaksoja, joiden aikana esimerkiksi Lincoln onnistui hetkellisesti pakenemaan Fox Riverin vartijoiden kynsistä Yhtiön järjestämän auto-onnettomuuden seurauksena. Tuolloin kuvaan astuivat Yhtiö ja Aldo Burrows, jonka parin viikoin takainen menehtyminen oli muuten minusta ennenaikainen ja turha monessa mielessä – en muodostanut hänestä kunnon kuvaa niiden harvojen jaksojen perusteella joissa hän esiintyi. Siinä vaiheessa, ensimmäisen kauden lopussa, alkoi kuitenkin epäilemättä Paon tulevien tuotantokausien perustan rakentaminen, kun vankien pakosuunnitelma oli toteutumassa ja Veronican tutkimukset lähestyivät päätepistettään. Toinen tuotantokausi on osoittanut, että Yhtiöstä saatiin loistava keskipiste Pakoon: sen mahti ja vaikutusvalta ovat niin merkittäviä, että ilman sitä koko sarja menettäisi suuren osan voimastaan. En pitänyt siitä, että viime kaudella koko tilanne käännettiin viime hetkillä arvaamattomasti ylösalaisin tekemällä Aldosta syy siihen, miksi Lincoln joutui viattomana vankilaan odottamaan kuolemantuomionsa täytäntöönpanoa. Se on osoittautunut yhdeksi niistä muutamista uhrauksista, jotka olivat tuolloin välttämättömiä Paon tulevaisuuden kannalta, ja se on osoittautunut oikeaksi ratkaisuksi. Vaikkei tämä kausi ole ensimmäisen veroinen, Pako on silti parhaita sarjoja joita televisiossa esitetään.

Kun Veronica ammuttiin kuoliaaksi kauden avausjaksossa, ajattelin että hänen tutkimuksensa olisivat menettäneet merkityksensä ja että Saran henkiin jättäminen oli suuri virhe. En sanoisi enää niinkään, koska toisella kaudella painopiste on selvästi ollut jossain aivan muualla kuin Terrence Steadmanissa; muutenkin on hyvin mielenkiintoista että Veronican ratkaistua tapauksen kukaan ei ole edes kieltänyt presidentin veljen lavastettua kuolemaa vaan yrittänyt eliminoida ne jotka siitä tietävät. Koska käsikirjoittajat ovat selvästi päättäneet ryhtyä rakentamaan juonta Yhtiön pohjalta, Veronicasta tuli tavallaan täysin hyödytön hahmo. Muutenkin sitä mieltä, että asetelma jossa sekä Sara että Veronica olisivat mukana, olisi aivan liian hankala. Viime kaudella se onnistui jotenkuten, koska heidän roolinsa olivat niin kaukana toisistaan: veljekset olivat Fox Riverissä, Sara vankilan lääkärinä ja Veronica suorittamassa omia tutkimuksiaan. Enää se ei olisi toiminut, kun veljekset ovat vapaina. Nyt olen myös alkanut tykätä Sarasta, joka ei ole yhtä ärsyttävä ja pinnallinen hahmo kuin aikaisemmin.

Tullessaan syksyllä sarjaan Mahone vaikutti liian viisaalta ja monessa mielessä hyvin epäinhimilliseltä henkilöltä. Onneksi hänen kova ja virheetön ulkokuorensa on murentunut pala palalta ja säröt hänen menneisyydestään ovat paljastuneet Oscar Shalesin tapauksen myötä. Myös Mahonen nykytilanteen monimutkaisuus on todella kiinnostava: minusta on ollut hienoa havaita, että hänelle asetetaan todella paljon paineita Yhtiön toimesta ja kuinka tärkeää veljesten kiinniottaminen pienen pojan isälle sen vuoksi on. Päälle kasaantuvat paineet ja tilanteen jatkuva kehittyminen hänen ja veljesten välillä voi johtaa todella mielenkiintoisiin tuloksiin: paineensietokyvyn pettäminen voi johtaa yhteen suureen virheeseen, joka voi tuhota hänen uransa pysyvästi. Toisaalta hänen uransa voi yhtä hyvin olla jo takanapäin Kellerman ammuttua Mahonea, mutta en usko hänen kuolevan. Hän ei ole vielä suorittanut tehtäväänsä, eikä Kellermanista ole muutenkaan Mahonen korvaajaksi. Kummatkin tuovat oman värinsä Pakoon, mutta kumpaakin tarvitaan vielä, varsinkin Mahonea.

Fox Riveristä tulee ehkä sittenkin keskeisempi paikka kuin aiemmin, kun Bellick sai vankeutta 25 vuotta murhasta jota ei tehnyt. Olen vähän pettynyt Bellickin rooliin toistaiseksi: minusta tuntuu että viimeaikaiset tapahtumat ovat sinetöimässä hänen kohtaloaan ja että hän poistuu piakkoin sarjasta lopullisesti. Muut vangit taas jatkavat omia teitään, ja Sucre on vihdoin päässyt Meksikoon. Toivoisin että hänen tarinansa päättyy onnellisesti, sillä hän on sympaattinen ja mukava hahmo. T-Bag löysi Susan Hollanderin vihdoin ja viimein, enkä ole lainkaan innostunut tästä kuviosta vaikka pitkään jo onkin ollut tiedossa, että ennemmin tai myöhemmin hän etsii Hollanderin käsiinsä. Nyt se tapahtui ja jännittyneenä jään seuraamaan tapahtumien kehitystä.

novellityttönen

 • Ankeuttaja
Vs: Pako (Prison Break)
« Vastaus #67 : Marraskuu 21, 2007, 18:03:14 »
Minun on pakko sanoa minun mielipiteeni paosta, sen taso on laskenut alaaaaaaaas! Ensimmäisenä kautena pidin pakoa ihan ykkös sarjana nyt se on aika pohjalla. Pako olisi saanut olla yhden kauden pituinen niin se olisi pitänyt tasonsa ja pysynyt ykkös sarjana pitkään. Harmittaa vain, että Pako ja Lost ovat molemmat tehneet sen virheen, että liian monta tuotantokautta. Paossa ei sinäänsä ole ollut paljon tuotantokausia, mutta kakkostuotantokauden jaksot ovat minusta vain niin huonoja. :/ En todellakaan haluaisi sen olevan niin, koska pako oli lempisarjani. Tuskin kummastakaan sarjasta tehtäisiin niin monta kautta, jollei BBC:n pomot niin päättäisivät niiden tekijöille. >:( (Hah, en ole edes varma onko pako BBC:n sarjoja. :D)
Kuulostaapa mielipiteeni hirveän 'rankoilta'.

- Novellityttönen

Poissa Valeriana

 • Enimmäkseen harmiton
 • Reservi
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Pako (Prison Break)
« Vastaus #68 : Marraskuu 22, 2007, 00:59:28 »
Pako ei todellakaan ole BBC:n (British Broadcasting Corporation) sarja vaan yhdysvaltalaisen Foxin.

Tavallaan sarja on hajonnut aika pahasti nyt kun siinä on niin paljon eri juonikuvioita, mutta minusta se on varsin viihdyttävä edelleen. Olen kuullut sitä kutsuttavan köyhän miehen 24:ksi, mutta minusta 24 lakkasi olemasta katsomiskelpoinen jossain toisen kauden aikana, viimeistään siinä vaiheessa kun päähenkilöstä tuli yhtä paha kuin ne joita vastaan hän taistelee ja sivuhenkilöt ovat pelkkää tykinruokaa, jotka voidaan listiä ihan milloin tahansa sen suurempia märehtimättä. Paon hahmot eivät ole varsinaisesti hyviä, mutta heitä jaksaa vielä sympata.

Jotenkin oli odotettavissa, että Mahonen taival ei välttämättä ole kovin pitkä ja arvasin, että Kellerman kääntyisi häntä vastaan heti kun heidän katseensa kohtasivat. Hän tietysti saattaa vielä selvitä tuosta luodista, mutta toisaalta Kellermanin luulisi tietävän mitä teki.
If God does not understand, then he is not God, and we have nothing to fear.

minävaan

 • Ankeuttaja
Vs: Pako (Prison Break)
« Vastaus #69 : Joulukuu 18, 2007, 17:24:08 »
Ihanaa, vihdoin aihe jota minä RAKASTAN. Olen jäänyt aivan koukkuun sarjaan ja sen miesnäyttelijöihin ;D. Omia lempihahmojani on Michael ja Sara. Katsoin ekan jakson ja siinä se oli. Koukussa kokonaan, ja nyt sitten seuraan sitä tiivisti. (joka jakso on tullut katsottua). Kovasti seuraavaa jaksoa odotellessa... <3

Poissa Kalke

 • Lyhennetty painos
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • I told you so.
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Pako (Prison Break)
« Vastaus #70 : Joulukuu 18, 2007, 18:45:51 »
Ompas täällä hiljaista.

Pakko tulla kertoa mielipiteenmuutoksestani Mahonen suhteen. Toisen tuotantokauden alkaessa en todellakaan pitänyt miehestä, mutta nyt katselen häntä jopa mielelläni. En tiedä mikä sai mieleni muuttumaan - ehkä se, että Mahonesta löytyy myös paljon inhimillisiä puolia, ja huomaa, että hän ei olekaan mikään täydellinen etsiväsankari, vaan taustalla on paljon muutakin.
Kuuluu nyt jopa suosikkeihini - T-Bagin ja Sucren kanssa - ja toivon aina ennen jaksoa, että häntä näkyy siinä paljon! Huhhuh.

Onhan tästä mielipiteenmuutoksesta jo jonkin aikaa, mutta nyt vasta kehtaan tunnustaa :>

(Abbe kuoli muuten Maikkarilla tasan kolme kuukautta sitten :'<)
"A goal without a plan is just a wish."

Poissa nostalgie

 • Kaipuu
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Pako (Prison Break)
« Vastaus #71 : Joulukuu 19, 2007, 17:32:10 »
Pakko tulla kertoa mielipiteenmuutoksestani Mahonen suhteen. Toisen tuotantokauden alkaessa en todellakaan pitänyt miehestä, mutta nyt katselen häntä jopa mielelläni. En tiedä mikä sai mieleni muuttumaan - ehkä se, että Mahonesta löytyy myös paljon inhimillisiä puolia, ja huomaa, että hän ei olekaan mikään täydellinen etsiväsankari, vaan taustalla on paljon muutakin.

Tiedätkös Kalke, ajattelin eilisen jakson jälkeenn tismalleen samaa! Se, että hän tekee sitä oikeastaan kiristyksen alla ja vain siksi, jottei hänen oma perheensä kärsisi, lisää minun myötätuntoani häntä kohtaan hurjasti. Se, kuinka eilisessa jaksossa "Pahaa verta", ojensi hän nätisti nallukan Dedelle tämän nukkuessa sängyssään sairaalassa, herätti jotain minussa. En tiedä mikä äiti-kompleksi minuun on iskenyt, mutta samanlainen hellyys syttyi myös T-Bagia kohtaan, kun tämä kerrankin teki jotain hyvää elämässään. Hän jätti Susanin lapsineen henkiin, vahingoittumattomina - ehkä Teddy osaa sittenkin rakastaa aidosti :) Oli myös todella herttaista nähdä T-Bag itkemässä yksikseen surkeaa elämäänsä. (Kuitenkin, osasi hän hommansakin; muisti kaapata Susanin auton.)

Hiphei, 2. tuotantokautta jäljellä enää muutama jakso - sitten taas se piinaava tauko ja odottelua kolmanteen tuotantokauteen.

Poissa Kalke

 • Lyhennetty painos
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • I told you so.
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Pako (Prison Break)
« Vastaus #72 : Joulukuu 20, 2007, 12:13:23 »
Pakko tulla kertoa mielipiteenmuutoksestani Mahonen suhteen. Toisen tuotantokauden alkaessa en todellakaan pitänyt miehestä, mutta nyt katselen häntä jopa mielelläni. En tiedä mikä sai mieleni muuttumaan - ehkä se, että Mahonesta löytyy myös paljon inhimillisiä puolia, ja huomaa, että hän ei olekaan mikään täydellinen etsiväsankari, vaan taustalla on paljon muutakin.

Tiedätkös Kalke, ajattelin eilisen jakson jälkeenn tismalleen samaa! Se, että hän tekee sitä oikeastaan kiristyksen alla ja vain siksi, jottei hänen oma perheensä kärsisi, lisää minun myötätuntoani häntä kohtaan hurjasti. Se, kuinka eilisessa jaksossa "Pahaa verta", ojensi hän nätisti nallukan Dedelle tämän nukkuessa sängyssään sairaalassa, herätti jotain minussa. En tiedä mikä äiti-kompleksi minuun on iskenyt, mutta samanlainen hellyys syttyi myös T-Bagia kohtaan, kun tämä kerrankin teki jotain hyvää elämässään. Hän jätti Susanin lapsineen henkiin, vahingoittumattomina - ehkä Teddy osaa sittenkin rakastaa aidosti :) Oli myös todella herttaista nähdä T-Bag itkemässä yksikseen surkeaa elämäänsä. (Kuitenkin, osasi hän hommansakin; muisti kaapata Susanin auton.)

Joo,  viime jaksossa Mähky (Mahone) oli todella herttainen. Se nallen ojentaminen oli kyllä oikein herttaista <3
T-Bag oli myös suloinen, kun päästi Susanin ja kumppanit tiehensä. Mutta toivottavasti hänestä ei paljastu aivan liikaa tätä ylisympaattisuutta - mitä Pako tekisi ilman häijyä ja pelottavaa Tepsua (T-Bag)?
"A goal without a plan is just a wish."

Poissa nostalgie

 • Kaipuu
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Pako (Prison Break)
« Vastaus #73 : Joulukuu 20, 2007, 17:55:38 »
mitä Pako tekisi ilman häijyä ja pelottavaa Tepsua (T-Bag)?

Tismalleen. Mahonen ja T-Bagin lisäksi näitä uusia, odottamattomia helliä puolia on alkanut paljastumaan harvinaisen paljon myös muissa karkulaisissa. C-Note, joka ennen esitti juuri sitä yhden kovimman miehen roolia, onkin enää pelkkä raukka ja riutunut perheenisä, joka haluaa vain hyvää lapselleen. Itse asiassa, minä ikävöin niitä aikoja, jolloin PB:n henkilöistä Michael tuntui olevan ainoa tunteet omistava herra. Toisaalta, tuo viime jakso taisi muutenkin olla jonkinlainen "herkistelyjakso", etten huonommin ilmaisisi. Meikäläinen odottaa silti verta, kiristystä, kovanaamoja ja tunteettomuutta taas kehiin, joka pitää PB:tä siinä rautaisen äijämäisessä otteessa.

Asennetta kehiin, pojat!

Poissa Kalke

 • Lyhennetty painos
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • I told you so.
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Pako (Prison Break)
« Vastaus #74 : Joulukuu 22, 2007, 13:55:34 »
mitä Pako tekisi ilman häijyä ja pelottavaa Tepsua (T-Bag)?

Tismalleen. Mahonen ja T-Bagin lisäksi näitä uusia, odottamattomia helliä puolia on alkanut paljastumaan harvinaisen paljon myös muissa karkulaisissa. C-Note, joka ennen esitti juuri sitä yhden kovimman miehen roolia, onkin enää pelkkä raukka ja riutunut perheenisä, joka haluaa vain hyvää lapselleen. Itse asiassa, minä ikävöin niitä aikoja, jolloin PB:n henkilöistä Michael tuntui olevan ainoa tunteet omistava herra. Toisaalta, tuo viime jakso taisi muutenkin olla jonkinlainen "herkistelyjakso", etten huonommin ilmaisisi. Meikäläinen odottaa silti verta, kiristystä, kovanaamoja ja tunteettomuutta taas kehiin, joka pitää PB:tä siinä rautaisen äijämäisessä otteessa.

Asennetta kehiin, pojat!

Tismalleen samaa mieltä.

Näin ihan pikkaisen ot:nä - aikookos kukaan katsoa SVT:ltä alkavaa ruotsalaista tosi-tv - sarjaa, jossa on mukana Peter Stormare (eli John Abruzzi)? Ensi keskiviikkona ensimmäinen jakso ^^ Oli ihan pakko mainita.
"A goal without a plan is just a wish."

Poissa Browey

 • Vuotislainen
Vs: Pako (Prison Break)
« Vastaus #75 : Joulukuu 29, 2007, 20:37:29 »
Paon toisen tuotantokauden parissa jäljellä olevassa jaksossa saa tapahtua lähestulkoon ihmeitä, jotta tämä kausi nousisi läheskään ensimmäisen veroiseksi. Juoni ei liiku oikein mihinkään, ja veljekset ovat tavoitteensa suhteen aika lailla samassa tilanteessa kuin kauden alussakin. Viime kaudellakin nähtiin useita vastoinkäymisiä, mutta silloin tilanne sentään kehittyi jatkuvasti toisin kuin tällä kaudella toistaiseksi. Ohjelma käy väistämättä tylsäksi, kun tuntuu ettei mitään tapahdu. Juonen lisäksi hahmoissakin on omat ongelmansa. Olen samaa mieltä Kalken ja nostalgien kanssa siitä että vangeissa viime aikoina nähdyt muutokset eivät ole olleet kovin mieluisia. C-Notesta olen kuitenkin eri mieltä, sillä minusta hänen kuuluukin olla ennen kaikkea lapsestaan huolehtiva perheenisä. Kovan miehen mielikuva, joka hänestä muodostui ensimmäisellä kaudella, ei ole mielestäni todellinen: alun perinkin hänet erotettiin tekosyyn nojalla armeijasta sen jälkeen kun hän oli ilmaissut halunsa tehdä ilmoituksen vankien kiduttamisesta tukikohdassa. Vaikka C-Notesta on tullut aika laimea ja tylsä hahmo viimeisissä jaksoissa, minä olen aina pitänyt hänestä. Harmi vain että käsikirjoittajat ovat ilmeisesti päättäneet kirjoittaa hänet ulos sarjasta. Itsemurha on surullinen päätös tällaiselle hyväntahtoiselle ja epäitsekkäälle henkilöhahmolle.

T-Bagin suhteen olen hieman pettynyt, sillä maata kiertävän onnenonkijan rooli sopii hänelle paljon perheenisän osaa paremmin. Koko Susan Hollander -kuvio osoittautui toimimattomuudessaan suureksi pettymykseksi. Minusta T-Bag on edelleen parhaimmillaan keinoja kaihtamattomana murhaajana. Ymmärrän hyvin että käsikirjoittajat haluavat saada hahmoihin uutta perspektiiviä, eikä minullakaan ole mitään sitä vastaan, mutta häikäilemättömyys, ajattelemattomuus ja mielettömyys ovat T-Bagin parhaita piirteitä. Kaipaankin hieman ensimmäisellä tuotantokaudella nähtyä vastakkainasettelua T-Bagin ja John Abruzzin välillä. Abruzzin kaltaiselle hahmolle olisi muutenkin tarvetta nyt kun Pako rämpii ainakin väliaikaisesti suossa.

Muut hengissä olevat vangit ovat valitettavasti tylsiä ja mitäänsanomattomia. Sucren ja Maricurzin kuviot eivät voisi vähempää kiinnostaa, ja olisin paljon mieluummin nähnyt Sucren kuolevan esimerkiksi Abruzzin tai Haywiren sijaan. Jatkuvat vastoinkäymiset ja epätoivoisuus ovat taas heikentäneet mielenkiintoani Michaelia ja Lincolnia kohtaan. Muutenkin Michaelia näyttelevä Wentworth Miller lukeutuu näyttelijärintamalla tämän tuotantokauden suurimpiin epäonnistujiin. Michaelin ja muiden vankien tekemiset eivät oikein jaksa kiinnostaa minua enää samassa mittakaavassa kuin aiemmin: toivoisin vain että he saavat todistettua syyttömyytensä ja aloittavat uuden elämän jossain muualla. Se toive tuskin toteutuu.

Pidin niistä muutamista jaksoista joissa Kellerman avusti Michaelia, Lincolnia ja Saraa. Harmi vain että Kellermanin suunta on nyt jyrkästi alaspäin ja hän luultavasti kuolee piakkoin tehtyään ensin viimeiset siirtonsa. Muista hahmoista minulla ei ole oikein mitään sanottavaa. Bill Kimin asettamasta paineesta johtuen Mahone ei ole näyttänyt luovuttamisen merkkejä. Yllätyin hieman siitä että Mahone tempasi vankilassa istuneen Bellickin mukaan jahtiin, mikä on minulle aika merkityksetöntä sillä Bellick ei ole kyennyt tarjoamaan viihdettä pitkiin aikoihin. Terrence Steadmanin tarina on nyt lopullisesti paketissa, ja toivottavasti se on osoitus siitä että Lincoln ja Michael ovat vapaita miehiä lähiaikoina. Aika ja pari viimeistä jaksoa saavat näyttää millainen jälkimaku tästä kaudesta jää.

Poissa Ginger

 • Tyy
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Melko yksinkertainen
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Pako (Prison Break)
« Vastaus #76 : Joulukuu 30, 2007, 15:25:41 »
Pako.
Itse olen tätä sarjaa seurannut ekan tuokkarin puolivälistä lähtien. Yllätyin ihan, miten hyvin sarja imaisi minut mukaansa. Alussa pidin eniten pareista Michael/Sara ja Veronica/Nick. Lincin paritus on minusta ollut aina jotenkin,,, kankeaa. Minuun tekevät yleensäkin vaikutuksen ohjelmien persoonat - ei laimeiden hahmojen toilailua jaksa seurata. Paon hahmokaarti onkin ollut pitkällä linjalla hyvinkin onnitunut. Fanitan suuresti T-bagiä, joka ehkä ihmisenä on vastenmielinen, muuta persoonana, osana teeveesarjaa verrattavissa jopa "erilaiseen" lääkäri Houseen. Olen myös tykästynyt Wentworthin esittämään Michaeliin pitkälti hänen ja Saran suhteen kautta - hahmot ovat aina parhaimmillaan paritettuna :P

Puolikkaan ensimmäisen tuokkarin nähneenä minä en löytänyt paljoa valitettavaa tästä toisestakaan. On kuitenkin ihan eri asia seikkailla pitkin USA:n maita kuin toimia seinien sisällä. Soolona lentäminen ja äkilliset kohtaamiset ovat mielestäni tuoneet hyvin esiin hahmojen piirteitä, kuten myös se, että vankilassa annetut erityisasemat (C-note lääkekuriirina, T-bag kukkona tunkiolla) ovat kadonneet. En tiedä edelleenkään miten pitäisi suhtautua T-bagin armelijaisuuteen, kun mie päästikin Hollanderit vapaaksi. Yllättävää se oli jos jotain. Harmittaa edelleen, että hahmoja on nyt napsittu hengiltä, mutta kai se on pakko.
Kuitekin, ostin nyt ensimmäisen tuotantokauden ja olen nähnyt ne itseltäni puutuvat jaksot. Wau. Nyt tuntuu, että jos koko tuokkarin tietävänä olisi lähtenyt kakkosta seuraamaan, niin varma olisi puolet nautinnosta haihtunut ilmaan. Fox River oli paikkana hyvin mielenkiintoinen. Ensimmäistä tuokkaria kelaillessa huomasin rakastuvani uudelleen myös Veronica/Nickiin, sen parin tarinahan oli niin täynnä kohtauksia, joihin olisi helppo upottaa vähän, krhm, kahdenkeskeisiä kohtauksia. Puolet ajasta hypin ruudun edessä ja huusin "kosketa sitä" "katso niitä silmiä" "c'moon, pussatkaa!!!" Äkkäsin myös kukkotappelukohtauksissa toivovani, että T-bag ja Abruzzi löytäisivät toisensa ikään kuin parina ;)
Ykköspari ja melkeimpä tärkein syy, miksi olen sarjan mukana roikkunut, on kuitenkin Sara/Michael. Rakastan sitä paria niin että jalat tutisee. Kemiaa. Mielenkiintoista sinänsä, Saran hahmon piti kuolla ensimmäisen ja tokan tuokkarin vaihteessa kun taas Veronican piti selvitä, mutta koska katsojakunta osoittautuikin hyvin Sara/Michael -lämpimäksi, niin osat vaihtuivat. Tykkään niin katsoa miten parin välillä kipunoi. Ja meinasin repiä pelihousuni, kun tokan tuokkarin jaksossa 16 siellä junaradalla oli se hiivatin este eivätkä Sara ja Mickey päätyneet "etenemään" suhteessaan. Se kohtaus oli kuuminta HOTia.
Sarjasta tykkään, mutta kyllä tavallaan on kipinä jo ehtinyt hiipumaan.

Olet katsellut nyt etukäteen kolmannen tuokkarin juonikuvioita ja pistän nyt omat aikomukeni tähän alle.
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)

//Päivitystä 22.01. ÄÄÄH. Tuo toisen tuokkarin viimeinen jakso. Ei _voi_ olla totta. Kirottu mr Kim. Ei, kirottu tuotantotiimi! Ne rahanahneet "/&(#R%%(. Kohtaan juuri ennen Billin tuloa olisi ollut täydellistä lopettaa sarja. Osittain happy end, ilmaan jääviä kysymyksiä! Mutta EI! Ne kirjoittaa sen riivatun Billin paikalle ja sarja jatkuu jatkuu jatkuu. Jumped the shark for me. AnXt.
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 22, 2008, 21:54:45 kirjoittanut Ginger »
Those who don't believe in magic will never find it.
~ Roald Dahl ~
Ikuisuusprojekti

ezzukka

 • Ankeuttaja
Vs: Pako (Prison Break)
« Vastaus #77 : Maaliskuu 05, 2008, 22:44:22 »
En voisi olla enempää samaa mieltä kanssasi Ginger. Minunkin mielestäni sarjan olisi kuulunut loppua toiseen kauteen ja siihen kun Michael, Sara ja Linc seilailee onnellisina kohti merta. Kolmatta kautta seuranneena voin kans sanoa sen, että ykköseen ja kakkoseen verrattuna sen taso on paljon alempi. Tuntuu kuin käsikirjoittajat olisivat väkipakolla yrittäneet tunkea lisää juonikuviota ja uusia hahmoja, mikä saa lopputuloksen näyttämään hyvin väkinäiseltä. Lisäksi kolmoskaudella ajaudutaan aina vain enemmän ja enemmän kauemmaksi siitä, mitä aluperin sarjassa lähdettiin käsittelemään.
Toivon todella, että Paosta ei tehdä sitä suunniteltua kuutta kautta, mieluummin saisi loppua kolmanteen kauteen, neljä olisi mielestäni aivan ehdoton maksimi.

Poissa Hattrick

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
Vs: Pako (Prison Break)
« Vastaus #78 : Heinäkuu 01, 2008, 21:44:29 »
Kolmas kausi on täyttä kuraa. Mitkäköhän käsikirjottajat sinnekki on pestattu. Ei sitten keksitty parempaa, kuin Scofieldin heittämistä toiseen vankilaan ja sieltä pakenemista.

Poissa nostalgie

 • Kaipuu
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Pako (Prison Break)
« Vastaus #79 : Syyskuu 17, 2008, 22:45:23 »
Kolmas kausi on täyttä kuraa. Mitkäköhän käsikirjottajat sinnekki on pestattu. Ei sitten keksitty parempaa, kuin Scofieldin heittämistä toiseen vankilaan ja sieltä pakenemista.

Itse olen osittain samaa mieltä. Tuntuu jotenkin niin turhauttavalta - taasko yksi pako lisää, taas uusia yrityksiä? Kuitenkin minua kihelmöi jännitys; kaikki on erilaista Sonassa. Olen varma, etteivät kässärit ole epäonnistuneet, koska eivät ole ennenkään niin tehneet. Eka jakso avasi paljon uusia asioita, mutta jätti taas tietyn jännityksen vatsan pohjaan. Minua ahdisti suuresti, kun katsoin tuon tiistain jakson - ei maailmassa voi olla sellaista paikkaa. Toisaalta, olen kauan kaivannut sitä verta ja kettinkejä ja hevosia ja Nikulaa ja aitoa menoa, joten tässäpä sitä tulikin suuri pläjäys heti kerralla! Tuntuu todella oudolta, että Michael onkin nyt telkien takana ja Lincoln ulkona. Se...  siihen on vaikea tottua! :D

Paras hetki viime jaksossa oli ehdottomasti ensikatsaus Bellickiin - luoja, että minä nauroin. Voisi melkeinpä sanoa, että siinä saa herra ansionsa mukaan, mutta kuitenkin minussa elää säälittävän paljon myötätuntoa, enkä voinut kuin kauhulla katsoa hänen tilaansa ja sitä elämää Sonassa. Nooh, Pako on muuttunut raaemmaksi kaiketi, mutta mielestäni ehkäpä parempaan suuntaan. Se on hyvin erilainen, mutta silti mielenkiintoinen, eikä todellakaan jätä minua kylmäksi ja tylsiintyneeksi, kuten jotkut sarjat ovat tehneet muutamien tuotantokausien jälkeen.

Mahonen teko, kun hän pelasti Michaelin verilöylyltä, oli urhea teko, vaikka hän toki ajatteleekin ensimmäisenä omaa etuaan. Silti hän hyvä jätkä, ja olen alkanut pitää hänestä kokoajan enemmän.

Näin sivumennen sanoen, ah että minä nautin, kun vuokrasin pari viikkoa sitten Makuunista Paon ekan tuotantokauden. ^^ Sen, miten kaikki alkoi... Sitä oli hauska katsoa virkistyksen vuoksi. Seuraavaksi kaiketi vuokraan toisen kauden, mikäli joskus löytyy niin paljon aikaa.

Nyt jään odottelemaan ensi tiistaita, Michaelin suunnitelmia, Bellickin nöyryytystä ja kenties katsausta Saran ja L.J:n tilanteeseen.

Poissa Valeriana

 • Enimmäkseen harmiton
 • Reservi
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Pako (Prison Break)
« Vastaus #80 : Syyskuu 17, 2008, 23:54:33 »
Olin katsovinani, ettei Saran esittäjän nimi ole alkuteksteissä. Mahtaakohan se tarkoittaa, ettei hän enää esiinny elävänä vaan pelkästään takaumina?

Ei huono jakso, vaikkei mikään vedä vertoja ykköskaudelle. Aika ahdistava oli kyllä tosiaan. Pidin kuitenkin enemmän kuin ennakkomainosten perusteella olisin odottanut, kun niitä katsoessa uusi kausi tuntui idioottimaiselta. Taas uusi salaliitto ja se ah niin salaperäinen brunetti.

Jotenkin minun nörttimäisyyttäni hiveli se, että se Michaelin kanssa tapellut vanki oli Sormusten Herran Sauron.
If God does not understand, then he is not God, and we have nothing to fear.

Poissa Ginger

 • Tyy
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Melko yksinkertainen
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Pako (Prison Break)
« Vastaus #81 : Syyskuu 18, 2008, 09:21:08 »
Valerianan kommenttin kerron:
TÄMÄ SPOILAA ISOSTI, ÄLÄ LUE JOS ET OIKEASTI HALUA TIETÄÄ
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)
Näin ollen minua ei enää huvita koko Pakoa seurata. Kaikki kiva viedään pois ja kierrätetään vanhaa kulumispisteen jälkeenkin...

Tai no, okei, yksi asia miuta kiinnostaa. Mitä tapahtui T-Bagille?
Those who don't believe in magic will never find it.
~ Roald Dahl ~
Ikuisuusprojekti

Poissa nostalgie

 • Kaipuu
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Pako (Prison Break)
« Vastaus #82 : Syyskuu 18, 2008, 16:41:17 »
No siis ainakin viime jaksossa T-Bag joutui myös Sonaan. (Aistittaessa pientä kliseisyyttä; piiri pieni pyörii...) Siellä hän heilui kumisen kätensä kanssa ja teki heti tuttavuutta Sonan johtajahahmoon.

Olin katsovinani, ettei Saran esittäjän nimi ole alkuteksteissä. Mahtaakohan se tarkoittaa, ettei hän enää esiinny elävänä vaan pelkästään takaumina?

Whooot? :o Olen kyllä kuullut tästä juoruja, mutten voi uskoa tätä siltikään! Sarahan jäi 2. tuotantokauden lopussa harhailemaan yksikseen Panaman kaduille, kun Michael vietiin Sonaan. Toivottavasti hän ei sentään kuollut ole! Olisi kerrassaan surkeaa, jos vankilaelämän Romeo ja Juliet -tarina loppuisi tähän.

Poissa Valeriana

 • Enimmäkseen harmiton
 • Reservi
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Pako (Prison Break)
« Vastaus #83 : Syyskuu 18, 2008, 21:26:25 »
Ei jäänyt harhailemaan loputtomasti, koska sen Lincolnin saaman kännykkävideon mukaan pahiksilla on LJ ja Sara vankina ja heidä tapetaan, jos Michael ei auta sitä yhtä tyyppiä karkuun Sonan viemäreistä. Siis sitä, joka laittoi Bellickin pistämään ruumiiden taskuun viestilappuja, jotka se yksi nainen kävi ottamassa.

Huomatkaa, että Saraa hädintuskin näki ja häntä esitti joku toinen näyttelijä. Oliko sillä alkuperäisellä jotain kränää tuottajien kanssa, jos eivät voineet käyttää häntä edes parin sekunnin ajan (muistelisin kyllä kuulleeni, että hän oli kakkoskaudella raskaana, mikä saattaisi vaikuttaa asiaan). En uskalla katsoa sitä spoileria.
If God does not understand, then he is not God, and we have nothing to fear.

Poissa nostalgie

 • Kaipuu
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Pako (Prison Break)
« Vastaus #84 : Syyskuu 18, 2008, 23:01:51 »
Ei jäänyt harhailemaan loputtomasti, koska sen Lincolnin saaman kännykkävideon mukaan pahiksilla on LJ ja Sara vankina ja heidä tapetaan, jos Michael ei auta sitä yhtä tyyppiä karkuun Sonan viemäreistä. Siis sitä, joka laittoi Bellickin pistämään ruumiiden taskuun viestilappuja, jotka se yksi nainen kävi ottamassa.

Jep jep, olen kyllä tiennyt tuon, esitin kai asiani viestissä jotenkin huonosti. Tarkoitin vain, että kakkoskaudella hän jäi harhailemaan, mutta viime jaksossahan selvisi siis tämä kaikki, miksi paon on jälleen kerran alettava uudelleen. :)

Poissa Giliath

 • Cassiopeian pikkusisko
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Jensen Ackles :D
Vs: Pako (Prison Break)
« Vastaus #85 : Syyskuu 19, 2008, 18:48:12 »
Katselin sarjaa ensimmäisen kauden (pidin paljon) ja toista kautta seurasin silloin tällöin se surkeuden takia....
Kolmannen kauden jaksoista olen nyt katsonut neljä ensimmäistä ja ihan katsottavia ovat. Sona-vankila tuo oman leimansa jo kauteen ja ennenkaikkea hahmoihin. Uudet hahmot ovat ihan mielenkiintoisia. Ensimmäisen ja toisen kauden henkilöt ovat ihan normaaleita (pari yllätystäkin löytyy...)
Mutta mutta. Sonan on järkyttävä paikka (ja vielä ajatellaan että perustuu tositapahtumiin, mutta se tositapahtuma vain kesti  vain vähän aikaan Panamassa.) Vankilassa on kuitenkin ihan hyvä järkestys, mutta tietenkin sieltäkin löytyy "hylkiöitä"... Mutta tulen sitten kommaamaan lisää jos joudun tv;n kanssa samaan "aikaan".
*Miettii ja lukee, mutta harvemmin kirjoittaa*

Poissa Valeriana

 • Enimmäkseen harmiton
 • Reservi
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Pako (Prison Break)
« Vastaus #86 : Syyskuu 20, 2008, 00:33:09 »
Minusta se Sonan pomo oli jotenkin asiaankuuluvan uhkaava ja jännittävä suunnilleen siihen asti kunnes alkoi kärttää joltain prostituoidulta, onko Michael tämän mielestä häntä nätimpi. Vastaus on tietysti "kyllä", mutta se kohtaus oli jotenkin niin älytön että ensin luulin hallusinoineeni sen. No, kai kovaotteinen rikollispomokin voi tuntea ulkonäköpaineita. Siis paikassa, jossa ei ole lainkaan naisia ja miehet ovat enimmäkseen sitä lajia, johon ei pidä koskea edes pitkällä tikulla. (Äärimmäisen syvällinen viesti, tiedän :P) 
If God does not understand, then he is not God, and we have nothing to fear.

Poissa nostalgie

 • Kaipuu
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Pako (Prison Break)
« Vastaus #87 : Lokakuu 02, 2008, 16:34:43 »
Edelliseen Valerianan viestiin viitaten; kaiketi pomo myös haluaa kuulla tällaiselta ihastuttavalta huoralta, että hän todella on paikan komein, parhain jne... Sellaisiahan ne vallanpitäjät on :) Ihan niin kuin Lumikissa tämä ilkeä äitipuoli, näin niin kuin maailman surkeimpana esimerkkinä. :P

Sitten viime jaksoon. Onko täällä muita, joita alkoi hieman ällöttää se Michaelin rakastuneisuus? Minua ainakin! Tai siis okei, onhan hän ollut rakastunut jo ykköskaudesta lähtien, mutta nyt se jotenkin vaan tärähti... Se, kuinka hän tauotta vahtasi sitä kuvaa ja hikoili ja kärsi ja ajatteli Saraa. Toki on hienoa, että sarjaan on saatu mukaan muutakin kuin veljeysrakkautta, mutta jotenkin vain olen niin paatunut tähän "ikuisesti-poikamies-Scofieldiin."

Sitten vielä tuohon Saran katoamiseen (tai pikemminkin Sarah Wayne Calliesin): Tällä kaudella Sarah Wayne Callies ei itse ollut mukana, vaan hänen hahmoaan esittivät sijaisnäyttelijät, vaikkakin heidän kasvoja ei koskaan näytetty.

Ja tämän löysin PB:n fanisivustolta: (ÄLÄ PAINA, JOS ET HALUA TULLA PIENELLÄKÄÄN TAVALLA SPOILATUKSI):
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)
Kaikki selviää paremmin ensi jaksossa! (Tulin itsekin nääs spoilatuksi...)

Ja tässä vielä hieman järisyttävä uutinen samaiselta, prisonbreak-online.net-sivustolta:

Prison Breakin päätuottaja Matt Olmstead on myöntänyt, että sarja saatetaan perua lähitulevaisuudessa. Ja syynä mikäs muu kuin surkeat katsojaluvut, hän kertoi Entertaiment Weeklylle. “Jos tämä jää sarjan viimeiseksi kaudeksi, emme tule suremaan sitä koska matka on ollut mahtava ja meillä on myös mahtava kausi vielä jälellä”.

Olmstead myös kertoo, että jos sarja perutaan käsikirjoittajilla on tarpeeksi aikaa saada kunnon päätös sarjalle. “Tämän hetkinen päätös mikä meillä on mielessä sopisi joko kauden tai koko sarjan päätökseksi.”

Toisaalta, hän myös myöntää että Prison Breakin tuottajat ovat olleet todella innostuneita siitä millaisen vastaanoton 4. kausi on saanut. “Meillä kesti hetken saada oikea idea.. ja vielä saada yleisö tukemaan sitä on todella palkitsevaa”.//Ohhoh, huomasinkin että Ginger on ehtinytkin jo asiasta kirjoittaa spoilivaroituksen alla, jota en ollut uskaltanut aikaisemmin lukea :D
« Viimeksi muokattu: Lokakuu 02, 2008, 16:39:11 kirjoittanut nostalgie »

Poissa Ginger

 • Tyy
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Melko yksinkertainen
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Pako (Prison Break)
« Vastaus #88 : Lokakuu 21, 2008, 22:11:34 »
Istuin autossa ja erehdyin kysymään veljeltäni mitä mieltä hän on Paon kolmannesta tuokkarista. Kitkerään kommenttiini totesi veljeni ystävä jotain sellasta, mikä sai leukani loksahtamaan. Neljäs ja toivottavasti viimeinen kausi Pakoa tuo mukanaan mitä mielenkiintoisimman käänteen.
SPOILAA TUOKKARIA NELJÄ
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)
Muilla spoilaantumista pelkäämättömillä mielipiteitä asiaan? (pidetään spoilerien sisällä, niin ne, jotka haluaa tietämättöminä pysyä niin pysyvät)
Those who don't believe in magic will never find it.
~ Roald Dahl ~
Ikuisuusprojekti

Poissa nostalgie

 • Kaipuu
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Pako (Prison Break)
« Vastaus #89 : Lokakuu 25, 2008, 18:40:19 »
No niin, nyt otan kantaan Gingerin heittämään spoiliin (en voinut olla lukematta...):

(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)

Cyria

 • Ankeuttaja
Vs: Pako (Prison Break)
« Vastaus #90 : Lokakuu 29, 2008, 15:17:16 »
Tykkään sarjasta, koska se on niin jännittävä, ja siinä on niin hyvät hahmot.
Juoni alkaa olla jo kolmannella tuotantokaudella kulunut, mutta silti jaksaa aina ihmetellä, miten yllättäviä käänteitä tapahtuu. No, nyt vähän kerron mistä yllätyin tosi paljon:

(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)

« Viimeksi muokattu: Helmikuu 15, 2009, 17:45:04 kirjoittanut Cycililya »

Poissa nostalgie

 • Kaipuu
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Pako (Prison Break)
« Vastaus #91 : Lokakuu 29, 2008, 16:35:24 »
Cyria, kuten varmaan jo huomasit, spoilisi näkyy kaikille. Jos haluat kirjoittaa spoilausvaroituksen alle, sinun täytyy kirjoittaa tekstisi spoilausmerkkien väliin. (Ellet jo tiennyt?) Eli kun painat tuota spoiler-painiketta tuosta valikosta, josta löytyy tekstin tummennus, kursivointi ym. muut, kirjoitat tekstisi tähän:
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)

Vesiputous

 • Ankeuttaja
Vs: Pako (Prison Break)
« Vastaus #92 : Joulukuu 10, 2008, 15:37:10 »
Yks lemppari sarjoistani, tykkään tällasista ohjelmissa jossa saa vähän jännittää :)
Oon seurannu sarjaa aivan alusta asti, ja omistat kaikki 3 tuotantokautta
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)
« Viimeksi muokattu: Joulukuu 10, 2008, 15:40:12 kirjoittanut Vesiputous »

Poissa nostalgie

 • Kaipuu
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Pako (Prison Break)
« Vastaus #93 : Joulukuu 10, 2008, 16:06:51 »
Täällä on kyllä vähän hiljaista, mutta pakko tulla sanomaan: syyskuussa taas tavataan. Onko Prison Breakissa tavallista vähemmän jaksoja per tuotantokausi, vai meneekö tämä aika muuten vaan niin nopeaa? Toisaalta nythän on jo joulukuu ja kylläpä se kolmonen hurahti kerran viikossa mulkattuna n. kolmessa kuukaudessa.

Olen harkinnut lainaavani eräältä kaveriltani nelostuotantokautta, olen liian kärsimätön :D

Poissa Sethis

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Pottermore: ScarletSickle65
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Pako (Prison Break)
« Vastaus #94 : Joulukuu 11, 2008, 16:09:19 »
Pakko kyllä sanoa että kolmannen kauden päätösjakso oli kaikista kaunein tähän mennessä. Ykkösessä jäi se toiminta ihan kesken ja se oli mun mielestä huono. Kakkosen loppu taas oli muuten hyvä, mutta siinä kun Michael katsoo Sonan pihalle, niin on siinä kyllä sellanen hetki... Ei millään olis malttanu odottaa sitä kolmatta. Eli tavallaan se oli sellanen "tuskallinen" loppu :D Tää kolmosen loppu oli todellakin kaunis. Siinä rauhotuttiin ja näytettiin jokaisen kohtalosta. Kun sarja joskus loppuu niin tolleen se vois loppua!
"En minä pelkää Harry", Dumbledore sanoi, ja hänen äänensä oli hivenen vahvempi, vaikka vesi oli niin kylmää. "Olen sinun kanssasi."

Poissa sunshine

 • törmäsi ikkunaan
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: HawthornGhost192
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Pako (Prison Break)
« Vastaus #95 : Helmikuu 09, 2009, 16:43:30 »
Olen seurannut sarjaa alusta asti ja omistan 1 ja 2 tuotantokauden DVD-boxin.
Ensimmäinen tuotantokausi oli ehdottomasti paras koska siinä oli sopivasti jännitystä eikä silti mitenkään epäluonnollista. Kakkonen alkoi olla jo vähän epäselvä, koska kaikki olivat hajaantuneet ympäri Amerikkaa ja kaikista piti silti kertoa jotakin. Kolmostuotantokausi taas oli vähän kuin ensimmäisen toisintoa. Oltiin vankilassa ja sieltä piti paeta useamman seuralaisen kanssa. Jokainen tuotantokausi on ollut vähän edellistä huonompi. Olen tässä tainnut luetella vain niitä huonoja asioita, mutta kyllä Pako silti lempisarjoihini kuuluu.
Minusta on ihan hyvä, että Pako lopetetaan neljänteen tuotantokauteen sillä kyllähän hyväkin sarja voidaan pilata sen liiallisella pitkittämisellä.
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)
Ole itse se muutos, minkä haluat maailmassa nähdä

Poissa nostalgie

 • Kaipuu
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Pako (Prison Break)
« Vastaus #96 : Helmikuu 15, 2009, 00:20:13 »
Sunshinen spoileriin vedoten kommentoin hieman:

(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)
« Viimeksi muokattu: Helmikuu 15, 2009, 00:23:18 kirjoittanut nostalgie »

Poissa Miasma

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • My Little Evil Pony
Vs: Pako (Prison Break)
« Vastaus #97 : Helmikuu 15, 2009, 01:55:17 »
Kaksi ensimmäistä tuotantokautta omistan dvd:nä, joskin en ole kakkosta loppuun asti katsonut. Ykköskausi oli loistava ja jännä, kakkonen melko hyvä sen perusteella mitä sitä olen katsonut. Tämä sarja olisi kyllä saanut jäädä kahteen kauteen. Ensimmäiseen kauteen elo vankilassa ja varsinainen pako, toiseen taas seurata pakoa ja näyttää miten lopulta kävi, selvisivätkö kaikki hengissä tai jäikö kukaan kiinni. Näin olisi sarja ollut hyvin paketissa, mutta ei, rahan lypsämistä piti jatkaa ja pilata hyvin alkanut sarja naurettavilla juonenkäänteillä ja pitkittää sitä aivan liikaa. Olisin sarjasta varmasti kiinnostuneempi kuin nykyään, jos se olisi jäänyt kahteen kauteen.
Who has time for tears?

Poissa Hattrick

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
Vs: Pako (Prison Break)
« Vastaus #98 : Maaliskuu 01, 2009, 23:03:06 »
"Spoilaan" tähänkin vielä omaa mielipidettä. Koko tarina olisi pitänyt jättää ykköskauteen, viimeistään kakkoseen. Jos mielestänne kolmoskausi oli heikko, odottakaahan vain nelosta. Tää sarja ei koskaan lopu...

Poissa Beyaz

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Pako (Prison Break)
« Vastaus #99 : Lokakuu 08, 2009, 18:22:00 »
Olen seurannut sarjaa ihan alusta asti ja katsonut nyt kaikki neljä tuotantokautta. Pakko sanoa, että ensimmäinen tuotantokausi oli paras, mutta mielestäni nelonen oli toiseksi paras! :) Ei siitä nyt nelosesta nyt sitten sen enenpää, en ala täällä spoilailemaan.. Toinen kausikin oli ihan hyvä, mutta kolmas oli mielestäni ehkä tylsin. Siinä ei tapahtunut paljon mitään, tai tietysti siinäkin oli juonenkäänteitä ja muuta, mutta jotenkin se tuntui ensimmäisen kauden toistolta eikä se enää ollut niin hyvä kuin ensimmäinen tuotantokausi..
Lempihahmojani sarjan aikana ovat olleet tietysti Michael, T-Bag ja Lincoln myöhemmin(ensimmäisessä tuottiksessahan sitä ei paljoa näytetty).. Myös Bill Kim (se tumma pahis kakkos tuottiksella) on ihan mielenkiintoinen, vaikka hänestä ei paljoa muistaakseni kerrota. Michael on mielestäni kuitenkin hieman epärealistinen hahmo, sillä ei kukaan voi keksiä joka tilanteeseen ratkaisua. T-Bag tuo sarjaan tietynlaista hauskuutta, kun hänelle aina sattuu jotain, mutta aina hän onnistuu luikertelemaan ulos tilanteesta... :D Luulisi, että T-Bag olisi jo mennyttä, mutta ehei. :P Lincoln puolestaan tekisi mitä vain poikansa tai veljensä vuoksi ja sen takia hän on yksi lempihahmoistani. :)
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)

Onkos muuten kukaan muu katsonut tota neljättä tuotantokautta jo?

Poissa Addi

 • Joulua odottava
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Pako (Prison Break)
« Vastaus #100 : Lokakuu 22, 2009, 14:53:27 »

Onkos muuten kukaan muu katsonut tota neljättä tuotantokautta jo?

Minä olen katsonut neljännen tuotantokauden jaksoja, mutta en kaikkia niitä. Minulle on tulossa kyseinen tuotantokausi boksina, joten sitten jatkan siitä, mihin olen aiemmin jäänyt. Täytyy sanoa, että tykkään kovasti myös näistä neljännen tuotantokauden jaksoista. Huomaa, että sarja on todella taidokkaasti käsikirjoitettu. Kaikille faneille tiedoksi, että sarjasta on myös tekeillä videopeli, joka julkaistaan Pc:lle, Playstation 3:lle ja Xbox 360:lle. Peli sijoituu sarjan ensimmäiseen tuotantokauteen ja pelissä se kaydään läpi uuden henkilön näkökulmasta. Tarkkaa julkaisuajankohtaa ei vielä tiedetä.

Pako jatkuu taas 24.11. 2009 alkaen Mtv3:lla. Tätä on odotettu. Tosin itselleni on tulossa tämä kausi myös boksina. Täytyy kyllä myöntää, että tämä on yksi niistä sarjoista, joka mielestäni aina vaan paranee ja paranee, mitä pidemmälle se etenee. Isäni ilmaisi asian aika ytimekkäästi sanomalla, että Pako se aina jatkuu ja jatkuu. Niinhän se tekeekin.

//Huhutar muokkasi kaksi viestiä yhdeksi
« Viimeksi muokattu: Elokuu 10, 2010, 16:08:47 kirjoittanut Huhutar »

Poissa Beyaz

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Pako (Prison Break)
« Vastaus #101 : Marraskuu 11, 2009, 23:02:30 »
Noin viikko sitten näin vihdoin tuon kauan odotetun Pako-mainoksen tv:ssä. Aikasempina vuosinahan tämä on jatkunut jo joskus syyskuussa, joten miksiköhän se nyt alkaa vasta näin myöhään..? :o Minä olen jo tuon neljännen kauden katsonut, mutta onhan se mukavaa katsoa sitä ihan virallisilla tekstityksillä (vaikka ne eivät aina ole ihan sitä parasta laatua).
Toivoisin, etten olisi vielä nähnyt kaikkia jaksoja, sillä tämän kauden jälkeenhän ei ole enää tulossa Pakoa ollenkaan.. :'( Mielestäni on kuitenkin ihan hyvä, että Pako loppuu, vaikka se onkin yksi suosikkiohjelmistani, sillä sitä on jo pitkitetty ihan tarpeeksi..
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 06, 2010, 15:25:47 kirjoittanut Beyaz »

Poissa Kalke

 • Lyhennetty painos
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • I told you so.
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Pako (Prison Break)
« Vastaus #102 : Tammikuu 06, 2010, 02:57:49 »
Ketään ole oikein kiinnostanut puhua Paon uusimmasta (ja viimeisestä) kaudesta?

Itse jaksoin katsoa ensimmäisen jakson neloskaudelta (siinä ja siinä), mutta sen jälkeen ote on herpaantunut, enkä ole juurikaan Pakoa katsellut. Nyt puuhaillaan minusta vähän oudoilla vesillä (ei vankilaa, pakoa tms.) ja sarjan juoni käy liian kaksneljämäiseksi. Myönnän, en ole jaksoakaan 24:aa katsonut, mutta. Liiat äksönit, monimutkaiset juonet ja irtaantuminen Paon perinteisestä vankilaskeemasta ei vain jaksa innostaa. Vai olenko liian yksinkertainen? Tuon tyyppiset sarjat eivät vain ikinä ole oikein kiehtoneet minua.

Viimeiset jaksot voin sitten yrittää katsoa läpi, jotta tiedän mitä kellekin kävi. Mahonelle toivon kaikkea hyvää, mutta saa nähdä mitä kehittelevät miehen pään varalle...
"A goal without a plan is just a wish."

Poissa Valeriana

 • Enimmäkseen harmiton
 • Reservi
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Pako (Prison Break)
« Vastaus #103 : Tammikuu 06, 2010, 19:15:23 »
Minäkin olen harmikseni huomannut ajatusteni harhailevan muualle näiden uusien jaksojen aikana. Silti ei tee mieli lopettaa katsomista kokonaan, vaikka tuo 24-vertaus ei ole täysin väärä. Lopetin itse 24:n katsomisen toisen kauden jälkeen, koska päähenkilö oli yhtä kauhea kuin ne terroristit joita jahdattiin ja koko näyttelijäkaarti tuntui vaihtuvan tasaisin väliajoin. Paossa kyllä on jäljellä vielä vanhoja suosikkeja ja tavallaan hauska, miten hahmojen keskinäiset suhteet ovat menneet aivan mullin mallin muutamassa tuotantokaudessa. En tiedä, mitä tuon aivokasvaimen on tarkoitus tuoda sarjan juoneen. Ehkä se on sitten lopussa yksi jännitystekijä lisää.
If God does not understand, then he is not God, and we have nothing to fear.

Poissa Raparperi

 • Pahislynkkarikerhon puheenjohtaja ;)
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Pako (Prison Break)
« Vastaus #104 : Toukokuu 06, 2010, 16:31:51 »
Aloin kattomaan sarjaa vasta nyt kun tämä nelostuottari pyörähti käyntiin, ja täytyy sanoa että jäin ihan koukkuun. Nyt täytyy yrittää noi aikaisemmat saada katsottua jostain ;)

Arvasin, että viimeisissä jaksoissa kuolee vielä joku, enkä ollut väärässä. Oli aika outo veto kertoa kolmanneksi viimeisessä jaksossa mikä tilanne on tulevaisuudessa ja sen jälkeen näyttää vielä kaksi jaksoa, joista viimeinen oli mielestäni tosi laimea.
"Muikkunen, ota airo."

Solemn Spoiler Alert -blogi tv-addikteille ja lukutoukille ;)

Poissa Surkimus

 • niin boheemi, kuten sinä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Voi löytää onnen kärsimyksestä
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Pako (Prison Break)
« Vastaus #105 : Elokuu 09, 2010, 11:50:15 »
Pako oli ihan jännä ja hyvä sarja kahdella ekalla kaudella, Sonakin oli ihan kiinnostava, mutta neljättä en muistanut enää katsoa, liian sekavaa. Pyytäisin lisätietoa: Miten T-Bagille, sarjan kiinnostavimmalle hahmolle, kävi?
"Tärkeintä ei ole määränpää, vaan se, että nousee kyytiin"

Poissa Beyaz

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Pako (Prison Break)
« Vastaus #106 : Elokuu 09, 2010, 18:48:20 »
Lainaus
Pyytäisin lisätietoa: Miten T-Bagille, sarjan kiinnostavimmalle hahmolle, kävi?

Kellerman antaa Michaelin ja muiden päättää saako T-Bag muiden joukossa armahduksen vai joutuuko hän vankilaan. He päättävät, että T-Bag ei saa armahdusta ja tämä joutuu takaisin Fox Riveriin.

Poissa Valeriana

 • Enimmäkseen harmiton
 • Reservi
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Pako (Prison Break)
« Vastaus #107 : Elokuu 09, 2010, 20:01:38 »
Ja sitten kun siinä lopussa on ne kaksi jaksoa, jotka olivat kai alunperin joku TV-elokuva, T-Bag yritti juonitella kaikenlaista, mutta sai huomata joutuneensa jälleen jallitetuksi. Täytyy kyllä sanoa, että tuntuu ettei hän saanut lainkaan ansaitsemaansa (kurjaa) kohtaloa. Hänhän näyttää olevan lopussa taas Fox Riverin kingi ja hänellä oli joku poikaparka roikkumassa taskussa.
If God does not understand, then he is not God, and we have nothing to fear.

Poissa mellon

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Live hard, live your dream !
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Pako (Prison Break)
« Vastaus #108 : Helmikuu 17, 2013, 20:01:05 »
Aah, tämäki sarja tuntuu kuin oisi jäänyt unholaan. Itse katsoin tässä muutama viikko takaperin taas kaikki tuotantokaudet Pakoa ja pakko myöntää että aina tulee ihan "yllätyksenä" se fiilis kun et tiedä mitä seuraavaksi tapahtuu (vaikka kyseinen sarja on nähty useampaan otteeseen). En tiiä miks en vaa osaa kyllästyä tähän sarjaan.

Lempihahmoihin kuuluu ehottomasti sarjan nättipoika Scofield, ihana espanjalaisella aksentilla puhuva Sucre, vasikka Tweener ja "paha mafiapomo John Abruzzi. Ja sitte pitäs perustella? No Scofieldin suhteen mennään ihan vaan massan mukana, loistava hahmo ja älyttömän hyvännäkönenki, jotenkin on helppo samaistua sen luonteeseen, vaikka ite en aina tarkkaan suunnitelmia teekkään. Sucre ihan vaan siksi, että opiskelen ite espanjaa ja tykkään siitä kielestä. Sucren espanjalainen aksentti ja espanjalaiset lausahdukset kesken puheen on jotain aivan ihanaa kuultavaa korville, eikä oo sitäkää ulkonäöllä pilattu! Tweenerissä on taas jotain mikä viehättää luultavasti kaikkia tyttöjä ees vähäsen. Pahan pojan esittämistä, mut loppupeleissä kuitenkin erittäin herttanen poika. Ja viimesenä, mutta ei kumminkaan vähäisimpänä Abruzzi, mafiapomo. Aluks inhosin kyseistä hahmoa, mut samalla oli pakko ihailla sen rohkeutta ja päättäväisyyttä. Viimesen ihailemisen aiheen hahmo heitti ennen kuolemaasa lausumalla "minä polvistun vain jumalan edessä, enkä näe jumalaa täällä".

Inhokki hahmot on Mahone ja Bellick. Mahone on täynnä itseään ja ärsyttävä koska äksyilee koko ajan. Tappo Tweenerin mikä oli niin väärin! Bellick on muutenvaan ällöttävä ja koppava ukko.

Ja tähän lopuks voisin viel sanoo et itken aina ku katon viimesen jakson. Sitä itkun määrää!
~Ehkä kuulut Rohkelikkoon, jos
               sydämmes urhoollinen on,
                           on sinulla ritarin uskallus
                                    ja olet kumman peloton~