Kirjoittaja Aihe: Lempikirjasi (vol 2)  (Luettu 32823 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Dancer

  • Vuotislainen
  • Tupa: Rohkelikko
Vs: Lempikirjasi (vol 2)
« Vastaus #100 : Toukokuu 08, 2015, 19:41:42 »
Tottakai Potterit, mutta niistä en taida nyt alkaa selittää. Sitten on Stephenie Meyerin iki-ihana Twilight-sarja, jossa siis tavallinen 17-vuotias Bella rakastuu Edward-nimiseen vampyyriin. Tarina on mielenkiintoinen, joskin melko täynnä perus "teinidraamaa", mutta se sopii tähän sarjaan. Ehdottomasti suosittelen.
Suosikkeihini lukeutuvat myös John Greenin kirjat Kaikki viimeiset sanat sekä Tähtiin kirjoitettu virhe. Kaikki viimeiset sanat on kirjailijan esikoisteos, ja siinä nuori poika lähtee opiskelemaan sisäoppilaitokseen. Siitähän se hauskanpito vasta alkaakin, mutta mukaan mahtuu myös koukeroisia suhdekuvioita ja riipaisevia menetyksiä. Kirja yllättää juonellaan. Kokonaisuudessaan se on hauska, mutta tuskallinen kertomus nuoren pojan elämästä, ihastuksista, elämästä ja kuolemasta. Ja tietysti kaikista viimeisistä sanoista.
Tähtiin kirjoitettu virhe on puolestaan tarina kahden syöpää sairastavan nuoren rakkaudesta. Hazel rakastuu palavasti Augustus-nimiseen poikaan, ja yhdessä he tekevät mahtavia asioita. Kirjan loppu sai itkemään. Erittäin surullinen, mutta samalla myös ihana rakkaustarina. Suosittelen!
The ones that love us, never really leave us. You can always find them in here❤

Poissa Ficé

  • Hyvinsyönyt
  • Vuotislainen
  • Sukupuoli: Noita
  • Kelmi
Vs: Lempikirjasi (vol 2)
« Vastaus #101 : Toukokuu 15, 2015, 21:44:50 »
Luettua on tullut, ja paljon. Mieleen kyllä jää puolet vähemmän :D

Edottomasti ihaninimmat kirjat ovat Twilightit jaWeedit (manga kai lasketaan :D).
Mainittakoon myös Syyshämärän lohikäärmeet, Kalpeat ja kuolleet, Hylynryöstäjä, Vaitelias jumala, Kirjavaras ja Monte-Criston kreivi. Tässä nyt joitain.