Kirjoittaja Aihe: Käytännön piloja  (Luettu 48686 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Olivia Outo

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Käytännön piloja
« : Tammikuu 14, 2003, 14:28:58 »
Mitä mieltä ovat pilailusta/keppostelusta/jekuista? Oikein vai väärin? Millaiset pilat eivät ole kivoja? Miksi? Mikä ärsyttää? Millainen keppostelu on sallittua? Pystytkö nauramaan itsellesi?

Jokainen on varmasti tehnyt joskus piloja? Kerrokerrokerro! Jäitkö
kiinni? Saitko huutia? Vai hihititkö nurkan takana, kun kepponen onnistui täydellisesti? Oletko itse joutunut jekutuksen kohteeksi?

Kerro parhaimmat palat!

Tässä yksi esimerkkitapaus: (joka onnistui, hurraa!) Uutena vuotena (oltiin ihan penskoja, jotenka tämä oli silloin hirmu hohdokasta, ja on muuten edelleen muistellessa.)

Kahvipila

Minä, veljeni ja toiselta puolelta Suomea meille kylään tullut paras kaverini pikkusiskoineen päätimme yllättää vanhempamme (niitä oli peräti neljä: Minun vanhempani ja kaverini vanhemmat):
Katoimme pöytään kahvikupit, oikein kynttilätkin ja suklaakonvehdin jokaisen lautasen reunalle. Veljeni kämmäsi jotain kahvin kanssa. Ilmoitti laittaneensa sinne jotain "mausteita". Ihmettelin tietysti, että mitä ihme mausteita, johan tässä koko touhussa oli tarpeeksi vaivaa, ei ne mitään maustekahvia tarvitse. Inzu (paras kaverini siis) nauroi kohtalokkaasti ja näytti minulle suolapurkkia. Olin tietysti heti mukana juonessa ja lapoimme kahvinkeittimeen desilitroittain suolaa -Saisivatpa mukavan yllätyksen...

Kun rakkaat vanhempamme vihdoin saapuivat, ihastelivat tietenkin kilpaa aikaansaannostamme. Istahtivat luottavaisina pöydän ääreen ja antoivat minun kaataa täydet kupilliset kahvia. Livahdimme viereiseen huoneeseen ja piankos keittiöstä kuului korvia vihlovaa kiljunnan ja karjunnan älämölöä ja heti sen perään yököttelyä.

Kyllä meillä oli sitten hauskaa. *pahiskäkätystä* Ensin vanhempamme olivat hieman harmistuneita, mutta leppyivät, kun lupasimme vannoa uudenvuodenlupauksessa, ettemme enää koskaan laita kahviin suolaa. ((Mutta kauankos ne uudenvuodenlupaukset ovat yleensä pitäneet? Ja ensi kerralla sitten pippuria... :] ))

*muoks muoksuti muoks* Jos kokeilit jotakin Vuotislaisen vinkkaamaa pilaa, olisi hauska kuulla miten kävi. Toimiko?

*muokkaa miljoonabriljoona kertaa ilman mitään järkevää syytä, tai ainakaan sellaista, mikä kannattaisi naputtaa tähän*

//Tähänkin on ilonpilaajana pakko huomauttaa että täydellisen mauttomat "pilat" (jotka saattavat jopa vahingoittaa jotakin oikeasti) ovat tietysti sensuroinnin kohteena.

//Lae siirsi muuhun viihteeseen
Mäyrä on tyytyväinen rakennettuaan sokeripaloista kirahvin.

Poissa iidba

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Käytännön piloja
« Vastaus #1 : Tammikuu 17, 2003, 16:06:47 »
Minä tein pikkuisen pilan veljelleni ja hänen parhaalle kamulleen. Pila onnistui osittain, mutta osittain ei...

Pikkuveljeni ystävä tuli meille kylään. Äiti oli käskenyt lämmittää pojille ruokaa, sillä viipyisi töissä myöhään. Harmittelin kohtaloani, ja ruokaa laittaessani sain idean. Kysyin pojilta, haluaisivatko nämä kaakaotakin. Halusivat ne. Kaadoin mukeihin kaakaon lisäksi suolaa, pippuria, kinuskikastiketta ja mansikkamehua. Jätin pöydälle myös itselleni mukin, joka sisälsi aivan tavallista kaakaota. Vein poikien mukit pöytään, ja sanoin että ruoka olisi kohta valmista. Ilmeisesti he näkivät voitonriemuisen virneeni, ja kun menin keittiöön takaisin, ihmettelin kovasti mikseivät pojat yökänneet. Ajattelin, että ehkäpä he eivät olleet vielä juoneet, ja käväisin yläkerrassa. Takaisin tultuani join kaakaoni; ja sylkäisin kaiken samantien ulos.

Myöhemmin minulle selvisi, että veljeni oli maistanut kaakaota ja todennut sen maistuvan kamalalta. Niinpä hän vaihtoi oman mukinsa minun mukini kanssa, ja minä tyhmänä join sen.

Jos toiselle kuoppaa kaivaa, niin itse siihen putoaa.
"Well, I don't know how to break this to you, but I think they might have noticed we broke into Gringotts." -Ron Weasley

Juliette

 • Ankeuttaja
Käytännön piloja
« Vastaus #2 : Tammikuu 17, 2003, 23:25:48 »
Tämä tapahtui neljä vuotta sitten.

Olin siskoni ja hyvän ystäväni sekä tämän pikkuveljen kanssa Kuusijärvellä uimassa.
Jostain syystä päätimme soittaa toiselle kamullemme ja pyytää häntä tulemaan pihalle.
Tämä kaverimme lupasi olla pihalla viiden minuutin kuluessa, ja me painuimme uimaan.
Kaverimme ei koskaan soittanut takaisin että missä oikein viivyimme, mutta kerroimme kaiken tultuamme takaisin kotiin.

Se oli aika lapsellista.

Vlozie

 • Ankeuttaja
Käytännön piloja
« Vastaus #3 : Tammikuu 21, 2003, 18:28:07 »
:twisted: Huahaa. Tässäpä muutama.
Rotta kaapissa
Olin ostanut kumirotan, aidon näköisen ja laitoin sen veneellämme (puoliksi meidän ja puoliksi melkein-sukulaistén) ruokakomeroon. No, eräs aikuinen Jaana vilkaisi komeroon ja kirkui. Kirkui ja kirkui. Heh hee :D

Lyijykynähaava
Kerran ranskantunnilla minun ja "Minnan" edessä istuva (vaikka Reetta) pyysi minua piirtämään aidon näköisen "haavan" käteensä. Piirsin sen, ja ihan hyvältä se näytti, joten tunnin jälkeen jekutimme lähes kaikkia "Reetan" luokkalaisia, että muka olin vetänyt lyijykynällä hänen käteen :D . Täydestä meni aina. :twisted:  :mrgreen:

Dzeni

 • Ankeuttaja
Käytännön piloja
« Vastaus #4 : Tammikuu 21, 2003, 23:24:24 »
Oltiin kavereitten kanssa rymy matkalla Lahdessa. Tai olin kuskina.
Pysähdyttiin tien varteen, kun yhelle tuli vessa hätä, tai tarve käydä tien poskessa.. Se sitten päätti mennä auton eteen kuselle, minä kävelin takasin autoon sisälle ja laitoin pitkät valot päälle (oli pimiää). Siis käytännössä valaisin kaverini takapuolen ohi ajaville autoille. :D

Hän ponkas hyvin nopeesti pystyyn, meidän muiden nauraessa.
Nauroi myös itse itselleen. Se oli vaan sellanen pikainen käytännön
pila.

Vilja

 • Ankeuttaja
Käytännön piloja
« Vastaus #5 : Tammikuu 24, 2003, 20:31:04 »
Me koettelimme hieman hissanopen sijaisen hermoja  :twisted:

Aluksi kun hän alkoi kuulustelemaan viimekerran läksyjä, kaikki sanoivat olleensa kipeitä. Ei uskonut.
Kello 13.55 Mikko sanoi, että me päästään 5minsan päästä (oikeesti viel 20minsaa). Heti oli kaikki juonessa mukana "Mä myöhästtyn bussista!""Mulla on hammaslääkäri!"
Se ei uskonut meitä. Ilkiä. Mutta ei s emeitä mitenkään läksyttäny. Kaikki opettajat kehuu meidän luokkaa enkeliluokaksi. Mutta ei silloin, kun on sijainen.

*miettii muita jekkuja*

Amh. Minen kotona jekkuja harrasta. Koulussa niitä tehdään aina kun on sijainen.
Joskus on tullut kotona pienenä piilloteltua veljien leluja ja näyttää syyttömältä.

Poissa innna

 • vuotislapsi
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • kun olet kohdallani viulut soittavat taustalla
 • Tupa: Korpinkynsi
Käytännön piloja
« Vastaus #6 : Tammikuu 28, 2003, 21:52:56 »
Lainaus käyttäjältä: "Minttu Pokie"
Äitini teki ruokaa keittiössä. Minulla oli tylsää, olisin halunnut tehdä jotain. Sitten sain hienon idean kuinka pilailisin äitini kustannuksella. Otin jalkapallon, vaatteita ja pehmoleluja, ja asettelin ne sänkyyni siten, että se muistutti makaavaa ihmistä. Sitten laitoin peiton sen päälle ja kömmin sängyn alle. Huusin äitiä hätäisellä äänellä ja hän sitten tuli paikalle. Kun äitini tuli seisomaan sänkyni viereen ja oli juuri ottamassa peittoa pois luomukseni päältä, tartuin häntä nilkoista.


Ah. Kokeilin tuota ratsastuskypärällä ja muulla rojulla. Olin sängyn alla erittäin ahtaasti. Minulla oli astiapyyhe, ja se suuni edessä huusin että: "Äiti! Tuu ettimään!" Ja sitten kun äiti tuli, tarrasin häntä jalkapöydästä. Äiti säpsähti aika paljon. Se oli ilkeää.

Tuo muuten toimi todella hyvin, sillä useinkin teen tuollaista "Tuu ettimään" -juttua. Olen lapsellinen, sen tiedän.

Olen äärimmäisen ilkeä. Yhtenä aprillipäivänä meillä oli sellaisia pieniä puolimetriä kertaa puolimetriä kokoisia pöytiä sisällä. Ne olivat sopivasti vanhempieni makuuhuoneessa, ja sitten kirjaimellisesti tiputin pöydän lattialle. Sitten kiljuin ja huusin että AU AU! Ja kun äiti tuli juoksujalkaa, nousinkin ylös ja huusin: "Aprillia!" Kyllä äiti säikähti tälläkin kertaa.
"Somewhere, something incredible is waiting to be known." - Carl Sagan

jackie

 • Ankeuttaja
Käytännön piloja
« Vastaus #7 : Tammikuu 29, 2003, 17:48:31 »
Hah. Pilailut on niitä hauskimpia asioita, mitä tiedän. Antakaas, kun kerron...

Aku Ankassa oli joku ilkeilykilpailu. Voittajalla olikin mahtavat kujeet. :p
Eli siis naamioitiin taulusieni köyhäksi ritariksi. Ruskistettiin se pannulla jne.
Minäpä päätin kerran tarttua härkää sarvista ja tehdä äidille herkullisen taulusien... köyhän ritarin. :p Sei aavistanut mitään (paitsi hiukan kysyi, mistä minä niin ison leivän olin saanut:p), kunnes yritti sitä leikata. Oli turhan sitkeää. ;P

Nojaa. Sitten on tietenkin hauska tehdä vanhemmille kahvia ja lisätä sinne kaikkia ihania itämaisia mausteita...
Chili oli paras tempaus. :p Isi suuttui. *viaton ilme*

Sitten se housuihin reiänleikkaaminen...
Kerran taiteilin isin johonkin vanhaan rupuun yöpukuun sydämen ja laitoin siihen pinkin tilkun tilalle. :p
Molen ihan vallaton.
Siitäkin isi taisi suuttua, mutta ei se mitään. Minulla oli hauskaa.

Kannattaa muuten laittaa vessanpöntön viereen hämähäkki.
Äiti kirkui puoli minuuttia nähdessään, että vaarallinen jättiläistarantella on sen jalan vieressä ja uhkaa syödä sen. ^^

Joka pilan jälkeen kannattaa varautua.
Omat vanhempani ovat aina niin halvatun vihaisia.
Mutta minähän olen viaton. *enkeli-ilme*
Ehkä joskus pitäisi kokeilla sitä vessanpöntön räjäytystä...

Poissa Olivia Outo

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Hyvää yötä vaan!
« Vastaus #8 : Helmikuu 03, 2003, 16:48:52 »
Entäs tämä: (ei suositella, jos tiedät saavasi loppuvuoden kotiarestia, eikä silloin, kun pilan kohteella on seuraavana aamuna työpäivä edessä ellet halua olla julma)

Piilota esim. vanhempiesi makuuhuoneeseen useita herätyskelloja. Ensimmäisen säädät soimaan vaikkapa klo. 1.30. Vanhempasi heräävät, mutta nukahtavat pian (elleivät satu olemaan sitä sorttia, jotka häipyvät keittiöön lukemaan lehtiä tai lueskelevat tunnin kirjaa, ennen kuin nukahtavat uudestaan). Seuraava kello soi (esim) puolentoista tunnin kuluttua ja vanhempasi heräävät, heräävät luultavasti kärttyisinä ja kiroavat herätyskellon, jota ei kuitenkaan mistää löydy. Kolmas herätyskello rämähtää soimaan iloisesti aamuyöllä. Kolmannen soiton jälkeen eivät vanhemmat saa enää unta; he odottavat hermoraunioina neljättä soittoa, mitä ei kuitenkaan enää tule.

Kyllä aamulla vanhempasi jaksavatkin olla hauskaa seuraa!  :wink:
Mäyrä on tyytyväinen rakennettuaan sokeripaloista kirahvin.

Eleanor

 • Ankeuttaja
Käytännön piloja
« Vastaus #9 : Helmikuu 03, 2003, 23:10:18 »
Yläasteella tuli tehtyä muutama kepponen:

TUNNIT YHTEEN
Meillä oli yläasteella sellainen käytäntö että jos kaksi viimeistä tuntia oli jonkun aineen kaksoistunnit, pääsimme 10 minuuttia aiemmin jos pidettiin tunnit yhteen eli ei pidetty välituntia välissä. Sitten yhden kaverini isoveli kertoi meille juonen jolla päästä tuntia aikaisemmin ainakin Moisanderin (opettajan) maantiedon tunneilta. No se meni näin:

Oppilaat kaksoistunnin alussa opettajalle: Pidetääks tunnit yhteen
Opettaja: Okei
         
         *kun kello tulee yksi kaikki alkavat pakkaamaan reppuja*

Opettaja hädissään: Hei minne te menette?
Oppilaat: No sä lupasit et pidetää tunnit YHTEEN ja kello on nyt YKSI.

Ihme kyllä, temppu toimi, mutta ei muilla opettajilla.

Seiskalla yksi oppilas Juhamatti muutti puolen vuoden jälkeen kun yläaste oli alkanut. Ja mukavana "enkeliluokkana" kiusasimme aina uusia opettajia ja sijaisia, kun he kysyivät puuttuuko joku oppilas.

"Joo Juhamatti puuttuu. Ei oo näkyny pitkään aikaan..." Ja hämmästynyt opettaja alkaa selaamaan oppilaslistasta olematonta oppilasta.

Että sellaisia.

Poissa dofsky

 • Vanha
 • Henkihörhö
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Rohkelikko
Käytännön piloja
« Vastaus #10 : Helmikuu 04, 2003, 10:03:41 »
Hauska pila joskin lapsellinen on sivellä saippuaa tai tiskiainetta lasin sisäpulelle ja antaa sen kuivua rauhassa. Sitten kun lasi on kuiva laitat sen takaisin astiakaappiin odottamaan käyttöä ei varmaan kivan makuista.

Ilkeämpi kepponen on vaihtaa koulun kotitalous luokassa perunajauhojen tilalle laksatiivia, koska ruoka jossa tuota on maistuu ihan samalta kuin ennenkin mutta sillä saattaa olla pienoisia sivuvaikutuksia :twisted:  Kirjoitus perunajauho purkissa liiallinen käyttö saattaa aiheuttaa laksatiivisia oireita.
Jumalan viimeinen sana luoduistaan: "Valitan aiheutunutta häiriötä."

Poissa Olivia Outo

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Käytännön piloja
« Vastaus #11 : Helmikuu 04, 2003, 17:37:01 »
Tuosta Dofskyn vesilasipilasta tuli mieleen vielä yksi hauska:

Saippuaa hammasharjassa

Laita pilan kohteen hammasharjaan _rutkasti_ saippuaa (valkoista tai läpinäkyvää, värjätty huomataan), voit laittaa myös suolaa tai muita mukavia aromeita...  Tämä on ihan totta hauska *huutomerkkeilee yliampuvasti ykkösiä unohtamatta*

Ja sitten vielä tämä:

Vessapila

Useimmissa wc:issähän on lukko, joka näyttää ulkopuolelle punaista, jos veski on varattu ja valkoista jos se on vapaa.
Tämä pila on ihanteellinen, jos äitsykkäsi raahaa kotiinne kymmenittäin -ah, niin mukavaa seuraa- sukulaisia. Nuo pikku pirulaiset häiritsevät rauhaasi ja sinun on pahimmassa tapauksessa pidettävä noille häiriköille seuraa. Katalat tunkeilijat tarvitsevat pienen opetuksen...
Tee näin: Ujuta vessan valkoisen "veski on vapaa" kohdan päälle (tai sinne väliin) pieni kirkkaan punainen paperilappu, niin että vessa näyttäisi olevan varattu. Sulje ovi.
Kahvitarjoilun jälkeen jonkun sukulaismammasi rakko hälyttää, mutta "oho, joku onkin siellä. No, jos sitten viiden minuutin päästä..." Moni käy vessan ovella, mutta aina se on varattu. "Kuka sinne taas ehti livahtaa..."
Lopulta sukulaiset häipyvät närkästyneinä koteihinsa ja äitisi toivottaa sydämellisesti heidät tervetulleiksi uudelleen. Vastaukset ovat myöntäviä ja pepsodenttihymyin kuorrutettuja, mutta taitavat ajatella jotain ihan muuta... Tätisi näkee vielä naulakon takaa, että vesihuussi on varattu.
Jos jäät kiinni, ei sinulle kunniankukko laula...mutta se on sen arvoista

muokkels. *poistelee twistedit sun muut, jotka eivät enää nykyään ole käytössä*
Mäyrä on tyytyväinen rakennettuaan sokeripaloista kirahvin.

Maz

 • Ankeuttaja
Käytännön piloja
« Vastaus #12 : Heinäkuu 15, 2003, 00:19:16 »
Kerran seiskalla oli kotsaa ja teimme lämpimiä voileipiä ja katoimme kummelia, niin minäpä pistin erään Ernon leivän sisään valko- ja mustapippuria. Hehee se oli hauskaa kunnes Erno päätteli ilmeestäni että olen tehnyt jotain pahaa ja katsoi omaa leipäänsä.. sitten vähän ajan kuluttua ope tuli mnun luokseni ja sanoi että teeppä ernolle uudet leivät ja anna omasikin hänelle...
Minä tein työtä käskettyä ja annoin ernolle leipäni, ja jouduin itse ottamaan sabotoimani leivät, enkä edes saanut mitään juotavaa vaikka suuni oli tulessa!!!

Niin ja toinen juttu:
Äikän ope oli pieni mies -pikkupekka- joka oli noin 150cm pitkä. Sanoimme aina hänelle: Hei pekka! Mikä sinusta tulee isona??
Ja laitoimme kaikki liidut ja taulusienet liitutaulun päälle, ja hän joutui nousemaan penkille että sai ne alas. Ja sen jälkeen hän oli ihan punainen :D

vegetable

 • Ankeuttaja
Käytännön piloja
« Vastaus #13 : Heinäkuu 15, 2003, 00:52:31 »
Käytännön piloja, hauskoja, *lähtee tekemään siskolle ja sen yökavereille niitä*kerran isä pyysi minua keittämään kahvia (se pyytää minua keittämään kahvia joka toinen tunti...) ja min myös pistin siihe suolaa, ja paljon, ja se ei tainnut tykätä, kärttysä oli kun tulin kotiin.... ei kyllä syyttänyt mua... ei tainnu mistaa. Ja yksi hyvä on, laita teko kakka tai pierutyyny open tuolille, ja jos tuoli on vielä luokkaan päin tekokakan kanssa, ei tosikko opeille... mutta meijän ope nauto myöhemmin, ja sano että hyvin hämäs.

Salmakia

 • Ankeuttaja
Käytännön piloja
« Vastaus #14 : Heinäkuu 15, 2003, 12:27:55 »
Nastat tuolilla -temppu on kaikkea muuta kuin hauska. Se sattuu, kokeilkaapa temppuilijat seuraavalla kerralla itse. Ala-asteella luokkani kiusaajapojilla oli sitä tapana harrastella.

Itse olen tehnyt aika vähän käytännön piloja. Pikkuveljen maitoon laitoin joskus suolaa, ja se joi vielä koko lasillisen loppuun ennen kuin alkoi prostestoimaan. :P Järkevä tyyppi.
Opettajia ollaan joskus kepposteltu vaihtamalla taululiidut liitulakuiksi.. temppu oli hauska, ja aiheutti ryntäyksen liitutaululle toteutumisensa jälkeen kun kaikki halusivat saada liitulakuja. :P (voikohan jostain päätellä että olimme ala-asteella? :roll: )
Ja joskus ennen opettajan tuloa luokkaan piilouduimme verhojen taakse.. hoh. Kaikkein hauskin pila oli kuitenkin Kalle, olematon oppilas. Kolmannen luokan alkaessa kaikki olivat uudessa koulussa, eivätkä opettajatkaan siksi olleet aina ihan ajan tasalla. Luokassa oli jostain syystä yksi tyhjä pulpetti tuoleineen, ja sillä me viikkokausia huijasimme erästä opettajaa, sanoimme että se on Kallen paikka, Kalle on harvoin koulussa, ei ole pitkään aikaan taas näkynyt.. kerran opettaja rupesi sitten huutamaan että nyt kyllä sanotte sille Kallelle.. ja pila paljastettiin lopulta.

Myöhemmiltä ajoilta ei muistu mieleen yhden yhtä käytännön pilaa. Yläasteella olimme perin laiskoja keksimään mitään, eikä ystävien kesken ole moinen tullut mieleen.

amarie

 • Ankeuttaja
Käytännön piloja
« Vastaus #15 : Heinäkuu 15, 2003, 12:49:34 »
Meidän koulussa on tehty monesti piloja sijaisille ja harjoittelijoille (olen normaalikoulussa, meillä on opettajaharjoittelijoita), että vaihdetaan nimiä. Eräs opettaja ei ole vieläkään varma kahdesta tytöstä kumpi on kumpi. Se on hauskaa, varsinkin jos opettaja on nuori. (Vanhat ovat olleet paljon totisempia.)

Poissa Sarah Musta

 • Lucius
 • Henkihörhö
 • Sukupuoli: Noita
Käytännön piloja
« Vastaus #16 : Heinäkuu 15, 2003, 12:57:02 »
*muistelee*

Noh, en ole aina ollut näin kiltti *blink*

Erään ei-niin-mukavan riparin päätteeksi päätimme jatkaa leiriläisille vanhaa perinnettä, eli laittaa hiilitabletteja suihkuihin. Ja nimen omaan kunnon tabletteja, ei niitä kapseleita. En tiedä, kuka se tytöistä oli, joka aamulla siellä kävi, mutta kiljunta oli korviahuumaava *g* Pojista ei jostain syystä lähtenyt ääntä ollenkaan,vaikka kuinka kuuntelimme.

Myös kenkäparista toisn vetäminen lipputankoon on ollut usein erittäin suosittua ja monta muutakin pilaa, jotka valitettavasti taitavat olla painokelvottomia *hymy*
I'm not evil, I'm just better than you

Darkkis

 • Ankeuttaja
Käytännön piloja
« Vastaus #17 : Heinäkuu 15, 2003, 17:16:05 »
Talvisin on tullut pilailtua lapsosten kustannuksella. Usein pihan lumethan kasataan isoon kasaan. Lapsethan tapaavat kaivaa lumikasoihin luolia. Yöllähän voi käydä vähän avustamassa heitä, ja käydä kaivamassa luola isommaksi. Tunnelmaa lisäämään laitetaan mustia kynttilöitä. Luolan perälle voi virittää ristin. Risti ripustetaan tietenkin väärin päin. Luolaan voi tietysti laittaa kuolleen linnun tai muun rötökan. Voit lisätä luolaan kaikkea kivaa mikä nyt mieleen pälkähtää. Aamulla on lapsilla ihmetteleminen kun luola onkin muuttunut yön aikana. Ihanteellista tietysti jos voit seurata tapahtumien kulkua ikkunastasi. Erityisen hauskaa on katsoa ikkunasta kun perin säikähtäneet lapset menevät hakemaan äitejään ja isiään katsomaan hassua luolaa. Vielä säikähtäneemmät aikuiset pitivät pihalla neuvonpitoa asiasta, ja kauhistelivat sitä miksi tämäkin rauhallinen pikkukylä on menossa. Pila on kyllä lievästi sanoen mauton, mutta minä pidän siitä. Kannattaa vain varautua, että kynttilöitä ja ristejä ei enää saa takaisin. mitä ihminen sairaalle huumorin tajulleen voi.

Jotkut ihmiset ehkä vielä tietävät mikä on magnetofoni. Nauha kannattaa kelata väärin päin. Kun nauhaa alkaa soittamaan ilmoille kajahtaa vallan s**tanallisia viestejä. Hieman ilkeää kurssin pitäjälle tai opettajalle, mutta hauskaa muille.

Kemian tunnit ovat ihania, kun tehdään käytännön kokeita. hapoilla kokeita tehtäessä opettaja on vallan kauhuissaan, jos roiskuttelet ympäriinsä jonkun koeputken sisältöä, missä todellisuudessa on vettä.

Minä rakastan piloja. Olen tälläinen omituinen mörkö joka ei meinaa nauraa vitsille vaikka se tanssisi alasti nenäni edessa Dobbyn pannumyssy päässään, mutta vahingon iloinen minä olen. Itsellenikin on kyllä jokunen pikkupila tehty. Joku taisi jo sanoa siitä että nastojen tuolille laittaminen ei ole mukava pila. Olen itse samaa mieltä. En pidä piloista jotka satuttavat jotakuta fyysisesti. henkisestä satuttamisesta ei niin väliä.

Krozam

 • Ankeuttaja
Käytännön piloja
« Vastaus #18 : Heinäkuu 17, 2003, 02:19:27 »
Itse en piloja harrasta, mutta...


Lainaus käyttäjältä: "Eleanor"
Seiskalla yksi oppilas Juhamatti muutti puolen vuoden jälkeen kun yläaste oli alkanut. Ja mukavana "enkeliluokkana" kiusasimme aina uusia opettajia ja sijaisia, kun he kysyivät puuttuuko joku oppilas.

"Joo Juhamatti puuttuu. Ei oo näkyny pitkään aikaan..." Ja hämmästynyt opettaja alkaa selaamaan oppilaslistasta olematonta oppilasta.Mutta meilläpä päivitettiin listat hitaasti... :P Esimerkiksi vielä puoli vuotta Raunon muuton jälkeen saattoivat luokkani pelleilijät sanoa sijaiselle, että "Rauno on poissa", ja hän merkkasi sen kirjoihinsa... :D


Lainaus käyttäjältä: "Olivia Outo"
Tee näin: Ujuta vessan valkoisen "veski on vapaa" kohdan päälle (tai sinne väliin) pieni kirkkaan punainen paperilappu, niin että vessa näyttäisi olevan varattu. Sulje ovi.
Kahvitarjoilun jälkeen jonkun sukulaismammasi rakko hälyttää, mutta "oho, joku onkin siellä. No, jos sitten viiden minuutin päästä..." Moni käy vessan ovella, mutta aina se on varattu. "Kuka sinne taas ehti livahtaa..."


Tuo on paljon tehokkaampi, jos on sellainen lukko (kuin meillä), jonka voi vääntää ulkopuolelta ruuvimeisselillä lukkoon... :P

Fremon

 • Ankeuttaja
Käytännön piloja
« Vastaus #19 : Heinäkuu 17, 2003, 03:32:20 »
Tämä kupletti vaatii keskimääräistä enemmän suunnittelua ja kärsivällisyyttä.

Vielä kotona asuessani varastin vuonna x Huhtikuun ensimmäisen päivän hesarin, säilöin sen muovipussiin ja odotin seuraavaa vuotta. Kun viimein uusi aprillipäivä nosti esimmäiset auringonsäteensä horisontin yläpuolelle; meikäpoika nelistää postiluukulle vaihtamaan tuoreen hesarin vuoden vanhaan - ja takaisin punkanpohjalle jatkamaan vilpillä ansaittuja hyviä unia!

Koko lehden äitiraasuni kahlasi läpi, ennen kuin huomasi. Arvatkaapa vain, oliko rankkaa yrittää saada kahvi liikkumaan vain yhteen suuntaan katsellesani puuhastelua.

/Fremon

Helppo muistaa

 • Ankeuttaja
Käytännön piloja
« Vastaus #20 : Heinäkuu 18, 2003, 18:04:13 »
Lainaus
Sarah Musta sanoi:Myös kenkäparista toisn vetäminen lipputankoon on ollut usein erittäin suosittua


itseasiassa meidän ranskan ja englannin opettajamme nauttii edellämainitusta. hän myös solmii kengännauhoja yhteen tai heittelee kenkiä ympäri käytävää. on siinä sitten etsimistä.

Itse tein tämän pilan isälleni: pääsiäisenä ostin mignon-munia ja laitoin niitä tavallisten munien tilalle, ja tavalliset munat mignonien tilalle. liimasin tietenkin Fazerin tarrankin kananmuniin. no sitten isi-kulta tuli jääkaapille ja huomasi mignon munat. nälkäisenä miehenä hän otti yhden ja rikkoi sen pöytään.. *pläts* minä sain makeat naurut, mutta pilkka kävi myös omaan nilkkaani, sillä isäni vaihtoi munat takaisin minun tietämättäni ja kun itse halusin mignonin otin tietty normaalin kananmunan.

Toinen pila joka, toimii joskus, on lievästi maustetut suklaiset lihapullat:
Eli tarvitset 1/3 suklaakastiketta tai sulatettua suklaata, 2/3 riisipuuro-ryynejä ja mausteita.
Aloita sekoittamalla sulatettu suklaa/suklaakastike ja riisiryynit sekä mausteet (vaikkapa pippuria, suolaa, sokeria(onko se mauste?) ja mielellään jotain väkevämpää) sitten pyörittelet möhnästä herkullisia palloja ja laitat ne vadille jääkaappiin. kerro perheellesi tehneesi lihapullia joita on jääkaapissa ja että ne voi lämmittää mikrossa. sitten menet touhuamaan jotakin muuta ja odotat että joku karjaisee nimesi ja ryntää vessaan huuhtomaan suutaan.

Olivia Outo kysyi millainen on hyvä pila. se on sellainen pila jossa molemmat osapuolet nauravat. pilailu on mielestäni mukava tapa piristää tylsää päivää, kunhan kukaan ei loukaannu pilastasi. onnistuneesta pilasta jää kaikille hyvä mieli ja paljon muistoja. pilan ei tarvitse olla mikään raju. jopa iki-vanha "mikä toi on?" *osoitetaan paitaa ja näpäytetaan nenään-pila* voi piristää kaikkien päivää.

Shanpuu

 • Ankeuttaja
Käytännön piloja
« Vastaus #21 : Heinäkuu 19, 2003, 18:55:17 »
Omasta pilastani kiitän suuresti Daniel Radcliffea, jonka sanotaan tehneen tämä. Eräänä kauniina koulupäivän aamuna otin laastarin, ruiskutin siihen ketsuppia (jotta näyttäisi, että siinä on verta) ja tökkäsin sen otsaani. Kaikki ihmettelivät, että mitä otsaasi on tullut. Sanoin, että kaaduin eilen illalla ja löin otsani seinään. Eräs kaverini suunnilleen pyörtyi, kun kuuli sen... Moni sitten siinä ihmetteli laastariani ja kauhisteli, kuinka veri on melkein tullut läpi, kunnes minä sitten kerroin pilailevani. Osa alkoi nauraa, mutta osaa harmitti, kun he eivät olleet hoksanneet. Ähäkutti.

(Minen kyllä muista, mitä Radcliffe väitti, mutta... Eikä hän aivan tuolla tekniikalla sitä luultavasti tehnyt. Minäpä vähän sovelsin sitä ideaa.)

Aprillipäivänä olen joskus väittänyt isälle, että meidän farmari alkoi itsestään peruuttaa. Isä juoksi hirveää vauhtia ulos, mutta autohan oli siinä ihan normaalisti. Se suuttui minulle. Ettei tuommoisilla asioilla saa pilailla.

Joskus vuonna nakki tehtiin opettajalle sellainen jekku, että vaihdettiin liidut valkoisiin pyyhekumin palasiin. Opettaja ihmetteli, miksei liiduista tullut mitään. Sitten me annettiin sille "karkkia", ts. tyhjiä mariannepapereita, joiden sisällä oli talouspaperia.

Kerran me piilotettiin taulusienet. Meillä oli sijainen. Se etsi niitä aika kauan.

Kauan sitten jekutin pikkulapsia huutamalla "Olettekos ennen nähneet aitoa joulutonttua?" ja hypin tonttulakki päässäni pois. Lapset olivat aivan vauhkona. "Kuulitko? Joulutonttuja!" (Olin siis semmoisen 70 metrin päässä niistä lapsista, semmoisella hiekkatiellä lumikasan takana. Ei, en tuntenut niitä lapsia. Ja silloin oli pimeää. Ihan neuvona, kannattaa liueta pois paikalta, jos tuon tekee.)

Pitää varmaankin mainita, että minä pilailen erittäin usein. Olen semmoinen Weasleyn kaksonen. Vain se toinen pilailija puuttuu. :P Minä nautin pilailemisesta. Lisäksi pilani ovat sellaisia, joille vain minä itse naureskelen, mutta mitäpä tuosta. Ei sillä, että pilani olisivat niin vaarallisia, mutta kun ne ovat niin mauttomia...

Poissa Pentu

 • müü
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Käytännön piloja
« Vastaus #22 : Heinäkuu 21, 2003, 13:18:32 »
Minä olen itse yleensä se "uhri" ja siihen tottuu niin että alkaa nauraa itsekkin.

Mutta se mikä nyt tulee mieleen on ikivanha "kato kuukkeli".
Eli söimme pikkuveljeni kanssa ranskiksia kotona. Minä osoitin ikkunasta ulos ja sanoin"kato kuukkeli!". Pikkuveli kääntyi katsomaan ja minä(hyi tuhma minä) otin kourallisen pikkuveljen ranskisia.

Jutussa ei sinänsä ole mitään uutta, mutta kun samainen pila on tehty veljelleni noin 45 kertaa aiemmin ja hän ei edes huomannut että ranskikset puuttuvat.
Jos ei koskaan putoa, ei ikinä opi luottamaan köyteen.

LuMi

 • Ankeuttaja
Käytännön piloja
« Vastaus #23 : Heinäkuu 21, 2003, 16:27:49 »
Lainaus käyttäjältä: "urdalailama"

itseasiassa meidän ranskan ja englannin opettajamme nauttii edellämainitusta. hän myös solmii kengännauhoja yhteen tai heittelee kenkiä ympäri käytävää. on siinä sitten etsimistä.


Hmh, meidän Ranskan ja Enkun ope tekee smaa.. Mitä koulua käyt? :)

Hyvä pila on sellainen, ettei kummallekkaan tule paha mieli ja molemmat nauravat.

Itse en juurikaan pilailua harrasta

muhveli

 • Ankeuttaja
Käytännön piloja
« Vastaus #24 : Heinäkuu 23, 2003, 23:07:31 »
Tein kerran aprillipäivänä isälleni tämmöisen pilan:

Isä ja äiti olivat menneet saunaan, ja sitten menin sanomaan isälle että joku muka kysyi häntä puhelimessa. Isä tietenkin tuli nopsasti pois saunasta vain pyyhe päällään, ja vastasi puhelimeen jonka annoin, eikä sieltä kuulunut kuin vain piippausta :D Ei siellä kukaan ollut soittanut. Isä tietenkin suuttui tuosta, ja äiti vain sanoi että mitä pikku pilasta ;)

Saalis

 • Ankeuttaja
Käytännön piloja
« Vastaus #25 : Joulukuu 01, 2003, 21:06:57 »
Kun ihmiset jättävät kärrynsä kaupassa itsekseen lähtiessään jotain tavaraa hakemaan, me pistetään kaverini kanssa Puunsäästäjä-nenäliinapaketti sinne. Ei ole kyllä onnistunut kuin kerran... Sillä miehellä olikin ihmettelemistä!

Poissa Claud Kishi

 • höpöäjä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Käytännön piloja
« Vastaus #26 : Joulukuu 02, 2003, 20:42:44 »
Lainaus käyttäjältä: "Pentu"

Mutta se mikä nyt tulee mieleen on ikivanha "kato kuukkeli".
Eli söimme pikkuveljeni kanssa ranskiksia kotona. Minä osoitin ikkunasta ulos ja sanoin"kato kuukkeli!". Pikkuveli kääntyi katsomaan ja minä(hyi tuhma minä) otin kourallisen pikkuveljen ranskisia.

Meidän luokkalaiset pojat harrastivat sitä 4.luokalla näin: huudettiin: Kato käärme, ja kun tytöt katsoivat, piilotettiin tyttöjen pipot ja hanskat.
Ja tässä oma pilani:
Puhalla ilmapallo täyteen mutta älä solmi sitä. Jätä ilmapallon suuaukko jonkun oven (esim. WCn oven) väliin niin että pallo pysyy täynnä. Kun ovi avautuu, niin pallo tyhjenee pitäen asiankuuluvan kovaa melua, ja lentelee ympäriinsä vessassa.
Kun tein tämän ensimmäisen kerran, pallo lensi vessanpönttöön :P Siitä syntyi sitten pikkusiskon suussa itku parku.
Ai niin, ja Olivia Oudon Vessapila toimii. Ja hauskaa on :) Tosin käytin uhrinani perhettä.
Joulunaikaan kokeile tätä pilaa:
Laita joulukoristelaatikkoon jotain ihme kamaa. Sitä sitten ihmetellään, mihin ne joulukoristeet häipyivät.

Poissa Eru

 • Härskilärvi
 • Hirnyrkki
 • Sukupuoli: Noita
 • Nynny
  • Kanjikaveri - opi japania!
Käytännön piloja
« Vastaus #27 : Joulukuu 03, 2003, 00:35:19 »
Käytännön pilat ovat käytännön piloja vain jos ne ovat sekä jekuttajan että jallitettavan mielestä hauskoja. Monella on kuitenkin se ongelma, ettei osaa nauraa itselleen eli kannattaa olla jekkujen kanssa varovainen. Ja onhan noita kaikenlaisia piloja tullut tehtyä, pienemmällä tai suuremmalla menestyksellä.

Viime aikojen suosituin pila on ollut "kuulutus-kepponen". Tämä toimii siis laivaristeilyillä ja puhdas suoritus on meiltä onnistunut ainoastaan kerran. Idea lyhykäisyydessään: Joku kavereistasi on lähtenyt käymään yksin vessassa tai tax freessä tms. Menet laivan info-pisteeseen ja sanot, että kaverisi on kadonnut. Pyydät henkilökuntaa kuuluttamaan ystävääsi nimeltä. Nyt tulee pilan vaikeiten toteutettavissa oleva kohta. Info-täti tai -setä pitää saada kuuluttamaan ainoastaan kaverisi nimi, esimerkiksi "Maija Möttönen, Maija Möttönen" ilman mitään "sinua odotetaan infopisteen edessä"-juttuja. Kaverisi kuulee, että häntä kuulutetaan muttei tiedä mitä hänen pitäisi tehdä. Hmm... ei kuulosta yhtään niin hauskalta tässä kirjoitettuna kuin käytännössä.

Minua kymmenen vuotta nuorempaa pikkuveljeä on tullut jekutettua aika monta kertaa. Suosikkini oli "Antti, sun häntä jäi oven väliin!" kauhistuneella äänellä huudettuna. Ei ollut varmaan kertaakaan ettei tämä olisi onnistunut eli veljeni ainakin vilkaisi olkansa yli ovelle. Vähän vanhempana hän sanoi aina "Ei mulla oo häntää" mutta kurkkasi kuitenkin ovelle. Pöljä. Toinen vakiopilani oli pyytää veikkaa hakemaan "piparnakkelia" jostain purnukasta tai kupista. Kyllä se jaksoikin etsiä...
Kanjikaveri - opi japania!
suomi-japani-suomi  -sanakirja
Keskustele japanin kielestä ja kulttuurista foorumilla

Poissa Vesi Y

 • Muppet
 • Vuotislainen
Käytännön piloja
« Vastaus #28 : Joulukuu 30, 2003, 17:45:46 »
Oikein hyvä tempaus, joka vaatii vähän ennakkojärjestelyjä:

Nauhoita puhetta kasetille tyyliin "[pitkä hiljaisuus]Apua! En saa henkeä! Päästäkää ulos! Jne.."
Sitten laita kasetti pieneen kasettisoittimeen, jota voi kuunnella ilman kuulokkeita. Laita nauhuri ensin pyörimään ja piilota se sitten sopivaan paikkaan kuten postiluukkuun, siskon/äidin käsilaukkuun tai jonnekkin muualle sopivaan paikkaan, josta ääni kuuluu... Niin että uhri on kuulolla.

Toinen hyvä tempaus on ottaa suklaakonvehtirasiasta vaikkapa toffeekonvehdit, poivtaa pohja varovasti, ottaa täyte pois, täyttää valkopippurilla/muulla vastaavalla ja kiinnittää pohja.. ^^

Vehka

 • Ankeuttaja
Käytännön piloja
« Vastaus #29 : Joulukuu 30, 2003, 22:26:57 »
Itsekin olen joskus toteuttanut tuota vessa-on-lukossa-juttua, vähän erilailla vain. Meillä ei ole lukkoa lainkaan vessan ovessa, joten aina jos kukaan ei ole siellä, ovi on auki. Riitti että ovi oli vain kiinni, ja sukulaiset kiersivät ympäriinsä talossa, koettaen päätellä, kuka puuttui joukosta...

Kaverin kanssa viime kesänä(minäkö muka liian vanha käytännönpiloihin?) otettiin tyhjä Pauligin kahvipaketti, ja täytettiin hiekkalaatikon hiekalla. Sitten se vain kadunvarteen ja ikkunaan kytikselle. Hetken kuluttua siihen jo joku mies harppoikin, vilkuili ympärilleen, ettei ketään näkynyt, ja otti paketin tyynesti kainaloonsa :D Sääli ettei tuollaisessa pilassa vaan nää tulosta ja uhrin ilmettä...

ayu

 • Ankeuttaja
Käytännön piloja
« Vastaus #30 : Tammikuu 11, 2004, 00:40:07 »
En tiedä lasketaanko tämä käytännönpiloihin, kiusaamisen ehkä.

No kuiteskin, Olin kakkosluokalla ja minä ja yksi entinen ystäväni Katja(nimi vaihdettu) oltiin muinoin parhaat kaverit. Minä sain luvan mennä Katjan mökille, ja siellä sitten pidettiin hauskaa. Katjan pikkusisko ja heidän serkkunsa Susanna(nimi vaihdettu) oli myös siellä. Ja Katjann koira.
Me(Katja ja minä) sitten näimme, kun heidän koransa pissasi mansikkamaahan, erään mansikan päälle. Katja sai ajatuksen ja hanskalla otti kyseisen mansikan, ja antoi Susannalle. Minä taas vieressä söin puhtaita mansikoita (joita olimme käyttänee vesihanan alla) ja väitin, että se on hyvää, koska siinä oli "kastevettä". Susanna uskoi ja söi mansikan, johon koira oli pissannut. Vähän naurettiin, eikä kukaan tiennyt miksi.

Toinen tapaus oli, kun olin lukenut yhtenä iltana vanhaan tapaan muumi lehtejä, joita olin löytänyt yhdestä pahvilaatikosta. "Pikku Myyn jekut" osio oli hauska, ja päätin tehdä yhden kepposen isoveljelleni.
Istumme ruokapöydässä, laitoin voipaketin viereeni. Kun isoveli sano, että antaisin voita, otin voiveidelle kaihean nokareen voitan, ja pyyhein sen isoveljen käteen, ja juoksin vessaan luookejn taakse, niin että hippulat vinkui! Sain sitten keittiössä kuunnella mukavia kirosanoja ja opein jopa uusiakin sanoja..Huomioikaa, että olin tuolloin 6 vuotias.

aratfalasiel

 • Ankeuttaja
Käytännön piloja
« Vastaus #31 : Tammikuu 17, 2004, 20:11:34 »
Tää ensimmäinen on aivan kauhea. ^^

Olin esikoulussa, eli kuusivuotias. Olimme tehneet pahvilaatikoista iiiison raketin, ja jokainen sai vuorollaan mennä sinne. Sinne mahtui kaksi lasta. Olin jo ollut raketissa, mutta siellä oli niin kivaa, että halusin uudestaan. Harmi vain, että raketissa oli muita lapsia, ja ulkopuolella sellaisia, jotka eivät olleet vielä siellä käyneet. Noo, mitäs pienistä. Marssin tyynesti raketin oviaukolle ja huusin "Heeei, tein äitit tuli hakemaan". Tytöt ryntäsivät ulos ja minä ryntäsin sisään, kjeh.

Ja toinen on aika hervoton, ei ehkä kuulosta hauskalta kirjoitettuna.

Leireillä jossa käyn on aina vessoina bajamajoja. Tiedättehän, sellaisia muovisia wc-koppeja, joissa on pyörät lliikuttelua varten. Leirillä kun kaverini oli vessassa, minä ja toinen kaverini heiluttelimme vessaa. Ja nostimmepa sen jopa etuosasta ilmaan, niin että kaksi kulmaa on maassa, kaksi ilmassa. Ja hauskaa oli, muttei ehkä kovin hauskaa vessassa olleella kaverillani.

Zelmarian

 • Ankeuttaja
Käytännön piloja
« Vastaus #32 : Tammikuu 20, 2004, 20:12:59 »
Jekkuja. Hyyym. Minun mielestäni Jekut ovat kivoja. Teki niitä itse tai joutui sitten kohteeksi. Tietysti jekuillakin on rajansa. Meinaan jotkut kuulemani, varsinkin työpaikalla tapahtuneet, ovat aika uhkarohketa suorituksia. Tuli mieleeni tuosta vuoden vanhasta lehdestä, samaa voisi soveltaa maitoon tai johonkin, hymm, vaikka kinkkupakettiin. Vanhaan pakettiin uutta tilalle, periaatteella.

Minä olen monesti säikäyttänyt kaverini piiloutumalla kaappiin ja pelottamalla ystäväni totaalisesti heidän palattuaan takaisin huoneeseensa.

Yhdestä huijauksesta en ole tyytyväinen. Kerran siskonpoika oli meillä yötä ja hän meni nukkumaan yhteen silloiseen vierashuoneeseen. Jätin ikkunan auki huoneeseen ja menin huhuilemaan ulkopuolelle, lakana pääläni. Toisinsanoen leikin kummitusta. Vielä tänäänkin siskonpoikani välttelee yksinjäämistä kyseiseen huoneeseen.
Voi voi minua.

Vera

 • Ankeuttaja
Käytännön piloja
« Vastaus #33 : Tammikuu 21, 2004, 18:47:53 »
Aluksi en muistanut ainuttakaan kertomisen arvoista juttua, mutta näitä lukiessani tuli yksi mieleen.

Oltiin kerran ystävälläni kylässä ja kummankin vanhemmat olivat myös paikalla. He joivat alkoholia (ei nyt mitenkään kohtuuttomasti, meistä se vain oli huvittavaa). Otimme tyhjän pullon ja täytimme sen vedellä (pullo oli siis värillistä lasia) suunnilleen samalla kohtaa kuin kylmässä oleva avattu pullo ja vaihdamme vesipullomme avatun tilalle. Sitten ystäväni isä tulee hakemaan avattua pulloa ja alkaa kaatamaan sitä laseihin. Temppu onnistui aina siihen asti, kunnes me purskahdimme kesken kaiken nauruun.

mandella

 • Ankeuttaja
Käytännön piloja
« Vastaus #34 : Tammikuu 22, 2004, 20:42:46 »
Varmaan paras pila minkä oon ite tehny, oli yläasteella laitettiin tyttöjen vessassa oleva suihku lavuaarin alle putkien väliin ja kun joku avas hanan niin kaikki vesi suihkusi kyseisen henkilön housuille. Aivan hulvaton pila!

Toi juttu kuuluu näihin pistetään-vahinko-kiertämään-juttuihin. Koko yläasteen ajan sai aina katsoa lavuaarin alle ettei siellä ollut sitä suihkua.

Kannattaa kokeilla. (Jos on edes vähän lapsenmieltä jäljellä)

Colin Kriivi

 • Ankeuttaja
Käytännön piloja
« Vastaus #35 : Tammikuu 24, 2004, 20:12:40 »
Empäs oikein tiedä, onko tämä nyt niin hauska pila mutta kuitenkin..

Meidän koulun teknisen työn luokassa on sellainen hyyyvin vanha länsi-saksalainen pylväsporakone, jota kukaan ei harvemmin käytä. No, se on niin vanhanaikainen, ettei siinä ole edes kunnon lukitussysteemiä, eli täytyy laskea tai nostaa "pöytää" haluamalleen tasolle ja sitten kääntää kääntöpyörän vieressä oleva pikkuinen kiila alaspäin niin, että kun poraa laskee alaspäin niin kiila estää sitä laskeutumasta liikaa porauksen aikana. (You-know-what-I-mean-or-not-anyway.)

Hauskin juttu on tämä: kun kaveri on juuri säätänyt "pöydän" oikealle tasolle ja kääntänyt kiilan ja on juuri kääntymässä poispäin ottamaan työnsä, niin toinen kaveri "vahingossa" kävelee ohi ja huomaamattomasti ohimennen kääntää kiilan takaisin lepoasentoonsa; seurauksena se, ettei kiila jarruta ja kaveri poraa reiän puun läpi.

Muahahahahahaaa. Vahingonilo paras ilo.

Ei vaineskaan. Ope antaa ankaran läksytyksen jos menee tekemään noin.

Poissa Emzzie

 • positiivari
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Käytännön piloja
« Vastaus #36 : Tammikuu 24, 2004, 21:24:17 »
Oih, minä rakastan käytännön piloja... Minä myös ostan usein Lelulaatikosta niitä ihkuja pilailukamoja, joissa on se blondi pikkupoika ja sen blondi isä ja joskus sen isän brunetti naisystävä...

Pila number 1. Verta kurkussa Ostin veriampulleja Lelulaatikosta ja päätin kokeilla sellaista. Laitoin ampullin suuhuni kieleni alle kun ystäväni ei katsonut, ja sitten aloin yskiä hullusti. Yskiessäni liu'utin ampullin takahampaitteni väliin ja puraisin. "Verta" alkoi valua suustani ja yskin edelleen yrittäen näyttää kauhistuneelta, pelokkaalta ja itkuiselta. Ystini tarttui koukkuun ja hätääntyi kamalasti. Hän ryntäili huoneesta toiseen etsien kaikkea mahdollista avukseni, ja kun hän sitten lopulta päätti soittaa ambulanssin, räjähdin nauruun ja sylkäisin rikkinäisen ampullin suustani. Kaverini hyökkäsi kimppuuni, muttei voinut pidättää nauruaan ja lopulta kiemurtelimme molemmat kaksin kerroin lattialla hänen kätensä kaulani ympärillä. Tiedän, se oli ilkeää, mutta en voinut sille mitään...

Pila number 2. Tupakka
 Ostin taas samaisesta kaupasta pila tupakoita, joista tulee savua kun niihin puhaltaa. (en siis oikeasti polta) Kävelin äitini luokse tupakka suussa savupilven ympäröimänä, mutta äippäni tietysti tajusi, etten ikinä oikeasti tekisi niin... Hän siis alkoi vaan nauraa ja pyysi minua viemään savun jonnekin muulle...

Pila number 3. Kissan kakka
 Tarvikkeet:
Lelulaatikosta ostettu muovinen kissankakka
Äiti
  Tämä tapahtui joskus vuosia sitten. Olin siis ostanut muovisen kissankakan. Se oli vielä sitä aikaa, kun kissamme olivat pentuja, eivätkä tienneet minne tarpeita saa tehdä ja minne ei. Äitini oli siis lopen kyllästynyt tähän, ja minä päätin vähän kiusata häntä. Asetin siis tämän ruskean muovi esineen tarkoi valitulle paikalle sängylleni, ja huusin äitiä.
Äiti: "Mitä nyt?"
Minä: "Siiri tai Ellu kakkas mun sängylle!!!"
Äiti: "Voi hyvä Luoja...!" *menee vessaan hakemaan vessapaperia ja hygienisointiainetta*
Minä: *hiippailee hykerrellen viereiseen huoneeseen*
Äiti: "Miten tää on näin kovaa..?" *hetken hiljaisuus* "EEEEEEEEMMMIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
Minä: iu...
Oot söpö! <3
^^

mandella

 • Ankeuttaja
Käytännön piloja
« Vastaus #37 : Tammikuu 24, 2004, 22:58:28 »
Tuli mieleen tälläinen pila.

Kaverini laittoi sellaista bubble gum-purkkaa etuhampaiden päälle ja sanoi kaikille jotka siitä huomauttivat, että sillä on hammasproteesi.
Yks ihminen usko sen. Se kyseli ihan tosissaan, et miks sillä on se ja kaikkee siihen liittyvää. Se usko kaiken mut sit tämä proteesin omistaja repes nauruun ja paljasti kaiken. Se oli hauskaa. Kaikkien mielestä.

Zelmarian

 • Ankeuttaja
Käytännön piloja
« Vastaus #38 : Tammikuu 25, 2004, 15:33:50 »
Olen kuullut tällaisen pilan, mutten ole kokeillut. Se olisi helppo suorittaa minun kodissani, koska meillä on kaksi vessaa. Toisessa käyvät asiolla äitini ja isäni, toinen on minun valloittama. Siis:

Yksinkertaisesti, pane makaroneja(keittämättömiä) WC pöntön kannen alle ja odota että joku menee vessaan ja istuu pöntön päälle. Jonkun on pakko mennä jossain vaiheessa. Äääni joka syntyy, pitäisi muistuttaa pöntön hajoamista. Ainut ongelma on, että jos talossa on herrasväkeä, temppu aika varmasti huomataan(you now).

Ptolemaios

 • Ankeuttaja
Käytännön piloja
« Vastaus #39 : Helmikuu 07, 2004, 01:07:39 »
Hmm. Ahaa! Mieleeni tulee erityisesti yksi pila, jonka tein nelisen vuotta sitten..

Olimme leirillä syömässä, isosiskoni ja minä. Salaattikulhon vieressä oli kulho noita ah, niin yököttäviä mustia oliiveja, joten en voinut tietystikään vastustaa hillitöntä kiusausta. Otin tarjoittimelleni oliivin ja sopivan tilaisuuden tullen, kun siskoni lähti hakemaan lisää juomista tms, piilotin oliivin hänen leipäänsä: juuston alle. Myöhemmin siskoni tuli takaisin ja puraisi ensimmäisen palan leivästä hyvin nautinnollisesti. Hahhahaa! Siskoni ilme muuttui aivan upealla tavalla!

Veljeni teki kerran minulle aika hyvän jekun. Hän piilotti pieniä kaiuttimia huoneeseeni (tuollainen asentaja kun sattuu olemaan) ja meni sitten toiseen huoneeseen puhumaan mikkiin, jonka seurauksena ääni kuului niistä minun huoneessa olevista kaiuttimista. Jekku ei kyllä oikein onnistunut, kun huomasin aika pian huonosti piilotetut piuhat, jotka kulkivat suoraan pöytälaatikkooni. Mutta hyvä yritys.

Twilicca

 • Ankeuttaja
Käytännön piloja
« Vastaus #40 : Helmikuu 07, 2004, 19:49:56 »
Olen aina haaveillut kunnon piloista, mutta eipä ole kamalasti hyviä eteen sattunut. Paitsi tämä...

Rekkailin itselleni uuden MSN Messenger käyttäjän ja lisäsin kaverini tämän kuvitteellisen henkilön listalle ja kerroin kuinka kaverini osoite mukamas oli ollut jossain Lotr-sivuilla ja sieltä olin hänet siis havainnut.

Jekku ei kuulosta yhtään hauskalta tässä, mutta ainakin oman tapauksen kohdalla saimme kaikki kunnon naurut. :D

Se oli melko uskottavaa koska pystyin asentamaan kaksi Messengeriä koneelle, olin siis itsekin onlinessa (täytyy muistaa ajatella aikoja ettei kirjaudu molemmilla aina samaan aikaan sisään ja ulos) samoihin aikoihin kun leikkihenkilö.

Dargonie

 • Ankeuttaja
Käytännön piloja
« Vastaus #41 : Huhtikuu 01, 2004, 17:29:05 »
Lainaus käyttäjältä: "Muovi"
Hyväksi havaittu temppu on täyttää dominokeksi valkoisella hammastahnalla, ja syöttää sellainen jollekin.


Tämä tuli testattua tänään. Todella hyväksi havaittu temppu. Vein dominoja kouluun ja syötin niitä kavereille ^___^

Lainaus käyttäjältä: "Muovi"
Se pitää saada näyttämään päältä aidolta, ja se onnisuu yleensä parhaiten niin, että avaa keksin, ja kaapii sen valkoisen melkein kokonaan pois, jättää vain kapean pikku ympyrän alkuperäistä täytettä niin että se keskusta on tyhjä. Sitten vaan tilalle hammastahnaa ja keksin toinen puolikas takaisin...

Yleensä kaikki syövät sen keksin kokonaan, ihmettelevät vaan outoa makua. Kannattaa kokeilla, toimi meidän isiinkin.


Hii. Tein juuri tasan noin. Ja se toimii! Koska pyydettiin tuloksia niin tässä minun dominokeksitestitulokseni. Tattaraa.

Kaveri nro 1: nirhaisee palan hampaillaan enkä minä pysty pidättelemään naurua vaan paljastan pilan. Saan dominosta päähäni.
Kaverit nro 2 & 3: "Onks tää jotain minttuu?" molemmat puputtavat keksejään ja pilan paljastuksen jälkeen saan taas dominoista päähäni.
Kaveri nro 4: Syö innostuneena keksiään ja ottaa sen kannenkin pois. Ei kuitenkaan huomaa hammastahnaa vaan nuolee sitä täytettä. Pilan paljastuksen jälkeen tyyppi syö koko keksin loppuun ja nauttii loppupäivän vatsakivuista.
Kaveri numero 5 otti keksin vapaaehtoisesti vaikka tiesi hammastahnasta ja kärsi vatsanpuruista.
Kaverit nro 6 & 7 tiesivät hammastahnasta mutta toinen meni silti ja yritti syödä keksiä väittäen että siinä muka ei ollut mitään. Toinen kiskoi dominon toiselta ja viskasi sen hankeen.
Opon opettaja haukkasi puolikkaan ja meni sitten rauhallisesti tiskialtaan luo ja joi vettä. Toisen puolikkaan hän vei vaimolleen ^^;;

Kas näin. Toivottavasti tämä nyt oli laillista. Ja sitä "makarooni vessapytyn kannen alla"-temppua aion myös kokeilla.

Erlkönig

 • Ankeuttaja
Käytännön piloja
« Vastaus #42 : Huhtikuu 01, 2004, 19:57:39 »
Umm, suurimman osan piloista joita tiedän olen kuullut joskus aamuyöllä partioleirillä iltanotskilla. Tästä johtuen suurin osa  niistä on painokelvottomia :p Mutta voin minä ainakin yhden kertoa.

Elmukelmua huussissa.

[mauttomuusvaroitus]Laita huussiin (mieluiten sellaiseen jossa ei ole sähkövaloja joka siten on pilkkopimeä yöllä) pöntönreiän ja sen istuimen väliin reilunkokoinen pala elmukelmua. Onneton yöllinen vessassakävijä ei huomaa sitä ja tuotokset jäävät killumaan kelmuun ja jekku paljastuu vasta sitten kun kävijä alkaa.. eh, puhdistamaan itseään.[/mauttomuusvaroitus]
Jos joku ei tajunnut, niin voi yksätä minulle. XD

Siskoni synttäreille tein kerran oikein hienon kinuskikakun joka oli vielä jopa sydämen muotoinen. Olin vähän aikaa sitten löytänyt leluosastolta sellaista paha-maku-uutetta joka maistui ihan kamalalle. Noh laitoin sitä valmiin kakun päälle ja ihmiset sitten yökötteli :p Vähän kyllä harmittaa kun meni hyvä kakku piloille...

Poissa Pentu

 • müü
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Käytännön piloja
« Vastaus #43 : Huhtikuu 02, 2004, 14:22:20 »
Eilen aprillipäivän kunniaksi, kaverini veli päätti höynäyttää kaikkkia kavereitaan ja sukulaisiaan kerralla.

Hän pyysi rehtoria täyttämään Oppilas on erotettu koulusta, koska... -lapun.

No rehtorihan täytti ja veli lähtyi kertomaan asiasta ympäriinsä. Kyllä, kuuli kun hän soitti äidilleen töihin :"MITÄ IHMETTÄ SÄ OLET TAAS...?!"

Noin 85% ei tajunnut että juttu on aprillia.
Makeat naurut meillä 15% jotka tajuttiin ja tietty velipojalla itsellään
Jos ei koskaan putoa, ei ikinä opi luottamaan köyteen.

Angora

 • Ankeuttaja
Käytännön piloja
« Vastaus #44 : Huhtikuu 02, 2004, 15:01:32 »
Näitä täytyy kokeilla. Olen huomenna lähdössä viikoksi pois kotoa lomailemaan (...hermolepoa perheestä;) mutta nepä ei tiedä, että ne ei saa hermolepoa musta. Kjähää.

Täytyy ennen lähtöä pistää makaroneja kylppärin pöntön renkaan alle (Haa, näkisinpä sen ilmeen, kun joku läsäyttää itsensä siihen pöntölle istumaan ja luulee rikkoneensa pöntön...) ja täyttää muutama pikkuveljeni suuresti rakastama Domino-keksi hammastahnalla.

Plus kokeilla paria muutakin juttua.  Jahka niiden lomat alkaa, niin käyn ostamassa Tiimarista muutaman halpisherätyskellon. Ja hamstrasin jo eilisen lehden talteen ensi aprillipäivää varten. :D

Hehee. On ihanaa olla ilkeä. :)

Muita piloja ei nt osu mieleen, paitsi minä ja sisko käytiin kirjoittelemassa meidän veneeseen muutama hyvin valikoitu teksti. (Sellaisella kynällä mikä lähti pois, siis, ei mitään pysyvää.) Ja eri ihmisten autoihin, tuulilasinpyyhkimien alle, on tullut laitettua paperilappuja mukavin kommentein. :D Siinä ei kyllä valitetavasti pääse näkemään uhrin ilmettä.

parempi-ananas

 • Ankeuttaja
Käytännön piloja
« Vastaus #45 : Huhtikuu 10, 2004, 12:25:14 »
Joo tuli kavereitten kanssa tehtyä vähän samanlanen pila, kuin mitä Vera teki.

Koulumme limska-automaatteihin oli juuri tullut niitä uusia ja - ah - niin ihmeellisiä Mountain Dew juomia. No täytettiin sitten semmonen tyhjä pullo koulun kraana"vedellä" (se on kaikkea muuta kuin vettä!) ja suljettiin korkki tiukkaan sitten laitettiin se pullo sinne automaatiin laariin.
Paikalle tuli kaksi jotain ala-astelaista tyttöä, ja meni Mountain Dewtä hakemaan. Sitten laari kolahti ja ne hyppi riemusta: "Me saatiin kaks! Siält tuli kaks!" Ja sitten ne lähti riemuiten ja me naurettiin ihan täyttä. Sama toimii kaikilla värisillä pulloilla ja Spritella.


Ei oiken mitään tuu mieleen.. Hm..

Isosisko ainakin pisti toisen isosiskon nimellä ilmoituksen jonnekin nettitreffeille. Se oli aika jäynä.

Toi domino-juttu kuulostaa kokeilemisen arvoiselta, samoin makaronit.
Toi elmukelmu oli aika velmu.

Red Dregor

 • Ankeuttaja
Käytännön piloja
« Vastaus #46 : Huhtikuu 15, 2004, 18:42:31 »
Juu tuli tossa yks jekku mieleen, minkä tein joskus kersana kaverin kanssa.

Eli kun sivukylillä tiet on ihan [siistin suuni] ja tiet on täynnä kuoppa ja reikää, niin me fiksuina ihmisinä päätettiin laittaa keskelle tietä sellanen keppi pystyyn, joka varottaa, että siinä on kelirikko, älä aja siitä kohalta! Ensimmäinen auto kierti hyvin nätisti, mutta sitten tuli joku äijä traktorilla ja jyräs koko kepin! Hieman loukkaannuttiin, oltiin kovalla vaivalla pystytetty sitä siihen!

Sitten yks jekku mikä on, on se, että ottaa makaronin suuhun ja esittää naksauttavansa niskansa ja puree samalla makaronia. Se kuullostaa aika ikävältä :)

Fiachra

 • Ankeuttaja
Käytännön piloja
« Vastaus #47 : Huhtikuu 16, 2004, 10:56:57 »
Tämä on kyllä "vahinkopila" mutta sitä voi toteuttaa ihan tahallaankin.

Lettutaikinaa tehdessäni laitan taikinan tyhjään maitopurkkiin, jotta sitä olisi helpompi kaataa kannulle. Usein taikinaa jää kuitenkin ylitse, ja laitan lopun (edelleen maitopurkin sisällä) jääkaappiin.

Aamulla isä nousee äkäisenä sängystä, keittää kahvit, laittaa itselleen voileipiä - ja kaataa taikinaa maitoon. Mikä huuto siitä alkaakaan...:P ja näin on tapahtunut reilusti enemmän kuin yhden kerran. :)

Mr. Darkness

 • Ankeuttaja
Käytännön piloja
« Vastaus #48 : Huhtikuu 17, 2004, 01:33:51 »
Lainaus käyttäjältä: "parempi-ananas"
Koulumme limska-automaatteihin oli juuri tullut niitä uusia ja - ah - niin ihmeellisiä Mountain Dew juomia. No täytettiin sitten semmonen tyhjä pullo koulun kraana"vedellä" (se on kaikkea muuta kuin vettä!) ja suljettiin korkki tiukkaan sitten laitettiin se pullo sinne automaatiin laariin.
Paikalle tuli kaksi jotain ala-astelaista tyttöä, ja meni Mountain Dewtä hakemaan. Sitten laari kolahti ja ne hyppi riemusta: "Me saatiin kaks! Siält tuli kaks!" Ja sitten ne lähti riemuiten ja me naurettiin ihan täyttä. Sama toimii kaikilla värisillä pulloilla ja Spritella.


Hmm.. Taidan ensi maanantaina kokeilla tätä, tosin jalostan sitä sen verran, että laitan pulloon suolavettä (erittäin suolaista), ja sitten vaan nurkan taakse odottelemaan onnetonta uhria. Tosin en tiedä miten uppoaa yläastelaisiin..

Araminta Meliflua

 • Ankeuttaja
Käytännön piloja
« Vastaus #49 : Toukokuu 28, 2004, 16:05:05 »
Erittäin harmiton jekku:
Sanoo, että "kato mä osaan naksuttaa nenääni" laittaa kädet peittävästi nenän ja suun päälle. Peukaloiden kynsillä napsuttaa (en keksi parempaa verbiä) etuhampaita (tai peukaloiden kynsiä, kokeilin just. Toimii huonommin niin. Vaikeampaa.) liikuttaen käsiä sillä tavalla, että näyttää kuin nenä liikkuisi. =)
Makaroneja menee tänään pytyn renkaan alle... =)
Kannattaa kokeilla vessanpytty-makaroni -temppua ensin itse; kokeilin ja totesin, että kahdestakin makaronista syntyy todella kova ääni. Eli ei kannata laittaa vaikka viittä makaronia, jollei halua aiheuttaa sydänkohtausta. Äänen voimakkuuteen vaikuttaa varmaan myös pöntön tyyppi: onko se... Miksikä sitä kutsutaankaan?... "Reiällinen kakkoskansi" muovia vai posliinia jne. Kuulostaa muuten oikeasti siltä, että pytty hajoaa.
Muilla en ole vielä testannut, kun kellään ei ilmeisesti ole vessahätä tänään... Makaronit ovat olleet odottamassa jo 6 h 35 min.

Muoks: pöljä (=aina ajatuksissaan oleva) äitini ei tajunnut mistä ääni kuului. Hänellä toinen korva melkein kuuro, niin vaikea paikallistaa ääntä. Muutenkin kun aina on ajatuksissaan... Istui makaronien päälle kolmesti, ja tajusi vasta seuraavana päivänä, että kysymykseni hänen vessakäyntiensä lukumäärästä liittyi siihen... Oli pakko kysyä, kun hän ei rynnännyt vessasta peläten pöntön hajonneen... Plaah.

Meikkaa silmänympäryksesi mustaksi siten, että näyttää kuin joku olisi lyönyt. Tein niin joskus ala-asteella, ja isäni kysyi kotiin tultuaan hämmästyneenä, että "onks joku lyöny sua?" Olisi pitänyt vielä vuodattaa pari krokotiilinkyyneltä... Hanki vielä sellainen "puraistava värikapseli", jollainen mainittiin edellä, niin saat lähimmäisesi kauhun partaalle. Toimii tietysti sitä paremmin, mitä nuorempi ja kiltimpi olet. =)

Poissa Ulputti

 • harmaan loputon tihku
 • Vuotislainen
 • Tupa: Luihuinen
Käytännön piloja
« Vastaus #50 : Toukokuu 28, 2004, 17:33:48 »
Lainaus käyttäjältä: "Olivia Outo"
Vessapila
Useimmissa wc:issähän on lukko, joka näyttää ulkopuolelle punaista, jos veski on varattu ja valkoista jos se on vapaa.
Tämä pila on ihanteellinen, jos äitsykkäsi raahaa kotiinne kymmenittäin -ah, niin mukavaa seuraa- sukulaisia. <snip>Tee näin: Ujuta vessan valkoisen "veski on vapaa" kohdan päälle (tai sinne väliin) pieni kirkkaan punainen paperilappu, niin että vessa näyttäisi olevan varattu. Sulje ovi.
Kahvitarjoilun jälkeen jonkun sukulaismammasi rakko hälyttää, mutta "oho, joku onkin siellä. No, jos sitten viiden minuutin päästä..." Moni käy vessan ovella, mutta aina se on varattu. "Kuka sinne taas ehti livahtaa..."
<snip> Jos jäät kiinni, ei sinulle kunniankukko laula...mutta se on sen arvoista


Tämä toimii myös kiertämällä tavallisella ruuvimeisselillä tai saksien terällä lukko kiinni 'siitä neliöreiästä'!

Lainaus
piilotin kananmunan kirjastoon. Sain kolmen kuukauden porttikiellon.
Mitäs menit jäämään kiinni?! *vahingoniloista kiherrystä*


Sitten omia:

Toimimattomat tussit:
Toteutetaan luokassa, jossa on lavuaari ja valkotaulu (tussitaulu). Toimi näin: ennen tunnin alkua, käsittele kaikki tussit (muista katsoa opettajan pöydän laatikoista!) kastamalla niiden kirjoituspää veteen.

Kerro asiasta vaivihkaa tovereillesi. Nauti.

HUOM! Pila on oikeasti harmiton, sillä tussit ovat taas käyttökelpoisia, kunhan ylimääräinen vesi on haihtunut. Opettajan heittäessä tussit roskikseen ympäristöystävällinen pilailija noukkii ne takaisin heti tilaisuuden tullessa!


Kato Stephen King!
Toteutetaan julkisella paikalla, tarvitaan yksi Stephen Kingin kauhukirjoja päättömästi ihaileva kaveri. (Voidaan toteuttaa myös muilla kuuluisilla henkilöillä, kokeile vaikka Pia Pantsua (hevoshullut), Mika Saloa (formulafani) tai Tanja Karpelania.)

Ilman mitään varoitusta, kesken keskustelun, aivan yhtäkkiä, loihdi naamallesi oikeasti yllättynyt ilme, osoita kaverisi olkapään yli ja huudahda: "Kato, Stephen King!"

Äänensävy on tärkeä. Onnistui ihan oikeasti! (Missä!?!)

Menes hakemaan...
Aina yhtä ihana klassikko.

Tarvikkeet: sopivan nuori pikkusisarus, serkku tms.

Toteutetaan lähettämällä ihastuttavan auttamisenhaluinen pikku Ville tai Ninni hakemaan isiltä piilokomeron avainta tai lainaamaan naapurin tädiltä haravanteroitinta.

Toimii parhaiten, jos haettava esine tai asia liittyy siihen, mitä juuri tekee, eli jos neuloo myssyä, voi pyytää hakemaan äidiltä tupsunpyöritintä jne.
pecc@QuakeNet

Pieni Hikke

 • Ankeuttaja
Käytännön piloja
« Vastaus #51 : Heinäkuu 31, 2004, 15:17:29 »
Tänä kesänä, kuin olimme mökille läysimme iki-ihanan herätyskellon, joka rämisee karsean kovaa. Laitoimme sen soimaan kolmeksi ja piilotimme sen äidinisän makuuhuoneessa (joka ei ole samassa rakennuksessa) Aamulla se kertoi, että oli luullut sitä palohälyttimeksi ja oli juossut nopeasti ulos :). Viime kesänä otimme pienen pehmolelun ja laittaneet sille jotain karvaa päälle. Se näytti hiireltä. Laitoimme sen hiirikammoisen äidin makuuhuoneeseen. Ai, että se kirkui. Hauskaa. (En muuten ole paljastanut rikoskumppaniani, enkä aio paljasttaakkaan.)

Korpintappaja

 • Ankeuttaja
Käytännön piloja
« Vastaus #52 : Elokuu 01, 2004, 00:11:11 »
Kaverini kanssa tehtiin aika ilkeä pila.

Huomattiin yhdessä lehdessä keväällä joku aika omaperäisetä ihmiseltä vaikuttavan ihmisen kirjeenvaihtoilmoitus. Tyyppi selitti ilmoituksessaan keppihepastaan sun muusta mukavasta. Ilmoitus oli kolme vuotta vanha, 2001 vuodelta, ja laskeskelimme että sen kirjoittanut tyttö on nyt 15 vuotta, meitä vuoden vanhempi. Päätettiin vastata sille, ihan läpällä.

Kirjoitettiin 10-vuotiaalta tytöltä kirje jossa selitettiin kaikkea vähemmän järkevää mm omasta keppihevosestamme ja tungettiin se täyteen kauniisti kimaltelevia tarroja. Luultin, ettei se vastaa meille, mutta eikö mitä, se otti sen ihan tosissaan ja me kirjoitellaan sen kanssa vieläkin kun ei uskalleta sanoa, että se oli ihan vaan vitsi ja me (tai siis se 10-vuotias tyttö joka olen minä, tai siis kirjeet tulee minun osoitteeseen) ollaan oikeasti 14-vuotiaita eikä meillä ole 5-vuotiaanakaan ollut keppihevosta.

Ja eihän se siihen jäänyt, tehtiin vielä ilkeämpi pila, eli kirjoitettiin toinenkin kirje toiselle ihmiselle, ja laitettiin se vielä entisen kaverini (jonka kanssa en nyt ole mitenkään lämpimissä väleissä) nimellä. Kirje oli aika, noh, pervo ^^' Mutta me lähetettiin se ihmiselle, joka asuu toisella puolella suomea, eli tämä entinen kaverini ei menettänyt kasvojaan. Olimme edes niin kilttejä. Ei vieläkään tiedetä, vastasiko se meidän pilamme toinen kohde, eli henkilö jolle lähetimme kirjeen, entiselle kaverilleni, mutta haluaisimme kovasti tietää ^^

Kipa

 • Ankeuttaja
Käytännön piloja
« Vastaus #53 : Joulukuu 27, 2004, 15:01:44 »
Ihan tulee pakko kokeilla jotain noista. >:]

Itse en ole tehnyt mitään hurjia kepposia. Ekalla tosin vaihdettiin kamujen kanssa taululiidut valkoisiin vahaliituihin. Toimii samalla tavalla, mutta eivätpä lähteneet taulusienellä jäljet pois. Sitä oli hauska katsella, kun opettaja pyyhki neljättä kertaa taulua, kunnes totesi etteivät ne varmaan lähde. Välitunnilla me kumitettiin ne, kumilla ne nimittäin lähtivät vallan mainiosti. ^^'' Hauskaa oli.

Poissa Amiale

 • Kangastus
 • Vuotislainen
Käytännön piloja
« Vastaus #54 : Joulukuu 27, 2004, 19:13:55 »
Todella hauskoja piloja. Olen itsekin aika innokas pilailija, mutta pulmana on vain nykyään se, että kaikki epäilevät minua jos jotain tapahtuu... Pakko kuitenkin kokeilla joskus sitä raakaa makaronia vessan kannen alle -juttua...

Mutta kun olin seitsemännellä luokalla ja oli aprillipäivä, me päätimme koko luokan voimin huijata opettajia. Luokanvalvojamme oli ensimmäinen uhri. Hän käski meitä ottamaan läksymme esille ja joku sanoi heti silloin: "Mä en oo tehny!" Sitten sen jälkeen kaikki toistaa viattomalla naamalla: "En mäkään. Oliko tää muka läksynä?"
Oli hauskaa katsella, miten luokanvalvojamme punastui hehkuvan punaiseksi, kun luuli, ettei kukaan ole tehny läksyjään... x) Oli naurussa pitelemistä.
Ruotsin opettajan kohdalla jekku ei ikävä kyllä toiminut, vaikka koko luokkamme laittoi kaikki näyttelijänlahjat peliin.

Lainaus käyttäjältä: "Kipa"
Vaihdettiin kamujen kanssa taululiidut valkoisiin vahaliituihin. Toimii samalla tavalla, mutta eivätpä lähteneet taulusienellä jäljet pois. Välitunnilla me kumitettiin ne, kumilla ne nimittäin lähtivät vallan mainiosti.

Ala-asteella minä ja kaksi muuta luokkalaistani kirjoitimme vahingossa myös vahaliiduilla taululle, koska ne oli laitettu sinne liitutaulun reunalle. Opettaja oli "hieman" vihainen, aivan kuin olisimme tehneet sen tahallaan. Ei sitten tiedetty, että ne saa kumilla pois... Jouduttiin hakemaan siivoojilta erityistä ainetta että saatiin ne pois.
I want to hunt with the tameless heart, I want to learn the wisdom of mountains afar
In my world love is for poets...

Sharida

 • Ankeuttaja
Käytännön piloja
« Vastaus #55 : Joulukuu 27, 2004, 19:38:01 »
Jotakin pientä olen tehnyt. Semmoisia että olen piilottanut auton avaimet ja kun isä etsii niitä hermostuneena ja tutkii joka paikan niin minä käyn livauttamassa avaimet takin taskuun mistä hän on jo kolmeen kertaan katsonut. Sitten huikkaan että:"Isi, ootko kattonu takin taskusta?" Ja siellä ne on. Toimii joka kerta.

Toinen minkä tein kerran kun äiti käski silputa salaatin. Otin terävimmän veitsen ja tuhrin siihen tekoverta, samoin kuin käteen. Sitten kiljun vertahyytävästi ja äiti viipottaa katsomaan säikähtäneenä. Pari tekokyyneltä ja parkumista niin äiti on säikähtänyt. Sitten kun 5 minuutin päästä päästin sen katsomaan "haavaa" niin siinä ei ollut mitään. Eihän tarvinnut vähään aikaan koskea veitseen.

Siinä oli nyt pari ja taidan mennä testaamaan muutamaa täällä sanottua. Tuo kahvijuttu... Eipä kukaan pyydä vähään aikaan kahvi keittämään jos tuon teen. Siksipä tuota testaan.

Hawk

 • Ankeuttaja
Käytännön piloja
« Vastaus #56 : Joulukuu 27, 2004, 20:48:57 »
Minä teen käytännönpiloja. Paljon. Minä en keksi niitä itse, vaan toimin ikäänkuin yllytettynä. Isoveljeni keksii kaikenlaista, ja minä vain kiltisti menen mukana. Olemme opettaneet siskonlapsetkin pilailemaan, he ovat siinä jo tosi hyviä :)

Käytännönpilat ovat hyviä silloin, kun niillä ei aiheuteta mitään vaarallista tilannetta kenellekään. Esimerkiksi. Yksi meidän tallin hoitaja oli keksinyt tehdä ilmeisesti kait sen ilmapallo- oven väliin jutun. Teki sen vain tallissa, ja aiheutti melkoisen kaaoksen, kun pienet ratsastajat juuri toivat poneja sisään..

Veljen (vanhempan) pari kaveria on kovia keppostelemaankin, mutta eivät tiedä muutamaa pilailun kannalta tärkeää seikkaa, ja onnistuivat saada nuoremman veljeni melkein sairaalaan :( Sellaiset ruokapilailut eivät ole mukavia. Eivätkä sellaiset, missä johonkin voi sattua.

Pobbi

 • Ankeuttaja
Käytännön piloja
« Vastaus #57 : Huhtikuu 02, 2005, 00:37:38 »
Joo, noita piloja pitää kokeilla. Öö, ens aprillipäivänä xD Mulle ei tuu nyt mitään hyvää pilaa mieleen, mutta on mulla ainaki yks.

Olin kaverini kanssa ekaluokkalaisia, ja meillä oli aina tapana mennä koulun vessoihin ja mennä vessaan, lukita ovi ja kiivetä vessan "seinän" yli alas. Siinäpä oli niillä ihmettelemistä. Kerran me nähtiin kun jotkut opet ihmettelivät, että kuinka kauan joku on vessassa. Sitten ne katselivat sinne alhaalta, että näkyykö jonkun jalkoja. Lopulta ne kai pyysi sitä mikä se nyt on, öö, vahtimestaria(?) avaamaan jotenkin ne lukot. Kyllä ne vieläkin ihmetteli kun jatkoimme sitä koko vuoden. xD

Toinen on, kun menimme kamujeni kanssa semmoisiin 'Leijonajakelu' -laatikoihin, joihin laitetaan aina 'ylimääräiset' lehdet jne. Kun niissä on semmoinen 'luukku', joka on semmosilla hakasilla, vai mitä ne on, niin kiinni. Sitten kamumme kanssa mentiin niihin sisällä, laitettiin kansi kiinni, mutta jätettiin luukku auki. Sitten kun joku ihminen kävelee ohi, niin laitettiin äkkiä luukku kiinni, vetämällä niistä 'hakasista'. Ja sitten me huudeltiin niille ihmisille kaikkea. xD Aika lapsellista.

Fiona Daw

 • Ankeuttaja
Käytännön piloja
« Vastaus #58 : Huhtikuu 05, 2005, 12:46:31 »
Minäkin kokeilin tuota vuoden vanha lehti-juttua. Äidillä oli hauskaa yrittäessä käsittää, mistä ihmeestä edellisvuoden Kaleva on tullut.

Kerran pikkusisko oli ostanut markkinoilta niitä saippuakarkkeja. Ne kyllä ovat pahoja, mutta koska monet muutkin karkit ovat pahoja (tosi luotettavaa nykyajan karkkitehtailu) niitä ei oikein huomattu. Hän sitä paitsi syörri niitä ihmisille vähän turhan hanakasti, suunnilleen työnsi väkivalloin suuhun ja sitten heti karjui, että menit lankaan. Olipa hauskaa, joo.

Päätin sitten kostaa. Olin itse ostanut kyseisiltä markkinoilta Porvoon laku-osastolta sellaisia onttoja lakritsipötköjä, te kyllä tiedätte. Täytin palan sellaista suolalla ja pippurilla ja lahjoin siskolleni. Kehtasi suuttua, vaikka oli puoli vuorokautta aiemmin pakkosyöttänyt niitä saippuakarkkeja kaikille. Väitti, että ne olivat "aitoja" (kaupasta ostettuja) joten niitä sai käyttää, mutta itsetehdyt ovat "luvattomia". Olipas huumorintajua.

Tiliut

 • Ankeuttaja
Käytännön piloja
« Vastaus #59 : Huhtikuu 05, 2005, 17:55:12 »
Möh. Minolen tylsä ihminen, ei ole paljon piloja kertynyt... Kerran olin jostain vihainen äipälle, joten kaadoin yhteen vastaleivottuun pullaan suolaa. Naapurit sattuivat tulemaan kahville, heidän mukanaan eräs aika hyväkin kaverini. Juuri kaverini onnistui sitten tietenkin saamaan sen suolapullan. Kiven kovaan hän väitti, että pulla on suolainen, mutta kukaan ei uskonut ("Ei se voi siinä maistua, pullataikinaan laitetaan niin vähän suolaa...") Tänäkin päivänä kaikki asianomaiset luulevat pikkuveljeäni syylliseksi x)

Ala-asteella meillä oli tapana "hauskuuttaa" sijaisia radoiden ja televisioiden avulla. Kaukosäätimen avulla päälle ja pois. Yhden ylempiluokkaisen kaverini luokka oli kerran väittänyt, että radio menee päälle, kun sitä lähestyy. Ties mikä tyypillä viirasi päässä, mutta hän uskoi! Käveli edes takaisin radion edessä ties kuinka kauan... Yleensä tällaiset jutut päättyivät siihen, että opettaja veti töpselin irti seinästä ^^

Kolmannella meillä oli sijaisena/aika vakituisena (koska oikee ope oli melkeen koko ajan poissa) opettaja eräs nainen. Hänen onnistui aina liitutauluun nojatessaan osumaan sienen kohdalle, jolloin takamus oli ymmärrettävästi märkä... Kerran joku luokan pojista oli sitten laittanut sienen opettajan tuolille. Tämä ei huomannut mitään, vaan istui tuolilleen - ja ponnahti siitä aikas nopeasti ylös. Siitä hän kyllä hieman saarnasi :\

Joskus koulussamme oli inhottava "muotivillitys" tunkea toisten kenkiin ties mitä nastoista märkiin papereihin. Samoin kuin kuljettaa kenkiä ties minne - roskiksiin, kaappien päälle jne...

jihpf

 • Ankeuttaja
Käytännön piloja
« Vastaus #60 : Huhtikuu 08, 2005, 10:07:36 »
En ole itse päässyt kokeilemaan mitään, hauskaa vaikuttaa olleen.:D Eilen kuulin radiosta kuinka juontajan ystävä oli vaihtanut koulussa ollessaan rehtorinhuoneen ja vessan kyltit. Nauroin yksin huoneessa älyttömän kauan.:DD Joku viaton menossa rehtorin puheille ja saapuukin vessaan... Tai joku jolla on kauhea hätä ja juoksee suoraan reksin huoneeseen!:DDDDD

Poissa Sarana

 • Vuotislainen
Käytännön piloja
« Vastaus #61 : Heinäkuu 08, 2005, 20:38:43 »
Jos perheellä on tapana laittaa aamulla kahviin tai teehen sokeria, kannattaa yksi aamu vaihtaa tavallinen hienosokeri hillosokeriin. Hetken päästä kahvi alkaa hyytelöityä.

Poissa Vesi Y

 • Muppet
 • Vuotislainen
Käytännön piloja
« Vastaus #62 : Heinäkuu 22, 2005, 23:12:36 »
Hanki jostain oikean näköinen, kuminen hiiri/rotta/hämähäkki/vastaava kiva ötökkä. Laita se sitten ruoka/astiakaappiin sopivaan kohtaan ja jos käy yhtään tuuria, saat nauraa sille, kun uhrit kirkuvat kaapista löytyvälle kammotukselle. ^^
Testattu toimivaksi, tosin kaikki eivät säikähdä niin herkästi.

Ja niin, yksi hyvä on osoittaa johonkin suuntaan ja hihkaista nopeasti ja innokaassti: "Hei kato, lentävä lehmä!" tai votain vastaavaa. Kokeiliin pikkuveljeeni ja se toimi. ^^

Poissa Damatris

 • seonnut
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Vain nerot hallitsevat kaaoksen!
Käytännön piloja
« Vastaus #63 : Heinäkuu 31, 2005, 17:07:13 »
Kätevä kello keikka
Ollessani kuudennen luokan järjestäjänä, minulle avautui ihana mahdollisuus. Minun piti jäädä viimeisellä välitunnilla sisään hoitamaan eräs askare. Minulle jäi tarpeeksi aikaa kääntää luokkani kello vartti eteenpäin. tehtyäni sen hipsin opettajain huoneeseen joka oli tyhjä. käänsin senkin kellon eteenpäin. Järjestäjien tehtäviin kuului soittaa kelloa , jotta kaikki tulisivat sisälle. Huoneessa josta ne soitetaan oli kello käänsin senkin. Juuri kun olin saanut sen takaisin seinälle opetaja astui sisään.-huh- Onneksi hän ei huomannut mitään. Seuraavalla tunnilla pääsimme pois vartti aikaisemmin.
P.S. Keksin pilan siitä kun opettajamme kirosi kovaan ääneen unohtaneensa kännykän. Hän ei omista rannekelloa. Hih Syyllisyyttäni ei koskaan huomattu, vaikka joku opettajista huomasi kellojen olevan väärässä..
Sing me a song of seas and sun, chant me a spell of ice and fire

Sharida

 • Ankeuttaja
Käytännön piloja
« Vastaus #64 : Heinäkuu 31, 2005, 18:56:00 »
Lainaus käyttäjältä: "Damatris"
Minulle jäi tarpeeksi aikaa kääntää luokkani kello vartti eteenpäin.


Saman tyylistä juttua olemme luokan kanssa tehneet viime vuonna (kasi luokalla). Kun eräs tietty opettaja lähti johonkin niin pari luokan "kovis" poikaa saivat idean kääntää kelloa eteenpäin jotakin 5 minuuttia. Ja jos opettaja lähti uudelleen niin eikun taas kellon kimppuun. Kerran päästiin 15 minuuttia aikaisemmin. Opettaja oli muutenkin hyvällä päällä ja vilkaisi kelloa ja katsoi että se viittä vaille (oikeastihan se olisi ollut 15 minuuttia vailla muttah.. ^^). Sanoi sitten että saatte mennä kun olitte niin kiltisti :D Moneen kertaan tehty mutta opettaja valitettavasti tajusi sen jossakin vaiheessa ja alkoi käyttää rannekelloa josta tarkisti aina ajan. Mutta oli naurussa pidättelemistä välillä.

Lainaus käyttäjältä: "Tiliut"
Ala-asteella meillä oli tapana "hauskuuttaa" sijaisia radoiden ja televisioiden avulla. Kaukosäätimen avulla päälle ja pois.


Ja koska luokkamme pojat rakastavat ks. piloja he tekivät tuota samaa eräälle sijaiselle. Oli tulla hulluksi kun tv meni yhtäkkiä päälle. Ja silloin naurettiin ja kovaa kun katsottiin jotakin hämähäkin lisääntymistä videolta tjsp. niin eräs tyyppi stoppasi videon ja siirtyi johonkin ostoskanavalle ^^

symptom

 • Ankeuttaja
Käytännön piloja
« Vastaus #65 : Elokuu 01, 2005, 00:08:10 »
Juu, meillä ei voi pahemmin noita piloja harjoittaa kun äiti ottaa pultit joka asiasta. Mutta yhden itse äiti kertoi mulle.

Ottaa mustan tai tummanruskeen ompelulangan (langan siis täytyy olla ohutta) ja laittaa sen veden avulla peiliin risteilemään. Peili heijastaa langan niin että peili näyttää haljenneelta.
Ihanteellinen temppu koululuokassa jossa peili ja lavuaari ;) Kuitenkin vesi haihtuu ja lanka irtoaa aika nopeasti että kohteen pitää nähdä peili pian.

Tuota makaroonijuttua voisi koittaa jos meillä ei olisi juuri vessanpytty haljennut. :D Joo ei viitsi uudelleen järkyttää.

Poissa Vesi Y

 • Muppet
 • Vuotislainen
Käytännön piloja
« Vastaus #66 : Elokuu 01, 2005, 11:11:53 »
Hii, yksi hyvä on klassinen Herra Karhu Soitti juuri -temppu.
Eli etsit jostain vaikkapa Korkeasaaren numeron. Sitten laitat sen lapulle ja viet työkaverin/äidin/isän/tms- vastaavan pöydälle ja laitat siihen viestin, että Herra/Rouva Karhu tms. soitti juuri äsken ja pyysi soittamaan tähän numeroon. ^^ Ilkeämpi versio on laittaa joku soittamaan aikuisviihdenumeroon... Itse suosittelen mieluummin kiltimpää versiota.

Hanki erittäin kovaa tikittävä kello tai nauhoita tikitystä kasetille ja laita tikittävä esine kassiin. Sitten mene jonkin tavaratalon tms. hissiin, (jos sinulla on kasetti laita nauha pyörimään) ja tarkkaile hmisten reaktioita. ^^ Parasta on jos kello sattuu olemaan herätyskello joka alkaa soimaan eriitäin kovaa jossain vaiheessa.

Jos olet järjestäjänä niin voit hankkia kumisen ötökän ja laittaa opettajasi laatikkoon. ^^

Jos haluat olla erittäin ilkeä niin vaihda vaikkapa työkaverisi koneelta ohjelmien kuvakkeet ja nimet. Sitten kn hän yrittää avata vaikkapa tekstinkäsittelyohjelmaa niin ruutuun tuleekin Pasianssi.

Nauhoita kasetille/vastaavalle kiljuntaa: "Oi, minä tukehdun tänne, päästäkää ulos! Apua!..." ja laita nauhuri postilaatikkoon/kaappiin/johonkin vastaavaan (ja vielä hauskempaa on jos piilotat nauhurin ja laitat sen vaikkapa pehmolelun alle tai taakse tai kiinnität sen leluun) ja laita nauha pyörimään. (Kannattaa olla aluksi joku 15 min. hiljaa sen nauhan alussa.) Sitten piiloudut lähistölle ja tarkkailet reaktioita. ^^

Vetehine

 • Ankeuttaja
Käytännön piloja
« Vastaus #67 : Lokakuu 08, 2005, 12:08:12 »
me tiemme joskus niin että laitoimme ihmisten postillaatikoihin virallisen näköisiä lappuja, että halpasiivous ja kaikkea virallisen näköistä.
ja siihen puhelin numero joka meidän tapauksessamme oli jonkun pizzerian numero.
harmi kyllä tulosta ei koskaan näe...

Poissa Quinetta

 • Vuotislainen
  • http://kat5u.proboards41.com
Käytännön piloja
« Vastaus #68 : Lokakuu 08, 2005, 13:50:24 »
Lainaus
Hanki erittäin kovaa tikittävä kello tai nauhoita tikitystä kasetille ja laita tikittävä esine kassiin. Sitten mene jonkin tavaratalon tms. hissiin, (jos sinulla on kasetti laita nauha pyörimään) ja tarkkaile hmisten reaktioita. ^^


Tällaista ei kannata harrastaa sellaisessa maassa, jossa terrorismiä pelätään kunnolla. Esim Lontoossa tai New Yorkissa ei tod. kannata. :)

Täällä Tanskassakin, on nyt viisi kertaa kaikki junat pysäytetty ja liikenne jumiutunut pariksi päiväksi, ainoastaan sen takia että joku on jättänyt epäilyttävän kassin yksinään juna-asemalle/julkiselle paikalle. :S (Tanskahan sai uhkauksen al-Qaidalta)


Kokeilin tuota makaronia vessassa-juttua. Hyvin toimi ^^ Isäni siihen istui ja pomppasi heti pystyyn älähtäen. Sitten kuului, kuinka hän nosti kannen ja sitten "Mitä---" :D
 
Ai niin, ja aika kauan aikaa sitten kokeilin domino keksien täyttämistä hammastahnalla. Kaverit ei ihan tykännyt, sain kekseistä päähän montakin kertaa :P
Roolipelien Maailmankaikkeus - (melko) aktiivinen Roolipelifoorumi.

Poissa Eleanír

 • Lähes vaaraton
 • Reservi
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Minäkö?
  • Blogi
 • Tupa: Tuvaton
Käytännön piloja
« Vastaus #69 : Lokakuu 27, 2005, 09:37:45 »
Lainaus käyttäjältä: "symptom"
Juu, meillä ei voi pahemmin noita piloja harjoittaa kun äiti ottaa pultit joka asiasta. Mutta yhden itse äiti kertoi mulle.

Ottaa mustan tai tummanruskeen ompelulangan (langan siis täytyy olla ohutta) ja laittaa sen veden avulla peiliin risteilemään. Peili heijastaa langan niin että peili näyttää haljenneelta.

Miksi kaikki äidit ketovat aina tämän tempun? (yleistystä, yleistystä)
Minunkin äiti kertoi tehneensä tempun kavereidensa kanssa luokan opettajalle, he käyttivät langan siasta tosin hiuksia :D

Joku kertoi siitä vesi-olutpullo tempusta. Toteutimme tämän pikkuserkkujeni kanssa kummisedälle, koska arvelimme ettei hän ainakaan suuttuisi, isäni kanssa harrastanut istekin ties mitä keljuuksia nuorena x) Täytimme olut pullon ihanan ruskealla jokivedellä, tottuneesti kulautti juomaa kurkkuunsa ja purskautti sen aika nopeasti ulos. Toistimme tempun sanoen, että tässä on nyt ihan oikeasti olutta, mutta eihän se uskonu vaan kaato sen vedes maahan, olis pitäny arvata se ja tuoda sille oikeesti olutta :D

isälläni ja sedilläni oli siis tapana tehdä temppuja muun muassa autoilijoille. Esimerkiksi, autojen yli menevät, paavat bensasuihkut (tms) ja sitten niillä oli joku nukke tai joku, mikä näytti ihmiseltä ja sitä ne sitten laitto joskus keskelle tietä makaamaan ja hirtt'ytymään ja ties mitä, meni kuulemma lähes aina läpi xD

Kerran isukki pukeutu miksi lie ihme hiippariksi ja meni niiden kellariin, sen isä luuli oikeesti että joku on murtautunu niiden kellariin ja oli hakata poikansa...
Pojat on poikia ^^
Menetin kaiken kiinnostukseni psykologiseen analyysiin siitä lähtien kun tiedostin, että ihmiset tuntevat mitä he kuvittelevat tuntevansa.
Siitä oli hyvin lyhyt askel ajatukseen, että he kuvittelevat tuntevansa mitä tuntevat

Pups

 • Ankeuttaja
Käytännön piloja
« Vastaus #70 : Lokakuu 31, 2005, 18:30:46 »
Heh, uskon että kukaan muu ei ole tätä koittanut...

Setäni oli eräällä leirillä( joku partio leiri jokunen vuosi taakseppäin) valvojana ja minä tietenkin ruonasin mukaan. No, illalla oli aika mennä saunaan ja seisoskelimme setäni kanssa saunojen lähellä, siltä varalta jos jollakin olisi jotain kysyttävää ( leirillä oli hirveästi ulkomaalaisia, uskon että useimmat eivät tienneet saunasta mitään) sedältäni tultiin kysymään jotain ja siirryin itse hieman kauemmaksi heistä. Hetken päästä muutama poika tuli ja kysyi miten saunaa käytetään ( en tiedä minkä maalaisia he olivat mutta englantia kuitenkin minule puhuivat). Siinä sitten selostin kylmänraihallisena, mitä saunassa tehdään ja mainitsin vielä että jos tulee liian kuuma niin heittäkää vain vettä kiukaalle ja kyllä viilenee. Kun he pääsivät saunaan, menin odottamaan oven ulkopuolelle, jotta kuulisin heidän reaktionsa. Hetken päästä he juoksivat kuin ammuttuina ulos saunasta ja minä nauroin katketakseni. Setänikin tuli siihen ja selostin asian hänelle. Hänkin vain nauroi (setäni on rento jätkä) ja pian pojatkin tivasivat minulta selitystä, mutta eivät kuitenkaan ollet vihaisia, hekin vain nauroivat. Sain pojista hyvät ystävät loppuleirin ajaksi!

NightWalker

 • Ankeuttaja
Käytännön piloja
« Vastaus #71 : Tammikuu 22, 2006, 20:27:11 »
Imitaattorin lahjani tulivat luovasti esiin, kun olin pannuhuoneellamme katsomassa kissaamme joka asuu siellä. Isäni tuli yllättäen sinne ja päätin huvikseni sähistä tapaan "shhh..". Isä pysähty hetkeksi, katseli hetken ympärilleen ja totesi jonkun putken vuotavan. Sitten se vilkaisi alas ja totesin mun olevan alhaalla kissan kanssa. Oli siinä pokassa pitelemistä, sillä isä on vähän herkkä näitten teknisten vehkeiden suhteen.

Hellsing

 • Ankeuttaja
Käytännön piloja
« Vastaus #72 : Tammikuu 29, 2006, 12:29:45 »
Lainaus käyttäjältä: Damatris
Minulle jäi tarpeeksi aikaa kääntää luokkani kello vartti eteenpäin.

Meidän koulun musaluokassa on sellainen kiva kello josta on se suojalasi kadonnut ja sen saa hyvin siitä siirrettyä. Viellä kun se on niin matalalla, niin..... Opettaja yleensä huomaa muttei suutu tai mitään....

Pakko muuten kokeilla joitain noita jekkuja. Se laastari juttu on varmaan kaikkein helpoin koska ei ole kovinkaan poikkeuksellista että minulla on joku paikka auki(kerrankin oli jalassa sentin levyinen ja neljä senttiä piskä haava josti vuiti verta varman kaksi päivää). Minulla on laastareita ja tekoverta joka ei hyydy sitten millään....*pahisnaurua* Ylihuolehtiva kaveri tulee saamaan sätkyn.

EDIT. Tulin nyt tänne raportoimaan, nuista jekuista. Laastarisysteemiä en tehnyt. Mutta tein sen makaroni -jutun jossa laitetaan kuivia makaroneja pöntön kaaren alle. Oli siinä naurussa pidäteltävää kun odotin että jompi kumpi vanhemmistani menisi vessaan. Kun isä sinne lopulta meni, repesin totaalisesti vessasta kuuluneille äänille: *räsähdys* *älähdys* *kiroilua* "IIIIII-DAAAA!!!!!" Että näin^^
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 03, 2007, 22:37:37 kirjoittanut Hellsing »

MiniSika

 • Ankeuttaja
Käytännön piloja
« Vastaus #73 : Tammikuu 29, 2006, 13:28:13 »
^^ Aiheutin äidille tänään taas melkein sydänkohtauksen operaatio Niskat Nurin:illa.
1.Ota keittämätöntä pastaa.
2.Laita suuhun poskihampaiden väliin, harjoittele puraisemista niin että kuuluu rusahdus.
3.Hanki koekaniini.
4.Totea, että niskaan koskee, tartu kaksin käsin päähän ja käännä sivulle samalla kun rusautat pastan suussa.

:D Toimii ensimmäisellä kerralla loistavasti.

Reta McClain

 • Ankeuttaja
Käytännön piloja
« Vastaus #74 : Tammikuu 29, 2006, 14:28:32 »
Oih, näitä pitää kokeilla. Varsinkin makarooni-vessanpytty-temppua.

Itse en oikein ole harrastanut pilailua, mutta kerran löysin hattuni koulun lavuaarista...? Ja jonkun kenkä taisi olla roskiksessa.

Yritimme aprillipäivänä huijata opettajaamme, mutta tämä vetikin pitemmän korren. Se huijasi meidät ruokalaan tunnin etuajassa:S Oltiin vähän loukkantuneita. Huijata nyt pikkisiä viidesluokkalaisia...

Ah, pitääkin sitten parin kuukauden kuluttua ottaa Hesari talteen ja pistää se oven eteen ens vuonna.

Ja tuota Ulputin 'Mees hakeen...' temppua pitää kans kokeilla, sitten parin vuoden päästä, kun Ella on tarpeeks vanha...

Poissa Myy

 • Vuotislainen
Käytännön piloja
« Vastaus #75 : Tammikuu 29, 2006, 17:35:34 »
Itse testasin tuota makaronia vessanpyttyyn-temppua ja meidän hieno uusi vessanpönttömme ei tykännyt siitä. Nyt se narisee aina kun sille istuu :D

Eniten minua houkuttaisi kokeilla tuota hyytelösokeria kahvin joukkoon, mutta en ikinä ol kotona oikeaan aikaan ku porukat juovat kahvia. Myös hammastahnadominot olisivat ihania :D

Miravir Ruusuton

 • Ankeuttaja
Käytännön piloja
« Vastaus #76 : Helmikuu 01, 2006, 21:51:09 »
Mahtavia piloja täällä! *reps* Itse en ole isompia piloja tehnyt, mutta tässä muutamia mieleen tulevia.

Perinteinen suolaa kahviin/kaakaohon on toteutettu monilla leireillä, sekä ohjaajille että leiriläisille. Se on jo paikallinen ripariperinne ;)
Viime lastenleirillä yksi isosistamme piiloutui tarjoiluhihnan lähelle ja kun lapset tulivat syömään, hän tarttui pahaa-aavistamatonta leiriläistä yhtäkkiä jalasta kiinni. Voi sitä kirkumista :)

Soitimme kerran kaverimme ihastukselle (jota me muut emme tunteneet) ja yritimme saada häntä kertomaan ystävääni kiinnostavista asioista. Hän kysyi uteliaana, mistä olimme saaneet hänen numeronsa ja pitihän siinä sitten selitys keksiä. Keksimme myös tekonimet ja feikkitarinan. Lopussa kuitenkin kerroimme totuuden. Tosin varmaan hän jotain aavisti, ei nimittäin ollut mitenkään uskottava se meidän tarinamme...

Yläasteella teimme joskus sellaisen pilan, että sekoitimme kotitalousluokan ulkopuolella olevat kengät ja sidoimme sitten niiden nauhoja yhteen. Ehem, emme koskaan kertoneet, ketkä olivat asialla, mutta asianomaisetkin naureskelivat jutulle. Kerran myös laitoimme kaverimme kengät täyteen vessapaperia ja hän ei huomannut asiaa ennen kuin oli muutaman kerran yrittänyt turhaan tunkea kenkiä jalkoihinsa ^^

Olemme olleet muutaman kerran kaupassa inventoimassa tuotteita. Tarralappuihin pitää kirjoittaa tuotteiden määrät. Kaverini keksi sitten lapuille muutakin käyttöä: hän liimasi salavihkaa toisten selkään lappuja, joissa luki kaikkea hassua. Jouduinpas itsekin "uhriksi" :)

Rattlesnake

 • Ankeuttaja
Käytännön piloja
« Vastaus #77 : Helmikuu 01, 2006, 22:19:24 »
Jooh, hyviä vinkkejä tuli tämän topikin suunnalta.

Myös kengännauhojen sitominen kaiteeseen kun joku siinä istuu on hauskaa, voi vain käydä vähän hassunpuoleisesti kun henkilö lähtee, mutta haitanneeko tuo. Sitten koulussa meil oli sellainen tietokone ohjelma, jota kun kun klikkaili monta kertaa, niin se päästeli "ÖHÖHÖH" -ääniä seuraavat kymmenisen minuuuttia. Se oli ratkiriemukasta, kun sijainen oli ihan pihalla mistä ääni  tulee.

yumeko

 • Ankeuttaja
Käytännön piloja
« Vastaus #78 : Helmikuu 02, 2006, 16:49:13 »
Hauskojahan nuo ovat, ainakin kun ne tekee itse. Tosin nuo vanhat 'hammastahnaa poskeen nukkuvalle kaverille' jutut eivät enää naurata, niihin kun on törmätty tasaisin väliajoin sitten vuoden 2000.
Itse tykkäsin ya aikoina juuri kotsan tunneilla tunkea kavereiden kanssa kaikkea kivaa ja jäynää muiden annoksiin ja sapuskoihin. Vieläkin tuo sisäinen idiootti pyrkii tekemään pikku jippoja kavereille. Mainittakoon hiussumutepullon täyttäminen käsivoiteella, tyynyliinaan piilotettu dippikastike, tavaroiden piilottelu jne. Hauskojahan nämä.
Noita 'kengännauhat yhteen' ja 'makaroonia pöntön renkaan väliin' on tullu kokeiltua useammin kuin kerran :'DD

Poissa Nathaniel

 • melkoinen kelmi
 • Hirnyrkki
 • Sukupuoli: Noita
 • neitihaamu
 • Tupa: Luihuinen
Käytännön piloja
« Vastaus #79 : Helmikuu 03, 2006, 14:43:22 »
Me teimme koulun vessaan tämän suositun makarooni-vessanpytty-tempun ja oli siinä välitunnilla naurulla pidättämistä :DD. Toivottavasti emme saa mitään ikäviä jälkiseurauksia tai jäädä kiinni.. Noo aprillipäivänä otetaan uusiksi!! Kiitoksia ideasta!
If I'cant hear your heart beat, you are too far away

Poissa Sirii

 • Frábært!
 • Vuotislainen
 • Regulusfani
 • Tupa: Korpinkynsi
Käytännön piloja
« Vastaus #80 : Helmikuu 08, 2006, 20:28:10 »
Tätä en ole itse kokeillut, mutta joskus aion...

Eli, koulunruokalassa (tai jossain muualla, missä on pöytäliina ja pitkä pöytä) mene istumaan vastapäätä kamuasi, jolla on nauhalliset kengät. Sitten tiputa haarukkasi tai lusikkasi ´vahingossa´ pöydän alle ja mene etsimään sitä. Pöydänalla tietty sidot kamusi kengännauhat yhteen (tarvitaan sorminäppäryyttä aika rutkasti, ettei kamu huomaa). Toimii myös niin (tämä on helpompaa), että otat yhden erillisen nauhan, ja laitat sillä ne kamun kengät yhteen. mahtaa olla hauskaa, kun kamu on lähdössä. =)
Ég á heiminn! :}

Diems

 • Ankeuttaja
Käytännön piloja
« Vastaus #81 : Helmikuu 09, 2006, 18:56:30 »
Mä pistin kerran veljen aamukahviin suolaa ^^ kyl tykkäs :D

SailingAway

 • Ankeuttaja
Käytännön piloja
« Vastaus #82 : Helmikuu 13, 2006, 15:35:34 »
Kokeilin tuota 'Toffee-karkin sisään hammastahnaa'-
temppua,mutta hammastahnana toimi chili.
Tätini oli uhrina,ja huomasi chilin vasta kun aloimme
 hihittää serkkuni kanssa ^^
Ei aavistanut mitään :>

Lenn

 • Ankeuttaja
Käytännön piloja
« Vastaus #83 : Helmikuu 13, 2006, 20:06:23 »
Hahaa, mukava naureskella näille täällä..
No mutta mutta, kerronpa minäkin yhden jutun. Kerran kun kävelimme (talvella) yhdellä uimarannalla,  ja sitten kaverini päätti mennä katsomaan pukukoppeja, että millaisia ne olivat sisältä. Ja minä kiersin sinne pukukopin taakse, ja yritin säikäyttää häntä. No mutta hän kuuli askeleeni, mutta ei se mitään, pysyin vähän aikaa hiljaa paikoillani, ja sitten hyppäsin pukukopin seinää päin ja pidin käsilläni kiinni ylhäällä olevasta "reiästä".
Kaverini kirkui ihan täysillä, ja juoksi pois pukukopista. Nauroin koko matkan kotiin päin mennessämme.

Hänet on muuten mielettömän helppo säikäyttää, uskokaa.

O Nigga

 • Ankeuttaja
Käytännön piloja
« Vastaus #84 : Helmikuu 14, 2006, 08:43:01 »
pistä kuivattuja papuja vesi lasiin niin ne lentävät sieltä...

ATA NOTRE BENZONA HARA

Poissa neidor

 • Xena
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pakeha (aroha) Maori
  • KC
Käytännön piloja
« Vastaus #85 : Helmikuu 14, 2006, 16:13:38 »
Viime vuonna aprillipäivänä toteutin perinteiset. Elmukelmua vessan pönttöihin. Kuului vielä viikkoa myöhemmin kunnon kiljuntaa, kun joku oli eksynyt vihdoin sinne perimmäiseen vessaan. Silloin nauroin. Ihmiset miettivät pitkään syyllistä. Tunnustauduin vasta kuukauden päästä.

Olen myös ystävällisyyttäni pitänyt pikkusiskolle saksan oppitunteja. Näillä taidoilla hän sitten innoistaa lähti ensimmäiselle tunnille kahdeksannella luokalla. (Huom! Kirjoitusasusta ei varmuutta)

Opettaja:"Kuka osaa Saksaa?"
C:"Minä!"
Opettaja:"Sanoisitko jotain?"
C:"Ich bin auto. Ich bin tolle!"

Minä väitin siskolle, että se tarkoittaa "Minulla on auto, minä olen viisas." Ei ihan...


Myös eräs suosikeistani on, että kysyy:"Saat sä lapaluut yhteen selän takaa?" Sitten tyyppi rupee koettelee ja tuo siinä etumustaan esiin niin tuijottaa sitten suoraan rintoja vaan, kunnes toinen tajuaa. Tämä useimmiten naurattaa ihmisiä. Useimmiten.

Nyt ei tule kunnollisia piloja mieleen. No, kerran kaivettiin ansakuoppa partioleirillä, joka oli noin puolenmetrin syvyinen. Kaikki näki, kun tehtiin se, mutta naamioitiin pirun hyvin. Yksi työmme suurimmista arvostelijoista meni ja käveli suoraan ansaan. Tuli vettä silmistä, kun nauroin niin paljon.

Kiinnitettiin kerran myös magneetti eräiden kompassin kääntöpuolelle. Kyllä ne ihmetteli, kun löysi ittensä Helsinki-Vantaan lentokentän tuntumasta ja me sentään oltiin suunnistamassa Nuuksiossa. Se oli kyllä tarpeettoman ilkeää.

Toinen ilkeä tuli mieleen... Meillä on ikävä maikka, joten sivelin kammottavalla hajuvedellä kerran sen tuolin. Kyllästyin siihen, kun kukaan muu kuin hän itse ei saanut tunnillamme pitää takkia päällään. Kankaaseenhan se haju tarttui. Sen takki löyhkäs sen jälkeen pahasti. Ei käyttänyt enää muaalla kuin ulkotiloissa.
Colombia = You'll come for the enticing beauty of the Caribbean Sea. You'll stay because you've been kidnapped and locked in the trunk of a Dodge Dart.

omaperäinen

 • Ankeuttaja
Käytännön piloja
« Vastaus #86 : Helmikuu 22, 2006, 18:35:19 »
Minä en lukenut näitä kaikkia (todellakaan) mutta huomasin että tuolla jossain oli pilailtu sijaisten ym. opettajien kustannuksella. Noh, meillä oli jokin aika sitten sijainen vielä äidinkielessä (olen siis 7.luokalla) joka ei tuntenut ketään meidän luokaltamme. Niinpä siis meidän luokan kaksi poikaa, olkoon nyt vaikka "Joonas" ja "Mika" Hehän tekivät hänelle tietenkin sen vanhan perinteisen eli käänsivät nimensä väärinpäin =D Se oli kyllä hauskaa.. tämä "Joonas" eli rauhallisempi poika oli aina se jolle tuo nuori huijauksen-uhri-sijainen aina karjui naama punaisena: "Et sinä, Joonas, voi noin tehdä!" tai "Teepä nyt niitä tehtäviä Joonas, tai muuten..." Ja tietenkin "Joonakselle oli kova paikka kun tuo joka oikeasti räiväili oli oikeasti "Mika". Ja koko luokka istuu hiljaa juonessa mukana ja naurua pidätellen.. Vasta joulun jälkeen huomasimme: Olikohan tämä sijainen laittanut heidän todistuksien numerotkin ristiin... Jos oli niin "joonas" sai kyllä varmasti huonomman numeron kuin mitä olisi ansainnut :D Nyt sijainen lähti ja sai toki ennen lähtemäänsä tietää kuinka häntä oli jekutettu ties kuinka kauan..

Sitten toinen on se kuinka "enkeliluokkamme" huijasi meillä käynyttä huijausta. Mies tuli puhumaan meille ruotsia, "jotta oppisimme oikeaa kieltä" ja me jäimme hänen kanssaan yksin luokkaan. Siinä vaiheessa kun meidän ruotsinopettajamme "pirpana" lähti luokasta pojat virnistivät jo silloin todella ilkeästi.. Se ei tiennyt hyvää. Täällä Vimpelissähän on pyöreä kirkko, joka on vaalean keltainen tai jotain ja sijaitsee koulusta varmaan vajaan kilsan päässä. Ruotsalainen kysyi meiltä (ruotsiksi) "onko Vimpelissä kirkko?" Kaikki vain nyökyttivät. "Onko se iso?" kaikki nyökyttivät.. Sitten: "Minjkä pärinen kirkkonne on?" Joku huusi "Punainen" (edelleen ruotsiksi) Ruotsalainen kysyi myös: "Miten kaukana kirkko on koulustanne?" Joku karjaisi perältä: "500 kilsaa" (edellinen suomeksi, mutta ruotsalainen ymmärsi sen kyllä...)
Todella ilkeää ja TODELLA lapsellista, mutta myös todella hauskaa... :D

AlmostRockStar

 • Ankeuttaja
Käytännön piloja
« Vastaus #87 : Helmikuu 22, 2006, 19:26:56 »
Hah, tepä oottekin huvittavia ilmestyksiä. :D

No, itse en tällä hetkellä muista mitään, mutta isäni on vähän outo ja tykkää pilailla meidän muiden kustannuksella. Esim. kun ystäväni tulevat kylään (kaksi parasta kaveriani, he tulevat aina yhdessä) niin isä sitoo heidän kengännauhansa yhteen. Yleensä huomaan sen kun kävelen ohi, mutten sano mitään ja sitten tulen oikein hartaasti katselemaan kun ystävät laittavat kenkiään jalkaan... tai yrittävät laittaa. ^^
Isä on myös kerran vastannut puhelimeen "teurastajalla" kun tiesi että kaverini soittaa. Se oli aika huvittavaa. x> Kaverinikin mielestä, se oli juuri sellainen pila, mistä tulee molemmille kiva mieli.

Kerran minä yritin veljelleni tehdä sitä kuuluisaa jekkua, että osoitan vaikka pihalle ja huudan jotain että esim. "kato mikä lintu!" ja kun veli kääntyy niin vien sen jäätelöstä palan. Mutta se oli sellainen tyhmä juttu että koko perheeni oli siinä syömässä ja isä tajusi sen jekun. Vielä tyhmemmäksi se kääntyi, kun minä en saanutkaan siitä jäätelöstä sitä palaa, ja isäni luuli että sain, ja antoi veljeni ottaa minun jäätelöstäni palan. No, veljeni tuntien se oli sitten iso pala. :'>
Pilkka osuu omaan nilkkaan.

Poissa castlevania

 • Enterpricen kapteeni.
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Nihilisti.
 • Tupa: Tuvaton
Käytännön piloja
« Vastaus #88 : Helmikuu 25, 2006, 17:07:43 »
No, en nyt tiedä, onko tämä pila, mutta kuitenkin, minä olin näyttänyt kaverilleni tunnetun "Etsi kolme virhettä"-kuvan. Kaverini ei epäillyt mitään ja voitte kuvitella sitä huuto, kun hän on nenä ruudussa kiinni ja siihen ilmestyy joku hirviö kirkumaan! :) Mielestäni tuo oli kyllä todella julmasti tehty ja pyysinkin anteeksi kaveriltani, tämä tosin suhtautui asiaan huumorilla. Minäkin suhtauduin, kun näin sen ensi kertaa, mutta sydän kyllä silloin hyppäsi kurkkuun. :P
"Oh, my offense is rank, it smells to heaven! It hath primal elder curse upon it; the brother's murder.

Veli-Äreä

 • Ankeuttaja
Käytännön piloja
« Vastaus #89 : Helmikuu 25, 2006, 17:23:44 »
Muutamia koulussa tehtäviä käytännön piloja, en kyllä ole kaikkia vielä kerennyt kokeilla mutta tulen kokeilemaan:

1. Laita rullalla olevan piirtoheitinkankaan päälle paljon paperisilppua, kun opettaja vetäisee sen alas niin alas lentelee kaunis paperisade :D

2. Perinteinen "en ole tehnyt läksyjä-pila". Eli kaikki väittävät etteivät ole tehneet läksyjä.

3. Jollain hiljaisella tunnilla töräytä paineilma tai jollain muulla torvella pitkä töräisy. Kyllä oppilaat hyppivät tuoleillaan :D

4. Tämä toimii vain luokassa jossa on komero. Kun opettaja menee pois luokasta hakemaan esimerkiksi jotain monisteita niin keräätte luokanne kanssa kimpsut ja kampsut ja menette komeroon piiloon. Kun opettaja tulee takaisin ja näkee tyhjän luokan hän lähtee ihmeissään etsimään oppilaitaan tai jos tuuri käy hän jää luokkaan harjoittamaan salaisia ja outoja tapojaan.

Yoshei

 • Ankeuttaja
Käytännön piloja
« Vastaus #90 : Helmikuu 25, 2006, 18:50:19 »
*Viemässä makaroneja vessaan*
Niin, isäni kertoi että hän ja hänen kaverinsa olkoon nyt Jukka olivat n. 14-vuotiaina partiokisoissa pystyttäneet keskelle metsää valerastin. Rastitehtäväksi olivat laittaneet että piti keksiä kolmenkymmenen sanan pituinen runo, jossa kaikkien sanojen piti alkaa s-kirjaimella ja runot piti palauttaa seuraavan rastin pitäjälle. xD kisat oli yön yli kestävät, joten porukat olivat varmaan ihan onnessaan löytäessään keskellä yötä viimein rastille. Isällä ja Jukalla oli varmaan hauskaa katsoa kun toiset yrittivät puoliunessa jotain siilisoppaa vääntää. Seuraavan rastin pitäjä ja kisailijat ei varmaan kauheasti tykänneet :3.

Olisipa dominoita x3 Tahtoo laittaa niihin hammastahnaa...

Poissa Fimca Worthleberr

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Capricorn Ascending
 • Tupa: Korpinkynsi
Käytännön piloja
« Vastaus #91 : Helmikuu 25, 2006, 22:08:29 »
No tämä on aivan klassikko, mutta kerron kumminkin: ala-asteella kun oli aprillipäivä minulla sattui olemaan karkkia mukana koulussa ja vieläpä liitulakua. No, vaihdettiin sitten taululiidut karkkeihin ja kun opettaja seuraavan kerran aikoi piirtää jotain taululle, kuului vain "skriits" eikä jälkeä tullut, hehhehhee! Yksinkertaista mutta tehokasta.
Look, look, keep looking straight into those cold eyes.

Poissa Lilyca

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Käytännön piloja
« Vastaus #92 : Maaliskuu 01, 2006, 17:45:19 »
Minä en ole tehnyt muistaakseni paljoakaan piloja.
Muuten olen kyllä ollut (ja olen yhä) vilkas lapsi, mutta en muista mitään piloja.
En tykkää niistä. En varsinkaan jos ne saavat jonkun nolostumaan.
Se on kamalaa, vaikken helposti nolostukaan.
Ja itselleni ainakin yritän pystyä  nauramaan, vaikka ei naurattaisi. (kummallinen lause) Sitten nauran jotakin väkinäistä naurua, tyylin: "hahahahaa..."
 
Nyt ei tule kyllä mitään pilaa mieleen. No sijaisten kanssa olen kaverini kanssa vähän pelleillyt ja väittänyt että englannin tunnilla kuuluu kuunnella kymmenen minuuttia The Beatlesta. Sijainen olisi uskonut, mutta luokkani tosikot menivät paljastamaan koko jutun.
Ei mitään kummempaa....
Järki on nimittäin siinä, ettei ole mitään järkeä siinä, että tulee hulluksi, kun yrittää olla tulematta hulluksi. Sitä voi yhtä hyvin antaa periksi ja säästää järkeään.

tsukiko

 • Ankeuttaja
Käytännön piloja
« Vastaus #93 : Maaliskuu 06, 2006, 16:14:34 »
Juu eli. Laitoin just makaronit vessanpöntön kannen alle ja sitten sisko tulee kotiin koulusta ja sanon että "ei kannata mennä kylppärin vessaa, sielä haisee vähän.." ja se menee tyytyväisenä pieneen vessaan ja istahtaa pöntölle kun mää sieson korva tarkkana siinä oven takana ja kuuluu hirveää rusahtelua, sisko huutaa mua nimellä ja kiroaa temppuani ja alkoi nauraan. Kyllä oli kivaa.

Poissa Rosalie

 • Optinen harha
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • En usko hyviin yllätyksiin.
Käytännön piloja
« Vastaus #94 : Maaliskuu 08, 2006, 16:15:51 »
Ala-asteella oli englannin luokassa isot komerot joihin mahtui hyvin istumaan/seisomaan piiloon. Meillä oli englantia ja päätettiin huijata vähän opettajaa. Minä menin istumaan tavaroineeni komeroon ja luokka väitti että olin lähtenyt kotiin, koska minulle oli tullut muka pääkipeäksi. No opettajahan uskoi koko jutun kunnes päätti ottaa juuri siitä komerosta uuden vihon eräälle oppilaalle. Taisi vähän säikähtää kun komerossa on istunut tyttö melkein koko tunnin.  No kyllä se siitä vähän motkottikin että olisi kuulemma voinut sinne komeroon tukehtua. Ihme kyllä juuri siinä komerossa sattui olemaan tuuletusaukko.. Ja kotiakkin tuosta pilasta taidettiin ilmoittaa... No olinhan ainakin kunnellut opetusta..

Poissa Loreal

 • Vuotislainen
Käytännön piloja
« Vastaus #95 : Toukokuu 07, 2006, 01:12:08 »
En tiedä onko joku näistä jo mainittu, muttamutta:
Kannattaa ehdottomasti sitoa vessassa käsisuihkun nappula kiinni vaikkapa pompulalla. Asettaa se sillä tavalla, että se osoittaa suoraan lavuaariin päin. Seuraava, joka avaa hanan, kastuu takuuvarmasti!
Toinen hyvä jekku on kaataa kokispulloon kylmää kahvia, ja tarjota muina miehinä kaverille. Auttaa, jos pistää pakastimeen hetkeksi, ei ainakaan huomaa heti hajusta, ettei olekaan oikeaa tavaraa! Kerran yritin tuputtaa isälleni soijakastiketta kahvina, mutta oli liian haisevaa, vaikka kuppi oli lämmin...
Jos

Ravenmind

 • Ankeuttaja
Käytännön piloja
« Vastaus #96 : Toukokuu 08, 2006, 18:06:43 »
Käytännön piloja jouluna, armeijassa, koulussa, puhelimessa ja vielä sekalaisia.

mömö

 • Ankeuttaja
Käytännön piloja
« Vastaus #97 : Toukokuu 21, 2006, 11:12:19 »
Ihmiset ympärillä tykkää kalastaa. Pari kesää sitten otettiin kaverin kanssa kalanraato johonki kassiin ja pyydettiin perhetutulta, josko hän veisi meidät onkimaan. Suostuihan tuo. Siinä mentiin järvelle ja kaveri asetteli hienosti raadon koukkuun, iski silmää ja laski siiman veteen. Nyki vähän aikaa ja sanoi: "Hei, tää tais jäädä pohjaan kiinni..." . Tää meidän opas ottaa vavan siltä ja nostaa sen ihan helposti ylös, "mikä, kalahan se siellä, on kyl erikoisen näköinen..." tyrmistynyt hiljaisuus. Meidän oli tarkoitus itkeä ja vinkua että vedit liian lujaa, mutta sen sijaan naurettiin kyyneleet silmissä=D

Poissa Getorick

 • Haaveilija
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Ian <3
Re: Käytännön piloja
« Vastaus #98 : Helmikuu 08, 2007, 18:05:37 »
Hahahah! tuli äsken päivän parhaat naurut. no kokeilin sitä makaroonit vessanpönttöön- juttua itelleni. Laitoin kaks sellasta kukkamakaronia ja vitsi meinasin saada sydärin ko säikähin niin paljon: D sitte vaa nauroin : DD
En vaa tiiä uskallanko kokeilla äitiin samaa : DD

Tuli mielee sellane että kun joku perheenjäsen on pesemässä hampaitaan niin tulee paikalle ja sanooo: "Ei vitsi, onks toi siun hammasharja? Sori sellanen pikkujuttu unohtu mainita. Tippu nimittäi eile pönttöö se harja..."
: DD

Toi vanhalehti -juttu kuulostaa hyvältä, mutta ite varmaa unohtasin koko jutun : DD

Joskus ala- ja yläasteella meijän luokkalaiset pojat vaihto aina paikkoja kun oli sijainen ja esitti toisiaan. Meni monesti ihan täydestä : DD

Luonnevika.
Täytyy taistella.
Joskus voi myös taiteilla. Tai ainakin yrittää.

Poissa Drámella

 • ihan hirveen ilkeä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Livejournal
  • LJ
 • Pottermore: NifflerHallow18061
 • Tupa: Luihuinen
Re: Käytännön piloja
« Vastaus #99 : Helmikuu 15, 2007, 16:09:10 »
Minun kaverini laittoi vessan käsisuihkuun teippiä niin, että kun joku avaa vessan hanan, niin vesi tulee käsisuihkusta. Meitä oli muutama kaveri siellä ja kaverini ajatteli, että varmaan joku meistä menee seuraavaksi vessaan. Noo, pila olisi toiminut ihan hyvin muuten mutta seuraava vessaan meniä olikin kaverini äiti :---D
Käytännön pilat ovat minusta kivoja, kunhan kaikki osapuolet osaavat ottaa ne huumorilla. Itse rakastan tehdä pikku jekkuja, mutta joskus pilan kohteena ollut ottaakin herneen nenuun, joka ei ole kivaa.
haistan, haistan ihmislihaa, sanoi kuu ja hymyili julmaa, verenhimoista hymyään.

kossuhepe

 • Ankeuttaja
Re: Käytännön piloja
« Vastaus #100 : Helmikuu 18, 2007, 20:00:39 »
Sekoition maitotölkkiin hiekkaa arvatkaa oliko Isä yhtään iloinen.....

Poissa uimaintiaani

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Käytännön piloja
« Vastaus #101 : Helmikuu 26, 2007, 13:31:53 »
Lainaus käyttäjältä: Zelmarian
Yksinkertaisesti, pane makaroneja(keittämättömiä) WC pöntön kannen alle ja odota että joku menee vessaan ja istuu pöntön päälle. Jonkun on pakko mennä jossain vaiheessa. Äääni joka syntyy, pitäisi muistuttaa pöntön hajoamista. Ainut ongelma on, että jos talossa on herrasväkeä, temppu aika varmasti huomataan(you now).
Tätä on kyllä aivan pakko kokeilla! Veikkaan, että jos siskolleni tämän teen, saan joko juosta häntä karkuun huoneeseeni tai sitten molemmat räkätetään jutulle. Siksi onkin vaikea päättää milloin tekisi tuon, kun ei osaa varautua miten temppuun reagoidaan, ja näkemässä täytyy kuitenkin olla :D

Itselläni ei nyt tule oikein mitään hyviä piloja mieleen. Kerran kyllä kaverini kanssa piilouduttiin heillä vessaan ja soitettiin hänen meitä vanhemmalle veljelle pilapuhelu. Se oli silloin hauskaa :D

Poissa Bona

 • Mrs. Sarcasm
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Käytännön piloja
« Vastaus #102 : Maaliskuu 13, 2007, 19:31:08 »
Ollessani kutosella juuri ennen Englannin tuntia  luokkamme (meidän luokassa on vain 11 oppilasta) istui
luokkahuoneemme edessä olevilla penkeillä. Meille oli tarkoitus tulla sijainen koska oikea opettajamme oli sairas. No, sitten sijaisemme, Petri tuli opettajainhuoneesta ulos ja kysyi meiltä että olimmeko 6 luokka. Ilkeinä muutamat sitten vastasivat että ei.
Petri vain hymyili ja lähti etsimään "oikeita kutosia". Myöhemmin sitten se tuli takas ja nauro. Se oli mukava sijainen. :> Tehtiin sille kyllä muitakin piloja..
Kaikki slash kelpaa minulle. Paitsi ei Remus/Sirius..

Poissa Amethyst

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Käytännön piloja
« Vastaus #103 : Maaliskuu 13, 2007, 20:12:45 »
Kerran, kun meillä oli sijainen, me siirrettiin luokan kelloa niin, että oltaisiin päästy aiemmin koulusta. Sijaisella oli kuitenkin rannekello kädessään ja pila ei siksi toiminut. Mutta alussa kyllä se sijainen luuli, että kello oli oikeasti sen verran. Silloin se oli meistä kamalan hauskaa, mutta en minä nyt enää tiedä.
Joskus jotkut meidän luokkalaiset ovat laittaneet märän taulusienen oven päälle ja sitten se on tippunut jonkun päälle. En olisi kyllä itse halunnut kävellä siitä ovesta silloin...

Poissa Ouva

 • Toinen Niistä Kahdesta
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tiedostamaton vuotaa tietoiseen.
  • "Matkapäiväkirja"
Vs: Käytännön piloja
« Vastaus #104 : Maaliskuu 14, 2007, 17:09:13 »
Tuli mieleen yksi, pahasti epäonnnistunut "pila" (me sanoimme sitä aprillipilaksi). Aamulla istuimme käytävällä luokan edessä koko luokka, mutta äikän opettajaa ei vain kuulunut. Päätimme kaikki tytöt livistää. Todellinen joukkopako portaita alas hölmistyneiden poikien jäädessä katsomaan menoamme (tyttöjä ole reilu enemmistö). Portaita juostessamme ja kikattaessamme vastaan käveli uskonnon opettaja Ruotsalainen (pelottava ja ankara mies - ja hyvät jutut). Katsoi meitä vähän oudosti, mutta jatkoi matkaansa ylös (missä siis oli äikän, ussan, hissan ja matikan luokat).

Olimme jonkin aikaa aulassa viettämässä aikaa, kun tulimme ajatelleeksi, että Ruotsalainen voisi olla sijainen. "Iik!" ja kiireen vilkkaa takaisin luokkaan. Ja niinhän se oli, että luokassa vastassa olivat vihainen Ruotsalainen ja vahingoniloiset pojat. Sanktiona puhuttelu ja välitunti tehtäviä tehden. Ei enää pilailtu opettajien kustannuksella - edes aprillipäivänä.
Kuka tahansa siihen pystyvä saa vapaasti vaihtaa titteliäni, vaikka siinä olisi jo jokin nimike, kunnes toisin ilmoitan. / Kaurat ja Ryynit

Poissa appelsiini

 • Kellotee
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Blubbelibum.
Vs: Käytännön piloja
« Vastaus #105 : Maaliskuu 26, 2007, 16:36:18 »
Haha, aika hyviä nämä! :) Koitin ittelleni tota makaroni temppua. Kuuluu kyllä tosi kova ääni! Ekaks vähän säikähdin, ja sit rupes naurattamaan. Ja nyt laitoin uudet makaronit tilalle, ja odotan että joku pahaa-aavistamaton uhri yrittää tehdä tarpeensa :D Äiti säikähtää aika helposti, niin voin kuvitella millainen huuto siitä syntyy... No mutta se on sen arvoista. Tulen tänne sitten reportoimaan, kuinka kävi. Jännittää :D
Niin ja kavereiden kanssa suunniteltiin, että tehdään hissan opelle toi "vaihdetaan-taululiitu-lakuliiduksi" jäynä.

/Muoks.
Eiei, ei näin! Äiti tuli kotiin ja kiirehti suoraan vessaan. Minä sitten siinä sohvalla naureskelin itsekseni, ja odotin kovaa räsähdystä, ja heti perään äipän huutoa. Mutta ei. Näin kävi:
Äiti nosti vessanpöntön kannen, ja PLUMPS yksi makaroneista tipahtaa renkaan alta.
Äiti tulee vessasta ja kysyy: "Mitä ihmeen makaroneja tääl vessassa on?"
Meni pila pilalle. :( :D
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 28, 2007, 19:26:04 kirjoittanut appelsiini »

Poissa Hirmu

 • Kirjekyyhky
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Teepannu on muuttunut mäyräksi!
 • Pottermore: FlightLumos2
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Käytännön piloja
« Vastaus #106 : Huhtikuu 01, 2007, 09:39:48 »
Ah, aprillipäivänä näitä piloja sopiikin kokeilla...

Yritin makaronitemppua, mutta sepä ei ottanut toimiakseen! Ei äiti missään vaiheessa luullut, että pönttö hajoaa... Vaan vessasta tullessaan hän käski minun imuroida. Ehkä makaronit olivat liian pieniä... :o

Ja tässä olisi sitten eräs pila, jonka jätin tänään veljeni hoidettavaksi... (Toivottavasti samantyylistä ei ole vielä mainittu.) Ja tämähän toimii vain tietynlaisissa olosuhteissa (esim. ikkunasta pitäisi olla suora näköala autollenne).

Mene (aprilli)aamuna muina miehinä katsomaan ikkunasta ulos ja tarkista, että joku perheenjäsenesi (mieluiten isä) on kuuloetäisyydellä. Kysy sitten ihmettelevään sävyyn: "Missä meidän auto on?"
Isäukko saa varmasti hepulin.

Meillä tuo ei onnistunut, sillä iskä oli postia hakiessaan nähnyt auton olevan paikallaan. :( Toivottavasti teitä onnistaa paremmin! ;)

Poissa Monartha

 • seitsemäs
 • Vuotislainen
Vs: Käytännön piloja
« Vastaus #107 : Huhtikuu 20, 2007, 23:53:28 »
Joku sssamperin pikku pirulainen sai minut menemään tänään koulussa lankaan näillä hullunhauskoilla piloillaan.
Eli koulun vessassa menin kilttinä tyttönä pesemään käsiäni, kun jollekkin oli näemmä aikaisemmin pälkähtänyt päähän tämä sidotaan-käsisuihku-teipillä-juttu.. Kastu siinä sitten. Noo, voisin itse kuvitella tekeväni samantapaista.

Kiva kikka ärsyttävälle siskolle on ripotella suolaa tämän sänkyyn :D Tein tätä joskus pienempänä, kutsun sitä äänettömäksi vastarinnaksi. Valitti sitten aamulla nukkuneensa huonosti, kumma juttu. Omatunto alkoi kuitenkin aina jossain vaiheessa kolkuttamaan ja menin aina  seuraavana päivänä putsimaan lakanat.

Makaronijuttuakin koitin koulun vessoihin. Järkyttyneen näköistä porukkaa tuli kyllä ulos, täytyy myöntää.

Jenacia

 • Ankeuttaja
Vs: Käytännön piloja
« Vastaus #108 : Huhtikuu 22, 2007, 13:24:32 »
Minä olen kokellut makaroni temppua monesti veljelleni. Viimeisimmillä kerroilla hän on tullut vessasta nauraen.
Noh, aprilli päivänä mummuni täytti 75-vuotta. Minä reippaana tyttönä, kävin laittamassa, kesken juhlien, makaroneja vessanpöntön renkaan alle. Sitten äitini menee vessaan, kuuntelin ovella ja raksahdus kuului juu. Syöksyin olo huoneeseen, ettei äiti vaan huomaa mitään.
Kun äiti tulee vessasta kysyn muinanaisina, että mitä sille vessanpöntölle tapahtui, mutta äiti vaan :"Mitä?!, Ei sille mitään tapahtunut." ja näyttää vaivaantunelta.

Valehteleviin sukulaisiin tämä ei siis toimi!

Kiva

 • Ankeuttaja
Vs: Käytännön piloja
« Vastaus #109 : Toukokuu 23, 2007, 13:48:09 »
Kutosluokan lopuksi päätimme kaverini kanssa tehdä tänään tässä topikissa aiemmin mainitun liitulakupilan, eli vaihdoimme taululiidut liitulaukuihin.

Päivän ensimmäisellä välitunnilla jäimme luokkaan viivyttelemään, ja odottimme, että kaikki muut menevät ulos. Sitten kävimme laittamassa oikeat tauliliidut kaappiin piiloon ja laitoimme niiden tilalle edellisiltana ostamani liitulakut.
Harmiksemme opettaja päätti olla tänään vähemmän tylsä (tai sitten se johtui siitä, ettei koulua ole paljoakaan jäljellä) eikä kirjoittanut taululle mitään. Olimme jopa pyytänyt opelta, että oltaisiin pelattu hirsipuuta, jotta hän olisi yrittänyt tehdä taululle hirsipuun, mutta hän ei suostunut. Siinä vaiheessa jotkut olivat huomanneet liitujen olevan liian paksuja, mutta eivät kuitenkaan sanoneet tai tehneet mitään. Viimeisellä tunnilla päätimme tehdä asialle jotain ja käskimme kolmannen kaverin piirtää taululle. Tässä vaiheessa minun piti mennä harjoittelemaan kevätjuhlatanssia ja loput olen kirjoittanut jutussa mukana olleen kaverini kertoman perusteella.
No tämä kolmas kaveri ihmetteli, miksi häntä pyydettiin  piirtämään taululle, mutta meni ja yritti piirtää. Hän ihmetteli, miksei liiduista lähde mitään ja painoi kovempaa. Kun ei sillonkaan piirtänyt, hän meni sanomaan opettajalle: "Ope, miks nää liidut ei toimi?"
Sitten jotkut alkoivat syömään "taululiituja". Opettaja meni ihmeissään kysymään, että miksi he syövät liituja, mutta sitten hänkin huomasi niiden olevan karkkeja. Sitten kaverini alkoi jakamaan lisää karkkeja koko luokalle, ja siinä vaiheessa minä tulin takaisin. Heti kun tulin ovesta sisään, haistoin imelän karkin tuoksun ja olin varma, että temppu oli onnistunut.

Kun opettaja sai tietää minunkin olleen tempussa mukana, hän kiitti vielä karkeista! Ei ainakaan suuttunut.
Vaikka en päässytkään näkemään "uhrejen" ilmeitä (niin oli tarkoitus) tämä pila oli hyvin onnistunut.

jannal

 • Ankeuttaja
Vs: Käytännön piloja
« Vastaus #110 : Toukokuu 23, 2007, 17:14:34 »
Tällä hetkellä en muista muita piloja kun pierutyynypilan muutaman vuoden takaa. (onhan niitä enemmänkin tehty mutta ei ns. julkisesti. :D)
Joo elikkä joskus kolmannella luokalla laitettiin ennen uskonnontuntia opettajan tuolille pierutyyny, jonka päälle hän sitten onnellisesti istahti.
Ei maikka tykänny, mutta ei siitä mitään pahempaa seurannut kuin naurua. <:

Poissa maudoire

 • pöpi
 • Vuotislainen
Vs: Käytännön piloja
« Vastaus #111 : Syyskuu 30, 2007, 16:55:05 »
Pöllittiin joskus kavereiden kanssa mantun open pöydältä pari keltasta lappua (jälkiistuntolappuja, vai miksi niitä nyt muut kutsuvatkaan) ja täytettiin ne omilla nimillämme. Jälkiistunnon syyksi laitoimme kaikki mahdolliset syyt, kuten esimerkiksi kiroileminen, opettajan haukkuminen, luvaton poistuminen tunnilta yms. ja jätimme ne keittiön pöydälle odottamaan löytäjäänsä ;)

Äiti hieman suuttui, mutta leppyi kuitenkin kun kerroin jutun olevan vain aprillipila. Iskä meinasi tukehtua kahviinsa.
70 days

Poissa Indigo

 • Zera
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Nidsi nuikuu <3
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Käytännön piloja
« Vastaus #112 : Syyskuu 30, 2007, 19:01:27 »
Pari aivan hauskaa pilaa kasi luokalta.

Sähkötpoissa?
Olimme käsityön tunnilla ja opettajana oli sijainen. Hän ei tietysti tiennyt että opiilaat eivät saisi jäädä luokkaan välitunniksi. No, mehän yhden kaverini kanssa jäimme.  Luokissahan on hätäkatkaisija. Käännimme virran pois ja piilotimme avaimen. Oli myösa naurussa pidättelemistä kun opettaja viattomana kyselee: "Miksi ihmeessä ompelukoneet eivät toimi?"

Päiväkirja
Pääitmme tehdä toisenkin pilan kyseiselle sijaisopettajalle. Hän piti 'päiväkirjaa' oppilaista ja kuinka aktiivisia he tunnilla olivat. Huomasimme tämän vihon pöydällä ja kuinka sopivasti vieressä oli nitoja. Oli varmasti mukava repiä niittejä irti päiväkirjavihosta... =)
Hän pelaa aikaa miettiäkseen tekosyitä. Oikeuttaakseen kipua sisällään.
Luulen että hän tietää hymyistä, ja katseista. Että kaikilla on teoria paremmasta.

Poissa Reta

 • Kirotun lapsen odottaja
 • Vuotislainen
  • Todella vaiheessa -kirjablogi
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Käytännön piloja
« Vastaus #113 : Syyskuu 30, 2007, 19:26:43 »
Joku sssamperin pikku pirulainen sai minut menemään tänään koulussa lankaan näillä hullunhauskoilla piloillaan.
Eli koulun vessassa menin kilttinä tyttönä pesemään käsiäni, kun jollekkin oli näemmä aikaisemmin pälkähtänyt päähän tämä sidotaan-käsisuihku-teipillä-juttu.. Kastu siinä sitten. Noo, voisin itse kuvitella tekeväni samantapaista.

Minulle kävi näin ihan vasta :D Mutta suihku oli laitettu lavuaarin alla olevien putkien taakse, eli putkien ja seinän väliin, joten jalkanu kastuivat. Minulla oli silloin hame ja sukkahousuni menivät ihan märiksi. Päätin, että ei se mitään, kävelin ihan pokkana takaisin käytävälle ja olin koko välitunnin kuin mitään ei olisi tapahtunut :)

Olin kerran kaverini kanssa netissä ja hän kävi irc-galleriassa omalla nickillään. Hänen piti lähteä, mutta hän oli unohtanut kirjautua galleriasta ulos. Vaihdoin sitten salasanan, ja seuraavana päivänä kaverini ihmetteli, kun ei pystynyt kirjautumaan. Seuraavana päivänä vaihdoin vanhan salasanan takaisin. (Minä nimittäin tiesin kaverini entisen salasanan) Aika ilkeätä, mutta en voinut vastustaa kiusausta.

Olen myös levittänyt huulikiiltoa kylppärin peiliin jonkun älynväläyksen takia. Huulikiilto olikin sitten jotain ekstratarttuvaa, joten siitä jäi mukava 20cm x 30 cm levyinen sumea tahra peiliin. Äiti ei osannut yhdistää sitä huulikiilloksi, sillä olenhan minä niin kiltti tyttö. Hän sai kaivaa esiin vahvemmat puhdistusaineet.

Olemme myös käsityön tunnilla, kun tiesimme että tulee sijainen, vaihtaneet henkilöllisyyksiämme. Minä esitin yhtä meidänluokkalaista Annea, ja yksi kaverini esitti yhtä Minnaa jne. Käsityönsijainen meni ihan sekaisin, eikä edes jääty kiinni.
« Viimeksi muokattu: Lokakuu 03, 2007, 18:20:19 kirjoittanut Reta »
The adventures I enjoy are usually of the literary nature. -Henry Winchester

Miksi me ihmiset kaadumme?
- Jotta oppisimme nousemaan jaloillemme.

Poissa Saphire Tulenpunainen

 • Kliseitä rakastava
 • Hirnyrkki
 • Sukupuoli: Noita
 • UGH!
Vs: Käytännön piloja
« Vastaus #114 : Lokakuu 02, 2007, 14:45:56 »
Eikä tuo vessanpönttö juttu (makarooniwc siis...) Oli ihan tajuttoman hyvä! ^^; Arvatkaa kuka kokeilee sitä aprillipäivänä?! ^^; Repesin ihna totaalisesti, kiitos päiväni piristämisestä, olin kuolla vihantunteeseeni ja nyt te, arvon pilailijat poistitte sen! Kuinka ihanaa! Kiitos!

Itse olen joskus pienenä tyttönä viidennellä luokalla laittanut liitua opettajan tuoliin. Siis murskattua. No, hän istui päälle ja... No, voitte loput arvata. ^^ Siis se oli ihan jauhoa se liitu.

Ja sitten legendaarinen nastoja tuoliin juttu. ^^

En minä oikein muuta ole tehnytkään, ei ole tullut mieleen pilailla, mutta nyt, seuraava aprilli päivä kun koittaa niin... *Muahhahahahhaa!*
"Minä annan kaiken ja enemmän tuli polttaa uskon mihinkään, mitä sitten jos sielun menettää. Mutta on vaan pakko roikkuu perässä."  I want stay Together Forever.

Poissa Hassu

 • Karkulainen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Käytännön piloja
« Vastaus #115 : Lokakuu 03, 2007, 18:00:23 »
Haa! Testaan makaronitemppua! ^^
| Neville Longbottom vuosimallia 2008 | Hymiöiden liikakäyttäjä vuosimallia 2009 | Luuleeko ravut että kalat osaa lentää? |

Jäde

 • Ankeuttaja
Vs: Käytännön piloja
« Vastaus #116 : Lokakuu 04, 2007, 20:57:42 »
Sitä wc-pönttö hommelii kokeilette!
Siis mä laiton niin makaroonei siihe sit sisko meni vessaa ja RÄKS!
-sisko: apuvaa tää pytty menee rikki!
-mä: *naurua*
-sisko: mitä sä naurat?
-mä: en yhtää mitää en.
-sisko: hei oikeesti?
-mä *naurua* no okei laitoin sinne makaroonei.
sisko ja mä revettii kumpiki iha täysi..

ps.Varookaa ettei isä tai veli ehi enne siskoo tai äitii.. ;DD

Jäde

 • Ankeuttaja
Vs: Käytännön piloja
« Vastaus #117 : Lokakuu 04, 2007, 21:27:24 »
Tänks, Nottura!

Kokeilenki sitä hämppis hommelii.. ;DD

Poissa Suvituuli

 • Tsirp tsirp krääk titityy.
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • You're not mating with me, sunshine!
 • Pottermore: AccioDream**
 • Tupa: VOLDEMORT!!!
Vs: Käytännön piloja
« Vastaus #118 : Lokakuu 05, 2007, 16:06:34 »
Jes. Minäkin olen piloja tehnyt. Aloitetaan näistä epäonnistuneista, joita aprillipäivänä ala-asteella aina tehtiin.

NASTA TUOLILLA
Totta kai! Varmaan kaikki ovat tätä kokeilleet. Meidänkin entinen luokka sitä yritti, mutta siihen yritykseen se jäikin. Ope osas varautua aprillipäivinä -.-"
Samaa temppua yritti joku koulussa tänä viikkona. En tiedä kuka, mutta luokkaan mentiin ja joidenkin oppilaiden tuoleilla sitten oli nastoja. Onneksi omallani ei ollut! Oli kyllä kiva kuunnella (toisen tekemän) pilan johdosta syntyneitä kysymyksiä: "Häh, miks mun tuolilla on nasta?" Yksi tyttö jopa istuikin nastan päälle xD

LIITUA VAI LAKUA?
Eli aprillipäivän aamuna toki oli jotkut ala-asteen luokkani oppilaista tuoneet liitulakuja kouluun. Aika monikin oikeestaan... Sitten jokainen auttoi piilottamaan oikeat liidut, keksipä joku panna lakujen päällekkin liitua aidon ulkonäön takaamiseksi. Ei ope lankaan mennyt... Joko osasi varautua, tai sitten "liituja" oli liikaa ja kaikki saman kokoisia ^^"
Ja näinhän se sitten meni:
Ope: Hmm... Nämähän näyttävät ihan liitulakuilta! *ottaa yhen käteensä* Ja tuoksuvat lakuilta... *haukkaa palan suuhunsa* Ja maistuvat lakuilta! Tulkaahan hakemaan omanne pois, ennen kuin mä syön kaikki.
Ja väki ryntää juoksujalkaa hakemaan omiaan pois.
Hoksasipa joku ilmoittaa opelle, että niissä on kyllä ihan oikeetakin liitua (älä vaan syö niitä!), mutta eipä opea haitannut.

IKKUNA RIKKI
Ei toiminut. Hius teipillä ikkunaan kiinni, ja tadaa!, mutta äiti hoksasi teipin -.-"

SÄIKÄYTTÄMINEN
Toimii, aina. Äiti vaan on niin säikky! *pahisnaurua* Tähän on olemassa monia tyylejä, mutta tässä kaksi ihan hyvää:
TYYLI N:1
Äiti menee vessaan, ja mä aion mennä kanssa. Noh, siinähän pitää sitten odottaa, ja aivot mulla raksuttaa tuhatta ja sataa. Otan kiinni oven rivasta, valmiina vetämään heti kun äiti avaa lukon ^^ Kuuntelen tarkasi, millon äiti pesee kädet, avaa lukon, alkaa avaamaan ovea... Ja nopa vetäisy. Ilme on näkemisen arvonen!
TYYLI N:2
Meillä on olohuone (jee, kellään muulla tuskin onkaan!), jonka reunalla on eteisen ja olohuoneen välissä kunnon takka. Se on siis keskellä taloa, oikeestaan. Ympäri pystyy kiertämään jne. Tähän väliin vielä kiitokset lattialaudoille, jotka kyllä ilmoittaa, jos joku kävelee niiden yli. Mä kuulen ja näen ikkunoista (jos pihalla on pimeetä), että äiti on kävelemässä keittiöön päin, olohuoneesta siis takan viertä. Mä piiloudun takan nurkan taakse, odotan kaikessa rauhassa hiljaa... Kun äiti sitten kävelee mun ohi, mä joko sanon jotain tai otan äitistä kiinni ^^ Ilme on taas näkemisen arvonen!

VESSAN OVI AUKI
Tämän näytti eräs kaverini koulussa. Meillä on käytäviä, joissa on tietysti luokkia ja penkkejä. Yleensä oppilaita on pienoinen lauma penkeillä istumassa tai muuten vaan seisomassa/nojailemassa seiniin. Kahdella käytävistä on myös "yksityisvessat", eli ovi vie suoraan käytävältä vessaan. Siis kuin tavallinen kodin vessa, ei mitään koppeja tms. Jotain hätätapauksia varten niissä sitten varmaan onkin lukon alla semmoinen valkoinen ympyrä, jonka keskellä on jonkinlainen reikä. Muodosta en ole varma, en ole tarkemmin perehtynyt. Tästä reiästä saa sitten avattua vessan oven lukon, siivoojilla on siihen kai sopiva avain. Tosin, sen saa auki myös tavallisella avaimella...
Kaveri number 1 meni sitten tällaiseen vessaan. Noniin, loput arvaattekin.
Kaveri 2 sitten otti lokeron avaimen, änki siihen reikään ja käänsi, avasi oven ja tadaa! Ikävä kyllä vessaan mennyt kaveri 1 oli pesemässä jo käsiään :/ Homma olis ollut hauskempi, jos kaveri olis vielä istunut pöntöllä... *haaveilee* Muistakaa, että sen olisi edelleen nähnyt aika moni, koska vessaa vastapäätäkin on penkki...

Kerron myöhemmin lisää, jos muistan.
Se hyppi ja pomppi, söi ja nauroi. Se istui ja itki. Se ilmassa leijui.
Outo heppu, kummajainen, vailla mieltä ja ruumista.
Itketään yhdessä, olemattomuudessa, ihan yksin.
Jos sinulle sopii, se minulle käy

Roheha

 • Ankeuttaja
Vs: Käytännön piloja
« Vastaus #119 : Lokakuu 23, 2007, 20:49:35 »
No me tehään aina mun yhen kaverin kaa toiselle kaverille jekkuja=)

Vettä päähän

Otimme ison tarjottimen, jossa oli siellä päissä ne kantoreiät. Laita narunpätkä (aikas pitkä) reiästä läpi.
Ota myös desimitta, ja sido narunpätkän toinen mää siihen. Laita tarjotin jonkun päälle (esim. jääkaapin), ja pistä desimitta keskelle tarjotinta, ja siihen päähän, missä ei oo naru, jotain kirjoja painoks. Desimittaan vettä:D Laita naru roikkumaan vapaasti, tai laita se kiinni johonkin, ja viereen lappu "vedä tästä". Kun joku vetää narusta, pitäisi veden kaatua tarjottimen reiästä läpi!
Kastuu siinä ihan kunnolla=)

Huulipuna viikset

Kaveri, jolle teemme jekkuja, rakastaa näyttelemistä. Kutsuimme hänet meille tekemään näytelmää.
Pyysimme häntä istumaan ja laittamaan silmät kii. Sitte vaan kaikki peliin! Me maalattiin sille viikset, hiukset ponnarille, niin että näyttää miehelle, joulupukin parta ja näin. Sit ku me oltiin valmiita, me vietiin se ulos. Sehän ei tietenkään tinny, miltä se näytti!
Matkalla tuli sen ihastus vastaan. Et sillee=)

Laitan myöhemmin lisää viel!

Poissa Chrystal

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Käytännön piloja
« Vastaus #120 : Lokakuu 06, 2008, 16:03:21 »
Olen itse tehnyt aika paljon erilaisia piloja ja yhtä lailla joutunut niiden kohteiksi. Viimeksi tänään eräät naapuriluokkalaiset kertoivat, miten eräässä lähimetsässä oli kymmenisen vuotta sitten joku nainen murhannut koiran ja lapsen. Minä otin ihan todesta (huolimatta siitä että juttu oli täysin överiksi vedetty) ja aloin tiedustella, että missäs se metsä tarkalleen ottaen sijaitsi? Sain kuulla sen olevan vitsi. Onneksi en ollut ainoa, joka meni lankaan!
Itse olen pilaillut myös kaupan pilakarkeilla, parhaiten onnistui anjoviskarkit. Oli syöjillä aika muikeat ilmeet, kun onkivat irtokarkkipussin pohjalta kauheita pastilleja. Kesällä ostin sellaisen pilakameran, joka suihkauttaa vesisuihkun kun laukaisijaa painaa. Se oli aika hauska! Eräs kaverini rikkoi kuitenkin sen linssin, joten sen aitous hävisi jonkin verran.
Tokaluokalla vaihdoimme taululiidut liitulakuiksi, mutta opettaja ei kirjoittanut taululle mitään. Yritimme pakottaa hänet kirjoittamaan jotain taululle, mutta ei onnistunut..
Viime viikolla tanssiharjoitusten jälkeen sovimme äidin kanssa, että jekutetaan pikkusiskoa. Menin eteiseen siten, ettei minua nähty oleskelutiloista. Äiti meni sisälle ja minä seisoin eteisessä. Äiti meni vain sisälle ja alkoi ottamaan itselleen päivällistä. Sisko kysyi, että missä minä oikein olen?
"Ei sitä näkynyt tulevan ulos sieltä. En minä sitten tiedä, varmaan jäi jonnekin kuhnaamaan."
Sisko meni lankaan ja tuumi, ettei minua sinne voitu jättää, miten minä nyt illalla huonossa säässä ne tarvittavat kilometrit tulisin kotiin?
Äiti ja sisko sitten jutustelivat siinä hetkisen, kun minä paukatin ulko-oven auki ja kiinni. Tulin vihaisena sisälle tiuskien äidille, että hän jätti minut sitten sinne. Sanoin päässeeni yhden toisen kaverin kyydillä kotiin. Ihan kohta paljastimme pilan.
"Ron kuule, sinä tiedät vallan mainiosti, että Harryn ja minut kasvattivat jästit!" Hermione sanoi. "Me ei kuultu lapsina tuollaisia satuja, me kuultiin Lumikki ja seitsemän kääpiötä ja Tuhkimo-"
"Mikä se on, joku sairausko?"
-Harry Potter ja Kuoleman varjelukset

Poissa Sirii

 • Frábært!
 • Vuotislainen
 • Regulusfani
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Käytännön piloja
« Vastaus #121 : Lokakuu 07, 2008, 14:13:58 »
Ehdottomasti paras paikka piilottaa taululiidut on taulun päällä. Yleensä taulujen ylhäällä on juuri sen levyinen alue, että liidut pysyvät siellä ja vieläpä huomaamattomasti. Paras on, kun piilottaa luokan kaikki liidut ;) Kerran tehtiin tämä kaverin kanssaja ne liidut pysyivät piilossa useamman vuoden (vähän pisti miettimään siivotaanko siellä miten hyvin) ja luokkaan hommattiin uudet liidut. Niitä ei enää viitsitty ryhtyä piilottelemaan...

Mutta kyllä siellä luokassa oltiin pari viikkoa ilman liituja xD Ope käytti joka asiaan piirtoheitintä, kun ei taulua voinut.
Ég á heiminn! :}

Poissa yhdys sana sankari

 • ->
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
Vs: Käytännön piloja
« Vastaus #122 : Lokakuu 07, 2008, 20:08:55 »
Ehdottomasti paras paikka piilottaa taululiidut on taulun päällä. Yleensä taulujen ylhäällä on juuri sen levyinen alue, että liidut pysyvät siellä ja vieläpä huomaamattomasti. Paras on, kun piilottaa luokan kaikki liidut ;) Kerran tehtiin tämä kaverin kanssaja ne liidut pysyivät piilossa useamman vuoden (vähän pisti miettimään siivotaanko siellä miten hyvin) ja luokkaan hommattiin uudet liidut. Niitä ei enää viitsitty ryhtyä piilottelemaan...

Mutta kyllä siellä luokassa oltiin pari viikkoa ilman liituja xD Ope käytti joka asiaan piirtoheitintä, kun ei taulua voinut.
Eiku hei, nastoja open penkkiin? :DDDD Olis aika kova.
sori kovasti

Poissa Sieppeli

 • Käppyrällä viihtyvä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tuhisija
 • Pottermore: ThornSky164
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Käytännön piloja
« Vastaus #123 : Lokakuu 12, 2008, 19:11:13 »
Joku oli keksinyt melkein saman kuin minä, eli siis vessan ovissa olevat punainen ja valkoinen juttu.. Mistä näkee onko varattu vai ei. Ala-asteella melkein aina ruuan jälkeen kävin kääntämässä tyttöjen vessojen lukot puoliksi lukkoon, että ne näyttivät ihan olevan lukossa, mutta ne sai auki. Tämä selvästi toimi ainakin kerran, oltiin jumittamassa käytävällä niin eräs tyttö kipitti hätäisen näköisenä käytävää pitkin suunnaten koulun toisiin vessoihin (jotka eivät olleet "lukossa") ja mumisi "Ne on lukossa.." Vähänkö repesin :D

Sitten minulla on paha tapa varastella kenkiä. Viime leirillä varastin yhen pojan kengän suoraan jalasta ja piilotin roskikseen. Saunan jälkeen huomasin sen mulkoilemassa miuta terassilla ja sitten se kysyi että mihin laitoin sen kengän. Taas repeäminen ja kävin hakemassa sen kengän roskiksesta ja räkätin päälle.

Jaaa.. Muoksin kun tulee mieleen ^^
Even you can be happy once in a while. It won't kill you, but'yer face might crack if you smile, so be careful.

Vieläkö juonituttaa? Juonittelupelit Facebookissa

Poissa EJR

 • Varjelusten toinen puoli
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • I just want things to make sense
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Käytännön piloja
« Vastaus #124 : Heinäkuu 31, 2009, 00:24:54 »
Mul on tämmönen tylsä:
Sinä, jonka vessassa on ovi (eli kaikki?)
 Kun joku menee vessaan, jää heti oven eteen, niin että näyttää kun olisit käveelemässä. Kun uhri astuu ulos, hän paiskaa oven päitesi (koska olet ihan kiinni) ja oyytelee anteeksi (toimii, jos on jotain tekoverta nenässä)
MS Hirmun kapteeni!

Pessi

 • Ankeuttaja
Vs: Käytännön piloja
« Vastaus #125 : Elokuu 01, 2009, 18:24:48 »
Näitähän löytyy. Piimää shampoo pulloon, riisivellitäytteisten kondomien kylväminen julkisille paikoille, vesivärinappeja käsisuihkun suuttimen sisälle (vaatii vähän sorminäppäryyttä, mutta kyllä se "kansi" yllättävän helposti lähtee ihan pyörittämällä) ja sanomalehden sisälehtien vaihtaminen jonkin paikallisen pikkujulkaisun vastaaviin. ;)

Mitäs sitä itse on tullut tehtyä? Liituja on tietysti tullut vaihdeltua legendaarisesti lakuihin, joka - yllättävää kyllä - on toiminut jokaisella kerralla. Omaan silmään ne karkit eivät kyllä muistuta liituja ollenkaan, mutta näemmä opettajat eivät oikein jaksa kiinnittää huomiota pikkuseikkoihin.
Ah, ja sitten tämä - ei_nyt_enää_niin_käytännön_pila - joka laitettiin käytäntöön viime aprillipäivänä erään rakkaan opettajamme luokassa. Piilotettiin aamusta luokan läppärin väliin stringit ja opettajan tuntipäivyrin väliin pornograafisen julkaisun kuvilla höystetty naistenlehti. (Kun emme viitsineet ihan kokonaista pornolehteä kouluun tuoda...) Opettajan reaktiota emme ikävä kyllä päässeet näkemään, sillä meillä oli opettajan ainetta vasta myöhemmin iltapäivällä, mutta varsin herkullisia juorujahan tilanteesta liikkui. ;)

mabla

 • Ankeuttaja
Vs: Käytännön piloja
« Vastaus #126 : Lokakuu 23, 2009, 13:48:42 »
Onhan noita käytännönpiloja tullu harrastettua, tosin suurin osa niistä kohdistui minuun.
Joskus pentuna muistaakseni noin tokaluokkalaisena kaverit teki aika pahan pilan. Naapurintyttö pyysi kylään, koska hänen vanhemmat oli lähteny kauppaan ja hän ei kuulemma halunnut olla yksin. No sitten siellä istuttiin ja katsottiin telkkaria kun valot alkoivat sammumaan itsekseen ja radiot ja telkkarit sammuivat ja menivät päälle. Pari leluakin taisi jostain itsestään ilmestyä kummalisiin paikkoihin ja muuta ihmeellistä. Kaveri tähän tokas, että täällä talossa taitaa olla joku muukin kuin me ja siinä vaiheessa taisin jo olla sikiöasennossa nurkassa heijjaamassa. Lopuksi sitten selvisi että toinen kaverini oli piiloutunut taloon ja teki kaikki nämä ihmeellisyydet.

Toinen säikäytyspila joka minulle on tehty sai kyllä aikaan ikuisia traumoja. Tämä tapahtui noin vuosi sitten kun tulin koulusta kotiin. Luulin että olin yksin kotona ja kerkesin hengailla kotona sen 15 minuuttia kun yhtäkkiä kylpyhuoneesta lähti juoksemaan minua kohti mies mustissa skootterikypärä päässään. Säikähdin niin paljon etten pystynyt edes jouksemaan karkuun. Tosin aika nopeasti huomasin että se oli isäni jonka mielestä pila oli suurta huumoria. Sillä hetkellä olin eri mieltä.

Tässä pari helppoa pilaa jotka olen itse toteuttanut sori jos nämä oli täällä jo ennestään en jaksanu kaikkia vastauksia lukia läpi

Herätyskellopila
Haali mahdollisimman paljon herätyskelloja ja aseta se soimaan noin 5 minutin välein. Piilota ne sitten esim. veljesi huoneeseen ja iloitse oven takana kun hän aamulla joutuu 5 minuutin välein nousemaan ylös ja etsimään herätyskelloa huoneestaan.

Hammasharjapila
Laita jonkun perheenjäsenesi hammasharjaan päivällä käsisaippuaa ja ja laita se takaisin paikallen. Iltaan mennessä saippua on kuivunut huomaamattomiin hammasharjaan. Kun hampaita alkaa pesemään maku on uskomattoman paha.

Makaronivessapila
Laita vessanpöntön kannen (siis tietenkin siihen missä on se reikä :) alle raakoja makaroneja. Kun pahaa-aavistamaton uhri istuu tarpeilleen makaroonit särkyvät rasahduksella ja kansi painuu pari senttiä alaspain. Tuntuu kuin vessanpönttö olisi rikkoutunut. Tämä pila onnistuu varmasti.

Poissa Bad Girl

 • Rebel Yell
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Guilty 'til I'm proven innocent
 • Tupa: VOLDEMORT!!!
Vs: Käytännön piloja
« Vastaus #127 : Lokakuu 23, 2009, 15:17:46 »
Itse olen joskus tehnyt nuo kaikki mablan mainitsemat pilat pikkusiskolleni x') Vahingonilo paras ilo :p Minusta on todella hauskaa kehitellä yksin tai kaverin kanssa kaikkia tuollaisia piloja ja soveltaa niitä aina sisaruksiin, ja sitten saadaan nauraa jossakin nurkan takana^^ Itse tein joskus kesällä siskolleni ja serkulleni näin kyllästyttyäni heille:
Kaadoin mehua kahteen lasiin, laitoin sekaan reilusti suolaa ja vähän sokeria ja joitakin randomeja mausteita. Sitten vain oikein kiltisti (ei liian ettei kukaan epäile) kutsuin pikkusiskon ja serkun paikalle ja sanoin ''mie laitoin teille mehua, tässä.'' Tietysti otin itsellenikin ettei sisko epäilisi. Voi sitä riemua kun näki niiden kahden ilmeet x) (Ei mikään ihmeellinen juttu, mutta silti hauskaa katseltavaa :> Vielä pahemman makuista jos sekoittaa maitoon jotakin!)
Sitten voi tietysti tehdä jotain pientä mutta ärsyttävää jäynää, kuten piilottaa tavaroita tai viedä siskon puhelimen toiseen huoneeseen, soittaa siihen ja näin ollen ovelasti pääset tietokoneelle..:p

Se muuten toimii, jos länttää ohuen, mustan ompelulangan kiinni peiliin! Äiti suuttui minulle kun tein niin, kunnes kerroin että ei se iso peili oikeasti ollut haljennut ;>
Täällä on hirveän hyviä piloja, kiitos kun olen saanut nauraa sisaruksille teidän ansiosta!^^

- BG -
He kuuntelivat hevimetallia, se syövytti heidän aivonsa ja spraymaalattuaan koulujen seinät heidät kärrättiin mielisairaalaan !

Vuoden Luihuinen, kiitoksia äänestäjille <2 || Epäaktiivinen säännöllisen epäsäännöllisesti

deadpromises

 • Ankeuttaja
Vs: Käytännön piloja
« Vastaus #128 : Maaliskuu 06, 2010, 23:25:22 »
Itselläni tulee aina jotenkin jännä olo, kun jollekin tehdään jotain pilaa. Haluaisin olla aina silleen että "Älä usko noita, ne ei oo tosissaan." Tavallaan tunnen liikaa myötätuntoa sitä pilan kohdetta kohtaan. Se voi johtua siitä, että ennen minulle tuli aina paha olo, kun joku oli tehnyt jonkun pilan itselleni. Nykyään kuitenkin osaan nauraa, jos itseäni jekutetaan jotenikin.

En oikeastaan harrasta noita tuollasia kahviin suolaa -piloja, enemmänkin yritän ihan pokkana huijata ihmisiä. Mutta kuten alussa sanoin, tunnen liikaa myötätuntoa uhria kohtaan eikä huijaaminen onnistu kauaa. :D

Tämä nyt ei ole varsinainen pila, mutta vaihdan usein kavereideni tietokoneiden taustakuviksi jotain kamalia kuvia. Esim. joitain heidän lempibändiensä jäseniä, mutta olen hieman muokannut kuvia jollain paintilla.

Poissa EJR

 • Varjelusten toinen puoli
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • I just want things to make sense
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Käytännön piloja
« Vastaus #129 : Maaliskuu 07, 2010, 13:26:13 »
En ole varma, onko tätä sanottu, tai olenko itse sanonut tämän jo ( :D ) mutta siis, mene pahaa-aavistamattoman siskosi tietokoneelle (jos hän omistaa oman, muuten :(  ) Mene työpöydälle, paina Print Scteeniä, mene painttiin, paina 'liitä', sitten tallenna kuva, sitten aseta kuva taustakuvaksi, ja lopulta mene paas työpäydälle, Oikea hiiren painike, Siitä Näytä, ja ota 'ruksi' pois siitä 'näytä työpöydän pikakuvakkeet. Tadaa - kuvakkeet 'näkyvät' mutteivät toimi (Julmaa, mutta oikeudenmukaista)...

Tästä sellainen huono kokemus, että veljeni teki siskolleni sen, ja sitten kun h'n ei älynnyt hänen piti ladata kaikki mahd. meset ym. Äitin ja Isän koneelle, :D   Sitten veljelle tuli tukalat paikat kun Isä korjasi siskon koneen   (Mitä ****** miks laitoin isän ja äitin isolla alkukirjaimella??? Outo minä :D)


//Kerro sit, onnistuko se?  Haluun kuulla et onks muutki siskot yhtä tyh  Ajattelemattomia (-.-) kun mun sisko :D
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 09, 2010, 07:58:35 kirjoittanut EJR »
MS Hirmun kapteeni!

Poissa mattis

 • se outo tyyppi tuolla nurkassa
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Pottermore: RuneLumos12214
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Käytännön piloja
« Vastaus #130 : Maaliskuu 09, 2010, 19:10:56 »
Minä ja eräs kaverini tehtiin yhden päivän ajan sekalaisille henkilöille sellaista pilaa, etää minä menen kappiin piloon (välitunnilla, ulkona oli kaapit hallin sissäänkäynnin vieressä) ja hän kutsuu jonkun satunnaisen henkilön katsomaan jotain videota kännykästä ja sitten minä hyppään kaapista ulos ja säikäytän henkilön jonka kaverini kutsui sinne.
Ei kovin hyvä, ei.
The Last Enemy That Shall Be Destroyed Is Dead...

Eunhyuk

 • Ankeuttaja
Vs: Käytännön piloja
« Vastaus #131 : Maaliskuu 13, 2010, 15:36:31 »
Aaah, käytännön piloja =) Harrastetaan kaverin kanssa näitä usein kolmannen kaverimme kustannuksella :''D Varsinkin yökyläilemässä.

Eräs yö olimme (sanottan nyt vaikka) Annilla yötä, ja (muttettu tämäkin)Pirjon piti herätä aikaisin aamulla. Joskus 4-5 aikaan aamuyöstä Pirjo painui pehkuihin, kun minä ja Anni olimme yhä pirteitä.
 Päätimme sitten odottaa, että Pirjo nukahtaisi. Kun hän oli nukkunut jo jonkin aikaa, menimme ulos koputtelemaan sen huoneen ikkunaan, jossa hän nukkui (verhot olivat kiinni). Hän ei tainnut herätä siihen kunnolla, joten päätimme teipata hänet jeesusteipillä( ilmastointiteippi =D) sänkyyn kiinni,peitto hänen päällään. Kun tämän olimme tehneet, haimme Annin kanssa suut täyteen vettä ja purskautimme ne Pirjon päälle. Odotimme taas,että hän nukahtaisi kunnolla, sikeäuninen kun on : D Lopuksi menimme vielä ulko-ovelle pimpottamaan ovikelloa niin kauan, että Pirjo heräisi kokonaan kärttyisenä :'') Ja ei, emme saaneet kuulla huutoa ollenkaan.
  Kyllä se kaikkia seuraavana päivänä nauratti : DDDD

Joskus lapsena tuli sitten ystävän kanssa sekoiteltua kaikenlaisia mausteita ja mössöjä KAAKAOON. Tämän kaadoimme sitten veljeni kenkään,joka oli tullut hakemaan minua ystävältäni, ja ilme oli näkemisen arvoinen =)

Poissa Astarael

 • Metsäsilmäinen
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Livejournal
  • Valokuvablogi
 • Pottermore: WolfsbaneHex23920
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Käytännön piloja
« Vastaus #132 : Maaliskuu 15, 2010, 01:31:50 »
Pilailu on mahtavaa! Suurin osa jutuistani jää suunnitteluksi, mutta olen ollut osallisena muutamassa...
Joskus kahdeksannella luokalla kaverillani oli kurkku kipeä ja hän söi Strepsilsejä koulussa. Yksi utelias luokkalaiseni tuli sitten kyselemään mitä kaverini söi ja väitimme pokkana niiden olevan verikapseleita, joidan tehtävä on hillitä kaverini verenhimoa. Täydestä meni, mutta alkoi kyllä vähän epäilyttää sen luokkalaiseni järjenjuoksu...

Mummoni valitti ettei voi syödä valkosipulia hajun takia. Päätin testata väitteen paikkansapitävyyttä ja maustoin tekemäni jauhelihakastikkeen runsaalla valkosipulilla. Ja kuuntelin loppuillan kehuja siitä miten hyvää ruokaa teen. Sain tietenkin huudot kun menin vahingossa paljastamaan koko jutun.

Lisäksi siskon kanssa on suunnitteilla pila isälle ja isän naisystävälle siitä, että olivat viimeksi käydessään ostaneet meille lähdevettä jääkaappiin, vaikka hanavesikin maistuu ihan hyvälle. Ei varmaan sitten kelpaa naisystävälle kuitenkaan... No, seuraavaan vierailukertaan mennessä hankimme uuden pullon ja täytämme sen hanavedellä sekä tarkasti valituilla mausteilla. Äiti ehdotti suolaa, mutta yritän keksiä jotain vielä erikoisempaa.
Nu livlösa förbli var man, var kvinna,
domen falla och tystnad härska

Poissa Soap Bubble

 • Vuotislainen
 • !Aaliops NE änim
Vs: Käytännön piloja
« Vastaus #133 : Maaliskuu 20, 2010, 11:12:07 »
Viime viikonloppuna meni kovaa. Kun on kavereiden kanssa tullut valvottua kolmekymmentä tuntia putkeen niin kyllä se aika ymmärrettävää on, että jotain alkaa tapahtua. Keksimme suunnilleen kello viiden aikaan lähettää tusinoittain asiallisia ja vähemmän asiallisia viestejä paikallislehden tekstiviestipalstalle. Viestit käsittelivät asioita laidasta laitaan aina virallisen sävyisistä kannanotoista todella mauttomiin keksittyihin juttuihin. Edellisistä paras lienee nimimerkillä vanharouva sepitetty koskettava tarina, johon liittyy kirjoittajan ainoa kulkuväline polkypyörä, lukitsemisen unohtaminen ja se ilkeä varas, joka uskalsi tuon rakkaan syykkelin anastaa. Hauskinta oli se, että suurin osa noista viesteistä todella julkaistiin seuraavassa lehdessä.

No, jossain vaiheessa yötä saimme päähämme lähteä toistamaan aikas vanhaa mutta silti aina-niin-hauskaksi haivaittua pilaa. Homma menee niin, että otetaan kaksi puhelinta, joiden numerot muutetaan luonnollisesti näkymään tuntemattomiksi. Valitaan kaksi henkilöä ja soitetaan heille yhtä aikaa kaiuttimet asennossa ON ja toivotaan, että he myös vastaavat yhtä aikaa. Kun puhelimet asetetaan pöydälle vastakkain, vaikuttaa siltä kuin henkilö A olisi saanut puhelun tuntemattomalta henkilöltä B. Sitten vain sohvalle kihertämään naurusta ja kuuntelemaan, mitä sanottavaa tyypeillä on toisilleen.

Rakastan pilojen suunnittelemista ja toteuttamista. Yksi ehto kuitenkin on: jekun pitää olla sellainen, että hyväksyisin sen tehtäväksi myös itselleni. Toisen mieltä ei saa pahoittaa ja muutenkin pitää olla tarkkana, osaako kohdehenkilö ottaa asian huumorilla.

Btw, tulen varmasti kokeilemaan tässä topicissa esiteltytä pilaa, johon kuuluu vesivärinapin sujauttaminen käsisuihkun sisään =)
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 20, 2010, 11:16:38 kirjoittanut Soap Bubble »
"Mikä tahansa on mahdollista, kunhan vain kantti kestää."

Poissa Nomoni

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
Vs: Käytännön piloja
« Vastaus #134 : Maaliskuu 21, 2010, 09:36:45 »
Noh... en luettele kaikkea mutta..... juuuuuuu

UInti-kisoissa lukitsin kaverin (no ei  ooo mun paras kaveri) kaapin ulko puolelta.. se saatiin auki, mutta itse kaapissa asustava henkilö lukitsi kaapin itse eikä saanut auki....kunnes toinen uimari meidän seurasta avasi sen taidokkaasti....

Sitten samoissa kisoissa sekoitin vaa'an niin että se näytti kolmeekymmentäviittä kiloa yläkanttiin.

Ja koulussa oltiin välitunti sisällä ja oppilas kiipesi ikkunasta lumiselle katolle ja (EI OLLUT MINUN EHDOTUS) ERÄS aSe (kääntäkää nimi) sulki ikkunan ja opettaja tuli luokkaan: "Missäs Namu on?"
On niitä muitakin! Tehtiin parhaan kaverin kanssa saippuapommi erään meidän luokkalaisen penkille.....

Pitäisikö isoveli herättää jotenkin epämiellyttävän hauskasti kun nukkuu vielä?

...Ei....5 vuotta vanhempi
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 21, 2010, 10:05:06 kirjoittanut Nomoni »

Poissa Rasta

 • Ennustaja-akka
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Got a smile on my face, but I'm recking the place
Vs: Käytännön piloja
« Vastaus #135 : Maaliskuu 27, 2010, 19:13:27 »
On näitä tullu joskus tehtyä ^^

kutosella ope oli sairaana ja meille piti tulla sijainen. Opettaja oli kirjottanu siihen pöydälle pitkän litanian, missä kaikki istuu ettei valehdella nimiä ja pisti myös että minä ja yks toinen jolla on sama sukunimi EI OLLA (alleviivas sen) sisaruksia :p Ja käski tarkistaa aina penkki enne ku istuu ja ennen ku kirjottaa taululle tarkistaa liidut.
Ja tietty perukset eli mitä läksyy, tehtävii, ja laittopa vielä millon me päästään koulusta ja että tarkista se omasta kellosta/kännykästä älä luokan kellosta. Jestas, varautu lähes kaikkeen.
Paitsi siihen  että me mentiin ja vaihdettiin paperi hienoon konella kirjoitettuun ^^ ei läksyjä, aikasemmin koulusta ja päälle yks vapaa juttelutunti, aihetta en muista. Se meni halpaan täydellisesti mutta kun opettaja tuli takas tuli kyllä kauheet huudot ja viistoistaminaa kaikille istuttavaks.

Vitosen leirikoulussa pistin kaverin käden  lämpimään veteen kun se nukkui ja toiselle hammastahnaa käteen, kermavaahdon puutteessa ^^ sitten puhalsin hellästi sen naamaan niin se läiskäs  hammastahnat poskeen. Se toinen kaveri oli pissannut housuun veden takia, mutta eipä tiiä vielkään että mä tein sen, vihastu niin etten uskaltanu kertoo, onneks muut siellä mökissä ei tienny tai sitä olis kiusattu koko ala- ja  ylä-aste varmaa <: ( lapset on julmia


Kokeilin tänää myös tota vessalukossa-juttua eli laitoin punasen paperin lukkoon kiinni ja veli odotti siinä vaikka kuinka kauan, lopulta meni tekemään nimikirjaimet takapihan lumeen xD yäk

täksi aprilliksi aion kokeilla tota että reksi allekirjoittaa koulusta erottamis-lapun ja näytän sen kaikille ^^
Myy, miten sinä pääsit sisään?? -Muumipeikko
Ovesta, tollo! -Pikku Myy
Ovesta??! -Muumipeikko

Poissa NM

 • Vuotislainen
Vs: Käytännön piloja
« Vastaus #136 : Maaliskuu 31, 2010, 17:03:17 »
"Jäynän" pitää olla loppuen lopuksi kaikkien (Tai ainakin kohteen) mielestä hauska. Teekkarijäynistä on tehty kirjakin!

Poissa Akromantella

 • Sanahelinää
 • Aave
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Käytännön piloja
« Vastaus #137 : Maaliskuu 31, 2010, 18:28:10 »
Inhoan sitä kun minua huijataan, joten en koskaan (*köh*) huijaa (tarkoitan pilojen tekemistä) muita. Ainakaan jos en voisi hyväksyä pilaa tehtävän minulle. Kauhulla odotankin huomista – aprillipäivää.

Yrtin kokeilla tuota aikaisemmin selitettyä lanka-peiliin-juttua, mutten saanut sitä lankaa pysymään peilissä. Teippiä en viitsisi käyttää, kun se on niin helposti huomattavissa. :)

Luokkalaiseni (pojat lähinnä) rakastavat purukumin tunkemista joka paikkaan. Ei klassisesti pulpetin alle, vaan esimerkiksi oven lukon (sen mistä esimerkiksi vessan saa sisäpuolelta lukkoon/auki) alle tunkemista. Se onkin sitten mukava kun seuraava yrittää avata ovea ja iskee sormensa johonkin tahmeaan ja ällöttävään, eli siihen purkkaan. Tämä pila tosin toimii parhaiten jos lukko jää vaaka-asentoon laittaessa oven lukkoon. Pystyasennossa (kuten miten vessan lukko jää) purkan huomaa melko helposti.

Mutta ovi on lukittu ja avain syvälle haudattu.

Poissa Jeecra

 • Vuotislainen
 • .
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Käytännön piloja
« Vastaus #138 : Maaliskuu 28, 2016, 20:26:35 »
Olen tehnyt itse juuri klassikoita.

Paperipallo
Tein peperipallon ja laitoin sen pikkuveljeni kenkään. Kun veljeni laittoi kengät jalkaansa, hän luuli jalkansa kasvaneen paljon niin lyhyessä ajassa.

Suola ja sokeri
Laitoin suolan sokerikulhoon ja sokerin suolakulhoon. Olipas kivaa kuunnella äidin valittavan kuinka pahaa kahvia hän teki ja pikkusiskoni ei tykännyt puurostaan.

Coca-cola
Otin tyhjän (0,5 l) Coca-cola pullon ja laitoin 3/4 pulloon vettä. Loput 1/4 laitoin soijakastiketta ja annoin kaverilleni juotavaksi. Meni täydestä läpi ja hän joi sitä.
Katsomalla toisiimme me suutumme.
Katsomalla itseemme me masennumme.
Katsomalla Kristukseen me muutumme.