Kirjoittaja Aihe: Taru Sormusten Herrasta -trilogia  (Luettu 34459 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Jessie

 • Sanomaton
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Taru Sormusten Herrasta -trilogia
« Vastaus #100 : Joulukuu 29, 2007, 13:24:14 »
"I'm very pleased that we've been able to put our differences behind us, so that we may begin a new chapter with our old friends at New Line. We are delighted to continue our journey through Middle Earth." -Peter Jackson


Näiden linkkien mukaan me saamme kuin saammekin Peter Jacksonin tuottaman (ja nähtävästi Sam Raimin ohjaaman) Hobitti-elokuvan. Järjettömän hieno homma, ja vielä kahtena osana. Mihinköhän kohtaan ensimmäinen elokuva päättyy?

The Hobbit (IMDb)
E! News: Jackson Ready for Hobbit ActionToivon kyllä sydämeni pohjasta että asia olisi näin. Oli tässä jo henkisesti valmistautunut siihen että joku muu saattaisi ohjata Hobitin, ja ajattelin sen olevan pääasia että joku ylipäätään ottaa Hobitin ohjattavakseen. On aika riskialtista astua Jacksonin saappaisiin- niissä saappaissa kun on kokoa. Parasta tietysti on että Jackson ohjaa Hobitin, jotta sama tunnelma saataisiin myös hobittiin. Mielenkiinnolla jään odottelemaan lisäinfoa asiasta.
♥ Pottereita vuodesta 1999 ♥
“Dumbledore's man through and through, aren't you Potter?"
"Yeah I am," said Harry. "Glad we straightened that out.”

Poissa Browey

 • Vuotislainen
Vs: Taru Sormusten Herrasta -trilogia
« Vastaus #101 : Joulukuu 30, 2007, 18:02:30 »
Hienoa että tämä hanke on saanut tuulta purjeisiinsa entisestään, sillä olen odottanut Hobittia valkokankaalle siitä saakka kun Kuninkaan paluu ilmestyi neljä vuotta sitten. Tietenkin olisi hienoa jos Peter Jackson ohjaisi elokuvat, mutta en pidä ohjaajaksi esitettyä Sam Raimia myöskään huonona vaihtoehtona. Uskon että ohjaajanvaihdoksesta huolimatta elokuvien tunnelma tulee olemaan erittäin samantyyppinen kuin Tarussa Sormusten Herrassa. Toivottavasti Hobitti-elokuviin saadaan kuvattua sama maanläheisyys ja kauneus kuin mikä on aistittavissa Tolkienin alkuperäisteoksesta. Mielenkiintoista on se että Hobitti julkaistaneen kahdessa osassa – toivottavasti toimintaa todellakin riittää kahdelle täyspitkälle elokuvalle.

Poissa Nimue

 • broccoli
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • I’m collapsing in stellar clouds of gas.
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Taru Sormusten Herrasta -trilogia
« Vastaus #102 : Joulukuu 30, 2007, 18:13:32 »
Kun Kuninkaan paluu ilmestyi, en edes ajatellut että Hobitti ilmestyisi elokuvana. Mutta idea on kyllä hyvä, ja jos leffa tulee, niin menen katsomaan, kirja oli sen verran hyvä, ja toivon että elokuvakin tulee olemaan ;) Tiedot näyttelijöistä olisivat mukavat, Gandalf ilmeisesti pysyy mukana. Toivon Andy Serkinsiä (?) Klonkuksi, että olisi sama näyttelijä kuin TSH:ssa.

Suurella mielnekiinnolla odottelen :D
"You being all mysterious with your - cheekbones and turning your collar up so you look cool."

Poissa Giladra Carrion

 • Kuolonsyöjä
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ShieldFang27063
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Taru Sormusten Herrasta -trilogia
« Vastaus #103 : Tammikuu 17, 2008, 15:31:52 »
Tänne en jostain syystä olekaan vielä eksynyt o_O. Ihme, kun ottaa huomioon faniuteni...
No, joka tapauksessa, elokuvat ovat mielestäni loistavia, ja todellakin tekevät kunniaa kirjoille (toisin kuin vaikkapa uusimmat Potterit...)
Vaikka joidenkin kohtien poisjäänti harmittaa hieman, ei se pilaa nautintoa. Tom Bombadilia olisi ollut ilo nähdä, mutta ymmärrettävistä syistä elokuviin ei kaikkea voitu mahduttaa.
Roolitus oli todella onnistunut. Wood oli aivan selvä Frodo, enkä häntä enää omana itsenään pysty kuvittelemaankaan, myös Monaghan Boyd onnistuivat Merrinä ja Pippininä. Andy Serkis oli ilmiömäinen Klonkkuna. Mistään ei ole valittamista, kuten minulla tavallisesti tuppaa olemaan :)

Parhaimpana pidän Sormuksen Ritareita, ehdottomasti, jos joku pitää valita. Mutta enpä sanoisi, että Kaksi Tornia olisi huono, vaikka siitä ehkä vähiten pidin. Pidin kuitenkin paljon, vaikka vähiten pidinkin :)

Odotan innolla tuota Hobitti -elokuvaa, itse asiassa kuulin siitä vasta vähän aikaa sitten. Ehdottomasti Jackson ohjaksiin, kunnia kuuluu hänelle. Sam Raimi ei tosin ole myöskään mikään kamala vaihtoehto, ei sen puoleen...
Siis siitä minä pidän, että kursailematta tehdään kaksi osaa, eikä lähdetä karsimaan kohtauksia suotta. En usko, että tulee petyttyä. Kunhan vain näyttelijätkin olisivat yhtä osuvia, kuin TSH:issa...
“We've all been raised on television to believe that one day we'd all be millionaires, and movie gods, and rock stars.
But we won't. And we're slowly learning that fact. And we're very, very pissed off.”

Poissa blindside

 • sokotettu
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • AKTIVISTI
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Taru Sormusten Herrasta -trilogia
« Vastaus #104 : Maaliskuu 20, 2008, 21:45:40 »
Siskoni sai trilogian pidennettynä joululahjaksi, ja olen tässä miettinyt, että koskakohan viitsisi pitää niistä kunnon TSH-maratonin :D saisi siinä kyllä istua hieman liian kauan tv:n edessä että voi kyllä olla että jää toteuttamatta :D

Mutta tosiaan, jokainen elokuva on mahtava! Jo lyhyemmät versiot ovat aivan mahtavia, mutta pidennetyt on aivan parhaita. Tietenkään ei sillälailla kirjalle vedä vertojaan, mutta toisaalta taistelukohtauksiin ja moneen muuhunki tuo elokuva paljon enemmän väriä.

lainaan tässä seuraavaksi vähän eri kohtia samastakin viestistä mutta älkää häiriintykö.

Mutta siis, TSH:t ovat parhaita elokuvia mitä tiedän. Kaikki näyttelijät ovat superhyviä ja musiikki on ihanaa ja tunnelma jotain aivan uskomatonta. Peter Jackson on tehnyt kerrassaan loistavaa työtä.

Tykkään enemmän niistä special extended editioneista koska niissä on enemmän materiaalia ja uusia kohtauksia. Mutta lopussa ne alkavat jo ehkä vähän puuduttamaan jos ei muista pitää taukoa, koska ne ovat niin pitkiä.
Kirjan luin vasta sitten kun olin katsonut kaikki leffat. En osaa päättää kumpi on parempi, kirja vaiko elokuva. Kirja on ehkäpä vaikea selkoisempi kuin elokuva, mutta siinä on toisaalta paljon sellaista mitä elokuvassa ei ole.

Lempihahmoni/näyttelijä on elokuvassa ja kirjassa Faramir. Elokuvassa se on komea ja osaa näytellä hyvin ja kirjassa taas jotenkin herkkä. En osaa selittää.

Todellakin, TSH:t parhaita elokuvia mitä tiedän, ja se kokonaisuus on vain niin mahtava. Special Extended Edionit tosiaan löytyy meiltä hyllyssä, ja en enää oikein osaa katsoa lyhyempiä versioita :D

Faramirista oli tehty mielestäni osaksi täysi paskapää elokuvassa, mutta sitten lopuksi (ja varsinkin pidennetyis versiois) selviää, miten hyvä tyyppi oli kyseessä. Ja ne jotka ovat lukeneet kirjan, tietävät millainen Faramir todella oli. Yksi lempihahmoistani elokuvissa ja kirjassa juuri Faramir, mutta ei toki ainoa.

Järkyttävää, että joskus oli ollut ajatuksena tehdä tästä huipputrilogiasta vain yksi elokuva. Onneksi kuitenkin tämä säilytettiin näin ja vaikka toteutus hieman eri kuin kirjassa, elokuvien loistavuudesta ei voi kiistellä (tai voidaan, mutta ne ovat loistavia).

TSH <3

ja Hobittia odotan todella innolla :)
Taivaalla jahtasin aurinkoa
Tavoite oli puhdasta hulluutta

- Stam1na - Eloonjäänyt

Poissa Leamire

 • Vampyyri
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • The sharpest lives are the deadliest to lead
Vs: Taru Sormusten Herrasta -trilogia
« Vastaus #105 : Maaliskuu 22, 2008, 17:49:29 »
Onko kellään tietoa, myydäänkö vielä niitä THS dvd-boxeja, joissa olisi kaikki kolme leffaa + lisämateriaalit? Minun kasettiraasujeni kunnot ovat päässeet vähän repsahtamaan ylikäytön takia, joten saattaisi pian koittaa aika saada dvd:t tilalle - mutta haluaisin kaikki yhdessä paketissa, kaikilla herkuilla.

Löytyykö keltään tätä dvd-boxia? Mitä olette lisämateriaaleista mieltä?

Poissa Mimmi

 • kolmen soinnun rälli
 • Vuotislainen
 • gimme danger
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Taru Sormusten Herrasta -trilogia
« Vastaus #106 : Maaliskuu 22, 2008, 18:48:34 »
Musta tuntuu että boksia halvemmalla taitaa dvd:t saada alelaareja penkomalla, kun eivät mitään uutuuselokuvia ole. Lisämateriaali on ihan huippua, itse pidän. En tosin muista juur ollenkaan mitä matskut käsittelevät, pitkiin aikoihin en ole katsonut. Ainakin sellaista "iih se on söpö"-tyylistä kamaa siellä on, mm. Orli hyppää benji-hypyn, Dominic pelaa biljardia ja repii siltä Pippinin näyttelijältä (en muista taaskaan nimeä) rintakarvoja, plus sitten se matskujen mielenkiintoisempi osuus, eli miten-tämä-kaikki-tehtiin-käsitellään-kuvaa-pim-osio. Lisämateriaalia dvd:illä yhteensä on muistaakseni erittäin paljon. Onko bokseilla erilaista lisämateriaalia kuin tav. dvd:illä? Minä en nimittäin yhtään tiedä. Perus-dvd:illä on nimittäin aika paljon sitä kamaa. Haluaisin ainakin nähdä Blindsiden mainitsemat pidennetyt versiot, sillä minun TSH:ni ovat ne lyhyemmät versiot. Minkälaisia kohtauksia niissä on lisää? Ollaan nääs vitsailtu kavereidenn kanssa että Argorn ja Arwen rupeavat intoilemaan, kun niissähän ikäraja on K-15, lyhyemmissä K-11, jos oikein muistan.
Keep your 'lectric eye on me babe
Put your ray gun to my head
Press your space face close to mine, love

Poissa adswil

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Taru Sormusten Herrasta -trilogia
« Vastaus #107 : Maaliskuu 31, 2008, 10:49:47 »
TSH-leffat ovat varmaan melkein parhaita koskaan näkemiäni leffoja, tekevät tosiaan kunniaa tälle loistavalle kirjalle. En keksi leffoista mitään huonoja puolia, sillä leffat ovat ihanan uskollisia kirjalle, johon olen myös aivan hullaantunut. Leffojen pidennettyjä versioita en ole nähnyt, mutta haluaisin, sillä olen nähnyt niitä pois leikattuja pätkiä netissä, ja osa niistä on juuri niitä parhaita kohtia kirjassakin. Mutta kyllä nuo lyhyetkin versiot, ainoat jotka olen nähnyt, ovat jotain elämää suurempaa. Näyttelijät ovat kaikki todella sopivia rooleihinsa, eikä mieleeni tule yhtään, joka epäonnistuisi roolissaan jotenkin. Lähes kaikki hahmot ovat juuri sellaisia kuin kuvittelinkin (luin siis kirjan ennen elokuvien katsomista), eikä yksikään tuottanut pettymystä. TSH-leffat ovat myös visuaalisesti niin hienoja, ettei niistä voi olla pitämättä: ne kaikki ihanat paikat ja maisemat, hienot joukkokohtaukset (lähinnä taistelukohtaukset), jne. jne. Ai niin, ja musiikistakin pitää mainita - en ole varmaan koskaan katsonut leffaa, jonka musiikista olisin pitänyt enemmän.

Leffoista parasta on vaikeaa valita, sillä kaikki ovat loistavia. Ehkä kuitenkin Kuninkaan paluussa on eniten sitä jotain, sillä se on kirjankin osista kaikkein paras - joo, viimeiset osat ovat yleensä jotain parasta. En kykene katsomaan (tai lukemaan) Kuninkaan paluuta itkemättä, ja sekin jo kielii leffan mahtavuudesta. Kaikin puolin täydellinen.

Niin joo, ja lempihahmoni on sekä kirjoissa että leffoissa Faramir. Hellyyttävä, huolehtivainen, inhimillinen mutta silti rohkea ja sankarillinen, kaikin puolin täydellinen ja suloinen hahmo <3 Myös Aragorn saa sympatiani täysin puolelleen.
« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 03, 2008, 17:50:09 kirjoittanut adswil »
In my world love is for poets - so I'm trying to be one.

Poissa Raitasukka

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Objection!
  • flavors.me
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Taru Sormusten Herrasta -trilogia
« Vastaus #108 : Maaliskuu 31, 2008, 17:22:44 »
Nyt pitää myöntää etten ole kirjoja. Mutta se kyllä vain korostaa yhtä LotR-leffojen parhaista piirteistä: niihin pääsee hyvin mukaan, vaikkei tarinaa olisikaan lukenut (samaa ei kai voi Potter-leffoista sanoa?). Mikäs sen parempaa? :)

Elokuvat ovat täydellisyyttä hipovia: mikään ei töki silmään, vaan kaikki kolme ovat yhtä saumatonta kokonaisuutta niin näyttelijöitä, lavastusta, puvustusta, maisemia, efektejä sun muita myöten. Musiikkiakaan ei voi väheksyä, sitä kuunnellessa iho menee kananlihalle. Hyvällä tavalla. Taistelukohtauksista plussaa, tykkäsin kovasti.

Hahmoista pidin erityisesti Aragornista, Gandalfista, Faramirista, Eowynistä, Klonkusta ja hobitti-nelikosta.

Omistan pidennetyt versiot, jotka ovat aikamoista mannaa: lisätyt kohtaukset ovat mukava lisä. Ja lisämateriaali on mielenkiintoista, eniten kiinnostivat aiheet Tolkien ja kirjasta käsikirjoitukseksi, ja myös kuvauspaikat. Pakko sanoa, että RotK:in lisämateriaalissa (neljäs levy) meinasi itsellekin tulla kyyneleet silmiin, kun kerrottiin viimeisistä kuvauksista. se oli vain niin liikuttavaa.

Pikku vinkki Extended editoinin omistajille: jokaisen elokuvaboksin ensimmäisestä levystä löytyy pieni piilotettu kuvapätkä. Sen löytää kohtausvalikosta: kun olet viimeisten kohtausten kohdalla, selaa vielä alaspäin. Sieltä löytyy sormus, jota painamalla pääset katsomaan klipin :) Toivottavasti selitin tarpeeksi selkeästi.

Poissa Räyhähenki

 • Jokapaikantuho
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Rähähää!
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Taru Sormusten Herrasta -trilogia
« Vastaus #109 : Toukokuu 28, 2008, 17:35:02 »
Oon kahtonu kakosen ja siitä jäi ihan hyvä maku, kirjoinaki oon lukenu, mutta vaikka yleensä pidän enemmän kirja versiosta, niin nyt kyllä mun mielestä elokuvat päihitti kirjan. Harvinaista mun mielestä, varsinkin jos elokuva tehdään kirjan pohjalta. Mutta kirja oli mun mielstä tylsempi, ehkä en lukenut tarpeeksi...No eläytyen.
Maisemat oli upeita, samoin musiikki, juoni, jne
 
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

Poissa Niënor

 • Murheenkryynihkö
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Taru Sormusten Herrasta -trilogia
« Vastaus #110 : Toukokuu 29, 2008, 19:56:15 »
Lotr -trilogia on PARAS! Yksinkertaisesti. :D
Lempihahmo: Éomer.
Muita hyviä: Arwen, Pippin, Aragorn, Éowyn, Faramir, Boromir.
Mie katoin leffat ensiks ja sit vast luin kirjan.
Ajattelin aluks, et ei tarvii lukee kirjaa ku oon nyt nähny nää leffat, mut sit päätinki lukea kirjan ja onneks luinki! Olisin jääny muute paljosta paitsi. :)
- Merri.
- What?
- I'm hungry.

Poissa Asoalian

 • : W
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Taru Sormusten Herrasta -trilogia
« Vastaus #111 : Toukokuu 29, 2008, 20:34:11 »
Siskoni sai trilogian pidennettynä joululahjaksi, ja olen tässä miettinyt, että koskakohan viitsisi pitää niistä kunnon TSH-maratonin :D saisi siinä kyllä istua hieman liian kauan tv:n edessä että voi kyllä olla että jää toteuttamatta :D

Pienenä offina, että juuri tänä maanantaina minä pidin TSH:n pidennettyjen versioiden maratonin parin kaverin kanssa, ja se oli itseasiassa jo toinen sitä lajia. Ei siihen mene kuin se 11 tuntia, eikä se edes tunnu niin puuduttavalta kuin voisi olettaa. Ainakaan, jos sen katsoo yöllä niin että juttujen taso menee sellaiseksi että varmasti pysyy hereillä ja on hauskaa :'D

Lainaus
Pikku vinkki Extended editoinin omistajille: jokaisen elokuvaboksin ensimmäisestä levystä löytyy pieni piilotettu kuvapätkä. Sen löytää kohtausvalikosta: kun olet viimeisten kohtausten kohdalla, selaa vielä alaspäin. Sieltä löytyy sormus, jota painamalla pääset katsomaan klipin :)

Ahh, nuo Easter Eggit ovat loistavia <3 Varsinkin se Kahden Tornin. Kuninkaan paluun yllätys oli myös aika hyvä, ykkösen pätkästä en pitänyt niin hirveästi. Sellainen huumori ei iske kuin tietyssä mielentilassa ja tiettyyn kellonaikaan eikä kumpikaan sattunut kohdalleen silloin kun katsoin sen :)
"You think that's hard? Try auditioning for Baywatch
and being told they're going in another direction."

Poissa Lohikäärmelady

 • varjoenkeli
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Painovirhepaholainen
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Taru Sormusten Herrasta -trilogia
« Vastaus #112 : Toukokuu 31, 2008, 18:14:51 »

Pidin erittäin paljon koko trilogiasta. Minusta se oli oikein hyvin ja tarkasti tehty ja ne paljon puhutut tehosteet olivat kyllä tosi upeita. Uuden-Seelannin kauniit maisemat ovat tosi ihanaa ja kaunista katsottavaa. Näyttelijätkin hoitivat minusta työnsä erittäin ansiokkaasti eikä minulla ainakan ole mitään valittamista.

Kaksi tornia oli ehkä hieman tylsähkö, mutta hyvin sen jaksoi silti katsoa. Leffat tuntuvat välillä hirvittävän pitkiltä, silti jos vain jaksaa katsoa ne se on vaivan ja odotuksen arvoista.

Viimeinen osa oli minusta se kaikkein paras ja jännittävin ja vaikka loppu olikin vähän pitkitetyn oloinen se oli hyvä. Pidin erityisen paljon siitä kuolleesta armeijasta. Toki ensimmäinenkin osa oli todella hyvä ja kiinnostavaa katsottavaa.

-Lohikäärmelady
-Mitä? Onko nukkumatilla muka vihollisia?
-Kahvi! Ajattele kahvia!

Poissa Uppo

 • -outo
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Taru Sormusten Herrasta -trilogia
« Vastaus #113 : Heinäkuu 07, 2008, 16:50:59 »
Kolmonen ja ykkönen on ihan hyviä, mutta kakkonen ei ole kovin hyvä. Kakkosessa taistellaan liikaa. Kolmonen on siitä hyvä koska siinä ei tapella niin paljon ja ykkönen on toiseksi parhain. Paras on kolmonen ja vika on kakkonen. Parhaat hahmot ovat Aragorn, Arwen, Legolas ja Gimli.

Poissa Haltiamieli

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Photography
 • Tupa: Puuskupuh
Vs: Taru Sormusten Herrasta -trilogia
« Vastaus #114 : Toukokuu 31, 2009, 13:48:54 »
Tämä trilogia on yksi parhaista elokuvista jotka olen nähnyt. Kerta toisensa jälkeen, kun katson ne, ne saavat minut innostumaan TSH:sta ja luen innolla kirjan uudestaan. Ja aina, kun katson ne, seuraavan kolmen kuukauden ajan en kuuntelekaan muuta musiikkia kuin näiden elokuvien aivan loistavia soundtrackejä.
Peter Jackson onnistui todellakin saamaan sen mahtavan tarinan valkokankaalle. Hän pysyi uskollisena kirjalle, huolimatta omista pienistä lisäyksistään tarina kulki jouhevasti eteenpäin eikä pysähdellyt. Itken, kuten Peter itsekin kuulema, aina siinä kohdassa, kun Sam ja Frodo puhuvat siellä Tuomiovuorella.. Se on niin koskettava kohta ja siinä koko elokuva saa loistavan loppunsa.

Näistä elokuvista ei osaa sanoa negatiivista, ne ovat loistavimmat leffat jotka ihmiskunta koskaan on tehnyt ja nähnyt, eikä niitä voittaneita ole. Näyttelijät suorittivat roolinsa uskottavasti loppuun asti, erikoistehosteet pysyivät laadukkaina läpi trilogian ja ällistyttävä musiikki toi oman lisäyksensä elokuviin. Peteriltä on legendaarinen saavutus saada kaikki kolme elokuvaa toimimaan ja pysymään tarinalle uskollisina. Hän ja hänen tiiminsä tekivät koko trilogian kuvasten aikana uskomatonta työtä, joka jää elämään ikuisesti.
If more of us valued food and cheer and song above hoarded gold, it would be a merrier world.

Reina Tanaka

 • Ankeuttaja
Vs: Taru Sormusten Herrasta -trilogia
« Vastaus #115 : Kesäkuu 13, 2009, 19:38:42 »
Sormusten herrat ovat parhaita koskaan näkemiäni näyteltyjä elokuvia, elleivät jopa parhaita. Tahtoo Uuteen-Seelantiin... Siis kun nyt miettii todella tarkasti, elokuvat ovat hyvin tehtyjä, näyttelijät pistävät parastaan, ja ne maisemat. Maisemat ovat Sormusten herroissa melkein parasta. Suosikkini ovat olleet kirjoista lähtien Legolas, Aragorn, Gimli, Sam, Pippin, Gandalf, Arwen ja Éowyn. Arwen siis myös, vaikkei häntä kirjoissa paljon olekaan. Elokuvista suosikkini on... en tiedä, ehkä kuitenkin Kaksi tornia. Kuninkaan paluu on hiukan liian pitkä, ehkä, ja Sormuksen ritareissa on liian vähän Legolasta. Jep, Legolas on ylivoimainen suosikkini.

Eipä tässä oikein muuta ole sanottavaa.

humanoid

 • Ankeuttaja
Vs: Taru Sormusten Herrasta -trilogia
« Vastaus #116 : Syyskuu 17, 2009, 17:08:11 »
TSH:t on tosi hyviä leffoja, tosin melko pitkiä, muttei onneki tylsiä. En oo ite nähny kakkos osaa (Kaksi Tornia), mut Sormuksen ritarit ja Kuninkaan paluun oon. Katottii täs vähä aikaa sitten kavereitten kans toi Kuninkaan paluu, eikä voitu välttyä naurukohtauksilta. : D E mitenkään, että leffa olis ollu niin hulvaton, vaa repeiltii omille kommenteillemme leffasta, ja jostain väärinkuulluista henkilöiden ja paikkojen nimistä ja jopa jostain vuorosanoista. : D Ja toki joillekkin örkeille ei voinu olla repeemättä (pesusieninaama on paras <3). ;) JA KLONKKU! : D Just paras.

Poissa Hämppyli

 • Näsäviisas-
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
Vs: Taru Sormusten Herrasta -trilogia
« Vastaus #117 : Syyskuu 21, 2009, 19:32:11 »
Minä taas en pidä ollenkaan TSH-leffoissa. Ne vaan ovat järkyttävän ylipitkiä ja tylsiä. Vaikka en pidä edes kirjasta voin suoraan sanoa, että sekin voittaa leffat ja vaikka kaikki muut erimieltä ovatkin niin minusta ne eivät ole juuri ollenkaan uskollisia kirjalle. Ja on aivan naurettavaa rahastusta pilkkoa Hobitin kaltainen ohut ja yksinkertainen kirja kahteen elokuvaan.
"If we're going to be damned, let's be damned for what we really are."

Captain Jean-Luc Picard

Poissa Sardiinimies

 • Mursuli
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
Vs: Taru Sormusten Herrasta -trilogia
« Vastaus #118 : Syyskuu 21, 2009, 20:44:29 »
Minä pidän todella paljon TSH:sta leffoista. Niissä on hyvä toteutus, hyvä tarina, hyvin tehdyt linnat ja muut rakennukset ja hahmot ovat hyvin toteutettu. Olen nähnyt kyseiset leffat jo monia kertoja. Pidän enemmän jostakin syystä leffan pidennetyistä versioista.

Poissa jerusa

 • bibliofiili
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Taru Sormusten Herrasta -trilogia
« Vastaus #119 : Lokakuu 03, 2009, 18:56:00 »
Ihme etten ole löytänyt tänne aiemmin, rakastanhan TSH-leffoja todella paljon. Ne ovat ehdottomasti parhaita koskaan näkemiäni elokuvia ja erityisesti pidän Kuninkaan paluusta. Kuninkaan paluussa hahmojen tunteet tulevat eniten esille, ja se on erittäin liikuttavaa katseltavaa. En ole kertaakaan pystynyt katsomaan sitä itkemättä. On sydäntäsärkevää seurata, miten Klonkku saa käännytettyä Frodon Samia vastaan. Näkee että Kuninkaan paluuseen on panostettu elokuvia tehdesä eniten.<3

Olen äskettäin lukenut kirjatkin, ja yllätyin siitä miten paljon leffat olivat kirjojen mukaisia. Elokuvat on tehty todella hienosti ja näyttelijävalinnat ovat osuneet nappiin. Andy Serkins Klonkkuna oli yksi parhaista näyttelijäsuorituksista. Lempihahmoni ovat Merri ja Pippin, Sam sekä Faramir. Pidän toki paljon myös muista hahmosta, mutta näihin samaistun ainakin itse eniten.

Odotan innolla Hobittia elokuvateattereihin. Mielestäni on epäreilua, että TSH-elokuvista oli jätetty paljon asiaa pois, kun kaikki jouduttiin mahduttamaan kolmeen elokuvaan. Ja nyt valtavasti lyhyemmästä Hobitista tuleekin kaksi leffaa, melkein yhtä monta kuin trilogiasta yhteensä! Tietenkin on hyvä että elokuvia on kolme, kuten kirjojakin, ja on turhaa liioittelua tehdä Hobitista kaksi elokuvaa, kun sen tapahtumat mahtuisivat vallan mainiosti yhteenkin. Ihmiset joutuvat maksamaan kahden leffalipun ja kahden DVD:n hinnan..
Mielikuvitus on tärkeämpää kuin tieto.

Poissa Argetlam

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
 • Tupa: Tuvaton
Vs: Taru Sormusten Herrasta -trilogia
« Vastaus #120 : Joulukuu 05, 2009, 12:07:55 »
Eikö se ollut niin, että itse Hobitista tehdään yksi elokuva ja toinen kertoo jjostain muusta siihen liittyvästä? Jostain muistaisin lukeneeni sellaista.

Ehkä olen kummallinen, mutta mielelläni haluaisin kaikki elokuvat viisituntisiksi. Ainakin FotR on aivan liian lyhyt, varsinkin elokuvaversiossa. Jos joku muuten tietää, mistä FotR:n pidempää versiota (sitä vihreää koppaa) saa, voisi vihjata. On ärsyttävää katsoa liian lyhyttä versiota.

Elokuvan lempihahmoni ovat Aragorn (varsinkin ennen kuin hänestä tuli kuningas, samoojan osa sopi jotenkin paremmin ja minua ärsyttää ylisiisteys lopussa) ja Gandalf. Haltioista pidän, mutta enemmän Silman hahmoista. Hobiteista en pidä, varsinkaan Frodosta, hän on niin avuton...

Paras elokuvasarja kuitenkin mitä ikinä on tehty. Musiikitkin ovat uskomattoman hienot. Odottaisin Hobitin osien jälkeen Jacksonilta elokuvaa Narn I Chîn Húrinista, siitä tulisi hieno.

Poissa Giladra Carrion

 • Kuolonsyöjä
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ShieldFang27063
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Taru Sormusten Herrasta -trilogia
« Vastaus #121 : Joulukuu 06, 2009, 00:21:25 »
Jos joku muuten tietää, mistä FotR:n pidempää versiota (sitä vihreää koppaa) saa, voisi vihjata. On ärsyttävää katsoa liian lyhyttä versiota.
Jos englanninkieliset tekstit riittävät niin Discshopista 39,90. Tietty jostain huuto.netistä voi löytää suomitekstein. Minä varmaan ostan tuon englanniksi, kun tykkään muutenkin katsella elokuvat ilman suomitekstejä, ja olisi noinkin edullisesti.


Eikö se ollut niin, että itse Hobitista tehdään yksi elokuva ja toinen kertoo jjostain muusta siihen liittyvästä? Jostain muistaisin lukeneeni sellaista.
Ensimmäisen osan pitäisi olla Hobitti, toisen osan puolestaan olisi ilmeisesti tarkoitus sijoittua Hobitin ja Sormus -trilogian väliseen aikaan. Noihin elokuviinhan vissiin tuodaan mukaan myös sellaista, johon varsinaisessa teoksessa viitataan päätarinan ohella ohimennen.
“We've all been raised on television to believe that one day we'd all be millionaires, and movie gods, and rock stars.
But we won't. And we're slowly learning that fact. And we're very, very pissed off.”

Poissa Hämppyli

 • Näsäviisas-
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
Vs: Taru Sormusten Herrasta -trilogia
« Vastaus #122 : Joulukuu 08, 2009, 17:44:51 »
Tiesittekö, että Jackson vain tuottaa Hobitin ja kuulemma hänen panoksensa on silläkin osalla on todella pieni.
"If we're going to be damned, let's be damned for what we really are."

Captain Jean-Luc Picard

Poissa Arende

 • hahtuvahaave
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: PotionGhost22203
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Taru Sormusten Herrasta -trilogia
« Vastaus #123 : Tammikuu 06, 2010, 12:32:53 »
Tiesittekö, että Jackson vain tuottaa Hobitin ja kuulemma hänen panoksensa on silläkin osalla on todella pieni.

Nyt on muistaakseni kuitenkin huhuttu, että Jackson osallistuisi sittenkin myös ohjaamiseen. Saattaa tosin olla ihan perätön huhu. Itse kuitenkin toivoisin Jacksonin ohjaavan Hobitin, koska Jackson nyt vaan osaa :D

Mitä itse Lotr-leffoihin tulee, niin minähän olen ihan vannoutunut fani. Omistan kaikki kolme leffaa pidennettyinä versioina ja pari kertaa vuodessa olen viettänyt parhaan kaverini kanssa Sormusten Herra maratonia, jolloin katsomme kaikki kolme leffaa putkeen. Parhautta <3 Nyt olemme jopa oppineet aloittamaan leffojen katselun tarpeeksi ajoissa, ne kun putkeen katsottuna kestävät sen noin 12 tuntia. Ekalla kerralla aloitimme fiksusti seitsemän aikaan illalla. Oli pakko joskus viiden aikaan aamulla käydä hetki ulkona pelaamassa sulkapalloa, että hieman virkistyi ja jaksoi katsoa leffat loppuun :D

En oikein tiedä, miten omaa rakkauttani leffoja kohtaa pitäisi perustella. Se on minulle niin itsestäänselvyys, että niitä kuuluu rakastaa :D Ymmärrän helposti, jos joku ei tykkää Sormusten Herra-kirjasta, sillä on se minustakin paikoin hieman pitkäveteinen. Mutta leffat ovat niin upeita, etten vain pysty käsittämään miten joku ei niistä tykkää. En minäkään tietysti ihan täysin tyytyväinen leffoihin ole. Monia kohtia kun on muuteltu siitä, miten se kirjassa tapahtui ja monia omasta mielestäni tärkeitä kohtia jätetty leffoista kokonaan pois (Tom Bombadil!). Mutta tietysti minä myös ymmärrän, että leffa ei koskaan toimi samalla tavalla kuin kirja ja jotkin kohdat täytyy muokata paremmin leffassa toimivaksi. Olen siis antanut sen Jacksonille anteeksi, hän kun teki muutoin niin loistavaa työtä leffojen kanssa :)

Mitä sitä nyt siis sanoisi. Leffoissa kaikki vaan osuu niin nappiin. Näyttelijävalinnat, maisemat, musiikki, puvut, kaikki. Ja minä kun rakastin itse tarinaa jo valmiiksi, niin leffoihinkin oli helppo rakastua :)
Ihana asia minusta on, et ihana olen vain

Hollye

 • Ankeuttaja
Vs: Taru Sormusten Herrasta -trilogia
« Vastaus #124 : Tammikuu 07, 2010, 15:54:52 »
Ah, rakastan näitä leffoja! Ne ovat vain parhaita. Ihana tarina ja sen mukaan hienosti toteutetut elokuvat. Minäkin olen pitänyt parhaimpien kavereitteni kanssa leffailtoja, jolloin katsomme kaikki elokuvat putkeen, emme tosin pidennettyjä varsioita mikä on harmi, sillä haluaisin saada ne. Mutta niitä ei kai käsitykseni mukaan enää myydä missän? Todellakin haluiaisin ostaa ne! Taru Sormusten Herrasta - elokuvat ovat parasta fantasiaa mitä on. Kirjan tapahtumien muuntelu ei haittaa minua yhtään, sillä olisihan leffoista tullut hieman pitkäveteisiä jos ne olisivat ihan tarkasti noudattaneet kirjaa. Tietysti joitakin tapahtumia ja kohtauksia olisi saanut olla mukana, mitkä kirjassa olivat mielestäni aika tärkeitä.

Mutta haluaisin todella tietää saako niitä pidennettyjä versioita enää mistään. Sen ison boxin saa Discshopista, mutta se on englannin kielellä. En kyllä tiedä olisiko se niin kamala asia, sujuu tuo englanti ihan hyvin. Olisi kuitenkin kiva jos niissä olisi tekstitys.