Kirjoittaja Aihe: Alice Cooper  (Luettu 3751 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Eileen Malfoy

 • Ankeuttaja
Alice Cooper
« : Syyskuu 16, 2004, 23:47:13 »
Alice Cooper ja Alice Cooper Group. Kukapa ei pitäisi Alice Cooperista? (Juu, kyllä minä tiedän että teitä siellä riittää vaikka kuinka, mukaan lukien äitini, mutta...) Alice Cooper "was there and did that before anyone else even thought of it" eli toisin sanoen on ollut uranuurtajana monelle sittemmin suosioon nousseelle yhtyeelle ja inspiraatiolle. Tavallaan Alice Cooper on ollut kätilönä monessa nykymusiikin osassa, jotka nykyisin otetaan lähes itsestäänselvyytenä. Alice Cooper oli ja on edelleenkin jotakuinkin ilmiö, jota ei purematta nielty eikä välttämättä silloinkaan. Ja vielä vuosikymmeniä show'n alettua Alice kumppaneineen jaksaa edelleen kehittää jotain uutta. David Bowie, Kiss, Marilyn Manson, [insert name here] ovat kaikki enemmän tai vähemmän velkaa Alice Cooperille.

Alice Cooper pisti rock'n'rollin aikalailla uusiksi. Ei, se kanajuttu, jota Ozzykin yritti apinoida, ei oikeastaan pidä paikkaansa. Se on vain urbaani legenda. Toisaalta Alice ja kaverit ovat kyllä jaksaneet inspiroida urbaaneja legendoja kautta vuosien aika kiitettävästi... Alice aloitti kunnon show't sen sijaan, että vain "seistiin" lavalla ja soitettiin. Kukaan, joka on koskaan käynyt katsomassa Alice Cooperia livenä, ei sitä hevillä unohda. Mielipuolisuutta lavan täydeltä ja sitähän kansa haluaa, eikö? ;) Alice on tehnyt vähän sitä ja tätä, kokeillut sitä ja tätä, välillä aallonpohjassa ja välillä sen harjalla. Alice ei ole jaksanut kangistua kaavoihin vaan on kehittänyt niitä itse lisää ja sitten rikkonut nekin, shokeeraten Amerikkaa ja muuta maailmaa milloin milläkin tavalla.

Mikä Alice Cooperin musiikissa sitten oikein viehättää? Sitä on aika vaikea sanoa. Toisaalta perusteemat 'sex, death and money' ovat likimain aina läsnä Cooperin tuotannossa, toisaalta Alice jaksaa kääntää kaiken vähän mitenkin päin milloinkin. Jos kuvitteli jo nähneensä kaiken, eiköhän Alice keksi vielä jotain ylimääräistä... ;) Dear old Alice... Ja montakohan tuhatta kertaa Alicekin on jo mestattu lavalla, milloin milläkin konstilla...

Mistä sitten ihmiset tuntevat Alice Cooperin? Suomessa tuntuu olevan suurinpiirtein mahdotonta löytää yhtäkään Alice Cooper -levyä mistään, mutta Ruotsista sentään löytyy hieman valikoimaa, vaikkei sielläkään turhan kehuttavasti. Kuitenkin Alicella on Suomessakin kulttimaine sikäli mikäli häntä tunnetaan. Cooperilla on musiikkia jos jotakin sorttia. Joitain balladeja, joista Alice kirjoitti laulunkin "I Never Wrote Those Songs". Joitain koko Amerikan vallanneita kipaleita kuten "I'm Eighteen" ja "Elected". Alicella riittää musikkia ja Alicella riittää kasvoja. Alice the defender of beaten housewives. Alice the maniac. Alice the Punk of the Year ('73). Alice the freaky clown. Alice the Bud... Lista jatkuu liki loputtomiin.

Klassikoitahan Alice Cooper Groupilta ja Alicelta itseltään riittää vaikka muille jakaa ja ylikin. "I'm Eighteen", "Under My Wheels", "Desperado", "School's Out", "Billion Dollar Babies", "No More Mister Nice Guy", "Welcome To My Nightmare", "Only Women Bleed", "I Never Cry", "You And Me", "Poison", "Feed My Frankenstein", "Love's A Loaded Gun" vain muutamia nimetäkseni. "Hell Is Living Without You", "Novocaine", "Burning Our Bed", "Roses On White Lace", "Die For You", "It's The Little Things", "Take It Like A Woman", "Fresh Blood", ... Mikä sitten on sitä oikeaa Cooperia? Jotkut "die-hard fanit" häpeävät Alicen 'muutosta' 80-luvun alussa, jotkut eivät kestä jotain muuta. Mutta minusta Alice Cooper ja hänen/heidän vaiheensa ja muutoksensa jaksavat kiehtoa siitä huolimatta, vaikka Alicen 90-luku ei ehkä olekaan sama kuin 70-luku ja miksi pitäisikään olla? Sitä paitsi Alice Herodeksena JCS'ssä on kutkuttavaa kuunneltavaa... ;)

Mitäs muut? Tuli hieman pitkä intro, mutta... Alice Cooper rocks!

Klove Negita

 • Ankeuttaja
Alice Cooper
« Vastaus #1 : Heinäkuu 08, 2005, 15:32:22 »
Herra tosiaan on luonut uusia käsitteitä ja ihan oman asenteensa.

Kenties Cooperissa juuri kiehtoo tämä tietynlainen mielipuolisuus ja asenne, josta suorastaan uhkuu rock and roll.

Mutta yksi miinuskin on Cooperista mainittava: nimittäin biisiy, jotka eivät ole nauhoitettu keikoilta, kuulostavat jotenkin... tylsiltä ja yksinkertaisilta. Sellaiselta epämääräiseltä jammailemiselta.
Live-versiot sen sijaan räjäyttävät pään. On hankala edes yhdistää näitä kahta.

Ja mainittakoot vielä, että käyn katsomassa Cooperin keikkaa Hakametsän jäähallilla 6.8.

alcor

 • Ankeuttaja
Alice Cooper
« Vastaus #2 : Elokuu 06, 2005, 14:42:21 »
Alice Cooper on jotain niin parasta! Tykkään ihan mielettömästi. Hieno lauluääni ja ihanat sanoitukset ja niin rock meininki. Sitä paitsi, se on yksi harvoista aikansa tähdistä, joka oikeasti on vielä ELOSSA. Se on aika harvinaista. Ja tietääkseni hän on nykyisin vielä aika tervehenkinen tyyppi, mikä lisää ainakin minun arvostustani.

Hmm. Mitä muuta? No. Alice Cooperin biiseistä vähän. Pakko sanoa, että minunkin lempibiisini on legendaarinen Poison. En vain voi sille mitään, että se saa väristyksiä aikaan minussa. Niin loistavaa kamaa, että ei voi muuta sanoa kuin antaa paljon kunnioitusta ja ihailua.

Poissa Amy Angel

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Alice Cooper
« Vastaus #3 : Elokuu 07, 2005, 03:40:29 »
Onhan siitä jo parikin vuotta kun kuulin ensimmäisen kerran Cooperia. Muutamaa kappaletta jankutin koneella koko ajan. Heh. Tietty tää Poison oli tää kappale mistä aloitetiin. x)
Nyt kuuntelen vähän enemmänkin Cooperia kuin pelkästään Poisonia. :P Tänään (okei, eilen) olin Cooperin keikallakin. Ja aivan mahtavan shown pappa veti, jos saan sanoa..
Enoni tuntee Cooperin, niin kunnellaan aina enon kanssa yhdessä Cooperia. Hassua.
Tykkään Cooperin musiikista paljon, juu. :)

Eristynyt Satanisti

 • Ankeuttaja
Alice Cooper
« Vastaus #4 : Syyskuu 12, 2005, 14:52:40 »
Minä aloin hehkuttamaan Alicea vasta tuolla viime joulun aikoihin. Siis oikein kunnolla. Olin toki kuullut Poisonin radio Cityltä aieminkin, ja muistaakseni pari muutakin laulua, mutta sitten sain jostain päähäni että tämä herrahan on aivan Loistava!
   
Jo tammikuun lopussa minulla oli oma Dragontown-levy. Helmikuussa sain tietää tämän vuoden Cooperin konsertista ja olin tulla hulluksi innostuksesta. Kevään mittaan kuuntelin läpi ne harvat levyt jotka kirjastoista sain käsiini (mm. Welcome to my nightmare ja The Definitive-kokoelma). Olin edelleen sekoamispisteessä, ja kuinka ollakkaan, kesällä sain mahdollisuuden lähteä sinne elokuun keikalle Tampereelle! (Se oli muuten aika sairaan siistiä... Ainakin näin elämäni ensimmäiseksi konsertiksi).

Nyt olen saanut haalittua itselleni The Definitiven ja uuden Dirty Diamondsin (Helkkari että se osaakin olla hyvä!!). Ja viikko sitten nauhoitin radiosta Alicen haastattelun.. Olen onneni kukkuloilla.

En oikein ymmärrä mistä tämä hillitön fanittaminen sai alkunsa, mutta luulen´että Poisonilla ja Setä Cooperin hurjalla ulkonäöllä ja lauluäänellä on jotain tekemistä asian kanssa.. xD

Jude

 • Ankeuttaja
Alice Cooper
« Vastaus #5 : Syyskuu 12, 2005, 18:09:44 »
Miekään en nyt niin kauaa ole kuunnellut Alice Cooperia... Tänä kesänä siihen vasta tarkemmin tutustuin, kun sain muutaman uuden ystävän. Ensimmäinen kuulemani kappale taisi olla (yllätys yllätys) School's Out. Erityisesti pidän kappaleesta Hell Is Living Without You. Siinä on jotain... ^^
Kokonaisuudessaan musiikki on loistavaa.

Miulla soi tällä hetkellä Alice Cooperin livelevy (Nobody likes... Alice).

(se naisen laulama Poison kuulostaa kamalalle... Kai se tähänkin liittyy :S)

Newerland

 • Ankeuttaja
Alice Cooper
« Vastaus #6 : Huhtikuu 11, 2006, 16:10:55 »
Poisonin kautta, minäkin Alice Cooperiin tutustuin. Poison on mielestäni ihan kuunneltava laulu, mutta kyllä Cooperilta parempiakin löytyy.
Aluksi tunsinkin häneltä vain tuon yhden laulun, mutta sitten hankin Dirty diamondsin ja sitä on kyllä vähän enemmän ja vähemmän tultu kuunneltua.

You make me wanna on yksi herran lauluista, joista pidän erityisesti. Siinä vain on jotakin. Kyllä Pretty ballerinakin ilmeen kasvoille saa. Se vain on jollain tavalla hauska.
The saga of Jasse Jane, oli kyllä jotain aika erilaista.

Tosiaankin Dirty diamonds on erittäin hyvä levy, suosittelen.

Ice Cream Summer

 • Ankeuttaja
Alice Cooper
« Vastaus #7 : Elokuu 07, 2006, 23:55:02 »
Alice Cooper on yksi suurimpia suosikkejani... Tykkään oikeastaan monenlaisesta Cooper-tuotannosta, suosikkilevyjäni ovat Love It To Death, Welcome To My Nightmare ja Hey Stoopid...

Alice Cooperiin tutustuin sitä kautta, kun kuulin, että suosikkibändini Hanoi Rocks soittaa Alicen keikalla Tampereella ennen Alicea. Sinne oli tietenkin pakko päästä, ja ryntäsinkin heti kirjastoon lainaamaan Cooperin tuotantoa. Keikan jälkeen innostuin Alicesta aina vain enemmän, ja nykyään kuuntelen Alicea melkein (ellen täysin) yhtä paljon kuin Hanoita. Kotonakin on suurinpiirtein kaikki mahdolliset Alice-DVD:t, mutta levyistä vielä aika suuri osa puuttuu...

Sitten siitä Poisonista... Onhan se ihan kelpo biisi, mutta ylitunnettu ja yliarvostettu... Meidänkin luokalla yksi tyyppi sanoi mulle kerran, että "Onhan sillä Cooperilla se Poison, mutta ei sillä muita hyvii biisei olekaan".. Kun kysyin, että mitä muita biisei se oli kuullu niin sain tämän tyylisen vastauksen: "En mä muista, joku Nightmare-hommeli kai, siitä oon kuullu pätkän"... Rasittaa, kun monet mieltävät, että Alice Cooper on sama asia kuin Poison... Älkää käsittäkö tätä väärin, kyllä minä Poisonistakin pidän, rasittaa vaan tuollaiset tyypit, jotka kuvittelevat, että Alice on tehnyt vain tuon yhden biisin...

Claire

 • Ankeuttaja
Alice Cooper
« Vastaus #8 : Marraskuu 06, 2006, 17:34:54 »
Alicea olen kuunnellut ihan pienestä pitäen kun äitini on suuri Alice-fani. Olen myös herran kerran livenä nähnyt (eturivistä tietysti) ja täytyysanoa että oli aivan mahtava show ja Alicen tytär suoriutui keikalla osiostaan loistavasti, eniten pidin hänen Paris Hilton esityksestään.
Lempi biisini Alicelta on Brutal Planet, siinä on hienot sanat.
Hienoa että herra jaksaa vieläkin tehdä keikkoja ja toivottavasti se tulis uudelleen Suomeen.

Poissa Amyna

 • 'urmaava neito
 • Vuotislainen
 • Vapaamatkustaja
 • Tupa: Mary Sue
Alice Cooper
« Vastaus #9 : Marraskuu 15, 2006, 23:05:19 »
Muistan vieläkin sen kerran kun kuulin Poisonin ensimmäisen kerran. En edes kuullut sanoja kunnolla, itse musiikissa oli jo sitä valuvaa myrkkyä, joka huumaa kuulijan. Mutta, sitä ei parane yleisellä paikalla hehkuttaa, kun isäni ja äitini pitävät aivan samasta henkilöstä biiseineen.

Huomasin joku päivä, etten osaa nimetäkkään muita biisejä kuin Poisonin. Ja siitähän noita amv-tä riittää...

Madvampire

 • Ankeuttaja
Alice Cooper
« Vastaus #10 : Marraskuu 22, 2006, 15:40:02 »
Omistan herralta yhden live levysen. Kovasti tahdon kuunnela lisääkin. olin jo pitkään etsinyt levyjä koska minulle kehuttiin niitä kovasti mutta sitten kun sain sen käsiini enkä pettynyt. Herralla on todella minulle mieluinen ääni ja sanoitukset ovat aivan mahtavia! Ootan innolla tutustuvani tuotantoon paremminkin~

Poissa Giladra Carrion

 • Kuolonsyöjä
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ShieldFang27063
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Alice Cooper
« Vastaus #11 : Helmikuu 24, 2007, 15:06:54 »
Omistan vanhan kokoelmalevyn, jolla on aivan alkutuotantoa.
Pidän Alice Cooperista hyvin paljon. Suosikkikappaleita on vaikea nimetä, mutta olisiko nyt vaikka Poison, Teenage Lament '74 sekä Be my lover. Poison on niin juuri sitä koko kappale täynnä. Joka kerta kuullessani sen kylmät väreet kulkevat selkäpiitäni pitkin, se vain on jotain niin upeaa...
Kovasti metsästelen levyjä, lähinnä kirpparilta, mutta kumman vähän löytyy...
Ehdottomasti yksi maailman parhaista ja kunnioitettavimmista muusikoista. Harmi vain, että ainakin täällä Suomessa monet (lähinnä nuoremmat) eivät tiedä, kuinka merkittävä vaikutin Alice Cooper on ollut. Suutuin, kun kerran musiikin tunnilla sai viitata ja sanoa ns. yhden hitin ihmeitä, niin eräs jätkä sanoi Alice Cooperin... Onneksi minun ei tarvinnut alkaa motkottamaan valistamaan, vaan opettaja hymyssäsuin selvensi asian :)
« Viimeksi muokattu: Kesäkuu 24, 2007, 00:49:04 kirjoittanut Giladra »
“We've all been raised on television to believe that one day we'd all be millionaires, and movie gods, and rock stars.
But we won't. And we're slowly learning that fact. And we're very, very pissed off.”

Vampyyrityttö

 • Ankeuttaja
Vs: Alice Cooper
« Vastaus #12 : Syyskuu 11, 2007, 17:42:49 »
Alice Cooper on todella hyvä laulaja! Ei ehkä ihan lemppariani, mutta hän on hyvä laulamaan. Ei mulla levyllä Alicea ole, mutta tietsikalla sitä on! :) Yksi siskoni on Alice Cooper fani! :) Siksi sitä olen kuullut koko kesän :) Ei valittamista! ;)

Poissa Lemmonleikko

 • Tom
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Velho
 • Soulshine!
  • Herra Hahmo
 • Tupa: Mary Sue
Vs: Alice Cooper
« Vastaus #13 : Syyskuu 19, 2007, 17:10:54 »
Minäkin kuulun näihin Cooperittajiin, jotka väheksyvät hänen '70-luvun jälkeistä tuotantoaan. Toisaalta väheksyn suurinta osaa 1970-luvun jälkeisestä musiikista, mukaan luettuna Deep Purplen paluuyritykset ja nykykokoonpano - ja Purpelo on sentään yksi lempibändeistäni, siis se oikea Purpelo. Tuo väheksyntä ei siis millään muotoa syö sitä, miten suunnattomasti diggaan Alice Cooperin kultakautisia aikaansaannoksia.

Cooper erottui muista 1970-luvun artisteista siinä, että hän yhdisti CCR-tyyppisen perusrokin (jota soitti puhtaanakin - Teenage Lament '74!) ja Creamin jalanjäljissä kulkevan raskaan bluesrokin (No More Mr. Nice Guy ja School's Out lähentelenevät sitä eniten) aivan omanlaisekseen musiikiksi. Varhainen Cooper-soundihan on kuten muidenkin legendaaristen aikalaisiensa (jos nyt jätetään progettajat & hipittäjät väliin ja pysytään rockissa): välittömästi tunnistettava, mutta myös aikakaudelle ominaisen raaka ja räkäinen. Mahtavaa kuunneltavaa, etenkin, kun Cooper oli noihin aikoihin myös parhaita rock-sanoittajia maisemissa. Ehkei hän takonut samanlaisia eeppisiä mestariteoksia kuin Deep Purplen Child in Time tai Zeppisten Stairway, mutta sen verran hän on kotimantereensa rock-perinteestä omaksunut, että tavallistenkin biisien sanoituksien eteen nähdään hiukan vaivaa. Jo aiemmin mainitsemani CCR:n ja Alice Cooperin sanoituksista voikin löytää paljon yhtenevyyksiä ja vielä enemmän irtiottoja Brittein saarten tuonaikaisesta tyylistä sanoittaa levyjen täytekappaleet (Zeppeliinien, Purplen ja Sabbathin perustuotanto antaa hyvän kuvan).

Billion Dollar Babies lienee oma suosikkilevyni koko helavita kirjosta. Se on kohtalaisen ehjä kokonaisuus ja jokainen kappale korkealaatuista jytää. Harmittaa vain, että sillä ei ole loisteliasta I'm Eighteen -hittiä, joka tosin julkaistiin singlenä jo kaksi vuotta aiemmin. Siitä kipaleesta on tullut minulle varsin läheinen sitten viime joulukuun (jolloin täytin... 18! Ohhoh!), jotenkin se vain tiivistää muutamaan minuuttiin koko sen meiningin. Mutta onneksipa on kokoelmia kirjastossa ja minulla toimivat kopiointivehkeet. Ei ole puutetta Alice Cooperin 1970-luvun touhuista laisinkaan. Ja taitaa minulla jonakin formaattina se Poisonikin olla, kun kaverit aina sitä kyselee kun eivät paremmasta tiedä. Muuta epäolennaisen ajan tuotantoa en ole vaivautunut edes taltioimaan, vaikka joitakin harvinaisia hyviä kappaleita sieltäkin löytyy. Minusta muuten Poison ei ole yksi niistä, se on vähän turhan laskelmoitu ja kliininen. Sopii toki joihinkin tilanteisiin ja idea ja sanoitus ovat ihan hienot, mutta kappaletta leimaa silti liiallinen '80-lukuisuus, ikään kuin teennäisyyden tuntu, joka vainoaapi isoa osaa vuosikymmenen musiikista.

Arvata saattaa, että en pidä vaivan arvoisena lähteä Cooperin Suomen-keikkoja katsomaan, huolimatta siitä, että Hesassa lämppärinä touhuilee Uriah Heep. Hiippareitakaan ei oikeasti ole ilman Hensley-Byron-Box -kolmikkoa. Eikä todellista Alice Cooperia, jos se veivaa Poisonia maski naamalla.
"You don't have to be black to be a nigger. Being born penniless also makes you an outlaw." -Ronnie van Zant
         Row, row, row thy boat gently down the stream. Oh Charon, hast thou ever know'd that Death is but a dream?
Hyviä emme ole, pahoiksi emme halua tulla - olkaamme siis rumia!

Poissa Aiëdaíl

 • Näätärikkaus
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Alice Cooper
« Vastaus #14 : Lokakuu 06, 2007, 20:48:29 »
Satuin kuulemaan Poisonin jossain-en-muista-missä-yhteydessä-en-muista-milloin. Lähdin ottamaan asioista selvää, ja pian olinkin uppoutunut herra Cooperin tuotantoon. Iskevä melodia, Alicen lavaesiintymiset ja ulkonäkö sekä viimeisenä, muttei vähäisempänä upea lauluääni ovat niitä syitä, miksi hänen musiikkiaan kuuntelen. Asiaan täysin liittymättä, Alicen esiintymiset The Muppet Showssa ovat jotain unohtumatonta. Youtubetus auttaa, jos et tiedä mistä on kyse.
Ai niin. Häpeäkseni täytyy myöntää, että lähes kaikki musiikkini, Alice mukaanlukien, on keskittynyt tietokoneelle. Tämän vuoksi en omista ainuttakaan levyä häneltä... *pakenee hyräillen School's out:ia*

Knight Rider

 • Ankeuttaja
Vs: Alice Cooper
« Vastaus #15 : Lokakuu 15, 2007, 20:25:47 »
Joo, Alice Cooper tosiaan on aikas hyvä. Poison on lempibiisini kyseiseltä herralta. :D Hyvät soinnut ja sanoitukset, ei biisiltä paljo muuta voi toivoa. :D

Poissa kumppari

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Alice Cooper
« Vastaus #16 : Lokakuu 16, 2007, 00:00:27 »
Oih, ensi kuussa tulee tämäkin herra nähtyä!<3 Olen aivan pienestä pitäen kuunnellut Coopperia ja nykyään suuri ihailija. Parasta biisiä en osaa sanoa, mutta No More Mister Nice Guy ja I`m Eighteen ovat yksiä suosikkejani. Luulen että Coopperin uusinpaan tuotantoon on vaikuttanut hänen raittiutensa ja se kun hän tuli uskoon. :D Aika jännää, että meidänkin sukupolvi saa vielä nauttia hänestä ja esim. rollareista. Odotan keikkaa innolla, toivottavasti on sen arvoinen!
I'm a picture
Of ugly stories
I'm a killer
And I'm a clown

Hyrre

 • Ankeuttaja
Vs: Alice Cooper
« Vastaus #17 : Lokakuu 17, 2007, 14:05:15 »
Tämä herra kyllä osaa. Siitä ei pääse yli eikä ympäri. Alicea on tullut kuunneltua jo useemman vuoden pelkästään sen takia, että äite sitä on kuunnellu nuoruudestaan asti. Parasta biisiä on vaikea sanoa, koska niitä on niin monia hyviä ja melkein jokainen levykin on hyllyyn tullut haalittua.

Livenä tämä on jotain todella unohtumatonta. 6.8.2005 tuli ensimmäisen kerran nähtyä ja täytyy sanoa, että sitä ei koskaan unohda. Marraskuussa pääsee uudelleen näkemään kunnon shown. :)

Toivottavasti herra elää pitkään ja pääsee vielä pitkään nauttiin hänen tuotannosta. :)

Poissa Giladra Carrion

 • Kuolonsyöjä
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ShieldFang27063
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Alice Cooper
« Vastaus #18 : Marraskuu 19, 2007, 15:50:18 »
Minä nyt en sitten tuonne konserttiin pääsekään, vaikka aluksi niin piti, kun Bon Jovi tuleekin ensi kesänä Suomeen, ja se kyllä ajoi kaiken muun edelle, kun oli sinne heti liput hommattava... Eikä enää jäänyt rahaa Cooperin konserttiin, ja kun se on jo näinkin pian, ei ehdi edes enää kerätä. Eikä se nyt ihan niiiin paha kolaus ole...
Surettaa, mutta toivon mukaan joskus tulevaisuudessa saan vielä päästä Cooperiakin katsomaan/kuulemaan ihan konserttiin... Taltioitaisiinpa se konsertti ja esitettäisiin tv:ssä, niin olisin todella mielissäni edes siitä.
“We've all been raised on television to believe that one day we'd all be millionaires, and movie gods, and rock stars.
But we won't. And we're slowly learning that fact. And we're very, very pissed off.”

Hyrre

 • Ankeuttaja
Vs: Alice Cooper
« Vastaus #19 : Marraskuu 19, 2007, 16:40:54 »
Itellä ei onneks ollu ongelmaa löytää rahoittajaa tuonne keikalle. Tän keikan missaaminen olis ollu liikaa, kun 2003 vuonna se jäi iän puutten takia väliin :|

Poissa kumppari

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Alice Cooper
« Vastaus #20 : Maaliskuu 25, 2008, 20:59:49 »
Cooper aloittaa kiertueen Euroopassa heinäkuussa 2008! TOIVOTTAVASTI tulee Suomeen! Niin ja täytynee mainita, että viime marraskuun keikka oli mahtava. :)

Luin juuri Cooperin kirjan Golf Monster: A Rock’n’Roller’s 12 Steps to Becoming a Golf Addict ja mielestäni kirjassa oli sopivasti 60- ja 70-luvusta kerrontaa, mutta AIVAN liikaa golfia. Muuten kirja oli ihan hyvin kirjoitettu.
I'm a picture
Of ugly stories
I'm a killer
And I'm a clown

Poissa Giladra Carrion

 • Kuolonsyöjä
 • Valvojaoppilas
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Pottermore: ShieldFang27063
 • Tupa: Luihuinen
Vs: Alice Cooper
« Vastaus #21 : Maaliskuu 28, 2008, 16:25:53 »
Olisi aivan mahtavaa, jos tulisi Suomeen :) Tällä kertaa pitäisin todellakin huolen siitä, että ne liput sinne varmasti saisin. Minun on vain pakko päästä näkemään Alice Cooper livenä edes kerran elämässäni!

Täytyy tuo kirja hankkia jostain käsiini, sillä kovasti haluaisin sen lukea. Varmasti ihan mielenkiintoinen. Golfia..? Kuulostaa entistä mielenkiintoisemmalta :D
“We've all been raised on television to believe that one day we'd all be millionaires, and movie gods, and rock stars.
But we won't. And we're slowly learning that fact. And we're very, very pissed off.”

Poissa kumppari

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Alice Cooper
« Vastaus #22 : Maaliskuu 28, 2008, 22:41:43 »
Jeps, golfia siinä kirjassa on 12 lukua. :D Aina on yksi luku Alicen etenemisestä staraksi/olemisena starana ja sen jälkeen golfia käsittelevä luku. Että näin. :D Mutta kirjassa on plussaa isot kuvat joita on paljon.

Aah, toivotaan että se tosiaan tulee Suomeen ja kannattaa todellakin tulla katsomaan!!!
I'm a picture
Of ugly stories
I'm a killer
And I'm a clown

Poissa Bad Girl

 • Rebel Yell
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Guilty 'til I'm proven innocent
 • Tupa: VOLDEMORT!!!
Vs: Alice Cooper
« Vastaus #23 : Joulukuu 03, 2009, 12:52:28 »
Pakkohan tänne on vihdoin kirjoittaa, varsinkin kun pääsen näkemään Cooperin livenä viikon päästä <3 ^^ Olen tulevan keikan takia ihan innoissani, ja alkaa vanhemmillakin hiljalleen mennä hermot kun huudatan kyseisen herran musiikkia aamusta iltaan ;>

En oikeastaan edes ole varma kuinka monta vuotta sitten aloin Cooperia kuuntelemaan, mutta muistan miten hassulla tavalla hänen musiikkiinsa tutustuin :''D Nimittäin lukiessani sarjakuva Nemiä Cooperin nimi hyppäsi vähän väliä silmilleni, ja aloin ihmettelemään kuka ihmehyyppä se oikein oli, ja eräänä päivänä sitten hyppelehdin youtubeen kuuntelemaan tätä^^ Ja olin sitten ihan koukussa jo ensimmäisen biisin jälkeen :p Sitten tietysti aloin onkimaan lisää tietoa Cooperista esille ja luin kaiken tähän liittyvän materiaalin mitä käsiini sain. Innostuin yhä enemmän ja enemmän^^ Kaikki Cooperissa kiinnosti, shokeraava lavaesiintyminen, ulkonäkö, ääni, musiikki, ihan kaikki. Harmittaa vähän kun en ole löytänyt tämän levyjä juuri mistään, jonka takia omistankin sitten vain yhden levyn :/ Kirjastonkin levyvalikoima on niin surkea, etten ole ikinä löytänyt sieltä mitään mieleistä.
Lempibiisejä en taida tässä alkaa luettelemaan, sillä aina kun teen niin, listasta tulee ylipitkä kun haluaisin luetella suunnilleen kaikki tietämäni kappaleet :''D Harmittaa vähän kun rahat eivät oikein ikinä tunnu riittävän tuohon Golfmonster kirjaan eikä sitä, yllätys yllätys, kirjastostakaan löydy..-.- Mutta enköhän minä sen sitten joskus käsiini saa..^^

- BG -
He kuuntelivat hevimetallia, se syövytti heidän aivonsa ja spraymaalattuaan koulujen seinät heidät kärrättiin mielisairaalaan !

Vuoden Luihuinen, kiitoksia äänestäjille <2 || Epäaktiivinen säännöllisen epäsäännöllisesti

Poissa Vammasipuli

 • Järjen riemuvoitto
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Let us die young or let us live forever
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Alice Cooper
« Vastaus #24 : Joulukuu 07, 2009, 13:32:34 »
Ihanaa, jo perjantaina! Itselläni toinen kerta kun Cooperin livenä näen. Hitusen harmittaa, kun piti nähdä myös Dio samaisena viikonloppuna vaan sepä sitten jäi. Sitäkin oli odotettu kuin kuuta nousevaa :(
Mutta enemmän minä toivon, että herra paranisi ja tulisi sitten terveenä takaisin!

Poissa kumppari

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Alice Cooper
« Vastaus #25 : Joulukuu 07, 2009, 17:54:45 »
Voi etta kun olisinkin Suomessa, niin varmasti menisin taas katsomaan Cooperia. Aivan mahtavassa vedossa on kyseinen herra yha edelleen. Kertokaahan sitten keikan jalkeiset fiilikset! :)

Nauttikaa keikasta!
I'm a picture
Of ugly stories
I'm a killer
And I'm a clown

Poissa Bad Girl

 • Rebel Yell
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Guilty 'til I'm proven innocent
 • Tupa: VOLDEMORT!!!
Vs: Alice Cooper
« Vastaus #26 : Joulukuu 12, 2009, 15:23:31 »
Voi etta kun olisinkin Suomessa, niin varmasti menisin taas katsomaan Cooperia. Aivan mahtavassa vedossa on kyseinen herra yha edelleen. Kertokaahan sitten keikan jalkeiset fiilikset! :)

Nauttikaa keikasta!

Että fiiliksiä vai..^^ Ihan mahtava keikka! <2 Olin melkein eturivissä, vain pari ihmistä siinä edessä <: Nyt on ääni ihan käheä ja korvissa soi ja jalat kipeät mutta mitäs pienistä x) Sain sen kitaristin plektrankin, aah^^ Nyt on tosin inhottava tunne, nyt se keikka on jo ohi (I want more!! :''().. Oliko ketä muita vuotislaisia siellä vai onko joku menossa katsomaan Oulun keikkaa? :>
Mutta hienoin show mitä olen ikinä nähnyt, kyllä Cooper osaa (varsinkin kun se "hirtettiin" siellä lavalla pisti aivan mykäksi.. se oli vain niin upeaa!)!^^ Lämppäritkin oli tosi hyviä x)

Yää, olen yhä sekaisin keikan takia^^ Pakko kuunnella vain sitä eilistä settiä koko ajan läpi^^

- BG (joka muuten meni ihan sekaisin kun Cooper katsoi sitä suoraan silmiin laulaessaan Poisonia^^) -
He kuuntelivat hevimetallia, se syövytti heidän aivonsa ja spraymaalattuaan koulujen seinät heidät kärrättiin mielisairaalaan !

Vuoden Luihuinen, kiitoksia äänestäjille <2 || Epäaktiivinen säännöllisen epäsäännöllisesti

Poissa Vammasipuli

 • Järjen riemuvoitto
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Let us die young or let us live forever
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Alice Cooper
« Vastaus #27 : Joulukuu 20, 2009, 23:28:06 »
Itse pillahdin itkuun jo kun herra Sebastian Bach asteli lavalle. Vannoutuneena Skid Row-fanina olin siis pyörtyä onnesta, kun Bach kiinnitettiin lämppäriksi.

Jos kahta Bruce Springsteenin keikkaani ei lasketa, niin tuo oli paras keikka ikinä! Voi herranjumala miten upea show! Ja nimenomaan, se oli enemmän musikaali kuin mikään konsertti! Ah, onneksi ei tarvitse odottaa kovinkaan kauaa niin näkee tuon jumalaisen muusikon uudestaan <3

Oli muuten hienoa kuulla I'm Eighteen livenä näin 18-vuotiaana. Voi sitä samaistumisen määrää!
Ja tykkäsin muutenkin kun soitettiin lähinnä vanhaa settiä, esimerkiksi oma henkilökohtainen suosikkini Be My Lover, kyyneleethän siinä kohosi silmiin kun alkuriffi lähti, huh huh.

(Joo, miten niin ylitunteellinen musiikkifanaatikko?)