Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 [10]
91
Oleskeluhuone / Vs: Onko sinulle sattunut jotain hupaisaa, liittyen Potteriin?
« Uusin viesti kirjoittanut Black Raven Huhtikuu 22, 2018, 21:48:10 »
Jokin aika sitten päätin katsoa kaikkien lefgojen trailerit uudelleen. Kun pääsin viimeisimpien leffojen kohdalle otsaani alkoi kutittaa. En kiinnittänyt siihen juuri huomiota, mutta kun Voldemort ilmestyi näytölle vitosen trailerissa yhtäkkiä otsaani alkoi kirvellä. Eikä se ollut mitään pientä vaan oikeasti kivulisasta ja kovaa kirvelyä. Tämän kyllä nauratti. :D

Vielä paremman jutusta tekee se, että kaverillani on Harry Potter cluedo. Aina pelatessamme arvomme kenellä hahmolla pelaamme ja arvatkaa kenelle se Harry aina päätyy. Eräällä kerralla pelasimme kaksi peliä peräkkäin ja kummallakin onnistuin saamaan hahmokseni Harryn. Kun minun piti nostaa apukortti totesin "jos se on Dumbledore mie en tiiä mitä teen" ja Dumbledorehan sieltä tuli :)
92
Musiikki / Vs: Arvostele edellinen biisi
« Uusin viesti kirjoittanut Shirlene Huhtikuu 22, 2018, 21:41:04 »
OOHYO - PIZZA
Ai että, tuli nälkä kyllä tätä kuunnellessa.. Mutta en kyllä menis allekirjoittamaan tuota kertosäkeen kohtaa "Pizza sucks without you", mutta ehkei sitä niin kirjaimellisesti pidä ottaakaan :D Lähtökohtaisesti ei sellaista musiikkia mitä kuuntelen, mutta kelpo biisi, joka ei pakottais vaihtamaan kanavaa. Laulajan laulutapa oli varmaan tarkoituksellisesti sävytön ja monotoninen korostamaan biisin sanomaa "mikään ei tunnu enää miltään ilman sinua jne", mikä sinänsä voi olla ihan ok ja sopivakin tapa tulkita biisiä, mutta se teki tästä vaan tylsän kun ei mitään tunnetta erottunut. Jätti siis kylmäksi eikä tässä ainakaan laulaja ällistyttänyt taidoillaan. Ei juuri erotu muista tuon tyyppisistä biiseistä. Plussaa oli kiva, tarttuva melodia, tuo kertsi jää varmaan soimaan päähän. 6½.

Seuraavalle: Barns Courtney - Glitter & Gold
93
Musiikki / Vs: Mitä kuuntelet nyt (1 viesti per päivä, ei pitkiä sanoituksia tai soittolistoja)
« Uusin viesti kirjoittanut tirsu Huhtikuu 22, 2018, 20:34:32 »
Dan Stevens (BantB) - Evermore

Now I know she'll never leave me
Even as she fades from view
She will still inspire me
Be a part of everything I do
Wasting in my lonely tower
Waiting by an open door
I'll fool myself, she'll walk right in
And as the long, long nights begin
I'll think of all that might have been
Waiting here for evermore


Aivan vitun mahtava biisi.
94
Oleskeluhuone / Vs: Jästihuispaus
« Uusin viesti kirjoittanut siilinpiikki Huhtikuu 22, 2018, 16:33:17 »
Suomi on kokoamassa joukkuetta huispauksen MM-kisoihin! Joukkueen matkaa voi seurata Facebook-tapahtumassa, ja kiinnostuneet voivat hakea myös joukkueeseen (ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta pelaamisesta).
https://www.facebook.com/events/683628678635663/

Itse aloitin huispauksen pelaamisen täällä vaihdossa. Norjassa pelaaminen on organisoitua, ja joukkueita löytyy ympäri maata. Pääsin osallistumaan kansallisiin mestaruuskisoihin, ja kärkijoukkueiden taso oli todella kova. Lajia ei pelata enää vain Harry Potter- fanien keskuudessa, vaan urheilulajina huispaus on alkanut kehittyä ammattimaisempaan suuntaan. Halua olisi jatkaa harrastamista Suomeen palattua, mutta tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla ei ole ymmärtääkseni aktiivisia joukkueita...
95
Jästitieto / Vs: Harry Potter: Hogwarts Mystery kännykkäpeli
« Uusin viesti kirjoittanut Shirlene Huhtikuu 18, 2018, 14:52:21 »
Aah, jotain tällaista oon tietämättäni kaivannut!

Nyt nopealla googlettamisella löytyi useasta eri lähteestä tuo sama julkaisupäivä 25.huhtikuuta, eli luotetaan nyt siihen. Samalla löytyi maininta toisesta Harry Potter-kännykkäpelistä nimeltä Harry Potter: Wizards Unite, joka myös ilmestyy tänä vuonna. Eli kyllä meitä Potterheadeja nyt hemmotellaan. Jotain tämäntyyppistä oon kai alitajuisesti odottanut Pokemon Go-huumasta lähtien, vielä kun Pottermore kuivui kokoon jättäen sopivan raon tällaiselle.

Toivottavasti täyttäisi odotukset. Olis kyllä ihan huippua, jos jompikumpi tai molemmat näistä peleistä toisi vanhat ja uudet Potter-fanit yhteen, ja koettaisiin taas yhdessä se juovuttava kokemus kun saadaan osallistua Potter-maailmaan.
96
The White Buffalo - Oh Darlin' What Have I Done
97
Taikuuden historia / Vs: Pieniä kysymyksiä kirjoista vol. 2
« Uusin viesti kirjoittanut matiaslehtonen Huhtikuu 16, 2018, 10:09:46 »
Mieleeni tuli vielä tällainen hieman kummallinen kysymys, että saattoiko Dumbledore mitenkään olla käärmessuu (ilman että Rita Luodikokaan onnistui penkomaan sitä)? Tätä aloin ajatella, kun Bob Odgenin muiston katsottuaan hän ei kysynyt Harrylta, mitä Kolkot keskenään sihisivät. Vaikka toisaalta sananvaihdon merkitykset olivat suunnilleen aika hyvin pääteltävissä.

Dumbledore ei ollut kärmessuu, mutta hän ymmärsi kärmeskieltä. Hän oli poikkeuksellisen älykäs velho.
Seuraava lainaus Rowlingilta eräästä haastateelusta:
Delailah: How does dumbledore understand parseltongue?
J.K. Rowling: Dumbledore understood Mermish, Gobbledegook and Parseltongue. The man was brilliant.

Ron pystyi toistamaan lyhyen lauseen kärmeskielellä matkimalla Harrylta kuultua ääntelyä. En usko että kärmeskieltä pystyy oppimaan niinkuin jotain muuta kieltä, mutta jonkun lyhyen yksittäisen äänteen pystyy opettelemaan, jos kuulee jonkun kärmessuun "puhuvan".

Samaa mieltä. TUskin kärmeskieltä voi oppia, mutta matkimaan sitä pystyy vaikka ei ymmärräkkään mitä matkii.
98
Jästitieto / Harry Potter: Hogwarts Mystery kännykkäpeli
« Uusin viesti kirjoittanut Narnia Huhtikuu 15, 2018, 14:17:47 »
Huomasin, että tästä ei ollut aihetta, niin päätinpä tehdä sellaisen.

Vapaata keskustelua kyseisestä pelistä.

Peli toimii Android ja iOS puhelimilla. Wikipedian mukaan se julkaistaan jo tämän kuun 25. päivä, mutta en tiedä kannattaako siihen uskoa.

Pelissä omat valintasi vaikuttavat tarinan kulkuun. Pelaajat voivat myös luoda oman hahmonsa peliin, käydä oppitunneilla, oppia loitsuja, taistella loitsuilla muita oppilaita vastaan ja tavata kirjoista tuttuja hahmoja.

Peli näyttää minusta todella hyvältä kännykkäpeliksi, sillä katsoin siihen liittyvän trailerin : https://www.youtube.com/watch?v=rAFYdUbWLMg ja aion ladata sen heti, kun se julkaistaan. Myös valintojen teko vaikuttaa mahtavalta.

Mitä mieltä te olette?99
Keskustelut / Vs: Asuminen ja muuttaminen
« Uusin viesti kirjoittanut Rappio Huhtikuu 14, 2018, 18:48:37 »
Nykyisellään en omista edes sänkyä ja voin vaan kuvitella, miten kamalaa olisi seuraavassa muutossa siirtää jotain 120 cm leveää runkopatjasänkyä. Etenkin kun ounastelen, että pahimmillaan muutan jonnekin hissittömän kerrostalon 4. kerrokseen.

Nukutko jollain sohvalla tms., vaiko miten? :)

Lattialla vaahtomuovipatjalla, retkeilypatjalla tai petauspatjalla. Toiminut toistaiseksi. Sängystä en kieltäydy jos muualla yövyn.

Mutta itse asunto on ne pääasialliset tarpeet täyttävä, tänne mahtuu niin sänky, tietokonepöytä, senkki näköradioineen ja on tuossa jokunen nojatuoli ja aivan helvetillisen epäkäytännöllinen ja epämukava sohva, josta pitäisi joskus vielä eroon päästä.

Ehkä olet jo hankkiutunut sohvasta eroon? Suosittelen etsimään paikallisen facebookryhmän. Sinne kuvalla ja nimellisellä hinnalla ja nouto kohteesta. Varmasti menee viikon sisään. Jollet asu kaukana kaikesta ja sohva ei muistuta enää sohvaa ollenkaan. Olen huomannut käteväksi itse melkein sijainnista riippumatta tavaran kuin tavaran kohdalla.
100
Sarjakuvat / Vs: W.I.T.C.H.
« Uusin viesti kirjoittanut HONE Huhtikuu 14, 2018, 00:19:54 »
Hei! Itse tykkään Witch sarjakuvista. Suosikki henkilöni on Orube! Tykkään vain viidestä ensimmäisestä SAAGASTA ja viides saaga on suosikkini! Koska siinä on Oruben ja Cedricin rakkaustarina!    Saaga tarkoittaa Witch maailmassa jatkuvajuonista tarinaa jonka pituus on n. 12 lehteä.  Ensimmäinen saagahan on nimeltään "Kaksitoista porttia" Toinen saaga"Kandrakarin sydän",kolmas "Arkhantaan ja takaisin",neljäs "Basiliaden Endarno",viides "Elementtien kirja".Olen lukenut,että Suomessa sivuhahmot ovat tosi suosittuja. Jossakin kokouksessa on jopa ihmetelty miten sivuhahmot voivat Suomessa olla niin suosittuja.
Sivuja: 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 [10]