Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 [10]
91
Hagridin mökki / Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Uusin viesti kirjoittanut Arnold Marraskuu 16, 2017, 06:56:16 »
Oma suojelukseni (pottermoren mukaan) on jänis (englanniksi mountain hare)!🐇
92
Hagridin mökki / Vs: Rohkelikko, Luihuinen, Puuskupuh vaiko Korpinkynsi?
« Uusin viesti kirjoittanut Arnold Marraskuu 15, 2017, 16:08:07 »
Rohkelikko :D !
Itse en tuota testiä ole tehnyt mutta pottermoren lajittelun kaksi kertaa, molemmilla kerroilla minut lajiteltiin Rohkelikklon.
93
Keskustelut / Vs: Yliluonnollisia kokemuksia ja hassuja yhteensattumia (vol2)
« Uusin viesti kirjoittanut Black Raven Marraskuu 14, 2017, 18:51:42 »
Olen yllättynyt etten ole vielä tänne kirjoittanut sillä tälläisiä kummallisia juttuja on sattunut useita.

Olen aika varma että talossamme kummittelee. Ulko-ovi on auennut kerran itsestään ja mennyt saman tien kiinni, talostamme kuuluu usein viheltelyä vaikka ketään ei olisi kotona ja yksi päivä kun olin lähdössä ulos ja laitoin eteisessä kenkiä, joku koputti oveen mutta ketään ei ollut siellä. Tuli hiukan kiire lähteä :)

Mutta kaikkein pelottavimmat jutut ovat käyneet mökillämme. Sielläkin on ollut tätä viheltelyä ja yhden kerran tullut sähkökatko (joka johtui tuulesta) oli hyvin vihamielinen ja sen jälkeen kun saimme valot takaisin minulle tuli äärimmäisen vahva tunne, että nyt täytyy häipyä.

Viime viikonloppuna kävimme taas mökillä ja huomasin erään kirjan jääneen pöydälle auki. Olin varma että olin sulkenut sen mutta ohitin tapauksen. Suljin kirjan ja siirsin sen sivummalle. Jouduin käymään hetkellisesti alakerrassamme ja kun tulin takaisin yläkertaan kirja oli auki tismalleen samasta kohtaa kuin aiemmin. En ollut itse avannut sitä ja kaikki perheestämme olivat alhaalla

Muutenkin, erityisesti kotona, tavarat liikkuvat paikasta toiseen kenenkään aiirtämättä. Kerran jätin puhelimeni keskelle sohvaa ja tullessani takaisin se oli lattialla huoneen toisella puolella.

Mutta pelottavin tapaus oli pianonsoittaja. Olimme mökillä saunomassa erillisessä rakennuksessa. Itse saunon vähemmän aikaa kuin muut perheestäni joten kävelin sisälle. Ohitin vierashuoneen (jossa säilytämmen tällä hetkellä vaatteita) kun huoneesta alkoi kuulua pianon soittoa. Jotakin klassista ehkä mozartia, tiedän kuitenkin kuulleeni kappaleen joskus musiikin tunnilla. Säikähdin ja juoksin olohuoneeseen ja pianon soitto lakkasi hetkeksi. Sitten se alkoi kuulua taas samasta kohtaa kuin ekalla kerralla. Äitinikin kuuli tämän. Emme omista pianoa, eikä huoneessa ole radiota, eikä kenenkään puhelin tai muukaan tekninen laite ollut huoneessa.
94
Hagridin mökki / Vs: Mikä eläin suojeliuksesi olisi?
« Uusin viesti kirjoittanut Hattaraprinsessa Marraskuu 12, 2017, 19:54:13 »
Koala tai susi!

Miksi koala? No koala on lempieläimeni ja rakastan niitä yli kaiken. Ne ovat herkkiä olentoja ja todella suloisia.

Miksi susi? Susi on toinen vaihtoehto siksi, koska ne ovat todella kiehtovia eläimiä ja animaagimuotoni olisi susi.
95
Hagridin mökki / Vs: Mikä olisi monijuomaliemesi väri?
« Uusin viesti kirjoittanut Hattaraprinsessa Marraskuu 12, 2017, 19:50:16 »
Hmm... Ei muuten mitään hajua! :D Nyt kun rupean miettimään niin en usko sen olevan mikään kovinkaan tumma väri. Johtuen siitä etten ole kovinkaan murehtivaa tyyppiä ja näytän tunteeni melko voimakkaasti. Ja koska suurimman osan ajasta olen pirteä tai iloinen niin se saattaisi olla jokin kirkas väri. Ehkä violetti? Se on melko voimakas väri ja sekoitus punaista ja sinistä. Punainen kuvaa vahvasti iloani ja vihaani samaan aikaan ja nämä kaksi kun suurimmaksi osaksi esiintyvät elämässäni. Seuraavaksi suurin tunteistani on suru. Näytän suruni ja kipuni todella avoimesti ja voimakkaasti. Tämän kaiken kun laittaa yhteen pinoon niin siitä tulee tummanvioletti. Se on siis melko varmasti monijuomaliemeni väri!
96
Hagridin mökki / Vs: Minkälaisen hahmon tekisit itsestäsi Potter-maailmaan?
« Uusin viesti kirjoittanut Hattaraprinsessa Marraskuu 12, 2017, 19:41:34 »
Minun nimeni olisi Liljaana Mandimai Malfoy. Minua kuitenkin kutsuttaisiin Mandimaiksi tai Mandiksi. Nimeni mukaan olisin Draco Malfoyn tytär. Äitini olisi Lily-Yvanne Malfoy ja Scorpius Malfoy olisi pikkuveljeni. Tylypahkassa kuuluisin luonnolisesti Luihuiseen. Olisin myös huispausjoukkueen jahtaaja. Jossakin vaiheessa rupeaisin opiskelemaan animaagiksi, ja animaagihahmoj´kseni osoittautuisi mitä todennäköisemmin sudeksi.

Olisin luonteeltani melko samanlainen kuin oikeastikkin, ehkä hiukan ilkeämpi. Sisimmässäni olisin kuitenkin todella kiltti niille jotka tunnen kunnolla ja kenestä oikeasti pidän.
97
Hagridin mökki / Vs: Mikä olisi animaagihahmosi?
« Uusin viesti kirjoittanut Hattaraprinsessa Marraskuu 12, 2017, 19:23:45 »
Itse haluaisin, että animaagihahmoni olisi koala mutta se ei kuvasta luonnettani lainkaan! Uskon, että minulla se olisi susi. Olen kaikista mieluiten yksin, mutta pidän lujaa kiinni niistä harvoista joiden kanssa vietän mielellänni aikaa. He ovat minulle ikään kuin lauma :D
98
Keskustelut / Vs: Hauskoja lausahduksia
« Uusin viesti kirjoittanut Arnold Marraskuu 11, 2017, 23:04:51 »
Heei, nää on hauskoja xd xd !
99
Hagridin mökki / Vs: Mikä olisi animaagihahmosi?
« Uusin viesti kirjoittanut Reuna Marraskuu 11, 2017, 18:36:49 »
En oikein keksinyt mitään, joten etsin jonkun testin netistä xD Sain pöllön.

You are wise, fun, and known for your quick wit. You are known to be calm and insightful. You can find fun in anything from thinking up schemes to discussing philosophy. People can sometimes take advantage of you because you can be quiet in large groups. However, you never hesitate to use your razor-sharp tongue to make your thoughts known.

Toisaalta mugglenetin testi antoi ilveksen O_o Ägh. Ehkä kuitenkin se pöllö, koska lentäminen ^^
100
Hagridin mökki / Vs: Mitä haistaisit lemmenjuomassa?
« Uusin viesti kirjoittanut Reuna Marraskuu 11, 2017, 18:30:12 »
Lasteni tuoksut - se, miltä heidän niskansa tuoksuvat kun istuvat sylissä. Tarviiko tätä edes selittää enempää? =P
Mieheni tuoksu, juuri kaulan kohdalta sekin, koska rakastamani ihminen.
Muuten varmaan juuri joku vastaleikattu ruoho, vanha kirja... vastaleivottu pulla ja musta tee <3 Ja sahanpuru koska lapsuus ja se vastaraapaistun tulitikun tuoksu minkä joku oli täällä maininnut (on niin jouluisa).
Sivuja: 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 [10]