Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 [10]
91
Oleskeluhuone / Tee-se-itse -vinkit Harry Potter -tavaroihin
« Uusin viesti kirjoittanut Hopeakettu Elokuu 31, 2017, 12:06:29 »
Tahtoisitko tehdä itse oman taikasauvasi tai askarrella muita Harry Potter -cosseihin liittyviä tavaroita? Kiinnostaisiko huoneesi tai kotisi muokkaaminen Harry Potter -henkisemmäksi? Haluaisitko käyttää arjessasi enemmän taikamaailmaan vivahtavia asusteita ja esineitä? Tekeekö mielesi jakaa mahtavia, upeita, maailmaa mullistavia Harry Potter -aiheisia tee-se-itse -ideoitasi muiden vuotislaisten kanssa?

Jos vastasit yhteenkin kysymykseen kyllä, olet oikeassa paikassa!

Tämän topikin tarkoituksena on jakaa tee-se-itse -vinkkejä Harry Potter -aiheisiin tavaroihin. Kaikki asialliset neuvot, kokemukset, varoitukset, ajatukset, kysymykset, kertomukset ja valokuvat ovat enemmän kuin erittäin tervetulleita. Olipa kyse sitten koulukaavun ja ompelukoneen kanssa tappelemisesta, sisustusesineiden tuunaamisesta tai rintamerkin väkertämisestä, kaikki neuvot ja kysymykset Harry Potter -aiheisiin tavaroihin ja esineisiin ovat toivottuja! Esineet saavat tosiaan olla tarkoitettuja niin cossaukseen, sisustukseen kuin arkikäyttöönkin - kaikki käy, kunhan teemana on Harry Potter ja tee-se-itse.

****

Minusta itsestäni olisi hurjan mukava nähdä kuvien kautta, mitä kaikkea vuotislaiset ovat askarrelleet ja kehitelleet - erityisen kiinnostunut olisin Harry Potter -sisustusesineistä.  :) Lisäksi tahtoisin vinkkejä Puuskupuh-henkisiin asusteisiin ja käyttötavaroihin. Onko joku tehnyt sellaisia, olisiko neuvoja aloittelijalle? :)
92
Ihmeotukset-elokuvasarja / Vs: Ihmeotukset 2 -premiere
« Uusin viesti kirjoittanut Hopeakettu Elokuu 30, 2017, 20:55:00 »
Mitä kaikkea tuolla tapahtumassa on? Tai siis, onko siellä vain näyttelijöitä punaisella/sinisellä matolla vai onko siellä esimerkiksi jotain paneelikeskusteluja tai muuta mukavaa?
93
Kirjallisuus / Vs: Stiefvater Maggie-Väristys!
« Uusin viesti kirjoittanut Hopeakettu Elokuu 30, 2017, 18:29:36 »
Luin tämän ketjun hyvin hyvin hyvin varovaisesti ja vilkuillen, sillä en ole vielä saanut luetuksi sarjan kolmatta osaa. :D En siis lukenut kaikkia viestejä (etenkään sitä, jonka sanottiin spoilaavan viimeistä osaa :D).

Minusta Väristys oli ihana. Muistan tykänneeni siitä hurjasti - kieli oli muistaakseni kovin kaunista ja tunnelma jotenkin... herkkä. Olen tosiaan lukenut vasta trilogian kaksi ensimmäistä osaa, kolmas jäi jostain syystä kesken, mutta kyllä minä senkin vielä luen! :D Muistan kuitenkin ajatelleeni, että Väristys olisi toiminut mainiosti myös yksittäisenä kirjana.

Mitä mieltä olette muuten kirjojen kansista? Minusta ainakin Väristyksen kansi on aivan ihana. ♥ Häivähdyskin on kaunis.

Onko kukaan kuullut mitään elokuvasta? Ainakin ensimmäisessä viestissä mainittiin, että kirjasta on tekeillä elokuvasovitus, ja se viesti on vuodelta 2011... Vai onko elokuva jo tullut ja jotenkin mennyt minulta ohi?
94
Kirjallisuus / Vs: Mitä lehtiä luet?
« Uusin viesti kirjoittanut Hopeakettu Elokuu 30, 2017, 18:18:08 »
Itse luen tällä hetkellä sanomalehtien lisäksi ainoastaan kirjastossa Demiä (vaikken kohderyhmää enää olekaan :P) ja Animea, sukulaisilla vieraillessa Seuraa ja silloin tällöin Kodin Kuvalehteä (joka on yllättävän hyvä! :D) ja no, siinäpä ne olivatkin. Tieteen Kuvalehti on alkanut myös kiinnostaa! Silloin tällöin tulee ostettua kirpputorilta joitain yksittäisiä lehtiä, jos niissä on joku mielenkiintoinen juttu, mutta yleensä käyn lukemassa haluamiani lehtiä kirjastossa. Tällä hetkellä en tilaa kotiin mitään lehteä.

Tietääkö kukaan, onko olemassa mitään aikuisille suunnattua, suomenkielistä eläinaiheista lehteä? Olen yrittänyt etsiä sellaista kirjakauppojen lehtihyllyiltä, mutta ei ole ainakaan osunut silmään. Tarjolla on jotain hevos-, kissa- ja koiralehtiä, mutta minä haluaisin kokeilla sellaista joka käsittelisi eläimiä ja lemmikkejä laajemmin. Ainakin joskus oli sellainen lehti kuin Lemmikki, mutta se taisi olla enemmän lapsille ja varhaisnuorille suunnattu..?
95
Hagridin mökki / Vs: Paikkasi huispausjoukkueessa?
« Uusin viesti kirjoittanut Hopeakettu Elokuu 30, 2017, 17:55:31 »
Veikkasin olevani joko lyöjä tai pitäjä, ja testin mukaan olisin pitäjä. Se sopiikin minulle mainiosti - luulen, että pelaisin paremmin, jos minun pitäisi pysytellä maalisalkojen luona sen sijaan että viilettäisin ympäri huispauskenttää siepin tai kaadon perässä. :D

Mutta jos ajatellaan jästihuispausta, niin voisi olla hauskaa olla sieppi. Tosin veikkaan, että kuntoni saattaisi loppua vähän liian äkkiä... :D

Hahaa! Oletteko huomanneet tämän? http://yle.fi/ylex/uutiset/ranska_on_tuore_huispauksen_euroopan_mestari_-_nain_lajia_pelataan_ilman_taikavoimia/3-8187723 Nyt jokainen voi pelata huispausta :D

Hauskan näköistä. :D

Onko kukaan teistä pelannut jästihuispausta? Ainakin Tampereella on kuulemma sellainen joukkue kuin Mansen manaliukset. (Siitä lisää täällä.)
96
Olen nyt lukenut kolme sivua listauksia omistamistanne Potter-romppeista, ja minua jäi askarruttamaan tämä: miksi teillä on luetteloimianne tavaroita?

Tämä on hyvä kysymys ja monelle pohdinnan paikka. Noista muista tavaroista jo kertoilinkin syitä, mutta miksipä sitten tätä vaatepuolta? Saahan sillä tuotua esille omaa fanitustaan kun on esimerkiksi jonkin tuvan väriset villasukat jalassa, mutta koen nämä tekemäni vaatekappaleet myös hyödyllisiksi: lapaset, sukat ja kaulaliina pitävät lämpimänä.

Olen samaa mieltä samettiinan kanssa: on mukava tuoda omaa fanitustaan esille omaa tupaa edustavilla vaatteilla. Lisäksi ainakin minusta on kiva bongailla ihmisiä, joilla on Harry Potter -vaatteita/-asusteita - se nostaa hymyn huulille, ja on myös helppo aloittaa keskustelu jonkun uuden tuttavuuden kanssa, jos huomaa tällä vaikkapa Korpinkynsi-paidan. Itselleni on pari kertaa tultu juttelemaan, kiitos HP-teemaisten paitojeni, ja mikäs sen mukavampaa kuin tutustua uusiin ihmisiin (erityisesti muihin potteristeihin). :) Plus ovathan kaulaliinat sun muut lämpimät talviasusteet tosiaan myös hyödyllisiä.

Tähän väliin minulla on kysymys: mistä te ihmiset ostatte kaapunne? Itselläni ei ole kaapua, mutta haluaisin sellaisen. Erityisesti kyselen isompien kokojen perään.

Olisi kyllä niin ihana saada lisää Harry Potter -kamaa. EMP:n  HP-tuotteita tulee kuolattua vähä väliä. Ehkä sitten joskus rikkaana immeisenä....

Joo, EMP:n Harry Potter -tuotteet on kyllä upeita. ♥ :D
97
Jästitieto / Vs: Taikasauvat
« Uusin viesti kirjoittanut Hopeakettu Elokuu 30, 2017, 15:45:05 »
Minäkin olen katsellut EMP:n taikasauvatarjontaa, ja tällä hetkellä Hermionen (kuva) ja Ihmeotukset-elokuvasta tutun Lisko Scamanderin (kuva) sauvat kiinnostaisivat eniten, mutta niiden hinta on melkoisen suolainen... :/ No, ehkäpä joskus. Nuo paketit ovat mielestäni muuten hyvin kauniita!

Millaisista sauvoista pidätte eniten? Itse tykkään eniten yksinkertaisista sauvoista, joissa on ehkä jokin pieni jippo. Lisko Scamanderin sauva on tällä hetkellä suosikkini. Liian koristellut eivät oikeastaan ole mieleeni - toisaalta olen muutenkin ihminen, joka arvostaa enemmän yksinkertaisuutta.

Onko kukaan muuten tilannut EMP:ltä (tai muualta) taikasauvanmallisia kuulakärkikyniä? Esimerkkinä Ihmeotukset-leffan Queenien sauva (kuva). Millainen niiden laatu mahtaa olla? Ovatko ne toimivia vai piirtävätkö pelkkää himmeää viivaa? Miltä ne tuntuvat kädessä? Ovatko nekin yhtä hienoissa paketeissa kuin niinsanotut oikeamittaiset sauvat?
98
Secret love song - Little mix ft. Jason Derulo

Why ca't you hold me in the street
why can't you kiss me on the dance floor.
I wish that it could be like.
Why can't it be like that?
Cause I'm you'rs
99
Taikuuden historia / Vs: Oliko Voldemort syntyjään paha?
« Uusin viesti kirjoittanut Maria Musta Elokuu 22, 2017, 23:57:07 »
Ravleen: How much does the fact that Voldemort was conceived under a love potion have to do with his nonability to understand love? Is it more symbolic?

J.K. Rowling: It was a symbolic way of showing that he came from a loveless union – but of course, everything would have changed if Merope had survived and raised him herself and loved him. The enchantment under which Tom Riddle fathered Voldemort is important because it shows coercion, and there can’t be many more prejudicial ways to enter the world than as the result of such a union.

Löysin Rowlingin vastauksen kysymykseen lemmenjuoman vaikutuksesta Voldemortin kykyyn ymmärtää rakkautta. Eli hänen mukaansa kysymyksessä oli enemmänkin symbolinen asia. Jos Merope olisi elänyt ja kasvattanut Tomin rakastaen häntä, Tomista olisi tullut erilainen. Eli suuri syy siihen miksi Tom ei ymmärtänyt eikä osannut tuntea rakkautta oli se ettei hän ollut saanut kokea sitä itse.

100
Taikuuden historia / Vs: Tarvehuone
« Uusin viesti kirjoittanut Maria Musta Elokuu 22, 2017, 21:50:54 »
Minä haluaisin kysyä Rowlingilta miksi Voldemort ei saanut selville, että Regulus oli hoksanut ja varastanut medaljonki-hirnyrkin. Hänen porukoistaanhan ei voinut noin vain häipyä. Kun Regulus yhtäkkiä katosi, niin jos Volde olisi yrittänyt kaivaa/kaivauttaa hänet esiin vaikka kivenkolosta, olisi kai jossain vaiheessa käynyt selville että Oljo onkin kotona, vaikka sen olisi pitänyt jäädä kituvana luolaan, ja tästä olisi herännyt epäilys. Vai oliko Voldemort niin ylimielinen ettei kiinnittänyt sen vertaa huomiota kotitonttuun, että olisi tajunnut asian. Vai loppuiko Voldelta aika? Jos muistan oikein että Regulus kuoli -79 ja Lily ja James -81 niin oli siinä kuitenkin kaksi vuotta aikaa ratsata asuntoja ja käännellä kiviä..
Sivuja: 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 [10]