Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10
71
np. Michael Jackson - Slave To The Rhythm (Original Version) [4:36min]
72
Oleskeluhuone / Vs: Tee-se-itse -vinkit Harry Potter -tavaroihin
« Uusin viesti kirjoittanut Aurican Syyskuu 26, 2017, 00:20:20 »
Ooo, mä rakastan askartelemista! Ja kun vielä kaupan päälle larppaa, tulee kyl askarreltua sitä sun tätä Potter-teemaista. Pari-kolme erilaista taikasauvaa löytyy. Yksi ylpeydenaiheeni on punk-farkkuliivi, jossa on itse maalattu kuva selässä ja läjä kaikenlaisia Potter-aiheisia aktivismijuttuja (Werewolves are people too- ja anti-Kuolonsyöjä-kangasmerkit ja Love potions don't equal consent-pinssi). Ja kerran tein sieppi-aiheisen heijastimen, mutta se meni lahjaksi enkä ole saanut aikaiseksi tehdä itselleni omaa. Ehkä näin syksystä pitäisi.

Mutta jos kaipaa ohjeita tai inspiraatiota, niin Pinterest on ihan mukava sivu. Sinne täytyy kyllä tehdä tili jos haluaa kunnolla selailla. Mut sieltä löytyy vaikkapa haulla Harry Potter crafts ihan vaikka ja mitä. Etenkin teemabile-koristeita ja just sisustusjuttuja. Osa niistä on vähän hassujakin, mut paljon on kans tosi siistejä. Ja ainahan sitä voi soveltaa!

Itsekin olen puuskupuh. Mun Puusku-asusteet on kai lähinnä lapaset ja huivi. Ja on mul pari ystävänauhaakin, mut niitä en edes käytä, kun en tykkää pitää ranteissa mitään. Ja tupavärinen rusetti kauluspaidan kanssa pidettäväksi, jota käytän kyl tosi harvoin.
73
Keskustelut / naulakot hakusessa?
« Uusin viesti kirjoittanut nettee Syyskuu 25, 2017, 15:55:55 »
Terve! Olen vastuussa työpaikkani sisätilojen sisustus materiaaleista. Melko suuri määrä naulakoita kuuluu tähän hommaan. Yritän siis etsiä yritystä, joka teettää hyvälaatuisia ja kestäviä naulakoita. Etsiessäni netistä, löysin esimerkiksi nämä kaksi yritystä, jotka teettävät naulakoita:   http://www.naulakot.fi ja https://www.on24.fi/sisustus/kaapit_lipastot_hyllyt/eteiskaapit_naulakot?gclid=CjwKEAjw6ZLOBRCLyNXAwfCPmlQSJADHPIJbkhdnBesVPdPgDlvjJrfumdLpCiduGVdaBueseCSLwBoC0RTw_wcB . Onko kukaan tilannut kummastakaan naulakoita ja onko laatu ollut hinnat veroista?
74
Musiikki / Mitä kuuntelet nyt (1 viesti per päivä, ei pitkiä sanoituksia tai soittolistoja)
« Uusin viesti kirjoittanut Sakura Syyskuu 24, 2017, 19:56:50 »
The gazettE - To Dazzling Darkness

Oon nyt viime aikoina rakastunut ihan täysin the gazettEen :3 en tiedä miks, kun visual kei/J-rock ei ole aikaisemmin kolahtanut, mutta nyt kyllä kolahti ja kovaa
75
Ihmeotukset-elokuvasarja / Vs: Ihmeotukset ja niiden olinpaikat -elokuvan oheiskirjat
« Uusin viesti kirjoittanut samettiina Syyskuu 15, 2017, 13:02:44 »
Mitä muuten pidätte näistä uusista painoksista? Minä olen sen verran tylsä, että vanhat vihkonnäköiset punaiset ja keltaiset versiot ovat enemmän makuuni.

Itse en ole vielä näihin tutustunut, olen vain nähnyt kaupassa. Ajattelin, että jossain vaiheessa lainaisin kirjastosta ja podin sen jälkeen, ovatko ostamisen arvoisia. Mutta mitä kuitenkin tulee noiden Ihmeotukset ja niiden olinpaikat sekä Huispaus kautta aikojen -teosten kansikuviin, minäkin pidin enemmän niistä alkuperäisistä. Niissä oli mielestäni enemmän sitä jotain sekä tietynlaista "rosoisuutta".

Jotain uudistuksia nähtävästi näiden viestien perusteella on myös sisältöihin tullut: onko kirjat menneet sisällöllisesti mielestänne parempaan vai huonompaan suuntaan?
76
TV-sarjat / Vs: Vain elämää
« Uusin viesti kirjoittanut Raparperi Syyskuu 15, 2017, 11:52:57 »
Spekulaatioiden mukaan tämä on viimeinen kausi, enkä toisaalta ihmettelisi. Tähän mennessä kaikki kaudet ovat olleet mielestäni vähintään hyviä jos eivät ihan täysiä kymppejä, mutta ehkä konsepti alkaa kulua ja artistit loppua (tosin muutama kovaakin kovempi on edelleen osallistumatta, esim. Elli Haloo tai Rasmuksen Lauri).

Nämä All Stars -kauden artistit ovat mielestäni hyvin valittu, vaikkakin ehdin jo pienimuotoisesti pettyä kun Cheek ei sen enempää valottanut sairauttaan. En tosin ole lukenut Cheekin kirjaa, niin ehkä sieltä saisin lisäinfoa. Muuten oli hauska ensimmäinen jakso, oli ihanaa että nyt palattiin Hirvensalmelle ja eikä prameiltu liikaa vaan aktiviteetti oli "vain" kalastaminen itsetehdyillä ongilla (monissa nykyrealityissa minua ärsyttää tuotesijoittelun määrä, kaikki osallistujat on puettu näkyvästi jonkun brändin vaatteisiin ja kaikki ohjelmassa käytetyt tavarat ovat kalliita merkkituotteita. Rant over).

Kaikilla artisteilla on vielä materiaalia coveroitavaksi, joten siitä homma ei jää kiinni. Ekan jakson esitykset eivät ehkä räjäyttäneet vielä pankkia, mutta kyllä niitä tulee varmaan uudemmankin kerran kuunneltua.
77
TV-sarjat / Vs: Tähdet, tähdet
« Uusin viesti kirjoittanut Raparperi Syyskuu 15, 2017, 11:26:21 »
Nyt täytyy kyllä sanoa että harvinaisen mitäänsanomattomat kisaajat tänä vuonna, kukaan ei herätä minkäänlaista halua katsoa tätä kautta. Todennäköisesti en katsokaan, saatan vilkaista muutaman esityksen Katsomosta. Muutenkin tämä Tähdet, tähdet on aina ollu mielestäni vain Maikkarin heikompi vastine Vain elämää -huumalle ja nyt tämä taitaa vedellä viimeisiään.
78
Ihmeotukset-elokuvasarja / Vs: Ihmeotukset ja niiden olinpaikat -elokuvan oheiskirjat
« Uusin viesti kirjoittanut Gil Syyskuu 15, 2017, 00:40:26 »
Ite ostin ja luin noi uudet huispauskautta aikojen ja ihmeotukset ja niiden olinpaikat kirjat. Huispauksen vaan enkuksi ja Ihmeotukset ja niiden olinpaikat suomeksi että enkuksi. Enkku versioissa mulla oli sellaiset painokset joissa oli vanhat kuvitukset. Käsittääkseni ainakin Ihmeotukset ja niiden olinpaikat kirjaan oli lisätty joitain taikaeläimiä niiden vanhojen lisäksi ja siinä oli myös Lisko Scamanderin esipuhe mikä oli minusta hauska lisä koska siinä oli viitteitä elokuvaan.
79
Ihmeotukset-elokuvasarja / Vs: Ihmeotukset ja niiden olinpaikat -elokuvan oheiskirjat
« Uusin viesti kirjoittanut Lupin Syyskuu 14, 2017, 14:54:04 »
Ketju on jäänyt päivittämättä, mutta Huispaus kautta aikojen sekä Ihmeotukset ja niiden olinpaikat (plus Siuntio Sulosäkeen tarinat) ilmestyivät suomeksi kesällä. En ole ennättänyt vielä kamalasti tutkiskella omiani, mutta näissä uusissa on ihan uusi mustavalkokuvitus, ja vanhassa painoksessa olleet "Harryn ja Ronin kommentit" on poistettu.Leffakäsikirjoituksen suomennoksen pitäisi virallisesti ilmestyä huomenna, mutta omani ostin jo pari päivää sitten. Kohta tämän kimppuun. Tarina on tietenkin tuttu, mutta suomennokset kiinnostavat.Mitä muuten pidätte näistä uusista painoksista? Minä olen sen verran tylsä, että vanhat vihkonnäköiset punaiset ja keltaiset versiot ovat enemmän makuuni.
80
Klamydia - Pyyntö

Tervetuloa maailmaan
jonka mä itse rakensin
Astu sisään
sulle portin avasin
Mä tarinaa kerron
vaikka vielä sanoja löydä en
Kuuntele tarkkaan
ymmärrät kaiken

Mulla yksi pyyntö ois
älä vie lapsuuttani pois
Anna mun nauttia aika tää
vaikka tieni murheita tois
enkä paras missään ois
Anna elää täyttä elämää
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10