Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10
61
Follow the Cipher - The Rising

Mun korvat ei saa koskaan tarpeekseen tämän kaltaisista korkeista nuoteista.
62
Keskustelut / Vs: Ystävänpäivä
« Uusin viesti kirjoittanut Leffajuho Helmikuu 14, 2018, 12:27:04 »
Hyvää ystävänpäivää
63
Musiikki / Vs: Mitä kuuntelet nyt (1 viesti per päivä, ei pitkiä sanoituksia tai soittolistoja)
« Uusin viesti kirjoittanut Sakura Helmikuu 13, 2018, 21:41:10 »
Wardruna - Völuspá

Kylmät väreet :3 Wardruna ♥
64
Kirjallisuus / Vs: Mitä luet nyt?
« Uusin viesti kirjoittanut Leffajuho Helmikuu 13, 2018, 18:19:31 »
Luen säännöllisesti läpi kaikki Asterixit ja Don Rosan tarinat, nyt on jälkimmäinen menossa. Haluaisin joskus omistaa kaikki tarinat, minulta puuttuu vissiin yhden kirjan verran niitä. Muut ovat parissa kirjassa sekä kymmenissä vanhoissa Akkareissa. Olisi pitänyt tarttua joskus tilaisuuteen ja hankkia Don Rosan kootut -sarja :/ Onneksi Asterixeja julkaistaan säännöllisesti uusilla, upeilla väreillä. Uderzoa ja Rosaa arvostan kaikkein eniten piirtäjien keskuudesta! Toki uusienkin tekijöiden Asterixit ovat erinomaisia.
65
Kirjallisuus / Vs: Mitä luet nyt?
« Uusin viesti kirjoittanut nominal Helmikuu 13, 2018, 15:11:13 »
Minä olen jo vaikka kuinka kauan ollut lukemassa George R. R. Martinin Valtaistuinpeliä, eli ihan sitä ensimmäistä osaa. Ja tässä vain kestäääää. Kirja on kyllä hyvä ja mielenkiintoinen, eikä kirjoitustyylikään ole erityisen raskasta, joten miksi ihmeessä tämä on näin hidasta, kysyn vaan :D Pitäisi varmaan lukea välissä jotain vähän nopealukuisempaa.
66
Kirjallisuus / Vs: Mitä luet nyt?
« Uusin viesti kirjoittanut Chisa Helmikuu 12, 2018, 09:40:20 »
Tällä hetkellä lueskelen Maze Runnerin jatko-osaa Scorch Trialsia (James Dashner). Aloitin sarjan lukemisen alusta, koska olin unohtanut niin paljon yksityiskohtia. Tarkoituksena olisi päästä viimein kolmanteen kirjaan Death Cureen, joka on seissyt hyllyssäni lukemattomana jo pari kolme vuotta.


Itse luen tällä hetkellä John Greenin ja Dvid Levithanin kirjaa Will Grayson, Will Grayson. Olen tykännyt kirjasta ainakin tähän asti. Kirjaa kertoo kahdesta eri Will Grayson nimisestä pojasta joiden tarinat kytkeytyvät yhteen. Olen John Greeniltä lukenut kaikki muut suomennetut teokset ja kun olen tämän kirjan lukenut, jään odottamaan uutta John Greenin kijaa Kilpikonnan kuorella.

Will Grayson, Will Grayson on hyvin kärjessä lukulistallani, sen vuoroa odotellessa. :3
67
Kirjallisuus / Vs: Mitä luet nyt?
« Uusin viesti kirjoittanut Sharra Helmikuu 12, 2018, 00:47:47 »
Mulla on uudelleenlukukierroksella Amie Kaufmanin & Jay Kristoffin Illuminae.  Nykyään käy enää harvoin niin, että ihastun johonkin kirjasarjaan niin kovasti, että odotan seuraavaa osaa kuin kuuta nousevaa, mutta Illuminae ja sen jatko-osa Gemina ovat huippuja ja viimeinen osa ilmestyy vihdoin ensi kuussa puolentoista vuoden odotuksen jälkeen, oi onnea! Kyseessä siis vielä toistaiseksi suomentamaton vähän jännällä tyylillä kirjoitettu avaruusseikkailu, josta löytyy hieo visuaalinen toteutus, ilkeä kapitalistiyritys, ihania badass-naishahmoja, moraalisesti kyseenalainen tekoäly ja hauskan nasevaa dialogia. Rrrakastan, suosittelen!
68
Elokuvat / The Greatest Showman (SPOILAA)
« Uusin viesti kirjoittanut Narnia Helmikuu 11, 2018, 11:27:18 »
Lyhyesti sanottuna elokuva kertoo sirkustoiminnasta iloineen ja suruineen. Elokuva on siis musikaali, jota tähdittävät Hugh Jackman, Zac Efron, Michelle Williams, Rebecca Ferguson ja Zendaya.

Itse kävin katsomassa tämän leffan eilen. Pidin elokuvasta hyvin paljon. Siinä oli näyttävää koreografiaa ja kaikki musikaalinumerot olivat hyviä. Elokuva oli hyvin viihdyttävää katseltavaa. Siirappinen vastaus, mutta en keksi muuta negatiivista sanottavaa, kuin elokuvan pituus (1h 45min.).

Teidän vuoronne kommentoida leffaa.
69
Musiikki / Vs: Mitä kuuntelet nyt (1 viesti per päivä, ei pitkiä sanoituksia tai soittolistoja)
« Uusin viesti kirjoittanut tirsu Helmikuu 08, 2018, 21:28:42 »
Sia - Rainbow

I can see a rainbow
In your tears as they fall on down
I can see your soul grow
Through the pain as they hit the ground
I can see a rainbow
In your tears as the sun comes out
As the sun comes out
70
Haken - Earthrise

How will history remember
A masterpiece chiselled to dirt?
Collapsing pillars of the earth
A march of progress in reverse


Kaks viikkoa yrittäny miettiä, miten on mahdollista, etten oo tästä bändistä aikaisemmin kuullutkaan. Onneks se puute on nyt korjattu.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10