Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10
51
Musiikki / Vs: Mitä kuuntelet nyt (1 viesti per päivä, ei pitkiä sanoituksia tai soittolistoja)
« Uusin viesti kirjoittanut tirsu Marraskuu 01, 2017, 11:48:08 »
Ellinoora - Glitteri

Mut mä en haluu olla cool
Vaan suoraan sanoo
Ehkä sun kanssas mä olisin minä
Enkä kukaan muu
52
Taikuuden historia / Vs: Luihuisista ja pahiksista
« Uusin viesti kirjoittanut Noidankattilakakku Lokakuu 31, 2017, 20:18:03 »
Riippuu ihan luihuisesta,kuka on paha ja kuka ei. Luihuiseen voi mennä monesta eri syystä,eikä Luihuisen tunnusominaisuus ole oikeastaan mikään ilkeys,eihän Lajitteluhattukaan niin ole sanonut.
Monet luihuiset ovat varmaan ihan hyviä,heistä vaan ei kerrota tarpeeksi,mikä jäi harmittamaan.
Draco,Crabbe ja Goyle eivät mielestäni sisimmältään ole pahoja,mutta kaikilla luihuisilla ei varmasti ole aikomustakaan liittyä pahan puolelle.Kuhnusarvio on hyvä esimerkki tästä.
53
1.Azkabanin vanki
2.Kuoleman varjelukset 1
3.Viisasten kivi
4.Kuoleman varjelukset 2
5.Feeniksin kilta
6.Salaisuuksien kammio
7.Puoliverinen prinssi
8.Liekehtivä pikari

AV oli paras,koska hahmot olivat kehittyneet niin paljon,että elokuvaa oli mukava katsella.Vastakohtana taas ovat LP ja PP.PP ei noudattanut kirjaa melkein ollenkaan,kun taas LP:ssä kerrottiin liian vähän kirjan tapahtumista.Moni asia jäi auki.
54
Elokuvat ja TV / Vs: Mitä evääksi leffaan?
« Uusin viesti kirjoittanut Tiikeli Lokakuu 24, 2017, 14:48:03 »
Nyt oon löytänyt uutta leffaevästä, nimittäin paahdettuja soija- ja härkäpapuja.
55
Kirjallisuus / Vs: Mitä luet nyt?
« Uusin viesti kirjoittanut katjuska Lokakuu 22, 2017, 13:37:00 »
Itse luen tällä hetkellä John Greenin ja Dvid Levithanin kirjaa Will Grayson, Will Grayson. Olen tykännyt kirjasta ainakin tähän asti. Kirjaa kertoo kahdesta eri Will Grayson nimisestä pojasta joiden tarinat kytkeytyvät yhteen. Olen John Greeniltä lukenut kaikki muut suomennetut teokset ja kun olen tämän kirjan lukenut, jään odottamaan uutta John Greenin kijaa Kilpikonnan kuorella.
56
Kirjallisuus / Vs: Mitä luet nyt?
« Uusin viesti kirjoittanut Tiikeli Lokakuu 21, 2017, 11:37:04 »
Ville Kivimäki - Murtuneet mielet on tällä hetkellä luennan alla. Kertoo toisen maailmansodan aikaisesta sotilaspsykiatriasta.

Myöskin nyt luettavana on David Dosa - Hoivakodin kissa Oscar. "Ilmeisesti tällä tavallisella kissalla on erikoislaatuinen lahja: hän tietää, milloin elämän loppu on lähellä." Olen vasta alkutaipaleella, mutta jo vähän jännittää, mahtaako kirja olla kovin surullinen.
57
Keskustelut / Vs: Kirjeet ja kortit
« Uusin viesti kirjoittanut Kata Kotinoita Lokakuu 17, 2017, 17:25:52 »
Minulla tulee lähinnä lähetettyä kirjeitä ja kortteja jouluksi. Joskus harvoin sukulaiset saavat kirjeitä myös syntymäpäiväksi. Olen sen verran epävarma kirjoittaja, että kirjoittaja, että kirjoitan mieluummin koneella ja oikolukuohjelman avulla. Usein myös kokoan pidemmän tekstin kokonaisuuden uusiksi ensimmäisen kirjoituskerran jälkeen ja se on helpompaa koneella kuin käsin. Niinpä kirjeistäni ei tule yhtään niin persoonallisia tai sitten niiden tekemiseen uppoaa tosi paljon aikaa, kun kirjoitan tekstin kahdesti. Kirjeiden kirjoittaminen on taitolaji, jossa en ole kovinkaan hyvä.

Haluaisin toki tehdä enemmän, mutta sitten aika ja energia menee muuhun. Eikä posti kyllä helpota lähettämistä mitenkään. Meidän lähin postilaatikko oli aiemmin 700 metrin päässä kotiovelta, mutta se poistettiin. Nyt lähimmät lähtevän postin laatikot löytyy 5 km päästä, joten niille ei enää kävele iltalenkillä. Eli posti nostaa hintoja, pitää huonompaa huolta lähetyksistä ja poistaa lähtevän postin laatikoita asutuilta alueilta. Palvelu huononee, kuten aiemmistakin viesteistä käy ilmi. Mutta postin saaminen on mukavaa ja olisi ihan hauskaa saada useamminkin muuta kuin pelkkiä laskuja...

Jossain vaiheessa mietin muuten ihan kirjekurssien järjestämistä eri aiheista. Olin suunnitellut muutaman osan kokonaisuuden Pohjoismaisten riimujen alkeista ja kirjeisiin olisi ollut tarkoitus kurssilaisen aina vastata ennen seuraavaa kirjettä. Laskeskelin, että yhden henkilön kurssi maksaisi minulle noin 15€, joten siitä pitäisi ainakin isommalta kurssitusporukalta kerätä osallistumismaksua. Mutta suunnitelma tyssäsi myös siihen lähtevän postin laatikon katoamiseen...
58
Ensiferum - Two Of Spades

"Jos käy niin että tänään kuolen,
esi-isien luo, ajan tuolle puolen
Edessäin seisovat Valhallan portit
Kädessäin hyvin pelatut elämän kortit"
59
Hagridin mökki / Vs: Mikä on tupasi Ilvermornyssa?
« Uusin viesti kirjoittanut Paulatha Lokakuu 16, 2017, 05:10:12 »
Itselläni Pottermoressa on aina tullut Slytherin, tein testin tuosta ilvemornysta ja päädyin Horned Serpentiin. Ei huono kokonaisuus. Aluksi mietin, että mitähän nää tarkottaa ja nyt kun mietin, niin minähän en tiedä tuosta ihmeotuselokuvasta yhtään mitään!!! Eli aukko pahasti sivistyksestä. Täytyy ottaa tehtäväksi lisää tutkia, mitä se kertookaan.
60
One Direction  - Infinity

How many night does it take to count the stars?
Sivuja: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10