Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10
41
Oleskeluhuone / Vs: Joulu ja Potter-kirjat
« Uusin viesti kirjoittanut huuhuu Marraskuu 05, 2017, 08:31:28 »
Joko joulun ihmiset alkanu lukemaan Pottereita? Vielä nyt on hetki jouluun, mutta kyllä se sieltä kovaa vauhtia olisi tulossa ;)
42
Taikuuden historia / Vs: Potter-kirjoista kuvitetut versiot
« Uusin viesti kirjoittanut huuhuu Marraskuu 05, 2017, 08:24:57 »
Oletteko jo lukenut Azkabanin vangin kuvitetun version?
43
Keskustelut / Pixar- teoria
« Uusin viesti kirjoittanut katjuska Marraskuu 03, 2017, 23:17:03 »
En ole huomannut missään keskustelua aiheesta suomeksi (en tosin ole etsinytkään...), joten päätin avata sen täällä.
Pixar- teoria tarkoittaa Jon Negronin ideaa siitä, että kaikki Pixarin elokuvat tapahtuisivat oikeastaan yhdellä suurella aikajanalla alkaen Kunnon dinosauruksesta loppuen Monsterit Oy: hyn.

Englanninkielinen video aiheesta. Video on vuodelta 2013, joten uusimpia elokuvia siihen ei ole sisällytetty: https://www.youtube.com/watch?v=h0OTZo3-K5s
Jon Negronin kirjoittama teoria kokonaisuudessaan, jossa on kaikki elokuvat sisällytettynä:
https://jonnegroni.com/2013/07/11/the-pixar-theory/

Oletteko aikaisemmin kuulleet tästä teoriasta? Mitä olette mieltä?

En oikein tiedä miten suhtautuisin tähän teoriaan. Jotenkin koko teoria on saatu uskottavaksi kokonaisuudeksi, mutta en kuitenkaan tiedä uskonko siihen. Siihen en kuitenkaan usko, että joku olisi saanut Pixarin studiolla idean : "Hei, pistetään kaikki elokuvat samalle aikajanalle ja katsotaan kuka keksii sen ensin".
44
Oleskeluhuone / Vs: Kirjoissa tylsiä kohtia?
« Uusin viesti kirjoittanut Fimca Worthleberr Marraskuu 02, 2017, 13:01:36 »
Olen muistaakseni jossain keskustelussa jo maininnut Huispauksen. En millään jaksaisi niitä loputtomia harjoituksia ja otteluita, vaikka ne on kuvailtu hyvin ja niissä sattuu ja tapahtuu jne. jne., mutta kun ne toistuvat melkein joka kirjassa. Ja huispaus on urheilua. En pidä urheilusta. Nelosessa alkoi jopa vähän kyllästyttämään kolmivelhoturnajaiset, kun kaikki asiat pyöri sen kilpailun ympärillä (tiedetään, se on sen kirjan kantava idea, mutta silti). Enemmän tykkään vaihtelevista ja odottamattomista tapahtumista, niin kuin esim. Feeniksin killassa.
45
Oleskeluhuone / Vs: Kirjoissa tylsiä kohtia?
« Uusin viesti kirjoittanut Noidankattilakakku Marraskuu 02, 2017, 10:55:53 »
Tylsin kohta on mielestäni seiskakirjassa se telttailu. Kolmesataa sivua pelkkää turhaa höpinää,ja Harry,Ron ja Hermione vain riitelivät lähes koko ajan!Elokuvissa kohtaus oli tunteellisempi ja siten parempi. Tylsintä oli sinä aikana kun Ron oli poissa.

Kutoskirjan ensimmäinen luku oli niiiiiin hypergyber tylsä. Kaikki turha selittely jästipääministeristä - on ollut pakko hypätä muutama sivu yli,kun en ole jaksanut lukea.Masennun siitä luvusta,kun se on niin tylsä!

Vitoskirjassa se kuulustelu.Ei pelkästään tylsä,vaan myös niin ärsyttävä,etten kestä lukea.

Ja sitten kaikki jälki-istunnot,niissä vaan tylsistyy!

eli melko paljon huonoja kohtia.
46
Hagridin mökki / Vs: Ketkä ovat/olisivat inhottavin pari?
« Uusin viesti kirjoittanut Noidankattilakakku Marraskuu 02, 2017, 10:27:39 »
Inhottavin pari  on mielestäni Ginny/Harry. He eivät sovi yhteen,ja muutenkin paritus on vaan niin huono. Ja niin epätodennäköistä,että kun Ginny lapsena oli ollut Harryyn ihastunut,niin he sitten tuosta vaan päätyivät yhteen niin kuin kaikki olisi ollut valmiiksi sovittua!Ja jäi ärsyttämään,että ihan jokainen päätyi yhteen lapsuudenaikaisten ihastuksiensa kanssa,Dracoa lukuunottamatta.

En tykkää parituksista Fred/Hermione ja George/Luna,vaikka niitä käytetäänkin niin paljon Youtubessa.Joskus jossain oli joku juttu McGarmiva/Kalkaros parituksesta,ja Kalkaros/Dumbledore on aivan kaikista huonoin. Opettaja/opettaja (tai rehtori) paritukset ovat todella surkeita.
47
Hagridin mökki / Vs: Luuta, hormipulveri, threstal, poimittaislinja vai ilmiintyminen?
« Uusin viesti kirjoittanut Noidankattilakakku Marraskuu 02, 2017, 10:06:51 »
En ainakaan välittäisi liikkua threstalilla,pelkkä ajatus pelottaa!Entä jos horjahtaa ja tippuu maahan?
Luudalla menossa on toki sama ongelma,mutta luutaa voi sentään ohjata.Valitsisin joko luudan tai poimittaislinjan,kumpikin olisi niin hauska!
Hormipulverillakin olisi kiva mennä,mutta jos hermostuttaisi,sanoisin varmasti väärin.Pelottava ajatus.
Ilmiintyessä voisi halkeentua,mutta kokeilisin sitäkin mieluusti.
48
Hagridin mökki / Vs: Pelottavin Potter-hahmo?
« Uusin viesti kirjoittanut Noidankattilakakku Marraskuu 02, 2017, 09:57:00 »
En ole pelännyt Voldemortia muuten kuin ainoastaan Viisasten kiveä lukiessa. Pelkään eniten Hämäkäkiä,koska olen aina pelännyt hämahäkkejä.Toiseksi pelottavin hahmo on Dolores Pimento. Samalla vihaan häntä,koska hän on niin epäinhimmilisesti kuvattu hahmo,joka on täysin läpimätä.Pelkään myös Oravea,koska hän vaikuttaa aluksi hermostuneelta,änkyttävältä proffesorilta,jota on helppo sääliä,mutta onkin Voldemortin ruumiseensa päästänyt pahis.

Ja sitten tietysti itse Harry Potter. Hän on pelottava,koska on niin klisee sankari.Harry haluaa tehdä kaiken yksin,ja jälkeenpäin valittaa,kuinka paljon hän on kärsinyt.Pelottavaa,ei säälittävää.
49
Oleskeluhuone / Vs: Miksi Kalkarosta pidetään fanien keskuudessa niin vetävänä?
« Uusin viesti kirjoittanut Noidankattilakakku Marraskuu 01, 2017, 18:09:39 »
Kalkaros vaikutti mielestäni ensimmäisissä kirjoissa epäinhimmilliseltä pimeyden olennolta,mutta myöhemmin huomasin kuinka hyvä tyyppi hän on.

Alan Rickman oli täydellinen Kalkaroksen rooliin,vaikea kuvitella roolissa joku toinen.Elokuvat toivat Kalkarokseen myös enemmän inhimmillisyyttä,mikä kirjoista mielestäni puuttui,Kalkarostahan kuvattiin lepakkomaisena ja suurinenäisenä.Kirjoissa hän myös puhuu pehmeällä äänellä ja hänellä on rasvainen tukka.Kun nyt ajattelen,kirjojen Kalkaros olisi elokuvissa voinut näyttää jopa humoristiselta.

Elokuvien Kalkaros siis minusta on vähän vetävämpi,joskin hänen tarinansa on kirjoissakin mahtavasti kirjoitettu.En todellakaan ihmettele,miksi Kalkaros on niin vetävä hahmo.
50
Taikuuden historia / Vs: Professori Punurmio - oikea ennustaja vai huijari?
« Uusin viesti kirjoittanut Noidankattilakakku Marraskuu 01, 2017, 17:46:08 »
Kuten vaikka Azkabanin vangissa,Punurmio saa kai joskus kohtauksia,jolloin hän ennustaa asiota,jotka oikeasti tapahtuvat.
Yleensä hän vain "esittää" ennustavansa,mutta kyllä hänellä oikeita kykyjäkin on.

Ei Punurmio mielestäni ole silti huijarikaan.
Sivuja: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10