Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10
21
Taikuuden historia / Vs: Pieniä kysymyksiä kirjoista vol. 2
« Uusin viesti kirjoittanut Vispilä Tammikuu 24, 2018, 15:48:31 »
En jaksa selata topicia läpi, mut tuli tässä mieleeni et Voiko käärmeskieltä oppia? Vai onko se muka aina synnynnäistä (tai Harryn tapaukses osa hirnyrkkiyttä). Sillä eks Ron avannut jonkun (Kuoleman varjeluksissa(???)) oven käärmeskielellä (Hermionelle: "tiedätkö että Harry puhuu unissaan?" ) :O

Ymmärtääkseni kärmeskielen puhujan täytyisi olla aina Salazar Luihuisen perillinen - paria hyvin harvinaista poikkeusta lukuunottamatta. Eli on perinnöllistä. Ron vain matki samaa ääntä, mitä Harry oli unissaan tehnyt, ei sinänsä ymmärtänyt sitä.
22
Annie Lennox - In to the West

Lay down,
your sweet and weary head.
Night is falling.
You have come to journey’s end.
 
Sleep now, and dream
of the ones who came before.
They are calling,
from across a distant shore.
 
Why do you weep?
What are these tears upon your face?
Soon you will see
All of your fears will pass away.
Safe in my arms,
you’re only sleeping.
 
What can you see,
on the horizon?
Why do the white gulls call?
Across the sea,
a pale moon rises.
The ships have come,
to carry you home.
 
And all will turn,
to silver glass.
A light on the water.
All souls pass.
 
 

 

 
23
Blondie - One Way or Another

24
Elokuvat ja TV / Vs: Suosittele elokuvia
« Uusin viesti kirjoittanut Black Raven Tammikuu 10, 2018, 21:09:05 »
Black Swan
Kertoo ballerinasta joka saa Joutsenlammen pääosan viattoman valkoisen joutsenen, sekä ilkeän mustan joutsenen roolin. Mutta mustan joutsenen rooli on hänelle liikaa.

Aivan upea elokuva suorastaan sairaasta omistautumisesta ja täydellisyyden tavoittelusta. Baletti ei ole elokuvassa pääosassa, vaan elokuva on psykologinen trilleri. Joissain kohdin lähestyttiin jopa kauhua. Ehdottomasti katsomisen arvoinen, roolittyöt ovat mahtavia, erityisesti Natalie Portman pääosassa. Nuoremmille enkä herkimmille suosittele, sillä elokuva on (mielestäni) aika raskas teemoiltaan ja myös kohtauksiltaan.

Your name
Japanilainen anime elokuva kahdesta nuoresta, jotka vaihtavat unessa ruumiita. Tämä on varmaan kaunein elokuva, jonka olen nähnyt, varsinkin visuaalisesti. Jos on yhtään herkempi itkemään kannattaa varata nenäliinoja.
25
Jästitieto / Vs: Harry Potter Go
« Uusin viesti kirjoittanut EmilyWorld Tammikuu 10, 2018, 03:27:32 »
Tulisi sellainen niin pääsee testaamaan
26
Taikuuden historia / Vs: Pieniä kysymyksiä kirjoista vol. 2
« Uusin viesti kirjoittanut Pipe Tammikuu 08, 2018, 14:49:32 »
En jaksa selata topicia läpi, mut tuli tässä mieleeni et Voiko käärmeskieltä oppia? Vai onko se muka aina synnynnäistä (tai Harryn tapaukses osa hirnyrkkiyttä). Sillä eks Ron avannut jonkun (Kuoleman varjeluksissa(???)) oven käärmeskielellä (Hermionelle: "tiedätkö että Harry puhuu unissaan?" ) :O
27
Taikuuden historia / Vs: Pieniä kysymyksiä kirjoista vol. 2
« Uusin viesti kirjoittanut Ulompi vino vatsalihas Tammikuu 08, 2018, 01:55:07 »
Mieleeni tuli vielä tällainen hieman kummallinen kysymys, että saattoiko Dumbledore mitenkään olla käärmessuu (ilman että Rita Luodikokaan onnistui penkomaan sitä)? Tätä aloin ajatella, kun Bob Odgenin muiston katsottuaan hän ei kysynyt Harrylta, mitä Kolkot keskenään sihisivät. Vaikka toisaalta sananvaihdon merkitykset olivat suunnilleen aika hyvin pääteltävissä.
28
Keskustelut / Vs: Wanted: Harry Potter -asiantuntijoita!
« Uusin viesti kirjoittanut Lupin Tammikuu 06, 2018, 20:50:17 »
Onko tähän saatu jo tietäjiä?
Kannattaa varmaan olla suoraan yhteydessä tuohon sähköpostiin. Sen tiedän että aika moni "vakkareista" on menossa Espooseen.
29
Jästitieto / Vs: Onko enää toimivia virtuaalitylypahkoja?
« Uusin viesti kirjoittanut kitujainen Tammikuu 06, 2018, 14:35:16 »
Googletin harry potter roleplay ja löysin https://worldofpotter.eu
Siellä on kotitehtäviä, voi ostaa esineitä jne. vaikuttaa muutaman tunnin näpräämisen jälkeen ihan kivalta.
chat löytyy myöskin
30
Oleskeluhuone / Vs: Miksi Kalkarosta pidetään fanien keskuudessa niin vetävänä?
« Uusin viesti kirjoittanut kitujainen Tammikuu 06, 2018, 09:31:50 »
On Kalkaroksen puolustajia, sitten on niitä jotka näkevät hänet kuten Harry. Jos on lukenut kirjat? Mun One True Pairing on Severus/Harry, mutta koko kirjasarja ei olis mitään ilman Kalkaroksen osallistumista tarinaan. Se oli tosiaan urhein mies jonka Potter tunsi. Monet vihaa Kalkarosta velhomaailmassa vieläkin, vain koska se oli rehtori Voldun loppuaikoina, vain Harry tietää oikeasti totuuden miten se rakasti Harryn äitiä ja oli Dumbledoren puolella koko ajan jne. Jotkut kiroaa Harryn isän kun se kiusasi Severusta, että sen perhe-elämä oli jotain todella kauheaa juoppoisä olisi kurittanut sitä ja sen äitiä ym. Keksihän se sen viiltelyloitsunkin, johon voisi kuolla. Ei Harryn jästivuodet kivoja olleet myöskään. Ehkä ilman vanhempia olisi pahempi, koska itse voi kuitenkin määrätä miten suhtautuu vanhempiinsa ja niiden tekoihin...

Se, että näyttelijä Alan Rickmanin ääntä on sanottu jästimiehistä maailman seksikkäimmäksi on varmaan myös lisännyt vetävyyttä.

Mä vihasin Azkabanin vangissa Kalkaroksen karjumista ja epäreiluutta.. mutta tavallaan se sit tuli sieltä miksi hän on kirjasarjan ainoa syvä hahmo
Mä ainakin koukutuin lukemaan sarjaa vasta Azkabanin vangin jälkeen, mutta siitä nyt on jo  parikyt vuotta kohta kun olin 12v ja ihastuin Daniel Radcliffeen kun se oli 11v ja viisasten kiven kävi katsomassa..
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10