Vuotava noidankattila

Velhomaailma ja sen ihmeet => Jästitieto => Aiheen aloitti: AIV-rehu - Heinäkuu 31, 2016, 00:03:24

Otsikko: Harry Potter Go
Kirjoitti: AIV-rehu - Heinäkuu 31, 2016, 00:03:24
Kyllä, sellainen on tulossa ainakin ylen uutisen (http://yle.fi/ylex/uutiset/harry_potter_go_on_tekeilla_ja_voi_ilmestya_jo_tana_vuonna__ja_kylla_peliin_kuuluu_myos_taikasauva/3-9057407) mukaan. Mitäs mieltä Vuotiskansa on? Tuon kuvan perusteella ei vaikuta lupaavalta, mutta muuten. Saako hyppiä ympyrää! :> Jos se on tehty hyvin, tästä voi tulla vielä kivaa. Vaikka varmaan sitäkin pelaan samaan tapaan kuin Pokemonia nyt; elämän ohessa. (Paitsi että olisi kyllä tosi kivaa vetää viitta päälle ja lähteä heilumaan taikasauvan kanssa.)
Otsikko: Vs: Harry Potter Go
Kirjoitti: Sirkka - Heinäkuu 31, 2016, 11:10:26
Kuulostaa kivalta! Kuva ei ainakaan tekisi mitään suuria odotuksia minun kohdallani, mutta kun satun pitämään liikaa Potterista, niin oon ihan intopuhkeana! Apua, jos puhelimeen ei riitä tila!
Otsikko: Vs: Harry Potter Go
Kirjoitti: samettiina - Heinäkuu 31, 2016, 12:54:12
Ainakin ajatuksen tasolla kuulostaa mielenkiintoiselta tämä Harry Potter Go. Sen kanssa voisi saada aikansa kulumaan helposti, jos peli sisältää mielenkiintoisia elementtejä - omalla kohdallani tämä tarkoittaa sitä, että pelissä tulisi olla mahdollista tehdä monia (ei kuitenkaan liian monia) erilaisia asioita, ja että pelissä olisi hyvät grafiikat yms. Jokin koukuttava elementti pelissä tulee myös olla :)

Vaikken mikään kovin kova peli-ihminen olekaan, niin voisihan tuota kokeilla sen ilmestyttyä. Jos on mieleeni niin voin jatkaa pelaamista, mutta jos ei niin ei sitten. Kuten AIV-rehukin sanoi, pelaisin minäkin tätä elämän ohessa enkä yötä päivää.

Tuosta Sirkan epäilystä puhelimen muistin riittämisestä tuli mieleeni, että milleköhän kaikille... no mikäs se sana nyt on... käyttöjärjestelmille (?) tämä peli soveltuu? Esimerkiksi tuon Pokemon Go -peliin liittyen olen kuullut että ainakin joillakin Androidin vanhempien versioiden käyttäjillä on ollut kinkkiset oltavat pelin saatavuuden kanssa.
Otsikko: Vs: Harry Potter Go
Kirjoitti: Rowena - Elokuu 24, 2016, 18:39:05
Kun kuulin kaverini kanssa Potter Go:usta, kiljuttiin ja hypittiin melkein kattoon! Aion tottakai ladata sovelluksen, mutta toivoisin että se olisi mahd. samanlainen maailma kuin oikeasti Pottereissa!
Otsikko: Vs: Harry Potter Go
Kirjoitti: Raparperi - Elokuu 25, 2016, 11:14:54
Jos tämä oikeasti toteutuisi, tahtoisin että siinä olisi jokin punainen lanka (tai useampi). Pottermoren taika ei oikein kantanut muutamaa kirjaa pidemmälle, vaikka senkin suhteen toiveeni olivat korkealla. Taikaolentojen keräileminen tuntuisi liian Pokemon-kopiolta, enkä keksi mikä muu saisi liikkumaan pelin kanssa. Liemiainesten keräily? Jästihuispaus? Taikojen keräily kuulostaisi hieman keinotekoiselta.

Fiilistä laskisi myös jos pelin sisäinen maailma ei tuntuisi Potter-maailmalta vaan joltain satunnaiselta pelimaailmalta. Jos Maguss saa luvan käyttää Harry Potter -brändiä, toivon että he sitten pysyvät uskollisena sille.
Otsikko: Vs: Harry Potter Go
Kirjoitti: Luna Lovegood - Syyskuu 07, 2016, 18:44:31
Mä toivon, että tää on hyvä peli. Pelkään vaan, että tää ei tule olemaan mikään kestosuosikki. Kaikkeen ei se Harry Potter nimikään riitä. Onko tuon sauvan kanssa tarkoitus siis kävellä kadulla? Vaikka monet tajuaisivatkin sitten miksi se sauva on kädessä niin olisi se vähän outoa ja saattaisi saada muilta ihmisiltä oudoksuvia katseita.
Otsikko: Vs: Harry Potter Go
Kirjoitti: samettiina - Kesäkuu 28, 2017, 14:32:08
Pelkään vaan, että tää ei tule olemaan mikään kestosuosikki. Kaikkeen ei se Harry Potter nimikään riitä.

Niinhän se tahtoo vähän olla, että nykyään on melko vaikeaa päästä kestosuosikiksi tms: tarjolla on jatkuvasti uutta, ja vanhat innovaatiot alkavat huipun saavutettuaan menettää nopeastikin (sitä ehkä vähäistä) suosiotaan. Ja jos puhutaan vaikkapa Potter-jutuista: vaikka buumia on meneillään, ei kaikkien mielenkiinto kohdistu tiettyyn tuotteeseen/sovellukseen/tms.

Tässä jokin aika mietin, että mitä tälle pelille kävi - ilmestyikö, ilmestyykö vaiko lopahti?
Otsikko: Vs: Harry Potter Go
Kirjoitti: huuhuu - Marraskuu 05, 2017, 08:47:58
Mietin kans tuliko tämä peli vai ei?
Otsikko: Vs: Harry Potter Go
Kirjoitti: Taru - Marraskuu 05, 2017, 10:37:07
Play-kaupasta löytyy nimellä The Magic Go (Harry Potterhan on suojattu merkki/nimi, samoin kuin pelissä on pitänyt näköjään tiimit/tuvat nimetä uudelleen ).En ole itse ladannut sitä, vaikka peli on ilmainen. Se ei näköjään mitään hyviä arvosteluja ole saanut, vaan peli lagittaa ja muuta. Saattaa toki olla, että sitä on sen jälkeen päivitetty.
Otsikko: Vs: Harry Potter Go
Kirjoitti: Felicia - Joulukuu 16, 2017, 08:25:38
Mielenkiinnolla odotan millainen on loppu tulos kun peli lopulta julkaistaan. Tämä herätti ainakin kiinnostuksen ja voin nähdä itseni pelaamassa taikasauvan kanssa...
Otsikko: Vs: Harry Potter Go
Kirjoitti: kitujainen - Tammikuu 06, 2018, 09:14:26
2018 keväällä tulossa Potter sovellus/peli. Pottermore vahvistanut.. en muista pelin nimeä?
Otsikko: Vs: Harry Potter Go
Kirjoitti: EmilyWorld - Tammikuu 10, 2018, 03:27:32
Tulisi sellainen niin pääsee testaamaan