Kirjoittaja Aihe: System of a Down  (Luettu 12462 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

sahh

 • Ankeuttaja
System of a Down
« Vastaus #25 : Syyskuu 25, 2005, 17:47:52 »
Elikkä tuo Mezmerize/Hypnotize -albumi on tosiaan tupla-albumi, jonka ensimmäinen osa, Mezmerize ilmestyi keväällä ja toka osa ilmestyy 22. marraskuuta. (Ainakin jenkeissä, uskoisin, että se aika niihin aikoihin tulisi Suomeenkin?)

Itse olen kuunnellut SoaDia jo useamman vuoden ajan, kun löysin koneeltamme veljeni lataaman Chop Sueyn. Siitä se sitten lähti.. Steal This Albumia en omista, mutta jotain kappaleita siltäkin olen kuunnellut, kun veli on niitä koneelle lataillut.

Mitään lempikappaletta on mahdoton sanoa, se riippuu niin mielialasta, mitä haluaa kuunnella. SoaDilta löytyy niin paljon erilaisia ja loistavia kappaleita, että... Ne sanoitukset, oi, niistä voisin puhua vaikka kuinka kauan! Ja Serjin ja Daronin äänet. Ihanaa!


Niin, ja jos jotakuta kiinnostaa, niin suoraan virallisilta sivuilta kopsattuna Hypnotize-levyn biisilista (vaikka pelkistä nimistä on kovin hankala päätellä mitään sisällöstä.)

HYPNOTIZE
Track Listing
1.“Attack”
2.“Dreaming”
3.“Kill Rock ‘n Roll”
4.“Hypnotize”
5.“Stealing Society”
6.“Tentative”
7.“U-Fig”
8.“Holy Mountains”
9.“Vicinity of Obscenity”
10.“She’s Like Heroin”
11.“Lonely Day”
12.“Soldier Side”

Pollexia

 • Ankeuttaja
System of a Down
« Vastaus #26 : Syyskuu 28, 2005, 22:26:39 »
Hmm... Tutustuin bändiin isoveljeni kautta tänä syksynä. Olin aiemmin kuullut nimen, mutta en siihen niin paljon huomiota kinnittänyt. Sitten isoveljeni soitti musiikkia kuskatessaan minua ympäri kaupunkia. Se oli tosi jännittävää kuunnella sellaista musiikkia missä rytmi vaihtuu kesken kappaleen. Sitä hyvin harvat bändit uskaltavat tehdä. Vain yksi tulee mieleen. Joka tapauksessa, se on minusta tosi hienoa että silläkin tavalla uskalletaan tehdä. Kappaleiden sanatkin ovat välillä niin ihania ironisuudessaan(tai sitten olen joku poikkeus joka kuulee niissä ironiaa). Sanoitukset ovat upeita, kumpa minäkin osaisin... Se että niissä otetaan kantaa erilaisiin asioihin on hienoa.

En saanut sitten mitään uutta kirjoitettua, mutta enpä ole bändistäkään vielä kauan tiennyt.

Poissa Citrus

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
System of a Down
« Vastaus #27 : Syyskuu 30, 2005, 23:22:23 »
System Of A Downia en kylläkään ole liian paljon kuunnellut, mutta sen verran, että tiedänbändin musiikista jotain.
Luokkani pojat toivat musiikin tunnille kuunneltavaksi SOADin musiikkia, ja siinä sitten kuunneltiin. Ja onhan sitä radiossa soitettu.

Periaatteessa en pidä raskaasta musiikista, metallni ja vähänkään raskaamman rockin voin siis useimmiten unohtaa kokonaan. Mutta vaikka SOAD soittaakin (minun mielestäni) aika raskaasti, mahtuu moneen biisiin myös kevennys, sellainen rauhallisempi ja popahtavampi kohta. Se tuo mukavaavaihteluakappaleeseen, jolloin jopa minunlaiseni jaksaa kuunnella.
Mielenkiintoinen heidän musiikkityylinsä on, kun ovat sekoittaneet raskasta rääkymismusiikkia ja popahtavaa kertosäettä, mutta minulle kelpaa.

Eniten pidän BYOP-kappaleesta. Aika moni varmaan pitää, ja sitä kuulee joka puolella. Mutta se on sopivan kevyt minun makuuni. :)

Toxicity

 • Ankeuttaja
System of a Down
« Vastaus #28 : Syyskuu 30, 2005, 23:58:36 »
Hooh. Kuulin bändistä ensi kerran jo vuonna keppi ja kivi. Musiikkiakin varmasti kuulin, mutten niin paljoa, että olisin bändiin jäänyt koukkuun.
Bändi puikkelehti kuitenkin sydämeeni tässä ehkä noin kuukausi sitten. Kaverini luukutti B.Y.O.B :ia niin, että oli pakko tiedustella bändin ja biisin nimeä. Kieltämättä oli aika shokeeraavaa huomata SOAD:n tekevän niin hyvää musiikkia, kun en ollut siihen vielä itse törmännyt aikaisemmin.

Nyttemmin on Mesmerize -levy omistuksessa. Saapi nähdä hommaanko lisää, kun ei SOAD sentään Rammsteinin ja Rancidin ohi kiilaa. En ole bändiä siis todellakaan kauaa 'fanittanut', joten en osaa oikein arvostella sitä. Pidän kyllä todella paljon bändin kitaran käytöstä ja laulajan äänestä.
Parhaat biisit ovat sitten varmaan Prison Song, B.Y.O.B ja Needles.

Nerdie

 • Ankeuttaja
System of a Down
« Vastaus #29 : Marraskuu 20, 2005, 14:19:32 »
Tulen vähän rikkomaan tänne fanitusta ;) No, onhan bändi ihan mukiinmenevä, mutta en voi sanoa että Systemistä niin paljon tykkäisin.
Taidan olla hiukan överö, sillä mielestäni kappaleet ovat hyvin samanlaisia. B.O.Y.B on ainoa kappale josta tykkään, vaikka pian se alkaa jopa kyllästyttämään. En näe tässä bändissä mitään erikoista tai hätkähdyttävää, kaikki vaan hullaantuvat tähän, ja huishais.
No, onhan heillä oma tapansa soittaa, muttamutta.

Newerland

 • Ankeuttaja
System of a Down
« Vastaus #30 : Marraskuu 22, 2005, 16:41:50 »
Kuulin tänään SOADin B.O.Y.B kappaleen ja se jäi väkisinkin mieleen. Olin tietysti kuullut sen ennenkin, mutta en ollut kiinnittänyt siihen niin kovasti huomiota.
Kieltämättä kappale on hmm... omaperäinen. Aluksi ajattelin, että laulu on varmaan koko ajan tällaista huutamista, mutta sainkin huomata, että se parani kertosäkeessä ja se olikin mielestäni todella hyvä. *Kuuntelee B.O.Y.Bia koneella*

Gabriel

 • Ankeuttaja
System of a Down
« Vastaus #31 : Marraskuu 23, 2005, 16:11:32 »
Lainaus
Taidan olla hiukan överö, sillä mielestäni kappaleet ovat hyvin samanlaisia


Heh. SOAD:in biisien tyyli vaihtelee kyllä harvinaisen paljon joihinkin muihin bändeihin verrattuna. Löytyy hitaita, löytyy rockia, löytyy täysin järjettömiä biisejä ja sitten löytyy räminää.

cadogan

 • Ankeuttaja
System of a Down
« Vastaus #32 : Marraskuu 23, 2005, 16:12:44 »
Kuulin System of a Downia ekan kerran kesällä, kun olin leirillä ja huonekaveri sitä kuunteli.. Ihanaa musiikkia! Tarttuva rytmi ja hyvät sanat. Itselläni on koneella Mezmerize. Kuuntelen sitä nytkin..
Parhaita kappaleita on; Lost In Hollywood, Violent Pornography, B.Y.O.B ja Radio/Video.

Muoks// Ostin pari viikkoa sitten Hypnotizen.. Se on loistava levy, ehkä jopa parempi kuin Mezmerize! Parhaita kappaleita on mielestäni; Kill Rock'n Roll, Hypnotize, Lonely Day ja Stealing Society.

Xeemu

 • Ankeuttaja
System of a Down
« Vastaus #33 : Marraskuu 23, 2005, 16:20:25 »
Vastaukseni on tainnut hukkua aikahyppäyksissä. Vastataan siis näin uuden levyn kunniaksi uudestaan.

Eli siis SOADia kuulin ensimmäisen kerran MoonTV:llä. Toxicityn musiikkivideo tarkemmin sanottuna, mutta silloin en bändiin tykästynyt. Steal This Albumin myötä kiinnostus kasvoi, mutta en saanut vielä silloinkaan mitään konkreettisempaa aikaan. Lopulta Mesmerizen hirveä hypetys sai minut ostamaan System of a Down ja Toxicity levyt. Nehän kuulostivat aivan mahtavilta. Mesmerizeä en kuitenkaan ostanut heti ilmestyessään vaan pahasti jälkijunassa. Löysin myös Steal This Albumin halvalla, joten nyt sekin tuolla hyllyssä istuu.

Tänään sitten ostin tuon Hypnotizen Dual Disc- version ja täytyy sanoa, että mahtavalta kuulostaa. Hypnotize- kappale on oikeastaan ainoa selkeästi huonompi kappale, mutta ihan kuunneltava sekin. Tosin tuo levyn DVD-osio oli valitettavan vaisu. Onhan se tietty hienoa, kun on koko levy Enhanced Stereona, jossa en pahemmin eroa huomannut. B.Y.O.B:n ja Questionin musiikkivideot oli ihan mukavia, mutta se dokumenttiosuus oli aika heikko. Mutta eipä tuo mitään, kun toisella puolella levyä on 40 minuuttia loistavaa musiikkia.

Poissa Asoalian

 • : W
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Mary Sue
System of a Down
« Vastaus #34 : Marraskuu 23, 2005, 18:33:15 »
Hmm. Kuuli System of a downista ensimmäistä kertaa MTV:llä, ja kyseessä oli B.Y.O.B:in video.

Älkää pahastuko, mutta taisin revetä nauruun kun laulua kuuntelin. :] Laulajan ääni kuulosti lievästi sanottuna oudolta ja naurettavalta, ja se "nananananaa"- kohta.. ei sovi lauluun yhtään. Ainakaan minun korvissani se ei kuulosta hyvältä. Ja jos en olisi nähnyt videota ja tiennyt, ettei laulu ole vaihtunut, olisin hyvinkin voinut kuvitella että niin on käynyt. Laulussa kun ei ole sellaista yhtenäisyyttä, vaan se hyppii aika pahasti. ^^

Siis, sanalla sanoen laulu oli aika läppä. Anteeksi jos pidätte siitä. ^^'

Kuuntelin tässä äskettäin ihan uteliaisuudesta tuon Toxicityn, kun sitä on aika moni tässä topiikissa kehunut. Yllätyin positiivisesti. Se laulu ei ollut puoliksikaan yhtä järjetön kuin B.Y.O.B, mutta siltikään en kuvittele että voisin SOAD:ia kuunnella. Se ei ole tyyliäni. :]
"You think that's hard? Try auditioning for Baywatch
and being told they're going in another direction."

Poissa Drámella

 • ihan hirveen ilkeä
 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
  • Livejournal
  • LJ
 • Pottermore: NifflerHallow18061
 • Tupa: Luihuinen
System of a Down
« Vastaus #35 : Marraskuu 23, 2005, 19:04:14 »
Minä pidän bändistä.

Ärsyynnyn, kun kuulen "Joo, siis kyl mä tykkään Systemistä, niil on se yks hyvä biisi se B.Y.O.B" Ärsyynnyn kun näen galleriassa playboypupu- housupissiksiä yhteisössä System of a down ihkuttamassa B.Y.O.B.:tä. Ärsyttää myös muutenkin nämä "oon kuullut yhen biisin Systemiltä, se on tosi hyvä bändi!" Tottakai voi kuulla yhden biisin joltain pändiltä ja pitää siitä, mutta minusta faniuteen tarvitsee enemmän.
haistan, haistan ihmislihaa, sanoi kuu ja hymyili julmaa, verenhimoista hymyään.

cadogan

 • Ankeuttaja
System of a Down
« Vastaus #36 : Marraskuu 23, 2005, 19:26:44 »
Lainaus käyttäjältä: "Drámella"
Minä pidän bändistä.

Ärsyynnyn, kun kuulen "Joo, siis kyl mä tykkään Systemistä, niil on se yks hyvä biisi se B.Y.O.B" Ärsyynnyn kun näen galleriassa playboypupu- housupissiksiä yhteisössä System of a down ihkuttamassa B.Y.O.B.:tä. Ärsyttää myös muutenkin nämä "oon kuullut yhen biisin Systemiltä, se on tosi hyvä bändi!" Tottakai voi kuulla yhden biisin joltain pändiltä ja pitää siitä, mutta minusta faniuteen tarvitsee enemmän.


Niimpä. Galleriassa on kaikkia teiniXejä jotka ihQttavat System Of A Downia ja sanovat sen olevan lempi bändi, vaikka he tietävät vain yhden kappaleen heiltä.

Gabriel

 • Ankeuttaja
System of a Down
« Vastaus #37 : Marraskuu 23, 2005, 20:15:12 »
Lainaus
Ja jos en olisi nähnyt videota ja tiennyt, ettei laulu ole vaihtunut, olisin hyvinkin voinut kuvitella että niin on käynyt.


Sehän se pointti juuri onkin. Harva bändi kykenee vastaaviin temponmuutoksiin.

sahh

 • Ankeuttaja
System of a Down
« Vastaus #38 : Marraskuu 23, 2005, 21:40:26 »
System of a Downissa pidän juuri tuosta sekopäisyydestä, josta joku valitti. Vaikka kappaleet ovat yleensä enimmäkseen järjettömiä, löytyy niistä silti jonkinlainen idea. Eh, kuulostaa ontuvalta. Mutta kuitenkin.

Mutta löytyyhän sitä hitaita ja nättejäkin kappaleita ja kaikkea maan ja taivaan väliltä. Sen takia pidän SOADista, sitä voi kuunnella melkein milloin vain. Aina löytyy mielentilaan sopiva kappale.

Nyt pitäisi löytää jostain äkkiä rahaa, että saisin ostettua Hypnotizen.

En ole muuten nähnyt yhtäkään SOADin videota, vaikka olenkin väittänyt olevani fani jo useamman vuoden ajan... Pitäisi varmaankin jotain kautta koettaa päästä näkemään, monet ovat niitä kehuneet.

Toxicity

 • Ankeuttaja
System of a Down
« Vastaus #39 : Marraskuu 24, 2005, 16:54:48 »
Haa, tämä olikin nostettu jo ylös. Hyvä hyvä, olisin joka tapauksessa tullut heittämään kommenttia kun eilen kävin sen Hypnotizen Dual Disc -version ostamassa. Täytyy myöntää, että petyin hieman siihen "dokumenttiin", mutta levy oli mahtava! En ollut aikaisemmin kuullut kuin Hypnotizen ja Vicinity of Obscenityn, joista tykkäsin tosi paljon. Eilisen kuuntelun jälkeen levyltä jäivät mieleen Stealing Society, She's like Heroin ja Soldier Side.

Lainaus käyttäjältä: "Newerland"
Kieltämättä kappale on hmm... omaperäinen. Aluksi ajattelin, että laulu on varmaan koko ajan tällaista huutamista, mutta sainkin huomata, että se parani kertosäkeessä ja se olikin mielestäni todella hyvä. *Kuuntelee B.O.Y.Bia koneella*


Kertosäe justiin huonoin kohta koko biisissä .___. Eikä muutenkaan ole mikään erityinen. Myönnän kyllä, että itsekin tosiaan kiinnostuin bändistä B.Y.O.Bin kautta, mutta nykyään omistan ilmeisesti kaikki biisit (ainakin kaikki levyt + Marmalade ja Metro). Niin ja tosiaan mielipidekysymys, mutta yhden biisin perusteella ei kannata väittää ainakaan olevansa truufani (ei sillä, että joku olisi tässä topicissa niin väittänyt).

No mutta joo. SoaD on ihan pirun hyvä bändi, yhtään huonoa biisiä ei löydy, ja se sekoilu on just parhainta! Chic'N'Stu, Sugar, Ddevil ja Vicinity of Obscenity sekoimmat kappaleet ehdottomasti :) Ja joku niitä musavideoita kyseli, niitä löytyy esim. täältä.

Emotionless

 • Ankeuttaja
System of a Down
« Vastaus #40 : Marraskuu 29, 2005, 18:45:23 »
On todella hyvä bändi, kyllä.

Valitettavasti ekan kerran kuulin System of a Downia vasta kun Mezmerize ilmestyi. Jos olisin kuullut muutama vuosi sitten, niin olisin voinut fanittaa ko. bändiä hurjasti jo monia vuosia. Mutta pääasia, että löysin SoaD:n. Mesessä kaveri kehui B.Y.O.D:n maasta taivaaseen. Silloin ajattelin, että pakko on ostaa Mezmerize. Noh, äippä sen miulle osti. Ja ekalla kuuntelukerralla mietin, voiko olla parempaa bändiä kuin SoaD ._.

Pari viikkoa sitten näin kaupassa albumin, jonka kannessa luki "Steal this album". Katsoin, että kas tämähän on Systeemien levy. Pakko se oli ostaa. Ja hyvä albumi sekin, mutta Mezmerizeä ei mikään voita.

Gabriel

 • Ankeuttaja
System of a Down
« Vastaus #41 : Joulukuu 06, 2005, 12:39:56 »
Steal This Album! ehkä heikoin SOAD:in pitkäsoitoista, eikä vähiten siitä syystä että se on aikaisempien levyjen nauhoitussessiolta kerättyä ylijäämämateriaalia.

Mezmerize erittäin hyvä, Hypnotize parempi, System of a Down ehkä Mezmerizen kanssa samassa kastissa, Toxicity aivan täydellinen

Poissa Grytolle

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
System of a Down
« Vastaus #42 : Joulukuu 06, 2005, 21:43:44 »
Steal this Album! oli minustakin aika huono. Levyllä oli selvästi täyttöbiisejä. Toxicityllä taas oli 14 aivan huippubiisiä, joista ainoastaa bounce alkaa käymään hermoille kun on tarpeeksi kuunnellut. Mezmerize alkaa käymään tyläksi jo kahdennen kymmenennen kuuntelukerran jälkeen. Hypnotized on loistolevy. Ainoa huono biisi siltä on Hypnotized. Toinen joka voisi olla huono, on kuitenkin aivan loistava. Nimittäin Vicinity of Obsenity.

Banana banana banana banana terra cotta banana terra cotta terra cotta pie. Joidenkin soadin tyyppejen haastattelussa ne sanoivat että tämä kappale kertoo orgioista ja että sen idiksenä on herättää ihmiset kuuntelemaan mitä lauluissa sanotaan! Heidän mielestään on typerää että ihmiset eivät enää kiinnitä huomota laulun sanoihin.

Toxicity

 • Ankeuttaja
System of a Down
« Vastaus #43 : Joulukuu 07, 2005, 12:11:43 »
Lainaus käyttäjältä: "Gabriel"
Steal This Album! ehkä heikoin SOAD:in pitkäsoitoista, eikä vähiten siitä syystä että se on aikaisempien levyjen nauhoitussessiolta kerättyä ylijäämämateriaalia.

Ei muuten ole mitään ylijäämämateria, ainakaan nuin karkeasti sanottuna. STA!:n biisit ovat Toxicityn nauhoitussession aikana syntyneitä biisejä, jotka vuotivat nettiin ennen aikojaan. Ne sitten koottiin toiselle levylle ja mukaan tehtiin käsittääkseni vielä muutama lisää. Suunnilleen noin se menee, mutta ihan suoraan ylijäämäbiisejä ne eivät ole.
Ja henkilökohtainen mielipiteeni kyllä on, että STA! on Mezmeä parempi...

Lainaus käyttäjältä: "Tribulaattori"
Hypnotized
...
Vicinity of Obsenity

Niin siis Hypnotize ja Vicinity of Obscenity. Anteeksi kamalasti pilkunviilaus, olen vähän kipeä tänään.
Alempi biisi tosiaan on melko tulkinnanvarainen. Varmaan se kertoo niistä orgioista, tai sitten bukkakesta. Ihanaa, Serj <3

Daron (Malakian) oli kuulemma jossain haastattelussa kertonut ajaneensa joskus (ilmeisesti yöllä) kanin päältä. Tästä tapahtumasta syntyi Kill Rock'n Roll biisi. Se selittääkin sen "Eat all the grass that you want, accidents happen in the dark" -kohdan... Ja kani oli nimetty Rock'n Rolliksi :D Ihanaa, Daron <3

//No, se "ylijäämämeininki" on vain sinun (ja toisaalta monen muunkin) mielipide :> Toivottavasti se ei vain ole tullut (yleisesti ottaen siis) siitä, että levystä puhutaan ns. ylijäämälevynä .____.

Gabriel

 • Ankeuttaja
System of a Down
« Vastaus #44 : Joulukuu 07, 2005, 18:00:36 »
Huoh. Jos nyt pilkunnussinta SOAD tietoilua jatketaan niin siinäkään mielessä eivät ole ylijäämäbiisejä että ne nauhoitettiin uudestaan levyä varten. Ja biisit ovat kahden ensimmäisen levyn "ylijäämää", ei pelkästään Toxicityn. Kuitenkin STA:ssa on mielestäni selvä "ylijäämämeininki" näkyvissä, levyn teema ei ole niin yhteinäinen kuin aikaisempien. Jotkut levyn biisit muistuttavat myös toisiaan paljon. Helmiä on tosin, kuten Highway Song joka on yksi lempibiiseistäni SOAD:ilta

Juniorr

 • Ankeuttaja
Joo
« Vastaus #45 : Joulukuu 22, 2005, 11:28:56 »
Niinpä niin.

Miekin olen hurahtanut Systemiin ihan kunnolla.

Pakko kyllä myöntää olevansa Mezmerize- aikakautta.
Taisi olla hemmojen Mezmerizen mainos (missä soi mikäpä muu kuin B.Y.O.B.) kun tietoisesti kuulin Systemiä.
(Myöhemmin minulle selvisi serkkuni diggailleen heitä nelisen vuotta.)

Heti en kyllä kauppaan rynnännyt mitään ostamaan, sehän olisi ollut todella noloa wannabeyttä. Eräs kaverini kyllä osti Steal this Album!:in, ja tottakai minun oli pakko se lainata.

Steal this Album!:in jälkeen paluuta ei ollut, jouduin ostamaan ensimmäisen levyni ikinä (tietenkin Mezmerize).

Mezmerizen jälkeen oli aivan pakko löytää myös Self titteled ja Toxicity. Noita etsin pitkän aikaa, ja lopulta ne löysin lentokentän tax free myymälästä (katu-uskottavaa, vai mitä?). Eikä noita poloisia levyjä nyt Maltalle voinut jättää, joten hymyilin (hymyilen) koko loppuikäni mielipuolista hymyä saatuani lisää Systemiä haltuuni.

Kokoelmastani puuttuu rakastamani Steal this Album! sekä Hypnotize (asiaan tulee toivoakseni korjaus ylihuomiseen mennessä, ju nou jouluaatto).

Ensimmäinen lempibandini (jos, kuus-seitsemän-vuotiaana diggailemiani Spice Girlsejä ei lasketa), ei mielestäni mikään huono vaihtoehto tuoksi..

Rakastan Serjin ääntä (ei Daroninkaan mitään vikaa ole) sanoituksia, omaperäisyyttä, erilaisuutta, musiikkia, sanomaa, ajatuksia, sekä arvaamattomuutta (ensi kertaa kun kuulet piisin, et voi tietää mitä tulee seuraavaksi).

Suosikkeja on Ego Brain (perkeleen loistavan ihana) I-E-A-I-A-I-O, Forest, Spiders, Ddevil, Peephole, P.L.U.C.K., Suite-Pee, Toxicity, DeerDance, Bounce, Aerials, Boom!, Violent Pornography, Question, Needels, Radio-Video, V.O.O., She's like a Heroine, Soldier Side, Attack, Dreaming.. okei, eli kaikki..

Joo, ette ole ainoita jotka ärsyyntyvät: "Moi!!1 mä lovetan soudii, se byob on ihan miltsin ihQu!!!11 byob on soudinn paras biisi!!1  mä meen nyt kapeen shoppaa itelletni uuen pinkin korsetin ja soudin hupparin!!11 Moiccaa!!".

Melko tosi rasittavaa.

sahh

 • Ankeuttaja
System of a Down
« Vastaus #46 : Joulukuu 22, 2005, 19:37:16 »
Minä olen yrittänyt (hyvällä menestyksellä, jopa) tuputtaa soadia kaikille tutuille ja ei-niin-tutuillekin siitä lähtien, kun tajusin, kuinka hyvästä bändistä oikeasti on kyse. Uudet fanit eivät siis ärsytä minua pahemmin; mitä enemmän meitä esimerkiksi täällä Suomessa on, sitä todennäköisempää, että joskus saamme heidät tännekin keikalle!

Mutta sellaiset uudet fanit pistävät vihaksi, jotka ovat tasan kuulleet B.Y.O.B:n ja pitävät sitä upeana biletysbiisinä sen takia, että kertosäkeessä lauletaan juhlimisesta jne. Err.. Jos kerran kuuntelee ne kaikki sanat läpi, tyhmemmänkin pitäisi tajuta, minkälaisista juhlista on kyse. Useimmat soadin (ja miksei muidenkin bändien) biiseistä menevät hieman syvemmälle, kuin pelkästä kertosäkeestä voisi olettaa.

Vaan ehkäpä nuokin vielä oppivat.

Sauerkraut

 • Ankeuttaja
System of a Down
« Vastaus #47 : Joulukuu 27, 2005, 19:30:32 »
Systemiä parempaa ei juuri olekaan.

Bändin albumeista itseltäni uupuu vain Steal this album!, joka sekin olisi tarkoitus ostaa tässä kun kaupoille ehdin. Hypnotizeakaan ei vielä hyllystäni taida löytyä, olin odottanut sen tulevan pukin mukana mutta ei..

Parasta biisiä on hankala sanoa. Chop Suey!:stä pidin yhteen aikaan ihan tajuttomasti, mutta kaikkeen kyllästyy jos liikaa kuuntelee..
Mutta tämän hetken suosikki?
Totanoin..
Deer dance, Sad statue ja Old school Hollywood.

poro

 • Ankeuttaja
System of a Down
« Vastaus #48 : Joulukuu 31, 2005, 13:12:03 »
Yritän tehdä nyt uutta tuttavuutta SOAD:n kanssa. Vielä on hieman takkuista, mutta saa nähdä, jos tämä raskaampi musiikki iskisi oikein kunnolla. Systemin hitaammat ja hieman rauhallisemmat biisit, kuten Aerials toimii jo mainiosti minun purkkapoppiin tottuneissa korvissa. Ja prison songista pidin myös paljon.

On mukava kuunnella erilaista musiikkia radiohittien painoksi. Alkaa jo nimittäin nuo radiohitit kuulostaa samalta... :|

Mutta hatun nosta SOAD:lle, koska se on luonut uuden kuvan minulle hevimusiikista. (ja minä kun en ennen siis millään sietänyt heviä!)

Muoks.// Kiitos selvityksestä NaaNu :) en luokittele SOADis enää hevin pariin,  vaan alternative-metallin joukkoon :) Mutta kuitenkin, uutta tuttavuutta raskaamman musiikin joukosta teen. Ja hyvältä kuulostaa

Toxicity

 • Ankeuttaja
System of a Down
« Vastaus #49 : Joulukuu 31, 2005, 13:27:33 »
poro, sinun ei tarvitse sietää heviä vieläkään, jos siis SoaDia kuuntelet. Se ei nimittäin todellakaan ole heviä :) SoaDin genreä on kyllä melko vaikea määritellä, mutta jos olisi pakko, niin sanoisin että se on ennemmin jotain alternative-metallia. Huu.

En tiedä sitten oletko kuullut Jet Pilotia, mutta jos et, niin kannattaa välttää sitä tällain ihan alussa. Mitä ihmettä minä olen taas selittämässä? No joka tapauksessa, tarkoitus oli kuitenkin sanoa, ettei SoaD ole heviä.

//Kassie, tarkoitin oikeastaan tuolla metalli-alternativella, että soad on jompaa kumpaa. Vaikka oikeastaanhan se on melko turhaa, kun sillä bändillä musiikki vaihtuu niin laidasta laitaan, että genreluokittelu on melko mahdotonta.