Kirjoittaja Aihe: Maroon 5  (Luettu 8325 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Tera

  • Ankeuttaja
Maroon 5
« Vastaus #50 : Heinäkuu 10, 2005, 22:54:20 »
Maroon5. Kyseinen bändi tekee ihan hyvää musiikkia ja kyllähän se "Songs About Jane" tuli omaankin levyhyllyyn hankittua viime kesänä. Levy ei mielestäni mikään huipputeos ole, mutta se on juuri sopivaa kesämusiikkia minulle. Ja Adamin äänestä pidän, mukavan persoonallinen. Suosikkibiiseihin lukeutuvat varmaankin Harder To Breathen lisäksi Tangled, Shiver, Through With You ja Not Coming Home. Jostain syystä minä en pidä biisistä "She Will Be Loved" kovinkaan paljoa, mutta kyllähän senkin nyt aina kuuntelee, eikä yli hyppää. Joo, eli ihan pidän Maroon5:sta.

Enskuli

  • Ankeuttaja
Maroon 5
« Vastaus #51 : Tammikuu 29, 2006, 17:40:42 »
Maroon 5:sta kuulin ekan kerran joskus vuonna 2004, en ole ihan varma. Eka biisi minkä kuulin oli Harder To Breath. Tykkäsin siitä. Sitten tuli This Love, ja levykin oli pakko hankkia.
Fanikin minusta tuli. Hehkutin joka paikassa Maroon 5:ia. Sitten yhtäkkiä niiden musa ei enää iskenytkään niin paljon. Levy jäi lojumaan jonnekin.. Ehkä tähän vaikutti myös se, että näin Maroon 5:n esiintyvän livenä (TV:ssä tietenkin) ja se ei kuulostanutkaan niin hyvältä kuin levyllä. Oikeastaan se kuulosti ihan karmealta. Hui. Päivittelin, miten olinkaan voinut rakastua tähän bändiin.
Nyt oli tätä kirjoittaessa pakko kaivaa Songs About Jane-levy esille ja kuunnella sitä todella pitkän tauon jälkeen. Edelleen olen sitä mieltä, että tätä bändiä en välttämättä haluaisi livenä nähdä, mutta ihan kviaa musiikkia levyltä kuunneltuna.

Freak on a Leash

  • Ankeuttaja
Maroon 5
« Vastaus #52 : Tammikuu 29, 2006, 19:14:47 »
Onhan se ihan hyvä bändi. Aiemmin pidin paljonkin, mutta sitten aloin kyllästyä. Bändin idea ei kuitenkaan ole se omaperäisin, eikä biisimateriaalikaan mitenkään päätä huimaa. En sen laulajan äänestäkään pahemmin pidä. Maroon5:den videot ovat myös mielestäni aika typeriä, laulajahan kuhertelee joka videolla jonkun naisen kanssa, eikä sellaista jaksa.

Pointti on siis se, että bändi on ihan hyvä pieninä annoksina.

Adella

  • Ankeuttaja
Maroon 5
« Vastaus #53 : Helmikuu 12, 2006, 20:41:00 »
Jeps, Maroon 5 oli suunnilleen eka semmonen bändi mistä tykkäsin, siis silleen ihan niinku oikeesti tykkäsin jostakin bändistä. Eli aika nuorena jo tutustuin.
Ja ihastuin.
CDkin on.

Medu muuten, Maroon 5:ssa on vain yksi kitaristi. Toinen on basisti.

Arockalypse

  • Ankeuttaja
Maroon 5
« Vastaus #54 : Heinäkuu 18, 2006, 15:07:16 »
levyn omistan ja sitä tulee kyllä pari kertaa viikossa kuunneltua. levinellä on tosi hyvä ääni ja bändin kokoonpano on loistava. parhaita biisejä:
secret
this love
harder to breathe

-arocka

quicksilver

  • Ankeuttaja
Vs: Maroon 5
« Vastaus #55 : Heinäkuu 24, 2007, 21:03:43 »
Oi Oi, Rakastan rakastan rakastan!

Muistan olleeni ihan myyty kun kuulin She Will Be Loved -biisin ensimmäistä kertaa vuosia sitten.. Se oli niin ihana.

Maroon 5 unohtui sitten pariksi vuodeksi. Puoli vuotta sitten hankin bändin ensimmäisen levyn ja oih.. se on kulunut käytössä jo ihan puhki. SAJ on ensimmäinen levy kohdallani ikinä miltä kuuntelen aina kaikki biisit. Lempparibiisiä on mahdoton sanoa siltä levyltä.

Tänään hain kirjastosta uusimman levyn, It Won't Be Soon Before Long, ja sehän soi tälläkin hetkellä. Ihastuin tähän heti. Pojat kyllä osaavat asiansa, huippuhyvän ensilevyn jälkeen heillä on varmaankin ollut jonkin verran paineita tämän levyn suhteen. Musa on menevää ja Adamin ääni aivan taivaallinen.

Every night you cry yourself to sleep
Thinking: "Why does this happen to me?
Why does every moment have to be so hard?"
Hard to believe that

It's not over tonight
Just give me one more chance to make it right
I may not make it through the night
I won't go home without you

<3