Kirjoittaja Aihe: Yliarvostetut elokuvat ja TV-sarjat  (Luettu 26573 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

Poissa Triangulum

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: VOLDEMORT!!!
Vs: Yliarvostetut elokuvat ja TV-sarjat
« Vastaus #75 : Heinäkuu 09, 2011, 22:34:00 »
Huomasin, että täällä on moneen otteeseen mainittu Twilight, mutta itse en luokittelisi niitä yliarvostetuiksi vaan ylihehkutetuiksi. Koska en ole huomannut kenenkään itseään kunnioittavan elokuvakriitikon erityisesti ylistäneen näitä, eivätkä kriitikot ole osoittaneet mtn massaylistystä, toisin kuin teinit, joilla ei ole elokuvamakua nimeksikään, jotenka minusta nämä eivät kuulu tähän kategoriaan. Toisaalta tämä on vain käsitteillä leikkimistä ei sen kummempaa...

Samaa voisi sanoa Harry Pottereista, ylihehkutettuja, muttei yliarvostettuja. Näissä kummassakin se hehkutus on ärsyttävää siksi, että ei nähdä mitään muita elokuvia/näyttelijöitä/ohjaajia/säveltäjiä/mitä vaan elokuvaan liittyviä tekijöitä. Harry Potterit voivat olla menestyneitä elokuvia ja hehkutettuja, mutteivät erityisen yliarvostettuja tai hyviä elokuvia. Ja sama koskee High School Musicalia. Okei, leikin edelleen vain käsitteillä...

Muuten nyt oikeasti yliarvostettu leffa niin Titanic on yksi mikä tulee mieleen.
"Kaipaat unohduksen humalaa."

Poissa Broadway Honey

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Rohkelikko
Vs: Yliarvostetut elokuvat ja TV-sarjat
« Vastaus #76 : Heinäkuu 10, 2011, 17:12:57 »
Heti otsikon luettuani mieleeni tuli eräs tietty tv sarja:Big brother En tule koskaan ymmärtämään mitä mielenkiintoista on sarjassa jossa kasa huomionkipeitä ihmisiä tungetaan saman katon alle ryyppäämään ja juhlimaan.Ja lopuksi yksi ihminen saa tästä turhuudesta vielä rahaa.
Seuraavaksi tuli mieleen Suomen Xfactor ja Talent.Hyvin toimivat alkuperäiset ohjelmat on persoonattomasti kopioitu suomen kielelle,ja lopputuloksena on kasa tusinatähtiä jotka unohtuvat heti ohjelman jälkeen.Ohjelmaideat lopussa tuottajilla?
Seuraavaksi mieleeni tuli Stage.Ideana oli hauska ja aivan mieleiseni ohjelma..kunnes katsoin sitä.Aina samat tyhmät kliseiset kommentit,ja kehuja annettiin kaikesta huolimatta siitä ovatko ne ansaittuja vai eivät.Tiedän kyllä että nuorien ihmisten kanssa on oltava tarkka siitä miten palautetta antaa,mutta ohjelman pointti oli lähinnä ottaa eniten Marcoa miellyttänyt ryhmä,jotta voidaan tuottaa oikeanlainen ihmisiin vetoava massamusikaali Peacockissa ja tienata sillä rahaa.
Elokuvista ei tällä hetkellä tule mieleen muuta kuin uutusversio leffasta Karate Kid.Jo pelkästään karaten puuttuminen elokuvasta ärsyttää,mutta kun vielä kaikki ihanan alkuperäisen elokuvan jutut oli käännetty päälaelleen niin kyllä ärsytti.Klassikkoelokuvien uudistaminen on lähes aina ärsyttävää.
I´m like Tinkerbell. I need applause to live. - Rachel Berry
Being great at something is going to change that.Being a part of something special makes you special. - Rachel Berry
You have bewitched me body and soul,and I love...I love...I love you.-Mr.Darcy

Poissa Mirandel

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Noita
Vs: Yliarvostetut elokuvat ja TV-sarjat
« Vastaus #77 : Heinäkuu 10, 2011, 20:28:43 »

Harry Potter -elokuvat

Kyllä, Potter -elokuvat on yliarvostettuja. Pidän kirjoista, ja omistan kaikki leffat mitä nyt dvd:lle on tullut, mutten liiemmin pidä niistä. Joskus ala-asteella pidin ja sanoin äidille että hei ostetaan ne kaikki. Äiti yhä sitten aikoo ostaa ne kaikki joten ostakoot, kyllä mulla on mielenkiintoa nähä millasia ne on. Eka leffa on kieltämättä eeppinen.. Mutta niin. Ne vaan on yliarvostettuja, tiedän monia jotka katsoo niitä siksi että ne on kuuluisia, kaveritki katsoo, siinä on tosi komee näyttelijäähh!!!!<3<3<3, tai jotain muuta vastaavaa. Kuinka moni niitä katsoo siksi että ne on oikeasti hyviä? Potterit elokuvana ei ole kovin kummoista laatua. Eihän niissä edes ole kovin erikoisia näyttelijöitä, tai no aikuisia kyllä on. Esimerkiksi AlanRickmanista pidän kovasti, mutta on niitä parempiakin näyttelijöitä.

Minä kyllä pidän elokuvista. Ja todella paljon pidänkin. Mitä väliä on kriitikoiden mielipiteillä, tai saatujen palkintojen määrällä? Tekijät ovat itse sanoneet, että fanit ovat heille kaikkein tärkeimpiä, ja että he eivät olisi todellakaan päässeet näin pitkälle ilman suurta fanikantaa. Joten kyllä luulisin monen muunkin katsovan Potter-leffoja siksi, että ovat hyviä. Sinua ne eivät välttämättä miellytä, mikä on ok, koska se on sinun mielipiteesi. Mutta tuskinpa meksikolainen kaverini olisi lentänyt kalliin lennon DH 2:en maailman ensi-iltaan, jos ei oikeasti pitäisi Potter-elokuvista.

Omasta mielestäni yliarvostettuja elokuvia ovat Bondit. En ole koskaan ymmärtänyt niitä. Kaikissa leffoissa on sama juoni, sama tarina. Lisäksi ne ovat muutenkin tylsiä ja tyypillistä Hollywood-mättöä. No, eipä iske minuun muutkaan action-leffat, joissa on vaan ampumista, takaa-ajoa ja seksikkäitä miehiä ja naisia.

Tv-sarjoista sitten Lost. Lost vaikutti hyvältä, mutta se menetti hohtonsa melko pian pilotin jälkeen.
Beautiful like a morning sun inviting the dawn to break. - Trading Yesterday(Beautiful)

Poissa Juustonaksu

 • Vuotislainen
 • Sukupuoli: Velho
Vs: Yliarvostetut elokuvat ja TV-sarjat
« Vastaus #78 : Heinäkuu 23, 2011, 18:07:59 »
Sarjoja nyt on ainakin Big Brother ja Lost. Big Brotheria en ole koskaan ymmärtänyt. Laitetaan 13(?) tavallista kaduntallaajaa 3 kuukaudeksi taloon jossa on kameroita ympäri ja ämpäri taloa, sitten katsellaankin jonkun 24/7:n kautta kuinka he käyvät vessassa, suihkussa, tupakalla, bilettävät jne. Tästä tulee mieleen, että aikamoinen kyttääjien sarjahan tämä on ja ihmetellä täytyy miten tämäkin saa kokoajan vaan lisää jatkoa. Kaiken huippuna tästä saadaan aina todella turhia julkkiksia esimerkkinä nyt vaikkapa tämä Henna Kalinainen, Martina Aitolehti ja ketä näitä nyt sitten onkaan.

Sitten tuo Lost. Se oli hyvä vielä ensimmäisellä kaudella, mutta menetti jotenkin hohtonsa toisella kaudella. Tuntui, että sama kuvio vaan toistui ja toistui joka ikisessä jaksossa. Minun mielestäni tuon olisi ihan hyvin voinut lopettaa tuohon toiseen kauteen, mutta sen sijaan sitä jatkettiin vissiin peräti 4 kaudella.

Leffoja en nyt osaa perusteluilla laittaa, mutta ainakin Avatar ja Twilight ovat todella yliarvostettuja.

Poissa Valeriana

 • Enimmäkseen harmiton
 • Reservi
 • *
 • Sukupuoli: Noita
 • Tupa: Korpinkynsi
Vs: Yliarvostetut elokuvat ja TV-sarjat
« Vastaus #79 : Heinäkuu 23, 2011, 21:02:32 »
Lostissa oli kai se ongelma, ettei tekijöillä ollut mitään aavistustakaan, mihin sarja oli menosa ja kun ideat loppuivat kesken, keksittiin jotain täysin älytöntä, kunnes sarja oli sekä vaikatajuinen, että tylsä.
If God does not understand, then he is not God, and we have nothing to fear.