Kirjoittaja Aihe: Only In America!  (Luettu 611 kertaa)

0 vuotislaista ja 1 Ankeuttaja kyttää tätä aihetta.

conqueror

  • Ankeuttaja
Only In America!
« : Huhtikuu 17, 2008, 18:28:58 »
En voi olla ainoa, joka on huomannut amerikkalaisissa elokuvissa ja sarjoissa näitä ihmetekoja/bugeja sunmuita. Kertokaamme siis tässä, mitä erilaisia ihmetekoja tms. näkyy vain amerikkalaisissa elokuvissa/sarjoissa :). Uskoisin että jokainen on niitä huomannut.

p.s. jos muistatte, missä näitä ihmetekoja jne. olette nähneet, niin laittakaa vaikka sulkuihin viestin perään. Minä voin aloittaa :).

Only in America...
...vain pää näyttelijät osuvat ammuksillaan
...heiveröinen/sairas/arka tyttö/nainen pärjää kirveellä 15-50 aseistetulle ihmiselle selviten naarmuitta

ja sitä rataa.

(koitin katsoa, onko tällaista, ja löysin vain tuon elokuvien ja tv -sarjojen bugit topan, mutta katsoin ettei se aja samaa asiaa kuin tämä. jos kuitenkin on niin, tämän saa poistaa.)

erbo

  • Ankeuttaja
Vs: Only In America!
« Vastaus #1 : Huhtikuu 18, 2008, 19:08:46 »
joo, onhan se vähän juustoista (cheesy), mutta amerikassa käsikirjoittaja teloitetaan giljotiinilla jos kaikki pahixet ei kuole, ja jos yksikin hyvis kuolee.

mutta paras on elokuvassa Pulp Fiction, jossa tapahtuu "anti"-ihme. koska 
(klikkaa näyttääksesi/piilottaaksesi)

hehe..

//Vilena muokkasi spoilerivaroituksen säädylliseen muotoon.
« Viimeksi muokattu: Huhtikuu 19, 2008, 18:39:18 kirjoittanut Vilena »

Poissa Seireeni

  • Kielipoliisi
  • Vuotislainen
  • Sukupuoli: Noita
  • 17 seconds is all you need
  • Tupa: Rohkelikko
Vs: Only In America!
« Vastaus #2 : Huhtikuu 19, 2008, 18:04:33 »
Niinhän se on, että sankariin ei koskaan osu. ;) Tai jos osuu, uppoaa luoti käsivarteen tai vastaavaan paikkaan, jonka kanssa sankarimme sinnittelee ihmeellisen pitkän ajan jatkaen tulittamista. Tai jos sankariin osuu kuolettavasti, tapahtuu se elokuvan/jakson lopussa, jotta draamallinen jännite saisi huippunsa. Enemmän minua kyllä häiritsee se, että tavallisen käsiaseen osumasta lentää kaaressa monta metriä taaksepäin. Tätähän testattiin joskus Myytinmurtajissa, ja ase oli jotain singon kokoluokkaa ennen kuin mitään tapahtui. :D

Eniten minua kyllä ärsyttävät ja häiritsevät jenkkisarjoissa ja -leffoissa naiset. Naisnäyttelijät eivät koskaan ole tarpeeksi vanhoja tai ikäisensä näköisiä. Varsinkin leffoissa päänäyttelijäpariskunnan välillä on usein vähintään se kymmenen vuoden ikäero, sillä miehet tunnetusti vain komistuvat vanhetessaan (murr). Näin oli esimerkiksi A Good Year-leffassa, jossa näyttelivät nelikymppinen Russel Crowe ja häthätää kolmekymppinen Marion Cotillard, ja leffassa molemmat vieläpä olivat leikkineet samanikäisinä lapsina keskenään. Olisiko se muka niin kauheaa, jos rakastavaiset olisivat suunnilleen ikäisiään tai edes näyttäisivät siltä? Meinasin kyllä pudota penkiltä erään My Name Is Earlin (Kovan onnen kundi) jakson aikana, kun Earl kävi yliopistossa jonkun naisprofessorin luona. Ookoo, suhteellisen nuoria naisprofessoreja on varmasti olemassa, mutta professorin viran ja kokemuksen saadakseen täytyisi varmasti olla vähintään nelikymppinen. Vai osaako kukaan muka kuvitella nuorempaa professoria? No, siinä jaksossapa naisprofessoria näytteli anorektisen laiha nuori nainen, joka ei varmasti ollut vanhempi kuin 25-vuotias. Kaiken lisäksi hänen hahmonsa mukamas fiksut ja sivistyneet vuorosanat eivät istuneet näyttelijän suuhun ollenkaan, vaan kuulostivat todella teennäisiltä ja harjoitelluilta.

Jenkkisarjoissa ja -leffoissa teinit eivät koskaan myöskään näytä eivätkä kuulosta ikäisiltään. Kolmekymppiset näyttelevät 15-18-vuotiaita ja puhuvat todella harkitusti ja nokkelasti, vaikka eihän se oikeassa elämässä niin mene. Kyllä minäkin päästelen välillä jos jonkinlaisia typeryyksiä suustani, änkytän ja takeltelen, ja olen sentään "jo" 20-vuotias. :P Juno on tässä(kin) asiassa piristävä poikkeus: kerrankin leffa, jossa teinit näyttävät ja kuulostavat ikäisiltään!

Keksisin vielä rutosti lisää esimerkkejä, mutta eiköhän tämä riitä toistaiseksi.
Ja naamiaiset satumaan, ne on lopuillaan
Niin seireeni vei kuninkaan